Z Á P I S. z 7. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 7. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 28.4.2011"

Transkript

1 Z Á P I S z 7. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne Den : Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : hodin Ukončení : hodin Ověřovatelé zápisu : Jurajda Rudolf, Vránová Jana Návrhová komise : Mgr. Juříčková Zdenka, Bc. Uhlářová Alice Zapisovatel : Kantorová Radomila Přítomno : 10 Omluveno: : 0 Pozdní příchod : Matušík Jiří Dřívější odchod : 0 Hosté : 6 Program schválilo 10 zastupitelů. Návrhovou a ověřovací komisi a zapisovatele schválilo 10 zastupitelů. Jednání zahájil a řídil starosta obce. Program: 1. Kontrola plnění usnesení 2. Rozpočtové změny a plnění rozpočtu za 01-03/ Závěrečný účet obce 4. Použití výtěžku z provozování loterií 5. Provoz ZŠ ve školním roce 2011/ Projekt na rozšíření víceúčelového sportovního areálu 7. Investiční akce 8. Různé 9. Usnesení a závěr K bodu 1: informoval místostarosta - smlouva o spolupráci při realizaci individuálního projektu v rámci integrovaného plánu rozvoje území Rožnovska podepsána - smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi Obcí a ČEZ Distribuce - podepsána - smlouva o nájmu na pozemek pod vodojemem vlastníci si smlouvu vypracovávají sami, doposud nebyla předložena k podpisu - práce na úpravě hřiště v Kněhyních byly zahájeny - podklady pro nájem parkoviště na Pustevnách samostatný bod jednání - potůček od silnice I/35 k Bečvě vyčištěn pomocí obecní techniky K bodu 2: informoval starosta. Změny v rozpočtu obce - vnitřní úprava (příloha č. 1) Hlasování 11 hlasů pro - s c h v á l e n o

2 Plnění rozpočtu za 01-3/2011. (příloha č. 2) Příjmy: 4, ,31 Kč Výdaje: 3, ,39 Kč K bodu 3: informoval starosta. Návrh závěrečného účtu obce na rok 2010 byl zveřejněn dle zákona (příloha č. 3) Předloženo celoroční hospodaření obce za rok 2010 ve smyslu 13 odst. 1 písm. b) zákona č. 420/2004 Sb. příloha č. 4) b e z v ý h r a d K bodu 4: informoval starosta. z provozování loterií má obec výtěžek (6% = za rok 2010 je výtěžek ve výši ,-Kč). Dle zákona musí být výtěžek použit na veřejně prospěšné činnosti (sociální, zdravotní, sportovní, kulturní, ekologické nebo jiné veřejně prospěšné aktivity). K bodu 5: informovala Mgr.Juříčková Zdenka ředitelka ZŠ Ve školním roce 2011/2012 jsou zapsáni do 1. třídy pouze 3 děti. Nyní navštěvuje školu 50 dětí, 10 odejde do 6. třídy na horní Bečvu, 2 děti se stěhují z obce, 1 dítě přechází do Rožnova pod Radhoštěm. Zůstane na školní rok 2011/ dětí. Pokud dojde ke spojení tříd, odejdou 3 sourozenci na Horní Bečvu = 38 dětí. Ke spojení tříd musí dojít, návrhy: a) škola čtyřtřídní náklady ,- Kč (spojení 1. a 3. třídy) b) škola trojtřídní náklady ,- Kč (spojení 1. a 3. a 2. a 4. třídy) Musí se rozhodnout o druhu spojení, musí se nížit pracovní úvazky. Spojení tříd bude po dobu 5ti let. Při konzultaci s rodiči spojení nevadí, budou děti do školy dávat, pouze jedna maminky převede 3 děti na Horní Bečvu. Ing. Juřík návrh neotevřít první třídu vůbec. Počet dětí by zůstal stejný, pokud se třída neotevře nebo přejdou 3 děti na Horní Bečvu a pět let nebude žádná třída spojená! Finančně by se nic neměnilo. Při spojování starších a mladších dětí by mohlo docházet k šikaně 1. rodič : rodičům spojení tříd nevadí, raději budou dávat děti do spojené první třídy, než je převážet do sousední vesnic. Dětem spojení vadit nebude, znají se z mateřské školky, nejdou do cizího kolektivu. Mgr. Juříčková při vyučování dochází ke spojování tříd při různých hodinách, např. tělocvik. Děti maminky, která je proti spojování tříd, nebudou slučovány. starosta první rozhodnout o vytvoření čtyř nebo tří třídní školy. Hlasování: 11 hlasů pro čtyř třídní školu - s c h v á l e n o Ing.Juřík průzkum byl jenom u rodičů, kterých se týká slučování? Vyučovací hodina je 45 min, bude se muset rozdělit na polovinu Mgr. Juříčková průzkum se dělal se všemi rodiči. Písemně souhlasí všichni, mimo jedné maminky. Vyučování bude náročnější pro učitele.

3 2. rodič dětem spojení vadit nebude, náročné to bude pro pedagoga, jak zorganizuje hodinu. 1. rodič raději spojit třídy, než posílat děti do jiné vesnice, pokud by se první třída neotevřela. Ing. Žitník sloučené děti budou celé tři roky spolu, do té doby může dojít ke změnám. Pro děti i rodiče bude lepší škola v obci pan Kachtík dvoutřídky bývaly i dříve a vyučovalo se bez velkých problémů 1. rodič pokud bude kvalitní učitel, děti nebudou nijak postižené Mgr. Juříčková vyučování bude nejnáročnější pro učitele Návrh: sloučit 1. a 3. třídu Hlasování: 10 hlasů pro 1 hlas zdržení - s c h v á l e n o Janíčková Jana na minulém zasedání bylo uloženo informovat v okolních vesnicích o možnosti umístit děti do naší MŠ. Výsledek podány 2 žádosti o umístění z Hutiska-Solanec a 1 dítě z Dolní Bečvy. Návrh provozu mateřských škol v době hlavních prázdnin: Kněhyně: uzavřeno po celé dva měsíce MŠ střed: uzavřeno od do V době uzavření se budou v MŠ provádět nutné opravy. Ivana Cabáková není možnost prostřídat provoz mezi školkami tak, aby rodiče měli možnost dávat děti i v době prázdnin? Odpověď personál si nevybere dovolenou. Ivana Cabáková udělat průzkum jestli by měli rodiče zájem o umístění dětí do Kněhyň na dalších 14 dnů. Tím by se prodloužil provoz MŠ na 1 měsíc. Odpověď: teď už je na průzkum pozdě K bodu 6: informoval starosta. Region Rožnovska nabízí získání finančních dotací na podporu cestovního ruchu (celkem 21 mil. Kč). V projektu musí být rozšíření stávající zařízení. Rožnov rozšíření koupaliště náklad 20 mil. Kč Zubří koupaliště náklad 20 mil. Kč Návrh: pokud by se přeskočily tyto dvě žádosti, byla by šance získat peníze na rozšíření SRA výměna povrchu na volejbalovém hřišti, vybudování penaque hřiště, streeballové hřiště. Ing. Juřík rozšířit dětský koutek o další prvky Ivana Cabáková ruské kuželky Hlasování: 11 hlasů pro podání žádosti o dotaci - s c h v á l e n o Projekty by měly být hotovy co nejdříve, aby se stihly všechny potřebné stavební formality do 2 měsíců. Návrh: projektant pan Pokluda Návrh: zhotovitel žádosti pan Bezděk K bodu 7: informoval starosta.

4 kanalizace: žádost na Ministerstvu zemědělství zamítnuto i po odvolání podanému přímo ministrovi. Další možná varianta žádost přes FSŽP. Do konce roku by měla být poslední výzva. Obec Horní Bečva chce odkanalizovat Kněhyně (náklad 10 mil. Kč). Dotace na současnou výstavbu kanalizace Horní Bečvy - 30 mil. Kč. Hodní Bečva navrhuje vytvoření Dobrovolného svazku obcí, bude výhodnější získávání dotací. Návrh: 11 hlasů pro vytvoření Dobrovolného svazku obcí - s c h v á l e n o Pověření starosty jednat ve věci vytvoření svazku rozhlas žádost je z 95% hotova. Výzvy nebyly prozatím vyhlášeny, snad 05-06/2011 zateplení SDH střed žádost připravena infocentrum doplňovaly se a opravovaly nedostatky v žádosti K bodu 8: informoval starosta. parkoviště Pustevny: automatické parkovací systémy: a) parkovací systém s mincovním automatem na vjezdu pořizovací náklady 230 tis. Kč. - po vhození mince se závora otevře b) parkovací systém elektromechanická závora pořizovací náklady 355 tis. Kč - při vjezdu štítek, při odjezdu se zaplatí poplatek c) parkovací systém vjezd, výjezd pořizovací náklady 460 tis. Kč - při vjezdu lístek, při odjezdu automatická pokladna, zaplatit mince i papírové peníze Pokud by se zaměstnali 2 pracovníci náklady cca 380 tis. na mzdy, údržba parkoviště další náklady. Kantor: další náklady na dopravu pracovníků, na benzín starosta: současný nájemce je ochotný zvýšit nájem. Musí se vyhlásit výběrové řízení, do které si dáme požadavky Ivana Cabáková: raději pronajmout někomu z obce Ing. Žitník: buď někomu prodat nebo pronájem Ing.Juřík: pokud se udělá výběrové, musí se zajistit, aby byl nájem placený předem, aby nedošlo ke slibům a platby by neproběhla. Návrh: vyhlásit výběrové řízení. Připravit podmínky pronájmu a ty schválit na příštím zasedání. Hlasování: 11 hlasů pro s c h v á l e n o SDH Kněhyně: zjistili, že Krajský úřad vyřazuje majetek, který lze bezplatně získat. SDH si zažádalo o nový vůz a cisternu. Bylo uvolněno terénní auto. Nepojízdné ARO se musí vyřadit. Návrh: vyřadit vůz ARO, SPZ VSB z evidence majetku obce žádost CHARITY Valašské Meziříčí: Charity Rožnov, Valašské Meziříčí a Valašská Bystřice se spojily v jednu. Na provoz žádají o finanční příspěvek ve výši ,-Kč.

5 žádost Klubu důchodců- o finanční příspěvek na oslavu Dne matek Návrh: 10 tis. Kč žádost o finanční příspěvek na zdravotní pomůcky pro tělesně postiženého syna. Návrh: ,- Kč Ivana Cabáková: dát finance přímo na určitou pomůcku. Návrh: odsávačka (15.000,-Kč) a mluvicí kanyla (7.000,-Kč) informace: - novým správcem obecního lesa je pan Tkáči Jan, Jarcová 102, Bystřička. Odměna dle zákona 350,-Kč/ha. - vyhlášen konkurz na ředitele základní školy K bodu 9: místostarosta: - žádost o veřejné osvětlení k RD č.p. 71 Odpověď: v rámci vybudování rozhlasu realizace osvětlení - žádost ORT ART s.r.o., Šenovská 1829, Petřvald, podle zákona č. 183/2006 Sb., 188 a na stavbu občanské vybavenosti mimo plochu schváleného současně zastavěného území na pozemku p.č. PK 780/1 v k.ú. Prostřední Bečva - žádost podle zákona č. 183/2006 Sb., 188 a na stavbu RD se včelínem mimo plochu schváleného současně zastavěného území na pozemku na p.č. 2098/6 Hlasování: 10 hlasů pro 1 hlas proti s c h v á l e n o - nabídka na prodej pozemku o výměře 660m 2 za 115,-Kč/m 2 = ,-Kč. Pozemek zasahuje do MK, majitelé zahradních domků navrhují přispět finančně (30.000,-Kč). Hlasování: 11 hlasů pro za stanovených podmínek - s c h v á l e n o - žádost o položení koberce na MK k RD 69. Oprava MK provedena před měsícem, objevují se další výmoly. Při denním přejíždění osobním autem dochází k poškozování vozidla. Asfaltový povrch byl slíbený už před 10 lety. Odpověď: vybudování nové MK cenově náročné cca 1 mil. Kč. V současnosti nejsou finance. Provede se nacenění vybudování nové MK. Ivana Cabáková: - zakalená voda do Retasa. Jak se to řešilo v minulých letech. Odpověď: zjistit kde dochází k znečištění, v úpravně vody v Cípkové jsou zajištěny filtry a odkalovače. K znečištění musí docházet na úseku před střediskem nebo ve vodovodním vedení Mikulenková Jaroslava: - je dokončený plán rozmístění hydrantů v obci? Odpověď: je rozpracovaný, musí se dokončit Ing. Žitník Radek:

6 - jak proběhlo povolení stavby plotu? Odpověď: povoleno, dojde k výměně pozemků. Matušík Jiří: - v jakém stavu je povolení a výstavba chodníků v obci? Odpověď: vše je připraveno, není vyhlášen dotační titul Jurajda Rudolf: - poděkování za opravu MK v Bacově - odpovědi na nabídku stožáru po NTV? Odpověď: žádné ohlasy K bodu 10: Usnesení přednesla Mgr.Juříčková Zdenka.. ověřovatelé: Jurajda Rudolf, Vránová Jana. starosta obce Ing. Gálik Radim

Z Á P I S. z 5. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 17.2.2011

Z Á P I S. z 5. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 17.2.2011 Z Á P I S z 5. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 17.2.2011 Den : 17.2.2011 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 18. 00 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 18.8.2011

Z Á P I S. z 10. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 18.8.2011 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 18.8.2011 Den : 18.8.2011 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 17. 45 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

- umístit poklop na kanál na chodníku ke kostelu. Splněno.

- umístit poklop na kanál na chodníku ke kostelu. Splněno. Z Á P I S z 13. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 24.11.2011 Den : 24.11.2011 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 18. 15 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 26.5.2011

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 26.5.2011 Z Á P I S z 8. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 26.5.2011 Den : 26.5.2011 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 17. 30 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Z Á P I S. z 9. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne

Z Á P I S. z 9. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne Z Á P I S z 9. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 23.6.2011 Den : 23.6.2011 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 17. 30 hodin Ukončení : 18. 45 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Z Á P I S. z 34. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 12. 12. 2013

Z Á P I S. z 34. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 12. 12. 2013 Z Á P I S z 34. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 12. 12. 2013 Den : 12.12. 2013 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 17. 30 hodin Ověřovatelé

Více

Z Á P I S z 23. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 29. března 2018, od hodin

Z Á P I S z 23. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 29. března 2018, od hodin Z Á P I S z 23. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 29. března 2018, od 16.00 hodin ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Dvacáté třetí zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Z Á P I S. z 40. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 21. 8. 2014

Z Á P I S. z 40. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 21. 8. 2014 Z Á P I S z 40. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 21. 8. 2014 Den : 21.8. 2014 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 17. 15 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 16.12.2010

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 16.12.2010 Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 16.12.2010 Den : 16.12.2010 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 19. 30 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Z Á P I S z 22. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 8. února 2018, od hodin

Z Á P I S z 22. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 8. února 2018, od hodin Z Á P I S z 22. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 8. února 2018, od 16.00 hodin ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Dvacáté druhé zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva

Více

6/03/20105- RO U Příloha k usnesení z 6. zasedání rady obce konané dne 2.3.2015 v 17. hodin v kanceláři starosty obce

6/03/20105- RO U Příloha k usnesení z 6. zasedání rady obce konané dne 2.3.2015 v 17. hodin v kanceláři starosty obce 6/03/20105- RO U Příloha k usnesení z 6. zasedání rady obce konané dne 2.3.2015 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni : Bc. Pavel Mana, Ing. Petr Bohušík, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka,

Více

Z Á P I S. z 12. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 20.10.2011

Z Á P I S. z 12. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 20.10.2011 Z Á P I S z 12. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 20.10.2011 Den : 20.10.2011 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 17. 45 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S z 1. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 11. prosince 2014, od 16.00 hodin

Z Á P I S z 1. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 11. prosince 2014, od 16.00 hodin Z Á P I S z 1. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 11. prosince 2014, od 16.00 hodin ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA První zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva bylo

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Program 9. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 6. 10. 2015 v 18.15 hod.

Program 9. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 6. 10. 2015 v 18.15 hod. Program 9. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 6. 10. 2015 v 18.15 hod. 1 / 9 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 9 Schválení programu 9. zasedání zastupitelstva

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z Á P I S z 20. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 23. listopadu 2017, od hodin

Z Á P I S z 20. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 23. listopadu 2017, od hodin Z Á P I S z 20. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 23. listopadu 2017, od 16.00 hodin ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Dvacáté zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

-1- Zápis č. 14/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš

-1- Zápis č. 14/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš -1- Zápis č. 14/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 5.8.2015 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno BOD I. PLNĚNÍ USNESENÍ Z MINULÉHO ZASEDÁNÍ

Usnesení č. 2 bylo schváleno BOD I. PLNĚNÍ USNESENÍ Z MINULÉHO ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 3. zasedání obecního zastupitelstva Prostřední Bečva konaného dne 19. března 2015, od 16.00 hodin ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Druhé zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva bylo zahájeno

Více

35/02/2013- RO U Příloha k usnesení z 35. zasedání rady obce konané dne v 17 hodin v kanceláři starosty obce

35/02/2013- RO U Příloha k usnesení z 35. zasedání rady obce konané dne v 17 hodin v kanceláři starosty obce 35/02/2013- RO U Příloha k usnesení z 35. zasedání rady obce konané dne 4. 2. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, Petr Vojkůvka,

Více

Zápis a usnesení 27. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 21.1. 2013 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 27. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 21.1. 2013 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 27. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 21.1. 2013 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Tomáš Kubala, Jindřich Mackowski

Více

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 16. 10. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petr Riedel, Roman Pientok, Michaela Zuczková, Jan Ondraczka

Více

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Zápis č. 3/2015 z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne 22. 09. 2015 v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Přítomni: 11 členů ZM dle prezenční listiny Omluveni: Jan Berka, Karel Vrbka,

Více

ZÁPIS č. 3/2012. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany

ZÁPIS č. 3/2012. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany ZÁPIS č. 3/2012 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany konaného dne 19.6.2012 v 19,00 hodin MíSTO KONÁNí v sídle Obecního úřad-chlumčany sp. 154 PSČ439 03 PŘíTOMNI Jarmila Nechanická starostka

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.6.2013 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Tomáš Rulec, zastupitel Dále přítomno: 5 občanů, dle prezenční listiny

Více

Zastupitelstvo obce Milotice nad Bečvou Veřejné zasedání ze dne č

Zastupitelstvo obce Milotice nad Bečvou Veřejné zasedání ze dne č Milotice nad Bečvou 59, 753 67, tel.: 581 626 068 www.miloticenadbecvou.cz, oumilotice@seznam.cz Zastupitelstvo obce Milotice nad Bečvou Veřejné zasedání ze dne 22. 11. 2012 č.2012-5 Přítomní členové zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Zdeněk Leitner, František Kolář, Jaroslav Holický, Josef Janů, Andrea Šívrová, Romana Šváchová, Martin Rak

Zdeněk Leitner, František Kolář, Jaroslav Holický, Josef Janů, Andrea Šívrová, Romana Šváchová, Martin Rak OBEC OKROUHLÁ RADOUŇ ZÁPIS Č. 3.2015 ze zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň, dne 22. 5. 2015 Zasedání zastupitelstva obce se konalo na obecním úřadu od 19:00 hod. Zasedání vedl starosta obce p.

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 28. února 2013

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 28. února 2013 Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 28. února 2013 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 12.8. 2014 Přítomni: Jaroslav Jarý, Josef Šimonovský, Šárka Kočová, Josef Pecka, Zdeněk Žaloudek, Petr Kozohorský Omluveni: Mgr. Martina Volfová Schválený

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis a usnesení 30. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 29.4. 2013 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 30. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 29.4. 2013 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 30. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 29.4. 2013 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 20. 8. 2015 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.30 hod. přítomno:

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Radim Špringl, Luboš Šmiraus, Dana Kozáková Hosté: viz. prezenční listina

Více

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne 16. 12. 2013 od 18 hodin v MŠ Štěchovice Přítomni: M. Čapek, P. Zeman, J. Marková, J. Andrle, RNDr. J. Malý, A. Sládeček, P. Bechyně, S. Žemlička,

Více

-1- Z á p i s č. 3/2012. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne v Kulturním domě Malšovice.

-1- Z á p i s č. 3/2012. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne v Kulturním domě Malšovice. -1- Z á p i s č. 3/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne 4.6. 2012 v Kulturním domě Malšovice. Přítomni: J. Krpálek, ing. J. Petrášek, M. Pileček, J. Pilařová, P. Plachý,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 7. zasedání Zastupitelstva obce Šumná konaného dne 25. června 2012

VÝPIS USNESENÍ. z 7. zasedání Zastupitelstva obce Šumná konaného dne 25. června 2012 VÝPIS USNESENÍ z 7. zasedání Zastupitelstva obce Šumná konaného dne 25. června 2012 Bod č. 1 - Technický bod Usnesení č. 7/2012-1 Zastupitelstvo obce s c h v a l u j e za ověřovatele zápisu o průběhu 7.

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Příloha k usnesení. z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.12.2014 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.12.2014 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 2/12/2014- ZO- U Příloha k usnesení z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.12.2014 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni : dle prezenční listiny Program : 1. Rozpočtové opatření

Více

Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz

Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz Konaného v sídle obecního úřadu dne 28.2.2008. Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. února 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

58/07/2014- RO U Příloha k usnesení z 58. zasedání rady obce, které se konalo v 17. hodin v kanceláři starosty obce

58/07/2014- RO U Příloha k usnesení z 58. zasedání rady obce, které se konalo v 17. hodin v kanceláři starosty obce 58/07/2014- RO U Příloha k usnesení z 58. zasedání rady obce, které se konalo 7. 7. 2014 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka, Ing. Pavla

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 26.6.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Ondřej Lejdar, Květa Štilcová, Ing. Lucie Bartošová, Martin Vočka, Martin Kühnel, Pavel Votoček Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu Program 52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 30. 1. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Převod vodovodů do vlastnictví Svazku VaK 4. Převod

Více

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod.

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Přítomni: K. Baka, Ing. J. Bednář, V. Černý, Ing. E. Klašková, V. Mátl,

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 7 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 19.2.2015 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. února 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. února 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. února 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 12.2.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Příloha k usnesení. ze 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. ze 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 7/12/20105- ZO U Příloha k usnesení ze 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14. 12. 2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva kontrolního

Více

Zápis č. 30/2016. Přítomni: Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl. Omluveni: Ing. Radim Kalfus. Neomluveni: - Hosté:

Zápis č. 30/2016. Přítomni: Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl. Omluveni: Ing. Radim Kalfus. Neomluveni: - Hosté: -1- Zápis č. 30/2016 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 16.6.2016 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 10.6. 2019 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Ing. František Kubásek, Ing. Jitka Wagnerová, Bc. Daniel Kokrda,

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 16.2.2012

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 16.2.2012 Z Á P I S z 15. zasedání zastupitelstva obce Prostřední Bečva konaného dne 16.2.2012 Den : 16.2.2012 Místo : Obecní úřad Prostřední Bečva Začátek : 16. 00 hodin Ukončení : 18. 30 hodin Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017

Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017 Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 1212/63/17 1) schvaluje program 63. schůze rady

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. února 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. února 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. února 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Tomáš Háp Radek Šenkýř 3. zasedání

Více

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 20.6.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více