Příloha č. 3 Smlouvy Součinnost stran při poskytování některých plnění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 3 Smlouvy Součinnost stran při poskytování některých plnění"

Transkript

1 Příloha č. 3 Smlouvy Součinnost stran při poskytování některých plnění Nástroje pro poskytování součinnosti 1.1 Help desk Poskytovatel vytvoří a zajistí službu pro hlášení vad/požadavků/připomínek (dále jen help desk ), kde bude uživateli 24 hodin denně umožněno hlásit vady, které vykazuje DWH a další podněty, včetně požadavků na aktivity v rámci fáze A2 a požadavků na provoz a rozvoj v rámci fáze A3. Poskytovatel vytvoří a uvede help desk do provozu do 3 měsíců od podpisu Smlouvy. Reakční doba Poskytovatele bude do 4 hodin od nahlášení vady, nebo jiného požadavku. Veškerá komunikace v help desk bude ukládána v evidenční databázi Evidenční databáze Evidenční databáze umožní generovat přehledy nahlášených vad, nebo dalších požadavků v minimálním členění: údaje zadávané Objednatelem: datum nahlášení požadavku/vady, jméno pověřené osoby Objednatele požadavku, popis požadavku, důvody nepodepsání Evidenčního listu, návrh termínu na dopracování/úpravu požadavku údaje zadávané Poskytovatelem: požadavky Poskytovatele na součinnost s Objednatelem (časové nároky, termíny) harmonogram realizace včetně předpokládaného termínu ukončení dané aktivity u požadavků analýz pro A3.2 i plánované počty hodin realizace programovacích a testovacích služeb název a číslo fáze/etapy, v jejímž rámci se budou dané aktivity realizovat postup realizace dané aktivity s periodou 1 týden skutečné datum ukončení aktivity potvrzení termínu na dopracování/úpravu požadavku V rámci realizace bude veškerá písemná komunikace mezi Objednatelem a Poskytovatelem evidována v evidenční databázi. Jednotlivé požadavky bude možné z evidenční databáze vytisknout nebo vyexportovat v jednom dokumentu i včetně související komunikace. Poskytovatel je povinen zaznamenávat do evidenční databáze veškeré práce při realizaci fáze A2 ihned po jejich započetí a pravidelně aktualizovat stav prací až do jejich předání.

2 V evidenční databázi bude zaznamenáván průběh řešení požadavku až do doby jeho akceptace. Poskytovatel je povinen informace o průběhu realizace požadavku zaznamenávat tak, aby bylo možné po realizaci požadavku vytisknout z evidenční databáze Evidenční list jako doklad dokumentující průběh realizace požadavku. Poskytovatel je povinen Evidenční list předat (zašle em) Objednateli (osobě, která dala podnět ke vložení požadavku do evidenční databáze). Objednatel ověří (tj. otestuje nebo jinak zkontroluje výstupy dané aktivity), zda byl podnět realizován dle požadavku a v kladném případě Evidenční list podepíše. V opačném případě Objednatel Evidenční list nepodepíše, uvede důvody a vrátí požadavek k dopracování Poskytovateli s návrhem termínu na dopracování či úpravu požadavku. Poskytovatel termín potvrdí v Evidenční databázi. 1.2 Hot-line V rámci fáze A3 budou uživatelům MIS operativně poskytovány konzultace v případech, kdy je nezbytné okamžité řešení. Hot-line bude okamžitě dostupná telefonicky kdykoli v pracovních dnech mezi 08:30 a 16:30, v ostatních dnech či časech po dohodě smluvních stran. Problémy, které nebude možno vyřešit okamžitě prostřednictvím hot-line zanese Objednatel do informačního systému hlášení vad help desk. Postup při zadání požadavku na rozvoj Plnění požadavků na rozvoj (fáze A3.2) se bude skládat ze dvou částí. Část první analýza požadavku, bude plněním, které bude evidováno jako plnění podle části A 3.1 Správa a údržba. Na základě této analýzy rozhodne Objednatel, zda zadá Poskytovateli požadavek na rozvoj (část druhá). Část druhá realizace požadavku na rozvoj bude evidována jako plnění podle části A Analýza požadavku na rozvoj 1) Objednatel vloží do evidenční databáze požadavek. 2) Poskytovatel dodá analýzu ve lhůtě odsouhlasené oběma smluvními stranami. Analýza bude zpracována v elektronické podobě a bude přístupná v evidenční databázi. Nezbytnou součástí analýzy bude: a. vyhodnocení dopadů realizace požadavku na DWH a MIS b. požadavky na Objednatele v souvislosti s realizací požadavku c. předpokládaná doba realizace ve dnech d. očekávaný hodinový rozsah prací 3) Objednatel a. analýzu požadavku akceptuje; b. vyzve Poskytovatele k doplnění analýzy nebo c. požadavek na vyhotovení analýzy zopakuje s upřesněním jejích parametrů.

3 1.4 realizace požadavku na rozvoj 1) Požadavek na rozvoj musí vycházet z Objednatelem akceptované analýzy požadavku. Objednatel může požadavek se souhlasem Poskytovatele drobně upravit, čímž však nesmí být dotčena podstata akceptované analýzy. 2) Objednatel zadá do evidenční databáze požadavek na rozvoj na základě Poskytovatelem vyhotovené analýzy požadavku. 3) Poskytovatel je povinen zaznamenávat do evidenční databáze průběh řešení požadavku až do doby jeho realizace. 4) Z evidenční databáze bude možné vytisknout Evidenční list jako doklad dokumentující průběh realizace požadavku. 5) Poskytovatel předá požadované dílo Objednateli. Spolu s dílem předá Objednateli podepsaný Evidenční list (v případě předání díla elektronicky zašle Evidenční list poštou). 6) Předání a převzetí díla (činností) bude provedeno na základě akceptačního řízení, které bude zahrnovat porovnání skutečných vlastností díla (činností) s Objednatelem požadovanou specifikací. Akceptační řízení bude zahrnovat kontrolu provedení díla v souladu s analýzou požadavku a se závazným požadavkem na rozvoj podle bodu 1 prováděnou Objednatelem. 7) Objednatel a. akceptuje dílo podepsáním Akceptačního protokolu v případě, že dílo bylo provedeno v souladu s požadavkem na rozvoj a nemá vady; b. vytkne Poskytovateli i. rozpor mezi provedeným dílem a požadavkem na rozvoj, který brání Objednateli v akceptaci díla nebo ii. vady díla, které brání Objednateli v akceptaci díla, a vyzve Poskytovatele k nápravě vytknutých nedostatků díla. Poskytovatel nemá nárok na odečet dalších hodin nad rámec odhadu v původní analýze případně podle požadavku na rozvoj. 8) V případě 7) b. se Akceptační řízení opakuje až do úspěšné fáze 7) a. 9) Záruční doba k dodanému dílu začíná předáním bezvadného díla. Její délka se váže na záruční dobu k DWH a MIS. Akceptační procedury Smluvní strany sjednávají, že Služby (výsledky práce) poskytnuté Poskytovatelem Objednateli v rámci každé jednotlivé etapy budou vždy podrobeny tzv. akceptačnímu řízení. Výstupem akceptačního řízení je akceptační protokol podepsaný oběma smluvními stranami. Okamžikem podpisu akceptačního protokolu se považuje dílčí plnění ze strany Poskytovatele za řádně předané a ze strany Objednatele za převzaté a schválené. V případě, že nedojde k podpisu Akceptačního protokolu ze strany Objednatele, není dílčí plnění ze strany Poskytovatele považováno za řádně předané a ze strany Objednatele za řádně převzaté a schválené.

4 1.5 Akceptační procedura pro fázi A1 Poskytovatel Objednateli předloží výstupy fáze A1 dle přílohy č. 1 smlouvy současně s návrhem Akceptačního protokolu. Objednatel ve spolupráci s Poradcem posoudí předaný materiál. 1) V případě, že k výstupu nebudou ze strany Objednatele a Poradce výhrady, Objednatel výstup akceptuje formou Akceptačního protokolu podepsaného oběma smluvními stranami 2) V případě, že k výstupu bude mít Objednatel nebo Poradce výhrady (dle charakteru vad dle článku 6.5 Smlouvy), předá výstup s doporučeními zpět Poskytovateli k přepracování. 3) Postup uvedený v bodě 2 se opakuje až do úspěšné akceptace dle bodu Akceptační procedura pro fázi A2 Poskytovatel Objednateli předloží vždy po dokončení každé etapy fáze A2 blíže specifikované v Příloze č.1 smlouvy návrh akceptačního protokolu, ke kterému přiloží seznam Evidenčních listů vztahujících se k dané etapě fáze A2. Objednatel zkontroluje zda všechny Evidenční listy uvedené v tomto seznamu byly z jeho strany podepsány. Objednatel ve spolupráci s Poradcem posoudí předaný materiál. 1) V případě, že k výstupu nebudou ze strany Objednatele a Poradce výhrady, Objednatel výstup akceptuje formou Akceptačního protokolu podepsaného oběma smluvními stranami 2) V případě, že k výstupu bude mít Objednatel nebo Poradce výhrady (dle charakteru vad dle článku 6.5. Smlouvy), předá výstup s doporučeními zpět Poskytovateli k přepracování. 3) Postup uvedený v bodě 2 se opakuje až do úspěšné akceptace dle bodu Akceptační procedura pro fázi A Fáze A31 Ve fázi A31 nebude probíhat akceptační řízení formou Akceptačního protokolu. Dodaná plnění budou akceptována na základě předaného výkazu prací. V případě analýz požadavků na rozvoj budou součástí výkazu prací i Evidenční listy podepsané objednatelem Fáze A32 Akceptační procedura je detailně popsána v rámci bodu 2 tohoto dokumentu. 1.8 Postup akceptačního řízení Akceptační řízení bude probíhat dle následujícího postupu: Stanovení a odsouhlasení harmonogramu akceptace v podobě samostatného dokumentu, který obsahuje věcné a časové vymezení postupu akceptace a který bude připraven Poskytovatelem. Kontrola úplnosti dodávky; v případě plnění, které má charakter programového kódu, také instalace na akceptačních pracovištích. Kontrola splnění akceptačních kritérií; v případě plnění, které má charakter programového kódu, také provedení uživatelských akceptačních testů. Zpracování a podpis akceptačního protokolu.

5 Návrh akceptačního protokolu zpracuje Poskytovatel minimálně v rozsahu dle bodu 3.5 této přílohy. Objednatel se k návrhu vyjádří do 5 (pěti) pracovních dnů od jeho obdržení. Akceptační protokoly jednotlivých plnění a etap podepisují obě smluvní strany. Objednatel je povinen se v dohodnuté lhůtě nepřesahující 30 (třicet) pracovních dnů s výjimkou akceptace plnění dle bodu 3.4.1, pokud se nedohodne jinak, od zahájení akceptačního řízení vyjádřit k poskytnutým plněním Akceptace plnění charakteru SW kódu Součástí akceptačního řízení plnění charakteru SW kódu bude testování u Objednatele. Testování bude probíhat standardním testovacím procesem: Systémové a integrační testy u Objednatele Uživatelské akceptační testy Objednatel provádí dle oboustranně odsouhlasených testovacích scénářů a dle testovacích protokolů realizovaných programových úprav akceptační testy v testovacím prostředí. Testy musí být realizovány v průběhu 60 (šedesáti) pracovních dní. V průběhu testování poskytne Poskytovatel Objednatelem vyžádanou součinnost. Výstupem uživatelských akceptačních testů je Akceptační protokol funkčnosti řešení. 1.9 Struktura akceptačního protokolu Akceptační protokol bude obsahovat minimálně následující údaje - Jména a funkce zástupců Objednatele a Poskytovatele - Datum - Předmět akceptace - Akceptační kriteria - Seznam evidenčních listů (v případě relevantnosti) - Podpisy zástupců Objednatele a Poskytovatele 1.10 Struktura výkazu prací Výkaz prací bude obsahovat minimálně následující údaje: - Identifikace - Číslo Evidenčního listu v případě relevantnosti - Číslo Akceptačního protokolu v případě činnosti v rámci A32 - Popis činnosti - Datum dokončení - Kontakt Objednatele/Zhotovitele - člověkohodiny za jednotlivé položky - Ve výkazu je potřeba samostatně uvést činnosti dle A31 a A32

PROVÁDĚCÍ SMLOUVA Č. 2. (č. ev. ČSÚ: 180 2013 S)

PROVÁDĚCÍ SMLOUVA Č. 2. (č. ev. ČSÚ: 180 2013 S) PROVÁDĚCÍ SMLOUVA Č. 2 (č. ev. ČSÚ: 180 2013 S) k Rámcové smlouvě na služby odborné podpory IT v rámci projektu Redesign statistického informačního systému v návaznosti na zavádění egovernmentu v ČR uzavřené

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU zadávací dokumentace TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Stránka 1 z 6 Obsah 1. Specifikace požadavků webové stránky... 4 2. Specifikace technických

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Kupující: Smluvní strany Název: Obec Žlutava Sídlo: Žlutava 271, 763 61 Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta E-mail: obeczlutava@volny.cz Telefon/fax: 577

Více

Čl. 8.3 Harmonogram prací. Příloha 3 Výňatek z obchodních podmínek ke Smlouvě ze dne : Čl. 8.7 Smluvní pokuty za prodlení

Čl. 8.3 Harmonogram prací. Příloha 3 Výňatek z obchodních podmínek ke Smlouvě ze dne : Čl. 8.7 Smluvní pokuty za prodlení Seznam příloh Příloha 1 Výňatek z obchodních podmínek ke Smlouvě ze dne 24. 10. 2007: Čl. 8.3 Harmonogram prací Příloha 2 Výňatek z obchodních podmínek ke Smlouvě ze dne 24. 10. 2007: Čl. 8.7 Smluvní pokuty

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník na akci Oprava páteřní cesty na pohřebišti v Brně - Králově Poli Smluvní strany 1. Objednatel Správa hřbitovů města

Více

Příloha č. 8. Akceptační řízení. Pořízení integrálního řešení analýzy rizik cestujících v letecké přepravě

Příloha č. 8. Akceptační řízení. Pořízení integrálního řešení analýzy rizik cestujících v letecké přepravě Příloha č. 8 Akceptační řízení předmětu veřejné zakázky Pořízení integrálního řešení analýzy rizik cestujících v letecké přepravě Akceptační řízení u plnění prověří, zda dodané řešení splňuje všechny funkční

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ

DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku v platném znění a v souladu s 31h zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech

Více

uzavírají dle ust. 536 Obchodního zákoníku a následných úprav tuto smlouvu o dílo (o projektové činnosti) evidenční číslo smlouvy SOU01511

uzavírají dle ust. 536 Obchodního zákoníku a následných úprav tuto smlouvu o dílo (o projektové činnosti) evidenční číslo smlouvy SOU01511 Objednavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město 66, 793 33 Staré Město IČ: 00576051 zastoupená: Antonínem Směšným, starostou obce a Zhotovitel: Bc. Pavel Chudý se sídlem: Malá 295, 503 41 Hradec

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Smlouva o dílo uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Obec Zvole se sídlem OÚ: Hlavní 33 252 45 Zvole jednající: Ing. Miroslavem Stoklasou starostou obce IČ 00241890

Více

Proces H3.1 Spolupráce s praxí

Proces H3.1 Spolupráce s praxí Účinnost dokumentu od: 18.6.2007 Proces H3.1 Spolupráce s praxí Řízená kopie č.: Razítko: Není-li výtisk tohoto dokumentu na první straně opatřen originálem razítka 1/14 Proces: Garant procesu: Účel: Vymezení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby 1. Z obsahu zadávací dokumentace (výzvy) vyplývá, že součástí požadovaného plnění je rovněž servisní

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

Oprava lesní svážnice U seníku

Oprava lesní svážnice U seníku Správa lesů města Tábora, s.r.o. U Čápova dvora 2712 Měšice 390 02 Tábor V Táboře dne 6. 11. 2015 Počet stran textu: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SLMT/261/2015/Ka k veřejné zakázce malého rozsahu podle

Více

Všeobecné podmínky ke Smlouvě o SLA

Všeobecné podmínky ke Smlouvě o SLA Všeobecné podmínky ke Smlouvě o SLA I. Předmět SLA 1.1) Předmětem Služby SLA (dohodnuté úrovně služeb) jsou společností SychrovNET s.r.o. sídlem Bratří Hlaviců 89 Vsetín, IČ26827921 (dále jen poskytovatel),

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 52 a 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA OBJEDNÁVKA č. Smluvní strany Objednatel: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha 1 Číslo účtu:

Více

DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO. mezi. 1. CENIA, česká informační agentura životního prostředí. INISOFT, s.r.o.

DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO. mezi. 1. CENIA, česká informační agentura životního prostředí. INISOFT, s.r.o. ELPNO DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO mezi CENIA, česká informační agentura životního prostředí a INISOFT, s.r.o. 1. CENIA, česká informační agentura životního prostředí se sídlem: Praha 10, Vršovice, Vršovická

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

MANUÁL PROJEKTOVÉHO MANAŽERA MĚSTSKÉHO ÚŘADU

MANUÁL PROJEKTOVÉHO MANAŽERA MĚSTSKÉHO ÚŘADU Registrační číslo projektu: PŘÍLOHA Č. 2 VNITŘNÍHO PŘEDPISU Č. 0003/2015 MANUÁL PROJEKTOVÉHO MANAŽERA MĚSTSKÉHO ÚŘADU POSTUP ŘÍZENÍ JEDNODUCHÉHO PROJEKTU Městský úřad Moravská Třebová 1 Registrační číslo

Více

Dodatek č. 2. ke smlouvě o dílo Informační systém Národní dotace 2016 číslo ze dne číslo Dodatku: /2

Dodatek č. 2. ke smlouvě o dílo Informační systém Národní dotace 2016 číslo ze dne číslo Dodatku: /2 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo Informační systém Národní dotace 2016 číslo 520-2015-13310 ze dne 5. 10. 2015 číslo Dodatku: 520-2015-13310/2 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se

Více

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only. Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Informace o zadavateli Základní

Více

Smlouva. Uzavřená mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva. Uzavřená mezi těmito smluvními stranami: Smlouva Uzavřená mezi těmito smluvními stranami: 1. Obec Prackovice nad Labem adresa: Prackovice nad Labem 54, 411 33 Prackovice nad Labem IČ: 00264229 Za obec jednající: Mgr. Andrea Svobodová Křešová,

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Smlouva o dílo č

Smlouva o dílo č Smlouva o dílo č. 20160601 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Obec Pletený Újezd Sídlem: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky: Nákup sekačky pro údržbu zeleně v obci Popice.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky: Nákup sekačky pro údržbu zeleně v obci Popice. Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu, která se neřídí ustanoveními zákona 137/2006 v platném znění. Touto výzvou oznamuje zadavatel zahájení zadávacího řízení pro zadání výše uvedené zakázky

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání veřejné zakázky na stavební práce, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

PROVÁDĚCÍ SMLOUVA Č. 4 NA PLNĚNÍ DÍLČÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM. Evidenční systém etapy IV VI. uzavřená mezi

PROVÁDĚCÍ SMLOUVA Č. 4 NA PLNĚNÍ DÍLČÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM. Evidenční systém etapy IV VI. uzavřená mezi PROVÁDĚCÍ SMLOUVA Č. 4 k Rámcové smlouvě na služby odborné podpory IT s centrálním zpracováním statistických úloh v rámci projektu Redesign statistického informačního systému v návaznosti na zavádění egovernmentu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Smlouva o dílo MKDS Stříbro č. 20/HIO/2011

Smlouva o dílo MKDS Stříbro č. 20/HIO/2011 Smlouva o dílo MKDS Stříbro č. 20/HIO/2011 uzavřená na základě vzájemné dohody smluvních stran, jejíž předmětem je Městský kamerový dohlížecí systém pro město Stříbro, jehož specifikace je uvedena v technické

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky na stavební práce zadávané mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude pouţíván pouze metodicky

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,šitbořice - márnice a kolumbárium

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,šitbořice - márnice a kolumbárium VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze metodicky - veřejná zakázka

Více

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva)

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Aktualizace průkazů energetické náročnosti budov 2. VYMEZENÍ PLNĚNÍ VEŘEJNÉ

Více

uzavírají v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, tuto

uzavírají v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, tuto Garp Integrated s.r.o. se sídlem: Garp Integrated s.r.o., Pobřežní 46/249, Praha 8, 186 00 IČ: 27709540 DIČ: CZ 27709540 zapsaná v obchodním rejstříku: vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Smlouva o dílo 2015-1118

Smlouva o dílo 2015-1118 BI"r.?:os~1I1 (! Morav.$k.á Tteoová 571 01!~: 411168921 cr.č: G 4816892t w.'v\ t, orcs.cz Smlouva o dílo 2015-1118 č. 2015/0788/0PS.DVZ (55/3224/2015) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586

Více

DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ

DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku v platném znění a v souladu s 31h zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE (dále jen výzva ) k podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Příloha č. 4 zadávací dokumentace Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 4 zadávací dokumentace Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky Příloha č. 4 zadávací dokumentace Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky Služba Aktualizace a údržba ISM OBIS Kód služby 01_AP_OBIS Typ služby Paušální Aktivace Kontinuálně od nabytí účinnosti Smlouvy

Více

O ODBORNÉ POMOCI. Ing. Janem Nehodou, místopředsedou Česká národní banka 2421001/0710 70894451

O ODBORNÉ POMOCI. Ing. Janem Nehodou, místopředsedou Česká národní banka 2421001/0710 70894451 SMLOUVA O ODBORNÉ POMOCI uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, Č. smlouvy konzultanta: 15 125 Č, smlouvy objednatele: -.S j 2 O IS I K J e "11- I. SMLUVNÍ STRANY Konzultant:

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 1. KORDIS JMK, a.s. zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 6753 Sídlo: Nové sady 30, 602 00 Brno Zastoupená: Václavem Tvrdým, předsedou představenstva Osoba pověřená

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Údaje veřejné zakázky Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Název veřejné zakázky (název projektu) Identifikační číslo EDS Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Limit veřejné zakázky

Více

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 01 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem ředitelem Krajského ředitelství policie Karlovarského

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 zastoupená Ing. Jindřichem Kolářem vrchním ředitelem Sekce rozvoje a projektového řízení ICT nám. Hrdinů 1634/3, 140 21 Praha 4 Z A

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie: CNC obráběcí centra a příslušenství

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie: CNC obráběcí centra a příslušenství Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie: CNC obráběcí centra a příslušenství zadávanou v rámci programu OP PIK program TECHNOLOGIE III., dle Pravidel pro výběr dodavatelů. Zadavatel:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY S NÁZVEM: Škola na konci světa, přesto bez bariér a moderně (dodávka IT vybavení) Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu Škola na konci světa, přesto bez bariér

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace Příloha č. 3 Výzvy uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Identifikace veřejné zakázky Název: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné zakázky: Dodávky baterií do UKB Dodávky Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č.

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č. Název zakázky Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim zákona č. 137/2006

Více

ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE PROJEKTU IMPLEMENTACE INFORMAČNÍHO SYSTÉMU SPRAVUJÍCÍ FINANČNÍ AGENDU POSKYTOVANÝCH SLUŽEB, STRAVOVÁNÍ A UBYTOVÁNÍ

ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE PROJEKTU IMPLEMENTACE INFORMAČNÍHO SYSTÉMU SPRAVUJÍCÍ FINANČNÍ AGENDU POSKYTOVANÝCH SLUŽEB, STRAVOVÁNÍ A UBYTOVÁNÍ ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE PROJEKTU IMPLEMENTACE INFORMAČNÍHO SYSTÉMU SPRAVUJÍCÍ FINANČNÍ AGENDU POSKYTOVANÝCH SLUŽEB, STRAVOVÁNÍ A UBYTOVÁNÍ Název projektu : Místo plnění : Zadavatel projektu : Realizace projektu

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

VÝZVA O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace) veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce

VÝZVA O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace) veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce VÝZVA O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace) veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce MIMO REŽIM ZÁKONA č.134/2016 Sb. O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK,

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze

Více

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA 1. Kupující je povinen a oprávněn sám nebo se svými pracovníky a společníky používat koupený SW JÍDELNA pro svoji osobní resp. firemní potřebu výhradně dle

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) čj. 041/PB/OVZ/2015 Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem

Více

Obchodní podmínky společnosti OPTICONTROL s.r.o., se sídlem Zahumení 103/19, 664 31 Lelekovice, IČO: 46342494, DIČ: CZ 46342494

Obchodní podmínky společnosti OPTICONTROL s.r.o., se sídlem Zahumení 103/19, 664 31 Lelekovice, IČO: 46342494, DIČ: CZ 46342494 Obchodní podmínky společnosti OPTICONTROL s.r.o., se sídlem Zahumení 103/19, 664 31 Lelekovice, IČO: 46342494, DIČ: CZ 46342494 OBSAH 1. Obecná ustanovení 2. Ochrana informací a práv třetích osob 3. Předmět

Více

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II.

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Veřejná zakázka Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Ev.č.: Z2017-032460 Zadavatel veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí se sídlem Na

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZÁLESÁK 326. středisko Rekonstrukce horské základny Článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele (ust. 38 odst. 4 písm. a) zákona

Více

Obec Uherčice. Příloha č. 2 - Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby. Svoz odpadů v obci Uherčice" Obchodní podmínky

Obec Uherčice. Příloha č. 2 - Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby. Svoz odpadů v obci Uherčice Obchodní podmínky Obec Uherčice Příloha č. 2 - Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Svoz odpadů v obci Uherčice" Obchodní podmínky Veřejná zakázka dle 18 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi:

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Českou národní bankou Na Příkopě 28 115 03 Praha 1 zastoupenou: Ing.

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

Základní škola a Mateřská škola Brno, Milénova 14, příspěvková organizace. Snížení hodnoty vázaného chlóru v bazénu ZŠ Milénova

Základní škola a Mateřská škola Brno, Milénova 14, příspěvková organizace. Snížení hodnoty vázaného chlóru v bazénu ZŠ Milénova Základní škola a Mateřská škola Brno, Milénova 14, příspěvková organizace Milénova 14, 638 00 Brno Číslo jednací Naše značka Vyřizuje/linka Brno dne Matura/608418227 E-mail: radekmatura@seznam.cz 15.11.2016

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zápis dne. v obchodním rejstříku, vedeném u Krajského

Více

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název zakázky veřejné Outsourcing odborných služeb

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. HF JAMU tisk propagačních materiálů pro MSLJ 2014, 2015

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. HF JAMU tisk propagačních materiálů pro MSLJ 2014, 2015 Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB COPROSYS Ústí spol. s r.o.

PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB COPROSYS Ústí spol. s r.o. PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB COPROSYS Ústí spol. s r.o. Platnost od 1.7.2011 Strana 1 (celkem 6) 1. Zřizování, změny a rušení služeb 1.1 Zřízení služby 1.1.1 Typická doba zřízení služeb Doba zřízení služeb

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O.

VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O. VŠEOBECNÉ NÁKUPNÍ PODMÍNKY LACH-NER, S.R.O. 1. VŠEOBECNÉ 1. Tyto Všeobecné nákupní podmínky (dále také jen VNP ) jsou platné, účinné a upravují a vztahují se na všechny vztahy, ve kterých vystupuje společnost

Více

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadavatel: Odborný léčebný ústav Paseka, p. o. Obsah zadávací dokumentace 1. Preambule 2. Identifikace zadavatele 3.

Více

Podivín, Dolní Valy II, Inženýrské sítě k RD, SO 01 - Komunikace

Podivín, Dolní Valy II, Inženýrské sítě k RD, SO 01 - Komunikace 1. Smluvní strany: Smlouva o dílo o dodávce stavebních prací uzavřená dle 2587 občanského zákoníku Objednatel : Město Podivín Adresa : Masarykovo nám. 180/20, 691 45 Podivín Zastoupený : Stanislav Machovský,

Více

Smlouva o poskytování poradenských a konzultačních služeb uzavřená podle ust odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen smlouva)

Smlouva o poskytování poradenských a konzultačních služeb uzavřená podle ust odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen smlouva) Smlouva o poskytování poradenských a konzultačních služeb uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen smlouva) Č. smlouvy konzultanta: Č. smlouvy objednatele: S/2016/R/019

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více