LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY"

Transkript

1 LIKform SYSTÉMVÉ PŘÍČKY

2 interiors Naším cílem je být vždy na vrcholu, být jedničkou ve svém oboru a nabízet svým zákazníkům ty nejkvalitnější služby. Jsme přesvědčeni, že pomocí této strategie a plněním těch nejpřísnějších požadavků vytvoříme nové zdroje rozvoje a růstu. Naše práce je naší vášní a my se jí bavíme. Ceníme si kvalitní práce a odměňujeme pracovníky, kteří tuto kvalitní práci odvádějí. Libor Musil předseda představenstva

3 Systémové přestavitelné příčky společnosti Liko-s jsou stejně známé, jako slavný zámek ve Slavkově. Společnost Liko-s International nabízí široký sortiment systémových přestavitelných příček pro použití v interiéru. Systémy byly úspěšně realizovány v kancelářích, nemocnicích, průmyslových objektech, státních úřadech, školách a dokonce i na letištích od ublinu přes ubaj a dále. Volbou ŘEŠENÍ LIKform získáte nejvyšší možnou flexibilitu, nadčasovou eleganci, výjimečnou životnost a nekonečné možnosti navržení dispozice daného prostoru. Veškeré systémy ponechávají prostor pro architektonickou kreativitu bez hranic. Řešení lze nalézt pro jakýkoli rozpočet. Soukromí nebo naopak transparentnost, víceúčelovost a efektivita, ekologické parametry - to jsou aspekty, které mají pracovníci oddělení vývoje společnosti Liko-s neustále na paměti. Společnost Liko-s International má obchodní partnery v mnoha zemích. Partnery, kteří dodržují stejné zásady a normy, jako společnost Liko-s. Proto si můžeme dovolit učinit následující prohlášení: LIK-S Proč se spokojit s málem? mega Inovovaný systém příček mega 100 s tenkým vertikálním hliníkovým rámem Micra II Lehké dvojité celoprosklené bezrámové příčky, které zajistí více soukromí při zachování transparentnosti lpha 100 Systém příček s jednoduchou a rychlou montáží pomocí clip in spoje mega 100 Klasický systém přestavitelných příček Jednoduchá montáž i demontáž Micra I Lehké celoprosklené bezrámové příčky, které kombinují transparentnost a flexibilitu elta 100 Stavebnicový systém bez nápadných vertikálních spojů. Nabízí kompaktní a elegantní design Vydání číslo 1, prosinec 2012

4 MEG U tohoto systému došlo s porovnání se systémem mega 100 k nahrazení hliníkových profilů a pásky PVC ocelovým profilem omega a tenkým hliníkovým páskem, který systému příček dodává jednotný vzhled. Hliníkové profily s vysoce kvalitní povrchovou úpravou v kombinaci s robustní konstrukcí a vysokými technickými standardy nabízejí široké možnosti řešení z plných i prosklených panelů. K dispozici je také velký výběr dveří v mnoha atraktivních barevných provedeních. Systém je určen pro realizaci nenosných příček. technické specifikace vzduchová neprůzvučnost: Plná příčka: 47 db standard 49 db VIP Prosklená příčka: do 45 db dle typu použitého zasklení veřní křídlo: 36 db (dřevěné) 37 db (proskl. hliníkové) Tloušťka příčky: 100 mm Standardní šířka modulu: 1200 mm (lze upravit) Standardní výška příčky: mm Maximální výška příčky: 4000 mm Stand. rozměr dveř. křídla: mm Veškeré hodnoty jsou uvedeny jako maximální hodnota dosažená při zkouškách podle ČSN EN norem v akreditovaných zkušebnách.

5 MEG 100.1

6 MEG 100 Systém nabízí jednoduchou a rychlou změnu dispozice prostoru bez narušení stropních podhledů. Hliníkové profily s vysoce kvalitní povrchovou úpravou v kombinaci s robustní konstrukcí a vysokými technickými standardy. Nabízejí široké možnosti řešení z plných i prosklených panelů. K dispozici je také velký výběr dveří v mnoha atraktivních barevných provedeních. Systém je určen pro realizaci nenosných příček. Vertikální spoje jsou provedeny z profilů omega s krycí páskou z PVC. technické specifikace vzduchová neprůzvučnost: Plná příčka: 47 db standard 49 db VIP Prosklená příčka: do 45 db dle typu použitého zasklení veřní křídlo: 36 db (dřevěné) 37 db (proskl. hliník.) požární odolnost: Plná příčka: EI 60 Prosklená příčka: EI 45 veřní křídlo: EI 30 Tloušťka příčky: Standardní šířka modulu: Standardní výška příčky: Maximální výška příčky: Stand. rozměr dveř. křídla: 100 mm 1200 mm (lze upravit) mm 4000 mm mm Veškeré hodnoty jsou uvedeny jako maximální hodnota dosažená při zkouškách podle ČSN EN norem v akreditovaných zkušebnách.

7 MEG 100

8 MICR II Znásobte profily systému Micra I, spojte je dohromady a systém příček Micra II je na světě. pět nabízí maximální transparentnost a ještě více soukromí pro nerušená jednání. alší výhodou systému přestavitelných příček Micra II je, že je možné jej díky jeho šířce 100 mm výborně kombinovat s ostatními systémy příček od společnosti Liko-s. K dispozici je velký výběr dveří i profilů provedených z eloxovaného hliníku s hitech vzhledem nebo v mnoha různých barevných odstínech. Systém je určen pro realizaci nenosných příček. Vertikální spoje jsou provedeny průhlednou páskou. technické specifikace vzduchová neprůzvučnost Prosklená příčka: db dle typu použitého zasklení veřní křídlo: 36 db (dřevěné) 37 db (proskl. hliníkové) Tloušťka příčky: Tloušťka skla: 100 mm 10, 12 mm Standardní šířka modulu: 1000 mm Standardní výška příčky: mm Maximální výška příčky: Standardní rozměr dveřního křídla: 3500 mm mm Veškeré hodnoty jsou uvedeny jako maximální hodnota dosažená při zkouškách podle ČSN EN norem v akreditovaných zkušebnách.

9 MICR II

10 MICR I Jeden jednoduchý profil, do něj vložit prosklené panely a systém příček Micra je hotov. Přináší maximální transparentnost, a přitom dokáže zachovat soukromí pro nerušená jednání. K dispozici je velký výběr dveří i profilů provedených z eloxovaného hliníku s hi-tech vzhledem nebo v mnoha různých barevných odstínech. Systém je určen pro realizaci nenosných příček. Vertikální spoje jsou provedeny průhlednou páskou. technické specifikace vzduchová neprůzvučnost Prosklená příčka: do 37 db dle typu použitého zasklení veřní křídlo: 36dB (dřevěné) 37dB (proskl. hliníkové) Tloušťka skla: 10, 12 mm Standardní šířka modulu: 1000 mm Standardní výška příčky: Standardní výška příčky: Standardní rozměr dveřního křídla: mm 4000 mm mm Typy dveřních křídel: dřevěné, prosklené v L rámu, bezrámové celoprosklené Typy zárubní: dřevěné, hliníkové Veškeré hodnoty jsou uvedeny jako maximální hodnota dosažená při zkouškách podle ČSN EN norem v akreditovaných zkušebnách.

11 MICR I

12 LPH 100 Stejně jako systém elta i systém přestavitelných příček lpha je založen na struktuře systému mega, tedy na hliníkových profilech s vysoce kvalitní povrchovou úpravou v kombinaci s robustní konstrukcí a vysokými technickými standardy. dlišnost systému přestavitelných příček lpha spočívá ve spojování jednotlivých panelů pomocí tzv. clip in spoje, čím se montáž příček stává velmi jednoduchou a rychlou. Také u tohoto systému jsou k dispozici široké možnosti řešení z plných i prosklených panelů, včetně velkého výběru dveří v mnoha atraktivních barevných provedeních. Systém je určen pro realizaci nenosných příček. Vertikální spoje plných modulů jsou provedeny pomocí speciálního panelu a click páskou PVC. technické specifikace vzduchová neprůzvučnost Plná příčka: 47 db standard 49 db VIP Prosklená příčka: do 45 db dle typu použitého zasklení veřní křídlo: 36 db (dřevěné) 37 db (proskl. hliníkové) Tloušťka příčky: 100 mm Standardní šířka modulu: 1200 mm (lze upravit) Standardní výška příčky: mm Maximální výška příčky: 4000 mm Stand. rozměr dveř. křídla: mm Veškeré hodnoty jsou uvedeny jako maximální hodnota dosažená při zkouškách podle ČSN EN norem v akreditovaných zkušebnách.

13 LPH 100

14 ELT 100 Přestože tento systém používá stejnou skupinu profilů jako systémy předchozí, liší se od nich jemnou, stínovou drážkou v místě vertikálních spojů plných modulů, namísto profilů omega nebo krycí pásky z PVC. Hliníkové profily s vysoce kvalitní povrchovou úpravou v kombinaci s robustní konstrukcí a vysokými technickými standardy nabízejí široké možnosti řešení z plných panelů. K dispozici je také velký výběr dveří v mnoha atraktivních barevných provedeních. Systém je určen pro realizaci nenosných plných příček a lze jej kombinovat s ostatními systémy příček LIKform. Vertikální spoje mezi plnými panely jsou provedeny H-profilem a krycí PVC páskou šíře 8 mm. technické specifikace vzduchová neprůzvučnost Plná příčka: 47 db standard 52 db VIP veřní křídlo: 36 db (dřevěné) 37 db (proskl. hliníkové) Tloušťka příčky: 100 mm Standardní šířka modulu: 1200 mm (lze upravit) Standardní výška příčky: mm Maximální výška příčky: 4000 mm Stand. rozměr dveř. křídla: mm Veškeré hodnoty jsou uvedeny jako maximální hodnota dosažená při zkouškách podle ČSN EN norem v akreditovaných zkušebnách.

15 LIKform průvodce systémy příček mega 100 Plný modul PRVEENÍ MULU 2x prosklený modul 1x prosklený modul středem 1x prosklený modul po stranách Kombinace : plná část x sklo Krycí PVC páska ve spoji SVISLÝ SPJ Krycí L lišta ve spoji Spojovací lepící páska ve spoji BRV RÁMU Povrch ELX Povrch dle RL ilatace v obou směrech? Volba šířky plného modulu? TECHNICKÉ MŽNSTI systémů Volba šířky proskleného modulu? Standardní šířka modulu 1200 St. Výška modulu Max. výška modulu 8000 Šířka viditelného sloupku (plný modul) 32 Šířka sloupku (prosklený modul) 46/80 Tl. Příčky 100 PŽÁRNÍ LNST P plného modulu P proskleného modulu P dveří Neprůzvučnost plný modul NEPRŮZVUČNST Rw (db) Neprůzvučnost prosklený modul Neprůzvučnost L dveře Neprůzvučnost dřevěné dveře Neprůzvučnost G MUL * * MUL * MUL I * * MUL E MUL H mega 100F 900/ EI/EW 60 EI/EW 45 EI/EW 30 MUL L MUL M MUL N MUL F MUL W mega MICR I MICR II LF MUL 211 MUL 212 MUL 213 MUL 214 MUL 215 ELT Systém neumožňuje Systém umožňuje * mega 100 mega mega 100F MUL 231 MUL 232 MUL 233 MUL 240 MUL 241 MICR I MICR II LF ELT * MUL 411 MUL 412 MUL 421 MUL 430 MUL 431 Více technických informací na MEG LF * LF plná výplň v rámu okna ELT MICR I MICR II

16 LIK-S: Proč se spokojit s málem?

17 rozdělení firmy INTERNTINL LIK-Style ENERGY Chytrá izolace Živé stavby ENERGY ivize ENERGY se zaměřuje na úsporu energií. Stavíme nové objekty a zateplujeme existující budovy. ENERGY využívá zkušenosti, které jsme získali v rámci programů Živé stavby a Chytrá Izolace. PRUCTIN Support Industry PRUCTIN V divizi Production pracuje 50 zaměstnanců. Všechny nás spojuje touha podávat co nejlepší výkon. Každý den se řídíme našimi osvědčenými hesly: Kvalita je klíč, Čisté a precizní řemeslo, Věříme v důležitost detailu. INTERIRS LIKfon LIKform LIK-Space inlik INTERIRS Vyrábí a dodává montované systémy pro tvorbu vnitřního prostoru administrativních, průmyslových a veřejných budov přestavitelné a posuvné příčky, vestavky do hal, akustické stropní podhledy. Společnost LIK-S byla založena v roce V současnosti se řadí mezi nejlepší evropské firmy ve svém oboru. Máme své pobočky na Slovensku, v Maďarsku a Polsku a exportní partnery ve 12 zemích Evropy. V našich pracovních týmech jsou vedle zkušených evropských odborníků i mladí talentovaní lidé. Všechny nás spojuje společná vize a firemní filozofie: být na špici a nejlepší ve svém oboru, poskytovat zákazníkům ty nejlepší možné služby. V jednání s našimi obchodními partnery působíme jako seriózní, korektní a solidní firma, snažíme se vždy naplňovat pravý smysl těchto slov. Naše strategie a vysoké nároky, které si klademe sami na sebe, vytvářejí nové zdroje pro růst a vývoj. Lidé ve společnosti LIK-S získali při realizaci tisíců projektů v mnoha zemích unikátní zkušenosti, které jsou zapracovány ve vývoji výrobků a v systémech práce. Na vývoji spolupracujeme se špičkovými firmami z Holandska, ánska, Belgie, Švýcarska, Německa, Rakouska, Kanady a US. Výrobní divize disponují nejmodernějším strojním vybavením. Jejich výrobní kapacita je flexibilní a může splnit i nejnáročnější požadavky klientů. Všechny výrobky jsou testovány podle evropských norem v akreditovaných zkušebních ústavech, včetně a enviromentálních požadavků standardu LEE. Společnost LIK-S je držitelem certifikátů kvality systémů řízení IS 9001 a IS LIKform green splňuje enviromentální požadavky LEE standardu pro materiály a produkty použité v budovách.

18 LIK-S, a.s., U Splavu 1419, CZ Slavkov u Brna, Czech Republic, tel.: , info@liko-s.cz, Kancelář Praha: V lšinách 2300/75, CZ Praha 10, Czech Republic, tel.: , praha@liko-s.cz,

O LIK in AVKY VEST VESTAVKY inliko

O LIK in AVKY VEST VESTAVKY inliko VESTAVKY inliko VESTAVKY inliko interiors Naším cílem je být jedničkou v tom, co děláme. Jedině tak můžeme svým zákazníkům nabídnout skutečnou kvalitu. Kvalita není jen pouhá fráze. Na začátku stojí nejpřísnější

Více

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space interiors Vlastní výroba je zárukou kvality i termínů dodávek DĚLENÍM NÁSOBÍME LIKO-Space VÁŠ FLEXIBILNÍ PROSTOR Jednou stěnou vytvoříte z velké jednací

Více

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY Co vám přinesou Živé stavby : Realizace autosalonu do 4 týdnů V našem autosalonu protopíte nejméně Živé stavby dispozici a vzhled můžete měnit www.zivestavby.cz

Více

SVĚTOVÁ NOVINKA! VACUWALL CZ VACUWALL

SVĚTOVÁ NOVINKA! VACUWALL CZ VACUWALL SVĚTOVÁ NOVINKA! CZ interiors Swiss idea Czech development Global innovation VARIABILITA BEZ HRANIC JE JEDINÁ MOBILNÍ STĚNA NA SVĚTĚ, KTERÁ DÁVÁ VAŠIM KOMERČNÍM NEBO BYTOVÝM PROSTORÁM SKUTEČNĚ NIČÍM NEOMEZENOU

Více

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space interiors Vlastní výroba je zárukou kvality i termínů dodávek DĚLENÍM NÁSOBÍME LIKO-Space VÁŠ FLEXIBILNÍ PROSTOR Jednou stěnou vytvoříte z velké jednací

Více

VLASTNÍ VÝROBA vyrábíme přímo v našem výrobním závodě

VLASTNÍ VÝROBA vyrábíme přímo v našem výrobním závodě MOBILNÍ STĚNY MOBILNÍ STĚNY Váš flexibilní prostor. Stěna tam, kde ji potřebujete. Dejte sbohem komplikovaným a drahým přestavbám. S naší mobilní stěnou zvládnete vše jednodušše a hlavně během několika

Více

1hodnoty. věříme, že nejlepší je být nejlepší. věříme v důležitost detailů. věříme v lidi jako v individuality. věříme v inovaci i za cenu chyb

1hodnoty. věříme, že nejlepší je být nejlepší. věříme v důležitost detailů. věříme v lidi jako v individuality. věříme v inovaci i za cenu chyb production production 1hodnoty věříme, že nejlepší je být nejlepší věříme v důležitost detailů věříme v lidi jako v individuality věříme v nejvyšší kvalitu produktů a služeb věříme v inovaci i za cenu

Více

ŽIVOT Je PeSTrÝ. VaŠe FaSÁDa NeMuSÍ být

ŽIVOT Je PeSTrÝ. VaŠe FaSÁDa NeMuSÍ být Vystupte z řady! Váš objekt nemusí vypadat jako krabice. Sídlo firmy vypovídá jak o vaší velikosti, tak i o charakteru, způsobu života firmy a jejích zaměstnanců. Nápaditá fasáda odliší a zároveň zanechá

Více

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY ROZDĚLENÍ FIRMY. INTERNATIONAL LIKO-Style INTERIORS ENERGY. LIKOfon. Chytrá izolace Živé stavby Živá fasáda.

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY ROZDĚLENÍ FIRMY. INTERNATIONAL LIKO-Style INTERIORS ENERGY. LIKOfon. Chytrá izolace Živé stavby Živá fasáda. RZĚLENÍ FIRMY INTERNATINAL LIK-Style ENERGY Chytrá izlace Živé stavby Živá fasáda PRUCTIN Supprt Welding in Austerlitz INTERIRS LIKfn LIKfrm LIK-Space inlik LIK-Glass VACUWALL SMART-i-WALL ENERGY ivize

Více

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem.

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem. Bezrámové příčky s dvojsklem www.milt.cz Nadčasové interiéry Přestavitelné příčky s dvojsklem nemají vertikální sloupky jak mezi moduly, tak v kolmých nebo šikmých napojeních prosklených příček. Díky tomu

Více

interiérové příčkové systémy

interiérové příčkové systémy interiérové příčkové systémy J-AZ40 CLEAZY100 40 78 30dB 100 37dB 40 db Interiérové příčkové systémy TIASO reagují na současné trendy ve výstavbě a členění nových administrativních prostor Tyto systémy

Více

MilTech. Přestavitelné příčky

MilTech. Přestavitelné příčky MilTech Přestavitelné příčky Design Vysoké požadavky na design a variabilitu vnitřních dispozic lze snadno splnit použitím přestavitelných příček MILT. Příčky jsou tvořeny prosklenými, plnými nebo částečně

Více

Klíčová úspora. Chytrá izolace zateplení pro haly a správní budovy. www.chytraizolace.cz

Klíčová úspora. Chytrá izolace zateplení pro haly a správní budovy. www.chytraizolace.cz Klíčová úspora Chytrá izolace zateplení pro haly a správní budovy www.chytraizolace.cz Kdy chytrou izolaci? Zateplení nezateplené budovy Voděodolná izolační pěna Icynene dokonale vyplní konstrukci budovy

Více

Klíčová úspora. Chytrá izolace zateplení pro haly a správní budovy. www.chytraizolace.cz

Klíčová úspora. Chytrá izolace zateplení pro haly a správní budovy. www.chytraizolace.cz Klíčová úspora Chytrá izolace zateplení pro haly a správní budovy www.chytraizolace.cz Kdy chytrou izolaci? Zateplení nezateplené budovy Voděodolná izolační pěna Icynene dokonale vyplní konstrukci budovy

Více

LIKO-Glass CZ. LIKO-Glass DESIGN AKUSTIKA BEZPEČNOST

LIKO-Glass CZ. LIKO-Glass DESIGN AKUSTIKA BEZPEČNOST LIKO-Glass CZ LIKO-Glass DESIGN AKUSTIKA BEZPEČNOST - materiál starý jako příroda sama - nabývá v naší výrobě nových podob. Za pomoci moderních technologií posouváme hranice designu i funkčnosti. Kromě

Více

GlassTech. Celoskleněné bezrámové příčky

GlassTech. Celoskleněné bezrámové příčky GlassTech Celoskleněné bezrámové příčky 1 Inspirace Návrh barevného řešení připravovaného interiéru je kompatabilní s účelem a funkcí vašich nových prostor. Vysoká úroveň zpracování, funkční variabilita

Více

podhledy + = from LIKO-S PODHLEDY

podhledy + = from LIKO-S PODHLEDY NOVÉ stropní AKUSTICKÉ podhledy + = from LIKO-S PODHLEDY SÍDLO FIRMY A VÝROBNÍ ZÁVOD je VE SLAVKOVĚ U BRNA Spojení příček a podhledů je současným vrcholem našeho vývoje. Tento systém garantuje akustické,

Více

MATEMATIKA PRO INVESTORY DĚLENÍM NÁSOBÍME VÁŠ PROSTOR

MATEMATIKA PRO INVESTORY DĚLENÍM NÁSOBÍME VÁŠ PROSTOR OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ prostoru MATEMATIKA Walls, Suspended ceilings, Cells Na základě našich více než 12 let zkušeností s dodávkami mobilních stěn různých světových výrobců jsme pro vás vyvinuli vlastní unikátní

Více

Přestavitelné příčky MILT

Přestavitelné příčky MILT Přestavitelné příčky MILT Přestavitelné příčky MILT umožňují provedení interiéru splňujícího nejnáročnější požadavky na špičkový design, případné budoucí snadné změny dispozic interiéru při zachování akustické

Více

Elegantní fie ení dispozic interiéru - snadno a rychle. OMEGA 100 Montované přestavitelné příčky

Elegantní fie ení dispozic interiéru - snadno a rychle. OMEGA 100 Montované přestavitelné příčky Elegantní fie ení dispozic interiéru - snadno a rychle OMEGA 100 Montované přestavitelné příčky Montované pfiíãky FORM-A-ROOM, typ Omega 100 Montované pfiestavitelné pfiíãky FORM-A-ROOM vyrábí firma LIKO-S

Více

DĚLÍCÍ XWA PŘÍ LČL KY

DĚLÍCÍ XWA PŘÍ LČL KY DĚLÍCÍ PŘÍČKY XWALL 04 CERTIFIKACE 2 Vážené dámy, vážení pánové, dovolte mi krátce představit výrobce kancelářského nábytku Quadrifoglio Sistemi ď Arredo S.p.A., www.quadrifoglio.com. Společnost byla založena

Více

Rozdíl se skrývá v detailech

Rozdíl se skrývá v detailech interiérové příčky Rozdíl se skrývá v detailech Vaše přání jsou naší inspirací a Vaše spokojenost naším prvořadým cílem. Jsme přesvědčeni, že každý projekt, bez ohledu na jeho velikost a náročnost, může

Více

OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM

OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM Obsah 1 OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM 2 Trimoterm Power 6 Trimoterm Perform 10 Trimoterm Sound 13 TYPY PANELŮ A PANELOVÝCH PROFILŮ TRIMOTERM 14 Typy panelů Trimoterm 16 Profilace

Více

Elegantní a cenovû pfiíznivé fie ení dispozic interieru - snadno a rychle. GAMMA 75 Lehké montované přestavitelné příčky

Elegantní a cenovû pfiíznivé fie ení dispozic interieru - snadno a rychle. GAMMA 75 Lehké montované přestavitelné příčky Elegantní a cenovû pfiíznivé fie ení dispozic interieru - snadno a rychle GAMMA 75 Lehké montované přestavitelné příčky Montované pfiíãky FORM-A-ROOM, typ Gamma 75 Montované pfiestavitelné pfiíãky Gamma

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Icynene chytrá tepelná izolace

Icynene chytrá tepelná izolace Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene šetří Vaše peníze Využití pro průmyslové objekty zateplení průmyslových a administrativních objektů zateplení novostaveb i rekonstrukcí

Více

Icynene. chytrá tepelná izolace. Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví

Icynene. chytrá tepelná izolace. Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene chytrá izolační pěna z Kanady, která chrání teplo Vašeho domova Co je to Icynene Icynene [:ajsinýn:] je stříkaná izolační pěna

Více

I K O - S D Ě L Á M E Ř E M E S L O. Zelené fasády a střechy 4. Administrativní budovy 6. Výrobní haly 12. Skladovací haly 16

I K O - S D Ě L Á M E Ř E M E S L O. Zelené fasády a střechy 4. Administrativní budovy 6. Výrobní haly 12. Skladovací haly 16 Zelené fasády a střechy 4 Administrativní budovy 6 Výrobní haly 12 Skladovací haly 16 Rekonstrukce a zateplení hal 20 Halový servis 22 L I K O - S D Ě L Á M E Ř E M E S L O 2 Rodinná firma staví pro rodinné

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy).

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy). technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Neo Neo Gold AL Okna, balkonové a terasové dveře, výklopně posuvná okna (PSK) 1 Název Šířka Počet komor 3 Parametry

Více

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu.

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. ubaj Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. www.sulko.cz Pro více informací volejte: 800 155 156 SULKO Výrobou a montáží oken

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

VSTUPTE DO VYŠŠÍ FORMY BEZPEČNOSTI

VSTUPTE DO VYŠŠÍ FORMY BEZPEČNOSTI VSTUPTE DO VYŠŠÍ FORMY BEZPEČNOSTI DEFENDOOR Pod značkou DEFENDOOR vám přinášíme kvalitní dostupné bezpečnostní a protipožární dveře, včetně protipožárních dveří do výškových budov. Věříme, že produkty

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKOform

DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKOform DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKform CZ DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKform Dřevěné dveře Dřevěné dveře dotvářejí dojem celého interiéru a prostoru. Zákazníci se pro ně rozhodují právě pro jejich jednoduchý design

Více

Milt Design. Přestavitelné příčky

Milt Design. Přestavitelné příčky Milt Design Přestavitelné příčky Design Vysoká úroveň zpracování, funkční variabilita a široká paleta povrchových materiálů systémů MILT DESIGN, zajišťují vysokou estetickou hodnotu a reprezentativnost

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite může být použito

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt I"

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt I VEŠKERÉ KONSTRUKCE URČENÉ PRO MONTÁŽ DVEŘÍ SE MUSÍ PŘED ZAPOČETÍM VÝROBY PŘEMĚŘIT PŘÍMO NA STAVBĚ KOVÁNÍ DVEŘÍ OD FIRMY TWIN, MATERIÁL KARTÁČOVANÁ NEREZ VŠECHNY DVEŘE A STĚNY BUDOU PŘED ZAHÁJENÍM JEJICH

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ CELOSKLENĚNÉ DVEŘE CELOSKLENĚNÉ PŘÍČKY. Symbióza skla a kovu

PŘEHLED PRODUKTŮ CELOSKLENĚNÉ DVEŘE CELOSKLENĚNÉ PŘÍČKY. Symbióza skla a kovu PŘEHLED PRODUKTŮ V otočné variantě CLEARshine i posuvné verzi CLEARslide naše celoskleněné dveře ozvláštní svou štíhlou elegancí a transparentností každý moderní interiér. Vždy se špičkovým kováním DORMAKABA

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment HUMPOLECKÉ STAVEBNÍÍ ELEMENTY SYSTÉMY DVEŘÍÍ A ZÁRUBNÍÍ Dveře HSE ZK dveře jsou vyrobeny ve tvaru klasických vnitřních dřevěných dveří. Konstrukci dveřního křídla tvoří dva ocelové korpusy vylisované ze

Více

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II"

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II VEŠKERÉ KONSTRUKCE URČENÉ PRO MONTÁŽ DVEŘÍ SE MUSÍ PŘED ZAPOČETÍM VÝROBY PŘEMĚŘIT PŘÍMO NA STAVBĚ KOVÁNÍ DVEŘÍ OD FIRMY TWIN, MATERIÁL KARTÁČOVANÁ NEREZ VŠECHNY DVEŘE A STĚNY BUDOU PŘED ZAHÁJENÍM JEJICH

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE heroal W 65 heroal W 72 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm Ug 0,5

Více

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM GARÁŽOVÁ VRATA Dodáváme garážová vrata od roku 1991. Dbáme na dobrou spolupráci s našimi partnery. Klademe důraz na moderní styl a dizajn. Zaměřujeme se na přesnost, spolehlivost a bezpečnost. O FIRMĚ

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

Altány Hliníkové konstrukce Dělící příčky.

Altány Hliníkové konstrukce Dělící příčky. Prostor Světlo Elegance Altány Hliníkové konstrukce Dělící příčky www.alumistr.cz Pár slov o společnosti ALUMISTR SE Naše společnost byla založena v dubnu roku 2000. Na českém i zahraničním trhu působíme

Více

GZ60. Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře. G2-C 09/2011

GZ60. Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře.   G2-C 09/2011 GZ60 Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře. cs Rf-Technologies nv Lange Ambachtstraat 40 960 Oosterzele Belgium Tel +32 9 362 31 71 Fax +32 9 362 33 07 info@rft.be

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE POPIS VÝROBKU FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite

Více

skydoo catalogue 11_02

skydoo catalogue 11_02 skydoo catalogue 11_02 Společnost SKYDOO je specialista na rychlé a spolehlivé dodávky interiérových dveří. Uvědomujeme si, že právě tyto vlastnosti jsou klíčové pro developerské společnosti a regionální

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL TopLine XL Specialista na těžké dveře: systém TopLine XL pro posuvné dveře s horním nosným profilem je dimenzován na hmotnosti dveří do 80 kg. Vynikající jsou vlastnosti jeho chodu: se systémem TopLine

Více

Prosklené stěny celoskleněné bezrámové

Prosklené stěny celoskleněné bezrámové Prosklené stěny celoskleněné bezrámové Nabídka prosklených stěn Program zahrnuje prvky (kování) pro celoskleněné dveře otvíravé a posuvné, zabudované do stavebních otvorů nebo do celoskleněných stěn. Nabízíme

Více

Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX. Jednoduše více světla

Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX. Jednoduše více světla Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX Jednoduše více světla Díky oknům se štíhlými rámy se místnosti stanou světlejší a vy tak načerpáte potřebnou energii zvýší se kvalita vašeho života a zlepší

Více

Chytré řešení pro snížení hlukové zátěže HELUZ AKU KOMPAKT

Chytré řešení pro snížení hlukové zátěže HELUZ AKU KOMPAKT Seminář Akustika a aktivní design CZGBC Brno, Red Hat Czech, Purkyňova 111, Blok 2 : Akustika- Akustická kvalita v kancelářských budovách Chytré řešení pro snížení hlukové zátěže HELUZ AKU KOMPAKT v. 2017-10-12

Více

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI Hi-Tech Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI VERZE: 11/2011 Triline je chráněná značka světové jedničky ve vývoji a výrobě architektonických modulárních orientačních systémů, patřící nadnárodní společnosti

Více

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY COR 70 INDUSTRIAL s PTM MILLENNIUM 2000 bez PTM MILLENNIUM Plus FASÁDNÍ SYSTÉM TP-52 ZDVIŽNĚ POSUVNÝ SYSTÉM 4500 A 4600 s PTM vyrobeno z profilů HLINÍKOVÁ OKNA,

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE 25let NA TRHU heroal W 65 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm T Tepelná

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality The window. Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality Nejvzácnější obrazy 1 Není to okno, na které je kladen důraz, centrem dění se stává výhled. Vytváříme působivá průčelí z elementů širokých nebo vysokých

Více

Stavební systém EUROPANEL

Stavební systém EUROPANEL Stavební systém EUROPANEL snadné řešení stavebních zakázek Výrobce: EUROPANEL s.r.o. U Kolory 302 463 12 Liberec XXV Vesec Česká republika www.europanel.cz info@europanel.cz EUROPANEL s.r.o. 2017 Obsah

Více

průměr otvorů 12 mm podíl otvorů 25%

průměr otvorů 12 mm podíl otvorů 25% ZÁKLADNÍ INFORMACE je celohliníkový protihlukový systém vhodný pro pro stavbu protihlukových stěn silničních a železničních koridorů a splňuje kompletní požadavky dle evropských norem EN 14388 a směrnic

Více

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE

NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE V ČESKÉ REPUBLICE Jako první v České republice využívá naše firma nejmodernější technologie výroby eurooken a vchodových dveří. V lednu 2012 jsme zahájili výrobu na německém obráběcím

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

PSV - TRUHLÁŘSKÉ PRVKY 1 NÁVRH ORDINACÍ PRAKTICKÝCH LÉKAŘŮ OZN. SCHÉMA POPIS 1.NP 2.NP PODKROVÍ MNOŽ. POZN. T /1500 T02 700/600 T03

PSV - TRUHLÁŘSKÉ PRVKY 1 NÁVRH ORDINACÍ PRAKTICKÝCH LÉKAŘŮ OZN. SCHÉMA POPIS 1.NP 2.NP PODKROVÍ MNOŽ. POZN. T /1500 T02 700/600 T03 T01 okno s dřevěným rámem, dvoukřídlé, otvíravé izolační dvojsklo, U = 1,1 W/m2k distanční rámeček v barvě sklenářského tmelu barevnost rámu: bílá profilace viz. příloha PSV T02 T03 1100/1500 700/600 bronzové

Více

MiltDesign. Přestavitelné příčky

MiltDesign. Přestavitelné příčky MiltDesign Přestavitelné příčky Design Vysoká úroveň zpracování, funkční variabilita a široká paleta povrchových materiálů systémů MiltDesign, zajišťují vysokou estetickou hodnotu a reprezentativnost vašeho

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

Katalog dveří s rámovou konstrukcí

Katalog dveří s rámovou konstrukcí prodej + KOMPLETNÍ SLUŽBY pro firmy i domácnosti Katalog dveří s rámovou konstrukcí KONSTRUKCE rámové dveřní křídlo rám i výplň z MDF šíře nosných rámů 14 cm PRAKTICKÉ A DESIGNOVÉ VLASTNOSTI: pevná stabilní

Více

Espero. Mobilní posuvné stěny

Espero. Mobilní posuvné stěny Espero Mobilní posuvné stěny Prostor Systém posuvných akustických stěn ESPERO SONICO umožňuje rychle a snadno rozdělit jakýkoli prostor od učebny až po výstavní plochu a vytvořit menší místnosti. Zároveň

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

Katalog dvírek ˇ. Obsah katalogu. obsah 3. www.revizni-dvirka.eu 3. Revizní dvířka do SDK standard 4. Revizní dvířka do SDK pod obklad 5

Katalog dvírek ˇ. Obsah katalogu. obsah 3. www.revizni-dvirka.eu 3. Revizní dvířka do SDK standard 4. Revizní dvířka do SDK pod obklad 5 Obsah katalogu obsah 3 do SDK standard 4 do SDK pod obklad 5 do zdiva standard 6 do zdiva pod obklad 7 Protipožární revizní dvířka do SDK 8 Protipožární revizní dvířka do zdiva 9 do fasádních systémů 10

Více

Protipožární systémy

Protipožární systémy Profilový systém OCEL A NEREZ V ARCHITEKTUŘE Economy Systém neizolovaných profilů pro okna, dveře a stěny Janisol Systém profilů s přerušeným tepelným mostem pro okna, dveře a stěny VISS Izolované fasádní

Více

To nejlepší pro Váš dům.

To nejlepší pro Váš dům. Prof ily třídy A: To nejlepší pro Váš dům. 100% KVALITA Profily třídy A dle ČSN EN 12608 jen od VEKA Obraťte se na nás těšíme se na Vás: Silné profily silný výkon Firma VEKA jako jeden z předních světových

Více

heroal S 42 Posuvný systém

heroal S 42 Posuvný systém Posuvný systém Perfektnost se skrývá v detailu Nový posuvný systém heroal S 42 nastavuje měřítka týkající se tepelné izolace, udržitelnosti a úspornosti. Kompletně nově vyvinutá hliníková spojená konstrukce

Více

SPECIFIKACE DVEŘÍ, ZÁRUBNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ

SPECIFIKACE DVEŘÍ, ZÁRUBNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ, ZÁRUBNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ POZNÁMKY A SPECIFIKACE ČÍSLA DVEŘÍ ODPOVÍDAJÍ OZNAČENÍ VE VÝKRESECH STAVEBNÍ ČÁSTI MATERIÁL STĚNY: Typ 1 SDK stěny Typ 2 Zdivo Porotherm Typ 3 Železobeton Typ

Více

Rámové zasklívací systémy Hliníkové zábradlí Doplňky

Rámové zasklívací systémy Hliníkové zábradlí Doplňky Prostor Světlo Elegance Rámové zasklívací systémy Hliníkové zábradlí Doplňky AluFlexi Rámový posuvný systém AluFlexi Popis systému: systém zasklení s možností posuvu křídel do stran. Plynulý pojezd křídel

Více

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM S 9000 zdvižně posuvné dveře + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii S 9000 INOVACE SE SYSTÉMEM Všestranně použitelné Moderní vzhled bez omezení Posuvné elementy jsou

Více

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ 2018 KOMPLEMENTARITA Naše náplň práce přesahuje rámec designu a výroby oken. Nabízíme také služby poradenství, navrhování interiérů nebo montáže. Vycházíme z předpokladu, že zákazníci

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN

VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN VÝPIS DVEŘÍ A PROSKLENÝCH STĚN OZN ZOBR. POPIS POČET dřevěné vchodové dveře dvoukřídlé 500/2200 částečně prosklené Materiál rámy z lepených hranolů dvojsklo otvorové výplně min. Uw=,2W/m 2 K - Dveře budou

Více

AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ. Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků.

AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ. Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků. AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků. Náš princip: Vidíme úkoly očima našich zákazníků. Erkennen, worum es geht. Mit System. Rozpoznáme,

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova hliník dřevo plast Na e nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře,

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 421 - A - objekt I POZNÁMKY: Součástí dodávky budou veškeré kotevní prvky, ukončovací prvky, napojovací prvky

Více

JAROSLAV VENDL

JAROSLAV VENDL 21.3.2017 JAROSLAV VENDL OBSAH Úvod - Představení společnosti Stavební sklo Normy Fun facts Základní typy / specifikace / vlastnosti Prosklené příčky v interiérech Typy systémů skleněných příček Způsob

Více

RZA RZA. rozebíratelný rozvaděč, svařované části jednoduše spojitelné šrouby, IP20, nosnost až 400 kg

RZA RZA. rozebíratelný rozvaděč, svařované části jednoduše spojitelné šrouby, IP20, nosnost až 400 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 rozebíratelný rozvaděč, svařované části jednoduše spojitelné šrouby, IP20, nosnost až kg 29 Vylamovací záslepky Kabelové vstupy (370 x 90 mm) v zadní

Více

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru.

Více

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI znamenají jednoduché a ekonomické řešení 32 PŘEDNOSTI EXPERT V TĚŽKÝCH SITUACÍCH Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI nejsou dodatečným zatížením střechy

Více

Plastové okno 76. P K S o k n a a. s. ; w w w. p k s o k n a. c z ; o k n p k s. c z Stránka 3.1

Plastové okno 76. P K S o k n a a. s. ; w w w. p k s o k n a. c z ; o k n p k s. c z Stránka 3.1 Plastové okno 76 P K S o k n a a. s. ; w w w. p k s o k n a. c z ; o k n a @ p k s. c z Stránka 3.1 Profilová mapa P K S o k n a a. s. ; w w w. p k s o k n a. c z ; o k n a @ p k s. c z Stránka 3.2 Výztuže

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL TopLine XL Specialista na těžké dveře: systém TopLine XL pro posuvné dveře s horním nosným profilem je dimenzován na hmotnosti dveří do 80 kg. Vynikající jsou vlastnosti jeho chodu: se systémem TopLine

Více

OBSAH NOVINKY ARKTIK... 4-5 CASCADE... 6-7 RETRO... 8-9 NOVÉ 3D CPL... 10-11 AKCE

OBSAH NOVINKY ARKTIK... 4-5 CASCADE... 6-7 RETRO... 8-9 NOVÉ 3D CPL... 10-11 AKCE NOVINKY A AKCE 2016 OBSAH NOVINKY Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

D.01 označení prvku. počet (ks) 1 popis vnitřní plné dveře otevírání rozměr 800/1970

D.01 označení prvku. počet (ks) 1 popis vnitřní plné dveře otevírání rozměr 800/1970 rozměr 800/1970 dřevěné, obložková zárubeň, provedení bezfalcové klika-klika, provedení nerez mat, s oválnou rozetkou, výrobce Twin- Loft H D.01 p.ú. dle výrobce, HL folie bílá (dtto dveřní křídlo) poznámka

Více

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ CARMAN-DOORS, s.r.o. je výrobní závod v Ostravě-Porubě, který navázal na činnost Moravskoslezských dřevařských závodů Šumperk, a.s. založených

Více