KLIMA FUJITSU-GENERAL FUJITSU-GENERAL ACC moduly (Air Conditioner Controller)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KLIMA FUJITSU-GENERAL FUJITSU-GENERAL ACC moduly (Air Conditioner Controller)"

Transkript

1 KLIMA

2

3 KLIMA Jsme oficiální velkoobchodní zástupce FUJITSU-GENERAL pro Českou republiku. Naším hlavním cílem je prodej klimatizací, tepelných čerpadel, chillerů, fancoilů, vzduchotechniky a dalšího příslušenství prostřednictvím dealerské síťe koncovým zákazníkům se zajištěním záručního a servisního zázemí. Klimatizace FUJITSU-GENERAL jsou v České republice velmi populární a jsou úspěšně instalovány nejen v bankách, obchodních a výrobních firmách, ale i v domácnostech či obytných a technologických kontejnerech. Funkční propojení vzduchotechnických zařízení s jednotkami FUJITSU zajišťují ACC moduly (Air Conditioner Controller) vlastního vývoje, které v současné době dodáváme celé řadě distributorů FUJITSU v Evropě.

4 FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNUKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ Technická 12, Brno Kampus Vysokého učení technického v Brně v areálu Pod Palackého vrchem byl doplněn o další komplex budov pro Fakultu elektrotechniky a komunikačních technologií. Komplex osazen: systém VRF V-II, 44ks venkovních jednotek, 489 vnitřních jednotek systém VRF V-II, připojen na VZT jednotky, celkem 32ks systém VRF V-II, připojen na hydromodul, celkem 2ks klimatizační sestavy SPLIT, celkem 74ks Klimatizační VRF systémy jsou navzájem propojeny a monitorovány BMS pomocí BACnet brány. Splitové systémy jsou pomocí IMPROMAT příslušenství propojeny na jednu komunikační sběrnici, která je BMS monitorována. VRF V-II venkovní jednotky jsou pomocí VRF-Kitů připojeny na VZT jednotky, které pomocí ACC modulů řídí nadřazený systém. Dvě venkovní jednotky systému V-II jsou napojeny přes hydromoduly na nádrže, ve kterých vyrábějí 16 C vodu pro chlazení technologických strojů.

5 VUT Brno, FEKT T12.

6 WELLNESS CENTRUM HOTELU HORAL Léskové, Velké Karlovice Výroba teplé vody pro wellness centrum horského hotelu HORAL. Získané teplo je použito pro ohřev bazénové vody, vytápění objektu a ohřev užitkové vody. Teplota vody v bazénech je udržovaná na hodnotě +36 C. Teplota okolního vzduchu na +33 C. Celkový výkon: 250 kw 5 ks venkovních jednotek AJY144LALH 5 ks vnitřních hydromodulů ATW-VRF Instalace je netradiční již samotným umístěním jednotek, které jsou schovány pod slunící terasou hotelu. Umístění je natolik netypické, že bylo nutné provést CFD analýzu pro zjištění možností instalace. Venkovní jednotky jsou osazeny centrálním vzduchotechnickým deflektorem pro odvod vzduchu zbaveného tepla mimo prostor, kde je zařízení instalováno. Všechny vnitřní hydormoduly jsou hydraulicky spojeny do jednoho potrubí vedoucí do akumulační nádrže, ze které je odebírána voda pro podlahové vytápění, výměníky vzduchotechnik, výměníky bazénů a výměníky TUV.

7 SRC hotel HORAL

8 UTB - Vědeckotechnický park ICT Zlín Park tvoří tři objekty spojené s budovou fakulty aplikované informatiky. Nabízí 5000 metrů čtverečních laboratoří a dalších prostor. Chlazení prostor zajišťují VRF systémy série V-II. Celkem 9 venkovních jednotek a 76 vnitřních kazetových jednotek. Klimatizační VRF systémy jsou navzájem propojeny a monitorovány BMS pomocí BACnet brány. Klimatizační jednotky v modelovém provedení SPLIT zajišťují chlazení serverovan a pomocí modulů ACC jsou řízeny nadřazeným centrálním systémem.

9 Vědeckotechnický park ICT

10 Revírní Bratrská pokladna Michálkovická, Ostrava VRF V systém 4 venkovní jednotky a 31 vnitřních jednotek VRF V-II systém 3 venkovní jednotky a 42 vnitřních 5 splitových klimatizačních jednotek. Rozlehlá instalace systému VRF na dvou samostatných budovách. Klimatizace slouží k chlazení kanceláří významné zdravotnické pojišťovny. Všechny instalované systémy VRF V série a VRF V-II série jsou monitorovány a řízeny programem SYSTEM CONTROLLER, na který jsou pomocí převodníků VGGX připojeny i SPLIT systémy. Program SYSTEM CONTROLLER se stará o ekonomický provoz klimatizací, hlídá nastavené režimy a teploty, v pozdních odpoledních hodinách automaticky vypíná spuštěné klima jednotky.

11 administrativní budova RBP

12 Administrativní budova NUTREND D.S. Olomouc Sestava tří venkovních jednotek zajišťující chlazení nové moderní administrativní budovy. Jedná se o třípodlažní objekt s kancelářskými, školícími a obchodními prostory v celkové výměře 3000m2. VRF V-II systém 3 venkovní jednotky a 29 vnitřních mezistropních jednotek Vnitřní jednotky instalovány v mezistropních prostorech s přiznaným sáním vzduchu. Distribuce je řešena výdechem do mezistropu místností. Fyzikální vlastností studený vzduch klesá dolů skrze rastrový strop, níže na zaměstnance v kancelářích. Tímto způsobem je docíleno výkonného a velmi příjemného způsobu chlazení prostor budovy.

13 budova NUTREND D.S.

14 Dům U Kamenného Zvonu Staroměstské náměstí, Praha Unikátní instalace mezistropních jednotek systému VRF V-II v historické budově ze 13.století, sloužící nyní jako galerie. VRF V-II systém 3 venkovní jednotky a 28 vnitřních jednotek VRF V-II. systém je celý ovládán jen pomocí LONworks převodníku VLGX připojeného na centrální řídící systém. Ve spojení s ostatní technologií je zajištěno držení konstantní teploty a vlhkosti ve vnitřním prostoru hlavně pak v galerii obrazů.

15 U Kamenného Zvonu

16 Hotel LANTERNA**** Léskové, Velké Karlovice 2 systémy VRF + SPLIT jednotky v serverech, SPA a hotelovém baru. VRF V-II. systém A.: venkovní jednotka připojena na VZT jednotku + 5 vnitřních jednotek VRF V-II. systém B.: venkovní jednotka připojena na 6 vnitřních jednotek VRF V-II. systém A je složen z jedné venkovní jednotky připojené pomocí VRF-KITU na VZT zařízení pro chlazení a případné vytápění hotelové kuchyně a zážitkové restaurace Vyhlídka. Na systém je připojeno taky 5 standardních vnitřních jednotek chladící prostory restaurace hotelu. VRF V-II. systém B chladí konferenční sály hotelu. Všechny vnitřní jednotky jsou pomocí ACC modulů napojeny na centrální řídící systém pro možnost komfortnějšího ovládání. SPLIT jednotky chladí prostoty hotelového baru, místnosti masáží SPA centra a dvou hotelových servroven.

17 Hotel LANTERNA ****

18 JUTA Dvůr Králové nad Labem 5ks venkovních jednotek systému VRF V-II. Speciální instalace venkovních jednotek, připojených pomocí VRF-KITů do VZT jednotky s pěti okruhovým vzduchovým výměníkem. Celkem 200kW tepla nebo chladu udržuje ve výrobní hale stálou požadovanou teplotu. Řízení zajišťuje nadřazený systém s kaskádním řadičem pro spínání venkovních jednotek.

19 výrobní hala JUTA

20 Polyfunkční dům Uherský Brod Moderní více funkční budova v centru Uherského Brodu. Celkem 5 venkovních a 38 vnitřních jednotek. Systém VRF V-II série zajišťuje úpravu vzduchu pro nájemníky domu místní úřad práce, obchody a kavárny. Uživatelé systém ovládají pomocí bezdrátových ovladačů. Centrální řízení zajišťuje software SYSTEM CONTROLLER, který celý klimatizační systém monitoruje, časově jej vypíná a zajišťuje sběr dat pro rozpočet spotřeby energie pro každého nájemníka.

21 Polyfunkční dům

22 FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNUKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ Technická 10, Brno Pomocí technologie FUJITSU a IMPROMAT zajištěno kompletní chlazení v celém objektu školy. 11 venkovních a 142 vnitřních jednotek klimatizačního systému VRF V-II. 31 split venkovních jednotek napojeno na VZT VRF systém zajištující zdroj chladu a tepla v celé budově fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně. Celý systém monitoruje a ovládá systém měření a regulace pomocí LONworks převodníků VLGX. Venkovní jednotky od SPLIT systémů jsou připojeny na vícepruhové VZT jednotky a řízeny MaR přes IMPROMAT moduly ATW-C-INV.

23 VUT Brno, FEKT T10

24 Hotel HORAL Léskové, Velké Karlovice VRF V systém A: 1ks venkovní jednotka + 6ks vnitřní jednotka + VZT jednotka VRF V systém B: 1ks venkovní jednotka + 10ks vnitřní jednotka + VZT jednotka VRF V systém C: 1ks venkovní jednotka + 2ks VRF-KIT připojen na VZT jednotku VRF V systém D: 1ks venkovní jednotka + hydromodul VRF V-II systém: 1 ks venkovní jednotka + hydromodul SPIT jednotky pro chlazení serverovny, recepcí, skladů a místností masáží. 10 venkovní SPLIT jednotek připojeno na 5ks DUO hydromodulů. Unikátní instalace technologie FUJITSU na horském hotelu Horal. Dodané jednotky zajišťují kompletní chlazení a topení v celkem komplexu hotelu. Tepelné čerpadla slouží pro ohřev topné a užitkové vody na pokojích hotelu a hlavní bodově se zasedacími sály a kuchyní. Průmyslový výměník s venkovní jednotkou Fujitsu a řídícím modulem ATW-C zajišťuje konstantní teplotu +12 C ve skladu lihovin.

25 horský hotel HORAL***

26 Hotel Castle Residence Usedlost Kuchyňka" Praha, Libeň Citlivě zrekonstruovaná usedlost z 18.stolení v městské části Praha Libeň. VRF systémy generace V a V-II, jako jediný zdroj tepla v hotelovém objektu. Distribuce tepla pomocí klasických vnitřních klimatizačních jednotek a speciálních VRF-KITů pro VZT jednotky. Zbytkový výkon systému V-II využíván pro ohřev bazénu a nahřívání nádrží s TUV.

27 Castle Residence****

28 Kancelářské budovy č.41 a č.51 Bývalý areál SVIT, Zlín Zrekonstruované budovy v bývalém areálu SVIT v centru krajského města Zlín. Budova č.41 Systémy VRF: celkem 8ks venkovních jednotek a 63ks vnitřních jednotek SPLIT systém: celkem 5ks jednotek chladící serverovny Všech 5 VRF systémů komunikačně propojeno a monitorováno programem PC CONTROLLER. Pomocí modulu YTMA a příslušenství IMPROMAT připojeny časové hodiny pro automatické vypínání jednotek v několika úrovních. Budovy č.51 Systém VRF: celkem 3ks venkovních jednotek a 31 vnitřních jednotek SPILT systém připojen pomocí ACC modulu na průmyslový výměník, chladící strojovnu výtahu.

29 Budova č.41 a č.51

30 KLIMA ZLIN PRAHA Tř. T. Bati 5267 U Hellady 697/ , Zlín , Praha Tel.: Tel.: Fax: Fax: klima.sale@impromat.cz klima.praha@impromat.cz

STUDIE VZT NEMOCNICE KYJOV STARÁ CHIRURGIE. Slovinská Brno. Vypracoval: Ing. Jiří Růžička V Brně, únor 2016.

STUDIE VZT NEMOCNICE KYJOV STARÁ CHIRURGIE. Slovinská Brno. Vypracoval: Ing. Jiří Růžička V Brně, únor 2016. NEMOCNICE KYJOV STARÁ CHIRURGIE STUDIE VZT Zpracovatel: SUBTECH, s.r.o. Slovinská 29 612 00 Brno Vypracoval: Ing. Jiří Růžička V Brně, únor 2016 Vzduchotechnika 1 1. Zadání Zadání investora pro vypracování

Více

Základní řešení systémů centrálního větrání

Základní řešení systémů centrálního větrání Základní řešení systémů centrálního větrání Výhradně podtlakový systém - z prostoru je pouze vzduch odváděn prostor je udržován v podtlaku - přiváděný vzduch proudí přes hranici zóny z exteriéru, případně

Více

Otázky a odpovědi Technibel řada iseries

Otázky a odpovědi Technibel řada iseries Otázky a odpovědi Technibel řada iseries Co je iseries? iseries je plně DC invertorové tepelné čerpadlo určené pro vytápění, chlazení a výrobu teplé užitkové vody. To se hodí perfektně jak pro bydlení

Více

Tepelná čerpadla. levné teplo z přírody. Tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla. levné teplo z přírody. Tepelná čerpadla Tepelná čerpadla levné teplo z přírody Tepelná čerpadla 1 Tepelná čerpadla Levné, čisté a bezstarostné teplo pro rodinné domy i průmyslové objekty. Přinášíme vám kompletní řešení vytápění. Tepelné čerpadlo

Více

Pro vaše pohodlí, pro vaši úsporu.

Pro vaše pohodlí, pro vaši úsporu. Pro vaše pohodlí, pro vaši úsporu. Naše technologie dodává velmi levné teplo z venkovního vzduchu s minimálními náklady na energii, bez poklesu výkonu až do -15 C. A to vše v souladu s přírodou. Vysoce

Více

TZB - VZDUCHOTECHNIKA

TZB - VZDUCHOTECHNIKA VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA STAVEBNÍ JIŘÍ HIRŠ, GÜNTER GEBAUER TZB - VZDUCHOTECHNIKA MODUL BT02-08 KLIMATIZACE STUDIJNÍ OPORY PRO STUDIJNÍ PROGRAMY S KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA TZB Vzduchotechnika,

Více

Chlazení, chladící trámy, fan-coily. Martin Vocásek 2S

Chlazení, chladící trámy, fan-coily. Martin Vocásek 2S Chlazení, chladící trámy, fan-coily Martin Vocásek 2S Tepelná pohoda Tepelná pohoda je pocit, který člověk vnímá při pobytu v daném prostředí. Jelikož člověk při různých činnostech produkuje teplo, tak

Více

Klimatizační systémy a chlazení pro vzduchotechniku

Klimatizační systémy a chlazení pro vzduchotechniku AT 02 TZB II a technická infrastruktura LS 2012 Klimatizační systémy a chlazení pro vzduchotechniku 11. Přednáška Ing. Olga Rubinová, Ph.D. 1 Harmonogram AT02 t. část Přednáška Cvičení 1 UT Mikroklima

Více

Přehled referenčních zakázek ENBRA, a.s. -Projekce

Přehled referenčních zakázek ENBRA, a.s. -Projekce Přehled referenčních zakázek ENBRA, a.s. -Projekce 1. Budova ředitelství společnosti Lesy ČR v současné době 2018 Projektanti: Ing. Lenka Marková, Jiří Bielík, Ing. Vojtěch Smola, Ing. Lukáš Filka, Ing.

Více

Splitová tepelná čerpadla

Splitová tepelná čerpadla NOVINKA Splitová tepelná čerpadla Akční nabídka - jaro 2014 www.novelan.cz Platnost od února 2014 Inteligentní vytápění a větrání! Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní

Více

Projekt EPC v Národním divadle aneb snížení nákladů s garancí. Ivo Slavotínek

Projekt EPC v Národním divadle aneb snížení nákladů s garancí. Ivo Slavotínek Projekt EPC v Národním divadle aneb snížení nákladů s garancí Ivo Slavotínek Modernizace energetického hospodářství Národního divadla 2 Budovy a zázemí Národního divadla Národní divadlo tvoří 4 nadzemní

Více

PMS PÍSEK - ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY

PMS PÍSEK - ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY Akce : Stupeň: PMS PÍSEK - ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS Dokumentace pro provedení stavby Datum: Květen 2015 Část : F1.4c - VZDUCHOTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH : 1) ÚVOD 2) TECHNICKÝ

Více

Přehled některých akcí realizovaných v létech

Přehled některých akcí realizovaných v létech Přehled některých akcí realizovaných v létech 2005 2015 TEPLO Přerov a.s. Létech 2005 2007 proběhla ve městě Přerově rekonstrukce cca 150-ti tepelných výměníkových a předávacích stanic v hodnotě cca 120

Více

PŘEHLED JEDNOTEK. Klimatizace Fujitsu General

PŘEHLED JEDNOTEK. Klimatizace Fujitsu General PŘEHLED JEDNOTEK Klimatizace Fujitsu General Seznam jednotek Split a Multi Split Split Výkon (kw) 2,0 Kód modelu 7 2,6 3,5 4,1 5,3 9 12 14 18 Podstropněnástěnný AWYZ14LB AWYZ18LB Vysoké COP Účinné topení

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 ENERGETICKÝ ŠTÍTEK Díky inovativní technologii jsou klimatizační jednotky bezpečné pro Váš domov. Kromě toho zaručují, že i prostředí ve Vaší kanceláři bude nejen přirozené

Více

Živnostenský úřad Gorkého 458, Pardubice klimatizace Technická zpráva

Živnostenský úřad Gorkého 458, Pardubice klimatizace Technická zpráva Živnostenský úřad Gorkého 458, Pardubice klimatizace Technická zpráva Jednostupňový projekt Zhotovitel: Ing. Jaromír Stodola Průmyslová 526 530 03 Pardubice tel./fax: 466 750 301 datum: 10/2013 1 (celkem

Více

Typové domy ALPH. základní informace o ALPH 86 a 133. Pasivní domy Těrlicko

Typové domy ALPH. základní informace o ALPH 86 a 133. Pasivní domy Těrlicko Typové domy ALPH základní informace o ALPH 86 a 133 1 Technologie Pasivní domy ALPH 86, 133 ALPH přináší zdravé a bezpečné bydlení i nejmodernější technologie. To vše nejen s ohledem k životnímu prostředí,

Více

Arch.č.: F-1-4-B-1 TECHNICAL REPORT list 1/7

Arch.č.: F-1-4-B-1 TECHNICAL REPORT list 1/7 OBSAH 1. Úvod... 2 2. Podklady... 2 3. Technické řešení... 2 3.1. Klimatizace České pošty... 2 3.2. Klimatizace bytů 4.- 6.NP... 4 3.3. Klimatizace serveroven 7. 9.NP... 6 4. Kontrola hluku... 6 5. Nároky

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

Švédská tepelná. čerpadla. pro vytápění, ohřev teplé užitkové vody, větrání a klimatizaci. www.cerpadla-ivt.cz. Přehled sortimentu a ceník 2005

Švédská tepelná. čerpadla. pro vytápění, ohřev teplé užitkové vody, větrání a klimatizaci. www.cerpadla-ivt.cz. Přehled sortimentu a ceník 2005 www.cerpadla-ivt.cz Švédská tepelná čerpadla pro vytápění, ohřev teplé užitkové vody, větrání a klimatizaci 5 5 let garance 5 let záruka na tepelné čerpadlo, včetně nákladů na záruční opravu. Tato záruka

Více

TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA

TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA Systém Estia představuje tepelná čerpadla vzduch-voda s extrémně vysokou účinností, která přinášejí do vaší domácnosti velmi nízké náklady na topení, na ohřev

Více

Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco

Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco Technologie ECO CUTE ECO CUTE Nová japonská technologie pro tepelná čerpadla vzduch/voda Využívá přírodního neškodného chladiva CO 2 Hlavní výhody Výstupní

Více

VZDUCHOTECHNIKA. Venkovní +32-15

VZDUCHOTECHNIKA. Venkovní +32-15 VZDUCHOTECHNIKA A. Úvod Tato část dokumentace řeší na úrovní PROJEKTU PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ splnění nezbytných hygienických podmínek z hlediska vnitřního prostředí stavby a instalované technologie se zázemím

Více

Rekuperační jednotky

Rekuperační jednotky Rekuperační jednotky Vysoká účinnost výměníku účinnosti jednotky a komfortu vnitřního prostředí je dosaženo koncepcí výměníku, v němž dochází k rekuperaci energie vnitřního a venkovního vzduchu a takto

Více

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015 novelan.cz SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA AKČNÍ CENÍK 2015 platný pro Českou republiku od Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní instalaci Vzduch/voda Split - venkovní

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DOSTAVBA SEKCE OPTIKY - SLOVANKA. Atelier EGIS spol.s.r.o. Projektování a p íprava staveb Na Boti i5, Praha 10 106 00

TECHNICKÁ ZPRÁVA DOSTAVBA SEKCE OPTIKY - SLOVANKA. Atelier EGIS spol.s.r.o. Projektování a p íprava staveb Na Boti i5, Praha 10 106 00 Atelier EGIS spol.s.r.o. Projektování a p íprava staveb Na Boti i5, Praha 10 106 00 I O: 28375327 Tel.: Fax: e-mail: 272 769 786 272 773 116 info@egis.cz Investor: Místo stavby: Stavba: Profese: Fyzikální

Více

REFERENCE 2011 OSTATNÍ INSTALACE TEPELNÝCH ČERPADEL. Rekonstrukce MŠ a přístavba ZŠ Kujavy

REFERENCE 2011 OSTATNÍ INSTALACE TEPELNÝCH ČERPADEL. Rekonstrukce MŠ a přístavba ZŠ Kujavy REFERENCE 2011 OSTATNÍ INSTALACE TEPELNÝCH ČERPADEL Rekonstrukce MŠ a přístavba ZŠ Kujavy Termín realizace: 2011 1,4 mil. Kč Systém tepelných čerpadel: země-voda z hlubinných vrtů o celkové délce 480 m

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2014852124 Montážní partner: Investor: Radek Kousko RD Pohoří, Dobruška email:

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2015090201 Montážní partner: Investor: David Kamenický Rajhrad email: Tel.:

Více

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky KLÍČOVÉ VLASTNOSTI SYSTÉMU POPIS SOUČASNÉHO STAVU 1. Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky 2. Jednotlivé panely interaktivního

Více

Technická zpráva MĚŘENÍ A REGULACE. Výměna VZT jednotky Pošta, Běchyňská 638, Praha 9 - Letňany

Technická zpráva MĚŘENÍ A REGULACE. Výměna VZT jednotky Pošta, Běchyňská 638, Praha 9 - Letňany MĚŘENÍ A REGULACE Výměna VZT jednotky Pošta, Běchyňská 638, Praha 9 - Letňany V Praze: 05/2017 1/6 2/6 Obsah : 1) Úvod 2) Podklady pro zpracování projektu 3) Popis stávajícího stavu 4) Požadavky na návrh

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2904201418 Montážní partner: Investor: Petr Nedvěd K Nové škole 1293 Praha 5,

Více

SYSTÉM MULTI-SPLIT INVERTER VNITŘNÍ JEDNOTKY F5WMY, F5CKY, F5CCY, F5FSY

SYSTÉM MULTI-SPLIT INVERTER VNITŘNÍ JEDNOTKY F5WMY, F5CKY, F5CCY, F5FSY SYSTÉM MULTI-SPLIT INVERTER VNITŘNÍ JEDNOTKY F5WMY, F5CKY, F5CCY, F5FSY VNITŘNÍ NÁSTĚNNÉ JEDNOTKY VNITŘNÍ 12-TI RYCHLOSTNÍ JEDNOTKA: Všechny modely vnitřních jednotek mají standardně možnost volby ze 3

Více

Příloha osvědčení prokazující řádné plnění na akci. Realizace energetických úspor metodou EPC na vybraných objektech. v majetku města Český Těšín

Příloha osvědčení prokazující řádné plnění na akci. Realizace energetických úspor metodou EPC na vybraných objektech. v majetku města Český Těšín Příloha osvědčení prokazující řádné plnění na akci Realizace energetických úspor metodou EPC na vybraných objektech v majetku města Český Těšín ZŠ Komenského V kotelně školy byla zřízena samostatně regulovaná

Více

Dualjet Parapetní fan-coilová jednotka s kontrovanými výstupy vzduchu pro lepší komfort.

Dualjet Parapetní fan-coilová jednotka s kontrovanými výstupy vzduchu pro lepší komfort. FCX Parapetní, podstropní nebo kanálová fan-coilová jednotka. Možnost v opláštěném nebo neopláštěném provedení (dvoutrubkové, resp. čtyřtrubkové provedení). Jednotky jsou vybaveny ionizačním filtrem. 1

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 00210406101 Montážní partner: Investor: Jaromír Šnajdr 252 63 Roztoky Tel: 603422858

Více

Tepelná čerpadla. levné teplo z přírody. Tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla. levné teplo z přírody. Tepelná čerpadla levné teplo z přírody 1 Levné, čisté a bezstarostné teplo pro rodinné domy i průmyslové objekty. Jsme oficiální dodavatel tepelných čerpadel švédského výrobce IVT. Přinášíme vám kompletní řešení vytápění.

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPDL VZUCH - VOD www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Principem každého tepelného čerpadla vzduch - voda je přenos tepla z venkovního

Více

T e c h n i c k á z p r á v a

T e c h n i c k á z p r á v a AIRTECH PI 1403030106 AIRTECH GROUP s. r. o. poč. listů: 8 T e c h n i c k á z p r á v a akce: ENVIROMENTÁLNÍ CENTRUM KRSY SO 01 VLASTNÍ OBJEKT " D O K U M E N T A C E P R O P R O V Á D Ě N Í S T A V B

Více

ZÁBAVNÍ PARK MEDVÍDKA PÚ

ZÁBAVNÍ PARK MEDVÍDKA PÚ OBSAH 1 ÚVOD... 2 1.1 Podklady pro zpracování... 2 1.2 Výpočtové hodnoty klimatických poměrů... 2 1.3 Výpočtové hodnoty vnitřního prostředí... 2 2 ZÁKLADNÍ KONCEPČNÍ ŘEŠENÍ... 2 2.1 Hygienické větrání

Více

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Vytápění, ohřev teplé vody a řízené větrání se zpětným ziskem energie v rodinném domě tepelným čerpadlem NIBE SPLIT SET 1 Objednatel: Petr Novák

Více

Švédská tepelná čerpadla

Švédská tepelná čerpadla Švédská tepelná čerpadla Přehled sortimentu 2014 www.cerpadla-ivt.eu Proč si pořídit tepelné čerpadlo značky IVT? IVT je největším dodavatelem tepelných čerpadel země / voda na našem trhu Specializace

Více

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Vytápění, ohřev teplé vody a řízené větrání se zpětným ziskem energie v rodinném domě tepelným čerpadlem NIBE s plynulou regulací výkonu 3,5-12kW

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2310201319 Investor: pan Peter Kovalčík RD Ruda 15, Velké Meziříčí email: peter.kovalcik@seznam.cz

Více

TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY

TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY Systém topení a ohřevu TUV s tepelným čerpadlem VZDUCH-VODA KOMPAKT Vhodný pro všechny typy objektů včetně

Více

Řešení Panasonic pro výrobu studené a teplé vody!

Řešení Panasonic pro výrobu studené a teplé vody! VČETNĚ ČERPADLA TŘÍDY A VČETNĚ ČTYŘCESTNÉHO VENTILU OPTIMALIZOVANÝ VÝMĚNÍK TEPLA 1056 570 1010 (V Š H) VODNÍ PŘÍPOJKY R2 F Řešení Panasonic pro výrobu studené a teplé vody! Od 28 kw do 80 kw Hlavní výhody:

Více

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy OCHSNER ELW - ECO VZDUCH/VODA Tepelná čerpadla pro vytápění Ideální systém pro každé použití Tepelné čerpadlo OCHSNER ELW

Více

Pro dobrý pocit si zajistěte prostorovou klimatizaci

Pro dobrý pocit si zajistěte prostorovou klimatizaci Pro dobrý pocit si zajistěte prostorovou klimatizaci 3 NÁSTĚNNÁ JEDNOTKA Série ATY chladí a topí Klimatizační přístroj pro obytné místnosti s vysokými nároky Technické údaje REMKO ATY REMKO spojuje exkluzivní

Více

INOVAČNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ DOMÁCNOSTÍ. Vzduch-voda

INOVAČNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ DOMÁCNOSTÍ. Vzduch-voda INOVAČNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ DOMÁCNOSTÍ Vzduch-voda je ekonomický a čistý systém ohřevu vody pomocí tepelného čerpadla TOPENÍ TEPLÁ VODA xxxxxxxxxxxxxxxxx je efektivní systém ohřevu vody založený na technologii

Více

Investice do Vaší budoucnosti. Projekt je spolufinancován Evropskou Unií prostřednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj

Investice do Vaší budoucnosti. Projekt je spolufinancován Evropskou Unií prostřednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO TEPELNÁ ČERPADLA ekonomika provozu a dimenzování Jiří Čaloun, DiS Investice do Vaší budoucnosti Projekt je spolufinancován Evropskou Unií prostřednictvím

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka č. 00201518039 Montážní partner : E-mail: Tel.: Zadavatel: Jaroslav Škeřík Rabštejnská

Více

Centrum tepelných čerpadel, s.r.o. Lidická 181/17 703 00 Ostrava-Vítkovice REFERENCE 2012

Centrum tepelných čerpadel, s.r.o. Lidická 181/17 703 00 Ostrava-Vítkovice REFERENCE 2012 REFERENCE 2012 OSTATNÍ INSTALACE TEPELNÝCH ČERPADEL Název stavby: Turistický penzión v Březinách Termín realizace: 2012 Investiční náklad: 1,2 mil. Kč Systém tepelných čerpadel: země-voda Získávání tepla:

Více

MODERNÍ SYSTÉM. Inteligentní zařízení pro teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Výstup.

MODERNÍ SYSTÉM. Inteligentní zařízení pro teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Výstup. MODERNÍ SYSTÉM NOVINKA Inteligentní zařízení pro teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Odsávání znečištěného Výstup čerstvého 18 C - 15 C Vstup čerstvého

Více

Lázeňský komplex lázně Hluboká voda

Lázeňský komplex lázně Hluboká voda Lázeňský komplex lázně Hluboká voda Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů, v některých případech stavebně a komunikačně

Více

Přípravné práce pro montáž Elektrické připojení

Přípravné práce pro montáž Elektrické připojení CZ Přípravné práce pro montáž Elektrické připojení Tepelné čerpadlo Wolf BWL-1S(B) 0,07,10,14,16 Wolf Česká republika s.r.o., Rybnická 9, 64 00 Brno, tel. +40 47 49 11, info@wolfcr.cz, www.wolfcr.cz Přípravné

Více

PŘEHLED DODÁVANÉHO SORTIMENTU

PŘEHLED DODÁVANÉHO SORTIMENTU PŘEHLED DODÁVANÉHO SORTIMENTU Teplovzdušné automaty Odvlhčovače Tepelná čerpadla Klimatizační zařízení Kvalita se systémem KLIMA TEPLO NOVÉ ENERGIE VYSOUŠENÍ Prostorové klimatizační přístroje Mobilní klimatizační

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Přesná klimatizace Denco

Přesná klimatizace Denco Divize vzduchotechniky Přesná klimatizace Denco Řada T - Toscana a) Kapacita chlazení 3 až 1 kw Jednotky přesné klimatizace Denco se používají pro udržování přesné teploty a vlhkosti zejména v počítačových

Více

SYSTÉMY OVLÁDÁNÍ YR-E17 YL-HE YR-E16A YR-E16B YR-E16B HW-BA116ABK HW-CA101AGK YR-E17 YR-HBS01 RE-01/02. WIFI Module (KZW-W001)

SYSTÉMY OVLÁDÁNÍ YR-E17 YL-HE YR-E16A YR-E16B YR-E16B HW-BA116ABK HW-CA101AGK YR-E17 YR-HBS01 RE-01/02. WIFI Module (KZW-W001) Individuální ovladače (ovládání jedné nebo skupiny jednotek) Individuální a skupinové ovladače V sortimentu individuálních ovladačů můžete libovolně vybírat mezi nástěnnými a dálkovými ovladači. Mezi nástěnnými

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 050820144 Investor: pan Zdeněk Klejna RD Tachlovice, Na Vrškách 17 email: z.klejna@seznam.cz

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2904201411 Investor: paní Klára Černá RD Veltrusy email: klara.cerna@rebo-n.cz

Více

PROJEKT STAVBY. 1.4.a. Zařízení pro vytápění staveb. Dostavba squashových kurtů a zázemí Sportovní klub Uherský Brod, Zátiší 1958, Uh.

PROJEKT STAVBY. 1.4.a. Zařízení pro vytápění staveb. Dostavba squashových kurtů a zázemí Sportovní klub Uherský Brod, Zátiší 1958, Uh. Ing. Martin Dufka projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví Hluk 43, 687 25, tel. 572579646 PROJEKT STAVBY 1.4.a. Zařízení pro vytápění staveb Stavba: Investor: Dostavba squashových kurtů a zázemí

Více

Obsah. A) F1.4.c 1 Technická zpráva. B) Výkresy F1.4.c 2 půdorys 1.NP F1.4.c 3 půdorys 2.NP

Obsah. A) F1.4.c 1 Technická zpráva. B) Výkresy F1.4.c 2 půdorys 1.NP F1.4.c 3 půdorys 2.NP Obsah A) F1.4.c 1 Technická zpráva B) Výkresy F1.4.c 2 půdorys 1.NP F1.4.c 3 půdorys 2.NP Technická zpráva Úvod V rámci tohoto projektu stavby jsou řešeny základní parametry větrání obchodního centra Philips

Více

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě - tabulka spotřeby elektrické energie 9.NP. Příloha č. 6. 9.03 Regenerač.

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě - tabulka spotřeby elektrické energie 9.NP. Příloha č. 6. 9.03 Regenerač. Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě - tabulka spotřeby elektrické energie 9.NP č.místnosti Název Svítidla Ostaní spotř. Počet Instal.příkon Soudobost Celk.přík. Hod/den Spotřeba/den Dnů/rok Spotřeba/rok

Více

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0021347893 9.8.2013 Investor : Jaroslav Čulík Husova 61, 53854 Luže 606364973 culik61@ceznam.cz vypracoval: Jiří

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

TALIA GREEN SYSTEM HP EU

TALIA GREEN SYSTEM HP EU 45 65 85 100 115 150 kw PRO KASKÁDU I SAMOSTATNOU MONTÁŽ Kotle pro topení ale i ohřev teplé vody v zásobníku. Nejčastější využití najdou kotle HP v kaskádách a to až do max. počtu 8 kotlů pro jednu sestavu

Více

PŘEHLED NABÍDKY KLIMATIZAČNÍ TECHNIKY ON - OFF SPLIT SYSTÉM - PLOCHÉ NÁSTĚNNÉ SPLITY - NÁSTĚNNÉ MULTI-SPLITY - KAZETOVÉ SPLITY

PŘEHLED NABÍDKY KLIMATIZAČNÍ TECHNIKY ON - OFF SPLIT SYSTÉM - PLOCHÉ NÁSTĚNNÉ SPLITY - NÁSTĚNNÉ MULTI-SPLITY - KAZETOVÉ SPLITY Ceník klimatizační techniky 2011 - PLOCHÉ NÁSTĚNNÉ SPLITY PŘEHLED NABÍDKY KLIMATIZAČNÍ TECHNIKY ON - OFF SPLIT SYSTÉM - hydrofobizované hliníkové lamely snížení namrzání oproti bežným jednotkám PracovnÍ

Více

Příslušenství k tepelným čerpadlům NeoRé

Příslušenství k tepelným čerpadlům NeoRé Příslušenství k tepelným čerpadlům NeoRé Čidlo venkovní teploty Tyto odporové snímače teploty jsou určeny pro kontaktní měření teploty plynných látek ve venkovních nebo průmyslových prostorech. Plastová

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA VZDUCHOTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA VZDUCHOTECHNIKA Tel. 596637037 SANACE ATLETICKÉHO TUNELU 2747 SO 05 dle PD OSA PROJEKT D.1.4.6-01 Místo zakázky Investor Stupeň projektu HIP Projektant Vedoucí zakázky OSTRAVA VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. DPS Tomáš Pavlík Ing.

Více

Miroslav Marada ENERGETICKÉ ÚSPORY V MĚSTSKÉ ZÁSTAVBĚ 2015 7. 10. 2015. Energetická efektivita historické budovy. metodou EPC k vyšší efektivitě

Miroslav Marada ENERGETICKÉ ÚSPORY V MĚSTSKÉ ZÁSTAVBĚ 2015 7. 10. 2015. Energetická efektivita historické budovy. metodou EPC k vyšší efektivitě Miroslav Marada ENERGETICKÉ ÚSPORY V MĚSTSKÉ ZÁSTAVBĚ 2015 7. 10. 2015 Energetická efektivita historické budovy metodou EPC k vyšší efektivitě strana 1/26 OBSAH 1. Energy Performance Contracting v historických

Více

2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY 2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY CONTROLS 2 I TOSHIBA LOKÁLNÍ OVLADAČE TOSHIBA nabízí ke klimatizačním zařízením širokou škálu různých ovladačů, které umožňují snadné a přehledné ovládání jak

Více

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ Condair GS ZVLHČOVÁNÍ PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ SYSTÉMY. Condair GS Condair GS ZVLHČOVÁNÍ Condair GS venkovní provedení Condair GS vnitřní

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 010420143 Investor: fa: Marek Poljak RD Bratřínov Email: M.Poljak@seznam.cz Tel.:

Více

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE VZDUCHOTECHNIKA

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE VZDUCHOTECHNIKA BAKALÁŘSKÁ PRÁCE VZDUCHOTECHNIKA analýza objektu rozdělení na funkční celky VZT, koncepční řešení celé budovy, vedoucí zadá 2 3 zařízení k dalšímu rozpracování tepelné bilance, průtoky vzduchu, tlakové

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 02032052 Investor: pan Jakub Fiala RD Plzeň, Křimická 32 email: jakub_fiala@

Více

Tepelná čerpadla IVT s.r.o.,průmyslová 5, 108 21 PRAHA 10 Tel: 272 088 155, Fax: 272 088 166, E-mail: ivt@veskom.cz www.cerpadla-ivt.

Tepelná čerpadla IVT s.r.o.,průmyslová 5, 108 21 PRAHA 10 Tel: 272 088 155, Fax: 272 088 166, E-mail: ivt@veskom.cz www.cerpadla-ivt. Tepelná čerpadla IVT s.r.o.,průmyslová 5, 108 21 PRAHA 10 Tel: 272 088 155, Fax: 272 088 166, E-mail: ivt@veskom.cz www.cerpadla-ivt.cz Obsah: Tepelná čerpadla pro rodinné domy a menší objekty Vzduch /

Více

Ceník klimatizační techniky Toshiba SPLITOVÉ JEDNOTKY (RAS) bytové

Ceník klimatizační techniky Toshiba SPLITOVÉ JEDNOTKY (RAS) bytové SPLITOVÉ JEDNOTKY (RAS) bytové Nástěnná AvAnt Invertor ( v ceně) RAS-077SKV-E5 RAS-077SAV-E5 2,0 / 2,5 21 300 820 RAS-107SKV-E5 2,5 / 3,2 RAS-107SAV-E5 filtrace vzduchu 3:1, 22 600 870 RAS-137SKV-E5 úspora

Více

RAY. Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku. Možnost ebus ekvitermní regulace

RAY. Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku. Možnost ebus ekvitermní regulace RAY Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku Možnost ebus ekvitermní regulace RAY Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 25032037 Zadavatel: VODAPLYNTOPENÍ HOLICE s.r.o. Jiří Kamenický Email: votopholice@seznam.cz

Více

Přívodní zařízení Elektrická charakteristika. Průtok vzduchu Výkon ohřívače. Externí tlak. Výkon chladiče. R410A nebo R32.

Přívodní zařízení Elektrická charakteristika. Průtok vzduchu Výkon ohřívače. Externí tlak. Výkon chladiče. R410A nebo R32. Příloha č. 3 Technická specifikace a fotodokumentace k zakázce OBNOV KLIMTIZCE V HLVNÍM PŘEPOJOVČI Předmět díla: Dodávka a montáž 2 ks klimatizačních sestav pro hlavní přepojovač v objektu ČRo Římská 13,

Více

Možnosti větrání tepelnými čerpadly v obytných budovách

Možnosti větrání tepelnými čerpadly v obytných budovách www.tzb-info.cz 3. 9. 2018 Možnosti větrání tepelnými čerpadly v obytných budovách Možnosti větrání tepelnými čerpadly v obytných budovách Uvedený příspěvek je zaměřený na možnosti využití tepelných čerpadel

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Ivo Slavotínek 30. 4. 2013. Perspektivy metody EPC v ČR. Projekty jk EPC ve státní správě ě Příklady dobré praxe v ČR

Ivo Slavotínek 30. 4. 2013. Perspektivy metody EPC v ČR. Projekty jk EPC ve státní správě ě Příklady dobré praxe v ČR Ivo Slavotínek Projekty jk EPC ve státní správě ě Příklady dobré praxe v ČR 30. 4. 2013 Perspektivy metody EPC v ČR Projekty EPC ve státní správě Příklady dobré praxe v ČR strana 1/32 OBSAH 1. Projekty

Více

Švédská tepelná čerpadla

Švédská tepelná čerpadla Přehled sortimentu a ceník 2009 / 3 www.cerpadla-ivt.cz 10 let záruka 5 let celé tepelné čerpadlo 10 let kompresor Švédská tepelná čerpadla C země / voda C je nejprodávanějším kompaktním tepelným čerpadlem

Více

Decentní řešení klimatizace pro kanceláře

Decentní řešení klimatizace pro kanceláře Decentní řešení klimatizace pro kanceláře Chladí a topí Vestavěný fi ltrační Jednoduchý klimatizační Po výpadku proudu automatický start 15 MULTISPLITOVÉ KLIMATIZAČNÍ SYSTÉMY Serie RXM pouze chladí REMKO

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2017

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2017 KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2017 LG POSKYTUJE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ V ÚSPORÁCH ENERGIE Od té doby co jsme v roce 1968 vyrobili první klimatizaci v Koreji, zůstává společnost LG na špičce ve vývoji klimatizačních

Více

Systém klimatizace velkých

Systém klimatizace velkých Systém klimatizace velkých budov Velkokapacitní systém VRF Kompresor s DC inverterem Vysoce účinné chladivo R410A Koncepce systému dlouhého propojovacího potrubí Vysoce spolehlivý systém klimatizace budov

Více

SYSTÉMY OVLÁDÁN. Uživatelsky snadné ovládání. Integrovaný systém ovládání. Správa budovy. Inteligentní správa zařízení. Aplikace

SYSTÉMY OVLÁDÁN. Uživatelsky snadné ovládání. Integrovaný systém ovládání. Správa budovy. Inteligentní správa zařízení. Aplikace SYSTÉMY Uživatelsky snadné ovládání Integrovaný systém ovládání Ovládací systémy Haier umožnují společné řízení jednotek MRV (VRF) a Super Match (single a multi). Není tedy nutné systémy ovládání dělit

Více

1. Produktová řada Venkovní jednotky

1. Produktová řada Venkovní jednotky 1. Produktová řada Venkovní jednotky Název modelu F5MDV 200 BR F5MDV 260 BR Rozměr těla (mm) Šířka: 1120 Výška:1558 Hloubka: 400 Šířka: 1120 Výška:1558 Hloubka: 400 Čistá/hrubá hmotnost (kg) Napájení 137/153

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0910201319 Investor: sl. Trnková RD Dyšiná email: GSM: Vyhotovil: Daniel Pytlík

Více

fa František Faltýnek prodej, servis,montáž- tepelných čerpadel a klimatizací ACOND tř. Osvobození 23 792 01 Bruntál

fa František Faltýnek prodej, servis,montáž- tepelných čerpadel a klimatizací ACOND tř. Osvobození 23 792 01 Bruntál fa František Faltýnek prodej, servis,montáž- tepelných čerpadel a klimatizací ACOND tř. Osvobození 23 792 01 Bruntál Cenová nabídka na dodávku a instalaci tepelného čerpadla Nabídka č.xxxx Zadavatel: Adresa:

Více

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Tepelná čerpadla EHS Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Lineup EHS mono EHS split VÝKON 4,0 kw NAPÁJENÍ 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz Venkovní

Více

Klimatizační jednotky pro IT

Klimatizační jednotky pro IT Klimatizační jednotky pro IT Moderní Flexibilní Efektivní Úsporné Přehled jednotek CoolTeg Plus a CoolTop CoolTeg Plus CW CoolTeg Plus DX CoolTeg Plus XC CoolTop Instalace Mezi IT rozvaděče Na střechu

Více

Celkový přehled rozvaděčů a datových bodů

Celkový přehled rozvaděčů a datových bodů Celkový přehled rozvaděčů a datových bodů m.č. Položka Název zařízení, popis A:I A:O D:I D:O B:I Poznámka RC.5.1 Topení/chlazení 19 4 40 24 0 V.01 1/1A - ordinace + pokoje 10 6 20 6 0 V.03 3A - WC - odvod

Více

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory.

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory. Zvýhodněné sestavy tepelných čerpadel Topné systémy skládající se z tepelného čerpadla v kombinaci se zásobníkovým ohřívačem teplé vody a dalším instalačním příslušenstvím. Vitocal: využijte naši špičkovou

Více

Condair RS. Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem

Condair RS. Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem Condair RS Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem Elektrické odporové parní zvlhčovače Condair RS zajišťují produkci sterilní bezzápachové páry pro klimatizační systémy. K dispozici jsou zvlhčovače

Více

Výroba a úspora energií. Výběr z referenčních realizací Výroba a úspora energií

Výroba a úspora energií. Výběr z referenčních realizací Výroba a úspora energií Výroba a úspora energií Výběr z referenčních realizací 2008-2017 Výroba a úspora energií 1 Vybrané realizace z oblasti průmyslu Máme za sebou celou řadu úspěšných realizací: výstavby fotovoltaických elektráren,

Více