GP Lipník nad Bečvou v taekwondo 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GP Lipník nad Bečvou v taekwondo 2016"

Transkript

1 GP Lipník nad Bečvou v taekwondo 2016 Datum konání: 30. ledna 2016 Místo konání: Střední škola a Základní škola Lipník nad Bečvou, Osecká 301, Lipník nad Bečvou, Pořadatel: zapsaný spolek taekwondo & kickboxing Lukáše Martiníka Ředitel soutěže: Lukáš Martiník ( ) Hlavní rozhodčí: Jiří Teslík ( ) Přihlášky: nejpozději do 22:00 hodin úterka 26. ledna 2016 na přiloženém formuláři výhradně na e mail info@taekwondo-lipnik.cz Startovné: 300,- Kč/disciplína, nebo 500,- Kč/dvě disciplíny na účet /5500 nejpozději do úterka 26. ledna Bez platby nebudete zaregistrováni k turnaji! Systém soutěže: eliminační způsob, tabulka Orientační časový plán turnaje: 08:30 porada rozhodčích a koučů 09:00 zahájení soutěže 09:05 soutěž pro U5, U7, U9 11:30 soutěž pro U12, U14 13:00 soutěž pro U17, U35, U36+ 19:00 předpokládaný konec soutěže

2 Propozice turnaje DIVIZE: jednotlivci SKUPINA: děti U5, chlapci U7M, dívky U7F, mladší žáci U9M, mladší žákyně U9F, starší žáci U12M, starší žákyně U12F, kadeti U14M, kadetky U14F, junioři U17M, juniorky U17F, muži U35M, ženy U35F, veteráni U36M+ a veteránky U36F+ DISCIPLÍNY A KATEGORIE: a) Touchfighting (dotýkaná) Kategorie U5, U7M, U7F, U9M a U9F. Délka utkání 1x 1,5 minuty. b) Ribbon getting (braní šerpy) Kategorie U5, U7M, U7F, U9M a U9F. Délka utkání 1x 1,5 minuty. c) Pointfighting (bodování) Kategorie kup, kup a 2. kup + pro U12M, U12F, U14M, U14F, U17M a U17F. Kategorie kup a 4. kup + pro U35M, U35F, U36M+ a U36F+ Délka utkání 2x 2 minuty. d) Free sparring (sportovní boj) U12M - 32, - 38, -44, - 50 a + 50 kg U12F - 32, - 38, - 44, - 50 a +50 kg U14M - 46, - 52, - 58, - 64, - 70 a + 70 kg U14F - 38, - 44, - 52, - 58, - 64 a +64 kg U17M - 51, - 57, - 63, - 69, - 75 a +75 kg U17F - 46, - 52, - 58, - 64, - 70 a + 70 kg U35M - 57, - 64, - 71, - 78, - 85 a + 85 kg U35F - 51, - 57, - 63, - 69, - 75 a + 75 kg U36M a + 80 kg U36F a + 75 kg Délka utkání 2x 2 minuty.

3 Ostatní informace CENY: Za 1. až 3. místo medaile (za 1. místo navíc věcná cena). PROTEST: Proti výroku rozhodčích může podat protest v průběhu soutěže pouze kouč a to písemně se zálohou 500,- Kč do rukou hlavního rozhodčího. Nejpozději však 5 minut po ukončení zápasu. SLUČOVÁNÍ: V případě neobsazení kategorie si organizátor vyhrazuje právo sloučit tuto tak, aby měl každý závodník, co nejvyrovnanějšího soupeře a alespoň jeden zápas. Proto uvádějte do přihlášky skutečnou hmotnost závodníků! DÉLKA ZÁPASU: V případě velkého počtu závodníků si organizátor vyhrazuje právo zkrátit čas zápasu a pauzy tak, aby byl zajištěn plynulý průběh turnaje. U kategorií, kde budou pouze dva závodníci, bude zápas vždy na 3 kola! ROZHODČÍ: Zajišťuje organizátor ve spolupráci s hlavním rozhodčím. ZÁVODNÍCI: Počet závodníků za školu/klub/oddíl není omezen. Všichni účastníci startují na vlastní riziko, což stvrdí vyplněním reverzu, který odevzdá kouč při registraci (je součástí přílohy). PŘÍJEZD: Abychom se vyhnuli dlouhému čekání na start, máte v orientačním plánu uvedené předpokládané časy zahájení jednotlivých věkových skupin kontrolní převážení proběhne vždy hodinu před startem kategorie a závodník, který nesplní nahlášené limity, bude diskvalifikován! Za organizační tým se těší na shledání Lukáš Martiník IV. Dan ITF

4 Popis disciplín a vybavení pro zápasy Touchfighting (TF) - jde o úpolovou hru, kdy se hráči snaží dotknout soupeřova ramene rukou (od zápěstí po konečky prstů). Po úspěšném zásahu rozhodčí přidělí 1 bod tomu hráči, který se dotkl jako první a oba hráči se vrátí na svou půlku zápasiště a začínají znova. Takto se bojuje dokud nevyprší časový limit, nebo pokud nezíská jeden z hráčů 9 napomínání (žluté karty), nebo 3 mínus body (červené karty, kdy 3 žluté = 1 červená), nebo pokud nezíská jeden z hráčů vedení o 10 bodů (TKO). Výbava: pouze ochranná helma pro pocit, že jsem bojovník. Dodá organizátor a bude k zapůjčení přímo u ringu. Zápasiště: basketbalový kruh, jimiž jsou běžně vybaveny tělocvičny základních škol, za out je považován hráč, který opustí oběma chodidly kruh. Místo na nějž se hráči po úspěšném bodování, nebo napomínání vracejí, bude označeno. Rozhodčí: tato disciplína vyžaduje jednoho středového rozhodčího a jednoho předsedu poroty, jednu časomíru a jednoho zapisovatele. POZN.: tuto hru běžně hráváte na rozcvičkách, název Touchfighting dotýkaná je pouze pracovní a je to výborná průprava pro přípravu začátečníků a malých dětí zejména.

5 Ribbon getting (RG) jde o úpolovou hru, kdy se hráči snaží vzájemně si sebrat stuhu umístěnou za ochrannou vestou na středu hrudníku. Ten, kdo jí uchopí a vytrhne dříve, ten získává bod, současně dojde po rozhodčího signálu čas k přerušení zápasu, nasazení stuhy do výchozího stavu a rozhodčí pouští zápas dál. K ukončení zápasu dojde vypršením času, nebo dosažením 9 napomínání (žluté karty), nebo 3 mínus bodům (červené karty), nebo když jeden ze soupeřů dosáhne 15 bodů (KO), nebo rozdílu 10 bodů (TKO). Výbava: ochranná přilba a vesta, stuha pro pocit, že jsem bojovník. Dodá organizátor a bude k zapůjčení přímo u ringu. Zápasiště: basketbalový kruh, jimiž jsou běžně vybaveny tělocvičny základních škol, za out je považován hráč, který opustí oběma chodidly kruh. Místo na nějž se hráči po úspěšném bodování, nebo napomínání vracejí, bude označeno. Rozhodčí: tato disciplína vyžaduje jednoho středového rozhodčího a jednoho předsedu poroty, jednu časomíru a jednoho zapisovatele. Nutná asistence kouče při nasazování stuhy! POZN.: tuto hru jsme převzali z jednoho starobylého čínského kláštera, kam instruktor Martiník zbloudil při výletě do slavkovského lesíka na sopku a zařazujeme ji, protože je to výborná průprava pro přípravu začátečníků a malých dětí zejména.

6 Pointfighting (PF) jde o upravený zápas WAKO pravidel tak, aby byl blízký soutěžním pravidlům taekwonda ITF, kdy po každém zásahu rozhodčí přeruší hru a přidělí body, nebo napomínání a vydají pokyn k pokračování. K zisku 1, 2, nebo 3 bodů stačí pouhý dotek, povoleny jsou veškeré známé techniky rukou (krytou rukavicí) a nohou (krytou botičkou) od pasu nahoru (pozor pro originál PF umožňuje ještě podmet!). Body jsou udělovány takto: 1 bod za techniky rukou do těla, nebo hlavy soupeře, nebo za kop do těla; 2 body jsou uděleny za zásah hlavy nohou a 3 body jsou za zásah hlavy ve výskoku. Zápas končí vypršením času, nebo v případě, kdy jeden ze soupeřů vede o 10 bodů (TKO), nebo pokud dosáhne jeden z hráčů na 9 žlutých karet, nebo 3 červené katry. Výbava: ochranná přilba, chrániče zubů, ochranné rukavice tags, suspenzor, chrániče prsou (ženy), chrániče holení, chrániče nártů botička a dobrovolné jsou chrániče předloktí. Zápasiště: basketbalový kruh, jimiž jsou běžně vybaveny tělocvičny základních škol, za out je považován hráč, který opustí oběma chodidly kruh a současně dojde k vykročení ven jednou nohou i u druhého hráče! Rozhodčí: tato disciplína vyžaduje jednoho středového rozhodčího, dva sudí, jednoho předsedu poroty, jednu časomíru a jednoho zapisovatele. Pro přiznání bodu je nutná shoda dvou sudích, nebo středového a jednoho sudího! POZN.: tohle už je zápas s polokontaktním provedením techniky což prospívá k rozvoji pohybových návyků u sportovců, kteří s bojem teprve začínají a je proto ideální právě pro začátečníky. Úpravu oproti originál WAKO pravidlům jsme udělali, abychom tento styl boje přiblížili taekwondistům, kteří budou tvořit většinu závodníkům, ale jde o minimální zásah.

7 Free sparring (FS) jde o souboj obdobný lightcontactním pravidlům WAKO, kdy největší rozdíl je v omezení počtu úderů do jedné kombinace a to na 2 a opět jsou povoleny útoky pouze od pasu nahoru. Bodování je 1 bod za techniku rukou na střední i horní pásmo a zásah noho do středního pásma, nebo technicky správně provedený blok; za 2 body jsou techniky rukou ve výskoku na hlavu, kop na hlavu, nebo kop do těla ve výskoku; za 3 body jsou kop na hlavu ve výskoku. Protože se jedná o začátečnickou akci, tak akce za 4, nebo 5 bodů nebudeme řešit! V případě, že se někomu podaří zabodovat otočkou za 360 a více, obdrží speciální cenu organizátora! Zápas končí vypršením času, nebo v případech, kdy jeden hráč získá 9 žlutých karet, nebo 3 červené, případně sám, nebo pomocí kouče odstoupí ze zápasu. Výbava: ochranná přilba, chrániče zubů, ochranné rukavice tags, suspenzor, chrániče prsou (ženy), chrániče nártů botička a dobrovolné jsou chrániče předloktí a nártů. Zápasiště: basketbalový kruh, jimiž jsou běžně vybaveny tělocvičny základních škol, za out je považován hráč, který opustí oběma chodidly kruh a současně dojde k vykročení ven jednou nohou i u druhého hráče! Rozhodčí: tato disciplína vyžaduje jednoho středového rozhodčího, 4 sudí, jednoho předsedu poroty, jednu časomíru a jednoho zapisovatele. Pro přiznání bodu je nutná shoda dvou sudích, nebo středového a jednoho sudího! POZN.: jde o zápas s polokontaktním provedením techniky. Úpravu oproti originál ITF pravidlům jsme udělali, abychom tento styl boje přiblížili vyznavačům jiných bojových umění a sportů a taky začátečníkům.

8 REVERS Název soutěže: GP Lipník nad Bečvou v taekwondo 2016 Místo konání: Lipník nad Bečvou Datum konání: 30. ledna 2016 Jméno a příjmení: Rodné číslo: Vlastnoručním podpisem stvrzuji, že se uvedené sportovní akce zúčastním dobrovolně na vlastní riziko a zároveň jsem k podpisu i závodění psychicky a zdravotně způsobilí. Souhlasím, že v případě jakéhokoliv mého úrazu nenese organizátor na tomto žádnou vinu a nebudu po něm požadovat žádné odškodné. Budu se řídit pravidly a chovat se dle zásad fair play. Tento písemný souhlas jsem si před podpisem řádně přečetl, s textem souhlasím v plném rozsahu a svým podpisem vyjadřuji svůj vlastní úmysl. Závodníků mladších 18 ti let v den soutěže podepisuje zákonný zástupce! Dne:. Podpis závodníka/zákonného zástupce: Kontroloval:

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: sobota, 25. října 2014 Místo konání: 7. Základní škola, 1. Máje 1700, Frýdek-Místek, www.7zsfm.cz Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz

Více

MORAVIA OPEN Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: 23. - 25. září 2016 Místo konání: K Trojhalí 3361/5, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz

Více

POHÁR O PÁVA. Pro všechny subjekty Českého Svazu Taekwon-do ITF a jiných federací.

POHÁR O PÁVA. Pro všechny subjekty Českého Svazu Taekwon-do ITF a jiných federací. 1 POHÁR O PÁVA Určeno Pro všechny subjekty Českého Svazu Taekwon-do ITF a jiných federací. Datum konání 9.2.2019 Místo konání Zámecký okruh 475/6a, 746 01 Opava Pořadatel Škola Taekwon-do ITF Opava z.s.

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY TAK TROCHU JINAK IPPON CUP 2019

MISTROVSTVÍ EVROPY TAK TROCHU JINAK IPPON CUP 2019 Datum konání: 30. 3. 2019 Místo konání: Pořadatel: Kontaktní osoba: Ředitel soutěže: Hlavní rozhodčí: Přihlášky k soutěži: Startovné: Registrace: Bonver arena, Cingrova 1627/10, Ostrava Škola Taekwondo

Více

IPPON CUP Komu je soutěž určena: děti do 13-ti let včetně od 10. kupu a výše. ORIENTAČNÍ ČASOVÝ PLÁN

IPPON CUP Komu je soutěž určena: děti do 13-ti let včetně od 10. kupu a výše. ORIENTAČNÍ ČASOVÝ PLÁN Datum konání: 21. 4. 2018 Místo konání: Pořadatel: Kontaktní osoba: Ředitel soutěže: Hlavní rozhodčí: Sportovní hala Dubina, Ostrava-jih, http://www.scdubina.cz/ Škola Taekwondo ITF Karviná, http://karvina.taekwondo.cz/

Více

O POHÁR MĚSTA BRNA 2013

O POHÁR MĚSTA BRNA 2013 ŠKOLA TAE KWON-DO CLUB BRNO ITF Bohuslava Martinů 26, 602 00 Brno, Czech Republic mobil: +420 602 756 704, e-mail: l.machan@volny.cz www.tkdbrno.cz www.budoshow.com O POHÁR MĚSTA BRNA 2013 Datum konání:

Více

MORAVIA OPEN 2015. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN 2015. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: 17. - 18. října 2015 Místo konání: Hrušovská 15/2953 702 00 Ostrava - Přívoz Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz Kontaktní

Více

NARAMA OPEN. propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU

NARAMA OPEN. propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU NARAMA OPEN propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU A)Všeobecná ustanovení: 1.Pořadatel soutěže: o.s. Škola bojových umění NARAMA 2.Datum konání

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2017 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2017 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2017 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ Určeno Sdruženým subjektům Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání 3. - 5. listopadu 2017 Místo konání Pořadatel Hlavní rozhodčí Ředitel

Více

1 volitelná sestava a 1 povinná sestava

1 volitelná sestava a 1 povinná sestava TŘEBOŇ OPEN 2010 pod patronátem starosty města Třeboň Datum konání : 26.-27. listopadu 2010 Místo konání : Sportovní hala v Třeboni, Sportovní ulice Pořadatel : Won-Hyo Třeboň, Tong-Il České Budějovice,

Více

IX. ZNOJMO OPEN 2016

IX. ZNOJMO OPEN 2016 IX. ZNOJMO OPEN 2016 http://www.youtube.com/sosanznojmo Datum konání: 03. 04. června 2016 Místo konání: Sportovní hala F. J. Curie 3302/5, Znojmo Pořadatel: Česká Taekwon-Do I.T.F. Asociace Ředitel soutěže:

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2016 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2016 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2016 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ Určeno Sdruženým subjektům Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání 11. - 13. listopadu 2016 Místo konání Městská hala VODOVA, Vodova

Více

SAMURAI CUP POŘADATEL: Samurai Fight Club, z.s.

SAMURAI CUP POŘADATEL: Samurai Fight Club, z.s. POŘADATEL: Samurai Fight Club, z.s. SAMURAI CUP 2019 SPOLUPRACUJÍCÍ SVAZY: Sokarate Česká republika, Český svaz Allkampf-jitsu, Český svaz sportovního Jiu-Jitsu, Česká Meibukan Gojyu-ryu Karate-do asociace

Více

15. BEST OF THE BEST 2018

15. BEST OF THE BEST 2018 15. BEST OF THE BEST 2018 Datum konání: 28. 4. 2018 Místo konání: Na Fialce Centrum pro volný čas Mánesova 2530/3a, Říčany u Prahy 250 01 http://www.nafialce.cz/ Pořadatel: Ředitel soutěže: Hlavní rozhodčí

Více

SK COBRA DOJANG PRAGUE

SK COBRA DOJANG PRAGUE SK COBRA DOJANG PRAGUE a ČESKÝ SVAZ TAEKWONDO COBRA CUP 2018 10. 3. 2018 SPORTOVNÍ HALA SLAVIA PRAHA Vladivostocká 1460, Praha 10 Partnery turnaje jsou: POŘADATEL: Český svaz Taekwondo WTF President: Ing.

Více

BUDWEIS GRAND PRIX TAEKWON-DO ITF OPEN 2018

BUDWEIS GRAND PRIX TAEKWON-DO ITF OPEN 2018 BUDWEIS GRAND PRIX TAEKWON-DO ITF OPEN 2018 Datum konání: sobota 7.dubna 2018 Místo konání: Sportovní hala VSK SLAVIA ZF ČESKÉ BUDĚJOVICE Adresa: Na Sádkách 689/2 370 05 České Budějovice 2 GPS: N 48 58.54520',

Více

MORAVIA OPEN Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: 29. září - 1. října 2017 Místo konání: K Trojhalí 3361/5, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz

Více

STŘEDOČESKÝ POHÁR 2014

STŘEDOČESKÝ POHÁR 2014 STŘEDOČESKÝ POHÁR 2014 Datum konání: 15.11. 2014 Místo konání: Pořadatel: Ředitel soutěže: Hlavní rozhodčí Taekwon-Do: Na Fialce Centrum pro volný čas Mánesova 2530/3a, Říčany u Prahy 250 01 http://www.nafialce.cz/

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2016 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2016 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2016 ŽÁKŮ, JUNIORŮ, SENIORŮ A VETERÁNŮ Určeno Sdruženým subjektům Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání 11. - 13. listopadu 2016 Místo konání Městská hala VODOVA, Vodova

Více

Směrnice č. 10 Soutěže

Směrnice č. 10 Soutěže Směrnice č. 10 Soutěže Platnost od 30. listopadu 2018 Účinnost od 1. ledna 2019 1. Systém soutěží Českého svazu Taekwon-Do ITF Soutěže Českého svazu Taekwon-Do ITF (dále jen svazu) probíhají ve třech stupních:

Více

Směrnice č. 10 Soutěže

Směrnice č. 10 Soutěže Směrnice č. 10 Soutěže Platnost od 16. května 2018 Účinnost od 16. května 2018 1. Systém soutěží Českého svazu Taekwon-Do ITF Soutěže Českého svazu Taekwon-Do ITF (dále jen svazu) probíhají ve třech stupních

Více

III. KOLO ČESKÉ NÁRODNÍ LIGY 2012-2013 TAEKWON-DO ITF PEČKY

III. KOLO ČESKÉ NÁRODNÍ LIGY 2012-2013 TAEKWON-DO ITF PEČKY III. KOLO ČESKÉ NÁRODNÍ LIGY 2012-2013 TAEKWON-DO ITF PEČKY Datum konání: 25. Května 2013 Místo konání: Parkhala Barákova 1039, Pečky Pořadatel: Organizátor: Česká národní unie Taekwon-Do ITF ODDÍL TAEKWON-DO

Více

JARNÍ TURNAJ ROČNÍK. Vážení instruktoři, vážení přátelé,

JARNÍ TURNAJ ROČNÍK. Vážení instruktoři, vážení přátelé, JARNÍ TURNAJ 2010 3. ROČNÍK Vážení instruktoři, vážení přátelé, s potěšením Vás zveme na 3. ročník turnaje v Taekwon-do, pořádaného u příležitosti JARNÍHO SLUNOVRATU. V loňském roce se této akce zúčastnilo

Více

2. celorepublikové setkání středisek talentované mládeže a seminář

2. celorepublikové setkání středisek talentované mládeže a seminář 2. celorepublikové setkání středisek talentované mládeže a seminář INFORMACE Určeno: všem střediskům talentované mládeže Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání: 3. - 4. října 2015 Místo konání: Pořadatel:

Více

CZECH OPEN SK COBRA DOJANG PRAGUE a ČESKÝ SVAZ TAEKWONDO WTF pořádá. SPORTOVNÍ HALA SLAVIA PRAHA Vladivostocká 1460, Praha 10

CZECH OPEN SK COBRA DOJANG PRAGUE a ČESKÝ SVAZ TAEKWONDO WTF pořádá. SPORTOVNÍ HALA SLAVIA PRAHA Vladivostocká 1460, Praha 10 SK COBRA DOJANG PRAGUE a ČESKÝ SVAZ TAEKWONDO WTF pořádá CZECH OPEN 2019 15. 6. 2019 SPORTOVNÍ HALA SLAVIA PRAHA Vladivostocká 1460, Praha 10 Partnery turnaje jsou: POŘADATEL: Český svaz Taekwondo WTF

Více

VIII.ZNOJMO OPEN 2015

VIII.ZNOJMO OPEN 2015 VIII.ZNOJMO OPEN 2015 http://www.youtube.com/sosanznojmo Datum konání: 05. 06. června 2015 Místo konání: Sportovní hala F. J. Curie 3302/5, Znojmo Pořadatel: Česká Taekwon-Do I.T.F. Asociace Ředitel soutěže:

Více

Pravidla pro M.M.A. AMATEUR CUP

Pravidla pro M.M.A. AMATEUR CUP Pravidla pro M.M.A. AMATEUR CUP Zpracoval: Bellos Team Praha www. Bellos-UltimateFighting.cz Obsah: Kategorie......str. 1 Doba utkání..str. 1 Ochranné pomůcky a oděv. str. 2 Nástup a průběh utkání....str.

Více

2. CZECH OPEN 2003. nejpozději do 3. října 2003-12.00 hod. na přiloženém formuláři e-mailem (czechopen@taekwondo.cz) nebo faxem (251-022-319)

2. CZECH OPEN 2003. nejpozději do 3. října 2003-12.00 hod. na přiloženém formuláři e-mailem (czechopen@taekwondo.cz) nebo faxem (251-022-319) 2. CZECH OPEN 2003 Datum konání: 10.-12. října 2003 Místo konání: Sportovní hala v Třeboni, Sportovní ulice Pořadatel: Taekwon-do ITF Sonkal Praha Ředitel soutěže: Ondřej Vrábel (777-011-692) Hlavní rozhodčí:

Více

KNIGHTS FIGHT NIGHT vol. 2 CZECH CHANBARA OPEN

KNIGHTS FIGHT NIGHT vol. 2 CZECH CHANBARA OPEN KNIGHTS FIGHT NIGHT vol. 2 and CZECH CHANBARA OPEN 1. Organizace Pořadatel TEAM KNIGHTS, z.s. Kontaktní osoba Pavel Pospíšek, tel.: +420 722 084 434 Maroš Novák, tel.: +420 722 727 238 Kontaktní email

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE SOBOTA 10. 6. 2017 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2017, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE NEDĚLE 21. 10. 2018 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2018, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

Karate Lions Pardubice

Karate Lions Pardubice Datum 2. června 2018 Místo Tipsport arena (kapacita 10 000+ míst), Pardubice, Česká republika Registrace Online registrace by měla být provedena přes www.sportdata.org do 31. května 2018. Pozdější registrace

Více

2. celorepublikové setkání STM 2016

2. celorepublikové setkání STM 2016 2. celorepublikové setkání STM 2016 INFORMACE Určeno: všem střediskům talentované mládeže Českého svazu Taekwon-Do ITF Datum konání: 8. 9. října 2016 Místo konání: Sportovní hala Ostrava Přívoz (Hrušovská

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2015

Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2015 Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2015 Česká národní unie Taekwon-Do ITF ve spolupráci se Sokolem Benátky nad Jizerou pořádá Otevřené Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2015 Datum konání:

Více

92. MČR v MUAYTHAI - rok 2018/ kolo

92. MČR v MUAYTHAI - rok 2018/ kolo 92. MČR v MUAYTHAI - rok 2018/2019-1. kolo Datum: 8/9/2018 Místo: Praha, Hala TJ Spoje, Na Balkáně 812/21 Praha - Žižkov Čas: 10.00 hod. registrace, vážení, lékařské prohlídky 11.30 hod. konec registrace

Více

Hradec Králové Sportovní hala v Třebši 28. dubna 2019

Hradec Králové Sportovní hala v Třebši 28. dubna 2019 SOUČÁST NOMINAČNÍHO SYSTÉMU NA MS SKIF 2019 Hradec Králové Sportovní hala v Třebši 28. dubna 2019 Turnaj je podporován Královéhradeckým krajem a městem Hradec Králové MČR SKIF mládeže 2019 a MČR SKIF U20,

Více

KOSA CUP 2012 Lightcontact, Semicontact Mezinárodní Mistrovství ČR (International Kickboxing Tournament)

KOSA CUP 2012 Lightcontact, Semicontact Mezinárodní Mistrovství ČR (International Kickboxing Tournament) KOSA CUP 2012 Lightcontact, Semicontact Mezinárodní Mistrovství ČR (International Kickboxing Tournament) Datum konání: Sobota 13.10.2012 Místo konání: Pořadatel: Hlavní organizátor: Ředitel turnaje: Hlavní

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE 2.kolo SOBOTA 03. 02. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost.

Více

Otevřené Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2017

Otevřené Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2017 Otevřené Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF 2017 Česká národní unie Taekwon-Do ITF ve spolupráci se Sokolem Benátky nad Jizerou pořádá Otevřené Mistrovství České republiky Taekwon-Do ITF2017 Datum

Více

Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019

Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019 Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019 Kategorie: žáci, dorost, junioři 1. Pořadatel: Karate Klub Olomouc 2. Datum soutěže: sobota 22. 6. 2019 3. Místo konání:

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

FINÁLOVÉ KOLO ČESKÉ NÁRODNÍ LIGY 2010 TAEKWON-DO ITF PEČKY

FINÁLOVÉ KOLO ČESKÉ NÁRODNÍ LIGY 2010 TAEKWON-DO ITF PEČKY FINÁLOVÉ KOLO ČESKÉ NÁRODNÍ LIGY 2010 TAEKWON-DO ITF PEČKY Datum konání: 5. Června 2010 Místo konání: Pořadatel: Organizátor: Ředitel soutěže: Parkhala Barákova 1039, Pečky Česká národní unie Taekwon-Do

Více

MISTROVSTVÍ ČR AMATÉRŮ - pravidla účasti

MISTROVSTVÍ ČR AMATÉRŮ - pravidla účasti MISTROVSTVÍ ČR AMATÉRŮ - pravidla účasti Jednotlivá kola Mistrovství ČR v muaythai organizace C.M.T.A. (dále jen MČR ) probíhají formou nominací jednotlivých závodníků (nikoli tedy formou openu). S blížícím

Více

HIRUNDO POOMSAE CUP 2018

HIRUNDO POOMSAE CUP 2018 HIRUNDO POOMSAE CUP 2018 Organizátor: Klub Hirundo z.s. Partnerem turnaje je Tusah.cz a Český svaz Taekwondo WTF. Soutěž: NLP Poomsae bodováno, pro EP Poomsae KO systém, silové přerážení Termín: Sobota

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANKY 1.kolo SOBOTA 24. 11. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní

Více

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015 Pořadatel: Bike klub Vimperk Místo: Vimperk Náměstí svobody Termín: Neděle 6. 9. 2015 Ředitel závodu: Vojtěch Huřík Hlavní rozhodčí: Ing. Luděk Sáska Velitel trati: Ondřej Šavrňák MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

TIGER CUP 2018 MEZINÁRODNÍ ZÁVODY VE SPORT JIU-JITSU

TIGER CUP 2018 MEZINÁRODNÍ ZÁVODY VE SPORT JIU-JITSU TIGER CUP 2018 MEZINÁRODNÍ ZÁVODY VE SPORT JIU-JITSU POŘADATEL: Tiger Fight Club, z.s., IČ: 05293910 SPOLUPRACUJÍCÍ SVAZY: Český svaz Allkampf-Jitsu, Český svaz sportovního Jiu- Jitsu, DATUM: sobota 6.

Více

TIGER CUP 2019 MEZINÁRODNÍ ZÁVODY VE SPORT JIU-JITSU

TIGER CUP 2019 MEZINÁRODNÍ ZÁVODY VE SPORT JIU-JITSU TIGER CUP 2019 MEZINÁRODNÍ ZÁVODY VE SPORT JIU-JITSU POŘADATEL: Tiger Fight Club, z.s., IČ: 05293910 SPOLUPRACUJÍCÍ SVAZY: Český svaz Allkampf-Jitsu, Český svaz sportovního Jiu-Jitsu, Česká Meibukan Gojyu-ryu

Více

KAMIWAZA CUP 2016 FINÁLE DĚTSKÉ LIGY KUMITE

KAMIWAZA CUP 2016 FINÁLE DĚTSKÉ LIGY KUMITE KAMIWAZA CUP 2016 FINÁLE DĚTSKÉ LIGY KUMITE Kamiwaza cup je závod určený především pro nejmenší závodníky a pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenosti, či např. potřebují zkušenosti z karate

Více

KAMIWAZA CUP 2017 MINITURNAJ PRO DĚTI + DĚTSKÁ LIGA SOBOTA

KAMIWAZA CUP 2017 MINITURNAJ PRO DĚTI + DĚTSKÁ LIGA SOBOTA KAMIWAZA CUP 2017 MINITURNAJ PRO DĚTI + DĚTSKÁ LIGA SOBOTA 25. 3. 2017 Kamiwaza cup je závod urc ený především pro nejmenší závodníky a pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenosti, či např. potřebují

Více

Velíšskej přespolňák - propozice

Velíšskej přespolňák - propozice Velíšskej přespolňák - propozice 3. ročník sobota 24. června 2017 Termín: sobota 24. června 2017 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 se skládá ze šesti závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 8. září 2019. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

Propozice turnaje. Základní ustanovení:

Propozice turnaje. Základní ustanovení: JK RANGIFER s.r.o. & TCC SPORTOVNÍ SLUŽBY s.r.o. 9. dubna 2017 Propozice turnaje Pořadatel JK RANGIFER s.r.o. & TCC SPORTOVNÍ SLUŽBY s.r.o. Datum konání neděle 09. 04. 2017 Místo konání Zimní stadion Kooperativa-aréna

Více

VI. ZNOJMO OPEN 2013

VI. ZNOJMO OPEN 2013 VI. ZNOJMO OPEN 2013 http://www.youtube.com/sosanznojmo Datum konání: 07. 08. června 2013 Místo konání: Sportovní hala F. J. Curie 3302/5, Znojmo Pořadatel: Česká Taekwon-Do I.T.F. Asociace Ředitel soutěže:

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 se skládá z osmi závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 21. října 2018. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

SK COBRA DOJANG PRAGUE

SK COBRA DOJANG PRAGUE SK COBRA DOJANG PRAGUE a ČESKÝ SVAZ TAEKWONDO WTF 6 th KOREAN AMBASSADOR S CUP A 16 th PRAGUE OPEN 27. 28. 10. 2018 SPORTOVNÍ HALA SLAVIA PRAHA Vladivostocká 1460, Praha 10 Partnery turnaje jsou: POŘADATEL:

Více

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 3. června 2017 Klasifikace: Tratě: Jedná

Více

KICKBOX KLUB KOSAGYM - LETŇANY RÍJNA 2011

KICKBOX KLUB KOSAGYM - LETŇANY RÍJNA 2011 KICKBOX KLUB KOSAGYM - LETNANY 8. - 9. RÍJNA 2011 DATUM KONÁNÍ: SOBOTA 8. ŘÍJNA 2011 LIGHTCONTACT NEDĚLE 9. ŘÍJNA 2011 SEMICONTACT, GRAPPLING GI MÍSTO KONÁNÍ: KICKBOX KLUB KOSAGYM - LETŇANY TŘINECKÁ 650,

Více

F I G H T I N G - pravidla soutěže -

F I G H T I N G - pravidla soutěže - F I G H T I N G - pravidla soutěže - Soutěž má 3 bojové části : 9/2011 Údery Techniky bez držení soupeře Kopy I. Zakázány jsou: Kopy a údery pod pás Seky Údery kolenem a loktem Porazy II. Techniky s úchopem

Více

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018 Propozice Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 9. června 2018 Klasifikace: Jedná se o cyklistický závod jednotlivců na zejména nezpevněných otevřených tratích za běžného

Více

V. kategorie. pořádají dubna 2017

V. kategorie. pořádají dubna 2017 Školní sportovní klub Gimpel při Gymnáziu s polským jazykem vyučovacím Český Těšín Polské gymnázium im. Juliusza Słowackiego, Český Těšín Badmintonový oddíl TJ Slavoj Český Těšín z.s. pořádají 26.-27.

Více

WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX , PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA

WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX , PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX 2019 26. 28. 9. 2019, PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA FINANČNÍ ODMĚNY 27.200 MUŽI -60kg, -63½kg, -67kg, -71kg, -75kg, -81kg, -86kg, -91kg, +91kg ŽENY -48kg, -52kg, -56kg, -60kg, -65kg,

Více

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12.

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12. Fotbalový turnaj pro U11 a ml. Propozice Dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 25.02.2017 Výkop: 09:00 hod Místo konání: - RADOTIN, Hrací plocha: dřevěná

Více

Výjezd státní reprezentace č. 1/2012 Mistrovství světa juniorů 9. - 15. 9. 2012 Bratislava, Slovensko

Výjezd státní reprezentace č. 1/2012 Mistrovství světa juniorů 9. - 15. 9. 2012 Bratislava, Slovensko Název: WAKO WORLD KICKBOXING CHAMPIONSHIPS 2012 CADETS & JUNIORS Pořadatel: SZKB Slovenský zväz kickboxu (SLOVAK Kickboxing Union) Místo konání: Sportovní hala Pasienky Trnavská cesta 29, Termín: 9. 15.

Více

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST 2018-2019 1. Pořadatel BTM: Jihomoravský svaz stolního tenisu 2. Pořadatelé jednotlivých turnajů: Z řad oddílů stolního tenisu JmSST na základě přihlášek

Více

Mistrovsví ČR TAEKWON-DO ITF OPEN

Mistrovsví ČR TAEKWON-DO ITF OPEN Mistrovsví ČR TAEKWON-DO ITF OPEN pořádané organizací ČNUT Datum konání: 16. Února 2013 Místo konání: Pořadatel: Organizátor: Sportovní hala při ZŠ Pražská, Benátky nad Jizerou T.J. SOKOL Benátky nad Jizerou

Více

TFA Cup Mrač 2015. Úvod: Čas a místo konání soutěže: Podmínky účasti: Soutěžní kategorie: Výstroj závodníka:

TFA Cup Mrač 2015. Úvod: Čas a místo konání soutěže: Podmínky účasti: Soutěžní kategorie: Výstroj závodníka: Úvod: TFA Cup Mrač 2015 SDH Mrač, pořádá 8. ročník silového víceboje TFA Cup Mrač 2015. Soutěž je určená pro jednotlivce, kteří se nebojí sáhnout si až na dno svých sil. Skládá se z několika disciplín

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

FIGHTING pravidla v. 10/2015

FIGHTING pravidla v. 10/2015 FIGHTING pravidla v. 10/2015 DÉLKA ZÁPASU Do 14 let - 2 minuty čistého času Od 15 let - 3 minuty čistého času Pořadatel si vyhrazuje právo změnit délku zápasů s ohledem na počet přihlášených závodníků

Více

Pražský svaz karate a SK Kesl Ryu Shotokan si Vás dovolují pozvat na otevřený turnaj karate. II. Kesl Cup 2009

Pražský svaz karate a SK Kesl Ryu Shotokan si Vás dovolují pozvat na otevřený turnaj karate. II. Kesl Cup 2009 Pražský svaz karate a SK Kesl Ryu Shotokan si Vás dovolují pozvat na otevřený turnaj karate II. Kesl Cup 2009 Datum: 19. září 2009 Místo konání: Sportovní hala SK Lužiny, Bellušova 1877, Praha 5 - sídliště

Více

Eurocup a 4. kolo Rollo ligy Račice

Eurocup a 4. kolo Rollo ligy Račice Eurocup a 4. kolo Rollo ligy Račice Termín: 15. - 16. 7. 2017 Místo: Račice Labe aréna Račice Vypsání závodů: kritérium, štafeta, dlouhý závod, dětské závody, kategorie OPEN Mapa: Pátek 18:00-20:00 - oficiální

Více

Hirundo Poomsae Cup 2019

Hirundo Poomsae Cup 2019 Hirundo Poomsae Cup 2019 Vlaštofkap 2019 Turnaj Extraligy poomsae EP Turnaj Národní ligy poomsae - NLP Organizátor: Klub Hirundo z.s. Partnerem turnaje je Tusah a Český svaz Taekwondo WT Termín konání:

Více

23. 24. 5. 2009. 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji

23. 24. 5. 2009. 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. pořádá ve dnech 23. 24. 5. 2009 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji konaný pod záštitou hejtmana Jihomoravského

Více

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení Systémy soutěží Základní legislativa Florbalové vybavení Systémy soutěží 1 Systémy soutěží - sezóna 2010/2011 se hraje v rámci ČFbU 98 soutěží - Pohárové soutěže mužů a žen (finále prosinec) Nejvyšší celostátní

Více

OTEVŘENÉ M ČR FSKA 27. FUNAKOSHI CUP

OTEVŘENÉ M ČR FSKA 27. FUNAKOSHI CUP KARATE KLUB SPORT RELAX VÁS ZVE NA OTEVŘENÉ M ČR FSKA 7. FUNAKOSHI CUP 9.. 0 ČESKÁ LÍPA - Sportovní hale, vedle Kauflandu Hrnčířská ulice PROGRAM : 8,0 9, Prezentace - jen úpravy 9, 9,0 Slavnostní zahájení

Více

MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s.

MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s. MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s. Místo: TJ TESLA BRNO, Halasovo nám. 826/7, Brno Lesná Neděle 21.10.2018, zahájení soutěže 09:00 hod. Mistrovství JMK v karate JSK ČSKe 2018

Více

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH 1.5. 2010 a 18.9. 2010 ADRENALINSPORT KLUB & FK DUKLA Prostějov místo konání Severní obslužná - Prostějov,

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

P R O P O Z I C E V O L E J B A L

P R O P O Z I C E V O L E J B A L KR AŠSK ČR Kraje Praha,p.s. P R O P O Z I C E KVALIFIKACE sk.a NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE KATEGORIE VI.B ročníky 2000-2003,DÍVKY, CHLAPCI V O L E J B A L ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Vítězná družstva krajských kol

Více

Metodika zkoušek na stupně technické vyspělosti v kickboxu

Metodika zkoušek na stupně technické vyspělosti v kickboxu Metodika zkoušek na stupně technické vyspělosti v boxu Český svaz boxu 2015 Řád zkoušek Praktická část je věnována již zkouškám samotným. Rozpis jednotlivých požadavků však slouží pouze jako teoretický

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI.

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI. Rolo Liga 2014 + Mistrovství České republiky v dlouhém závodě PROPOZICE + POKYNY POŘADATELÉ: LEGÁTOVI + LIPENŠTÍ DRACI PAVEL LEGÁT - TEL: +420 728 203 250 ÚČAST: ČLENOVÉ ČESKÉHO SVAZU KOLOBĚHU, ZAHRANIČNÍ

Více

Semi kontakt Lightcontact Full contact

Semi kontakt Lightcontact Full contact Kick box Regenerace Historie Kickbox V roce 1964 Japonci převzali Muay Thai (viz. Thai box) a vytvořili vlastní způsob, dnes známý pod pojmem "kickboxing", který se dělí do třech kategorií: Semi kontakt

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Rygle 23, Brno SOUTĚŽNÍ ŘÁD

Rygle 23, Brno SOUTĚŽNÍ ŘÁD SOUTĚŽNÍ ŘÁD Český svaz karate goju ryu vzhledem k potřebě sjednocení a zkvalitnění systému soutěží v ČR vydává tento materiál, který je pro soutěže závazný. Struktura soutěží a postupové klíče vyplývají

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 21.1.2012 dopoledne 2001 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec OS pořádá v neděli 24.11.2013 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, FK Kolín,, FA Petra Voříška Děčín, AC Sparta Praha A,B,

Více

S centrum Cup (6 týmů)

S centrum Cup (6 týmů) S centrum Cup 2017 2018 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT Benešov S centrum listopad 2017 březen 2018

Více

Novoměstský železný hasič 2017 (soutěž je zařazena do KRAJSKÉHO KOLA TFA 2017 )

Novoměstský železný hasič 2017 (soutěž je zařazena do KRAJSKÉHO KOLA TFA 2017 ) PROPOZICE Novoměstský železný hasič 2017 (soutěž je zařazena do KRAJSKÉHO KOLA TFA 2017 ) Pořádající organizace: Sbor dobrovolných hasičů Nové Město na Moravě Datum soutěže: 8. 7. 2017 Místo konání soutěže:

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 3.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 10.12.2011 odpoledne 2004 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

11. ročník Czech Karate Open Euro Grand Prix Central-European league

11. ročník Czech Karate Open Euro Grand Prix Central-European league Český svaz karate Plzenský svaz karate 11. ročník Czech Karate Open Euro Grand Prix Central-European league Děti, mládež, senioři 2. 3. října 2010 Plzeň Czech Republic Sportovní hala Lokomotiva, Úslavská

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, Pelhřimov

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, Pelhřimov Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, 393 01 Pelhřimov Propozice soutěže v disciplínách TFA OKRESNÍ KOLO TFA 2017 1. Nejvyšší orgán nejvyšším orgánem je OSH

Více

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B CHEBSKÝ POHÁR 2017 23. ročník p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B Vážení cyklističtí přátelé, nová cyklosezóna klepe na dveře. V Chebském poháru soutěže horských kol pro rok 2017 jsme provedli několik

Více

ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti. Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora

ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti. Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora TECHNICKÁ ČÁST Sportovně-technické činnosti komise AVZO TSČ ČR

Více