Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM"

Transkript

1 Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM 1) Zahájení 2) Složení slibu členy zastupitelstva města 3) a) Schválení programu jednání b) Volba ověřovatelů zápisu 4) Volba orgánů města a) volba starosty b) volba místostarostů c) volba dalších členů rady města 5) Závěr JEDNÁNÍ k bodu 1) Zahájení Jednání zastupitelstva města zahájil a řídil pan Václav Reichl. Konstatoval, že v sále je přítomno 26 členů zastupitelstva z 27 zvolených ve volbách ve dnech 10. a 11. října Omlouvá se MUDr. Karel Chytrý. Zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné. Seznámil přítomné s výsledky voleb do Zastupitelstva města Písku dle zápisu Českého statistického úřadu a následně Státní volební komise. Konstatoval, že původně zvolený zastupitel Ing. Karel Kratochvíle se vzdal mandátu a na jeho místo nastoupila paní Jindřiška Kudrlová. k bodu 2) Složení slibu zvolených členů zastupitelstva města Pan Reichl přečetl zákonem stanovený slib a vyzval členy zastupitelstva města k jeho složení. Sám jako první slib podepsal. Poté jej následovali ostatní členové ZM. Pan Reichl konstatoval, že zákonem předepsaný slib složili tito členové ZM: Marek Anděl, Martin Brož, Mgr. Michal Drnec, Ing. Tomáš Franců, Ing. Václav Gavlasz, Ing. Petr Hladík, Jiří Hladký, Mgr. Ing. Jiří Hořánek, Mgr. Miroslav Janovský, Josef Keclík, JUDr. Josef Knot, MBA, Ing. Miroslav Krejča, CSc., Jindřiška Kudrlová, Ing. Zdeněk Kulič, RSDr. Jiří Lejčar, Roman Ondřich, DiS., JUDr. Luboš Průša, Václav Reichl, Ing. Miroslav Sládek,

2 Ing. arch. Petra Trambová, MUDr. Michal Turek, MUDr. Rudolf Tyll, Ing. Jiří Uhlík, Mgr. Eva Vanžurová, JUDr. Ondřej Veselý, Karel Vodička. U s n e s e n í č. 205/14 Zákonem předepsaný slib složili tito členové ZM: Marek Anděl Ing. Zdeněk Kulič Martin Brož RSDr. Jiří Lejčar Mgr. Michal Drnec Roman Ondřich, DiS. Ing. Tomáš Franců JUDr. Luboš Průša Ing. Václav Gavlasz Václav Reichl Ing. Petr Hladík Ing. Miroslav Sládek Jiří Hladký Ing. arch. Petra Trambová Mgr. Ing. Jiří Hořánek MUDr. Michal Turek Mgr. Miroslav Janovský MUDr. Rudolf Tyll Josef Keclík Ing. Jiří Uhlík JUDr. Josef Knot, MBA Mgr. Eva Vanžurová Ing. Miroslav Krejča, CSc. JUDr. Ondřej Veselý Jindřiška Kudrlová Karel Vodička k bodu 3a) Schválení programu jednání Václav Reichl seznámil členy ZM s navrženým programem jednání s tím, že pan zastupitel Martin Brož žádá o projednání a zařazení bodu Návrh studie zpracování elektrozařízení v chráněné dílně na dnešní program jednání. Tento bod byl členům zastupitelstva předložen v písemné podobě. Hlasování o zařazení bodu pana zastupitele Brože na program jednání: Sčítání provedli zaměstnanci města L. Hosnedlová a Ing. J. Votýpka pro: 25 proti: 0 zdržel se: 1 Hlasování o celém programu jednání vč. bodu pana Brože: U s n e s e n í č. 206/14 Zastupitelstvo města schvaluje navržený program s doplněním bodu Návrh studie zpracování elektrozařízení v chráněné dílně. k bodu 3b) Volba ověřovatelů zápisu Pan Reichl předložil členům ZM návrh na jmenování dvou ověřovatelů zápisu, a to: Ing. Jiřího Uhlíka (ČSSD) a Ing. arch. Petru Trambovou (TOP 09). Jako zapisovatelku navrhuje paní Helenu Keclíkovou. Hlasování o tomto návrhu: U s n e s e n í č. 207/14 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání Ing. Jiřího Uhlíka za ČSSD a Ing. arch. Petru Trambovou za TOP 09, jako zapisovatelku paní Helenu Keclíkovou. k bodu 4) Volba orgánů města 4a) Volba starosty Pan Václav Reichl navrhuje, aby členové zastupitelstva města podávali návrhy na starostu veřejně. stránka 2 (celkem 6)

3 Hlasování o tomto návrhu: Pan Reichl vyzval členy ZM k podávání návrhů: Ing. Franců navrhuje na starostku paní Mgr. Evu Vanžurovou Ing. Gavlasz navrhuje na starostu JUDr. Ondřeje Veselého. V uplynulém volebním období otevřel radnici veřejnosti i všem partnerům. Výběrová řízení byla prováděna v rámci regulí daných zákonem. Výsledek hospodaření za minulé období byl kladný. Občané ve volbách dali panu Veselému nejvíce preferenčních hlasů. V osobě pana JUDr. Veselého je záruka pokračování rozvoje města Písku. Václav Reichl konstatoval, že z důvodu absence hlasovacího zařízení, je nutné určit z členů zastupitelstva města osoby (skrutátory), kteří budou případně současně plnit funkci volební komise. Navrhuje, aby skrutátoři byli tři, a to zástupci volebních stran Jihočeši 2012, TOP 09 a ČSSD. Za Jihočechy 2012 navrhuje pana Ing. Tomáše Franců, za TOP 09 pana MUDr. Rudolfa Tylla a za ČSSD navrhuje pana Ing. Václava Gavlasze. JUDr. Veselý někteří navržení zástupci do volební komise jsou navrhováni i do funkcí, nebylo by vhodné sčítat sami sebe Mgr. Ing. Hořánek není to v rozporu se zákonem JUDr. Knot navrhuje jako skrutátora místo MUDr. Tyla pana Mgr. Drnce Mgr. Vanžurová navrhuje místo Ing. Franců pana Mgr. Janovského Hlasování o návrhu skrutátorů - Ing. Gavlasz, Mgr. Drnec, Mgr. Janovský: Skrutátoři zvolili předsedou pana Ing. Václava Gavlasze U s n e s e n í č. 208/14 Zastupitelstvo města jmenuje jako skrutátory, v případě tajné volby jako volební komisi, pro volbu starosty, místostarostů a členů rady pana Mgr. Miroslava Janovského za Jihočechy 2012, pana Mgr. Michala Drnce za TOP 09 a Ing. Václava Gavlasze za ČSSD. Pan Reichl navrhuje, aby volba starosty proběhla veřejně aklamací. Hlasování o návrhu pana V. Reichla Pan Reichl vyzval Mgr. Vanžurovou a JUDr. Veselého, aby se vyjádřili ke své kandidatuře na post uvolněného starosty. Mgr. Vanžurová i JUDr. Veselý s kandidaturou souhlasí. Pan Reichl navrhl hlasovat o kandidátech v pořadí, v jakém byli navrženi (Mgr. Vanžurová, JUDr. Veselý) pro: 22 proti: 0 zdržel se: 4 Hlasování o návrhu, aby starostkou byla zvolena Mgr. Eva Vanžurová: pro: 17 proti: 0 zdržel se: 9 Pan Václav Reichl konstatoval, že kandidátka na starostku Mgr. Eva Vanžurová získala nadpoloviční většinu hlasů všech členů zastupitelstva města a byla zvolena uvolněnou starostkou města Písku. U s n e s e n í č. 209/14 Zastupitelstvo města zvolilo paní Mgr. Evu Vanžurovou uvolněnou starostkou města Písku. Nově zvolená starostka paní Mgr. Eva Vanžurová převzala od pana Václava Reichla řízení zasedání zastupitelstva města. Poděkovala minulému vedení za odvedenou práci v minulém volebním období, poděkovala za důvěru, pociťuje velkou zodpovědnost a závazek. Očekává dobrou a týmovou spolupráci všech zastupitelů a doufá, že pracovní duch a přátelská atmosféra vydrží po celé volební období a bude tak napomáhat úspěšnému rozvoji našeho města. stránka 3 (celkem 6)

4 4b) Volba místostarostů Mgr. Vanžurová navrhuje veřejnou volbu Hlasování o veřejné volbě místostarostů: Mgr. Vanžurová vyzvala zastupitele k návrhům na počet místostarostů. MUDr. Tyll navrhuje zvolit 2 místostarosty Hlasování o návrhu MUDr. Tylla počet místostarostů 2: pro: 25 proti: 0 zdržel se: 1 Volba 1. uvolněného místostarosty: Mgr. Vanžurová vyzývá zastupitele k předkládání návrhů na volbu 1. uvolněného místostarosty, který bude zastupovat starostu v době jeho nepřítomnosti. MUDr. Tyll navrhuje jako kandidáta na 1. místostarostu JUDr. Josefa Knota. Mgr. Vanžurová se dotazuje, zda JUDr. Knot se svojí kandidaturou souhlasí? JUDr. Knot s kandidaturou souhlasí. Hlasování o návrhu MUDr. Tylla, aby se 1. místostarostou stal JUDr. Knot: pro: 16 proti: 0 zdržel se: 10 Volba 2. uvolněného místostarosty, který bude starostu a prvního místostarostu zastupovat v době jejich nepřítomnosti. Josef Keclík navrhuje na post 2. místostarosty Mgr. Ing. Jiřího Hořánka Na dotaz Mgr. Vanžurové pan Mgr. Ing. Hořánek potvrdil souhlas s kandidaturou. Hlasování o návrhu pana Keclíka, aby se 2. místostarostou stal pan Mgr. Ing. Jiří Hořánek. pro: 16 proti: 2 zdržel se: 8 U s n e s e n í č. 210/14 Zastupitelstvo města zvolilo - prvním uvolněným místostarostou, který bude zastupovat starostku v době její nepřítomnosti, JUDr. Josefa Knota, MBA - druhým uvolněným místostarostou, který bude starostku a prvního místostarostu zastupovat v době jejich nepřítomnosti, Mgr. Ing. Jiřího Hořánka 4c) Volba dalších členů rady města Mgr. Vanžurová navrhuje nejprve určit počet členů rady města a vyzvala zastupitele k podávání návrhů. JUDr. Průša navrhuje, aby bylo 9 členů rady města. Hlasování o návrhu JUDr. Průši - 9 členů: pro: 24 proti: 0 zdržel se: 2 Mgr. Vanžurová zbývá tedy zvolit 6 neuvolněných členů rady města, neboť nově zvolené vedení se automaticky stává součástí rady města. Mgr. Vanžurová navrhuje, aby návrhy na členy rady města byly podávány ústně. Hlasování o tomto návrhu: Návrhy na zbývající členy rady města: RSDr. Lejčar navrhuje na člena rady města pana Karla Vodičku Mgr. Janovský za Jihočechy 2012 navrhuje Ing. Franců a JUDr. Průšu Ing. Krejča navrhuje Ing. Sládka JUDr. Knot navrhuje MUDr. Tylla a Ing. arch. Trambovou Mgr. Ing. Hořánek navrhuje za ANO 2011 pana Anděla Mgr. Vanžurová se dotazuje, zda navržení kandidáti souhlasí se svojí kandidaturou. Všichni navržení kandidáti jednotlivě potvrdili souhlas s kandidaturou. Mgr. Vanžurová navrhuje veřejnou volbu členů rady města. stránka 4 (celkem 6)

5 Hlasování o veřejné volbě: Mgr. Vanžurová navrhuje o jednotlivých kandidátech hlasovat v abecedním pořadí (Anděl, Franců, Průša, Sládek, Trambová, Tyll, Vodička), hlasovat se bude do doby zvolení rady města. RSDr. Lejčar navrhuje hlasovat v pořadí podle podaných návrhů Hlasování o návrhu RSDr. Lejčara podle navrženého pořadí kandidátů pro: 10 proti: 0 zdržel se: 16 Mgr. Vanžurová konstatovala, že návrh nebyl schválen, volba proběhne podle abecedního pořadí. Hlasování o abecedním pořadí: pro: 15 proti: 7 zdržel se: 4 Hlasování o jednotlivých kandidátech: Marek Anděl pro: 16 proti: 0 zdržel se: 10 Ing. Tomáš Franců pro: 16 proti: 2 zdržel se: 8 JUDr. Luboš Průša pro: 15 proti: 5 zdržel se: 6 Ing. Miroslav Sládek pro: 14 proti: 4 zdržel se: 7 (1 nehlasoval) Hlasování bylo prohlášeno za zmatečné, bylo hlasováno opětovně. pro: 14 proti: 4 zdržel se: 8 Ing. arch. Petra Trambová pro: 17 proti: 0 zdržel se: 9 MUDr. Rudolf Tyll pro: 16 proti: 0 zdržel se: 10 Mgr. Vanžurová konstatovala, že bylo zvoleno 6 členů rady. U s n e s e n í č. 211/14 Zastupitelstvo města zvolilo následující neuvolněné členy rady města Písku: - Marek Anděl - Ing. Tomáš Franců - JUDr. Luboš Průša - Ing. Miroslav Sládek - Ing. arch. Petra Trambová - MUDr. Rudolf Tyll k bodu 5) Návrh studie zpracování elektrozařízení v chráněné dílně Mgr. Vanžurová - dalším bodem zařazeným dodatečně na dnešní jednání zastupitelstva je materiál pana zastupitele Brože. Pan Brož seznámil zastupitele se svým materiálem. Domnívá se, že je potřeba hledat nové zdroje financí pro město Písek. Navrhuje připravit studii na možnost zpracování elektrozařízení, abychom zjistili, zda je to pro město výhodné. Pan Anděl navrhuje vypustit v návrhu usnesení text: v nově zřízené chráněné dílně. Pan Brož s touto úpravou souhlasí. stránka 5 (celkem 6)

6 Hlasování o návrhu pana Anděla: U s n e s e n í č. 212/14 Zastupitelstvo města schvaluje vypracování studie týkající se možnosti zpracování elektrozařízení ve městě Písku. k bodu 6) Závěr Mgr. Vanžurová konstatuje, že program dnešního zasedání zastupitelstva města byl vyčerpán. Příští jednání zastupitelstva města se uskuteční ve 13:00 hodin ve Sladovně JUDr. Veselý navrhuje, aby se zasedání zastupitelstva konalo dne , jak bylo zastupitelstvem původně schváleno. Mgr. Ing. Hořánek zastupitelstvo města svolává starostka, je to v její kompetenci. JUDr. Veselý navržený termín je problémový s ohledem na platný jednací řád, podle kterého bude nutné materiály rozeslat již v pátek, což je příliš krátká doba na jejich přípravu. Zároveň někteří zastupitelé mají ve svém kalendáři vyblokovaný termín na 4.12., nový termín někomu nemusí vyhovovat. Domnívá se, že by mělo být zrušeno původní usnesení a nahrazeno novým. Mgr. Ing. Hořánek bude navrhovat schválit novelu jednacího řádu, není nezbytně nutné revokovat usnesení. Mgr. Vanžurová navrhuje hlasovat o termínu příštího zasedání zastupitelstva města dne ve 13:00 hodin ve Sladovně: pro: 15 proti: 9 zdržel se: 2 Na závěr vyzývá nové členy zastupitelstva k vyzvednutí výpočetní techniky u informatiků MÚ v Budovcově ul. Jednání zastupitelstva ukončila starostka v 16:20 hodin. Ing. arch. Petra Trambová ověřovatelka zápisu V Písku dne: Ing. Jiří Uhlík ověřovatel zápisu V Písku dne: Mgr. Eva Vanžurová V Písku dne: starostka města Zapsala: H. Keclíková stránka 6 (celkem 6)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Domu kultury v Milevsku. Přítomni: Mgr. Petr Barda, p. Ladislav

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Úvodní slovo - starostka města, složení slibu členů zastupitelstva města Kouřim Určení ověřovatelů zápisu, zapisovatele, volba volební komise

Úvodní slovo - starostka města, složení slibu členů zastupitelstva města Kouřim Určení ověřovatelů zápisu, zapisovatele, volba volební komise Město Kouřim Zastupitelstvo města Kouřim Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kouřim, konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin v přízemí č. p. 145 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO Z Á P I S z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SOBĚSLAVI, které se konalo 31. října 2018 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu města Soběslavi Přítomni: Podle prezenční listiny, která je

Více

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne 20.11.2002. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec zahájil

Více

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S Page 1 of 12 ustavující Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 1. schůze ustavujícího Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.11.2014 od 16:30 hodin v Kulturním

Více

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh@volny.cz Z Á P I S zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova

Více

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ Z á p i s Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části, Brno Starý Lískovec, konaného dne 15.listopadu 2010 v 17,00 hodin v sále sokolovny na ul. Máchalova 4 v Brně Starém Lískovci. 1.Prezentace

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne 10.11.2014 od 18.00 hodin v KK Žebrák Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Petr Beránek, Tomáš Danda, Bc. Pavel Horázný, Bc. Marie Hošková, Ing. Šárka Krejčová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne 3.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku.

Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku. 1 Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne 10.11.2010 v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku. Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje

Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Háje, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 7. 11. 2006 Přítomni: Mgr. Alena Šůmová, Ing. Vojtěch Šedivec, p. Stanislava Vondráková, p. Radek Vopat, p. Daniel Rada, Ing. Radek

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 06.11.2014 od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Pavel Dvořák, Luboš Drenčeni, Zdeněk

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v kanceláři starosty v budově obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

Zápis č. 1/2018. Dále občané dle prezenční listiny

Zápis č. 1/2018. Dále občané dle prezenční listiny Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Veltruby konaného dne 30. října 2018 od 18:00 hod. v Kulturním domě ve Veltrubech Přítomni: Ing. Jiří Hůla, Doc.Ing. Jan Fischer CSc., Ing. Kamila

Více

Obec Ostopovice USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

Obec Ostopovice USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Obec Ostopovice USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE 30. 10. 2018 Zápis Dosavadní starosta obce MgA. Jan Symon ( dále jako předsedající ) zahájil ustavující zasedání Zastupitelstva obce Ostopovice v

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Přítomni: Mgr. Miroslav Funtán, Mgr. Martina Funtánová, paní Věra Husáková, pan Milan Kotrbatý

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 1.11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 9 členů ZMě (100%)

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin 1 Obec Kynice Zastupitelstvo obce Kynice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 30. 10. 2014 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 50 občanů 65 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

ZÁPIS č. 1. Program: Miroslav Lorenc (místostarosta) Mgr. et Mgr. Barbora Koritenská. Ověřovatelé:

ZÁPIS č. 1. Program: Miroslav Lorenc (místostarosta) Mgr. et Mgr. Barbora Koritenská. Ověřovatelé: ZÁPIS č. 1 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 5.11.2018, konaného od 15,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav Draxler, Roman

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne ZÁPIS z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne 2. 11. 2018 Přítomni: Roman Andrlík, Ing. Lumír Aschenbrenner, Ing. Jindřich Blažek, PhDr. Jan Fluxa, Ing. Tomáš

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne , od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne , od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne 29.10. 2014, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva obce Nupaky (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Pěčnov Zastupitelstvo obce Pěčnov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov konaného dne 5.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov

Více

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 05. listopadu 2014 od 17.00 hodin v sále Městského kulturního střediska v Horním Slavkově Přítomni:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S ze zasedání ustavujícího Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 05.11.2018 od 18:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení

Více

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: ,

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: , OBEC HORNÍ BRANNÁ Horní Branná čp. 1, 512 36 Horní Branná, Tel.: 481 584 178, E-mail: ou@hbranna.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná, konaného dne 6. listopadu 2014, od 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Novotný Jiří. Program :

Novotný Jiří. Program : Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železný Brod konaného dne 5. 11. 2018 Zasedání bylo zahájeno v 16:00 hod. a skončeno v 16:45 hod. Z celkového počtu 15 zastupitelů bylo přítomno 13 členů,

Více

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny JUDr. Dagmar Hrudová, Ivo Kičmer Návrhová komise Ing. Lenka Kašičková PRO: 14

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Heřmanice Zastupitelstvo obce Heřmanice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne 31.10. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne 25. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kačice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lom, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lom, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Lom Zastupitelstvo obce Lom Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lom, konaného dne 7. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lom (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Datum: 31.10.2018 od 17.00 hodin, Národní dům ************************************************** Prezence: Přítomni: Mgr. Eva Bubíková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne 30. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE JÍLOVICE bylo zahájeno v 18,00 hodin v kulturním domě

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Ponědraž Zastupitelstvo obce Lhota Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne 5.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne 3. 11. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Katov (dále též jako zastupitelstvo") bylo zahájeno v 18.10

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne 6.11.2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Staňkovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též

Více

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 7. 11. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 15:20 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí.

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin ve velkém sále kina Spektrum, nám. T. Bati 701 v Sezimově Ústí Počet zastupitelů: 21 Libor Borč,

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Dobříše konaného dne 1. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Dobříše konaného dne 1. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Dobříše konaného dne 1. listopadu 2018, od 17.00 hodin Program : 1) Zahájení zasedání zastupitelstva města 2) Složení slibu členů zastupitelstvu města

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto bylo zahájeno v 17.00 hodin bývalým

Více

O B E C Z D I B Y. Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne od hod v kulturním domě ve Veltěži

O B E C Z D I B Y. Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne od hod v kulturním domě ve Veltěži Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne 5.11.2014 od 19.00 hod v kulturním domě ve Veltěži Zahájení 19.00 Přítomni: Ing. Dubský, p. Jurkeník, p.tvrdý, p.jandovská, p. Wachtl,

Více

Zápis 6/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kozmice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis 6/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kozmice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis 6/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kozmice, konaného dne 31. 10. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: Radek Krupa, Helena Matoušková, František Nepraš, Martin

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více