Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku"

Transkript

1 Spisový znak: Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, MUDr. Ivo Beránek, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Mgr. Monika Dušková, Mgr. Pavel Dvořáček, Tomáš Janouch, MUDr. Václav Kment, Ing. Martin Košťál, Roman Krajči, Tomáš Krč, Stanislav Popelář, Mgr. Martin Roller, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, MVDr. Vojtěch Švarc, Mgr. Stanislava Švarcová, Mgr. Radim Vetchý. Omluven: Ing. Ladislav Verner Na úvod zazněla hymna ČR. 1. Zahájení Pan starosta zahájil ustavující zasedání Zastupitelstva města Lanškroun (dále jen ZM ), které svolal podle 91, odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích. O svolání ustavujícího zasedání ZM byla veřejnost informována vyvěšením oznámení na úřední desce Městského úřadu Lanškroun a na webových stránkách města, zasedání bylo zveřejněno v Listech Lanškrounska, bylo plakátováno a všem členům zastupitelstva byla zaslána pozvánka. Z posledního jednání ZM dne 1. září t. r. byl pořízen zápis podle 95 zákona o obcích, který je uložen na sekretariátě Městského úřadu Lanškroun a k tomuto zápisu nebyla ve smyslu zákona o obcích podána námitka. Podle zprávy z prezence je dnešnímu jednání přítomno 20 členů zastupitelstva a je tedy ve smyslu 92, odst. 3 zákona o obcích schopno se usnášet, neboť je přítomna nadpoloviční většina všech členů zastupitelstva. Informoval, že dne obdržel rezignaci MUDr. Lubomíra Růžičky na mandát člena Zastupitelstva města Lanškroun a na jeho místo nastupuje první náhradník volební strany MůjLanškroun, kterým je p. Tomáš Janouch. Zapisovatelkou jednání jmenoval pan starosta pí Kateřinu Chládkovou. Ověřovateli zápisu určil pan starosta Mgr. Zdeňka Baboráka a p. Milana Bednáře, a protože nikdo z přítomných neměl jiný návrh, nechal o něm hlasovat: výsledek hlasování: pro: 19 (Bednář, Beránek, Bernášek, Borkovcová, Brýdl, Dušková, Dvořáček, Janouch, Kment, Košťál, Krajči Krč, Popelář, Roller, Sychra, Šebrle, Švarc, Švarcová, Vetchý) zdrž.: 1 (Baborák) V případě poruchy hlasovacího zařízení budou hlasy sčítat Ing. Lenka Hubinová a Drahomíra Lišková. Navrhl, aby se dnešní jednání řídilo tímto programem: 1. Zahájení 2. Slib členů zastupitelstva města 3. Volba členů volební komise 4. Stanovení celkového počtu členů rady města 5. Stanovení počtu uvolněných a neuvolněných členů zastupitelstva města 6. Schválení volebního řádu Ustavující ZM Strana 1 (celkem 6)

2 7. Volba starosty 8. Volba místostarosty a dalších členů rady města 9. Volba členů výborů zastupitelstva města 10. Různé odměny členů zastupitelstva města 11. Závěr Doplnil, že z důvodu slavnostního charakteru zasedání nejsou navrženy body zpráva rady města, zpráva městského úřadu a vstupy veřejnosti, tyto body budou opět zařazeny na příští jednání zastupitelstva města. K navrženému programu nebyly vzneseny žádné doplňující návrhy ani připomínky, proto p. starosta nechal hlasovat o návrhu programu ustavujícího jednání zastupitelstva města (dále jen ZM ). 2. Slib členů zastupitelstva Pan starosta požádal tajemníka, aby seznámil členy ZM s postupem při skládání slibu. Pan tajemník informoval přítomné členy ZM o průběhu a způsobu skládání slibu a přečetl zákonem předepsaný slib. Členové ZM složili slib v tomto pořadí: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, MUDr. Ivo Beránek, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Mgr. Monika Dušková, Mgr. Pavel Dvořáček, Tomáš Janouch, MUDr. Václav Kment, Roman Krajči, Tomáš Krč, Stanislav Popelář, Mgr. Martin Roller, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, MVDr. Vojtěch Švarc, Mgr. Stanislava Švarcová, Mgr. Radim Vetchý. Nakonec složil slib pan starosta do rukou nejstaršího člena ZM, Mgr. Zdeňka Baboráka. Pan starosta konstatoval, že všichni přítomní členové ZM složili zákonem stanovený slib a tím se ujali svého mandátu. Ing. Verner z důvodu své nepřítomnosti složí svůj slib na nejbližším jednání ZM, kterého se zúčastní. 3. Volba členů volební komise Pan starosta navrhl, aby volební komise pracovala ve složení: PaedDr. Marie Borkovcová, MUDr. Václav Kment a Ing. Jan Šebrle. S návrhem nesouhlasil MUDr. Kment, proto pan starosta vyzval členy ZM k předložení jiného návrhu na člena volební komise. Ing. Bernášek podotknul, že MUDr. Kment nepřijal tento návrh patrně z toho důvodu, že návrh s ním nebyl předem konzultován. Ing. Šebrle navrhl namísto MUDr. Kmenta p. Ladislava Sychru, ten, stejně jako ostatní dva navržení s kandidaturou souhlasil. Hlasováno o tom, že volební komise bude pracovat ve složení: PaedDr. Marie Borkovcová, p. Ladislav Sychra a Ing. Jan Šebrle. výsledek hlasování: pro: 19 (Baborák, Bednář, Beránek, Bernášek, Brýdl, Dušková, Dvořáček, Janouch, Kment, Košťál, Krajči Krč, Popelář, Roller, Sychra, Šebrle, Švarc, Švarcová, Vetchý) zdrž.: 1 (Borkovcová) Členy komise požádal, aby si zvolili svého předsedu. Předsedou volební komise byl zvolen Ing. Jan Šebrle. Ustavující ZM Strana 2 (celkem 6)

3 4. Stanovení celkového počtu členů rady města S ohledem na znění 99 odst. 3 zákona o obcích navrhl pan starosta stanovit počet členů rady města na 7 členů. Nikdo nepřednesl žádný protinávrh ani připomínku, proto přednesl návrh usnesení a nechal o něm hlasovat: 104/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun stanovilo celkový počet členů rady města na 7 členů. 5. Stanovení počtu uvolněných a neuvolněných členů ZM Pan starosta navrhl, aby ZM rozhodlo o tom, že uvolněnými členy zastupitelstva budou dva jeho členové ve funkcích starosta a místostarosta. Žádný jiný návrh nikdo z přítomných členů ZM nepodal. Hlasováno o návrhu usnesení: 105/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo, že dlouhodobě uvolněnými zastupiteli města budou starosta a místostarosta, který bude starostu zastupovat v případech stanovených zákonem o obcích. 6. Schválení volebního řádu Členové ZM s pozvánkou obdrželi Jednací řád zastupitelstva města, jehož přílohou je Volební řád, kterým se zastupitelé budou řídit při volbě starosty, místostarosty a ostatních členů. K volebnímu řádu nebyly vzneseny žádné připomínky. Hlasováno o návrhu usnesení: 106/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun schvaluje přílohu Jednacího řádu Zastupitelstva města Lanškrouna - Volební řád Zastupitelstva města Lanškrouna pro obsazování funkcí volbou Termín realizace do: Odpovídá: Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka (zpráva čj. MULA 36563/2010 ze dne ). 7. Volba starosty města Pan starosta navrhl volbu funkcionářů uvolněných i neuvolněných provést tajným hlasováním. Pan Krajči podal protinávrh, aby volba funkcionářů uvolněných i neuvolněných proběhla veřejně: výsledek hlasování: pro: 5 (Bednář, Brýdl, Janouch, Krajči, Vetchý) proti: 9 (Beránek, Bernášek, Dvořáček, Kment, Popelář, Roller, Sychra, Šebrle, Švarc, zdrž.: 6 (Baborák, Borkovcová, Dušková, Košťál, Krč, Švarcová) Návrh nebyl přijat, hlasování o volbě starosty, místostarosty a ostatních členů rady města proběhne tajně. Pan starosta předal slovo předsedovi volební komise. Ing. Šebrle uvedl, že nyní dojde k volbě starosty. Při volbě budou členové ZM postupovat podle schváleného volebního řádu. Požádal členy ZM, aby předali písemné návrhy na funkci starosty. Oznámil, že na funkci starosty byli navrženi tito kandidáti: Podán pouze jeden návrh, kandidát č 1. - Mgr. Stanislava Švarcová, navržena za zastupitele z volební strany ODS, návrh přednesl Ing. Košťál. Vznesl dotaz, zda Mgr. Švarcová se svoji kandidaturou souhlasí. Mgr. Švarcová souhlasila, kandidaturu přijala. Ustavující ZM Strana 3 (celkem 6)

4 Předseda volební komise upřesnil další postup volby starosty tajným hlasováním, tak, jak bylo schváleno. Členové ZM obdrželi hlasovací lístky, na kterých je abecední seznam všech členů ZM s pořadovými čísly. Vlastní volba proběhne tak, že pokud zastupitel souhlasí s navrženou kandidátkou, zakroužkuje číslo před jejím jménem, v opačném případě nebude volební lístek za zástěnou nijak upravovat. Poté vhodí hlasovací lístek do volební urny, která je připravená. Nejprve odvolili členové volební komise, poté odvolili všichni členové ZM v abecedním pořadí. Po odvolení všech členů ZM bylo jednání přerušeno na sečtení výsledků. Po obnovení jednání předseda komise seznámil přítomné s výsledkem tajné volby na funkci starosty města Lanškroun: Kandidát č. 1 Mgr. Stanislava Švarcová obdržela celkem 12 platných hlasů z celkem 20 odevzdaných hlasovacích lístků. Starostkou města Lanškroun byla tedy zvolena Mgr. Švarcová. 107/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun zvolilo starostkou města Lanškroun Mgr. Stanislavu Švarcovou. Pan starosta jí poblahopřál, poděkoval všem členům ZM, p. tajemníkovi a především dosavadnímu místostarostovi Ing. Janu Šebrlemu. Mgr. Švarcovou požádal, aby se ujala dalšího řízení ZM. Po úvodním slovu poděkovala paní starostka Ing. Košťálovi za vedení zasedání a především za jeho dosud odvedenou práci z pozice starosty města. Poděkovala také přítomným členům ZM za jejich hlasy a přednesla krátký proslov. Poté předala slovo předsedovi volební komise. 8. Volba místostarosty a dalších členů rady Ing. Šebrle uvedl, že nyní je na pořadu volba místostarosty a vyzval přítomné zastupitele k předkládání návrhů na tuto funkci. Po obdržení návrhů uvedl, že kandidáti na místostarostu města jsou: Podán pouze jeden návrh, kandidát č. 1. Roman Krajči (MůjLanškroun), který byl navržen p. Brýdlem za volební stranu MůjLanškroun. Navržený kandidát p. Roman Krajči s návrhem souhlasil a kandidaturu přijal. Dále proběhla tajná volba místostarosty, stejně jako u volby starosty. Po odvolení všech členů ZM předseda volební komise seznámil přítomné s výsledkem tajné volby místostarosty města Lanškroun: Kandidát č. 1 Roman Krajči obdržel celkem 12 platných hlasů z celkem 20 odevzdaných hlasovacích lístků a byl tedy zvolen do funkce místostarosty. 108/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun zvolilo místostarostou města Romana Krajčiho. Krátký projev pronesla pí starostka, poděkovala dosavadnímu místostarostovi Ing. Janu Šebrlemu a poblahopřála nově zvolenému místostarostovi. Poté předala slovo opět předsedovi volební komise. K projevu pí starostky se vyjádřil Ing. Šebrle i nově zvolený místostarosta města p. Krajči. Dalším bodem je volba ostatních členů rady města. Předseda volební komise zahájil volbu zbývajících 5 členů rady města a požádal o předložení návrhů. Jediný návrh podal Mgr. Roller (ODS) ve složení: Hynek Brýdl (MůjLanškroun), Mgr. Monika Dušková (ODS), Mgr. Pavel Dvořáček (TOP 09), Tomáš Janouch (MůjLanškroun) a Mgr. Martin Roller (ODS). Všichni jmenovaní se svoji kandidaturou souhlasili. Po odvolení všech členů ZM a sečtení hlasů volební komisí, seznámil předseda volební komise s výsledky volby: Ustavující ZM Strana 4 (celkem 6)

5 Kandidát č. 1 Hynek Brýdl obdržel 12 platných hlasů Kandidát č. 2 Mgr. Monika Dušková obdržela 13 platných hlasů Kandidát č. 3 Mgr. Pavel Dvořáček obdržel 14 platných hlasů Kandidát č. 4 Tomáš Janouch obdržel 12 platných hlasů Kandidát č. 5 Mgr. Martin Roller obdržel 12 platných hlasů Ing. Šebrle konstatoval, že dalšími členy Rady města Lanškroun byli zvoleni všichni navržení kandidáti. 109/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun zvolilo dalšími členy rady města Hynek Brýdl, Mgr. Monika Dušková, Mgr. Pavel Dvořáček, Tomáš Janouch a Mgr. Martin Roller. Předseda volební komise spolu s pí starostkou poblahopřáli nově zvoleným členům rady města. 9. Volba členů výborů zastupitelstva města Předseda volební komise navrhl, aby volba členů výborů zastupitelstva proběhla aklamací, tj. veřejně. Požádal o předložení návrhů a doplnil, že o členech výborů bude hlasováno jednotlivě. Návrh předal Mgr. Roller v tomto složení, předseda volební komise dal o kandidátech hlasovat: Finanční: předseda: Tomáš Krč pro:18; zdrž.: 2 (Kment, Krč) tajemník: Eva Felcmanová pro: 20 členové: Bc. Iva Skalická (SPOZ) pro: 15; zdrž.: 5 (Baborák, Bernášek, Kment, Popelář, Šebrle) Mgr. Radim Vetchý (MůjLanškroun) - pro: 18; zdrž.: 2 (Šebrle, Vetchý) Ing. Stanislav Kačer (ČSSD) pro: 19; zdrž.: 1 (Švarc) Ing. Tomáš Resler (KDU-ČSL) pro: 20 Ing. Blanka Švobová pro: 20 Ing. Aleš Brokeš pro: 20 Richard Nosek (KSČM) pro: 19; zdrž.: 1 (Kment) Ing. Josef Pohan pro: 19; zdrž.: 1 (Šebrle) Všichni navržení kandidáti se dle volby stali členy finančního výboru. 110/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun zřizuje v souladu s ustanovením 117 odst. (2) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, finanční výbor ve složení: předseda Tomáš Krč; tajemník Eva Felcmanová; členové Bc. Iva Skalická, Mgr. Radim Vetchý, Ing. Stanislav Kačer, Ing. Tomáš Resler, Ing. Blanka Švobová, Ing. Aleš Brokeš, Richard Nosek, Ing. Josef Pohan. Návrh předal Mgr. Roller v tomto složení: Kontrolní: předseda: Ing. Jan Šebrle 19; zdrž.: 1 (Brýdl) tajemník: Drahomíra Lišková pro: 20 členové: RNDr. Lukáš Boháč (ODS) pro: 19, zdrž.: 1 (Baborák) Marcela Kolajová (MůjLanškroun) pro: 19; zdrž.: 1 (Sychra) Stanislav Popelář (ČSSD) pro: 19; zdrž.: 1 (Popelář) Pavel Vacek (KSČM) pro: 19; zdrž.: 1 (Šebrle) Miloš Flugr (SPOZ) pro: 20 Darek Běhal (TOP 09) pro: 20 Všichni navržení kandidáti se dle volby stali členy kontrolního výboru 111/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun zřizuje v souladu s ustanovením 117 odst. (2) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, kontrolní výbor ve složení: předseda Ing. Jan Šebrle; tajemník Drahomíra Lišková; členové RNDr. Lukáš Boháč, Marcela Kolajová, Stanislav Popelář, Pavel Vacek, Miloš Flugr, Darek Běhal. Ustavující ZM Strana 5 (celkem 6)

6 10) Různé Odměny neuvolněných zastupitelů Paní starostka otevřela rozpravu k tomu bodu. Jiný návrh ani připomínku nikdo nepřednesl, proto nechala hlasovat o návrhu usnesení: 112/2010 Zastupitelstvo města Lanškroun s účinností od podle 153 odst. 1 zákona 128/2000 Sb., o obcích a dále podle nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstva oboje v platném znění, stanovuje měsíční odměny neuvolněným členům zastupitelstva takto: příspěvek za obyvatele Kč 260,--, člen zastupitelstva Kč 400,--; člen rady města Kč 1.650,--; předseda výboru a komise Kč 1.300,--; členové komisí a výborů Kč 1.120,--. Termín realizace do: Odpovídá: Ing. Lenka Hubinová, mzdová účetní (zpráva čj. MULA 36399/2010 ze dne ). výsledek hlasování: pro: 17 (Baborák, Bednář, Beránek, Bernášek, Borkovcová, Brýdl, Dušková, Dvořáček, Kment, Košťál, Krajči, Krč, Popelář, Sychra, Šebrle, Švarc, Švarcová) zdrž.: 3 (Janouch, Roller, Vetchý) Návrh byl přijat. 11) Závěr Jelikož byl připravený program jednání vyčerpán a nikdo z přítomných neměl další návrh ani připomínku, poděkovala pí starostka všem přítomným za účast na dnešním ustavujícím jednání ZM a jednání ZM ukončila v hod. Starostka města: Mgr. Stanislava Švarcováv. r. Ověřovatelé zápisu: Mgr. Zdeněk Baborák v. r. Milan Bednář v. r. Zápis vyhotoven dne: Zápis ověřen dne: Ustavující ZM Strana 6 (celkem 6)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil,

Více

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S Page 1 of 12 ustavující Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 1. schůze ustavujícího Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.11.2014 od 16:30 hodin v Kulturním

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 06.11.2014 od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Pavel Dvořák, Luboš Drenčeni, Zdeněk

Více

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s Město Rakovník Zastupitelstvo města Z á p i s z prvního (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6. 11. 2006 od 17,00 hodin v sále Kulturního centra v Rakovníku Přítomni: členové

Více

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh@volny.cz Z Á P I S zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 7. 11. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 15:20 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny JUDr. Dagmar Hrudová, Ivo Kičmer Návrhová komise Ing. Lenka Kašičková PRO: 14

Více

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva - 1-1.zasedání zastupitelstva města - 1 - Zápis z 1.ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 8. listopadu 2010 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 7. 11. 2006 Přítomni: Mgr. Alena Šůmová, Ing. Vojtěch Šedivec, p. Stanislava Vondráková, p. Radek Vopat, p. Daniel Rada, Ing. Radek

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Velehrad bylo zahájeno v 19,00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Další jednání k bodu 1) programu Zahájení a organizační záležitosti

Další jednání k bodu 1) programu Zahájení a organizační záležitosti Ustavující zasedání Zastupitelstva města Nová Role (dále též ZMě) konané dne 5. listopadu 2014 od 17:00 hod. v kinosále budovy MěÚ v Nové Roli. *******************************************************************************

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. ustavující zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 11. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 3. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne Obec Újezd Zastupitelstvo obce Újezd Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne 2. 11. 2018 Přítomni: Frühaufová Alena, Jindrová Ludmila, Gabriela Ptáčková, Štich Václav, Leksa

Více

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne ZÁPIS z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne 2. 11. 2018 Přítomni: Roman Andrlík, Ing. Lumír Aschenbrenner, Ing. Jindřich Blažek, PhDr. Jan Fluxa, Ing. Tomáš

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne 30. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE JÍLOVICE bylo zahájeno v 18,00 hodin v kulturním domě

Více

Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo ve velkém sále holešovského zámku

Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo ve velkém sále holešovského zámku Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo 31.10.2018 ve velkém sále holešovského zámku Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis č. 5 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub, konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis č. 5 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub, konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis č. 5 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub, konaného dne 5. listopadu 018, od 17.00 hodin. 1. Zahájení zasedání Starosta města PhDr. Jiří Miler, Ph.D. zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne 20.11.2002. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Ponědraž Zastupitelstvo obce Lhota Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne 5.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od 17.15 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne 3.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto bylo zahájeno v 17.00 hodin bývalým

Více

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 05. listopadu 2014 od 17.00 hodin v sále Městského kulturního střediska v Horním Slavkově Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žichlínek, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žichlínek, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Žichlínek Zastupitelstvo obce Žichlínek Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žichlínek, konaného dne 9. 11. 2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 1. listopadu 2018 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Zahájení zasedání

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Dědová Zastupitelstvo obce Dědová Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne 3.11.2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Dědová

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Domu kultury v Milevsku. Přítomni: Mgr. Petr Barda, p. Ladislav

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného 4.11.2014 od 17.00 hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Počet přítomných členů ZM: 17 (dle presenční listiny, příloha

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Pěčnov Zastupitelstvo obce Pěčnov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov konaného dne 5.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov

Více

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax , Z á p i s č.

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax ,   Z á p i s č. Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 5/2010 z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva města Velvary

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

Novotný Jiří. Program :

Novotný Jiří. Program : Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železný Brod konaného dne 5. 11. 2018 Zasedání bylo zahájeno v 16:00 hod. a skončeno v 16:45 hod. Z celkového počtu 15 zastupitelů bylo přítomno 13 členů,

Více

Město Pohořelice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne

Město Pohořelice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne Město Pohořelice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne 4.11.2014 Účast zastupitelů: 21 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 17:00 hodin Program:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od 18.00 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: Milan Bláha, Eliška Miksová, Bohumil Škornička, Hana Kanizová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Obec Ratíškovice Zastupitelstvo Obce Ratíškovice

Obec Ratíškovice Zastupitelstvo Obce Ratíškovice Obec Ratíškovice Zastupitelstvo Obce Ratíškovice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Ratíškovice, konaného dne 3. listopadu 2014, v 18.00 hodin Přítomni: 15 členů ZO (dle přiložené prezenční

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Zápis č. 6/2006 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Jednání zahájil p. Műller. Přivítal přítomné členy zastupitelstva, občany

Více

-1-1. zasedání zastupitelstva města

-1-1. zasedání zastupitelstva města -1-1. zasedání zastupitelstva města Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 5. listopadu 2018 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici čp.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Velenice Zastupitelstvo obce Velenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITLSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018 Strana 1 Dne 27.10. 2018 Vyřizuje: Petr Zadina,starosta obce Tel.: 774 403 788 e-mail: starosta.radostin@email.cz OBECNÍ ÚŘAD RADOSTÍN Radostín 29 580 01 Havl.Brod IČ 00580040 e-mail: OURadostin@email.cz

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 25.11.2010 Přítomni: Pharm.Dr.Jana Bártová, Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 01. 11. 2018 od 18:15 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Řepníky (dále též jako zastupitelstvo

Více

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí.

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin ve velkém sále kina Spektrum, nám. T. Bati 701 v Sezimově Ústí Počet zastupitelů: 21 Libor Borč,

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného dne 5. listopadu 2014 v 17.00 hodin v sále Dělnického domu

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného dne 5. listopadu 2014 v 17.00 hodin v sále Dělnického domu Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného dne 5. listopadu 2014 v 17.00 hodin v sále Dělnického domu Přítomni: Ing. Kamila Badurová Ing. Karel Dobrovolný Jana Formandlová

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 03.11.2014 od 18:00 h. v pravém přísálí Kulturního střediska Dvorana, s. r. o. ve Smiřicích Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne 29.10.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S. P r o g r a m :

Z Á P I S. P r o g r a m : V Brně dne 05.11.2014 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Z Á P I S z I. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 01.11.2014 od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov (dále též

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin. Obec Vráto Zastupitelstvo obce Vráto Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Letohrad, konaného dne 31. října 2018 v 17,00 hodin v zasedacím sále MěÚ Letohrad

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Letohrad, konaného dne 31. října 2018 v 17,00 hodin v zasedacím sále MěÚ Letohrad Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh/listů: 9/24 Spisový znak a skartační lhůta: 101 21 A/10 Č. j. 0005907/2018/MULET/2200/108 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Letohrad, konaného dne

Více