Kontaktní osoba na vysílající VŠ: Vendula Pourová, Kontaktní osoba na přijímající VŠ: Leila Chang,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kontaktní osoba na vysílající VŠ: Vendula Pourová, Kontaktní osoba na přijímající VŠ: Leila Chang,"

Transkript

1 Zpráva ze studijního pobytu Taiwan NSYSU 2016 Osobní údaje Jméno: Marta Martinová Univerzita: National Sun Yat-sen University, Kaohsiung Délka pobytu: Kontaktní osoba na vysílající VŠ: Vendula Pourová, Kontaktní osoba na přijímající VŠ: Leila Chang, Příprava pobytu Očkování a ostatní zdravotní požadavky Očkováním jsem prošla v hradecké FN na Centru očkování a cestovní medicíny a nakonec také u MUDr. Lukešové. Nechala jsem se očkovat proti žloutence typu A (1 111 Kč), je třeba být očkován i proti typu B, ale to má většina z nás očkované již jako dítě. Dále jsem podstoupila očkování proti meningokoku (1 206 Kč). Vzhledem k doporučení jsem absolvovala také očkování proti vzteklině. Ta se očkuje ve třech dávkách (3x 534 Kč; první, po týdnu další a po dvou týdnech poslední). Je dobré nenechávat očkování na poslední chvíli, ale toto vše jsem stihla za pouhé 3 týdny. Díky příspěvku na nepovinné očkování u VZP v hodnotě 500 Kč na rok, jsem si nechala očkovat břišní tyfus až v lednu. Příspěvek od pojišťovny dohromady v hodnotě 1000 Kč byl fajn. Očkování není levná záležitost a tak se každá kačka zpátky hodí. Břišní tyfus jsem si už nechala očkovat od doktorky Lukešové (730 Kč), protože jsem od kamarádů slyšela, že má lepší přístup k pacientům a ještě že jsem tam učinila. Až díky ní jsem se dozvěděla více informací, které by měl každý vědět o očkování proti vzteklině (ve FN mi neřekli vůůůbec nic) a doporučila nám nějaké další léky na žaludek a napsala preventivně antibiotika, podle zemí, které jsme se chystali navštívit. Doporučuji, má opravdu zkušenosti a velice se vyzná. Očkování budete mít zapsané v mezinárodním očkovacím průkaze, za který zaplatíte 95 Kč. NSYSU požaduje vyšetření zdravotního stavu, takže jsem ještě musela na rentgen plic (194 Kč) pro vyloučení tuberkulózy. Zbytek mi doktorka vyplnila bez dalších vyšetření. Celkově jsem tedy za očkování, léky a vyšetření obvoďačky utratila 5216 Kč.

2 Vízum Vízum není třeba, pokud opustíte ostrov po 90 dnech. My v půlce semestru vycestovali na Filipíny, ale neměli jsme koupenou letenku dopředu. Dříve bylo vízum pro studenty zdarma, ale tentokrát ne, takže jsme se rozhodli letět bez něj. Já a jeden kamarád jsme prošli v pořádku, ale další kamarád co letěl druhý den, si už musel na letišti koupit letenku (koupil si do Japonska), jako důkaz že do 90 dní vycestuje. Takže pokud víte, že chcete vycestovat, tak pořád vyjde levněji si koupit letenku na letišti (pokud vás bez ní nebudou chtít pustit), než si platit vízum a pak stejně později kupovat letenku. Letenka Letenku jsme již tradičně zařizovali přes pana Bezoušku, který se o studenty UHK stará již několik let, takže přesně ví, jak ji nejlépe nastavit. Měli jsme skupinovou letenku pro 6 lidí, s tím že zpátky poletíme pouze v 5, což nebyl problém. Letenka nás stála Kč včetně storno poplatku. Letěli jsme tedy trasy: Cesta tam: Praha-Amsterdam-Bangkok-Taipei Cesta zpět: Taipei-Peking-Taipei-Amsterdam-Praha Mně bohužel dva týdny před odletem do Číny ukradli během soutěže batoh se všemi doklady, takže i s pasem a vízem do Číny. Musela jsem tedy zajet do Taipeje pro cestovní průkaz, který mi umožní návrat do vlasti a přebookovat si za 6 tis. letenku, protože do Číny už jsem bohužel bez víza nemohla. Kdybych totiž nenastoupila do letadla, tak mi zruší zbytek letů. Pojištění: Pojištění jsme si jako předešlí studenti zařídili u FIO banky k platební kartě. Stojí 75 Kč měsíčně s tím, že u banky musíte být jeden rok. To stále vychází mnohonásobně levněji v porovnání s ostatními cestovními pojištěními. Museli jsme však požádat školu o výjimku, jelikož zde byla jedna položka, která dle tabulky neseděla. Výjimku nám na poslední chvíli potvrdili, takže jsme si ho hned zařídili. Mezinárodní řidičský průkaz: Mezinárodní průkaz vám vystaví místní městský úřad na oddělení vydávání řidičských průkazů. Doneste si pasovou fotku. Vystaví vám ho přímo na místě a stojí jen 50 Kč. Studium na NSYSU NSYSU je nádherná univerzita s kampusem u pláže, pod Opičí horou. Hned na začátku dokumentu je vidět na fotografii její obrovský kampus (všechny ty červené budovy). Ale nebojte, nebudete muset navštěvovat všechny budovy, většina kurzů se vyučuje v jedné jediné budově a pak čínština kousek dál v budově u atletického hřiště. Předmětů vyučovaných v angličtině je opravdu dost, takže si každý vybere podle svého gusta. Doporučuji si vybrat také čínštinu, je to velmi obohacující předmět. Čínština je dvakrát týdně, pravděpodobně úterý a čtvrtek od 12 do 14. Další předměty jsou pak jednou týdně v tříhodinových blocích.

3 Mandarin basic conversation: Čínština, jak už jsem zmínila, byla tedy vyučovaná dvakrát týdně (út, čt, 12:00 14:00). Jedná se o základy čínštiny, kde se naučíte pozdravit, představit se, počítat a podobné základní věci. Není to vůbec jednoduchý jazyk, proto se toho nestihnete tolik naučit, ale když už se něco naučíte a taiwanci vám budou rozumět, budete na sebe náležitě pyšní. Měli jsme velmi akční učitelku, která uměla anglicky a trochu francouzsky. Hodiny s ní byly velice zábavné. Na začátku kurzu dostanete harmonogram, takže se hned dozvíte, že ke konci každé lekce v učebnici vás čeká menší testík, tzv. kvíz. Dále vás bude čekat midterm test a final test, který se vždy skládá z písemné a ústní části. Pokud se však budete průběžně učit, nebudete mít nejmenší problém kurz zvládnout. Business English and Communication: Jedná se o kurz angličtiny, vyučovaný v počítačové učebně. Kurz probíhá tak, že se připojíte do tzv. virtuální učebny a váš učitel s vámi komunikuje na dálku (z Austrálie) přes toto virtuální rozhraní. Samozřejmě je přítomná i taiwanská učitelka, která pomáhá taiwanským studentům rozumět, protože jejich angličtina je často ne příliš dobrá. Tato učitelka je naprosto skvělá, vždy se snaží vycházet studentům vstříc, pokud například chtějí cestovat. Jednou zorganizovala snídani před začátkem kurzu pro všechny studenty. Australský učitel Nicolas je také skvělý, velký vtipálek. V průběhu semestru vás bude čekat opět midterm test a final test a také skupinová prezentace na vybrané téma. Kurz doporučuji těm, kteří potřebují zlepšit své jazykové schopnosti a dovednosti. Pokud máte angličtinu na lepší úrovni, budete se zde nudit. International Human Resource Management: Velmi nudný, ale jednoduchý předmět. Ideální pokud chcete více cestovat, není toho tolik co dohánět. Na začátku jsem si poctivě dělala poznámky a snažila se neztrácet pozornost (což bylo občas velmi těžké), ale když jsme se dozvěděli, že pro absolvování testu je zapotřebí dvou skupinových prezentací na zadané téma, přestala jsem. Na kurz chodit musíte, protože docházka je součást hodnocení, ale já se většinou učila na čínštinu. Stačí dávat pozor až druhou část kurzu, protože až druhá část je praktická (vaše pozornost je bodovaná) a tedy zajímavější. Ubytování Jednoznačně koleje. Na začátku jsem zvažovala možnost bydlet v bytě ve městě s ostatními, ale jsem ráda, že jsem si tuto možnost nevybrala. Koleje nejsou žádný luxus, ale je tam vše co potřebujete. Patra jsou rozdělená na klučičí a holčičí (kluci k holkám nesmí, ale to se samozřejmě porušovalo). Na každém patře jsou pak dvě sekce rozdělené balkónem. Vlastně je to veliký byt s kuchyňkou, záchody, koupelnou, obývákem a 4-5 pokoji vždy pro dva studenty. V kuchyňce je automat s pitnou vodou, lednice, mikrovlnka a minitrouba, ale nesmí se zde vařit. Ono vařit by vás stejně vyšlo dráž. My jsme si občas upekli pizzu nebo nakrájeli ovoce. Na druhé straně balkónu je pak stejný

4 velký byt. Pokoje jsou velmi dobře vybavené. Postel, stůl, fakt spousta úložného prostoru a samozřejmě klimatizace. Účet za elektřinu si platíte sami, takže nezapomínejte vypínat klimatizaci. První účet byl asi 100 Kč, protože ještě nebylo takové teplo. Druhý účet byl už asi 400 Kč, protože jsme měli klimatizace puštěnou snad každý den. Velký bacha na okna..!!! Zavírat, zavírat, zavírat..!! Koleje jsou pod Opičí horou a opice s vámi vlastně bydlí v kampusu. Takže zapomenete zavřít okno a udělají vám v pokoji pořádný bordel. Na oknech je sice síťka, ale ony jsou šikovné a po chvíli se dostanou i přes síťku. Taky bacha venku, když si nesete nákup v igelitce, dost riskujete, protože opice poznají, že nesete jídlo. Všechno tedy radši schovávejte do batohu. Jdou po všem, co se jim líbí a není radno jim odporovat, protože dokážou být pěkně agresivní a mají nejrůznější nemoci. Bydlení v kampusu je úžasný, hlavně budete v centru největšího dění. International Vila je plná mezinárodních studentů a tak se nikdy nebudete nudit. Pořádají se nejrůznější akce a výlety. Od střešní párty, přes párty ve městě, kulečník a ping pong turnaje na kolejích nebo táboráku na pláži až po výlety na vodopády apod. V kampusu je bazén, atletické hřiště, posilovna, obchod, prostě vše co potřebujete, máte po ruce. Kdo bydlel ve městě, později litoval. Koleje, nezvažujte nic jiného..!!!!! Cena kolejí byla NTD za semestr a platí se to hned celé najednou v prvních týdnech. Takže je to i levnější než byty ve městě. Budete mít klíč od pokoje a čip od budovy. Kluci se se svým čipem nedostanou na holčičí patra, ale holky můžou všude :-D. Na našem patře nebyla sušička, takže jsme často chodili sušit ke klukům.

5 Stravování Hned pár kroků pod kolejemi je menza, kde je fakt výběr a hlavně je otevřená asi od 6:00 do 2:00, takže prakticky po celý den. Menza je rozdělená na několik sekcí. Úsek snídaní, nudle, polévky, knedlíčky, bufet, noční občerstvení a samozřejmě pití. Bufet jsem měla nejradši a dalo se na něm nejvíc ušetřit. Byl otevřený přes obědy cca od 11 do 14 hodin a pak přes večeře cca od 16:30 do 20 hodin, ale ke konci už byl skoro vyjedený, proto je dobré chodit včas. Jídlo se pohybovalo od 40 do 100NTD, podle toho jak moc jste mlsní a hlavně bubble tea za 30NTD, to byl sen (Passion Fruit Green Tea s ananasovým želé bez cukru je nejlepší na světě). Jíst venku vás vyjde dráž, ale zase ne o tolik. Z úseku nudlí je nejlepší Pasta, což jsou nudle trošku na evropský způsob, výborný. Vyzkoušejte dumplings a onion cake, taky výborný. Mezi tunelem z kampusu a MRT je ranní trh s ovocem a zeleninou, kde se dá nakoupit nejlevněji. Taky jsme jezdili do Carrefouru na větší nákupy, ale ovoce a zelenina už je tu dražší. Family Mart (ten je přímo v kampusu) a 7-eleven jsou další možností kde nakoupit jídlo a v kampusu jsou také tzv. convinience store. Občas jsme využili i dovážky jídla od McDonaldu. Doprava Od předešlých studentů nám byla doporučena výpůjčka skútrů. Sice za to zaplatíte celkem větší obnos peněz, ale stojí to určitě za to. Já bych jinak nevolila. Máte možnost jet kdykoliv a kamkoliv. V kampusu se platí za parkování 300NTD za semestr. Jsou dvě možnosti, kde si skútr půjčit. Je to Ken anebo Louis. Skútr jsme snad všichni z NSYSU měli od Louise, i když ostatní Češi si půjčovali i od Kena. Mají asi přibližně stejné ceny, ale Ken má nějaké omezení v najetých kilometrech. Platila jsem NTD vratný depozit a pak když zaplatíte najednou na celý semestr, tak to stojí NTD celkem. Louis je super, když potřebujete, zavoláte a přijede. Benzín je na Taiwanu levný a skútr toho moc nesežere. Jeli jsme na skútrech až 300km daleko na jeden zátah, takže nemějte strach cestovat. Bacha si dejte na taiwanskou dopravu, je to šílený. Postupem času si zvyknete, ale ze začátku vám bude připadat, že ti lidi snad ani nemají řidičák. Vždy se dívejte, i když máte třeba přednost, protože Taiwanci si na silnicích dělají téměř vše, co je zrovna napadne.

6 Z Taipei do Kaohsiungu jezdí autobusy. Ubus je asi nejlevnější (470 NTD), jede to sice pět až sedm hodin, ale je to jednou nebo dvakrát tak levnější než rychlostní vlak HSR. Autobusy jezdí přímo z letiště, každou chvíli, asi po hodinách, možná i po půl. Takže po příletu, jedno patro dolů a tam naleznete okýnko Ubusu a řeknete Kaohsiung. Ten vlak je taky moc dobrý. Sice je jednou nebo dvakrát tak dražší, ale jste v Kaohsiunngu za 1-2 hodiny. Osobně jsem s ním nikdy nejela. Ostatní V kampusu je internet ve všech budovách, kde probíhá výuka, dostupný prostřednictvím Wi-Fi. V knihovně je řekla bych nejrychlejší. Na kolejích je pouze dole u recepce a na pokojích si buď musíte koupit router, nebo leda přes kabel. Práce nebo brigáda na Taiwanu pro nás byla zakázaná, takže jediná možnost, jak si vydělat byla prát klukům prádlo :-D. Finanční zdroje Na začátku semestru nám bylo posláno stipendium Kč. Stipendium je vysoké, ale určitě nepokryje všechny náklady. Mé celkové náklady vychází na Kč. Hned před odletem činily mé náklady Kč. Je v nich zahrnuto očkování, letenka, nový mobil, nový foťák, nějaké to oblečení nebo drogerka, léky apod. Thajsko spolu s Kambodžou mě vyšlo na Kč, Filipíny na Kč (včetně víza do Číny) a zbytek peněz jsem utratila na Taiwanu ( Kč). Stipendium od školy mi tedy nepokrylo ani polovinu nákladů, proto jsem musela použít vlastní zdroje. Prospěchové stipendium, ubytovací stipendiu, peníze z brigády i tajné úspory. Každopádně bez finanční podpory naší univerzity bych se na Taiwan těžko podívala. Tipy a rady Nakupte si dost opalovacích krémů, na Taiwanu jsou jen v malých lahvičkách, drahé a s bělícím efektem. Bacha na zbytek kosmetiky, ta už se dá sehnat za rozumnou cenu, ale u všeho kontrolujte, zda přípravek neobsahuje bělící efekt. Pokud chcete cestovat, myslete na to při tvorbě rozvrhu a hlavně si nechte volný čtvrtek ráno (každou středu jsou Lady s night). Mléko stojí 70NTD a víc, sýry 100NTD a víc, takže se doma pořádně napijte mléka, zajezte to dobrým sýrem a pamatujte si tu chuť :-D. Na začátku semestru ještě není takové teplo, tak nezapomeňte na teplé oblečení.

7 Na kolejích nejsou matrace ani peřiny ani polštáře. Já měla kliku, že mi jedna Češka, co už tam chvíli studovala, všechno sehnala po předchozích studentech. Jinak to asi z hygienických důvodů vyhazují. Ona je na Taiwanu velká vlhkost, takže často větrejte a klimatizujte, ať vám něco nezplesniví. Prodávají všude takové lapače vlhkosti takže doporučuju jeden do skříně a jeden mezi boty. Já jsem totiž po návratu z Filipín našla úplně zelený boty ve skříni :-D. Hned na začátku si kupte deštník a pláštěnku, rozhodně se vám budou co nevidět hodit, jestli ne už po přistání na Taiwan :-D. Bacha na silniční pravidla. Parkujte jen tam, kde se může. Taky pozor na vjezd na dálnici, za to se platí vysoké pokuty. Nikdy, ale fakt nikdy neřiďte s alkoholem v krvi. Jeden francouz dostal pokutu cca 1500 eur za dvě piva v krvi, hrozí dokonce vyhoštění ze země nebo vězení. Pokud vám to finanční prostředky dovolí tak cestujte..!!! Po Taiwanu i mimo něj, Asie je nádherné místo. Nejdůležitější rada - staňte se součástí Dragon Boat týmu. Nejvíc dřiny, ale také nejvíc zábavy. Poznáte další super lidi a mezi trenéry patří dva Češi a jeden Slovák, samozřejmě i další, ale tihle kluci jsou top. Dragon Boat je velmi populární a jsou kvůli soutěži i prázdniny :-D, což jen dokazuje významnost. (A ano, byli jsme prvnííí!!!! :-D)

8 Takže pokud máte možnost jet na Taiwan, nepřemýšlejte ani minutu a jeďte. Jsem velmi vděčná za tuto příležitost, za kterou bych UHK chtěla poděkovat. Na tenhle půl rok svého života nikdy nezapomenu. Sice to třeba stojí peníze, ale obohatí vás to na celý život, a to je k nezaplacení..!!! Takhle cesta za dobrodružstvím vám změní život. PS: Mrkněte na tohle super video, pak už nebudete zvažovat ani výběr univerzity: Kdybyste měly nějaké otázky, napište mi na martinova.marta@seznam.cz.

Osobní údaje. Wenzao Ursuline University of Languages. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský. Letní semestr 2017

Osobní údaje. Wenzao Ursuline University of Languages. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský. Letní semestr 2017 Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Daniel Jablonský Daniel.Jablonsky@seznam.cz

Více

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Denisa Andrlová Email: denisa.andrlova@gmail.com Délka

Více

Wenzao Ursuline University of Languages

Wenzao Ursuline University of Languages Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Bohumil Franc Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Bohumil Franc bohous.franc@gmail.com Délka

Více

Wenzao Ursuline University of Languages. Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal

Wenzao Ursuline University of Languages. Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal Obsah Osobní údaje... 3 Před cestou... 3 Letenka... 3 Očkování... 3 Pojištění... 4 Vízum... 4

Více

Zpráva ze studijního pobytu. Chang Jung Christtian University Taiwan 2017

Zpráva ze studijního pobytu. Chang Jung Christtian University Taiwan 2017 Zpráva ze studijního pobytu Chang Jung Christtian University Taiwan 2017 Jméno: Tereza Urbanová Mail: tereza.urbanova@uhk.cz Obor: 1. ročník im2 Místo pobytu: Taiwan, Tainan Termín pobytu: 28.6. 8. 8.

Více

STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU

STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU 1)Osobní údaje: Jméno: Jan Pastyřík Studijní obor: AI2 Kontaktní e-mail: jan.pastyrik.2@uhk.cz Délka pobytu: 28. 1. 2014 4. 7. 2014 Kontaktní osoba na UHK: Vendula Pourová (vendula.pourova@uhk.cz)

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology 1. Osobní údaje Jméno: Iuliia Ilinykh Kontakt: juliajulia663@gmail.com Délka pobytu: 18.02.2015

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Kao Yuan University LS 2017 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Pavlína Formanová Kontakt: pavlina.formanova@atlas.cz Obor: Management cestovního ruchu, 3.

Více

Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages

Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages Kaoshiung, Taiwan Letní semestr 2017 Osobní údaje Jméno a příjmení: Michaela Jirková Email: michaelajirkova9@seznam.cz Délka

Více

LS Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Monika Hebková

LS Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Monika Hebková Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na univerzitě Kao Yuan University na Tchaj-wanu LS 2018 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Martina Stránská Kontakt: FB Marťa Stránská Obor: Management cestovního ruchu

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Letní semestr 2017 Osobní údaje Jméno: Kontakt: Studijní obor: Vysílající instituce: Přijímací instituce: Délka pobytu: Kontaktní osoba na UHK: Kontaktní

Více

Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie

Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Lucie Hájková Email: lucie.hajkova88@gmail.com Délka pobytu: 5 měsíců

Více

NSYSU 2015. Lukáš Hanousek

NSYSU 2015. Lukáš Hanousek NSYSU 2015 Lukáš Hanousek Osobní údaje Jméno: Lukáš Hanousek Univerzita: National Sun Yat-sen University (NSYSU), Kaohsiung Délka pobytu: 31.1. - 6.7.2015 Kontaktní osoba na vysílající VŠ: Bc. Vendula

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Masarykův ústav vyšších studií Obor studia Řízení inovačních projektů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí druhý ročník magisterského studia Zahraniční škola Země:

Více

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ)

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) Akademický rok a semestr výjezdu: letní semestr 2012 Země výjezdu: Finsko DOMÁCÍ ŠKOLA: - Obor studia: Mediální studia - Ročník studia na FHS UK v době

Více

National Sun Yat-sen University

National Sun Yat-sen University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu, konkrétně na National Sun Yat-sen University Osobní údaje Jméno: Michaela Hanková, IM2 2. ročník Délka pobytu: 31. 1. 24. 7. 2012 Kontaktní osoba UHK:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na

Více

KaoYuan University (KYU)

KaoYuan University (KYU) Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu LS 2016/17 KaoYuan University (KYU) Osobní údaje Jméno a příjmení: Andrea Holcová Obor: Management cestovního ruchu Kontakt: holcovaandy@gmail.com Délka

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Soochow University 1. Osobní údaje Jméno: Jakub Kulhánek E-mail: j.kulhanek@me.com Délka pobytu: 5 měsíců (6. 2. 2012 14. 7. 2012) Vysílající univerzita:

Více

Zpráva ze studijního pobytu. City Univesity of Hong Kong 2016

Zpráva ze studijního pobytu. City Univesity of Hong Kong 2016 Zpráva ze studijního pobytu City Univesity of Hong Kong 2016 Jméno: Tereza Urbanová Mail: tereza.urbanova@uhk.cz Obor: 1. ročník im2 Místo pobytu: Hong Kong Termín pobytu: 3. 7. 7. 8. 2016 Kontaktní osoba

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT (Informačních technologií) Obor studia: Znalostní inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční

Více

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012. National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O.

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012. National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O. Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012 National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O.C 1. Osobní údaje Jméno: Michal Klapal Email: michalklapal@gmail.com

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta informačních technologií Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Webové a softwarové inženýrství 2. ročník magisterské Zahraniční škola Země: Název

Více

Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017

Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017 Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017 1. Osobní údaje Jméno, příjmení: Nikola Burešová Obor, ročník: IM2, 1.ročník Email: buresnikolka01@email.cz Délka pobytu: 3.7-1.8 (4 týdny)

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na e-mail. adresu:

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty: en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty:   en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta: Fakulta architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1.ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Kao Yuan University LS 2017 1.Osobní údaje Jméno a příjmení: Ludmila Rejšková Kontakt: rejskovaludmila@seznam.cz Obor: Management cestovního ruchu, 3. ročník

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta FSV Obor studia A+S Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1.ročník Mgr. studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: NTUT Fakulta/katedra/ateliér zahraniční

Více

Projektové řízení inovací v podniku. Navazující magisterská

Projektové řízení inovací v podniku. Navazující magisterská Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí MUVS Projektové řízení inovací v podniku Navazující magisterská Zahraniční škola Země: Taiwan (Republic of China)

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT CVUT Obor studia: Softwarové Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: Chung Hua University

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology 1 Osobní údaje Jméno: Nikola Zumrová Kontakt: nikola.zumrova@uhk.cz, facebook: Nikola Zumrová Délka pobytu:

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDIJNÍ POBYT VE VÍDNI 1.9.2010-31.1.2011

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDIJNÍ POBYT VE VÍDNI 1.9.2010-31.1.2011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDIJNÍ POBYT VE VÍDNI 1.9.2010-31.1.2011 PŘED ODJEZDEM: Podmínkou pro přijetí na studijní pobyt bylo úspěšné absolvování konkurzu. Pro zařazení mezi uchazeče je nutné vypracovat motivační

Více

Kde je možné získat informace o kurzech vyučovaných na zahraniční škole(uveďte odkaz na web)?

Kde je možné získat informace o kurzech vyučovaných na zahraniční škole(uveďte odkaz na web)? Základní údaje o studentovi Fakulta: Masarykův Ústav Vyšších Studií Obor studia: Management Inovací Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2.semestr magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan

Více

Závěrečná zpráva z výměného studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva z výměného studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva z výměného studijního pobytu na Taiwanu letní semestr 2017 (14. 02. - 30. 06. 2017) 1. Osobní údaje Jméno: Barbora Gründlerová Kontakt: b.grundlerova@gmail.com Délka pobytu: 14. 2-30.

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Dopravní Obor studia Logistika a řízení dopravních procesů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské studium Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě:

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Jmenuji se Adam Karaffa a jsem studentem oboru všeobecná sestra. Nyní jsem v druhém ročníku a tento letní semestr jsem strávil v Litevském městě Kaunas, kde

Více

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA VŠUP ZE STUDIJNÍHO POBYTU Domácí škola: Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, 116 93 Praha 1 Ateliér: Jméno studenta a e-mail: Hostitelská škola:

Více

National Sun-Yat Sen University Kaohsiung, Taiwan

National Sun-Yat Sen University Kaohsiung, Taiwan Závěrečná zpráva ze studijního pobytu National Sun-Yat Sen University Kaohsiung, Taiwan Začínáte-li číst zprávu z mého studijního pobytu na Taiwanu, s největší pravděpodobností to znamená, že zvažujete

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Material and Production Engineering Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Indonésie Název zahraniční školy:

Více

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3.

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. semestr MSP Zahraniční škola Země: Singapur

Více

THAILAND INTERNSHIP 2018

THAILAND INTERNSHIP 2018 THAILAND INTERNSHIP 2018 MARTA ADAMČÁKOVÁ JINDŘIŠKA DAŇKOVÁ ERIKA SALÁKOVÁ PRED ODLETEM Před odletem do Thajska nás čekalo spousty vyřizování a papírování. Věci, které jsou nejdůležitější pro úspěšný odlet

Více

Zájezd jižní Anglie

Zájezd jižní Anglie Zájezd jižní Anglie 13. 18. 5. 2019 Když mi byla nabídnuta možnost zorganizovat na naší škole výlet do Anglie, okamžitě jsem souhlasila. Věděla jsem, že máme ve škole spoustu žáků, které baví angličtina,

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí magisterské Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva letní škola Taiwan 2018

Závěrečná zpráva letní škola Taiwan 2018 Závěrečná zpráva letní škola Taiwan 2018 Jméno, příjmení: Kateřina Nykodýmová Email: katerina.nykodymova@uhk.cz Obor, ročník: MCR-AJ, 2. ročník Délka pobytu: 1 měsíc (26.7. 26. 8. 2018) Vysílající VŠ:

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Osobní údaje Jméno: Karel Pozůstal Kontakt: Karel.Pozustal@seznam.cz Studijní obor: IM2 Vysílající instituce: Univerzita Hradec Králové Kontaktní osoba UHK: Monika

Více

Kde je možné získat informace o kurzech vyučovaných na zahraniční škole(uveďte odkaz na web)? Nepotřeboval jsem.

Kde je možné získat informace o kurzech vyučovaných na zahraniční škole(uveďte odkaz na web)? Nepotřeboval jsem. Základní údaje o studentovi Fakulta: elektrotechnická Obor studia: computer science Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: doktorské Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy: Baylor Fakulta/katedra/ateliér

Více

ATHENS závěrečná zpráva ze studijního programu březen 2015

ATHENS závěrečná zpráva ze studijního programu březen 2015 ATHENS závěrečná zpráva ze studijního programu březen 2015 Kód a název kurzu: TPT09 - Emergence in complex systems Přijímající univerzita: TELECOM ParisTech Jazyk kurzu: Angličtina Termín konání: 14.3.

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Vojtěch Volejník FIMU-UHK IM5 2011 1. Osobní údaje Jméno: Vojtěch Volejník Kontakt: vojtech.volejnik@uhk.cz Studijní obor: Informační management pětiletý

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology (NTUST) 1. Osobní údaje Jméno: Martin Prajzler E-mail: martin.prajzler@uhk.cz Délka pobytu: 5 měsíců

Více

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Konstrukce a dopravní stavby Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1. ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Mexiko Název zahraniční

Více

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie.

Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie. Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie Bakalářský program Zahraniční škola Země: Název zahraniční

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Kanada Název zahraniční školy: University of Waterloo

Více

Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová Fakulta: MÚVS Obor studia: Ekonomika a Managment Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2.ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: NTHU

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta Informačních Technologií Obor studia Teoretická informatika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 2. ročník magisterský Zahraniční škola Země: Singapur Název

Více

Zahraniční stáž v Estonsku

Zahraniční stáž v Estonsku Zahraniční stáž v Estonsku Michaela Trnková a Filip Kocourek Obor: Civilní nouzová připravenost Termín: 12. 6. - 13. 4. 2018 Dne 6. 11. 2017 jsme se dozvěděli výsledky výběrového řízení, vybrány byly dvě

Více

WENZAO URSULINE COLLEGE OF LANGUAGES

WENZAO URSULINE COLLEGE OF LANGUAGES ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZE STUDIJNÍHO POBYTU NA TAIWANU LETNÍ SEMESTR AKADEMICKÉHO ROKU 2011/2012 WENZAO URSULINE COLLEGE OF LANGUAGES OSOBNÍ ÚDAJE Jméno: Obor: Kontakt: Délka pobytu: Vysílající instituce: Kontaktní

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva o zahraničním pobytu

Závěrečná zpráva o zahraničním pobytu Závěrečná zpráva o zahraničním pobytu v rámci projektu MŠMT Freemover National Chiao Tung University, Taiwan 05 07/2016 Ondřej Meluzín Základní informace Taiwan je ostrov ve východní Asii, velmi dobře

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: magisterské Zahraniční škola Země: Spojené státy americké, Texas

Více

Kaplan International Melbourne

Kaplan International Melbourne Kaplan International Melbourne Naše škola se nachází přímo v centru města Melbourne. V novém kampusu jsou klimatizované a příjemné učebny. Škola má moderně vybavené studijní centrum a třídy. V této části

Více

Závěrečná zpráva z letní školy 2018

Závěrečná zpráva z letní školy 2018 Závěrečná zpráva z letní školy 2018 Chang Jung Christian University Osobní údaje Jméno, příjmení: Email: Obor, ročník: Délka pobytu: Vysílající VŠ: Přijímající VŠ: Daniel Teplý daniel.teply33@gmail.com

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Jméno: Kontakt: Univerzita: Délka pobytu: Jiří Hála hala.jiri@gmail.com Soochow University 5 měsíců KONTAKTNÍ OSOBA NA VYSÍLACÍ VŠ: BC.VENDULA POUROVÁ (VENDULA.POUROVA@UHK.CZ)

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZE ZAHRANIČNÍ STÁŽE

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZE ZAHRANIČNÍ STÁŽE Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Erasmus Program ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZE ZAHRANIČNÍ STÁŽE FINSKO KEMI 4.9. 29.11. 2007 2007/2008 Tereza Kostková 3.PA-prezenčně kostkova.tereza@seznam.cz

Více

Zahraniční stáž v Namibii Keetmanshoop

Zahraniční stáž v Namibii Keetmanshoop Zahraniční stáž v Namibii Keetmanshoop 15. 5. 13. 8. 2014 Julie Dvořáková (RPB) a Hanka Klyncyparová (VS) Základní informace před odjezdem: Před odjezdem je nezbytné zařídit očkování, vízum, letenky a

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ

ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ PŘED ODJEZDEM Podívat se na stránky LF UP, kde najdete všechny potřebné informace ohledně výběrového řízení a dalšího

Více

Výhody: menší nemocnice i fakulta, historické památky, zajímavé okolí, levnější ubytování i ceny v obchodech

Výhody: menší nemocnice i fakulta, historické památky, zajímavé okolí, levnější ubytování i ceny v obchodech Praktické informace ke stáži Erasmus v Nîmes (Montpellier) Studentka 5. ročníku Ivana Lukášová sepsala na základě svých zkušeností ze stáže ve francouzském Nîmes kromě reportáže i přehled praktických informací

Více

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 Grafický design a nová media

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 Grafický design a nová media ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA VŠUP ZE STUDIJNÍHO POBYTU Domácí škola: Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, 116 93 Praha 1 Ateliér: Grafický design a nová media Jméno studenta

Více

Závěrečná zpráva z letní školy na Taiwanu 2018

Závěrečná zpráva z letní školy na Taiwanu 2018 Závěrečná zpráva z letní školy na Taiwanu 2018 Chang Jung Christian University 1) Osobní údaje Jméno, příjmení: František Linder Email: fik.linder@gmail.com Obor, ročník: IM2, 2. ročník Délka pobytu: 4

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2016-2017 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: E-mail: Domácí VŠ: Domácí fakulta: Obor studia: Hostitelská země: Hostitelská VŠ: Délka pobytu: Univerzita

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Zpráva ze studijního pobytu Kao Yuan University

Zpráva ze studijního pobytu Kao Yuan University Zpráva ze studijního pobytu Kao Yuan University Jméno: Martin Stodůlka Délka pobytu: 28.1. 2015 27.6. 2015 Kontaktní osoba na vysílající VŠ: Vendula Pourová vendula.pourova@uhk.cz Kontaktní osoba na přijímací

Více

Závěrečná zpráva z letní školy Chang Jung Christian University

Závěrečná zpráva z letní školy Chang Jung Christian University Závěrečná zpráva z letní školy 2018 Chang Jung Christian University Osobní údaje Jméno: Michal Černý Kontakt: czernas@gmail.com, cernymi4@uhk.cz Obor, ročník: AI-3-P, 3. ročník Délka pobytu: 27. 7. 26.

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. Letní škola Hong Kong 2018

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. Letní škola Hong Kong 2018 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Letní škola Hong Kong 2018 Vypracoval Bc. Václav Kňourek dne 31.08.2018 1. Základní údaje 1.1. Osobní údaje Václav Kňourek (vaclav@knourek.com) Vysílající škola: Univerzita

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Strojní inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Navazující magisterské Zahraniční škola Země: Hong Kong Název zahraniční školy: Hong

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

Závěrečná zpráva ze stáže - Německo, Berlín

Závěrečná zpráva ze stáže - Německo, Berlín Závěrečná zpráva ze stáže - Německo, Berlín 1.07.2017 31.08.2017 Braniborská brána Před odjezdem Poté, co projdete konkurzem a jste vybráni na stáž, tak je třeba vyplnit některé dokumenty. Veškeré dokumenty

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Procesní technika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský program Zahraniční škola Země: Austrálie Název zahraniční školy: Queensland

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

JÓGA ZÁJEZD DO THAJSKA Ko Samui s Vendulou Černou (TH13)

JÓGA ZÁJEZD DO THAJSKA Ko Samui s Vendulou Černou (TH13) JÓGA ZÁJEZD DO THAJSKA Ko Samui s Vendulou Černou (TH13) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10x uby sníd transfery letiště-u český deleg 1x celodenní výle jóga místnos cvičení jógy pojištění CK p JÓGA

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

škola, studium další praktické záležitosti život v Turku cestování osobní doporučení doporučené zdroje kontakt

škola, studium další praktické záležitosti život v Turku cestování osobní doporučení doporučené zdroje kontakt Eva Šmahlíková škola, studium další praktické záležitosti život v Turku cestování osobní doporučení doporučené zdroje kontakt 2 finsky: Turun Kauppakorkeakoulu 1 ze 3 univerzit v Turku 2000 studentů semestr

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na partnerských univerzitách v zahraničí

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na partnerských univerzitách v zahraničí Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na partnerských univerzitách v zahraničí Tato zpráva musí být předána Centru zahraničních studií MU do 6 týdnů po ukončení studijního pobytu. Vyplněný dotazník zašlete

Více

Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia

Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Základní údaje o studentovi RADKA SMIČKOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 Chtěli byste si zahrát volejbal na nejkrásnějších písčitých plážích v Evropě, a při tom poznat ostrov ve Středozemním moři? Pojeďte s námi na kemp plážového volejbalu

Více

Můj pobyt a praxe v Thajsku Zpráva z odborné zahraniční stáže na Mae Fah Luang University v Chiang Rai

Můj pobyt a praxe v Thajsku Zpráva z odborné zahraniční stáže na Mae Fah Luang University v Chiang Rai Můj pobyt a praxe v Thajsku Zpráva z odborné zahraniční stáže na Mae Fah Luang University v Chiang Rai 10. 8. 19. 10. 2017 Berková Simona všeobecná sestra 2. ročník Pr ed odletem: 1) PAS 2) OČKOVÁNÍ 3)

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Na informacích na letišti se dá zjistit jízdní řád vlaků a vzít si mapku města s názvy v latince.

Na informacích na letišti se dá zjistit jízdní řád vlaků a vzít si mapku města s názvy v latince. Tbilisi Doprava z letiště centrum Tbilisi Taxík - 15-35 GEL Vlak 0,5 GEL/osoba, vlakové nádraží je přímo naproti letišti. Cílová stanice ve městě je Station Square. Další důležité nádraží je Didube. Točené

Více