Příloha č. 1 Technická specifikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 1 Technická specifikace"

Transkript

1 Příloha č. 1 Technická specifikace Název veřejné zakázky: Zakázky: Poskytování telekomunikačních služeb pro Statutární město Hradec Králové - mobilní služby sítí elektronických komunikací a související služby a dodávky Technická specifikace plnění služeb dodávaných Poskytovatelem je plně v souladu s požadavky Zákazníka, které jsou specifikovány v níže uvedené Příloze PříloZe č. 1 zadávací Zadávací dokumentace - Technické podmínky veřejné zakázky. Zakázky. Technické specifikace jednotlivých služeb, které jsou předmětem plnění této veřejné zakázky, Zakázky, jsou uvedeny v přílohách č , této Smlouvy, v nabídce, která je Přílohou č. 6 této smlouvy a v provozních a obchodních podmínkách služeb, které jsou Přílohami č této smlouvy. Strana 1 (celkem 13)

2 Obsah A Požadavky na služby...._ 3 A.1 Mobilní služby využívané prostřednictvím mobilních telefonů a GSM bran.. 3 A.1.1 Hlasové služby...._ 3 A.1.2 Textové služby a multimediální služby...._ 3 A.1.3 Požadavky na zpoplatňování Zpoplatňování a účtování spojení...._ 3 A.1.4 Paušálně zpoplatněné mobilní datové služby na SIM kartách v mobilních telefonech - Internet,,lnternet v mobilu...._ 3 A.1.5 Definice kategorií SIM karet, požadavek na zpoplatnění a nastavení služeb 3 A.2 Mobilní datové služby využívané prostřednictvím speciálních komunikačních zařízení - datových modemů...._ 4 A.3 Mobilní hlasová virtuální privátní síť sít'...._ 4 A.4 Služba sledování vozidel...._ 5 A.5 Podrobný elektronický účet...._ 6 A.6 Přenositelnost čísel...._ 6 A.7 Péče o zákazníka...._ 6 B Požadavky na dodávky komunikačních zařízení...._ 7 B.1 Proces pořizování mobilních přístrojů...._ 7 B.2 Funkční vlastnosti mobilních přístrojů...._ 7 B.3 Příslušenství k mobilním přístrojům...._ 9 C Požadavky na místo plnění služeb a dodávek...._ 10 D Požadavky na množství služeb a dodávek...._ 12 D.1 Služby...._ 12 D.1.1 Hlasové SIM...._ 12 D.1.2 Jednotky nad rámec volných jednotek za všechny SIM v kategorii měsíčně měsíčné12 D.1.3 Internet v mobilu...._ 12 D.1.4 Mobilní datová služba prostřednictvím speciálních komunikačních zařízení - datových modemů...._ 12 D.1.5 Služba sledování vozidel...._ 12 D.1.6 Podrobný elektronický účet...._ 13 D.2 Dodávky...._ 13 Strana 2 (celkem 13)

3 A Požadavky na služby A.1 Mobilní služby využívané prostřednictvím mobilních telefonů a GSM bran A.1.1 Hlasové služby Uchazeč zajistí standardní hlasové služby ve struktuře: o odchozí a příchozí hovory do/ze všech tuzemských a zahraničních mobilních a pevných sítí; 0 odchozí a příchozí hovory v GSM sítích v zahraničí (mezinárodní roaming); o přesměrování příchozích hovorů do hlasové schránky (záznamová služba); volání do hlasové schránky. A.1.2 Textové služby a multimediální služby Uchazeč zajistí standardní textové služby dle následujících požadavků: o možnost odesílat a přijímat SMS a MMS do/ze všech tuzemských mobilních sítí; o možnost odesílat SMS a MMS do zahraničních sítí; o možnost odesílat a přijímat SMS a MMS v cizích sítích (SMS v roamingu). A.1.3 Požadavky na zpoplatňování a účtování spojení Uchazeč zajistí pro jednotlivé kategorie SIM minimální počty tzv. volných jednotek", jednotek, jejichž spotřeba je již zahrnuta v rámci základního poplatku za základní tarif. Konkrétně požaduje přidělení vždy: o příslušného počtu volných minut pro volání do všech národních sítí (souhrnně do všech sítí bez rozdílu); rozdíiu); o příslušného počtu volných SMS do všech národních mobilních sítí (souhrnně do všech sítí bez rozdílu). Volné jednotky budou čerpány postupně v průběhu zúčtovacího období tak, jak je uživatel bude spotřebovávat. A.1.4 Paušálně zpoplatněné mobilní datové služby na SIM kartách v mobilních telefonech - Internet,,Internet v mobilu Uchazeč zajistí datové služby využívaných ze standardních SIM karet v mobilních telefonech dle následujících požadavků: o připojení k internetu technologií paketového přenosu dat; o přístup na informační služby WAP. Pro datové služby na SIM kartách v mobilních telefonech se požaduje využití tarifu s neomezeným objemem přenášených dat zpoplatněným pouze měsíčním paušálem. A.1.5 Definice kategorií SIM karet, požadavek na zpoplatnění a nastavení služeb Uchazeč zajistí, aby na všech SIM byla poskytnutí nastavena základní sada služeb, která se sestává ze základního tarifu (požadavek na volné minuty a volné SMS) a zřízení služby Mobilní hlasová virtuální privátní síť (VPS). Strana 3 (celkem 13)

4 Uchazeč zajistí pro jednotlivé kategorie SIM minimální počty tzv. volných jednotek", jednotek, jejichž spotřeba je již zahrnuta v rámci základního poplatku za základní tarif. Konkrétně požaduje přidělení vždy: o příslušného počtu volných minut pro volání do všech národních sítí (souhrnně do všech sítí bez rozdílu); o příslušného počtu volných SMS do všech národních mobilních sítí (souhrnně do všech sítí bez rozdílu). Volné jednotky budou čerpány postupně v průběhu zúčtovacího období tak, jak je uživatel bude spotřebovávat. Kategorie SIM SIM 1 SIM 2 SIM 3 SIM 4 Základní balíček služeb Služeb v dané kategorii obsahuje následující služby: Základní poplatek za SIM Ano Ano Ano Ano Volné minuty pro volání do všech sítí v ČR Volné SMS do všech mobilních sítí ČR Neomezené volání ve VPS Ano Ano Ano Ano Počty SIM karet a jednotky nad rámec volných jednotek jsou dány kapitolou 0. Způsob účtování hovorů nad rámec volných jednotek iednotek je ie definován tarifikací 60+1, tedy minutový zaváděcí impuls a následně účtování po sekundách. A.2 Mobilní datové služby využívané prostřednictvím speciálních komunikačních zařízení Zařízení - datových datowch modemů Službu mobilního připojení k síti internet nebude integrována se službami poptávanými k SIM kartám v mobilních telefonech => jedná se o O samostatná komunikační zařízení. Uchazeč zajistí vysokorychlostní připojení k síti internet s nominální rychlostí pro stahování dat větší než 512 kbit/s s S pokrytím populace na území ČR CR větším jak 50% prostřednictvím speciálních komunikačních zařízení (typicky USB externí modemy, či Express karty). Komunikační zařízení není součástí služby a jeho dodávka je v souladu s požadavky v kapitole B níže. Pro datové služby prostřednictvím speciálních komunikačních zařízení se předpokládá využití pouze tarifu s neomezeným objemem přenášených dat zpoplatněným pouze měsíčním paušálem. Uchazeč zajistí neuplatňování na tomto typu služby jakékoliv formy omezení služby Služby na bázi FUP (Fair User Policy). A.3 Mobilní hlasová virtuální privátní síť Uchazeč zajistí vytvoření jednotné mobilní hlasové virtuální privátní sítě všech mobilních telefonů (všech hlasových SIM) Zadavatele s tím, že VPS splní následující požadavky: o pro všechna telefonní čísla (SIM karty) může být definována zkrácená volba ve čtyřmístném číslovacím plánu; Strana 4 (celkem 13)

5 VPS umožní nastavovat restrikce pro odchozí i příchozí hovory pro definované skupiny uživatelů nebo konkrétní telefonní čísla ve VPS (zadávání pravidel pro volání, např. Black list/ / White list); umožní delegovat správu (administraci) vybraných, zadavatelem definovaných částí VPS na různé administrátory - centrální správa přístupových práv s možností vytvoření hierarchické struktury. Požadavek na zpoplatnění hovorů uskutečňovaných mezi mobilními telefony ve VPS je následující: veškeré hovory v rámci VPS budou pokryty paušálním poplatkem za SIM ve VPS, popř. poplatkem za provoz SIM karty (základní paušální poplatek na SIM) - hovory tedy nebudou speciálně účtovány od protelefonovaných minut ve VPS; hovory nebudou čerpat volné minuty z přidělených volných minut k základnímu tarifu na SIM v dané kategorii SIM. A.4 Služba sledování vozidel Uchazeč předkládá nabídku systému pro sledování vozidel na principu sledování GPS a přenosu dat přes síť GSM/GPRS k zákazníkovi (uživateli informací). Součástí řešení je zákaznická aplikace pro zpracování dat do ucelené formy a musí umožnit okamžitou možnost jejich vyhodnocení. V případě přerušení signálu GSM/GPRS budou data zaznamenávána palubní jednotkou a v okamžiku obnovení spojení odeslána ke zpracování do zákaznické aplikace. Funkční vlastnosti systému: aktuální přehled o pohybu sledovaných vozidel v reálném čase v mapě; sledování vykazovaných ujetých kilometrů; možnost rozlišení typu jízdy - soukromá / služební; možnost rozlišování (identifikace) řidičů; generování přehledů a statistik o provozu vozidel a zobrazení pohybu daného vozidla (vozidel) za zadané období v mapě; automatické generování elektronické knihy jízd; systém musí plně zálohovat a archivovat nasbíraná data a to po celou dobu trvání smlouvy s tím, že uživatel musí být schopen pracovat (analyzovat) nasbíraná data minimálně za 1,5 roku zpětně (ostatní data mohou být uložena v archivu); aktualizace mapových podkladů až na úroveň uliční sítě měst v ČR v aplikaci minimálně 1x za rok zdarma po celou dobu poskytování služby; služba musí být plně hostovaná (tj. bez nutnosti jakýchkoliv investic do nového hardware či software, či jejich upgrade) a musí být dostupná prostřednictvím standardních internetových prohlížečů z libovolného počítače s libovolnou internetovou konektivitou a po autorizaci uživatelským jménem a heslem prostřednictvím zabezpečeného přenosu dat (https) a s možností současného přístupu více uživatelů vjedenv okamžik; zařízení implementované ve vozidlech (palubní jednotka) musí splňovat veškerou homologaci a osvědčení o O technické způsobilosti pro provoz v ČR CR vystavené příslušnými orgány veřejné správy; Strana 5 (celkem 13)

6 A.5 Podrobný elektronický účet Uchazeč poskytne přístup k elektronickému vyúčtování za poskytnuté služby prostřednictvím sítě Internet a to nejpozději do 7 dnů od ukončení zúčtovacího Zúčtovacího období. Z hlediska obsahu elektronického vyúčtování Uchazeč zajistí, aby služba poskytovala: o elektronické kopie vystavených platebních dokladů (faktur); o souhrnný rozpis jednotlivých položek Zz platebních dokladů po jednotlivých účastnických číslech; o podrobný výpis uskutečněných spojení obsahující telefonní číslo, ze kterého bylo spojení uskutečněno, datum a čas spojení, označení typu a směru spojení, volané číslo, skutečnou délku spojení nebo počet jednotek, cenu spojení a účtovanou cenu spojení po započtení volných jednotek. Z hlediska vlastností a funkcí elektronického vyúčtování Uchazeč zajistí: o připojení zabezpečeným typem komunikace; o přidělování přístupových práv a definici roli uživatelů a jejich pravomocí s ohledem na organizační strukturu Zadavatele; o možnost vytvořeníjednoho generálního přístupového účtu ke službám elektronického vyúčtování, který zajistí dostupnost elektronických dat za veškeré služby elektronických komunikací za subjekty zastoupené Centrálním Zadavatelem dle 3 odst. 1 písm. a). o možnost vytvoření jednoho přístupového účtu u ostatních subjektů zastoupených centrálním zadavatelem dle 3 odst. 1 písm. b) vždy za daný subjekt; o možnost exportu dat (souhrnných rozpisů i podrobných výpisů uskutečněných spojení) ve formátu CSV pro možnost dalšího zpracování v prostředí MS Excel; o služba podrobného elektronického účtu musí být zcela automaticky zřízena ke každé zřízené účastnické smlouvě (prováděcí smlouva na hlasovou SIM či službu dle čl. A.2 nebo 0); o uchovávání detailních výpisů spojení po dobu nejméně 2 měsíců; o archivace elektronických kopií faktur po dobu nejméně 2 měsíců. A.6 Přenositelnost čísel V případě, že na základě vyhodnocení nabídek dojde k rozhodnutí o změně současného poskytovatele služeb, Uchazeč umožní bezplatné přenesení stávajících mobilních telefonních čísel k vybranému poskytovateli na základě služby přenositelnost,,přenosite nost čísel v mobilních sítích. A.7 Péče o zákazníka Uchazeč předkládá v rámci nabídky detailní popis systému péče o zákazníka, který bude po celou dobu trvání pro Uchazeče závazný. Systémem péče o zákazníka se rozumí soubor osob, technologií, aplikací a procesů, které bude moci Zákazník využívat v průběhu celého trvání VZ pro řešení technických či obchodních problémů a požadavků či jiných souvisejících požadavků vztahujících se k předmětu VZ. Strana 6 (celkem 13)

7 B Požadavky na dodávky komunikačních zařízení Zařízení B.1 Proces pořizování mobilních přístrojů Uchazeč zabezpečí ečí dodávky komunikačních zařízení pro mobilnísítě. Zákazník předpokládá D vv r vi r r I yr o o v r v r r v I r ı průběžné prubezne pořizování porızovanı mobilních mobılnıch telefonů telefonu v průběhu prubehu celé cele doby plnění plnenı této teto veřejné verejne zakázky. zakazky. Zákazník nepředpokládá hromadný nákup, ale k nákupu bude docházet průběžně průbezne dle potřeb Zákazníka. Zákazník bude využívat pouze nákupu nedotovaných telefonních přístrojů, tedy telefonů, z jejichž ieiichž pořízení nevznikne finanční ani časový závazek. V případě nákupu speciálních zařízení - dodávky KTZ pro služby dle čl. A.2 a 0, bude zákazník pořizovat dotovaná zařízení se závazkem na využívání předmětných služeb (dle čl. A.2 a 0) O) na 2 roky. Uchazeč v rámci nabídky předkládá kompletní ceník přístrojů, z Z něhož bude Zákazník moci uskutečňovat dle svých potřeb nákup přístrojů a jehož průběžně aktualizované verze budou Zákazníkovi neustále k dispozici po celou dobu trvání RS. Uchazeč zajistí obměnu mobilních přístrojů průměrně jedenkrát za celou dobu trvání rámcové smlouvy. Počet požadovaných zařízení je dán kapitolou D.1.5. Uchazeč může nabídnout speciální rozpočet (tzv. budget ),,budget ) na pořízení (resp. obnovu parku) mobilních telefonních přístrojů. Tento budget budqet bude využíván výhradně pro nákup mobilních komunikačních zařízení a zadavatel nepřipouští prostřednictvím budgetu budqetu dotovat jiná iiná plnění v rámci této veřejné veřeiné zakázky. Budget musí být k dispozici po celou dobu plnění VZ, nebo do doby jeho úplného vyčerpání. Budget bude čerpán rovnoměrně v průběhu celé doby trvání rámcové smlouvy, tedy ve výši přibližně 25% v každém roce plnění rámcové smlouvy. Uchazeč akceptuje a je schopen v rámci implementační fáze (po podpisu RS) rozdělit budget ve svých informačních systémech mezi jednotlivé Zadavatele na základě definice ze strany Centrálního zadavatele. Centrální Zadavatel předpokládá rozdělení nabídnutého budgetu mezi Zadavatele dle předpokládaného počtu aktivních služebních účastnických smluv a dle kategorie uživatelů těchto služeb. B.2 Funkční vlastnosti mobilních přístrojů Pro stanovení ceny dodávek mobilních komunikačních zařízení Uchazeč zajistí 4 kategorie typů mobilních telefonů, které představují požadovaný standard: 1. Základní kategorie 2. Střední kategorie 3. Vyšší kategorie 4. MDA V 5. kategorii je požadováno zařízení pro službu dle kapitoly A.2. V 6. kategorii zařízení pro instalaci do vozidel pro službu dle kapitoly 0 O - služba Sledování vozidel. Strana 7 (celkem 13)

8 Uchazeč zajistí, aby nabídnuté telefony splňovaly níže uvedené technické parametry. Minimální funkční vlastnosti pro jednotlivé kategorie jsou následující: Zadavatel požaduje, aby nabídnuté telefony splňovaly níže uvedené technické parametry. Minimální funkční vlastnosti pro jednotlivé kategorie jsou následující: Kategorie Funkční vlastnosti klasický tvar MT s S hardwarovou klávesnicí 4x3 a českým menu provoz v sítích GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz MHZ barevný displej s rozlišením minimálně 128x160 px seznamy: Seznamy: kontakty, uskutečněné hovory 1. Základní hovorové funkce - minimálně: blokování, přesměrování, přidržení SMS: podpora dlouhých SMS, potvrzení o doručení fotoaparát- minimální rozlišení 2 Mpx datové služby Služby - minimálně GPRS, integrovaný Internetový prohlížeč Kategorie 2. Střední Funkční vlastnosti klasický tvar MT s S hardwarovou klávesnicí 4x3 a českým menu provoz v sítích GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz MHZ barevný displej s rozlišením minimálně 240x320 px seznamy: Seznamy: kontakty, uskutečněné hovory hovorové funkce - minimálně: blokování, přesměrování, přidržení SMS: podpora dlouhých SMS, potvrzení o doručení fotoaparát- minimální rozlišení 2 Mpx datové služby: minimálně GPRS-EDGE, integrovaný Internetový prohlížeč, modem, datový kabel USB Kategorie 3. O) < Vyšší *< (mqí Funkční vlastnosti klasický tvar MT s S hardwarovou klávesnicí 4x3 a českým menu provoz v sítích GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz MHZ barevný displej s rozlišením minimálně 240x320 px seznamy: Seznamy: kontakty, uskutečněné hovory hovorové funkce - minimálně: blokování, přesměrování, přidržení organizační funkce - minimálně: budík, kalendář SMS: podpora dlouhých SMS, potvrzení o doručení MMS fotoaparát- minimální rozlišení 3 Mpx datové služby: Služby: minimálně GPRS-EDGE, integrovaný Internetový prohlížeč, modem, bluetooth, datový kabel USB Strana 8 (celkem 13)

9 Kategorie 4 MDA Funkční vlastnosti MT s S dotykovým displejem, českým menu a virtuální českou klávesnicí provoz v sítích GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz MHZ barevný dotykový displej s S podsvícením a s S rozlišením minimálně 480x800 px a velikostí minimálně 45x60 mm seznamy: kontakty, uskutečněné hovory hovorové funkce - minimálně: blokování, přesměrování, přidržení organizační funkce - minimálně: budík, kalendář SMS: podpora dlouhých SMS, potvrzení o doručení MMS fotoaparát- minimální rozlišení 3 Mpx, blesk paměť pamět' telefonu: minimálně 8GB nebo možnost rozšiřující paměťové karty datové služby: minimálně GPRS-EDGE, integrovaný Internetový prohlížeč, bluetooth, datový kabel USB výdrž baterie - doba hovoru minimálně 4 hodiny, pohotovostní doba minimálně 7 dní, požadavek na zachování kapacity baterie při nižších teplotách požadavek na možnost využití v outdoorovém prostředí - buď bud' vlastnost přístroje, nebo možnost doplnění adekvátním příslušenstvím Kategorie Funkční vlastnosti 5. Modem Zařízení nezbytné pro provoz služby dle kapitoly A.2 s rozhraním USB pro připojení k notebooku či PC 6. Car GPS Zařízení nezbytné pro provoz služby Sledování vozidel dle kapitoly 0 B.3 Příslušenství k mobilním přístrojům Zadavatel požaduje, aby Uchazeč byl schopen zajistit po celou dobu platnosti rámcové smlouvy možnost nákupu kompatibilního příslušenství ze strany Strany Zadavatele k používaným mobilním přístrojům - datové kabely, náhlavní soupravy, Soupravy, nabíječky, HF do aut, apod. Strana 9 (celkem 13)

10 C Požadavky na místo plnění služeb a dodávek Mobilní služby Zadavatel požaduje poskytovat na území ČR a v partnerských sítích roamingových poskytovatelů. Dodávky dle kapitoly B budou plněny v lokalitách jednotlivých subjektů zastoupených Zastoupených centrálním zadavatelem. Seznam lokalitjednotlivých Zadavatelů: Akademika Heyrovského 1203/8, HK Albertova 767/9, HK Albertova 826/20, HK Areál Letiště, HK (budova 200) Areál Letiště, HK (budova 253) Běleč nad Orlicí 43, PSČ Běleč Bèıač nad Orlicí orıiøn' 44, PSČ Bezručova 1468/2, HK Bratří Bratři Štefanů šrafanü 3/45, HK Brněnská 33, HK Brněnská 88, HK Buzulucká, HK Cimlerova 9/37, HK Čajkovského 1093/5a, HK Čajkovského 996/46, HK Čajkovského, Čajkøvskêhø, HK Čelakovského Čaıakøvskêhø 487, HK ČSA 300, HK ČSA 408/51, HK ČSA 419/49, HK Dlouhá 211, HK Dlouhá 99/9, HK Domečkova, HK Dubinská 301, HK Eliščino nábřeží 626, HK Eliščino nábřeží 777, HK Eliščino nábřeží 842/3, HK (plavecký areál) Foerstrova 1607, HK Formánkova ul., výměník C33, HK Formánkova, HK Franušova 1/168, HK Fričova, HK Fučíkova 811/1, HK Gagarinova 639, HK Gagarinova 709/41, HK Gagarinova 844, HK Gebauerova, HK Gočárova třída 1225, HK Gočárova třída, HK Habrmanova 130/12, HK Haškova 1237/10, HK Herbenova, HK Hoděšovice Hødèšøvine 29, PSČ Horova 1291/3, HK Hradební 632, HK Hradební, HK Hradecká 1/66, HK Hradecká, HK Hradečnice 198, Malšovice Hrubínova 1529/20, HK Jana Černého Čarnêhø 422, HK (vrátnice (vrátniøa letiště) Jana Koziny, HK Jana Masaryka 605, HK Jana Masaryka, HK Jiráskovo náměstí 1166/1, HK Jiráskovy sady 785/2, HK Jungmannova, HK K Dolíkám 121/7, HK K Sokolovně 349/12, HK K Sokolovně 452/13, HK K Zastávce, HK Kampanova 1488/1, HK Karla Hynka Máchy 736/7, HK Kladská ul, HK Komenského 1214, HK Kotěrova 627/7, HK Kydlinovská 1521/79, HK Labská kotlina 960/32, HK Ladova, HK Lesní 235, HK Lesní Hřbitov Malšovice, HK Letiště 98, HK Lhotecká 138, HK Lhotecká 39/75, Malšova Lhota Lidická, HK Luční 838/8, HK Lužická 1208/12, HK M. D. Rettigové 1037/3, HK Malé nám. 126/17, HK (Mýtská ul.) Malšovická 779, HK Mandysova 1434/1, Nový HK Mandysova, HK Milady Horákové 1143/18, HK Milady Horákové 258, HK Milady Horákové, HK Mrštíkova 752/17, HK Strana 10 (celkem 13)

11 Mrštíkova, HK Na Biřičce 1263, HK Na Brně 362/15, HK Na Hradě 91/3, HK Na Potoce 691/30, HK Na Rozhraní, HK Na Rybárně 1519/3, HK Na Střezině 1042/8, HK Na Střezině 348/20, HK Nádražní 1144, HK Náhon 105, HK Nerudova 186/41, HK Orlické nábřeží, HK (letní kino) Ořechová 62/11, HK Pešinova 144, HK Pešinova 146, HK Petra Jilemnického 160/119, HK Petra Jilemnického 420/6, HK Piletická 486/19 - letiště, HK Pobřežní 230/1, HK Pod Zámečkem 1760/21, HK Pod Zámečkem 385/118, HK Polní, HK Pospíšilova, HK Poštovní 38/1, HK Pouchovská 52/153, HK Prašingerova 96, HK Pražská 127, HK Pražská třída 1/46, HK Pražská třída 194, HK Pražská třída 198/40, HK Průběžná 611/4, HK Průmyslová, HK Přemyslova 219, HK Přemyslova 470, HK Rautenkrancova 1241, HK Resslova 432/8, HK Resslova, HK Riegrovo náměstí, HK Roudnička 5/36, HK Sekaninova 419, HK Sekaninova, HK Severní 842/22, HK Severní 971/19, HK Seydlerova, HK Slavíčkova 954/8, HK Slezská, HK Smetanovo nábřeží, HK Spojovací 66/54, HK Staré Nechanice 128, PSČ Střelecká, HK Stříbrná 64, Svinary Svatováclavské náměstí 765, HK Šafaříkova 666/9, HK Šafaříkova Šafařikøva 764, HK Šimkova, HK Školní 85/1, HK Školská 7a/695, HK Školská, HK Škroupova Škrøupøva 441/12, HK Škroupova 693, HK Štefánikova Štefánikøva 314/13, HK Štefánikova Štefánikøva 373/12, HK Štefánikova Štefánikøva 566, HK Štefcova Štefnøva 1092/1, HK Štefcova Šteføøva 1125/7, HK Štefcova Šteføøva 1128, HK Štechova Šteøhøva 1327/3, HK Švehlova 624/6, HK Švendova Švendøva 1127/4, HK Švendova Švendøva 1129, HK THD: Nádražní ulice, HK Tichá, HK Tomkova 17/177, HK Tomkova 20/620, HK Truhlářská 46/463, HK Tř. E. Beneše 1747, HK Třebechovická 836/3, HK Třebechovická 837/1, HK třída Edvarda Beneše 1412/35, HK třída Edvarda Beneše 31/1414, HK třída SNP 597/31, HK třída SNP 694/40, HK Tylovo nábřeží 1140/20, HK Tylovo nábřeží, HK U Koruny 685/18, HK Uhelná, HK Úprkova Úprkøva 1/27, HK Úprkova Úprkøva 473, HK Úprkova, Úprkøva, HK Urxova 342/6, HK Urxova 599/2, HK Velké náměstí 166/1, HK Veverkova 1220/3, HK Veverkova 1495/36, HK Veverkova 478, HK Veverkova, HK Víta Nejedlého 893/6, HK Vlčkovická 222, HK Vocelova, HK Za Kostelem 137/4, HK Zámostí 87/7, HK Strana 11 (celkem 13)

12 D Požadavky na množství služeb a dodávek Uchazeč zajistí následující rozsah služeb. Služeb. Tento objem služeb je předpokládaný a definuje rozsah poskytovaných služeb pro stanovení nabídkové ceny. D.1 Služby D.1.1 Hlasové SIM Položka Počet kusů Kategorie SIM Kategorie SIM Kategorie SIM Kategorie SIM 4 40 D.1.2 Jednotky nad rámec volných jednotek za všechny SIM v kategorii měsíčně Položka Kategorie SIM: SIM 1 SIM 2 SIM 3 SIM 4 Minuty na rámec volných do sítě TO2 T Minuty na rámec volných do sítě TMCZ Minuty na rámec volných do sítě VDF Minuty na rámec volných do pevných sítí SMS nad rámec volných MMS Přenos dat (Internet) kb mimo paušálně zpoplatněné služby D.1.3 Internet v mobilu Položka Počet kusů Paušálně zpoplatněná data na SIM v mobilních telefonech - Internet,,lnternet 150 v vmobilu D.1.4 Mobilní datová služba prostřednictvím speciálních komunikačních zařízení - datových modemů Položka Počet kusů Datová služba dle specifikace v kapitole A D.1.5 Služba sledování vozidel Položka Počet kusů Služba Sledování vozidel 150 Strana 12 (celkem 13)

13 D.1.6 Podrobný elektronický účet Položka Počet kusů Podrobný elektronický účet 1450 D.2 Dodávky KTZ Počet požadovaných KTZ během celé doby platnosti VZ 1 - Základní kategorie MT Střední kategorie MT Vyšší kategorie MT MDA Modem (KTZ pro službu Službu dle 150 A.2) 6 - Car GPS (KTZ pro službu Službu 150 dle 0) Strana 13 (celkem 13)

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací:

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací: Příloha č. 1 zadávací dokumentace Katalog služeb (popis předmětu plnění veřejné zakázky) Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací: - internetového

Více

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY název Smlouva o službách elektronických komunikací a o prodeji elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství Únor

Více

M ěsto O dolena Voda. Město Odolena Voda

M ěsto O dolena Voda. Město Odolena Voda M ěsto O dolena Voda Město Odolena Voda Vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 1/2016/lT Výběr dodavatele - operátora na mobilní služby využívané prostřednictvím mobilních telefonů

Více

Příloha č. 1 Technické podmínky

Příloha č. 1 Technické podmínky Příloha č. 1 Technické podmínky Účelem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o poskytování mobilních hlasových a datových služeb mezi zadavatelem a jedním dodavatelem na dobu určitou 48 měsíců s možností

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto: GSM (Global System for Mobile

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... 5 DATOVÉ BALÍČKY V ROAMINGU... 5 TARIFIKACE ROAMING... 5

Více

Primátor města Hradec Králové

Primátor města Hradec Králové Primátor města Hradec Králové poskytuje podle 14c písm. f) zákona číslo 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů,

Více

POŽADAVKY NA MOBILNÍ SLUŽBY 2013

POŽADAVKY NA MOBILNÍ SLUŽBY 2013 POŽADAVKY NA MOBILNÍ SLUŽBY 2013 2/28/2013 Jaké mobilní služby lze v roce 2013 požadovat? Požadavky na mobilní služby 2013 Ing. Jan Šámal První vydání Praha. Únor 2013 OptiKom.cz, s.r.o. 2013 Nabídky na

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.12.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Ceník platný

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.4.2015 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Služby nabízené

Více

Ceník pro Firemní zákazníky

Ceník pro Firemní zákazníky Ceník pro Firemní zákazníky platný od 15.1.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...

Více

Seznam plakátovacích ploch - Hradec Králové

Seznam plakátovacích ploch - Hradec Králové Seznam plakátovacích ploch - Hradec Králové 0068 Mandysova (hřiště ZŠ) deska v zemi/d 0166 Piletická (Piletice náves) deska v zemi/d 0246 Svatováclavské nám. deska v zemi/d 0291 Bezručova deska v zemi/d

Více

Příloha č. 1 - Specifikace poptávky

Příloha č. 1 - Specifikace poptávky Výzva "Poskytování telekomunikačních služeb" - Příloha 1 Specifikace poptávky strana : 1 Příloha č. 1 - Specifikace poptávky 1. Informace o provozu Datové a hlasové služby, které budou na základě tohoto

Více

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Základní platby SIM Karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonní čísla (jednorázový poplatek) zdarma zdarma

Více

Ceník platný od 15.2.2014.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 15.2.2014. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb.

Ceník platný od 15.2.2014.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 15.2.2014. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb. Ceník GoMobil platný od 15.2.2014 TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonního čísla (jednorázový poplatek) Závazek Účtování VOLÁNÍ Balíček 20 volných

Více

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od Ceník služeb Šlágr Mobil platný od 1. 5. 2016 CENY TARIFŮ... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 2 SPECIÁLNÍ ŠLÁGR SLUŽBY... 3 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 3 ROAMING... 4 TARIFIKACE ROAMING...

Více

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění Veřejná zakázka "Poskytování telekomunikačních služeb" strana: 1 Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění 1. Informace o provozu Datové a hlasové služby, které budou na základě tohoto výběrového řízení

Více

Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace

Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace 1. Vymezení plnění veřejné zakázky, technické podmínky Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb

Více

Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto:

Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto: Veřejná zakázka: Mobilní telekomunikační služby Příloha č. 1 Podrobná specifikace plnění 1. VYSVĚTLENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové služby... 5 EU a

Více

Ceník platný od

Ceník platný od Ceník platný od 1.8.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové

Více

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Zvýhodněné tarify pro zákazníky KT CZ s.r.o. a) Kombinované balíčky b) Tarify TOP c) Tarify NEOMEZENÉ D. Doplňkové tarify E. Ostatní

Více

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ Veřejná zakázka Mobilní telekomunikační služby 2015+ Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ 1. VYSVĚTLENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení

Více

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.2013 Ceník AQUA mobil Ceník platný od 1.12.2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH

Více

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ Veřejná zakázka Mobilní telekomunikační služby 2018+ Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ 1. VYSVĚTLENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

Ceník platný od 1.6.2013

Ceník platný od 1.6.2013 Ceník platný od 1.6.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od Ceník služeb Šlágr Mobil platný od 15. 5. 2019 CENY TARIFŮ PoLožky Šlágr Volání Šlágr Super volání Šlágr Stříbrné volání Šlágr Zlaté volání Cena tarifu (měsíčně) 25 Kč 195 Kč 255 Kč 625 Kč VOLÁNÍ V ČR

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové

Více

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Doplňkové tarify D. Kombinované balíčky E. Ostatní služby F. Doplňkové služby G. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 5 Roamingové

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ZADAVATEL: Město Litvínov, jako centrální zadavatel Sídlem: náměstí Míru 11, 436 91 Litvínov Jednající: Mgr. Milan Šťovíček,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Muchova 228, Chlumec, příspěvková organizace IČO: , tel:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Muchova 228, Chlumec, příspěvková organizace IČO: ,  tel: Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Ceník platný od 4.11.2013.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 4.11.2013. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb.

Ceník platný od 4.11.2013.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 4.11.2013. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb. Ceník GoMobil platný od 4.11.2013 Měsíční paušál Nové telefonní číslo Přenos telefonního čísla (jednorázový poplatek) Závazek Účtování VOLÁNÍ Balíček 20 volných minut Balíček 50 volných minut Balíček 100

Více

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil.

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil. Ceník VYPEČENÁ SIM Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify C. Doplňkové tarify D. Ostatní služby E. Doplňkové služby F. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími dokumenty, které tvoří Všeobecné

Více

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA...

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... 3 MIMO EU a EEA (ZÓNA 2 A 3)... 4 TARIFIKACE ROAMING... 4

Více

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA...

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... 3 MIMO EU a EEA (ZÓNA 2 A 3)... 4 TARIFIKACE ROAMING... 4

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

Příloha č. 2 - Pro-forma model stanovení nabídkové ceny

Příloha č. 2 - Pro-forma model stanovení nabídkové ceny Příloha č. 2 - Pro-forma model stanovení nabídkové ceny Mobilní služby sítí elektronických komunikací určených pro běžné uživatele Základní služby a Mobilní hlasová virtuální privátní síť Aktivace a zřízení

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách

Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách 1. Informace o nabízeném tarifním programu V Příloze č.1 je uvedeno uvažované rozčlenění zadavatelem provozovaných SIM karet do 5-ti profilů

Více

Mezinárodní služby... 9 ZÁKLADNÍ CENY Prémiové a jiné služby PRÉMIOVÉ SMS A DMS PŘÍSTUPOVÉ SMS VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...

Mezinárodní služby... 9 ZÁKLADNÍ CENY Prémiové a jiné služby PRÉMIOVÉ SMS A DMS PŘÍSTUPOVÉ SMS VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... Služby v ČR... 3 Základní tarify NA MÍRU, NA DATOVÁNÍ, NA POHODU a RODINA... 3 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 3 BALÍČKY VOLÁNÍ... 4 BALÍČKY SMS... 4 DATOVÉ BALÍČKY... 5 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 5 TECHNICKÉ PARAMETRY

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

Místopis Hradec Králové testové otázky

Místopis Hradec Králové testové otázky Místopis Hradec Králové testové otázky 1/ ulice Ořechová se nachází: a/ v Plačicích b/ v Pileticích c/ na Pouchově 2/ ulice Leknínová se nachází: a/ v Březhradě b/ ve Věkoších c/ v Malšově Lhotě 3/ ulice

Více

- 2/63, PSČ 656 06, IČ

- 2/63, PSČ 656 06, IČ Česká republika - Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, organizační složka státu, se sídlem v Brně, Hroznová 2/63, PSČ 656 06, IČ 00020338, jejímž jménem jedná RNDr. Jaroslav Staňa, ředitel ústavu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) veřejné zakázky POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB MOBILNÍHO OPERÁTORA PRO MĚSTO VARNSDORF" vypsané v otevřeném řízení

Více

Obecně závazná vyhláška Statutárního města Hradec Králové č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství

Obecně závazná vyhláška Statutárního města Hradec Králové č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství ÚPLNĚ ZNĚNÍ Obecně závazná vyhláška Statutárního města Hradec Králové č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství ve znění vyhlášek č. 9/2008, č. 3/2012 a 5/2015. Zastupitelstvo

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST ul. Radniční 1/2, PSČ , Most

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST ul. Radniční 1/2, PSČ , Most STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST ul. Radniční 1/2, PSČ 434 69, Most VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Druh veřejné zakázky: Služby Zadávací řízení: Podlimitní veřejná zakázka na služby vyhlášená

Více

Ceník služeb Šlágr Mobil

Ceník služeb Šlágr Mobil Ceník služeb Šlágr Mobil platný od 1. 6. 2017 CENY TARIFŮ...2 VOLÁNÍ...2 SMS, MMS...2 INTERNET V MOBILU V ČR...3 SPECIÁLNÍ ŠLÁGR SLUŽBY V ČESKÉ SÍTI ŠLÁGR MOBIL...3 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...4 ROAMING

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 Poskytovatel: FAYRON s.r.o. IČ: 288 86 439, DIČ: CZ288 68 439 se sídlem Vítězná 634/50a, 360 01 Karlovy Vary firma je zapsána v obchodním

Více

Ceník služeb Relax Mobil platný od

Ceník služeb Relax Mobil platný od Ceník služeb Relax Mobil platný od 1. 3. 2017 TARIFY... 2 VYCHYTÁVKY K TARIFŮM... 2 VOLÁNÍ, SMS A MMS - ZÁKLADNÍ CENY... 2 VOLÁNÍ A SMS S VYCHYTÁVKOU SUPER VOLÁNÍ / SUPER SOSÁNÍ... 2 INTERNET V MOBILU...

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen zákon ) 1. Název veřejné zakázky: Mobilní telekomunikační služby pro Masarykovu

Více

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka:

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka: Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, 603 00 Brno IČO: 26932211 Veřejná zakázka: Poskytování hlasových a datových služeb elektronických komunikací zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) na akci: Mobilní služby elektronických komunikací pro Mikrobiologický ústav AV ČR,

Více

Název veřejné zakázky (dálejen "VZ'') Poskytování mobilních služeb sítí elektronických komunikací a zajištění souvisejících dodávek

Název veřejné zakázky (dálejen VZ'') Poskytování mobilních služeb sítí elektronických komunikací a zajištění souvisejících dodávek ER~ Masarykovo náměstí 91/5,58601 Jihlava Jihlava dne: Č. j. spisu: 19.3.2018 0203712018-ERU Č. j.: 02037-212018-ERU Počet stran: 5 Počet příloh: 4 Výzva k podání nabídky (včetně zadávací dokumentace)

Více

Pardubický kraj. Audit a analýza hlasových a datových. telekomunikačních služeb. Zpráva o auditu a analýze

Pardubický kraj. Audit a analýza hlasových a datových. telekomunikačních služeb. Zpráva o auditu a analýze Pardubický kraj Audit a analýza hlasových a datových telekomunikačních služeb Zpráva o auditu a analýze Objednatel: Pardubický kraj, IČ: 70892822 Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice dále jen Objednatel

Více

PODROBNÉ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY

PODROBNÉ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY K zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu, kterou je : Poskytování mobilních telefonních služeb pro Město Sokolov PODROBNÉ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY OBSAH:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Veřejná zakázka Ing.

Více

Veřejná zakázka Poskytování telekomunikačních služeb mobilního operátora

Veřejná zakázka Poskytování telekomunikačních služeb mobilního operátora VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, mimo režim tohoto zákona: Veřejná zakázka Poskytování telekomunikačních

Více

Československé armády Hradec Králové Hradec Králové Hradec Králové 8 Adal, HKVS

Československé armády Hradec Králové Hradec Králové Hradec Králové 8 Adal, HKVS Hradec Králové Benátky ObÚ Benátky 1 Pohostinství 42 777771932 Hradec Králové Bříza ObÚ Všestary 2 Hasičská zbrojnice 84 606094737 Hradec Králové Bukovina ObÚ Černilov 2 Bukovina - 55 739187986 Hradec

Více

Nastavení telefonu HTC Explorer

Nastavení telefonu HTC Explorer Nastavení telefonu HTC Explorer Telefon HTC Explorer, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu HTC Sensation

Nastavení telefonu HTC Sensation Nastavení telefonu HTC Sensation Telefon HTC Sensation, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

V Chocni dne Dodatečné informace k veřejné zakázce: Telefonní a datové služby pro město Choceň

V Chocni dne Dodatečné informace k veřejné zakázce: Telefonní a datové služby pro město Choceň V Chocni dne 23.05.2016 Dodatečné informace k veřejné zakázce: Telefonní a datové služby pro město Choceň Vážení, posíláme Vám dodatečné informace k výše zmíněné zakázce zadavatele Města Choceň. Dotaz

Více

Nastavení telefonu T-Mobile move

Nastavení telefonu T-Mobile move Nastavení telefonu T-Mobile move Telefon T-Mobile move, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Platný od 16. 01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile

Platný od 16. 01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile Platný od 16. 01. 2015 Stránka 1 z 6 Obsah ceníku Nejdůležitější ceny volání... 3 Roaming EU... 3 Speciální balíčky... 3 Přehled cen SMS a MMS v ČR... 4 Roaming... 4 Datové balíčky v ČR... 4 Datové balíčky

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Telefon Sony Ericsson T300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

ER~ Ndzev veřejné zakázky (dále jen " VZ")

ER~ Ndzev veřejné zakázky (dále jen  VZ) ER~ Masarykovo náměstí 91/5, 586 01 Jihlava Jihlava dne: Č. j. spisu: 13.4.2018 02037/2018-ERU Č. j.: 02037-8/2018-ERU Počet stran: 7 Počet příloh: 4 Výzva k podání nabídky (včetně zadávací dokumentace)

Více

Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite

Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite Tablet Huawei MediaPad 7 Lite, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Příručka je určena pro zákazníky služby GTS mobil, specifika služby WS MVNE viz smlouva WS MVNE!

Příručka je určena pro zákazníky služby GTS mobil, specifika služby WS MVNE viz smlouva WS MVNE! Obsah 1 Vstup do weborderu... 2 1.1 Výběr služby... 2 1.2 Úvodní stránka... 2 2 Přehled parametrů SIM karty a čerpání FUP... 3 3 Aktivace nové SIM... 4 4 Změny parametrů a další operace pro aktivní SIM...

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Telefon Sony Ericsson XPERIA X10, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení MDA Compact V

Nastavení MDA Compact V Nastavení MDA Compact V Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact V, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

MĚSTO KADAŇ. Název zakázky : Telekomunikační služby pro Město Kadaň, mobilní služby

MĚSTO KADAŇ. Název zakázky : Telekomunikační služby pro Město Kadaň, mobilní služby Město Kadaň v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších změn, stanovuje zadávací dokumentaci pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby podle 12,odst.3, 18 odst.5

Více

Platný od 16.01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile

Platný od 16.01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile Platný od 16.01. 2015 Stránka 1 z 6 Obsah ceníku Nejdůležitější ceny volání... 3 Roaming EU... 3 Balíčky Všechny balíčky jsou účtovány v cenách za měsíc.... 3 Speciální balíčky... 3 Přehled cen SMS a MMS

Více

Nastavení telefonu LG P970 Optimus Black

Nastavení telefonu LG P970 Optimus Black Nastavení telefonu LG P970 Optimus Black Telefon LG P970 Optimus Black, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Telefon Samsung N9005 Galaxy Note 3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Poskytování telekomunikačních služeb

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Poskytování telekomunikačních služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci podlimitní veřejné zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Poskytování telekomunikačních

Více

Město Hodonín. Předmět plnění: Předmětem zakázky je Poskytování hlasových a datových služeb mobilního operátora pro

Město Hodonín. Předmět plnění: Předmětem zakázky je Poskytování hlasových a datových služeb mobilního operátora pro Město Hodonín Město Hodonín Vás vyzývá v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Předmět plnění: Předmětem zakázky je Poskytování

Více

Nastavení telefonu LG Shine (KE970)

Nastavení telefonu LG Shine (KE970) Nastavení telefonu LG Shine (KE970) Telefon LG KE970 Shine, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem

Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Dodatečné informace k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Služby elektronických komunikací a prodej elektronických

Více

Ceník platný od 15. 03. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Kompletní ceník. Ceník. platný od 15. 03. 2015.

Ceník platný od 15. 03. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Kompletní ceník. Ceník. platný od 15. 03. 2015. Ceník platný od 15. 03. 2015. 1 Obsah Obsah... 2 Tarify 1... 3 Tarify 2... 4 Služby v ČR... 5 Volání v tarifu Nula 1... 5 SMS v tarifu Nula 1... 5 Volání v tarifu Nula 2... 6 SMS v tarifu Nula 2... 6 Volání

Více

Nastavení telefonu Samsung S5220 Star 3

Nastavení telefonu Samsung S5220 Star 3 Nastavení telefonu Samsung S5220 Star 3 Telefon Samsung S5220 Star 3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Ceník služeb Relax Mobil

Ceník služeb Relax Mobil Ceník služeb Relax Mobil platný od 1. 9. 2018 TARIFY 2 VYCHYTÁVKY K TARIFŮM 2 VOLÁNÍ, SMS A MMS - ZÁKLADNÍ CENY 2 VOLÁNÍ A SMS S VYCHYTÁVKOU SUPER VOLÁNÍ / SUPER SOSÁNÍ 2 INTERNET V MOBILU 3 VOLÁNÍ NA

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Kontaktní osoba Jan Tůma, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 288; 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 097470/2015 E-mail: jan.tuma@sfzp.cz; peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 23/2015 Systémové číslo VZ na

Více

30 minut. 1. hodina. Druhá hodina. 15 minut. První a každá další hodina. 30 minut. První a každá další hodina. jednorázový poplatek 10 Kč. 1.

30 minut. 1. hodina. Druhá hodina. 15 minut. První a každá další hodina. 30 minut. První a každá další hodina. jednorázový poplatek 10 Kč. 1. Parkoviště P+R a ostatní odstavné plochy " U Lízatek " (koupaliště "Flošna") Ceník parkovného - platný k 9.2011 Oblast ISP Hradec Králové doba "U Zimního stadionu" Koruna (původní autobusové nádraží) Historické

Více

Nastavení telefonu HTC Desire

Nastavení telefonu HTC Desire Nastavení telefonu HTC Desire Telefon HTC Desire, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1

Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 Tablet Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD

Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD Telefon LG P880 Optimus 4X HD, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

EVO 3 Návod k obsluze

EVO 3 Návod k obsluze ALTEA Czech, a.s. Pod Průsekem 1348/12 102 00 Praha 10 Hostivař Tel.: +420 272 650 587 +420 608 965 292 +420 777 915 292 EVO 3 Návod k obsluze Fax: +420 272 650 699 e-mail : altea@altea.cz Web: www.altea.cz

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III

Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III Telefon Samsung I9300 Galaxy S III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Název zadavatele: Město Mikulov Právní forma zadavatele: obec Adresa zadavatele: Náměstí 1, 692 20 Mikulov IČ zadavatele: 00283347 Oprávněná osoba

Více

Nastavení telefonu Nokia Asha 300

Nastavení telefonu Nokia Asha 300 Nastavení telefonu Nokia Asha 300 Telefon Nokia Asha 300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu HTC HD2

Nastavení telefonu HTC HD2 Nastavení telefonu HTC HD2 Telefon HTC HD2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

Nastavení telefonu Nokia 3220

Nastavení telefonu Nokia 3220 Nastavení telefonu Nokia 3220 Telefon Nokia 3220, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Metodické vysvětlivky k pololetnímu výkazu o provozu v sítích elektronických komunikací TP (ČTÚ) 1-02

Metodické vysvětlivky k pololetnímu výkazu o provozu v sítích elektronických komunikací TP (ČTÚ) 1-02 Metodické vysvětlivky k pololetnímu výkazu o provozu v sítích elektronických komunikací TP (ČTÚ) 1-02 Oddíl I: Provoz veřejné pevné telefonní sítě Ve sloupcích 1 a 2 se uvede celkový objem provozu v tisících

Více