Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, Dvůr Králové nad Labem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem"

Transkript

1 Město Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, Dvůr Králové nad Labem Dodatečné informace k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Služby elektronických komunikací a prodej elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství pro město Dvůr Králové nad Labem Město Dvůr Králové nad Labem zveřejnilo zadávací podmínky a výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Služby elektronických komunikací a prodej elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství pro město Dvůr Králové nad Labem podle Vnitřního předpisu města Dvůr Králové nad Labem č. 19/2013 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem (dále jen vnitřní předpis). Tento vnitřní předpis upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 6, 12 odst. 3 a 147a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, zadavatelem. Přestože nám tato povinnost nevznikla, v zájmu zajištěním srozumitelnosti zadávacích podmínek, transparentnosti a rovných podmínek všech uchazečů, předkládáme na základě požadavku uchazeče níže uvedené dodatečné informace. 1) Zadavatel používá ve své výzvě - zadávací dokumentaci výraz provázaná osoba (zejména městem zřizované organizace, organizace s majetkovou účastí města, MAS apod.). a) Žádáme zadavatele o jednoznačné upřesnění, co je myšleno pod pojmem MAS. Odpověď: MAS je místní akční skupina - MAS Královédvorsko, z. s. b) Součástí zadávací dokumentace není seznam všech subjektů, jichž se bude požadované plnění týkat, ve struktuře IČO a přesný název, a to v editovatelné podobě (excel, word). Tento seznam je přitom nezbytný pro přípravu nabídky, zejména zpracování požadované kalkulace. Poskytne zadavatel uchazečům předmětný seznam všech městem zastoupených / zřizovaných / řízených organizací ve struktuře IČO a přesný název v editovatelné podobě? Odpověď: V současné době se jedná o 8 dalších subjektů zařazených pod rámcovou smlouvu, počet jimi používaných SIM karet je zahrnut v celkovém počtu 170 SIM karet a užívané tarify jsou zahrnuty v podkladech pro zpracování hodnotících ukazatelů, je s nimi uvažováno v tabulce hodnotících kritérií. c) Mají tyto organizace povinnost přistoupit k rámcové smlouvě zadavatele (např. pokud podmínky zadavatele budou prokazatelně výhodnější než podmínky organizace)? Odpověď: Užívané SIM karty uvedených subjektů jsou zahrnuty v celkovém počtu současně aktivních cca 170 SIM karet.

2 d) K jakému datu může každá jednotlivá organizace přistoupit k rámcové smlouvě zadavatele? Odpověď: S přistoupením dalších subjektů z oblasti provázaných osob k rámcové smlouvě zadavatel uvažuje v průběhu trvání smlouvy, tento vstup však bude realizován na základě dobrovolnosti, a to i s ohledem na stávající závazky oslovených provázaných osob. 2) Žádáme zadavatele o poskytnutí podrobného výpisu provozu jednotlivých SIM za období jednoho měsíce (např. červen 2015) ve formátu xls, csv či xml, v souladu se zásadami transparentnosti, rovného zacházení a nediskriminace. Tyto informace jsou nutné pro správnou modelaci a kalkulaci nabídky uchazeči. Těmito informacemi však disponuje pouze jediný z uchazečů, a to stávající, čímž je jednoznačně zvýhodněn oproti ostatním uchazečům, kteří tyto informace k dispozici nemají. Poskytne zadavatel uchazečům předmětný podrobný výpis s provozem po jednotlivých SIM za jeden měsíc (např. červen 2015) ve formátu xls, csv či xml, apod.? Odpověď: Zadavatel předpokládá po dobu trvání smluvního vztahu průběžnou optimalizaci užívaných tarifů, při stanovení Hodnotícího kritéria vycházel ze skutečných vlastních potřeb a požadavků, i s ohledem na skutečnost, že nepožaduje pro každou SIM kartu individuální nastavení tarifu, nepovažuje tento požadavek za adekvátní. 3) Zadavatel požaduje hlasový tarif pro partnerské řešení. podrobnou specifikaci tohoto požadavku. Odpověď: Jedná se například o službu otevírání vstupní brány přes SIM kartu, navázání SIM karty na čidla objektu pro jeho ostrahu, SIM karta zajišťující systém varování obyvatel v případě krizové události. 4) Zadavatel požaduje profil pro odchozí i příchozí hovory (pravidla volání). podrobnou specifikaci tohoto požadavku. Odpověď: Zadavatel měl na mysli požadavek stanovit si možnosti pro užívání jednotlivých SIM karet v rámci vnitropodnikové sítě (např. seznam povolených a nepovolených čísel, nepovolení roamingu v rámci vnitropodnikové sítě a nebo jiná omezení či výhody s volbou pro jednotlivé SIM karty, které mají v rámci vnitropodnikové sítě volání zdarma bez odčerpávání volných minut). 5) Zadavatel požaduje nabídku datových tarifů pro využití přímo prostřednictvím SIM v mobilních telefonech dle Přílohy č. 1. Dodavatel žádá o informaci, zda zadavatel skutečně nepoužívá / nepředpokládá, kromě výše uvedených datových tarifů k hlasovým SIM (označovaných např. jako tarify Internet v mobilu ), také využití datových tarifů i pro samostatné datové SIM (označovaných např. jako tarify Mobilní internet) např. pro notebooky, tablety, mobilní modemy, GPS jednotky či jiná speciální mobilní zařízení, a zda tedy tyto SIM a služby skutečně nejsou předmětem této veřejné zakázky. Odpověď: Zadavatel požaduje v rámci datových služeb i datové služby pro samostatné SIM karty pro notebooky a jiná mobilní zařízení, ale protože je v současné době užívá v malém rozsahu, nezahrnul je do hodnotících kritérií v Tabulce č. 1.

3 6) Zadavatel požaduje datový tarif pro partnerské řešení (zabezpečení lokalit, krizové řízení apod.). podrobnou specifikaci tohoto požadavku.. Odpověď: Jedná se zejména o službu, která by zajistila při vzniku krizové situace, varování obyvatelstva prostřednictvím odchozích varovných zpráv. 7) Zadavatel požaduje doručení SIM karty do sídel určených každým ze zadavatelů. Žádáme zadavatele o jednoznačné upřesnění, co je myšleno určenými sídly, jaká sídla to jsou, a o jaké zadavatele se jedná. Odpověď: Sídlem zadavatele je sídlo Městského úřadu Dvůr Králové nad Labem, v případě, že by došlo ke vzájemné dohodě a objednávání dalších SIM karet by si zajišťovaly provázané osoby samostatně, tak do jejich sídla. 8) Zadavatel požaduje finanční bonus na koupi telekomunikačních zařízení a příslušenství dle aktuální potřeby zadavatele. Nabídka telekomunikačních zařízení a příslušenství bude vycházet z nabídky produktů uchazeče. Zadavatel si vyhrazuje právo nákupu telekomunikačních zařízení i mimo služby a dodávky uchazeče. Dodavatel považuje za vhodné upozornit v této souvislosti zadavatele, že požadavek na nákup HW/příslušenství, o jehož cenu neproběhne jakákoliv soutěž mezi uchazeči, je nezákonný. Navíc tato položka zcela zásadním způsobem ovlivňuje způsob výpočtu celkové nabídkové ceny a umožňuje tak zakázané modelování nabídek jednotlivými uchazeči. Zadavatel, pokud je předmětem veřejné zakázky také nákup HW a příslušenství, musí v takovém případě zcela jednoznačně a konkrétně definovat kolik, jakých zařízení/příslušenství, tj. s jakými konkrétními technickými parametry, mají uchazeči ve svých nabídkách ocenit. Nelze tedy po uchazečích požadovat zcela obecně finanční bonus (označovaný taktéž např. jako dotace na nákup HW/příslušenství, HW banka, HW budget, apod.) u kterého není jednoznačně a transparentně stanoveno, na koupi jakých telekomunikačních zařízení a příslušenství o jakých konkrétních parametrech bude využit. Z formulace zadavatele nelze jednoznačně určit, zda bude bonus/dotace využita např. na nákup 50 levných mobilních telefonů, nebo naopak např. na nákup jediného superluxusního mobilního přístroje, tabletu, apod. Tento požadavek zadavatele odporuje požadavkům na konkrétní, jednoznačné a transparentní vymezení předmětu plnění. Vymezení předmětu plnění, založené nikoliv na konkrétní a pro všechny uchazeče shodné specifikaci, je zcela nedostatečné pro zpracování nabídky. Vzhledem k tomu, že bonus/dotace slouží k nákupu HW/příslušenství z nabídky uchazeče, je i další požadavek zadavatele na vyhrazení si práva nákupu telekomunikačních zařízení i mimo služby a dodávky uchazeče, a to právě v souvislosti s požadavkem na poskytnutí bonusu/dotace, zcela v rozporu s pravidly poskytování takovýchto dotací a v rozporu s dobrými mravy. Upustí zadavatel od svého požadavku na finanční bonus/dotaci na nákup telekomunikačních zařízení?

4 Odpověď: Není v možnostech zadavatele, aby specifikoval, jaké telefonní přístroje v následujících 24 měsících bude obměňovat, ať už z důvodu stáří, nefunkčnosti, nedostatečného vybavení s ohledem na požadované poskytování služeb, rozvoj telekomunikačních služeb a podobně. Zadavatel za neadekvátní podmínku považuje případnou povinnost uchazeče zajistit po dobu dalších 24 měsíců konkrétní telekomunikační zařízení. Zadavatel v rámci finančního bonusu neuvažuje o nákupu superluxusního mobilního přístroje, tabletu apod. Podmínku, že si vyhrazuje nákup telekomunikačního zařízení mimo dodávky uchazeče, vychází z toho, že zadavatel neví, kdo bude vítězem veřejné zakázky a nezná tedy nabídku uchazeče, nemůže se zavázat k tomu, že nabídka uchazeče bude ve všech případech pro zadavatele vyhovující. 9) Zadavatel požaduje nabídku zaměstnaneckého balíčku. podrobnou specifikaci tohoto požadavku. Odpověď: Zadavatel chtěl tímto požadavkem zajistit svým zaměstnancům výhody volání v případě přechodu k vítěznému uchazeči. Účastník zde může podle svých možností a zvyklostí nabídnout výhody pro zaměstnance zadavatele. 10) Zadavatel uvádí předpokládaný termín zahájení plnění Zároveň však zadavatel uvádí, že telefonní čísla se závazkem budou migrována po vypršení závazku. Žádáme zadavatele o jednoznačnou specifikaci, o jaké závazky se jedná, kolika čísel se týkají a kdy tyto závazky na konkrétních dotčených číslech vyprší. Odpověď: Uvažovaných cca 170 SIM karet bude migrováno současně, jedná se o SIM karty pod stávající rámcovou smlouvou. Migrování čísel po vypršení závazku je uvažováno v případně nově přistupujících provázaných osob. 11) Zadavatel požaduje výpisy ve formátu HTML i PDF nebo XLS. Akceptuje zadavatel i jiné otevřené formáty, konkrétně xml, který (stejně jako xls) taktéž umožňuje pohodlné zpracování dat ve formátu excel? Odpověď: Ano, akceptuje. 12) Zadavatel uvádí, že: neručí za případné závazky třetích osob (účastníků) zařazených pod Smlouvu o službách elektronických komunikací. Žádáme zadavatele o jednoznačné upřesnění, co je myšleno třetími osobami a o jaké třetí osoby se jedná. Odpověď: Za třetí osoby považuje zadavatel například zaměstnance, kteří by čerpali výhody poskytnuté uchazečem, avšak na vlastní odpovědnost. 13) Zadavatel se ve výzvě - zadávací dokumentaci odkazuje na Přílohu č. 1. Jako Příloha č. 1 je však označena jak příloha Krycí list, tak i příloha Hodnotící kritérium. Žádáme zadavatele o jednoznačné označení obou příloh výzvy - zadávací dokumentace a o opravu a jednoznačné upřesnění odkazů výzvy - zadávací dokumentace na každou z těchto dvou odlišných příloh. Odpověď: S ohledem na skutečnost, že v textu zadávacích podmínek je jako Příloha č. 1 uvedena příloha s hodnotícími kritérii, bude jako příloha č. 2 označen Krycí list nabídky.

5 14) Zadavatel stanovil pro výpočet a hodnocení celkové nabídkové ceny jako základního a zároveň jediného hodnotícího kritéria Přílohu č. 1 Hodnotící kritérium. Pouze v části této přílohy je však způsob výpočtu dílčích položkových cen a způsob výpočtu celkové nabídkové ceny stanoven jednoznačně a pro všechny uchazeče stejně, a to vyplněnými vzorci tak, že výpočty po vyplnění jednotkových cen proběhnou zcela automaticky a jednotně. Naopak u části této přílohy, konkrétně u položek Celková cena za 1 měsíc bez DPH, Celková cen za celou dobu plnění (24 měsíců) bez i vč. DPH, Další poplatky a slevy, Výše finančního bonusu na nákup telekomunikačních zařízení, Nabídková cena bez DPH a Nabídková cena vč. DPH, tyto vzorce chybí, a tato příloha tak umožnuje uchazečům možnost různých výkladů a umožňuje tedy nejednotný a nejednoznačný postup výpočtu a hodnocení nabídkové ceny. Žádáme zadavatele o doplnění všech konkrétních výpočtových vzorců do Přílohy č. 1, a to zejména s ohledem na eliminace možných chyb ve výpočtech, na jednoznačné a jednotné zpracování celkové nabídkové ceny uchazeči, a v neposlední řadě také z důvodu jednoznačného a jednotného hodnocení celkové nabídkové ceny zadavatelem. Odpověď: Zadavatel ukončil automatické výpočty na Celkové ceně za celou dobu plnění i bez DPH s ohledem k tomu, že pokud bude uchazeč uplatňovat poplatky, budou se k celkové ceně přičítat, pokud uplatní slevu, bude se od celkové ceny odečítat. Zadavatel tedy další poplatky k Celkové ceně za celou dobu plnění i bez DPH přičte, slevu odečte a výši finančního bonusu (slevy) na nákup telekomunikačního zařízení odečte. Tak získá nabídkovou cenu bez DPH i vč. DPH 15) Zadavatel v Příloze č. 1 Hodnotící kritérium požaduje doplnění finanční hodnoty do kolonky Další poplatky a slevy. Dodavatel bude pochopitelně fakturovat poplatky pouze za takové služby, které zadavatel bude objednávat/odebírat, přičemž dodavatel nemůže předem předjímat jaké další služby (než v tabulce výslovně uvedené) a v jakém objemu, bude zadavatel objednávat. Požadavek zadavatele, aby dodavatel do tabulky vyčíslil blíže neurčené poplatky a slevy, odporuje požadavkům na konkrétní, jednoznačné a transparentní vymezení předmětu plnění. Vymezení předmětu plnění, založené nikoliv na konkrétní a pro všechny uchazeče shodné specifikaci, je zcela nedostatečné pro zpracování nabídky. Upustí zadavatel od svého požadavku na uvedení dalších poplatků, případně specifikuje, jaké poplatky se pod tímto označením skrývají? Odpověď: Zadavatel nepovažuje za poplatky cenu dalších služeb, ale další poplatky, které by mohly být spojeny s realizací služeb uvedených v hodnotících kritériích. 16) Zadavatel v Příloze č. 1 Hodnotící kritérium požaduje doplnění jednotkové ceny do kolonek odchozí SMS nad rámec volných jednotek. V tabulce však chybí údaje o počtu jednotek za měsíc, takže tyto položky se tedy nezapočítávají do výpočtu nabídkové ceny. Žádáme zadavatele o opravu Přílohy č. 1 Hodnotící kritérium.

6 Odpověď: Pro jednoduchost, srozumitelnost a přehlednost doplňuje zadavatel, že pro tarify č. 1, 2 a 3 uvažuje s počtem 50 jednotek za měsíc (odchozí SMS nad rámec volných jednotek). 17) Dodavatel žádá, vzhledem k velkému množství a důležitosti dodatečných informací, které je potřeba zadavatelem upřesnit, přičemž některé mají zcela zásadní vliv na výpočet nabídkové ceny jako jediného hodnotícího kritéria, a které musí dodavatel následně zapracovat do své nabídky, o přiměřené prodloužení lhůty pro podání nabídek o 14 dnů od zveřejnění opravené výzvy - zadávací dokumentace. Odpověď: Zadavatel neprodlužuje lhůtu pro podávání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Služby elektronických komunikací a prodej elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství pro město Dvůr Králové nad Labem. Dvůr Králové nad Labem, dne Ing. Drahomíra Smrčková v. r. vedoucí odboru všeobecné vnitřní správy a oprávněna RM jednat za zadavatele v rámci této veřejné zakázky

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY název Smlouva o službách elektronických komunikací a o prodeji elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství Únor

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen zákon ) 1. Název veřejné zakázky: Mobilní telekomunikační služby pro Masarykovu

Více

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka:

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka: Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, 603 00 Brno IČO: 26932211 Veřejná zakázka: Poskytování hlasových a datových služeb elektronických komunikací zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

*MVCRX02Y0QT0* MVCRX02Y0QT0 prvotní identifikátor

*MVCRX02Y0QT0* MVCRX02Y0QT0 prvotní identifikátor *MVCRX02Y0QT0* MVCRX02Y0QT0 prvotní identifikátor Zadavatel: Česká republika Ministerstvo vnitra Nad Štolou 936/3, poštovní schránka 21, 170 34 Praha 7 IČO: 00007064 Název veřejné zakázky: Rámcová smlouva

Více

V Chocni dne Dodatečné informace k veřejné zakázce: Telefonní a datové služby pro město Choceň

V Chocni dne Dodatečné informace k veřejné zakázce: Telefonní a datové služby pro město Choceň V Chocni dne 23.05.2016 Dodatečné informace k veřejné zakázce: Telefonní a datové služby pro město Choceň Vážení, posíláme Vám dodatečné informace k výše zmíněné zakázce zadavatele Města Choceň. Dotaz

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace

Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace 1. Vymezení plnění veřejné zakázky, technické podmínky Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ZADAVATEL: Město Litvínov, jako centrální zadavatel Sídlem: náměstí Míru 11, 436 91 Litvínov Jednající: Mgr. Milan Šťovíček,

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

Příloha č. 1 Technické podmínky

Příloha č. 1 Technické podmínky Příloha č. 1 Technické podmínky Účelem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o poskytování mobilních hlasových a datových služeb mezi zadavatelem a jedním dodavatelem na dobu určitou 48 měsíců s možností

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 02.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na poskytování mobilních služeb

Více

Veřejná zakázka Poskytování telekomunikačních služeb mobilního operátora

Veřejná zakázka Poskytování telekomunikačních služeb mobilního operátora VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, mimo režim tohoto zákona: Veřejná zakázka Poskytování telekomunikačních

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: Mobilní telekomunikační služby resortu Ministerstva financí ČR 2. kolo Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ BLOK VI. NA PŘÍSTROJOVÉ VYBAVENÍ PRO PROJEKT CETOCOEN, REG. Č. CZ 1.05/2.1.00/ (11. částí)

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ BLOK VI. NA PŘÍSTROJOVÉ VYBAVENÍ PRO PROJEKT CETOCOEN, REG. Č. CZ 1.05/2.1.00/ (11. částí) ZADAVATEL: Masarykova univerzita Sídlem: Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno-střed Jednající: Mgr. Radovan Kareš, technicko-provozní ředitel projektu CETOCOEN IČ: 00216224 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:,,lfp Volkswagen T6 Zadavatel veřejné zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci veřejné

Více

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon )

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) Zpráva o průběhu veřejné zakázky Veřejná zakázka Zajištění telekomunikačních služeb mobilní a pevné sítě

Více

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby V Opavě dne 17.6.2016 Doplňující informace č. 1 Akce : Dodávka telekomunikačních služeb pro Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S p r á v a j e s k y n í Č e s k é r e p u b l i k y Květnové náměstí 3 IČ: 75073331 252 43 Průhonice DIČ: CZ75073331 Česká republika B.ú.: 30037031/0710 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky Rekonstrukce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

MĚSTO KADAŇ. Název zakázky : Telekomunikační služby pro Město Kadaň, mobilní služby

MĚSTO KADAŇ. Název zakázky : Telekomunikační služby pro Město Kadaň, mobilní služby Město Kadaň v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších změn, stanovuje zadávací dokumentaci pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby podle 12,odst.3, 18 odst.5

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Muchova 228, Chlumec, příspěvková organizace IČO: , tel:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Muchova 228, Chlumec, příspěvková organizace IČO: ,  tel: Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto:

Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto: Veřejná zakázka: Mobilní telekomunikační služby Příloha č. 1 Podrobná specifikace plnění 1. VYSVĚTLENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice schválené Radou

Více

- 2/63, PSČ 656 06, IČ

- 2/63, PSČ 656 06, IČ Česká republika - Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, organizační složka státu, se sídlem v Brně, Hroznová 2/63, PSČ 656 06, IČ 00020338, jejímž jménem jedná RNDr. Jaroslav Staňa, ředitel ústavu

Více

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ Veřejná zakázka Mobilní telekomunikační služby 2015+ Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ 1. VYSVĚTLENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 91403/2013 TAJ/PAKO *MUSPX01APE8U* Zadávací dokumentace Název akce: Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Evidenční číslo veřejné zakázky: Zadavatel: VZ_2016_0051

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Evidenční číslo veřejné zakázky: Zadavatel: VZ_2016_0051 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁKUP VÝPOČETNÍ TECHNIKY Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p., se sídlem Na Vápence 915/14, 130 00 Praha 3 IČO: 03630919, DIČ: CZ03630919 Evidenční číslo veřejné

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ Praha 5

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ Praha 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

(dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, Praha 7 IČO: , DIČ:CZ

(dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, Praha 7 IČO: , DIČ:CZ Příloha výzvy DNS Mobilní telefony 4/2016 Příloha k č.j. MV- 99103-99/VZ-2015 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČO:

Více

Pardubický kraj. Audit a analýza hlasových a datových. telekomunikačních služeb. Zpráva o auditu a analýze

Pardubický kraj. Audit a analýza hlasových a datových. telekomunikačních služeb. Zpráva o auditu a analýze Pardubický kraj Audit a analýza hlasových a datových telekomunikačních služeb Zpráva o auditu a analýze Objednatel: Pardubický kraj, IČ: 70892822 Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice dále jen Objednatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Královéhradecký kraj Sídlo: Pivovarské náměstí 1245, 500 03 Hradec Králové IČ: 70889546 Osoba oprávněná

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Veřejná zakázka Ing.

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Pořízení osobního vozidla pro OSPOD Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle vnitřního předpisu města Dvůr Králové

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, Praha 7, IČ: , DIČ: CZ zastoupená

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, Praha 7, IČ: , DIČ: CZ zastoupená ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ: 0000 7064, DIČ: CZ00007064 zastoupená Mgr. Jitkou Gjuričovou ředitelkou odboru prevence kriminality (dále jen zadavatel ) kontaktní

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce Sanace akumulační nádrže na úpravně vody Dvůr Králové nad Labem Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem, které se neřídí

Více

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva)

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Aktualizace průkazů energetické náročnosti budov 2. VYMEZENÍ PLNĚNÍ VEŘEJNÉ

Více

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ

PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ Veřejná zakázka Mobilní telekomunikační služby 2018+ Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky PODROBNÁ SPECIFIKACE PLNĚNÍ 1. VYSVĚTLENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení

Více

Výzva k podání cenových nabídek

Výzva k podání cenových nabídek Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva k podání cenových nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu dodávku zadávaná podle ustanovení 6, 12

Více

Příloha č. 1 - Specifikace poptávky

Příloha č. 1 - Specifikace poptávky Výzva "Poskytování telekomunikačních služeb" - Příloha 1 Specifikace poptávky strana : 1 Příloha č. 1 - Specifikace poptávky 1. Informace o provozu Datové a hlasové služby, které budou na základě tohoto

Více

PC a příslušenství do pavilonu FLD

PC a příslušenství do pavilonu FLD Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále Výzva ) k veřejné zakázce zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách

Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách 1. Informace o nabízeném tarifním programu V Příloze č.1 je uvedeno uvažované rozčlenění zadavatelem provozovaných SIM karet do 5-ti profilů

Více

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ evropský sociální fond v ČR - j EVROPSKÁ UNIE MINISTERSTVO šk Q LS T V Í, m lá d e ž e a t ě l o v ý c h o v y INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Studie na vybudování kanalizace v lokalitě Nová Horka Příloha č.1

Více

MĚSTO LOVOSICE ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, fax 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz

MĚSTO LOVOSICE ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, fax 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na topenářské práce na akci s názvem: Zajištění telekomunikačních

Více

M ěsto O dolena Voda. Město Odolena Voda

M ěsto O dolena Voda. Město Odolena Voda M ěsto O dolena Voda Město Odolena Voda Vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 1/2016/lT Výběr dodavatele - operátora na mobilní služby využívané prostřednictvím mobilních telefonů

Více

Č. j. MV /VZ-2015 Praha 23. listopadu 2015

Č. j. MV /VZ-2015 Praha 23. listopadu 2015 Č. j. MV-163798-3/VZ-2015 Praha 23. listopadu 2015 podle Vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti a v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) veřejné zakázky POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB MOBILNÍHO OPERÁTORA PRO MĚSTO VARNSDORF" vypsané v otevřeném řízení

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁKONA Č.

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu ÚSTŘEDNÍ INSPEKTORÁT Květná 15, 603 00 Brno tel.: 543 540 201, fax: 543 540 202 Vyřizuje: Mgr. Petr Šula Tel.: 543 540 303 E-mail: petr.sula@szpi.gov.cz Č.j.: SZPI/AG945-2/2018 Datum: 28. 9. 2018 Uveřejněno

Více

Postupné dodávky tašek (provedení dámské/pánské)

Postupné dodávky tašek (provedení dámské/pánské) POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ Postupné dodávky tašek (provedení dámské/pánské) Číslo poptávkového řízení: 0224002662 Obchodní firma: Letiště Praha, a. s. se sídlem: Praha 6, K Letišti 6/1019, PSČ 160 08 IČO: 282 44

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Č. j.: 06515/16-SSHR Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj

Více

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění Veřejná zakázka "Poskytování telekomunikačních služeb" strana: 1 Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění 1. Informace o provozu Datové a hlasové služby, které budou na základě tohoto výběrového řízení

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 5711/2014/2060/86 Franc 22.10.

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 5711/2014/2060/86 Franc 22.10. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 5711/2014/2060/86 Franc 22.10.2014 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Rekonstrukce školních kuchyní Studénka 1.

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Číslo S-1/2016 Obec Čejkovice

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Číslo S-1/2016 Obec Čejkovice Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Číslo S-1/2016 Obec Čejkovice Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12 odst. 6 a 147a zákona

Více

Výzva a zadávací podmínky

Výzva a zadávací podmínky Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. (dále jen Poptávka ) na dodávku. Klavír do koncertního sálu ZUŠ Střezina. Zadavatel poptávky:

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. (dále jen Poptávka ) na dodávku. Klavír do koncertního sálu ZUŠ Střezina. Zadavatel poptávky: STREZ/308/2019 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ (dále jen Poptávka ) na dodávku Klavír do koncertního sálu ZUŠ Střezina Zadavatel poptávky: ZUŠ Střezina, Hradec Králové, Luční 838 Luční 838 500 03 Hradec Králové 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon") Tato veřejná zakázka

Více

VÝZVA O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace) veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce

VÝZVA O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace) veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce VÝZVA O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace) veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce MIMO REŽIM ZÁKONA č.134/2016 Sb. O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (PÍSEMNÁ ČÁST) pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Název akce: DODÁVKA NOTEBOOKŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: Město Litomyšl se sídlem: Litomyšl-Město,

Více

STAROSTA MĚSTA PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

STAROSTA MĚSTA PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STAROSTA MĚSTA naše zn.: MUVS 29758/2019/OP/Fú vyřizuje: JUDr. Jana Fúsiková telefon: 571 491 499 e-mail: verejne.zakazky@mestovsetin.cz datum 12.4.2019 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné

Více

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu Změna č. 1 doplnění Přílohy č. 2 a 3

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu Změna č. 1 doplnění Přílohy č. 2 a 3 ÚSTŘEDNÍ INSPEKTORÁT Květná 15, 603 00 Brno tel.: 543 540 201, fax: 543 540 202 Vyřizuje: Mgr. Petr Šula Tel.: 543 540 303 E-mail: petr.sula@szpi.gov.cz Č.j.: SZPI/AD958-9/2018 Datum: 27. 6. 2018 Uveřejněno

Více

C152947. Laurinova 905, 293 01 Mladá Boleslav. Mgr. Brigita Šulcová, ředitelka školy

C152947. Laurinova 905, 293 01 Mladá Boleslav. Mgr. Brigita Šulcová, ředitelka školy Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU 1. Zadavatel veřejné zakázky: Subjekt Město Nalžovské Hory se sídlem Nalžovské Hory 104/1, 341 01 Horažďovice IČ, DIČ IČ: 00255866,

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

FN u sv. Anny v Brně - ICRC Mrazící a chladicí boxy

FN u sv. Anny v Brně - ICRC Mrazící a chladicí boxy Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 Název akce ISPROFIN: FN u sv. Anny v Brně ICRC Číslo akce ISPROFIN:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace. Identifikace zadavatele Petr Mrzena. Zadavatel Úřední název zadavatele:

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace. Identifikace zadavatele Petr Mrzena. Zadavatel Úřední název zadavatele: Zadavatel Úřední název zadavatele: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 IČO: 00063797 Sídlo/místo podnikání: Zenklova 1/35 18000 Praha Kontaktní osoba: Petr Mrzena Specifikace VZ Název VZ: Realizace obnovy LAN sítě MČ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky MĚSTO TŘEBÍČ místostarosta Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Mgr. Veronika Veselá TELEFON:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou. Střecha - smuteční síň

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou. Střecha - smuteční síň MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky a účasti v e-aukci. Identifikace zadavatele Milan Lonský

Výzva k podání nabídky a účasti v e-aukci. Identifikace zadavatele Milan Lonský Zadavatel Úřední název zadavatele: - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání: Karlovo náměstí 1359/1 128 01 Praha 2 Kontaktní osoba: Milan Lonský Specifikace VZ Název VZ: mobilní

Více

Dřevo Pevnost Poznání 002-2012

Dřevo Pevnost Poznání 002-2012 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku v dynamickém nákupním systému na nákup dřeva a dřevěných stavebních materiálů pro projekt Pevnost Poznání, zadávanou dle 95 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů ZADAVATEL: Fakultní nemocnice Ostrava Sídlem: 17. listopadu 1790, 708 52 Ostrava Poruba Zastoupený: doc. MUDr. David Feltl, Ph.D,.MBA - náměstek ředitele pro strategii jednající na základě pověření ze

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka obědů pro pečovatelskou, odlehčovací službu, denní stacionář, azylový dům a zaměstnance Střediska sociálních služeb města Kopřivnice, p.o.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN IČO: 00261238 Sídlo/místo podnikání: Mírové nám. 1175/5 40502

Více