Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov"

Transkript

1 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov zveřejňuje poptávkové řízení na zajištění úklidu společných prostor v bytovém domě č.p. 604 ve Štěpánově. Bližší informace včetně vymezení předmětu plnění jsou uveřejněny na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky. Nabídky je možné podat osobně nebo zaslat na Obecní úřad Štěpánov do 2. prosince 12,00 hodin, v zalepené úřední obálce označené nápisem Neotvírat poptávkové řízení. Ředitel Základní školy Štěpánov vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa speciální pedagog pro školní poradenské pracoviště. Výběrové řízení proběhne 16. prosince. Jedná se o pracovní pozici speciálního pedagoga na 0,4 až 0,5 úvazku se zařazením do 11. až 12. platové třídy dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 564/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Písemné žádosti doručte osobně řediteli školy nebo zašlete písemně na adresu ZŠ Štěpánov, Dolní 597, do 15. prosince. K žádosti přiložte strukturovaný životopis, kopii diplomu o dosaženém vzdělání a další osvědčení, která mohou mít vliv na požadovanou profesi. Požadované vzdělání VŠ se zaměřením na speciální pedagogiku. Nástup od V pondělí 5. prosince v 16,00 hodin jsou zvány děti do knihovny ve Štěpánově do kreativního kroužku. Pro děti je připravena malá sladkost.

2 Ve čtvrtek 8. prosince odpoledne bude knihovna uzavřena. Osadní výbor Březce zve všechny děti i dospělé na rozsvěcování vánočního stromečku v neděli 4. prosince od 16,00 hod. u kříže v Březcích. Přijďte strávit slavnostní podvečer času adventního k vánočnímu stromečku s vánočním punčem pro děti a dospělé. Hrníčky na punč s sebou. ZŠ Štěpánov zve děti, rodiče, prarodiče a přátele školy na Vánoční setkání aneb možná přijde i Mikuláš v úterý 6. prosince v 16,00 hodin do školní jídelny. Připraveno je vystoupení žáků, prodej keramiky s vánoční tematikou, malé občerstvení včetně punče, možnost vyrobit si drobné vánoční dárky. Během akce si můžete prohlédnout výstavku slabikářů. Drůbežárna PRACE bude prodávat v pátek 2. prosince ve 13,15 hodin v Moravské Huzové a v 15,00 hodin ve Štěpánově u sokolovny kuřice různých barev, 170 Kč/kus, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kůže, 5 Kč za kus. V pondělí 5. prosince bude zahájen prodej vánočních stromků, stříbrných smrčků, v bývalém areále UP závodů na adrese Březecká 3. Prodejní doba: pondělí až pátek 8,00 až 17,00 hodin, sobota a neděle 8,00 až 15,00 hodin. Každou adventní neděli se uskuteční prodej také v parku TGM, vždy po 15,00 hodině.

3

4 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov zveřejňuje poptávkové řízení na zajištění úklidu společných prostor v bytovém domě č.p. 604 ve Štěpánově. Bližší informace včetně vymezení předmětu plnění jsou uveřejněny na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky. Nabídky je možné podat osobně nebo zaslat na Obecní úřad Štěpánov do 2. prosince 12,00 hodin, v zalepené úřední obálce označené nápisem Neotvírat poptávkové řízení. Ředitel Základní školy Štěpánov vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa speciální pedagog pro školní poradenské pracoviště. Výběrové řízení proběhne 16. prosince. Jedná se o pracovní pozici speciálního pedagoga na 0,4 až 0,5 úvazku se zařazením do 11. až 12. platové třídy dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 564/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Písemné žádosti doručte osobně řediteli školy nebo zašlete písemně na adresu ZŠ Štěpánov, Dolní 597, do 15. prosince. K žádosti přiložte strukturovaný životopis, kopii diplomu o dosaženém vzdělání a další osvědčení, která mohou mít vliv na požadovanou profesi. Požadované vzdělání VŠ se zaměřením na speciální pedagogiku. Nástup od V pondělí 5. prosince v 16,00 hodin jsou zvány děti do knihovny ve Štěpánově do kreativního kroužku. Pro děti je připravena malá sladkost.

5 Ve čtvrtek 8. prosince odpoledne bude knihovna uzavřena. Osadní výbor Březce zve všechny děti i dospělé na rozsvěcování vánočního stromečku v neděli 4. prosince od 16,00 hod. u kříže v Březcích. Přijďte strávit slavnostní podvečer času adventního k vánočnímu stromečku s vánočním punčem pro děti a dospělé. Hrníčky na punč s sebou. ZŠ Štěpánov zve děti, rodiče, prarodiče a přátele školy na Vánoční setkání aneb možná přijde i Mikuláš v úterý 6. prosince v 16,00 hodin do školní jídelny. Připraveno je vystoupení žáků, prodej keramiky s vánoční tematikou, malé občerstvení včetně punče, možnost vyrobit si drobné vánoční dárky. Během akce si můžete prohlédnout výstavku slabikářů. Drůbežárna PRACE bude prodávat v pátek 2. prosince ve 13,15 hodin v Moravské Huzové a v 15,00 hodin ve Štěpánově u sokolovny kuřice různých barev, 170 Kč/kus, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kůže, 5 Kč za kus. V pondělí 5. prosince bude zahájen prodej vánočních stromků, stříbrných smrčků, v bývalém areále UP závodů na adrese Březecká 3. Prodejní doba: pondělí až pátek 8,00 až 17,00 hodin, sobota a neděle 8,00 až 15,00 hodin. Každou adventní neděli se uskuteční prodej také v parku TGM, vždy po 15,00 hodině.

6

7 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov zveřejňuje poptávkové řízení na zajištění úklidu společných prostor v bytovém domě č.p. 604 ve Štěpánově. Bližší informace včetně vymezení předmětu plnění jsou uveřejněny na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky. Nabídky je možné podat osobně nebo zaslat na Obecní úřad Štěpánov do 2. prosince 12,00 hodin, v zalepené úřední obálce označené nápisem Neotvírat poptávkové řízení. Ředitel Základní školy Štěpánov vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa speciální pedagog pro školní poradenské pracoviště. Výběrové řízení proběhne 16. prosince. Jedná se o pracovní pozici speciálního pedagoga na 0,4 až 0,5 úvazku se zařazením do 11. až 12. platové třídy dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 564/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Písemné žádosti doručte osobně řediteli školy nebo zašlete písemně na adresu ZŠ Štěpánov, Dolní 597, do 15. prosince. K žádosti přiložte strukturovaný životopis, kopii diplomu o dosaženém vzdělání a další osvědčení, která mohou mít vliv na požadovanou profesi. Požadované vzdělání VŠ se zaměřením na speciální pedagogiku. Nástup od V pondělí 5. prosince v 16,00 hodin jsou zvány děti do knihovny ve Štěpánově do kreativního kroužku. Pro děti je připravena malá sladkost.

8 Ve čtvrtek 8. prosince odpoledne bude knihovna uzavřena. Osadní výbor Březce zve všechny děti i dospělé na rozsvěcování vánočního stromečku v neděli 4. prosince od 16,00 hod. u kříže v Březcích. Přijďte strávit slavnostní podvečer času adventního k vánočnímu stromečku s vánočním punčem pro děti a dospělé. Hrníčky na punč s sebou. ZŠ Štěpánov zve děti, rodiče, prarodiče a přátele školy na Vánoční setkání aneb možná přijde i Mikuláš v úterý 6. prosince v 16,00 hodin do školní jídelny. Připraveno je vystoupení žáků, prodej keramiky s vánoční tematikou, malé občerstvení včetně punče, možnost vyrobit si drobné vánoční dárky. Během akce si můžete prohlédnout výstavku slabikářů. Drůbežárna PRACE bude prodávat v pátek 2. prosince ve 13,15 hodin v Moravské Huzové a v 15,00 hodin ve Štěpánově u sokolovny kuřice různých barev, 170 Kč/kus, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kůže, 5 Kč za kus. V pondělí 5. prosince bude zahájen prodej vánočních stromků, stříbrných smrčků, v bývalém areále UP závodů na adrese Březecká 3. Prodejní doba: pondělí až pátek 8,00 až 17,00 hodin, sobota a neděle 8,00 až 15,00 hodin. Každou adventní neděli se uskuteční prodej také v parku TGM, vždy po 15,00 hodině.

9

10 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov zveřejňuje poptávkové řízení na zajištění úklidu společných prostor v bytovém domě č.p. 604 ve Štěpánově. Bližší informace včetně vymezení předmětu plnění jsou uveřejněny na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky. Nabídky je možné podat osobně nebo zaslat na Obecní úřad Štěpánov do 2. prosince 12,00 hodin, v zalepené úřední obálce označené nápisem Neotvírat poptávkové řízení. Ředitel Základní školy Štěpánov vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa speciální pedagog pro školní poradenské pracoviště. Výběrové řízení proběhne 16. prosince. Jedná se o pracovní pozici speciálního pedagoga na 0,4 až 0,5 úvazku se zařazením do 11. až 12. platové třídy dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 564/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Písemné žádosti doručte osobně řediteli školy nebo zašlete písemně na adresu ZŠ Štěpánov, Dolní 597, do 15. prosince. K žádosti přiložte strukturovaný životopis, kopii diplomu o dosaženém vzdělání a další osvědčení, která mohou mít vliv na požadovanou profesi. Požadované vzdělání VŠ se zaměřením na speciální pedagogiku. Nástup od V pondělí 5. prosince v 16,00 hodin jsou zvány děti do knihovny ve Štěpánově do kreativního kroužku. Pro děti je připravena malá sladkost.

11 Ve čtvrtek 8. prosince odpoledne bude knihovna uzavřena. Osadní výbor Březce zve všechny děti i dospělé na rozsvěcování vánočního stromečku v neděli 4. prosince od 16,00 hod. u kříže v Březcích. Přijďte strávit slavnostní podvečer času adventního k vánočnímu stromečku s vánočním punčem pro děti a dospělé. Hrníčky na punč s sebou. ZŠ Štěpánov zve děti, rodiče, prarodiče a přátele školy na Vánoční setkání aneb možná přijde i Mikuláš v úterý 6. prosince v 16,00 hodin do školní jídelny. Připraveno je vystoupení žáků, prodej keramiky s vánoční tematikou, malé občerstvení včetně punče, možnost vyrobit si drobné vánoční dárky. Během akce si můžete prohlédnout výstavku slabikářů. Drůbežárna PRACE bude prodávat v pátek 2. prosince ve 13,15 hodin v Moravské Huzové a v 15,00 hodin ve Štěpánově u sokolovny kuřice různých barev, 170 Kč/kus, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kůže, 5 Kč za kus. V pondělí 5. prosince bude zahájen prodej vánočních stromků, stříbrných smrčků, v bývalém areále UP závodů na adrese Březecká 3. Prodejní doba: pondělí až pátek 8,00 až 17,00 hodin, sobota a neděle 8,00 až 15,00 hodin. Každou adventní neděli se uskuteční prodej také v parku TGM, vždy po 15,00 hodině.

12

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům, že kompostárna ve Štěpánově již nemá k odběru kompost. Nový kompost bude až začátkem jara příštího roku, občané budou včas informováni.

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Ve dnech 7. října od 14,00 do 22,00 hodin a 8. října od 8,00 do 14,00 hodin se uskuteční volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje. Ve volebním okrsku č. 1

Více

Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i

Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i Obecní vysílání 3C Domov pro seniory Věstonická 1, Brno, příspěvková organizace, přijme do pracovního poměru pracovníky na pozici úklidu, pracovní doba 6:00 14:30, i víkendy na pozici pracovník v sociálních

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Informace Obecního úřadu

Informace Obecního úřadu Informace Obecního úřadu 26. 11. 2018 Provozovatelem televizního vysílání v kabelovém rozvodu je společnost CABTELmont Zlín, s.r.o. IČ: 60696346 Školní 234 763 15 Slušovice e-mail: info@cabtelmont.cz Orgánem

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

Životický portál. Od 5. prosince do 11. prosince 2016

Životický portál. Od 5. prosince do 11. prosince 2016 Životický portál Od 5. prosince do 11. prosince 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk KUNCOVÁ Věra 33 92 KROUTILOVÁ Vlasta 23 65 ŽLEBEK Jindřich 148 60 CÁBOVÁ Růžena

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Životický portál. Od 9. května do 15. května 2016

Životický portál. Od 9. května do 15. května 2016 Životický portál Od 9. května do 15. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy Informační občasník OÚ Staré Heřminovy 26.11.2018 2/2018 Seznámení s výsledky voleb do ZO Staré Heřminovy ve dnech 5. - 6. 10. 2018 Počet volebních okrsků 1 Počet okrskových volebních komisí, které předaly

Více

Životický portál. Od 31. října do 6. října 2016

Životický portál. Od 31. října do 6. října 2016 Životický portál Od 31. října do 6. října 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk ČERNÁ Růžena 49 91 LACINA Stanislav 15 75 ČERNOCH Jan 7 75 ŽERDÍK Miloslav 150 65 DAROŇ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Oznámení Brněnských vodáren a kanalizací, a.s. Z důvodu zjištění nízkého výskytu bakterií v pitné vodě vyhlašují Brněnské vodovody a kanalizace po

Oznámení Brněnských vodáren a kanalizací, a.s. Z důvodu zjištění nízkého výskytu bakterií v pitné vodě vyhlašují Brněnské vodovody a kanalizace po Obecní vysílání 3C Oznámení Brněnských vodáren a kanalizací, a.s. Z důvodu zjištění nízkého výskytu bakterií v pitné vodě vyhlašují Brněnské vodovody a kanalizace po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Podbaba - Starý Hloubětín

Podbaba - Starý Hloubětín PRACOVNÍ DEN (X) Tarifní pásmo P Podbaba - Starý Hloubětín 4:47 5:07 5:20 5:32 5:47 6:02 6:15 6:24 6:31 6:39 6:4 6:56 7:04 7:12 7:20 7:2 7:36 7:44 7:52 :00 :0 :16 :24 :32 :40 :4 :57 9:07 4:4 5:0 5:21 5:33

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

Životický portál. Od 24. října do 30. října 2016

Životický portál. Od 24. října do 30. října 2016 Životický portál Od 24. října do 30. října 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal 170 93 MIKULENKA Radomír 121 60 MACÍČEK Stanislav 165 81

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019 pondělí 3.9.2018 zahájení školního vyučování pátek 28.9.2018 svátek pátek 26.10.2018 až úterý 30.10.2018 ské volno, víkend, podzimní prázdniny

Více

Informace OÚ Štěpánov

Informace OÚ Štěpánov Informace OÚ Štěpánov Starosta obce svolává na čtvrtek 25. 4. 2019 od 17 hodin do obecního domu v Moravské Huzové 4. zasedání Zastupitelstva obce Štěpánov. Oznamujeme občanům, že z důvodu poruchy čerpadla

Více

PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov

PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014 nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov tel. 581 204 437, mob. 777 929 215 e-mail: info.dusevnizdravi@gmail.com web: www.dusevnizdravi.com Ředitelka organizace: Bc. Kateřina

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Ročník , Brno 38. číslo KALENDÁŘ AKCÍ. datum Akce Čas Místo ČERVEN st 13. Kruh rodičů 19:00 jídelna školy st 27.

Ročník , Brno 38. číslo KALENDÁŘ AKCÍ. datum Akce Čas Místo ČERVEN st 13. Kruh rodičů 19:00 jídelna školy st 27. WALDORFSKÉ PÁTEČNÍ LISTY Ročník 12. 8. 6. 2018, Brno 38. číslo KALENDÁŘ AKCÍ datum Akce Čas Místo ČERVEN st 13. Kruh rodičů 19:00 jídelna školy st 27. Měsíční slavnost KALENDÁŘ AKCÍ MŠ ČERVEN st 13. Kruh

Více

M ě s t o B a k o v n a d J i z e r o u. Nařízení č. 1/2015

M ě s t o B a k o v n a d J i z e r o u. Nařízení č. 1/2015 M ě s t o B a k o v n a d J i z e r o u Nařízení č. 1/2015 města Bakov nad Jizerou kterým se vydává Tržní řád ve znění nařízení č. 2/2015 Rada města Bakov nad Jizerou se na svém zasedání dne 29. 6. 2015

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek a v pátek nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek a v pátek nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes Obecní vysílání 3C MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 28.3. a v pátek 29.3.2013 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes Upozornění Od 30.3. do 3.4.2013 včetně bude na Městském úřadě v Židlochovicích

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE. Obec Prušánky

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE. Obec Prušánky INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Prušánky 28. 11. 5. 12. 2018 INFORMACE OÚ V PRUŠÁNKÁCH 2018 Obecní úřad Pondělí 7:00-17:00 úřední den Úterý 7:00 15:30 Středa 7:00 17:00 úřední den Čtvrtek 7:00 15:30 Pátek

Více

Životický portál. Od 4. dubna do 10. dubna 2016

Životický portál. Od 4. dubna do 10. dubna 2016 Životický portál Od 4. dubna do 10. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU ve čtvrtek 3. prosince 2015 v 16:30 hodin na návsi.

ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU ve čtvrtek 3. prosince 2015 v 16:30 hodin na návsi. Obecní vysílání 3C ZŠ a MŠ Žatčany srdečně všechny zve na ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU ve čtvrtek 3. prosince 2015 v 16:30 hodin na návsi. Přijďte si s námi zazpívat a otevřít adventní čas. Můžete si také

Více

DODATEK K OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉ VÝZVY NA OBSAZENÍ PRACOVNÍHO MÍSTA. DOMOVNÍK - PREVENTISTA uveřejněného dne

DODATEK K OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉ VÝZVY NA OBSAZENÍ PRACOVNÍHO MÍSTA. DOMOVNÍK - PREVENTISTA uveřejněného dne DODATEK K OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉ VÝZVY NA OBSAZENÍ PRACOVNÍHO MÍSTA DOMOVNÍK - PREVENTISTA uveřejněného dne 02.11.2017. Lhůta pro podání písemné přihlášky do výběrového řízení na obsazení výše uvedené

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve středu dne 12. září 2018 zemřel ve věku 93 let pan RUDOLF JUŘÍK Hvozdná, Osmek 266 Se zesnulým se rozloučíme ve středu 19. září 2018 v 10.30

Více

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem.

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. VINUTÉ PERLY, čtvrtek 5. 11. 2015 pro dospělé i šikovné starší děti Výroba krásných skleněných vinutých perel na plynovém kahanu. Individuální přístup, max.

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2015

V Ř E S K O V Á K leden 2015 V Ř E S K O V Á K leden 2015 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jsme vstoupili do dalšího roku, ve kterém si připomeneme 25.výročí samostatné obce Vřeskovice. Myslím, že není pochyb o tom, že tento krok

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013/2014

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013/2014 Základní škola Jihlava, Jungmannova 6, příspěvková organizace se sídlem v Jihlavě, Jungmannova 3298/6 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 39. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013/2014 Č.j.: 893/2013 Vypracoval: Spisový

Více

Životický portál. Od 28. listopadu do 4. prosince 2016

Životický portál. Od 28. listopadu do 4. prosince 2016 Životický portál Od 28. listopadu do 4. prosince 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk KUNCOVÁ Věra 33 92 KROUTILOVÁ Vlasta 23 65 ŽLEBEK Jindřich 148 60 CÁBOVÁ Růžena

Více

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu.

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. a usnesením č. 1008 Rady města Vimperk ze dne 24.9.2007 záměr č. 106/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Mimořádný páteční waldorfský list a nástěnka

Mimořádný páteční waldorfský list a nástěnka Mimořádný páteční waldorfský list a nástěnka Ročník 11. 2. 9. 2016, Brno 1. číslo KALENDÁŘ AKCÍ datum Akce Čas místo ZÁŘÍ čt 8.9. Přednáška Média v životě dítěte 18 hodin školní jídelna po 12.9. Schůzka

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

ZVEME DĚTI A MLÁDEŽ NA NÁCVIK ŽIVÉHO BETLÉMA. PRVNÍ ZKOUŠKA SE KONÁ V PONDĚLÍ 12. LISTOPADU V 17:00 V ORLOVNĚ. VEZMĚTE SI S SEBOU PROSÍM PŘEZŮVKY.

ZVEME DĚTI A MLÁDEŽ NA NÁCVIK ŽIVÉHO BETLÉMA. PRVNÍ ZKOUŠKA SE KONÁ V PONDĚLÍ 12. LISTOPADU V 17:00 V ORLOVNĚ. VEZMĚTE SI S SEBOU PROSÍM PŘEZŮVKY. Obecní vysílání 3C ZVEME DĚTI A MLÁDEŽ NA NÁCVIK ŽIVÉHO BETLÉMA. PRVNÍ ZKOUŠKA SE KONÁ V PONDĚLÍ 12. LISTOPADU V 17:00 V ORLOVNĚ. VEZMĚTE SI S SEBOU PROSÍM PŘEZŮVKY. KRAX Ivanovice bude v úterý 13.11.2012

Více

MĚSTO LIBOCHOVICE. Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, Libochovice. Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu

MĚSTO LIBOCHOVICE. Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, Libochovice. Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu MĚSTO LIBOCHOVICE Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, 411 17 Libochovice Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Libochovice Městský úřad

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 6/2017

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 6/2017 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 6/2017 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 14.03.2017 vyhlašuje výběrové řízení na obsazení

Více

Životický portál. Od 30. května do 5. června 2016

Životický portál. Od 30. května do 5. června 2016 Životický portál Od 30. května do 5. června 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci červnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk WILDEROVÁ Marta 168 86 HASAL Antonín 186 65 MACHÁČ Antonín 178 65 TKADLEČKOVÁ Marie

Více

Praha,Obchodní náměstí- Jílové u Prahy,náměstí/Jesenice

Praha,Obchodní náměstí- Jílové u Prahy,náměstí/Jesenice U Stavoservisu 692/b,08 00 Praha 0, tel. +42022528 5 7 9 5 7 9 2 2 25 27 29 5 7 9 4 4 45 X X 6+ X X 6+ X X X 6+ X X X 6+ X X 6 + X X 6+ X X H H H H H H H Hea Heb H H 0 5:07 5:7 5:7 6:07 6:27 6:7 6:5 7:7

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

Životický portál. Od 12. října do 18. října 2015

Životický portál. Od 12. října do 18. října 2015 Životický portál Od 12. října do 18. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal MACÍČEK Stanislav ŠPUNAR Robert KUNC Jan 170 165 154 189 92 80 70

Více

Životický portál. Od 16. května do 22. května 2016

Životický portál. Od 16. května do 22. května 2016 Životický portál Od 16. května do 22. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015 Životický portál Od 7. prosince do 13. prosince 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno KUNCOVÁ Věra BARTOŇ Josef VIČANOVÁ Marie Č.p. Věk 33 29 153 91 70 70 Jméno NĚMCOVÁ Jana ŽLEBKOVÁ

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná FOTOGALERIE PRVNÍ ŠKOLNÍ DEN NAŠICH PRVŇÁČKŮ Požadavky: Obec Hvozdná vyhlašuje výběrové řízení na pozici TECHNIK OBCE. minimálně SŠ vzdělání s technickým zaměřením

Více

Životický portál. Od 25. prosince do 5. ledna 2017

Životický portál. Od 25. prosince do 5. ledna 2017 Životický portál Od 25. prosince do 5. ledna 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk KUNCOVÁ Věra 33 92 KROUTILOVÁ Vlasta 23 65 ŽLEBEK Jindřich 148 60 CÁBOVÁ Růžena

Více

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 Hradecké lyžaře odveze do Deštného v Orlických horách přímou linkou skibus. Provoz skibusu, který vznikl v roce 2011 jako společný projekt dopravního

Více

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017 Životický portál od 15. května do 21. května 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 95 HIKEL Alois 130 84 KUNCOVÁ Amalie 27 81 GERYKOVÁ Jiřina 8

Více

Obecní úřad Benešov u Semil kontakty

Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Starosta: tel./fax 481 62 27 93, 724 180 025 Účetní: tel. 481 62 48 91 E-mail: obec.benesov@iol.cz Stránky: www.benesovusemil.cz Vážení diváci Vítáme Vás při sledování

Více

Dolnobrannský zpravodaj

Dolnobrannský zpravodaj Číslo 8 Dolnobrannský zpravodaj Strana 5 Ze života školy V listopadu tohoto roku vzniklo v Dolní Branné nové občanské sdružení. Nese jméno ŠKOLÁK a jeho hlavním cílem je podporovat činnost školy, pořádat

Více

Životický portál. Od 23. května do 29. května 2016

Životický portál. Od 23. května do 29. května 2016 Životický portál Od 23. května do 29. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 94 ČERNOCHOVÁ Marcela 18 65 HIKEL Alois 130 83

Více

Přijmeme učitele hry na klavír a korepetitora

Přijmeme učitele hry na klavír a korepetitora a korepetitora Soukromá základní umělecká škola Slovácko přijme učitele hry na klavír v Uherském Hradišti v předběžném rozsahu výuky 0,5-1 úvazek. možnost dohody na nižší úvazek s budoucím rozšířením až

Více

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod.

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Obecní vysílání 3C Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Zdarma můžete odevzdat baterie všeho druhu, oleje, plechovky od barev, zářivky, výbojky,

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Marie č.p. 120 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Marie č.p. 120 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Marie č.p. 120 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 17.11. do 24.11. 2014 Pondělí STÁTNÍ SVÁTEK Úterý Polévka čočková Rizoto s vepřovým masem, červená

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM. Nařízení města Bystřice pod Hostýnem č. 1/2015, kterým se vydává. Článek 1 Úvodní ustanovení

MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM. Nařízení města Bystřice pod Hostýnem č. 1/2015, kterým se vydává. Článek 1 Úvodní ustanovení MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Nařízení města Bystřice pod Hostýnem č. 1/2015, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD Rada města Bystřice pod Hostýnem na základě zmocnění uvedeného v ustanovení 18 odst. 1 a 3 zákona

Více

Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10.

Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10. Obecní vysílání 3C Pozvánka na hody Žatčanská chasa Vás srdečně zve na K R O J O V A N É Ž A T Č A N S K É H O D Y, které se tradičně konají o svátku Nejsvětější Trojice, letos 10. až 12. června 2017 *******

Více

Obecní vysílání 3C Na úřední desce (u samoobsluhy a na webu obce) je vyvěšen Návrh závěrečného účtu obce Žatčany za rok 2016. Připomínky k návrhu ZÚ můžete uplatnit písemně do 10.5.2017 nebo ústně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2005

V Ř E S K O V Á K listopad 2005 V Ř E S K O V Á K listopad 2005 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, na stránkách Vřeskováka jsme vás několikrát vyzývali, aby jste nám posílali náměty a připomínky. Jsem rád, když nějaký dopis přijde. Co

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD Brno - Střelice - Rosice - Zastávka - Rapotice - Kralice nad Oslavou - Náměšť nad Oslavou (I. část)

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD Brno - Střelice - Rosice - Zastávka - Rapotice - Kralice nad Oslavou - Náměšť nad Oslavou (I. část) x Brno - Střelice - Rosice - - Rapotice - Kralice nad Oslavou - Náměšť nad Oslavou (I. část) Brno - Náměšť nad Oslavou (I. část) Platí 12.8.2016 406 Ivančice 423 Mohelno 153 Ivančice 420 Velká Bíteš 421

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo Agentura ochrany přírody a krajiny ČR (dále jen AOPK ČR ) vyhlašuje dle zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen zákon ) první kolo

Více

1. Běh Blok Kurz Datum Čas

1. Běh Blok Kurz Datum Čas 1. Běh Osobní šance- jak využít své přirozené vlastnosti; Od přání ke skutečnosti- 13. září 2010; středa 17:00-20:00 cesta 15. září 2010; pondělí 17:00-20:00 Zaměstnání versus podnikání; Pracovní reference-

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 21. srpna 2018. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. Vzhledem k současnému období sucha žádáme odběratele vody z veřejného

Více

Životický portál. Od 30. března do 5. dubna 2015

Životický portál. Od 30. března do 5. dubna 2015 Životický portál Od 30. března do 5. dubna 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno DOŘIČÁKOVÁ Anna ČERNÝ Oldřich SURÁK Vojtěch MIČKA Jiří DROZD Bohumír ZAHRADNÍKOVÁ Emilie Číslo popisné

Více

OKRESNÍ SOUD V BŘECLAVI

OKRESNÍ SOUD V BŘECLAVI OKRESNÍ SOUD V BŘECLAVI Národních hrdinů 11, 690 24 Břeclav Tel. Infocentrum: 519 366 201, podatelna: 519 366 211, FAX: 519 321 686 e-mail: podatelna@osoud.brv.justice.cz Spr 314/2019 Předseda Okresního

Více

Pan Miroslav Kostovič - 3. 1. 55 let Paní Zuzana Janušková - 8. 1. 82 let Pan Petr Režňák - 23.1. 54 let Paní Zdeňka Pippingerová - 31.1.

Pan Miroslav Kostovič - 3. 1. 55 let Paní Zuzana Janušková - 8. 1. 82 let Pan Petr Režňák - 23.1. 54 let Paní Zdeňka Pippingerová - 31.1. Spolek neslyšících Břeclav, z.s., Kapusty 282/12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

PLÁNOVANÉ AKTIVITY PROSINEC nám. Přerovského povstání Přerov

PLÁNOVANÉ AKTIVITY PROSINEC nám. Přerovského povstání Přerov PLÁNOVANÉ AKTIVITY PROSINEC 2016 nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov tel. 581 204 437 kancelář sociálních pracovnic 777 92 92 15 soc. pracovnice Ing. Klára Henčlová 777 92 92 16 soc. pracovnice Bc.

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Zpravodaj obce Řepice

Zpravodaj obce Řepice Zpravodaj obce Řepice Ročník XVI číslo 12 prosinec 2018 Veras Obsah zpravodaje: Obecní úřad informuje Společenská rubrika Ostatní Obecní úřad informuje Vážení spoluobčané, další kalendářní rok je za námi.

Více

Vedoucí / vedoucího Centra sociálních služeb Varnsdorf

Vedoucí / vedoucího Centra sociálních služeb Varnsdorf OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Město Varnsdorf, zastoupené tajemníkem Městského úřadu Varnsdorf, vyhlašuje dne 16.11.2016 výběrové řízení na obsazení pracovního místa: Vedoucí / vedoucího Centra

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2011

V Ř E S K O V Á K listopad 2011 V Ř E S K O V Á K listopad 2011 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,na bývalé skládce směr Lhovice došlo ke spálení dřevního odpadu a kompletnímu srovnání. Bohužel někteří neukáznění občané sem zase vyvážejí

Více

RaM po projednání schválila:

RaM po projednání schválila: Usnesení z 14. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 06.11.2017 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města upraveno!!! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 310/17: RaM schválila program jednání

Více

Chrustoš. Chrustenický občasník Ročník 2012, číslo 4

Chrustoš. Chrustenický občasník Ročník 2012, číslo 4 Chrustoš Chrustenický občasník Ročník 2012, číslo 4 Úřední hodiny obecního úřadu : Pondělí 13:00-17:00 hod Středa 13:00-17:00 hod Telefon: 311 672 117, 311 671 618 E-mail: chrustenice@iol.cz Internet:

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Požadavky: Obec Hvozdná vyhlašuje výběrové řízení na pozici TECHNIK OBCE. minimálně SŠ vzdělání s technickým zaměřením minimálně 2 roky praxe znalost práce na

Více

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Setkání v klubovně Pravidelně každou třetí středu v měsíci od 14.00-17.00 hod. BUDOVA Diecézní rady CČSH v Brně, Česká 31, (vedle drogerie

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 22/2018

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 22/2018 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 22/2018 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 18.12.2018 vyhlašuje výběrové řízení na

Více

9:30 Mše svatá v Medlově. 11:00 Mše svatá v Renotech. 14:00 Mše svatá ke cti Panny Marie v Nové Dědině Za farníky z Nové Dědiny Jména Panny Marie

9:30 Mše svatá v Medlově. 11:00 Mše svatá v Renotech. 14:00 Mše svatá ke cti Panny Marie v Nové Dědině Za farníky z Nové Dědiny Jména Panny Marie Římskokatolická farnost POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od 11. 9. do 18. 9. 2016 www.farnostunicov.cz Den Liturgická oslava Hodina Úmysl Za farníky 11 9:30 Mše svatá v ě 24. neděle v mezidobí Mše svatá v Renotech

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 30. 11. - 6. 12. 2013 Zveme Vás na bohatou nadílku kulturních akcí na Hradecku. Druhý adventní víkend: Královéhradecké informační centrum spolu s Hradeckou kulturní a vzdělávací

Více