Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu."

Transkript

1 a usnesením č Rady města Vimperk ze dne záměr č. 106/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnictví č tam označených jako: objekt na parcele KN st. č. 2522/34 v k. ú. Vimperk celková výměra nebytových prostor 428 m 2 a manipulační plochu - část parcely KN č. 2522/65 v k.ú. Vimperk o celkové výměře 1346 m 2 ve prospěch p. Andreje Kovalčíka, trvale bytem Kaplířova čp. 69, Vimperk, který má uvedené nemovitosti v nájmu do Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou jeden rok. Nájemné bude navýšeno o 15 %, kromě nájemného za manipulační plochu, které bude činit 2,- Kč za 1 m 2 a rok. Zájemci se upozorňují na to, že pokud nemovitosti nebudou způsobilé k účelu nájmu (podle záměru zájemce), musí uvést nemovitosti do stavu způsobilého k nájmu nájemce na své vlastní náklady včetně obstarání rekolaudace Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. Nabídka musí obsahovat minimálně tyto údaje: Identifikaci zájemce: - u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo se souhlasem jeho uvedení do nájemní smlouvy, /případně IČ/ trvalé bydliště, popř. kontaktní adresu, tel číslo /jiné spojení/ - u právnických osob obchodní firmu (název), sídlo, IČ, aktuální originál nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku ne starší tří měsíců (pokud právnická osoba v něm zapsaná), popř. kontaktní adresu, tel. číslo (jiné spojení). Vyjádření a nabídky zájemců je možné doručit po dobu 15 dnů ode dne zveřejnění tohoto záměru na úřední desce MěÚ Vimperk do podatelny Městského úřadu Vimperk v uzavřené obálce označené nápisem Záměr č. 106/28/07 neotvírat, která bude na uzavření opatřena jménem (firmou) a adresou (sídlem) zájemce. Bližší informace je možné získat u správce nemovitostí Městské správy domů s.r.o., se sídlem Vimperk, Náměstí Svobody 8, Vimperk (jednatel František Kroupa), tel.spojení : , msdvpk@quick.cz a to ve dnech : pondělí čtvrtek, v hodinách v pátek jen do hod. Tento správce je pověřen uzavřením nájemní smlouvy. Zájemci se upozorňují, že Rada města Vimperk může odmítnout veškeré nabídky a záměr pronájmu znovu kdykoliv zveřejnit a to za stejných nebo jiných podmínek. Neúplné nabídky zájemců mohou být podle rozhodnutí Rady města Vimperk vyřazeny s tím, že k nim nebude přihlíženo, nebo mohou být zájemci požádáni o doplnění nabídky. Pokud zájemce nedoplní nabídku ve lhůtě stanovené Radou města Vimperk, nebude dále k nabídce přihlíženo.

2 a usnesením č Rady města Vimperk ze dne záměr č. 107/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnictví č tam označených jako: manipulační plocha - část parcely KN č. 2522/79 v k.ú. Vimperk o celkové výměře 1612 m 2 ve prospěch p. Jiřího Košky, trvale bytem Čelakovského čp. 351, Vimperk a p. Františka Košky, trvale bytem Klostermannova čp. 367, Vimperk, který má uvedené nemovitosti v nájmu do Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou jeden rok. Nájemné bude činit 2,- Kč za 1 m 2 a rok. Zájemci se upozorňují na to, že pokud nemovitosti nebudou způsobilé k účelu nájmu (podle záměru zájemce), musí uvést nemovitosti do stavu způsobilého k nájmu nájemce na své vlastní náklady včetně obstarání rekolaudace Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. Nabídka musí obsahovat minimálně tyto údaje: Identifikaci zájemce: - u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo se souhlasem jeho uvedení do nájemní smlouvy, /případně IČ/ trvalé bydliště, popř. kontaktní adresu, tel číslo /jiné spojení/ - u právnických osob obchodní firmu (název), sídlo, IČ, aktuální originál nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku ne starší tří měsíců (pokud právnická osoba v něm zapsaná), popř. kontaktní adresu, tel. číslo (jiné spojení). Vyjádření a nabídky zájemců je možné doručit po dobu 15 dnů ode dne zveřejnění tohoto záměru na úřední desce MěÚ Vimperk do podatelny Městského úřadu Vimperk v uzavřené obálce označené nápisem Záměr č. 107/28/07 neotvírat, která bude na uzavření opatřena jménem (firmou) a adresou (sídlem) zájemce. Bližší informace je možné získat u správce nemovitostí Městské správy domů s.r.o., se sídlem Vimperk, Náměstí Svobody 8, Vimperk (jednatel František Kroupa), tel.spojení : , msdvpk@quick.cz a to ve dnech : pondělí čtvrtek, v hodinách v pátek jen do hod. Tento správce je pověřen uzavřením nájemní smlouvy. Zájemci se upozorňují, že Rada města Vimperk může odmítnout veškeré nabídky a záměr pronájmu znovu kdykoliv zveřejnit a to za stejných nebo jiných podmínek. Neúplné nabídky zájemců mohou být podle rozhodnutí Rady města Vimperk vyřazeny s tím, že k nim nebude přihlíženo, nebo mohou být zájemci požádáni o doplnění nabídky. Pokud zájemce nedoplní nabídku ve lhůtě stanovené Radou města Vimperk, nebude dále k nabídce přihlíženo.

3 a usnesením č Rady města Vimperk ze dne záměr č. 108/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnictví č tam označených jako: objekt na parcele KN st. č. 2522/71 v k.ú. Vimperk celková výměra nebytových prostor 314 m 2 a manipulační plochu - parcelu KN č. 2522/95 v k.ú. Vimperk o celkové výměře 481 m 2 ve prospěch p. Martina Sovy, trvale bytem Žár čp. 37, Stachy, který měl uvedené nemovitosti v nájmu do Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou, do Nájemné bude navýšeno o 15 %, kromě nájemného za manipulační plochu, které bude činit 2,- Kč za 1 m 2 a rok. Zájemci se upozorňují na to, že pokud nemovitosti nebudou způsobilé k účelu nájmu (podle záměru zájemce), musí uvést nemovitosti do stavu způsobilého k nájmu nájemce na své vlastní náklady včetně obstarání rekolaudace Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. Nabídka musí obsahovat minimálně tyto údaje: Identifikaci zájemce: - u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo se souhlasem jeho uvedení do nájemní smlouvy, /případně IČ/ trvalé bydliště, popř. kontaktní adresu, tel číslo /jiné spojení/ - u právnických osob obchodní firmu (název), sídlo, IČ, aktuální originál nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku ne starší tří měsíců (pokud právnická osoba v něm zapsaná), popř. kontaktní adresu, tel. číslo (jiné spojení). Vyjádření a nabídky zájemců je možné doručit po dobu 15 dnů ode dne zveřejnění tohoto záměru na úřední desce MěÚ Vimperk do podatelny Městského úřadu Vimperk v uzavřené obálce označené nápisem Záměr č. 108/28/07 neotvírat, která bude na uzavření opatřena jménem (firmou) a adresou (sídlem) zájemce. Bližší informace je možné získat u správce nemovitostí Městské správy domů s.r.o., se sídlem Vimperk, Náměstí Svobody 8, Vimperk (jednatel František Kroupa), tel.spojení : , msdvpk@quick.cz a to ve dnech : pondělí čtvrtek, v hodinách v pátek jen do hod. Tento správce je pověřen uzavřením nájemní smlouvy. Zájemci se upozorňují, že Rada města Vimperk může odmítnout veškeré nabídky a záměr pronájmu znovu kdykoliv zveřejnit a to za stejných nebo jiných podmínek. Neúplné nabídky zájemců mohou být podle rozhodnutí Rady města Vimperk vyřazeny s tím, že k nim nebude přihlíženo, nebo mohou být zájemci požádáni o doplnění nabídky. Pokud zájemce nedoplní nabídku ve lhůtě stanovené Radou města Vimperk, nebude dále k nabídce přihlíženo.

4 a usnesením č Rady města Vimperk ze dne záměr č. 109/28/07 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupů to jest: objekt skladu a garáže na parcele KN st. č. 2522/37 o výměře 487 m 2, za kupní cenu ve výši ceny v místě a čase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- Kč bez DPH. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st. č. 2522/37, jejíž cena v místě a čase obvyklá činí ,- Kč bez DPH. Celková cena nemovitostí tedy činí ,- Kč bez DPH. K těmto cenám bude připočtena DPH ve výši platné v době prodeje. Kupujícím je Pavel Bartůšek, bytem SNP 465, Vimperk. Kupující zaplatí prodávajícímu cenu nemovitostí před uzavřením kupní smlouvy. Kupující zaplatí správní poplatek u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice. Před podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu náklady na znalecké posudky a geometrické plány. Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. Žádost musí obsahovat minimálně: 1) Identifikaci zájemce: - u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo se souhlasem jeho uvedení do kupní smlouvy, trvalé bydliště, popř. kontaktní adresu, tel číslo. - u právnických osob firmu (název), sídlo, IČ, originál nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku (pokud je v něm osoba zapsaná), popř. kontaktní adresu, tel. číslo. 1) Potvrzení všech podmínek uvedených ve zveřejnění Přihlášku na záměr je nutné doručit nejdéle do do podatelny MěÚ Vimperk. Na podání doručená po tomto datu nebude brán zřetel. Na uzavření obálky uvede zájemce jméno, příjmení, adresu a obálku označí nápisem Záměr č. 109/28/07 neotvírat. Bližší informace je možné získat na odboru hospodářském a bytovém MěÚ Vimperk v úředních hodinách /pondělí a středa , hodin/ nebo na tel. č

5 a usnesením č Rady města Vimperk ze dne záměr č. 110/28/07 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupů to jest: objekt skladu a garáže na parcele KN st. č. 2522/100 o výměře 244 m 2, za kupní cenu ve výši ceny v místě a čase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- Kč bez DPH. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st. č. 2522/100, jejíž cena v místě a čase obvyklá činí ,- Kč bez DPH. Celková cena nemovitostí tedy činí ,- Kč bez DPH. K těmto cenám bude připočtena DPH ve výši platné v době prodeje. Kupujícím je Vladimír Trojka, bytem B. Němcové 101, Vimperk. Kupující zaplatí prodávajícímu cenu nemovitostí před uzavřením kupní smlouvy. Kupující zaplatí správní poplatek u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice. Před podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu náklady na znalecké posudky a geometrické plány. Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. Žádost musí obsahovat minimálně: 1) Identifikaci zájemce: - u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo se souhlasem jeho uvedení do kupní smlouvy, trvalé bydliště, popř. kontaktní adresu, tel číslo. - u právnických osob firmu (název), sídlo, IČ, originál nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku (pokud je v něm osoba zapsaná), popř. kontaktní adresu, tel. číslo. 2) Potvrzení všech podmínek uvedených ve zveřejnění Přihlášku na záměr je nutné doručit nejdéle do do podatelny MěÚ Vimperk. Na podání doručená po tomto datu nebude brán zřetel. Na uzavření obálky uvede zájemce jméno, příjmení, adresu a obálku označí nápisem Záměr č. 110/28/07 neotvírat. Bližší informace je možné získat na odboru hospodářském a bytovém MěÚ Vimperk v úředních hodinách /pondělí a středa , hodin/ nebo na tel. č

6 a usnesením č Rady města Vimperk ze dne záměr č. 111/28/07 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupů to jest: objekt skladu a garáže na parcele KN st. č. 2522/34 o výměře 485 m 2, za kupní cenu ve výši ceny v místě a čase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- Kč bez DPH. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st. č. 2522/34, jejíž cena v místě a čase obvyklá činí ,- Kč bez DPH. Celková cena nemovitostí tedy činí ,- Kč bez DPH. K těmto cenám bude připočtena DPH ve výši platné v době prodeje. Kupujícím je Andrej Kovalčík, bytem Kaplířova 69, Vimperk. Kupující zaplatí prodávajícímu cenu nemovitostí před uzavřením kupní smlouvy. Kupující zaplatí správní poplatek u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice. Před podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu náklady na znalecké posudky a geometrické plány. Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. Žádost musí obsahovat minimálně: 1) Identifikaci zájemce: - u fyzických osob jméno, příjmení, rodné číslo se souhlasem jeho uvedení do kupní smlouvy, trvalé bydliště, popř. kontaktní adresu, tel číslo. - u právnických osob firmu (název), sídlo, IČ, originál nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku (pokud je v něm osoba zapsaná), popř. kontaktní adresu, tel. číslo. 2) Potvrzení všech podmínek uvedených ve zveřejnění Přihlášku na záměr je nutné doručit nejdéle do do podatelny MěÚ Vimperk. Na podání doručená po tomto datu nebude brán zřetel. Na uzavření obálky uvede zájemce jméno, příjmení, adresu a obálku označí nápisem Záměr č. 111/28/07 neotvírat. Bližší informace je možné získat na odboru hospodářském a bytovém MěÚ Vimperk v úředních hodinách /pondělí a středa , hodin/ nebo na tel. č

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk usnesením č. 712 Rady města Vimperk ze dne 28.6.2007 záměr č. 81/21/07 pronájmu nemovitosti v areálu bývalých kasáren U Sloupů zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště

Více

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk v souladu s ustanovením 39/1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích /obecní zřízení/ a usnesením č. 166 Rady města Vimperk ze dne 19.2.2007 záměr č. 18/5/07 pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 64,60

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06 usnesením č. 1282 Rady města Vimperk ze dne 27.11.2006 záměr č. 117/36/06 pronajmout nebytové prostory č. 117 o celkové výměře 17,70 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, zapsané u Katastrálního

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje dle usnesení. 505 Rady msta Vimperk ze dne 22.5.2006 nabídku. 6/06 pronájmu pozemku vhodného pro výstavbu nízkopodlažního bytového domu, zapsaného u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu.

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu. usnesením. 227 Rady msta Vimperk ze dne 1.3.2004, usnesením. 697 Rady msta Vimperk ze dne 28.6.2004 a usnesením. 636 Rady msta Vimperk ze dne 11.6.2007 zámr.74/19/07 pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí

Více

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk usnesením. 371 Rady msta Vimperk ze dne 16.4.2007 zámr. 44/11/07 prodeje ásti pozemk vedených u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.08.2007 Usnesení č. 885 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 14.08.2007. Usnesení č. 886 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 1 ke smlouvě o

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008 Usnesení č. 240 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.03.2008 Usnesení č. 241 Rada města bere na vědomí výsledek hospodaření za rok

Více

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek O b e c P í š ť 747 18 Píšť č. p. 58 ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek Zastupitelstvo Obce Píšť rozhodlo na svém 2. zasedání dne 22.12.2010 o následujícím postupu (dále jen Zásady) při prodeji

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 659 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 1031 Rady města Vimperk ze dne 15.10.2018 záměr č. 50/24/2018 prodeje části pozemku vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 04.05.2009 Usnesení č. 415 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27.04.2009. Usnesení č. 416 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č.

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO:

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO: MĚSTO HOSTINNÉ Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908 ID: dgsbd5f Město Hostinné v souladu s ust. 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje:

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 8 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.09.2010

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3, Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3, Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Jihomoravský kraj zveřejňuje v souladu s ustanovením 18 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, a usnesením

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj zveřejňuje v souladu s ustanovením 18 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů a usnesením

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 603 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 604 Rada města bere na vědomí cenový rozsah projektové přípravy

Více

Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.10.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr.

Více

Pravidla pro prodeje pozemků ve vlastnictví města Harrachov

Pravidla pro prodeje pozemků ve vlastnictví města Harrachov Pravidla pro prodeje pozemků ve vlastnictví města Harrachov schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb. ( zákona o obcích) ve znění zákonů pozměňujících a doplňujících Zastupitelstvem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Pozemky jsou přístupné po pozemní komunikaci, s možností napojení na inženýrské sítě.

Pozemky jsou přístupné po pozemní komunikaci, s možností napojení na inženýrské sítě. OBEC PIČÍN zveřejňuje podle 39 zákona číslo 128/2000 Sb. záměr prodat POZEMKY v katastrálním území Pičín, které jsou v zemním plánu v lokalitě A3 formou výběrového řízení - obálkovou metodou Popis nemovitostí:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.05.2011 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Město Vyškov. Vyškov, Masarykovo nám.1, PSČ č. j. MV 27567/2013/OM-K Vyškov, dne OZNÁMENÍ

Město Vyškov. Vyškov, Masarykovo nám.1, PSČ č. j. MV 27567/2013/OM-K Vyškov, dne OZNÁMENÍ Město Vyškov Vyškov, Masarykovo nám.1, PSČ 682 11 č. j. MV 27567/2013/OM-K Vyškov, dne 26. 2. 2018 OZNÁMENÍ Ve smyslu zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění 39 odst. 1) oznamuje město Vyškov: Zastupitelstvo

Více

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zápis č.24 z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zastupitelstvo města po projednání a hlasování ne zveřejnění záměru prosté směny bez doplatku a to části parcely KN číslo 961/5

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění

Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění Záměr prodeje nemovitého majetku pro stavbu RD z vlastnictví Města Šluknov Pozemek parc. č. 225

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.01.2011 Usnesení č. 40 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 17.01.2011. Usnesení č. 41 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu

Více

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 630 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení zastupitelstva

Více

Město Semily Husova 82, 513 13 Semily

Město Semily Husova 82, 513 13 Semily Město Semily Husova 82, 513 13 Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení a ZADAVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění znaleckých posudků s názvem Název zadavatele: Město Semily

Více

Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice nad Lipou lokalita Vodná

Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice nad Lipou lokalita Vodná Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice nad Lipou lokalita Vodná I. Předmět úpravy Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10. 08. 2009 Usnesení č. 720 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27. 07. 2009. Usnesení č. 721 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 07.02.2011 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 54 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.12.2010

Více

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Usnesení. 35 Zastupitelstvo msta bere na vdomí pehled plnní usnesení ze dne 11.12.2006 a bere

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.04.2009 Usnesení č. 386 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.04.2009. Usnesení č. 387 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

ZÁMĚR PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ

ZÁMĚR PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ ZÁMĚR PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ Město Ústí nad Orlicí tímto zveřejňuje záměr prodeje bytu ve vlastnictví Města Ústí nad Orlicí do osobního vlastnictví. Jedná se o byt č. 8 tj. byt

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Usnesení č. 836 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.07.2007 Usnesení č. 837 Rada města souhlasí s umístěním pojízdné čistírny peří

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA (POZEMKY)

VEŘEJNÁ NABÍDKA (POZEMKY) Úřad městské části Praha 10 vyhlašuje v termínu od 08. 09. 2016 do 07. 10. 2016 do 10:00 hodin VEŘEJNOU NABÍDKU na uzavření smlouvy o nájmu - zahrádky Název, sídlo, telefon, fax, email a web zadavatele

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014 Strana 1 (celkem 7) MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org Město Hořice zveřejňuje podle 39 odstavce

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE Obec : Džbánice Adresa : Džbánice 50, 671 71 Hostěradice IČ : 00600334 Směrnici zpracoval : Roman Suttr - starosta

Více

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Část I. Čl. 1 Městské zastupitelstvo vydává zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010 Usnesení č. 561 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 24.05.2010. Usnesení č. 562 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

Město Jirkov. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce

Město Jirkov. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce Město Jirkov Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) PREAMBULE Tato Pravidla jsou zpracována pro

Více

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr. Karel Střeleček,

Více

Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ Obec Zdiby. identifikátor datové schránky: vt2b6m8 U S N E S E N Í

Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ Obec Zdiby.   identifikátor datové schránky: vt2b6m8 U S N E S E N Í Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 Zastupitelstvo obce Zdiby tímto, ZASTUPITELSTVO OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 5. 2014 Usnesení 752/2014 - ZM 31 ze dne 22. 5. 2014 Kontrola plnění usnesení 1. nepřijalo ke kontrole plnění usnesení k 22.5.2014

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.04.2018 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Lukáš Sýs Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Obec Albrechtice. Albrechtice čp. 145, Lanškroun, IČ: PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU OBCE ALBRECHTICE. Čl. l.

Obec Albrechtice. Albrechtice čp. 145, Lanškroun, IČ: PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU OBCE ALBRECHTICE. Čl. l. Obec Albrechtice Albrechtice čp. 145, 563 01 Lanškroun, IČ: 00581003 PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU OBCE ALBRECHTICE Čl. l Úvodní ustanovení 1.1 Tato Pravidla budou používána při prodeji pozemků

Více

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Zastupitelstvo města Blatná usnesením č. 37/17 ze dne 17. 5. 2017 schválilo záměr

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.05.2009 Usnesení č. 468 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11.05.2009. Usnesení č. 469 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.12.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně I. Základní ustanovení 1. Tato pravidla byla schválena usnesením zastupitelstva

Více

Pravidla pro prodej pozemků z majetku města Česká Kamenice

Pravidla pro prodej pozemků z majetku města Česká Kamenice Pravidla pro prodej pozemků z majetku města Česká Kamenice Čl. I. Úvodní ustanovení 1. Tato pravidla budou používána při prodeji pozemků z majetku města Česká Kamenice. 2. Pozemkem se pro účely užívání

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 05.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.02.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy města Brna, a.s. Křížkovského 247, 664 34 Kuřim IČ: 60713356 výběrové řízení k uzavření smlouvy o nájmu nemovitosti v k. ú. Kníničky PODMÍNKY výběrového řízení VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Článek 1 Účel výběrového

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 13 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.11.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2008 Usnesení č. 1024 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.10.2008. Usnesení č. 1025 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o přeložce zařízení

Více

4. Obálku žadatel předá do podatelny Úřadu městské části Praha 10, na adrese Vršovická 1429/68, přízemí budovy A, č. dveří 06.

4. Obálku žadatel předá do podatelny Úřadu městské části Praha 10, na adrese Vršovická 1429/68, přízemí budovy A, č. dveří 06. Úřad městské části Praha 10 vyhlašuje v termínu od 09. 11. 2016 do 24. 11. 2016 do 10:00 hodin VEŘEJNOU NABÍDKU na uzavření smlouvy o nájmu pozemku - zahrádky Název, sídlo, telefon, fax, email a web zadavatele

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách MĚSTO NOVÝ JIČÍN O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Nový Jičín Horní Předměstí Město Nový Jičín (dále jen Město ) jako

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 06B/09/2015. pronájmu bytu výběrovým řízením BYT č. 4 NÁM. JIŘÍHO Z PODĚBRAD č.p. 239 V HOŘICÍCH. a současně vypi suje

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 06B/09/2015. pronájmu bytu výběrovým řízením BYT č. 4 NÁM. JIŘÍHO Z PODĚBRAD č.p. 239 V HOŘICÍCH. a současně vypi suje MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Rady města Hořice č. RM/19/18/2015

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.09.2007. Usnesení č. 941 Rada města souhlasí se záborem veřejného prostranství

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Město Telč Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč tel.: +420 567 112 415 fax: +420 567 112 403 mobil: +420 607 584 841 PID Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Zveřejnění

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj zveřejňuje v souladu s ustanovením 18 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), v platném znění a usnesením Rady

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3, Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3, Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Jihomoravský kraj zveřejňuje v souladu s ustanovením 18 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, a usnesením

Více