RÁMCOVÁ SMLOUVA NA SUPERVIZE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RÁMCOVÁ SMLOUVA NA SUPERVIZE"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a Z-05-ŘP-sp-06-01[dále jen zákon ]) RÁMCOVÁ SMLOUVA NA SUPERVIZE ZADAVATEL: Obchodní název/adresa/ič Jméno(-a) a příjmení osob oprávněných jednat jménem zadavatele týká se Jméno(-a) a příjmení osob oprávněných jednat jménem zadavatele DIAMO, státní podnik Stráž pod Ralskem, Máchova 201, PSČ IČ: Ing. Bc. Jiří Jež, ředitel státního podniku Ing. Marian Böhm, náměstek ředitele s. p. pro výrobu Ing. Tomáš Rychtařík, vedoucí DIAMO, státní podnik, odštěpný závod Těžba a úprava uranu Stráž pod Ralskem jedná na základě zmocnění ředitelem státního podniku DIAMO, státní podnik, odštěpný závod Těžba a úprava uranu Stráž pod Ralskem, Pod Vinicí 84, PSČ Ing. Tomáš Rychtařík Předpokládaná hodnota zakázky: ,- Kč. Klasifikace CPV: Monitorování a kontrola Druh zadávacího řízení: otevřené nadlimitní řízení dle ust. 27 zákona Dodatečné informace, osoba oprávněná k administrativě veřejné zakázky: Ing. Zdeněk Ferus, tel , ferus@diamo.cz, podle 3 prováděcí vyhlášky č. 9/2011 Sb., oprávněný zadavatelem činit úkony v písemném i elektronickém zadávacím řízení veřejné zakázky (správa chatové komunikace, vyřizování dotazů, připomínek, dodatečných informací, rozhodnutí zadavatele, autorizace dokumentů zadavatele el. podpisem, atd.). OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: 1. Vymezení předmětu plnění 2. Technické podmínky předmětu veřejné zakázky a jejich popis 3. Požadavky na prokázání kvalifikace uchazečů 4. Způsob zpracování nabídky, forma nabídky 5. Hodnotící kriteria a způsob hodnocení nabídek 6. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky, dodatečné informace 7. Přílohy zadávací dokumentace

2 1. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky 1.1. Vymezení předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky je supervizní činnost při řešení důsledků po chemické těžbě uranu a souvisejících činností v oblasti Stráže pod Ralskem (evidováno v SEKM pod ID , , , , , ) za období od 1. května 2012 do 31. prosince 2014, financovaných z prostředků uvolněných usnesením vlády ČR č. 34 ze dne 11. ledna 2012 ke Zprávě o výsledcích aktualizace analýzy rizik a jejích dopadů do celkových nákladů a výdajů spojených s řešením důsledků po chemické těžbě uranu a souvisejících činností v oblasti Stráže pod Ralskem a způsob jejich financování pro období let 2012 až Podrobný popis předmětu supervizní kontroly likvidačních a sanačních prací a pořízení dlouhodobého majetku (investic) ve výše uvedeném členění je uveden v příloze č. 1 Akce na odstranění ekologických škod po chemické těžbě uranu v oblasti Stráže pod Ralskem. Cílem předmětu plnění je komplexní rozsah činnosti vykonavatele kontroly (supervizora) ve smyslu Zásad čerpání a kontroly užití finančních prostředků uvolněných z výnosů z prodeje privatizovaného majetku a zisku z účastí státu v obchodních společnostech, a to na úhradu nákladů a výdajů spojených s řešením důsledků po chemické těžbě uranu a souvisejících činností v oblasti Stráže pod Ralskem ve státním podniku DIAMO, odštěpný závod Těžba a úprava uranu podle 5 odst. 3 písm. c) bodu 10 zákona č. 178/2005 Sb., o zrušení Fondu národního majetku, ve znění pozdějších předpisů (viz příloha č. 2) a obecně platných postupů pro odstraňování kontaminovaných míst (starých ekologických zátěží) evidovaných v SEKM Způsob zajištění předmětu veřejné zakázky, uzavření rámcové smlouvy Předmět plnění bude zajištěn vždy na kalendářní rok výběrem z nabídek dodavatelů, se kterými zadavatel uzavřel rámcovou smlouvu. Obecná ustanovení zadavatele o rámcové smlouvě: - zadavatel uzavře rámcovou smlouvu se třemi uchazeči, kteří splní kvalifikační předpoklady stanovené touto zadávací dokumentací a umístí se na 1. až. 3. místě na základě hodnotícího kriteria nejnižší nabídnuté ceny dle předloženého nacenění položkového rozpočtu k provedení supervize v roce 2012 (supervize období ); - v případě shody nabídkové ceny u více uchazečů, uzavře zadavatel rámcovou smlouvu bez omezení počtu se všemi uchazeči na 1. až 3. místě; - zadavatel po uzavření rámcové smlouvy uzavře prováděcí smlouvu na dílčí plnění v období (pro supervizi období ) s uchazečem, který se umístil v otevřeném řízení k uzavření rámcové smlouvy na 1. místě, ZD SUPERVIZE 2012 Strana 2 (celkem 13)

3 - v r a 2014 bude zadavatel vyzývat uchazeče podle svých potřeb k podání nabídky k dílčímu plnění předmětu veřejné zakázky a dle hodnotícího kriteria nejnižší nabídkové ceny následně uzavře dílčí prováděcí smlouvu s vybraným uchazečem (návrh dílčí smlouvy o provedení supervize je součástí zadávací dokumentace jako příloha č. 4); - rámcová smlouva bude jediná, uzavřená se všemi vybranými uchazeči na dobu od uzavření rámcové smlouvy do ; - veškeré změny v rámcové a prováděcí smlouvě po ukončení zadávacího řízení mohou být realizovány pouze dodatky uzavřenými všemi účastníky rámcové smlouvy; - vzájemné vztahy zadavatele s dodavateli (účastníci rámcové smlouvy) neupravené v zadávací dokumentaci a ve smlouvě se po dobu plnění rámcové smlouvy budou řídit právním řádem České republiky, zejména příslušnými ustanoveními zákonů v tomto pořadí zákona o veřejných zakázkách, obchodního a občanského zákona. Předmětem dílčích plnění rámcové smlouvy bude zejména: - průběžná fyzická kontrola plnění prací, které budou probíhat dle Souhrnného projektu provozních prací a Ročního programu zahlazování následků hornické činnosti pro období od 1. května 2012 do 31. prosince 2014, - sledování účelnosti vynaložených nákladů, - kontrola dodržování legislativy a provozní dokumentace, - kontrola souladu prací s projektem, - kontrola soupisu provozních prací a soupisu prací a dodávek v oblasti pořízení dlouhodobého majetku, podpisů odpovědných pracovníků a přejímajícího pracovníka, - kontrola oprávněnosti zúčtovaných nákladů, - kontrola externích dodávek, - aktivní účast na kontrolních dnech a na fakturačních dnech, - kontrola a ověřování faktur dodavatele prací, - zpracování závěrečné zprávy o výsledcích supervizní činnosti se závěry a doporučeními Odpovědnost dodavatele za plnění veřejné zakázky Dodavatel je povinen se před podáním nabídky seznámit se všemi obecně závaznými právními předpisy a platnými normami, které se vztahují k předmětu plnění veřejné zakázky. Dodavatel je odpovědný za to, že veřejná zakázka bude plněna v souladu se všemi obecně závaznými právními předpisy a platnými normami, které se vztahují k předmětu plnění veřejné zakázky. ZD SUPERVIZE 2012 Strana 3 (celkem 13)

4 2. Technické podmínky předmětu veřejné zakázky a jejich popis Při zpracování nabídky na předmět plnění této veřejné zakázky je nutné vycházet ze Zásad čerpání a kontroly užití finančních prostředků uvolněných z výnosů z prodeje privatizovaného majetku a zisku z účastí státu v obchodních společnostech, a to na úhradu nákladů a výdajů spojených s řeše,ním důsledků po chemické těžbě uranu a souvisejících činností v oblasti Stráže pod Ralskem ve státním podniku DIAMO, odštěpný závod Těžba a úprava uranu podle 5 odst. 3 písm. c) bodu 10 zákona č. 178/2005 Sb., o zrušení Fondu národního majetku, ve znění pozdějších předpisů (viz příloha č. 2). Uchazeč ve své nabídce zohlední i případné změny rozsahu jednotlivých akcí, zejména změny zahrnující pořizování dlouhodobého majetku (investic) včetně případného zařazení nových akcí nad rámec předběžného výčtu akcí uvedeného v příloze č Doba a místo plnění veřejné zakázky Doba plnění rámcové smlouvy Smluvní vztah bude uzavřen na dobu určitou s následujícími termíny plnění. Předpokládaný termín zahájení plnění: Termín ukončení plnění: Uvedená doba plnění předmětu této veřejné zakázky, tzn. doba od předpokládaného termínu zahájení plnění až po termín dokončení plnění, je nejvýše možná. V případě potřeby provedení supervizí činnost i v r si zadavatel vyhrazuje právo vybrat dodavatele buď na základě platnosti této rámcové smlouvy nebo v novém výběrové řízení. Uvedené konkrétní termíny zahájení plnění a dokončení plnění jsou pouze termíny předpokládanými, stanovenými zadavatelem s ohledem na bezproblémový průběh zadávacího řízení. Uvedené termíny mohou být posunuty z objektivních důvodů, které vyplývají buď z procesního průběhu zadávacího řízení anebo z objektivních podmínek znemožňujících zahájení plnění veřejné zakázky. Termín zahájení a dokončení plnění veřejné zakázky podléhá vždy rozhodnutí zadavatele, který stanoví termíny v návrhu dílčí prováděcí smlouvy Místo plnění veřejné zakázky Místem plnění veřejné zakázky je DIAMO, státní podnik odštěpný závod Těžba a úprava uranu, Stráž pod Ralskem: Obec: Stráž pod Ralskem Kraj: Liberecký Kód NUTS: CZ051 ZD SUPERVIZE 2012 Strana 4 (celkem 13)

5 Objekt je v majetku níže uvedeného nabyvatele: Obchodní firma: DIAMO, státní podnik, odštěpný závod Těžba a úprava uranu Sídlo: Stráž pod Ralskem, Máchova 201, PSČ Právní forma: státní podnik IČ: DIČ: CZ Obec: Stráž pod Ralskem Kraj: Liberecký Kód NUTS: CZ Požadavky na prokázání kvalifikace uchazečů 3.1. Prokázání části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele Pokud není dodavatel schopen prokázat splnění určité části kvalifikace požadované veřejným zadavatelem podle 50 odst. 1 písm. b) až d) zákona VZ v plném rozsahu, je oprávněn splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu v souladu s ustanovením 51 odst. 4 zákona VZ prokázat prostřednictvím subdodavatele. Dodavatel je v takovém případě povinen veřejnému zadavateli předložit smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace. Dodavatel není oprávněn prostřednictvím subdodavatele prokázat splnění kvalifikace podle 54 písm. a) zákona VZ (tj. výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm dodavatel zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán) Zvláštní způsoby prokázání kvalifikace Předloží-li dodavatel zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace (ve lhůtě pro podání nabídek společně s nabídkou), nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 zákona VZ, kromě písm. f) a h) tohoto odstavce (viz. ust. 127 odst. 3 zákona VZ) a profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona VZ v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění těchto profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší než 3 měsíce. Předloží-li dodavatel veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti stanovené v 139 zákona VZ, ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace (ve lhůtě pro podání nabídek společně s nabídkou) a údaje v certifikátu jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace dodavatelem Pravost, úplnost a stáří dokladů, ZD SUPERVIZE 2012 Strana 5 (celkem 13)

6 Vyjma čestných prohlášení a zmocnění osob k jednání jménem dodavatele přijme zadavatel doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace (tj. ke dni konce lhůty pro podání nabídek), starší 90 kalendářních dnů. Zadávací podmínky jsou souhrnem požadavků zadavatele, nikoliv však souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně závazných předpisů a dalších norem, které se vztahují k předmětu veřejné zakázky a jeho realizaci, kterými se uchazeč při zpracování nabídky musí rovněž řídit. Tzn., že uchazeč je povinen k dokumentům požadovaným v zadávací dokumentaci dodat i dokumenty dle platných zákonů a předpisů. V případech, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení prohlášení uchazeče, musí takové prohlášení obsahovat zadavatelem požadované údaje a musí být současně podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče; pokud za uchazeče jedná zmocněnec na základě plné moci, musí být v nabídce předložena platná plná moc v originále nebo v úředně ověřené kopii Předpoklady zařazení nabídky do hodnocení v zadávacím řízení Předpokladem pro zařazení nabídky do hodnocení v zadávacím řízení je splnění kvalifikačních předpokladů. Splněním kvalifikačních předpokladů se rozumí: a) prokázání, že dodavatel splňuje základní kvalifikační předpoklady: Splnění základních kvalifikačních předpokladů stanovených v ust. 53 odst. 1 zákona způsobem dle ust. 53 odst. 2 zákona. b) prokázání, že dodavatel splňuje profesní kvalifikační předpoklady poptávaným činnostem dle kapitoly 1: Výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm uchazeč zapsán. Doklad o oprávnění k podnikání výpis z živnostenského rejstříku zahrnující živnosti nutné pro provedení díla - minimálně volná živnost Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studii a posudků a vázaná živnost Geologické práce. Doklad o oprávnění organizace k provádění hornické činnosti a k činnosti prováděné hornickým způsobem nejméně v rozsahu dle 2 písm. c), d), a e) a dále dle 3 písm. h) zákona č. 61/1988 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Doklad o osvědčení odborné způsobilosti projektovat, provádět a vyhodnocovat geologické práce v oboru hydrogeologie a geologické práce sanace dle 3 zákona č. 62/1988 Sb. ve znění pozdějších předpisů. c) prokázání, že dodavatel splňuje ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady: ZD SUPERVIZE 2012 Strana 6 (celkem 13)

7 Splnění kvalifikačního předpokladu dle 55 odst. 1 písm. a) prokáže uchazeč, který doloží ověřenou kopii pojistné smlouvy, jejímž předmětem bude pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě, z níž bude vyplývat, že pojištění odpovědnosti za škody má uzavřeno na plnění min. 10 mil. Kč. V případě sdružení dodavatelů požaduje zadavatel prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu předložením pojistné smlouvy uzavřené se sdružením nebo dokladem o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě výší plnění min. 10 mil. Kč od každého účastníka sdružení. Splnění kvalifikačního předpokladu dle 55 odst. 1 písm. c) prokáže uchazeč, předložením dokladu o celkovém obratu v součtu za poslední tři účetní období; zadavatel požaduje předložit doklady nebo prohlášení dodavatele o tom, že celkový obrat dodavatele za poslední tři účetní období dosáhl nejméně 50 mil. Kč d) prokázání, že dodavatel splňuje technické kvalifikační předpoklady: Splnění kvalifikačního předpokladu dle 56 odst. 2 písm. a) prokáže uchazeč: - Doložením služeb poskytnutých v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí. Z tohoto seznamu musí vyplývat, že uchazeč v posledních 3 letech poskytl minimálně tyto služby, které zadavatel považuje za významné a u nichž bude doloženo osvědčení veřejného zadavatele dle ust. 56 odst. 2 písm. a) zákona: 1 služba obdobného charakteru, na které vykonával funkci supervizora nebo správce stavby, pro celkový investiční náklad min. 500 mil. Kč bez DPH, přičemž služba byla primárně zaměřena na odstranění kontaminovaného místa (staré ekologické zátěže) evidovaného v SEKM, a to na základě ekologické smlouvy, a 2 další služby primárně zaměřené na odstranění kontaminovaného místa (staré ekologické zátěže) evidovaného v SEKM, kde vykonával pozici supervizora nebo správce stavby v rozsahu minimálně 1 mil. Kč. K prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu uchazeč doloží seznam formou čestného prohlášení statutárního zástupce společnosti, který bude obsahovat přehled služeb s názvem akce, stručným popisem akce, ID pod kterým je odstraněné kontaminované místo (stará ekologická zátěž) evidováno v SEKM, rokem a měsícem zahájení popřípadě ukončení, rozpočtovými náklady akce a hodnotou služby. Splnění kvalifikačního předpokladu dle 56 odst. 2 písm. e) prokáže uchazeč: Uchazeč předloží seznam techniků, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky s uvedením funkce, kterou budou zastávat při plnění veřejné zakázky. V tomto seznamu musí být minimálně jedna osoba, které splňuje následující požadavky na kvalifikaci: osvědčení Závodní dolu dle 2, odst. 1, písm. a) Vyhlášky č. 298/2005 Sb. ve znění pozdějších předpisů o požadavcích na odbornou kvalifikaci a odbornou způsobilost při hornické činností nebo činnosti prováděné hornickým způsobem a o změně některých právních předpisů; osvědčení Báňský projektant dle 2, odst. 1, písm. e) Vyhlášky č. 298/2005 Sb. ve znění pozdějších předpisů o požadavcích na odbornou kvalifikaci a odbornou způsobilost při hornické činností nebo činnosti prováděné hornickým způsobem a o změně některých právních předpisů; ZD SUPERVIZE 2012 Strana 7 (celkem 13)

8 osvědčení o odborné způsobilosti podle 3 odst. 3 zák. č. 62/1988 Sb., o geologických pracích, ve znění pozdějších předpisů, projektovat, provádět a vyhodnocovat geologické práce v oborech: hydrogeologie práce uvedené v 2 odst. 1 písm. c) zák. č. 62/1988 Sb. a sanační geologické práce sanace práce uvedené v 2 odst. 1 písm. g) zák. č. 62/1988 Sb.; absolvent vysoké školy ekonomického zaměření. U výše uvedených osob doloží uchazeč kopie dokladů o dosaženém stupni vzdělání a získané odbornosti. Uchazeč předloží seznam technických útvarů, z něhož musí vyplývat, že uchazeč disponuje technickým útvarem analytické laboratoře s osvědčením o akreditaci pro chemický a radiochemický rozbor povrchových, důlních a odpadních vod a pevných vzorků. Uchazeč předloží doklad o registraci v systému řízení a auditu z hlediska ochrany životního prostředí (EMAS) nebo certifikát řízení z hlediska ochrany životního prostředí vydaný podle českých technických norem řady ČSN EN ISO akreditovanou osobou. Zadavatel požaduje předložit certifikát ISO V případě, že platnost certifikátu, který uchazeč doloží ve své nabídce, uplyne během průběhu realizace veřejné zakázky, je uchazeč povinen nejpozději 7 dnů před uplynutím jeho platnosti předložit zadavateli certifikát nový s vyznačením doby vydání a nové doby jeho platnosti, případně jiným vhodným písemným dokladem certifikačního orgánu, který původní certifikát vydal, doložit, že uchazeč i pro další, přesně vymezené období platnosti splňuje podmínky, na základě kterých mu byl původní, v nabídce předložený certifikát systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci certifikačním orgánem vydán Přehled subdodavatelů V souladu s ustanovením 44 odst. 6 zákona si zadavatel vyhrazuje požadavek, že část veřejné zakázky týkající se přímé supervizí činnosti nesmí být plněna subdodavateli. V souladu s tímto ustanovením zadavatel stanovuje, že veškerá supervizní činnost bude prováděna silami a prostředky uchazeče, zadavatel povoluje subdodavateli realizovat pouze zabezpečení laboratorních prací nebo terénního měření. Uchazeč doloží seznam subdodavatelů s uvedením zamýšleného rozsahu subdodávek. Uchazeč dále doloží v nabídce závazné písemné prohlášení každého subdodavatele o budoucí spolupráci, podepsané oprávněnými zástupci subdodavatele. V požadovaném prohlášení, zpracovaném samostatně podle jednotlivých subdodavatelů, se každý takový subdodavatel zaváže, že v případě zadání veřejné zakázky uchazeči bude akceptovat závazek podílet se na plnění této veřejné zakázky ve stanoveném rozsahu. Toto čestné prohlášení nenahrazuje zákonný požadavek na předložení smlouvy se subdodavatelem v případě prokázání části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele viz čl této ZD a ustanovení 51 odst. 4 zákona VZ. ZD SUPERVIZE 2012 Strana 8 (celkem 13)

9 Zhotovitel odpovídá za činnost subdodavatele tak, jako by dílo prováděl sám. Zhotovitel je povinen zabezpečit ve svých subdodavatelských smlouvách splnění všech povinností vyplývajících zhotoviteli ze smlouvy o dílo Prohlášení o kvalifikaci K prokázání kvalifikace požaduje zadavatel prohlášení uchazeče, že kvalifikační doklady jsou úplné, v souladu se zadávací dokumentací a platné k datu odevzdání nabídky Změna subdodavatele v průběhu plnění veřejné zakázky Změna subdodavatelů v průběhu plnění zakázky není přípustná bez souhlasu zadavatele. 4. Způsob zpracování nabídky, forma nabídky Nabídka uchazeče bude zpracována v písemné formě výhradně v českém jazyce, v souladu s požadavky zadavatele uvedenými v této zadávací dokumentaci, a dále rovněž v souladu se zněním zákona VZ Nabídková cena Uchazeč v nabídce (prováděcí smlouvě) uvede celkovou nabídkovou cenu za provedení prací v roce 2012 v souladu s oznámením o zahájení zadávacího řízení a touto zadávací dokumentací, a to absolutní částkou výhradně v korunách českých ( Kč ) bez daně z přidané hodnoty (DPH). Uvedená celková nabídková cena bez DPH je cenou nejvýše přípustnou. To znamená, že nesmí být po celou dobu dílčího plnění v r změněna. Na základě nabídkové ceny pro plnění v r budou vybráni tři uchazeči k uzavření rámcové smlouvy. S uchazečem s nejvýhodnější nabídkou bude zároveň uzavřena dílčí prováděcí smlouva na r Pro období let 2013 a 2014 budou vyzýváni k podání nabídky uchazeči, se kterými je uzavřena rámcová smlouva. Hodnotícím kriteriem pro výběr nejvhodnější nabídky bude i nadále nejnižší nabídková cena uvedená uchazečem v prováděcí smlouvě na daný rok Návrh rámcové smlouvy o supervizi, dílčí prováděcí smlouvy Návrh rámcové smlouvy o supervizi předloží uchazeči ve dvou výtiscích podepsaných osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Rámcová smlouva je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace, uchazeč v ní pouze doplní požadované údaje vyznačené modrou kurzívou. ZD SUPERVIZE 2012 Strana 9 (celkem 13)

10 Prováděcí smlouva, ve které uchazeči nabídnou cenu (hodnotící kriterium pro uzavření rámcové smlouvy) za provedení supervize v r. 2012, je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace Forma nabídky Varianty nabídky ve smyslu 70 zákona VZ zadavatel nepřipouští. Nabídka se podává písemně pouze v listinné podobě, v českém jazyce a v souladu s ust. 69 zákona VZ. Nabídku, včetně veškerých dokumentů k ní se vztahujících (mimo dvou výtisků návrhu smlouvy), předloží uchazeč v jednom výtisku. V případě, že uchazeč podá společně originál i kopii nabídky, musí být originál nabídky na titulní stránce v pravém horním rohu označen ORIGINÁL. Kopie nabídky pak musí obsahovat na titulní straně v pravém horním rohu označení KOPIE Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny Způsob zpracování nabídkové ceny a platební podmínky Uchazeč zpracuje nabídkovou cenu pro období roku 2012 do návrhu smlouvy o dílo. Nabídková cena bude zpracována jako cena závazná a nejvýše přípustná Obsah nabídky a. identifikační údaje o uchazeči; b. doklady o splnění základních kvalifikačních předpokladů; c. doklady o splnění profesních kvalifikačních předpokladů; d. doklady o splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů; e. doklady o splnění technických kvalifikačních předpokladů; f. dva výtisky návrhu smlouvy o provedení supervizích činností, rozpočet; g. doklady a dokumenty dle uvážení uchazeče Obchodní a platební podmínky Podmínky uzavřené rámcové smlouvy jsou uvedeny v příloze č. 3 - Rámcová smlouva, obchodní podmínky jsou stanoveny v příloze č. 4 - Prováděcí smlouva. Uchazečem zpracované návrhy rámcové a prováděcí smlouvy musí respektovat veškeré zadávací podmínky a být v souladu s předpisy platnými v ČR, zejména v souladu s ustanoveními Obchodního zákoníku. Návrhy smluv musí být vypracovány podle vzorů, které jsou jako přílohy č. 3 a 4 této zadávací dokumentace. Znění smluv nesmí uchazeč měnit, doplňovat ani jinak upravovat. Místa pro doplnění údajů uchazečem jsou označena barvou písma a hranatými závorkami, ve kterých je kurzívou uveden požadovaný údaj. ZD SUPERVIZE 2012 Strana 10 (celkem 13)

11 Případné úpravy (změny) z důvodu odstranění chyb a zjevných nejasností, doplnění a stanovení dalších potřebných podmínek nutných pro bezkonfliktní a kvalitní plnění předmětu smlouvy, může uchazeč navrhnout v samostatné příloze návrhu smlouvy. V případě, že uchazeč vypracuje návrhy smluv v rozporu s tímto ustanovením, bude jeho nabídka vyřazena jako nepřijatelná ve smyslu ust. 22 zákona a uchazeč bude z další účasti v zadávacím řízení vyloučen. Návrh rámcové a prováděcí smlouvy s přílohou (naceněným výkazem výměr) musí být ze strany uchazeče podepsán osobou oprávněnou jednat za uchazeče nebo osobou příslušně zmocněnou; originál nebo úředně ověřená kopie zmocnění musí být v takovém případě součástí nabídky uchazeče. Předložením nepodepsaného textu smlouvy se stává nabídka neúplnou a zadavatel vyloučí takového uchazeče z další účasti na veřejné zakázce. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že je k realizaci předmětu zakázky limitován usnesením vlády ČR o uvolnění finančních prostředků na zahlazování následků hornické činnosti podniků DIAMO, státní podnik a Palivový kombinát Ústí, státní podnik. Pokud nebude zadavatel schopen zakázku realizovat z důvodu nedostatku finančních prostředků na předmět plnění, považuje tuto skutečnost za důvod hodný zvláštního zřetele a vyhrazuje si právo zrušit zadávací řízení podle ust. 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. 5. Hodnotící kritéria a způsob hodnocení nabídek Základním kritériem pro zadání veřejné zakázky je - nejnižší nabídková cena pro období roku 2012 (supervize období ). Se třemi uchazeči s nejnižší nabídkovou cenou bude uzavřena rámcová smlouva, s uchazečem, který podal nejvhodnější nabídku a umístil se na 1. místě, uzavře zadavatel zároveň i prováděcí smlouvu na rok Cena prací pro další roky bude dána rozsahem požadovaných prací a nabídkovou cenou v dalších letech platnosti rámcové smlouvy. 6. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky, dodatečné informace 6.1. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky Prohlídka místa plnění nebude zadavatelem provedena Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Dodavatel je oprávněn ve smyslu ust. 49 zákona po zadavateli požadovat písemně dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o poskytnutí dodatečných informací musí být doručena v elektronické podobě na adresu ferus@diamo.cz Lhůta pro podání nabídek ZD SUPERVIZE 2012 Strana 11 (celkem 13)

12 Nabídky musí být doručeny na adresu DIAMO, státní podnik, odštěpný závod Těžba a úprava uranu, Máchova 201, Stráž pod Ralskem, v pracovních dnech v době od 08:00 h do 14:00 h s výjimkou posledního dne lhůty pro podání nabídek, kdy lze předat nabídky nejpozději do 10:00 h. Nabídka bude na přední straně označena nápisem Rámcová smlouva na supervize NEOTEVÍRAT! a identifikačními údaji uchazeče (název společnosti, adresa sídla, IČ) Nabídky doručené zadavateli v předstihu zůstanou až do doby stanovené pro otevírání obálek s nabídkami neotevřené u zadavatele. Za rozhodující čas podání nabídky se považuje čas uvedený na potvrzení o převzetí nabídky, které vystaví zástupce zadavatele zástupci uchazeče nebo kurýrní službě. Lhůta pro podání nabídek končí dne ve 12:00 h. Nabídky, které budou zadavateli doručeny po termínu uvedeném pro podání nabídek komise v souladu s ust. 71 odst. 6 nebude komise otevírat a zadavatel uchazeče o tomto vyrozumí Otevírání obálek: Dne v 10:00 h, na adrese: od Vinicí 84, Stráž pod Ralskem, odštěpný závod Těžba a úprava uranu, administrativní budova AB A, 1. patro, místnost č Přílohy zadávací dokumentace Příloha č. 1 Akce na odstranění ekologických škod po chemické těžbě uranu v oblasti Stráže pod Ralskem, průběh přípravy a realizace akcí v období prováděné supervize v roce 2012 Příloha č. 2 Zásady čerpání a kontroly užití finančních prostředků uvolněných z výnosů z prodeje privatizovaného majetku a zisku z účastí státu v obchodních společnostech, Příloha č. 3 Rámcová smlouva Příloha č. 4 Návrh prováděcí smlouvy uzavřené na základě rámcové smlouvy Smlouva o provedení supervizích činností Příloha č. 5 Položkový rozpočet supervizí činnosti v r ZD SUPERVIZE 2012 Strana 12 (celkem 13)

13 á í š ě ý á ěž ú á áž Č áž ří í š ě é á ěž ú

ČELNÍ KOLOVÝ NAKLADAČ

ČELNÍ KOLOVÝ NAKLADAČ Zadavatel: DIAMO, státní podnik odštěpný závod Těžba a úprava uranu, Máchova 201,471 27 Stráž pod Ralskem, IČ: 00002739 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Z Á S A D Y. Při zabezpečování čerpání finančních prostředků a kontrole jejich užití bude postupováno podle těchto zásad. I.

Z Á S A D Y. Při zabezpečování čerpání finančních prostředků a kontrole jejich užití bude postupováno podle těchto zásad. I. březen 2016 Z Á S A D Y čerpání a kontroly užití finančních prostředků uvolněných z výnosů z prodeje privatizovaného majetku a zisku z účastí státu v obchodních společnostech, a to na úhradu nákladů a

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro zjednodušená

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce místních komunikací Janov nad Nisou - 2013. Zadavatel

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce místních komunikací Janov nad Nisou - 2013. Zadavatel Výzva a Základní údaje zadávací dokumentace (dále jen ZÚZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou jako VZMR dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek / Jana Lánská Tel.: 267 994 410 / 267 994 310 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz / jana.lanska@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: ,

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: , Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

v souladu s 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m

v souladu s 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m Vaše značka/ze dne Vyřizuje/linka Datum Ing. Miroslav Sommer 14.12.2010 Tel. 724 945 800 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky na služby s názvem "Poskytnutí komplexního servisu při vyhledávání

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás na základě ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Světlík Sídlo: Světlík 27, 381 01 Český Krumlov Zastoupena: Michalem Zahorákem starostou obce Světlík IČ: 00246166 Zadavatel podle 26 odst. 3 písm. b) a 38 zákona

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Chodník a přechod pro chodce u školy - Chodová Planá Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Naše značka: V Hradci Králové dne

Naše značka: V Hradci Králové dne T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115076 V Hradci Králové

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058

VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058 VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ V OBJEKTECH MŠ TRUTNOV Systémové číslo VZ: P15V00000058 Identifikační údaje zadavatele: Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Komenského

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Nákup

Více

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené řízení

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn)

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Dr.

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Náchod vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem Veřejné osvětlení města Náchod IX. etapa veřejná zakázka je zadávána mimo režim

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Supervize

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci :

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci : Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci : Cyklostezka Chodová Planá Mariánské Lázně Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 53 zákona č.134/2016 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva pro předložení nabídek

Výzva pro předložení nabídek Výzva pro předložení nabídek Zadavatel: Výchovný ústav, střední škola a školní jídelna Buškovice Sídlo: Buškovice 203, 441 01 Podbořany Právní forma: příspěvková organizace IČ: 49123947 Jednající: Ing.

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax:

Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax: Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00F2W1L* MUMIX00F2W1L -dle rozdělovníku- Číslo jednací Vyřizuje

Více

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště:

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště: Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Bohumil Petrášek, starosta 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více