Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí"

Transkript

1 Digitální barevný tisk a nátisk Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí C O L O U R

2 Digitální tisk s ohromujícím účinkem

3 POZNEJTE NOVÝ ROZMĚR Jak zlepšit kvalitu toho, co už je celosvětově velmi dobře hodnoceno? Přidáním zcela nové dimenze, která způsobí opravdovou změnu. Canon využívá jedinečného systému s čirým tonerem, díky kterému lze dosahovat zcela nových a neobyčejně působivých tiskových efektů. C O L O U R Nyní můžete skutečně vystoupit z davu Nepřekonatelná kvalita ImagePRESS C1+ staví na úspěchu svých předchůdců. Jako nátiskový stroj či tiskárna pro produkci malých objemů prostě nemá v současné době konkurenci. Po letech náročného výzkumu jsme vyrobili digitální zařízení produkující výtisky špičkové kvality, která je plně srovnatelná s ofsetovými stroji ale za nižších nákladů a s možností tisknout i mnohem menší objemy. S rychlostí tisku 14 str./min. barevně a 60 str./min. černobíle představuje velmi lákavou digitální alternativu. Vstupte do nové dimenze Naše nové inovace představují v oblasti tisku krok do nové dimenze. Součástí špičkové systému Canon V-toner je nyní také čirý toner, který vám dává do rukou dosud nevídané možnosti. Použitím čirého toneru můžete vytvářet úchvatné tiskové efekty jako např. metalízu, matované povrchy nebo vodoznaky a upoutat tak pozornost nových zákazníků. Jedinečná příležitost pro: Copycentra Digitální tiskárny Komerční tiskárny Kreativní služby a návrhářské ateliéry

4 POZNEJTE NOVÝ ROZMĚR Tonerový systém zcela nového typu je hlavní devizou nového tiskařského stroje Canon. Tento jedinečný systém umožňuje dosahovat digitálním tiskem takových výsledků, které byly dříve realizovatelné pouze na ofsetových strojích. Nový čirý toner otevírá dosud netušené možnosti. Jedinečný toner, který přidává něco navíc Nový revoluční V-toner Tonery se tradičně vyrábějí jedním ze dvou způsobů drcením nebo polymerací. Drcené tonery mívají obvykle velmi široký barevný gamut, ale pokryté plochy bývají často velmi lesklé, což je v mnoha případech nežádoucí. Polymerové tonery produkují naopak pěkný matný obraz, ale obvykle mají užší barevný gamut. Nový toner Canon Vivid (V) je založen na důvtipné kombinaci výhodou obou výše uvedených technologií. Vznikl tak tonerový systém, který produkuje velmi široký barevný gamut, velmi konzistentní barvy a pěkný matný povrch. Úžasný čirý toner Na dnešním neobyčejně konkurenčním trhu je vždy obrovskou výhodou, pokud jste schopni nabídnout zákazníkům něco, co není schopna nabídnout konkurence. Jedinečná technologie Canon s čirým tonerem vám může pomoci vytvořit právě takovou originální nabídku. Čirý toner má zcela jiné vlastnosti než tradiční tonery. Je zcela průhledný, což umožňuje vytvářet při tisku nejrůznější, dosud nevídané efekty. Čirý toner je součástí tiskového systému s pěti barvami. Jako takový představuje zcela nový rozměr tvorby tištěných materiálů. Neuvěřitelná kvalita pro: Nátisk a produktivní tisk: tiskněte nátisky, které budou okamžitě schváleny, pro vícestránkové publikace jako jsou časopisy a magazíny. Tisknout můžete i nejrůznější jednostránkové materiály. Maloobjemový barevný tisk: Nabídněte zákazníkům nové rychlé tiskové služby se zcela novými efekty jako např. metalíza. Tisk na požádání (on-demand): Umožněte zákazníkům pravidelný tisk jejich výkazů a sestav obsahujících často se měnící informace jako např. měsíční výsledky prodeje. Personalizovaný a přizpůsobený tisk: S využitím softwaru pro tisk variabilních dat (VDP) můžete podstatně rozšířit možnosti vaší tiskárny a nabídnout služby zcela nového typu.

5 C O L O U R Využijte úžasné možnosti, které nabízí čirý toner

6 Dejte sbohem průměrnosti s tiskárnou

7 POZNEJTE NOVÝ ROZMĚR Když budete vybaveni našim strojem, budete se moci svým zákazníkům ukázat ve zcela novém světle. Prostřednictvím nabídky nových tiskových služeb jako např. poukázek a certifikátů s vodoznakem, vizitek s písmem s kovovým leskem apod. můžete získat celou řadu nových obchodních příležitostí a rozšířit tak své podnikání o novou dimenzi. C O L O U R Dosáhněte skvělých výsledků Neomezené možnosti vám umožní naplno využít vlastní kreativitu. Můžete například tisknout na média gramáže až 256 g/ 2 s povrchovou úpravou pro tvorbu brožur formátu A4 s celobarevnou obálkou. Nebo můžete vytvářet dokumenty s využitím tištěných záložek pro skutečně profesionální vzhled. Použijte v-fold a čirý toner pro zcela nové možnosti tisku: Efekt metalíza použijte čirý toner v kombinaci se světlými odstíny CMYK pro tisk znaků s kovovým leskem. S těmito efekty vytvoříte opravdu poutavé propagační materiály, díky kterým se vašim zákazníkům podaří získat požadovanou pozornost a vzbudit ten správný dojem. Vodoznaky použijte čirý toner pro tisk vodoznaku na poukázky, vstupenky a certifikáty. Vodoznak je skvělý prostředek zabraňující padělání, protože se nedá okopírovat. Reverzní matný povrch naneste čirý toner na oblasti s vysokým leskem pro vytvoření matového efektu. Matné a lesklé oblasti můžete vzájemně kombinovat a dát tak vyniknout tomu, co je nejdůležitější to je velmi užitečné např. při potisku obalů nebo výrobě vizitek. Souvislý matný povrch naneste čirý toner na velkou oblast nebo celou stránku a zvyšte tím odolnost tisku proti oděru a vlhkosti. Tvorba speciálních efektů úžasných efektů můžete dosáhnout jednou ze dvou metod. Proces s jedním průchodem pro maximální registrační přesnost. Nebo můžete nejprve provést barevný tisk v režimu CMYK se čtyřmi barvami, a teprve potom nanést čirý toner jako svrchní vrstvu. Knihovna médií pro optimální výsledky ImagePRESS C1+ obsahuje bohatou knihovnu médií, díky které můžete přesně určit médium použité pro danou tiskovou úlohu. Tiskárna pak automaticky provede jemné nastavení všech parametrů tisku včetně zapékací teploty či hustoty toneru pro zajištění optimálních výsledků na daném typu substrátu. čirý toner Povrchová úprava s efektem metalízy s využitím barevných přechodů a čirého toneru. Možnost tvorby malých i velkých matných oblastí nebo tisku vodoznaků. Matný / lesklý povrch naneste čirý toner na předtištěnou stránku CMYK pro vytvoření lesklého nebo matného efektu v závislosti na typu použitého média.

8 POZNEJTE NOVÝ ROZMĚR Na základě přehodnocení celého produkčního procesu jsme byli schopni vyvinout zcela novou technologii, která produkuje špičkové barvy a celkově zlepšuje práci. Oslnivé inovace pro jedinečné výsledky Kvalita srovnatelná s ofsetem Místo konvenčního systému dvou fixačních válců je u stroje použito pouze jednoho válce v kombinaci s pásem. Tímto způsobem lze najednou ohřát větší plochu média při použití nižší teploty. Médium je tak méně namáháno, takže není třeba používat zapékací olej. Díky tomu nedochází k přeleštění či páskování a kvalita tisku je tak plně srovnatelná s ofsetem. Přesný nátiskový systém V případech, kde je třeba napodobit ofsetový tisk, dokáže simulovat polotóny. Vhodným použitím kombinace osmi různých nátiskových vzorů je dosaženo požadovaného vzhledu a rozlišení finálního tisku. Díky tomu lze imagepress C1+ použít jako opravdu spolehlivé nátiskové zařízení v libovolném produkčním procesu. Přesný tisk ImagePRESS C1+ používá systém dvou červených laserů, což je přesnější než systémy s infračerveným paprskem. Tímto způsobem lze tisknout v rozlišení 600 x 600 dpi pro obrázky a grafiku a až x dpi pro text a linie. Pokročilá vyhlazovací technologie vyhladí veškeré zubaté okraje, takže výsledný tisk je opravdu velmi čistý a kvalitní. Výjimečná konzistence obrazu Při podrobné analýze vyjde najevo, že povrch celé řady médií je ve skutečnosti velmi nerovný a nerovnoměrný. U mnoha digitálních procesů je pás, který přenáší obrazy z válce na médium, obvykle tvrdý, což způsobí, že je toner nanášen nerovnoměrně a je narušena konzistence obrazů. Nový systém přenášecího pásu Canon Advanced Image Transfer Belt (AITB) překonává tento problém tím, že používá pás s pryžovou vrstvou, která umožní snazší, přesnější a rovnoměrnější přenos toneru na použité médium, a tak dosahuje výjimečné konzistence obrazu při tisku na širokou škálu substrátů. Vynikající stabilita obrazu Pokročilý systém stabilizace obrazu zajišťuje přesné dávkování toneru, díky čemuž je dosaženo neobyčejné konzistence i při produkci vyšších objemů. Kalibrační proces ARCDAT (Automatic and Reciprocal Colour Density Adjustment Technology) vypočítává potřebnou hustotu pro každý výtisk na přenášecím pásu a provádí přesné úpravy v reálném čase.

9 C O O U R L Nejjasnější možné obrazy

10 Ideální rozměry pro vaše tiskové prostředí Tiskárna převratně mění tvorbu nátisků i tisk. Navíc obsahuje i další přídavné funkce pro vyšší bezpečnost a integritu pracovního workflow. Modulární koncepce umožňuje vytvořit si systém přesně podle aktuálních potřeb a podmínek vašeho tiskového prostředí. Bohatá nabídka příslušenství pro kompletaci dokumentů 1 Finišer Tři přihrádky mají kapacitu listů pro objemnější tiskové úlohy. Lze sešít až 50 listů a vytvořit až 100 sad najednou. 2 Sedlový finišer Sedlový finišer provádí šití ve hřbetu a umožňuje tak tvorbu brožur složených až z 15 listů (výsledkem je brožura o 60 stranách) až do velikosti A4. 3 Děrovací jednotka (volitelně) Tuto jednotku lze připojit k libovolnému finišeru. Děrovat lze (s počtem děr 2 nebo 4) média až do velikosti A3. Možnosti kompletace 4 Duplexní automatický podavač 7 Ruční zásobník dokumentů (DADF volitelně) Umožňuje rychlé skenování a tisk, a to i oboustranně. Kapacita je 100 listů. Lze do něj ukládat média do gramáže 200 g/m 2 a formátu A3. 5 Barevný skener (volitelně) Skener umožňuje skenovat rychlostí až 70 obrazů za minutu. Naskenované dokumenty lze odeslat na ové adresy, uložit jako soubory nebo dokonce do databázových aplikací. 6 Zásobníky papíru 4 zásobníky papíru s kapacitou 550 listů a možností nastavení formátu uživatelem v rozmezí A5R-SRA3. Ruční zásobník se štědrou kapacitou 100 listů podporuje různé typy médií až do gramáže 256 g/m 2 a formátu SRA3 včetně médií s povrchovou úpravou, médií nepravidelného tvaru a karet. 8 Velkokapacitní přídavný zásobník (paperdeck volitelně) Přídavný velkokapacitní zásobník na listů lze připojit pro dosažení celkové produkční kapacity listů ve všech 6 samostatných zásobnících. Paperdeck spolehlivě pracuje s médii až do gramáže 256 g/m 2. 9 Servery (volitelně) Vynikajících výsledků dosáhnete rozšířením stroje o jeden ze dvou serverů. Integrovaný řadič T1 produkuje špičkové výsledky a maximální výkon, imagepress Server Q2 pak je ideální řešení pro dokonalou správu workflow a komplexní řízení barev. Uspořádání do sad a třídění Stohování Šití svorkami Tisk karet Skládání do V Sedlové šití a tvorba brožur Děrování ( 2 & 3 otvory)

11 Výkonné nástroje pro workflow a správu Intuitivní grafické rozhraní typu WYSIWIG od Command WorkStation zjednodušuje zpracování složitých úloh bez ohledu na dovednosti a znalosti operátora. Bohaté možnosti pro stránkovou montáž (impozici) usnadňují tvorbu brožur a dalších vázaných publikací. Volitelná sada Graphic Arts obsahuje pokročilé nástroje pro správu barev, nátisk a řízení workflow. V náročných produkčních provozech se uplatní sada Printing Package obsahující praktické nástroje pro řízení tisku a zajištění maximální produktivity a spolehlivosti. C O L O U R Přidejte přesně to, co potřebujete

12 Vstupte do nové dimenze podnikání s tiskovým strojem Logo Canon GENUINE je zárukou špičkové kvality a maximálního výkonu. Canon CZ s. r. o. nám. Na Santince Praha 6 Canon Europa N.V., 2008

Revoluční nový standard pro kvalitu digitálního barevného obrazu

Revoluční nový standard pro kvalitu digitálního barevného obrazu Digitální barevný tisk a nátisk Revoluční nový standard pro kvalitu digitálního barevného obrazu DIGITÁLNÍ TISK A NÁTISK C O L O U R DIGITÁLNÍ BAREVNÝ TISK A NÁTISK Když záleží na těch nejjemnější detailech.

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu Výkonný profesionál digitálního tisku Velké korporace, poskytovatelé tiskových služeb i ofsetové tiskárny každodenně potřebují velkoobjemový produkční

Více

Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci.

Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci. Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci. imagepress C800/C700 you can V prostředí CRD i grafického průmyslu usilují tiskoví profesionálové o snížení nákladů i o růst podniku, přičemž stojí

Více

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod + ineo 6000l barevně 3 600 str/hod Kompaktní schopnosti Se svými ohromnými schopnostmi tvorby obrazu a robustní konstrukcí, v kombinaci s profesionálními funkcemi a atraktivní ekonomikou, nabízí ineo+

Více

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951: inovativní, rychlé a velmi výkonné Plnění těch nejtěsnějších termínů a tisk v řádu hodin, nikoli dní, to jsou u digitální tiskové produkce

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

JSME PŘIPRAVENI BUDOUCNOST. Ať už máte se svým podnikem jakékoli ambice, dosáhnete jich s novou řadou imagepress C850.

JSME PŘIPRAVENI BUDOUCNOST. Ať už máte se svým podnikem jakékoli ambice, dosáhnete jich s novou řadou imagepress C850. BUDOUCNOST JSME PŘIPRAVENI Ať už máte se svým podnikem jakékoli ambice, dosáhnete jich s novou řadou imagepress C850. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Czech edition Canon Europa N.V.,

Více

Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice tel.: 608 712 812 fax: 267 310 151 e-mail: praha@sevendesign.cz www. sevendesign.

Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice tel.: 608 712 812 fax: 267 310 151 e-mail: praha@sevendesign.cz www. sevendesign. Ostrava - výroba Ruská 2974 703 00 Ostrava - Vítkovice tel. objednávky: 774 712 816 tel. dílna: 775 712 825 e-mail: firma@sevendesign.cz www. sevendesign.cz Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice

Více

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Katalog kancelářských výrobků Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Nové překvapující způsoby, jak uspokojit vašepotřeby od jednoduchých až po vysoce

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota 1 Všichni, kteří hledají způsob, jak zabezpečit růst své společnosti, by nyní měli zpozornět Barevná produkční

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

Ohromující všestrannost

Ohromující všestrannost WorkCentre 7228/7235/7245 print copy scan fax email Ohromující všestrannost s výkonným barevným zařízením WorkCentre 7228/7235/7245 Výkonné funkce, potřebné pro Vaši každodenní práci, v rámci jediné víceúlohové

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

Pro. C7100/C7100X series. 4800 dpi potisk struktur. 6120 A4/hod. Bílá/čirá. 5-ti barevná digitální produkční tiskárna

Pro. C7100/C7100X series. 4800 dpi potisk struktur. 6120 A4/hod. Bílá/čirá. 5-ti barevná digitální produkční tiskárna Pro C7100/C7100X series 5-ti barevná digitální produkční tiskárna 6120 A4/hod. 4800 dpi potisk struktur 700 mm Bílá/čirá Vyjímečná tisková kvalita 01 A Ohromující detaily Nejnovější technologie VCSEL v

Více

ineo 5501 barevně max str/hod

ineo 5501 barevně max str/hod + ineo 5501 barevně max. 3 000 str/hod Šikovný přechod k produkčnímu tisku Pokud chcete přejít k plně barevnému produkčnímu tisku, není lepší volby než systém ineo+ 5501 od společnosti Develop. Ať provozujete

Více

Digitálna a ofsetová tlač

Digitálna a ofsetová tlač Digitálna a ofsetová tlač Talianske manželstvo, alebo harmonický vzťah? Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. Jak

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK VYTVÁŘEJTE OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI S inkoustovou digitální tiskárnou etiket SurePress L-6034 je malonákladový tisk barevných

Více

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita.

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. Tři tiskové stroje. Tři úrovně automatizace. Jedinečný standard kvality, všestrannosti

Více

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů ir3025/n ir3035/n ir3045/n Multifunkční tiskárna Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů Multifunkční ir3025/n / ir3035/n / ir3045/n Kvalitní tisk Aby se produktivní multifunkční

Více

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování FOTOOBRAZY formát fotoobraz A4 fotoobraz A3 cena 479 Kč 599 Kč Fotoobraz je výtisk na Art (Ilford Galerie, Ilford ART...) papíru jako na textilním plátně. FOTOPLAKÁTY formát foto plakát A4 fotoplakát 20

Více

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů ir3025/n ir3035/n ir3045/n Multifunkční tiskárna Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů Multifunkční ir3025/n / ir3035/n / ir3045/n Kvalitní tisk Aby se produktivní multifunkční

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox J75. Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky

Barevná produkční tiskárna Xerox J75. Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky Rozšiřování vaší firmy není jednoduché. Není to tak? Vždy tomu tak bylo. Bavme se však

Více

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D. TISK KOPIE SKEN

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D.   TISK KOPIE SKEN Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L212D TISK KOPIE SKEN www.brother.eu Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna Tisk, skenování a kopírování rychle a tiše s DCP-L212D. Tento multifunkční

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

Řada C8000. První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář. C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn 1-10 UŽIVATELŮ

Řada C8000. První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář. C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn 1-10 UŽIVATELŮ Řada C8000 První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn FORMÁTY A3/A4 BAREVNĚ/ ČERNOBÍLE 1-10 UŽIVATELŮ C8600 & C8800 Poloviční velikost

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 2 >>> digitální stolní kopírky ir ir 1018 ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000! digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka, tiskárna,

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX 2006 MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX Ocenění za nejlepší firemní image roku 2005 Vše v jednom pro menší kancelář Multifunkční síťový přístroj KX-FLB853EX, který funguje jako vysokorychlostní laserový

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Buďte připraveni na všechno zejména na úspěch... V době, kdy jsou obchodní nároky stále

Více

PRO C6000L VSTUP PRODUKCE I ČERNOBÍLÉ DO BAREVNÉ

PRO C6000L VSTUP PRODUKCE I ČERNOBÍLÉ DO BAREVNÉ PRO C6000L VSTUP DO BAREVNÉ I ČERNOBÍLÉ PRODUKCE ZÁKLADNÍ VÝBAVA PRO PRODUKČNÍ TISK PRODUKČNÍ SYSTÉM Poskytovatelé tiskových služeb a centrální reprografická oddělení v nižším segmentu produkčního prostředí

Více

Barevná tiskárna Xerox 550/560. Prospekt. Produktivita a špičkové barvy pro každé prostředí

Barevná tiskárna Xerox 550/560. Prospekt. Produktivita a špičkové barvy pro každé prostředí Barevná tiskárna Xerox 550/560 Prospekt Barevná tiskárna Xerox 550/560 Produktivita a špičkové barvy pro každé prostředí Produktivita, škálovatelnost a profesionální kvalita tisku, vše v jednom. Barevná

Více

POKROČILEJŠÍ dokumentové workflow a produktivita v kanceláři

POKROČILEJŠÍ dokumentové workflow a produktivita v kanceláři POKROČILEJŠÍ dokumentové workflow a produktivita v kanceláři ŘADA imagerunner ADVANCE you can Rozšiřte možnosti komunikace Dokumenty jsou základem podnikové komunikace. Propojují lidi s informacemi i lidi

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

Produkčnítiskárny Xerox Color800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní.

Produkčnítiskárny Xerox Color800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní. Technické údaje produkčních tiskáren Xerox Color 800/1000 Rozlišení tisku Napájení 2400 x 2400 dpi VCSEL ROS Odstíny šedé: 150 lpi 200 lpi 00 lpi 600 lpi 200 natočený čárový rastr Základní konfigurace:

Více

Produkční tiskárny Xerox Color 800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní.

Produkční tiskárny Xerox Color 800/1000. Tisk ve vysokém rozlišení. Rychlé. Výkonné. Flexibilní. Technické údaje produkčních tiskáren Xerox Color 800/1000 Rozlišení tisku 400 x 400 dpi VCSEL ROS Odstíny šedé: 150 lpi 00 lpi 300 lpi 600 lpi 00 natočený čárový rastr Technologie Toner Xerox EA s nízkou

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 >>> digitální černobílé kopírky ir ir 1018 ir 1022i ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka,

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení? potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení?   potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně www.konicaminolta.cz bizhub 360 dokonalý kolega potřebujete multifunkční tiskové zařízení Hledáte spolehlivé řešení? NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně ANO

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo + 300/351 barevně 30/35 str./min. Znáte to. Většina vaší produkce je černobílá, ale občas potřebujete něco v barvě. Až dosud nemělo smysl zabývat se nákupem barevného

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti 1 Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) Ovládací panel 4,3palcový dotykový displej LCD

Více

Komplexní systém značení Průmyslové tiskárny pro vaše potřeby. Systém průmyslového značení

Komplexní systém značení Průmyslové tiskárny pro vaše potřeby. Systém průmyslového značení Komplexní systém značení Průmyslové tiskárny pro vaše potřeby Systém průmyslového značení Obsah Obsah Průmyslové tiskárny jaké potřebujete 4 6 8 10 12 14 16 18 Komplexní systém značení Inkoustová tiskárna

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3)

MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3) CENÍK MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3) Černobílý tisk a kopírování A4 A3 Jednostranně (1-9 ks) kopie 3,00 Kč 4,00 Kč Oboustranně (1-9 ks) kopie 4,00 Kč 6,00 Kč Jednostranně (1-99 ks) tisk 2,00

Více

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY Firma Verso CZ s.r.o. je vybavena nejmodernější technikou na zpracování dokumentů. Naše stroje umožňují nejen možnost digitálního černobílého a barevného kopírování, ale také tisku ze souborů a digitalizaci

Více

MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ. Černobílý tisk a kopírování - zoom 25 až 800 % Barevný tisk a kopírování - zoom 25 až 400 % 3,90 7,70 20, 24, 11,

MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ. Černobílý tisk a kopírování - zoom 25 až 800 % Barevný tisk a kopírování - zoom 25 až 400 % 3,90 7,70 20, 24, 11, MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ papír pauzovací 95 g/m 2 štítky samolepicí PŘÍPL. Jednostranná kopie Oboustranná kopie Jednostranná kopie Oboustranná kopie 1,80 3, 2,80 5, 1,70 2,90 2,70 4,90 1,60 2,80

Více

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle Pro C9100/C9110 Výkonné produkční tiskové stroje Pro TM C9100 Pro TM C9110 černobíle černobíle 110 i barevně 130 i barevně str./min. str./min. Úsporný a efektivní digitální tisk Obrovský růst v oblasti

Více

Množstevní sleva platí pouze pro tisk a kopírování od jednoho originálu! Množstevní sleva platí pouze pro tisk a kopírování od jednoho originálu!

Množstevní sleva platí pouze pro tisk a kopírování od jednoho originálu! Množstevní sleva platí pouze pro tisk a kopírování od jednoho originálu! SKORI COPY jednostranné (1-49ks) jednostranné (50-1000ks) jednostranné (nad 1000ks) oboustranné (1-49ks) oboustranné (50-1000ks) oboustranné (nad 1000ks) jednostranné kopie ze skla (knihy, časopisy...)

Více

Ekonomicky efektivní komunikace v barvách

Ekonomicky efektivní komunikace v barvách irc2380i Multifunkční tiskárna Ekonomicky efektivní komunikace v barvách C O L i R C 2 3 8 0 i O U R ZA NIŽŠÍ CENU VYŠŠÍ PŮSOBIVOST B a r v y Z A N E C H A J Í T R V A L Ý D O J E M Ekonomicky efektivní

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Řada Pro9000. Budoucnost digitálního tisku je... ÚŽASNÁ! Průkopnická technologie pro kreativní obory

Řada Pro9000. Budoucnost digitálního tisku je... ÚŽASNÁ! Průkopnická technologie pro kreativní obory Řada Pro9000 Budoucnost digitálního tisku je... ÚŽASNÁ! Průkopnická technologie pro kreativní obory Pro9431dn čtyřbarevná (CMYK) tiskárna A3 Pro9541dn pětibarevná (CMYK+1) tiskárna A3 Pro9542dn pětibarevná

Více

COPYSHOP RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY

COPYSHOP RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY COPYSHOP Firma Verso CZ s.r.o. je vybavena nejmodernější technikou na zpracování dokumentů. Naše stroje umožňují nejen možnost digitálního černobílého a barevného kopírování, ale také tisku ze souborů

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB CENÍK PRACÍ A SLUŽEB uvedené ceny včetně příslušné daně z přidané hodnoty ( DPH ) platnost ceníku od 1. června 2014 KOPÍROVÁNÍ TISK do rozměru SRA3 (320mm x 450 mm) (PDF, PLT, DWG, CRD, PSD, AI, DOCX,

Více

Technický manuál pro přípravu k výrobě. u společnosti PULA s.r.o.

Technický manuál pro přípravu k výrobě. u společnosti PULA s.r.o. Technický manuál pro přípravu k výrobě u společnosti PULA s.r.o. Platný od 1. 4. 2014 Základní informace Materiály předávejte: Velikost 1:1 Cílová barevnost Formát PDF/X-1a dle požadavků Fonty (texty)

Více

Přehled. Xerox 4112/4127

Přehled. Xerox 4112/4127 Xerox 4112 /4127 Enterprise Printing Systems Přehled Xerox 4112/4127 Enterprise Printing Systems Zvládnou všechny vaše zakázky, od faktur po brožury! Tyto tiskárny jsou přesně tím, co potřebujete Zvyšte

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

Ricoh Pro TM. Řada C7200sx Graphic Arts Edition. Digitální barevné produkční tiskové stroje. Kopírka Tiskárna Skener.

Ricoh Pro TM. Řada C7200sx Graphic Arts Edition. Digitální barevné produkční tiskové stroje. Kopírka Tiskárna Skener. Digitální barevné produkční tiskové stroje Ricoh Pro TM Řada C7200sx Graphic Arts Edition Kopírka Tiskárna Skener Ricoh Pro C7210sx 95 str./min. černobíle barevně Ricoh Pro C7200sx 85 str./min. černobíle

Více

Řada tiskáren SureColor P. Prvotřídní technologie Špičková kvalita

Řada tiskáren SureColor P. Prvotřídní technologie Špičková kvalita Řada tiskáren SureColor P Prvotřídní technologie Špičková kvalita Inovací a kvalitou k ohromujícím výsledkům V oblasti fotografie, výtvarného umění i profesionálního tisku a nátisku panuje vysoká poptávka

Více

Technický manuál pro přípravu k výrobě. u společnosti PULA s.r.o.

Technický manuál pro přípravu k výrobě. u společnosti PULA s.r.o. Technický manuál pro přípravu k výrobě u společnosti PULA s.r.o. Platný od 1. 1. 2015 Základní informace Materiály předávejte: Velikost 1:1 Cílová barevnost Formát PDF/X-1a dle požadavků Fonty (texty)

Více

Bez správně připravených tiskových dat není možné zahájit výrobu.

Bez správně připravených tiskových dat není možné zahájit výrobu. MALONÁKLADOVÝ TISK Protože naším cílem je bezchybně a profesionálně vyrobená zakázka, je nutné před předáním zakázky do výroby tisková data řádně připravit ve správném druhu souboru, ve správném barevném

Více

Řada tiskáren Pro s bílým a neonovým tonerem

Řada tiskáren Pro s bílým a neonovým tonerem Řada tiskáren Pro s bílým a neonovým tonerem Objevte nový rozměr barevného tisku pro potisk textilií, reklamních poutačů a návrhů A4 tiskárna Pro7411WT s bílým tonerem (CMYW) Pro8432WT s bílým tonerem

Více

Pro C5200s/5210s. Kompaktní digitální produkční tiskové stroje. Pro C5200s. Pro C5210s. Barevně. Barevně. str./min. str./min.

Pro C5200s/5210s. Kompaktní digitální produkční tiskové stroje. Pro C5200s. Pro C5210s. Barevně. Barevně. str./min. str./min. Pro C5200s/5210s Kompaktní digitální produkční tiskové stroje Pro C5200s Pro C5210s Barevně 65 ČB str./min. Barevně 80 ČB str./min. Flexibilní využití médií, inovace pro váš byznys Současné požadavky na

Více

WorkCentre print copy scan fax . Multifunkční jednoduchost. právě pro Vás. nyní barevná

WorkCentre print copy scan fax  . Multifunkční jednoduchost. právě pro Vás. nyní barevná print copy scan fax email Multifunkční jednoduchost právě pro Vás nyní barevná Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 7132 představuje cenově přijatelný posun produktivity Vaší kanceláře na vyšší úroveň.

Více

Popis KX-FL403EX-W. Rozpis cen Recyklační poplatek 25,21 Kč Cena bez poplatků 6 046,22 Kč Cena s poplatky 6 071,43 Kč DPH 19% Cena s DPH 7 225,00 Kč

Popis KX-FL403EX-W. Rozpis cen Recyklační poplatek 25,21 Kč Cena bez poplatků 6 046,22 Kč Cena s poplatky 6 071,43 Kč DPH 19% Cena s DPH 7 225,00 Kč Panasonic KX-FL403EX-W - laserový fax/tel/kopírka KX-FL403EX-W Laser fax na kanc. papír,14,4k bps, paměť na cca 40 stran pro příjem do paměti, rychlost tisku cca. 14 stran/min., rozlišení 600 x 600dpi,

Více

bizhub PRO 1050e VYTRVALÝ POMOCNÍK

bizhub PRO 1050e VYTRVALÝ POMOCNÍK bizhub PRO 950 bizhub PRO 950 bizhub PRO 1050e Rychlost tisku 95 str/min 105 str/min Formát papíru A3+ (3168 46 0 mm) A3+ (324 460 mm) Max. vstup. kapacita 6650 9000 Max. výst. kapacita 3200 10000 brožura

Více

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3 Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné Multifunkční zařízení WorkCentre 5222 Rychlé kopírování

Více

kopírovací materiály pro černobílé kopírky a jejich prodej A4 2,- 1,- 2,- 4,- 2,- 8,- - 8,- 8,- - velkokapacitní řezačka (max. 100 listů): 5 Kč/řez

kopírovací materiály pro černobílé kopírky a jejich prodej A4 2,- 1,- 2,- 4,- 2,- 8,- - 8,- 8,- - velkokapacitní řezačka (max. 100 listů): 5 Kč/řez 20-99 1000-1999 nad 2000 330,- 390,- 1,20 1,10 1,- 1,- 1,- 1,70 1,50 1,40 1,30 1,10 3,40 3,- 2,80 2,60 2,20 1-49 50 a více 1,20 1,- 2,40 2,- 20-99 1000-1999 nad 2000 2,30 2,10 1,90 1,90 1,90 3,- 2,70 2,50

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) 2řádkový LCD displej Ovládací panel 1 Tonerové

Více

Digitální systém. D 5550iD. D 7250iD. Výkonné digitální nástroje pro pružný, přizpůsobitelný tisk akopírování

Digitální systém. D 5550iD. D 7250iD. Výkonné digitální nástroje pro pružný, přizpůsobitelný tisk akopírování Digitální systém D 5550iD D 7250iD Výkonné digitální nástroje pro pružný, přizpůsobitelný tisk akopírování D 5550iD a D 7250iD: Výkonné digitální nástroje Digitální systémy s rozsáhlými výhodami Modely

Více

PŘÍLOHA 1: Část I Vytištění a grafická úprava učebních textů. Ad a) Tisk a grafické úpravy učebních textů, pracovních listů, pracovních sešitů a testů

PŘÍLOHA 1: Část I Vytištění a grafická úprava učebních textů. Ad a) Tisk a grafické úpravy učebních textů, pracovních listů, pracovních sešitů a testů PŘÍLOHA 1: Ad a) Tisk a grafické úpravy učebních textů, pracovních listů, pracovních sešitů a testů Cena Maximální celková cena všech čtyř částí bez DPH: 798 291,67 Kč Maximální celková cena všech čtyř

Více

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Stručná referenční příručka M570 Použití přímého tisku z jednotky USB 1. Připojte jednotku USB flash k portu USB na přední straně zařízení. 2. Otevře se nabídka Flash disk USB.

Více

Vytvořte dokonale věrný model Vašeho obalu

Vytvořte dokonale věrný model Vašeho obalu Vytvořte dokonale věrný model Vašeho obalu Kodak Approval NX Digital Color systém Vám umožní vytvořit dokonale věrný model obalu na originální podložku Přiveďte ideje Vašich klientů k životu Je velmi dobře

Více

SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ

SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ HOSPODÁRNOST V řešení DTG vám poskytneme vše, co potřebujete k rychlé a snadné výrobě triček a získání

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný Dynamická rovnováha www.develop.cz barevně/ černobíle rychlý ekonomický bezpečný všestranný Trh barevného tisku se rychle rozvíjí zejména v kancelářském prostředí, kde se stále více uplatňují barevné kopírky/tiskárny

Více

PRO 950. vytrvalý. PomocnÍk

PRO 950. vytrvalý. PomocnÍk PRO 950 vytrvalý PomocnÍk ProdukčnÍ SyStém bizhub PRO 950 kvalita, PŘizPůSobivoSt, SPoleHlivoSt zkrátka černobílý dříč Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk digitální tisk Autor:

Více

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY TECHNICKÉ INFORMACE VŠESTRANNÉ MOŽNOSTI TISKU NA RŮZNÁ MÉDIA SureColor SC-P800 je první tiskárna A2 všech dob s volitelnou jednotkou pro papír v rolích.

Více

ineo 6000 barevně 3 600 str/hod

ineo 6000 barevně 3 600 str/hod + ineo 6000 barevně 3 600 str/hod S kvalitou můžete Centrální reprografická oddělení a poskytovatelé tiskových služeb uvítají digitální tiskový stroj Develop, kombinující vysokorychlostní barevnou tiskovou

Více

Tiskárna SureColor SC-F2100 pro přímý potisk textilu. Vysoká kvalita potisku

Tiskárna SureColor SC-F2100 pro přímý potisk textilu. Vysoká kvalita potisku Tiskárna SureColor SC-F2100 pro přímý potisk textilu Vysoká kvalita potisku Naše inovace podporují vaši tvořivost Pokud potřebujete DTG tiskárnu (tiskárnu pro přímý potisk textilu), která nabízí špičkovou

Více

TISKOPISY. Nepotištěné tiskopisy

TISKOPISY. Nepotištěné tiskopisy TISKOPISY TISKOPISY Nepotištěné tiskopisy Nepotištěné tiskopisy Standardní produkce P šířka (mm) originál boční složek ID typ x délka ( ) + počet kopií perforace v krabici položky 1 210x12 1+0 tab. ne

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 420/500 černobílý 42/50 str./min. Jaký druh černobílého zařízení pro tisk dokumentů vaše oddělení potřebuje? Jeden systém pro tisk, kopírování, skenování a faxy?

Více

Prodejní výhody tiskáren řady. PagePro 1100

Prodejní výhody tiskáren řady. PagePro 1100 Prodejní výhody tiskáren řady PagePro 1100 2.2 Koncepce produktu řada PagePro 1100 Řada PagePro 1100 je, podobně jako její předchůdci řada PagePro 6 a 8, navržena jako nejnižší modelová řada v nové generaci

Více

OLIVETTI d-color MF22 BAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ SYSTÉM. Váš autorizovaný obchodní partner OLIVETTI. Autorizovaný dovozce a distributor

OLIVETTI d-color MF22 BAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ SYSTÉM. Váš autorizovaný obchodní partner OLIVETTI. Autorizovaný dovozce a distributor standardně kopírka, tiskárna a skener max. formát až A3+, gramáž do 256 g/m 2 22 str./min. barevně, 35 str./min. černobíle max. kapacita papíru 3 400 listů LIDÉ, KTEŘÍ CHTĚJÍ VÍC, CHTĚJÍ TÉŽ BEZPEČNOST

Více

InD jednoduché vyřazení z aplikace

InD jednoduché vyřazení z aplikace InD jednoduché vyřazení z aplikace Stránky v dokumentu jsou řazeny jako jednotlivé stránky pod sebou nebo jako protilehlé dvoustrany. Záleží na tom, jak nastavíte základní tabulku SOUBOR NOVÝ DOKUMENT

Více

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993.

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. Pracujeme s moderní předtiskovou, tiskovou a dokončovací technikou na

Více

Městská část Praha 17 Mgr. Jitka Synková Starostka. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Poskytnutí služeb spojených s tiskovým prostředím

Městská část Praha 17 Mgr. Jitka Synková Starostka. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Poskytnutí služeb spojených s tiskovým prostředím Městská část Praha 17 Mgr. Jitka Synková Starostka Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Poskytnutí služeb spojených s tiskovým prostředím Zadavatel, Městská část Praha 17, Žalanského 291/12b, Praha

Více

CENOVÉ KALKULACE A SIMULACE

CENOVÉ KALKULACE A SIMULACE Evropský hospodářský a sociální výbor V Bruselu dne 3. srpna 0 OPRAVA OTEVŘENÉ VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDEK č. EESC/COMM/0/0 Pomoc s různými komunikačními a informačními iniciativami a činnostmi Veřejný zadavatel:

Více

DOPORUČENÝCH TISKÁREN

DOPORUČENÝCH TISKÁREN KATALOG DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu leden 2017 Nové tiskárny HP s moderním designem a úsporným tiskem v obchodech ActivePrint Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

Více

Kompaktní řada imagerunner.

Kompaktní řada imagerunner. Kompaktní řada imagerunner. Malé, ale vysoce produktivní zařízení řada imagerunner 1100 imagerunner 1730i řada imagerunner 2202 řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení v řadě

Více