POKROČILEJŠÍ dokumentové workflow a produktivita v kanceláři

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POKROČILEJŠÍ dokumentové workflow a produktivita v kanceláři"

Transkript

1 POKROČILEJŠÍ dokumentové workflow a produktivita v kanceláři ŘADA imagerunner ADVANCE you can

2 Rozšiřte možnosti komunikace Dokumenty jsou základem podnikové komunikace. Propojují lidi s informacemi i lidi mezi sebou navzájem.informují, ovlivňují a inspirují. Nyní, díky převratným produktům řady imagerunner ADVANCE, se dokumentová komunikace posouvá na podstatně vyšší úroveň, aby rozšířila možnosti vzájemné interakce mezi lidmi. Měníme tvář komunikace prostřednictvím dokumentů Dokumenty předávají myšlenky, stvrzují dohody, inspirují pracovníky a poskytují zákazníkům první informace o tom, čím se daná společnost liší od ostatních. Proto je naprosto nezbytné, aby byly dokumenty publikovány a distribuovány co nejrychleji a co nejefektivněji v rámci celé organizace. Společnost Canon si byla vědoma těchto požadavků, a tak při vývoji nové a zatím nejpokročilejší řady multifunkčních zařízení naslouchala hlasům svých zákazníků. Uzavřený životního cyklu dokumentů Moderní, elegantní a kompaktní design jednoznačně odlišuje každé z těchto nových zařízení od nabídky konkurence. Pod povrchem se ukrývají ty nejnovější technologie, které mění tradiční úlohu multifunkčního zařízení. Řada imagerunner ADVANCE je plně integrovaným dokumentovým řešením obsahujícím funkce pro všechny fáze životního cyklu dokumentu: Od tvorby dokumentů po jejich správu i od výtisku k archivaci, a současně podporuje zabezpečení a ekologické cíle. Výkon ve všech oblastech Produkty řady imagerunner ADVANCE nabízejí jedinečnou kvalitu, vysokou produktivitu a bezkonkurenční užitnou hodnotu. Barvy pomáhají uživatelům lokalizovat informace až o 70 % rychleji.

3

4 Zařízení imagerunner ADVANCE optimalizují podnikové procesy a nabízejí rychlé zhodnocení investic. Nová řada modulárních, multifunkčních zařízení je dostatečně rozmanitá, aby si podnikoví zákazníci mohli vybrat produkt podle svých specifických potřeb. Standardizované systémy jsou zárukou bezproblémové integrace do stávající podnikové infrastruktury. Maximální všestrannost a integrace 30 str./min. 18 str./min. 35 str./min. 18 str./min. 45 str./min. 26 str./min. 51 str./min. 26 str./min. C5030i Deskový kryt, zásobník interního finišeru, podstavec Zařízení má velmi malý půdorys se základním deskovým krytem a omezenou vstupní kapacitu papíru. C5035i DADF, Interní finišer, podstavec Stále velice kompaktní zařízení rozšířené o interní finišer pro šití svorkami. C5045i DADF, externí finišer pro šití svorkami, jednotka pro podávání ze zásobníku Méně kompaktní, avšak s externím finišerem pro šití svorkami, vyšší kapacitou vstupních zásobníků s rozšířením o jednotku pro podávání ze zásobníku. C5051i 1PDS, finišer pro tvorbu brožur, děrovačka, velkokapacitní zásobník A4, jednotka pro podávání ze zásobníku Vysoká produktivita skenování prostřednictvím 1PDS a rozšířené možnosti kompletace. Zvýšená kapacita médii s jednotkou pro podávání ze zásobníku a velkokapacitním zásobníkem. Řada Office C5000 These are example configurations only. Devices are modular.

5 Lidé v průměru stráví okolo 4 hodin týdně hledáním informací. (AIM 2009) Integrované dokumentové řešení Zařízení řady imagerunner ADVANCE zvýší produktivitu vašich zaměstnanců prostřednictvím hladké integrace do vašich zavedených podnikových procesů, automatizace workflow s velkou spotřebou papíru a vytvořením dokonalé platformy pro dokumentovou komunikaci. Uživatelé připojení přes počítačovou síť mohou využívat včasné distribuce elektronických dokumentů a hladké integrace se systémy jako Microsoft SharePoint, Adobe, uniflow Output Manager a iw360. Kvalitní barevný tisk je snadný díky rozsáhlým možnostem kompletace. Uspokojeny jsou i náročné požadavky specialistů, kteří si mohou vybrat ze dvou produkčních systémů navržených pro centrální reprografická oddělení. Rychlá implementace Při návrhu a vývoji nových zařízení řady imagerunner ADVANCE bylo postupováno tak, aby byla instalace, integrace i správa těchto produktů co nejjednodušší, a to i ve velkých a složitých provozech. Všechna zařízení nové řady vypadají podobně, jsou založena na stejné architektuře, stejném tiskovém ovladači a mají stejné intuitivní uživatelské rozhraní, což snižuje nároky na zaškolení personálu. Pro náročné grafické provozy Nový integrovaný řadič je zárukou rychlého zpracování dokumentů. K dispozici jsou však také dva řadiče Fiery nabízející optimální výkon a výbornou reprodukci barev pro lepší efektivitu při tvorbě návrhů a produkční sazbě. až až 55 str./min. 28 str./min. 65 str./min. 33 str./min. 70 str./min. 35 str./min. C7055i 1PDS, finišer pro šití svorkami, velkokapacitní zásobník A4 Vysoce produktivní zařízení s možností skenování přes 1PDS a vysokou vstupní kapacitou papíru se standardními zásobníky a volitelným velkokapacitním zásobníkem. C7065i 1PDS, finišer pro tvorbu brožur, POD Deck Lite, jednotka pro vkládání a překládání dokumentů a děrovačka Vysoce produktivní zařízení s pokročilými možnosti kompletace jako jsou např. finišer pro tvorbu brožur či jednotka pro vkládání a překládání dokumentů (sklady C a Z). Prostřednictvím zásobníku POD Deck Lite lze zvýšit kapacitu papíru formátu A4 nebo A3. C9070 PRO 1PDS, velkokapacitní zásobník s více přihrádkami, sedlový finišer, jednotka pro vkládání a překládání dokumentů, profesionální děrovačka Všestranný model pro produkční tisk, ideální pro centrální tisková oddělení, placené tiskové služby a komerční tiskárny. Poskytuje jedinečnou flexibilitu výběru médií, možnosti kompletace a vynikající kvalitu tisku. Řada Office C7000 Řada Light Production C9000 Pro

6 Řada imagerunner ADVANCE vám umožní zvládnout více, rychleji a efektivněji než jste byli dosud schopni. Sdílejte důležité informace se svými kolegy, vytvářejte přehledné výkazy pro snazší schvalování vašich projektů nebo produkujte barevné brožury, kterými oslovíte a získáte nové zákazníky. Bezkonkurenční produktivita Přizpůsobitelná a snadno použitelná Výklopný 8,4palcový nebo obrovský pevný 10,4palcový barevný displej je centrálním bodem každého zařízení. Velké a názorné ikony usnadňují zpracování dokumentů. Uživatelé si mohou celou řadu tlačítek na displeji přizpůsobit podle svých potřeb. Dokonce i pozadí obrazovky si můžete nastavit výběrem z 8 možností podle nálady nebo okolního prostředí. Vytvářejte osobní workflow Každé zařízení umožňuje konfiguraci osobních workflow pro usnadnění častých, složitých, či pracných úloh, které lze pak realizovat v některých případech i stiskem jediného tlačítka. Tato workflow prudce zvyšují produktivitu a mohou být přístupná i týmům nebo oddělením, takže jejich uživatelé pak mohou dané úlohy zpracovávat bez jakéhokoliv zaškolení. Ohromující výkon Výjimečnost zařízení řady imagerunner ADVANCE se nejvíce projeví v okamžiku, kdy je třeba stihnout termín nebo zvládnout velké objemy. Přirozená podpora PCL a Genuine Adobe Postscript 3 je zárukou produktivního zpracování, a to i při zpracování více úloh současně. Oboustranné skenování s jedním průchodem je dokonce rychlejší než vlastní tiskový stroj. A ať tisknete černobíle, barevně, nebo kombinovaně, vždy se můžete spolehnout na optimální rychlost a maximální produktivitu. Kvalitní tisk U zařízení řady imagerunner ADVANCE bylo využito celé řady inovací z digitálních systémů Canon pro profesionální tiskařské společnosti. Kombinace nového toneru, nového bubnu, řadiče a systému správy barev KYUONOS poskytuje ty nejčistší a nejzářivější barvy, jaké si dokážete představit.* * KYUONOS je k dispozici pouze pro operační systém Windows Vista Výklopný 8,4palcový nebo obrovský pevný 10,4palcový barevný displej je centrálním bodem každého zařízení.

7 Šití svorkami Brožura Skládání do Z Skládání do C Nespoutaná kreativita Možnosti tvorby profesionálních dokumentů, kterými zaujmete své zákazníky, jsou prakticky neomezené. Na zařízení řady imagerunner ADVANCE můžete tisknout na různé velikosti i tloušťky papíru a ihned využívat rozsáhlých možností kompletace jako např. tvorby brožur, vkládání dokumentů nebo překládání dokumentů do C a Z. Můžete využívat i výkonný software Canon iw360 a velice snadno tak kombinovat informace z různých zdrojů a formátů, čímž pozvednete komunikaci prostřednictvím dokumentů na zcela novou úroveň. Efektivní skenování, směrování a spolupráce. Dotykem jediného tlačítka můžete snadno a bezpečně digitalizovat papírové dokumenty, ukládat je a odesílat na různá místa určení jako , fax, ftp, Microsoft SharePoint a server iw360. Následné vyhledávání informací vám usnadní formát PDF s možností vyhledávání, který umožňuje přesně lokalizovat specifická slova v dokumentu. Pro snazší sdílení informací a spolupráci můžete prohledávatelné dokumenty uložit do sdílených digitálních pořadačů na serveru iw360. Transformace dokumentů Zařízení řady imagerunner ADVANCE podporují nové formáty Office Open XML, což umožňuje snadný přístup k obsahu skenovaných dokumentů a jeho využití v dalších aplikacích a podnikových systémech. Díky podpoře rozšířených funkcí programu Adobe Reader lze využívat Adobe Reader v plném rozsahu bez nutnosti nakupovat další software. Dokumenty můžete elektronicky sdílet a revidovat a nahrazovat tak pomalá a pracná workflow tištěných dokumentů. Můžete například zautomatizovat proces schvalování faktur ve vašem podniku, kde budou příslušné zodpovědné osoby přidávat k elektronické faktuře poznámky a připomínky dle potřeby. Advance Space Integrovaný a k okamžitému použití připravený repozitář dokumentů Advance Space umožňuje uživatelům spravovat různé sdílené knihovny dokumentů jako např. formulářů pro personalistiku, což podstatně usnadňuje jejich opakovaný tisk. Office Open XML SKENOVÁNÍ KONVERZE DO FORMÁTU OFFICE OPEN XML Papírový dokument imagerunner Advance Office PPTx Opakovaně využívejte text, obrázky apod. a kombinujte je se stávajícími dokumenty Rozšíření Adobe Reader SKENOVÁNÍ KONVERZE NA PDF S ROZŠÍŘENÍM O PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA PŘIDEJTE KOMENTÁŘE/ POZNÁMKY Papírový dokument imagerunner Advance

8 Dokumenty a data jsou vystavena stále většímu nebezpečí. Je třeba chránit data zákazníků a síťová zařízení před různými typy hrozeb a útoků. Zařízení řady imagerunner ADVANCE nabízejí nejrůznější funkce pro ochranu dokumentů v celém jejich životním cyklu od oskenování přes sdílení, archivaci až po tisk. Špičkové zabezpečení Zabezpečení zařízení Aby se dokumenty nedostaly do nepovolaných rukou, lze zařízení snadno nakonfigurovat tak, aby uživatelé museli prokazovat svou totožnost např. prostřednictvím jména a hesla nebo bezpečnostní kartou. Teprve po ověření totožnosti získá daný uživatel přístup ke všem svým osobním nastavením a bude moci vytisknout dokumenty bezpečně uložené na pevném disku zařízení. Bezpečnost dat Pevné disky zařízení lze velice snadno vyjmout, dočasně uložit mimo zařízení a tím zvýšit ochranu dat na nich uložených např. při požáru. Zařízení lze také nakonfigurovat pro použití dvou pevných disků se šifrováním dat (podle Common Criteria EAL 3) a zrcadlení disků. To znamená, že i ve velmi málo pravděpodobném případě, že by jeden disk selhal, budou data stále k dispozici na druhém disku. Nedojde tedy k žádným ztrátám a škodám. Zařízení také může ukládat velmi podrobné protokoly využití, které lze exportovat jako soubory.csv.

9 Sada zámku skenování dokumentů ANALÝZA Analýza vložených informací uživatele Tisk Vložení informací na MFP Zabezpečený soubor ZÁMEK ÚLOH Zcela zabrání provedení úlohy (kopírování/ odeslání/faxování/uložení) nebo umožní provedení úlohy až po zadání správného hesla či ověření uživatele. Kopírování Bezpečnost dokumentů Důvěrné dokumenty lze opatřit ochranným vodoznakem, který se zviditelní, pokud se někdo pokusí dokument kopírovat. Při skenování a odesílání PDF lze dokument zašifrovat tak, aby ho mohl číst pouze uživatel s platným heslem. Adobe Rights Management Papírový dokument SKENOVÁNÍ APLIKUJTE ZÁSADY VYTVOŘTE ZÁSADY imagerunner ADVANCE PDF s nastavenými zásadami GENERU- JTE PDF S NASTAVENÝMI ZÁSADAMI Skenujte dokumenty prostřednictvím stávajícího Adobe Rights Management workflow a chraňte tak důležité informace, dosáhněte lepší shody s legislativou a optimalizuje podnikové procesy. Příklady zásad: Omezení zobrazení dokumentu Omezení tisku Omezení úprav Omezení kopírování Kontrola platnosti Server pro správu přístupových práv Pracovní stanice Dokumenty v různých formátech souborů

10 V dnešním náročném prostředí je důležité zachovat si schopnost tvorby pohotových rozhodnutí, která budou platná pro současnost i pro budoucnost. Zařízení řady imagerunner ADVANCE jsou založena na této filozofii. Představujeme vám řadu multifunkčních zařízení, které jsou smysluplnou a návratnou investicí s nízkými provozními náklady, vynikajícím ovládáním, možnostmi správy a velmi zodpovědným přístupem k životnímu prostředí. Urychlete úspory Převratné ekologické parametry Usilujeme o snížení negativního dopadu na životní prostředí ve všech aspektech a fázích životního cyklu našich produktů s cílem chránit přírodní bohatství naší planety. Proto byla nová řada navržena s co nejmenšími rozměry. Nízká spotřeba a emise Při výrobě je využíváno zcela nových, pomalu hořčících bio umělých hmot, které byly získány z jiných provozů naší společnosti. Také emise oxidu uhličitého se nám podařilo snížit prostřednictvím ekologických materiálů a ekologickým plánováním logistiky. V nejvyšší možné míře bylo využito recyklovaných materiálů. Nízká spotřeba energie a hlučnost Toner nové technologie umožňuje fixovat toner na substrát při nižších teplotách, což snižuje náklady na energii. V režimu spánku klesá spotřeba na 1 W i méně a hlučnost je snížena na minimum. Každé zařízení vyhovuje mezinárodním ekologickým standardům jako např. Energy Star a ROHS. Snižte náklady Zařízení řady imagerunner ADVANCE vám umožní snížit náklady prostřednictvím nižší spotřeby energie a nižších provozních nákladů. Díky skvělým možnostem tvorby dokumentů si vytvoříte brožury a další propagační i jiné materiály bez nutnosti zadávat tyto z,akázky externím komerčním tiskárnám. To znamená velké úspory. Oboustranný tisk snižuje spotřebu papíru při každém tisku, a to až na jednu polovinu. Výkonný software jako např. Canon uniflow Output Manager je rovněž významným přínosem. Když jsou dokumenty odesílány k tisku, mohou být automaticky směrovány na síťové zařízení s nejnižšími náklady na stránku, což opět vede k úsporám. Zabezpečený tisk navíc pomůže zajistit, aby uživatelé spouštěli vlastní tisk až v okamžiku, kdy budou skutečně přítomni u zařízení, takže bude odstraněno plýtvání v důsledku zapomenutých dokumentů ve výstupních zásobnících. Konstrukce málo náročná na prostor I přes úžasný výkon je každé nové zařízení neobyčejně kompaktní. V kancelářích a provozech, kde je nedostatek místa, přijdou funkce a příslušenství jako např. interní finišer velice vhod. Maximální spolehlivost Každé zařízení vyniká spolehlivostí, která zaručuje, že komunikace bude vždy rychlá a efektivní každý den a po celý den. Přepracovaná konstrukce umožňuje rychle a snadno odstranit každou případnou poruchu jako špatně vložený papír z pravé strany zařízení. Efektivní správa prostřednictvím iwmc Správu zařízení v síti zvládnete lehce prostřednictvím Canon iw Management Console. Toto výkonné a škálovatelné softwarové řešení nabízí celou řadu praktických a užitečných funkcí pro urychlení řešení problémů, optimalizaci ovládání a automatizaci běžných úkonů, což snižují vytížení IT pracovníků. Dalším vítaným pomocníkem je software emaintenance umožňující automatickou vzdálenou diagnostiku a objednávání spotřebních materiálů.

11 92 % respondentů uvedlo ekologické problémy na první místě. (Zpráva InfoTrends 2009)

12 Maximalizujte využití každé příležitosti s imagerunner ADVANCE. Některá vyobrazení byla simulována pro lepší reprodukci. Veškerá data jsou založena na standardních testovacích metodách společnosti Canon. Tento dokument a specifikace v něm uvedené byly připraveny před vlastním uvedením produktu na trh Konečně informace se mohou změnit bez upozornění. a : Veškeré názvy produktů a společností uvedené v tomto dokumentu jsou ochrannými známkami a/nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných výrobců na různých trzích a v různých zemích. Canon Inc. Canon Europa. Canon CZ s.r.o. Canon Europa NV 2009

ZJEDNODUŠENÍ pracovních postupů a zvýšení produktivity

ZJEDNODUŠENÍ pracovních postupů a zvýšení produktivity ZJEDNODUŠENÍ pracovních postupů a zvýšení produktivity imagerunner ADVANCE Kancelářská barevná a černobílá řada you can www.canon-europe.com/imagerunner_advance Rozšiřte svoji obchodní komunikaci. Dokumenty

Více

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner.

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. Malý, ale vysoce produktivní Řada imagerunner 1100 Řada imagerunner 1700 Řada imagerunner 2400 Řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení z řady kompaktních

Více

Kompaktní řada imagerunner.

Kompaktní řada imagerunner. Kompaktní řada imagerunner. Malé, ale vysoce produktivní zařízení řada imagerunner 1100 imagerunner 1730i řada imagerunner 2202 řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení v řadě

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů ir3025/n ir3035/n ir3045/n Multifunkční tiskárna Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů Multifunkční ir3025/n / ir3035/n / ir3045/n Kvalitní tisk Aby se produktivní multifunkční

Více

Technická dokumentace a specifikace

Technická dokumentace a specifikace Technická dokumentace a specifikace Specifikace řešení se skládá ze čtyř částí: A. První část popisuje řešení barevných multifunkčních zařízení formátu A3 (část A). B. Druhá část popisuje řešení barevných

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Barevné letní novinky. Canon CZ & SK Duben 2017

Barevné letní novinky. Canon CZ & SK Duben 2017 Barevné letní novinky i-sensys 2017 Canon CZ & SK Duben 2017 Představujeme novou řadu barevných zařízení i-sensys Řada MF630 Základní řada barevných multifunkčních zařízení pro malé pracovní skupiny 12.5

Více

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Katalog kancelářských výrobků Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Nové překvapující způsoby, jak uspokojit vašepotřeby od jednoduchých až po vysoce

Více

Ekonomicky efektivní komunikace v barvách

Ekonomicky efektivní komunikace v barvách irc2380i Multifunkční tiskárna Ekonomicky efektivní komunikace v barvách C O L i R C 2 3 8 0 i O U R ZA NIŽŠÍ CENU VYŠŠÍ PŮSOBIVOST B a r v y Z A N E C H A J Í T R V A L Ý D O J E M Ekonomicky efektivní

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3 Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné Multifunkční zařízení WorkCentre 5222 Rychlé kopírování

Více

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management ELO Analytics ELO Analytics Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 10 ELO Analytics pro správu informací ELO Analytics vám umožňují zhodnotit a pochopit veškerá data vaší společnosti na

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

POKROČTE NA CLOUD Kancelářská řada inteligentních multifunkčních zařízení pro barevný a černobílý tisk imagerunner ADVANCE 3 Generation 2 nd Edition

POKROČTE NA CLOUD Kancelářská řada inteligentních multifunkčních zařízení pro barevný a černobílý tisk imagerunner ADVANCE 3 Generation 2 nd Edition POKROČTE NA CLOUD Kancelářská řada inteligentních multifunkčních zařízení pro barevný a černobílý tisk imagerunner ADVANCE 3 Generation 2 nd Edition Canon 2018 Copier MFP Line of the Year PORTFOLIO imagerunner

Více

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky Interaktivní prodejní příručka Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky My business My choice My Canon Obsah Představení naší řady Vím, co hledám Hledat podle typu podniku Řešení s přidanou

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

PODPORA obchodních příležitostí. imagerunner ADVANCE Kancelářská řada pro barevný a černobílý tisk

PODPORA obchodních příležitostí. imagerunner ADVANCE Kancelářská řada pro barevný a černobílý tisk PODPORA obchodních příležitostí imagerunner ADVANCE Kancelářská řada pro barevný a černobílý tisk Další generace zařízení imagerunner ADVANCE To, jak pracujeme dnes, by před 20 lety bylo nemyslitelné.

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

Ekonomicky efektivní komunikace v barvách

Ekonomicky efektivní komunikace v barvách irc2380i irc3080/i irc3580/i Multifunkční tiskárna Ekonomicky efektivní komunikace v barvách ZA NIŽŠÍ CENU i R C 2 3 8 0 i / i R C 3 0 8 0 / i / i R C 3 5 8 0 / i VYŠŠÍ PŮSOBIVOST O U R C O L B A R V Y

Více

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D. TISK KOPIE SKEN

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D.   TISK KOPIE SKEN Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L212D TISK KOPIE SKEN www.brother.eu Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna Tisk, skenování a kopírování rychle a tiše s DCP-L212D. Tento multifunkční

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C25 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A3 bizhub

Více

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů

Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů ir3025/n ir3035/n ir3045/n Multifunkční tiskárna Produktivní a úsporné řešení pro kancelářské zpracování dokumentů Multifunkční ir3025/n / ir3035/n / ir3045/n Kvalitní tisk Aby se produktivní multifunkční

Více

WorkCentre print copy scan fax . Multifunkční jednoduchost. právě pro Vás. nyní barevná

WorkCentre print copy scan fax  . Multifunkční jednoduchost. právě pro Vás. nyní barevná print copy scan fax email Multifunkční jednoduchost právě pro Vás nyní barevná Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 7132 představuje cenově přijatelný posun produktivity Vaší kanceláře na vyšší úroveň.

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

OŽIVTE SVÉ PREZENTACE

OŽIVTE SVÉ PREZENTACE Řady Epson EB-1400Wi OŽIVTE SVÉ PREZENTACE max. rozměr projekce: komentovat může více uživatelů tisk, ukládání a sdílení URČENO K PODNIKÁNÍ INTEGROVANÝ, INTERAKTIVNÍ SYSTÉM PRO JEDNACÍ MÍSTNOSTI Promítání

Více

ELO ECM Suite 9 Just Better Business

ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO ECM Suite 9 - Ve zkratce ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 9 - Ve zkratce ELO ECM Suite 9 Just Better Business Z inteligentní správy informací

Více

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Multifunkční barevný stroj XEROX WorkCentre 7845i Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Připravil: telefon: email: vyhotoveno dne: 25. července2016 platí do: 25. srpna

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

Ohromující všestrannost

Ohromující všestrannost WorkCentre 7228/7235/7245 print copy scan fax email Ohromující všestrannost s výkonným barevným zařízením WorkCentre 7228/7235/7245 Výkonné funkce, potřebné pro Vaši každodenní práci, v rámci jediné víceúlohové

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh.

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh. MP W7100SP MP W8140SP Digitální černobílá multifunkční kopírka A0 Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951: inovativní, rychlé a velmi výkonné Plnění těch nejtěsnějších termínů a tisk v řádu hodin, nikoli dní, to jsou u digitální tiskové produkce

Více

PODPORA obchodních příležitostí

PODPORA obchodních příležitostí PODPORA obchodních příležitostí imagerunner ADVANCE Kancelářská barva a černobílý rozsah you can To, jak pracujeme dnes, by před 20 lety bylo nemyslitelné. Flexibilní doba začátku, práce z domu, mobilní

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení? potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení?   potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně www.konicaminolta.cz bizhub 360 dokonalý kolega potřebujete multifunkční tiskové zařízení Hledáte spolehlivé řešení? NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně ANO

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1020/1024 ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

Více

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK VYTVÁŘEJTE OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI S inkoustovou digitální tiskárnou etiket SurePress L-6034 je malonákladový tisk barevných

Více

Efektivní ukládání a vyhledávání informací

Efektivní ukládání a vyhledávání informací Efektivní ukládání a vyhledávání informací THEREFORE you can Okamžitý přístup ke klíčovým informacím maximalizuje efektivitu Informace jsou životadárnou mízou vašeho podnikání páteří efektivního rozhodování.

Více

Cenově výhodná multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou

Cenově výhodná multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou imagerunner C225/C225iF zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou Tato multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s širokou paletou funkcí nabízí možnost rychlého

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

Prodejní výhody tiskáren řady. PagePro 1100

Prodejní výhody tiskáren řady. PagePro 1100 Prodejní výhody tiskáren řady PagePro 1100 2.2 Koncepce produktu řada PagePro 1100 Řada PagePro 1100 je, podobně jako její předchůdci řada PagePro 6 a 8, navržena jako nejnižší modelová řada v nové generaci

Více

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu)

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu) A. Technická specifikace a konfigurace tiskárny typ A Parametr Samsung SL-M4070FR Technologie tisku Laser, černobílý Formát tisku A4 Gramáž papíru 60-220 Funkce duplexní tisk, kopírování i skenování, fax

Více

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Ovládací panel Dostupné aplikace se mohou v různých sestavách tiskárny lišit. Podrobnosti o aplikacích a funkcích najdete v uživatelské příručce. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Stisknutím tlačítka Domovská obrazovka

Více

Řešení služby tisku na vyžádání od HP

Řešení služby tisku na vyžádání od HP Řešení služby tisku na vyžádání od HP Které řešení tisku na vyžádání je pro vás to pravé? Společnost HP chápe, že váš podnik je jedinečný. Proto nabízíme několik řešení pro nasazení tisku na vyžádání.

Více

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min.

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min. Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna Ricoh MP W6700SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W6700SP 6,7 str./min. B/W Maximálně efektivní černobílá tiskárna pro uživatele s nízkým a středním

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1018/1022 ir1018j, ir1018, ir1022a ir1022f, ir1022i, ir1022if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i SKENOVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Kancelářský

Více

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Průvodce instalací softwaru

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Průvodce instalací softwaru COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Průvodce instalací softwaru HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Průvodce instalací softwaru Autorská práva a licence 2010 Copyright Hewlett-Packard

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

řady WorkCentre 5865/5875/5890 Mimořádná produktivita díky maximální jednoduchosti

řady WorkCentre 5865/5875/5890 Mimořádná produktivita díky maximální jednoduchosti WorkCentre 5865 / 5875 / 5890 A3 Černobílé multifunkční zařízení Multifunkční zařízení Xerox řady WorkCentre 5865/5875/5890 Mimořádná produktivita díky maximální jednoduchosti Dosažení vyšší úrovně produktivity

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 20 PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 20 VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Oboustranný tisk šetří až 50 % nákladů na papír a poštovné. CO ZAUJME FINANČNÍHO ŘEDITELE Kontrola

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: portégé m400 VYSOCE PŘENOSNÝ POČÍTAČ TABLET PC, KTERÝ ZVLÁDNE VŠE. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu funkcí, které pomáhají mobilním profesionálním

Více

Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny. Řada ir1020/1024 Řada ir2018/2030. you can

Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny. Řada ir1020/1024 Řada ir2018/2030. you can Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1020/1024 Řada ir2018/2030 you can Kopírování Tisk Odesílání Kancelářský tisk v černé a bílé nikdy nevypadal lépe. Vysoká kvalita, malé rozměry.

Více

OptimiDoc dokáže takové dokumenty zpracovat a distribuovat napříč firmou.

OptimiDoc dokáže takové dokumenty zpracovat a distribuovat napříč firmou. Automatizujte zpracování a distribuci dokumentů do vašich firemních procesů! Nemáte kontrolu nad stovkami papírových dokumentů, které přichází do vaší firmy? OptimiDoc dokáže takové dokumenty zpracovat

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

Spolupráce GORDIC a Adobe přináší rozšířené možnosti využití PDF Vladimír Střálka Country Manager CZ, SK, SLV

Spolupráce GORDIC a Adobe přináší rozšířené možnosti využití PDF Vladimír Střálka Country Manager CZ, SK, SLV Spolupráce GORDIC a Adobe přináší rozšířené možnosti využití PDF Vladimír Střálka Country Manager CZ, SK, SLV Současný způsob práce s dokumenty není efektivní Dopad na organizaci s 1,000 zaměstnanci 1)

Více

Nestandardní režimy tisku

Nestandardní režimy tisku Nestandardní režimy tisku 2013 LANIKO Morava s.r.o. Obsah 1 Přehled nestandardních režimů tisku... 3 2 Volba režimu tisku v ovladači tiskárny na PC... 4 2.1 Normální tisk... 6 2.2 Zkušební tisk... 6 2.3

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení Požadované technické parametry jsou popsány blíže v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Podrobnější popis požadovaných

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Vyspělá správa síťových zařízení. you can

Vyspělá správa síťových zařízení. you can Vyspělá správa síťových zařízení you can Snižte náročnost správy zařízení a maximalizujte produktivitu kanceláře Správa rozsáhlého parku zařízení je pro IT a oddělení správy majetku časově náročná a mnohdy

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 ČERNOBÍLÝ VELKOFORMÁTOVÝ TISKOVÝ SYSTÉM MULTIFUNKČNÍ,

Více

Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí

Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí Digitální barevný tisk a nátisk Revoluční digitální barevný tisk s novou dimenzí C O L O U R Digitální tisk s ohromujícím účinkem POZNEJTE NOVÝ ROZMĚR Jak zlepšit kvalitu toho, co už je celosvětově velmi

Více

WorkCentre 7655/7665/7675. kopírka tiskárna skener fax email. Barevný. kancelářský stroj s výkonem produkčního zařízení

WorkCentre 7655/7665/7675. kopírka tiskárna skener fax email. Barevný. kancelářský stroj s výkonem produkčního zařízení kopírka tiskárna skener fax email Barevný kancelářský stroj s výkonem produkčního zařízení WorkCentre 7655/7665/7675 BARVY Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

Efektivní řízení skenování, tisku a kopírování s uniflow verze 5. you can

Efektivní řízení skenování, tisku a kopírování s uniflow verze 5. you can Efektivní řízení skenování, tisku a kopírování s uniflow verze 5 you can Zlepšete řízení a zvyšte efektivitu svého skenovacího a tiskového prostředí. Co je uniflow? uniflow je softwarová platforma umožňující

Více

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN Tiskárna SP C840DN SP C842DN 45 ČB Barevně str./m 60 ČB Barevně str./m Rychlé zpracování při nejvyšší kvalitě Rychlejší zpracování barev a ve své třídě nejlepší

Více

KIP 770. 1,6 stránky A0 za minutu. dostupná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace kompaktní a multifunkční řešení

KIP 770. 1,6 stránky A0 za minutu. dostupná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace kompaktní a multifunkční řešení KIP 770 1,6 stránky A0 za minutu dostupná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace kompaktní a multifunkční řešení Multifunkční, přesto kompaktní a cenově dostupné Stroj KIP 770 je všestranný

Více

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Inkoustová tiskárna řady WorkForce Pro WF-C5000 Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Výkon v harmonii s ekologií Vytvořte produktivnější pracoviště Můžete tisknout a pracovat celý den Díky inovativnímu

Více

Na počátku bylo slovo. Efektivita práce s dokumenty, Océ-Česká republika, s.r.o. 10.6.2008

Na počátku bylo slovo. Efektivita práce s dokumenty, Océ-Česká republika, s.r.o. 10.6.2008 Na počátku bylo slovo 1 a zvuková komunikace 2 o něco později papír 3 a jediný logický další krok byl 4 Efektivita a profesionalita tvorby a správy dokumentů ve státní správě a samosprávě Tomáš Kovařík

Více

ŘADA LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP. Průvodce instalací softwaru

ŘADA LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP. Průvodce instalací softwaru ŘADA LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP Průvodce instalací softwaru Řada HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Průvodce instalací softwaru Autorská práva a licence 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Více