Nová generace digitálního tisku. Pro C651EX/C751EX/C751 - moderní technologie pro nejvyšší produktivitu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová generace digitálního tisku. Pro C651EX/C751EX/C751 - moderní technologie pro nejvyšší produktivitu"

Transkript

1 Nová generace digitálního tisku Pro C651EX/C751EX/C751 - moderní technologie pro nejvyšší produktivitu

2 Digitální tisk toho umí čím dál víc Modelová řada Ricoh Pro C651/751 posouvá digitální tisk na vyšší úroveň. Je navržena s využitím bohatých zkušeností společnosti Ricoh v oblasti výzkumu a vývoje. Beze zbytku splňuje všechny standardy kvality, spolehlivosti, úspornosti a požadované výkonnosti. S řadou inovativních technologií, nabízí to nejlepší, co lze v tomto segmentu trhu využít. Protože požadavky trhu na barevný zakázkový tisk neustále rostou, rostou i požadavky na technologické inovace a cenovou konkurenceschopnost. Modelová řada Ricoh Pro C651/751 nabízí vynikající kvalitu obrazu, velmi širokou paletu funkcí i vysokou spolehlivost v porovnání se zařízeními své třídy. Proces tisku se od začátku až do konce vyznačuje standardně vysokou produktivitou, efektivitou a spolehlivostí. MIMOŘÁDNĚ VYSOKÁ KVALITA OBRAZU Velmi přesná laserová technologie s plošným vyzařováním v rozlišení 4800 dpi VCSEL. Polymerní tonery typu PxP a bezolejová zažehlovací technologie umožňují dosáhnout jemné kvality obrazu blížící se ofsetu. ŠIROKÁ PALETA POUŽITELNÝCH MÉDIÍ Výkonná zažehlovací jednotka bez problémů zvládne papíry až do gramáže 300 g/m 2. TRVALÁ PROVOZUSCHOPNOST Kapalinový chladící systém umožňuje souvislý dlouhodobý tisk. A navíc inovované uživatelsky měnitelné díly, tonery, odpadní nádobu a média ve všech zásobnících lze měnit za chodu.

3 Nové technologie pro váš užitek NEJNOVĚJŠÍ LASEROVÁ TECHNOLOGIE VCSEL (Vertical Cavity Surface-Emitting Laser) využívá plošně vyzařující lasery, což umožňuje i při rozlišení 4800 dpi vytvářet mimořádně kvalitní obrazy. Při porovnání s osmipaprskovou technologií s rozlišením 1200 dpi odpovídá technologie VCSEL čtyřiceti synchroně emitovaným laserovým paprskům. VYSOKOU PŘESNOST REGISTRACE DUPLEXU, nezbytnou při tisku vizitek, dopisnic, brožur apod., je možné docílit pomocí kombinace mechanické registrace a technologie VCSEL. Potlačí se tak chyby způsobené nepatrně šikmým posunem papíru nebo jeho prohnutím. Výsledkem je přesné umístení tiskových obrazů na obou stranách listu. NOVÝ OPC S VYŠŠÍ STABILIZACÍ PRO BARVY A INTELIGENTNÍ JEDNOTKA ŘÍZENÍ OPC. Společnost Ricoh byla lídrem při zavádění fotoválců z organických materiálů (OPC), což postupně vedlo v rámci reprografického průmyslu ke zvýšení jejich citlivosti a zároveň i spolehlivosti. Nová vylepšená povrchová vrstva OPC zvyšuje schopnost a spolehlivost barevného podání i při dlouhotrvajících tiskových úlohách. Inteligentní jednotka řízení OPC trvale vyhodnocuje rotaci válce a ihned koriguje odchylky tak, aby nedošlo k nesprávnému posunutí barevných složek obrazu. POLYMERNÍ TONER PxP znamená vyšší dostupný standard kvality tiskových obrazů, který zejména v segmentech trhu na zakázku konkuruje i ofsetovému tisku. Rozšiřuje se tak počet různých typů tiskovin, které lze technologií s tonerem PxP vytisknout. Tento toner se skládá z velmi jemných částic a má niší teplotu zažehlování, takže výsledná vrstva na povrchu papíru je hladší a rovnoměrnější. TECHNOLOGIE AKTIVNÍHO ŘÍZENÍ SYTOSTI TONERU sleduje přesné množství toneru, které bylo použito, a doplňuje další toner do vývojové jednotky přesně podle potřeby a v čase tak, aby barevné podání bylo jednotné po celé ploše papíru od první do poslední strany. PxP toner (barvivo společně s polyesterovou pryskyřicí) a bezolejová fixační technologie přispívají k dokonalé fixaci na prakticky všechna tisková média.

4 Zrozen pro digitální produkční trh Modely řady Pro C651/751 jsou prvními mezi digitálními tiskárnami, které používají kapalinový chladící systém. Ten umožňuje přesně řídit teplotu vývojové jednotky, a tedy udržovat stejnou, trvale vysokou kvalitu nepřerušovaného tisku. ŠIROKÁ PODPORA PAPÍRU Celá cesta papíru a zažehlovací jednotka jsou navrženy tak, aby plně podporovaly papíry až do gramáže 300 g/m 2. To výrazně zvyšuje možnosti tisku na silnější média. Bez problému lze tisknout na dopisnice, vizitky, obálky, papír s texturou, štítky, kartón a na mnoho dalších typů papíru. Je možné tedy zákazníkům nabídnout tisk nových typů dokumentů, na které se doposud musely používat jiné technologie. KNIHOVNA MÉDIÍ (PAPÍRU) Tato knihovna je nástrojem pro vlastní přednastavení tisků a používaných papírů. Každý uživatel může snadno uložit potřebné nastavení tiskové úlohy pomocí intuitivního rozhraní na dotykovém displeji zařízení. Rozsáhlá knihovna obsahuje více než 100 profilů otestovaných vývojáři společnosti Ricoh. Dále je zde uživatelská knihovna určená pro vlastní média, která pojme až 1000 profilů tiskových médií. To umožňuje použít téměř neomezené množství kombinací při nastavení tiskových úloh. Uživatelé tedy mohou snadno nastavit komplexní tiskové úlohy pomocí přednastavených nebo uživatelských typů tiskových médií. Tato nastavení se rovněž synchronizují s knihovnou tiskového serveru EFI Fiery E-41A při aktualizaci dat. Nemůže tak téměř dojít k žádnému neočekávánému tiskovému výstupu odlišnému od původního zadání. SADY ÚDRŽBY VYMĚNITELNÉ UŽIVATELEM (ORU) Tyto sady umožňují vyměnit důležité komponenty zařízení bez nutnosti čekání na servisního technika. Tím se eliminují na minimum časové prostoje, velmi se zvyšuje produktivitu práce a snižují náklady. Rovněž výměna tonerů a doplňování papíru nevyžadují přerušení tisku, je možné je měnit za chodu. KAPALINOVÝ CHLADÍCÍ SYSTÉM VELKOKAPACITNÍ ZÁSOBNÍK (LCT) S velkokapacitním zásobníkem (formáty max. SRA3/DLT) je celková vstupní kapacita papíru 7000 listů. Boční zásobník pojme papíry až do formátu 330 x 630 mm. To je velmi výhodné pro tisk větších formátů s plným pokrytím (A3) s ořezovými značkami a okraji. KONTROLA STAVU Pro zajištení plynulého přechodu mezi navazujícími úlohami je obsluha pomocí LED indikátorů informována o tom, které zásobníky papíru se právě používají. Do všech ostatních zásobníků je tedy možné za chodu doplňovat papír a připravit se tak v předstihu na další úlohy. Stav zařízení je zřetelně patrný i z větší vzdálenosti, a to pomocí indikátoru, který je umístěn na horní straně zařízení za ovládacím panelem.

5 Špičkové zpracování dokumentů Použití nejnovější technologie Adobe PDF Print Engine (APPE) a externího tiskového serveru znamená maximální flexibilitu při zpracování úloh včetně podpory všech typů dokončování. Standardem tiskového vybavení je EFI E-41A Fiery Server. Technologie Adobe APPE a nejnovější Fiery System 9 tvoří základ tiskové konfigurace modelové řady Pro C651/751 pro všechny typy tiskových úloh. Intuitivní ovládání nabízí uživatelům snadnou správu tiskových úloh a správcům velmi efektivní nástroj pro nastavení tisku. Toto vybavení je ideální pro pracoviště, kde je požadováno nepřetržité zpracování mnoha úloh za sebou. RICOH Pro C651/751 The results are documented in the certification report no dated The digital printing system Ricoh Pro C651/751 with EFI Fiery System 9 fulfills all criteria. Output test medium Oris Pearl Digital Validation Printing System Pro studia a tiskárny je nepostradatelná záruka o kvalitě jimi poskytovaných služeb. Své klienty potřebují ujistit, že nátisky, které jim předávají jsou ověřitelně správné. Tuto záruku plně poskytuje institut Fogra. Certifikace zaručuje dosažení barevné standardizované shody digitálního nátisku s normami ISO nebo referenčními normami, například ISO (ISO Coated), nebo nově ISO

6 Variabilní možnosti dokončování Pro velmi výkonné a variabilní dokončování je k dispozici mnoho různých doplňků a příslušenství. Umožňují vytvářet nikoliv jen polotovary, ale dokumenty již sešité, složené, děrované, ořezané, s krycími listy apod. Jednotka pro vícenásobné skládání nabízí velmi rychlou produkci složených dokumentů vhodných pro zasílání poštou. Mohou to být například reklamní materiály nebo zásilky hromadné fakturace. Lze skládat až tři papíry najdenou, kombinovat je s plnobarevným potiskem obálek a tím celý proces zpracování plně automatizovat. Dostupné příslušenství pro inline dokončování výrazně šetří čas a celkové náklady na vytvoření hotových dokumentů. K dispozici je finišer pro sedlové sešívání, finišer pro standardní sešívání, jednotka kroužkové vazby umožňující vytvářet svázané dokumenty, které se lze pohodlně otevírat na libovolné straně, aniž by se samovolně zavíraly. Vkládač krycích listů se dvěma přihrádkami umožňuje vkládat listy až do formátu SRA3. Při použití stohovače s pojízdným vozíkem se výstupní kapacita zvýší na 8250 listů. V náročných provozech je možné použít speciální vyrovnávací jednotku s ventilátory, která zajišťuje spolehlivý průchod čerstvě potištěných listů papíru tím, že brání jejich slepení, a tedy eliminuje zbytečné prostoje při tisku. Brožurovač Plockmatic umí vytvářet ve hřbetu sešité a přeložené brožury s ořezem přední strany. Volitelná je též děrovačka typu GBC umožňující variabilní děrování při vysoké tiskové zátěži.

7 Hlavní příslušenství S kvalitou tisku téměř ofsetovou přináší modelová řada Pro C651/751 nový standard produktivity a spolehlivosti. Velké množství volitelného příslušenství, jednoduchá konfigurace a snadné ovládání řadí toto zařízení na špičku ve své třídě. Pro C651EX / C751EX / C751 Barevná kopírka / tiskárna se dvěma standardními zásobníky a podavačem originálů (kopírka má ve standardu skenovaní funkce). PRINT SERVER EF1 Fiery E-41A print server je nutný pro tisk. Pojízdný stolek je volitelný. LCT Volitelný velkokapacitní zásobník (formát SRA3) se třemi zásobníky. PROPOJOVACÍ JEDNOTKA (BUFFER) Slouží mj. k ochlazování potisknutého papíru, aby nedocházelo k vzájemnému slepení listů. SKLÁDACÍ JEDNOTKA Skládá papíry v rozsahu gramáží g/m 2. Nabízí šest různých typů skladů. VKLÁDAČ KRYCÍCH LISTŮ Dva vkládací zásobníky pro krycí listy do formátu SRA3. KROUŽKOVÁ VAZBA Děruje otvory pro kroužkovou vazbu se hřbety pro 50 nebo 100 listů. STOHOVAČ Výstupní kapacita 5000 listů. Standardně je dodáván s jedním manipulačním vozíkem (další lze doplnit volitelně). FINIŠER Standardní finišer s výstupní kapacitou 3000 listů. Přepínací děrovací jednotka na 2/4 otvory je volitelná. BROŽUROVAČ Výstupní kapacita 2500 listů. Volitelně lze doplnit děrovačku na 2/4 otvory a řezačku předního okraje brožur. STREAMPUNCH ProEX Děrovací jednotka typu GBC pro různé typy děrování. PLOCKMATIC Brožurovač, řezačka, hřbetovač a vkládač

8 Pro C651EX/C751EX/C751 Technology: Fusing: Toner Type: Print Speed: 4-drum electrostatic transfer system with internal transfer belt Oil less belt-fusing method PxP Polymerised chemical toner Pro C651EX: Full Colour/Mono: 65ppm Pro C751EX/C751: Full Colour/Mono: 75ppm Resolution: 1,200 x 4,800 dpi Max. Output Capacity: 8,250 sheets (when stacker Warm-up time: Less than 300 sec. and standard finisher connected) Dimensions (WxDxH) Pro C651EX/C751EX/C751: Paper size: Maximum: x 487.7mm 1,320 x 910 x 1,230mm Printable Area: Maximum: 323 x 480mm Weight: Pro C751: Less than 550kg Paper Weight: TISKOVÝ Tray 1/4: SERVER gsm E-41A Pro C651EX/C751EX: Rychlost tisku (černobíle i plnobarevně) Tray 2,3,5: gsm Less than 580kg Technologie: Fiery System 9 Release WORKFLOW 2 PDL: SOLUTIONS Postscript 3, PCL 5c, PCL 6 Pro C651EX: 65 str./min. Power Source: V, 16A, 50/60Hz PRINT SERVER Konfigurace: externí EFI Digital Podporované StoreFront, EFI formáty Color dat: Profiler Suite, PDF, EFI TIFF, Fiery JPEG Power Consumption: Pro C751EX/C751: Printing: less than W str./min. CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3,0 Graphic GHz Arts VDP: Package Premium PPML, Edition, EFI Fiery Free SeeQuence E-41A Form v.1 & 2.1 Obrazová kvalita Compose, SeeQuence Impose, SeeQuence Suite, Duty Cycle: 350,000 pages per month Technology: Paměť: Fiery System 9 Release 2 DirectSmile 2 GB Fonty: MM 1200 x 4800 dpi, EFI Fiery Central, Ready4Print, ATI doc-qmanager, GB Objectif Síťové rozhraní: Lune PlanetPress, Ethernet Objectif 1000/100/10base-Tx2 Lune PrintShop Configuration: HDD: External 160 SCANNER FEATURE* 4 barevný CMYK proces Mail, NowPrint CPU: Jednotka Intel DVD-ROM: Core 2 Duo E GHzpodporována Porty: 8xUSB (2xpřed., 6xzad.), PS2 with USB Resolution: Formát médií 100/150/(200)/300/400/600 Memory: OS: 2GB Windows XP Professional x64 Edition USB Mouse, USB Keyboard maximální (Default) velikost dpi ENVIRONMENTAL INFORMATION archu 330,2 x 487,7 mm 100-1,200 dpi (Twain: BW) HDD: Síťové protokoly: 160GB TCP/IP, (IPv4, Ipv6) Pro C651EX/C751EX/C751 comply with minimální 100-1,200 velikost dpi (Twain: archu Colour) 100,0 x 139,7 mm DVD-ROM Drive: Supported Apple Talk, Energy SMB Star 1.1 standards. Scan Speed: Formát potisku BW: 75 ppm, Operating System Windows XP Professional maximální FC 75 ppm, potisknutelná Scan Speed plocha 323 x 480 mm PŘÍSLUŠENSTVÍ x64 Edition (A4 LEF, 200 dpi) Gramáž médií Network Protocol: Profesionální TCP/IP, brožurovač (IPv4, Ipv6) Ricoh s ořezem předního okraje, hřbetovač brožur, řezačka, vkládač krycích Max Scan Area: 297 x 52,3 g/m 2 432mm až 300 g/m 2 listů, děrovačka Apple Talk, GBC SMB StreamPunch PRO EX, jednotka pro VM karty, boční zásobník na 500 listů, přepínatelná Postscript děrovačka 3, na PCL 2/45c, otvory, PCL 6velkokapacitní zásobník DLT/A3, jednotka pro rozdělovací listy, vkládač PDL: 14 lb Bond až 110 lb Cover * Pro C651EX/C751EX only Supported Data Format: krycích PDF, listů TIFF, se dvěma JPEG zásobníky, finišer standardní na 3000 listů, finišer pro sedlové sešívání, * kroužková Média VDP: vazba, velkokapacitní PPML, Fiery Free zásobník Form v.1 2x1000 & x2000 listů SRA3, rozhraní počítadla typ A, propojovací hlazená, nehlazená či strukturovaná jednotka (buffer), EFI Server FACI Furniture Bundle (pro E-41A), EFI Server HDD * Security (pro E-41A), spektrofotometr ES-1000 s UV filtrem, spektrofotometr ES-1000 bez UV filtru, stohovač, manipulační vozík Font: MM tisk na kompletní sortiment jako běžný ofsetový stroj Network Interface: Ethernet 1000/100/10base-Tx2 pro stohovač, vyrovnávací jednotka, skládací jednotka, servisní díly měnitelné uživatelem. Service Interface: USB x 8 (Front 2, Back 6) PS2 with USB, USB Mouse, SYSTÉMY USB PRO Keyboard PRÁCI S DOKUMENTY EFI Digital StoreFront, EFI Color Profiler Suite, EFI Fiery Graphic Arts Package Premium Edition, EFI SeeQuence Compose, SeeQuence Impose, SeeQuence Suite, DirectSmile, EFI Fiery Central, Ready- 4Print, ATI doc-qmanager, Objectif Lune PlanetPress, Objectif Lune PrintShop Mail, NowPrint možnost více typů médií na jednu zakázku Formát skenování maximum 297 x 432 mm Vstupní kapacita papíru maximum listů doplňování médií za chodu zařízení Výstupní kapacita maximum listů Rozměry/hmotnost zařízení základní jednotka (bez přídavných modulů) Pro C kg Pro C651/751EX kg rozměry 1320 x 910 x 1230 mm MEDIA HANDLING Paper Input Capacity: Standard: 2 x 1,000 sheets, 1 x 500 sheets SRA3 Large Capacity tray (LCT): 2 x 1,000 sheets & 1 x 2,000 sheets Multi Bypass Tray option: 500 sheets Max. Input Capacity: 7,000 sheets (including Multi Bypass Tray) EKO-CERTIFIKACE Energy Star 1.1 OTHER OPTIONS Ricoh Professional Booklet maker with optional fore-edge trimmer, Plockmatic Booklet maker with square fold option, cover inserter and fore-edge trimmer, GBC StreamPunch PRO EX, VM card, 500-sheet Multi Bypass tray, Punch unit (2/4 switchable hole punch, Scandinavian 4 hole punch), DLT/A3 tray, Tab sheet unit, Two Tray Cover Interposer, 3,000- sheet Standard Finisher, Saddle stitch unit, Ring Binder unit, 2 x 1,000-sheet & 1 x 2,000-sheet SRA3 Large Capacity trays, Counter Interface unit Type A, Buffer Pass unit, EFI Server FACI Furniture Bundle (for E-41A), EFI Server HDD Security (for E-41A), Spectrophotometer ES-1000 UV Filter, Spectrophotometer ES-1000 Non-UV Filter, Stacker with single connection, Roll away cart for stacker, De-curler unit, Multi Folding unit, Operator Replaceable units. Copyright 2011 Ricoh Europe PLC. All rights reserved. This brochure, its contents and/or layout may not be modified and/or adapted, copied in part or in whole and/or incorporated into another works without the prior permission of Ricoh Europe PLC. IT Services Office Solutions Production Printing Managed Document Services Produkty a služby nabízené společností Heidelberger Druckmaschinen AG a jejími distribučními partnery, jakož i smluvní podmínky se mohou lišit od těch, které jsou uvedeny v tomto prospektu. Products and services offered by Heidelberger Druckmaschinen AG and its distribution partners as well as terms and conditions may differ from those set forth in this brochure. Certifikace ISO9001:2000 Certifikace ISO14001 Všechny značky a názvy produktů jsou obchodními značkami jejich právoplatných vlastníků. Firma RICOH potvrzuje, že tento produkt splňuje stanovy Energy Star pro hospodárnost s elektrickou energií. Impromat - oficiální obchodní a servisní zástupce firmy RICOH v ČR a SR Tento produkt splňuje nařízení EU RoHS (Restriction of Hazardous Substances, platné od července 2006). Specifikace a vzhled produktu jsou předmětem změny bez předchozího upozornění. Barva skutečného produktu se může lišit od vyobrazení v prospektu.

Pro C5200s/5210s. Kompaktní digitální produkční tiskové stroje. Pro C5200s. Pro C5210s. Barevně. Barevně. str./min. str./min.

Pro C5200s/5210s. Kompaktní digitální produkční tiskové stroje. Pro C5200s. Pro C5210s. Barevně. Barevně. str./min. str./min. Pro C5200s/5210s Kompaktní digitální produkční tiskové stroje Pro C5200s Pro C5210s Barevně 65 ČB str./min. Barevně 80 ČB str./min. Flexibilní využití médií, inovace pro váš byznys Současné požadavky na

Více

Produktivita pro profesionály

Produktivita pro profesionály Produktivita pro profesionály Promyšlená produkce všech barevných dokumentů Nové možnosti v digitálních technologiích zvyšují požadavky všech zákazníků na profesionální kvalitu a vysokou rychlost tisku.

Více

Pro. C7100/C7100X series. 4800 dpi potisk struktur. 6120 A4/hod. Bílá/čirá. 5-ti barevná digitální produkční tiskárna

Pro. C7100/C7100X series. 4800 dpi potisk struktur. 6120 A4/hod. Bílá/čirá. 5-ti barevná digitální produkční tiskárna Pro C7100/C7100X series 5-ti barevná digitální produkční tiskárna 6120 A4/hod. 4800 dpi potisk struktur 700 mm Bílá/čirá Vyjímečná tisková kvalita 01 A Ohromující detaily Nejnovější technologie VCSEL v

Více

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle Pro C9100/C9110 Výkonné produkční tiskové stroje Pro TM C9100 Pro TM C9110 černobíle černobíle 110 i barevně 130 i barevně str./min. str./min. Úsporný a efektivní digitální tisk Obrovský růst v oblasti

Více

Modelová řada Pro 8100E

Modelová řada Pro 8100E Modelová řada Pro 8100E Výkonné černobílé produkční tiskové stroje Pro 8100SE 95 str./min Černobíle Pro 8110E/8110SE 110 Černobíle str./min Pro 8120E/8120SE 135 Černobíle str./min Profesionální technologie

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

Pro. C901/901S Graphic Arts + Barevná produkční tiskárna. Pro. Pro C901 + C901S + str./min. str./min

Pro. C901/901S Graphic Arts + Barevná produkční tiskárna. Pro. Pro C901 + C901S + str./min. str./min Pro C901/901S Graphic Arts + Barevná produkční tiskárna Pro C901 + Pro C901S + ČB ČB 90 Barevně 90 Barevně str./min str./min Nová definice digitálního tisku pro profesionály Inovaci máme v krvi. Produkční

Více

Ricoh Pro TM. Řada C7200sx Graphic Arts Edition. Digitální barevné produkční tiskové stroje. Kopírka Tiskárna Skener.

Ricoh Pro TM. Řada C7200sx Graphic Arts Edition. Digitální barevné produkční tiskové stroje. Kopírka Tiskárna Skener. Digitální barevné produkční tiskové stroje Ricoh Pro TM Řada C7200sx Graphic Arts Edition Kopírka Tiskárna Skener Ricoh Pro C7210sx 95 str./min. černobíle barevně Ricoh Pro C7200sx 85 str./min. černobíle

Více

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min.

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min. Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna Ricoh MP W6700SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W6700SP 6,7 str./min. B/W Maximálně efektivní černobílá tiskárna pro uživatele s nízkým a středním

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Barevná multifunkční tiskárna Kopírka Tiskárna Skener Fax 65 / 80 str./min. 220 sken./min. SRA3+ formát 1200x4800 dpi Fiery kontroler Revoluce v kancelářské barvě Využijte inovativní

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 2 >>> digitální stolní kopírky ir ir 1018 ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000! digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka, tiskárna,

Více

MP C3003 MP C3503. 30/35 str./min. 1200 dpi. SRA3 formát. 52-300 g/m 2. Tisk z mobilu i tabletu. Barevná multifunkční zařízení

MP C3003 MP C3503. 30/35 str./min. 1200 dpi. SRA3 formát. 52-300 g/m 2. Tisk z mobilu i tabletu. Barevná multifunkční zařízení Barevná multifunkční zařízení MP C3003 MP C3503 Kopírka Tiskárna Fax Skener 30/35 str./min. 1200 dpi SRA3 formát 52-300 g/m 2 Tisk z mobilu i tabletu Perfektní tisk i z mobilu nebo tabletu Multifunkční

Více

Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003. Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C8003 MP C ČB 65 ČB. barevně str./m. barevně str.

Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003. Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C8003 MP C ČB 65 ČB. barevně str./m. barevně str. Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003 Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C6503 MP C8003 65 ČB barevně str./m 80 ČB barevně str./m Výkonný pomocník pro každodenní byznys Jste propojeni s celým světem a ohledně

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu Výkonný profesionál digitálního tisku Velké korporace, poskytovatelé tiskových služeb i ofsetové tiskárny každodenně potřebují velkoobjemový produkční

Více

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN Tiskárna SP C840DN SP C842DN 45 ČB Barevně str./m 60 ČB Barevně str./m Rychlé zpracování při nejvyšší kvalitě Rychlejší zpracování barev a ve své třídě nejlepší

Více

25-400% s krokem 0.1%, automatické měřítko

25-400% s krokem 0.1%, automatické měřítko Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový Tonerový systém Simitri HD - polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) Až 22 kopií/min Rychlost kopírování/tisku

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 >>> digitální černobílé kopírky ir ir 1018 ir 1022i ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka,

Více

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Multifunkční barevný stroj XEROX WorkCentre 7845i Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Připravil: telefon: email: vyhotoveno dne: 25. července2016 platí do: 25. srpna

Více

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh.

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh. MP W7100SP MP W8140SP Digitální černobílá multifunkční kopírka A0 Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

ineo 5501 barevně max str/hod

ineo 5501 barevně max str/hod + ineo 5501 barevně max. 3 000 str/hod Šikovný přechod k produkčnímu tisku Pokud chcete přejít k plně barevnému produkčnímu tisku, není lepší volby než systém ineo+ 5501 od společnosti Develop. Ať provozujete

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Buďte připraveni na všechno zejména na úspěch... V době, kdy jsou obchodní nároky stále

Více

MP C4503 MP C5503 MP C6003

MP C4503 MP C5503 MP C6003 Barevné multifunkční zařízení MP C4503 MP C5503 MP C6003 Kopírka Tiskárna Fax Skener 45/55/65 str./min. 1200 dpi SRA3 formát 52-300 g/m 2 Tisk z mobilu i tabletu Perfektní tisk i z mobilu nebo tabletu

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý

Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý Tonerový systém Simitri HD - polymerový toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) 55 Rychlost kopírování/tisku

Více

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod + ineo 6000l barevně 3 600 str/hod Kompaktní schopnosti Se svými ohromnými schopnostmi tvorby obrazu a robustní konstrukcí, v kombinaci s profesionálními funkcemi a atraktivní ekonomikou, nabízí ineo+

Více

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Multifunkční černobílé tiskárny MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tiskárna Kopírka Fax Skener MP 6503SP MP 7503SP 65 ČB str./m 75 ČB str./m MP 9003SP 90 ČB str./m Přidejte do svého podnikání rychlejší a produktivnější

Více

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951: inovativní, rychlé a velmi výkonné Plnění těch nejtěsnějších termínů a tisk v řádu hodin, nikoli dní, to jsou u digitální tiskové produkce

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Series

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Series Černobílá multifunkční tiskárna 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Series Tiskárna Kopírka Skener Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 černobíle 30 černobíle 35 černobíle 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 černobíle

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

PRO C6000L VSTUP PRODUKCE I ČERNOBÍLÉ DO BAREVNÉ

PRO C6000L VSTUP PRODUKCE I ČERNOBÍLÉ DO BAREVNÉ PRO C6000L VSTUP DO BAREVNÉ I ČERNOBÍLÉ PRODUKCE ZÁKLADNÍ VÝBAVA PRO PRODUKČNÍ TISK PRODUKČNÍ SYSTÉM Poskytovatelé tiskových služeb a centrální reprografická oddělení v nižším segmentu produkčního prostředí

Více

Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový. Simitri HD - polymerovaný toner

Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový. Simitri HD - polymerovaný toner Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový Tonerový systém Simitri HD - polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) Až 36 str/min Rychlost kopírování/tisku

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Barevné multifunkční tiskárny MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Kopírka Tiskárna Fax Skener MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 barevně 25 barevně 30

Více

Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min.

Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu)

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu) A. Technická specifikace a konfigurace tiskárny typ A Parametr Samsung SL-M4070FR Technologie tisku Laser, černobílý Formát tisku A4 Gramáž papíru 60-220 Funkce duplexní tisk, kopírování i skenování, fax

Více

DPH a SNC 5 200 12 AKCE FS-1120D 7 100 12 AKCE FS-1320D 9 400 12 AKCE FS-1370DN. Náklady

DPH a SNC 5 200 12 AKCE FS-1120D 7 100 12 AKCE FS-1320D 9 400 12 AKCE FS-1370DN. Náklady FS-1120D 30 A4/min. čb. duplexní tiskárna, PCL6, PostScript 3, 1x zásobník na 250 listů, boční podavač na 50 listů, 32 MB RAM, vč. start. toneru na 1000 A4 5 200 12 AKCE FS-1120D FS-1120DN FS-1120D + síťové

Více

MP W6700SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener. 6,7 str.a1/min MP W6700 SP. černobíle

MP W6700SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener. 6,7 str.a1/min MP W6700 SP. černobíle MP W6700SP Digitální černobílá multifunkční kopírka A0 ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener MP W6700 SP 6,7 str.a1/min černobíle Spolehlivá multifunkční tiskárna pro malé a střední pracovní skupiny. Chcete rychlý

Více

MP C3004(A)SP. Barevné multifunkční tiskárny. Kopírka Tiskárna Fax Skener. 30 Barevně str./m. 35 Barevně str./m. 55 Barevně str./m. 45 Barevně str.

MP C3004(A)SP. Barevné multifunkční tiskárny. Kopírka Tiskárna Fax Skener. 30 Barevně str./m. 35 Barevně str./m. 55 Barevně str./m. 45 Barevně str. Barevné multifunkční tiskárny MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopírka Tiskárna Fax Skener MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Barevně 35 Barevně MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný Dynamická rovnováha www.develop.cz barevně/ černobíle rychlý ekonomický bezpečný všestranný Trh barevného tisku se rychle rozvíjí zejména v kancelářském prostředí, kde se stále více uplatňují barevné kopírky/tiskárny

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

OLIVETTI d-color MF22 BAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ SYSTÉM. Váš autorizovaný obchodní partner OLIVETTI. Autorizovaný dovozce a distributor

OLIVETTI d-color MF22 BAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ SYSTÉM. Váš autorizovaný obchodní partner OLIVETTI. Autorizovaný dovozce a distributor standardně kopírka, tiskárna a skener max. formát až A3+, gramáž do 256 g/m 2 22 str./min. barevně, 35 str./min. černobíle max. kapacita papíru 3 400 listů LIDÉ, KTEŘÍ CHTĚJÍ VÍC, CHTĚJÍ TÉŽ BEZPEČNOST

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota 1 Všichni, kteří hledají způsob, jak zabezpečit růst své společnosti, by nyní měli zpozornět Barevná produkční

Více

Přímočará a výkonná tvorba dokumentů

Přímočará a výkonná tvorba dokumentů Přímočará a výkonná tvorba dokumentů Řešení pro budoucnost Díky neustále se přiostřující konkurenci a rostoucím požadavkům uživatelů je čím dál kritičtější vyhovět veškerým potřebám. To je úloha pro modely

Více

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Černobílé multifunkce A3 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Chytrá řešení pro kancelář Kopírka Tiskárna Skener Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 ČB 30 ČB 35 ČB 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 ČB 50 ČB 60 ČB

Více

Flexibilní komunikační platforma

Flexibilní komunikační platforma Flexibilní komunikační platforma Odpověď na všechny vaše požadavky pro správu dokumentů Vysoká laťka ve zpracování černobílých dokumentů Výkonné modely MP2550/MP2550B a MP3350/MP3350B jsou vstupní branou

Více

Pro TM L4130 / L4160 18,2. Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust. 1371mm. 1620mm m 2 /h. 4-14 pl

Pro TM L4130 / L4160 18,2. Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust. 1371mm. 1620mm m 2 /h. 4-14 pl Pro TM L4130 / L4160 Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust 4-14 pl 1371mm 18,2 1620mm m 2 /h Pro L4130 a Pro L4160 jsou velkoformátové barevné tiskárny. Vytváří odolné vysoce kvalitní propagační

Více

PRO C5501. tisku. efektivita. v produkčním

PRO C5501. tisku. efektivita. v produkčním PRO C5501 efektivita v produkčním tisku barevně 3000 Stran Za hodinu Pokud chcete přejít k plně barevnému produkčnímu tisku, není lepší volby než systém bizhub PRO C5501 od společnosti Konica Minolta.

Více

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Průvodce technickými údaji

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Průvodce technickými údaji Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Průvodce technickými údaji Autorská práva a licence Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího písemného souhlasu

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 Datový list Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional S touto všestrannou a cenově dostupnou stolní tiskárnou ve formátu A3 pokryjete všechny své potřeby barevného pracovního tisku od pohlednic po dokumenty

Více

DODATEK Č. 2. k Rámcové smlouvě o dodávkách tiskových zařízení (včetně poskytování souvisejících služeb) ze dne:

DODATEK Č. 2. k Rámcové smlouvě o dodávkách tiskových zařízení (včetně poskytování souvisejících služeb) ze dne: DODATEK Č. 2 ~ PP 1 d~ ~. JKkdo,3~Jĺ4~oq k Rámcové smlouvě o dodávkách tiskových zařízení (včetně poskytování souvisejících služeb) ze dne: 4. 12. 2013 Hlavní město Praha Mariánské náměstí 2, Praha 1,

Více

F230/250. Parametry. Cena stroje. Spotřební materiál FAX KOPÍRKA. TISKÁRNA (pouze fax Rex Rotary F250) SKENER. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH

F230/250. Parametry. Cena stroje. Spotřební materiál FAX KOPÍRKA. TISKÁRNA (pouze fax Rex Rotary F250) SKENER. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH F230/250 FAX typ zařízení: stolní laserový přístroj okruh: PSTN, PABX kompatibilita: ITU-T Super G3 modem: 33 600 bps čas vysílání jedné strany: 3 s. kompresní metody: MH, MR, MMR, JBIG blesková volba:

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 černobílý velkoformátový tiskový systém Multifunkční,

Více

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Digitální černobílá multifunkční kopírka Kopírka Tiskárna Fax Skener Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 str./min ppm 50 str./min ppm Inteligentní řešení

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C25 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A3 bizhub

Více

Ricoh MP CW2201SP. Flexibilní zařízení pro CAD a grafické aplikace. Digitální barevná multifunkční tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2201SP

Ricoh MP CW2201SP. Flexibilní zařízení pro CAD a grafické aplikace. Digitální barevná multifunkční tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2201SP Digitální barevná multifunkční tiskárna Ricoh MP CW2201SP Flexibilní zařízení pro CAD a grafické aplikace Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2201SP A1 černobíle 3,8 str./min. barevně 2,1 str./min. Tato

Více

magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20

magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20 magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20 Technický průvodce verze 1.2 Konica Minolta Business Solutions Czech, s.r.o. červen, 2009 Technická podpora OBSAH 1 ÚVOD...3 2 ROZBALENÍ A INSTALACE STROJE...3 3 HESLA

Více

Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Úžasná flexibilita a výkon pro zvýšení produktivity

Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Úžasná flexibilita a výkon pro zvýšení produktivity Barevná tiskárna Xerox C60/C70 Barevná tiskárna Xerox C60/C70 Úžasná flexibilita a výkon pro zvýšení produktivity Produktivita, škálovatelnost a profesionální kvalita obrazu vše v jednom Barevná tiskárna

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU, PRONÁJEM KOPÍROVACÍCH STROJŮ A KANCELÁŘSKÝCH TISKÁREN

MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU, PRONÁJEM KOPÍROVACÍCH STROJŮ A KANCELÁŘSKÝCH TISKÁREN MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Masarykovo nám. 104, 67571 Náměšť nad Oslavou, IČ: 00289965 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU podle směrnice č.3/2017 (kategorie C) pro zadávání veřejných zakázek města

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky

Zadávací podmínky veřejné zakázky Zadávací podmínky veřejné zakázky Název veřejné zakázky: Pronájem barevných multifunkčních zařízení pro tisk, kopírování a skenování rozšíření stávajícího tiskového systému ve smyslu 27 zákona č. 134/2016

Více

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3 Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné Multifunkční zařízení WorkCentre 5222 Rychlé kopírování

Více

ineo+ 55 o/ 65o barevně černobíle

ineo+ 55 o/ 65o barevně černobíle Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo+ 55 o/ 65o barevně černobíle 45/5o str./min 55/65 str./min Nová dimenze ve tvorbě dokumentů Jestliže Vaše společnost produkuje velké množství dokumentů, je vhodné

Více

ineo+ 45 1 barevně 45 str./min černobíle 45 str./min

ineo+ 45 1 barevně 45 str./min černobíle 45 str./min Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo+ 45 1 barevně 45 str./min černobíle 45 str./min Zdokonalte produkci dokumentů Společnosti mají zřídka úplnou představu o tom, kolik jejich výtisky, kopie, faxování

Více

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP MP C3003SP MP C3503SP Digitální plně barevná multifunkční kopírka SRA3 ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener ţ Fax MP C3003SP MP C3503SP 30 str./min čb barevně 35 str./min čb barevně Vytvořte hyperefektivní pracoviště

Více

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Černobílé multifunkce A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Tiskárna Kopírka Skener Fax Vysoce spolehlivá A3 černobílá multifunkční zařízení Spravujte dokumenty

Více

Potřebujete výkon. Záleží vám na stavu životního prostředí. /Právě proto jsou multifunkční systémy Sharp správnou volbou.

Potřebujete výkon. Záleží vám na stavu životního prostředí. /Právě proto jsou multifunkční systémy Sharp správnou volbou. MX-3114N / MX-2614N Digitální barevný multifunkční systém KOMPAKTNÍ A VÝKONNÉ A3 BAREVNÉ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉMY Potřebujete výkon. Záleží vám na stavu životního prostředí. /Právě proto jsou multifunkční

Více

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Katalog kancelářských výrobků Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Nové překvapující způsoby, jak uspokojit vašepotřeby od jednoduchých až po vysoce

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo + 300/351 barevně 30/35 str./min. Znáte to. Většina vaší produkce je černobílá, ale občas potřebujete něco v barvě. Až dosud nemělo smysl zabývat se nákupem barevného

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 ČERNOBÍLÝ VELKOFORMÁTOVÝ TISKOVÝ SYSTÉM MULTIFUNKČNÍ,

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Podrobné specifikace CopyCentre C65 - na obrázku s výstupním stranovým třídičem a bočním zásobníkem. CopyCentre C75 - na obrázku s volitelným vysokokapacitním podavačem na 5.100 listů a vylepšeným finišerem.

Více

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Digitální barevná multifunkční kopírka SRA3 ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener ţ Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 čb barevně str./min 20 čb barevně str./min MP C2503ZSP

Více

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list Datový list Řada barevných multifunkčních zařízení HP LaserJet Pro M476 Zapnutí všech možností připojení Toto multifunkční zařízení HP Color LaserJet Pro připojí celou kancelář k tisku v zářivých barvách,

Více

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita.

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. Tři tiskové stroje. Tři úrovně automatizace. Jedinečný standard kvality, všestrannosti

Více

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii.

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. VE SVĚTĚ HUDBY JE PŘI VÝBĚRU NÁSTROJE NEJLEPŠÍ ZVOLIT TEN, KTERÝ OBOHATÍ ZVUK CELKU A ZAJISTÍ

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: Maj/377/2011 č.ev. 1184/2011 I.

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo+ 55 o. barevně 45 str./min. černobíle 55 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo+ 55 o. barevně 45 str./min. černobíle 55 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo+ 55 o barevně 45 str./min. černobíle 55 str./min. Přichází nová éra Vidíte rozdíl ve vzhledu. Všimnete si úrovně kvality výtisků. Poznáte rozdíl ve snadnosti používání.

Více

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitální multifunkční systém ČERNOBÍLÝ A3 MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM S BAREVNÝM SKENOVÁNÍM Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Více

ineo 6000 barevně 3 600 str/hod

ineo 6000 barevně 3 600 str/hod + ineo 6000 barevně 3 600 str/hod S kvalitou můžete Centrální reprografická oddělení a poskytovatelé tiskových služeb uvítají digitální tiskový stroj Develop, kombinující vysokorychlostní barevnou tiskovou

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 420/500 černobílý 42/50 str./min. Jaký druh černobílého zařízení pro tisk dokumentů vaše oddělení potřebuje? Jeden systém pro tisk, kopírování, skenování a faxy?

Více

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Chytrá řešení pro kancelář Digitální barevná multifunkční kopírka A3 ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener ţ Fax MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox J75. Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky

Barevná produkční tiskárna Xerox J75. Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Barevná produkční tiskárna Xerox J75 Kvalitní tisk pro vaše spokojené zákazníky Rozšiřování vaší firmy není jednoduché. Není to tak? Vždy tomu tak bylo. Bavme se však

Více

Ohromující všestrannost

Ohromující všestrannost WorkCentre 7228/7235/7245 print copy scan fax email Ohromující všestrannost s výkonným barevným zařízením WorkCentre 7228/7235/7245 Výkonné funkce, potřebné pro Vaši každodenní práci, v rámci jediné víceúlohové

Více