Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006"

Transkript

1 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 7. listopadu 2006 Přítomni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav Chládek, Mgr. Martin Joza, MUDr. Václav Kment, Jan Kolomý, Ing. Martin Košťál, Roman Krajči, Doc. Ing. Ladislav Maixner, CSc., Ing. Ivo Obr, MUDr. Lubomír Růžička, RNDr. Lada Sitová, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, Mgr. Stanislava Švarcová, Mgr. Jan Bernard Urban, Ing. Ladislav Verner. Předsedající Doc. Maixner uvedl, že v souladu s ustanovením 91, zákona č. 128/200 Sb. o obcích, bude toto ustavující zasedání zastupitelstva města řídit až do volby starosty. Na úvod zazněna hymna ČR. 1. Zahájení Předsedající zahájil ustavující zasedání zastupitelstva města, které svolal odstupující starosta podle 91 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění. Sdělil, že veřejnost byla o svolání zasedání informována vyvěšením oznámení na úřední desce, svolání bylo plakátováno a bylo zveřejněno v Listech Lanškrounska (dále jen LL). Všichni členové zastupitelstva obdrželi písemné pozvání. Podle údajů z prezence je přítomno 21 členů zastupitelstva, což je 100% účast a podle 87 zákona o obcích je zastupitelstvo schopno se usnášet. Z posledního řádného jednání zastupitelstva města dne 27. září 2006 byl pořízen zápis, podle 95 zákona o obcích, který je uložen na sekretariátě Městského úřadu Lanškroun a do dnešního dne k němu nebyly podány žádné námitky. Zapisovatelkou jednání jmenoval předsedající slečnu Kateřinu Lochmanovou. Ověřovateli zápisu určil Ing. Jana Šebrleho a Milana Bednáře. V případě poruchy hlasovacího zařízení budou hlasy sčítat Věra Švecová a Lenka Mačátová. Navrhl, aby se dnešní jednání řídilo tímto programem: 1. Zahájení 2. Volba mandátové a návrhové komise 3. Ověření platnosti volby členů zastupitelstva města 4. Slib členů zastupitelstva města 5. Volba členů volební komise 6. Stanovení celkového počtu členů rady města 7. Stanovení počtu uvolněných a neuvolněných členů zastupitelstva města 8. Schválení volebního řádu 9. Volba starosty 10. Volba místostarosty a dalších členů rady města 11. Různé 12. Závěr Předsedající doplnil, že na pořad dnešního jednání z důvodu slavnostního charakteru zasedání není navržen bod dotazy občanů, který však bude opět zařazen na příštím jednání zastupitelstva, které se uskuteční ještě v tomto roce, pravděpodobně K navrženému programu nebyly vzneseny žádné doplňující návrhy ani připomínky, proto nechal předsedající hlasovat o návrhu programu ustavujícího jednání zastupitelstva města (dále jen ZM ). Ustavující ZM Strana 1 (celkem 6)

2 2. Volba mandátové a návrhové komise Do mandátové a návrhové komise navrhl předsedající tyto členy tyto členy zastupitelstva: RNDr. Ladu Sitovou, p. Romana Krajčiho a Ing. Bohumila Bernáška. Nechal hlasovat o složení mandátové komise ve výše uvedeném složení a požádal členy komise o zvolení předsedy mandátové a návrhové komise. Předsedkyní mandátové komise byla zvolena RNDr. Sitová 3. Ověření platnosti volby členů zastupitelstva města Mandátová komise ověřila zvolení členů ZM podle protokolu výsledků voleb a předloženého osvědčení o zvolení, které musí mít členové zastupitelstva u sebe. Po ověření volby mandátovou komisí se obnoví jednání zastupitelstva Předsedající vyzval předsedu mandátové komise, aby podal zprávu. RNDr. Sitová, předsedkyně mandátové komise, informovala, že mandátová komise neshledala žádné závady. Drobnou závadou je chybně uvedený akademický titul u Mgr. Jozy. Bude ihned napraveno vydáním opraveného osvědčení ještě dnes. Předsedající přednesl návrh usnesení Zastupitelstvo města vzalo na vědomí zprávu mandátové komise o platnosti volby členů zastupitelstva města a potvrzuje platnost volby všech členů zastupitelstva města tak, jak jsou dále uvedeni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav Chládek, Mgr. Martin Joza, MUDr. Václav Kment, Jan Kolomý, Ing. Martin Košťál, Roman Krajči, Doc. Ing. Ladislav Maixner, CSc., Ing. Ivo Obr, MUDr. Lubomír Růžička, RNDr. Lada Sitová, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, Mgr. Stanislava Švarcová, Mgr. Jan Bernard Urban, Ing. Ladislav Verner. 4. Slib členů zastupitelstva Předsedající oznámil, že nyní bude následovat složení slibu členů ZM a požádal p. tajemníka o seznámení s postupem skládání slibu. Pan tajemník informoval přítomné členy ZM o průběhu skládání slibu. Členové ZM složili zákonem předepsaný slib v tomto pořadí: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav Chládek, Mgr. Marin Joza, MUDr. Václav Kment, Jan Kolomý, Ing. Martin Košťál, Roman Krajči, Ing. Ivo Obr, MUDr. Lubomír Růžička, RNDr. Lada Sitová, Mgr. Stanislava Švarcová, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, Mgr. Jan Bernard Urban, Ing. Ladislav Verner. Nakonec složil slib Doc. Maixner do rukou Ing. Košťála. Předsedající také upozornil všechny přítomné, že i když je dnes ustavující ZM je třeba dodržovat platný jednací řád, ve kterém se hovoří o pořizování audio a videozáznamů. K jejich pořízení je třeba předem požádat členy ZM. Vznesl dotaz na všechny přítomné, zda je někdo proti pořizování těchto záznamů. Nikdo z přítomných nevznesl námitku proti pořízení videozáznamu z dnešního ustavujícího ZM. 5. Volba členů volební komise Předsedající navrhl, aby volební komise pracovala ve složení: Ustavující ZM Strana 2 (celkem 6)

3 Ladislav Sychra, Mgr. Stanislava Švarcová a MUDr. Václav Kment. Požádal, aby si členové zvolili svého předsedu komise a nechal hlasovat o tomto složení komise. Předsedkyní komise byla zvolena Mgr. Stanislava Švarcová. výsledek hlasování: pro: 20, zdrž.: 1 (Kment) 6. Stanovení celkového počtu členů rady města S ohledem na znění 99 odst.3 zákona o obcích navrhl předsedající stanovit počet členů rady města na 7 členů a přednesl návrh usnesení: Zastupitelstvo města Lanškroun stanovilo celkový počet členů rady města na 7 členů. 7. Stanovení počtu uvolněných a neuvolněných členů ZM Předsedající po předcházejících politických jednáních navrhl, aby ZM rozhodlo, že uvolněnými členy zastupitelstva budou dva jeho členové ve funkcích starosta a místostarosta. Ing. Bernášek však pro tomuto návrhu podal protinávrh uvolněný starosta a dva uvolnění místostarostové. Předsedající tedy přednesl návrh usnesení (protinávrh Ing. Bernáška) a nechal o něm hlasovat: Zastupitelstvo města rozhodlo, že dlouhodobě uvolněnými členy zastupitelstva funkcionáři na městském úřadě bude starosta a dva uvolnění místostarostové. výsledek hlasování: pro: 4, proti: 14 (Bednář, Borkovcová, Brýdl, Hradil, Joza, Kolomý, Košťál, Krajči, Obr, Růžička, Urban, Sitová, Sychra, Švarcová), zdrž.: 3 (Verner, Šebrle, Maixner) Nebylo přijato, přednesen původní návrh: Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo, že dlouhodobě uvolněnými zastupiteli města funkcionáři na městském úřadě budou starosta a první místostarosta, který bude starostu v případě jeho nepřítomnosti zastupovat. výsledek hlasování: pro: 18, zdrž.: 3 (Kment, Baborák, Bernášek) Tento návrh usnesení byl přijat. 8. Schválení volebního řádu Předsedající navrhl volbu funkcionářů uvolněných i neuvolněných provést aklamací, tj. veřejně. RNDr. Sitová navrhla tajnou volbu - protinávrh. Ing. Košťál uvedl pro přítomné občany, že bude hlasovat pro tajnou volbu a tento svůj názor odůvodnil. Dále se nikdo z přítomných členů ZM nevyjádřil. Předsedající tedy uvedl, že se bude hlasovat o protinávrhu RNDr. Sitové, tj. tajná volba. výsledek hlasování: pro: 11, proti: 8 (Bednář, Bernášek, Brýdl, Hradil, Krajči, Růžička, Sychra, Verner), zdrž.: 2 (Šebrle, Maixner) Návrh byl přijat. S pozvánkou obdrželi členové ZM dva písemné návrhy volebního řádu volby starosty, místostarosty a dalších členů rady města, a to pro volbu veřejným i tajným hlasováním. Předsedající tedy konstatoval, že nyní proběhne tajná volba a požádal přítomné o schválení volebního řádu. Ustavující ZM Strana 3 (celkem 6)

4 Ing. Šebrle navrhl doplnit ve volební řád v bodu 6 na konci o další odrážku týkající se neplatnosti hlasovacího lístku takto: - byl-li označen kandidát, který nevyslovil souhlas se svojí kandidaturou. Předsedající nechal hlasovat o volebním řádu, včetně doplnění Ing. Šebrleho 9. Volba starosty města Předsedající uvedl, že nyní dojde k volbě starosty. Při volbě budou členové ZM postupovat podle schváleného volebního řádu, proto předal slovo předsedkyni volební komise, která bude řídit vlastní volby. Předsedkyně požádala členy zastupitelstva, aby předali písemné návrhy na funkci starosty, poté se stanoví jejich pořadí podle navrhujících stran s největším procentním ziskem hlasů ve volbách. Mgr. Švarcová oznámila, že na funkci starosty byli navrženi tito kandidáti: Kandidát č 1. Ing. Martin Košťál (ODS), navržený Ing. Obrem (ODS); Kandidát č. 2. Jan Kolomý (ODS), navržený p. Krajčim (MůjLanškroun). Zeptala se navržených kandidátů, zda souhlasí se svou kandidaturou. Ing. Košťál souhlasil, kandidaturu přijal a poděkoval za návrh. Pan Kolomý kandidaturu nepřijal. Mgr. Švarcová upřesnila postup volby starosty. Po odvolení všech členů ZM bylo jednání přerušeno na sečtení výsledků volby starosty. Po obnovení jednání předsedkyně komise tedy seznámila přítomné s výsledkem tajné volby starosty města Lanškroun: Kandidát č. 1 Ing. Martin Košťál obdržel 13 hlasů. Starostou města Lanškroun byl tedy zvolen Ing. Košťál. Poblahopřála mu k jeho zvolení a předala slovo předsedajícímu. Doc. Maixner také poblahopřál Ing. Košťálovi k jeho zvolení a požádal jej, aby se ujal řízení zasedání zastupitelstva. Po úvodním slovu poděkoval pan starosta předsedajícímu za vedení zasedání. Poděkoval také přítomným členům ZM za jejich hlasy a přednesl krátký proslov. 10. Volba místostarosty a dalších členů rady Mgr. Švarcová zahájila volbu místostarosty a vyzvala k předkládání návrhů. Po obdržení návrhů uvedla, že kandidáti na místostarostu města jsou: Kandidát č. 1. Mgr. Zdeněk Baborák (ČSSD), navržený Ing. Bernáškem (ČSSD); Kandidát č. 2. Ing. Jan Šebrle (KDU-ČSL), navržený Doc. Maixnerem (KDU-ČSL); Kandidát č. 3. p. Sychra (KAL), navržení p. Chládkem (KAL). Všichni navržení kandidaturu místostarosty přijali. Dále proběhla tajná volba místostarosty, stejně jako u volby starosty. Po odvolení všech členů ZM předsedkyně komise seznámila přítomné s výsledkem tajné volby místostarosty města Lanškroun: Kandidát č. 1 Mgr. Zdeněk Baborák obdržel 4 hlasy. Kandidát č. 2 Ing. Jan Šebrle obdržel 10 hlasů Kandidát č. 3 p. Ladislav Sychra obdržel 3 hlasy. V prvním kole volby nebyl nikdo zvolen, proto Mgr. Švarcová vyzvala přítomné k volbě ve 2 kole, kdy kandidáty jsou Ing. Jan Šebrle a Mgr. Zdeněk Baborák. Ustavující ZM Strana 4 (celkem 6)

5 Ve druhém kole získal Ing. Jan Šebrle 11 hlasů a byl tedy zvolen místostarostou města Lanškroun. Mgr. Zdeněk Baborák získal 6 platných hlasů. Ing. Šebrle poděkoval za hlasy přítomných členů ZM. Předsedkyně volební komise zahájila volbu zbývajících 5 členů rady a požádala o předložení návrhů. Ing. Košťál (ODS) spolu s Ing. Šebrlem (KDU-ČSL) navrhli: p. Chládka (KAL), p. Krajčího (MůjLanškroun), RNDr. Sitovou (VPM), Mgr. Urbana (ODS) a Ing. Vernera (KDU-ČSL). Ing. Bernášek navrhl Mgr. Baboráka (ČSSD). Pan Chládek (KAL) navrhl Ing. Bernáška (ČSSD), p. Krajčího (MůjLanškroun), p. Sychru (KAL), Mgr. Urbana (ODS) a Ing. Vernera (KDU-ČSL). RNDr. Sitová (VPM) navrhla Ing. Bernáška (ČSSD), p. Chládka (KAL), p. Krajčího (MůjLanškroun), RNDr. Sitovu (VPM) a Ing. Vernera (KDU-ČSL). Kandidát č. 1 Ladislav Chládek Kandidát č. 2 Roman Krajči následně kandidaturu nepřijal Kandidát č. 3 RNDr. Lada Sitová Kandidát č. 4 Mgr. Jan B. Urban Kandidát č. 5 Ing. Ladislav Verner Kandidát č. 6 Mgr. Zdeněk Baborák Kandidát č. 7 Ing. Bohumil Bernášek následně kandidaturu nepřijal Kandidát č. 8 p. Ladislav Sychra. Ing. Šebrle požádal o vyhlášení krátké přestávky k poradě klubů volebních stran. Pan starosta návrhu vyhověl. Po obnovení jednání se p. Chládek (KAL) sdělil, že se vzdává své kandidatury ve prospěch p. Sychry. Mgr. Švarcová uvedla, že kandidáty na členy rady města jsou: Mgr. Urban, Mgr. Baborák, p. Sychra, RNDr. Sitová a Ing. Verner. Proběhla tajná volba s výsledkem: Mgr. Urban získal v prvním kole volby 13 hlasů; Mgr. Baborák získal v prvním kole volby 16 hlasů; p. Sychra získal v prvním kole volby 11 hlasů; RNDr. Sitová získala v prvním kole volby 13 hlasů; Ing. Verner získal v prvním kole volby 18 hlasů. Po sečtení hlasů Mgr. Švarcová konstatovala, že všichni navržení kandidáti obdrželi nadpoloviční většinu hlasů a jsou zvoleni členy rady města. 11. Různé Pan starosta požádal předsedkyni návrhové komise RNDr. Sitovou, aby přednesla zprávu návrhové komise. RNDr. Sitová uvedla, že v průběhu zasedání zastupitelstva nebyly návrhové komisi doručeny žádné návrhy na změny nebo úpravy přijatých usnesení z dnešního zasedání, ani nové návrhy usnesení, o kterých by mělo zastupitelstvo jednat a hlasovat. Návrhová komise konstatovala, že usnesení k jednotlivým bodům programu projednaným na dnešním zasedání zastupitelstva města byla platně přijata. Jedná se o tato usnesení: Ustavující ZM Strana 5 (celkem 6)

6 Zastupitelstvo města Lanškroun vzalo na vědomí zprávu mandátové komise o platnosti volby členů zastupitelstva města a potvrzuje platnost volby všech členů zastupitelstva města tak, jak jsou dále uvedeni: Mgr. Zdeněk Baborák, Milan Bednář, Ing. Bohumil Bernášek, PaedDr.. Marie Borkovcová, Hynek Brýdl, Ing. Jan Hradil, Ladislav Chládek, Mgr. Martin Joza, MUDr. Václav Kment, Jan Kolomý, Ing. Martin Košťál, Roman Krajči, Doc. Ing. Ladislav Maixner CSc., Ing. Ivo Obr, MUDr. Lubomír Růžička, RNDr. Lada Sitová, Mgr. Stanislava Švarcová, Ladislav Sychra, Ing. Jan Šebrle, Mgr. Jan Bernard Urban, Ing. Ladislav Verner. Zastupitelstvo města Lanškroun stanovilo celkový počet členů rady města na 7 členů. Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo, že dlouhodobě uvolněnými zastupiteli města funkcionáři na městském úřadě budou starosta a první místostarosta, který bude starostu v případě jeho nepřítomnosti zastupovat. Zastupitelstvo města Lanškroun zvolilo starostou města Ing. Martina Košťála. Zastupitelstvo města Lanškroun zvolilo místostarostou města Ing. Jana Šebrleho. Zastupitelstvo města Lanškroun zvolilo dalšími členy rady města Mgr. Jana Bernarda Urbana, Ing. Ladislava Vernera, Ladislava Sychru, Mgr. Zdeňka Baboráka a RNDr. Ladu Sitovou. Pan starosta poděkoval předsedkyni návrhové komise za přednesenou zprávu. 12. Závěr Pan starosta uvedl, že předběžný termín řádného jednání ZM je stanoven na a po dohodě s nově zvolenými členy rady byl stanoven termín prvního jednání rady města na Poděkoval všem přítomným za účast na dnešním ustavujícím jednání ZM a jednání ukončil. Starosta města: Ing. Martin Košťál, v. r.... Ověřovatelé zápisu: Ing. Jan Šebrle, v. r..... Milan Bednář., v. r Zvukový záznam bude na CD nosiči uložen spolu s originálem zápisu z jednání ZM na sekretariátě městského úřadu. Ustavující ZM Strana 6 (celkem 6)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/36555/2010/PBr Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Lanškroun dne 10. listopadu v sále lanškrounského

Více

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S Page 1 of 12 ustavující Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 1. schůze ustavujícího Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.11.2014 od 16:30 hodin v Kulturním

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva - 1-1.zasedání zastupitelstva města - 1 - Zápis z 1.ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 8. listopadu 2010 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici

Více

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s Město Rakovník Zastupitelstvo města Z á p i s z prvního (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6. 11. 2006 od 17,00 hodin v sále Kulturního centra v Rakovníku Přítomni: členové

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Přítomni: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 7. 11. 2006 Přítomni: Mgr. Alena Šůmová, Ing. Vojtěch Šedivec, p. Stanislava Vondráková, p. Radek Vopat, p. Daniel Rada, Ing. Radek

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Novotný Jiří. Program :

Novotný Jiří. Program : Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železný Brod konaného dne 5. 11. 2018 Zasedání bylo zahájeno v 16:00 hod. a skončeno v 16:45 hod. Z celkového počtu 15 zastupitelů bylo přítomno 13 členů,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 06.11.2014 od 16:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Pavel Dvořák, Luboš Drenčeni, Zdeněk

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo ve velkém sále holešovského zámku

Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo ve velkém sále holešovského zámku Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo 31.10.2018 ve velkém sále holešovského zámku Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Přítomni: Mgr. Miroslav Funtán, Mgr. Martina Funtánová, paní Věra Husáková, pan Milan Kotrbatý

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis č. 5 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub, konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis č. 5 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub, konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis č. 5 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub, konaného dne 5. listopadu 018, od 17.00 hodin. 1. Zahájení zasedání Starosta města PhDr. Jiří Miler, Ph.D. zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny JUDr. Dagmar Hrudová, Ivo Kičmer Návrhová komise Ing. Lenka Kašičková PRO: 14

Více

ZÁPIS č. 1. Program: Miroslav Lorenc (místostarosta) Mgr. et Mgr. Barbora Koritenská. Ověřovatelé:

ZÁPIS č. 1. Program: Miroslav Lorenc (místostarosta) Mgr. et Mgr. Barbora Koritenská. Ověřovatelé: ZÁPIS č. 1 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 5.11.2018, konaného od 15,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav Draxler, Roman

Více

Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Králíky ze dne

Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Králíky ze dne MĚSTO KRÁLÍKY Zastupitelstvo města Králíky Číslo jednací: MUKR/17916/2018/OOS/JPr Evidenční číslo: 18848 Spis. znak: 101.2.1 Skart. zn./skart. lhůta: A/10 Poč. listů: 3 Počet příloh/listů příloh: 2/2 V

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé

Více

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne ZÁPIS z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne 2. 11. 2018 Přítomni: Roman Andrlík, Ing. Lumír Aschenbrenner, Ing. Jindřich Blažek, PhDr. Jan Fluxa, Ing. Tomáš

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích Přítomni:

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE 31. 10. 2018 OD 17.00 HODIN Ustavující zasedání zastupitelstva obce Lužice bylo svoláno dosavadním starostou obce Ing. Jaroslavem Kremlem, jako předsedajícím.

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

-1-1. zasedání zastupitelstva města

-1-1. zasedání zastupitelstva města -1-1. zasedání zastupitelstva města Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 5. listopadu 2018 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici čp.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. ustavující zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 11. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Velehrad bylo zahájeno v 19,00

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet.

Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet. Z Á P I S z 1.- ustavujícího zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 28.listopadu 2002 od 10.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 70 členů

Více

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí.

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin ve velkém sále kina Spektrum, nám. T. Bati 701 v Sezimově Ústí Počet zastupitelů: 21 Libor Borč,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO Z Á P I S z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SOBĚSLAVI, které se konalo 31. října 2018 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu města Soběslavi Přítomni: Podle prezenční listiny, která je

Více

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání

Více

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne 31.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bludov konaného dne v hodin v kulturním domě v Bludově

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bludov konaného dne v hodin v kulturním domě v Bludově Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bludov konaného dne 3. 11. 2014 v 18.00 hodin v kulturním domě v Bludově Přítomni: Ing. Jaroslav Balhar (Bar), doc. PhDr. Stanislav Balík (Bak), Ph.D.,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

3/ Schválení programu

3/ Schválení programu Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného dne 13. listopadu 2014 od 17.00 hodin v prostorách zámku v Brandýse nad Labem Staré Boleslavi 1/ Zahájení

Více

Město Bílovec. ZÁPIS 1. (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města Bílovec, konaného

Město Bílovec. ZÁPIS 1. (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města Bílovec, konaného Město Bílovec ZÁPIS 1. (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města Bílovec, konaného 05. 11. 2014 V Bílovci 05. listopadu 2014 Přílohy zápisu jsou číslovány shodně s číslováním bodů programu. Text přijatých

Více

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 7. 11. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 15:20 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh@volny.cz Z Á P I S zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného dne 5. listopadu 2014 v 17.00 hodin v sále Dělnického domu

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného dne 5. listopadu 2014 v 17.00 hodin v sále Dělnického domu Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného dne 5. listopadu 2014 v 17.00 hodin v sále Dělnického domu Přítomni: Ing. Kamila Badurová Ing. Karel Dobrovolný Jana Formandlová

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne od 18,00 hodin v kině Horník.

Zápis z ustavujícího zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne od 18,00 hodin v kině Horník. Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova Zápis z ustavujícího zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin v kině Horník.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne 3.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne Zápis o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 15.11.2010 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání zasedání: Budova UMČ Brno-Chrlice,Chrlické nám.4,

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 1.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec (dále jako zastupitelstvo obce )

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 29. 10. 2018 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny),

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny), Z Á P I S z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha 9, konaného dne 6.11.2014 v zasedací místnosti nové budovy radnice, Sokolovská 14/324, Praha 9 Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 1. 7. 2006 Tento zápis obsahuje usnesení Z/168/06 Přítomni: 32 členů zastupitelstva (dle prezenční listiny)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žichlínek, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žichlínek, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Žichlínek Zastupitelstvo obce Žichlínek Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žichlínek, konaného dne 9. 11. 2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu).

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu). Z Á P I S o průběhu ustavujícího (prvního) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice konaného dne 6. listopadu 2014 v pohostinství Nová Husarůvka Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milovice č. 7/2014 ze dne

Více

bod 2) Složení slibu zastupitelstva Předsedající v souladu s 69 odst.2 zákona o obcích vyzval přítomné členy zastupitelstva

bod 2) Složení slibu zastupitelstva Předsedající v souladu s 69 odst.2 zákona o obcích vyzval přítomné členy zastupitelstva Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva města Rabí, konaného dne 7.11.2014 od 19 hodin v zasedací síni města Rabí čp.57. Ustavující veřejné zasedání zastupitelstva města Rabí bylo zahájeno

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného 4.11.2014 od 17.00 hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Počet přítomných členů ZM: 17 (dle presenční listiny, příloha

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 11. 2014 Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Jana Starostová DiS, Zdeněk Hlaváček,

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: ,

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: , OBEC HORNÍ BRANNÁ Horní Branná čp. 1, 512 36 Horní Branná, Tel.: 481 584 178, E-mail: ou@hbranna.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná, konaného dne 6. listopadu 2014, od 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od 18.00 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: Milan Bláha, Eliška Miksová, Bohumil Škornička, Hana Kanizová,

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Ponědraž Zastupitelstvo obce Lhota Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne 5.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Výsledky hlasování : Pro 9x, Proti -0, Zdržel se - ( Hlasování č. 2) Usnesení č.2 bylo schváleno

Výsledky hlasování : Pro 9x, Proti -0, Zdržel se - ( Hlasování č. 2) Usnesení č.2 bylo schváleno Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 04. 11. 2014 od 19.00 hodin v obřadní místnosti dublovické radnice. Přítomni: Josef Hájek, Ing. Vladislav Brejška,

Více

Obec Dolní Domaslavice. Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne ,00 hod.

Obec Dolní Domaslavice. Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne ,00 hod. Obec Dolní Domaslavice Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 2.11.2018 17,00 hod. Přítomno dle prezenční listiny 14 členů ZO Dolní Domaslavice Občané

Více

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 8.11.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter,, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, p. Blaheta, p. Beran,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Domu kultury v Milevsku. Přítomni: Mgr. Petr Barda, p. Ladislav

Více

Z Á P I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1

Z Á P I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 Z Á P I S 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 dne 25.11.2014 od 11:00 hodin v reprezentační budově Žofín Slovanský ostrov č. p. 226/2, Praha 1 Před zahájením zasedání bylo členům

Více

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne 20.11.2002. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec zahájil

Více

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 1. listopadu 2018 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Zahájení zasedání

Více