OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014"

Transkript

1 Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl ověřovateli zápisu podepsán a tedy schválen. V době zahájení bylo přítomno celkem 11 členů zastupitelstva. Program: 1. Zahájení účast, schválení programu 2. Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele 3. Kontrola usnesení a zápisu 38. zasedání ZO ze dne Schválení rozpočtu Obce Zděchov na rok Projekt Splašková kanalizace a ČOV Zděchov 6. Nabytí nemovitostí do majetku obce 7. Jmenování zástupce obce do školské rady při ZŠ a MŠ Zděchov 8. Výsledek hospodaření ZŠ a MŠ Zděchov za rok 2013 a návrh na jeho rozdělení 9. Volba přísedícího u Okresního soudu ve Vsetíně 10. Přistoupení obce do Sdružení místních samospráv ČR 11. Koliba Zděchov (nový bod) 12. Inventarizace obecního majetku ke dni (nový bod) 13. Pasport místních komunikací (nový bod) 14. Projekt Vzdělávání obyvatel pro zvýšení konkurenceschopnosti a zlepšení kompetencí MS/ZL" (nový bod) 15. Informace 16. Připomínky členů zastupitelstva 17. Usnesení, závěr 1/ Zahájení, schválení programu Starosta obce Ing. Tomáš Kocourek přivítal přítomné a konstatoval usnášeníschopnost ZO. Zastupitelé schválili navržený program jednání, včetně nově navržených bodů 11. Koliba Zděchov, 12. Inventarizace majetku,13. Pasport místních komunikací a 14. Projekt Vzdělávání obyvatel pro zvýšení konkurenceschopnosti a zlepšení kompetencí MS/ZL. Návrh usnesení 39/1 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje navržený program jednání 38. zasedání Zastupitelstva obce, včetně nově navržených bodů 11. Koliba Zděchov, 12. Inventarizace majetku, 13. Pasport místních komunikací a 14. Projekt Vzdělávání obyvatel pro zvýšení konkurenceschopnosti a zlepšení kompetencí MS/ZL. 2/ Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele Návrh usnesení 39/2/1 Jako členové návrhové komise a ověřovatelé zápisu jsou Zastupitelstvem obce Zděchov určeni pan Zdeněk Chrástecký a pan Petr Machala. 39. zasedání ZO stránka 1 (celkem 6)

2 Návrh usnesení 39/2/2 Jako zapisovatel je Zastupitelstvem obce Zděchov určen Ing. Ladislav Baroň. 3/ Kontrola usnesení a zápisu 38. zasedání ZO ze dne Směna pozemků manželé Hajdovi Došlo ke zpracování příslušného geometrického plánu a budou následovat kroky k uzavření smlouvy o převodu nemovitostí. Návrh usnesení 39/3 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí informace týkající se plnění usnesení, přijatých na 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov. 4/ Schválení rozpočtu Obce Zděchov na rok 2014 Dne byl na úřední desce, a to i na elektronické, zveřejněn návrh rozpočtu obce Zděchov na rok Tento návrh byl přitom zveřejněn po dobu 15 a více dnů, čímž byla splněna zákonem stanovená povinnost. Starosta obce konstatoval, že neobdržel k návrhu žádnou připomínku či pozměňovací návrh. Stejně tak s žádnou připomínkou nevystoupil žádný ze zastupitelů ZO proto na základě hlasování návrh rozpočtu na rok 2014 schválilo v předloženém znění výdaje: 12,401 mil. Kč, příjmy: 13,879 mil. Kč (z čehož je 1,496 určeno k úhradě krátkodobých a dlouhodobých půjčených prostředků). Návrh usnesení 39/4 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje, v souladu s ustanovením 84, odst. 2 b) zákona č. 128/200 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění, rozpočet obce Zděchov na rok / Projekt Splašková kanalizace a ČOV Zděchov Díky množství žádostí o poskytnutí dodatečných informací byl několikrát posunut termín pro předložení nabídek. Tento byl nakonec posunut na , kdy taktéž zasedne komise pro otevírání obálek. ZO na svém posledním zasedání schválilo vyhlášení výzvy na zajištění technického dozoru investora. Vzhledem k tomu, že již je zpracován návrh výzvy pro výběrové řízení na poskytovatele bankovního úvěru, bez nějž by profinancování akce, navzdory dotaci, nebylo možné, schvaluje ZO i vyhlášení veřejné zakázky na poskytovatele bankovního úvěru, určeného k profinancování této investiční akce. 39. zasedání ZO stránka 2 (celkem 6)

3 Návrh usnesení 39/5/1 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí informace starosty obce, týkající se postupu prací při realizaci projektu Kanalizace a ČOV Zděchov. Návrh usnesení 39/5/2 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu na poskytnutí bankovního úvěru na financování investiční akce Kanalizace a ČOV Zděchov a schvaluje seznam oslovených uchazečů. 6/ Nabytí nemovitostí do majetku obce Starosta obce informoval o jednáních s paní Šárkou Zátorskou, která je ochotna, mimo část pozemku, jehož odprodej obci již byl odsouhlasen, i další dva své pozemky. Jedná se ve všech případech o pozemky, které jsou lokalizovány v území, kde se připravuje výstavba čistírny odpadních vod. Odkoupením dalších dvou pozemků od paní Zátorské by bylo dosaženo účelnějšího pozemkového uspořádání v dané lokalitě, s ohledem na stavební práce v souvislosti s výstavbou ČOV a v souvislosti s vyjasněním majetkoprávních vztahů pozemků podél břehů Zděchovky. Návrh usnesení 39/6 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje nabytí pozemku parc. č vk. ú. Huslenky za cenu ,- Kč a pozemku parc. č /2 v k. ú. Huslenky za cenu ,- Kč od paní Šárky Zátorské. 7/ Jmenování zástupce obce do školské rady při ZŠ a MŠ Zděchov Starosta obce informoval přítomné o rozhodnutí místostarosty obce, týkajícího se vzdání se funkce člena školské rady. Zastupitelstvo proto jmenuje jako zástupce obce do školské rady starostu obce. Návrh usnesení 39/7 Zastupitelstvo obce Zděchov jmenuje členem školské rady při Základní škole a Mateřské škole Zděchov starostu obce Ing. Tomáše Kocourka. 8/ Výsledek hospodaření ZŠ a MŠ Zděchov za rok 2013 a návrh na jeho rozdělení ZŠ a MŠ dosáhla v roce 2013 hospodářského výsledku + 0,12 Kč, kdy náklady činily ,55 Kč. Povinností zastupitelstva je mimo jiné navrhnout způsob rozdělení tohoto zisku. ZO hospodářský výsledek schvaluje a navrhuje jeho převedení do rezervního fondu. 39. zasedání ZO stránka 3 (celkem 6)

4 Návrh usnesení 39/8 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje výsledek hospodaření Základní školy a Mateřské školy Zděchov za rok 2013 a navrhuje převedení hospodářského výsledku + 0,12 Kč do Fondu rezerv. 9/ Volba přísedícího u Okresního soudu ve Vsetíně Přísedící jsou osoby, které se podílejí na rozhodovací činnosti soudů svou účastí v soudních senátech. Na rozdíl od jmenovaných soudců jsou přísedící do svých funkcí voleni, a to na období 4 let. Zvolen může být každý občan České republiky, který je svéprávný a bezúhonný, jestliže jeho zkušenosti a morální vlastnosti dávají záruku, že svou funkci bude řádně zastávat, dosáhl věku nejméně 30 let a souhlasí s přidělením do funkce přísedícího konkrétního soudu. Přísedící okresních soudů volí a odvolává zastupitelstva obcí. Funkci přísedícího vykonávala dosud paní Hana Kučná, která souhlasí s opětovným přidělením funkce přísedící. Žádný jiný kandidát nebyl navržen. Návrh usnesení 39/12 Zastupitelstvo obce Zděchov volí pro období přísedící Okresního soudu ve Vsetíně paní Hanu Kučnou. 10/ Přistoupení obce do Sdružení místních samospráv ČR Obci se opakovaně naskytuje možnost vstoupit do Sdružení místních samospráv ČR, které je nevládní apolitickou organizací s celostátní působností, hájící zájmy obcí a měst v ČR. Ze širokého spektra aktivit ve prospěch samospráv lze zmínit především prosazování spravedlivého dělení daňových výnosů mezi obce a města v ČR (rozpočtové určení daní). Agenda SMS ČR dnes zahrnuje připomínkování nejrůznějších legislativních návrhů, prezentace a prosazování potřeb menších obcí a měst, hájení zájmů venkova a jeho obyvatel a spolupráce v boji proti korupci ve veřejné správě. SMS ČR je silným partnerem vlády, parlamentu i krajů v ČR. S ohledem na dosavadní praktické přínosy (zejm. efekt plynoucí ze změny rozpočtového určení daní) a s přihlédnutí k symbolické výši ročního členského poplatku ZO souhlasí s přistoupením do této organizace. Návrh usnesení 39/10 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje přistoupení obce Zděchov do Sdružení místních samospráv České republiky. 11/ Koliba Zděchov ZO byl ze strany AVZO TSČ-ČR Zděchov adresován dopis, kde dává AVZO na vědomí, že dosavadní nájemce Koliby dal k výpověď z nájmu. AVZO uvádí, že Republikové kolegium AVZO ČR schválilo prodej budovy Koliby za kupní cenu, stanovenou znaleckým posudkem, přičemž 10 % z kupní ceny by bylo AVZO Zděchov povinno darovat 39. zasedání ZO stránka 4 (celkem 6)

5 Krajskému Kolegiu AVZO Zlínského kraje. AVZO Zděchov proto navrhuje dvě řešení. Buď, aby obec Zděchov odprodala AVZO Zděchov stavební pozemek parc. č. st. 619, pod objektem Koliby, včetně pozemků ke Kolibě přilehlých, a tedy potřebných pro přístup k nemovitosti a provozování Koliby. Další navrhovanou variantou je dle AVZO prodej budovy Koliby obci Zděchov. Jako reakci na zaslaný dopis ZO stanovilo podmínky, za kterých by případně souhlasilo s odkoupením Koliby od AVZO Zděchov. Návrh usnesení 39/11 Zastupitelstvo obce Zděchov prohlašuje, že je ochotno jednat o koupi objektu Koliby Zděchov za následujících podmínek: 1/ Kupní cena bude stanovena znaleckým posudkem. 2/ 10 % z kupní ceny, stanovené na základě znaleckého posudku odevzdá AVZO dle svých stanov nadřízené organizaci. 3/ zbylou část kupní ceny (tj. 90 % z částky, stanovené znaleckým posudkem), kterou by AVZO Zděchov utržilo od obce Zděchov za prodej budovy, postoupí následně AVZO Obci Zděchov, která těchto prostředků účelově využije na opravy či rekonstrukci objektu Koliby. hlasování: 9 pro, 2 proti, 0 zdržel se. 12/ Inventarizace obecního majetku ke dni Předseda inventarizační komise Ing. Karel Trochta seznámil přítomné s výsledky inventarizace obecního majetku ke dni Inventarizační komise nezjistila žádné inventarizační rozdíly ani jiné nedostatky. Starosta obce poděkoval členům inventarizační komise za provedení inventury. Návrh usnesení 39/12 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje výsledek inventarizace majetku a závazků obce Zděchov k , dle předložené důvodové zprávy. 13/ Pasport místních komunikací Pasport místních komunikací je základní evidencí místních komunikací, který vedou jejich správci v souladu s pokyny vlastníků místních komunikací jimiž jsou převážně obce a města (stanoveno v 5. odst.1 vyhlášky Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., kterou se provádí Zákon č.13/1997 Sb. Zákon o pozemních komunikacích v platném znění). Pasport obsahuje část textovou a část grafickou, rozsah a způsob jeho vedení určuje vlastník komunikací. Pasport slouží obcím pro dobrý a kvalitní výkon státní správy a vlastnických práv a je třeba, aby obce měly jasně a přesně definované místní komunikace na svém katastru. Vzhledem k tomu, že dosavadní způsob evidence místních komunikací je poplatný době, v níž byl vytvořen, bylo přikročeno ke zpracování pasportu zcela nového. ZO tento pasport schvaluje. Návrh usnesení 39/13 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje Pasport místních komunikací v předloženém znění. 39. zasedání ZO stránka 5 (celkem 6)

6 14/ Projekt Vzdělávání obyvatel pro zvýšení konkurenceschopnosti a zlepšení kompetencí MS/ZL" Starosta obce představil přítomným záměr projektu, který se týká proškolení obyvatelstva ve vybraných lokalitách (obce do 2 tis. obyvatel) v základních dovednostech nezbytných v běžném životě a zároveň zvyšujících jejich uplatnění na trhu práce. Vzdělávací aktivity by měly být zaměřeny na oblast: právní vzdělávání (např. nový občanský zákoník), finanční gramotnost (např. dluhová past), spotřebitelská gramotnost (např. prevence před podvodnými praktikami) a základní počítačové dovednosti. Obec Zděchov by v projektu vystupovala jako partner spolu s dalšími obcemi Zlínského a Moravskoslezského kraje. ZO schvaluje účast obce v tomto projektu. Návrh usnesení 39/14 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje účast obce Zděchov v projektu Vzdělávání obyvatel pro zvýšení konkurenceschopnosti a zlepšení kompetencí MS/ZL". 15/ Informace Košt slivovice Kulturní komise sdělila podrobnější informace k organizačnímu zajištění této akce, která se v měsíci březnu opět uskuteční na Kolibě. 16/ Připomínky členů zastupitelstva Karel Hrbáček Uvedl, že na čestné místo do staré hasičské zbrojnice byly umístěny fragmenty báně a kříže z rekonstruované kostelní věže. Dále informoval o připravované knižní publikaci, jejíž vydání je naplánováno na rok 2015, kdy obec oslaví výročí 480 let. 17/ Usnesení, závěr Návrhová komise zrekapitulovala znění usnesení přijatých na 39. zasedání ZO. Starosta obce poděkoval členům ZO za účast a poté zasedání ZO ukončil. Zdeněk Chrástecký Petr Machala ověřovatel zápisu ověřovatel zápisu Datum vyhotovení zápisu: Zapsal: Ing. Ladislav Baroň Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Ing. Tomáš Kocourek starosta obce 39. zasedání ZO stránka 6 (celkem 6)

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 41. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014 Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014 38. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 25. 01. 2013 26. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015 4. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 1. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014 Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014 47. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 36. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 06. 06. 2013 31. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015 Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015 5. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015 Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015 10. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014 Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014 42. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 23. 01. 2018 37. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015 Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015 14. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 16:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011 Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011 9. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo v zasedací místnosti budovy OÚ ve Zděchově, zahájil starosta obce

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012 Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012 19. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 12. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel,

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 27. června 2019 od hodin ve Strážovicích, v budově hasičárny

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 27. června 2019 od hodin ve Strážovicích, v budově hasičárny Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 27. června 2019 od 18.00 hodin ve Strážovicích, v budově hasičárny Před zahájením zasedání starosta obce informoval přítomné o úspěchu obce

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 33. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 26. 08. 2014 46. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 12.března 2018, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 12.března 2018, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 12.března 2018, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 24. 02. 2016 16. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014

Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014 Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014 Přítomni: Ing. J. Pelikán, Ph.D., MUDr. J. Pečenková, M. Voráč, Ing. I. Šafář, Bc. R. Vondrovic, Z. Morávek Omluveni: Mg.S. Hrnčíř, M.

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 04. 2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 04. 2012 Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 04. 2012 17. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 03. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 03. 2014 Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 03. 2014 40. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 04. 10. 2016 22. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 7. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 5/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 5/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 5/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 17. 10. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Král

Více

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 26. 10. 2016 23. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 15.02.2018 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 18.02 hodin

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Ing. Miroslav Cincibus, Karel Čermák,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013 konaného dne 5. listopadu 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 25.10. 2017 od 19:00 hod. listů:11 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 03-2018 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 3. prosince 2018 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Sodomková, p. Schönbauer.

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 17.září 2018, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 17.září 2018, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 17.září 2018, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel Hajný,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 01. 2017 26. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 10. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 10. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 10. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.3.2016 v 17.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 12 členů ZO Třanovice, 3 omluveni 2 občané Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan (příchod v 19.25

Více