OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 10.6.2011"

Transkript

1 Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo v zasedací místnosti budovy OÚ ve Zděchově, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl ověřovateli zápisu podepsán a tedy schválen. V době zahájení bylo přítomno celkem 10 členů zastupitelstva. Omluveni ze zasedání: paní Jana Zvoníčková. Program: 1. Zahájení účast, schválení programu 2. Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele 3. Kontrola usnesení a zápisu 8. zasedání ZO ze dne Odstranění povodňových škod v obci Zděchov Splašková kanalizace a ČOV Zděchov 6. Rozpočtová změna č Žádost o odkoupení obecního pozemku parc. č. 5/3 8. Schválení závěrečného účtu obce za rok Stavební úpravy 1. NP budovy šaten SOKOL Zděchov 10. Obnova pískovcových křížů v obci Zděchov 11. Projekt Fara Zděchov - společenské a zájmové centrum pro všechny 12. Projekty Sdružení obcí Valašsko-Horní Vsacko (nový bod) 13. Informace 14. Připomínky členů zastupitelstva 15. Usnesení, závěr 1/ Zahájení, schválení programu Starosta obce Ing. Tomáš Kocourek přivítal přítomné a konstatoval usnášeníschopnost ZO. Zastupitelé schválili navržený program jednání včetně nově začleněného bodu. Program jednání byl schválen včetně nově začleněného bodu. Návrh usnesení 9/1 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje program jednání 9. zasedání Zastupitelstva obce včetně nově začleněného bodu 12. Projekty Sdružení obcí Valašsko-Horní Vsacko. 9. zasedání ZO stránka 1 (celkem 6)

2 2/ Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele Návrh usnesení 9/2/1 Jako členové návrhové komise a ověřovatelé zápisu jsou Zastupitelstvem obce určeni Ing. Zdeňka Mikulenčáková a pan Zdeněk Chrástecký. Návrh usnesení 9/2/2 Jako zapisovatel je Zastupitelstvem obce určen Ing. Ladislav Baroň. 3/ Kontrola usnesení a zápisu 8. zasedání ZO ze dne Starosta obce podal rámcové informace k plnění usnesení přijatých na předchozím zasedání s tím, že podrobnější informace budou sděleny u jednotlivých projednávaných bodů. Návrh usnesení 9/3 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o plnění usnesení přijatých na 8. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov dne / Odstranění povodňových škod v obci Zděchov 2010 Obec Zděchov získala dotace na odstranění povodňových škod na obecním majetku. Byla vypsána veřejná zakázka, která současně řešila Opravu trubního propustku Vlčnov a Oprava mostu - Skřípovský potok. V rámci této veřejné zakázky pod názvem Odstranění povodňových škod v obci Zděchov 2010 obdržela obec celkem 3 cenové nabídky. Dle Zprávy hodnotící komise předložila nejvýhodnější nabídky na základě kritéria nejnižší nabídkové ceny společnost Vodohospodářské a dopravní stavby Vsetín s.r.o.. ZO schvaluje uzavření příslušných smluv o dílo s vybraným uchazečem a ukládá starostovi jejich uzavření. Návrh usnesení 9/4/1 Zastupitelstvo obce Zděchov rozhoduje na základě zprávy komise pro hodnocení nabídek, že nejvýhodnější nabídku předložil uchazeč Vodohospodářské a dopravní stavby Vsetín s.r.o., IČ: Návrh usnesení 9/4/2 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje uzavření příslušných smluv o dílo s vítězným uchazečem Vodohospodářské a dopravní stavby Vsetín s.r.o., IČ: zasedání ZO stránka 2 (celkem 6)

3 Návrh usnesení 9/4/3 Zastupitelstvo obce Zděchov ukládá starostovi obce uzavření příslušných smluv o dílo s vítězným uchazečem Vodohospodářské a dopravní stavby Vsetín s.r.o., IČ: / Splašková kanalizace a ČOV Zděchov Se společností CAD-PRO, s.r.o. byla uzavřena smlouva o dílo a proběhlo již pracovní jednání. Pro co nejpřesnější zpracování projektové dokumentace splaškové kanalizace firma doporučuje obci provést pasport jednotlivých domů a jejich stávající umístění septiků a jímek a provést inženýrsko-geologický průzkum podloží. Návrh usnesení 9/5 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí informace starosty obce týkající se přípravy projektové dokumentace pro stavební povolení na výstavbu splaškovou kanalizace a ČOV Zděchov. 6/ Rozpočtová změna č. 3 Předmětem rozpočtové změny č. 3 je posílení příjmů rozpočtu o prostředky na veřejně prospěšné práce a dále přesun finančních prostředků z 3639 na nově vytvořený paragraf 3421 pro projekt Školní zahrádka ožívá. ZO rozpočtovou změnu schvaluje. Návrh usnesení 9/6 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje rozpočtovou změnu č. 3. Kompletní výčet této změny je přílohou usnesení. 7/ Žádost o odkoupení obecního pozemku parc.č. 5/3 Ve věci žádosti o odkup obecního pozemku se uskutečnilo na místě samém jednání za účasti manželů Kocourkových a obecních zastupitelů. Obě dvě strany prezentovaly svá stanoviska. Po vzájemné dohodě obou stran ZO odkládá své rozhodnutí v této věci do doby, než bude vyhotoven příslušný geometrický plán, který přesně určí průběh hranic jednotlivých pozemků v této lokalitě. Návrh usnesení 9/7 Zastupitelstvo obce Zděchov odkládá své rozhodnutí ve věci žádosti o odkoupení části obecního pozemku parc. č. 5/3 v k. ú. Zděchov. 9. zasedání ZO stránka 3 (celkem 6)

4 8/ Schválení závěrečného účtu obce za rok 2010 Celkové skutečné příjmy obce za rok činily ,- Kč, výdaje ,- Kč, rozdíl tvoří Třída 8 financování. Dále závěrečný účet uvádí výsledky hospodaření obce, bilanci mimorozpočtových zdrojů, hospodaření příspěvkových organizací a zároveň již zahrnuje výrok o výsledku přezkoumání hospodaření obce. Závěrečný účet obce byl po příslušnou dobu zveřejněn na úřední desce. ZO závěrečný účet schvaluje. Návrh usnesení 9/8 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí dle ustanovení 17 odst. 7 písm. a) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, s celoročním hospodařením obce Zděchov za rok 2010, a to bez výhrad. 9/ Stavební úpravy 1. NP budovy šaten SOKOL Zděchov Obec Zděchov zveřejnila dne výzvu k předkládání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Jako hodnotící kritérium byla stanovena nejnižší nabídková cena vč. DPH. Termín pro ukončení příjmu nabídek byl stanoven na Návrh usnesení 9/9 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí informace starosty obce, týkající se postupu prací v rámci projektu Stavební úpravy 1. NP budovy šaten SOKOL Zděchov. 10/ Obnova pískovcových křížů v obci Zděchov Restaurátorských prací na kříži pod vesnicí a na kříži na Matuškách se ujme pan Jiří Rejda, se kterým byla uzavřena příslušná smlouva. ZO diskutovalo, o tom, že by v okolí kříže na Matuškách bylo vhodné provést smýcení některých proschlých lip, popř. doplnit prostory mobiliářem. Návrh usnesení 9/10 Zastupitelstvo obce Zděchov bere na vědomí informace, týkající se obnovy pískovcových křížů v obci. 11/ Projekt Fara Zděchov - společenské a zájmové centrum pro všechny ZO vminulosti odsouhlasilo, že se bude podílet na zajištění vlastních zdrojů na realizaci projektu Římskokatolické farnosti ve výši ,- Kč. Podstatou tohoto projektu je ta skutečnost, že budova fary bude muset sloužit jako tzv. komunitní centrum, tzn. že je její prostory budou určeny mimo jiné i pro setkávání občanů obce, spolků, zájmových kroužků, dětí atd. S ohledem na skutečnost, že Ministerstvo pro místní rozvoj, oproti původním předpokladům, na základě kterých byla stanovena částka ,- Kč, přeci jenom poskytne dříve avizovanou dotaci ze státního rozpočtu a s ohledem na skutečnost, že byla vysoutěžena nižší cena zakázky, rozhoduje zastupitelstvo o snížení příspěvku obce Zděchov na ,- Kč. 9. zasedání ZO stránka 4 (celkem 6)

5 Návrh usnesení 7/11/3 Zastupitelstvo obce Zděchov souhlasí s poskytnutím příspěvku na spolufinancování projektu Římskokatolické farnosti Zděchov s názvem Fara Zděchov - společenské a zájmové centrum pro všechny, realizovaného v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Střední Morava, ve výši ,- Kč. hlasování: 9 pro, 0 proti, 1 zdržel se. 12/ Projekty Sdružení obcí Valašsko-Horní Vsacko Sdružení obcí Valašsko-Horní Vsacko, jehož je Zděchov členem, získalo příslib poskytnutí dotace na dva projekty. Předmětem jednoho z těchto projektů je i pořízení sněhové rolby, která by udržovala trasu z Papajské sedla Radošov Huslenky - Hovězí. Vedle toho připravuje projekt Biketrails Valašsko, který by se týkal sjezdů cyklistů na horských kolech, přičemž by cyklisté byli na vrchol sjezdovek vyvážení stávajícími lyžařskými vleky. Pro potřeby žádosti o dotaci na oba dva projekty potřebuje sdružení doklad o zajištění vlastních prostředků na spolufinancování. Výška příspěvků je přitom alikvotně rozpočítána podle počet obyvatel obce. Návrh usnesení 9/12/1 Zastupitelstvo obce Zděchov schvaluje vyčlenění finančních prostředků ve výši ,- Kč v roce 2012 na realizaci projektu Údržba tras pro zimní lyžařskou lokalitu Javorníky západ a dále schvaluje vyčlenění finančních prostředků ve výši 527,- Kč na každoroční opravy a údržbu podobu 5 let, čímž bude zajištěna udržitelnost tohoto projektu. 13/ Informace Vesnice roku Zlínského kraje 2011 Obec dosáhla ocenění v podobě získání tzv. zelené stuhy, což je cena udělovaná za péči o zeleň, životní prostředí a veřejná prostranství. Součástí tohoto ocenění je i odměna ve výši 450 tis. Kč, která bude použita pro další aktivity obce v oblastech, za něž získala toto ocenění. Dále porotci ocenili prvním místem stavbu koupaliště v doprovodné soutěži Zlatá cihla. Starosta obce poděkoval především těm, kteří se podíleli na přípravě přihlášky a prezentace obce při návštěvě porotců. Cyklostezka Bečva Starosta informoval o průběhu slavnostního otevření, které proběhlo dne Kasíno Provozovatel Kasína je ochoten provést opravu poškozených zadních vrat Kasína. ZO souhlasí. Školní zahrádka ZO souhlasí s položením předpěstovaného trávníku na nezatravněná místa. 9. zasedání ZO stránka 5 (celkem 6)

6 Veřejná obhajoba projektů předkládaných v rámci Místní akční skupiny Valašsko Horní Vsacko Starosta obce informoval o průběhu veřejného slyšení k projektovým žádostem o dotaci předložených Místní akční skupině Valašsko-Horní Vsacko. Jedná se o projekty Rekonstrukce hasičské zbrojnice a oprava 2 křížů, které starosta obhajoval před hodnotiteli projektů. 14/ Připomínky členů zastupitelstva Zdeněk Chrástecký: Dotaz na posun v rámci možnosti pořízení komunitní kompostárny. Odpověď: Probíhají další fáze zpracování projektového záměru. Dále tlumočil dotaz občanů, týkající se bývalé lávky u opravovaného splavu. Ing. Zdeňka Mikulenčáková: Dotázala se starosty, zda byla kontaktována Správa a údržba silnic (SÚS) ve věcí sečení příkop. Odpověď starosty: Se zástupci SÚS bylo jednáno přímo na místě. Dle jejich vyjádření přijde zděchovská příjezdová komunikace na řadu poté, co budou dokončeny hlavní tahy. Rovněž poukázala na nebezpečné počínání cyklistů při kácení máje, kteří mohli ohrozit zejména malé přítomné děti. Proto podala návrh, aby průjezd náměstíčkem při pořádání tak velkých akcí, byl uzavřen. 15/ Usnesení, závěr Návrhová komise zrekapitulovala znění usnesení přijatých na 9. zasedání ZO. Starosta obce poděkoval členům ZO za účast a zasedání ukončil. Ing. Zdeňka Mikulenčáková Zdeněk Chrástecký ověřovatel zápisu ověřovatel zápisu Ing. Tomáš Kocourek starosta obce Datum vyhotovení zápisu: Zapsal: Ing. Ladislav Baroň Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: 9. zasedání ZO stránka 6 (celkem 6)

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 Zápis z 41. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 04. 2014 41. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 36. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014 Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 01. 2014 38. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 25. 01. 2013 26. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014 Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 10. 2014 47. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 26. 08. 2014 46. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 06. 06. 2013 31. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015 Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 08. 2015 10. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 26. 10. 2016 23. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012 Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 06. 2012 19. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015 Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 28. 12. 2015 14. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 16:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014 Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 04. 2014 42. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 04. 2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 04. 2012 Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 04. 2012 17. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 11. 02. 2015 4. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 33. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 23. 01. 2018 37. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 02. 06. 2016 19. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 1. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 04. 10. 2016 22. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 2/2009

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 2/2009 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 2/2009 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 23.4.2009 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 27. 01. 2017 26. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 7. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014 Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 18. 02. 2014 39. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z á p i s z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne

Z á p i s z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne Z á p i s z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 25.6. 2018 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19:45 hod. Přítomni: Ing. J. Bednář, O. Burda, Mgr. M. Čermáková, Bc. Robert Hájek,

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 9. 3. 2016 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 29. 11. 2016 24. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne 26. 6. 2017 v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne 20. 6. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 9. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis č. 8/2008. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 8/2008. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 8/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 20. srpna 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Aleš

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 07. 11. 2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 07. 11. 2012 Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 07. 11. 2012 23. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno.

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno. Zápis č. 3/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 23. dubna 2019 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Zbyněk Slezák, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11.5. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015 Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2015 5. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne

Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne 18. 9. 2013 Zápis č. 4/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Březník (XVIII. - zasedání volebního období 2010/2014) Datum, místo a čas konání: 18. 9.

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň OBEC LKÁŇ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne 24. 11. 2018 od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň Přítomni: Pavel Foriš, Miroslava Dlouhá, Jitka Kadlečková, Jan

Více

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0 OBEC ČERNOUČEK Zápis z 03-15 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 29.5.2015. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z á p i s z 8. jednání zastupitelstva obce Dražice, konaného dne od hodin v zasedací místnosti OÚ Dražice

Z á p i s z 8. jednání zastupitelstva obce Dražice, konaného dne od hodin v zasedací místnosti OÚ Dražice Z á p i s z 8. jednání zastupitelstva obce Dražice, konaného dne 6.6.2019 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Dražice Přítomni: 9 členů zastupitelstva (viz prezenční listina) 1 občan Program: 1. Zahájení,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.5.2011 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá, Ing.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 31.8.2017 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni - zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S Z 34. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 34. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 34. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 16.6.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 24. 06. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 27.09.2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo )

Více