Více prostoru pro Vaše nápady. Volkswagen Multivan, Transporter, Caravelle a California.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Více prostoru pro Vaše nápady. Volkswagen Multivan, Transporter, Caravelle a California."

Transkript

1 Více prostoru pro Vaše nápady. Volkswagen Multivan, Transporter, Caravelle a California.

2 Pohyb je fascinace. Málokteré jiné téma lidi víc nadchne. Originální příslušenství Volkswagen přenáší prvotřídní nároky této značky do segmentu příslušenství. Ještě než se vozidlo objeví na trhu, spolu s ním se vyvíjí, testuje a slaďuje i Originální příslušenství Volkswagen. Kvalita a funkčnost až do nejmenšího detailu to jsou přesvědčivé argumenty pro Originální příslušenství Volkswagen. Užijte si širokou nabídku produktů pro individuální mobilitu. Pro ještě větší fascinaci a požitek z jízdy. Váš prodejce vozů Volkswagen Vám rád poradí.

3 Kola Kola z lehkých slitin, sada pojistných šroubů kol, sněhové řetězy 4 5 Komunikace Car-Infotainment systém, konzole a koncové sety pro mobilní telefony 6 11 Transport Základní střešní nosič, transportní systémy, záďové transportní systémy, tažná zařízení, systémy na upevnění zavazadel, dětské autosedačky Bobsy Komfort & ochrana Ramínko na šaty, termobox, Multiflexboard, potahy sedadel, ochranné vany a vložky do zavazadlového prostoru, velurové a pryžové koberce, mobilní kuchyně, ochrana nakládací hrany, ozdobná chromová lišta na spodní hranu zadních dveří, akustický parkpilot, lapače nečistot Service & péče Výstražný trojúhelník, tažné lano, originální autokosmetika Volkswagen Příslušenství Modely aut, cestovní tašky Tim Traffic Vozidla vyobrazená v tomto katalogu jsou částečně vybavena produkty Originálního příslušenství Volkswagen nebo prvky nadstandardní výbavy. Tyto produkty ani případné dekorace nejsou součástí dodávky příslušných popisovaných produktů.

4 Kola & pneumatiky Vaše plus k designu Kola z lehké slitiny z Originálního příslušenství Volkswagen jsou do detailu přizpůsobena jízdním vlastnostem Vašeho vozu. Díky slitině s tepelně zpracovaným kaleným povrchem z hliníku, hořčíku a křemíku jsou odolná proti poškrábání a nárazům. Za tím si stojíme: plné tři roky záruky na všechna kola z lehkých slitin z Originálního příslušenství Volkswagen!

5 Kolo z lehkých slitin Dakar Rozměr: 8J x 18", ET 53. Vhodná velikost pneumatik: 235/50 R Pro Multivan, Transporter a Caravelle. Obj. č. 7H ZL Kolo z lehkých slitin Suez Rozměr: 7,5J x 17", ET 55. Vhodná velikost pneumatik: 235/55 R Pro Multivan, Transporter, Caravelle a California. Obj. č. 7H V nabídce i jako kompletní kolo s letní pneumatikou.* V nabídce i jako kompletní kolo s letní pneumatikou.* 4 5 Povinnosti a upozornění k použitelnosti kol, pneumatik a vozidel najdete v přiložených certifikátech TÜV. U všech kol z lehkých slitin můžete použít sériové šrouby kol. Sada pojistných šroubů kol (Bez vyobrazení) Se sadou pojistných šroubů jsou Vaše kola lépe zajištěna proti krádeži. Obj. č Kolo z lehkých slitin Tangis Rozměr: 6,5J x 16", ET 51. Vhodná velikost pneumatik: 215/65 R16 C. Pro Multivan, Transporter, Caravelle a California. Obj. č. 7H V nabídce i jako kompletní kolo se zimní pneumatikou.* Sněhové řetězy (Bez vyobrazení) Vítěz testu Stiftung Warentest 11/04. Kvalitní sněhové řetězy s rychloupínacím lankovým systémem z odolné titanové slitiny lze rychle namontovat na stojící vozidlo. S nimi dojedete lépe k cíli. Velikost pneumatik: 205/65 R16, 225/45 R18 Obj. č G Velikost pneumatik: 215/60 R16 Obj. č H *Přehled všech provedení najdete v přiloženém ceníku.

6 Komunikace Vaše plus ke spojení Originální příslušenství Volkswagen je Vaším partnerem pro dobrou zábavu a rychlé informace. Všechny prvky jsou uzpůsobeny pro přípojky ve vozech Multivan, Transporter, Caravelle a California a nabízejí Vám spolehlivé fungování. Přejeme Vám nerušenou jízdu!

7 6 7 Radionavigační systém MCD (Vyobrazení nahoře) Navigační systém TMC s rádiem a CD přehrávačem. O směru jízdy informuje akusticky nebo na monochromatickém displeji. RDS/EON, TP, TA a TIM. Výstup 4x 20 Watt. Montážní sada pro rozšíření. Je nutné doplnit - obj.č. 1J C. Pouze pro Transporter. Obj. č. 6Q Radionavigační systém RN-S2 DVD (Bez vyobrazení) Výbava odpovídá navigačnímu systému CD RN-S2, avšak s mapovým materiálem na DVD. Navíc je nutné doplnit anténu GPS, obj.č F. Pouze pro Multivan. Obj. č. 7H J Radionavigační systém RN-S2 CD (Vyobrazení vlevo) Originální navigační CD-systém s velkým barevným displejem. Funkce offroad a informace o poloze se zobrazením kompasu. Integrovaný tuner TMC. S audiopřehrávačem CD (při přehrávání není možné současné používání aktivní navigace). Je nutné doplnit anténu GPS, obj.č F. Pouze pro Multivan. Obj. č. 7H F Navigační DVD Evropa (Bez vyobrazení) Pro radionavigační systém RN-S2 DVD. Obj. č. 3C B

8 Komunikace Stereorádio s kazetovým přehrávačem alpha Stereorádio s kazetovým přehrávačem, 2x 20 Watt, TA, TP, Code, autorevers a automatické ukládání programů. S funkcí telefon-mute. Bez ovládání měniče CD. Obj. č. 6X A Stereorádio s kazetovým přehrávačem beta Tady hraje hudba. Dolby B s RDS/EON, TP, TA. Autorevers a automatické ukládání programů. Výstupní výkon 2x 20 Watt. Navíc funkce kódování, ovládání měniče CD a telefon-mute. Obj. č. 6X B Obj. č. 6X C s odnímatelným ovládacím panelem Stereorádio s kazetovým přehrávačem gamma Dolby B s RDS/EON, TP,TA, TIM, Line out. Autorevers a automatické ukládání programů. Výstupní výkon 4x 20 Watt. Přídavné funkce kódování, ovládání měniče CD a telefon-mute. Obj. č. 1J D Obj. č. 6N C s odnímatelným ovládacím panelem Stereorádio s CD přehrávačem delta Plně vybavené. S funkcemi RDS/EON, TP,TA, TIM. Autorevers a automatické ukládání programů. Digitální zvukový procesor. Výstupní výkon 4x 20 Watt. Navíc funkce kódování, ovládání přehrávače a měniče CD a telefon-mute. Pouze pro Multivan. Obj. č. 7L A Pouzdro (Bez vyobrazení) Na odnímatelný ovládací panel stereorádia s kazetovým přehrávačem beta a gamma. Obj. č. 1J

9 Měnič CD Přehrávejte si svůj vlastní program! Měnič na šest CD. Obsluha přes autorádia beta, gamma nebo delta nebo přes radionavigační systémy. K zabudování do zavazadlového prostoru. Obj. č. 1J Obj. č. 1J A horizontální montáž vertikální montáž Měnič CD Svobodný výběr hudby podle Vašeho přání. Originální měnič Volkswagen na 6 CD s motorovým výsuvem. Frekvence Hz, dvourychlostní přehrávač s vyrovnávací pamětí. Měnič modulace zvuku D/A s 32-násobným oversamplingem. Holografický 3-paprskový snímač. Mechanika chráněná proti otřesům. K zabudování do DIN-šachty. Pouze ve spojení se stereorádii s kazetovým přehrávačem alpha, beta nebo gamma. Pouze pro Transporter. Obj. č. 6X Pouzdro na CD Tak máte svá osobní CD stále při ruce. Měkký obal z černé kůže s přihrádkami na 12 CD. Bezpečný uzávěr na zip. Obj. č. 00V C PhatBox Audiosystém PhatBox je harddisk nahrazující obvyklá média jako CD nebo audiokazety, pojme až hudebních titulů jako audio soubory (MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC). Snadno se ovládá pomocí softwaru musik-manager (Windows 98 SE/2000/Me/XP). Na domácím PC si sestavíte svou vlastní hitparádu a pomocí USB flash disku ji přenesete na DMS harddisk ve PhatBoxu. Ovládá se pomocí autorádia nebo navigačního systému Volkswagen s ovládáním měniče CD. Obj. č B

10 Komunikace Multimediální sada "DVD Voyager 4" Promítněte si film ve Vašem osobním autokině - multimediální sada "DVD Voyager 4" zpříjemní jízdu cestujícím na zadních sedadlech. Dlouhé cesty teď budou potěšením nejen pro malé pasažéry. DVD přehrávač s integrovaným 7" TFT displejem přehrává formáty DVD, CD a MP3 a vyniká rychlým a snadným upevněním na opěrky hlavy předních sedadel. Systém umožňuje průběžné rozšiřování o další komponenty a příslušenství, možné je např. i připojení herní konzoly apod. Tato multimediální sada splňuje nároky bezpečnostních testů, lze ji využívat i mimo vozidlo. Obj. č Sada reproduktorů (Bez vyobrazení) Originální 2-cestné reproduktory do předních dveří a přístrojové desky. Pouze pro Transporter. Obj. č. 7H Adaptér na ipod (Vyobrazení vlevo s ipodem) Pomocí adaptéru připojíte svůj ipod k autorádiu nebo radionavigačnímu systému Volkswagen. Přes něj ho pak můžete snadno ovládat. Z bezpečnostních důvodů se doporučuje uložit ipod v odkládací přihrádce před spolujezdcem. Obj. č. 1K

11 Stále na příjmu Je jedno, jestli je Váš vůz vybavený z výroby přípravkem na telefon, nebo ne: vyberte si individuální řešení pro dobrý příjem. Pro vozy nevybavené z výroby přípravou na telefon (Vyobrazení vlevo) Telefonní konzole Telefonní konzole z kvalitního plastu. Tvar i funkce jsou ideálně přizpůsobeny interiéru vozidla. Ergonomické umístění stranou od středového panelu. Neomezuje funkci airbagu, přihrádky, posunu sedadel ani řazení. Obj. č. 7E C Obj. č. 7E A 01C pro Multivan pro Transporter Montážní sada pro mobil Komfortní handsfree sada byla vyvinuta pro všechna vozidla, která nejsou již z výroby vybavena přípravou na mobilní telefon. Tvoří ji základní set a specifický adaptér podle typu mobilu. Umožňuje volné telefonování ve vozidle. Při přechodu na jiný model mobilu lze adaptér jednoduše vyměnit. Základní set je univerzální pro všechny typy mobilů Základní sada (Bez vyobrazení) Pro vozidla, která nejsou vybavená z výroby přípravou na telefon. Obj. č. 3B Obj. č. 6X pro Multivan a California pro Transporter a Caravelle Pro vozy vybavené z výroby přípravou na telefon Adaptér specifický podle typu mobilu Obj. č.: 6X X* Handsfree sada na mobil (Bez vyobrazení) Je-li Váš vůz již z výroby vybaven přípravou pro mobil, výborně se pro něj hodí handsfree sada s aktivním držákem. Výhoda: pro mnoho modelů má dvě přídavná funkční tlačítka, jež Vás přímo spojí se servisem Volkswagen a s havarijní službou. Bližší informace najdete v přiloženém ceníku. Informace o příslušných anténách najdete v přiloženém ceníku. Naši aktuální nabídku mobilů najdete v ceníku. Obj. č. 7L X* *X = index podle typu mobilu. Kompatibilitu mobilů najdete v ceníku.

12 Transport Vaše plus k volnosti Flexibilita vytváří volnost. S transportními systémy z Originálního příslušenství Volkswagen zažijete mobilní prostor v novém rozměru. Jsou totiž perfektně přizpůsobeny vozidlu i Vašim individuálním zájmům. Všechny možnosti tak máte na své straně.

13 Střešní box Uložte si další zavazadla nebo lyže do aerodynamicky tvarovaného, pevného střešního boxu z kvalitního plastu. Rychloupínací prvky umožňují rychlou a snadnou montáž na základní nosič. Podle potřeby lze uzavíratelný box otevírat z obou stran, mimořádně velký úhel otevření usnadňuje nakládání a vykládání. Vnější rozměry: 190 x 90 x 38 cm. Hmotnost: cca 25 kg. Objem: 450 l. Pro šest párů lyží nebo čtyři snowboardy (délka max. 180 cm). Obj. č Obj. č box na lyže a zavazadla rozšiřovací sada pro přepravu lyží a snowboardů v boxu na lyže a zavazadla Základní střešní nosič* Základ Vašich aktivit a všech nástaveb, ať je to držák na lyže a snowboardy či na kola nebo praktický střešní box na lyže a zavazadla. Z aerodynamicky tvarovaného aluminiového profilu s plastovými krytkami. Mechanika z pozinkovaného ocelového plechu. Uzamykatelný. Vlastní hmotnost: cca 5,6 kg. Pro komfortní přepravu dlouhých a neskladných předmětů lze základní nosič rozšířit dvěma dalšími prvky. Obj. č. 7H *Přehled všech provedení najdete v přiloženém ceníku.

14 Transport Držák surfového prkna Pro všechny nosiče s T drážkovým profilem. S držákem surfu dorazíte s Vaším surfovým prknem do cíle vždy v pořádku. Surfová prkna, stejně jako stožáry budou pevně uchycena. Přeprava je obzvláště šetrná díky gumovým úchytům a speciálním gumovým chráničům kovových svorek na upínacích popruzích. Přepravní pokyny: Ohbí surfového prkna musí směřovat dolů ve směru jízdy. Určeno pro 1 surf a 2 stěžně. Obj. č H Nosič lyží a snowboardů Komfort (Vyobrazeno se základním střešním nosičem) Pro prkna, která znamenají zábavu. Bezpečná přeprava maximálně šesti párů lyží nebo až čtyř snowboardů. Komfortní nakládání a vykládání díky možnosti posuvu nosiče mimo obrys vozidla. Je uzamykatelný. Z eloxovaného hliníkového profilu. Obj. č. 1T Nosič lyží a snowboardů (Bez vyobrazení) Optimálně přizpůsobený Vašemu vozu, uzamykatelný. Obj. č. 3B D Obj. č. 3B E pro max. 4 páry lyží nebo 2 snowboardy pro max. 6 párů lyží nebo 4 snowboardy

15 Vak na lyže (Bez vyobrazení) Pohodlná přeprava až čtyř párů lyží do délky 190 cm včetně holí. Chrání je před poškozením dalšími zavazadly ve vozidle nebo střešním boxu. S integrovaným popruhem, který lze zaklapnout do zámku bezpečnostního pásu. Délka: cca 200 cm. Barva: černá. Obj. č. 00V Nosič kajaku (Bez vyobrazení) Už žádné klouzání a viklání. Nosič byl vyvinutý speciálně pro přepravu kajaků do 25 kg. Dodržujte prosím maximální přípustné zatížení střechy. Obj. č. 1K Úložná brašna (Bez vyobrazení) Nepoužíváte-li zrovna vak na lyže, můžete ho úsporně a úhledně uschovat do úložné brašny a upevnit k velurovému potahu pomocí suchého zipu. Obj. č. 00V Koš na zavazadla Už žádné potíže s nákladem. Koš je zhotoven z plně pozinkovaných ocelových profilů, je pevný a odolný vůči nepřízni počasí. Poskytuje rozšířené možnosti přepravy. Koncové trubky mohou vytvořit rovnou nákladovou plochu. 101 x 76 x 14 cm. Obj. č F

16 Transport Pojezdový válec S lehce se otáčejícím válcem bude nakládání velkých předmětů na střechu Vašeho vozu hračka. Kus nábytku nebo žebřík položíte na válec a můžete ho snadno posouvat, aniž byste poškrábali lak nebo zanechali jiné nežádoucí stopy. Obj. č. 6K Držák žebříku Už žádné sklouzávání, viklání nebo klepání. Tento držák Vám umožní optimální uchycení žebříku pomocí úhlových úchytek. Jednoduchá manipulace. Obj. č. 6K

17 Nosič jízdních kol na hlavu tažného zařízení Tak snadno si můžete na příští dovolenou vzít s sebou až dvě jízdní kola. Uzamykatelné stavěcí šrouby umožňují flexibilní manipulaci a větší zajištění. Rychlá montáž na kulovou hlavu tažného zařízení (hodnota D: min. 6,7 kn). Vlastní hmotnost: 14,9 kg. Nosnost: 15 kg na jednu nosnou lištu a podle povoleného zatížení tažného zařízení. Obj. č. 3C Rozšíření nosiče jízdních kol na hlavu tažného zařízení o třetí kolo Obj. č. 3C E Tažné zařízení* Stabilní a s velkou nosností. V nabídce je pevné i odnímatelné provedení. Nosič jízdních kol na zadní výklopné dveře Vzhled přizpůsobený liniím vozidla. Praktická a rychlá montáž. Pro přepravu maximálně 4 jízdních kol. Z eloxovaného hliníkového profilu, uzamykatelný. Smontovaný, snadno se připevňuje. Vlastní hmotnost: 6,3 kg. Nosnost: 30 kg. Otvírání zadních dveří po montáži nosiče není omezeno. Vlastní hmotnost: 13 kg. Nosnost: 60 kg. Obj. č. 7H *Přehled všech provedení najdete v přiloženém ceníku.

18 Transport Dělicí mříž mezi interiérem a transportním prostorem Takto Vás nemohou ani při prudkém zabrzdění ohrozit velké nákupy nebo zavazadla. Pomocí háčků se závity a praktických matek lze upevnit tuto stabilní ocelovou mříž v černé povrchové úpravě snadno a pohodlně za první nebo poslední řadu sedadel do připravených vázacích ok. Žádné další připevnění již není nutné, takže mříž můžete kdykoli beze stopy odstranit. Dále si můžete přikoupit podélné dělení transportního prostoru, se kterým můžete prostor rozdělit v poměru 65:35. I toto dělení se dá snadno a rychle namontovat. Obj. č. 7H Obj. č. 7H Obj. č. 7HB dělicí mříž pro Multivan prodloužení mříže pro Multivan dělicí mříž pro Transporter a Caravelle

19 18 19 Záchytná síť na dno zavazadlového prostoru Zajistí, aby všechno zůstalo na svém místě a nic z nákladu se nemohlo posunout. Pevná síť se pomocí háků snadno upevní do připravených ok v zavazadlovém prostoru. Obj. č. 7H Obj. č. 7H pro Transporter a Caravelle pro Multivan

20 Transport Děti by měly cestovat co nejbezpečněji a nejpohodlněji. Originální příslušenství Volkswagen pro to vytváří ty nejlepší podmínky. S atesty, které s rezervou splňují zákonem stanovené požadavky. Vysokou kvalitu dětských zádržných systémů tak potvrzuje například boční crashtest. Samozřejmostí je perfektní zpracování, snadná manipulace a odnímatelné potahy, prací při 30 C. Bobsy G0 plus ISOFIX Ochrana a bezpečnost pro novorozence a kojence. Upevňovací systém ISOFIX spojuje dětskou sedačku pevně s karoserií, resp. se sedadlem spolujezdce. Lepší oporu zajišťuje opěrka nohou. Několika pohyby lze dětskou sedačku zaklapnout do držáku ISOFIX a zase ji vyjmout, takže při opuštění vozidla může podstavec zůstat na místě. V nové sedačce Bobsy G0 plus ISOFIX je dítě bezpečně upevněno pomocí výškově nastavitelného 5-ti bodového pásu. Integrovaná vložka chrání citlivá záda novorozenců. Větší ochranu zajišťují vyšší bočnice a hluboká skořepina. Promyšlený je také ergonomický tvar sklopného držadla pro pohodlné usazení a vyjmutí dítěte. Součástí je i odnímatelná sluneční clona chránící před přímo dopadajícími slunečními paprsky. Lze použít i ve vozidlech bez systému ISOFIX a upevnit pomocí 3-bodového pásu. Pro děti do 13 kg nebo cca 15 měsíců. Obj. č. 00V Bobsy G0 plus Autosedačka jako Bobsy G0 plus ISOFIX, bez systému upevnění ISOFIX. Obj. č. 00V C

21 Bobsy G1 ISOFIX DUO plus G1 ISOFIX DUO plus zaručuje Vašemu dítěti nejvyšší komfort a maximální bezpečnost, protože se připevňuje do speciálních normovaných držáků ISOFIX, které jsou pevně spojeny s karoserií vozidla. Se zasunutými držáky lze G1 ISOFIX DUO plus použít i ve vozech bez systému ISOFIX. Výšku zádržných pásů lze upravit podle potřeby. Skořepina dětské autosedačky je polohovatelná. Pro děti od cca 9 do 18kg (od 8 měsíců asi do 4 let). Obj. č. 00V B Bobsy G3 plus Když je normální pás ještě příliš velký nebo spolujezdec příliš malý pak je G3 plus správná volba: vyplňuje sedadlo, aby měl bezpečnostní pás optimální průběh. Pevné čalouněné bočnice lze nastavit podle šířky pánve dítěte. Upevňuje se sériovým tříbodovým pásem. Zádová opěra má nastavitelnou výšku a lze ji snadno demontovat od spodní části. Dětská autosedačka G3 plus je určena pro děti od cca 4 do 12 let (15-36 kg). Obj. č. 00V A měsíce roky Bobsy G0 plus ISOFIX Bobsy G0 plus Bobsy G1 ISOFIX DUO plus Bobsy G3 plus do 13 kg do 13 kg 9 18 kg kg

22 Komfort & ochrana Plus ke komfortu Univerzální automobily jako Multivan, Transporter, Caravelle a California život jistě hodně ulehčují. Pro Vaše individuální potřeby jsme vyvinuli užitečná a náročná příslušenství, jež Vaše vozidlo skvěle ochrání a poskytne Vám na cestách praktické služby.

23 Ramínko na šaty Pro upravený vzhled. Aby se nic nepomačkalo, lze ramínko jednoduše připevnit na opěrku hlavy. Obj. č. 00V Termobox Piknik, oběd nebo večeři? Chladicí a izolační box pojme téměř 32 l. 48 W zajišťuje správnou teplotu a je jedno, jestli teplo nebo chlad. Obsluha pomocí ovládacího panelu s LED-kontrolkami. S odnímatelným víkem a nastavitelnou integrovanou dělicí mřížkou. Vhodný pro svislou přepravu litrových lahví. Díky speciálnímu upevňovacímu systému je box v kufru pevně spojen s vozidlem. Pouze pro vozy s prodlouženým podvozkem, pro Multivan od čísla podvozku 7H4H Provedení ve třech barvách Obj. č. 7H FKZ* Multiflexboard (Vyobrazení vlevo) Multifunkční deska umožňuje využívat zavazadlový prostor ve dvou úrovních. Lze ho použít jako praktické lehátko nebo díky sklopné desce jako variabilní polici. Matraci z pěnovky s potahy podle vybavení vozu nabízíme ve třech barvách. Pouze pro vozy s prodlouženým podvozkem, pro Multivan od čísla podvozku 7H4H Ochranné potahy sedadel z umělé kůže (Bez vyobrazení) Ochranné potahy chrání sedadla Vašeho Transporteru. Pro přední sedadla a opěrky hlavy. Vhodné pro přední sedadla s úložnými kapsami a výškovým nastavením. Pro Transporter. Obj. č. 7H pro jednotlivá sedadla bez bočního airbagu Obj. č. 7H pro jednotlivé a dvojité sedadlo bez bočního airbagu Obj. č. 7H * *Vzorník barev najdete v ceníku.

24 Komfort & ochrana Mobilní kuchyně pro montáž do prostoru pro cestující Pružná a snadná montáž. Pevné uchycení: Outdoorový modul nabízí spontánním táborníkům, vyznavačům volnočasových aktivit, lidem, kteří cestují na dovolenou nebo služebně na delší vzdálenosti dostatek prostoru a příležitosti k vaření, mytí a ukládání nádobí. Tato mobilní kuchyně se dá v případě potřeby rychle a snadno vymontovat. Pasuje na existující sériově dodávaný systém kolejnic. Obj. č.: 7H B WEZ Montáž: Za sedadlo řidiče proti bočním posuvným dveřím. Vlastní hmotnost (kg): 25 Délka (mm): 1110 Šířka (mm): 500 Výška (mm): 400 Plynová láhev a vařič nejsou součástí dodávky. Mobilní kuchyně pro montáž do zavazadlového prostoru Pružná a snadná montáž, pevné uchycení: Outdoorový modul nabízí spontánním táborníkům, vyznavačům volnočasových aktivit, lidem, kteří cestují na dovolenou nebo služebně na delší vzdálenosti dostatek prostoru a příležitosti k vaření, mytí a ukládání nádobí. Tato mobilní kuchyně se dá v případě potřeby rychle a snadno vymontovat. Pasuje na existující sériově dodávaný systém kolejnic. Ideálně se dá kombinovat s multifunkční deskou Multiflexboard do zavazadlového prostoru. Obj. č. 7H A WEZ Montáž: Do systému kolejniček za zadními sedadly. Vlastní hmotnost (kg): 25 Délka (mm): 1110 Šířka (mm): 500 Výška (mm): 400 Plynová láhev a vařič nejsou součástí dodávky. V případě potřeby se dá použít s multifunkční deskou Multiflexboard: 7H UJM 7H UJN 7H UJP multifunkční deska multifunkční deska multifunkční deska

25 24 25 Pěnová vana na dno zavazadlového prostoru Lehká, pružná a zhotovená přesně na míru. Její asi 5 cm vysoký okraj poskytuje dostatečnou ochranu proti mokru a špíně. Drážkovaný vzorek materiálu brání posouvání nákladu. Ve chvíli kdy není potřeba, můžete vanu snadno srolovat a uložit nezabírá mnoho místa. Obj. č. 7H Plastová vana do zavazadlového prostoru Vysoká vana s širokými drážkami je díky použití materiálu hostalen mimořádně pevná a odolná vůči kyselinám. Pro všechno, co při přepravě rádo zanechává stopy špinavé boty nebo rostliny. Chrání zavazadlový prostor před veškerým znečištěním a díky hladkému plastovému povrchu se snadno čistí. Obj. č. 7H *Kompletní nabídku koberců včetně barevného vzorníku naleznete v ceníku.

26 Komfort & ochrana Sada velurových koberců Jsou přesně přizpůsobené rozměrům podlahy, vyrobeny z odolného a hustě tkaného veluru. Koberce jsou bezpečně a pevně spojeny s upevňovacími body, které jsou na podlaze vozidla z výroby. Jen pro Multivan a California. Obj. č. 7H E* Sada pryžových koberců Je-li nutná zvýšená ochrana proti mokru, doporučuje se sada gumových koberců. Chrání perfektně interiér Vašeho vozu. Nepropustné koberce zachytí všechnu nečistotu i vlhkost. Snadno se udržují, dají se jednoduše upevnit k podlaze vozidla. Dlouhá životnost. Obj. č. 7H * Obj. č. 7H * přední přední, střední

27 Ochranná fólie na nakládací hranu (Vyobrazení nahoře) Přesně tvarovaná ochrana nakládací hrany z průhledné fólie. Bezproblémové nalepení na zadní nárazník. Chrání před poškrábáním při nakládání a vykládání. Obj. č. 7H Ozdobná lišta s chromovým vzhledem na spodní hranu zadních dveří (Vyobrazení nahoře) Atraktivní ozdobná lišta s vysoce lesklým chromovým vzhledem k sobě hned přitáhne všechny pohledy. Její odolný povrch spolehlivě chrání před poškrábáním a nárazy. K montáži není zapotřebí žádné vrtání do vozidla. Obj. č. 7H Akustický parkpilot (Vyobrazení nahoře) Čtyři senzory a akustický výstražný signál usnadňují řidiči zaparkování: Parkpilot se automaticky aktivuje při zařazení zpátečky, což vždy potvrdí krátký zvukový signál. Senzory jsou harmonicky integrované v nárazníku vozidla. Autodiagnostická funkce parkpilota k poznávání chyb, inteligentní funkce setup, aby se například vlastní tažné zařízení neprojevovalo mylně jako překážka. Pouze pro Multivan a Transporter. Obj. č. 7H Sada lapačů nečistot Originální lapače nečistot chrání podvozek, boky a záď vozu před nadměrným znečištěním. Redukují odletující kamínky a minimalizují rozstřikování vody. Jsou vyrobeny z teplotně odolného materiálu, úspěšně testovaného v extrémních podmínkách. Barva: černá. Obj. č. 7H Obj. č. 7H přední zadní

28 Servis & péče Plus k účinku Maličkosti mají často velký účinek, to se projevuje i v promyšlené koncepci vozů Multivan, Transporter, Caravelle a California. A pro jejich trvalou ochranu a udržení hodnoty máme pro Vás vždy vhodné prostředky Originální kosmetiky Volkswagen. Spolehněte se.

29 Výstražný trojúhelník Zajištění pro všechny případy. Díky své konstrukci je výstražný trojúhelník velmi malý a skladný. S výklopným středovým stojánkem. Obj. č Tažné lano (Bez vyobrazení) Tažné lano s certifikáty TÜV a DIN podle DIN Pro povolenou celkovou hmotnost až kg. Obj. č Originální kosmetika Volkswagen Autokosmetika Volkswagen je vhodná pro všechny oblasti použití uvnitř i vně vozidla. Produkty jsou optimálně přizpůsobeny materiálům Vašeho Volkswagenu. Uchovávají tak jeho původní krásu, rok za rokem. Bližší informace najdete v přiloženém ceníku nebo se na kompletní sortiment zeptejte Vašeho prodejce vozů Volkswagen.

30 Příslušenství Vaše plus k radosti. Kdo miluje své auto, ten si s ním i hraje. S modely věrnými až do nejmenších detailů to budete dělat s nadšením. Program Tim Traffic Vás zase nadchne v docela jiném měřítku: díky rozměrům a komfortu při nošení, hravému designu a spoustě praktických detailů je prostě třída. Model auta California 1:43 Model auta California v měřítku 1:43 od firmy Minichamps Vás nadchne věrným tvarem karoserie. V interiéru lze dobře rozeznat detailní obytné vybavení. Barva: reflexní stříbrná metalíza. Obj. č. 7H A7W Model auta Multivan 1:87 a 1:43 Multivan umí nadchnout nejen v životní velikosti originální modely od firmy Wiking (1:87) a Minichamps (1:43) jsou kvalitně zpracované a okouzlují mimořádnou věrností detailů. K dostání v pěti originálních barvách Volkswagen. Obj. č. 7H N1G Model auta Transporter 1:87 Ke koukání nebo do sbírky: pečlivě zpracovaný Transporter od firmy Wiking se bude díky věrnosti detailů všude dobře vyjímat. Tvar karoserie Transporteru přesně odpovídá originálu. Obj. č. 7H A H5R

31 Batoh Volkswagen Tim Traffic (Vyobrazení nahoře) Ideální pro volný čas nebo do školky. S nastavitelnými ramenními popruhy, dvěma vnějšími kapsami a bočním adaptérem. Obrázek Tima a dva boční reflexní pruhy zvyšují bezpečnost za soumraku a ve tmě. Rozměry: cca 28 x 22 x 14 cm. Obj. č. 00V CXH Taška s výsuvnou rukojetí Volkswagen Tim Traffic Trolley (Vyobrazení nahoře) Velký úložný prostor na zip a dvě boční kapsy na zip, vždy s integrovaným adaptérem. Pohodlné držadlo a pevná kolečka jsou perfektní vybavení pro transport, který šetří záda. Bezpečnostní plus: aplikace Tima a dva boční reflexní pruhy ve tmě září. Rozměry (roztažená): cca 63 x 26 x 19 cm. Obj. č. 00V CXH Cestovní brašna Volkswagen Tim Traffic (Vyobrazení nahoře) Velký úložný prostor se zipem na spoustu věcí na hry i sport, ucha a nastavitelný popruh přes rameno pro optimální nesení. Přední klopu zakrývající adaptér lze neviditelně schovat v úložné kapse. Aplikace Tima a 6 dalších reflexních pruhů zvyšují bezpečnost za soumraku a ve tmě. Rozměry: cca 24 x 34 x 20 cm. Obj. č. 00V CXH Kapsář na opěradlo Volkswagen Tim Traffic Multifunkční kapsář, který se rychle připevní na opěradlo sedadla řidiče nebo spolujezdce. Nahoře jsou dvě praktické kapsy na zip, uprostřed dvě odnímatelné adaptérové kapsy na zip, které se dají jednoduše přicvaknout i na jiné dětské tašky Volkswagen Tim Traffic. Odnímatelná kapsa na půllitrovou láhev na pití*. Rozměry: cca 72 x 47 x 5 cm. Obj. č. 00V CXH *Láhev není součástí dodávky.

32 Nabízený sortiment, vzhled, výkony, rozměry a hmotnosti odpovídají stavu znalostí v době přípravy tisku. V rámci dalšího vývoje Originálního příslušenství Volkswagen si vyhrazujeme změny v rozsahu dodávek, designu a barvě bez předchozího oznámení. Originální příslušenství Volkswagen Import Volkswagen Group s.r.o. Radlická 740/113d, Praha I.V Tištěno v České republice. vydání: listopad 2007 Změny vyhrazeny.

Originální příslušenství Volkswagen. Čistá dynamika. Perfektní design. Volkswagen Golf.

Originální příslušenství Volkswagen. Čistá dynamika. Perfektní design. Volkswagen Golf. Originální příslušenství Volkswagen Čistá dynamika. Perfektní design. Volkswagen Golf. Originální příslušenství Volkswagen stejně jako samotná značka znamená zaručenou kvalitu a maximální funkčnost. Tak

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

Originální příslušenství Audi. A3 Sportback

Originální příslušenství Audi. A3 Sportback Originální příslušenství Audi A3 Sportback Originální příslušenství Audi. Individualita. Exkluzivita. Originalita. Pohyb je fascinující téma, které dokáže nadchnout většinu lidí. Originální příslušenství

Více

Originální příslušenství Volkswagen. Dopřejte si o něco víc. Volkswagen Golf Plus.

Originální příslušenství Volkswagen. Dopřejte si o něco víc. Volkswagen Golf Plus. Originální příslušenství Volkswagen Dopřejte si o něco víc. Volkswagen Golf Plus. Originální příslušenství Volkswagen stejně jako samotná značka znamená zaručenou kvalitu a maximální funkčnost. Tak jako

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Originální příslušenství Volkswagen. A silnice pro Vás bude jako pódium. Volkswagen Jetta.

Originální příslušenství Volkswagen. A silnice pro Vás bude jako pódium. Volkswagen Jetta. Originální příslušenství Volkswagen A silnice pro Vás bude jako pódium. Volkswagen Jetta. Originální příslušenství Volkswagen stejně jako samotná značka znamená zaručenou kvalitu a maximální funkčnost.

Více

Originální příslušenství Volkswagen. Protože vedete víc než jen jeden život. Volkswagen Caddy.

Originální příslušenství Volkswagen. Protože vedete víc než jen jeden život. Volkswagen Caddy. Originální příslušenství Volkswagen Protože vedete víc než jen jeden život. Volkswagen Caddy. Originální příslušenství Volkswagen stejně jako samotná značka znamená zaručenou kvalitu a maximální funkčnost.

Více

Originální příslušenství Objednací číslo Cena

Originální příslušenství Objednací číslo Cena Radionavigační systém RNS 315 mapy východní Evropy, Bluetooth 3C0057279A 38 837 Radionavigační systém RNS 315 mapy západní Evropy, Bluetooth 3C0057279H 38 837 Radionavigační systém RNS 315 mapy západní

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Str. Obr. Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 6 02 000087012A Kryt na klíč od vozu bílý, černý

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

S ním budete vypadat vždy dobře. Příslušenství pro Polo.

S ním budete vypadat vždy dobře. Příslušenství pro Polo. S ním budete vypadat vždy dobře. Příslušenství pro Polo. Pohyb je fascinující. Málokteré téma nadchne lidi víc. Pohyb je totiž ztělesněním svobody. My ve Volkswagenu spojujeme příslušenství Volkswagen

Více

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster TT Hliníkový litý disk, v 5ramenném turbo designu ve stříbrné Royal, sada 4ks 9 J x 19, pro pneumatiky

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7H0071690A 4P7 Boční ochranné trubky vozy s krátkým rozvorem,

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu 1/6 cena na 1002128 Disk z lehkých slitin, 6.5J X 16,stříbrný, 10 paprsků (s pouzdry) (IDENT YP) 7 097 3 548 1002158 Disk z lehkých slitin, 7.5J X 18,stříbrný, 5 paprsků(s pouzdry) (IDENT ZL) (Používá

Více

Příslušenství pro Tiguan

Příslušenství pro Tiguan Příslušenství pro Tiguan OBSAH 04 Sport & design 10 Kola & pneumatiky 14 Transport 24 Komfort & ochrana 34 Servis & péče 38 Lifestyle KVALITY BEZPEČNOSTI VOLKSWAGEN I když jsou měřítka vysoká my míříme

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství Nová Dacia Logan a Logan MCV Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA LOGAN A LOGAN MCV Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2016/09 Platnost od: 10.1.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace map

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

NOVÝ RENAULT TRAFIC CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ PLATNÝ OD 13.04.2015

NOVÝ RENAULT TRAFIC CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ PLATNÝ OD 13.04.2015 NOVÝ RENAULT TRAFIC CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ PLATNÝ OD 13042015 KOMFORT A ASISTENTI ŘÍZENÍ NÁKLADOVÉHO PROSTORU - UŽITKOVÁ VERZE ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU POTAHY SEDADEL KAROSERIE KOBERCE KOMFORTNÍ PRVKY Zadní

Více

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, Califorina

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, Califorina Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, Califorina Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7H0071690A 4P7 Boční ochranné trubky vozy s krátkým rozvorem,

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 24.11.2019 Crafter KOMUNIKACE 000051435AG 000051443D Držák pro mobilní telefon SmartphoneClaw USB nabíječka universální držák pro chytré telefony,

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER STYL 04 KOMFORT 05 BEZPEČNOST 06 PŘEPRAVA 08 OCHRANA 12 MULTIMÉDIA 14 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Originální příslušenství Audi. A4 Limuzína a Avant

Originální příslušenství Audi. A4 Limuzína a Avant Originální příslušenství Audi A4 Limuzína a Avant Originální příslušenství Audi. Individualita. Exkluzivita. Originalita. Pohyb je fascinující téma, které dokáže nadchnout většinu lidí. Originální příslušenství

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-I0291-EE 1 Ks instalace INSTAL-COROLLA 2 h 1 380 Kč

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-I0291-EE 1 Ks instalace INSTAL-COROLLA 2 h 1 380 Kč Corolla Autorizovaný servis: AUTO-MOTO STYL 2010/04 Platnost od: 25.8.2011 Sedan Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink DVD zábavní systém DVD zábavní systém Navigační systém TNS 350 Navigační systém

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/09 Platnost od: 9.2.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace

Více

Přehled příslušenství FORD EDGE

Přehled příslušenství FORD EDGE PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD EDGE Od 01/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD EDGE Od 01/2016 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Zadní přepravní

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera www.lancia.cz Voyager Adresa dealera Vyobrazení a popisy uvedené v tomto katalogu je nutno považovat za informativní. Výrobce si vyhrazuje právo provést kdykoli bez předchozího upozornění změny, které

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Nový Renault TRAFIC III. Ceník příslušenství platný od 1. 9. 2015

Nový Renault TRAFIC III. Ceník příslušenství platný od 1. 9. 2015 Nový Renault TRAFIC III Ceník příslušenství platný od 1. 9. 2015 Popis produktu bez DESIGN Exteriér Disky kol Styling zpětných zrcátek 8201487253 0,3 1 990 Kč 1 645 Kč Boční nášlapy - levé L1 8201555022

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER

Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER Od 03/2014 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER Od 03/2014 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 4.11.2018 Crafter KOMUNIKACE TRANSPORT 000063212 DAB+ sada pro digitální příjem rádia pro dodatečnou instalaci, jen pro rádia s funkcí RDS-text 6 840

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T5-GP - modely Transporter, Multivan, Caravelle, Califorina

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T5-GP - modely Transporter, Multivan, Caravelle, Califorina Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T5-GP - modely Transporter, Multivan, Caravelle, Califorina Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7H0071694A 4P7 Boční ochranná trubka ochranna prahů,

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

M{zd{ CX-3 příslušenství

M{zd{ CX-3 příslušenství M{zd{ CX-3 příslušenství 1,2,5 4 7 9 3 6 8 10 VNĚJŠÍ VÝBAVA 1 LIŠTA PŘEDNÍHO SPOILERU Stylová lišta předního spoileru zvýrazní sportovní dynamiku vašeho vozidla. 2 SADA BOČNÍCH PRAHŮ Zdůrazněte výrazné

Více

Dacia Lodgy. Originální příslušenství

Dacia Lodgy. Originální příslušenství Dacia Lodgy Originální příslušenství Originální příslušenství I DACIA LODGY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I DACIA LODGY DESIGN PŘEPRAVA "SUV"

Více

M{ZD{ 3 příslušenství

M{ZD{ 3 příslušenství M{ZD{ 3 příslušenství 1/2/3/4 5 6 VNĚJŠÍ VÝBAVA 7 1 STŘEŠNÍ SPOILER 2 PŘEDNÍ SPOILER 3 ZADNÍ SPOILER 4 SADA BOČNÍCH PRAHŮ Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha vašeho

Více

Ceník příslušenství Audi A8

Ceník příslušenství Audi A8 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu 8,5 J x 20, pro pneumatiky 255/35 R 20 4E0 071 490 666 15 031,- Údaje o rozsahu

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7" displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7 displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks Auris TS 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Touring Sports Hi-TECH Hotspot WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský

Více

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč Proace Van Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/02 Platnost od: 14.6.2018 INTERIÉR Popelník úložná nádoba 74110-0D010 1 Ks 1 290 Kč Zásuvka se zapalovačem Alarm Alarm - senzor náklonu Alarm

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT SCÉNIC DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

Cruze PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet

Cruze PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

Dacia Dokker, a Dokker Van Originální příslušenství

Dacia Dokker, a Dokker Van Originální příslušenství Dacia Dokker, a Dokker Van Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I DACIA DOKKER A DOKKER VAN Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Transporter, Caravelle, Multivan, California

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Transporter, Caravelle, Multivan, California Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 5.11.2017 Transporter, Caravelle, Multivan, California Ceník Originálního příslušenství Volkswagen pro Transporter, Caravelle, Multivan, California

Více

Nový Renault TRAFIC III. Ceník příslušenství platný od

Nový Renault TRAFIC III. Ceník příslušenství platný od Nový Renault TRAFIC III Ceník příslušenství platný od 15. 02. 2016 Popis produktu DESIGN Exteriér Disky kol Styling zpětných zrcátek 820148725 0, 1 990 Kč 21% 1 645 Kč Boční nášlapy - levé L1 8201555022

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 5.11.2017 Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen pro Crafter Str. Obr. Katalog. číslo Název Popis KOMUNIKACE Cena vč. DPH 23 06 000051235BB

Více

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Platný od 29. 05. 2015 EXTERIÉR 77 11 424 758 Hliníkové střešní tyče (5dv) 3 790 Kč 21% 82 01 275 097 Dodatečná sada zámků ke střešním nosičům

Více

Přehled příslušenství FORD RANGER

Přehled příslušenství FORD RANGER PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD RANGER 2006 2011 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD RANGER 2006 2011 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Zadní přepravní

Více

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ Vnější styling 4-7 Kola 8-9 Doplňky interiéru 10-11 Zábava na palubě 12-13 Komfort 14-15 Bezpečnost & ochrana 16-17 Přeprava & volný čas 18-19 Kolekce Ralliart

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

PŘEPRAVA, TRANSPORT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

PŘEPRAVA, TRANSPORT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘEPRAVA, TRANSPORT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I PŘEPRAVA, TRANSPORT DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

subaru-global.com www.subaru.cz J USTY PŘ ÍSLUŠENSTVÍ SUBARU ČESKÁ REPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08FNCZCZ-01AC)

subaru-global.com www.subaru.cz J USTY PŘ ÍSLUŠENSTVÍ SUBARU ČESKÁ REPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08FNCZCZ-01AC) JUSTY PŘÍSLUŠSTVÍ Stylové doplňky ová Subaru Justy představuje jedinečnou kombinaci moderního myšlení a praktičnosti. abízí jedinečné vnitřní uspořádání ve své třídě, které negativně neovlivňuje její individualitu

Více

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l)

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství 94 Termoelektrický chladící box (20 l) Popelník do držáku nápojů Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) Držák multimédií LED lampička na čtení (12 V) Kávovar Deštník

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Příslušenství Corolla

Příslušenství Corolla Příslušenství Corolla Na veškeré originální příslušenství Toyota se vztahuje záruka 3 roky/100 000 km v případě montáže na nové vozidlo. V ostatních případech platí záruka 2 roky. Vzhled, specifikace a

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

www.kia.cz Katalog příslušenství

www.kia.cz Katalog příslušenství www.kia.cz Katalog příslušenství VYVINUTO SPECIÁLNĚ PRO VÁS. Nová Sportage je živým důkazem toho, že první dojmy přetrvají. Toto dech beroucí SUV je vzrušující ať jste kdekoliv. Kromě sportovního designu

Více

Dacia Lodgy. Originální příslušenství

Dacia Lodgy. Originální příslušenství Dacia Lodgy Originální příslušenství Originální příslušenství I DACIA LODGY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I DACIA LODGY DESIGN PŘEPRAVA "SUV"

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 24.11.2019 Crafter KOMUNIKACE TRANSPORT 000063212 DAB+ sada pro digitální příjem rádia pro dodatečnou instalaci, jen pro rádia s funkcí RDS-text 6

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: ZLINER 2014/01 Platnost od: 3.2.2014 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium audio displej

Více

Přeprava, transport. Originální příslušenství

Přeprava, transport. Originální příslušenství Přeprava, transport Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I PŘEPRAVA, TRANSPORT Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I PŘEPRAVA, TRANSPORT

Více

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - kombi 2014 Autorizovaný servis: FEDERAL CARS 2014/02 Platnost od: 6.8.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus Zábavní systém

Více