Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc."

Transkript

1 ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

2 ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ SLAVÍ ROČNÍ VÝROČÍ Ve středu 11. května proběhlo slavnostní setkání při příležitosti prvního výročí našeho zařízení ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ a zároveň dvou let existence Rezidence ZÁTIŠÍ, které poskytuje nadstandardní bydlení a služby pro seniory. Oslava proběhla za přítomnosti našich patronů, prvotřídních českých herců, Martina Dejdara a Jiřiny Bohdalové, kteří jsou s námi již od samého začátku. V areálu Zátiší byla při té příležitosti také slavnostně otevřena zubní klinika DENT MEDICO, která nabízí možnost bezplatných konzultací s lékaři. Slavnostní raut

3 probíhal na zahrádce RESTAURANTU CAFÉ ZÁTIŠÍ. V krásném atriu se rozezněl zpěv dětského sboru Mendy, dále šikovný mladý pár ukázal bravurní hru na smyčcové nástroje a při venkovním rautu navodila dobrou náladu hostům báječná vrchní sestra Mgr. Miluška Horváthová s částí své kapely Horváth Band.

4 Slavnosti se zúčastnilo asi 150 seniorů a klientů AH Zátiší s rodinami, lékaři, zdravotníci, pečovatelé a mnoho dalších hostů. K modrému nebi zalitému sluncem byly vypuštěny dvě stovky barevných balónků s přáníčky našich klientů.

5 Rádi bychom poděkovali všem, kteří nám pomáhají, pomáhat těm, kteří to potřebují. Děkujeme! RECEPTY OD BABIČKY Všichni milujeme jídlo. Rádi jídlo jíme, ale i vaříme. Poslední dobou jsme se pustili do vaření, pečení a společně oprašujeme recepty, které lahodí nejvíce naším chuťovým buňkám. Proto jsme se rozhodli, vytvořit společnou kuchařku. Ve čtvrtek si vybavíme pochoutky, které máme nejraději a zavzpomínáme si na jednotlivé recepty, které jsme společně již vařili, pekli, a které

6 bychom si naopak udělat chtěli. Vytvoříme kuchařku, do které si recepty budeme zapisovat a přikládat fotografie ze společného tvoření. Stejně jako vyrábíme herbář, který bude jednou naší chloubou, vyrobíme i kuchařku, ze které budeme čerpat inspiraci na oslavy narozenin, rodinné sešlosti a klidně i jen tak na chuť, pro radost. Začneme tím, že napečeme sladké šátečky plněné marmeládou, vyrobíme čerstvé šťávy z našich bylinek, upečeme zdravý perník z červené řepy a bramborovou buchtu. V příštím newsletteru Vám dáme vědět, zda se nám to všechno povedlo a jak pokračuje výroba naší kuchařky. ZAHRADNÍ TERAPIE Na začátku května jsme vyrazili do Velké Chuchle do Hornbachu, dokoupit květináče a květiny na naší zahrádku, kterou stále rozšiřujeme. Když je krásné počasí věnujeme se na terase zahradní terapii a opečováváme naší úrodu. Přijďte se i vy podívat, jak nám všechno krásně kvete. RELAX A AROMATERAPIE

7 Ve středu jsme si s klienty udělali aromaterapii. Promasírovali jsme ruce v nádherně voňavé lázni, namasírovali šíje, poslouchali relaxační hudbu a udělali jsme si klidné odpoledne. Skvěle jsme se uvolnili, uklidnili duši a načerpali novou energii. U aromaterapie se budeme rozplývat opět v úterý na druhém patře. VÝLET DO ZOO Každý měsíc se vydáváme poznávat matičku Prahu. Již jsme byli ve Starém městě, v Botanické zahradě a nyní jsme v pondělí navštívili i nejkrásnější českou zoologickou zahradu. Počasí nám přálo a zvířátka si lebedila na sluníčku a my si prošli téměř celou zoo. Vrátili jsme se plní zážitků, nadšení a krásně unavení.

8 Moc se těšíme na další výlet. Vyrazíme opět v pondělí Kunratickým lesem do restaurace Na tý louce zelený. Měly jsme v plánu tam navštívit místní zoo a ochutnat jejich kuchyni již minulý měsíc, ale kvůli počasí nám to nevyšlo! Doufejme, že nám sluníčko bude tentokrát svítit na cestu.

9 SPORTOVNÍ DEN V ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ S příchodem pěkného počasí razíme heslo: "sportem ku zdraví". V pondělí , pokud nám bude přát počasí, oblékneme sportovní oblečení a vyrazíme na turnaj, neboť na naší zahrádce vypukne sportovní den. Již v dopoledních hodinách začneme s rozcvičkou a plněním stanovených disciplín. Vytvoříme si stanoviště, které budeme postupně plnit, zapisovat body a přátelsky soutěžit mezi sebou. Turnaj přerušíme obědem a budeme pokračovat opět odpoledne, kdy vyhlásíme a řádně odměníme vítěze. Naplánované stanoviště bude: hod na cíl, hod do dálky, slalom, motání vlny, kuželky, stanoviště zaměřené na paměť a další. Jsme zvědaví, jaká disciplína bude tou nejoblíbenější, a kterou klienti zvládnou levou zadní.

10 TÉMA MĚSÍCE KVĚTNA Květen, lásky čas. Čas, kdy by nikdo neměl být sám. Vysvětlili jsme si pranostiky, které se k tomuto měsíci vztahují, jako např. proč se staví májka. Převážnou část měsíce jsme se věnovali relaxování a garden terarapii. Zasázeli jsme nové květiny, věnovali se procházkám a nechyběla ani troška sportu, jako turnaj v kuželkách, badminton či protahování těla na sluníčku. Tento měsíc jsme pekli šátečky se slaninou a sýrem a na oslavu narozenin jsme připravili vynikající BEBE řezy. Musíme uznat, že společné kuchtění nám jde. Co se týče kreativní tvorby, tam jsme se zaměřili na malování obrazů. V květnu jsme připravili aromaterapii a terapii s morčetem. Každý pátek dopoledne probíhá naše pravidelní posezení v Restaurantu Café Zátiší u kávy a dortíku, kde si společně povídáme o aktuálním dění ve světě.

11 OSLAVA NAROZENIN Již tradičně jako každý měsíc, i v květnu oslavíme významná jubilea, a to konkrétně v úterý od 10:00. Tentokrát oslava proběhne na 1. patře, kde nebude chybět skvělá nálada a něco dobrého na zub. Opět máme 10ti člennou posádku, která oslaví svoje úctihodné narozeniny. Mezi oslavence patří pan Vastl, pan Schönfeld, paní Tomsová, paní Bukovská, pan Bílek, paní Škaldová, paní Hnízdová, pan Balík, pan Biel a paní Dvořáková Věra. Přijďte si s námi připít na zdravíčko oslavenců. NOVINKY Z RESTAURANTU CAFÉ ZÁTIŠÍ V Restaurantu Café Zátiší již měsíc točíme skvělou zmrzlinu z Opočna. Přijďte ochutnat poctivou smetanově vanilkovou zmrzlinu. Vždy máme pro vás připravené dvě příchutě. Tentokrát jsme zvolili limetkovou. Přijďte ochutnat to, kam chodí nejen klienti "tajně" mlsat.

12 KONCERT KAPELY DOBRÝ STRUNY Poslední den v měsíci, tj od 14:00 v jídelně na 3. patře, přivítáme v ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ kapelu Dobrý struny. Představí se 5-ti členná kapela, která nám zahraje country a bluegrass. Těšíme se až si zatancujeme a poslechneme písničky, které jsou našemu srdci blízké. Na oplátku pro muzikanty připravíme pohoštění, jako jsou jednohubky s domácími pomazánkami, a čerstvé ovocné a bylinkové šťávy. Milovníci dobré hudby, přijďte se s námi pobavit a ochutnat naše drobné pohoštění. Těšíme se! MŠE SVATÁ Srdečně Vás zveme na pravidelnou mši svatou v podání pátera Vojtěcha Smolky z Kunratického kostela. Pravidelná mše svatá probíhá za podpory farnosti sv. Jakuba Staršího. Kdy? ve čtvrtek od 15:00 Kde? ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ, společenská místnost na 1. NP Facebook Webové stránky Copyright 2016 Alzheimer home Zátiší z.ú., All rights reserved. Zasíláme Vám newsletter o aktuálním dění ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ.

13 Our mailing address is: Alzheimer home Zátiší z.ú. Urešova 1757 Praha Czech Republic Add us to your address book unsubscribe from this list update subscription preferences

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ČERVNOVÉ TVOŘENÍ Na začátku měsíce jsme se věnovali

Více

I v novém roce se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

I v novém roce se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO I v novém roce se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 Viděli jste

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. VYPRODANÁ O2 ARÉNA V neděli 8. 1. zlatá slavice,

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ČERVENCOVÉ TVOŘENÍ Na začátku měsíce jsme se věnovali

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. CHARITATIVNÍ PRODEJ Během prosince jste nás mohli

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ALZHEIMER HOME PYŠELY Po Velikonočních svátcích

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. VZÁCNÁ NÁVŠTĚVA Ve středu 17. 8. ALZHEIMER HOME

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA BŘEZEN 2017 ŠKOLNÍ PLES V pátek 3. března se konal v Kodymově národním domě v Opočně stužkovací ples naší školy, kde byli

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ZÁSADNÍ ZMĚNA V ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ Od 1. 10.

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

Naše vize. Naše poslání

Naše vize. Naše poslání Na základě žádosti o finanční podporu z OP LZZ získalo město Třebíč dotaci na projekt s názvem Vybudování koordinačního centra práce na dálku v Třebíči. Svoji činnost zahájilo Koordinační centrum 1. srpna

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. OTEVÍRÁME NOVÉ ZAŘÍZENÍ Na konci března 2017 otevřeme

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA LISTOPAD 2016 ŽÁCI ZŠ V měsíci říjnu jsme často chodili do přírody a užívali si podzimního počasí. Zúčastnili jsme se slavnostního

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Převzetí Domova sv. Moniky

Převzetí Domova sv. Moniky KRONIKA 2008 Převzetí Domova sv. Moniky 1. 1. 2008 jsme převzali od Centra zdravotních a sociálních služeb města Liberce Domov pro matky s dětmi v tísni, který dostal jméno Domov sv. Moniky. Maškarní karneval

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ DOBRÝ DEN! Tento program na ZÁŘÍ byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA

Více

Běh pro Paměť národa Napsali o nás:

Běh pro Paměť národa Napsali o nás: Běh pro Paměť národa Napsali o nás: K našemu Běhu pro Paměť národa České Budějovice patří silné příběhy těch, kteří to nevzdali. Jestli je v Budějovicích nějaká další instituce, kde se to příběhy osobní

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. VÁNOČNÍ TRHY NA STAROMĚSTSKÉM NÁMĚSTÍ V rámci kreativního

Více

Rozpis denních aktivit

Rozpis denních aktivit Pondělí Rozpis denních aktivit s věcmi, s obrázky), 9.45 10.30 hod. Dílna (kreslení, lepení, koláž, modelování. ) nezlob se..), 13.00 13.45 hod. Povídání s klienty (fotografie, vyprávění, předčítání),

Více

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku HOTEL NA ZÁMEČKU Nabízíme ubytování a pronájem prostorů pro školení, akce, večírky, hostiny a svatby. Velkou výhodou je u nás vlastní zahrada a parkoviště, které pro hosty samozřejmě nabízíme zdarma. Kompletní

Více

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních 7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen 2019 Domov Srdce v dlaních V měsíci září narozeniny slaví: 2. září Tomašová Jana 13. září Špidlenová Jadwiga 15. září Soukupová Ludmila 16. září Polidová Alena 19.

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov

Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov Začátek října patří dříve narozeným. Ti v neděli, 1. 10., oslavili svůj společný svátek, Mezinárodní den seniorů. A co by to bylo za oslavu

Více

2015 ČERVENEC ZÁŘÍ. Písek

2015 ČERVENEC ZÁŘÍ. Písek 2015 ČERVENEC ZÁŘÍ Písek 1 SLOVO ŘEDITELKY Vážení a milí, letošní léto je již bohužel za námi. Všichni se určitě shodneme, že bylo neuvěřitelně teplé a také dlouhé. Nyní již nastává podzim, listnaté stromy

Více

Infolisty Sociální centrum Kamenná Březen 2019

Infolisty Sociální centrum Kamenná Březen 2019 Infolisty Sociální centrum Kamenná Březen 2019 Str. 1 Dětské skupiny Kamenná informují Pracovní a výtvarné činnosti 14. únor se v Dětské skupině Mája nesl ve znamení svatého Valentýna, děti proto v tento

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/05 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice DOBRÝ DEN! Tento program na červen byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná Infolisty Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a Jesle Písečná ÚNOR 2018 1 Klienti DSOZP Písečná opět navštívili tělocvičnu, kde si vyzkoušeli svoji soutěživost a zdatnost. Pod vánočním stromečkem

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

B: Úterý POLÉVKA: II.večeře D:9 A: B: Středa POLÉVKA: II.večeře D:9 A: B: Čtvrtek POLÉVKA: II.večeře D:9 A:

B: Úterý POLÉVKA: II.večeře D:9 A: B: Středa POLÉVKA: II.večeře D:9 A: B: Čtvrtek POLÉVKA: II.večeře D:9 A: DOMOV PRO SENIORY Srpen U Barborky 1 - Rožďalovice 1.8. - 3.8. 2014 JÍDELNÍ LÍSTEK Snídaně Přesnídávka Oběd Svačina Večeře II.večeře Pondělí POLÉVK II.večeře D:9 Úterý POLÉVK II.večeře D:9 Středa POLÉVK

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás!

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás! NABÍDKA STRAVOVÁNÍ Vážení hosté, vítáme Vás! Jsme rádi, že jste si pro svůj pobyt zvolili naše zařízení a chtěli bychom Vám nabídnout výběr z pestré nabídky jídel v našem stravovacím provozu. Nabízíme:

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2017

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2017 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2017 LEDEN 2017 PROSINEC 2017 Počítačový kurz DPS Heřmanická, každé pondělí od 10:00 do 11:30 hodin Počítačový kurz DPS Hladnovská, každé úterý od 9:30 do 11:00 hodin Počítačový

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Květen červen 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna od května pouze za nepříznivého

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Albrechtícek Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Jako každý rok, i letos byl květen měsícem výletů a akcí. Každá třída si svoje celodenní výlety plánuje sama, jedna akce však byla pro všechny děti společná,

Více

BERUŠKOVÉ PROSTŘENO. Text: Alenka Černá Vlaďka Bednářová

BERUŠKOVÉ PROSTŘENO. Text: Alenka Černá Vlaďka Bednářová BERUŠKOVÉ PROSTŘENO Text: Alenka Černá Vlaďka Bednářová Kompetence: Kompetence k učení. Soustředěně pozoruje, zkoumá, objevuje, všímá si souvislostí, experimentuje a užívá přitom jednoduchých pojmů, znaků

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Životický portál. Od 5. prosince do 11. prosince 2016

Životický portál. Od 5. prosince do 11. prosince 2016 Životický portál Od 5. prosince do 11. prosince 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk KUNCOVÁ Věra 33 92 KROUTILOVÁ Vlasta 23 65 ŽLEBEK Jindřich 148 60 CÁBOVÁ Růžena

Více

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát V měsíci červnu jsme měli možnost hned 3x oslavit Den dětí. Poprvé se tomu tak stalo 1. 6. ve venkovních prostorách ZŠ Daneta.

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Těšíme se na Vás 1. září!

Těšíme se na Vás 1. září! DS Milí příznivci Labyrinthu, děkujeme za zájem o projekt Open School Space a laboratorní školu Labyrinth. Vašeho zájmu si velmi ceníme, a proto Vás prostřednictvím newsletteru pravidelně informujeme o

Více

Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ

Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ Katalog pochutin Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ V jedinečných prostorách starého mlýna uprostřed přírody vznikají venkovsky laděné domácí produkty, které jsou tvořeny s láskou k venkovu,

Více

CELOROČNÍ PROJEKT ŠKOLNÍ DRUŽINY 2018/2019

CELOROČNÍ PROJEKT ŠKOLNÍ DRUŽINY 2018/2019 CELOROČNÍ PROJEKT ŠKOLNÍ DRUŽINY 2018/2019 Téma: VÍTEJ ZDRAVÍ - VE ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH! Motto: Veškeré učení má být pro děti hrou a sportem. John Locke Cíl projektu: cílem projektu je vzbudit u dětí

Více

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem.

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. VINUTÉ PERLY, čtvrtek 5. 11. 2015 pro dospělé i šikovné starší děti Výroba krásných skleněných vinutých perel na plynovém kahanu. Individuální přístup, max.

Více

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 INFORMAČNÍ LETÁK LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 LÉTO Cupy - hupy, pravda je to, po jaru, že máme léto. Slunko hřeje, slunko pálí, ani chvilku nezahálí, všude smíchu je a ruchu - léto přišlo! Hejsa! Chuchu! Ohlédnutí

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček květen 2014 Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 http://www.msbroucek.eu e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Platbu inkasem provedeme

Více

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 Memoriál Jaroslava Valenty a Tomáše Poláčka Místo konání: SK Dynamo ZČE Plzeň Pořádají: Společnosti skupiny B. Braun Ú V O D N Í S L O V O Vážení

Více

DUŠIČKY: Živá světla rozsvítila Kámen vzpomínek

DUŠIČKY: Živá světla rozsvítila Kámen vzpomínek DUŠIČKY: Živá světla rozsvítila Kámen vzpomínek Jako by se na pár minut zastavil čas. Obyvatelé a zaměstnanci kadaňského Domova se v pátek 2. listopadu sešli dopoledne na pietním místě, v zahradě u Kamene

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro Vám nabízíme fantastické dorty a dezerty

Více

INFORMÁTOR PROSINEC 2018

INFORMÁTOR PROSINEC 2018 INFORMÁTOR PROSINEC 2018 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů Oblastní odbočky SONS ČR, zapsaný spolek OPAVA a jejich

Více

DOLÁČEK ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ A MŠ K DOLŮM V PRAZE 12

DOLÁČEK ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ A MŠ K DOLŮM V PRAZE 12 DOLÁČEK ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ A MŠ K DOLŮM V PRAZE 12 ROČNÍK 2017/18 KVĚTEN ZPRÁVY Z NAŠEHO OKOLÍ Praha 12 žila 27. ročníkem oslav Dne Země Na konci dubna ve Viničním domku proběhly oslavy Dne Země, o kterých

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015 Životický portál Od 7. prosince do 13. prosince 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno KUNCOVÁ Věra BARTOŇ Josef VIČANOVÁ Marie Č.p. Věk 33 29 153 91 70 70 Jméno NĚMCOVÁ Jana ŽLEBKOVÁ

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI DOBRÝ DEN! Tento program na duben byl sestaven na základě individuálních plánů, současných možností centra a nadcházejících Velikonočních svátků. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ

Více

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

VÝLET DO BŘEZOVÉ SVATÝ LINHART

VÝLET DO BŘEZOVÉ SVATÝ LINHART VÝLET DO BŘEZOVÉ SVATÝ LINHART Dne 18.5. se třída Broučků společně s paní učitelkami, zúčastnila výletu do zastávky Karlovy Vary Březová, kam jsme dojeli vláčkem a poté jsme se vydali na Svatý Linhart.

Více

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC občasník s informacemi o Beřovickém golfu Říjen 2015 Všechny čtenáře chceme hned v úvodu ujistit, že našim cílem je pouze a jen poskytnout z času na čas několik informací a novinek,

Více

Ve středu 4. září 2013 zavítali do našeho Domova obyvatelé Chráněného bydlení Skryje v doprovodu vedoucí zařízení Bc. Věry Dvořákové a instruktorů.

Ve středu 4. září 2013 zavítali do našeho Domova obyvatelé Chráněného bydlení Skryje v doprovodu vedoucí zařízení Bc. Věry Dvořákové a instruktorů. Ve středu 4. září 2013 zavítali do našeho Domova obyvatelé Chráněného bydlení Skryje v doprovodu vedoucí zařízení Bc. Věry Dvořákové a instruktorů. Pro naše klienty si připravili divadelní představení

Více

Kolotoč únorových akcí Zhlédli jsme výstavu Ivy Hüttnerové na kláštereckém zámku...

Kolotoč únorových akcí Zhlédli jsme výstavu Ivy Hüttnerové na kláštereckém zámku... Kolotoč únorových akcí Zhlédli jsme výstavu Ivy Hüttnerové na kláštereckém zámku... Domov pro seniory Kadaň... společně oslavili svátek lásky, Den svatého Valentýna... Je mnoho možností, jak být prospěšný,

Více

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem www.citygastro.cz Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro vám nabízíme fantastické dorty a dezerty vlastní výroby na

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

CATERING MOTORLAND BĚLÁ

CATERING MOTORLAND BĚLÁ CATERING MOTORLAND BĚLÁ Catering je dnes velmi populární záležitost. Kvalitní catering dokáže proměnit klientskou akci v gala večer chutí a zároveň může být právě tou třešničkou na dortu, na které si vaši

Více

Kulturní a jiné akce KSŘ v roce 2014 prezentuje Ing. Mária Szitányiová a Ing. Alois Řezník, garant pro kulturu.

Kulturní a jiné akce KSŘ v roce 2014 prezentuje Ing. Mária Szitányiová a Ing. Alois Řezník, garant pro kulturu. Kulturní a jiné akce KSŘ v roce 2014 prezentuje Ing. Mária Szitányiová a Ing. Alois Řezník, garant pro kulturu. V měsíci lednu jsme slavnostně zahájili rok 2014 za účastí zástupce CSZS ŘEPY a chutnaly

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2003

V Ř E S K O V Á K květen 2003 V Ř E S K O V Á K květen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již páté číslo našeho Vřeskováka. Když říkám našeho mám na mysli to, že spousta vás vítá vydávání tohoto listu ( záporné odezvy

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro Vám nabízíme fantastické dorty a dezerty

Více

Park Pravíkov. Jde to! Máme Park! Na prázdniny do Parku - relax a rekonstrukce! L É T O 2 0 1 1

Park Pravíkov. Jde to! Máme Park! Na prázdniny do Parku - relax a rekonstrukce! L É T O 2 0 1 1 L É T O 2 0 1 1 Park Pravíkov Novinky, aktuální dění, postřehy a plány kolem Parku Pravíkov Máme Park! Podařilo se! orem! Velké díky všem, kteří nám drželi palce! S radostí vám můžeme oznámit, že máme

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Zpracovala Nová Milena - příběhy Čeháková Ludmila korektura Ing. Vlach

Zpracovala Nová Milena - příběhy Čeháková Ludmila korektura Ing. Vlach Celý měsíc se budeme seznamovat s pojmem láska. Musíme poznat co to slovo znamená. Před každým křesťanským kruhem si budeme vyprávět jeden mini příběh a vy samy děti určíte, zda je to láska a pohoda nebo

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

OBČASNÍK 1/2016. Připravované akce. Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, z.s.

OBČASNÍK 1/2016. Připravované akce. Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, z.s. OBČASNÍK 1/2016 Milí přátelé, vážení členové! Jaro už docela silně zaklepalo na dveře, takže je nejvyšší čas si připomenout, jaké akce nás v nejbližších týdnech čekají. Protože jsme ale ani v zimních měsících

Více

ZÁŘÍ 2018 NOVINKY ZE ŽIVOTA CENTRA ARPIDA. tak nám začal nový školní rok. Začal, všem, dětem, rodičům, zaměstnancům

ZÁŘÍ 2018 NOVINKY ZE ŽIVOTA CENTRA ARPIDA. tak nám začal nový školní rok. Začal, všem, dětem, rodičům, zaměstnancům Newsletter ZÁŘÍ 2018 NOVINKY ZE ŽIVOTA CENTRA ARPIDA Vážení čtenáři, tak nám začal nový školní rok. Začal, všem, dětem, rodičům, zaměstnancům A protože ARPIDA slaví v tomto roce své čtvrtstoletí od zahájení

Více

Restaurace v Zátoce. Na objednávku Vám připravíme : Grilované kolena Grilované selátko Studené mísy. Těšíme se na vaši návštěvu.

Restaurace v Zátoce. Na objednávku Vám připravíme : Grilované kolena Grilované selátko Studené mísy. Těšíme se na vaši návštěvu. Restaurace v Zátoce Celoročně nabízíme pořádání slavnostních akcí a rodinných oslav všeho druhu. Od jara do podzimu Vás zveme k posezení na terase s výhledem na Těrlickou přehradu a Beskydy. Na objednávku

Více

Zprávičky ze školní družiny

Zprávičky ze školní družiny 7.A POCHOĎÁK Pavel Mikliš Byl to krásný slunečný den (byla celkem zima :D ) všichni jsme spali a najednou jsme si uvědomili! My jdeme dneska na pochoďák!!! Některým se nechtělo, tak zůstali doma. Ale my

Více

Co nás čeká v listopadu: Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk XX. ročník Motýlek v KDK

Co nás čeká v listopadu: Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk XX. ročník Motýlek v KDK Co nás čeká v listopadu: 3.11. Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk 7.11. XX. ročník Motýlek v KDK 8.11. Obora Hukvaldy 9.11. Ukázková hodina pro rodiče u předškolních dětí 11.11. Exkurze

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy.

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy. ORGANIZACE MĚSÍCE ČERVNA 2018 PÁTEK 1. ČERVEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek 1. 6. proběhne fotografování tříd a pedagogického sboru základní školy. Organizace o odpovědnost: Vladimír Vlk. PÁTEK 1. ČERVEN Nepřítomnost:

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 50. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 50. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST50 Číslo materiálu 50

Více

Svatební a slavnostní Menu a rauty 2014/ Centrum Oslav a Cateringu Předotice

Svatební a slavnostní Menu a rauty 2014/ Centrum Oslav a Cateringu Předotice Vážení snoubenci. Pokud zavzpomínáte na kteroukoliv svatbu, kterou jste v minulosti navštívili, určitě první, na co si vzpomenete,bude jídlo. Když vidíte foto svatební tabule, vždy si řeknete, jaká to

Více

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Klinika dětí a dorostu FNKV ve spolupráci se společností Nutricia a.s. Vás zve na EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Období přípravy na mateřství je jedním z nejkrásnějších v životě ženy.

Více

Písnička Naděje je, kterou jsme nazpívali společně s kapelou Pekař, má již neuvěřitelných. přehrání!

Písnička Naděje je, kterou jsme nazpívali společně s kapelou Pekař, má již neuvěřitelných. přehrání! NADĚJE JE Písnička Naděje je, kterou jsme nazpívali společně s kapelou Pekař, má již neuvěřitelných přehrání! Každým přehráním a sledováním našeho kanálu, díky partnerskému programu YOUTUBE, přispějete

Více

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd Číslo pokoje Jméno Příjezd Odjezd Vážení hosté, dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji uvítal ve Spa Resortu Sanssouci. Naším přáním je, abyste si nejkouzelnější dobu roku strávenou u nás užili co nejlépe.

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel Naši milí čtenáři, po roce opět přinášíme zprávičky o některých akcích, které proběhly v naší družině. Můžete si je spolu s námi připomenout ve výročním vydání Družinového Blesku. Hezké prázdniny, pěkné

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více