Novoročenky pro rok 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Novoročenky pro rok 2011"

Transkript

1 N601 Novoroční karta z béžového perleťového papíru. Motiv vánočního stromečku je tvořen zlatou a červenou reliéfní ražbou fólií. N602 Novoroční otevírací přání z béžového perleťového papíru. Motiv vánočního stromečku je tvořen zlatou a červenou reliéfní ražbou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N603 Novoroční karta s modro-bílým vánočním motivem. Na kartě je použitý ofsetový tisk a slepotisk. N604 Novoroční otevírací přání složené ze dvou dílů. Vnější díl z pauzovacího papíru je potištěn modro-bílým vánočním motivem a upraven výsekem ve tvaru vánočního stromečku. Výsekem prostupuje slepotiskem vytvořený stromeček z vnitřního otevíracího dílu, který je určen pro dotisk textu a s vnějším dílem je spojen zámečky. N605 Novoroční otevírací přání s motivem vánočního stromečku a ornamentů. Na přání je použitý ofsetový tisk, ražba a reliéfní tisk zlatou fólií.

2 N606 Novoroční karta s motivem vánočního stromečku. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba a reliéfní tisk zlatou fólií. N607 černého papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen ražbou zlatou a stříbrnou fólií v kombinaci s termografickým tiskem s plastickým efektem. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do zámečků vnějšího dílu. N608 červeného papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen výsekem a zlatou ražbou. Vnitřní otevírací díl určený pro dotisk textu je z krémového strukturovaného papíru a je vložen do N609 hnědého metalického papíru. Motiv vánoční ozdoby je vytvořen reliéfní ražbou měděnou fólií, ražbou zlatou fólií a slepotiskem. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do zámečků vnějšího dílu.

3 N610 červeného papíru. Motiv vánoční ozdoby je vytvořen termografickým tiskem s glitry a ražbou zlatou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N611 e světle hnědého metalického papíru. Motiv vánočních ozdob je vytvořen reliéfní ražbou měděnou a zlatou fólií, ražbou zlatou fólií a slepotiskem. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N612 temně modrého metalického papíru. Vánoční motiv vloček je vytvořen ražbou a reliéfní ražbou stříbrnou a modrou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N613 Novoroční otevírací přání z bílého papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen ofsetovým tiskem, slepotiskem a ražbou stříbrnou fólií.

4 N614 Novoroční karta s motivem vánočního stromečku. Na bílé kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N615 Novoroční karta s motivem vánočních ozdob. Na kartě je použitý ofsetový tisk a slepotisk. N616 Luxusní novoroční otevírací přání složené ze dvou dílů. Na vnějším dílu z červeného pauzovacího papíru je motiv vánočního stromečku vytvořen reliéfní ražbou zlatou fólií. Vnitřní bílý, otevírací díl určený pro dotisk textu je vložen do zámečků vnějšího dílu. N617 černého papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen ražbou stříbrnou a zlatou fólií. Okolní ornamenty jsou vytvořeny termografickým tiskem s plastickým efektem. Vnitřní karta určená pro dotisk textu je z bílého papíru a je vložena do N618 vesničky. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk.

5 N619 chaloupky. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N620 Luxusní novoroční otevírací přání s motivem vánoční ozdoby je složené ze dvou dílů. Vnější díl z temně modrého papíru je potištěn zlatou ražbou a upraven tvarovým výsekem. Na přední straně vnitřního otevíracího dílu je použitý ofsetový tisk a slepotisk. Vnitřní díl je určen pro dotisk textu a je vložen do N621 Luxusní otevírací novoroční přání z temně modrého papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen reliéfní ražbou modrou kovovou fólií a ražbou stříbrnou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N622 Luxusní novoroční přání s motivem vánočního stromečku je složené ze dvou dílů. Vnější tzv. kapsa z hnědého metalického papíru je upravena tvarovým výsekem a potištěna zlatou ražbou. Vnitřní karta z bílého perleťového papíru je rovněž upravena výsekem a je na ní požita zlatá a měděná ražba.

6 N623 Novoroční karta s motivem vánočního stromečku. Na kartě je použitý ofsetový tisk a reliéfní ražba zlatou fólií. N624 Novoroční karta s motivem vánočního stromečku na tmavě zeleném papíru. Na kartě je použita reliéfní ražba a ražba zelenou a zlatou fólií. N625 Luxusní otevírací novoroční přání na tmavě zeleném papíru. Motiv vánočních stromečků je vytvořen reliéfní ražbou zlatou kovovou fólií a ražbou zelenou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N626 Luxusní otevírací novoroční přání z temně modrého papíru. Vánoční motivy na přední straně přání jsou vytvořeny kombinací reliéfní ražby a ražby modrou a stříbrnou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do zámečků vnějšího dílu.

7 N627 Novoroční karta s motivem zasněžených chaloupek. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N628 chaloupky. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N629 Luxusní otevírací novoroční přání z červeného papíru. Moderní motiv vánočního stromečku je vytvořen kombinací termografického tisku s plastickým efektem a ražby zlatou kovovou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do zámečků vnějšího dílu. N630 Novoroční karta s motivem moderního vánočního stromečku z perleťového papíru. Na kartě je použita ražba a reliéfní tisk modrou a stříbrnou fólií.

8 N631 Novoroční karta s motivem moderního vánočního stromečku z červeného papíru. Na kartě je použita ražba a reliéfní tisk zlatou a červenou fólií. N632 Novoroční otevírací přání složené ze dvou dílů. Vnější díl z pauzovacího papíru je potištěn modro-bílým motivem vánočních ozdob.vnitřní otevírací bílý díl je určen pro dotisk textu a s vnějším dílem je spojen zámečky. N633 Luxusní otevírací novoroční přání z temně modrého strukturovaného papíru. Motiv zeměkoule a mléčné dráhy je tvořen kombinací reliéfní ražby modrou kovovou fólií a ražby stříbrnou fólií. Vnitřní bílá karta je určena pro dotisk textu a je vložena do N634 temně modrého papíru. Motiv vloček je vytvořen termografickým tiskem s glitry. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N635 Novoroční karta z perleťového papíru s motivem vánočních ozdob. Na kartě je použita ražba stříbrnou a červenou fólií a slepotisk.

9 N636 chaloupky. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N637 vesničky. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N638 Novoroční karta s motivem vánočního stromečku na temně modrém papíru. Na kartě je použita ražba a reliéfní tisk stříbrnou a červenou fólií. N639 hnědého metalického papíru. Moderní motiv vánočního stromečku je vytvořen ražbou měděnou a zlatou fólií a reliéfní ražbou. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N640 Luxusní novoroční otevírací přání složené ze dvou dílů. Vnější díl z hnědého metalického papíru je vytvořen kombinací ražby zlatou fólií a tvarovým výsekem. Vnitřní otevírací díl je z krémového strukturovaného papíru, na jeho přední straně je ofsetem natištěn motiv korkových zátek od sektů.

10 N641 temně modrého papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen ražbou modrou a stříbrnou fólií, na rok 2011 je použitý termografický tisk s glitry. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N642 Novoroční karta s motivem moderního vánočního stromečku na světle hnědém metalickém papíru. Na kartě je použita ražba a reliéfní tisk měděnou a zlatou fólií. N643 Novoroční karta s motivem vánočního stromečku na červeném papíru. Na kartě je použitý ofsetový tisk v kombinaci s ražbou a reliéfní ražbou červenou a zlatou fólií. N644 Luxusní novoroční přání složené ze dvou dílů. Vnější tzv. kapsa z temně modrého papíru je upravena tvarovým výsekem, je na ní použita stříbrná ražba a reliéfní ražba modrou fólií. Vnitřní karta z bílého papíru, je potištěna ofsetovým tiskem a slouží k dotisku textu.

11 N645 cesty. Na kartě je použitý ofsetový tisk a slepotisk. N646 temně modrého papíru. Motiv vánočních ozdob je vytvořen kombinací reliéfní ražby a ražby stříbrnou a modrou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N647 tmavě zeleného strukturovaného papíru. Motiv vánočních stromečků je vytvořen reliéfní ražbou zelenou fólií a ražbou zlatou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N648 Luxusní otevírací novoroční přání z temně modrého papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen kombinací slepotisku, reliéfní ražby a ražby modrou a stříbrnou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do zámečků vnějšího dílu.

12 N649 Luxusní otevírací novoroční přání z tmavě zeleného papíru. Motiv vánočního stromečku je vytvořen reliéfní ražbou zelenou a zlatou fólií. Bílá vnitřní karta určená k dotisku textu je vložena do N650 Novoroční otevírací přání s motivem zasněžené vesnice. Přání je vytvořeno ofsetovým tiskem, slepotiskem a ražbou stříbrnou fólií. N651 Novoroční otevírací přání s motivem vánočních stromečků je vytvořeno ofsetovým tiskem, slepotiskem a ražbou zlatou fólií. N652 Novoroční otevírací přání složené ze dvou dílů. Vnější díl z tmavě modrého strukturovaného papíru je upraven výsekem a nalepenou kartičkou. Kartička s vánoční motivem rozkrojeného jablíčka je natištěna ofsetem a doplněna slepotiskem. Vnitřní otevírací díl z krémového papíru je určen pro dotisk textu a je vložen do zámečků vnějšího dílu.

13 N653 červeného papíru složené ze dvou dílů. Motiv vánočních stromečků je vytvořen výsekem a zlatou ražbou na vnějším dílu, a červenou reliéfní ražbou na vnitřním dílu. Vnitřní díl je z krémového papíru a je vložen do N654 Novoroční karta z krémovéhoperleťového papíru. Motiv vánoční ozdoby je tvořen kombinací slepotisku, ražby a reliéfní ražby zlatou a modrou fólií. N655 Novoroční karta s motivem moderního vánočního stromečku z krémového papíru. Na kartě je použita ražba a reliéfní tisk červenou a zlatou fólií. N656 krémového perleťového papíru. Rok 2011 je vytvořen výsekem a zlatou reliéfní ražbou v kombinaci s ražbou měděnou fólií. Vnitřní otevírací díl určený pro dotisk textu je z krémového strukturovaného papíru a je vložen do

14 N657 Novoroční otevírací přání s motivem vánočního stromečku je vytvořeno ofsetovým tiskem, slepotiskem a stříbrnou ražbou. N658 vesnice. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk. N659 vesnice. Na kartě je použitý ofsetový tisk, ražba stříbrnou fólií a slepotisk.

Novoroční přání - N401. Novoroční přání - N402

Novoroční přání - N401. Novoroční přání - N402 Novoroční přání - N401 Novoroční přání - N402 Novoroční otevírací přání je z jemně strukturovaného bílého grafického papíru. Na motiv je použita technika digitálního výseku. Vnitřní otevírací díl má na

Více

Novoročenky C E N Y J S O U U V E D E N Y B E Z D P H

Novoročenky C E N Y J S O U U V E D E N Y B E Z D P H Novoročenky Každý chce na přelomu roku někoho potěšit novoročním přáním. Naše nabídka je tak pestrá, že si bez problémů vyberete pro obchodní partnery, pro přátele i pro příbuzné. C E N Y J S O U U V E

Více

kalendáře,diáře a novoročenky

kalendáře,diáře a novoročenky kalendáře,diáře a novoročenky Týdenní diář TOMÁŠ Osobní záznamy, tabulkový kal. 2010, 2011, měsíční termíny 2010, plán dovolených 2010, plánovací kalendář 2010, abecední seznam jmen, místo na poznámky

Více

25,- Kč. PF 1702c ( Hodiny ) PF 1705b ( Světové jazyky ) 25,- Kč. Hlavní papír: Curious Metallics Ice Silver, 250 g/m 2

25,- Kč. PF 1702c ( Hodiny ) PF 1705b ( Světové jazyky ) 25,- Kč. Hlavní papír: Curious Metallics Ice Silver, 250 g/m 2 PF 1702c ( Hodiny ) Hlavní papír: Curious Metallics Ice Silver, 250 g/m 2 Zpracování: ražba metalickou stříbrnou fólií, ražba slepotiskem Rozměr zavřeného přání: 110 x 164 mm PF 1705b ( Světové jazyky

Více

CENÍK MALOOBCHODNÍHO SORTIMENTU platný od 1.3.2013

CENÍK MALOOBCHODNÍHO SORTIMENTU platný od 1.3.2013 Základní barvy vodou ředitelné DENAS ANTIKOR 0110 šedá 0,7kg 124,8 151,0 21 6 ks 576 ks DENAS ANTIKOR 0110 šedá 3kg 428,9 519,0 21 1 ks 80 ks DENAS ANTIKOR 0110 šedá 10kg 1415,2 1 712,4 21 1 ks 28 ks DENAS

Více

NABÍDKOVÝ KAtAlOg www.versailles.cz

NABÍDKOVÝ KAtAlOg www.versailles.cz NABÍDKOVÝ KAtAlOg Dárkově balený alkohol 2 A) Obal na 1 láhev ledového nebo slámového vína. Materiál : kraft B) Obal na 1 láhev vína Materiál : kraft C) Obal na Habánské víno. Materiál: přírodní hnědý

Více

Standardní nabídka. Potisk: Popis: Classic. Elegant. Easy. vhodné pro ražbu vhodné pro sítotisk

Standardní nabídka. Potisk: Popis: Classic. Elegant. Easy. vhodné pro ražbu vhodné pro sítotisk 2 Obaly diářů - VIVELLA Elegant OSKAR 16-17 A4 TOMÁŠ 18-19 JAKUB 20-21 OTA 22-23 ROBIN 24-25 B6 ADAM 26-27 IGOR 28-29 CTIRAD 30-31 B5 VÁCLAV 32-33 B6 PROKOP 34-35 FILIP 36-37 V I V ELLA Easy MOKA STARORŮŽOVÁ

Více

MODRÁ ČERNÁ BORDÓ ORANŽOVÁ ZELENÁ HNĚDÁ

MODRÁ ČERNÁ BORDÓ ORANŽOVÁ ZELENÁ HNĚDÁ VIVELLA - jemný hladký materiál - ražba roku - oboustranná pěnová výplň desek (kromě diářů Jakub a Igor) - rovný hřbet (kromě diářů Jakub a Igor) - ražba DALŠÍ MOŽNOSTI U: sítotisk, ražba přes pásku MODRÁ

Více

MANUFAKTURA VÁLA. kompletní katalog kolekcí a sad

MANUFAKTURA VÁLA. kompletní katalog kolekcí a sad MANUFAKTURA VÁLA kompletní katalog kolekcí a sad Natura válce 100/500 mm 100/300 mm 100/250 mm 100/200 mm 100/150 mm 100/100 mm VÁLCE NATURA / interiérové, tříknotové kat. číslo druh průměr výška č. 655

Více

DIÁŘE, KALENDÁŘE 335

DIÁŘE, KALENDÁŘE 335 DIÁŘE, KALENDÁŘE 335 BASIC 038 - Karmé 039 - Triton 041 - Péleus 040 - Arges 047 - Rio Materiál hladká koženka, bílý papír s certifikací FSC, 5-ti jazyčné kalendárium, mapa Evropy, České republiky a Prahy,

Více

TIBA01 TIBA02. TRAVERTIN hnědá + červená + bílá + žlutá. kostička 2,5x2,5 cm CENA 2 978,00 Kč bez DPH formát 30,2x30,2 cm 1 m2. MRAMOR béžová +hnědá

TIBA01 TIBA02. TRAVERTIN hnědá + červená + bílá + žlutá. kostička 2,5x2,5 cm CENA 2 978,00 Kč bez DPH formát 30,2x30,2 cm 1 m2. MRAMOR béžová +hnědá TRAVERTIN hnědá + červená + bílá + žlutá TIBA01 kostička 2,5x2,5 cm CENA 2 978,00 Kč bez DPH formát 30,2x30,2 cm 1 m2 MRAMOR béžová +hnědá TIBA02 kostička 2,5x2,5 cm CENA 3 803,00 Kč bez DPH formát 30,2x30,2

Více

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA RUČNÍ VÝROBA PAPÍROVÝCH TAŠEK VÝROBA VYSOKÝCH NÁKLADŮ TECHNOLOGIE TISKU MATERIÁLY DOPLŇKOVÉ TECHNOLOGIE REFERENCE

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA RUČNÍ VÝROBA PAPÍROVÝCH TAŠEK VÝROBA VYSOKÝCH NÁKLADŮ TECHNOLOGIE TISKU MATERIÁLY DOPLŇKOVÉ TECHNOLOGIE REFERENCE nejen papírové tašky... Výrobou papírových tašek se naše firma zabývá od konce 90. let. Během let se naše nabídka rozšířila nejen na výrobu papírových tašek, ale i na vlastní výrobu šanonů, krabic na víno

Více

Odstíny Color Creations

Odstíny Color Creations Odstíny Color Creations 1.0 Černá 3.0 Tmavě hnědá 4.0 Středně hnědá 5.0 Světle hnědá 6.0 Tmavě blond 7.0 Středně blond 8.0 Blond 9.0 Světlá blond 10.0 Platinová blond 11.0 Extra světlá blond 55.0 Intenzivní

Více

Červenožlutooranžový přívěšek ze zlomků

Červenožlutooranžový přívěšek ze zlomků Ostatní katalogové číslo 000035 Přívěšky Červenožlutooranžový přívěšek ze zlomků Přívěšek z červených, žlutých a oranžových skleněných zlomků na "stříbrných" kroužcích s oranžovou šňůrkou. Délka přívěšku

Více

AKČNÍ SET oči PLATNOST SETU : LEDEN ÚNOR 2019

AKČNÍ SET oči PLATNOST SETU : LEDEN ÚNOR 2019 AKČNÍ SET oči PLATNOST SETU : LEDEN ÚNOR 2019 Set oči - při odběru libovolného zboží v hodnotě nad 1 500 kč sleva 25% Číslo Název produktu ZC bez DPH MOC Sleva ZC bez DPH po slevě Doporučená MOC po slevě

Více

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by KATALOG REKLAMNÍCH TISKOVIN 2 0 1 8 / 1 9 Design by LEPENÉ KOSTKY Lepené kostky 9 x 9 x 4,5 cm 9 x 9 x 9 cm potisk na boční strany otvor na pero 450 listů 900 listů 80 g ofset po jednom kusu do fólie podle

Více

Maturitní šerpy. katalog 2013/14

Maturitní šerpy. katalog 2013/14 Maturitní šerpy katalog 2013/14 59 maturitní šerpy už od 59 Nejlevnější šerpy šíře šerpy 108 mm délka šerpy 2 m materiál šerpy 100% PE taft jednostranný potisk nebo Absolvent 2014 šerpy dodávány nesepnuté

Více

VÁNOČNÍ KOULE A VÁNOČNÍ KOULE V SETU

VÁNOČNÍ KOULE A VÁNOČNÍ KOULE V SETU VÁNOČNÍ KOULE A VÁNOČNÍ KOULE V SETU. na hliník rádi umístíme Vaše firemní logo Vánoční koule 25g Vánoční koule v setu 5x25g sítotisk flexotisk sítotisk flexotisk 50 ks - - 120,00-100 ks 22,00-107,00-250

Více

2009-2010. Vánoční dekorační osvětlení

2009-2010. Vánoční dekorační osvětlení 2009-2010 Vánoční dekorační osvětlení LED Girlandy Girlandy s transparentním kabelem GIRLANDY LED - EFEKTOVÉ - 230 / 24V PRO VNITŘNÍ I VENKOVNÍ POUŽITÍ + OVLADAČ 8 PROGRAMŮ REF. ČÍSLO NÁZEV / POPIS BARVA

Více

DIÁŘE NOTESY POTAHY KOLEKCE PRISMALUX SETALUX SLUŽBY

DIÁŘE NOTESY POTAHY KOLEKCE PRISMALUX SETALUX SLUŽBY DIÁŘE NOTESY POTAHY KOLEKCE PRISMALUX SETALUX SLUŽBY Diáře 2011 OBSAH Standardní potahy XXX XXX 77 MONACO....................... 2 D3 JEANS.......................... 3 25 TUCSON.........................

Více

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 - TOWER

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 - TOWER KOVÁNÍ PRO NÁBYTEK Šířka křídla Lamino sk. I lamino sk. II lamino sk. III PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 - TOWER zrcadlo stříbrné zrcadlo bronz,grafit lacobel sk I. II, lacomat, conex čirý matelac sk III.,

Více

Černé kruhové náušnice

Černé kruhové náušnice Náušnice katalogové číslo 000116 Drátované náušnice Černé kruhové náušnice Drátované náušnice ve tvaru kruhu vyrobené technikou omotáváním. Náušnice jsou ze "stříbrného" drátku, průhledného a černého rokajlu

Více

L D OSVĚTLENÍ Marimex

L D OSVĚTLENÍ Marimex L D OSVĚTLENÍ Marimex LED Marimex Marimex Marimex CRYSTAL NATURE DECOR Marimex CRYSTAL A A Crystal závěsná koule se strunou 12 LED Crystal závěsná koule s větvičkou 12 LED Crystal závěsná koule s hvězdami

Více

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 KOVÁNÍ PRO NÁBYTEK Šířka křídla lamino sk. I lamino sk. II lamino sk. III PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 zrcadlo stříbrné zrcadlo bronz,grafit lacobel sk I. II, lacomat, conex čirý matelac sk III., conex

Více

2011 KATALOG VZORŮ. s DIGITÁLNÍM tiskem, s vloženou TEXTILIÍ.

2011 KATALOG VZORŮ. s DIGITÁLNÍM tiskem, s vloženou TEXTILIÍ. 2011 KATALOG VZORŮ s DIGITÁLNÍM tiskem, s vloženou TEXTILIÍ. Tyto vzory jsou naneseny na sklo/sklo pomocí digitálního tisku. Tisk je umístěn mezi skly. Takto potištěné a slepené sklo je zároveň i VSG (bezpečnostní)

Více

2015/2016. Platnost do vyprodání zásob X-MAS SPECIAL

2015/2016. Platnost do vyprodání zásob X-MAS SPECIAL 2015/2016 Platnost do vyprodání zásob X-MAS SPECIAL 45CM- 120CM novinka 3 990 Kč novinka 4 490 Kč Santa CLAus inkognito Obj. č. 83314807... 120CM Obj. č. 83314808...60CM Santa CLAus se stromem Obj. č.

Více

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2016

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2016 VÁNOCE S PŘEDSTIHEM, VÁNOCE BEZ STRESŮ! TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2016 Platnost do 22. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Papír vánoční tradiční role balicí vánoční papír s tradičními oblíbenými

Více

Možnosti zušlechťování tiskovin na archovém ofsetovém stroji. Marek Kraus & Pavel Franko, Heidelberg Praha

Možnosti zušlechťování tiskovin na archovém ofsetovém stroji. Marek Kraus & Pavel Franko, Heidelberg Praha Možnosti zušlechťování tiskovin na archovém ofsetovém stroji Marek Kraus & Pavel Franko, Heidelberg Praha «2 Heidelberg Technology Změny požadavků trhu 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 28% 27% 35% 36% 45%

Více

Červený ketlovaný náhrdelník

Červený ketlovaný náhrdelník Náhrdelníky katalogové číslo 000121 Ketlované náhrdelníky Červený ketlovaný náhrdelník Náhrdelník je vytvořený z červených zlomků, červených mačkaných korálků a "zlatých" ketlovacích jehel. Náhrdelník

Více

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg Sladká reklama Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg 90411.B 1 barva 341,60 316,40 294,00 273,00

Více

www.glamur.cz * chrom žárovka není součástí svítidla * černý dřevěný stojan, chromované doplňky žárovka není součástí svítidla

www.glamur.cz * chrom žárovka není součástí svítidla * černý dřevěný stojan, chromované doplňky žárovka není součástí svítidla S001 * chrom ROZMĚRY (cm) : v 195 x š 37 x h 37 CENA: 21 546,- Kč bez DPH HMOTNOST: 10 kg ŽÁROVKA: E27, 60W, 1 ks S002 * černý dřevěný stojan, chromované doplňky ROZMĚRY (cm) : v 102 x š 44 x h 43 CENA:

Více

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek 2015 Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Uvedené ceny jsou za minimální náklad bez DPH a dopravy. V případě zájmu Vám rádi zašleme kalkulaci dle Vašeho konkrétního

Více

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2015

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2015 VÁNOCE S PŘEDSTIHEM, VÁNOCE BEZ STRESŮ! TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2015 Platnost do 21. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob Papír vánoční tradiční role balicí vánoční papír s tradičními oblíbenými

Více

VÁNOCE ENWEX 2011 ENWEX

VÁNOCE ENWEX 2011 ENWEX VÁNOCE 2011 ENWEX ENWEX OBSAH VÁNOCE 2011 ZÁPALKY Gigant, Doppelgigant, Cigar, Café, Jacket, Malé kolo, Prskavky PILNÍČKY Mini pilníček, Střední pilníček, Velký pilníček, Střední pilníček s etiketou, Velký

Více

MRS. Pultový stojan. Kapacita: 150 kalendářů Rozměry: 57 x 8 x 50 cm (š. v. h.) KRS. Kombinovaný stojan

MRS. Pultový stojan. Kapacita: 150 kalendářů Rozměry: 57 x 8 x 50 cm (š. v. h.) KRS. Kombinovaný stojan DRS-1 Drátěný regál 1 Kapacita: 700 kalendářů Rozměry: 75 x 180 x 60 cm (š. v. h.) PRS Prezentační stojan Kapacita: 57 ramen pro zavěšení nástěnných i stolních kalendářů Rozměry: 120 x 200 x 50 cm (š.

Více

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 stolní kalendáře Canon imagepress C1+ Digitální barevný tisk s novými efekty KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 1-5 kusů: 480,- Kč/ks 6-9 kusů: 470,-

Více

BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, Jablonec nad Nisou, telefon: ,

BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, Jablonec nad Nisou, telefon: , BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, 466 01 Jablonec nad Nisou, telefon: +420 484847 931, servis@butterfly.cz, www.butterfly.cz Představuje exkluzivní kolekci skleněné mozaiky v barvách drahých kovů.

Více

Veselé Vánoce. Vánoční nabídka reklamních cukrovinek. Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek

Veselé Vánoce. Vánoční nabídka reklamních cukrovinek. Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny jsou pro minimální náklad

Více

ceník luxusních vizitek

ceník luxusních vizitek ceník luxusních vizitek luxusní vizitky s matnou laminací luxusní vizitky se soft touch laminací offsetový plnobarevný tisk na potahovaném kartonu 350 g/m 2 povrchová úprava matnou nebo soft touch oboustrannou

Více

KALENDÁŘE, DIÁŘE A NOVOROČENKY

KALENDÁŘE, DIÁŘE A NOVOROČENKY KALENDÁŘE, DIÁŘE A NOVOROČENKY KALENDÁŘE, DIÁŘE A NOVOROČENKY 2013 2013 Potisk a ražba dle Vašeho návrhu vše pro Vaši kancelář www.smero.cz vše pro Vaši kancelář KALENDÁŘE, DIÁŘE A NOVOROČENKY 2013 Denní

Více

Odstíny Color CREATIONS

Odstíny Color CREATIONS Odstíny Color CREATIONS 1.0 Černá 3.0 Tmavě hnědá 4.0 Středně hnědá 5.0 Světle hnědá 6.0 Tmavě blond 7.0 Středně blond 8.0 Blond 9.0 Světlá blond 10.0 Platinová blond 11.0 Extra světlá blond 55.0 Intenzivní

Více

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60 Post-ity 150.595 Post-It bločky Photo - pět bločků s 50-ti listy ve velikosti 127 x 74,5 mm. Se stojánkem ve vašem designu (od 1000 ks). Rozměr: 12,7 x 74 cm. Technologie potisku: digitální tisk. Plocha

Více

Katalog vánočních cukrovinek COMPLETE 2016

Katalog vánočních cukrovinek COMPLETE 2016 Katalog vánočních cukrovinek COMPLETE 2016 Email. info@societe.cz Tel.č. 286 889 500, 777 137 726 PŘI OBJEDNÁVCE DO 14.10.2016 SLEVA 5%. PŘI 100% PLATBĚ PŘEDEM SLEVA 5%. VÝŠE UVEDENÉ SLEVY LZE SČÍTAT.

Více

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY Pěnovky Pěnovka Ideální pro ruční práce, výtvarné a pedagogické aktivity. Na pěnovku lze malovat i kreslit a lze ji také stříhat nebo děrovat speciálními děrovačkami. Vhodná

Více

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk Zakázkový potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie Puzzle obrázek z vlastní fotografie PUZZLE Puzzle obrázek formát dílky rozměr cena Kč A01 3404 152 x 102 cm 1996, A0 1748 102 x 78 cm 1146,

Více

IGELITOVÉ TAŠKY S POTISKEM 2014

IGELITOVÉ TAŠKY S POTISKEM 2014 IGELITOVÉ TAŠKY S POTISKEM 2014 KLASICKÝ POTISK IGELITEK - sítotisk Tisk tiskne se přímými barvami pantone Tisk fotek nelze Tisk do kraje nelze, od kraje je nutné dodržovat cca 2 cm mezery Min. počet do

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 08/2016 OBSAH: 1. LETÁKY... strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

Výtvarný materiál PŘÍRODNÍ A TŘPYTIVÝ PAPÍR. 1 Zapouštěcí barvy AquaTint. str. 17

Výtvarný materiál PŘÍRODNÍ A TŘPYTIVÝ PAPÍR. 1 Zapouštěcí barvy AquaTint. str. 17 Magický aquapapír Bílý netkaný papír z celulózy se strukturou je obzvlášť savý a barvy se tak roztékají do krásných barevných kombinací. K jeho výzdobě můžete použít různé výtvarné techniky jako je kapání

Více

Elegantní a kreativní uzávěr pro lihoviny, vodu a oleje

Elegantní a kreativní uzávěr pro lihoviny, vodu a oleje Elegantní a kreativní uzávěr pro lihoviny, vodu a oleje 9/2016 PŘEDSTAVENÍ Vinolok je skleněná zátka pro elegantní a kreativní packaging. Dává značkám možnost vyjádřit jejich jedinečnost tak, jak to žádná

Více

Nástěnné kalendáře. SALVADOR DALÍ neutrální kalendárium. ks 1-29 30+ 120+ 360+ Kč 189,- 184,- 179,- 169,- CLAUDE MONET. neutrální kalendárium

Nástěnné kalendáře. SALVADOR DALÍ neutrální kalendárium. ks 1-29 30+ 120+ 360+ Kč 189,- 184,- 179,- 169,- CLAUDE MONET. neutrální kalendárium 62600 SALVADOR DALÍ 420 560 mm horní reklamní plocha (laš): 420 60 mm Kč 189,- 184,- 179,- 169,- 62603 CLAUDE MONET 420 560 mm horní reklamní plocha (laš): 420 60 mm Kč 189,- 184,- 179,- 169,- 62601 IMPRESSIONISTS

Více

Nové objednávky. Tisk:

Nové objednávky. Tisk: Nové objednávky Tisk: 01. 12. 2018 Radek Lafata :: 18416713 ulozenkaonpost :: cod :: 534 Kč / 0 Kč (0-0-0) +420 722943543 :: radeklafata@gmail.com (guest, MOC) 01639292 080672 Cvočky na oblečení 12x12mm

Více

Rádi bychom vám v jeho úvodu poděkovali za spolupráci v roce 2016 a popřáli vám. team Butterfly

Rádi bychom vám v jeho úvodu poděkovali za spolupráci v roce 2016 a popřáli vám. team Butterfly NovinkaNovinka v sortimentu Butterfly obklady v sortimentu Butterfly Váženíaa milí milíobchodní obchodnípřátelé, přátelé, Vážení Právě jste poslední bulletinu. právě jsteotevřeli otevřeli první letošní

Více

Katalog novoročních přání 2013

Katalog novoročních přání 2013 Katalog novoročních přání 2013 Systém Moje tiskoviny - novoroční přání Novoroční přání V tomto katalogu najdete novoroční přání, která si dotvoříte přesně podle Vašich představ. Na dalších stranách Vám

Více

Bohemian Crystal Closure. Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej.

Bohemian Crystal Closure. Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej. Bohemian Crystal Closure Elegantní a originální uzávěr pro víno, alkohol, vodu a olej. Vinolok je skleněný uzávěr vyrobený z českého křišťálu. Perfektně těsní a nemá žádný vliv na aroma ani chuť. Vytváří

Více

Hrnky Hrnek klasik Klasický bílý hrníček 330ml, vhodný pro mytí v myčce, kvalita A+, potisk až 85x215 mm. Hrnek bílý, úzký.

Hrnky Hrnek klasik Klasický bílý hrníček 330ml, vhodný pro mytí v myčce, kvalita A+, potisk až 85x215 mm. Hrnek bílý, úzký. Hrnky Hrnek klasik Klasický bílý hrníček 330ml, vhodný pro mytí v myčce, kvalita A+, potisk až 85x215 mm Váha: +- 330g Hrnek bílý, úzký Bílý hrníček 300ml, nízká hmotnost, vhodný pro mytí v myčce Výška:

Více

Vyberte si blok z naší standardní nabídky

Vyberte si blok z naší standardní nabídky Vyberte si blok z naší standardní nabídky 426 TÝDENNÍ DIÁŘ 8 15 CM 128 STRAN Standardní součástí není stužka svátky; Roční výhled; Poznámky 422 DENNÍ DIÁŘ A5 14,3 20,5 CM 352 STRAN telefonní předvolby;

Více

1 ČSCH, Ústřední odborná komise chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců

1 ČSCH, Ústřední odborná komise chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců PŘEHLED BAREV: ČERNÁ BLUE SLATE černá Tmavé středně šedá Rubínové, LILA Světle šedá Červené ČOKOLÁDOVÁ BÉŽOVÁ Tmavě hnědá jako hořká čokoláda Tmavé Světle béžová Červené COFFEE Tmavě béžová rubínové 1

Více

Projekt vysavače. Krabice 01:

Projekt vysavače. Krabice 01: Projekt vysavače Uložení: Model vysavače: Barva: Funkčnost: Rok výroby: Příkon: Typ (S/N): Stav: Poznámka: Servis: Typ příslušenství: Barva: Stav: Počet: Poznámka: Poznámka 2: Krabice 01: Krabice 02: Krabice

Více

Pasparty fotoalba příslušenství

Pasparty fotoalba příslušenství Pasparty fotoalba příslušenství řezačky - v nabídce formát od x1 do 70x0 - kvalitní pasparty do obrazových rámů - šikmý bílý řez - povrch mírně hladký až rastrovaný - tloušťka 1,4 mm PASPARTA podtrhuje

Více

PVC VINYL V ROLÍCH. VINYLTEX

PVC VINYL V ROLÍCH.   VINYLTEX PVC VINYL V ROLÍCH VINYLTEX 380 003... www.vinyltex.cz TECNICKÉ ÚDAJE ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ TEXLINE - GERFLOR 2 m 3 m 4 m VINYLTEX 380 2 m 4 m TEX 280 T 2 m 3 m 4 m VLIV NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Textilní podložka

Více

BAREVNO ST TERMÍN DODÁNÍ POČET VARIANT. 115g křída lesk 4/4 4 prac. dny 1,2, Motivy se týkají pouze titulní strany! 115g křída lesk 4/4 2 prac.

BAREVNO ST TERMÍN DODÁNÍ POČET VARIANT. 115g křída lesk 4/4 4 prac. dny 1,2, Motivy se týkají pouze titulní strany! 115g křída lesk 4/4 2 prac. POLOŽKA ROZMĚR FORMÁT MATERIÁL BAREVNO ST TERMÍN DODÁNÍ POČET VARIANT POZNÁMKA KALKULACE pro počet kusů CENA za dílčí zakázku bez DPH Cena za dílčí zakázku s DPH ČASOPIS 145x192 mm, 28 stran Vazba V1 115g

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 200 ks paušál 640 Kč + 440,00 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1 999 ks 1,80 Kč + 1,50 Kč 2

Více

ALBA A RÁMEČKY 2015/2016

ALBA A RÁMEČKY 2015/2016 katalog platí od: 1. 9. 2015 ALBA CLIP-FIXY RÁMEČKY PASPARTY PŘÍSLUŠENSTVÍ ALBA Soft alba... 3 Zasouvací alba... 4-6 Memo alba... 6-14 Memo alba / svatební... 15 Memo alba / dětská... 16-18 Samolepící

Více

www stránky: http://www.ditipo.com elektronický obchod: http://obchod.ditipo.cz e-mail: ditipo@ditipo.cz Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás oslovit s vánoční nabídkou firmy DITIPO, a.s.. Jedná se o ucelenou

Více

Provetro THOMPSON Y. kat. číslo 225 g

Provetro THOMPSON  Y. kat. číslo 225 g Provetro THOMPSON EMAILY 5865 5740 5650 5540 5330 5180 5010 5920 5760 5655 5550 5340 5250 5105 5960 5780 5660 5560 5350 5260 5110 5990 5830 5710 5610 5520 5310 5120 5860 5720 5620 5530 5320 5130 Označení

Více

FLAKONKY Číslo Výška (mm) Objem (ml) Barva flakonu Barva zdobení Tvar Zdobení Struktura Cena prodej 450097 63 7 tyrkys zlatá šestiúhelník tyrkys

FLAKONKY Číslo Výška (mm) Objem (ml) Barva flakonu Barva zdobení Tvar Zdobení Struktura Cena prodej 450097 63 7 tyrkys zlatá šestiúhelník tyrkys 450097 63 7 tyrkys zlatá šestiúhelník tyrkys kámen - 254 Kč 450197 63 7 sv. zelená zlatá šestiúhelník - - 146 Kč 450213 61 6 tm. fialová zlatá lastura rudý kámen - 269 Kč 450397 61 6 tyrkys zlatá lastura

Více

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21%

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21% Nekázanka 888/20 110 00 Praha 1 tel.: 222 247 468 e-mail: info@repromedia.cz CENÍK Pracovní doba: Po So Pá 9:00 17:00 Ne zavøeno dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny

Více

Značkové kovové pero Santini Č. karty 133

Značkové kovové pero Santini Č. karty 133 Značkové kovové pero Santini Č. karty 133 Značkové kovové kuličkové pero Santini v jednoduchém elegantním stylu. Vhodné jako dárek pro obchodní partnery a zástupce spolupracujících organizací. Materiál:

Více

Vánoce & Zima. Cena za kus: 77,29 Kč. Cena za kus: 50,52 Kč

Vánoce & Zima. Cena za kus: 77,29 Kč. Cena za kus: 50,52 Kč Vánoce & Zima S blížícími se Vánocemi přinášíme nabídku produktů s vánoční a zimní tématikou. Věříme, že Vás produkty zaujmou a zpříjemní Vám čas strávený v pohodlí domova. Keramická konvice v kabátku

Více

NAKOUPILI JSME PŘÍLIŠ MNOHO - VY UŠETŘÍTE! SLEVY VÁNOČNÍCH DEKORACÍ AŽ O 66 % Platnost od TEĎ do vyprodání zásob!

NAKOUPILI JSME PŘÍLIŠ MNOHO - VY UŠETŘÍTE! SLEVY VÁNOČNÍCH DEKORACÍ AŽ O 66 % Platnost od TEĎ do vyprodání zásob! NAKOUPILI JSME PŘÍLIŠ MNOHO - VY UŠETŘÍTE! SLEVY VÁNOČNÍCH DEKORACÍ AŽ O % Platnost od TEĎ do vyprodání zásob! ks Ø 8 cm zavěste do prostoru, do okna, na lustr atd DA Se zlatým třpytivým zdobením 9 Kč

Více

NABÍDKA 2016/2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE

NABÍDKA 2016/2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE NABÍDKA 2016/2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE 1 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší

Více

Rolety s pohonem Kusovník

Rolety s pohonem Kusovník Rolety s pohonem Kusovník 5 6 4 3 2 7 1 8 13 9 12 11 10 1. Boční kryt 2. Zavaděč 3. Ložisko 4. Koncovka hřídele 5. Roletová schránka 6. Trubkový pohon 7. Osmihranná hřídel 8. Závěs 9. Lamela 10. Koncový

Více

KATALOG VÝTVARNÉ POMŮCKY

KATALOG VÝTVARNÉ POMŮCKY KATALOG VÝTVARNÉ POMŮCKY THINK CREATIVE, S.R.O. Eshop.thinkcreative.cz www.thinkcreative.cz 1 Papíry 00414 - Papír A4 barevný 250ks mix 1240 Kč 00415 - Papír A4 barevný 500ks mix 1100 Kč 3276 -Papír barevný

Více

Víceměsíční kalendáře

Víceměsíční kalendáře 10 OBSAH Nástěnné kalendáře SALVADOR DALÍ 1 IMPRESSIONISTS I 2 AUGUSTE RENOIR 3 LEONARDO DA VINCI 4 GUSTAV KLIMT 5 ANTIQUE MAPS 6 SEA ART 7 CLAUDE MONET 8 IMPRESSIONISTS II 8 HOLIDAY HISTORY 9 WOMAN ART

Více

Magnetická záložka je skvělým drobným dárkem pro milovníky četby či pilné studenty.

Magnetická záložka je skvělým drobným dárkem pro milovníky četby či pilné studenty. Záložka s magnetem Č. karty 191 Magnetická záložka je skvělým drobným dárkem pro milovníky četby či pilné studenty. Díky magnetům z knihy nevypadává; přední díl je zkrácený pro snadnější otevírání. Zepředu

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

KATALOG KALENDÁŘŮ A DIÁŘŮ

KATALOG KALENDÁŘŮ A DIÁŘŮ KATALOG KALENDÁŘŮ A DIÁŘŮ 2015 SNADNÁ ORIENTACE 01. KALENDÁŘE NÁSTĚNNÉ.........................................1 6 02. KALENDÁŘE STOLNÍ............................................7 10 03. DIÁŘE..........................................................

Více

IGELITOVÉ TAŠKY S POTISKEM

IGELITOVÉ TAŠKY S POTISKEM IGELITOVÉ TAŠKY S POTISKEM KLASICKÝ POTISK IGELITEK - sítotisk Tisk tiskne se přímými barvami pantone Tisk fotek nelze Tisk do kraje nelze, od kraje je nutné dodržovat cca 2 cm mezery Min. počet do výroby:

Více

firemní dárky vánocní ˇ nabídka

firemní dárky vánocní ˇ nabídka Firemní dárky 2011 firemní dárky vánocní ˇ nabídka Pero je mocnější než meč! říká kardinál Richelieu v divadelní hře Edwarda Bulwer-Lyttona. A my dodáváme: proč tuto sílu nevyužít?! Zatímco meč do dnešních

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKA KALENDÁŘŮ PRO ROK 2014 DLE VLASTNÍ PŘEDLOHY se slevou 20% a navíc při objednávce nad 20.000 Kč

SPECIÁLNÍ NABÍDKA KALENDÁŘŮ PRO ROK 2014 DLE VLASTNÍ PŘEDLOHY se slevou 20% a navíc při objednávce nad 20.000 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA KALENDÁŘŮ PRO ROK 2014 DLE VLASTNÍ PŘEDLOHY se slevou 20% a navíc při objednávce nad 20.000 Kč zpracování tiskového souboru zdarma nebo další sleva. Poskytujeme také slevu na autoraká

Více

Speciální Vánoční nabídka

Speciální Vánoční nabídka Speciální Vánoční nabídka Uvedené ceny jsou včetně DPH. Jednotné dodání 99Kč. Odběr na fakturu nebo dobírku. Akční ceny platí při objednání do 31/10 - dodání cca 5-10 pracovních dnů 1. Vánoční ozdoby na

Více

KALENDÁŘE, DIÁŘE, PF KARTY

KALENDÁŘE, DIÁŘE, PF KARTY 279 302 KALENDÁŘE, DIÁŘE, PF KARTY nástěnné a stolní kalendáře, obaly na kalendáře, diáře, zápisníky, PF karty 280 NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE SCENIC 159. 00 UN-022 List: 68x33 cm, Kalendář: 68x39 cm Potisk: 672x55

Více

LED vánoční osvětlení. 7/2019 (N)

LED vánoční osvětlení.   7/2019 (N) LED vánoční osvětlení www.solight.cz 7/2019 (N) 15cm 4x AAA RGB LED projekční koule 1V220 LED vánoční projekční koule promítá motivy hvězd a nočního nebe barva projekce: bílá, modrá, zelená, červená počet

Více

www.glamur.cz odkládací stolek z mangového dřeva CENA: 13 446,- Kč bez DPH matné mangové dřevo, postaršené, lehce bělené

www.glamur.cz odkládací stolek z mangového dřeva CENA: 13 446,- Kč bez DPH matné mangové dřevo, postaršené, lehce bělené T001 odkládací stolek z mangového dřeva CENA: 13 446,- Kč bez DPH matné mangové dřevo, postaršené, lehce bělené rozměry (cm): v 77 x š 86 x h 38 hmotnost: 13,10 kg T002 odkládací stolek z mangového dřeva

Více

Dokončující zpracování

Dokončující zpracování Dokončující zpracování Historický www.isspolygr.cz Vytvořil: Bc. Eva Veselá 24. 11. 2012 Interaktivní 1 Strana: 1 Škola Brno, Šmahova 110 Ročník 1,3 (SOŠ, SOU) Název projektu Interaktivní metody zdokonalující

Více

Výprodej Vánoce 2019

Výprodej Vánoce 2019 Počet Označení www.sosdekorace.com Dobronická 1256, 148 00 Prague 4, Tel.: +420 234 721 110, email: info@sosdekorace.com Výprodej Vánoce 2019 Obrázek Stránka Název Rozměr Výška Šířka Délka Dia Informace

Více

Bonboniéry a čokolády

Bonboniéry a čokolády Bonboniéry a čokolády Dárková kolekce bonboniér a čokolád Nabídněte Vašim zákazníkům výbornou čokoládu v nádherných květinových obalech. SELLLOT s.r.o. K Hájům 1309/34, 155 00 Praha 5 - Stodůlky, Telefon:

Více

NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY

NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY 1 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší varianta II. Varianta Možnost

Více

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 A4 A3 jednostr. oboustr. jednostr. oboustr. 1-99 ks 2,00 Kč 3,00 Kč 3,00 Kč 6,00 Kč 100-249 ks 1,80 Kč 2,80 Kč 2,80 Kč 5,60 Kč 250-500 ks 1,60 Kč 2,60 Kč 2,60 Kč

Více

4 důvody proč. Tel:

4 důvody proč. Tel: katalog výrobků 4 důvody proč Tradice od roku 1990 KRAB BRNO, s.r.o. je společnost, která začala psát svoji historii v dubnu 1990. Zakladateli společnosti byli pánové Richard Masařík a Aleš Zeman. Postupem

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH MORETTI tyčinky čirá transparentní kg 505,00 581, MORETTI tyčinky světlá béžová

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH MORETTI tyčinky čirá transparentní kg 505,00 581, MORETTI tyčinky světlá béžová 3575001 MORETTI tyčinky čirá transparentní kg 505,00 581,00 3575002 MORETTI tyčinky světlá béžová transparentní kg 505,00 581,00 3575003 MORETTI tyčinky světlý topaz transparentní kg 505,00 581,00 3575004

Více

Výtvarné nápady prosinec 2018

Výtvarné nápady prosinec 2018 Výtvarné nápady prosinec 2018 Jana Podzemná výtvarka s kopírákem - modrá přáníčka gumovaná přáníčka vánoční prasátko a chaloupka výtvarka s kopírákem - modrá přáníčka -grafika, kreslení -práce s papírem

Více

Připravte se na první zvonění

Připravte se na první zvonění Připravte se na první zvonění Moderní chlapecké triko se sportovním motivem, modré či tmavě modré, Stylové legínky pro malé parádnice, květované, tmavě modré nebo béžové, Batůžek pro předškoláky, s oblíbenými

Více

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK VITAL HAIR PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR Profesionální

Více

TISK CENIN (ochranné prvky, tiskárny)

TISK CENIN (ochranné prvky, tiskárny) ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE TISK CENIN (ochranné prvky, tiskárny) semestrální práce Zdeněk Čumpelík Martin Čížek V Praze

Více

ZNAK / 1.1 ZÁKLADNÍ BAREVNÁ VARIANTA. 25 mm. 20 mm

ZNAK / 1.1 ZÁKLADNÍ BAREVNÁ VARIANTA. 25 mm. 20 mm ZNAK / 1.1 ZÁKLADNÍ BAREVNÁ VARIANTA 20 mm 25 mm Znak města Písku je tvořen modrým štítem, v němž je stříbrná kvádrová hradební zeď s cimbuřím o šesti stínkách a s otevřenou branou bez vrat, s vytaženou

Více

Sladké a pohodové Vánoce nejen na stránkách našeho nového katalogu Vám přeje OBSAH SLADKÉ VÁNOCE 2016 ADVENTNÍ KALENDÁŘE 3-4 VÁNOČNÍ KOLEKCE 5-6

Sladké a pohodové Vánoce nejen na stránkách našeho nového katalogu Vám přeje OBSAH SLADKÉ VÁNOCE 2016 ADVENTNÍ KALENDÁŘE 3-4 VÁNOČNÍ KOLEKCE 5-6 Sladké Vánoce OBSAH SLADKÉ VÁNOCE ADVENTNÍ KALENDÁŘE 3-4 VÁNOČNÍ KOLEKCE 5-6 VÁNOČNÍ DUTÉ FIGURKY 7-10 VÁNOČNÍ ZÁVĚSKY 11-12 VÁNOČNÍ SÁČKY A SÍŤKY 13-15 TVAROVANÉ ČOKOLÁDKY 16 SPECIÁLNÍ VÁNOČNÍ SORTIMENT

Více

KATALOG KOVOVÝCH KNOFLÍKŮ

KATALOG KOVOVÝCH KNOFLÍKŮ KATALOG KOVOVÝCH KNOFLÍKŮ strana 1 z 18 Kód Foto Barva Velikost v mm Kusů v balení Cena za kus bez DPH v Kč Cena za balení bez DPH v Kč KN001Z zlatá 30 25 6,20 155,00 KN001S stříbrná 30 25 6,20 155,00

Více