Inovace 2016 určujeme nové standardy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Inovace 2016 určujeme nové standardy"

Transkript

1 Inovace 2016 určujeme nové standardy Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy

2 Úvod Hybrid Connect Power Současné motto firmy Viessmann zní: Hybrid Connect Power. To předurčuje hlavní témata, která budou mít v nejbližší budoucnosti zásadní vliv na změny v našem odvětví. Hybrid je synonymem energetického spojení budoucnosti díky pružnému využití dvou různých nosičů energie v jednom zařízení jsou to řešení, která se uplatňují již dnes a kladou důraz na maximální využití všech druhů energií. Connect vypovídá o digitálním ovládání energetických nosičů pomocí inteligentních rozhraní na síti. To spojuje všechny dílčí soustavy systému a zajišťuje jejich napojení na internet. Díky tomu je zaručeno nejvyšší pohodlí i bezpečnost zákazníka. Power symbolizuje výrobu a využívání vlastního proudu v každé domácnosti, což je zárukou velké nezávislosti a ochrany životního prostředí.

3 2/3 Řada inovativních řešení Firma Viessmann, technologický lídr v mnoha odvětvích představuje na nejdůležitějších světových veletrzích celou řadu inovativních řešení. Zde je jen několik příkladů: Nová série závěsných plynových kondenzačních kotlů Vitodens 100-W a 200-W s rozšířeným rozsahem modulace výkonu kotle a s moderním způsobem ovládání pomocí mobilních zařízení. Hybridní kompaktní zařízení Vitocaldens 222-F a Vitocal 250-S, které spojují výhody plynové kondenzační techniky s využitím bezplatného tepla z okolního prostředí. Nová regulace Vitotronic 200 s možností komunikace přes internet, s integrovaným manažerem energie a barevným dotykovým displejem, který umožní uživateli mít z libovolného místa stálý přehled o kompletních údajích o spotřebě energie a výtěžku solární energie. Silná značka a moderní technologická řešení/moderní technologie V uplynulých letech jsme značně rozšířili naši technologickou základnu. S takto komplexní nabídkou obsahující individuální řešení jsme získali jednoznačnou pozici výrazného lídra na trhu díky efektivním systémům a výkonu od 1 do kw pro všechny oblasti použití a všechny nosiče energií. Zvítězit nad výzvami budoucnosti Na posledním veletrhu ISH Energy 2015 se firma Viessmann prezentovala jako značka, která je silnější než kdykoli předtím. Jsme vysoce specializovaní ve všech tržních segmentech, vnímáme však, na rozdíl od výrobců jednotlivých zařízení, topnou, chladicí a ventilační techniku jako jeden vzájemně spolupracující systém. Kompletní nabídka téměř všech nosičů energie nám umožňuje navrhnout vždy nejlepší možné řešení přesně přizpůsobené potřebám. Široké portfolio služeb pro obchodní partnery Podporujeme naše obchodní partnery nejen zajištěním kompletní nabídky, ale také díky širokému portfoliu on-line služeb, které se nám podařilo ještě více rozšířit: Díky tomu jsme dokonale připraveni přijímat spolu s našimi obchodními partnery výzvy, jaké přináší budoucnost. Prof. Dr. Martin Viessmann Od pružné koncepce logistiky, přes servis našeho technického oddělení zaměřený na klienta, až po nabídku školení Akademie Viessmann přizpůsobenou nejrůznějším potřebám. Jak při seminářích, tak při specializovaných školeních předáváme našim obchodním partnerům know-how z oblasti využívání nových technologií potřebné v praxi. Od reklamních příspěvků spojených s akcemi, přes náš on-line portál, až po přítomnost naší značky v aréně zimních sportů, jež pomohla prodeji a v sezóně 2015/2016 opětovně přitahovala mnoho pozornosti v médiích. V roce 2015 jsme navíc poprvé vystoupili na veletrhu ISH Energy s řadou přednášek, které našim partnerům zprostředkovaly důležitá témata v celé jejich šíři.

4 Kondenzační plynový kotel VITODENS 100-W / 111-W Závěsné kondenzační plynové kotle od 4,7 do 35 kw Se svými kompaktními rozměry, nízkou hmotností a tichým provozem nacházejí tyto cenově atraktivní kondenzační kotle bez problémů své místo v bytových prostorech. Vitodens 111-W disponuje 46litrovým zásobníkem teplé vody s nabíjením pomocí deskového výměníku s funkcí vrstvení. I přes malý objem zásobníku může kotel poskytovat velké množství teplé vody. Široký rozsah modulace topného výkonu zaručuje, že se toto zařízení dokonale hodí jak do nových bytů a generačních domů s nízkými tepelnými nároky, tak i do modernizovaných prostor s výššími nároky na energii. Za každých pracovních podmínek se kotel dokonale přizpůsobí tepelným potřebám budovy a ještě sníží náklady na vytápění. Tepelný výměník z ušlechtilé oceli Podobně jako všechny plynové kondenzační kotle značky Viessmann také Vitodens 100-W a 111-W jsou vybaveny tepelným výměníkem Inox-Radial vyrobeným z ušlechtilé oceli. Tato technika zajišťuje vysokou účinnost v řádu až 98 % (H s )/109 % (H i ) a vyznačuje se dlouhou dobou užívání a bezpečným a efektivním provozem. V případě tepelného výměníku Inox-Radial poskytuje Viessmann 10letou záruku na netěsnosti způsobené korozí. 5 let záruka 10 na kotle Vitodens do 35 kw let záruka na výměníky tepla Inox-Radial Kompletní informace o 5leté záruce obsahuje servisní smlouva, která je součástí dodávky kondenzačního kotle. Pro všechny výměníky tepla Inox-Radial u kondenzačních kotlů do 150 kw platí možnost 10leté roční záruky na netěsnost způsobenou korozí. Podsvícený LCD dotykový displej. Dotykový displej zvyšuje komfort obsluhy Závěsné plynové kondenzační kotle Vitodens 100-W a Vitodens 111-W se ovládají pomocí podsvíceného dotykového LCD panelu. Displej je dobře čitelný a a jeho obsluha je velmi komfortní i ve tmě. Progresivní inovace! Nový dotykový LCD displej

5 4/5 1 Tepelný výměník Inox-Radial z ušlechtilé oceli zaručuje vysokou spolehlivost a dlouholetý provoz 2 Modulovaný válcový hořák MatriX litrový nabíjecí zásobník teplé vody (Vitodens 111-W) 4 Integrovaná expanzní nádoba Ventilátor ke spalování s regulovanými otáčkami umožňuje tichý a energeticky úsporný provoz kotle 5 6 Energeticky úsporné oběhové čerpadlo ovládané elektronicky 7 Deskový tepelný výměník pro komfortní ohřev teplé vody (v kombinovaném kotli) 8 Podsvícený LCD dotykový displej 8 8 Vitodens 100-W (plynový kondenzační kotel, topný/kombinovaný) Vitodens 111-W (závěsný kotel se zabudovaným zásobníkem pro ohřev pitné vody) Vlastnosti produktu Normovaný stupeň využití: až 98 % (H s ) /109 % (H i ). Válcový hořák MatriX a tepelný výměník Inox-Radial z nerezové ušlechtilé oceli. Vysoce efektivní oběhové čerpadlo s regulací otáček. 46litrový zásobník z nerezové oceli (Vitodens 111-W). Dotyková obsluha pomocí podsvíceného LCD displeje. Tichý provoz méně než 38 db(a) umožňuje umístit kotel do blízkosti obytných místností. Možnost instalace bez bočních přístupů do skříní a kuchyňských sestav. Výhody pro obchodní partnery Ideální pro modernizace díky kompaktním rozměrům. Snadná obsluha/zprovoznění pomocí podsvíceného dotykového LCD displeje. Snadný přístup zepředu, bez nutnosti ponechávání servisních odstupů po stranách; možnost zabudování kotle po stranách. Možnost připojení kotlů v bytových domech ke komínům ve svodném systému. Možnost řízení topného okruhu s 3cestným směšovacím ventilem. Možnost provozu kotle v instalaci s hydraulickou výhybkou. Ekvitermní regulace topná křivka nastavitelná v plném rozsahu. Nové termostaty Vitotrol 100 OT1 s časovým programováním vytápění budovy a přípravy teplé vody. Výhody pro uživatele Díky kompaktním rozměrům nezabírá mnoho místa v obytné zóně. Velmi tichý provoz <38 db(a). Výjimečně snadná a intuitivní obsluha regulátoru vybaveného dotykovým displejem. Spolehlivý a s dlouhou životností zhotovený z ušlechtilé ocele vysoké kvality. Třída energetické efektivity A.

6 Kondenzační plynový kotel VITODENS 200-W / 222-W / 222-F / 242-F Závěsné a stacionární kondenzační plynové kotle od 1,8 do 35 kw V nabídce společnosti Viessmann mají své místo také univerzální kondenzační závěsné kotle Vitodens 200-W pro maximálně úsporné vytápění plynem, kotle s vestavěným zásobníkem pro přípravu teplé vody Vitodens 222-W, stacionární kompaktní kotle 222-F se zásobníkem teplé vody s nabíjením nebo přímo vybaveným topnou spirálou a konečně také kotle Vitodens 242-F s možností připojení a instalace slunečních kolektorů. Snadné ovládání a úplná kontrola Na první pohled zaujmou nové regulace těchto kotlů. Při jejich důkladnějším prohlédnutí zjistíme, že jejich obsluha je ještě snadnější a přináší uživatelům nové možnosti. Závěsné a kompaktní kotle jsou vybaveny regulátorem s velkým barevným dotykovým displejem s úhlopříčkou téměř 13 cm (5 ). Doplňková funkce s názvem Energie Cockpit umožňuje důkladnou kontrolu provozu a také kontrolu spotřeby a dalších parametrů např.: spotřebu plynu, spotřebu elektrické energie, aktuální výkon, s kterým kotel pracuje, rozložení teploty v zásobníku teplé vody, nebo výtěžky z instalace slunečních kolektorů. 5 let záruka 10 na kotle Vitodens do 35 kw let záruka na výměníky tepla Inox-Radial Kompletní informace o 5leté záruce obsahuje servisní smlouva, která je součástí dodávky kondenzačního kotle. Pro všechny výměníky tepla Inox-Radial u kondenzačních kotlů do 150 kw platí možnost 10leté roční záruky na netěsnost způsobenou korozí. Světová novinka! Modulace 1:19 Energy Cockpit Aplikace Vitotrol App Plus. Práci kotle může ale jeho uživatel nebo servisní pracovník plně kontrolovat i z prostoru mimo dům, a to pomocí mobilních zařízení. Výjimečně úsporné vytápění Nové kotle se ještě lépe přizpůsobují tepelným potřebám budovy ještě více šetří palivo. Systém kontroly a optimalizace dodávání tepla, systém kontroly kvality spalování plynu Lambda Pro Control a velmi široký rozsah modulace topného výkonu, až 1:19, umožňují výjimečně úsporné vytápění nových a modernizovaných budov. Možnost připojení k síti a internetu Zařízení je již z výroby přizpůsobeno k připojení k internetu. Pomocí sítě WLAN ho lze ovládat z libovolného místa pomocí aplikace Vitotrol App ve smartphonu nebo tabletu. Kromě toho má zařízení síťové rozhraní, díky němuž lze kondenzační kotle Vitodens připojit bezprostředně s routerem DSL pomocí ethernetového kabelu.

7 6/7 Vitodens 200-W 1 Tepelný výměník Inox-Radial 2 Sálavý válcový hořák MatriX se systémem regulace spalování Lambda Pro Control Plus 3 Regulace Vitotronic 4 Membránová expanzní nádoba Manažer energie. Vlastnosti produktu Normovaný stupeň využití: až 98 % (H s ) /109 % (H i ). Rozsah modulace výkonu: 1:10, maximálně až 1:19. Sálavý válcový hořák MatriX a tepelný výměník Inox-Radial z ušlechtilé oceli vysoké kvality. Pětipalcový barevný dotykový displej s funkcí nápovědy a systémem kontroly energie Energie Cockpit. Tichý provoz díky dodatečné akustické izolaci a tepelnému plášti. Výhody pro obchodní partnery Snadné nastavení instalace s využitím grafiky. Rychlé zprovoznění instalace podporované asistentem uvedení do provozu. Nový systém hydraulických rychlospojek pro montáž kotle na konzoly bez použití nářadí. Jednodušší modernizace kotelny díky většímu odstupu vodních přípojek od stěny. Automatické přizpůsobení množství vzduchu ke spalování v závislosti na měnících se podmínkách okolí, např. při silném větru. Výhody pro uživatele Atraktivní vzhled a vysoký komfort obsluhy pomocí barevného dotykového displeje se zobrazením textu a grafiky. Možnost vytvoření oblíbených programů. Tichý provoz díky dodatečné zvukové izolaci pláště kotle. Nejnižší možné náklady na vytápění plynem: optimalizace doby provozu kotle, kontrola kvality spalování, sálavý válcový hořák MatriX, široký rozsah modulace topného výkonu. Systém Energie Cockpit: kontroluje spotřebu plynu a elektrické energie; aktuální výkon, s nímž kotel pracuje; rozložení teploty v zásobníku teplé vody; výtěžky energie z instalace slunečních kolektorů. Použití ušlechtilé oceli vysoké kvality zaručuje spolehlivý a dlouhodobý provoz. 10 let záruky na tepelný výměník Inox-Radial.

8 Hybridní zařízení VITOCALDENS 222-F Hybridní plynová topná centrála od 1,3 do 19 kw provozovatele zařízení nebo se vyloučí méně CO 2, případně dochází ke komfortnějšímu způsobu přípravy teplé vody. Díky vysokému podílu tepelného čerpadla na roční práci až ve výši 80 % se systém vyznačuje nízkými provozními náklady. Topení, které myslí a šetří za vás Zařízení Vitocaldens 222-F umožňuje velmi flexibilní provoz, protože je možné si předem zvolit z následujících typů provozů: na výběr jsou provozní režimy ekonomický, ekologický a komfortní. O tuto funkci se stará inteligentní manažer Hybrid Pro Control. Oba zdroje tepla jsou dokonale vzájemně sladěny. Podle hodnot zadaných provozovatelem (například cena plynu a elektřiny nebo faktor primární energie) zařízení automaticky zjistí, který z obou zdrojů tepla má přednost, popř. zda je vhodný paralelní provoz, a automaticky ho podle potřeby nastaví. Přitom se zohlední aktuální venkovní teplota, požadovaný výkon a potřebná výstupní teplota. Vysoký komfort přípravy teplé vody díky integrovanému nabíjecímu zásobníku Integrovaný 130litrový nabíjecí zásobník pitné vody umožňuje v létě mimořádně levnou přípravu teplé vody. V případě vysoké potřeby teplé vody se volitelně zapne plynový kondenzační kotel, který zajistí vysoký komfort i při zásobování více než jen jednoho odběrního místa. Světová novinka! Inteligentní regulace Hybrid Pro Control V případě novostavby nebo modernizace je často obtížné zvolit vhodný energetický nosič. Zařízení Vitocaldens 222-F je ale správnou volbou. Má dva zdroje tepla a regulaci Vitotronic 200 s inteligentním řízením energie Hybrid Pro Control, které automaticky vybere nejvýhodnější a nejefektivnější způsob provozu. Při běžném provozu využívá toto tepelné čerpadlo vysoký podíl bezplatného tepla z okolního prostředí. Za tímto účelem odebírá venkovní jednotka venkovnímu vzduchu teplo a převádí ho kompresorem na výstupní teplotu až 55 C. Plynový kondenzační kotel se zapne pokaždé pouze tehdy, když je to vhodné z hlediska předem nastaveného druhu provozu, tzn. když to přinese nižší provozní náklady pro Vysoký komfort obsluhy pomocí bezdrátového dálkového ovládání nebo chytrého telefonu Regulaci tepelného čerpadla Vitotronic 200 (typ WO1C) lze řídit z domova pomocí ovládání Vitotrol 300-A. Přístup je však možný i kdykoliv přes internet pomocí aplikace Vitotrol App nebo odkudkoliv z cest pomocí chytrého telefonu (ios, Android) nebo tabletu (ios, Android). Využití vlastní elektrické energie vyrobené fotovoltaickým zařízením Hybridní tepelné čerpadlo Vitocaldens 222-F je již připraveno pro využití vlastní elektrické energie vyrobené fotovoltaickým zařízením. S takto vyrobenou energií se provozují elektrické komponenty topné centrály, takže ušetříte náklady.

9 8/9 Vitocaldens 222-F 1 Plynový kondenzační kotel s nerezovými plochami výměníku tepla Inox-Radial a modulovaným sálavým válcovým hořákem MatriX 2 Kondenzátor 3 Regulace Vitotronic 200 s funkcí Hybrid Pro Control 4 Vysoce efektivní oběhové čerpadlo topného okruhu 5 Nabíjecí čerpadlo ohřevu pitné vody 6 Třícestné přepínací ventily 7 130litrový nabíjecí zásobník pitné vody Jednoduché a přehledné: základní nastavení regulace popř. požadavky na změny probíhají intuitivně přes zadávací menu. Vlastnosti produktu Plynový kondenzační kotel s modulovaným topným výkonem: 3,2 19,0 kw. Normovaný stupeň využití: až 98 % (H s ) /109 % (H i ). Modulovaný sálavý válcový hořák MatriX. Koeficient efektivity tepelného čerpadla COP až 3,1 (pro A-7/ W35). Modulace výkonu tepelného čerpadla: 1,3 7,7 kw, 2,7 10,9 kw nebo 3,3 12,3 kw. Integrovaný zásobník teplé vody s objemem 130 l. Vitotronic 200 s Hybrid Pro Control pro optimalizaci nákladů na vytápění. Výhody pro obchodní partnery Krátká doba montáže díky kompaktnímu, snadno instalovatelnému vnitřnímu modulu, který je z elektrického a hydraulického hlediska připraven již z výroby. Vysoká bezpečnost projektování a výstavby instalace. Snadná instalace vnější modul je spojený s vnitřním potrubím chladiva. Výhody pro uživatele Vysoká bezpečnost provozu díky dvěma integrovaným tepelným zdrojům fungujícím nezávisle na sobě. Nízké provozní náklady s ohledem na optimální využívání tepelného čerpadla a plynového kondenzačního kotle. Vysoký komfort používání teplé užitkové vody. Kompaktní rozměry. Hybrid Pro Control stálá kontrola a optimalizace nákladů na vytápění. Flexibilní řešení, řešení pro budoucnost. Příprava k užívání energie pocházející z fotovoltaických instalací a Smart Grid.

10 Solární technika VITOSOL 100-FM / 200-FM Sluneční kolektory s aktivní ochranou proti přehřátí ThermProtect Přehřívání v kolektorech Přehřívání se týká každé solární instalace, nezávisle na její velikosti a určení. Dochází k němu, pokud kolektory vyrábějí mnohem více tepla, než můžeme v dané chvíli využít, např. k ohřevu teplé vody. Přehřívání se projeví tak, že se solární kapalina začne vařit. Důsledkem často se vyskytujícího přehřívání je nutnost výměny solární kapaliny, což znamená pro uživatele vynaložení dalších provozních nákladů na zařízení. Přehřívání může mít také vliv na životnost samotných kolektorů a instalace. Jak zabraňovat přehřívání? S kolektory Vitosol 200-FM a Vitosol 100-FM přehřívání nikdy nehrozí. Jsou totiž vybaveny systémem ThermProtect, který vypne kolektor ještě předtím, než se příliš zahřeje. ThermProtect Technologie ThermProtect patentovaná firmou Viessmann aktivně zabraňuje přehřívání v solární instalaci. Spočívá v pokrytí absorbéru kolektoru dodatečnou vrstvou látky, která vlivem tepla mění své vlastnosti. Za teploty pod 70 C nepředstavuje pro sluneční paprsky žádnou překážku a kolektory pracují normálně, více než 95 % slunečního záření přitom přemění na teplo. Při teplotě nad 70 C začíná většinu slunečního záření odrážet, takže zabraňuje přehřívání kolektoru. Světová novinka! ThermProtect Automatické vypnutí kolektoru Ploché kolektory Vitosol 200-FM a Vitosol 100-FM představují ideální doplnění každé topné instalace. Účinně získávají energii slunečního záření a vyrobené teplo využívají pro podporu ohřevu teplé vody, k vytápění budovy nebo ohřevu vody v bazénu. Jejich výhody ocení zvláště majitelé budov, které nejsou obývány nastálo, budov s nestejnoměrnou spotřebou v jednotlivých měsících, stejně jako majitelé domů se solární podporou ústředního topení. Jejich výhody ocení rovněž majitelé rodinných a bytových domů. Při absenci odběru tepla z kolektorů nezačne solární kapalina vřít ani při maximálním osvitu. Potvrzují to testy, při nichž byly kolektory vystaveny po 7 dnů maximálnímu slunečnímu záření o velikosti 1000 W/m 2. Teplota, jakou dosáhly kolektory, nepřekračovala 140 C. Znamená to, že v typových instalacích solární kapalina nezačne vřít, neboť její teplota varu je nad 150 C. Další výhodou technologie ThermProtect je dlouhá životnost solární kapaliny a dlouhá období mezi jejími dalšími výměnami. Je to také delší životnost kolektorů, které nebudou vystaveny tepelným šokům.

11 10/ Vitosol 200-FM 1 Celoobvodově ohýbaný hliníkový rám z jednoho profilu 2 Krycí deska ze solárního skla 3 Meandrová trubka absorbéru 4 Selektivní absorbér s vrstvou ThermProtect 5 Vysoce účinná tepelná izolace Pro každý dům Sluneční kolektory Vitosol 200-FM a Vitosol 100-FM se dokonale hodí pro použití v každém domě, kde byla například použita příliš velká plocha slunečních kolektorů vzhledem k potřebám jeho obyvatel. Výborně se osvědčí také když v létě odjíždíme na dovolenou nebo když se děti odstěhují z domu a sníží se spotřeba teplé vody v domácnosti. Kolektory s technologií ThermProtect se samy přizpůsobí jakýmkoliv podmínkám provozu i jejich změnám, chrání tak celou instalaci. Zároveň zabraňují nežádoucím výdajům spojeným s odstraňováním následků stagnací. Výhody pro obchodní partnery Kompletní vybavení solárních instalací. Montáž kolektorů ve svislé nebo vodorovné pozici a k instalaci na střechu. Konstrukce kolektorů a systému jejich montáže je odolná proti měnícím se atmosférickým podmínkám, její pevnost je prověřena. Výhody pro uživatele Vysoce efektivní ploché kolektory Vitosol 200-FM a Vitosol 100-FM se samovypínací vrstvou ThermProtect. Absence přehřívání v instalaci v případě neodebírání tepla z kolektorů. Větší množství získané sluneční energie ve srovnání s konvenčními kolektory. Možnost integrace do konstrukce střechy (pouze typ 200-FM). Vyzkoušená, spolehlivá technologie kolektorů. Vysoká účinnost získávání energie ze slunečního záření. Těsnost proti průniku srážkové vody je potvrzena v souladu s EN (TÜV Rheinland).

12 Prodloužené pětiletá záruka Program prodloužené záruky maximální výhody jako standard! Prodejem moderní a efektivní topné techniky značky Viessmann pro nás péče o zákazníky nekončí. Kromě standardní záruky na nový topný systém společnost Viessmann nabízí možnost prodloužení záruky o 5 let s komplexními službami. Prodloužená záruka s komplexními službami Viessmann zaručuje ochranu zařízení po uplynutí doby jeho základní záruční doby. Program je nabízen a zajišťován přímo firmou Viessmann, spol. s r.o. Prodloužená záruka se vztahuje na zařízení Viessmann zakoupená prostřednictvím autorizovaných partnerských firem. Seznam autorizovaných prodejních míst je dostupný na stránkách Prodloužená záruka Viessmann je placenou službou zajišťující bezpečnost zařízení po dobu delší, než je standardní záruční doba. Tato služba se vztahuje na kondenzační kotle Vitodens, Vitocrossal a tepelná čerpadla Vitocal do 35 kw. Navíc služba obsahuje 10letou záruku na nerezový výměník tepla Inox-Radial pro nástěnné kondenzační kotle. Služba je dostupná pro vybrané výrobky uvedené v seznamu níže. Výhody na první pohled: Komplexní 5letá záruka je účtována jedním fixním ročním paušálem. Automatické připomenutí blížícího se termínu ročního servisu a sjednání vhodné doby pro jeho provedení. Veškeré záruční závady po celou dobu prodloužené záruky jsou odstraňovány bezplatně. V období hlavní topné sezóny je k dispozici hotline s havarijní službou. Prodloužená záruka s komplexními službami Viessmann umožňuje využívat výhody záruky po dobu 5 let od zprovoznění zařízení. Informace o 5leté záruční době Kompletní informace obsahuje servisní smlouva, která je součástí dodávky kondenzačního kotle nebo tepelného čerpadla do 35 kw. Zahrnutá zařízení: Vitodens 100-W 4,7 do 35 kw Vitodens 111-W 4,7 do 35 kw Vitodens 200-W 1,8 do 35 kw Vitodens 222-W 1,8 do 35 kw Vitodens 222-F 1,8 do 26 kw Vitodens 242-F 1,9 do 26 kw Vitocrossal 300 CU3A 2,6 do 35 kw Vitocal 200-G Vitocal 300-G do 35 kw Vitocal 222-G/242-G Vitocal 333-G/333-G NC/343-G Vitocal 200-S Vitocal 222-S/242-S Vitocal 250-S Vitocal 300-A Vitocal 350-A Vitocaldens 222-F

13 Technická podpora 12/13 Technická podpora Firma Viessmann zajišťuje všestrannou péči o zařízení od jeho prvního zprovoznění až po prohlídky a servisní činnosti. Po celou dobu jsou k dispozici pracovníci servisu, poradci na 24hodinové infolince a síť autorizovaných servisních firem. Vlastní technická služba Nabízíme služby na nejvyšší úrovni od prvního uvedení zařízení do provozu, přes pravidelnou roční údržbu a servis. Naši technici jsou vždy připraveni přijet k zákazníkovi a řešit servisní zásahy. Disponujeme kompletní sítí servisních techniků a máme pokryté celé území České republiky. Naši technici znají zařízení firmy Viessmann nejlépe, a proto mohou rychle a pružně reagovat na otázky a vyřešit problém se zařízením prostřednictvím telefonického kontaktu s obsluhou kotelny nebo pomocí moderního softwarového systému dálkové kontroly Vitodata 100 i 300. Výjimečné záruky Je samozřejmostí, že na všechny naše výrobky je poskytována 24měsíční záruka. Navíc přinášíme nový výjimečný koncept prodloužení záruky na 5 let pro kondenzační kotle Vitodens a Vitocrossal do výkonu 35 kw a také pro tepelná čerpadla Vitocal do výkonu 35 kw. Díky tomu získává koncový zákazník jistotu mimořádně spolehlivého a úsporného provozu, informace o potřebě pravidelné údržby a také přístup na hotline linku, která je po dobu sezóny, tj. od 1. října do 31. března, k dispozici každý den od 8:00 do 20:00 hodin. Podpisem servisní smlouvy zákazník rovněž získává špičkové služby. Servisní technik provede roční servis mimo hlavní topnou sezónu v jarních a letních měsících a připraví zařízení na sezónu. Nezapomeňme rovněž na bytové domy a firmy, kde jsou instalována zařízení větších výkonů. V těchto případech poskytujeme záruku 3 roky na kotle Vitoplex a Vitocrossal, přičemž tato záruka začíná platit podpisem servisní smlouvy. Spokojený uživatel je zárukou udržitelného rozvoje podnikání. Servis hotline tel.: Kromě záruky na výrobky nabízí společnost Viessmann také nadstandardní záruku na komponenty v délce deseti let. Vztahuje se na: Teplosměnné plochy Inox-Radial v nástěnných kondenzačních kotlích Vitodens. Univerzální topná tělesa. Systém podlahového vytápění.

14 Kompletní nabídka Viessmann Group Průmyslové systémy. Individuální řešení s efektivními systémy Kompletní program firmy Viessmann nabízí pro všechny oblasti aplikace a všechny zdroje energií individuální řešení s efektivními systémy. Jako jeden z mezinárodních výrobců nabízí Viessmann inteligentní, komfortní a efektivní topné, klimatizační a chladicí systémy a decentrální výrobu elektřiny. Viessmann produkty a systémy zaručují nejvyšší efektivitu a spolehlivost. Kompletní program firmy Viessmann nabízí špičkové technologie a vytváří standard pro celé odvětví. S vysokou energetickou efektivitou šetří náklady na vytápění a představuje správnou volbu i z ekologického hlediska. Topné systémy Viessmann nabízí pro všechny oblasti použití a všechny energetické zdroje individuální řešení s efektivními topnými systémy o výkonovém rozsahu od 1,0 do 2000 kw. Průmyslové systémy Pro průmysl a výrobu nabízí Viessmann efektivní systémy na výrobu tepla do 120 MW, chladu do 2 MW, páry do 120 t/h a elektřiny do 50 MW el. Parní kotle Horkovodní kotle Spalinové kotle Kotle na biomasu Zařízení na bioplyn: mokrá a suchá fermentace Úprava bioplynu a napájení rozvodů zemního plynu Power-to-Gas zařízení s biologickou metanizací Poradenství a montáž, uvedení do provozu, servis, monitoring Chladicí systémy Viessmann je jedním z předních evropských výrobců inovativních chladicích systémů pro obchod a průmysl. Chladicí systémy. Plynové a olejové kondenzační kotle Hybridní zařízení Zařízení na kombinovanou výrobu tepla a elektřiny, palivové články Tepelná čerpadla a zásobníky ledu Kotle na biomasu Termické solární systémy a fotovoltaika Zásobníky, systémová technika a příslušenství Chladicí nábytek Chladničky a mrazničky Chladicí agregáty Regálové systémy a příslušenství Poradenství a montáž, uvedení do provozu, servis, monitoring

15 Dodavatelský program Viessmann Česká republika 14/15 Plynové kotle Vitodens 100-W: 4,7 35 kw Vitodens 111-W: 4,7 35 kw Vitodens 200-W: 1,8 150 kw Vitodens 222-W: 1,8 35 kw Vitodens 222-F: 1,8 35 kw Vitodens 242-F: 1,9 26 kw Vitocrossal 300: 2,6 60 kw Vitopend 100-W: 10,5 24 kw Vitodens 200-W Vitocrossal 200 Kotle středních a velkých výkonů, kogenerační jednotky Vitoplex 100: kw Vitoplex 200: kw Vitoplex 300: kw Vitocrossal 200: kw Vitocrossal 300: kw Vitobloc 200: 6,0 530 kw el Vitomax 100-LW: 0,65 6 MW Vitomax 200-LW: 2,3 20 MW Vitomax 200-HW: 0,52 18,2 MW Vitomax 100-HS: 1 6,3 t/h Vitomax 200-HS: 0,5 26 t/h Vitomax D HS: t/h Holland 1: MW ERK: t/h HRSG: MW Solární kolektory Vitosol 100-FM: 2 a 2,3 m 2 Vitosol 200-FM: 2,3 m 2 Vitosol 200-T: 1,26, 1,51 a 3,03 m 2 Vitosol 300-T: 1,51 a 3,03 m 2 Vitosol 200-FM Vitoligno 300-C Kotle na biomasu Vitoligno 100-S: kw Vitoligno 150-S: kw Vitoligno 250-S: kw Vitoligno 250-F: kw Vitoligno 300-C: 2,4 48 kw Vitoligno 300-H: kw Vitoflex 300-RF: kw Vitoflex 300-UF: kw Vitoflex 300-FSB: kw Vitoflex 300-FSR: kw Vitocal 300-A Tepelná čerpadla Vitocal 200-S: 3 11,3 kw Vitocal 222-S: 3 11,3 kw Vitocal 242-S: 3 11,3 kw Vitocal 250-S: 3 11,3 kw Vitocaldens 222-F: 5,6 7,5 kw Vitocal 300-A: 7 8,5 kw Vitocal 300-A: 11,3 50 kw Vitocal 350-A: 10,6 18,5 kw Vitocal 200-G: 5,8 17,2 kw Vitocal 222-G: 5,9 10 kw Vitocal 242-G: 5,9 10 kw Vitocal 300-G: 5,7 42,8 kw Vitocal 333-G: 5,7 10,4 kw Vitocal 343-G: 5,7 10,4 kw Vitocal 350-G: 7,3 18,7 kw Vitocal 300-G Pro: kw Vitocal 350-G Pro: 27,2 197 kw

16 Viessmann, spol. s r.o. Plzeňská Chrášťany tel.: fax: Vaše specializovaná topenářská firma: CZ 07/2016 Načtěte kód a navštivte naše internetové stránky.

Spolupráce s RWE 2012

Spolupráce s RWE 2012 Spolupráce s RWE 2012 Velká modernizační kampaň RWE a Viessmann. Nabídka platná od 20. srpna do 31. prosince 2012. Úvod 2/3 Viessmann ve spolupráci s RWE připravil na období od 20. srpna do 31. prosince

Více

Spolupráce s RWE 2010

Spolupráce s RWE 2010 Spolupráce s RWE 2010 Velká modernizační kampaň RWE a Viessmann Ceník akčních sestav Platný od 1. dubna 2010 ZÁRUKA 5 LET Úvod/obsah 2/3 Viessmann ve spolupráci s RWE připravil na období od 1. dubna 2010

Více

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda 4,0 až 16,0 kw Splitové tepelné čerpadlo od firmy Viessmann je

Více

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle Vitopend 111-W Závěsný plynový kotel s integrovaným nerezovým zásobníkem teplé vody, typ WHSB, s modulovaným atmosférickým hořákem pro provoz závislý a nezávislý na vzduchu v místnosti. Rozsah tepelného

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

I Vy můžete snížit své náklady na vytápění. Využijte atraktivní letní akci.

I Vy můžete snížit své náklady na vytápění. Využijte atraktivní letní akci. I Vy můžete snížit své náklady na vytápění. Využijte atraktivní letní akci. Od 12. července do 12. září 2010 2 Velká letní akce Ti, kteří se v letním období rozhodnou zmodernizovat svůj topný systém instalací

Více

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort NOVINKA Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda IP inside Light Comfort Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort Teplo je náš živel Nová generace tepelných čerpadel vzduch/voda Nová

Více

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory.

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory. Zvýhodněné sestavy tepelných čerpadel Topné systémy skládající se z tepelného čerpadla v kombinaci se zásobníkovým ohřívačem teplé vody a dalším instalačním příslušenstvím. Vitocal: využijte naši špičkovou

Více

Úvod/obsah 2/3. Modernizace se vyplatí

Úvod/obsah 2/3. Modernizace se vyplatí Akční sestavy 2012 Topné systémy skládající se z plynových kotlů, slunečních kolektorů a tepelných čerpadel. Nabídka platná od 10. dubna do 30. června 2012. Úvod/obsah 2/3 Modernizace se vyplatí Na období

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VCC ecocompact VSC ecocompact VSC D aurocompact VKK ecocraft exclusiv ecocompact elegantní design Stacionární

Více

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream Efektivní řešení zítřka Moderní kondenzační technika se vyznačuje efektivním využíváním energie: díky zvýšenému odvádění tepla ze spalin

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPDL VZUCH - VOD www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Principem každého tepelného čerpadla vzduch - voda je přenos tepla z venkovního

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact Protože myslí dopředu. ecocompact revoluce ve vytápění

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem VSC ecocompact VSC S aurocompact ecocompact - revoluce ve vytápění Pohled na vnitřní

Více

Využijte energii slunce jako ideální doplněk každého topného systému

Využijte energii slunce jako ideální doplněk každého topného systému Využijte energii slunce jako ideální doplněk každého topného systému Od 1. 4. do 30. 6. 2010 solární bonus Viessmann Náš kompletní program pro všechny druhy energií: Olejové kotle Plynové kotle Solární

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 00210406101 Montážní partner: Investor: Jaromír Šnajdr 252 63 Roztoky Tel: 603422858

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka č. 00201518039 Montážní partner : E-mail: Tel.: Zadavatel: Jaroslav Škeřík Rabštejnská

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Zvýhodněné sestavy Vitosol 100-F

Zvýhodněné sestavy Vitosol 100-F Zvýhodněné sestavy Vitosol 100-F Platný od 1. června do 31. prosince 2012. Zvýhodněné sestavy Vitosol 100-F 2/3 Nové zvýhodněné solární sestavy pro rok 2012 Moderní a úsporné vytápění to je více než jen

Více

tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda)

tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0014000264 Montážní partner: E-mail: Tel.: Investor: Jiří Seifert Ranná E-mail: seifert24@seznam.cz tel.: 603263820 Vytvořil:

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2904201418 Montážní partner: Investor: Petr Nedvěd K Nové škole 1293 Praha 5,

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2904201411 Investor: paní Klára Černá RD Veltrusy email: klara.cerna@rebo-n.cz

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka 002136247893 Investor : Hrstka Rd Podsedice Tel: Email: Montážní firma: Tomáš Mach

Více

Akční sestavy Vitosol 100-F

Akční sestavy Vitosol 100-F Akční sestavy Vitosol 100-F Platný od 1. února do 30. června 2011 Akční sestavy Vitosol 100-F 2/3 Nečekejte na zelenou, ušetřete již dnes! Moderní a úsporné vytápění to je více než jen úsporný kotel.

Více

Ceník servisních služeb Platný od 1. června 2018

Ceník servisních služeb Platný od 1. června 2018 Ceník servisních služeb Platný od 1. června 2018 Služby Uvedení zdrojů tepla do provozu (dále též UDP) bez rozšiřovacích sad Předpoklady pro uvedení do provozu: montážní firmou připravená instalace topného

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2310201319 Investor: pan Peter Kovalčík RD Ruda 15, Velké Meziříčí email: peter.kovalcik@seznam.cz

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 1110201312 Investor: Vlastimil Pirek RD Domašín 260 email: 601234282 GSM: pirek@qservis

Více

Vytápění plynem. Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy

Vytápění plynem. Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy Vytápění plynem Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy 2/3 Vytápění plynem vždy čistá záležitost Na následujících stránkách vám poskytneme mnoho informací o technických zařízeních, která dnes

Více

Vitopend 100-W. Splňuje *** klasifikaci podle. směrnice o účinnosti

Vitopend 100-W. Splňuje *** klasifikaci podle. směrnice o účinnosti Vitopend 100-W Závěsný plynový topný/kombinovaný kotel, typ WH1D s modulovaným atmosférickým hořákem pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti. Rozsah jmenovitého tepelného výkonu: 10,5

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 02032052 Investor: pan Jakub Fiala RD Plzeň, Křimická 32 email: jakub_fiala@

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2015090201 Montážní partner: Investor: David Kamenický Rajhrad email: Tel.:

Více

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda splitové provedení. Logatherm WPLS.2. Všestranné využití obnovitelné energie. Teplo je náš živel

Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda splitové provedení. Logatherm WPLS.2. Všestranné využití obnovitelné energie. Teplo je náš živel Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda ogatherm WPS.2 Všestranné využití obnovitelné energie Teplo je náš živel Nová řada čerpadel ogatherm WPS.2 Kompaktní a flexibilní ogatherm WPS.2 Tepelná čerpadla vzduch/voda

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka 002136248654 Investor : Montážní firma: ENVIRA Group s.r.o. Petr Gajdoš E-mail :

Více

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle Závěsné kondenzační

Více

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort [ Vzduch ] [ Voda ] Tepelná čerpadla [ Země ] [ Buderus ] V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Logatherm WPLS Comfort Logatherm WPLS Light Teplo je náš živel Využijte energii ze vzduchu pro příjemné

Více

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle Závěsné kondenzační

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2014852124 Montážní partner: Investor: Radek Kousko RD Pohoří, Dobruška email:

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 050820144 Investor: pan Zdeněk Klejna RD Tachlovice, Na Vrškách 17 email: z.klejna@seznam.cz

Více

Podzimní akce. Ceník akčních kotlů a sestav Vitopend a Vitodens. Platný od 20. srpna do 15. prosince 2012.

Podzimní akce. Ceník akčních kotlů a sestav Vitopend a Vitodens. Platný od 20. srpna do 15. prosince 2012. Podzimní akce Ceník akčních kotlů a sestav Vitopend a Vitodens. Platný od. srpna do 15. prosince 12. Úvod/Obsah 2/3 Pro období vrcholu topenářské sezóny od. srpna do 15. prosince 12 jsme připravili mimořádnou

Více

(R)evoluce ve vytápění Plynové kondenzační kotle Condens 9000i/M. Plynové kondenzační kotle 1

(R)evoluce ve vytápění Plynové kondenzační kotle Condens 9000i/M. Plynové kondenzační kotle 1 (R)evoluce ve vytápění Plynové kondenzační kotle Condens 9000i/M Plynové kondenzační kotle 1 2 Plynové kondenzační kotle Plynové kondenzační kotle Princip od přírody, technika od Bosch Plynové kondenzační

Více

Vitodens 242-F, typ FB2A. 2.1 Popis výrobku

Vitodens 242-F, typ FB2A. 2.1 Popis výrobku Vitodens 4-F, typ FBA.1 Popis výrobku A Topné plochy Inox-Radial z ušlechtilé nerezové oceli pro vysokou provozní spolehlivost při dlouhé životnosti a maximální tepelný výkon na minimálním prostoru B Modulovaný

Více

Efektivní energie (NRQRPLFN¾ RKďHY YRG\ Y GRP FQRVWL SRPRF WHSHOQªKR ÎHUSDGOD

Efektivní energie (NRQRPLFN¾ RKďHY YRG\ Y GRP FQRVWL SRPRF WHSHOQªKR ÎHUSDGOD Efektivní energie Jak to funguje Tepelné čerpadlo vzduch / voda získává energii z atmosféry. Tento systém vyžaduje pouze 1 kw elektrické energie k výrobě 3 až 5 kw tepelné energie. 2-4 kw ENERGIE ZE VZDUCHU

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 25032037 Zadavatel: VODAPLYNTOPENÍ HOLICE s.r.o. Jiří Kamenický Email: votopholice@seznam.cz

Více

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Vytápění, ohřev teplé vody a řízené větrání se zpětným ziskem energie v rodinném domě tepelným čerpadlem NIBE s plynulou regulací výkonu 3,5-12kW

Více

Vitodens 222-F, typ FS2A. 1.1 Popis výrobku

Vitodens 222-F, typ FS2A. 1.1 Popis výrobku Vitodens 222-F, typ FS2A. Popis výrobku A Topné plochy Inox-Radial z ušlechtilé nerezové oceli pro vysokou provozní spolehlivost při dlouhé životnosti a maximální tepelný výkon na minimálním prostoru B

Více

Nový systém GeniaAir split. Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. jen 32 db(a)* Tepelná čerpadla

Nový systém GeniaAir split. Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. jen 32 db(a)* Tepelná čerpadla Tepelná čerpadla jen 32 db(a)* * Hladina akustického tlaku ve vzdálenosti 3 metry (instalace na stěně) Nový systém Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. Systém Naše

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 010420143 Investor: fa: Marek Poljak RD Bratřínov Email: M.Poljak@seznam.cz Tel.:

Více

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody Hlavní vlastnosti

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 25092034 Investor: Roman Boušek Bytová jednotka, ul. Na Příkopě 74/7, Beroun

Více

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory.

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory. Akční sestavy tepelných čerpadel Topné systémy skládající se z tepelného čerpadla v kombinaci se zásobníkovým ohřívačem teplé vody a dalším instalačním příslušenstvím. Vitocal: využijte naši špičkovou

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 4042044 Investor: pan Zdeněk Weber RD Malá Hraštice email: WeberZ@pvs..cz GSM:

Více

PROSUN PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda IP inside ight Comfort T Comfort Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort Teplo je náš živel Nová generace tepelných čerpadel vzduch/voda Nová

Více

PROENERGY KONTEJNEROVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. Modelová řada ProGAS 90-840. ProSun - alternative energy systems s.r.o.

PROENERGY KONTEJNEROVÉ KONDENZAČNÍ KOTELNY. Modelová řada ProGAS 90-840. ProSun - alternative energy systems s.r.o. PROENERGY ProSun - alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie využíváme v oblasti dodávky a instalace plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel,

Více

Gepard Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Gepard Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Gepard Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Vyberte si kondenzační kotel Gepard Condens Nikdy to nebylo tak

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 05052046 Investor: Roman a Iveta Králíkovi RD Běštín par.22/7 Email: Tel.: Zadavatel:

Více

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody

Více

Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů

Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační kotle mají mnohem vyšší stupeň využití než tradiční kotle možná instalace na stávající

Více

VIESMANN VITOCROSSAL 300 Plynové kondenzační kotle 26 až 60 kw

VIESMANN VITOCROSSAL 300 Plynové kondenzační kotle 26 až 60 kw VIESMANN VITOCROSSAL 300 Plynové kondenzační kotle 26 až 60 kw List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITOCROSSAL 300 Typ CU3A Plynový kondenzační kotel na zemní plyn a zkapalněný plyn (26 a

Více

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort [ Vzduch ] [ Voda ] Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení [ Země ] [ Buderus ] V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Logatherm WPLS Comfort Logatherm WPLS Light Teplo je náš živel Využijte

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VCC ecocompact VSC ecocompact VSC D aurocompact VK ecovit plus VKK ecocraft exclusiv ecocompact elegantní design

Více

KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA

KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA BALI BTFS E32 elektronické zapalování hořák vybaven třemi hořákovými trubicemi a ionizační kontrolou plamene atmosférický hořák z nerezové oceli sekundární

Více

Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků

Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků [ Vzduch ] [ Voda ] Family Komplety [ Země] [ Buderus ] Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků Family Komplet GB162 Family Komplet GB172 Logamax plus GB172 T Family Komplet GB072 Family Komplet U052/U054

Více

TOSHIBA ESTIA UNIKÁTNÍ KVALITA TEPELNÝCH ČERPADEL VZDUCH-VODA

TOSHIBA ESTIA UNIKÁTNÍ KVALITA TEPELNÝCH ČERPADEL VZDUCH-VODA TOSHIBA ESTIA UNIKÁTNÍ KVALITA TEPELNÝCH ČERPADEL VZDUCH-VODA Systém Estia představuje tepelná čerpadla vzduch-voda s extrémně vysokou účinností, která přinášejí do vaší domácnosti velmi nízké náklady

Více

Vytápění plynem. Průmyslové systémy Chladicí systémy

Vytápění plynem. Průmyslové systémy Chladicí systémy Vytápění plynem Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy 2/3 Čisté, efektivní, spolehlivé hospodárné vytápění plynem Ke komfortní výrobě tepla pomocí zemního plynu nabízí Viessmann různé technologie,

Více

Vytápění plynem vždy čistá záležitost

Vytápění plynem vždy čistá záležitost Vytápění plynem 2/3 Vytápění plynem vždy čistá záležitost Na následujících stránkách Vám poskytneme mnoho informací o technických zařízeních, která dnes můžete mít ve svém domě nebo bytě k dispozici pro

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0910201319 Investor: sl. Trnková RD Dyšiná email: GSM: Vyhotovil: Daniel Pytlík

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 302040 Investor: Pan Petr Klimt RD Dlouhá Lhota (Příbram) email: petr.klimt@o2-business.cz

Více

VITOPEND. Plynový topný/kombinovaný kotel pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti Jmenovitý tepelný výkon: 10,5 až 24 (29) kw

VITOPEND. Plynový topný/kombinovaný kotel pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti Jmenovitý tepelný výkon: 10,5 až 24 (29) kw VITOPEND Plynový topný/kombinovaný kotel pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti Jmenovitý tepelný výkon: 10,5 až 24 (29) kw 2 Atraktivní design Přesvědčivá technika To by se vám mohlo

Více

Vytápění plynem vždy čistá záležitost

Vytápění plynem vždy čistá záležitost Vytápění plynem 2/3 Vytápění plynem vždy čistá záležitost Na následujících stránkách Vám poskytneme mnoho informací o technických zařízeních, která dnes můžete mít ve svém domě nebo bytě k dispozici pro

Více

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační

Více

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 200-S

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 200-S Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOC 200-S Tepelná čerpadla Vitocal 200-S 4 až 12 kw Splitová tepelná čerpadla se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Tepelná čerpadla Vitocal 200-S mají certifikát

Více

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody Hlavní vlastnosti

Více

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulace Vaillant Tepelný komfort šitý na míru Inteligentní topný systém ví, kdy

Více

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150 litrů, který splňuje nejnáročnější

Více

Vitodens 222-W. 2.1 Popis výrobku. Doporučené použití & Rodinné a řadové domy

Vitodens 222-W. 2.1 Popis výrobku. Doporučené použití & Rodinné a řadové domy Vitodens -W.1 Popis výrobku A topné plochy Inox-Radial z nerezové ušlechtilé oceli - pro vysokou provozní spolehlivost při dlouhé životnosti a maximální tepelný výkon na minimálním prostoru B nabíjený

Více

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulace Vaillant Tepelný komfort šitý na míru Inteligentní topný systém ví, kdy

Více

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro Vaše úspory.

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro Vaše úspory. sestavy tepelných čerpadel Topné systémy skládající se z tepelného čerpadla v kombinaci se zásobníkovým ohřívačem teplé vody a dalším instalačním příslušenstvím. Vitocal: využijte naši špičkovou technologii

Více

A hydraulické přípojky. D tepelné čerpadlo země/voda. L 3cestný ventil (manuální) N pojistná skupina pitné vody

A hydraulické přípojky. D tepelné čerpadlo země/voda. L 3cestný ventil (manuální) N pojistná skupina pitné vody Vitocal 242-G.1 Popis výrobku A hydraulické přípojky B oběhové čerpadlo primárního okruhu C oběhová čerpadla topného a solárního okruhu D tepelné čerpadlo země/voda E deskový výměník tepla pro ohřev pitné

Více

Solární systémy. aurostep Solar Set 1

Solární systémy. aurostep Solar Set 1 Solární systémy aurostep Solar Set 1 Vše připraveno: aurostep Největší předností solárního systému aurostep pro přípravu teplé užitkové vody je jeho kompaktnost. Veškeré nutné prvky systému, čerpadlová

Více

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0021347893 9.8.2013 Investor : Jaroslav Čulík Husova 61, 53854 Luže 606364973 culik61@ceznam.cz vypracoval: Jiří

Více

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort

V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Teplo je náš živel. Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení. Logatherm WPLS Comfort [ Vzduch ] [ Voda ] Tepelná čerpadla vzduch-voda splitové provedení [ Země ] [ Buderus ] V zimě teplo a v létě chlad ze vzduchu! Logatherm WPLS Comfort Logatherm WPLS Light Teplo je náš živel Využijte

Více

KONDENZAČNÍ TURBO KOMÍNOVÉ PLYNOVÉ TOPIDLO

KONDENZAČNÍ TURBO KOMÍNOVÉ PLYNOVÉ TOPIDLO D-Trade Praha-105x148.indd 1 3.12.2014 15:51:14 KONDENZAČNÍ TURBO KOMÍNOVÉ PLYNOVÉ TOPIDLO D-Trade Praha-105x148.indd 2 3.12.2014 15:51:14 Obsah KONDENZAČNÍ KOTLE ITACA KOMBI 3 FORMENTERA KOMBI 4 NIAS

Více

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 001327091 p. Šulc 31.10.2013 Investor : Petr Šulc Náchod 739694567 petr.sulc@centrum.cz vypracoval: Jan Kvapil

Více

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Tepelný komfort VRC 410 s / VRC 420 s Inteligentní topný systém ví, kdy se venku ochladí Stejně tak i závěsné a stacionární kotle Vaillant,

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 02032 Investor: Gubytska Nataliya, Hubytskyy Petro RD Nová Ves pod Pleší, parc.č.

Více

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv Maximální přizpůsobení topného výkonu Široké možnosti použití Kondenzační kotle

Více

Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem

Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem VSC ecocompact Zlatá medaile SHK BRNO 2004 11-22 ecocompact Pohled na vnitřní část kotle ecocompact VSC 196-C 150 a b c a Kondenzační nerezový výměník

Více

Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků. Teplo je náš živel. Buderus Family komplety. Family Komplet GB162. Family Komplet GB172

Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků. Teplo je náš živel. Buderus Family komplety. Family Komplet GB162. Family Komplet GB172 Buderus Family komplety Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků Family Komplet GB162 Family Komplet GB172 Family Komplet GB072 Family Komplet U152 / U154 Logamax plus GB172 T Teplo je náš živel Family

Více

Vytápění plynem vždy čistá záležitost

Vytápění plynem vždy čistá záležitost Vytápění plynem 2/3 Vytápění plynem vždy čistá záležitost Na následujících stránkách Vám poskytneme mnoho informací o technických zařízeních, která dnes můžete mít ve svém domě nebo bytě k dispozici pro

Více

IVT AIR X - nejprodávanější vzduch/voda na trhu

IVT AIR X - nejprodávanější vzduch/voda na trhu IVT AIR X - nejprodávanější vzduch/voda na trhu Nakupujte od zkušených specialistů S více než patnácti tisíci spokojených zákazníků, jsme největším dodavatelem tepelných čerpadel v České republice. První

Více

IVT AIR X - nejprodávanější vzduch/voda na trhu

IVT AIR X - nejprodávanější vzduch/voda na trhu IVT AIR X - nejprodávanější vzduch/voda na trhu Nakupujte od zkušených specialistů S více než patnácti tisíci spokojených zákazníků, jsme největším dodavatelem tepelných čerpadel v České republice. První

Více

TEPELNÁ ČERPADLA prospekt 04/p/2018 Vyrobeno v Polsku

TEPELNÁ ČERPADLA prospekt 04/p/2018 Vyrobeno v Polsku TEPELNÁ ČERPADLA prospekt 04/p/08 Vyrobeno v Polsku www.galmet.eu ,49 hodnota COP A + TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH X VODA PRO OHŘEV TUV SE ZÁSOBNÍKEM spectra Vysoká hodnota COP,5 (při A0/W0-55) a,49 (při A5/W0-55),

Více

Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků - Family Komplety: Teplo je náš živel. Family Komplety

Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků - Family Komplety: Teplo je náš živel. Family Komplety [ Vzduch ] [ Voda ] Family Komplety [ Země] [ Buderus ] Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků - Family Komplety: Family Komplet GB162 Family Komplet GB172 Family Komplet GB022 Family Komplet U052/U054 Teplo

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 05042034 Zadavatel: fa: Král a syn s.r.o. Kréta 342, Terezín Email: kralasynsro@

Více

TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA

TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA Systém Estia představuje tepelná čerpadla vzduch-voda s extrémně vysokou účinností, která přinášejí do vaší domácnosti velmi nízké náklady na topení, na ohřev

Více

VICTRIX R ErP Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX R ErP Závěsné kondenzační kotle VICTRIX R ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX R ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné s možností připojit nepřímotopný zásobník TUV ŠIROKÉ MOŽNOSTI POUŽITÍ, JEDNODUCHÁ INSTALACE,

Více