Echowell PH 5. Výr. Číslo: 1130

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Echowell PH 5. Výr. Číslo: 1130"

Transkript

1 Echowell PH 5 Výr. Číslo: 1130

2 Obsah Začíname 1. Obsah balení Měření tepové frekvence před použitím PH Hrudní pás, snímač tepové frekvence a náramkové hodinky...01 Kapitola 1 režimy a obsluha tlačidel...02 přehled režimu a přehled tlačidel Všeobecné funkce tlačidel Základní funkce tlačidel Základní operace v režimu nastavení Kapitola 2 Funkce hodin a nastavení...06 Částkové režimy v časovém režimu...06 Úvod každého částkového režimu a nastavení Hodiny, nastavení režimu hodin Jako používat časovač odpočítávání? Alarmový režim. Jako používat alarmy? Nastavení dátumu režimu z období režimu Jako používat stopky / chronometer?...10 Kapitola 3 Nastavení srdcové a tepové frekvence...10 Funkce,,Jak měřit tepovou frekvenci s PH5?,,...10 Jak začít? Režim Start/Stop...11 Jak obnovit záznam srdcové frekvence? částkových modelů pod pulzovým režimem s funkcemi Cílová zóna rýchlostní režim Cvičení v časovém režimu Režim pro měření kalorii Režim pro měření straty tuku Tukový režim Režim chudnutí Maximální režim Průměrný režim Cílová zóna časového režimu Cílový režim Jak zadat osobní užívateľská data do PH5? Stopky...13 Bezpečnostní opatření...14 Varování!...14 Specifikace...14.

3 Začíname Děkujeme vám za výběr měřiče tepové frekvence PH5. 1.Obsah balení: Před použitím PH5 si zkontrolujte obsah balení. Každá sada vašeho PH5 zahrňuje: PH5 náramkové hodinky, hrudní pás se snímačem tepové frekvence, elastický pásek, držák na kolo, kabelové svazky, návod k obsluze a návod k montáži, atd. 2. Před použitím měřiče tepové frekvence PH5, berte prosím na vědomí následující: 1) Před použitím PH5 si správně nasaďte hrudní pás. (Podívejte se na dopis s informacemi o "Jak správně nosit hrudní pás?" Pro více informací). 2) Navlhčete části elektrod než začnete nosit hrudní pás pro měření srdeční frekvence se stabilním signálem. 3) Pokud poprvé používáte měřič PH5 zadejte své osobní údaje. 4) Pokud si pečlivě přečtete tento návod k obsluze, bude se vám snadno pracovat s těmito hodinkami. 3. Hrudní pás, snímač tepové frekvence a hodinky: Každý produkt PH5 se skládá z hrudního pásu (se snímačem srdeční frekvence) a náramkových hodinek. Plochy elektrod hrudního pásu přepoznají vaši srdeční frekvenci. (Obr.1), snímač tepové frekvence přenáší srdeční signály do náramkových hodinek (Obr.2) a na displeji se ukazují záznamy vaší srdeční frekvence během cvičení. Obr.1: Před měřením srdeční frekvence navlhčete elektrody s vodou: Obr.2: Signály se snímače tepové frekvence se přenášejí na náramkové hodinky. Snímač srdcové frekvence (vysílač) Náramkové hodinky (přijímač)

4 Kapitola 1 Režim a obsluha tlačítek V této kapitole uvidíte dostupní režimy a základní operace tlačítek v různych režimech. Pro tento typ hodinek PH5 jsou 4 hlavní způsoby, které jsou uvedeni níže: Nastavovací režim Pulsní režim Časový režim Záznamový režim V pulsním režimu, je 12 dílčích režimů, které jsou uvedeny níže: Režim omezení cílové zóny, režim odborné přípravy, kalorie,% spalování tuků, redukce hmotnosti, režim hubnutí, maximální režim AVG, režim časového pásma, cílový režim, režim uživatelských dat, stopky, atd. Některé funkce srdečního tepu pracují pouze v režimu záznamu. (Viz kapitola 3 pro podrobnosti). V časovém režimu je pět dílčích režimů, které jsou uvedeny níže: Režim budík, odpočítávání časovače, alarm, datum, stopky, atd. Přehled tlačidel: 1. Základní funkce tlačidel: PH5 hodinky nabízejí 4 multifunkční tlačítka, jak je znázorněno níže.

5 Stiskněte toto tlačítko pro nastavovací režim. Stiskněte toto tlačítko pro ukončení nastavení. Stiskněte toto tlačítko pro zapnutí EL osvětlení pozadí. Sada tlačítek (svetelní tlačítko) Stiskněte toto tlačítko pro vstup do pulzního režimu. Stisknutím tohoto tlačítka se přesunete do pulzního režimu. Stisknutím tohoto tlačítka se přesunete na další hodnotu nebo volbu v nastavovacím režimu. Pulsové tlačítko (další tlačítko) Časové tlačítko ST/SP tlačítko (tlačítko +1) (tlačítko 1 ) Stiskněte toto tlačítko pro vstup do časového režimu. Stiskněte toto tlačítko pro pohyb vpřed v časovém režimu. Stiskněte a podržte toto tlačítko pro vynulování stopek. Stiskněte toto tlačítko pro zvýšení hodnoty v režimu nastavení. Stiskněte toto tlačítko (nebo ST / SP tlačítko) pro výběr při nastavování. (12h/24h, ON / OFF, atd.) ("+1" je v blízkosti časového tlačítka na displeji v režimu nastavení.) Stiskněte toto tlačítko pro spuštění nebo zastavení měření srdečního tepu. Stiskněte toto tlačítko pro spuštění nebo zastavení záznamu dat srdeční frekvence. Stiskněte toto tlačítko pro spuštění nebo zastavení stopek. Stiskněte toto tlačítko pro snížení hodnoty při nastavování. Stiskněte toto tlačítko (nebo časové tlačítko) zvolte při nastavování. ("-1" Se zobrazí u ST / SP tlačítka v režimu nastavení.) 2. Základní funkce tlačidel: Sada tlačítek (světelný tlačítko) Pulsní tlačítko (další tlačítko) Časové tlačítko ST/SP tlačítko (tlačítko +1) (tlačítko 1)

6 SET Tlačítko (nastavovací tlačítko): 1. Stiskněte toto tlačítko pro zapnutí zadního osvětlení (pozadí). 2. Stiskněte a podržte tlačítko SET po dobu 2 sekund pro vstup do režimu nastavení v zobrazeném režimu. Stisknutím tlačítka SET se vrátíte do režimu času nebo pulzního režimu. TIME Tlačítko ("+1" tlačítko): 1. Pokud se nacházíte v režimu PULSE (pulzním režimu) stiskněte tlačítko TIME (čas) pro vstup do režimu TIME (časového režimu). Pokud jste v časovém režimu TIME, stiskněte tlačítko TIME (čas) a přejděte na další funkční skupiny. 2. V nastavovacím režimu stiskněte nebo podržte toto tlačítko pro zvýšení hodnoty. (Hodnota: +1) 3. V nastavovacím režimu stiskněte tlačítko ON nebo OFF, 12H nebo 24H atd. (Vyberte) 4. V režimu stopek stiskněte a podržte tlačítko RESET (obnovit) po dobu 2 sekund. Hodnota je nulová. (Reset) Pulzní tlačidlo (tlačidlo "NEXT"): 1. Pokud jste v režimu TIME (čas), stiskněte tlačidlo pro vstup do pulzního režimu PULSE. Ak ste v pulzním režimu, stlačte tlačidlo PULSE a přejděte na funkce další skupiny. 2. V pulzním režimu stlačte a podržte tlačidlo PULSE po dobu 2 sekund pro měření tepové frekvence (BPM), stlačte a podržte rovnaké tlačidlo po dobu 2 sekúnd k zastavení meření srdečního tepu.(symbol sa objaví alebo zmizne po stlačení a podržení po dobu 2 sekund.) 3. V režimu nastavení stiskněte toto tlačítko k posunu na další nastavení. 1. ST / SP Tlačítko (tlačítko "-1"): 1. V pulsním režimu stiskněte tlačítko ST / SP pro spuštění nebo zastavení nahrávání tepové frekvence. (Start / zastavení záznamu) 2. V režimu chronometr, stiskněte tlačítko ST / SP pro spuštění nebo zastavení stopek. (Start / stop stopky) 3. V nastavovacím režimu stiskněte tlačítko nebo stiskněte a podržte tlačítko ST / SP pro snížení vybrané hodnoty. (Hodnota:,, -1,,) 4. V nastavovacím režimu stiskněte tlačítko TIME nebo ST / SP a vyberte ON nebo OFF, 12H nebo 24H, atd. (Vyberte) 3. Základní funkce v režimu nastavení: Následující obsah může být převázkovou logikou pro pochopení nastavení.

7 Jak začít a ukončit? Stiskněte toto tlačítko pro vstup do režimu nastavení. Stiskněte toto tlačítko pro ukončení nastavení a ukončete. Jak postupovat? Stiskněte toto tlačítko pro pohyb vpřed pro nastavování. Jak zvýšit hodnotu? V nastavovacím režimu je zobrazeno "+1" vedle tlačidla. Stiskněte toto tlačítko pro zvýšení vybrané hodnoty. Stiskněte a podržte toto tlačítko, aby číslice běžely rychleji. Jak si vybrat? Stisknutím tohoto tlačítka nebo tlačítka ST / SP, ON alebo OFF, 12H alebo 24H atd. Stiskněte toto tlačítko pro pohyb vpřed počas nastavování. Jak znížit hodnotu? V nastavovacím režimu je zobrazeno vedle tlačítka "-1" Stisknutím tohoto tlačítka snížíte nastavenou hodnotu. Stiskněte a podržte toto tlačítko a číslice budou běžet rychleji. Kapitola 2 1. Hodinky a funkce nastavení: Tato kapitola popisuje funkce v režimu času a nastavení. 1. Pět podskupin v časovém režimu: 2. CLOCK MODE (režim hodin): v tomto režimu jsou zobrazeny: den, datum a hodiny (12h/24h). 3. COUTDOWN TIMER (odpočítávání): od 99:59:59 do 00:00:00. (H / M / S) 4. ALARM MODE (alarm): k dispozici jsou tři sady alarmů. 5. DATE MODE (datum): v tomto režimu se zobrazí: rok, měsíc, den (roky ) 6. CHRONOMETER MODE (stopky): používání stopek v tomto režimu. (Od 00:00:00 do 99:59:59) 1. Zavedení každého jednotlivého režimu a nastavení: Zavedení každého jednotlivého režimu a nastavení jsou popsány níže:

8 1. V tomto režimu jsou zobrazeny čas a datum. 2. Stlačte a podržte tlačidlo ST / SP po dobu 2 sekund pro zapnutí zvukového signálu, nebo vypnutí. Tlačítko nastavení Pulsní tlačítko Tlačítko času ST/SP tlačítko 1. Pokud jste v pulsním režimu ( PULSE MODE ), stiskněte tlačítko čas ( TIME ) pro přepnutí do režimu času ( TIME ). Režim hodin je první časový režim. 2. V hodinovém režimu ( CLOCK MODE ), stiskněte a podržte tlačítko SET (nastavení ) pro vstup do režimu nastavení ( SETTING MODE ). 3. Nastavte hodnotu blikající číslice stisknutím tlačítka TIME (+1) nebo tlačítko ST / SP (-1). Pro zvolenou hodnotu stiskněte tlačítko TIME (1) ke zvýšení hodnoty. 4. Stiskněte tlačítko pulsu PULSE ( další tlačítko ) a přesuňte se na nastavení. Stiskněte tlačítko času TIME ( nebo ST / SP tlačítko), vyberte 12 nebo 24, když to bliká. 5. Stiskněte časové tlačítko TIME ( nebo ST / SP tlačítko ) nastavte sekundy zpět na " 00 ", když bliká. 6. Stiskněte tlačítko SET (nastavení ) pro kompletní nastavení a opusťte program. Níže uvedený obrázek ukazuje proces nastavení minut, sekund, hodin a výběr 12h/24h. 1.V tomto režimu se zobrazí TIMER (časovač ). Na obrazovce se zobrazí ON nebo OFF. Před tím otočte časovač.

9 2. Stisknutím tlačítka ST / SP spustíte, pozastavíte nebo zastavíte časovač odpočítávání. Jak používat odpočítávání? 1. Stiskněte tlačítko TIME (čas) a vyberte odpočítávání v režimu časovače. 2. Stiskněte tlačítko SET ( nastavení), pro vstup do režimu nastavení. 3. Stiskněte tlačítko TIME (čas), ( nebo ST / SP tlačítko ) vyberte ON nebo OFF. 4. TIMER ( časový spínač ) se zapíná pomocí časovače. 5. Stiskněte tlačítko SET (nastavení ) pro ukončení nastavení. 6. Stisknutím tlačítka ST / SP spustíte odpočítávání. 7. Ikona časovače během odpočítávání bliká. 8. To je 10 sekundový zvukový signál pro odpočítávání do konce. Na obrazovce bude blikat " OVER ". 9. Stiskněte libovolnou klávesu pro zastavení zvuku nebo se vraťte zpět na zobrazení časovače. Následující obrázek ukazuje, jak zapnout / vypnout časovač odpočítávání, použijte ji a resetujte. Jedna minuta odpočítávání:

10 Jak používat Alarm (y)? 1. Stiskněte tlačítko TIME (čas) a vyberte položku ALARM MODE (alarmový režim). 2. ALARM se zobrazí na dispeji v režimu ALARM. 3. K dispozici jsou tři sady alarmů pro výběr. 4. Stiskněte tlačítka ST / SP pro výběr 1 nebo 2 nebo 3 (Alarmy 1-3) 5. Stiskněte a podržte tlačítko SET (výběr) pro vstup do režimu nastavení vybraného alarmu. 6. Stiskněte tlačítko TIME (čas) (nebo ST / SP tlačítko) pro zapnutí alarmu ON / OFF (zapnout nebo vypnout). Vyberte ON pro zapnutí vybraného alarmu. 7. Stiskněte tlačítko pulsu PULSE (další tlačítko) pro pohyb vpřed pro nastavení. 8. Stiskněte tlačítko TIME (+1) nebo tlačítko ST / SP (-1) a nastavte blikající hodnotu. 9. Stiskněte tlačítko SET (nastavení) pro ukončení nastavení a opusťte program. 10. Pokud se na displeji zobrazí symbol alarm je zapnutý. 11. Pokud přijde čas, alarm vydává zvukový signál po dobu 30 sekund. 12. Stlačte libovolné tlačidlo na zastavení zvukového tónu. Nastavení alarmu níže je pouze pro 1 alarm: Alarm 2 je zapnutý: Stiskněte libovolné tlačítko 1. V tomto režimu je znázorněný datum. 2. Na obrazovce je znázorněný měsíc, den, rok.

11 Nastavení denního režimu: 1. Stiskněte tlačítko TIME (čas) a vyberte datový režim DATE. 2. Stiskněte a podržte tlačítko SET(výber) po dobu 2 sekund pro vstup do režimu nastavení. 3. Pomocí pulzního tlačítka PULSE (následující tlačítko) zvolte rok, měsíc nebo den. 4. Stiskněte tlačítko času TIME (+1) nebo tlačítko ST / SP (-1) k nastavení blikajících číslic. Stiskněte tlačítko TIME (+1) pro zvýšení hodnoty blikajícich číslic. Stiskněte tlačítka ST / SP (-1) pro snížení hodnoty blikajících číslic. 5. Stiskněte nastavovací tlačítko SET pro ukončení nastavení a opusťte program. 1. Jak používat stopky / chronometr? Stiskněte tlačítko času TIME a vyberte režim chronometru. 3. Stiskněte tlačítka ST / SP pro spuštění nebo pozastavení stopek. 4. Stiskněte a podržte časové tlačítko TIME pro vynulování stopek / chronometru. 5. Max. rozsah je 99H59M59S. Kapitola 3 Funkce srdeční frekvence a nastavení. Tato kapitola popisuje funkce pulsního režimu, nastavení a základní provoz. 1. Funkce srdeční frekvence Mezi funkce srdeční frekvence ph5 patří následující: 1) Zobrazení aktuální tepové frekvence (HR)

12 2) Informace o záznamu srdeční frekvence. 3) Níže uvedené funkce jsou uvedeny pouze v režimu záznamu. - čas cvičení - spotřeba kalorii během výkonu - strata tuku během výkonu - chudnutí během výkonu - maximální tepová frekvence - průměrná tepová frekvence - čas v cílové zoně - čas mimo cílové zony - stopky na cvičení Pokud hodinky PH5 nedostanou žádný signál po dobu 5 minut, automaticky se ukončí měření HR. 2. Jak měřit tepovou frekvenci s PH5? 1) Před měřením tepové frekvence si nastavte správně hrudní pás. Navlhčete elektrody hrudního pasu, abyste dosáhli stabilní signál. 2) Podívejte se na list s informacemi o "Jak nosit hrudní pás?" pro více informací. 3) Pokud jsou vaše hodinky PH5 v režimu TIME, stiskněte tlačítko PULSE pro vstup do pulzního režimu. Pokud jsou vaše hodinky PH5 v pulzním režimu, stiskněte a podržte tlačítko PULSE po dobu 2 sekund pro měření tepové frekvence. 4) Symbol se zobrazí po stisknutí a podržení tlačítka PULSE po dobu 2 sekund. Objaví se blikací symbol tepové frekvence. Snímač tepové frekvence shromážďuje signály. 5) Ve většině zobrazených režimů je vaše aktuální tepová frekvence zobrazená s blikajícím symbolem tepové frekvence. 6) Když stisknete tlačítko PULSE na 2 sekundy, zastaví se měření srdeční frekvence. (Symbol srdce zmizí poté, co držíte pulsní tlačítko PULSE po dobu 2 sekund.) 3. Jak začít / zastavit režim nahrávání? 1) Než začnete zaznamenávat údaje o srdeční frekvenci, stiskněte tlačítko PULSE. Tlačítko držte, abyste mohli měřit tepovou frekvenci. Symbol srdce (vlevo) a "STOP" (v pravém horním rohu) se zobrazí na obrazovce. 2) Stiskněte ST / SP tlačítko pro spuštění záznamu dat tepové frekvence. "REC" se zobrazí na displeji vždy, pokud jste v režimu záznamu. Opětovným stisknutím tlačítka ST / SP zastavíte režim nahrávání.

13 4. Jak obnovit záznam srdeční frekvence? 1) Stiskněte tlačítko PULSE pro přepnutí do režimu EXE.TM. 2) Stiskněte tlačítko TIME po dobu 2 sekund a vymažte záznam dílčích režimů pod pulsním režimem a funkce: 12 dílčích režimů pod pulsním režimem a funkce srdeční frekvence jsou popsány níže. Stiskněte tlačítko PULSE a přesuňte se do dalšího dílčího režimu. 1. Cílová zóna, rychlostní režim 1. "LIMIT" se zobrazí na displeji a označuje rychlostní cílovou zónu. 2. Výchozí cílová zóna je mezi 90 a 120 tepů za minutu. 3. Dolní hranici 90 a horní hranici 120 lze upravit nastavením. 4. Rozdíl mezi horní mezí a dolní hranicí, musí být 10 tepů za minutu. 5. Rozsah cílové zóny je: / tepů za minutu. 2. Režim času cvičení 1. Stiskněte tlačítko PULSE pro přepnutí do tohoto režimu. Zobrazí se EXE.TM. 2. Počítá dobu cvičení na základě dolní hranice přednastavení cílové zóny. 3. Pokud je vaše tepová frekvence vyšší než nižší hodnoty cílové zóny, než 90 tepů za minutu, bude čas cvičení zaznamenán. (Pokud nechcete zapnout funkci nahrávání, hodnoty nebudou zaznamenány.) 3. Režim kalórií 1. Zobrazí se kalorie, které se spálí během celého cvičení. 2. Spotřeba kalorií je vypočtena na základě tepové frekvence, pohlaví, hmotnosti a cvičení. 3. Jednotka: Kcal. 4. Rozsah: 0 až 9999,99 kcal 4. % ztráty tuku

14 1. Procento ztráty tuku se vypočítá a zobrazí. 2. Ztráta tuku se vypočítá na základě času a intenzity cvičení. Čím více cvičíte, tím více se konzumuje tuk. Nicméně, intenzivní cvičení nepomůže snížit obsah tuku. 3. Čím větší procento tuku (% ztráty tuku) je zobrazeno na obrazovce, tím více tuku se ztratí během cvičení. 4. Rozsah: 0-70% 5. Ztráta tuku 1. Hmotnost ztraceného tuku se vypočíta z výkonu na základě vašich vstupních, osobních údajů. 2. Rozsah: 0-999,9 g 6. Režim chudnutí 1. Počíta chudnutí při cvičení. 2. Rozsah: 0-999,9 g 7. Maximální režim 1. Sleduje a zaznamenává maximální tepovou frekvenci při cvičení. 2. Rozsah: tepů za minutu 8. Průměrný režim 1. Počíta průměrnou tepovou frekvenci při cvičení. 2. Rozsah: tepů za minutu 9. Režim cílové zóny 1. Vypočítá a zaznamená čas cvičení v rámci cílové zóny. 2. Rozsah: 00H00M00S - 99H59M59S. 10. Čas režimu cílové zóny 1. Vypočítá a zaznamená čas cvičení v cílové zóně. (Čas nad horní hranici cílového pásma v průběhu tréninku) 2. Rozsah: 00H00M00S - 99H59M59S. 11. Režim uživatelských dat 1. Uživatelská data jako je pohlaví, věk ( 5-99 ), hmotnost ( kg nebo liber) a výška jsou uvedeny v tomto režimu. Stiskněte tlačítko SET v tomto režimu pro nastavení dat. 2. Výpočet spotřeby kalorií je založen na osobních údajích uživatele.

15 3. Jak zadat osobní uživatelská data do PH5? 1. Pokud jste v pulzním režimu, stiskněte tlačítko PULSE a přejděte na uživatelský datový režim. 2. Stiskněte tlačítko SET pro vstup do režimu nastavení. 3. Stiskněte tlačítko TIME nebo ST / SP tlačítko pro výběr pohlaví muž / žena. 4. Stiskněte tlačítko PULSE a přejděte k dalšímu nastavení. 5. Stiskněte tlačítko TIME ( +1 ) nebo tlačítko ST / SP ( -1 ) a zadejte věk Stiskněte tlačítko PULSE a přejděte k dalšímu nastavení. 7. Stiskněte tlačítko TIME nebo ST / SP tlačítko pro volbu hmotnosti KG / LB. 8. Stiskněte tlačítko PULSE a přejděte k dalšímu nastavení. 9. Stiskněte tlačítko TIME (+1) nebo tlačítko ST / SP (-1) k úpravě hmotnosti. 10. Stiskněte tlačítko PULSE a přejděte k dalšímu nastavení. 11. Stisknutím tlačítka TIME (+1) nebo tlačítka ST / SP (-1) zadejte výšku. 12. Stiskněte tlačítko SET pro opuštění, když je nastavení hotovo. 12. Režim stopek 1. Vypočítá čas cvičení, časovač bude fungovat pouze tehdy, pokud je zaznamenána srdeční frekvence 2. Rozsah: 00:00:00-99 h: 59 min: 59 sec, režim stopek. Opatření 1. Pečujte o svůj hrudní pás. Umývejte ho pěnou a pak propláchněte vodou. Nechte ho přirozeně uschnout. Nevystavujte tento hrudní pás vysoké teplotě, nebo žíravině jako je silná kyselina, či louhy. 2. Když chcete kontaktovat vodivou plochu hrudního pásu, navlhčete si pokožku tak, abyste zlepšili vedení a získali větší signál. 3. Fyzický stav jedinců může také ovlivnit intenzitu měřicího signálu.

16 4. Nenoste pás v blízkosti tramvajové zastávky, elektrického vedení, elektrických transformátorů, protože přenos signálu v prostředí s vysokou elektřinou a silného magnetického pole může být ovlivněna. 5. I když jsou tyto hodinky vodotěsné do 30 metrů, prosím nepoužívejte žádné tlačítko pod vodou. Tyto hodinky nejsou určeny pro potápění. 6. Baterii lze v případě, že jste ji používali po dobu dvou hodin za den. Prosím, dejte si zaměnit tuto baterii v obchodě s hodinkami. Hodinky nikdy nerozebírejte sami. Varování! Tento produkt není zdravotnický prostředek a není doporučen pro osoby s těžkým srdečním onemocněním. Poraďte se s lékařem před zahájením jakéhokoli cvičebního programu. Rušení rádiového signálu, špatný kontakt mezi kůží a snímačem tepové frekvence, nebo jiné faktory mohou zabránit přesnému předávání údajů o tepové frekvenci. Specifikace Impulsní Vysílač : ( Tepová frekvence ) Typ baterie: CR2032 Životnost baterie: průměr 1300 hodin Provozní teplota: -10 C ~ 50 C ( 14 F ~ 122 F ) Přijímač pulzů zápěstí : ( náramkové hodinky ) Typ baterie: CR2025 Životnost baterie: cca 1 rok Provozní teplota: -10 C ~ 50 C ( 14 F ~ 122 F ) Odolnost proti vodě: 30m Instalace a instrukce Váš PULSPORTS se skládá z 5 částí: 1. Elastický popruh 2. Hrudní pás 3. Stahovací pásky X 3 4. Držák na bicykel 5. Hlavní jednotka 1. Elastický popruh 2. Hrudní pás

17 3. Stahovací pásky X3 4. Držák na bicyklo Výmena batérii na hrudním pásu: 1. Mince 2. Krytka baterie 3. CR2032 Jak nosit hrudní pás? 1. Na jedné straně připevněte sponu, popruh umístěte na hrudi a pás povolte (Obr. 1, 2, a 3). 2. Upravte délku pásu tak, aby se vám přizpůsobil, ale úsek pásu musí přiléhat k hrudníku. Na druhém konci upevněte připevňovací prvek. (Obr. 4) 3. Do středu vaší hrudi nastavte senzor a ujistěte se, že zadní strana senzoru spočívá na hrudi a dotýká se kůže. (Obr. 5, 6) 4. Hrudní pás je možné nosit při použití funkce tepové frekvence. Přenosná vzdálenost by měla být menší než 1 m.. 5. Neohýbejte ani nesundávejte hrudní pás abyste zabránili škodám. (Obr. 7)

Monitor tepu. Návod k použití. monitor tepu. Monitor tepu

Monitor tepu. Návod k použití. monitor tepu. Monitor tepu monitor tepu Monitor tepu Monitor tepu Návod k použití Obsah Začínáme 1. Obsah balení... 01 2. Než začnete používat PH5... 01 3. Hrudní pás, snímač frekvence tepu a náramkové hodinky... 01 Kapitola 1 Režimy

Více

Měřič tepové frekvence PC 14

Měřič tepové frekvence PC 14 Měřič tepové frekvence PC 14 I. Obecné informace 1. Obsah sady 1 měřič tepové frekvence PC14 1 elastický pásek 1 snímací hrudní pás 1 držák na kolo 2. Nasazení měřiče tepové frekvence / namontování držáku

Více

UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC2.0/TC3.0/TX2.0/TXF3.0

UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC2.0/TC3.0/TX2.0/TXF3.0 UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC2.0, TC3.0, TX2.0, TXF3.0 Computer FUNKCE TLACÍTEK OVLADAC DRIVE TLACÍTEK Otáčejte ovladačem i-drive pro úpravu hodnot nastavení nebo úrovně odporu, otáčením po směru hodinových

Více

JS-720 sportovní hodinky ID: 28271

JS-720 sportovní hodinky ID: 28271 JS-720 sportovní hodinky ID: 28271 Děkujeme za zakoupení sportovních hodinek JUNSD JS-720, které Vám změří tepovou frekvenci přiložením dvou prstů na určené destičky. 3-úrovňová indikace s procentuálním

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4809832

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4809832 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4809832 Děkujeme, že jste si zakoupili tento monitor srdečního tepu. Prosím, před použitím si přečtěte si důkladně návod k použití. Pokud byl přístroj poškozen při přepravě, nepoužívejte

Více

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod pečlivě uchovejte pro případné

Více

Hodinky s měřičem srdečního tepu Evolve Fitness. Uživatelská příručka

Hodinky s měřičem srdečního tepu Evolve Fitness. Uživatelská příručka Hodinky s měřičem srdečního tepu Evolve Fitness Uživatelská příručka Blahopřejeme vám k zakoupení hodinek s měřičem srdečního tepu. Hodinky mají především tyto vlastnosti: Přesné bezdrátové měření srdečního

Více

Spartan Sport Rotoped Výr. Číslo Návod

Spartan Sport Rotoped Výr. Číslo Návod Spartan Sport Rotoped Výr. Číslo. 1010 Návod Návod k použití Krok 1: Vyberte hlavní rám se všemi dílci z krabice a položte ho na podlahu. Zkontrolujte díly dle seznamu, abyste se ujistili, zda je obsah

Více

Echo Master II - výškoměr. Obj. č.: 84 03 04

Echo Master II - výškoměr. Obj. č.: 84 03 04 NÁVOD K OBSLUZE Echo Master II - výškoměr Obj. č.: 84 03 04 Pro všechny, kteří chtějí být i při sportu v obraze, je Echo Master přesně to nejlepší. Neboť hodinky neukazují jen čas, datum, den a výšku,

Více

OBSAH OBSAH OBSAH BALENÍ

OBSAH OBSAH OBSAH BALENÍ OBSAH OBSAH Obsah balení... 2 Důležitá upozornění...3 Základní informace pro vedení tréninku...6 Přehled funkcí...7 Přenos signálu a metody měření Začínáme...8 Základní ovládání sporttesteru...9 Základní

Více

Monitor srdečního tepu. Pulsuhr >>HRM-107<<

Monitor srdečního tepu. Pulsuhr >>HRM-107<< Monitor srdečního tepu Pulsuhr >>HRM-107

Více

Krokoměr s tukoměrem 2 v 1

Krokoměr s tukoměrem 2 v 1 U Topolů 1778 258 01 Vlašim Česká republika NÁVOD K POUŽITÍ Krokoměr s tukoměrem 2 v 1 Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. Děkujeme, že jste si zakoupili

Více

CZ IN 448 krokoměr insportline Paso Pulse (WC065-A08R) NÁVOD NA POUŽITÍ

CZ IN 448 krokoměr insportline Paso Pulse (WC065-A08R) NÁVOD NA POUŽITÍ CZ IN 448 krokoměr insportline Paso Pulse (WC065-A08R) NÁVOD NA POUŽITÍ Dodavatel: SEVEN SPORT s. r. o. Dělnická 957, Vítkov 749 01 www.insportline.cz objednavky@insportline.cz Tel.: 556 300 970 CZ1 OBSAH

Více

CZ IN 2714 Sporttester insportline Core NÁVOD NA POUŽITÍ CZ 1

CZ IN 2714 Sporttester insportline Core NÁVOD NA POUŽITÍ CZ 1 CZ IN 2714 Sporttester insportline Core NÁVOD NA POUŽITÍ CZ 1 OBSAH Přehled Funkce a shrnutí 3 Tlačítka a funkce 4 Rychlý start Jak používat hrudní pás 5 Výběr tréninkové zóny 6 Čas Nastavení času 7 Cvičení

Více

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a Chytrý náramek Uživatelský manuál Jak náramek nosit Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Nabíjení náramku Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí

Více

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití Děkujeme za nákup kompaktního metronomu Seiko DM 90. Pečlivě si přečtěte tento návod před jeho použitím, pro zajištění dlouhé životnosti přístroje. Uložte

Více

UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC1.0/TX1.0

UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC1.0/TX1.0 UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM POCÍTAC TITANIUM FUNKCE TLACÍTEK OVLADAC DRIVE TLACÍTEK Otáčejte ovladačem i-drive pro úpravu hodnot nastavení nebo úrovně odporu, otáčením po směru hodinových ručiček hodnoty

Více

JS-230 šachové hodiny ID: 28276

JS-230 šachové hodiny ID: 28276 JS-230 šachové hodiny ID: 28276 FUNKCE - Režim odpočítávání času, čas definovaný uživatelem. Maximální čas 9h59m59s. - Režim počítání času, maximální čas 9h59m59s. - Čas lze upravovat během přestávky.

Více

MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit

MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit Obrázky k těmto textům naleznete v Anglickém návodu. MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit Tento manuál obsahuje důležité informace o bezpečném používání a údržbě,

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL KONZOLE IN D92CBNE0 Cyklotrenažér TechnoGym Group Cycle CONNECT

UŽIVATELSKÝ MANUÁL KONZOLE IN D92CBNE0 Cyklotrenažér TechnoGym Group Cycle CONNECT UŽIVATELSKÝ MANUÁL KONZOLE IN D92CBNE0 Cyklotrenažér TechnoGym Group Cycle CONNECT OBSAH POPIS TLAČÍTEK... 3 POPIS DISPLEJE... 3 ZAČÁTEK CVIČENÍ... 5 TECHNOGYM PRAHOVÝ SILOVÝ TEST... 5 POUŽITÍ HRUDNÍHO

Více

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ PODPOROVANÁ ZAŘÍZENÍ Operační systém ios: ipod touch (5. generace) ipod touch (4. generace) ipod touch (3. generace) iphone 5 iphone 4S iphone 4 iphone 3GS iphone

Více

HEART RATE MONITOR ZONE INDICATOR KCAL PC WOMAN / MAN

HEART RATE MONITOR ZONE INDICATOR KCAL PC WOMAN / MAN HEART RATE MONITOR CZ ZONE INDICATOR KCAL PC 22.13 WOMAN / MAN ČEŠTINA Obsah 1 Obsazení tlačítek 3 2 Aktivace pulsmetru PC 22.13 3 3 Přehled displeje 4 4 Základní nastavení pulsmetru PC 22.13 4 5 Trénink

Více

Návod k použití Digitální kompas KL3861 Charakteristika

Návod k použití Digitální kompas KL3861 Charakteristika Návod k použití Digitální kompas KL3861 Charakteristika Digitální kompas 16 směrů světových stran Navádění Digitální budík se zobrazováním data 12/24 mód pro zobrazování hodin Budík se opakuje každý den

Více

Návod k obsluze CICLOPuls CP12C

Návod k obsluze CICLOPuls CP12C Návod k obsluze Blahopřejeme!!! Koupí přístroje CICLO PULS CP12C jste získali přístroj na měření tepu, který Vám během tréninku poskytne veškeré důležité údaje. CICLO PULS CP12C spojuje jedinečný design

Více

1. Stažení aplikace irunning do tabletu Aplikaci naleznete pod názvem [irunning+] na stránkách Google Play/iTune Store.

1. Stažení aplikace irunning do tabletu Aplikaci naleznete pod názvem [irunning+] na stránkách Google Play/iTune Store. APLIKACE IRUNNING+ 1. Stažení aplikace irunning do tabletu Aplikaci naleznete pod názvem [irunning+] na stránkách Google Play/iTune Store. 2. Propojení ovládacího panelu s tabletem 2.1 Operační systém

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

Cardio 60 ( / ) V nabídce stisknutím procházíte směrem nahoru. Stisknutím a podržením rychle procházíte nabídku směrem nahoru.

Cardio 60 ( / ) V nabídce stisknutím procházíte směrem nahoru. Stisknutím a podržením rychle procházíte nabídku směrem nahoru. 60 Návod na použití Cardio 60 1 2 3 1 Světlo / napájení ( / ) Stisknutím a podržením zapněte přístroj. Chcete-li přístroj vypnout, stisknutím a podržením přejděte do dílčí nabídky a pomocí tlačítka nahoru

Více

JS609D stopky se sto mezičasy ID: 3211

JS609D stopky se sto mezičasy ID: 3211 JS609D stopky se sto mezičasy ID: 3211 VLASTNOSTI: CHRONOGRAF - zobrazení kola, rozdělení a běh chronografu - měření až na 9 hodin 59 minut a 59.99 sekund - 10/20/30/60/80/100 opakovatelné kolo a rozdělení

Více

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka WWW.EVBIKE.CZ - 1 - Obsah: 1/ INSTALACE 2/ ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ 3/ POKROČILÉ NASTAVENÍ 4/ CHYBOVÁ HLÁŠENÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek EVBIKE a věříme,

Více

Magnetický eliptický crossový trenažér

Magnetický eliptický crossový trenažér Magnetický eliptický crossový trenažér Výr. Číslo. 997 Užívatelský manuál Důležité: Před použitím produktu si pozorně přečtěte instrukce. Uschovejte tento uživatelský manuál pro budoucí použití. Specifikace

Více

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE Stručná příručka Rider Přístroj Rider je vybaven dotykovým panelem. Zařízení lze ovládat klepáním na panel nebo hardwarovým tlačítkem. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Vypínač/Zpět/ Pozastavit/Ukončit ( /BACK/

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Předtím, než budete pulsmetr používat, přečtěte si pečlivě tyto instrukce. -starý výrobek zanechejte tam, kde si obstaráváte výrobek nový.

Předtím, než budete pulsmetr používat, přečtěte si pečlivě tyto instrukce. -starý výrobek zanechejte tam, kde si obstaráváte výrobek nový. Předtím, než budete pulsmetr používat, přečtěte si pečlivě tyto instrukce. -starý výrobek zanechejte tam, kde si obstaráváte výrobek nový. Starý výrobek odložte na místo k tomu určené (místo určené pro

Více

ST58 Duální stopky. Návod na použití CZ-1

ST58 Duální stopky. Návod na použití CZ-1 ST58 Duální stopky Návod na použití CZ-1 OBSAH Naše stopky jsou snadno ovladatelné a budou vám spolehlivým společníkem při měření času. Pokud chcete vaše stopky využívat co možná nejlépe, přečtěte si prosím

Více

PM 15 / PM 16. z Návod k použití Zařízeni na měření pulsu

PM 15 / PM 16. z Návod k použití Zařízeni na měření pulsu PM 15 / PM 16 CZ z Návod k použití Zařízeni na měření pulsu BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de

Více

40 Návod na použití AM

40 Návod na použití AM 40 Návod na použití AM Cardio 40 1 2 3 1 Světlo / napájení ( / ) 2 Stisknutím a podržením zapnete nebo vypnete přístroj. Stisknutím zapněte podsvícení. 2 Zpět ( ) Stisknutím se vrátíte na předchozí stránku

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Monitor srdečního tepu. Pulsuhr >>HRM-111<<

Monitor srdečního tepu. Pulsuhr >>HRM-111<< Monitor srdečního tepu Pulsuhr >>HRM-111

Více

PULSMETR SIGMA. SIGMA SPORT CZECH REPUBLIC: Dalibor Mand ák Mokrá 313, CZ-760 01 Zlín Fax: +420 / 577 146 149 E-mail: mandak@cmail.

PULSMETR SIGMA. SIGMA SPORT CZECH REPUBLIC: Dalibor Mand ák Mokrá 313, CZ-760 01 Zlín Fax: +420 / 577 146 149 E-mail: mandak@cmail. PULSMETR SIGMA SIGMA SPORT EUROPE: Dr.-Julius-Leber-Straße 15 D-67433 Neustadt Tel.: ++49-(0) 6321-9120-0 Fax: ++49-(0) 6321-91 20-34 SIGMA SPORT CZECH REPUBLIC: Dalibor Mand ák Mokrá 313, CZ-760 01 Zlín

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 05 63

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 05 63 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 63 Obsah 1... Seznámení 1.1. Obsah balení 1.2. Přehled hodin, symbolů a výstavby displeje 1.3. Obsazení tlačítek 1.4. Hlavní menu (Funkce) 1.5. Nastavení 2... Trénování 2.1.

Více

NÁVOD K OBSLUZE NÁRAMKOVÉ HODINKY S MĚŘIČEM SRDEČNÍCH TEPŮ SC 420, SC

NÁVOD K OBSLUZE NÁRAMKOVÉ HODINKY S MĚŘIČEM SRDEČNÍCH TEPŮ SC 420, SC NÁVOD K OBSLUZE NÁRAMKOVÉ HODINKY S MĚŘIČEM SRDEČNÍCH TEPŮ SC 420, SC 440 Obj. č.: 84 00 59 Obsah Strana ÚVOD... 2 FUNKCE NÁRAMKOVÝCH HODINEK S MĚŘIČEM SRDEČNÍCH TEPŮ... 3 CVIČENÍ (TRÉNINK) S OHLEDEM NA

Více

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Actioncam Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei AC Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje ios

Více

Návod k obsluze pro termický anemometr TA 888

Návod k obsluze pro termický anemometr TA 888 strana č. 1 Návod k obsluze pro termický anemometr TA 888 Měřicí přístroj TA888 je určen k měření rychlosti proudění vzduchu a teploty. Velký, lehce čitelný LCD displej obsahuje dva velké zobrazovače a

Více

SENSOR MASTER MULTIFUNKČNÍ VÝŠKOMĚR

SENSOR MASTER MULTIFUNKČNÍ VÝŠKOMĚR SENSOR MASTER MULTIFUNKČNÍ VÝŠKOMĚR ZABUDOVANÉ FUNKCE: běžný čas (formát 12/24 hodin) dva časy buzení a hodinový signál stopky (na 1/100 sekundy) paměť pro 10 mezičasů minutky (odpočítávání) podsvětlení

Více

Náramkové hodinky s měřičem srdečního tepu. evolve sport. Uživatelská příručka

Náramkové hodinky s měřičem srdečního tepu. evolve sport. Uživatelská příručka Náramkové hodinky s měřičem srdečního tepu evolve sport Uživatelská příručka Náramkové hodinky evolve sport s měřičem srdečního tepu (pulzu) Děkujeme vám za zakoupení multifunkčních hodinek evolve sport.

Více

freelap stopwatch CZ - UŽIVATELSKÝ NÁVOD

freelap stopwatch CZ - UŽIVATELSKÝ NÁVOD freelap stopwatch CZ - UŽIVATELSKÝ NÁVOD OBSAH 1 PŘEDSTAVENÍ SYSTÉMU FREELAP 2 Co je to Freelap? 2 Funkce stopek 2 Menu (tlačítko Mode) 3 Baterie 3 2 NASTAVENÍ 4 Čas, datum, budík a podsvícení displeje

Více

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30 HB-822HP Magnetic bike TIRO 30 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku! Prosíme, pozorně si přečtěte následující instrukce v návodu krok po kroku. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Tento stroj je určen pouze k domácímu

Více

Návod na použití Sport tester BION A-400

Návod na použití Sport tester BION A-400 Návod na použití Sport tester BION A-400 před použitím přístroje si nejdříve přečtěte následující instrukce Tento produkt zobrazuje tepovou frekvenci při cvičení, ale nemůže předvídat zátěž, která je pro

Více

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD OBSAH 1,Úvod...3 2, Vzhled a velikosti....3 2.1, materiál a barvy.. 3 2.2, rozměry displeje. 3 3, funkce a definice tlačítek...3 3.1, přednastavení a standardní

Více

Dálkové ovládání k mobilní klimatizaci APD09a, APD12a. Návod k obsluze

Dálkové ovládání k mobilní klimatizaci APD09a, APD12a. Návod k obsluze Dálkové ovládání k mobilní klimatizaci APD09a, APD12a Návod k obsluze Před provozem si pozorně přečtěte návod k obsluze. Ponechte jej pro další nahlédnutí. - strana 1 - Možnosti nastavení Provozní režim:

Více

PULSMETR SIGMA. SIGMA SPORT CZECH REPUBLIC: Dalibor Mand ák Mokrá 313, CZ-760 01 Zlín Fax: +420 / 577 146 149 E-mail: mandak@cmail.

PULSMETR SIGMA. SIGMA SPORT CZECH REPUBLIC: Dalibor Mand ák Mokrá 313, CZ-760 01 Zlín Fax: +420 / 577 146 149 E-mail: mandak@cmail. PULSMETR SIGMA SIGMA SPORT EUROPE: Dr.-Julius-Leber-Straße 15 D-67433 Neustadt Tel.: ++49-(0) 6321-9120-0 Fax: ++49-(0) 6321-91 20-34 SIGMA SPORT CZECH REPUBLIC: Dalibor Mand ák Mokrá 313, CZ-760 01 Zlín

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Náramkové hodinky s měřičem srdečních tepů m 31, m 32, m 61, m 62. Obj. č.: 84 05 39, 84 05 52

NÁVOD K OBSLUZE. Náramkové hodinky s měřičem srdečních tepů m 31, m 32, m 61, m 62. Obj. č.: 84 05 39, 84 05 52 NÁVOD K OBSLUZE Náramkové hodinky s měřičem srdečních tepů m 31, m 32, m 61, m 62 Obj. č.: 84 05 39, 84 05 52 Obsah Strana NĚKOLIK SLOV ÚVODEM... 5 NĚKOLIK SLOV O FIRMĚ POLAR... 7 POZNÁMKY K POUŽÍVÁNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 67 Obsah 1... Seznámení 1.1. Obsah balení 3 1.2. Přehled hodin, symbolů a výstavby displeje 4 1.3. Obsazení tlačítek 5 1.4. Hlavní menu (Funkce) 6 1.5. Nastavení 7 2... Trénování

Více

Hodinky pro měření srdeční frekvence. german engineering PM 25. Návod k použití

Hodinky pro měření srdeční frekvence. german engineering PM 25. Návod k použití Hodinky pro měření srdeční frekvence CZ german engineering PM 25 Návod k použití OBSAH Rozsah dodávky...2 Důležité pokyny...3 Všeobecné pokyny k tréninku...5 Funkce hodinek pro měření srdeční frekvence...6

Více

Uživatelský manuál Akční kamera

Uživatelský manuál Akční kamera Uživatelský manuál Akční kamera Obsah Poznámky Seznam dílů Popis Instalace Jak používat vodotěsné pouzdro Instalace baterie a zapnutí/vypnutí Nabíjení baterie a připojení k počítači Připevnění k držáku

Více

StressLocator & Sleep as Android

StressLocator & Sleep as Android StressLocator & Sleep as Android Alert oxymetr Uživatelská příručka 1/6 Úvod... 2 Použití... 2 Kompatibilita... 2 Obsah balení... 2 Parametry... 3 Popis produktu... 3 Princip měření... 3 Rady a varování...

Více

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE OBSAH UPOZORNĚNÍ... 2 PARAMETRY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 2 PŘEHLED FUNKCÍ TLAČÍTEK OVLADAČE... 3 NÁZVY A FUNKCE INDIKÁTORŮ OVLADAČE... 5 POUŽITÍ OVLADAČE... 6 INSTALACE/VÝMĚNA

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 04 88

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 04 88 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 04 88 Základní charakteristiky přístroje: Ideální pomocník s dobře čitelným displejem na jeho přední straně při chůzi nebo při běhu pro všechny sportovně založené lidi. Užitečný

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Verze 05/05 Obj. č.: 85 01 31 Jízda na kole je velice zdravá a s tímto počítačem bude dokonce i zdravější. Kromě aktuální rychlosti a počtu ujetých kilometrů Vám tento počítač

Více

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku

Více

JS-217 cyklocomputer ID: 28274

JS-217 cyklocomputer ID: 28274 JS-217 cyklocomputer ID: 28274 1. Tachometr 2. Senzor 3. Magnet FUNKCE 8 funkcí: - rychlostní komparátor (A) - zobrazení metrických či imperiálních jednotek (B) - automatické skenování (C) - upravený obvod

Více

JS6618 stopky s 30ti mezičasy ID: 7293

JS6618 stopky s 30ti mezičasy ID: 7293 JS6618 stopky s 30ti mezičasy ID: 7293 Lap time čas, který uplynul od začátku jedné fáze činnosti až po další fázi tréninku. Split time - čas, který uplynul od začátku činnosti do kterékoliv fáze tréninku.

Více

Krokoměr návod k použití PR-315

Krokoměr návod k použití PR-315 Krokoměr návod k použití PR-315 1. Úvod Děkujeme za nákup tohoto digitálního krokoměru. Doufáme, že Vám tento přístroj pomůže sledovat pokroky a zlepší Vaši vytrvalost. Krokoměr můžete připnout klipem

Více

Bezdrátová váha s paměťovou funkcí AF 201-W. Návod k použití

Bezdrátová váha s paměťovou funkcí AF 201-W. Návod k použití Bezdrátová váha s paměťovou funkcí AF 201-W Návod k použití Vlastnosti: 1. Kapacita: 150KG/330LB/23ST, Rozdělení: 0.1KG/0.2LB 2. Jednotka: KG, LB, ST 3. Rozmezí tělesného tuku: 0~80% 4. Odchylka v měření

Více

ČESKY POKYNY K OBSLUZE ANALOGOVÝCH HODINEK

ČESKY POKYNY K OBSLUZE ANALOGOVÝCH HODINEK ČESKY POKYNY K OBSLUZE ANALOGOVÝCH HODINEK 1 2 1 2 NASTAVENÍ ČASU 1. Vysuňte korunku do polohy 2. 2. Otáčením korunky nastavte hodinovou a minutovou ručičku. 3. Vraťte korunku do polohy 1. 44 AUTOMATICKÉ

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE KING-METER J-LCD

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE KING-METER J-LCD NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE KING-METER J-LCD Vážený zákazníku, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za důvěru a náklonnost společnosti HANSCRAFT. Osobně můžeme garantovat nejvyšší úroveň přístupu, péče

Více

Návod na použití Sporttester BION A-300

Návod na použití Sporttester BION A-300 Návod na použití Sporttester BION A-300 Před použitím si přečtěte následující instrukce: Přístroj může být používat skoro na všechny sportovní aktivity, aby Vám pomohl dosáhnout vašich cílů. Pravidelné

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ 8 ON OFF SMART FEEL Děkujeme Vám za zakoupení klimatizace od firmy Hisense. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte instrukce uvedené v uživatelském a instalačním

Více

Hodinky s měřením tepu Pulse Watch PW06

Hodinky s měřením tepu Pulse Watch PW06 Návod k použití Hütermann Hodinky s měřením tepu Pulse Watch PW06 Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Úvod Zakoupili jste digitální hodinky s prstovým

Více

BEZPEČNOSTNÍ RADY DŮLEŽITÉ: TOTO ZAŘÍZENÍ JE URČENO POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ

BEZPEČNOSTNÍ RADY DŮLEŽITÉ: TOTO ZAŘÍZENÍ JE URČENO POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY DŮLEŽITÉ: TOTO ZAŘÍZENÍ JE URČENO POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. I když jsme vynaložili velké úsilí k zajištění kvality každého

Více

Měřič srdečního tepu beurer herzfrequenz pulsuhr. Návod k obsluze Gebrauchsanleitung

Měřič srdečního tepu beurer herzfrequenz pulsuhr. Návod k obsluze Gebrauchsanleitung Měřič srdečního tepu beurer herzfrequenz pulsuhr Návod k obsluze Gebrauchsanleitung OBSAH Obsah balení......2 Důležité poznámky......3 Obecné informace k tréninku......5 Přehled funkcí......6 Přenos signálu

Více

Mio ALPHA2 Uživatelská příručka

Mio ALPHA2 Uživatelská příručka Mio ALPHA2 - Uživatelská příručka Mio ALPHA2 Uživatelská příručka Obsah Úvod 3 Balení obsahuje 3 Důležité bezpečnostní informace 3 Vaše Mio ALPHA 4 Začínáme 4 Uživatelský profil 4 Nastavení profilu pomocí

Více

Otáčkoměr MS6208B R298B

Otáčkoměr MS6208B R298B Otáčkoměr MS6208B R298B Návod k použití 1 MS6208B je bezkontaktní otáčkoměr se stabilním provedením, vysokou spolehlivostí a vysokou bezpečností. Jádrem přístroje je vysokorychlostní integrovaný obvod.

Více

Příručka uživatele (II) KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ (dělený typ) DÁLKOVÝ OVLADAČ

Příručka uživatele (II) KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ (dělený typ) DÁLKOVÝ OVLADAČ Příručka uživatele (II) KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ (dělený typ) DÁLKOVÝ OVLADAČ OBSAH FUNKCE TLAČÍTEK DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 1 INDIKÁTORY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 3 POUŽITÍ DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 4 NASTAVENÍ HODIN...

Více

Multifunkční digitální relé 600DT

Multifunkční digitální relé 600DT Multifunkční digitální relé 600DT Specifikace Napájecí napětí: 20 až 240 V AC/DC Frekvenční rozsah: 50/60 Hz Displej/indikace: Zapnutí indikováno podsvícením. LCD s třemi číslicemi pro nastavení a čas

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

www.kovopolotovary.cz

www.kovopolotovary.cz GotU+ 5140 CHYTRÉ DIGITÁLNÍ DVEŘNÍ KUKÁTKO NÁVOD K POUŽITÍ Všechna práva vyhrazena, včetně jakýchkoliv změn vzhledu, technické funkce a použití produktu bez předchozího oznámení uživatelům. Jiné používání

Více

Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie

Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie Ovládací jednotka ORBIT EASY CONTROL návod k obsluze Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie

Více

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka Smar-Band 107HR Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. Smart 107HR je náramek zcela nové generace, který nabízí kromě měření denních aktivit také nepřetržité měření tepové frekvence

Více

2. Hrudní pás s vysílačem. Navíc CP 13is vypočítají spotřebu kalorií a pomocí graficky znázorní zatížení v rámci nastavené srdeční frekvence.

2. Hrudní pás s vysílačem. Navíc CP 13is vypočítají spotřebu kalorií a pomocí graficky znázorní zatížení v rámci nastavené srdeční frekvence. Rozsah dodávky 1. Hodinky s náramkem 2. Hrudní pás s vysílačem Hodinky s měřením pulzu Ciclo CP 13is 3. Elastický hrudní pás (nastavitelný) CICLOPULS CP 13is je ideální přístroj pro měření srdeční frekvence,

Více

Návod k obsluze. CICLOMASTER CM 628i

Návod k obsluze. CICLOMASTER CM 628i Návod k obsluze CICLOMASTER CM 628i Blahopřejeme! Návod k obsluze CICLOMASTER CM628i Koupí přístroje CM628i jste se stal majitelem vysoce přesného elektronického bezdrátového tachometru spojeného měřičem

Více

T850 KVADRÁTOR BAREVNÝ HK-404

T850 KVADRÁTOR BAREVNÝ HK-404 T850 KVADRÁTOR BAREVNÝ HK-404 I. Návod k obsluze 1.Úvod: Děkujeme Vám, že jste si zakoupili náš nový výrobek, barevný digitální kvadrátor, který je vybaven mnoha kvalitními funkcemi. Návod popisuje vlastnosti

Více

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $ ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku Uživatelská příručka 1/7 Obsah manuálu Úvod! 3 Obsah balení a popis! 3 Začínáme! 3 Jak nosit snímač! 3 Nabíjení baterie! 4 Stáhněte aplikaci! 4 Vytvořte

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

Děkujeme vám za zakoupení těchto hodinek.

Děkujeme vám za zakoupení těchto hodinek. Děkujeme vám za zakoupení těchto hodinek. Hodinky ukazují reálný čas, datum, denní alarm a mají závodní odpočítávání 5,4,1,0. Hodinky jsou pečlivě navrženy a vyrobeny k použití při regatách. Aby bylo možné

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407 DIGITÁLNÍ RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ PCR407 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu PŘEDSTAVENÍ...3 POPIS VÝROBKU...3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...6 INSTALACE BATERIÍ...6 VAROVÁNÍ PŘI VYBITÝCH BATERIÍCH...6 ZAPOJENÍ ADAPTÉRU

Více

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Znak vykřičníku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na důležité bezpečnostní a údržbové (servisní) pokyny, a je bezpodmínečně nutné je dodržovat. Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

Magnetický rotoped S Type

Magnetický rotoped S Type návod na použití Magnetický rotoped S Type IN 88 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL Roman Košťál, nám. J. Zajíce 3, 749 01 Vítkov tel. 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline

Více

CON TATORE TIMER TACHIMETRO TERMIN ALE MODBUS TCT Manuale User Manual

CON TATORE TIMER TACHIMETRO TERMIN ALE MODBUS TCT Manuale User Manual CON TATORE TIMER TACHIMETRO TERMIN ALE MODBUS TCT- 100 Manuale User Manual 1 1 6. Úprava konfiguračních parametrů Stiskni Zobrazí Udělejte Displej zobrazí 2 nebo 3 4 nebo První číslice nalevo bliká Zvyšte

Více