Nabídka partnerům. praha 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka partnerům. praha 2013"

Transkript

1 Nabídka partnerům praha 2013

2 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 1 co je to ultimate frisbee Není s podivem, že ultimate frisbee přitahuje každoročně stovky nových hráčů po celém světě. Jedná se o vzrušující a opravdu zábavný sport. Letové vlastnosti disku umožňují hráčům nepřeberné množství hodů. Žádné dva hody nejsou úplně stejné. Ultimate frisbee je relativně nový sport, který se hraje od roku 1968, avšak jeho popularita rok od roku stoupá. Výzvy, které tento unikátní sport přináší, jsou přitažlivé pro hráče všech věkových kategorií a atletických úrovní. Jak s ultimate jednou začnete, už vás nepustí. Ke hře potřebujete vytrvalost fotbalistů, abyste vydrželi v neustálém pohybu, a schopnost zvládnout přesné přihrávky vzduchem, podobně jako tomu je v americkém fotbalu. V ultimate proti sobě hrají dva sedmičlenné týmy. Hřiště je velké zhruba jako polovina fotbalového. Smyslem hry je pomocí přihrávek dopravit disk do soupeřovy koncové zóny a jeho chycením v zóně získat bod. Po chycení disku se hráč musí zastavit a do 10 vteřin disk přihrát spoluhráči. Povoleným pohybem hráče s diskem je pivotování, tedy otáčení se kolem vlastní osy s jednou nohou pevně na zemi. V ultimate hráči často střídají útok a obranu při ztrátě disku, ke které dochází záhozem disku do autu, na zem, jeho zachycením soupeřem nebo při dlouhém držení disku. Ultimate se řídí myšlenkou fair play, hráči sami nesou zodpovědnost za průběh hry, místo aby ji nesli rozhodčí, kteří v ultimate nejsou. Cena Spirit of the Game je udělována týmu, který se těchto zásad drží nejvíce. Ultimate frisbee hrají statisíce žen, mužů, dívek a chlapců ve více než 42 zemích světa. Hraje se v kategoriích open (muži), ženy, mix (smíšené týmy mužů a žen), junioři (do 19 let) a masters (nad 33 let).

3 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 2 SPIRIT OF THE GAME Hlavním určujícím znakem ultimate frisbee je Spirit of the Game. Protože se ultimate hraje bez rozhodčích, vyžaduje od hráčů velkou dávku sportovního chování a vzájemného respektu. Oficiální pravidla ultimate frisbee, sepsaná Asociací hráčů frisbee, k tomu uvádějí následující: Ultimate frisbee klade velký důraz na sportovního ducha. Odpovědnost za dodržování pravidel je vložena do rukou samotných hráčů. Soutěživost má zelenou, ne však na úkor vzájemného respektu hráčů, dodržování pravidel nebo prosté radosti ze hry. Dodržování těchto pravidel pomáhá eliminovat nežádoucí chování na hřišti. Nesportovní chování, jako je posměch, agresivita či záměrné faulování, je v rozporu se zásadou Spirit of the Game a žádný z hráčů se ho nesmí dopouštět. Spirit of the Game odlišuje ultimate frisbee od jiných soutěživých kolektivních sportů. Během více než 30 let své existence se stal ultimate sportem, který se hraje na nejvyšší úrovni a to zcela bez rozhodčích. Princip fair play v ultimate funguje. Pravda, špatná stránka lidské povahy se občas projeví i zde, jak už to ve sportu a v životě bývá. Ale i ty nejsložitější situace se zpravidla řeší v klidu, což je na tomto sportu jedinečné a krásné. V ultimate mohou hráči předvést ty nejhezčí a nejúctyhodnější lidské vlastnosti. ULTIMATE UTVÁŘÍ OSOBNOST Ultimate frisbee učí hráče přijímat odpovědnost za své chování. Utváří jeho osobnost, učí ho samostatnosti, umění naslouchat, vyjednávat a rozhodovat. To vše díky morálnímu pravidlu Spirit of the Game.

4 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 3 PROČ SE STáT PARTNEREM české asociace létajícího disku a co nabízíme Ultimate Frisbee je dynamický sport, který si nachází stále větší oblibu u mladých lidí. Je založen ryze na myšlence fair play, kdy ve hře nejsou rozhodčí a hráči tak mají zodpovědnost za své chování v ultimate frisbee plně ve svých rukou. Čistota sportu, vzdělávací aspekt a také zábava a přátelství. To vše je duší ulltimate frisbee. Spojte vaše jméno s naší činností a skvělým sportem. Hledáme partnery pro dlouhodobou i krátkodobou spolupráci na regionální i celorepublikové úrovni. Partnerům nabízíme:» Uspořádání teambuildingové akce pro zaměstance firmy, nebo pro její partnery» Účast na teambuildingových akcích partnera» Možnost zapojení partnera a jeho zaměstnanců do tréninků, školení, training campů» Uspořádání turnaje pro partnera - jeho zaměstnance nebo jeho partnery (v ultimate frisbee, nebo discgolfu)» Být partnerem Středoškolské ligy (více na straně 8)» Reklama na dresech reprezentace» Webová prezentace na stránkách asociace a novinovém portálu o českém frisbee Outdoorové bannery na turnajích ČALD» Balíčky pro hráče na turnajích ČALD» Logo na propagačních materiálech ČALD» Být partnerem mistrovství republiky» Být partnerem asociace (vše výše zahrnuto)

5 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 4 Ultimate v České REpublice První veřejná prezentace sportů s létajícím diskem v Česku proběhla na Spartakiádě v roce 1980 za účasti sportovců. Opravdový rozvoj tento sport zaznamenal až s otevřením hranic po roce 1989, kdy k nám do republiky začali přijíždět cizinci a s sebou si přiváželi létající disky. Studenti z Itálie přivezli v roce 1991 svým kolegům na ČVUT disky a knihy o ultimate frisbee a tím položili základ tohoto sportu u nás. V roce 1993 byla založena ČAF (Česká Asociace Frisbee), která je též organizátorem pravidelné ligové soutěže v Ultimate Frisbee a Dicgolfu. ČALD je od roku 2000 nástupcem ČAF. V roce 2001 hostila Praha Mistrovství Evropy klubů a v roce 2010 se v Praze konalo Mistrovství světa klubů v ultimate frisbee za účasti 136 nejlepších světových týmů, tj. cca 3500 sportovců ( Poslední léta jsou pro ČALD ve znamení stabilních reprezentačních úspěchů. Za zmínku stojí stříbrná medaile mixového týmu na Mistrovství Evropy v Anglickém Southhamptonu v roce 2007 a dále úspěchy juniorské reprezentace a některých českých týmů, které se pravidelné umísťují v první polovině výsledkové listiny na mezinárodních turnajích. Tím nejčerstvějším úspěchem je nedávné umístění českého ženského týmu Hot beaches na prvním místě na klubovém mistrovství Evropy nebo skvělé 12. místo na mistrovství světa klubů v roce Asociace registruje v tuto chvíli 20 oddílů, které staví své týmy obvykle ve více kategoriích a zároveň se některé oddíly věnují i dalším sportům s létajícím diskem. V asociaci je sdruženo kolem 400 hráčů.

6 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 5 Činnost Čald Rozvojová činnost Rozšiřování členské základny, její omlazování a udržitelný růst, aktivity směrem k mládeži organizované i neorganizované Vzdělávací činnost Publikace a osvětov é letáky usnadňující seznámení se základy sportu, vzdělávání pro pedagogické pracovníky, školení trenérů, tematický zaměřené campy na rozšíření dovedností hráčů, spolupráce s dalšími subjekty v oblasti vzdělávání Popularizační činnost Aktivity pro širší veřejnost a popularizace sportu v krajích a regionech, propagace, prezentace sportů s diskem v mediích, spolupráce s dalšími subjekty a institucemi Vize ČALD Profesionalizace, vzdělávání, podpora Placený administrativní pracovník, více publikací a vzdělávacích aktivit, akreditace trenérských zkoušek Rozvoj Primární zacíleni na věkovou skupinu let, středoškolská liga, aktivity zaměřené na rozšíření členské základny a nábor mladých hráčů, větší a rovnoměrnější zastoupení členské základny ve všech krajích Kvalita a kvantita členské základny Zlepšení a rozšíření ligy a dalších soutěží, růst aktivní členské základny, zvyšování počtu týmů zapojených do ligy, vybudování stabilního tréninkového zázemí, rozšíření disciplín, větší účast na zahraničních turnajích, stabilní umístění v Evropě

7 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 6 projekt y Česke asociace létajícího disku Pořádání pravidelných mistrovských soutěží ČALD pořádá mistrovství republiky v jednotlivých soutěžních kategoriích - open, ženy a mix Sezóna je rozdělena na venkovní (duben-říjen) a halovou (listopad-březen). Jedná se celkem o 7 turnajů, 3 kvalifikační turnaje a 4 finálové turnaje. Středoškolská liga Od roku 2009 jsme začali projekt Středoškolské ligy. V současné chvíli je přihlášeno přes 20 škol z různých regionů republiky. Tréninkové kempy Víkendové soustředění/kemp pro začínající a mírně pokročilé hráče ultimate frisbee. Školení učitelů Školení pro učitele všech typů škol, kde se seznámí s ultimate frisbee s cílem jej zařadit do výuky na školách. Podpora reprezentace Česká reprezentace se pravidelně účastní evropských i světových mistrovství. Asociace dále připravuje a české veřejnosti distribuuje letáky, knihy a plakáty propagující ultimate frisbee a další disciplíny s létajícím diskem.

8 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 7 středoškolská liga Partnerské možnosti» jméno partnera ve jménu projektu - jméno partnera středoškolská liga v ultimate frisbee» prezentace na webu asociace» prezentace v dokumentech projektu» prezentace na turnajích ligy (bannery, balíčky hráčům)» výroba létajících disků s logem partnera a logem projektu» Uspořádání teambuildingové akce pro zaměstance firmy, nebo pro její partnery» Účast na teambuildingových akcích partnera» Uspořádání turnaje pro partnera - jeho zaměstnance nebo jeho partnery (v ultimate frisbee, nebo discgolfu)» Možnost zapojení partnera a jeho zaměstanců do tréninků, školení, training campů Středoškolská liga vznikla s cílem propagace a rozvoje ultimate frisbee mezi mladé lidi, s důrazem na hlavní prvky sportu - fair play a přátelství. Snažíme se uspořádat pravidelnou soutěž, která se stane nedílnou součástí ultimate frisbee a také ostatních sportovních akcí v ČR. V současné době je zapojeno přes 30 škol z republiky a každým rokem se počet zvyšuje. V projektu jsou zatím zapojeny školy například v těchto městech: Praha, Hradec Králové, Náchod, České Budějovice, Písek, Třeboň, Chrudim, Žďár nad Sázavou, Pardubice, Přelouč, Plzeň, Brno a další. Pro lepší představu, zde je krátké video z finálového turnaje minulého ročníku: Ultimate frisbee učí odpovědnosti a vzájemnému respektu Vzhledem k tomu, že ultimate frisbee je sport bez rozhodčích, kdy hráči mají čistotu hry ve svých rukou a jsou zodpovědní za své chování na hřišti i mimo něj, tak se tento sport může, například v rukou učitelů na školách, stát vynikajícím nástrojem k podpoře výchovy a vedení studentů. V tomto případě ultimate frisbee přesahuje hranice pouhého sportu a může pomoct k formování mladých lidí v osobnosti, kteří jsou si dobře vědomi odpovědnosti za své chování a činy a navzájem se respektují. Sport, zábava, odpovědnost a vzájemný respekt jsou hlavními pilíři ultimate frisbee a na nich se dá stavět nejen cesta ke sportovnímu úspěchu, ale také cesta k úspěšnému životu mladých lidí.

9 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 8 junioři Juniorský reprezentační tým se stal nedílnou součástí sportu v ČR před několika lety, v roce Od té doby se čeští junioři pravidelně účastní mezinárodních akcí, ať už regionálních turnajů nebo akcí typu Mistrovství Evropy a světa. Pro každý sport je základem mít kvalitní práci s mládeží, která je příslibem pro budoucí úspěchy a rozvoj sportu. Snažíme se proto našim juniorům, také v návaznosti na Středoškolskou ligu, zajistit co nejlepší podmínky a možnosti pro jejich růst. Partnerské možnosti» prezentace na webu asociace» reklama na reprezentačních dresech» prezentace na akcích asociace - ligové turnaje, training campy, středoškolská liga (bannery, balíčky hráčům apod.)» prezentace na turnajích, kterých se juniorská reprezentace účastní (bannery)» Uspořádání teambuildingové akce pro zaměstance firmy, nebo pro její partnery» Účast na teambuildingových akcích partnera» Uspořádání turnaje pro partnera - jeho zaměstnance nebo jeho partnery (v ultimate frisbee, nebo discgolfu)» Možnost zapojení partnera a jeho zaměstanců do tréninků, školení, training campů

10 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 9 reprezentační týmy čr Partnerské možnosti» prezentace na webu asociace» reklama na klubových dresech» prezentace na turnajích (bannery)» Uspořádání teambuildingové akce pro zaměstance firmy, nebo pro její partnery» Účast na teambuildingových akcích partnera» Možnost zapojení partnera a jeho zaměstanců do tréninků, školení, training campů» Uspořádání turnaje pro partnera - jeho zaměstnance nebo jeho partnery (v ultimate frisbee, nebo discgolfu) Ultimate frisbee má v Čechách stabilně reprezentační týmy ve všech dalších kategoriích - open, ženy a mix. Zejména mixová reprezentace v předešlých letech dokázala přivézt několik úspěchů z mistrovství Evropy a světa. 2. místo z ME v roce místo z ME v roce 2003 a 6. místo z MS v roce Na tyto úspěchy by v blízké budoucnosti mohly navázat i reprezentační týmy open (V roce 2011 se umístila open reprezentace na skvělém 5. místě.) Pro rok 2013 jsou plánované následující akce: Juniorské ME (srpen, Kolín nad Rýnem) - účast v kategorii open a ženy v divizi do 19 let ME v ultimate frisbee hraném na pláži (červen, Španělsko) - účast v kategorii ženy Úspěchy Českého Ultimate 2003 Mistrovství Evropy v ultimate frisbee (Fontenay Le-Comte, Francie) česká reprezentace v kategorii mix se umístila na 3. místě a vyhrála ocenění Spirit of the Game 2007 Mistrovství Evropy v ultimate frisbee (Southampton, Velká Británie) česká reprezentace v kategorii mix se umístila na 2. místě a vyhrála ocenění Spirit of the Game 2008 Mistrovství Evropy v plážovém ultimate frisbee (Francie) česká reprezentace v kategorii mix obsadila 3. místo 2010 Mistrovství Světa klubů v ultimate frisbee český ženský tým Hot Beaches se umístil na 12. místě, český open tým Silence se umístil na 26. místě 2010 Mistrovství Evropy klubů v ultimate frisbee český ženský tým Hot Beaches se umístil na 1. místě, český open tým Silence se umístil na 9. místě

11 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 10 proč hrát ultimate frisbee I když je ultimate frisbee často považováno za zábavu do parku, jedná se o zcela legitimní a náročný sport, který má i své národní a mezinárodní asociace. Jedná se o plnohodnotný sport, který má svá oficiální pravidla a národní či mezinárodní soutěže pro všechny věkové kategorie. Ke hře ultimate je třeba mít výbornou fyzickou kondici, vytrvalost, mrštnost a inteligenci, abyste pochopili, jak se pohybuje disk ve vzduchu a porozuměli týmové taktice v útoku či obraně. Neméně podstatnou součástí této hry je úcta k soupeři a smysl pro fair play. S ultimate se může začít v dětství nebo v dospělosti. Vítán je každý hráč, který v tomto atraktivním sportu najde zalíbení. Ultimate je vhodným sportem do hodin tělesné výchovy na školách. Je vhodný pro každého, kdo chce zkusit něco nového a výrazně odlišného, aniž by musel vynaložit mnoho peněz. Jde o sport nenáročný, co se týče vybavení a pomůcek. Krom toho při něm děti uplatní dovednosti, které se učí v hodinách tělocviku už na základní škole. Jeho finanční nenáročnost a kompatibilita s jinými sporty činí z ultimate sport perfektní právě pro studenty. Ultimate přivádí dohromady lidi společných zájmů a povah. Ultimate frisbee je skvělým prostředkem, jak potkat nové zajímavé a zábavné lidi, když se například přistěhujete do nového místa. Ultimate dělá ze spoluhráčů přátele na celý život. Být součástí tohoto jedinečného společenství je pro každého hráče ultimate velká pocta. O to víc, že se jedná o tak málo početnou komunitu ve srovnání s tradičními sporty. Dokonce i mezi soupeřícími týmy panuje jakási přátelská rivalita zpečetěná myšlenkou Spirit of the Game.

12 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU NABÍDKA PARTNERŮM 11 kontakt Česká asociace létajícího disku Technická 2 Praha Kontaktní osoba: Petr Kotěšovec petr.kotesovec@cald.cz Internetový portál o českém frisbee Světová asociace létajícího disku Evropská asociace létajícho disku

informace pro média praha 2013

informace pro média praha 2013 informace pro média praha 2013 ČESKÁ ASOCIACE LÉTAJÍCÍHO DISKU INFORMACE PRO MÉDIA 1 co je to ultimate frisbee Není s podivem, že ultimate frisbee přitahuje každoročně stovky nových hráčů po celém světě.

Více

ultimate frisbee létat je tak snadné

ultimate frisbee létat je tak snadné ultimate frisbee létat je tak snadné projekt středoškolská liga 2014/15 létat je tak snadné Co je ultimate frisbee Ultimate Frisbee je týmový sport s létajícím diskem, který se hraje na travnatém hřišti

Více

ultimate frisbee létat je tak snadné

ultimate frisbee létat je tak snadné ultimate frisbee létat je tak snadné pod záštitou České Asociace Létajícího Disku a organizačně zajišťované Vzdělávací Agenturou ZAZO projekt středoškolská liga létat je tak snadné Co je ultimate frisbee

Více

vize terrible monkeys

vize terrible monkeys vize terrible monkeys Terrible Monkeys patří mezi nejúspěšnější týmy v České republice ve hře Ultimate Frisbee. Od svého založení se tým snažil o rozvoj tohoto sportu a jeho představení širší sportovní

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Český svaz plážového tenisu

Český svaz plážového tenisu Český svaz plážového tenisu Co je plážový tenis? Plážový tenis je nejčastěji popisován jako směsice tenisu, badmintonu a také plážového volejbalu. Hraje se na dvorci, který je rozměrem identický s dvorcem

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY 2010

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY 2010 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY 2010 Místo konání: SK Třebechovice pod Orebem, Vitouškova 959, 503 46 Třebechovice pod Orebem. Datum:5.6.2010 Čas 17:00 19:30 1. Prezence Celkem se dostavilo 159 členů (z toho 6 v

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

2014 Sport bez předsudků 12 let činnosti

2014 Sport bez předsudků 12 let činnosti výroční zpráva 2014 Sport bez předsudků 12 let činnosti 2014-124 akcí - 18.575 účastníků Hlavní cíle projektu: Ukazovat dětem, mladé generaci, že sportovní a pohybové aktivity, jsou nejlepší vhodnou alternativou

Více

ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU. Úsek fotbalu žen

ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU. Úsek fotbalu žen ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU Úsek fotbalu žen KLÍČOVÉ PROJEKTY Rozšíření členské základny Regionální Akademie U13-U14 Národní Akademie Talentovaná mládež Sponzor, PR SOUČASNÝ A CÍLOVÝ STAV KLÍČOVÉ PROJEKTY

Více

5.19. Sportovní hry (nepovinný předmět)

5.19. Sportovní hry (nepovinný předmět) 5.19. Sportovní hry (nepovinný předmět) 5.19.1. Charakteristika předmětu Nepovinný předmět Sportovní hry vychází ze vzdělávací oblasti Člověk a zdraví, navazuje na povinný předmět Tělesná výchova, který

Více

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS P edstavení klubu Vážení zástupci obchodních společností, hokejbalový klub Svítkov Stars si Vás dovoluje oslovit s reklamní nabídkou na podporu našeho oddílu.

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

Co fotbal znamená pro nás?

Co fotbal znamená pro nás? Co fotbal znamená pro nás? Fotbalová asociace České republiky Jeden z největších spolků v ČR se současnými 329.330 členy Účelem FAČR je organizování fotbalu komplexní rozvoj a propagace fotbalu v ČR podpora

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

STRATEGICKÝ PLÁN FAČR STO, GRASSROOTS

STRATEGICKÝ PLÁN FAČR STO, GRASSROOTS STRATEGICKÝ PLÁN FAČR 2016-2020 STO, GRASSROOTS Otakar Mestek 2. Národní Grassroots konference FAČR Nymburk, 18. 9. 2018 GROW 2020 STRATEGICKÝ PLÁN MARKETINGOVÁ A STRATEGICKÁ PODPORA ASOCIACÍ OD UEFA 2016

Více

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee POPIS TURNAJE Frisbeer Cup 2014 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. Ročník 2014 je již osmým v řadě a bude navazovat na úspěšnou

Více

Českomoravský fotbalový svaz Diskařská 100 P.O. Box 11 160 17 Praha 6 - Strahov

Českomoravský fotbalový svaz Diskařská 100 P.O. Box 11 160 17 Praha 6 - Strahov Českomoravský fotbalový svaz Diskařská 100 P.O. Box 11 160 17 Praha 6 - Strahov internet: www.fotbal.cz - sekce Grassroots e-mail: mestek@fotbal.cz, blazej@fotbal.cz tel: 233 029 111 fax: 233 353 107 3.

Více

Zpráva o činnosti VR ČALD

Zpráva o činnosti VR ČALD Zpráva o činnosti VR ČALD a dění v asociaci Výkonná rada ČALD Petr Kotěšovec (předseda) Ondřej Novák Lucie Frišová Hana Nováková Malvína Voclová Jaromír Jáchym Johana Ehrlichová Anna Zvěřinová Připravili

Více

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Článek 1 Předmět Tato Směrnice vymezuje postavení sportu ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska jako veřejně prospěšné

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS P edstavení klubu Vážení zástupci obchodních společností, hokejbalový klub Svítkov Stars si Vás dovoluje oslovit s reklamní nabídkou na podporu našeho oddílu.

Více

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů Hodnotící zpráva 2013 Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů www.sportbezpredsudku.cz Sport bez předsudků 2003 2013-10 let činnosti Hlavní cíle projektu:

Více

Charakteristika předmětu TĚLESNÁ VÝCHOVA

Charakteristika předmětu TĚLESNÁ VÝCHOVA Charakteristika předmětu TĚLESNÁ VÝCHOVA Obsahové, časové a organizační vymezení předmětu Předmět TĚLESNÁ VÝCHOVA je součástí vědního oboru kinantropologie a zabývá se pohybovým učením, vyučováním a výchovou.

Více

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze.

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze. SUPER BALL 2012 SUPER BALL 2012: Prague Football Freestyle Contest celosvětový turnaj ve Fotbal Freestylu je vyvrcholením celé sezóny, na které se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců

Více

Předmět: Sportovní hry

Předmět: Sportovní hry Předmět: Sportovní hry Charakteristika volitelného předmětu sportovní hry 2. stupeň Předmět Sportovní hry realizuje část vzdělávacího oboru Tělesná výchova zařazeného do vzdělávací oblasti Člověk a zdraví.

Více

středoškolská liga ultimate frisbee 2011/2012 kvalifikace venkovní

středoškolská liga ultimate frisbee 2011/2012 kvalifikace venkovní středoškolská liga ultimate frisbee 2011/2012 kvalifikace venkovní HK 1 ČB 1 PHA 1 HK 2 ČB 2 PHA 2 A B A B A B A B A B C A B 1. Gymnázium Nad Alejí 28 8 6 7 7 2. Gymnázium Špitálská 27 4 7 8 8 3. Jiráskovo

Více

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vodní pólo Strakonice Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vážení sportovní přátelé, dovolte mi, abych vám touto cestou blíže představil oddíl vodního póla TJ Fezko Strakonice

Více

Přílohy. Příloha č. 1: Rozvrh kurzů pro sezónu 2011/2012 a stručný přehled nabízené výuky Velký sál. Malý sál

Přílohy. Příloha č. 1: Rozvrh kurzů pro sezónu 2011/2012 a stručný přehled nabízené výuky Velký sál. Malý sál Přílohy Příloha č. 1: Rozvrh kurzů pro sezónu 2011/2012 a stručný přehled nabízené výuky Velký sál Malý sál Příloha č. 2: Příklady propagačních materiálů Legenda (zleva): 1) plakát pro propagaci letního

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

Charakteristika vyučovacího předmětu SPORTOVNÍ VÝCHOVA. Volitelný předmět

Charakteristika vyučovacího předmětu SPORTOVNÍ VÝCHOVA. Volitelný předmět 3. Učební osnovy volitelných předmětů Charakteristika vyučovacího předmětu SPORTOVNÍ VÝCHOVA Volitelný předmět Název vyučovacího předmětu: Časové vymezení předmětu: Organizační vymezení předmětu: Sportovní

Více

Zpráva o činnosti VR ČALD 2013/2014

Zpráva o činnosti VR ČALD 2013/2014 Zpráva o činnosti VR ČALD a dění v asociaci Výkonná rada ČALD Petr Kotěšovec (předseda) Ondřej Novák Lucie Frišová Václav Pachta Hana Koubková Hana Pevná Malvína Voclová Jaromír Jáchym Johana Ehrlichová

Více

Rozpis. Soutěže JMKVS. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže

Rozpis. Soutěže JMKVS. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže Rozpis 2019 Soutěže JMKVS Rozpis soutěže pro turnaje plážového volejbal (tzv. Junior Beach Ligy) pro děti a mladistvé. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže Obsah Řízení

Více

ANOTACE K VÝUKOVÉ SADĚ č. VY_32_INOVACE_03_09_TEV_Sd

ANOTACE K VÝUKOVÉ SADĚ č. VY_32_INOVACE_03_09_TEV_Sd Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast (předmět) Autor ANOTACE K VÝUKOVÉ SADĚ č. VY_32_INOVACE_03_09_TEV_Sd CZ.1.07/1.5.00/34.0705 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím

Více

STRATEGICKÝ PLÁN GRASSROOTS ODDĚLENÍ

STRATEGICKÝ PLÁN GRASSROOTS ODDĚLENÍ STRATEGICKÝ PLÁN GRASSROOTS ODDĚLENÍ Michal Blažej 1. Krajská Grassroots konference GROW 2020 STRATEGICKÝ PLÁN Marketingová a strategická podpora asociací od UEFA Nezávislé posouzení image fotbalu, strategický

Více

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace Dušan Fitzel Technický ředitel Nymburk, 26. 27. 11. 2012 Statistiky PROČ? Sbíraní dat - Kluby - Reprezentace Proč? Nymburk, 26.

Více

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 Dotační politika

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

STRATEGICKÝ PLÁN GRASSROOTS ODDĚLENÍ

STRATEGICKÝ PLÁN GRASSROOTS ODDĚLENÍ STRATEGICKÝ PLÁN GRASSROOTS ODDĚLENÍ Otakar Mestek, Michal Blažej Aktiv předsedů KFS a OFS, 12. 04. 2017 GROW 2020 STRATEGICKÝ PLÁN Marketingová a strategická podpora asociací od UEFA Nezávislé posouzení

Více

Netradiční hry ve výuce na KTV

Netradiční hry ve výuce na KTV Netradiční hry ve výuce na KTV Tématické zaměření: Autor: Jaroslav Kupr Netradiční hry Za netradiční hry považujeme sportovní hry, které jsou méně známé a méně rozšířené v běžné výuce tělesné výchovy na

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

FRISBEER CUP Otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

FRISBEER CUP Otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee FRISBEER CUP 2016 Otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee POPIS TURNAJE Frisbeer Cup 2016 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. Ročník 2016 bude již desátým v

Více

Dotační politika ČSA

Dotační politika ČSA Dotační politika ČSA 2016-2018 Dotační politika ČSA 2016 2018 byla projednána na výjezdním jednání Předsednictva ČSA dne 31. srpna 2015 a schválena Předsednictvem ČSA dne 21. září 2015. V tomto znění platí

Více

Poslání, vize a strategie školy Gymnázium Frýdlant

Poslání, vize a strategie školy Gymnázium Frýdlant Gymnázium, Frýdlant, Mládeže 884, příspěvková organizace tel. 482312078, fax 482312468, e-mail: gymfry@gymfry.cz Poslání, vize a strategie školy Gymnázium Frýdlant Poslání školy pro vzdělávací obor osmileté

Více

PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016

PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016 PREZENTACE PROJEKTŮ Z DOTACE ÚRSHb 2016 Cíle Regionálního svazu hokejbalu CÍLE RSHb Organizace projektů sleduje naplnění hlavních cílů RSHb 1. růst členské základny 2. výchovu nových funkcionářů 3. vyšší

Více

Občanské sdružení FC Soběšice

Občanské sdružení FC Soběšice Občanské sdružení FC Soběšice Kopaná v Soběšicích má dlouholetou tradici a její začátky se datují do roku 1932. V tomto roce byla neoficiálně zahájena činnost fotbalového klubu i když v tomto období neměli

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ ODDĚLENÍ

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ ODDĚLENÍ SPORTOVNĚ TECHNICKÉ ODDĚLENÍ Michal Prokeš, Otakar Mestek, Michal Blažej Seminář SCM a SpSM, Nymburk 27. 28. 11. 2017 Repre Klubové akademie SCM Akademie SpSM Grassroots fotbal (98%) GROW 2020 STRATEGICKÝ

Více

PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE

PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE SPLŇ SI SVŮJ FOTBALOVÝ SEN A VYZKOUŠEJ SI REPREZENTAČNÍ TRÉNINK Záštitu převzal předseda FAČR MILOSLAV PELTA PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE VĚKOVÁ

Více

Náborová strategie HBC JTEKT Svítkov Stars Autor: Martin Bláha, šéftrenér mládeže

Náborová strategie HBC JTEKT Svítkov Stars Autor: Martin Bláha, šéftrenér mládeže Náborová strategie HBC JTEKT Svítkov Stars 2018 Autor: Martin Bláha, šéftrenér mládeže Náborové akce v roce 2017 Na zápis do školy, na zápis na hokejbal Svítkovská hokejbalová Superliga 2x ročně prezentace

Více

Česká softballová asociace Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá v rámci péče o lidské zdroje projekt vzdělávání trenérských

Více

KONCEPCE PODPORY SPORTU VE MĚSTĚ VARNSDORF

KONCEPCE PODPORY SPORTU VE MĚSTĚ VARNSDORF KONCEPCE PODPORY SPORTU VE MĚSTĚ VARNSDORF na rok 2013 Dokument upravující poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Varnsdorf v oblasti sportu Schválena ZM Varnsdorf dne: 28.02.2013 (Usnesení

Více

Prezentace činnosti TMK ČBaS v letech června 2017 Prezentace činnosti TMK ČBaS 1

Prezentace činnosti TMK ČBaS v letech června 2017 Prezentace činnosti TMK ČBaS 1 Prezentace činnosti TMK ČBaS v letech 2017-2020 9. června 2017 Prezentace činnosti TMK ČBaS 1 Motto TMK = 6.000 členů ČBaS ( Jedno srdce, jeden tým, jeden cíl ) Kvalita provedení odlišuje dobré od lepšího

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy již jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na minihřišti o rozměrech 26 x 42m. Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující pokutové území a půlku hřiště. Pokutové

Více

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE Účastník 2. ligy mužů Vážení sportovní přátelé, tato nabídka je určena Vám všem, kteří se zajímáte o případnou spolupráci s házenkářským klubem SK HC

Více

Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 (upraveno

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY 1.9.2012 Stránka 1 z 9 PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ definice Čl.1 nominace do reprezentačního

Více

Reprezentace v letech března 2019 Reprezentace v letech

Reprezentace v letech března 2019 Reprezentace v letech Reprezentace v letech 2019-2020 19. března 2019 Reprezentace v letech 2019-2020 1 Dlouhodobé cíle TMK Vize a hlavní cíle olympijský cyklus (2020 2024) účast českého hráče na olympijských hrách úspěch v

Více

Obec Žleby Strategický plán rozvoje sportu v obci do roku 2025

Obec Žleby Strategický plán rozvoje sportu v obci do roku 2025 Obec Žleby Strategický plán rozvoje sportu v obci do roku 2025 Obsah I. Úvod II. Základní pojmy III. Úloha obce v zajištění sportu IV. Oblasti podpory sportu V. Formy podpory sportu VI. Závěr I. Úvod Strategický

Více

Náborová prezentace HBC Hostivař

Náborová prezentace HBC Hostivař Náborová prezentace HBC Hostivař Náborové stojany do vybraných škol Školní sešity na I. stupeň ZŠ v Praze 15 Na zápis do školy, na zápis na hokejbal Školní hokejbalový turnaj První školní den, první trénink

Více

2. NÁRODNÍ GRASSROOTS KONFERENCE FAČR. Sportovní centrum Nymburk

2. NÁRODNÍ GRASSROOTS KONFERENCE FAČR. Sportovní centrum Nymburk 2. NÁRODNÍ GRASSROOTS KONFERENCE FAČR Sportovní centrum Nymburk 18. 9. 2018 2. NÁRODNÍ GRASSROOTS KONFERENCE FAČR Sportovní centrum Nymburk 18. 9. 2018 HOSTÉ KONFERENCE MARTIN MALÍK Předseda FAČR RUDOLF

Více

Stáž Atlético de Madrid. brankáři

Stáž Atlético de Madrid. brankáři Stáž Atlético de Madrid brankáři 1. Úvod účastníci: reprezentační trenéři mládeže U16 - U20 (Krejčí, Kozel, Suchopárek, Černý, Kotal, Kouba) + bývalý hráč AM a patron reprezentačních týmů Radek Bejbl cíl:

Více

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na polovině fotbalového hřiště rozděleného na dvě minihřiště 24x34m.Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Ing. Vlastimil Košťál 1.místopředseda ČMFS manažer české fotbalové reprezentace

ÚVODNÍ SLOVO. Ing. Vlastimil Košťál 1.místopředseda ČMFS manažer české fotbalové reprezentace ÚVODNÍ SLOVO Ing. Vlastimil Košťál 1.místopředseda ČMFS manažer české fotbalové reprezentace Když jsem byl osloven jako manažer české fotbalové reprezentace, aby se právě naši nejlepší fotbalisté, hráči

Více

Příloha I. - Seznam tabulek

Příloha I. - Seznam tabulek Příloha I. - Seznam tabulek Tabulka 1 Činnost manažera ve sportu Tabulka 2 Stav členské základny k roku 2012 Tabulka 3 Nástroje vlastní propagace v SK PRAGA Vysočany Tabulka 4 Přehled protislužeb nabízených

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU  VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2017/2018 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

Žádost o neinvestiční dotaci na rok 2017 z programu státní podpory sportu

Žádost o neinvestiční dotaci na rok 2017 z programu státní podpory sportu Žádost o neinvestiční dotaci na rok 2017 z programu státní podpory sportu ŽÁDOST K PROGRAMU Název poskytovatele dotace: Evidenční číslo: Dotační dotační program: MŠMT SPORT-V-0045/2017 Program V - Činnost

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU

NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU Metodické rozdělení Strategického plánu rozvoje" 1. Cíle 2. Prostředky pro splnění cílů personální požadavky 3. Způsoby vyhodnocování plněni cílů rozbory a monitorováni

Více

Věc: program vzdělávání trenérů mládeže - ragby. III. trenérská třída ČSRU. Ve vlaku dne 9. 3. 2007 1

Věc: program vzdělávání trenérů mládeže - ragby. III. trenérská třída ČSRU. Ve vlaku dne 9. 3. 2007 1 Ve vlaku dne 9. 3. 2007 1 Věc: program vzdělávání trenérů mládeže - ragby III. trenérská třída ČSRU - kurz trenérsko metodické komise (TMK) ČSRU - absolvování kempu pro kategorie U13, U15 nebo U17 (pouze

Více

Projekt Volejbal partner Břeclav

Projekt Volejbal partner Břeclav Vážené dámy a pánové, rádi bychom Vám nabídli partnerství na následujícím projektu: Projekt Volejbal partner Břeclav Zaměření projektu: Podpora ženského volejbalu ve městě Břeclavi a okolí Cíl projektu:

Více

ÚVODNÍ SLOVO KONFERENCE

ÚVODNÍ SLOVO KONFERENCE ÚVODNÍ SLOVO KONFERENCE Rudolf Řepka Grassroots konference FAČR, Praha 27. 10. 2016 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jeden z největších spolků v ČR se současnými 327.021 členy Účelem FAČR je organizování

Více

S B Í R K A P Ř E D P I S Ů. Český badmintonový svaz, z. s. SMĚRNICE PRO VÝBĚR A VEDENÍ REPREZENTACE

S B Í R K A P Ř E D P I S Ů. Český badmintonový svaz, z. s. SMĚRNICE PRO VÝBĚR A VEDENÍ REPREZENTACE S B Í R K A P Ř E D P I S Ů Český badmintonový svaz, z. s. Číslo předpisu: 1/2018 Datum schválení: 15. 5. 2018 Schvalující orgán: VV ČBaS Datum účinnosti: 16. 5. 2018 SMĚRNICE PRO VÝBĚR A VEDENÍ REPREZENTACE

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU   VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2018/2019 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2014/2015 Zpracovali: Mgr. Jaroslav Černý, šéftrenér FSCM Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1.

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí Zábava a radost ze hry Vzájemný respekt NA TRIBUNĚ

Více

GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS

GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS Jan Štefko 1. Krajská Grassroots konference Brankářská škola ÚKFS Zahájila činnost v srpnu 2015, činnost je financována z nadačního fondu ÚKFS Brankářskou školu ÚKFS organizuje

Více

REPREZENTACE U18 DANIEL BENEŠ MICHAL OUŘEDNÍK

REPREZENTACE U18 DANIEL BENEŠ MICHAL OUŘEDNÍK REPREZENTACE U18 DANIEL BENEŠ MICHAL OUŘEDNÍK 16. srpna 2011 Realizační tým U18 Dan Beneš Zastává pozici hlavního trenéra, je odpovědný za realizační tým, sportovní stránku týmu. Michal Ouředník Odpovídá

Více

BADMINTONOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE STŘEDOČESKÉHO KRAJE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017

BADMINTONOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE STŘEDOČESKÉHO KRAJE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 BADMINTONOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE STŘEDOČESKÉHO KRAJE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje při BK 1973 DELTACAR Benátky n/j z.s. funguje od 1.7.2014, kdy nejprve fungovalo při

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE DOTACE

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE DOTACE ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE DOTACE 1.8.2012 Stránka 1 z 14 DOTACE V ČASQ I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ dotace v ČASQ Čl.1 II. DOTACE A POPLATKY PRO POŘADATELE SOUTĚŽÍ ČASQ licenční poplatek dotace na mistrovské turnaje

Více

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly leden 2018 ČLENSKÁ ZÁKLADNA 4 amatérské oddíly házená, kopaná, nohejbal, badminton 5 mládežnických kategorií

Více

Oranžový minivolejbal

Oranžový minivolejbal Žlutý minivolejbal 1.1. Hrací plocha 1.1.1. Rozměry: 4,5 m x 9 m, 1.1.2. Výška sítě: 1,95 m, 1.1.3. Míč: Odlehčený volejbalový míč velikosti 4 (např: Gala Pro-Line Mini BV 4051 S váha 180-200 g). 1.2.

Více

zjistit cíle klubu (časové rozlišení, soc. / eko. / sport.?) produkt klubu (co konkrétně vidí člen klubového vedení jako produkt)

zjistit cíle klubu (časové rozlišení, soc. / eko. / sport.?) produkt klubu (co konkrétně vidí člen klubového vedení jako produkt) Příloha č. 1 - Členská základna 20 největších českých sportů Příloha č. 2 Rozhovor s Patrikem Horákem Rozhovor pomocí návod Návod: zjistit cíle klubu (časové rozlišení, soc. / eko. / sport.?) produkt klubu

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

Fantasy Přerov z.s. registrovaný člen asociace mažoretkového sportu IFMS

Fantasy Přerov z.s. registrovaný člen asociace mažoretkového sportu IFMS Fantasy Přerov z.s. registrovaný člen asociace mažoretkového sportu IFMS V Přerově 15.2.2015 Str. 1 OBSAH: 1. Sportovní činnost sdružení 1.1. Popis sportovní činnosti 1.2. Členská základna, její velikost

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více