Trouby. Čistota a hygiena v naš kuchyni d ky nov pyrolýze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Trouby. Čistota a hygiena v naš kuchyni d ky nov pyrolýze"

Transkript

1 Trouby Čistota a hygiena v naš kuchyni d ky nov pyrolýze

2 TROUBY Žít v harmonii je s Fagorem velmi snadné Uvolněte se a užívejte si úžasného pohledu na nový koncept kuchyně vyvinutý společností Fagor. Vítejte v prostoru oplývajícím velkou harmonií a dokonalou estetickou vyvážeností. Domácí elektrospotřebiče od Fagoru - trouby, mikrovlnné trouby, varné desky a odsavače par - byly navrženy s estetickou a funkční jednotou, která vám umožní vytvořit výrazné a homogenní prostředí. Zkombinujte je podle svého vkusu a zjistíte, že budete mít vždy řešení podle vašich potřeb. S výrobky značky Fagor vstupuje do vaší kuchyně harmonie.

3 S pyrolýzou 2.0 přichází pokročilejší verze v komplexním samočištění PYROLÝZA Poté, co byl Fagor průkopníkem v zavádění pyrolytické technologie, udělal další krok vpřed a vybavil své trouby poslední generací pyrolýzy: nejpokročilejší a nejúčinnější na trhu. Proč je Pyrolýza 2.0 od Fagoru nejlepší? Díky zkušenostem získaným v našem vývojovém oddělení jsme mohli použít nové postupy a poznatky, které dělají Pyrolýzu 2.0 nejbezpečnější, nejpřesnější, nejúčinnější a nejpohodlnější na trhu: extra chladná dvířka se čtyřmi skly jsou naprosto bezpečná na dotyk. Tato dvířka dokonale izolují vnitřek trouby, což má zároveň za následek maximální účinnost při čištění a pečení, protože se optimálně využívá generované teplo a dosahuje se účinnosti a úspory elektrické energie. Ještě vetší úsporu představuje funkce Auto-Pyro, při níž trouba vypočítá přesný čas čištění podle detekovaného stupně znečištění. A pokud jde o vaše pohodlí, pyrolytické trouby Fagor jsou jediné na trhu, které umožňují pyrolytické samočištění dokonce i plechů a bočních pojezdů. Zkrátka a dobře, vaše trouba bude naprosto čistá stisknutím jednoho tlačítka a to s minimální spotřebou energie za pár korun. ~ větší čistota pyrolýza vašich plechů Tato pyrolýza je jediná, která umožňuje komplexní čištění trouby spolu s čištěním plechů. ~ větší pohodlí samočištění, které šetří čas, peníze a starosti AUTO AUTOPYRO Auto-Pyro: trouba spočítá čas potřebný k dokonalému pyrolytickému vyčištění. Tento způsob samočištění je pro vás nejpohodlnější a nejúspornější. Trouba automaticky spočítá potřebný čas a energii v závislosti na detekovaném stupni znečištění. Bude tak naprosto čistá s minimální energetickou spotřebou. I vy však můžete zvolit nejvhodnější typ pyrolýzy podle stupně znečištění: Eco a Turbo. ~ větší bezpečnost pohybujte se ve své kuchyni bezpečně CHLADNÁ DVÍŘKA SE 4 SKLY 4 skla: chladná dvířka. Dokonalá izolace dvířek trouby neznamená jen absolutní bezpečnost, ale zároveň přispívá k maximální optimalizaci pečení, pyrolytického čištění a energetické spotřeby, protože nedochází k tepelným ztrátám. Díky systému čtyř skel si dvířka zachovávají v každém okamžiku teplotu bezpečnou na dotyk. Kromě toho nová konstrukce ventilace vnitřních dvířek umožňuje, aby se vnější proud vzduchu dostával mezi skla a pomáhal tak udržet optimální teplotu dvířek. Katalyzátor výparů a pachů pro čistější prostředí. Všechny pyrolytické trouby Fagor mají katalyzátor výparů. Paladiový katalyzátor po zahřátí na 250 C spaluje zbytky nečistot v ovzduší, filtruje výpary a pachy uvolňující se během pečení. Vzduch v kuchyni zůstává čistý. Nižší spotřeba. Pyrolytické trouby Fagor s energetickou třídou A-10% spotřebují o 10 % méně energie a následkem toho omezí emise CO 2 o 10 % ve srovnání s troubami s energetickou třídou A.

4 TROUBY ~ kvalitnější čištění navržené tak, aby se lépe čistily OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ Trouby FAGOR mají vnější povrch z nerez oceli upraven tak, aby na něm při manipulaci nezůstávaly otisky prstů. Čisté sklo, jako nikdy dříve. Trouby Fagor mají nejsnáze odstranitelná skla dvířek na trhu. V pouhých třech krocích a bez použití nářadí je můžete rychle a pohodlně rozebrat a vyčistit. Ani stopa po vnitřní nečistotě. Vnitřek trouby má novou konstrukci, aby se pyrolytické čištění dostalo do všech koutů a zajistilo absolutní hygienu. K nové koncepci vnitřního prostoru, speciálnímu smaltu a výklopnému vrchnímu grilu se přidává nový design vnitřních dvířek, která jsou po celém svém vnitřním povrchu pokrytá sklem. Nemají tudíž žádné žlábky či drážky, kde by se mohla usazovat nečistota. Jediné trouby s plechy a bočními vodícími mřížkami speciálně přizpůsobenými pyrolýze. Fagor je jediná značka na trhu, jejíž boční vodící mřížky se mohou čistit procesem pyrolýzy, protože jsou ošetřeny speciálním smaltem schopným snášet vysoké teploty. Kromě usnadnění čištění bočních mřížek umožňuje tato velká výhoda ponechat plechy uvnitř trouby během funkce Turbo.

5 Nejnovější technologie činí všechno mnohem snazší Technologie ve službách kuchařského umění. Vyspělá elektronika, kterou obsahují trouby Fagor, se vyrovná umění zkušeného kuchaře. Dotykový ovládací panel vás snadnou a intuitivní formou provede výběrem všech funkcí. Trouby navíc disponují snadno čitelnými displeji, které vás informují v každém okamžiku o procesu přípravy pokrmu. Abyste mohli vybrat tu správnou volbu, zóna s dotykovým ovládáním vám ukazuje následující kroky prostřednictvím rozsvícení potenciálních možností. Díky technologii těchto displejů jsou informace čitelné z jakéhokoliv úhlu. Proces přípravy pokrmu tak budete mít dokonale pod kontrolou. Velká elektronická přesnost: zdravější výsledky s menší spotřebou elektrické energie. Elektronické ovládání od Fagoru udržuje s matematickou přesností zvolenou teplotu. To zajistí, že pokrm bude v každém okamžiku připravován při ideální teplotě, bez jakýchkoliv výkyvů, které by mohly nepříznivě ovlivnit konečný výsledek. Tato dokonalá přesnost vám umožní připravit citlivé pokrmy při nízké teplotě a zachová jejich nutriční vlastnosti a jejich chuť. Navíc všechny trouby Fagor s elektronickým ovládáním mají energetickou třídu A-10%, protože spotřebují o 10% méně energie a následkem toho omezí emise CO 2 o 10% ve srovnání s troubami s energetickou třídou A. ~ automatické funkce pečení Líbí se vám, že pečou za vás? COOKING BOOK Cooking Book - umožní vám zvolit některý z mnoha receptů, které má trouba naprogramované. Stačí zvolit recept, který chcete připravit, a trouba použije optimální postup pro tento pokrm.

6 TROUBY

7 Zachování výživných hodnot Žijte zdravě díky jedinečným funkcím: vaření v páře, příprava pokrmů při nízké teplotě a Avanssis. ~ kvalita pečení specialisté v pečení potravin Díky gastronomickému zaměření se Fagor soustavně věnuje již několik desetiletí výzkumu a ve svých troubách používá všechny technologické vymoženosti, aby držel krok s měnícím se stylem života a kulinářskými trendy: tradiční kuchyně, příprava pokrmů v páře, jednoduché pokrmy nebo kuchyně pro gurmány. Užívejte si kuchyně všemi pěti smysly. Využijte všechny vlastnosti potravin a uchovejte nutriční hodnoty nedotčené. Zkrátka získejte zdravé a chutné pokrmy, přizpůsobené vaší chuti a modernímu životnímu stylu. Dobrou chuť. Webová kuchařka. Nejlepší recept pro zdravou výživu. Na webových stránkách Fagoru naleznete více než 90 receptů pro tradiční pečení a přípravu pokrmů v páře. Každý recept zároveň obsahuje výživové a kalorické hodnoty. Navíc výživový semafor vám označuje, jak je který pokrm zdravý. Příprava pokrmů v páře - přidáte se ke zdravé kuchyni? Pokud jste příznivci zdravého stravování, Fagor je ideální volbou. Naše trouby s možností pečení v páře jsou speciálně vyvinuty tak, aby zachovaly nutriční hodnoty, chuť, barvu a přirozené aroma potravin. S nimi dosáhnete profesionálního výsledku, atraktivního vzhledu a lehce stravitelných pokrmů.

8 TROUBY Avanssis, automatická regulace stupně vlhkosti Studie provedené společností Fagor srovnávající troubu se systémem Avanssis a troubu bez tohoto systému prokázaly velké nutriční a organoleptické rozdíly ve prospěch systému Avanssis díky automatické regulaci stupně vlhkosti. Tyto výsledky potvrzují pozitivní vliv na kvalitu pečení, na zdraví, na obsah vitamínů a na omezení tuků. Závěry, které je třeba zdůraznit: Méně agresivní pečení Se systémem Avanssis je evidentní větší ztráta tuku a jemnější struktura. U brambor došlo k menší ztrátě vitamínu C a kuře si zachovalo více vitamínu B9 a kyseliny listové. Lahodnější potraviny V případě nízkotučných potravin je výsledný vzhled velmi podobný počátečnímu stavu potraviny, jako například u rajčat. Díky tomu je výsledný vzhled pokrmu atraktivnější. Trouba zůstane čistší Přesná kontrola výparů během pečení je důvodem, proč vnitřní stěny trouby zůstanou mnohem čistší.

9 Ergonomie ~ pohodlné a bezpečné použití budete mít volné ruce Díky pojezdům Impulse od Fagoru již není třeba dotýkat se plechu. Vyjede sám při otevření dvířek. Když otevíráte dvířka, s jejich sklápěním se vysouvá plech směrem ven. Další důkaz, že s Fagorem je pečení snazší, pohodlnější a bezpečnější. SAMOVÝSUVNÉ POJEZDY ~ snadné a bezpečné použití pohodlně připraví a pohlídá vaše pokrmy Plechy s úplným přístupem jsou 100% vysouvatelné a díky tomuto vysunutí s nimi lze snadno manipulovat. PLECH S ÚPLNÝM

10 TROUBY

11 funkce podle vašeho gusta Rozmrazování. Funkce rozmrazení se může používat pro jakýkoli typ zmrazených potravin: maso, ryby nebo zelenina, vše za krátký čas. Urychluje běžnou dobu rozmrazování. Udržení teploty. Trouba používá mírnou teplotu, která udržuje již připravené jídlo teplé. Celeris. Funkce určená pro pokrmy, které vyžadují předehřátí trouby. Trouba dosáhne nastavené teploty za minimální možný čas, aniž by došlo ke zvýšené spotřebě energie. Tradiční ohřev. Pro pečení chleba, pečiva, dortů a zákusků. Je též vhodný pro pečení libového masa. Tradiční ohřev + ventilátor. S tímto programem lze péct jakýkoliv druh potravin: maso, ryby nebo cukrářské výrobky. Lze také současně péct více pokrmů najednou, aniž by se smíchaly chutě či vůně. Tradiční ohřev Eco. Ideální program pro kynutí těsta na chléb nebo cukroví díky velmi jemnému teplu, které působí z vrchu i zespodu. Spodní ohřev. Teplo přichází ze spodní části trouby. Tato funkce je vhodná pro přípravu pokrmů ve vodní páře nebo finální zapečení pokrmů. Spodní ohřev + ventilátor. Ventilátor zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla vznikajícího ve spodní části trouby. Spodní intenzivní ohřev (Pizza). Díky silnému teplu, které přichází ze spodní části, a ventilátoru, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla, je těsto křupavé. Není nutné troubu předehřívat. Mírné grilování. Vhodné pro hamburgery, topinky a všeobecně menší potraviny, neboť se používá pouze střední část grilu. Mírné grilování s otočným rožněm. Zapojí se pouze střední topné těleso grilu. Otočný rožeň umožňuje přípravu špízů a klobás s rovnoměrným opečením dozlatova.

12 TROUBY Mírné grilování s otočným rožněm + ventilátorem. Zapojí se střídavě buď střední topné těleso grilu nebo ventilátor, čímž se zajišťuje rovnoměrné propečení: malá drůbež a ryby na rožni. Silné grilování. Stejné jako mírné grilování, avšak na celé ploše plechu. Velmi vhodné pro všechny druhy zapékání: těstoviny, soufflé a bešamelová omáčka. 4 úrovně grilování. Umožňuje zvolit jednu ze čtyř intenzit grilování, což zaručuje optimální výsledek. Elektronická kontrola umožňuje, aby gratinování trvalo déle než u tradičního grilu. Vhodné pro: ovocné dorty, bešamelovou omáčku, zapékání ryb a plátků masa. Silné grilování + ventilátor. Umožňuje gratinovat s rovnoměrným rozložením tepla díky ventilátoru. Ideální pro grilování velkých kusů potravin. Turbo Plus. Trouba je ohřívána centrálním kruhovým topným tělesem. Díky ventilátoru obíhá horký vzduch uvnitř celé trouby. Šetrné teplo. Tato funkce se doporučuje pro sušení potravin (hub) nebo na výrobu jogurtů, díky velmi mírným teplotám. funkce pára Vaření v páře, které se používá k přípravě zeleniny a masa. Pro přípravu celých křehkých ryb (pstruhů). Příprava křehkých ryb (filety ze sardinek, plátky lososa) Pro přípravu křehkých potravin, ovoce a kompotovaného ovoce. Vaječné omelety; správná konzistence plněných rajčat. Jemné pečivo k vařeným pokrmům. Pro přípravu křehkých potravin, ovoce a kompotovaného ovoce. Teriny, drůbeží játra. Ohřev pečených pokrmů. Ideální pro zdravější přípravu pokrmů při zachování jejich vlastností. Mírný ohřev. Rozpuštěná čokoláda, máslo. Vlažné ovoce pro okamžitou konzumaci. Postupné rozmrazování bez rizika upečení. Rozmrazení rybích filet před jejich obalením. Rozmrazování ovoce tak, aby zůstalo studené (na dorty a pod.) Postupné rozmrazování bez rizika upečení. Rozmrazování masa před jejich grilováním (např: klobásy).

13 pyrolytické multifunkční trouby 6H-875A TC X nerez EAN-13: VAŘENÍ V PÁŘE Samostatná ~ Multifunkční, 12 programů pečení ~ Speciální funkce přípravy pokrmů v páře ~ Intuitivní dotykové ovládání a snadno čitelný LCD displej: hodiny, časy, teplota, funkce, doporučená úroveň plechu ~ Cooking Book s 35 recepty ~ Cooking Book s 12 recepty pro přípravu pokrmů v páře ~ Předvolba teploty pro každou funkci ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Dvojité vnitřní osvětlení s úsporným systémem ~ Extra chladná dvířka se 4 vyjímatelnými skly ~ Katalytický filtr odváděných výparů při pyrolýze ~ Pyrolytické čištění: Auto-Pyro, Eco a Turbo COOKING BOOK CHLADNÁ DVÍŘKA SE 4 SKLY PLECH S ÚPLNÝM OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 6H-760A X nerez EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zamačkávací podsvícené knoflíky a displej zobrazující teplotu a čas ~ Předvolba teploty pro každou funkci ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Chladná dvířka se 3 vyjímatelnými skly ~ Katalytický filtr odváděných výparů ~ Pyrolytické čištění: Eco a Turbo PLECH S ÚPLNÝM CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 6H-760A B bílé sklo EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zamačkávací podsvícené knoflíky a displej zobrazující teplotu a čas ~ Předvolba teploty pro každou funkci ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Chladná dvířka se 3 vyjímatelnými skly ~ Katalytický filtr odváděných výparů ~ Pyrolytické čištění: Eco a Turbo PLECH S ÚPLNÝM CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY 6H-760A N černé sklo EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zamačkávací podsvícené knoflíky a displej zobrazující teplotu a čas ~ Předvolba teploty pro každou funkci ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Chladná dvířka se 3 vyjímatelnými skly ~ Katalytický filtr odváděných výparů ~ Pyrolytické čištění: Eco a Turbo PLECH S ÚPLNÝM CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY 24 ~

14 multifunkční trouby ~ boční otevírání 6H-0A RX nerez EAN-13: Samostatná. Pravé závěsy ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zamačkávací podsvícené knoflíky a displej s časovými údaji ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Vnitřní osvětlení ~ Chladná dvířka s 3 skly ~ Ventilovaný odvod par min. 595 TROUBY PLECH S ÚPLNÝM CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 552 6H-0A LX nerez EAN-13: Samostatná. Levé závěsy ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zamačkávací podsvícené knoflíky a displej s časovými údaji ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Vnitřní osvětlení ~ Chladná dvířka s 3 skly ~ Ventilovaný odvod par min multifunkční trouby PLECH S ÚPLNÝM CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 6H-800A TC X nerez EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Intuitivní dotykové ovládání a snadno čitelný LCD displej: hodiny, časy, teplota, funkce, doporučená úroveň plechu ~ Cooking Book s 15 recepty ~ Předvolba teploty pro každou funkci ~ Samovýsuvný teleskopický pojezd Impulse ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Dvojité vnitřní osvětlení s úsporným systémem ~ Chladná dvířka s 3 skly ~ Ventilovaný odvod par, Avanssis - regulace stupně vlhkosti min COOKING BOOK SAMOVÝSUVNÉ POJEZDY CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 552 6H-196A X nerez EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zasouvatelné podsvícené knoflíky a displej s časovými údaji ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Ventilovaný odvod par min PLECH S ÚPLNÝM OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 25 ~

15 multifunkční trouby 6H-196A B bílé sklo EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zasouvatelné podsvícené knoflíky a displej s časovými údaji ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Ventilovaný odvod par PLECH S ÚPLNÝM 6H-196A N černé sklo EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zasouvatelné podsvícené knoflíky a displej s časovými údaji ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Ventilovaný odvod par min min PLECH S ÚPLNÝM 6H-185A N Epoca černé sklo EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Analogové hodiny s programováním spuštění/ vypnutí ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Ventilovaný odvod par 552 horkovzdušné trouby PLECH S ÚPLNÝM 6H-114 X nerez EAN-13: Samostatná ~ Horkovzdušná, 6 programů pečení ~ Minutový spínač se zvukovou signalizací ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Ventilovaný odvod par min min ~

16 6H-475 X nerez EAN-13: Polyvalentní ~ Horkovzdušná, 6 programů pečení ~ Displej s časovými údaji ~ Elektronické hodiny s programováním zapnutí/ vypnutí ~ Výsuvný Pull-system ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Ventilovaný odvod par ~ Kombinace s jakoukoliv polyvalentní deskou Fagor TROUBY 6H-414 X nerez EAN-13: Polyvalentní ~ Horkovzdušná, 6 programů pečení ~ Minutový spínač se zvukovou signalizací ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Ventilovaný odvod par ~ Kombinace s jakoukoliv polyvalentní deskou Fagor R. max min H-414 B bílé sklo EAN-13: Polyvalentní ~ Horkovzdušná, 6 programů pečení ~ Minutový spínač se zvukovou signalizací ~ Vnitřní osvětlení ~ Dvířka s 2 skly ~ Ventilovaný odvod par ~ Kombinace s jakoukoliv polyvalentní deskou Fagor 27 ~

17 multifunkční trouba ~ šířka 90 cm 6H-936A X nerez EAN-13: Samostatná. Šířka 90 cm. ~ Multifunkční, 6 programů pečení ~ Zamačkávací ovládací knoflíky ~ Displej s časovými údaji (na objednávku - není součástí spotřebiče) ~ Otočný rožeň ~ Vnitřní osvětlení ~ Chladná dvířka s 3 skly ~ Ventilovaný odvod par (Lišta) Lišta Trouba 3 pyrolytická trouba ~ výška 45 cm PLECH S ÚPLNÝM (NA OBJEDNÁVKU) CHLADNÁ DVÍŘKA SE 3 SKLY 6H-565A X nerez EAN-13: Samostatná ~ Multifunkční, 8 programů pečení ~ Nové zamačkávací podsvícené knoflíky a displej zobrazující teplotu a čas ~ Předvolba teploty pro každou funkci (na objednávku - není součástí spotřebiče) ~ Rychlé předehřátí Celeris ~ Chladná dvířka s 4 skly ~ Katalytický filtr odváděných výparů při pyrolýze ~ Pyrolytické čištění: Eco a Turbo Otvor pro mikrovlnnou troubu (Lišta) Lišta 50 3 Trouba 3 CHLADNÁ DVÍŘKA SE 4 SKLY OCHRANA PROTI OTISKU PRSTŮ 28 ~

18 samostatné pyrolytické multifunkční trouby PYROLYTICKÉ MULTIFUNKČNÍ PYROLYTICKÁ + PÁRA PYROLYTICKÉ 6H-875A TC X 6H-760A X 6H-760A B 6H-760A N OBECNÉ PARAMETRY Užitný objem (l) Počet programů pečení 12 8 Ventilovaný odvod par Typ ovládání Touch Zamačkávací Skleněná vnitřní dvířka (vyjímatelná skla) Sklopný gril Dvoupolohový gril Pizza Celeris Speciální Funkce Eco Grill (4 úrovně) Přípravy pokrmů v páře Síťový kabel Vnitřní osvětlení Dvojité Pyrolytické čištění Eco / Turbo / Auto-Pyro Eco / Turbo Katalytický filtr odváděných výparů a pachů OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ Cooking-Book Elektronický programátor zapnutí/vypnutí Volič programů a teploty Hlavní volič Zap / Vyp Volič + / - Elektronická regulace teploty Předvolba teploty Kontrolka provozu Kontrolka termostatu Kontrolka funkce pyrolýzy BEZPEČNOST Bezpečnostní termostat Blokování funkcí: bezpečnost dětí Automatické bezpečnostní vypnutí Chladná dvířka Počet skel ve dvířkách 4 3 Automatické blokování dvířek při procesu pyrolýzy TECHNICKÉ ÚDAJE Jmenovitý příkon (kw) 3,57 3,57 Příkon grilu silný (kw) 3,0 3,0 Příkon spodního topného tělesa (kw) 1,5 1,5 Příkon pyrolýzy (kw) 3 3 Napětí / Frekvence (V/Hz) / / Proud (A) Energetická třída (*) A -10% A -10% Velikost Střední Střední Plocha největšího plechu (cm 2 ) Spotřeba energie Konvenční funkce (kw) 0,79 0,79 Nucené proudění (kw) 0,71 0,71 DOPLŇKY Hluboký smaltovaný plech 1 1 Smaltovaný plech 1 Příslušenství na vaření v páře 1 Chromovaný rošt s bezpečnostní zarážkou 1 1 Úplné vysunutí plechu 1 1 Boční vodící mřížky Smaltované Smaltované ROZMĚRY Vnitřní rozměry (mm) Vnější rozměry (mm) Šířka 4 4 Výška Hloubka Šířka Výška Hloubka TROUBY (*) A-10% značí, že spotřeba el. energie je o 10% nižší než u energetické třídy A. 29 ~

19 samostatné multifunkční trouby MULTIFUNKČNÍ BOČNÍ OTEVÍRÁNÍ 6H-800A TC X 6H-0A RX 6H-0A LX 6H-196A X 6H-196A B 6H-196A N 6H-185A N Epoca OBECNÉ PARAMETRY Užitný objem (l) Počet programů pečení Ventilovaný odvod par Avansis Typ ovládání Touch Zamačkávací Zamačkávací Zamačkávací Pevné Epoca Boční otevírání Pravé Levé Skleněná vnitřní strana dvířek Sklopný gril Dvoupolohový gril Pizza Speciální Funkce Celeris Síťový kabel Vnitřní osvětlení Dvojité Speciální smalt Top Slide OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ Cooking-Book Elektronický programátor zapnutí/vypnutí Volič programů a teploty Hlavní volič Zap / Vyp Volič + / - Elektronická regulace teploty Teplotní termostat 50 ºC až 250 ºC 50 ºC až 250 ºC 50 ºC až 250 ºC 50 ºC až 250 ºC Předvolba teploty Kontrolka provozu Kontrolka termostatu BEZPEČNOST Bezpečnostní termostat Blokování funkcí: bezpečnost dětí Automatické bezpečnostní vypnutí Počet skel ve dvířkách TECHNICKÉ ÚDAJE Jmenovitý příkon (kw) 3,17 3,57 3,57 3,57 2,67 Příkon grilu silný (kw) 2,6 2,6 2,6 2,6 2,6 Příkon spodního topného tělesa (kw) 1,2 1,5 1,5 1,5 Napětí / Frekvence (V/Hz) / / / / / 50 Proud (A) Energetická třída (*) A -10% A -10% A -10% A A Velikost Střední Střední Střední Střední Střední Plocha největšího plechu (cm 2 ) Spotřeba energie Konvenční funkce (kw) 0,79 0,79 0,79 0,79 0,79 Nucené proudění (kw) 0,71 0,74 0,74 0,74 0,74 DOPLŇKY Hluboký smaltovaný plech Smaltovaný plech Chromovaný rošt s bezpečnostní zarážkou Úplné vysunutí plechu Samovýsuvné teleskopické pojezdy impulse 1 Boční vodící mřížky ROZMĚRY Vnitřní rozměry (mm) Vnější rozměry (mm) Šířka Výška Hloubka Šířka Výška Hloubka (*) A-10% značí, že spotřeba el. energie je o 10% nižší než u energetické třídy A. 30 ~

20 horkovzdušné trouby SAMOSTATNÉ HORKOVZDUŠNÉ POLYVALENTNÍ HORKOVZDUŠNÉ OBECNÉ PARAMETRY 6H-114 X Užitný objem (l) 51 Počet programů pečení 6 Ventilovaný odvod par Typ ovládání Pevné Dvoupolohový gril Síťový kabel Vnitřní osvětlení Speciální smalt Top Slide OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ Minutový spínač Volič programů a teploty Teplotní termostat 50 ºC až 250 ºC Kontrolka provozu Kontrolka termostatu BEZPEČNOST Bezpečnostní termostat Počet skel ve dvířkách 2 TECHNICKÉ ÚDAJE Jmenovitý příkon (kw) 2,67 Příkon grilu silný (kw) 2,6 Příkon spodního topného tělesa (kw) 1,0 Napětí / Frekvence (V/Hz) 230 / 50 Proud (A) 16 Energetická třída A Velikost Střední Plocha největšího plechu (cm 2 ) Spotřeba energie: Konvenční funkce (kw) 0,79 DOPLŇKY Smaltovaný plech 1 Chromovaný rošt s bezpečnostní zarážkou 1 Boční vodící mřížky ROZMĚRY Vnitřní rozměry (mm) Vnější rozměry (mm) Šířka 4 Výška 322 Hloubka 380 Šířka Výška 595 Hloubka 529 6H-475 X 6H-414 X 6H-414 B OBECNÉ PARAMETRY Užitný objem (l) Počet programů pečení 6 6 Ventilovaný odvod par Typ ovládání Pevné Pevné Dvoupolohový gril Síťový kabel Vnitřní osvětlení OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ Elektronický zapnutí/vypnutí Minutový spínač Volič programů a teploty Teplotní termostat 50 ºC až 250 ºC 50 ºC až 250 ºC Kontrolka provozu Kontrolka termostatu BEZPEČNOST Bezpečnostní termostat Počet skel ve dvířkách 2 2 TECHNICKÉ ÚDAJE Jmenovitý příkon (kw) 2,67 2,67 Příkon grilu silný (kw) 2,6 2,6 Příkon spodního topného tělesa (kw) 1,0 1,0 Napětí / Frekvence (V/Hz) 230 / / 50 Proud (A) Energetická třída A A Velikost Střední Střední Plocha největšího plechu (cm 2 ) Spotřeba energie: Konvenční funkce (kw) 0,79 0,79 DOPLŇKY Hluboký smaltovaný plech 1 Smaltovaný plech 1 Chromovaný rošt s bezpečnostní zarážkou 1 Pull-System 1 Boční vodící mřížky ROZMĚRY Vnitřní rozměry (mm) Šířka 4 4 Výška Hloubka Šířka Vnější rozměry (mm) Výška Hloubka TROUBY 31 ~

21 trouby ~ speciální rozměry MULTIFUNKČNÍ PYROLYTICKÁ 90 cm šířka 45 cm výška 6H-936A X 6H-565A X OBECNÉ PARAMETRY Užitný objem (l) Počet programů pečení 6 8 Ventilovaný odvod par Typ ovládání (osvětlený Touch Control) Zamačkávací Zamačkávací Skleněná vnitřní strana dvířek Dvoupolohový gril Speciální Funkce Snímací Celeris Síťový kabel Otočný rožeň Vnitřní osvětlení Dvojité OVLÁDÁNÍ FUNKCÍ Elektronický programátor zapnutí/vypnutí Volič programů a teploty Volič + / - Elektronická regulace teploty Teplotní termostat 50 ºC až 250 ºC Předvolba teploty Kontrolka provozu Kontrolka termostatu Kontrolka funkce pyrolýzy Pyrolytické čištění Speciální smalt,,top Slide Katalytický filtr odváděných výparů a pachů Eco / Turbo BEZPEČNOST Bezpečnostní termostat Blokování funkcí: bezpečnost dětí Automatické bezpečnostní vypnutí Chladná dvířka Dvířka počet skel 3 4 Automatické blokování dvířek při procesu pyrolýzy TECHNICKÉ ÚDAJE Jmenovitý příkon (kw) 3,75 3,4 Příkon grilu silný (kw) 2,85 1,75 Příkon turbo (kw) 2,55 1,7 Příkon spodní topné spirály (kw) 1,25 1,2 Příkon pyrolýzy (kw) 2,56 Napětí / Frekvence (V/Hz) / / 50 Proud (A) Energetická třída A A Velikost Velká Malá Plocha největšího plechu (cm 2 ) Spotřeba energie Konvenční funkce (kw) 0,99 0,74 Nucené proudění (kw) 1,15 1,06 DOPLŇKY Hluboký smaltovaný plech 1 1 Smaltovaný plech 1 Chromovaný rošt s bezpečnostní zarážkou 1 1 Úplné vysunutí plechu na objednávku na objednávku Boční vodící mřížky Smaltované ROZMĚRY Vnitřní rozměry (mm) Vnější rozměry (mm) Šířka Výška Hloubka Šířka 893 Výška Hloubka ~

22 příslušenství ~ trouby Model, Kód a EAN Vlastnosti Pull-System 5K-PS Kód EAN-13: Příslušenství na objednávku Sada Pull-System (rošt + vodicí lišty). Umožňuje vysunutí větší části plechu a usnadňuje naprosto bezpečnou manipulaci s připravovaným pokrmem pečení. Objednávané množství: 1 TROUBY Výsuvné teleskopické pojezdy s úplným přístupem 5K-BET Kód EAN-13: Příslušenství na objednávku Sada výsuvného plechu s úplným přístupem (rošt + teleskopické pojezdy k upevnění plechu). Umožňuje úplné vysunutí plechu a usnadňuje naprosto bezpečnou manipulaci s připravovaným pokrmem. Určeno pro multifunkční trouby s výškou 60 cm. Objednávané množství: 1 Samovýsuvné teleskopické pojezdy impulse 6KG-BET Kód EAN-13: Příslušenství na objednávku Sada plechu s úplným přístupem (rošt + teleskopické pojezdy k upevnění plechu). Pouhým otevřením dvířek vyjede plech sám, aniž bychom se ho museli dotýkat, čímž usnadňuje naprosto bezpečnou manipulaci s připravovaným pokrmem. Určeno pro instalaci do multifunkčních trub s výškou 60 cm. Objednávané množství: 1 Pevné teleskopické pojezdy úplné vysunutí 6K-GTF 49 Kód EAN-13: Příslušenství na objednávku Sada pevných teleskopických pojezdů s úplným přístupem (rošt + 1 úroveň teleskopických pojezdů na plech). Usnadňuje vysunutí plechu a usnadňuje tak naprosto bezpečnou manipulaci s připravovaným pokrmem. Určeno pro instalaci do multifunkčních trub o šířce 90 cm. (model 6H-936A X). Objednávané množství: 1 33 ~

teď jím podle své chuti

teď jím podle své chuti ~ TROUBY Trouby ~ ~ pyrolytické.. str. 22 ~ ~ funkce pára.. str. 22-23 ~ ~ speciální rozměry.. str. 23 ~ ~ kombinace pečicí a mikrovlnné trouby.. str. 23 ~ ~ boční otevírání.. str. 24 ~ ~ multifunkční..

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

2010 domácí spotřebiče

2010 domácí spotřebiče 2010 domácí spotřebiče 2010 Duben domácí spotřebiče Produkty vymyšlené lidmi pro lidi Značka Fagor se zaměřuje na lidi a na hledání těch nejlepších řešení, abyste žili ve zdravějším a příjemnějším prostředí.

Více

Březen. Katalog vestavných spotřebičů

Březen. Katalog vestavných spotřebičů 2010 Březen Katalog vestavných spotřebičů 2010 Březen katalog vestavných spotřebičů Produkty vymyšlené lidmi pro lidi Značka Fagor se zaměřuje na lidi a na hledání těch nejlepších řešení, abyste žili ve

Více

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805AO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184292 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický

Více

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display.

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709212148 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce:

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709218980 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: PIZZA Čisticí

Více

Vaření. Kompaktní MW Trouba 45 cm

Vaření. Kompaktní MW Trouba 45 cm Pečení Kompaktní MW Trouba 45 cm Vaření 6H-600 BTCX Nová konstrukce bez otočného talíře Gril a horkovzdušný ohřev Nově možnost konvenčního ohřevu (horní a dolní topné těleso) Kombinace MW se všemi výše

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184964 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 8 funkcí vaření včetně:turbo, DEFROST

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A EAN13: 8017709166434 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 11 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření včetně: TURBO Čistící funkce: Vapor

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

SUK92CBL9. SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí

SUK92CBL9. SPORÁK Concert 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí SUK92CBL9 SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A EAN13: 8017709172336 HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí Užitný objem: 70 litrů (rozměr: 316x444x425 mm) Ever Clean smalt Digitální elektronické hodiny/programátor

Více

A3-7. classic SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT

A3-7. classic SPORAK OPERA, 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT A3-7 SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162375 Display: VFT Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Dodání originálních náhradních dílů zaručuje efektivitu a top kvalitu servisních služeb. Servis společnosti Candy-Hoover

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby široká nabídka multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo s ventilátorem elektronické ovládání v průběhu pečení neustále porovnává reálnou

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme EAN13: 8017709196141 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA 5 indukčních zón včetně 1

Více

A4BL-8. classic SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A

A4BL-8. classic SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA Energetická třída A EAN13: 8017709154752 Display: Digital-analogický Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření

Více

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A +

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A + SFPR9604NX Novinka Pyrolytická multifunkční trouba Černé sklo Energetická třída A + EAN13: 8017709258238 Art Komponenty: inox Typ skla: Eclipse Dveře: celoskleněné Barva rukojeti: Černá Programy / funkce

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

» vestavné elektrické trouby

» vestavné elektrické trouby » vestavné elektrické trouby Tekavestavné spotřebiče Energetická třída Rozmrazování Protiotisková úprava nerezových ploch horní a spodní Program Pizza Rychloohřev Gril Gril a spodní Gril a spodní Gril

Více

SF6922NPZE1. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ČERNÁ Energetická třída A+ EAN13: LCD display. 2 rotační stříbrné knoflíky

SF6922NPZE1. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ČERNÁ Energetická třída A+ EAN13: LCD display. 2 rotační stříbrné knoflíky HORKOVZDUŠNÁ TROUBA ČERNÁ Energetická třída A+ EAN13: 8017709241667 LCD display 2 rotační stříbrné knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 10 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA 2009 jaro akční sety Dárek zdarma 1. 4. - 30. 6. 2009 Sada nerezového nádobí Fagor PALMA Pečicí trouby Varné desky 6H-760 X 6H-196 N/B Multifunkční pečicí trouba černé sklo/bílé sklo IF-4 X/S Indukční

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110AZ SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: 8017709184278 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

SF9390X1. Funkce. classic. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 90 cm NEREZ Energetická třída A+ EAN13: Programy / funkce

SF9390X1. Funkce. classic. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 90 cm NEREZ Energetická třída A+ EAN13: Programy / funkce HORKOVZDUŠNÁ TROUBA NEREZ Energetická třída A+ EAN13: 8017709234614 Programy / funkce Počet funkcí vaření: 9 Funkce čištění: Vaporclean Automatické programy: 20 Další funkce: rozmrazování dle času/hmotnosti,

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+

SFP6604NRE. Dolce Stil Novo. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ PYROLYTICKÁ TROUBA Černé sklo/měděná lišta Energetická třída A+ EAN13: 8017709217884 Barva: Černé sklo Povrchová úprava lišt: měď Barva- interiér: Šedá PROGRAMY/ FUNKCE Funkce čištění: Pyrolýza / ECO-Pyrolýza

Více

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design CPF9GMOR Novinka SPORÁK 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: 8017709225735 ART Design: Senza fianchi Design Druh mřížek varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, Sinfonia design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A C92GMX8 SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A EAN13: 8017709150143 PLYNOVÁ DESKA: 6 varných zón- plynových hořáků: Levý přední:

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Široká nabídka multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo s ventilátorem. Žádné předehřívání nová řada elektrických trub díky inovativnímu

Více

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709173128 LCD display 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: TURBO, ECO cooking Čisticí funkce: Pyrolisis Elektronický

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz 43 ŘADA INTEGRA HVĚZDNÁ ALEJ INTUITIVNÍ OBSLUHA Trouby řady Integra jsou vybaveny technologicky vyspělým, inovativním a moderním

Více

2015-2016 KATALOG DEVOTED TO YOU. www.fagor.com

2015-2016 KATALOG DEVOTED TO YOU. www.fagor.com 2015-2016 KATALOG DEVOTED TO YOU www.fagor.com VÍCE NEŽ EXPERTI V DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČÍCH. Experti ví, že mnohem důležitější než to co děláte, je pro koho to děláte. Protože expert je někdo, kdo stále mluví

Více

Příznivé ceny, prodloužená záruka, dárky

Příznivé ceny, prodloužená záruka, dárky Akční sety 2011 (3) Příznivé ceny, prodloužená záruka, dárky 1. 9. 31. 12. 2011 www.fagor.com Další výrazné snížení cen Set č. 1 (trouba a deska) Set č. 2 (trouba a deska) Pyrolýza Indukce Indukce IF-4

Více

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110S1 Victoria SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: 8017709190378 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Tf - I-Cook timer Integra programátor - Td 50

Více

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design CPF9GMR Novinka SPORÁK 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: 8017709225742 ART Design: Senza fianchi Design Mřížky varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

SF4800MAO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika

SF4800MAO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika EAN13: 8017709202897 Display Digital-analogový s integrovaným displayom 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 4 funkcí vaření Další funkce:

Více

SF4750MBS. Funkce. cortina. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika

SF4750MBS. Funkce. cortina. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika EAN13: 8017709202934 Display Digital-analogový s integrovaným displayom 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 4 funkcí vaření Další funkce:

Více

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 TR4110RW1 Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: 8017709190361 Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5

Více

Valné shromáždění Spojených národů vyhlásilo rok 2012 Mezinárodním rokem družstevnictví.

Valné shromáždění Spojených národů vyhlásilo rok 2012 Mezinárodním rokem družstevnictví. Valné shromáždění Spojených národů vyhlásilo rok 2012 Mezinárodním rokem družstevnictví. Pod heslem družstevní podniky pomáhají vybudovat lepší svět přináší mezinárodní rok družstev historicky první oficiální

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Displej doporučuje uživateli úrovně pro pečení i úpravy v průběhu pečení. Obsahuje 30 autoreceptů (součástí je i kuchařka), funkci Oblíbené (přístup k 10 receptům), dále nastavení

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

Varné desky. Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více

Varné desky. Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více Varné desky Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více VARNÉ DESKY Indukce - kvalitní vaření a čistota jako nikdy dříve ~ ~ rychlost ohřevu studené teplo ohřívá nejrychleji

Více

Mikrovlnné trouby. můj životní rytmus. chci něco, co by bylo schopné se mu přizpůsobit. je příliš rychlý. TROUBY ~ MIKROVLNNÉ

Mikrovlnné trouby. můj životní rytmus. chci něco, co by bylo schopné se mu přizpůsobit. je příliš rychlý. TROUBY ~ MIKROVLNNÉ Mikrovlnné trouby můj životní rytmus je příliš rychlý. chci něco, co by bylo schopné se mu přizpůsobit ~ MIKROVLNNÉ TROUBY ~ MIKROVLNNÉ TROUBY ~~ funkce vaření Tvůj malý velký domácí kuchař Kombinace

Více

W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y

W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y Mikrovlnné trouby Široké možnosti využití na ohřívání potravin, kvalitní rozmrazování, vaření, pečení a zapékání jako v klasické troubě. Jednoduchý způsob

Více

SF4920VCX Novinka. Victoria KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ. Energetická třída A+ EAN13: cm redukovaná výška LCD Display

SF4920VCX Novinka. Victoria KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ. Energetická třída A+ EAN13: cm redukovaná výška LCD Display SF4920VCX Novinka KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ Energetická třída A+ EAN13: 8017709211073 45 cm redukovaná výška LCD Display FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 12 funkcí vaření Automatické programy: 20

Více

Domácí spotřebiče 2012

Domácí spotřebiče 2012 Domácí spotřebiče 2012 PRODLOUŽENÁ BEZPLATNÁ ZÁRUKA Na výrobky uvedené v tomto katalogu, označené logem FAGOR ZÁRUKA 50 MĚSÍCŮ zakoupené na území ČR do 31. 12. 2012 si můžete požádat o prodloužení záruky

Více

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce 2014 ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ Nové nápadité funkce ZOP37902XK ZOA35752XD ZOB35752XD Vestavná trouba Vestavná trouba Vestavná trouba elektronické funkce: bezpečnostní ukazuje běžící

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Společnost Whirlpool přichází s širokou nabídkou multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo ventilátorem. Elektronické ovládání, které neustále

Více

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013 Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 TROUBY FSX 97C52 XN4 FEX 47D54 N4 šířka (cm) 8 počet funkcí 10 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor

Více

Vestavné spotřebiče 2016/2017. Katalog pro elektrospecialisty

Vestavné spotřebiče 2016/2017. Katalog pro elektrospecialisty Vestavné spotřebiče 2016/2017 Katalog pro elektrospecialisty Pro vaši inspiraci O modelové řadě Kuchyně Vaření Trouby... 12 Varné desky...42 Odsavače par...80 Mikrovlnné trouby... 91 Kompaktní výrobky...95

Více

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Elektronické trouby nabízejí ovládání přesně dle Vašich požadavků. Vše, co potřebujete, je pouze špička Vašeho prstu na dotykových senzorech a elektronika

Více

Valné shromáždění Spojených národů vyhlásilo rok 2012 Mezinárodním rokem družstevnictví.

Valné shromáždění Spojených národů vyhlásilo rok 2012 Mezinárodním rokem družstevnictví. Valné shromáždění Spojených národů vyhlásilo rok 2012 Mezinárodním rokem družstevnictví. Pod heslem družstevní podniky pomáhají vybudovat lepší svět přináší mezinárodní rok družstev historicky první oficiální

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Trouba

NÁVOD K POUŽITÍ. Trouba NÁVOD K POUŽITÍ Trouba CS 2 OBSAH CS 1 / POPIS SPOTŘEBIČE Popis trouby.................................................... 4 Ovládací lišta.................................................... 5 Displej.........................................................

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 Multifunkční vestavné trouby ZYB593XQ nerez ZOB562XL nerez ZOB492X nerez boční otevírání dvířek zaměnitelné grafický LCD displej ovládání tlačítky pyrolytické

Více

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí Myčky Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí MYČKY Nejúspornější a nejtišší na trhu S hlučností 42 dba ji při chodu sotva uslyšíte 42 dba HLUČNOST 130 dba ~

Více

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016 Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Prodloužená záruka Vydrží déle, než čekáte 10let Neuvěřitelných 10 let záruky Pro účinné a prakticky neslyšné

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

SF122BE. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 CM Bílé sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709213237 LCD display.

SF122BE. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 CM Bílé sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709213237 LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 CM Bílé sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709213237 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce: rozmrazování,

Více

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí 1 VESTAVNÉ TROUBY FEX 47D50 N5 FEX 47D54 N4 FEX 47C52 N5 FEX 47C52 N4 FEX 471 N4 11 funkcí FULL 10 funkcí FULL Black Magic provedení: černé sklo funkcí funkcí funkcí výbava: SVK, 1P, 1R 11 10 1 1 FEX 47D50

Více

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 8 Vaření Chytrá technologie 6. smysl vám nabídne intuitivní řešení pro každodenní život v kuchyni. Intuitivní vaření Při volbě jednoho z 30 přednastavených technologie 6.

Více

domácí spotřebiče 2011 2011 domácí spotřebiče FAGOR ELEKTRO s.r.o.

domácí spotřebiče 2011 2011 domácí spotřebiče FAGOR ELEKTRO s.r.o. 2011 domácí spotřebiče 2011 Duben domácí spotřebiče Produkty vymyšlené lidmi pro lidi Značka Fagor se zaměřuje na lidi a na hledání těch nejlepších řešení, abyste žili ve zdravějším a příjemnějším prostředí.

Více

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché?

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? S malými domácími spotřebiči MORA se vám to splní. Mají totiž dokonale jednoduché a intuitivní ovládání. Snadno s nimi připravíte

Více

DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE 2012

DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE 2012 DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE 2012 DÁRKY ZDARMA: FAGOR: Kdo jsme, odkud jdeme a kam směřujeme Značka Fagor se zaměřuje na lidi a na hledání těch nejlepších řešení, abyste žili ve zdravějším a příjemnějším prostředí.

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

FAGOR Produkty vymyšlené lidmi pro lidi. FAGOR ELEKTRO s.r.o. je pobočkou největšího španělského výrobce bílé techniky firmy Fagor Electrodomésticos

FAGOR Produkty vymyšlené lidmi pro lidi. FAGOR ELEKTRO s.r.o. je pobočkou největšího španělského výrobce bílé techniky firmy Fagor Electrodomésticos 2011 FAGOR Produkty vymyšlené lidmi pro lidi Značka Fagor se zaměřuje na lidi a na hledání těch nejlepších řešení, abyste žili ve zdravějším a příjemnějším prostředí. Proto je naše řada výrobků navržena

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/1

Akční nabídka spotřebičů 2013/1 Akční nabídka spotřebičů 2013/1 VESTAVNÉ TROUBY 1 FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor ochlazování

Více

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012 Původní cena 7490Kč / Akční cena 5990Kč Původní cena 8490Kč / Akční cena 6690Kč Vestavná trouba Electrolux EOB53003X / EOB53004X Vnitřní objem (l): 60, Elektronické funkce: akustický signál trvání minutka

Více

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015 fritézy, grily hot-dog grilovací cukrářské a pekařské pece konvektomaty Katalog 201 AISI 304 Provedení nerez 6-18 l Kapacita oleje FR Fritéza obsahuje studenou zónu FR 06, FR 09: FR 66, FR 99: FR-06 FR-66

Více

Vestavné trouby. Design Scandium - Navigátor receptů. Design Scandium - Td programátor. Design Scandium - Tw programátor

Vestavné trouby. Design Scandium - Navigátor receptů. Design Scandium - Td programátor. Design Scandium - Tw programátor Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategori záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz Design Scandium - Navigátor receptů Design Scandium - Td programátor

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

CO68GMA8. Funkce. colonial. Základní trouby. SPORAK COLONIAL, 60CM PLYNOVÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ANTRACIT/ Mosaz estetika

CO68GMA8. Funkce. colonial. Základní trouby. SPORAK COLONIAL, 60CM PLYNOVÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ANTRACIT/ Mosaz estetika SPORAK COLONIAL, 60CM PLYNOVÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ANTRACIT/ Mosaz estetika EAN13: 8017709150044 Analógové hodiny s elektronickým časovačem VARNÁ DESKA 4 plynové hořáky 1 ULTRA Rapid:

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y ELEKTRICKÉ TROUBY Elektrické trouby Společnost Whirlpool přichází s širokou nabídkou multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo ventilátorem. Elektronické ovládání,

Více

Snack a různé. Varná zařízení SNACK

Snack a různé. Varná zařízení SNACK Varná zařízení Snack a různé SNACK Plynová vařidla stolní...138 Plynové sporáky s troubou...139 Elektrické fritézy stolní...140 Elektrické fritézy s vodní zónou...140 Plynové opékací plotny stolní...141

Více

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba Návod k použití a instalaci Multifunkční trouba 1 2 3 1 Pečící funkce 6 Tlačítko 2 Ukazatel teploty 7 Tlačítko / Dětský zámek 3 Elektronické hodiny 8 Zapnout / Vypnout 4 Tlačítko teplota 9 Vnitřní osvětlení

Více

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací.

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. 2 Světová novinka u Miele: Vestavná parní trouba s mikrovlnou. 3 100% Parní trouba

Více

SF4800MCPO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ výška 45cm CREME Mosazná estetika

SF4800MCPO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ výška 45cm CREME Mosazná estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ výška 45cm CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709206420 ESTETIKA Barva: creme 2 ovládací knoflíky: creme/mosaz Mosazná estetika (madla, podložky, popis a hodiny)

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více