Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk"

Transkript

1 Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr. Karel Střeleček, Ing. Jaroslav Zámečník, František Řehoř, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Jan Líkař, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, MVDr. Šárka Janásková, Ing. Jiří Cais, Ing. Petr Bednarčík, Mgr. Roman Hajník, Stanislav Hlava Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Emil Janda Program: 1. Zahájení, volba volební a návrhové komise 2. Kontrola usnesení 3. Majetkoprávní záležitosti a. Majetkové řešení některých lesních pozemků s problematickým přístupem v k. ú. Michlova Huť a v k. ú. Bořanovice u Vimperka b. Prodej částí pozemků KN č. 1225/3 a KN č. 1225/99 v k. ú. Vimperk v dolních bývalých kasárnách za nádražím c. Odkoupení pozemku KN č. 1053/4, pod komunikací v Tovární ulici d. Žádost o odkoupení a zřízení věcného břemene, pozemky v Pasovské ulici u čp. 151 e. Žádost o odkoupení nemovitostí (budova lázní a pozemku) v areálu bývalých kasáren U Sloupů f. Prodej budovy garáží s pozemkem KN č. 2522/111 v k. ú. Vimperk dle uzavřených smluv o smlouvách budoucích kupních g. Budoucí prodej staveb s parcelami KN st. č. 2522/14, 2522/42 a 2522/43 a s manipulační plochou v k. ú. Vimperk U Sloupů h. Darování pozemku v k. ú. Hrabice GP č. 487/16 i. Odkoupení bývalé lesnické školy od Jihočeského kraje 4. Přehled rozpočtových změn provedených Radou města Vimperk 5. Přehled pohledávek města Vimperk k Žádost o prodloužení termínu vyúčtování finančního příspěvku na vrtanou studnu 7. Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na vybudování studny v Klášterci 8. Investice na rok Změny ve vedení Městské policie Vimperk 10. Různé 11. Diskuse 12. Závěr

2 Bod č. 1 Zahájení, volba volební a návrhové komise Návrhy na úpravu programu: bez úprav Hlasování: 12 pro (chybí Řehoř, Janásková, Bejček) Návrh jako celek byl schválen. Ověřovateli zápisu byli určeni: Mgr. Roman Hajník, Mgr. Karel Střeleček Volební a návrhová komise: Luboš Drenčeni, Ing. Jiří Cais, Věra Vávrová Hlasování: 12 pro (chybí Řehoř, Janásková, Bejček) Bod č. 2 Kontrola usnesení zastupitelstva města, vyjádření k činnosti rady města Přílohy - zápis ze zasedání zastupitelstva města dne Usnesení č. 516 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne a bere na vědomí činnost rady města v období od do Hlasování: 12 pro, 0 proti, 1 se zdržel (Bejček), chybí Řehoř, Janásková. Návrh byl přijat. Zodpovídá: kancelář starosty Bod č. 3 Majetkoprávní záležitosti a) Majetkové řešení některých lesních pozemků s problematickým přístupem v k.ú. Michlova Huť a v k.ú. Bořanovice u Vimperka - kopie zveřejněných záměrů č. 70/30/11 a č. 71/30/11, snímky mapy se zákresem, návrh odboru HB Usnesení č. 517 Zastupitelstvo města rozhodlo prodat pozemek zapsaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k.ú. Michlova Huť, na listu vlastnickém pro město Vimperk, tam označený jako parcela KN č. 197/2 lesní pozemek o výměře m2 včetně lesního porostu, za nabídnutou kupní cenu vyšší než je cena v místě a čase obvyklá ve výši ,-Kč. Kupní cena bude zaplacena nejdéle do 30 dnů po podpisu kupní smlouvy. Po uhrazení kupní ceny bude podán návrh na vklad do katastru nemovitostí. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady na ocenění pozemku ve výši 780,-Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. Hlasování: 13 pro, 0 proti, 1 se zdržel (Janásková), chybí Řehoř. Návrh byl přijat.

3 Usnesení č. 518 Zastupitelstvo města rozhodlo prodat pozemek zapsaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k.ú. Bořanovice u Vimperka, na listu vlastnickém pro město Vimperk, vedený ve zjednodušené evidenci - původ pozemkový katastr (PK) č. 358 lesní pozemek o výměře m2 včetně lesního porostu, za cenu v místě a čase obvyklou (tržní cena) stanovenou znaleckým posudkem ve výši ,-Kč. Kupní cena bude zaplacena nejdéle do 30 dnů po podpisu kupní smlouvy. Po uhrazení kupní ceny bude podán návrh na vklad do katastru nemovitostí. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady na ocenění pozemku ve výši 780,-Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. b) Prodej částí pozemků KN č. 1225/3 a KN č. 1225/99 v k.ú. Vimperk v dolních bývalých kasárnách za nádražím - kopie zveřejněného záměru č. 66/29/11, žádost ze dne , kopie GP, návrh odboru HB Usnesení č. 519 Zastupitelstvo města rozhodlo prodat pozemky zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk, na listu vlastnickém pro město Vimperk, tam označené jako parcela katastru nemovitostí KN č. 1225/3 ostatní plocha, její část dle geometrického plánu č /2011 zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v srpnu 2011, označená jako její díl c o výměře 269 m2 a parcela katastru nemovitostí KN č. 1225/99 ostatní plocha, její část dle téhož geometrického plánu, označená jako její díl b o výměře 44 m2, za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckým posudkem ve výši 100,- Kč/m2, celkem tedy ,- Kč. Kupní cena bude splatná před podpisem kupní smlouvy a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady na ocenění pozemků ve výši 500,-Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy.

4 c) Odkoupení pozemku KN č. 1543/4, pod komunikací v Tovární ulici - kopie GP, kopie znaleckého posudku, návrh odboru HB Usnesení č. 520 Zastupitelstvo města rozhodlo odkoupit od společnosti SIEWER SPRÁVA MAJETKU, s. r. o., se sídlem Mánesova 345/13, České Budějovice geometrickým plánem č /2011 nově oddělenou parcelu parc. č. 1053/4 ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 1316 m2 (ulice Tovární) zapsanou Katastrálním úřadem pro Jihočeský kraj, Katastrálním pracovištěm Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk, na listu vlastnickém 1761, a to za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckým posudkem v celkové výši ,-Kč. Kupní cena bude zaplacena do 30 dnů po podpisu kupní smlouvy. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. d) Žádost o odkoupení a zřízení věcného břemene, pozemky v Pasovské ulici u čp kopie zveřejněného záměru č. 63/28/11, žádost ze dne , kopie GP, návrh odboru HB Usnesení č. 521 Zastupitelstvo města rozhodlo prodat, pozemek zapsaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk, na listu vlastnickém pro město Vimperk, tam označený jako parcela katastru nemovitostí KN č. 1546/1, její část dle geometrického plánu č /2011 zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v srpnu 2011, díl a o výměře 98 m2 s veškerými povrchovými úpravami, za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znalecký posudkem č. 3286/2011 ve výši ,-Kč (180,-Kč/m2). Kupní cena bude splatná před podpisem kupní smlouvy a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady na ocenění a geodetického oddělení pozemku ve výši ,-Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Pro zajištění práva chůze a jízdy a vedení kanalizační přípojky do společné šachty v parcele KN č. 1546/1 v k.ú. Vimperk bude zřízeno pro vlastníka budovy čp. 151 v Pasovské ulici ve Vimperku v rozsahu dle geometrického plánu č /2011 věcné břemeno, jehož jednorázová hodnota dle znaleckého posudku č. 3286/2011 činí ,-Kč a bude uhrazena společně s kupní cenou prodávaného pozemku. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. Hlasování: 12 pro, 0 proti, 2 se zdrželi (Bednarčík, Střeleček), chybí Řehoř. Návrh byl přijat.

5 e) Žádost o odkoupení nemovitostí (budova lázní a pozemku) v areálu bývalých kasáren U Sloupů - kopie zveřejněného záměru č. 62/28/11, žádost ze dne , kopie GP, návrh odboru HB Usnesení č. 522 Zastupitelstvo města rozhodlo prodat nemovitosti zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnickém pro město Vimperk, označené jako budova bez č.p./č.e. jiná stavba (areál kasáren U Sloupů - bývalé lázně) včetně pozemku pod stavbou tj. parcelu KN č. 2522/52 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 373 m2 a dále pozemek sloužící jako manipulační plocha k tomuto objektu na parcele KN č. 2522/62, jeho část dle geometrického plánu č /2011 zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v srpnu 2011, označenou jako par. č. 2522/155 o výměře 2579 m2 s veškerými povrchovými úpravami, za cenu ve výši ,-Kč. Tato cena je z důvodu špatného technického stavu budovy a dlouhodobého nezájmu o její koupi nižší než cena v místě a čase obvyklá stanovená znaleckým posudkem č. 3134/2010. Kupní cena bude splatná před podpisem kupní smlouvy, a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady za ocenění a zaměření prodávaných nemovitostí geometrickým plánem ve výši ,- Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Pro zajištění práva přístupu, vedení a údržby vodovodního řadu v nově vzniklé parcele č. 2522/155 v k.ú. Vimperk bude zřízeno bezplatně pro město Vimperk v rozsahu dle geometrického plánu č /2011 věcné břemeno. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. f) Prodej budovy garáží s pozemkem KN č. 2522/1 v k.ú. Vimperk dle uzavřených smluv o smlouvách budoucích kupních - kopie GP, kopie zveřejněného záměru č. 59/28/11, č. 60/28/11 a č. 61/28/11, nabídka ze dne , nabídka ze dne , tabulka stanovení kupních cen, návrh odboru HB Usnesení č. 523 Zastupitelstvo města rozhodlo prodat nemovitosti zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnickém pro město Vimperk, označené jako budova bez č.p./č.e. garáž postavená na části parcely KN č. 2522/111, dle geometrického plánu č /2011 zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v srpnu 2011, označená jako parc. č. 2522/150 o výměře 61 m2 včetně této parcely a dále pozemek sloužícího jako manipulační plocha k tomuto objektu na parcele KN č. 2522/90, jeho část dle stejného geometrického plánu označená jako par. č. 2522/151 o výměře 45 m2 s veškerými povrchovými úpravami, za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckými posudky ve výši ,-Kč. Kupní cena bude splatná před podpisem kupní smlouvy, a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady za ocenění a zaměření prodávaných nemovitostí geometrickým plánem ve výši 3.390,- Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní

6 poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. Usnesení č. 524 Zastupitelstvo města rozhodlo uzavřít dle předloženého návrhu dodatek č. 1 ke smlouvě o budoucí smlouvě kupní týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v bývalém areálu kasáren U Sloupů, na LV to jest: - budovy bez č.p./č.e. garáž postavená na části parcely KN č. 2522/111, dle geometrického plánu č /2011 zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v srpnu 2011, označená jako parc. č. 2522/152 o výměře 63 m2 včetně této parcely, - pozemku sloužícího jako manipulační plocha k tomuto objektu na parcele KN č. 2522/90, jeho část dle stejného geometrického plánu označená jako par. č. 2522/153 o výměře 47 m2 s veškerými povrchovými úpravami, za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckými posudky ve výši ,-Kč. Budoucí kupující před uzavřením kupní smlouvy zaplatí prodávajícímu celkovou kupní cenu nemovitostí ve dvou splátkách. První splátka ve výši 50% kupní ceny bude uhrazena před podpisem tohoto dodatku č. 1 smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Zbývající (druhá) splátka ve výši 50% z kupní ceny pak nejpozději do jednoho roku od podpisu tohoto dodatku č. 1. Koncem měsíce, ve kterém bude dodatek č. 1 uzavřen, se přeruší platba nájemného do doby ukončení platnosti smlouvy o budoucí smlouvě kupní a nájemce bude platit pouze v plné výši jemu poskytnuté služby. Pokud kupující od koupě odstoupí během účinnosti dodatku č. 1 smlouvy o smlouvě budoucí kupní, uhradí městu nezvýhodněné (v místě a čase obvyklé) nájemné za dobu, za kterou tento nájem neplatil a smluvní pokutu ve výši 10% z kupní ceny. Smluvní sankce a dlužné nájemné se odečtou ze složených splátek v rámci vyúčtování s kupujícím. Pokud nebudou splátky stačit, bude rozdíl vymáhán. Pokud žadatel nedodrží termín splatnosti druhé splátky, město bude mít právo od smlouvy odstoupit a kupující uhradí stejné sankce a nájemné, jak je uvedeno výše. Čas termínů se bude počítat od doby uzavření dodatku č. 1 smlouvy o smlouvě budoucí. Ke kupní ceně budou připočítány náklady spojené s převodem nemovitostí, které prodávající vynaložil, tj. např. náklady na geometrické oddělení pozemků, ocenění ve výši 3.512,- Kč a dále poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Dodatek č. 1 této smlouvy bude uzavřen na dobu určitou, jednoho roku od účinnosti jeho podpisu, poté bude uzavřena kupní smlouva a proveden vklad do katastru nemovitostí. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem tohoto dodatku č. 1 smlouvy o budoucí smlouvě kupní.

7 g) Budoucí prodej staveb s parcelami KN st. č. 2522/4, 2522/42, 2522/43 s d manipulační plochou v k.ú. Vimperk U Sloupů - žádost společnosti SR TRANS s r.o. ze dne , snímek mapy se zákresem, návrh dodatku č. 1 smlouvy o budoucí smlouvě kupní, návrh odboru HB Usnesení č. 525 Zastupitelstvo města rozhodlo uzavřít dodatek č. 1 ke smlouvě o smlouvě budoucí kupní uzavřené se společností SR-TRANS s.r.o., se sídlem Horní Vltavice 40, PSČ dne týkající se budoucího prodeje nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupů dle zákresu v katastrální mapě, to jest: - budovy bez č.p./č.e. jiná stavba postavené na parcele KN st. č. 2522/41. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj. parcelou KN st. č. 2522/41 o výměře 1497 m2. - budovy bez č.p./č.e. jiná stavba postavené na parcele KN st. č. 2522/42. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj. parcelou KN st. č. 2522/42 o výměře 12 m2. - budovy bez č.p./č.e. jiná stavba postavené na parcele KN st. č. 2522/43. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj. parcelou KN st. č. 2522/43 o výměře 113 m2. Předmětem dodatku je prodloužení termínu realizace prodeje tj. uzavření kupní smlouvy výše uvedených nemovitostí, a to nejpozději do Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem tohoto dodatku č. 1 smlouvy o smlouvě budoucí kupní. h) Darování pozemku v k.ú. Hrabice GP č. 487/16 - sdělení ze dne , snímek pozemku se zákresem, návrh odboru HB Usnesení č. 526 Zastupitelstvo města doplňuje své usnesení č. 209 ze dne tak, že dále souhlasí s bezúplatným převzetím parcely KN č. 406/3 o výměře 6 m2 a parcely vedené ve zjednodušené evidenci jako přídělový plán GP č. 457/11 o výměře 11 m2 vše v k.ú. Hrabice, do majetku města Vimperk. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem darovací smlouvy. Hlasování: 14 pro, chybí Zámečník. Návrh byl přijat. i) Odkoupení bývalé lesnické školy od Jihočeského kraje - návrh kupní smlouvy, snímek mapy se zákresem, návrh odboru HB

8 Usnesení č. 527 Zastupitelstvo města rozhodlo uzavřít dle předloženého návrhu s Jihočeským krajem, se sídlem U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice kupní smlouvu o převodu nemovitostí a věcí movitých č. SK/OHMS/111/11, na základě které město Vimperk kupuje do svého majetku nemovitosti v areálu bývalé lesnické školy ve Vimperku, zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnickém 995, označené jako budova čp. 194 objekt občanské vybavenosti postavená na pozemku parcele KN č. 464 s pozemkem parcelou KN č. 464 o výměře 1463 m2, budova čp. 313 objekt občanské vybavenosti postavená na pozemku parcele KN č. 465/3 a na pozemku parcele KN č. 465/4 s pozemkem parcelou KN č. 465/3 o výměře 1349 m2, budova bez čp./če. garáž postavená na pozemku parcele KN č. 465/5 s pozemkem parcelou KN č. 465/5 o výměře 25 m2, budova bez čp./če. garáž postavená na pozemku parcele KN č. 465/6 a pozemek parcela KN č. 466 o výměře 607 m2 včetně movitého majetku, za dohodnutou cenu Kč, která bude uhrazena postupně ve třech splátkách takto: 1. splátka do ve výši Kč, 2. splátka do ve výši Kč a 3. splátka do ve výši Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy. Hlasování: 15 pro. Návrh byl přijat. Bod č. 4 Přehled rozpočtových změn provedených Radou města Vimperk - návrh FO Usnesení č. 528 Zastupitelstvo města schvaluje předložené změny rozpočtu na rok 2011 provedené radou města za období od do Hlasování: 14 pro, chybí Martanová. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, termín do Bod č. 5 Přehled pohledávek města Vimperk k návrh FO Usnesení č. 529 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled pohledávek města Vimperk ke dni Hlasování: 15 pro. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, termín do požadavek Bejčka na příští zasedání doložit způsob vymáhání pohledávek po lhůtě splatnosti nad 180 dnů u pokut doprava (kód 9903) zodpovídá FO

9 Bod č. 6 Žádost o prodloužení termínu vyúčtování finančního příspěvku na vrtanou studnu - žádost ze dne , návrh FO Usnesení č. 530 Zastupitelstvo města rozhodlo prodloužit termín pro vyúčtování peněžního příspěvku uvedeného v části IV. odst. 2 Smlouvy o poskytnutí peněžního příspěvku, uzavřené podle usnesení ZM č. 779 ze dne , a to do Hlasování: 14 pro, 1 proti (Zámečník), 0 se zdržel. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, termín do Bod č. 7 Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na vybudování studny v Klášterci - žádost ze dne , návrh S Usnesení č. 531 Zastupitelstvo města rozhodlo vyhovět žádosti o příspěvek na vybudování studny u nemovitosti v Klášterci (akce bude zařazena do rozpočtu na rok 2012). Hlasování: 14 pro, 0 proti, 1 se zdržel (Zámečník). Návrh byl přijat. Zodpovídá: KS, termín do Bod č. 8 Investice na rok materiál odboru IÚ Usnesení č. 532 Zastupitelstvo města schvaluje provedení investice Obnova vodovodu a kanalizačních sběračů v ul. Boubínská, Brigádnická, Nerudova, Rückerova a Tovární po povodni 2009 dodatečné stavební práce v celkovém finančním objemu ,00 Kč včetně DPH. Akce bude součástí rozpočtu na rok Hlasování: 10 pro, 0 proti, 2 se zdrželi (Střeleček, Bednarčík), chybí Zámečník, Drenčeni, Rűckerová. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, odbor IÚ, S, termín do Usnesení č. 533 Zastupitelstvo města schvaluje provedení investic Obnova vodovodu a kanalizačního sběrače v ul. Svornosti po povodni 2009 dodatečné stavební práce v celkovém finančním objemu ,00 Kč včetně DPH. Akce bude součástí rozpočtu na rok Hlasování: 14 pro, chybí Líkař. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, odbor IÚ, S, termín do

10 Usnesení č. 534 Zastupitelstvo města schvaluje provedení investic Obnova komunikace Vodník - ul. Purkártova po povodni 2009 dodatečné stavební práce v celkovém finančním objemu ,00 Kč včetně DPH. Akce bude součástí rozpočtu na rok Hlasování: 13 pro, 0 proti, 2 se zdrželi (Střeleček, Bednarčík). Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, odbor IÚ, S, termín do Usnesení č. 535 Zastupitelstvo města schvaluje provedení investic Vimperk, U Sloupů splašková kanalizace a vodovod v celkovém finančním objemu ,00 Kč včetně DPH. Akce bude součástí rozpočtu na rok Hlasování: 14 pro, chybí Bednarčík. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, odbor IÚ, S, termín do Usnesení č. 536 Zastupitelstvo města schvaluje provedení investic Obnova opěrných zdí u hřbitova po povodni 2009 dodatečné stavební práce v celkovém finančním objemu ,00 Kč včetně DPH. Akce bude součástí rozpočtu na rok Hlasování: 14 pro, chybí Střeleček. Návrh byl přijat. Zodpovídá: FO, odbor IÚ, S, termín do Bod č. 9 Změny ve vedení Městské policie Vimperk - rezignace B. Rubeše ze dne , návrh S Usnesení č. 537 Zastupitelstvo města rozhodlo, že ruší pověření Bohuslava Rubeše plněním úkolů při řízení Městské policie Vimperk ve smyslu ust. 3 odst. 2 zákona č. 553/1991 Sb. v platném znění, na jeho vlastní žádost, a to dnem Hlasování: 14 pro, chybí Zámečník. Návrh byl přijat. Zodpovídá: KS, termín do Návrh Hlavy: Zastupitelstvo města rozhodlo hlasovat o pověření Daniela Ziemby plněním úkolů při řízení Městské policie Vimperk tajně. Nehlasovalo se. Návrh Bednarčíka: Usnesení č. 538 Zastupitelstvo města rozhodlo hlasovat o pověření Daniela Ziemby plněním úkolů při řízení Městské policie Vimperk veřejně. Hlasování: 15 pro. Návrh byl přijat.

11 Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města pověřuje Daniela Ziembu plněním úkolů při řízení Městské policie Vimperk ve smyslu ust. č. 3 odst. 2 zákona č. 553/1991 Sb. v platném znění, a to od do doby výběru osoby nového vedoucího strážníka. Hlasování: 15 pro. Návrh byl přijat. Zodpovídá: KS, termín do Bod č.10 Různé R1) Zpráva o kontrole hospodaření ve společnosti Městské lesy Vimperk s. r. o. - zápis finančního výboru ze dne Usnesení č. 540 Zastupitelstvo města bere na vědomí Zprávu o kontrole hospodaření ve společnosti Městské lesy Vimperk s.r.o. ze dne Hlasování: 14 pro, chybí Drenčeni. Návrh byl přijat. Zodpovídá: S, termín do Bod č. 11 Diskuse Všechny vznesené dotazy byly ihned na místě zodpovězeny. Bod č. 12 Závěr Zapsala: Ověřovatelé zápisu: Renata Svobodová Mgr. Karel Střeleček Mgr. Roman Hajník Starosta města: Ing. Bohumil Petrášek

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr. Karel Střeleček,

Více

Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 15.04.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr.

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.12.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.01.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Ing.

Více

Zápis ze čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni:

Zápis ze čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Zápis ze čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 07.03.2011 od 15:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Stanislav Hlava, Ing. Emil Janda, Ing. Bohumil

Více

Zápis ze šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.05.2011 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis ze šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.05.2011 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis ze šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.05.2011 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 8 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.09.2010

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis z dvanáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12.12.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvanáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12.12.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvanáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12.12.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.06.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr.

Více

Zápis ze čtrnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis ze čtrnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis ze čtrnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.02.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rúckerová, Ing. Jaroslav

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Zápis z patnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z patnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z patnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 02.04.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová,

Více

Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 04.03.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová,

Více

Zápis z třicátého druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.03.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.03.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.03.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z třicátého prvního zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého prvního zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého prvního zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.04.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 07.02.2011 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 54 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.12.2010

Více

Zápis z dvacátého osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 22.01.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová,

Více

Zápis z třicátého prvního zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého prvního zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého prvního zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.02.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 04.05.2009 Usnesení č. 415 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27.04.2009. Usnesení č. 416 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 05.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis z pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.04.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.04.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.04.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 26.01.2015 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.05.2011 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.02.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis z osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni:

Zápis z osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Zápis z osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 02.11.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče, vedoucí

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.11.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis z třicátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.03.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. MVDr. Šárka Janásková, Ing.

Více

Zápis z dvacátého šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.11.2017 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.04.2018 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Lukáš Sýs Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis z pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 14:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 14:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 26.02.2019 od 14:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Stanislav Hlava, Mgr. Zdeněk Kuncl, Martin

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 03.07.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z třicátého druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 14.05.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 04.09.2017 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková, Mgr.

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis z dvacátého devátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého devátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého devátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.02.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová,

Více

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 20.05.2019 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová, Ing.

Více

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 29.06.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 566 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 26.01.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 28.11.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis z třicátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.09.2018 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.10.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Martin Kalous, vedoucí

Více

Zápis ze čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 09.03.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis ze čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 09.03.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis ze čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 09.03.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.12.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v kulturním domě ve Výškovicích

Zápis z osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v kulturním domě ve Výškovicích Zápis z osmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.06.2019 od 15:30 hodin v kulturním domě ve Výškovicích Přítomni: Omluveni: Hosté: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 22.10.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí FO Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.12.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis z dvacátého sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 11.12.2017 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 20.11.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 14.09.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 14.09.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 14.09.2015 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Hosté: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.01.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 24.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma MPA. Martina Jírovcová,

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.04.2017 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Stanislav Hlava, Mgr. Josef Bejček, Mgr. Dagmar Rückerová, MVDr. Šárka Janásková,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Martina Chvostová, referentka

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.11.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Sýs, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková, Zdeněk Kutil Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Zdeněk Kuncl,

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.11.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 11.12.2017 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.02.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.09.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.09.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.09.2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Mgr. Karel Střeleček Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek,

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 1031 Rady města Vimperk ze dne 15.10.2018 záměr č. 50/24/2018 prodeje části pozemku vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.12.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.09.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 659 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.01.2019 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Petr Samek JUDr. Tomáš Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník

Více