Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne"

Transkript

1 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové databáze AOPK ČR uzavírané mezi Městem Vimperk a Českou republikou Agenturou ochrany přírody a krajiny Česká republika, se sídlem Nuselská 39, Praha 4 Nusle, dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 630 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého návrhu: - změnu ve výdajích rozpočtu v částce Kč (rozpočtová opatření č ), - změnu objemu rozpočtu na celkovou částku tis. Kč (rozpočtové opatření č. 45). Usnesení č. 631 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 1 k pojistné smlouvě č s Kooperativou pojišťovnou, a.s. Vienna Insurance Group, Templová 747, Praha 1, dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jeho podpisem. Usnesení č. 632 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 18 k pojistné smlouvě č s Kooperativou pojišťovnou, a.s., Templová 747, Praha 1, dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jeho podpisem. Usnesení č. 633 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o partnerství, které bude přílohou žádosti o Dotaci z ROP Jihozápad k projektu Modernizace a rozšíření Nemocnice Vimperk vedoucí ke zkvalitnění zdravotnické péče mezi Nemocnicí Vimperk, o.p.s. a Městem Vimperk dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 634 Rada města souhlasí s odstraněním venkovních teras MŠ Klostermannova u objektu Mírová č.p. 442 a pověřuje odbor IÚ zajištěním potřebné dokumentace, povolení i vlastní realizace odstranění teras. Usnesení č. 635 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu č. 4 v ulici K Rokli čp. 496 ve Vimperku do

2 Usnesení č. 636 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu č. 5 v ulici Mírová čp. 407 ve Vimperku s do Usnesení č. 637 Rada města rozhodla o výpovědi z nájmu bytu č, o velikosti 1+1 s příslušenstvím v ulici Pasovská čp. 150 ve Vimperku, z důvodu uvedeného v 711 odst. 2 písm. b) občanského zákoníku v platném znění, pro dlužné nájemné a úhradu za plnění poskytovaná s užíváním bytu za dobu delší než 3 měsíce, ve výši ,- Kč (dlužná částka ke dni ). Nájemní poměr skončí uplynutím 3 měsíční výpovědní lhůty, která počne běžet prvého dne měsíce následujícího po doručení výpovědi. Nájemce je povinen předmětný byt vyklidit a vyklizený předat do 15 dnů po zajištění přístřeší. Usnesení č. 638 Rada města souhlasí s uzavřením Dodatku č. 9 k Mandátní smlouvě na správu nemovitostí mezi mandantem Městem Vimperk a mandatářem MěSD,s.r.o. Vimperk ze dne dle předloženého návrhu, na základě kterého bude MěSD, s.r.o. spravovat za úplatu nemovitosti, které má v nájmu Nemocnice Vimperk, o.p.s., Pivovarská čp Dodatek č. 9 bude uzavřen s platností od a pověřuje starostu města jeho podpisem. Měsíční odměna za spravovanou jednotku bude činit 1,- Kč bez DPH/ 1 m 2 dle nově provedeného pasportu nemovitostí, který zajistí MěSD Vimperk, s.r.o. Usnesení č. 639 Rada města souhlasí se zveřejněním záměru budoucího prodeje (uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní) nemovitostí vedených u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk, na listu vlastnictví č pro Město Vimperk, tam označené jako parcela bývalého pozemkového katastru PK č díl 1 o výměře 3 m 2 a dále nemovitostí vedených u stejného katastrálního pracoviště v k.ú. Křesanov, označených jako parcely KN st. č. 79 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 981 m 2, KN st. č. 80 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 490 m 2, KN st. č. 81 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 487 m 2, KN č. 589/4 ostatní plocha o výměře 177 m 2 a parcela bývalého pozemkového katastru, grafický příděl GP č. 589/4 o výměře 4810 m 2. Pozemky budou prodány společnosti AgroRašelina s.r.o., se sídlem Na Pískách 488, Soběslav za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou na základě znaleckých posudků č. 2890/2009 a 2898/2009 v celkové výši ,- Kč. Budoucí kupující zaplatí budoucímu prodávajícímu celkovou kupní cenu nemovitostí před uzavřením samotné kupní smlouvy. Kupující zaplatí prodávajícímu před uzavřením kupní smlouvy rovněž náklady spojené s převodem nemovitostí, které prodávající vynaložil, tj. náklady za znalecké posudky a správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí.

3 Usnesení č. 640 Rada města rozhodla, že s parcelou KN č. 781 v k.ú. Výškovice u Vimperka nebude nakládat ve smyslu prodeje její části a to z důvodu, že pozemek je veden jako ostatní komunikace a v případě nutnosti jej lze využít pro rozšíření dnes již stávající úzké vozovky veřejně přístupné účelové komunikace, popřípadě ke zřízení výhybny, odstavné nebo manipulační plochy. Usnesení č. 641 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronájmu a budoucího prodeje části pozemku určeného pro nízkopodlažní bytovou výstavbu ve Vimperku. Jedná se o pozemek označený jako parcela katastru nemovitostí KN č. 890/45 o výměře její části 1415 m 2, zapsaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k.ú. Boubská. Pozemek bude po dobu výstavby pronajat a po kolaudaci nově postaveného rodinného domu prodán za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou posudkem soudního znalce minimálně však za 300,- Kč/m 2. Kupní cena bude splatná před uzavřením kupní smlouvy. Nájemní smlouva bude uzavřena od na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou a bude obsahovat závazné termíny získání souhlasu stavebního úřadu, zahájení stavby a jejího oprávněného užívání. Nájemné bude ve výši 5,- Kč/m 2 /rok. Nabyvatel bude hradit veškeré náklady na případné geodetické práce a ocenění pozemku. K parcele nejsou dovedeny inženýrské sítě a stavebník si bude muset zajistit přístup k nemovitosti v souladu s platnou legislativou. Součástí nabídky (žádosti) zájemce musí být nabídka jednorázové ceny za získání práva nájmu, splatná do 10 dnů od oznámení výsledku úspěšnému zájemci. Nebude-li tato částka včas uhrazena, bude tato skutečnost znamenat ukončení jednání s tímto zájemcem a smluvní vztah k pozemku může být nabídnut dalšímu nejlépe vyhovujícímu zájemci. Usnesení č. 642 práva odpovídajícího věcnému břemenu, dle přeloženého návrhu, pro uložení nového zemního vedení NN, v rámci stavby SB , Vimperk kabel NN, p. Zušťák, zahrádky, přes pozemky KN č. 555/3, 1830/1, 1830/105 zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, na LV č , podle přiloženého geometrického plánu č /2008, se společností E.ON Distribuce a.s., se sídlem v Českých Budějovicích. Věcné břemeno bude zřízeno úplatně za jednorázovou úplatu stanovenou znaleckým posudkem ve výši ,- Kč bez DPH.

4 Usnesení č. 643 práva odpovídajícího věcnému břemenu, dle předloženého návrhu, pro umístění nového zemního kabelového vedení NN v rámci stavby Vimperk kabel NN, p. Matoušková, přes pozemky parcel KN č. 451 a KN č. 438/24 zapsanými u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na LV č , podle přiloženého geometrického plánu č /2008, se společností E.ON Distribuce a.s., se sídlem v Českých Budějovicích. Věcné břemeno bude zřízeno úplatně za jednorázovou úplatu stanovenou znaleckým posudkem ve výši 1.563,- Kč bez DPH. Usnesení č. 644 práva odpovídajícího věcnému břemenu, dle předloženého návrhu, pro umístění nového zemního kabelového vedení NN v rámci stavby SB , Vimperk kabel NN, p. Důra, přes pozemky parcel zjednodušené evidence PK č díl 1 a 1167 díl 2, zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na LV č , podle přiloženého geometrického plánu č /2008, se společností E.ON Distribuce a.s., se sídlem v Českých Budějovicích. Věcné břemeno bude zřízeno úplatně za jednorázovou úplatu stanovenou znaleckým posudkem ve výši 6.800,- Kč bez DPH. Usnesení č. 645 Rada města schvaluje zveřejnění záměru prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk na listu vlastnictví pro Město Vimperk, označených jako budova bez č.p./č.e. garáž postavená na části parcely KN st. č. 2522/111, dle geometrického plánu č /2009 zpracovaného Geodetickou kanceláří Prachatice v červnu 2009, označená jako parc. č. 2522/136 o výměře 123 m 2 včetně této parcely a dále pozemek sloužící jako manipulační plocha k tomuto objektu na parcele KN č. 2522/90, jeho část dle stejného geometrického plánu označená jako par. č. 2522/137 o výměře 185 m 2, za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckými posudky ve výši ,-Kč. Kupní cena bude splatná před podpisem kupní smlouvy, a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady za ocenění a zaměření prodávaných nemovitostí geometrickým plánem ve výši 6.828,- Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště tj. správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí. Usnesení č. 646 Rada města v zastoupení vlastníka pozemku KN č. 2631/1 v k.ú. Vimperk souhlasí s realizací projektu Aktualizace, zvýšení informační hodnoty a údržba Mapového informačního systému jižní Čechy. Jedná se o umístění stojanu s informační cedulí s aktualizovaným mapovým dílem. Souhlas je vydáván Vydavatelství MCU s.r.o., se sídlem Soukenická 43, Český Krumlov.

5 Usnesení č. 647 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronájmu části pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, na LV č pro Město Vimperk, označeného jako parcela katastru nemovitostí KN č. 2631/1, její část o výměře 2 m 2 za účelem umístění, provozování a správy Mapového informačního systému Jižní Čechy. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou a to 10 let s účinností ode dne s tříměsíční výpovědní lhůtou s Vydavatelství MCU s r.o., se sídlem Soukenická 43, Český Krumlov. Nájemné bude ve výši 1,- Kč/rok. Usnesení č. 648 Rada města rozhodla uzavřít Licenční smlouvu mezi společností GEFOS a.s. Praha a Městem Vimperk, ve které poskytuje poskytovatel nabyvateli oprávnění k výkonu práva užít ortofotomap správního území města Vimperk v jejich správních hranicích dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 649 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dlouhodobé výpůjčce movitých kulturních památek mezi Městem Vimperk a Správou Národního parku a chráněné krajinné oblasti Šumava, se sídlem 1. máje 260, Vimperk dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 650 Rada města, jako valná hromada Městských služeb Vimperk, s.r.o. schvaluje rozdělení zisku za rok 2008 dle předloženého návrhu.

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 04.05.2009 Usnesení č. 415 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27.04.2009. Usnesení č. 416 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 24.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma MPA. Martina Jírovcová,

Více

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06 usnesením č. 1282 Rady města Vimperk ze dne 27.11.2006 záměr č. 117/36/06 pronajmout nebytové prostory č. 117 o celkové výměře 17,70 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, zapsané u Katastrálního

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10. 08. 2009 Usnesení č. 720 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27. 07. 2009. Usnesení č. 721 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 603 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 604 Rada města bere na vědomí cenový rozsah projektové přípravy

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.05.2010 Usnesení č. 561 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 24.05.2010. Usnesení č. 562 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 8 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.09.2010

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.03.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.03.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.03.2010 Usnesení č. 220 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 01.03.2010. Usnesení č. 221 Rada města rozhodla uzavřít darovací smlouvu o poskytnutí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Usnesení č. 238 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.03.2006. Usnesení č. 239 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dodání LHO a lesnických

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Usnesení č. 836 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.07.2007 Usnesení č. 837 Rada města souhlasí s umístěním pojízdné čistírny peří

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.03.2009 Usnesení č. 177 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.02.2009. Usnesení č. 178 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na provedení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 05.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.05.2009 Usnesení č. 468 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11.05.2009. Usnesení č. 469 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 1031 Rady města Vimperk ze dne 15.10.2018 záměr č. 50/24/2018 prodeje části pozemku vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 23.03.2009 Usnesení č. 247 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 16.03.2009. Usnesení č. 248 Rada města provádí změnu objemu rozpočtu na rok 2009

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.03.2008 Usnesení č. 240 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.03.2008 Usnesení č. 241 Rada města bere na vědomí výsledek hospodaření za rok

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.05.2011 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 26.01.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 29.06.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 566 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 28.11.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 659 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.12.2010 Usnesení č. 1266 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.12.2010. Usnesení č. 1267 Rada města na základě zprávy o posouzení a hodnocení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2008 Usnesení č. 1024 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.10.2008. Usnesení č. 1025 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o přeložce zařízení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.01.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.01.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.01.2009 Usnesení č. 1 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.12.2008 Usnesení č. 2 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o podmínkách poskytnutí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.09.2007. Usnesení č. 941 Rada města souhlasí se záborem veřejného prostranství

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.11.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 21.08.2006 Usnesení č. 783 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 07.08.2006. Usnesení č. 784 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu s Jihočeským krajem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje dle usnesení. 505 Rady msta Vimperk ze dne 22.5.2006 nabídku. 6/06 pronájmu pozemku vhodného pro výstavbu nízkopodlažního bytového domu, zapsaného u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.02.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.03.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.03.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.03.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina Chvostová, referentka

Více

Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.10.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.12.2009 Usnesení č. 1167 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.11.2009. Usnesení č. 1168 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo studie Parkové

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Usnesení č. 512 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 10.05.2010. Usnesení č. 513 Rada města rozhodla uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.04.2009 Usnesení č. 386 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.04.2009. Usnesení č. 387 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.10.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Martin Kalous, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009 Usnesení č. 93 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 26.01.2009 Usnesení č. 94 Rada města bere na vědomí oficiální míru inflace za rok

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.08.2007 Usnesení č. 885 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 14.08.2007. Usnesení č. 886 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 1 ke smlouvě o

Více

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu.

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. a usnesením č. 1008 Rady města Vimperk ze dne 24.9.2007 záměr č. 106/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 20.02.2017 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2007 Usnesení č. 1061 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 08. 10. 2007. Usnesení č. 1062 Rada města souhlasí s tím, že žadatelem při podání

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 06.04.2009 Usnesení č. 309 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.03.2009 Usnesení č. 310 Rada města na základě zprávy o posouzení a hodnocení nabídek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr. Karel Střeleček,

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.05.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Ing. Jan Tůma,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 03.04.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava, Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 09.11.2009 Usnesení č. 1052 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 02.11.2009. Usnesení č. 1053 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.03.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jiří Cais Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 01.10.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková, Zdeněk Kutil Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Martin Kalous, vedoucí

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.03.2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník

Více

Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.01.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.12.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 20.11.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.12.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.02.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk usnesením č. 712 Rady města Vimperk ze dne 28.6.2007 záměr č. 81/21/07 pronájmu nemovitosti v areálu bývalých kasáren U Sloupů zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.06.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.05.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jiří Cais Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.02.2010 Usnesení č. 78 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.01.2010. Usnesení č. 79 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu mandátní, jejíž předmětem

Více