PRŮMYSLOVÉ POČÍTAČE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRŮMYSLOVÉ POČÍTAČE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g"

Transkript

1 PRŮMYSLOVÉ POČÍTAČE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g» Žádné pohyblivé součásti» 3letá záruka a servis po dobu 7 let» Průmyslové komponenty

2 DyaloX spolehlivá volba Průmyslový počítač DyaloX je vytvořen speciálně pro nepřetržitý provoz a definuje nové standardy spolehlivosti i v těch nejnáročnějších průmyslových prostředích. Výjimečné spolehlivosti bylo dosaženo tím, že produktu byla věnována maximální pozornost od návrhu přes výrobu a sestavení až po finální kontrolu. Potenciální zdroje selhání, jako například ventilátory, byly eliminovány. K výrobě byly použity špičkové průmyslové komponenty, které odolávají extrémním podmínkám různých průmyslových prostředí. Spolehlivost produktu je podpořena plnou 3letou zárukou a garancí servisu průmyslového počítače DyaloX až po dobu 7 let ode dne nákupu. Jedinečný koncept automatické diagnostiky Řada průmyslových počítačů DyaloX využívá jedinečný hardware a software RAS (Reliability spolehlivost, Availability dostupnost, Serviceability opravitelnost) společnosti Omron s funkcí automatické diagnostiky, která zajistí spolehlivý a nepřetržitý provoz a upozorní vás na případné nestabilní stavy. Koncept RAS vychází z našich mnohaletých zkušeností s automatizačními zařízeními průmyslové třídy, jako jsou bankomaty, pokladní systémy, systémy na výdej lístků a jiné prodejní automaty. Systém RAS sleduje parametry, jako je napětí, teplota a fungování softwaru, a dokáže řešit chyby a zabránit poškození uložených dat.

3 Spolehlivost Osvědčené průmyslové součásti Průmyslové počítače DyaloX využívají nejmodernější součásti se zárukou od dodavatele, mimo jiné průmyslové zdroje napájení a procesory Celeron. Základní desky jsou navrhovány a sestavovány přímo společností Omron. Tím je zajištěna trvale vysoká kvalita a schopnost zaručit v Evropě v nepravděpodobném případě selhání opravu do 5 dní, což minimalizuje přerušení průmyslových procesů. Integrovaný software Průmyslové počítače DyaloX jsou dodávány s předinstalovaným softwarem. Kromě softwarového nástroje RAS produkt obsahuje i speciální vysoce stabilní průmyslovou verzi operačního systému Windows XP Embedded. Nepoužíváme poruchové pohyblivé součásti Absence pohyblivých součástí znamená méně potenciálních příčin selhání. Nová řada průmyslových počítačů DyaloX využívá polovodičové paměťové moduly, které zajišťují rychlý přístup a výjimečnou odolnost. Teplo generované procesorem je odváděno pasivním chladičem s žebrováním. Opravitelnost Zaručená kontinuita Průmyslový počítač DyaloX je navržen tak, aby poskytoval výjimečný výkon a po celou dobu své životnosti pracoval nepřetržitě. Společnost Omron navíc nabízí plnou 3letou záruku, dostupnost stejného produktu po dobu minimálně 5 let a servis po dobu 7 let od zakoupení. Řada průmyslových počítačů DyaloX na rozdíl od běžných kancelářských počítačů s velmi malou životností nabízí maximální spolehlivost a nepřetržitost provozu průmyslového automatizačního počítačového systému. 3letá záruka Dostupnost 5 let Servis 7 let od zakoupení Spolehlivá paměť typu flash Chlazení jen pomocí pasivního chladiče Průmyslové součásti a procesor Nepřetržité sledování Řada průmyslových počítačů DyaloX je vybavena samostatnou deskou RAS a vestavěným softwarovým nástrojem RAS pro nepřetržité sledování základní desky. Protože jde o samostatnou desku, může shromažďovat data přijímaná ze základní desky bez ohledu na to, jaký je stav hardwaru nebo operačního systému. Sběr dat Úrovně výstražné signalizace sledovaných hodnot lze v softwarovém nástroji RAS nastavovat ručně. Všechna data, která byla v okamžiku poruchy uložena do protokolu, tedy například údaje o teplotě základní desky, napětí, datu a čase, stavu LCD displeje a další důležité informace, je možné zobrazovat automaticky při restartu nebo ručně pomocí softwarového nástroje RAS. Ať už je důvod selhání jakékoli povahy, deska RAS umožňuje získat podrobné informace o systému, které potom používá k analýze a určení trendu a příčiny, to vše pro zajištění vyšší spolehlivosti v budoucnosti.

4 Spolehlivost a flexibilita Kompaktní průmyslový počítač DyaloX Velice flexibilní kompaktní průmyslový počítač lze instalovat dvěma různými způsoby: samostatně za účelem úspory místa v rozváděči nebo upevněním na zadní stranu dotykové obrazovky, aby mohl být používán jako průmyslový panelový počítač. Dodává se s 2GB nebo 4GB paměťovou jednotkou DOM a 512MB nebo 1GB pamětí RAM a rozšířenou verzí operačního systému Windows XP Embedded. Systém DyaloX tak poskytuje vysoký výkon pro celou řadu aplikací. Funkčnost lze dále rozšířit pomocí PCI slotů a portů zvukového výstupu. Integrovaný port DVI-I umožňuje připojit 15" nebo 17" dotykovou obrazovku Omron (nebo jinou obrazovku dle vašeho výběru). Připojení přes port DVI je velmi vhodné pro velká zařízení s otočným ramenem, protože podporuje délku kabelu až 10 m. Tuto výhodu lze využít i u zařízení, která jsou vystavena značným vibracím. Vlastnosti Procesor Intel Celeron 1,3 GHz průmyslové třídy, Spolehlivá paměť DOM, Rozhraní DVI-I umožňující připojení jakéhokoli displeje, Vysoce kvalitní dotyková obrazovka se dvěma porty USB na předním panelu, Zvukový výstup.

5 Panelový průmyslový počítač DyaloX Panelový průmyslový počítač DyaloX je nabízen se dvěma různými procesory: s rozšiřitelným modelem 600 MHz, který je ideální pro širokou řadu základních aplikací, a s modelem 1,3 GHz určeným pro aplikace vyžadující vysoký výkon. Oba modely jsou k dispozici s 12 a 15 dotykovými panely. Model 600 MHz je standardně vybaven dvěma ethernetovými porty a jedním PCI slotem. Zařízení USB lze snadno připojit prostřednictvím dvou zadních portů a dvou předních portů s ochranou IP65. Model 1,3 GHz nabízí dva PCI sloty a je vybaven konektory PS/2 pro připojení klávesnice a myši. K dispozici je paměť RAM v rozsahu od 256 MB do 1 GB. Můžete si vybrat mezi spolehlivou polovodičovou pamětí a standardním pevným diskem. Průmyslový počítač DyaloX je dodáván s rozšířenou verzí systému Windows XP Embedded, který je nainstalován na 2, 4 nebo 8GB paměťové kartě CF nebo v paměti DOM o kapacitě 2 nebo 4 GB. Vlastnosti Procesor Intel Celeron 600 MHz nebo 1,3 GHz průmyslové třídy, Spolehlivá paměť typu flash, Vysoce kvalitní 12 nebo 15 dotyková obrazovka, Značné možnosti rozšíření CF slot, PCI slot, USB porty, sériový port a ethernetové porty. Možnost rozšíření průmyslového počítače DyaloX Funkce průmyslového počítače DyaloX lze rozšířit pomocí PCI slotů, USB portů a sériových a ethernetových portů. Společnost Omron nabízí několik možností rozšíření: PLC PCI karta obsahující PLC automat Omron CS1. Tato karta rozšiřuje spolehlivost přidáním druhého procesoru pro řízení stroje, nezávislého na základní desce. To znamená, že můžete do automatizačního systému založeného na počítači přidat integrované řízení PLC a využívat standardní software Omron, například CX-One. Na kartě je hlavní síťové rozhraní DeviceNet a slot pro karty Compact Flash.

6 Komunikace se zařízením Společnost Omron nabízí dva softwarové balíčky ovládacího terminálu pro vizualizaci zařízení: Otevřený software ovládacího terminálu CX-Supervisor pro pokročilou vizualizaci zařízení a software NS-Runtime pro standardní vizualizaci společně s ovládacím terminálem řady NS. CX-Supervisor Produkt CX-Supervisor je výkonný pokročilý softwarový balíček pro vizualizací zařízení, který nabízí maximálně flexibilní prostředí počítačového ovládacího terminálu. Balíček CX-Supervisor nabízí mnoho funkcí, které byste očekávali jen u mnohem dražších softwarových balíčků. Je vhodný pro vytváření jednoduchých aplikací zahrnujících dohledové a řídicí úkoly, ale také pro vytváření těch nejvyspělejších aplikací. NS-Runtime Software NS-Runtime poskytuje stejné funkce jako řada NS a umožňuje zobrazovat informace a provádět operace pro celou výrobní linku. Software NS-Runtime poskytuje možnost spouštění projektů NS vytvořených v softwaru CX-Designer v celoobrazovkovém režimu. Kromě stávajících funkcí řady NS nabízí software NS-Runtime také další funkce. Lze například protokolovat data na pozadí, přičemž do jednoho souboru lze uložit až bodů. Funkce zobrazení dokumentu umožňuje na obrazovce otevírat různé dokumenty (například soubory PDF), což se hodí pro pokyny k údržbě a vytváření zpráv. Ze softwaru NS-Runtime lze navíc pouhým klepnutím na tlačítko spustit jakoukoli uživatelskou aplikaci. Balíček CX-Supervisor nabízí flexibilitu a kompatibilitu při komunikaci se širokou řadou nejmodernějších i starších zařízení, včetně kompletní řady PLC automatů společnosti Omron, zařízení pro řízení pohybu a regulátorů a snímačů teploty. Díky architektuře Smart Platform One Connection společnosti Omron je navíc zajištěna budoucí kompatibilita s novými zařízeními.

7 Software CX-Supervisor je k dispozici ve dvou verzích: Verze CX-Supervisor Machine Edition představuje ideální volbu splňující téměř všechny požadavky na vizualizaci zařízení. Podporuje až 15 zařízení a až 500 uživatelem definovaných bodů. Je dostatečně flexibilní a výkonná na to, aby zajišťovala kontrolu a dohled nad celým zařízením nebo celým výrobním procesem. Verze CX-Supervisor PLUS je určena pro ty výjimečné případy, kdy je třeba více zařízení nebo bodů, než podporuje verze CX-Supervisor Machine. V ostatních ohledech však nabízí stejný výkon a stejné funkce.

8 Omron Europe B.V. Wegalaan 67-69, NL-2132 JD, Hoofddorp, Nizozemí. Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) ČESKÁ REPUBLIKA Omron Electronics spol. s r.o. Jankovcova 53, CZ , PRAHA 7 Tel.: Fax: Belgie Tel.: +32 (0) Dánsko Tel.: Nizozemí Tel.: +31 (0) Norsko Tel.: +47 (0) Švédsko Tel.: +46 (0) Švýcarsko Tel.: +41 (0) Finsko Tel.: +358 (0) Polsko Tel.: +48 (0) Turecko Tel.: Francie Tel.: +33 (0) Portugalsko Tel.: Velká Británie Tel.: +44 (0) Itálie Tel.: Rakousko Tel.: +43 (0) Maďarsko Tel.: +36 (0) Rusko Tel.: Blízký východ a Afrika Tel.: +31 (0) Německo Tel.: +49 (0) Španělsko Tel.: Další zastoupení společnosti Omron Autorizovaný distributor: Řídící systémy Programovatelné automaty Programovatelné terminály Vzdálené vstupy a výstupy Pohony a řízení pohybu Jednotky pro řízení pohybu Servosystémy Měniče Komponenty pro řízení Regulátory teploty Napájecí zdroje Časovače Čítače Programovatelná relé Digitální zobrazovače Elektromechanická relé Monitorovací prvky Polovodičová relé Koncové spínače Spínací tlačítka Nízkonapěťová spínací technika Senzory a bezpečnost Fotoelektrické senzory Indukční senzory Kapacitní a tlakové senzory Kabely s konektory Senzory pro měření vzdálenosti a šířky Kamerové systémy Bezpečnostní sítě Bezpečnostní relé Bezpečnostní senzory Bezpečnostní spínače s blokováním KPP_DYALOX_CZ03 Přestože přípravě tohoto dokumentu byla věnována maximální pozornost společnosti Omron Europe BV, jejich poboček a partnerských společností, nelze zaručit bezchybnost a úplnost informací popsaných v tomto dokumentu. Vyhrazujeme si právo dokumentaci kdykoli a jakkoli měnit bez předchozího upozornění.

CP1L. » Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u. » R y c h l é z p r a c o v á n í d a t. » S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e

CP1L. » Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u. » R y c h l é z p r a c o v á n í d a t. » S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e CP1L K o m p a k t n í P L C a u t o m a t» R y c h l é z p r a c o v á n í d a t» Rozšíře n é f u n kce ří z e n í p o h y b u» S n a d n é p ři p o j e n í a ko m u n i k a c e Využijte velkou myšlenku

Více

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í» Koncepce flexibilní platformy» I n t u i t i v n í ovládání» Funkční princip blízký lidskému oku Výkon, který jde ruku

Více

TERMINÁLY NQ. Tv o ř t e a o b s l u h u j t e. Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í

TERMINÁLY NQ. Tv o ř t e a o b s l u h u j t e. Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í TERMINÁLY NQ Tv o ř t e a o b s l u h u j t e»» Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j» R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í Výkonné, barevné terminály v kompaktním provedení Řada NQ,

Více

MĚŘÍCÍ Senzory. Velmi přesná kontrola kvality

MĚŘÍCÍ Senzory. Velmi přesná kontrola kvality MĚŘÍCÍ Senzory Velmi přesná kontrola kvality 2 MĚŘÍCÍ Senzory Velký výkon ve 3 disciplínách měření POSUNUTÍ/ VZDÁLENOST Přesné měření vzdálenosti lze provádět na základě laserové triangulace, induktivního

Více

PRUMYSLOVÉ POCÍTACE DYALOX

PRUMYSLOVÉ POCÍTACE DYALOX PRUMYSLOVÉ POCÍTACE DYALOX S p o l e h l i v ý p r ů m y s l o v ý d i a l o g» Z á r u ka se r v i s u p o d o b u 7 l et» Bez p o u ž i t í ventiláto r u» Integrovaný operač ní systém Windows XP Advanced

Více

ZFV KAMEROVÝ SENZOR. E a s y v i s i o n Te a c h & G o. » J e d n o d u c h ý b a rev n ý ka m e rový senzor

ZFV KAMEROVÝ SENZOR. E a s y v i s i o n Te a c h & G o. » J e d n o d u c h ý b a rev n ý ka m e rový senzor ZFV KAMEROVÝ SENZOR E a s y v i s i o n Te a c h & G o» R o z š i ř i t e l n ý a p ři z p ů s o b i t e l n ý» J e d n o d u c h ý b a rev n ý ka m e rový senzor» I n t u i t i v n í p o u ž í v á n í

Více

INDUKČNÍ SENZORY E2B. » Dokonalé pro standardní prostředí» Nový indukční senzor verze LITE. Užijte si inovace a spolehlivost už dnes

INDUKČNÍ SENZORY E2B. » Dokonalé pro standardní prostředí» Nový indukční senzor verze LITE. Užijte si inovace a spolehlivost už dnes INDUKČNÍ SENZORY E2B Užijte si inovace a spolehlivost už dnes» Úspora času a nákladů» Dokonalé pro standardní prostředí» Nový indukční senzor verze LITE 2 Kvalita, spolehlivost a vysoká hodnota v poměru

Více

PROFINET Komunikační síť, s investicí do budoucnosti

PROFINET Komunikační síť, s investicí do budoucnosti PROFINET Komunikační síť, s investicí do budoucnosti» Redundantní přenosová média» O t e v ře n ý s t a n d a r d» S n a d n á ko n f i g u ra c e PROFINET Otevřený průmyslový standard vycházející z technologie

Více

KAMEROVÉ SYSTÉMY. User oriented vision. isión orientada al usuario. Jednoduché nastavení, vysoký výkon. Anwenderorientierte Bildverarbeitung

KAMEROVÉ SYSTÉMY. User oriented vision. isión orientada al usuario. Jednoduché nastavení, vysoký výkon. Anwenderorientierte Bildverarbeitung KAMEROVÉ SYSTÉMY User oriented vision Anwenderorientierte Bildverarbeitung isión orientada al usuario pproche centrée sur l utilisateur Visione orientata agli utenti proche centrée sur l utilisateur rte

Více

OVLÁDACÍ TERMINÁLY NS

OVLÁDACÍ TERMINÁLY NS Advanced Industrial Automation Terminály pro ovládání strojů a technologií OVLÁDACÍ TERMINÁLY NS pro přímou integraci do výroby! Terminál NS v centru výroby Terminál NS se stává srdcem stroje Monitoruje,

Více

Od zjišt ování teploty po spínání OVLADAČE A RELÉ SSR. Dokonalé partnerství spolecnosti Omron

Od zjišt ování teploty po spínání OVLADAČE A RELÉ SSR. Dokonalé partnerství spolecnosti Omron Od zjišt ování teploty po spínání tepelné zátěže OVLADAČE A RELÉ SSR Dokonalé partnerství spolecnosti Omron Společnost Omron je největším světovým dodavatelem regulátorů teploty. Tento sortiment výrobků

Více

Řada CP1E. Ekonomický PLC automat pro řízení strojů.»» Snadné použití

Řada CP1E. Ekonomický PLC automat pro řízení strojů.»» Snadné použití Řada CP1E Ekonomický PLC automat pro řízení strojů»» Snadné použití»»ekonomický»»efektivní Kompaktní a nenákladný PLC automat CP1E představuje výjimečné řešení pro automatizaci malých a kompaktních strojů,

Více

FOTOELEKTRICKÉ SENZORY ŘADY E3FA

FOTOELEKTRICKÉ SENZORY ŘADY E3FA FOTOELEKTRICKÉ SENZORY ŘADY E3FA Nová generace senzorů»» Jednoduchost»» Jedna řada pro všechny aplikace»» Nepřetržitá detekce 2 Nová generace senzorů! Společnost Omron patří mezi přední světové výrobce

Více

Fotoelektrická laserová čidla ŘADA E3C-LDA

Fotoelektrická laserová čidla ŘADA E3C-LDA Fotoelektrická laserová čidla ŘADA E3C-LDA n a s t a v i t e l n ý l a s e r o v ý p a p r s e k s d l o u h ý m d o s a h e m Advanced Industrial Automation Řada fotoelektrických laserových čidel E3C-LDA

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Wonderware hardware. Seznam produktů

Wonderware hardware. Seznam produktů Wonderware hardware Seznam produktů Platnost od 1. července 2012 Strana 2 Obsah Wonderware hardware Strana Touch Panel PC 15, 17... 3 Operator Interface PC 10, 15, 17... 4 CE Compact Panel PC 7, 10, 15...

Více

Modulární napájecí zdroj s možností zálohování ŘADA S8TS. pro široký rozsah napájení a systémovou integritu. Advanced Industrial Automation

Modulární napájecí zdroj s možností zálohování ŘADA S8TS. pro široký rozsah napájení a systémovou integritu. Advanced Industrial Automation Modulární napájecí zdroj s možností zálohování ŘADA S8TS pro široký rozsah napájení a systémovou integritu Advanced Industrial Automation Řada S8TS od firmy Omron má revoluční design. Jedinečný stavebnicový

Více

Platforma průmyslového počítače Pro řízení automatizace

Platforma průmyslového počítače Pro řízení automatizace Platforma průmyslového počítače Pro řízení automatizace Vysoký výkon maximální výstup Vysoce odolná konstrukce prodloužený provozní čas Operační systém s reálným časem spolehlivé řízení strojů 2 Platforma

Více

Optimalizace průmyslových sítí DEVICENET

Optimalizace průmyslových sítí DEVICENET Advanced Industrial Automation Optimalizace průmyslových sítí DEVICENET pro trvalá řešení v automatizaci DeviceNet je inovativní průmyslový síťový systém, který umožňuje, aby bylo možno snadno propojit

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 99 96 35 Zkrácený návod k obsluze

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 99 96 35 Zkrácený návod k obsluze NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 99 96 35 Zkrácený návod k obsluze Toto stanici musí mít každý, kdo má problémy s připojením určitých periférií (například s klávesnicí) a nemá svůj notebook (počítač) vybaven příslušnými

Více

Softwarové PLC Deterministické řízení v reálném čase Optimalizované z hlediska zátěže PC. Spolehlivé softwarové PLC

Softwarové PLC Deterministické řízení v reálném čase Optimalizované z hlediska zátěže PC. Spolehlivé softwarové PLC SIMATIC WinAC RTX (F) 2009 - Novinka Softwarové PLC Deterministické řízení v reálném čase Optimalizované z hlediska zátěže PC Připojení SIMATIC ET200 přes Profibus Připojení SIMATIC ET200 přes Profinet

Více

Wonderware Průmyslové počítače

Wonderware Průmyslové počítače Wonderware Průmyslové počítače Průmyslové počítače rozšíření nabídky od Wonderware Značka Wonderware (součást koncernu Schneider Electric) je známá zejména jako výrobce špičkového softwaru pro průmyslové

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu Dell OptiPlex XE Informace o instalaci a funkcích O výstrahách VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 1 kontrolka

Více

ŘADA NB. Bohatě vybavené, cenově výhodné terminály HMI

ŘADA NB. Bohatě vybavené, cenově výhodné terminály HMI ŘADA NB Bohatě vybavené, cenově výhodné terminály HMI» Kvalitní barevný displej s LED podsvícením» Úplná řada terminálů HMI» Komplexní nabídka funkcí 2 Úplná řada terminálů HMI Nové HMI terminály Omron

Více

Dell Vostro 230. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti.

Dell Vostro 230. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Vostro 230 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. VAROVÁNÍ: Nepokoušejte se provádět servis počítače bez

Více

Přenosný pevný disk USB 2.0 Uživatelská příručka

Přenosný pevný disk USB 2.0 Uživatelská příručka Přenosný pevný disk USB 2.0 Uživatelská příručka česky Obsah Úvod 3 Připojení přenosného pevného disku 3 Ukládání a přenos dat 4 Odpojení přenosného pevného disku 5 Technická podpora 6 Podmínky omezené

Více

SMARTSLICE Inteligence, na každém bodu

SMARTSLICE Inteligence, na každém bodu SMARTSLICE Inteligence, na každém bodu» E f e k t i v n ě j š í ř í z e n í s t ro j ů» Zv ý š e n í e fe ktivity» Z k rá c e n í p ro s t o j ů z a ř í z e n í SmartSlice: Inteligence na úrovni I/O U

Více

H5CX H7CX. navržený pro vaše specifické podmínky. Advanced Industrial Automation

H5CX H7CX. navržený pro vaše specifické podmínky. Advanced Industrial Automation Nový světový standard v oboru časovačů a čítačů H5CX H7CX navržený pro vaše specifické podmínky Advanced Industrial Automation Omron, přední světový výrobce v oboru časovačů a čítačů, vám nabízí nejucelenější

Více

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál USB Dokovací stanice Uživatelský manuál Úvod Notebooková univerzální dokovací stanice USB 2.0 Dokovací stanice je unikátní rozšiřovací jednotkou speciálně navrženou k doplnění notebooků nebo stolních počítačů,

Více

Multifunkční terminál AXT-300/310

Multifunkční terminál AXT-300/310 TECHNICKÁ DOKUMENTACE VÝROBKU Multifunkční terminál AXT-300/310 Popis zařízení: Terminál s integrovanou 1.3 MegaPixeovou kamerou je založený na platformě průmyslového PC (x86). Je vhodný pro systémy docházky,

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

FOTOVOLTAICKÁ ŘEŠENÍ. » Velký přínos a vysoká kvalita. » Optimalizace solární energie. » Flexibilní a dostupný monitorovací systém

FOTOVOLTAICKÁ ŘEŠENÍ. » Velký přínos a vysoká kvalita. » Optimalizace solární energie. » Flexibilní a dostupný monitorovací systém FOTOVOLTAICKÁ ŘEŠENÍ» Optimalizace solární energie» Velký přínos a vysoká kvalita» Flexibilní a dostupný monitorovací systém Vysoká spolehlivost a výkon učiní Váš FV systém prospěšný a výnosný Omron, se

Více

NAPÁJECÍ ZDROJE S8VK. Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě

NAPÁJECÍ ZDROJE S8VK. Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě NAPÁJECÍ ZDROJE S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě»» Nejkompaktnější provedení na trhu»» Pro náročné prostředí»» Snadná a rychlá instalace 2 Kompaktní napájecí zdroje... Společnost Omron

Více

POP-650. Návod k použití

POP-650. Návod k použití POP-650 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu POP- 650 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci

Více

Přídavné karty. Zvuková karta. Síťová karta

Přídavné karty. Zvuková karta. Síťová karta Přídavné karty - jsou samostatná hardwarová zařízení umožňující rozšířit možnosti počítače o nové funkce, které základní hardwarová sestava neumožňuje. - díky přídavným kartám se z počítače stává skutečně

Více

samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace

samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace samos PRO COMPACT Řízení bezpečnosti nové generace Protože na velikosti skutečně záleží... Bez ohledu na využití hrála velikost řídící skříně dosud vždy hlavní roli. DŘÍVE DNES 2 samos PRO COMPACT Řízení

Více

HMI. Operátorské panely a dotykové displeje

HMI. Operátorské panely a dotykové displeje Operátorské panely a dotykové displeje Popis systému Popis HMI Struktura a koncept univerzální využití. Dotykové displeje jsou vybaveny operačním a integrovaným PLC-CPU je ideálním zařízením pro malé řidicí

Více

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled

Více

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM

TECHNICKÝ PŘEHLED. Spolehlivost SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM TECHNICKÝ PŘEHLED SPR/TPR: VYSOCE VÝKONNÝ FLEXIBILNÍ SS SYSTÉM SPOLEHLIVOST A JEDNODUCHOST Průmyslový usměrňovač SPR (jednofázový) a TPR (trojfázový) užívají technologii s mikroprocesorově řízenými tyristory,

Více

PŘÍSTUP. Docházkový terminál itouch. Produktový list : DT - itouch

PŘÍSTUP. Docházkový terminál itouch. Produktový list : DT - itouch Docházkový terminál itouch Vlastní hardware terminálu obsahuje čtyř jádrový procesor a 1GB RAM a má tedy velkou výkonovou rezervu pro pozdější aktualizace softwaru a integrace nových funkcí. Pro ukládání

Více

REGULÁTOR TEPLOTY E5_C

REGULÁTOR TEPLOTY E5_C REGULÁTOR TEPLOTY E5_C Vysoký výkon a jednoduché ovládání» Jedinečný výkon v regulaci teploty» Vysoce kontrastní displej» Snadné nastavení a ovládání JSP, s.r.o., Raisova 547, 506 01 Jičín Tel.: +420 493

Více

400 Série Automatické testovací systémy

400 Série Automatické testovací systémy Informace o výrobku 400 Série Automatické testovací systémy Mail: sales@encentrum.cz EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 - - Lidická 66 Praha 5 - - Telefax: +420 251 560 202 - Internet: www.etl-

Více

PanelView 800. Řešení operátorského rozhraní na úrovni komponent Allen-Bradley

PanelView 800. Řešení operátorského rozhraní na úrovni komponent Allen-Bradley PanelView 800 Řešení operátorského rozhraní na úrovni komponent Allen-Bradley PanelView 800 Grafické terminály PanelView 800 Pokud chcete přidat hodnotu k rozhraní obsluhy pro svůj samostatný stroj a snížit

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích Informace o výstraze VÝSTRAHA: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích 1 2 3 4 24 25 26 27 5 6 23 7 8 9 22 21 20 19

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

3. Maturitní otázka PC komponenty 1. Počítačová skříň 2. Základní deska

3. Maturitní otázka PC komponenty 1. Počítačová skříň 2. Základní deska 3. Maturitní otázka Počítač, jeho komponenty a periferní zařízení (principy fungování, digitální záznam informací, propojení počítače s dalšími (digitálními) zařízeními) Počítač je elektronické zařízení,

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 19 18 1 17 16 15 2 3 14

Více

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture)

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture) O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified

Více

Bezpečnostní systém DeviceNet NE1A/DST1

Bezpečnostní systém DeviceNet NE1A/DST1 systém Společnost Omron nyní nabízí bezpečnostní systém kompatibilní s prostředím, který lze použít třemi způsoby: jako samostatnou řídicí jednotku, jako bezpečnostní sít' rozšiřitelnou pomocí vzdálených

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-B100 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí

Více

levné pc pro nenáročné použití specifikace/ minimální požadavek zadavatele o výkonu min bodů v programu Passmark CPU Mark (www.cpubenchmark.

levné pc pro nenáročné použití specifikace/ minimální požadavek zadavatele o výkonu min bodů v programu Passmark CPU Mark (www.cpubenchmark. Pokyny pro vyplnění: Uchazeč vyplní prázdná šedá pole následujícím způsobem. Všechna prázdná šedá pole musejí být vyplněna. V buňce C15 uveďte název nebo typové označení nabízeného zařízení, ve sloupci

Více

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10 HMI panel UniStream USP-070-B10, USP-104-B10, USP-156-B10 HMI panely UniStream tvoří základ HMI + PLC kontrolérů typu all-in-one. Ty lze snadno sestavit nacvaknutím CPU UniStream a jednoho nebo více Uni-I/O,

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

ZÁKLADNÍ DESKA ASUS PRIME X370-PRO ZÁKLADNÍ DESKA, AMD X370, AM4, 4X DIMM DDR4, 1X M.2, ATX

ZÁKLADNÍ DESKA ASUS PRIME X370-PRO ZÁKLADNÍ DESKA, AMD X370, AM4, 4X DIMM DDR4, 1X M.2, ATX 27.11.17 0:22:06 ZÁKLADNÍ DESKA ASUS PRIME X370-PRO ZÁKLADNÍ DESKA, AMD X370, AM4, 4X DIMM DDR4, 1X M.2, ATX Cena celkem: 3 999 Kč (bez DPH: 3 305 Kč) Běžná cena: 4 399 Kč Ušetříte: 400 Kč Kód zboží: MBAS7759

Více

Dell Latitude E4310. O varováních. Informace o instalaci a funkcích

Dell Latitude E4310. O varováních. Informace o instalaci a funkcích Dell Latitude E4310 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Čelní pohled 1 snímač okolního světla 19 18 20 17 23

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

KTS 5XX NOVÉ GENERACE UVEDENÍ NA TRH

KTS 5XX NOVÉ GENERACE UVEDENÍ NA TRH KTS 5XX NOVÉ GENERACE UVEDENÍ NA TRH Nové moduly 2 Hlavní vlastnosti nové generace KTS 1/3 Spolupracují, stejně jako současná generace KTS, se SW ESI 2.0 (od verze 2016/2) Vysoce výkonný Bluetooth třídy

Více

Průmyslové roboty a manipulátory, průmyslové počítače, PLC, řídicí systémy a operátorské panely

Průmyslové roboty a manipulátory, průmyslové počítače, PLC, řídicí systémy a operátorské panely www.elektroprumysl.cz srpen 2017 ročník 7 Zaměřeno na elektrotechniku, průmyslovou automatizaci a nové technologie Průmyslové roboty a manipulátory, průmyslové počítače, PLC, řídicí systémy a operátorské

Více

PT6300. Návod k použití

PT6300. Návod k použití PT6300 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu PT6300 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci systému.

Více

TIA na dosah listopad 2012 SIMATIC Nano IPC

TIA na dosah listopad 2012 SIMATIC Nano IPC TIA na dosah listopad 2012 SIMATIC Nano IPC New. Nano. Intel Atom. Nano IPC SIMATIC IPC227D a IPC277D New. Nano. Intel Atom. Nejnovější generace procesorů Intel Atom s nízkou spotřebou Nanobox PC s širokými

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

SKŘÍŇ PC. Základní součástí počítačové sestavy je skříň.

SKŘÍŇ PC. Základní součástí počítačové sestavy je skříň. SKŘÍŇ PC Základní součástí počítačové sestavy je skříň. Obsah skříně PC Skříň PC je nejdůležitější částí PC sestavy. Bez ní by počítač nemohl pracovat. Jsou v ní umístěny další součástky hardwaru, které

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a kancelářské techniky Zadavatel: Gender Studies, o. p. s. Sídlem: Klimentská 17 110 00 Praha 1 Kancelář: Gorazdova 20 120 00 Praha 2 IČO: 25737058 Tel.: 224 915 666 nebo 224 913 350 Fax: 224 915 666 e-mail: gender.info@ecn.cz

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 - DC měniče pro aplikace do 1100 kw Firma Baumüller vyvinula novou řadu DC měničů BKD/ BKF 7000 nahrazující osvědčenou serii BKD/ BKF 6000.

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 3.3.2010 Verze: 1.4 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

Specifikace VT 11 ks. Ultrabook dle specifikace v příloze č. 1 11 ks. 3G modem TP-LINK M5350

Specifikace VT 11 ks. Ultrabook dle specifikace v příloze č. 1 11 ks. 3G modem TP-LINK M5350 Specifikace VT 11 ks. Ultrabook dle specifikace v příloze č. 1 Prodloužená záruka 3 roky 11 ks. 3G modem TP-LINK M5350 11 ks. MS Office 2013 pro podnikatele CZ 11 ks. brašna 11 ks. bezdrátová myš 5 ks.

Více

Indikátory s dvoubarevnou indikací na displeji ŘADA K3MA. Advanced Industrial Automation

Indikátory s dvoubarevnou indikací na displeji ŘADA K3MA. Advanced Industrial Automation Indikátory s dvoubarevnou indikací na displeji ŘADA K3MA pro zřetelné a přesné odečítání Advanced Industrial Automation Nová generace indikátorů s digitálními panely Omron přináší kvalitu, spolehlivost,

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

DNS_PC_ATYP_ _10

DNS_PC_ATYP_ _10 DNS_PC_ATYP_60001321_10 DELL Optiplex 7010 DT Specifikace pokročilý stolní počítač Procesor x86-64 kompatibilní, min čtyřjádrová Intel i5-3470 PassMark CPU Mark min 6600 bodů; TDP max 78W 6633 bodů, 77W

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 15 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 12 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více

O varováních. Dell Precision T5500/T5500n Informace o nastavení a funkcích. Věž Pohled zepředu a zezadu

O varováních. Dell Precision T5500/T5500n Informace o nastavení a funkcích. Věž Pohled zepředu a zezadu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Precision T5500/T5500n Informace o nastavení a funkcích Věž Pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 11 10

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

Philips 234E5QSB - LED monitor 23

Philips 234E5QSB - LED monitor 23 ČERVEN 2014 Platnost cen do 01. 07. 2014 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. Za tiskové chyby neručíme. Fotografie jsou ilustrační. akční NABÍDKA PRODUKTů AKČNí NABÍDKA PRODUKTů 326072

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Technická specifikace Notebooky 210 ks

Technická specifikace Notebooky 210 ks Technická specifikace Notebooky 210 ks Typ processoru CPU o výkonu min. 9000 bodů dle nezávislého testu Passmark CPU Mark Display 14, IPS, rozlišení 1920x1080, LED podsvícení, matný, antireflexní Konstrukce

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

Třídy přístrojů SIMATIC HMI - operátorská rozhraní

Třídy přístrojů SIMATIC HMI - operátorská rozhraní Přehled Třídy přístrojů SIMATIC HMI - operátorská rozhraní Široká nabídka panelů SIMATIC HMI nabízí kompletní řadu přístrojů pro operátorské řízení výrobních technologií - vše od jednoho výrobce: od jednoduchých

Více

Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě

Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý a bezstarostný provoz po celém světě Nejkompaktnější provedení na trhu Pro náročné prostředí Snadná a rychlá instalace industrial.omron.cz 2 Napájecí zdroje S8VK Spolehlivý

Více

Vestavné průmyslové počítače. Martin Löw 22. 9. 2010

Vestavné průmyslové počítače. Martin Löw 22. 9. 2010 Vestavné průmyslové počítače Martin Löw 22. 9. 2010 Program Vestavné počítače Moxa RCore a Moxa device manager Shrnutí Vestavné počíta tače Moxa Vestavné počíta tače Moxa DA-660 series IXP422/425 266/533MHz

Více

HMI operátorské panely

HMI operátorské panely Systém 500S Systém 300S Výhody HMI: Rozměry displejů: 5,7 12,1 Typy displejů: STN LCD černobílý a TFT barevný Procesor: XSCALE 520MHz nebo 800MHz Paměť: integrováno 1GB, rozšíření pomocí SD, MMC nebo CF

Více

Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 4 22

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

Zkontrolujte dodané příslušenství.

Zkontrolujte dodané příslušenství. Gratulujeme ke koupi tabletu od společnosti Gigabyte. Tato instalační příručka nabízí informace které vám pomohou se spuštěním a nastavením notebooku Gigabyte. Konfigurace Vašeho zařízení záleží na zakoupeném

Více