Z Á P I S č. 2/2013 (160)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S č. 2/2013 (160)"

Transkript

1 AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 2/2013 (160) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 16. dubna 2013 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555, Zlín Přítomni: Beníček Lubomír, Ing. Ph.D.; Dobeš Kamil, Ing.. Ph.D.; Dosoudilová Jana, MgA.; Gál Robert, Ing. Ph.D.; Halásová Lucie, Bc.; Hamšík Josef, Bc.; Hnátková Eva, Ing.; Horváth Henrich; Chramcov Bronislav, Ing. Bc. Ph.D.; Illík Rostislav, dr ak. soch.; Kalenda Jan, Mgr.; Konečný Jiří, Ing. et Ing. Ph.D.; Kozák Vratislav, doc. Ing. Ph.D.; Kozáková Věra, Mgr. Ph.D.; Krásný Vladan; Kučera Jakub Jan; Macháčková Alena, Ing. CSc.; Matýsek Miroslav, Ing. Ph.D.; Mauer Pavel, JUDr.; Melichárek Zdeněk, Mgr. Ph.D.; Moravčíková Dagmar, Mgr.; Papež Martin Ing.; Pastuszková Eliška, Ing. Ph.D.; Pekař Libor Ing.; Podzimek Ondřej, ak. soch.; Sedlačík Michal, Ing. Ph.D.; Staňková Iva; Strohmandl Jan, Ing.; Sysel Martin, doc. Ing. Ph.D.; Ševčík Jakub; Tomaštík Marek, Mgr. Ph.D.; Tomešek Jan; Trubačík Jan; Vincenec Jiří, Bc.; Vinklárek Petr, Mgr. Celkem přítomno: 35 členů AS UTB (z 36) Omluveni: Šula Tomáš, Mgr. Stálí účastníci zasedání: prof. Ing. Petr Sáha, CSc.; doc. PhDr. Ing. Aleš Gregar, CSc.; doc. Ing. Zdenka Prokopová, CSc.; doc. Ing. Vladimír Sedlařík, Ph.D.; RNDr. Alexander Černý; Ing. Miroslav Procházka Přizvané osoby: Ing. Michal Rudecký Předběžný program: 4. Informace rektora, prorektorů a kvestora. 5. Volba členů ekonomické a legislativní komise AS UTB. 6. Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok Projednání návrhu Výroční zpráva o činnosti UTB za rok Různé. Doplněný program: 4. Slib členů AS UTB. 5. Informace rektora, prorektorů a kvestora. 6. Volba členů ekonomické a legislativní komise AS UTB. 7. Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok Různé. Zasedání zahájila a řídila Ing. Macháčková. Ad 1) Kontrola zápisu K hlasování přítomno 31 členů AS UTB. Návrh usnesení č. 160/1:

2 2 AS UTB schválil zápis AS UTB č. 159 ve znění zveřejněném v informačním systému UTB. Hlasování: Pro: 31 Proti: 0 Zdržel se: 0 UAS UTB č. 160/1: AS UTB schválil zápis z řádného zasedání AS UTB č. 159 ve znění zveřejněném v informačním systému UTB. Ad 2) Stav plnění usnesení AS UTB Na zasedání č. 159 nebyla přijata usnesení, vyžadující kontrolu plnění. Ad 3) Projednání programu zasedání K hlasování přítomno 31 členů AS UTB. Návrh usnesení č. 160/2: AS UTB schválil doplnění předběžného programu zasedání č. 160 na tento program: 4. Slib členů AS UTB. 5. Informace rektora, prorektorů a kvestora. 6. Volba členů ekonomické a legislativní komise AS UTB. 7. Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok Různé Hlasování: Pro: 31 Proti: 0 Zdržel se: 0 UAS UTB č. 160/2: AS UTB schválil doplnění předběžného programu zasedání č. 160 na tento program: 4. Slib členů AS UTB. 5. Informace rektora, prorektorů a kvestora. 6. Volba členů ekonomické a legislativní komise AS UTB. 7. Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok Různé Ad 4) Slib členů AS UTB Ing. Kamil Dobeš, Ph.D. a dr ak. soch. Rostislav Illík se složením slibu člena AS UTB ujali funkce člena AS UTB. Ad 5) Informace rektora, prorektorů a kvestora

3 3 Ing. Macháčková představila členům AS UTB rektora a prorektory UTB. Rektor prof. Sáha blahopřál všem členům k jejich zvolení a vyjádřil přesvědčení o dobré spolupráci. Dále informoval: Umístění UTB mezi 26 veřejnými vysokými školami v ČR podle vzdělávací činnosti na 11. místě, podle tvůrčí činnosti na cca 20. místě. Počet studentů UTB pokles, populační křivka. Problematika financování veřejných vysokých škol, evropské projekty (UTB OP VaVPI 5 projektů, OP VK 25 projektů). Přednáška prof. RNDr. Václava Pačese, DrSc., předsedy Učené společnosti České republiky. Jednání s firmou Baťa - spolupráce s UTB. Prorektor doc. Gregar: Ve dnech dubna 2013 se na UTB bude konat třetí ročník International Week, kterého se zúčastní přes 40 zahraničních lektorů a hostů z partnerských univerzit. Mobility studentů. Agenda internacionalizace (kontakty s ostatními univerzitami, mobilní stáže atd.). Novela zákona upravující pobyt cizinců v ČR. Prorektorka doc. Prokopová: Dne proběhne na MŠMT slavnostní odevzdání ocenění ECTS Label. Vysvětlení certifikátu ECTS Label, který UTB získala v roce 2012 jako jedna z pěti vysokých škol v ČR. UTB je také držitelem certifikátu DS Label letos bude podána žádost o znovuudělení certifikátu. Projekt Diplomky na stojáka realizovaný v rámci tvůrčího prostoru Era svět možnost zapojení studentů UTB (více na stránkách Dotazník MŠMT pro studenty ve věci šetření EUROSTUDENT - prosba o jeho vyplnění. Prorektor doc. Sedlařík popřál nově zvoleným členům hodně zdaru v jejich působení v AS UTB a informoval: Tvůrčí činnosti UTB. Administrace tvůrčích aktivit. Ad 6) Volba členů ekonomické a legislativní komise AS UTB Ing. Macháčková komentovala činnost komisí AS UTB, vyzvala přítomné, aby se přihlásili do komise, ve které by chtěli pracovat (ekonomické nebo legislativní). Dr. Illík vznesl dotaz, zda se členové AS UTB mohou účastnit zasedání komise, i když nejsou jejím členem. Ing. Macháčková poukázala na to, že Volební a jednací řád AS UTB neřeší výlučnou účast pouze členů komise. Jedná se o komise AS UTB, proto zastává názor, že členové AS UTB mohou zasedání komisí navštívit, ovšem bez hlasovacího práva. Kvestor doporučil do EK zástupce studentů z IMS Brno (studenti přísluší k akademické obci FHS) Dr. Illík vysvětlil princip schvalování akademickým senátem komise dává jen doporučení, konečné hlasovací slovo má každý člen AS UTB. Následovala přestávka do 14,20h doplnění volebních lístků.

4 4 Ing. Macháčková pověřila skrutátory pro tajné hlasování.:mgr. Zdeněk Melichárek, Ph.D., Bc. Lucie Halásová. K tajnému hlasování přítomno 34 členů AS UTB. UAS UTB č. 160/3: AS UTB schválil ekonomickou komisi AS UTB ve složení: FT FaME FMK FAI FHS FLKŘ Beníček Lubomír, Ing. Ph.D.; Gál Robert, Ing. Ph.D. Kozák Vratislav, doc. Ing. Ph.D.; Pastuzsková Eliška, Ing. Ph.D. Illík Rostislav, dr.ak.sochař; Dosoudilová Jana, MgA. Sysel Martin, doc. Ing. Ph.D.; Matýsek Miroslav, Ing. Ph.D. Kozáková Věra, Mgr. Ph.D.; Kalenda Jan, Mgr. Tomaštík Marek, Mgr. Ph.D.; Strohmandl Jan, Ing. UAS UTB č. 160/4: AS UTB schválil legislativní komisi AS UTB ve složení: FT FaME FMK FAI FHS FLKŘ Sedlačík Michal, Ing. Ph.D.; Hnátková Eva, Ing. Dobeš Kamil, Ing. Ph.D.; Hamšík Josef, Bc.; Horváth Henrich Podzimek Ondřej, ak.sochař; Kučera Jan Jakub Pekař Libor, Ing.; Papež Martin, Ing.; Vincenec Jiří, Bc. Moravčíková Dagmar, Mgr.; Vinklárek Petr, Mgr. Mauer Pavel, JUDr.; Konečný Jiří, Ing. Et Ing. Ph.D. Ing. Macháčková svolala první zasedání obou komisí na takto: ekonomická komise od 13 hodin v zasedací místnosti 320/U13, legislativní komise od 14 hodin v zasedací místnosti 420/U13. Na zasedání proběhne volba předsedy komise a budou se projednávat předložené materiály (EK - Zpráva o hospodaření UTB za rok 2012, LK - Výroční zpráva o činnosti UTB za rok 2012). Ing. Macháčková vyzvala všechny členy AS UTB k prostudování a připomínkování předložených materiálů. Ad 7) Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok 2012 Kvestor UTB komentoval prezentaci Zprávy o hospodaření UTB za rok 2012 Materiál byl postoupen EK, připomínky mohou členové AS UTB zasílat kvestorovi RNDr. Černému mailem na cerny@rektorat.utb.cz. Ad 8) Projednání návrhu Výroční zpráva o činnosti UTB za rok 2012 Dokument stručně prezentoval Mgr. Malý z odboru marketingu a komunikace rektorátu, který je předkladatelem pověřený projednáváním. Materiál byl postoupen LK, připomínky mohou členové AS UTB zasílat Ing. Macháčkové.

5 5 Ad 9) Různé Ing. Macháčková: Vyzvala členy, aby si do příštího zasedání promysleli členství v poradních sborech UTB Rada pro informační systém, Rozvrhová komise, Komise pro stravování a ubytování AS UTB deleguje zástupce studentské komory i komory akademických pracovníků, Stavební komise, Investiční komise, Dislokační komise zástupce AS UTB. Více o poradních sborech na webu na úřední desce ve směrnici rektora SR/2/2013. Informace z RVŠ: paragrafové znění novely zákona o VŠ mnoho připomínek z RVŠ, do má MŠMT poslat materiál do vnitřního připomínkového řízení, jehož součástí budou reprezentace vysokých škol (ČKR, RVŠ). Předložení vládě do O průběhu vnitřního připomínkového řízení v RVŠ (jednání legislativní komise a komise pro strategii a rozvoj) budou podány informace. Finální připomínky z RVŠ by měly být schváleny sněmem RVŠ. Přístup na parkoviště u budovy U4 pro členy AS UTB odůvodněné případy nahlásit Ing. Macháčkové. Webové stránky univerzity Ing. Papež vystoupil s kritickými připomínkami studentů k novým webovým stránkám. Připomínky jsou přílohou zápisu. Ak.sochař Podzimek: S údivem sleduji současnou podobu webových stránek univerzity. Domnívám se, že podoba webu je neuspokojivá a vyžaduje zásadní úpravy. Rovněž nevidím jako šťastné, že univerzita nevyužila možnosti provádět evaluaci postupu prací prostřednictvím odborníků, kteří na UTB jsou. Dovoluji si požádat, aby problematika webu UTB byla zařazena na program jednání AS UTB. Dr. Illík: webové stránky jsme připomínkovali již na minulých zasedáních i mimo ně a nebyla žádná odezva. Proč nebyla funkčnost stránek testována studenty? Proč nebyly stránky tvořeny i pro chytré mobily? Grafika je staromódní, prolínání (odkazy) nové a staré verze atd. Bc. Hamšík se připojil s názory k ak. sochaři Podzimkovi předpisy jsou nedohledatelné, velmi nevhodné spuštění nových stránek v průběhu přijímacího řízení! Mgr. Dosoudilová zdůraznila nevhodnost spuštění v době přijímacího řízení, studenti mohou ztratit zájem o studium na UTB. V. Krásný vznesl pochybnosti, zda diskuze problematiky webu bude zohledněna, aspoň vyslyšena. Ak. sochař Podzimek dále komentoval praktické zavedení spisové služby. Spisová služba je dána zákonem, vztahuje se i na veřejné VŠ, avšak způsob její aplikace na UTB je dosti chaotický. Je potřeba věnovat pozornost implementaci správné metody spisové služby (jednotně na všech součástech, stanovit priority atd.). V. Krásný upozornil na nový zákon v rámci boje proti korupci centrální registr smluv jsou do této povinnosti zahrnuty i vysoké školy? (povinné zveřejňování objednávek, faktur, smluv jinak je vše neplatné) Termín příštího zasedání AS UTB a usnesení o předběžném programu: K hlasování přítomno 30 členů AS UTB. Návrh usnesení č. 160/5:

6 6 AS UTB schválil termín příštího zasedání AS UTB na 14. května 2013 a předběžný program tohoto zasedání: 1. Kontrola zápisu ze zasedání AS UTB č Informace rektora, prorektorů a kvestora. 5. Informace o struktuře financování veřejných vysokých škol, Rozpočet UTB a jeho algoritmy. 6. Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok Projednání návrhu Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Volba zástupců AS UTB v poradních sborech UTB. 10. Různé. Hlasování: Pro: 30 Proti: 0 Zdržel se: 0 UAS UTB č. 160/5: AS UTB schválil termín příštího zasedání AS UTB na 14. května 2013 a předběžný program tohoto zasedání: 1. Kontrola zápisu ze zasedání AS UTB č Informace rektora, prorektorů a kvestora. 5. Informace o struktuře financování veřejných vysokých škol, Rozpočet UTB a jeho algoritmy. 6. Projednání návrhu Zpráva o hospodaření UTB za rok Projednání návrhu Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Volba zástupců AS UTB v poradních sborech UTB. 10. Různé. Příští řádné zasedání AS UTB proběhne v úterý14. května 2013 od 13,00h zasedací místnosti č. 514 v budově U13 UTB, nám. TGM 5555, Zlín Konec zasedání v 15,40h. Ve Zlíně Zapsala: T. Kosinová Ing. Eva Hnátková předsedkyně studentské komory AS UTB Ing. Alena Macháčková, CSc. předsedkyně AS UTB

Z Á P I S č. 7/2013 (165)

Z Á P I S č. 7/2013 (165) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 7/2013 (165) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 12. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Z Á P I S č. 3/2013 (161)

Z Á P I S č. 3/2013 (161) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 3/2013 (161) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 14. května 2013 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Z Á P I S č. 4/2014 (170)

Z Á P I S č. 4/2014 (170) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 4/2014 (170) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 11. března 2014 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Z Á P I S č. 3/2014 (169)

Z Á P I S č. 3/2014 (169) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 3/2014 (169) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 18. února 2014 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Z Á P I S č. 6/2015 (183)

Z Á P I S č. 6/2015 (183) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 6/2015 (183) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 5. května 2015 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Z Á P I S č. 2/2016 (193)

Z Á P I S č. 2/2016 (193) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 2/2016 (193) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 22. března 2016 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 23. 4. 2018 Přítomni: doc. Ing. František Gazdoš, Ph.D., Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., Ing. Milan

Více

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 4. 5. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Z Á P I S č. 12/2012 (154)

Z Á P I S č. 12/2012 (154) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 12/2012 (154) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 4. prosince 2012 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Zápis č. 7/2014 (104) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 7/2014 (104) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 7/2014 (104) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 5. 5. 2014 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., doc. Ing. Martin

Více

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50).

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50). Zápis č. 01/2015 (01) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 5. ledna 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Hosté: Dr.

Více

Z Á P I S č. 5/2015 (182)

Z Á P I S č. 5/2015 (182) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 5/2015 (182) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 7. dubna 2015 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555, Zlín

Více

Zpráva o činnosti Akademického senátu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (AS UTB)

Zpráva o činnosti Akademického senátu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (AS UTB) Zpráva o činnosti Akademického senátu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (AS UTB) za období od 15. 3. 2005 do 28. 2. 2006 Akademický senát UTB předkládá podle článku 21 Volebního a jednacího řádu AS UTB akademické

Více

Z Á P I S č. 1/2016 (189)

Z Á P I S č. 1/2016 (189) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 1/2016 (189) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 5. ledna 2016 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555, Zlín

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 5/2015 (96) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 16. března 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. Č. j.: KaRek/0076/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 29 senátorů z

Více

Zápis č. 9/2015 (122) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 9/2015 (122) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 9/2015 (122) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 15. 6. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N.

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N. Zápis č. 02/2015 (02) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 2. února 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk,

Více

Zápis č. 5/2018 (159) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 5/2018 (159) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 5/2018 (159) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 9. 4. 2018 Přítomni: doc. Ing. František Gazdoš, Ph.D., Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., Ing. Libor

Více

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů)

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů) Zápis č. 16/2016 (35) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 21. listopadu 2016 v zasedací místnosti 311, v budově U1, Vavrečkova 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk, Dr.

Více

Sdělil, že je přítomno 10 členů a senát je usnášeníschopný. Zároveň omluvil Dr. Gála, který se dnešního zasedání nemohl zúčastnit.

Sdělil, že je přítomno 10 členů a senát je usnášeníschopný. Zároveň omluvil Dr. Gála, který se dnešního zasedání nemohl zúčastnit. Zápis č. 03/2015 (03) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 16. února 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Omluven: Hosté:

Více

Zápis č. 15/2012 (14) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne

Zápis č. 15/2012 (14) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne Zápis č. 15/2012 (14) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 12. 11. 2012 Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Halabalová, doc. Vilčáková, Dr. Vltavská, Dr. Rouchal, Ing. Ovsík,

Více

Z Á P I S č. 5/2016 (196)

Z Á P I S č. 5/2016 (196) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 5/2016 (196) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 7. června 2016 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Zápis č. 11/2015 (124) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 11/2015 (124) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 11/2015 (124) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 5. 10. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Roman Prokop, CSc., doc. Ing. František

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0009/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. ledna 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 26 senátorů z

Více

Zápis č. 67 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 9. ledna 2013

Zápis č. 67 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 9. ledna 2013 Zápis č. 67 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 9. ledna 2013 Přítomni: Omluveni: Host: Mgr. Hana Čechová, Mgr. Zlatica Dorková, Ph.D., Mgr. Eliška Suchánková, Ph.D., Mgr. Roman

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 1/2015 (92) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 8. ledna 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH 1,

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014 UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta Akademický senát Filozofické fakulty Předseda Křížkovského 10, 771 80 OLOMOUC Tel. 585633206 Email: wilken.engelbrecht@upol.cz Zápis ze zasedání Akademického

Více

Z Á P I S č. 4/2003 (32)

Z Á P I S č. 4/2003 (32) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 4/2003 (32) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 15. dubna 2003 v zasedací místnosti č. 111 v budově U2 UTB ve Zlíně, Mostní

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Zápis č. 01/2016 (20)

Zápis č. 01/2016 (20) Zápis č. 01/2016 (20) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 11. ledna 2016 v zasedací místnosti 230, v budově U15, Vavrečkova 5669, Zlín Přítomni: Hosté: Dr. Staněk,

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 01/18-21 Datum Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Zelenka, Král, Husák Fakulta mezinárodních vztahů (F2):

Více

Zápis č. 15/2013 (31) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 14 hodin

Zápis č. 15/2013 (31) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 14 hodin Zápis č. 15/2013 (31) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 14. 10. 2013 od 14 hodin Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Halabalová, Dr. Gál, Dr. Rouchal, doc. Vilčáková, Dr.

Více

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 Přítomni: Hosté: viz prezenční listina (celkem 24 senátorů)

Více

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 06. 10. 2014 od 13 hodin Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Halabalová, Dr. Gál, doc. Vilčáková, Dr. Egner, Dr. Rouchal,

Více

Předseda AS FAI Dr. Matýsek zahájil jednání AS FAI, přivítal všechny účastníky zasedání a omluvil nepřítomné.

Předseda AS FAI Dr. Matýsek zahájil jednání AS FAI, přivítal všechny účastníky zasedání a omluvil nepřítomné. Přítomni: Zápis č. 13/2017 (153) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 20. 11. 2017 Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., doc. Ing. Roman Šenkeřík, Ph.D., Ing. Milan

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010

Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010 Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010 Přítomno: dle prezenční listiny 7 senátorů, od 13:11 8 senátorů, od 14:03 9 senátorů Omluveni: Eva Hlinková,

Více

Zápis č. 18/2015 (18)

Zápis č. 18/2015 (18) Zápis č. 18/2015 (18) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 23. listopadu 2015 v zasedací místnosti 230, v budově U15, Vavrečkova 5669, Zlín Přítomni: Omluven: Hosté:

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 13/2015 (104) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 9. listopadu 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen AK): 9 (viz prezenční listina)

Více

Zápis č. 11/2010 (58) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 11/2010 (58) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 11/2010 (58) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 11. 10. 2010 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bc. B. Chramcov, Ph.D., doc. Ing. M. Sysel, Ph.D.,

Více

Akademický senát FZS

Akademický senát FZS Akademický senát FZS Zápis č.2-2011 z 2. zasedání pléna Akademického senátu FZS v akademickém roce 2010/2011 Termín: 2. 2. 2011 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č. 1) Nepřítomni: viz prezenční

Více

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 1. zasedání Akademického senátu konaného 7. 2. 2018 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, dr. Hošťálková Anna, Mgr.

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 12/2015 (103) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 19. října 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH

Více

Zápis č. 04/2018 (04)

Zápis č. 04/2018 (04) Zápis č. 04/2018 (04) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 12. února v zasedací místnosti 230, v budově U15, Vavrečkova 5669, Zlín Přítomni: doc. Staněk, Dr. Julinová,

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011 Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 09. února 2011 Konání: 09. února 2011, 11.30 h Místo zasedání: Zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty, místnost

Více

Zápis z jednání Správní rady MU 1/2016 (54),

Zápis z jednání Správní rady MU 1/2016 (54), Zápis z jednání Správní rady MU 1/2016 (54), 6. 6. 2016 Spisová značka: MU IS/45632/2016/364600/RMU Přítomni: dle prezenční listiny Celkem bylo přítomno 11 členů SR MU. V průběhu všech hlasování byla Správní

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, Ing. Navrátil, N.

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, Ing. Navrátil, N. Zápis č. 06/2015 (06) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 30. března 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Hosté: Dr.

Více

Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne

Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne Zápis z jednání AS FF OU ze dne 30. 11. 2015 1 Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne 30. 11. 2015 Datum, místo: Přítomni: 30. 11. 2015,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS VŠB TU OSTRAVA, č. 1/2013

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS VŠB TU OSTRAVA, č. 1/2013 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS VŠB TU OSTRAVA, č. 1/2013 Datum jednání: 12. 3. 2013, ve 13:00. Místo jednání: VŠB TUO, Ostrava Poruba, místnost D 206 Přítomni: dle prezenční listiny, 27 členů akademického senátu Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání AS LDF MENDELU v Brně konaného dne 10. února 2014

Zápis ze zasedání AS LDF MENDELU v Brně konaného dne 10. února 2014 Zápis ze zasedání AS LDF MENDELU v Brně konaného dne 10. února 2014 Přítomni: doc. Ing. Petr Čermák, Ph.D, Dr. JUDr. Ing. Martin Flora, doc. Ing. Vladimír Gryc, Ph.D., doc. Ing. Karel Drápela, CSc., doc.

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis č. 1/2008 (25) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky

Zápis č. 1/2008 (25) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky Zápis č. 1/2008 (25) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 28. 1. 2008 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. B. Chramcov, Ph.D., RNDr. M. Fialka, CSc., doc. RNDr.

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 11/2016 (118) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 17. října 2016 v zasedací místnosti fakulty, budova UH

Více

viz prezenční listina (celkem 23 senátorů)

viz prezenční listina (celkem 23 senátorů) ZÁPIS Č. 1N/2002 (135) Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 29. ŘÍJNA 2002 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 Přítomni: Omluveni: Hosté: viz prezenční listina

Více

Předseda AS FAI zahájil jednání AS FAI a přivítal všechny účastníky zasedání. Program: 15. Různé.

Předseda AS FAI zahájil jednání AS FAI a přivítal všechny účastníky zasedání. Program: 15. Různé. Přítomni: Zápis č. 10/2016 (138) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 31. 10. 2016 Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., doc. Ing. František Gazdoš, Ph.D., Ing. Milan

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 9. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 29.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 9. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 29. č. j.: KaRek/0039/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 9. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 29. května 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 27 senátorů z

Více

Z Á P I S z 1. zasedání Akademického senátu Fakulty elektrotechniky a informatiky, konaného dne 27. března 2017 od 14:00 hodin

Z Á P I S z 1. zasedání Akademického senátu Fakulty elektrotechniky a informatiky, konaného dne 27. března 2017 od 14:00 hodin UPA199822 Akademický senát Fakulty elektrotechniky a informatiky Z Á P I S z 1. zasedání Akademického senátu Fakulty elektrotechniky a informatiky, konaného dne 27. března 2017 od 14:00 hodin Přítomni

Více

Zápis č. 30 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 21. 10. 2009

Zápis č. 30 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 21. 10. 2009 Zápis č. 30 Akademického senátu Fakulty humanitních studií konaného dne 21. 10. 2009 Přítomni: Michaela Glücková, Mgr. J. Hladík,, Bc. T. Pijáček, Mgr. T. Skořepová Mgr. R. Trušník, Ph.D., Mgr. M. Zálešáková

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 6. prosince 2016

Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU. konaného dne 6. prosince 2016 Zápis ze zasedání Vědecké rady Právnické fakulty MU konaného dne 6. prosince 2016 Čas konání: 14:00 17:00 hod. Místo konání: zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty MU Přítomni: 35 členů (dle prezenční

Více

Z Á P I S č. 5/2017 (206)

Z Á P I S č. 5/2017 (206) AKADEMICKÝ SENÁT UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Z Á P I S č. 5/2017 (206) z řádného zasedání Akademického senátu UTB konaného 14. března 2017 v zasedací místnosti č. 514 budovy U13 UTB, nám. TGM 5555,

Více

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne 01. 11. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů Omluveni: - Nepřítomni: - Předsedající: Mgr. Zdeňka Mikšová, Ph.D.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 26. 6. 2017 od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP Přítomni: Prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr. MgA.

Více

Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 20. 12. 2016 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: doc. Tichý, Ing. Mikulec Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 6/2015 2018 Datum 16. května 2016 Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Vančurová, Zelenka, Kropáč, očeň Fakulta

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 29. ČERVNA 2017 Přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D., Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc., Ing. Martin Pisarčík, Ing.

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 10. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 16.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 10. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 16. č. j.: KaRek/0074/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 10. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 16. října 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 25 senátorů z

Více

Č. j.: KaRek/0056/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice

Č. j.: KaRek/0056/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Č. j.: KaRek/0056/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 2. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 25. dubna 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 33 senátorů z

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU FCH VUT V BRNĚ za období od 15. března 2014 do 15. března 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU FCH VUT V BRNĚ za období od 15. března 2014 do 15. března 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU FCH VUT V BRNĚ za období od 15. března 2014 do 15. března 2015 Protože v průběhu období, za které je zpráva podávána, skončilo funkční období AS FCH ve složení vzešlém

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 25. ZÁŘÍ 2014 přítomni dle prezenční listiny prof. Ing. Jan Vašák, CSc., prof. Ing. Josef Pulkrábek, CSc., Ing. Vlastimil Mikšík, Ph. D., Ing. Jan Nevoral, prof.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU ČZU DNE 19. ÚNORA 2015 přítomni dle prezenční listiny Ing. Vlastimil Mikšík, Ph. D., Ing. Matyáš Orsák, Ph. D., Ph. D., prof. Ing. Jan Vašák, CSc, Šimon Vlásenko, Ing.

Více

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS HGF VŠB TU Ostrava dne 6. června 2014

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS HGF VŠB TU Ostrava dne 6. června 2014 Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS HGF VŠB TU Ostrava dne 6. června 2014 Členové odstupujícího senátu: Přítomni: Černota, Polínková, Kučerová R., Staněk, Kučerová L., Václavík,

Více

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové. Univerzity Karlovy

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové. Univerzity Karlovy Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy Zápis z 22. zasedání Akademického senátu konaného ve středu dne 15. února 2017 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 10/2015 2018 Datum 13. března 2017 Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Vančurová, Zelenka Fakulta mezinárodních

Více

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014 Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014 Přítomno: 8 členů akademické komory a 3 členové studentské komory (dle prezenční listiny) odstupujícího AS FMMI splněna

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU VŠTE ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU VŠTE ZA ROK 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI AKADEMICKÉHO SENÁTU VŠTE ZA ROK 2010 Zpracovali: Šárka Exnerová Ing. Pavel Rousek Obsah 1 Členové... 3 1.1 Komora akademických pracovníků... 3 1.2 Studentská komora... 4 1.3 Předsednictvo...

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00

ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00 STUDENTSKÁ KOMORA AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY STAVEBNÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00 Program jednání: 1. Zahájení...

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 5

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 5 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 5 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ. Zápis č. 12/2010 (13)

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ. Zápis č. 12/2010 (13) AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ Zápis č. 12/2010 (13) z 13. řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 31. května 2010 v zasedací místnosti budovy UH1, Studentské náměstí

Více

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze

Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze Akademický senát Farmaceutické fakulty v Hradci Králové Univerzity Karlovy v Praze Zápis ze 7. zasedání konaného ve středu dne 24. června 2015 od 14:00 hodin v Choosy (penzion U Jana, Velké náměstí) Přítomní:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 2. října 2008, 13h, místnost 244NB Přítomni: Češková, Pošvicová, Poláková, Nováková,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ AS UJEP ZE DNE

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ AS UJEP ZE DNE ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ AS UJEP ZE DNE 20. 12. 2017 Místo konání: budova rektorátu UJEP, Pasteurova 3544/1, 400 96 Ústí nad Labem Den a hodina konání: 20. 12. 2017; 14:15 15:30 h Přítomní členové AS UJEP:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne 10. 1. 2012 Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:00, konec jednání: 16:30

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne 10. 1. 2012 Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:00, konec jednání: 16:30 Program zasedání: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne 10. 1. 2012 Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:00, konec jednání: 16:30 1. Zahájení zasedání a schválení programu 2. zasedání

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 1

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 1 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 1 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

Zápis ze zasedání AS FZS UJEP konaného dne , budova FZS (místnost 47), 13:00-14:00

Zápis ze zasedání AS FZS UJEP konaného dne , budova FZS (místnost 47), 13:00-14:00 Zápis ze zasedání AS FZS UJEP konaného dne 29. 11. 2016, budova FZS (místnost 47), 13:00-14:00 Účast Přítomni: PhDr. Eva Buchtelová, Ph.D., Mgr. Zdeněk Čeřovský, Mgr. Alena Hamanová, Mgr. Jana Chrásková,

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 4. 6. 2002 Jednání senátu se zúčastnili členové nově zvoleného AS, a v jeho úvodní části ještě i členové odstupujícího senátu. Přítomno: 11 členů odstupujícího senátu akademické

Více

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Přítomni: L. Curylo, D. Kaniová, J. Kavala, M. Kracík, M. Pišková, M. Vavroš, J. Vejpustková Omluveni: L. Pospíšil, R. Zapletalová Hosté: A. Balnar, ředitel

Více

ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005

ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005 ZÁPIS Č. 3 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 29. 11. 2005 Přítomno: 12 členů akademické komory AS FS (omluveni Ing. Petr Kočí, Ph.D., Ing. Jiří Fries, Ph.D., nepřítomen Ing. Michal Richtář), 5 členů studentské komory

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 10. března 2009

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 10. března 2009 Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 10. března 2009 Konání: 10. března 2009, 16.00 hod Místo zasedání: Zasedací místnost děkanátu Právnické fakulty,

Více

1. Volba kandidáta na funkci rektora Vysoké školy ekonomické v Praze pro funkční období Různé

1. Volba kandidáta na funkci rektora Vysoké školy ekonomické v Praze pro funkční období Různé Strana 1 Předmět Zasedání 20/12-15 Datum 24. února 2014 Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Radová, Zelenka, Boreš, Staněk Fakulta mezinárodních

Více

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Č. j.: FZS/0129/17 PID: 388360 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Přítomni: dle prezenční

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne od 14:00 ve studovně FSE UJEP (MO 223)

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne od 14:00 ve studovně FSE UJEP (MO 223) Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 19. 2. 2014 od 14:00 ve studovně FSE UJEP (MO 223) Přítomní senátoři: PhDr. Bc. Kateřina Smejkalová, Ph.D. - předsedkyně Bc. Miroslav Kopáček

Více

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017

Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Zápis z Vědecké rady Ekonomické fakulty konané dne 26. ledna 2017 Přítomni: doc. Beránek, doc. Beran, doc. Cudlínová, doc. Holečková, prof. Hron, doc. Faltová Leitmanová, doc. Kapounek, RNDr. Klufová,

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více