Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda"

Transkript

1 OPEL Combo Combi už za Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov/ km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance - úplná asistenčná služba v akéjkoľvek situácii * Fair Servis - garancia zvýhodnených cien servisných prehliadok * Zvýhodnené podmienky pre firemných zákazníkov už od prvého vozidla * Aktuálna ponuka skladových vozidiel opel-uzitkove.sk/skladove-vozidla * Akčný model L1H1 1, 95k s klimatizáciou, rádiom a hmlovými svetlami už za 11 0 Combo Combi Prípustná hmotnosť Verzia Objem nákladového priestoru Max. užitočné zaťaženie Motor Kód verzie Cenníková cena v bez DPH Akčná cena v bez DPH k MT5 0FC06G1M1IAA L1H1 0,8-3,2 m kg 1.3 CDTi 95 k MT5 0FC06F0M1IAA CDTi 105 k MT6 0FC06I1I1IAA CDTi 120 k MT6 0FC06IOJ1IAA k MT5 0FC06G1M1IAB L1H1 0,8-3,2 m 3 79 kg 1. Turbo 120 k MT6 0FC06GQI1IAB CDTi 105 k MT6 0FC06I1I1IAB CDTi 120 k MT6 0FC06IOJ1IAB k MT5 0FC06G1M1IAE L2H1 1,0 -,2 m 3 79 kg 1. Turbo 120 k MT6 0FC06GQI1IAE CDTi 105 k MT6 0FC06I1I1IAE CDTi 120 k MT6 0FC06IOJ1IAE L2H2 1,0-5,0 m kg 1.6 CDTi 120 k MT6 0FC06IOJ1IBD Informácie sú aktuálne k Uvedené ceny sú doporučené cenníkové ceny platné pre MY17. Podrobné informácie o aktuálnej ponuke a zľavách vám poskytne autorizovaný predajca úžitkových vozidiel Opel. Vyhradzujeme si právo zmeny cien a špecifikacií vozidiel bez predchádzajúceho upozornenia. Doplnkové prvky výbavy môžu znížiť užitočné zaťaženie. Recyklácia: informácie o zberných miestach a recyklácii vozidiel na konci ich životného cyklu nájdete na: Všetky ceny platia od Základná cena "už za" a akčná cena akčného modelu je cena bez DPH vrátane akčnej zľavy. Na vozidlá Opel sa vzťahuje dvoj ročná zákonná záruka a ďalej trojročná zmluvná záruka Opel Flex Care (viď záručné podmienky).

2 OPEL úžitkové vozidlá STAROSTLIVOSŤ, KTORÁ SA NEODMIETA Postaráme sa o Vás vždy a všade. Záleži nám na Vašej spokojnosti a istote, a preto Vám ponúkame programy a služby, ktoré pri Vašich aktivitách určite oceníte. Dokonalá znalosť úžitkových vozidiel a zohladnenie všetkých Vašich požiadaviek a potrieb nám umožňuje vypracovať pre Vás ideálne riešenie starostlivosti o Vaše úžitkové vozidlo či vozový park. Navyše s našimi službami ušetríte a minimalizujete riziko zvyšovania prevádzkových nákladov Vašich vozidiel. OPEL FLEXCARE - VÁŠ KĽUD NA CESTÁCH Predĺžená záruka a asistencia na cestách Predĺžená záruka Profitujte z predĺženej záruky. Opel Vám ponúka optimálnu istotu a vďaka predĺženej záruke pre nové vozidlá Opel budete jazdiť aj po uplynutí dvojročnej výrobnej záruky spoľahlivo chránení. Na užitkové vozidlá Opel sa vzťahuje základná 5- ročná záruka FlexCare Basic. Dvojročná výrobná zákonná záruka a ďalej trojročná zmluvná záruka Opel FlexCare. 3- ročná záruka sa vzťahuje na najdôležitejšie časti Vášho vozidla. Predĺžená záruka Basic kryje konštrukčné skupiny dielov: motoru, prevodovky, rozvodovky. Asistenčná služba S vaším novým vozidlom získavate okrem predĺženej záruky aj výhody úplnej asistenčnej služby Opel Assistance. Pri akejkoľvek situácii sa môžete spoľahnúť, že zostanete mobilní a dostanete sa do cieľa svojej cesty. 2 hodín denne takmer vo všetkých európskych krajinách vám asistenčná služba Opel ponúka svoje asistenčné služby*: Služby dispečingu Odťah vozidla pri poruche či nehode alebo oprava priamo na mieste Prenájom náhradného vozidla Ubytovanie v hoteli počas opravy a oveľa viac FAIR SERVIS Znížte prevádzkové náklady Vášho vozidla! Opel Vám ponúka zvýhodné ceny pravidelných servisných prehliadok za vopred stanovených podmienok. Servisnou službou FAIR SERVIS získavate: Garanciu konečnej ceny na predpísané servisné prehliadky bez ohľadu na vývoj cien dielov a oleja v priebehu trvania zmluvy. Úsporu nákladov vďaka zvýhodneným cenám prvých 5 prehliadok. Konkurenčnú výhodu, nakoľko servisné prehliadky u nás neplatíte nikdy vopred. Exkluzívne služby ako napríklad prioritné objednanie, diagnostika bez objednania, opravu skiel a laku, umytie auta, a oveľa viac. Ceny servisných prehliadok Benzín 1. a 1. Turbo Diesel 1.3 CDTi Diesel 1.6 CDTi bez DPH s DPH bez DPH s DPH bez DPH s DPH bez DPH s DPH bez DPH s DPH , , , , ,00 bez DPH s DPH bez DPH s DPH bez DPH s DPH bez DPH s DPH bez DPH s DPH , , , , , , , , , ,00 Servisnou službou FAIR SERVIS a predĺženou zárukou zvyšujete hodnotu Vášho vozidla. V prípade jeho predaja prechádza nevyčerpaná časť servisných prehliadok i lehota predĺženej záruky automaticky na nového majiteľa. Informácie sú aktuálne k prehliadka 2. prehliadka 3. prehliadka. prehliadka 5. prehliadka km km km km km 1. prehliadka 2. prehliadka 3. prehliadka. prehliadka 5. prehliadka km km km km km * s presnými podmienkami záručného krytia a asistenčnej služby Vás oboznámi Váš najbližší predajca úžitkových vozidiel Opel 1,2

3 Štandardná výbava Bezpečnosť Airbag vodiča a spolujazdca ABS s brzdovým asistentom ESP (Elektronický stabilizačný systém) + Asistent rozjazdu do kopca Exteriér Bočné ochranné lišty karosérie (čierne) Posuvné bočné dvere na strane vodiča i spolujazdca Zadné presklenné dohora vyklápateľné dvere (L2H2 - Presklené dvojkrídlové asymetrické dvere) Uzamykateľné veko polivovej nádrže Kolesá + Pneumatiky Oceľové disky 15 x 6.0 J s pneumatikami 195/65 R15 (len pre 1.3 CDTI a 1.6 CDTI (okrem L2)) Oceľové disky 16 x 6.0 J s pneumatikami 195/60 R16 (len pre 1., 1. CNG alebo L2) Celoplošné kryty kolies Sada na opravu pneumatík Interiér Posilňovač riadenia Centrálne zamykanie Elektrické ovládanie predných okien (s ochranou proti privretiu) Výškovo a osovo nastaviteľný volant Sedadlo vodiča i spolujazdca s nastaviteľným sklonom operadla Palubný počítač (Ukazateľ priem., okamžitej spotreby, dojazdu, počítadla km, priem. rýchlosti, doby jazdy) Predpríprava na rádio (kabeláž s anténou) 12V zásuvka v palubnej doske a batožinovom priestore Úložná strešná polica nad vodičom a spolujazdcom Delené zadné sedadlá (60 : 0) s hlavovými opierkami Kryt batožinového priestoru (roleta) Zvýhodnené sady LPJQ Základná sada C60 Manuálna klimatizácia UAK Rádio s CD prehrávačom T3U Predné svetlomety do hmly LPCE Sada Premium UD7 Zadné parkovacie senzory s akustickým signálom NP5 Volant potiahnutý kožou U3L Rádio s CD a MP3 prehrávačom KKC Ovládanie rádia na volante K3 Tempomat Cena v bez DPH Combi Cena v s DPH

4 Príplatková výbava Combi Cena v bez DPH Cena v s DPH Kód BEZPEČNOSŤ Súčasť sady AJ7 AJF Bočné airbagy (len s DCW) Aktívne opierky hlavy predných sedadiel (len s DCW) Ujo Systém kontroly tlaku v pneumatikách Kód EXTERIÉR Súčasť sady T3U Predné svetlomety do hmly Základná CE3 Ostrekovače svetlometov (len s Nárazníkmi vo farbe karosérie VT) VT Nárazniky vo farbe karosérie DP6 Vonkajšie spätné zrkadlá vo farbe karosérie E2R AC5 Pozdĺžne strešné lyžiny v hliníkovej farbe (nie s verziou H2) Stmavnené zadné okná od B stĺpika (len so sériovými dohora vyklápateľnými dverami a verziou H1) UD7 Zadné parkovacie senzory s akustickým signálom Premium M2 Metalická farba Kód INTERIÉR - SEDADLÁ Súčasť sady DCW Výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča s bedrovou a lakťovou opierkou AWE C37 + C38 Sklápateľné operadlo sedadla spolujazdca (len s DCW) (nie s Bočnými airbagmi AJ7) Vyhrievané sedadlo vodiča a spolujazdca (len s DCW) Kód INTERIÉR - KOMFORT Súčasť sady DT Fajčiarska sada (popolník a zapalovač) 20 2 NP5 A99 Volant potiahnutý kožou (len s ovládaním rádia na volante KKC) Uzamykateľná skrinka pred spolujazdcom (len s diaľkovým ovládaním centrálneho zamykania CLA) Premium K3 Tempomat Premium C60 Manuálna klimatizácia Základná C68 Automatická klimatizácia (len s Ukazovateľom vonkajšej teploty UGM) v kombinácii s Manuálnou klimatizáciou C60 alebo Základnou sadou LPJQ UGM Ukazovateľ vonkajšej teploty 0 8 DL8 Elektricky ovládané a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá BWZ + BU3 Elektrické ovládanie zadných okien CLA KTN UTK Diaľkové ovládanie centrálneho zamykania (len s Uzamykateľnou skrinkou pred spolujazdcom A99) Dodatočný mechanický kľúč (bez diaľkového ovládania) (len s Diaľkovým ovládaním centrálneho zamykania CLA) Bezpečnostné zámky Deadlocks (len s Diaľkovým ovládaním centrálneho zamykania CLA) Kód RÁDIA & NAVI Súčasť sady UAK Rádio s CD prehrávačom (nie s pred-prípravou pre Navigačný systém RY3) Základná U3L Rádio s CD a MP3 prehrávačom Premium v kombinácii so Základnou sadou LPJQ UGI Rádio s CD a MP3 prehrávačom, Bluetooth a USB/Aux vstup (len s KKC a DCW) v kombinácii so Základnou sadou LPJQ / Sadou Premium LPCE KKC RY3 Ovládanie rádia na volante (len s Rádiom s CD a MP3 prehrávačom - U3L/UGI) Pred-príprava pre Navigačný systém TomTom (elektrická zásuvka na prístrojovej doske) (len s Rádiom s CD a MP3 prehrávačom, Bluetooth a USB/Aux vstup UGi) (navigačný systém TomTom sa objednáva samostatne) Premium Popis ( štandardná výbava, - nie je možné objednať)

5 Príplatková výbava Kód NÁKLADOVÝ PRIESTOR Súčasť sady A8P N1 Combi priečka (pevná mrežová priečka za druhou radou sedadiel) (len s verziami H1) D2 Kryt batožinového priestoru (nastaviteľná polica v 2 výškach) (nie pre verzie L2) Combi Cena v bez DPH Cena v s DPH Kód OKNÁ + DVERE Súčasť sady AA5 Polovičné presklenie kabíny (zaplechované bočné okná v 3. rade) 0 0 J1W Zadné nepresklenné dvojkrídlové asymetrické dvere 70 8 J1X Zadné presklenné dvojkrídlové asymetrické dvere delené 2/3-1/3 so stieračom a vyhrievaním zadného okna Kód KOLESÁ + PNEUMATIKY Súčasť sady 5PF Disky z ľahkej zliatiny 15 x 6.0 J (nie s verziou L2H1) NWQ Disky z ľahkej zliatiny 16 x 6.0 J PHM Zimné pneumatiky QQ5 Plnohodnotné rezervné koleso Kód OSTATNÉ Súčasť sady C32 Ohrievač nafty PTC (len s 1.3 CDTI a 1.6 CDTI s 6MT s Ukazovateľom vonkajšej teploty UGM) KX3 Silnejší alternátor 110 A VD5 Sada pre prachové prostredie Start & Stop systém (verzia ecoflex) (nie s 1, Turbo) Popis ( štandardná výbava, - nie je možné objednať)

6 Technické údaje Karoséria Základné rozmery Dĺžka Šírka s vyklopenými / sklopenými spätnými zrkadlami Výška bez strešných líšt Rázvor Previs vpredu/vzadu Rozchod kolies vpredu/vzadu Polomer otáčania (od steny k stene (m) Nákladový priestor (rozmery) Dĺžka nákladového priestoru min. / max. Šírka medzi blatníkmi Šírka otvoru zadných dverí max. Výška otvoru zadných dverí max. Výška zadných dverí max. Výška nakladacej hrany Šírka otvoru bočných posuvných dverí Výška otvoru bočných posuvných dverí Nákladový priestor (objem) Po líniu okien / so sklopenými zadnými sedadlami po strechu max. (l) Combi L1H1 Combi L2H1 Combi L2H / / / / / / / / / ,2 12,5 12,5 991 / 100 1) 131 / ) 131 / ) Motory Turbo 1.3 CDTI 1.6 CDTI 1.6 CDTI Základné parametre Emisná norma Palivo Počet válcov Zdvihový objem v cm 3 Maximálny výkon v kw (k) / v otáčkach za min. Maximálny krútiaci moment v Nm / v otáčkach za min. Prevodovka Výkon Maximálna rýchlosť (km/h) Zrýchlenie z km/h (s) Spotreba a emisie Mesto (bez/se Start/Stop) Mimo mesto (bez/se Start/Stop) Kombinovaná (bez/se Start/Stop) Kombinované emisie CO2 (bez/se Start/Stop) Objem palivovej nádrže (l) EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 Benzín Benzín Diesel Diesel Diesel (95) / (120) / (90) / (105) / (120) / / / / / / st. manuál 6 st. manuál 5 st. manuál 6 st. manuál 6 st. manuál / / / , 11-1,3 13,1 10,0 / 9,3 - / 9,5-9,7 6,6 / 5,5 6, - 6,7 / 5,2-5,6 6, - 6,7 / 5,2-5,6 5,9 / 5,9 - / 5,9-6,1,3 /,2,5-5,1 /,3 -,7,5-5,1 /,3 -,7 7, / 7,2 - / 7,2-7, 5,1 /,7 5,2-5,7 /,6-5,0 5,2-5,7 /,6-5,0 172 / / / / / Hmotnosti L1H1 (2.2t) v kg 2) Prevádzková hmotnosť Užitočné zaťaženie Celková prípustná hmotnosť Predná náprava - zaťaženie Zadná náprava - zaťaženie Prípustné zaťaženie strechy 3) Max. hmotnost prívesu - brzdeného - pri 12% stúpaní Max. hmotnost prívesu - nebrzdeného - pri 12% stúpaní L1H1 / L2H1 / L2H2 (2.t) v kg 2) Prevádzková hmotnosť Užitočné zaťaženie Celková prípustná hmotnosť Predná náprava - zaťaženie Zadná náprava - zaťaženie Prípustné zaťaženie strechy 3) Max. hmotnost prívesu - brzdeného - pri 12% stúpaní Max. hmotnost prívesu - nebrzdeného - pri 12% stúpaní Turbo 1.3 CDTI 1.6 CDTI 1.6 CDTI / 166 / / 1516 / / 1505 / / 1600 / / 1600 / / 79 / - 79 / 79 / - 79 / 79 / - 79 / 79 / - 79 / 79 / / 2215 / / 2265 / / 225 / / 239 / / 239 / / 1090 / / 1090 / / 1090 / / 1200 / / 1200 / / 150 / / 150 / / 1310 / / 1310 / / 1310 / / 100 / / 100 / / 100 / / 100 / / 100 / Rozmery = mm Spotreba = litre 1) Pri sklopených zadných sedadlách 2) Prevádzková hmotnosť vrátane vodiča 75 kg. Údaje sa líšia podľa motorizácie a výbavy vozidla. Doplnkové prvky výbavy môžu znížiť užitočné zaťaženie. 3) Z bezpečnostných dôvodov sa v prípade zaťaženia strechy odporúča max. rýchlosť 120 km/h.

7 Technické údaje - Rozmery L1H1 L2H1 L2H2 Počet euro paliet L1H1 L2H1 / L2H2

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Combo Tour už za 10 835 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) ecoflex se systémem Start-Stop. www.opel-uzitkove.cz. Převodovka. Motor 342.500 414.425 357.500 432.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) ecoflex se systémem Start-Stop. www.opel-uzitkove.cz. Převodovka. Motor 342.500 414.425 357.500 432. OPEL Combo 1,21 1,21 Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 342.500 414.425 357.500 432.575 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 372.500 450.725 387.500 468.875 Diesel 1.6 CDTI

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Combo Combi již za 291 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) Opel Assistance úplná

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,21 Combo Tour L1H1 Essentia Enjoy Cosmo Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5st. manuální 335.000 351.250 360.000 405.350 425.013 435.600 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 6st.

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. OPEL Combo Tour 1,21 Combo Tour L1H1 Essentia Enjoy Cosmo Motor Převodovka Benzín 1.4 70kW (95k) 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 5st. manuální 6st. manuální 342.500 358.750 367.500 414.425 434.088 444.675 430.000

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Combo Combi již za 280 500 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance -

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Combo Van už za 9 785 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

OPEL Combo Combi. již za 290 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Combo Combi. již za 290 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Combo Combi již za 290 900 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení 1.4 (95 k) MT5 1.4 Turbo (120 k) MT6 1.3 CDTI (90 k) MT5 1.6 CDTI (90 k) MTA Start/Stop 1.6

Více

OPEL Combo Tour. Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda. již za 272 000 Kč

OPEL Combo Tour. Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda. již za 272 000 Kč OPEL Combo Tour již za 272 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Záruka BASIC 5 let a nebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) * Záruka KOMPLET 5 let a nebo 150 000

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Corsa Van už za 8 075 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

OPEL Combo Tour. již za 290 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Combo Tour. již za 290 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Combo Tour již za 290 Kč Výbava Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení (95 k) MT5 (95 k) MT5 Turbo Turbo CNG (95 k) MT6 (95 k) MT6.1 43..1.1 Ceníkové ceny vozidel v Kč bez Ceníkové

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Combo Tour již za 272 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) Opel Assistance úplná asistenční

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Life už za 25 400 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance

Více

5-st. manuální. 5-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 5-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 5-st. Diesel Benzín Diesel OPEL Combo Motor 1.4 70kW (95k) 1.3 CDTI Combo 2.2t celková nosnost Převodovka 5-st. automatická L1H1 L1H2 L2H1 30 320.250-364.815 387.503-33 - - 401.115 - - 38 400.250-461.615 484.303-77kW

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Combo Tour již za 291 000 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) Opel Assistance úplná asistenční

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Movano Combi už za 19 380 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance

Více

Vozidlá ihneď k odberu

Vozidlá ihneď k odberu Vozidlá ihneď k odberu FIAT DUCATO 3,0 MultiJet 157k 35 L4 Kabí Cena vozidla: 17 990,- bez DPH FIAT DOBLÓ cargo P.L. 1,6 MultiJet 105k Base Cena vozidla: 12 190,- bez DPH FIAT FIORINO 1,3 MJET 16V 75k

Více

OPEL Combo Tour. již za 290 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Combo Tour. již za 290 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Combo Tour již za 290 Kč Výbava Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení 1.4 (95 k) MT5 1.4 Turbo (120 k) MT6 1.4 Turbo CNG (120 k) MT6 (90 k) MT5 (90 k) MTA Start/Stop (105 k) MT6

Více

Technické údaje Golf Sportsvan

Technické údaje Golf Sportsvan 1.2 TSI BlueMotion Technology 5st 63kW / 85k 1.2 TSI BlueMotion Technology 6st. 81kW / 110k 1.2 TSI BlueMotion Technology 6st. 92kW / 125k Rozmery exteriéru Dĺžka / Dĺžka s ťažným zariadením, mm 4.338

Více

OPEL Combo Van. již za 262 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Combo Van. již za 262 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Combo Van již za 262 9 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení 1.4 (95 k) MT5 1.4 Turbo (12 k) MT6 1.4 Turbo CNG (12 k) MT6 1.3 CDTI (9 k) MT5 1.6 CDTI (9 k)

Více

Elektromobilita pohľadom PEUGEOT. Ing. Matej BUCHAN PEUGEOT Slovakia, s.r.o.

Elektromobilita pohľadom PEUGEOT. Ing. Matej BUCHAN PEUGEOT Slovakia, s.r.o. Elektromobilita pohľadom PEUGEOT Ing. Matej BUCHAN PEUGEOT Slovakia, s.r.o. Úvod Skupina PSA popredný európsky hráč na poli elektromobilov už viac ako 20 rokov 1990 2005 predaných 10500 elektrických vozidiel

Více

Rozmery exteriéru Dĺžka / Dĺžka max mm / mm mm / mm mm / mm mm / mm mm / 4.

Rozmery exteriéru Dĺžka / Dĺžka max mm / mm mm / mm mm / mm mm / mm mm / 4. 1.0 TSI 6st. 81kW / 110k 1.0 TSI 7st. DSG 81kW / 110k 1.5 TSI ACT BlueMotion Technology 1.5 TSI ACT BlueMotion Technology 1.5 TSI ACT 6st. 110kW / 150k 6st. 96kW / 130k 7st. DSG 96kW / 130k Rozmery exteriéru

Více

Technické údaje Golf 2017 Golf

Technické údaje Golf 2017 Golf Technické údaje 2017 1.0 TSI BlueMotion Technology 5st. 63kW / 85k 1.0 TSI BlueMotion Technology 6st. 81kW / 110k 1.0 TSI BlueMotion Technology 7st. DSG 81kW / 110k 92kW / 125k DSG 92kW / 125k Rozmery

Více

OPEL Combo Van. již za 262 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Combo Van. již za 262 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Combo Van již za 262 900 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení 1.4 (95 k) MT5 1.4 Turbo (120 k) MT6 1.4 Turbo CNG (120 k) MT6 1.3 CDTI (90 k) MT5 1.6 CDTI (90

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Combo Van již za 253 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) Opel Assistance úplná asistenční

Více

CITROËN JUMPER FURGON PLECHOVÝ/PRESKLENÝ/ŠASI/VALNÍK

CITROËN JUMPER FURGON PLECHOVÝ/PRESKLENÝ/ŠASI/VALNÍK CITROËN JUMPER FURGON PLECHOVÝ/PRESKLENÝ/ŠASI/VALNÍK 13. november 2013! CITROËN ZNOVU POTVRDZUJE SVOJE KVALITY. JE ZNAČKOU S NAJVÄČŠÍM NÁRASTOM PREDAJA VEĽKÝCH FURGONOV (K2, K3, K4) V ROKU 2013! OSLAVUJTE

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Movano Skriňa už za 21 990 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná

Více

OPEL Combo Van. již za 262 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Combo Van. již za 262 900 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Combo Van již za 262 900 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení 1.4 (95 k) MT5 1.4 Turbo (120 k) MT6 1.4 Turbo CNG (120 k) MT6 1.3 CDTI (90 k) MT5 1.6 CDTI (90

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Corsa Van již za 194 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Combo Van již za 262 900 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) Opel Assistance úplná asistenční

Více

Druh cestného vozidla: osobný automobil, nový predpokladaný počet kusov:

Druh cestného vozidla: osobný automobil, nový predpokladaný počet kusov: OPIS PREDMETU ZÁKAZKY Cestné vozidlo Druh cestného vozidla: osobný automobil, nový predpokladaný počet kusov: Základné technické parametre: Vyhotovenie karosérie: samonosná, päťdverová, päťmiestna, osobné,

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Movano Dvojkabína už za 19 890 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance

Více

Movano Válnik s predným pohonom

Movano Válnik s predným pohonom OPEL Movano Valník už za 19 25 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 15 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná asistenčná

Více

Ceny v slovenských korunách sú prepočítané oficiálnym konverzným kurzom 30,1260 Sk/euro.

Ceny v slovenských korunách sú prepočítané oficiálnym konverzným kurzom 30,1260 Sk/euro. COUPÉ už od 32 590 ** (981 806,34 Sk) AKTUÁLNE AKCIE Exkluzívna limitovaná séria Monaco GP v bielo-čiernom prevedení Podvozok so 4 riaditeľnými kolesami Ponuka financovania od Renault Finance: zvýhodnenie

Více

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Movano Plošina již za 31 5 Kč Přípustná hmotnost Verze Max. užitečné zatížení (11 k) MT6 (125 k) MT6 BiTurbo (135 k) MT6 Start/Stop BiTurbo (163 k) MT6 Start/Stop (15 k) MTA Přední pohon 3.5.1 Ceníkové

Více

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Náskok vďaka technike

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Náskok vďaka technike A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Náskok vďaka technike 108 Technické údaje Model A7 Sportback 2.8 FSI (150 kw) A7 Sportback 2.8 FSI quattro (150 kw) A7 Sportback 3.0 TFSI quattro (228 kw) (150

Více

CROSSLAND X už za

CROSSLAND X už za CROSSLAND X už za 12.990 CENNÍKOVÉ A AKČNÉ CENY Cenník platí od 1. 10. 2018 VÝBAVA MOTOR PALIVO PREVODOVKA CENNÍKOVÁ CENA BONUS AKČNÁ CENA Selection Enjoy Innovation Ultimate 1.2 (60kW/81k) benzín 5st.

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van Verze Objem nákladového prostoru Užitečná hmotnost Motor a převodovka 35.000.1 66 kw / 90 k MT6 480.000 580.800 1.6 CDTI 66 kw / 90 k MT6 Start/Stop 488.000 590.480 5,2 m 3 1.000

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Combi už za 17 380 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Vivaro Plošina již za 450 200 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance

Více

OPEL Vivaro Double Cab

OPEL Vivaro Double Cab OPEL Vivaro Double Cab 1,2 Vivaro Double Cab 2.7t celková nosnosť Business Edition L1H1 L2H1 L1H1 L2H1 Motor Prevodovka 66kW (90k) 18.500-19.200-22.200-23.040-84kW (114k) 6-st. automatická 19.500-20.200-23.400-24.240-20.750

Více

Movano Crew Van s predným pohonom

Movano Crew Van s predným pohonom OPEL Movano Crew Van už za 20 050 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance

Více

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Náskok vďaka technike

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Náskok vďaka technike Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Náskok vďaka technike 106 Technické údaje Audi Q5 2.0 TFSI quattro (165 kw) Audi Q5 3.0 TFSI quattro (200 kw) Audi Q5 2.0 TDI (105 kw) benzínový radový štvorvalec, priame

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Combi už za 17 670 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná

Více

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 603.000 522.500 627.000. 6-st.

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 603.000 522.500 627.000. 6-st. Diesel OPEL Vivaro Tour Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 502.500 603.000 522.500 627.000 66kW (90k) ecoflex 510.000 612.000 530.000 636.000 84kW (114k) 6-st. automatická 530.000 636.000 565.000

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Vivaro Plošina již za 457 050 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance

Více

PROACE KOMBI skriňová presklená dodávka

PROACE KOMBI skriňová presklená dodávka Nový PROACE KOMBI skriňová presklená dodávka CENNÍK 2016 Štandardná záruka 3 roky alebo 100 000 km Ceny (bez 20% DPH) verzia L1 VÝBAVA MOTOR VÝKON PREVODOVKA UVÁDZACIA LIVE 1,6 D-4D 70 kw / 95 k 5 M/T

Více

OPEL Movano Combi. Diesel. Diesel. Diesel. Movano Combi s předním náhonem 3.0t celková nosnost. www.opel.cz. Převodovka. Motor. 3.

OPEL Movano Combi. Diesel. Diesel. Diesel. Movano Combi s předním náhonem 3.0t celková nosnost. www.opel.cz. Převodovka. Motor. 3. OPEL Movano 1,2 1,2 Movano s předním náhonem 3.t celková nosnost 7kW (1k) 6st. manuální 6 77. 6st. manuální 6st. automatická 67. 777. 672. 87. 17kW (16k) 6st. manuální 6st. automatická 65 78 68. 81 Movano

Více

Peugeot informations sur véhicule d aprés code VIN

Peugeot informations sur véhicule d aprés code VIN Peugeot informations sur véhicule d aprés code VIN EXPERT KRÁTKA DODÁVKA TYP 800 1.9 D 71 (DW8B) 5-STUPŇOVÁ MANUÁLNA PREVODOVKA VF3BZWJYB86122480 Charakteristiky vozidla Modelový rad EXPERT Č. APV/PR 10099

Více

CENOVÁ PONUKA. DS-CAR, s.r.o. B/ Farba vozidla: B4B4 biela Candy 0,-- EUR

CENOVÁ PONUKA. DS-CAR, s.r.o. B/ Farba vozidla: B4B4 biela Candy 0,-- EUR CENOVÁ PONUKA Kupujúci Predávajúci DS-CAR, s.r.o. Sídlo: ul. Istvána Gyurcsóa 5552/36, 92901 Dunajská Streda Kontakt: Zástupca: František Nemček Kontakt: nemcek@dscar.sk, Bankové spojenie: Tatra Banka,

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Combi už za 17 460 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná

Více

FIAT 500 EDÍCIA COOL LIMITOVANÁ PONUKA 500 nabitá výbavou za

FIAT 500 EDÍCIA COOL LIMITOVANÁ PONUKA 500 nabitá výbavou za FIAT 500 EDÍCIA COOL LIMITOVANÁ PONUKA 500 nabitá výbavou za 10 990 Edícia COOL ponúka vynikajúcu výbavu: 7 airbagov LED denné svietenie Klimatizácia 15 zliatinové kolesá Elektricky ovládané vonkajšie

Více

Technické údaje Pre modelový rok 2012

Technické údaje Pre modelový rok 2012 Technické údaje Pre modelový rok 2012 Informácie o špecifikáciách, vzhľade, technické dáta a náklady na prevádzku vozidiel sú v súlade s informáciami dostupnými v čase vytvorenia tohto materiálu. Právo

Více

Nový Crafter. Nový Crafter. Technické údaje Pre modelový rok 2012

Nový Crafter. Nový Crafter. Technické údaje Pre modelový rok 2012 Technické údaje Pre modelový rok 2012 Nový Crafter Nový Crafter Všetky detaily výbavy a technické dáta sú založené na vozidlách určených pre nemecký trh. Právo na zmeny vyhradené. TDI, DSG, Shiftmatic,

Více

Nové Aveo 5-dverové VÝBAVY A CENY

Nové Aveo 5-dverové VÝBAVY A CENY Nové Aveo 5-dverové VÝBAVY A CENY Cenník platný od 1.10.2011 CENY A EMISNÁ TRIEDA LS 1,2 16V 70k 138 g/km 70 k/51 kw@5600 Cenníková cena 9 690 Akciová cena 8 590 LS 1,2 16V 86k kw@5600 9 990 9 090 LS 1,3D

Více

Audi A6 limuzína A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant. Náskok vďaka technike

Audi A6 limuzína A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant. Náskok vďaka technike A6 Audi A6 limuzína A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant Audi Náskok vďaka technike 120 Technické údaje Model A6 2.0 TFSI (132 kw) A6 2.8 FSI (150 kw) A6 2.8 FSI quattro (150

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Crew Van už za 17 300 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance

Více

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225. 6-st.

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225. 6-st. Diesel OPEL Vivaro Tour 1,21 Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225 66kW (90k) ecoflex 510.000 617.100 530.000 641.300 84kW (114k) 6-st. automatická 530.000 641.300

Více

OPEL Vivaro Plošina. Business Edition. Diesel. Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť. www.opel.cz 404.000 427.000 488.840

OPEL Vivaro Plošina. Business Edition. Diesel. Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť. www.opel.cz 404.000 427.000 488.840 Diesel OPEL Vivaro Plošina 1,21 Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť Motor Prevodovka 66kW (90k) 6-st. manuálna 404.000 427.000 488.840 516.670 84kW (114k) 6-st. manuálna 6-st. automatická 431.500 454.500

Více

až 800 pri výkupe auta

až 800 pri výkupe auta CORSA už za 9.190 CENNÍKOVÉ A AKČNÉ CENY Cenník platí od 1. 10. 2018 VÝBAVA MOTOR PALIVO PREVODOVKA CENNÍKOVÁ CENA BONUS AKČNÁ CENA Selection 1.2 (51kW/70k) benzín 5st. manuálna 9.990 800 9.190 1.4 (66kW/90k)

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Movano Combi již za 552 720 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance -

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Crew Van už za 17 220 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance

Více

PROACE skriňová dodávka

PROACE skriňová dodávka Nový PROACE skriňová dodávka CENNÍK 2016 Užitočné zaťaženie 1 000 1 400 kg Štandardná záruka 3 roky alebo 100 000 km Ceny (bez 20% DPH) verzia L1 VÝBAVA MOTOR VÝKON PREVODOVKA UŽITOČNÉ ZAŤAŽENIE* UVÁDZACIA

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van již za 409 500 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení (90 k) MT6 (90 k) MT6 Start/Stop (115 k) MT6 BiTurbo (120 k) MT6 Start/Stop BiTurbo

Více

Dacia Logan. Aktuálne akcie VAŠA VOĽBA. Už od = + + TERAZ SO ZIMNÝMI PNEUMATIKAMI ZDARMA PRI FINANCOVANÍ CENNÍK

Dacia Logan. Aktuálne akcie VAŠA VOĽBA. Už od = + + TERAZ SO ZIMNÝMI PNEUMATIKAMI ZDARMA PRI FINANCOVANÍ CENNÍK Dacia Logan Už od 6 590 Aktuálne akcie TERAZ SO ZIMNÝMI PNEUMATIKAMI ZDARMA PRI FINANCOVANÍ VAŠA VOĽBA Nulový administratívny poplatok Výhodná úroková sadzba = + + Atraktívna sadzba havarijného poistenia

Více

Motor Výkon Kód bez DPH s DPH. Kód. 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ24 747.000 903.870 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ24 754.500 912.945

Motor Výkon Kód bez DPH s DPH. Kód. 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ24 747.000 903.870 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ24 754.500 912.945 OPEL Movano 625 25 153 1,21 Přední náhon Verze Objem Motor Výkon bez DPH s DPH 3.5 t L3H1 2 m 3 2.3 CDTI 92 kw / 125 k MT6 QJ61 XZ23 712. 861.52 11 kw / 15 k MT6 QM61 XZ23 719.5 87.595 2.3 CDTI 92 kw /

Více

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda

Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda OPEL Vivaro Van už za 15 900 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) Opel Assistance úplná

Více

cena mimoriadna cena motor výkon prevodovka verzia A6 - PowerShift

cena mimoriadna cena motor výkon prevodovka verzia A6 - PowerShift Cenník vozidiel vrátane DPH platný od 20.1.2017 VYBERTE SI SVOJ BONUS... ODKUPNÝ BONUS 700,- EUR ZIMNÁ SADA v hodnote až 900,- EUR FINANCOVANIE S 0% ÚROKOM Pre bližšie informácie navštívte Vášho autorizovaného

Více

CENOVÁ PONUKA. DS-CAR, s.r.o. B/ Farba vozidla: B4B4 biela Candy 0,-- EUR

CENOVÁ PONUKA. DS-CAR, s.r.o. B/ Farba vozidla: B4B4 biela Candy 0,-- EUR CENOVÁ PONUKA Kupujúci Predávajúci DS-CAR, s.r.o. Sídlo: ul. Istvána Gyurcsóa 5552/36, 92901 Dunajská Streda Kontakt: Zástupca: František Nemček Kontakt: nemcek@dscar.sk, Bankové spojenie: Tatra Banka,

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Movano / již za 563 460 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Combi

NOVÝ OPEL Vivaro Combi NOVÝ OPEL Vivaro Combi již za 448 900 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Záruka BASIC 5 let a nebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) * Záruka KOMPLET 5 let a nebo

Více

OPEL Vivaro Life. Diesel. Cosmo. Enjoy. Diesel. Vivaro Life L1H1 2.7t celková nosnosť. Vivaro Life L2H1 2.9t celková nosnosť.

OPEL Vivaro Life. Diesel. Cosmo. Enjoy. Diesel. Vivaro Life L1H1 2.7t celková nosnosť. Vivaro Life L2H1 2.9t celková nosnosť. OPEL Vivaro Life 1,2 Vivaro Life L1H1 2.7t celková nosnosť Motor Prevodovka 66kW (90k) 84kW (114k) 6st. manuálna 6st. manuálna 28.250 33.900 29.250 35.100 29.050 34.860 30.050 36.060 Vivaro Life L2H1 2.9t

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited Slovensko, organizačná zložka Cesta na Senec 2/A, Bratislava

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited Slovensko, organizačná zložka Cesta na Senec 2/A, Bratislava SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Prevodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotreba (l/100 km) Emisie CO 2 (g/km) Cena (EUR) 1.6 i-dtec 6-stupňová manuálna Comfort 88/120 3,4 91 20 790 1.6 i-dtec 6-stupňová manuálna

Více

AUTOPOLIS FORD CENTRUM PETRŽALKA

AUTOPOLIS FORD CENTRUM PETRŽALKA Limitovaná ponuka vozidiel Cenník vozidiel vrátane DPH platný od 20.1.2017 BONUS! AŽ 2.520 "tandardná motor v#kon prevodovka verzia verzia s balíkom cena cena s balíkom BONUS mimoriadna cena verzie s balíkom

Více

545.750 654.900 558.250 669.900 583.250 699.900 565.750 678.900 590.750 708.900 555.750 666.900 681.900 687.900 593.250 598.250 575.750 690.

545.750 654.900 558.250 669.900 583.250 699.900 565.750 678.900 590.750 708.900 555.750 666.900 681.900 687.900 593.250 598.250 575.750 690. OPEL Movano 1,2 1,2 1,2 1,2 1,2 1,2 Movano s předním náhonem 2.8t celková nosnost L1H1 L1H2 74kW (1k) 545. 654.9 55. 66.9 558.25 669.9 583.25 699.9 563.25 675.9 588.25 75.9 565. 678.9 59. 78.9 57. 684.9

Více

Bezpečné, pohodlné, odlné, elegantné, priestranné a ekologické. Nove Doblo ` je oveľa viac než len ďalšie auto. Ak radi cestujete v spoločnosti

Bezpečné, pohodlné, odlné, elegantné, priestranné a ekologické. Nove Doblo ` je oveľa viac než len ďalšie auto. Ak radi cestujete v spoločnosti Bezpečné, pohodlné, odlné, elegantné, priestranné a ekologické. Nove Doblo ` je oveľa viac než len ďalšie auto. Ak radi cestujete v spoločnosti budete mať veľa príležitostí s novým Doblom, ` vďaka jeho

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

VÝBAVA MOTOR Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S Essential 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S ,5 dci 66 kw/90 k S&S

VÝBAVA MOTOR Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S Essential 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S ,5 dci 66 kw/90 k S&S Nová Dacia Duster CENNÍK VÝBAVA MOTOR 4 2 4 4 Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 9 990 - Essential 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 11 290-1,5 dci 66 kw/90 k S&S 13 240 - Comfort 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 12 090-1,2

Více

GRANDLAND X už za

GRANDLAND X už za GRANDLAND X už za 19.090 CENNÍKOVÉ A AKČNÉ CENY Cenník platí od 1. 10. 2018 VÝBAVA MOTOR PALIVO PREVODOVKA CENNÍKOVÁ CENA BONUS AKČNÁ CENA Selection Enjoy Innovation Ultimate 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop

Více

OPEL Vivaro Van už za Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda. * Akčný model L2H1 6,0m3 s klimatizáciou už za

OPEL Vivaro Van už za Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda. * Akčný model L2H1 6,0m3 s klimatizáciou už za OPEL Vivaro Van už za 15 825 Vaše úžitkové vozidlo Opel = Vaša výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 rokov alebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, prevodovka) - Opel Assistance -

Více

OPEL Movano Podvozek. Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda. již za 424 500 Kč

OPEL Movano Podvozek. Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda. již za 424 500 Kč OPEL Movano Podvozek již za 424 5 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Záruka BASIC 5 let a nebo 15 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) * Záruka KOMPLET 5 let a nebo 15 km (kompletní

Více

OPEL Movano Bus / Trabus

OPEL Movano Bus / Trabus OPEL Movano / již za 549 300 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Záruka BASIC 5 let a nebo 1500 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) * Záruka KOMPLET 5 let a nebo 1500 km (kompletní

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vyberte si Punto Actual

Vyberte si Punto Actual Vyberte si Punto Actual Elegantné a moderné línie. Vozidlo, ktoré ponúka maximálny komfort a komplexnú bezpečnosť. Sériová výbava Voliteľná výbava na želanie ABS+EBD Elektrický posilňovač riadenia Dualdrive

Více

CDTI

CDTI OPEL Vivaro Tour 1,21 Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 512.000 619.520 532.000 643.720 66kW (90k) ecoflex 519.500 628.595 539.500 652.795 84kW (114k) 6-st. automatická 539.500 652.795 574.500

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited Slovensko, organizačná zložka Cesta na Senec 2/A, Bratislava

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited Slovensko, organizačná zložka Cesta na Senec 2/A, Bratislava 1.6 i -DTEC 1.6 i-dtec Prevodovka 6MT Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod DOHC i-dtec Palivo Nafta Pohon kolies 2 (predné) Počet valcov 4 Počet ventilov 16 Kompresný pomer 16 Výkon Maximálny výkon

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Combi

NOVÝ OPEL Vivaro Combi NOVÝ OPEL Vivaro Combi Verze Míst na sedění Užitečné zatížení Motor a převodovka 62.000.1 66 kw / k MT6 505.000 611.050 567.000 686.070 8 9 až 839 kg 1.6 CDTI 66 kw / k MT6 Start/Stop 513.000 620.730 575.000

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Dacia Dokker VAN. Financovanie DaciaBox. Predĺžená zmluvná záruka na Znížené

Dacia Dokker VAN. Financovanie DaciaBox. Predĺžená zmluvná záruka na Znížené Dacia Dokker VAN Už od 7 340 Aktuálne akcie Financovanie DaciaBox BEZ administratívneho poplatku Predĺžená zmluvná záruka na Znížené + 5 rokov + úročenie + alebo 100 000 km* Atraktívna sadzba havarijného

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van již za 409 500 Kč Přípustná hmotnost Verze Objem nákladového prostoru Max. užitečné zatížení (90 k) MT6 (90 k) MT6 Start/Stop (115 k) MT6 BiTurbo (120 k) MT6 Start/Stop BiTurbo

Více

Balíky výbav pre limitovanú sériu vozidiel X : Flair X Plus

Balíky výbav pre limitovanú sériu vozidiel X : Flair X Plus Cenník vozidiel vrátane DPH platný od 27.1.2014 FORD B-MAX Limitovaná ponuka vozidiel štandardná motor výkon prevodovka verzia verzia s balíkom cena cena s balíkom mimoriadna cena verzie s balíkom 15 570

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NISSAN NV200 VAN DPH. 5 rokov bez starostí! VÝNIMOČNÁ KAPACITA NÁKLADNÉHO. PRIESTORU - Miesto pre dve europalety! STVORENÝ PRE MESTO

NISSAN NV200 VAN DPH. 5 rokov bez starostí! VÝNIMOČNÁ KAPACITA NÁKLADNÉHO. PRIESTORU - Miesto pre dve europalety! STVORENÝ PRE MESTO Výpredaj skladových vozidiel EURO5! Pre podrobnejšie informácie kontaktujte predajcu Nissan! NISSAN NV200 VAN Zľava pre podnikateľov a firmy už pri kúpe 1 vozidla 10 200 od 10 200 + DPH 5 rokov bez starostí!

Více

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Corsa Van už za 223 058 Kč Váš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

Financovanie s Dacia Finance. Úrok už od 0 %

Financovanie s Dacia Finance. Úrok už od 0 % Už od 9 990 Dacia Duster Aktuálne akcie Financovanie s Dacia Finance Financovanie JASNÁ VOĽBA Úrok už od 0 % Poplatok 0 % CENNÍK VÝBAVA MOTOR 4x2 4x4 Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 9 990 Open 1,6 SCe 84

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více