Přihláška na LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR GREENLAND Provozovatel: Petr Zahnaš

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přihláška na LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR GREENLAND Provozovatel: Petr Zahnaš"

Transkript

1 Přihláška na LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR GREENLAND Provozovatel: Petr Zahnaš Informace o dítěti Jméno dítěte:... Datum narození:... Ukončená třída ZŠ:... Plavec: ano / ne (nehodící škrtněte) Další sdělení: Informace o osobách, zákonných zástupcích dětí 1. zákonná osoba Jméno a příjmení:... Doručovací adresa:... ová adresa:... Mobilní telefon:... Jiný kontakt: zákonná osoba (osoba blízká) Jméno a příjmení:... ová adresa:... Mobilní telefon:... Jiný kontakt:... (Pokud v době konání tábora nebudete k zastižení, budeme kontaktovat Vámi uvedenou blízkou osobu pro případ nemoci nebo jiné události.)

2 Upozornění pro žadatele Vyplněnou přihlášku zašlete naskenovanou na ovou adresu (v tomto případě předáte originál přihlášky spolu s dalšími dokumenty při odjezdu na tábor). Pokud pošlete přihlášku elektronicky, každý večer budeme na odesílatele zasílat potvrzení o jejím přijetí. Tento způsob preferujeme. Druhá možnost je zaslání přihlášky na poštovní adresu: Petr Zahnaš, Na lysině 12, Praha 4 - Podolí, V případě zaslání přihlášky poštou přijetí potvrdíme pomocí u po jejím zaregistrování. Rovněž na Vámi uvedenou ovou adresu obdržíte zálohovou fakturu. Přihlášky zasílejte nejpozději do Nenechte přihlášení svého dítěte na tábor na poslední chvíli, o přijetí dítěte na tábor rozhoduje pořadí zaslaných přihlášek. Po doručení elektronické přihlášky vzniká PŘEDBĚŽNÁ rezervace táborového pobytu Vašeho dítěte s platností 10 pracovních dnů. Tato rezervace se stává ZÁVAZNOU v okamžiku jejího potvrzení formou uhrazení zálohové částky. Souhlas s podmínkami Zákonný zástupce stvrzuje svým podpisem, že údaje uvedené v přihlášce jsou pravdivé a souhlasí s podmínkami uvedenými v této přihlášce. Současně prohlašuje, že dítě nevyžaduje zvláštní individuální péči, která by narušovala denní program tábora, nebo působila jiné vážné problémy provozovateli. Nepravdivé údaje mohou mít za následek předčasné ukončení pobytu v táboře a vrácení dítěte rodičům na jejich náklady. Prohlášení zákonného zástupce: Podepsáním přihlášky na tábor zároveň potvrzuji, že přihlášené dítě bude informováno o přísném zákazu požívání alkoholu, omamných látek a kouření během tábora. Zároveň prohlašuji, že jsem sebe a přihlášené dítě seznámil s Táborovým řádem (přiložen na konci dokumentu nebo ke stažení na našich stránkách dětem bude Táborový řád zopakován po příjezdu na tábor). V případě závažného porušení táborového řádu může být účastník tábora, na základě rozhodnutí vedení, z tábora vyloučen. V takovém případě hradí rodiče účastníka veškeré náklady s ukončením jeho pobytu spojené. Provozovatel nevrací alikvotní část účastnického poplatku. Dále prohlašuji, že jsou mi známy dispozice organizátora tábora k nástupu dítěte do tábora a návratu z tábora a vzal (a) jsem na vědomí, že návštěvy rodičů na táboře nejsou z důvodů výchovných a zdravotních doporučeny. Prohlašuji, že beru na vědomí odpovědnost za škody, které způsobí mé dítě v době trvání letního tábora na vybavení tábora, popř. na vybavení autobusu. V případě finančních nákladů na opravu nebo výměnu takto poškozeného zařízení se zavazuji tuto škodu uhradit. Upozorňujeme, že v provozních podmínkách majitele tábora jsou nemalé sankce za poškození majetku. Dále souhlasím s tím, že fotografie či video mého dítěte, ať již skupinová nebo individuální, může být umístěna na internetové stránky organizátora tábora a stránku tábora na sociální síti Facebook. Datum a místo podpisu... Podpis zákonného zástupce dítěte, který přihlášku podává...

3 SMLUVNÍ PODMÍNKY LETNÍHO DĚTSKÉHO TÁBORA GREENLAND I. Základní informace a. Provozovatel: Petr Zahnaš b. Kontakt na provozovatele: , c. Webová stránka tábora: d. Termín tábora: e. Adresa tábora: M. Pávla 723, Libušín f. Maximální kapacita tábora činí 48 dětí. g. Věková hranice je stanovena od 6 do 12 let. Starší děti lze přijmout po dohodě s provozovatelem tábora. II. Doprava a. Dítě bude do lokality letního tábora dopraveno autobusovou dopravou dne v ranních hodinách. b. Dítě bude dopraveno zpět do Prahy autobusovou dopravou dne v dopoledních hodinách. c. Čas a místo odjezdu / příjezdu bude upřesněno nejdéle 2 měsíce před konáním tábora. d. Předčasný odjezd z tábora, nebo pozdější nástup je třeba oznámit předem provozovateli a veškeré náklady s tím spojené hradí rodič (zákonný zástupce). III. Cena a. Cena za dítě činí 4.700,- Kč. b. V případě sourozenců činí částka 4.500,- (sourozenecká sleva) Kč za každé dítě. c. V ceně je zahrnuto: doprava do / z tábora, ubytování, strava 5x denně, pitný režim, pojištění, herní vybavení, odměny, pedagogický personál a zdravotnický dohled. IV. Úhrada a. Po obdržení přihlášky provozovatel zašle potvrzení o jejím přijetí. Následně bude vystavena zálohová faktura ve výši Kč s 10 denní splatností. Po přijetí platby bude rodič (zákonný zástupce) informován na uvedený v přihlášce. b. Od 4.5. do bude vystavena faktura na zbývající částku Kč (v případě sourozenecké slevy Kč). Po přijetí platby bude rodič (zákonný zástupce) informován na uvedený a současně obdrží kompletní dokumentaci pro přijetí dítěte na tábor.

4 V. Storno poplatky a sankce a. Do stornovací poplatek ve výši zálohy (1.000 Kč) b. Do stornovací poplatek 50% z platby c. Po stornovací poplatek 75% z platby d. Je možno zajistit za dítě náhradu bez stornovacího poplatku. V případě potvrzeného onemocnění bude stornovací poplatek stanoven dohodou. V případě neomluvené účasti je stornovací poplatek ve výši 100% ceny poukazu (částka bude použita na rozvoj tábora a nákup materiálu pro hry a odměny dětem). VI. Předání dítěte a. Veškerou potřebnou dokumentaci obdrží rodič (zákonný zástupce) na uvedenou ovou adresu po uhrazení celé částky tábora. Případně je možné stáhnout potřebné formuláře na webových stránkách tábora. b. Při předání dítěte rodiče (zákonní zástupci) odevzdají: Přihláška na LDT GreenLand (pokud nebyla již předána). Prohlášení zákonných zástupců o zdravotní způsobilosti dítěte (ne starší než jeden den). Dvě kopie průkazu zdravotního pojištění. Potvrzení o zdravotním stavu dítěte. Léky řádně označené jménem a dávkováním. Písemný souhlas s doplňkovými službami. Vratnou kauci ve výši 200 Kč na zdravotnické poplatky (zalepená obálka se jménem). Kapesné (zalepená obálka se jménem a částkou). c. Dítě může být z tábora předáno pouze rodičům, nebo zákonným zástupcům dítěte. VII. Vybavení dítěte a. Rodiči (zákonnému zástupci) bude po zaplacení plné částky tábora zaslán souhrnný , kde bude uveřejněn seznam vhodných věcí na tábor. Rovněž tento seznam je k dispozici na internetových stránkách tábora. b. Je zakázáno vybavovat děti drahými předměty, zejména audiotechnikou, přívěsky, řetízky z drahých kovů, mobilními telefony, elektronickými zařízeními, noži a jinými zbraněmi, které mohou způsobit zranění jiné osobě. Provozovatel tyto předměty nepojišťuje ani za ně nenese odpovědnost.

5 VIII. Ostatní ujednání a. Tábora se může zúčastnit pouze dítě, které je zdravotně způsobilé a schopné se plně zapojit do programové činnosti. b. Dítě při nástupu do tábora nesmí mít vši ani hnidy ve vlasech. Provozovatel je oprávněn při zjištění vší u dítěte ihned ukončit jeho pobyt na letním táboře. c. Individuální péče není vzhledem k programu tábora možná. Je třeba též vzít na vědomí, že dítě bude přicházet do kontaktu s hospodářskými zvířaty (koně, psi, kočky, aj.). d. O mimořádných událostech informuje rodiče provozovatel. e. Návštěvy v táboře z psychologických důvodů a s ohledem na ostatní děti nejsou povoleny. V odůvodněných případech po telefonické konzultaci s provozovatelem, případně jeho zástupcem je výjimka možná. f. Stížnosti na provoz tábora je nutné uplatnit neprodleně u provozovatele. g. Pořadatel si vyhrazuje právo: V případě nepředvídatelných skutečností a vyšší moci (např. přírodní pohromy) tábor zrušit. V případě zrušení tábora bude vrácena celá částka po odečtení již realizovaných, nestornovatelných výdajů (např. pojištění).

6 ŘÁD TÁBORA GREENLAND V našem táboře chceme vytvořit partu správných táborníků. Tohoto cíle dosáhneme respektováním obecných pravidel chování, bezpečnosti a hygieny, doplněných tímto táborovým řádem. Každý účastník tábora: se bude chovat k ostatním táborníkům čestně a kamarádsky. Šikana na sobě nebo jiných kamarádech se okamžitě hlásí hlavnímu vedoucímu, bude-li to potřebovat, se může obrátit s důvěrou o radu a pomoc k vedoucím, se vyvaruje používání vulgárních výrazů, se bude po celou dobu konání tábora řídit pokyny svého oddílového vedoucího a ostatních vedoucích a praktikantů, neopouští prostor tábora bez vědomí a svolení svého oddílového vedoucího nebo hlavního vedoucího, a to ani do nejbližšího okolí, dodržuje režim dne a plní denní program, nenarušuje ho svým nevhodným chováním, dodržuje noční klid. V době nočního klidu musí být ve své chatce nebo pokoji, v posteli, převlečen do nočního oděvu. V době před budíčkem neruší ostatní ze spánku, v době poledního klidu relaxuje, odpočívá, chová se tiše, neruší ostatní a nepobíhá po areálu tábora, nesmí bez souhlasu vedoucího měnit místo svého ubytování či stěhovat nábytek. Návštěvy na cizích chatičkách či pokojích bez souhlasu všech zde ubytovaných jsou zakázány, udržuje svou chatku, pokoj a okolí v čistotě. Chatku nebo pokoj na konci tábora předá v takovém stavu, v jakém je převzal, dbá na svoji čistotu a pravidelnou hygienu, chrání přírodu živou i neživou, chrání táborový majetek před poškozením či ztrátou. Případnou ztrátu či poškození ohlásí ihned svému oddílovému vedoucímu. Poškodí-li někdo úmyslně majetek tábora nebo jiného táborníka, je povinen škodu nahradit, svévolně nebere nářadí, sportovní potřeby a ostatní materiál. Tyto věci mu může zapůjčit pouze jeho oddílový vedoucí. Nářadí, sportovní potřeby apod. vrací po ukončení práce čisté a v pořádku opět svému oddílovému vedoucímu, si uloží větší obnosy peněz, cennosti, mobilní telefon u oddílového vedoucího. Na tábor takové věci nepatří. Pokud si peníze a jiné cennosti nechá u sebe a ztratí je, je to výhradně vina dotyčného táborníka. Vedoucí za ztrátu nenesou žádnou odpovědnost, dbá na slušné chování a vystupování při vycházce do okolí, při celodenním výletě apod., nahlásí zdravotníkovi nebo jiné dospělé osobě každé poranění, nevolnost nebo jiné zdravotní problémy své i svého kamaráda, a to, i když mu to nepřipadá významné (včetně klíštěte), nastupuje k jídlu vždy umytý a s celým oddílem pohromadě. Každý si bere jen tolik jídla, kolik sní. Zbytky jídla a odpadky dává na určené místo.

7 Každý účastník tábora dodržuje tyto zásady: přechovávání potravin s výjimkou čerstvého pití a uzavřených sladkostí není dovoleno. Konzumace hub a svévolná konzumace lesních plodů je zakázána, nepije vodu z neznámých studní a jiných zdrojů, venkovní koupání je povoleno se souhlasem oddílového vedoucího. Při venkovním koupání musí být přítomen vedoucí a zdravotník, táborník dodržuje požární předpisy. Platí zákaz manipulace s ohněm (zápalky, zapalovač, svíčky). Bez výhrad plní pokyny vedoucích při pobytu u ohně. Rozdělávat oheň může táborník v rámci programu za osobní přítomnosti vedoucího, vstup do kuchyně mají pouze pověřené osoby, platí přísný zákaz kouření, požívání alkoholických nápojů a jiných návykových, omamných či psychotropních látek. Návštěvy táborníků na táboře: Nejsou doporučeny. Povoleny jsou jen s vědomím a výslovným souhlasem hlavního vedoucího tábora. Bez jeho souhlasu nemá žádná návštěva (ani rodiče) do tábora přístup. Za nedodržování a svévolné porušování táborového řádu může být táborník potrestán napomenutím, v závažnějších případech i vyloučením z tábora bez finanční náhrady. Podpisem přihlášky dávají rodiče a účastníci tábora souhlas s tímto táborovým řádem.

List účastníka kempu - Třeboň 2019

List účastníka kempu - Třeboň 2019 1. Všeobecné a konkrétní podmínky účasti Přihlášení dítěte: Dítě je na kemp přihlášeno vyplněním a odesláním elektronického nebo písemného formuláře. Současně s odesláním přihlášky rodič souhlasí s podmínkami

Více

ŘÁD TÁBORA PENTAGRAMUS 2015

ŘÁD TÁBORA PENTAGRAMUS 2015 ŘÁD TÁBORA PENTAGRAMUS 2015 Cílem našeho tábora je vytvořit dobrou partu, dobrý kolektiv správných táborníků. Táborníci jsou povinni respektovat obecná pravidla chování, bezpečnosti a hygieny, doplněná

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK Termín: 26. 7. 9. 8. 2014 Ubytování: ve srubech a chatkách Strava: 5x denně Doprava: autobusem, odjezd z Prahy Kapacita: cca 70 dětí Cena poukazu: 4.200, Kč Organizátor: Klub

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětský letní tábor pořádaný Pionýr, z.s. - 96. PS Veselí Medvědi. I. Smluvní strany, vznik smluvního vztahu

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětský letní tábor pořádaný Pionýr, z.s. - 96. PS Veselí Medvědi. I. Smluvní strany, vznik smluvního vztahu SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětský letní tábor pořádaný Pionýr, z.s. - 96. PS Veselí Medvědi I. Smluvní strany, vznik smluvního vztahu Smluvní strany: - Pionýr, z.s. - 96. Pionýrská skupina Veselí Medvědi se

Více

Smluvní podmínky LDT I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU

Smluvní podmínky LDT I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU Smluvní podmínky LDT I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU Smluvní vztah mezi pořadatelem pobytu PhDr. Šárka Havelková, Konečná 315, Měchenice, IČ 02365626 (dále jen "provozovatel") a objednavatelem (dále jen "objednavatel")

Více

TÁBOROVÝ ŘÁD SPOLEČNOSTI HRŮZŮV MLÝN

TÁBOROVÝ ŘÁD SPOLEČNOSTI HRŮZŮV MLÝN TÁBOROVÝ ŘÁD SPOLEČNOSTI HRŮZŮV MLÝN ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Pojmy Pro účely tohoto řádu se rozumí a) táborníkem - dětský účastník tábora, b) vedoucím - kterýkoliv dospělý pracovník tábora. ČÁST PRVNÍ

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Cooltabor, z. s. tel.: 776 263 019, tel.: 775 649 056 Skalice 111, 671 71 email: info@cooltabor.cz web: www.cooltabor.cz

Více

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD Místo konání: Čichořice Cena: 5999,- Termín konání: 11. 8. 24. 8. 2019 Kontakt: 737 901 996, ldtkamarad@post.cz Informace o dítěti Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 T E R M Í N K O N Á N Í : 26. 7. 2014 9. 8. 2014 M Í S T O K O N Á N Í: H E D Č A N Y U K O Ž L A N Cena pobytu: 4 699,- Kč Informace o dítěti: Jméno

Více

SMLOUVA O ÚČASTI DÍTĚTE NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE

SMLOUVA O ÚČASTI DÍTĚTE NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE SMLOUVA O ÚČASTI DÍTĚTE NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE Název tábora: Termín:... Zákonný zástupce dítěte:.. Datum narození:.. Email:.. Telefon:... dále jen zákonný zástupce nebo objednatel za nezletilého. Datum

Více

I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU

I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU Smluvní vztah mezi pořadatelem pobytu Tábory s úsměvem z.s., Wagnerova 138/4, Praha 4, 149 00, IČ: 03564037 (dále jen "provozovatel") a objednavatelem (dále jen "objednavatel")

Více

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout.

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix

uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix TERMÍN: 28. 7. 2018 11. 8. 2018 MÍSTO: CENA: Tábor Radost (Opolenec mezi Sušicí a Kašperskými Horami) 4 500,- Kč HLAVNÍ VEDOUCÍ: Jan Bídžej Petráček, tel +420 602

Více

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihlášku odevzdejte i s platbou pořadateli tábora nejpozději do 15. května 2018. Maximální počet účastníků je 30 dětí. Pobytový tábor v průběhu školního

Více

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí)

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí) LETNÍ TÁBOR 2018 Pojeďte s námi na letní tábor do malebných Beskyd!!! Deset dní nabitých zážitky pod širým nebem, přátelstvím, akčním herním programem, zpěvem a spoustou dalšího. TERMÍN: Od soboty 18.

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE 15. 24. ČERVNA 2018 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 20. 4. 2018 Naskenované emailem na adresu jan.sisulak@sinstitut.cz,

Více

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Vyberte turnus: Červenec 15.7. 19.7. Cesta z hlubin až do oblak 22.7. 26.7. Na divokém západě 29.7. 2.8. Bylo, nebylo a vlastně bylo Srpen 5.8. 9.8. Asterix a Obelix

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2016

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2016 Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2016 T E R M Í N K O N Á N Í: 30. 7. 2016 13. 8. 2016 M Í S T O K O N Á N Í: H E D Č A N Y U K O Ž L A N Cena pobytu: 4 800,- Kč Informace o dítěti: Jméno

Více

INFORMACE. Podpis rodičů:.

INFORMACE. Podpis rodičů:. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ 29. 7. - 5. 8. 2017 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 15. 7. 2017 Naskenované emailem na adresu jan.svarc@sinstitut.cz, osobně nebo

Více

Tábor VAMAtremp - SMLUVNÍ PODMÍNKY

Tábor VAMAtremp - SMLUVNÍ PODMÍNKY Tábor VAMAtremp - SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letním táboru VAMAtremp Nadějkov, (dále jen tábor ): 1. Smluvní strany a) Pořadatel pobytu Marcela Jelínková,VAMAtremp

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na zimních lyžařských táborech (dále jen tábor ):

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na zimních lyžařských táborech (dále jen tábor ): SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na zimních lyžařských táborech (dále jen tábor ): 1. Smluvní strany a) Pořadatel pobytu (dále jen provozovatel ) - os Dareba, Hory 115, 360

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných Agenturou7.cz s. r. o.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných Agenturou7.cz s. r. o. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných Agenturou7.cz s. r. o. Společnost Agentura7.cz jako pořadatel dětských táborů a rekreací (dále jen poskytovatel ) pro zabezpečení

Více

Smlouva o účasti dítěte na příměstském táboře WHITE CATS & BLACK DOGS CAMP. dále jen zákonný zástupce nebo objednatel

Smlouva o účasti dítěte na příměstském táboře WHITE CATS & BLACK DOGS CAMP. dále jen zákonný zástupce nebo objednatel Smlouva o účasti dítěte na příměstském táboře WHITE CATS & BLACK DOGS CAMP Zákonný zástupce dítěte: Jméno a příjmení: Datum narození: Bytem: Telefon: dále jen zákonný zástupce nebo objednatel za nezletilého

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem TAPAZA z. s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem TAPAZA z. s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem TAPAZA z. s. Spolek TAPAZA z. s. jako pořadatel dětských táborů a rekreací (dále jen poskytovatel ) pro zabezpečení služeb

Více

Všeobecné podmínky Příměstský tábor - prázdniny v pohybu - sportovní soustředění Elitavers Akademy, z. s.

Všeobecné podmínky Příměstský tábor - prázdniny v pohybu - sportovní soustředění Elitavers Akademy, z. s. Všeobecné podmínky Příměstský tábor - prázdniny v pohybu - sportovní soustředění Elitavers Akademy, z. s. Pořadatel: Elitavers Akademy, z. s., Na Vyhlídce 2324/16, 586 01 Jihlava Místo konání: Lezecké

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Turnus : I.turnus II.turnus III.turnus Byl jednou jeden OSTROV INDIÁNI NÁMOŘNÍCI ( zakroužkujte ) 30.6.-14.7.2018

Více

Závazná přihláška na příměstský tábor

Závazná přihláška na příměstský tábor Facebook: Závazná přihláška na příměstský tábor Evidenční číslo přihlášky/variabilní symbol: MU 2 Název tábora nebo akce: Místo konání: Malá dílna hraní na etnické nástroje Centrum volného času MOZAIKA

Více

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,-

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,- Informace pro rodiče Příměstský tábor s angličtinou 24.7.-28.7. 2017 Cena: 1.400,- hl. vedoucí tábora: Michaela Bayerová e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 014 Přihlášení na tábor probíhá

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ZŠ SALVÁTOR

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ZŠ SALVÁTOR ORGANIZAČNÍ ŘÁD ZŠ SALVÁTOR část: Č.: Vypracoval: Schválil: ZŠ-58/2015 Marie Cahlíková Ing. Hynek Mikušek, ředitel školy Pedagogická rada projednala dne Směrnice nabývá platnosti ode dne: Směrnice nabývá

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných společností Agentura TAPAZA s.r.o.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných společností Agentura TAPAZA s.r.o. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných společností Agentura TAPAZA s.r.o. Společnost Agentura TAPAZA s.r.o. jako pořadatel dětských táborů a rekreací (dále jen poskytovatel

Více

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče:

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: Výtvarný ateliér Schrödingerova institutu připravil pro děti od 10 do 15 let letní pobytovou výtvarnou dílnu. Ubytováni budeme v rekreačním středisku

Více

TÁBOROVÝ ŘÁD. Článek 1

TÁBOROVÝ ŘÁD. Článek 1 Táborový řád TÁBOROVÝ ŘÁD Táborový řád je oficiální dokument o pravidlech, podle kterých náš tábor funguje. Děti a rodiče se s táborovým řádem seznámí již před nástupem do tábora a táborníci ještě také

Více

Smluvní podmínky pro dětské tábory PINOKIJO

Smluvní podmínky pro dětské tábory PINOKIJO Smluvní podmínky pro dětské tábory PINOKIJO Toto jsou smluvní podmínky pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na táborech Pinokijo (dále jen tábor ) Smluvní strany Spolek Rytíře Krušníka, IČO 01442091,

Více

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Spálovský mlýn, Spálov (dále jen tábor ):

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Spálovský mlýn, Spálov (dále jen tábor ): Smluvní podmínky Smluvní podmínky pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Spálovský mlýn, Spálov (dále jen tábor ): Tyto smluvní podmínky provozovatele upravují v souladu s ustanovením

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, z.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY

TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY TÁBOR POSLŮV MLÝN, DOKSY Poznejme blíže Třeskoprsky 30. 7. 5. 8. 2017 Schrődingerův institut připravuje pro děti od 6 do 13 let letní pobytový tábor v krásném prostředí Máchova kraje. Ubytování bude v

Více

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Zde je plné znění smlouvy: Pronajímatel: Domažlické městské lesy spol. s r.o. Tyršova 611, 344 01 Domažlice IČO: 26322994 a nájemce: a Trvalý pobyt: Číslo občanského průkazu:..

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro pobytové tábory

Všeobecné obchodní podmínky pro pobytové tábory Všeobecné obchodní podmínky pro pobytové tábory 1. Vymezení pojmů 1. Provozovatel Pořadatel pobytu na letním táboře Tábory pro nejmenší Kristýna Šrámková Na Výsluní 1150 277 11 Neratovice IČ: 05608724

Více

Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem

Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem Organizátor: Komunitní, integrační a volnočasové centrum FIlipovka Filipova 2013/1, Praha 4 Chodov 148 00 IČO: Kontaktní osoba:

Více

1.TURNUS ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PŘÍMĚSTSKÝ LETNÍ TÁBOR

1.TURNUS ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PŘÍMĚSTSKÝ LETNÍ TÁBOR 1.TURNUS 29. 7. - 2. 8. 2019 ODEVZDAT ŘÁDNĚ VYPLNĚNÉ JPOZDĚJI DO KONCE DUBNA 2019!!! ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PŘÍMĚSTSKÝ LETNÍ TÁBOR PROVOZOVATEL TÁBORA: Správa městských lesů Benátky nad Jizerou TERMÍN KONÁNÍ:

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Vymezení pojmů 1. Provozovatel - Pořadatel pobytu na letním dětském táboře Bílá skála: VRCHAL s.r.o. Číměř 55 378 32 Číměř IČ: 025 62 723 DIČ: CZ02562723 2. Objednatel -

Více

Táborový řád LDT DUFA

Táborový řád LDT DUFA Táborový řád LDT DUFA Pro správný chod tábora, dobrou náladu a hlavně kvůli bezpečí všech, je velmi důležité, aby existovala nějaká pravidla. Pravidla nás nemají svazovat, ale říkají nám, čeho se vyvarovat,

Více

Výuka anglického jazyka

Výuka anglického jazyka STANISLAVA MARIAŠOVÁ, MBA Výuka anglického jazyka Verze 2-2015 Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. výuky anglického jazyka, pořadatel Stanislava Mariašová, MBA, místo podnikání Praha 6 PSČ 161 00 - Liboc, U

Více

Adaptační kurz tercie

Adaptační kurz tercie Adaptační kurz tercie Datum konání: 2. 4. 9. 2015 Místo konání: Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou www.zakouti.cz, Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou 180, PSČ 542 21, okres Trutnov, tel. +420 499 736 215,

Více

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon)

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon) Soubor dokumentů, které rodiče předají pověřené osobě v místě odjezdu na LT Kamínky 2016 (jedou-li sourozenci, je třeba mít všechny dokumenty pro každé dítě) 1. List účastníka 2. Prohlášení zákonných zástupců

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2018

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2018 Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2018 T E R M Í N K O N Á N Í: 28. 7. 2018 11. 8. 2018 M Í S T O K O N Á N Í: H E D Č A N Y U K O Ž L A N Cena pobytu: 4 990,- Kč Informace o účastníkovi

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY. článek 1) Smluvní vztah

SMLUVNÍ PODMÍNKY. článek 1) Smluvní vztah Spolek přátel airsoftu, IČO 04782810 se sídlem v Chomutově, ul. Kmochova čp. 5452, PČ 430 03 zapsaný dne 24.2.2016 do spolkového rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem pod spisovou značkou

Více

Informace a závazná přihláška na LETNÍ ŠKOLU v ZŠ Huslenky

Informace a závazná přihláška na LETNÍ ŠKOLU v ZŠ Huslenky Informace a závazná přihláška na LETNÍ ŠKOLU v ZŠ Huslenky Termín: PO 12. 8. 2013 PÁ 16. 8. 2013 od 7: 00 h do 14: 45 h Sraz: každý den mezi 7: 00 h -7: 45 h ve školní družině II- hned u hlavního vchodu

Více

Týden s Masarykem Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A

Týden s Masarykem Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A Muzeum Blanenska, příspěvková organizace, pořádá tematický zážitkový program Týden s Masarykem Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A Termín: 9. - 13. 7. 2018 Kde: Cena: 2.000 Kč v ceně je zahrnuto: stravování

Více

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Pořadatel: Ivo Kočík, Stružná 126, 364 72 Stružná Nástup na tábor: 27. 3. 2013 od 15.00 Odjezd z tábora: 30. 3. 2013 do 11.00 Místo tábora: Jezdecký areál

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY. článek 1) Smluvní vztah

SMLUVNÍ PODMÍNKY. článek 1) Smluvní vztah Spolek přátel airsoftu, IČO 04782810 se sídlem v Chomutově, ul. Kmochova čp. 5452, PČ 430 03 zapsaný dne 24.2.2016 do spolkového rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem pod spisovou značkou

Více

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe 2016 1. část Tuto část odešlete na náš email nebo adresu s dokladem o zaplacení zálohy nejpozději 3. června 2016 Tábor YMCA Prostor pro Tebe je profilovou aktivitou

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

SOUHLASNÉ PROHLÁŠENÍ ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCE ŽÁKA/ŽÁKYNĚ 1 VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLY MV V PRAZE

SOUHLASNÉ PROHLÁŠENÍ ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCE ŽÁKA/ŽÁKYNĚ 1 VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLY MV V PRAZE Příloha č. 4 k PŘŠ č. Strana 1 SOUHLASNÉ PROHLÁŠENÍ ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCE ŽÁKA/ŽÁKYNĚ 1 VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLY MV V PRAZE dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v přímé souvislosti

Více

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt:

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt: LETNÍ TÁBOR Sportuj s námi 2018 /11. 8. 18. 8. 2018/ SK VIKTORIE připravuje pro děti od 5 do 15 let letní tábor v Poslově Mlýně v Doksech. Pobyt ve středních Čechách v krásném areálu Poslův Mlýn Doksy

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, o.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

Přihláška dítěte na letní sportovní kemp. Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená J. Hradec.

Přihláška dítěte na letní sportovní kemp. Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená J. Hradec. AJGAR CAMP 2015 9.-15.8.2015 Jindřichův Hradec TJ Házená J.Hradec, Jarošovská 743, 377 01 J.Hradec Přihláška dítěte na letní sportovní kemp Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená

Více

PRÁZDNINOVÁ ŠKOLA MLADÝCH POMAHATELŮ

PRÁZDNINOVÁ ŠKOLA MLADÝCH POMAHATELŮ Ústřední škola České obce sokolské pořádá PRÁZDNINOVÁ ŠKOLA MLADÝCH POMAHATELŮ Číslo akce: 18-14 Termín: 29. 6. 6. 7. 2014 příjezd účastníků v neděli 29. 6. do 18:00 zahájení školy v pondělí 30. 6. v 8:00

Více

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN:

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN: LETNÍ TÁBOR expedice pro šikuly a šikulky /9. 16. 7. 2017/ Schrödingerův institut připravuje pro děti od 6 do 12 let letní tábor v Josefově Dole. Pobyt v Jizerských horách zaměřený na poznávání přírody,

Více

Všeobecné podmínky účasti na zájezdech pořádaných Cestovní kanceláří Topinka, s.r.o.

Všeobecné podmínky účasti na zájezdech pořádaných Cestovní kanceláří Topinka, s.r.o. Všeobecné podmínky účasti na zájezdech pořádaných Cestovní kanceláří Topinka, s.r.o. Cestovní kancelář Topinka, s.r.o. (dále jen CK) pro zabezpečení služeb souvisejících s organizací zájezdů vydává tyto

Více

Všeobecné podmínky akcí pro děti a mládež spolku DUFA

Všeobecné podmínky akcí pro děti a mládež spolku DUFA Všeobecné podmínky akcí pro děti a mládež spolku DUFA Obsah 1. Úvodní ustanovení... 1 2. Definice pojmů... 1 3. Přihlášení a platba... 2 4. Akce a poskytované služby... 2 5. Zrušení účasti objednatelem

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných SUMMER CAMPS z. s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných SUMMER CAMPS z. s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných SUMMER CAMPS z. s. SUMMER CAMPS z. s. jako pořadatel dětských táborů a rekreací (dále jen pořadatel ) pro zabezpečení služeb souvisejících

Více

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe 2018 1. část Tuto část odešlete s dokladem o zaplacení zálohy na naši adresu. Do tábora budou děti přijímány dle data odeslání přihlášky. Kapacita tábora je omezena.

Více

Přihláška dítěte na letní sportovní kemp. Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená J. Hradec.

Přihláška dítěte na letní sportovní kemp. Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená J. Hradec. AJGAR CAMP 2013 7.-13.7.2013 Jindřichův Hradec TJ Házená J.Hradec, Jarošovská 743, 377 01 J.Hradec Přihláška dítěte na letní sportovní kemp Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená

Více

pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Nový Řadov, Eldorádo, Pražanka a Nežárka (dále jen tábor ):

pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Nový Řadov, Eldorádo, Pražanka a Nežárka (dále jen tábor ): SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Nový Řadov, Eldorádo, Pražanka a Nežárka (dále jen tábor ): 1. Smluvní strany a) Pořadatel pobytu - DT Nový Řadov z.s.

Více

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok)

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) Nástupní list na CC Jméno a příjmení dítěte: Datum narození: Rodné číslo: Adresa trvalého bydliště: Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) 1) Posuzované

Více

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO

ZA ODKAZEM KMENŮ OD EL RÍO PUTUMAYO Přihláška na letní tábor oddílu T.O. Kamarádi Díl 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Provozovatel: Česká tábornická unie, Jesenická oblast nám. Jana Zajíce 9, Šumperk 787 01 Typ tábora: stálý, stanový (indiánská tee-pee)

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

Venkovský tábor. Děti si budou také připravovat koně na vyjížďky tzn., že se naučí koně čistit, sedlat a uzdit.

Venkovský tábor. Děti si budou také připravovat koně na vyjížďky tzn., že se naučí koně čistit, sedlat a uzdit. Venkovský tábor Na venkovském táboře se dítě seznámí s chodem stájí a dvora a aktivně se zapojují do činností souvisejících s jeho provozem dle svých možností a schopností: krmení, místování, vyvádění

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-013-16 ze dne 22.8.2016 Provozní a ubytovací řád ubytovacího zařízení v budově na adrese Modřanská 1061, Praha 4 - Modřany Rada městské části

Více

BEA SUMMER CAMP Provozní řád příměstských táborů

BEA SUMMER CAMP Provozní řád příměstských táborů BEA SUMMER CAMP Provozní řád příměstských táborů I. NABÍDKA PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ Nabídku příměstských táborů (dále PT) vydává BEACPP4OK o.p.s. (dále také jen organizátor či pořadatel) s minimálním měsíčním

Více

PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE DO TÁBORA

PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE DO TÁBORA LT ZÁSADA 3.8. 17.8.2019 PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE DO TÁBORA Jméno a příjmení:.. Datum narození:. Zdravotní pojišťovna:.. Adresa bydliště: RODIČE//Zákonní zástupci Jméno a příjmení otce e-mail: : Telefon byt:...telefon

Více

PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ

PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ 1 PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ Pořadatel: PAP PARDUBICE o.p.s., Jiráskova 2664, 53002 Pardubice Místo konání: Pardubice Zákonný zástupce povinnosti, práva,zodpovědnost Zákonným zástupce se rozumí osoba

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

ZIMNÍ POBYT NA HORÁCH

ZIMNÍ POBYT NA HORÁCH ZIMNÍ POBYT NA HORÁCH ZIMA POBYT NA HORÁCH PŘIHLÁŠKA/INFORMACE: Schrődingerův institut připravil pro děti od 6 do 13 let týdenní pobyt na horách v době jarních prázdnin. Zimní radovánky v Rokytnici nad

Více

LETNÍ TÁBOR Na Divokém západě

LETNÍ TÁBOR Na Divokém západě LETNÍ TÁBOR Na Divokém západě Schrődingerův institut připravuje pro děti od 6 do 13 let letní pobytový tábor. Základnou pro naše desetidenní dobrodružství se opět stane Rekreační zařízení Jizerky v Bílém

Více

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání AquaDream a.s. Melodická 1380/3, Praha 5 - Stodůlky, PSČ 155 00 IČO: 274 57 125, DIČ: CZ274 57 125 Zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 10786 Bankovní spojení

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor s výukou angličtiny (50 vyuč. hodin)

Závazná přihláška na letní dětský tábor s výukou angličtiny (50 vyuč. hodin) Termín: od 29. 7. 2017 do 11. 8. 2017 Místo konání: Bělá u Pelhřimova Doprava: vlastní Závazná přihláška na letní dětský tábor s výukou angličtiny (50 vyuč. hodin) POSKYTOVATEL: LITE Pelhřimov, o.p.s.,

Více

Letní Dětský Tábor Pod Javorovým 2018

Letní Dětský Tábor Pod Javorovým 2018 Letní Dětský Tábor Pod Javorovým 2018 Informace pro Vás Doporučený seznam věcí Závazná přihláška na LDT Pod Javorovým 2018 Nástupní list a prohlášení rodičů o bezinfekčnosti dítěte Posudek lékaře o zdravotní

Více

PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA

PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA I. Nabídka příměstských táborů 1. Nabídku příměstských táborů vydává Dendrologická zahrada Výzkumného ústavu Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví, v. v. i.

Více

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč Všeobecný příměstský tábor 27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč (Při platbě do 30. 4. 2015 zvýhodněná cena 900,-Kč) Věk účastníků : 6-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová,

Více

BEA SUMMER CAMP Provozní řád příměstských táborů pro děti a mládež

BEA SUMMER CAMP Provozní řád příměstských táborů pro děti a mládež BEA SUMMER CAMP Provozní řád příměstských táborů pro děti a mládež I. NABÍDKA PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ Nabídku příměstských táborů (dále PT) vydává (dále také jen organizátor či pořadatel) s minimálním měsíčním

Více

Městský plavecký stadion Lužánky (dále jen MPSL), Sportovní 486/4

Městský plavecký stadion Lužánky (dále jen MPSL), Sportovní 486/4 PROVOZNÍ ŘÁD PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA Pořadatel: STAREZ-SPORT, a.s., Křídlovická 34, 603 00 Brno Místo konání: Městský plavecký stadion Lužánky (dále jen MPSL), Sportovní 486/4 Zákonný zástupce povinnosti,

Více

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Díl A str. 1. Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Provozovatel: Jezdecká stáj Gabrielka, o.s., Stráň 6, 36001 Sadov e-mail

Více

Smluvní podmínky. pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Lomnička u Plas (dále jen tábor ):

Smluvní podmínky. pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Lomnička u Plas (dále jen tábor ): Smluvní podmínky pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letních táborech Lomnička u Plas (dále jen tábor ): 1. Smluvní strany a) Pořadatel pobytu Středověk neskončil, o.s., Chlebovická 498, 199

Více

Všeobecné podmínky akcí pro děti a mládež spolku DUFA

Všeobecné podmínky akcí pro děti a mládež spolku DUFA Všeobecné podmínky akcí pro děti a mládež spolku DUFA Obsah 1. Úvodní ustanovení...1 2. Definice pojmů...1 3. Přihlášení a platba...2 4. Akce a poskytované služby...2 5. Zrušení účasti objednatelem a storno...2

Více

PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA

PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA Pořadatel: Tomáš Müller IČO:01181661 email:zalezsi.cz@gmail.com tel:+420 739 731 202 Údaje o táboru: termín konání: 05.8 až 17.8. 2018 místo konání: R.S.

Více

Táborové sdružení KOALA K Rybníčku 4/10, Praha 9 - Satalice

Táborové sdružení KOALA K Rybníčku 4/10, Praha 9 - Satalice Táborové sdružení KOALA K Rybníčku 4/10, 190 15 Praha 9 - Satalice Jiří Paul, tel: 602 688 057, e-mail : tskoala@seznam.cz IČO: 265 18 228 bankovní účet č.: 2400373411/2010 Letní dětský tábor ve Skoronicích

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech.

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Následující podmínky platí pro pronájem soukromých apartmánů v domě majitele, které zprostředkoval uvedený nájemce a objednaných služeb, které zajistil

Více

SOUHLASNÉ PROHLÁŠENÍ ZLETILÉ/HO ŽÁKYNĚ/ŽÁKA VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLY MV V PRAZE

SOUHLASNÉ PROHLÁŠENÍ ZLETILÉ/HO ŽÁKYNĚ/ŽÁKA VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLY MV V PRAZE SOUHLASNÉ PROHLÁŠENÍ ZLETILÉ/HO ŽÁKYNĚ/ŽÁKA VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLY MV V PRAZE dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v přímé souvislosti se zákonem č. 561/2004 Sb., školský

Více

Provozní řád příměstského tábora

Provozní řád příměstského tábora Provozní řád příměstského tábora Pořadatel: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková organizace Přemyslova 259, 430 02 Chomutov Zastoupen: IČ: 00379719 DIČ: ředitelkou Bc. Věrou Fryčovou CZ00379719

Více

Letní dětský tábor Pod Javorovým 2015

Letní dětský tábor Pod Javorovým 2015 Letní dětský tábor Pod Javorovým 2015 informace dispozice táborové základny potřebné dokumenty Termín tábora: 27. 7. 7. 8. 2015 Pořadatel tábora: Beskydy dětem z.s., Lidická 542, Třinec, IČO: 04005139

Více

Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi

Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi Informace a pokyny k přihlášení na příměstský tábor s koňmi Adresa tábora Statek Kočvary Kamila Kroftová Kontakt hlavní vedoucí: Kamila Kroftová Telefon: 731 953 948 E-mail: kroftovakamila@gmail.com Zdice,

Více

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP)

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Společnost Erudica, s. r. o., IČ: 01791575, DIČ CZ01791575 se sídlem Rektorská 39/22, 10800 Praha 10 Malešice, zapsaná v obchodním rejstříku u městského soudu v Praze

Více

Smluvní vztah (smlouva) mezi objednatelem a pořadatelem vznikne při současném splnění následujících tří bodů:

Smluvní vztah (smlouva) mezi objednatelem a pořadatelem vznikne při současném splnění následujících tří bodů: Smluvní podmínky Smluvní podmínky pro dětské zotavovací akce spolku Eldorádo z.s. platné od 1.10.2016 pro pobyty v letní a zimní sezóně 2017 Smluvní vztah mezi spolkem Eldorádo z.s. a objednatelem se řídí

Více

CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Všeobecné podmínky pro zprostředkování pobytu upravují vzájemné smluvní vztahy mezi zákazníkem (fyzickou či právnickou osobou) a pronajímatelem v souladu s platnými

Více

Všeobecné podmínky Práva a povinnosti účastníků, lektorů a zaměstnanců zájmového vzdělávání v Domu Digitálních Dovedností Jméno Datum Podpis

Všeobecné podmínky Práva a povinnosti účastníků, lektorů a zaměstnanců zájmového vzdělávání v Domu Digitálních Dovedností Jméno Datum Podpis Vydání č.: 5 Počet stran: 7 Počet příloh: 0 Účinnost od: 12.8.2014 Všeobecné podmínky Práva a povinnosti účastníků, lektorů a zaměstnanců zájmového vzdělávání v Domu Digitálních Dovedností Jméno Datum

Více