Obec Malovice. Ověřovatelé zápisu: Pavel Ivan, Vladimír Kozel. Zapisovatelka: Jana Müglová. Zastupitelstvo je usnášení schopné v počtu 10 zastupitelů.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Malovice. Ověřovatelé zápisu: Pavel Ivan, Vladimír Kozel. Zapisovatelka: Jana Müglová. Zastupitelstvo je usnášení schopné v počtu 10 zastupitelů."

Transkript

1 Obec Malovice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Malovice, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Malovice (celý podrobný záznam je na diktafonu, který je uložen na Obecním úřadě v Malovicích) Přítomni: členové zastupitelstva Ing. Václav Pasák, Ing. Jindřich Vaníček, Martina Bednářová, Ing. Silvie Čížková, Ing. Ondřej Čížek, Pavel Ivan, Pavel Kaše, Ing. Milan Kopecký, Vladimír Kozel, Václav Zoch Ověřovatelé zápisu: Pavel Ivan, Vladimír Kozel Zapisovatelka: Jana Müglová Zastupitelstvo je usnášení schopné v počtu 10 zastupitelů. Program dnešního jednání zastupitelstva obce: 1. Projednání navýšení kapacity Mateřské školy Malovice. 2. Projednání zapojení Obce Malovice do Modelu Spolufinancování protidrogových služeb. 3. Projednání Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene uložení kabelu NN a provedení překopu,,podeřiště Hláska Schreiber. 4. Projednání Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění kabelových spojek, kabelu NN a provedení podvrtu -,,Malovice Čížek. 5. Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Ing. Václav Pasák, Malovičky Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Hana Vlčková, Malovičky Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Lukáš Křenek, Malovičky Projednání záměru pronájmu pozemků KN 23/20 o výměře 1349 m2, KN 23/23 o výměře 5934 m2 a KN 23/10 o výměře 341 m2 v k.ú. Malovičky. 9. Projednání stanovení ceny za pronájem pozemků pro ZEAS AGRO a.s. Rábín. 10. Projednání stanovení ceny za pronájem pozemku pro pana Františka Soukupa. 11. Projednání žádosti pana Miloslava Kavana a Mgr. Kláry Kavanové Muškové o proplacení vložených nákladů do obecního bytu v Malovicích č.p Projednání žádosti pana Josefa Jůna na zpětné odkoupení bývalé hospody v obci Malovice č.p Projednání víceprací při opravě kanalizace a následné komunikace v obci Malovičky. 14. Projednání podání žádosti o dotaci z Programu obnovy venkova na rok Projednání pověření kontrolního výboru k prověření investičních a neinvestičních akcí Obce Malovice v roce 2014 a finančního výboru provedením finanční kontroly hospodaření Obce Malovice v roce Projednání pověření finančního výboru provedením inventarizace za rok Projednání rozpočtového opatření rozpočtu Obce Malovice na rok Projednání rozpočtového provizoria na rok Diskuse

2 Pan starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné s programem jednání zastupitelstva Obce Malovice a navrhl do programu zařadit bod 19. Závěrečný účet dobrovolného svazku obcí Netolicko. Jednotlivé body programu: 1. Projednání navýšení kapacity Mateřské školy Malovice Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné s důvody pro navýšení kapacity Mateřské školy a školní jídelny v Malovicích na počet 33 dětí. MŠ splňuje všechny normy pro tento počet a obec obdržela v tomto směru kladné stanovisko Krajské hygienické stanice České Budějovice. Projednalo a schvaluje navýšení kapacity Mateřské školy a školní jídelny v Malovicích na počet 33 dětí. 2. Projednání zapojení Obce Malovice do Modelu Spolufinancování protidrogových služeb Starosta Ing. Václav Pasák navrhl zapojení Obce Malovice do Modelu Spolufinancování protidrogové politiky ve spolupráci s Krajským úřadem Jihočeského kraje. Finanční příspěvek na rok 2015 činí 3 924,-Kč/rok. Projednalo a schvaluje zapojení Obce Malovice do Modelu Spolufinancování protidrogových služeb. Hlasování: Pro hlasovalo 9 zastupitelů, nikdo nebyl proti, Ing. Jindřich Vaníček se zdržel 3. Projednání Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene uložení kabelu NN a provedení překopu,,podeřiště Hláska Schreiber Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se Smlouvou č.: /003 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene uložení kabelu NN a provedení překopu,,podeřiště Hláska Schreiber s E.ON Distribuce a.s., F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. Pan Jelínek z veřejnosti sděluje, že je potřeba odstranit větve v Podeřištích, které ohrožují elektrické vedení. Žádá tuto informaci předat E.ON Distribuce a.s. Projednalo a schvaluje Smlouvu č.: /003 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene uložení kabelu NN a provedení překopu,,podeřiště Hláska Schreiber s E.ON Distribuce a.s., F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. 4. Projednání Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění kabelových spojek, kabelu NN a provedení podvrtu -,,Malovice Čížek Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se Smlouvou č.: /002 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění kabelových spojek, kabelu NN a provedení podvrtu -,,Malovice Čížek s E.ON Distribuce a.s., F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice.

3 Projednalo a schvaluje Smlouvu č.: /002 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění kabelových spojek, kabelu NN a provedení podvrtu -,,Malovice Čížek s E.ON Distribuce a.s., F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. Hlasování: Pro hlasovalo 7 zastupitelů, nikdo nebyl proti, Ing. Silvie Čížková, Ing. Ondřej Čížek, Martina Bednářová se zdrželi 5. Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Ing. Václav Pasák, Malovičky 21 Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se Smlouvou o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Ing. Václav Pasák, Malovičky 21 s Obcí Malovice. Projednalo a schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Ing. Václav Pasák, Malovičky 21 s Obcí Malovice. Hlasování: Pro hlasovalo 9 zastupitelů, nikdo nebyl proti, Ing. Václav Pasák se zdržel 6. Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Hana Vlčková, Malovičky 4 Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se Smlouvou o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Hana Vlčková, Malovičky 4 s Obcí Malovice. Projednalo a schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Hana Vlčková, Malovičky 4 s Obcí Malovice. 7. Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Lukáš Křenek, Malovičky 31 Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se Smlouvou o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Lukáš Křenek, Malovičky 31 s Obcí Malovice. Projednalo a schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě vedení vodovodní přípojky Lukáš Křenek, Malovičky 31 s Obcí Malovice. Hlasování: Pro hlasovalo 9 zastupitelů, nikdo nebyl proti, Martina Bednářová se zdržela 8. Projednání záměru pronájmu pozemků KN 23/20 o výměře 1349 m2, KN 23/23 o výměře 5934 m2 a KN 23/10 o výměře 341 m2 v k.ú. Malovičky Starosta Ing. Václav Pasák seznámil zastupitele a veřejnost se žádostí od Jana Záhorky, Truskovice 32, Vodňany o pronájem pozemků parc.č. KN 23/20 o výměře 1349 m2, parc.č. KN 23/23 o výměře 5934 m2 a parc.č. KN 23/10 o výměře 341 m2 v k.ú. Malovičky. Zastupitelé souhlasí se záměrem pronájmu pozemků.

4 Projednalo a schvaluje záměr pronájmu pozemků parc.č. KN 23/20 o výměře 1349 m2, parc.č. KN 23/23 o výměře 5934 m2 a parc.č. KN 23/10 o výměře 341 m2 v k.ú. Malovičky. 9. Projednání stanovení ceny za pronájem pozemků pro ZEAS AGRO a.s. Rábín Starosta Ing. Václav Pasák navrhuje stanovení ceny za pronájem pozemků pro ZEAS AGRO a.s. Rábín ve výši 2 800,-Kč/ha/rok. Cena je stanovena zpětně od s výpovědní lhůtou 5 let. Projednalo a schvaluje stanovení ceny za pronájem pozemků pro ZEAS AGRO a.s. Rábín ve výši 2 800,-Kč/ha/rok. Cena je stanovena zpětně od s výpovědní lhůtou 5 let. v katastrálním území Malovičky: - pozemek parc.č. KN 5/5 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 9/3 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 181/8 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 358/11 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 378/2 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 402/1 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 420/4 o výměře m² v katastrálním území Podeřiště: - pozemek parc.č. KN 1442 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 1488 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 1529 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 1569 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 1667 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 1762 o výměře m² - pozemek parc.č. KN 1819 o výměře m² 10. Projednání stanovení ceny za pronájem pozemku pro pana Františka Soukupa Starosta Ing. Václav Pasák navrhl stanovení ceny za pronájem pozemku pro pana Františka Soukupa, Malovičky 6, Netolice ve výši 2 800,-Kč/ha/rok. Cena je stanovena zpětně od s výpovědní lhůtou 5 let. Projednalo a schvaluje stanovení ceny za pronájem pozemku pro pana Františka Soukupa, Malovičky 6, Netolice ve výši 2 800,-Kč/ha/rok. Cena je stanovena zpětně od s výpovědní lhůtou 5 let. - pozemek parc.č. KN 300/10 o výměře m² v k.ú. Malovičky.

5 11. Projednání žádosti pana Miloslava Kavana a Mgr. Kláry Kavanové Muškové o proplacení vložených nákladů do obecního bytu v Malovicích č.p. 86 Na zasedání zastupitelstva Obce Malovice se dostavil Václav Kocourek v 17:25 hod. Starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se žádostí od pana Miloslava Kavana a Mgr. Kláry Kavanové Muškové o proplacení vložených nákladů do obecního bytu v Malovicích č.p. 86. Pan Miloslav Kavan sděluje, že doloží ovou korespondenci, kde bylo sděleno od starostky Martiny Hejné, že jim budou vložené náklady do obecního bytu proplaceny od Obce Malovice. Zastupitelstvo bod odložilo na další jednání zastupitelstva Obce Malovice do doby předložení dokladů z korespondence mezi paní Mgr. Klárou Kavanovou Muškovou a Obcí Malovice (starostkou Martinou Hejnou), kde bylo slíbeno, že vložené náklady do obecního bytu proplatí Obec Malovice. Projednalo žádost pana Miloslava Kavana a Mgr. Kláry Kavanové Muškové o proplacení vložených nákladů do obecního bytu v Malovicích č.p. 86 a bod odložilo na další jednání zastupitelstva Obce Malovice do doby předložení dokladů z korespondence mezi paní Mgr. Klárou Kavanovou Muškovou s Obcí Malovice na toto téma. 12. Projednání žádosti pana Josefa Jůna na zpětné odkoupení bývalé hospody v obci Malovice č.p. 2 Starosta Ing. Václav Pasák seznámil zastupitele se žádostí od Josefa Jůna na zpětné odkoupení bývalé hospody v obci Malovice č.p. 2 ve výši ,- Kč. Zastupitelé nesouhlasí se zpětným odkoupení hospody. Projednalo a neschvaluje žádost pana Josefa Jůna na zpětné odkoupení bývalé hospody v obci Malovice č.p. 2. Hlasování: Pro hlasovalo 0 zastupitelů, 11 zastupitelů bylo proti, nikdo se nezdržel 13. Projednání víceprací při opravě kanalizace a následné komunikace v obci Malovičky Starosta Ing. Václav Pasák sdělil, že byla dokončena oprava kanalizace a následné komunikace v obci Malovičky firmou Š+H Bohunice s.r.o., kde došlo k vícepracím ve výši ,-Kč bez DPH. Důvody víceprací byla starostou řádně zdůvodněny. Projednalo a schvaluje vícepráce provedené firmou Ś+H Bohunice, s.r.o. při opravě kanalizace a následné komunikace v obci Malovičky ve výši Kč bez DPH. Hlasování: Pro hlasovalo 10 zastupitelů, nikdo nebyl proti, Václav Kocourek se zdržel 14. Projednání podání žádosti o dotaci z Programu obnovy venkova na rok 2015 Pan starosta Ing. Václav Pasák seznámil zastupitele s podáním dotace z POV JK na rok ,,Úroky z úvěru na rekonstrukci kanalizace" ve výši ,- Kč a opravu místní komunikace u KD Malovičky ve výši Kč. Projednalo a schvaluje podání dotace z POV JK na rok ,,Úroky z úvěru na rekonstrukci

6 kanalizace" ve výši ,- Kč a opravu místní komunikace u KD Malovičky ve výši Kč. 15. Projednání pověření kontrolního výboru k prověření investičních a neinvestičních akcí Obce Malovice v roce 2014 a finančního výboru provedením finanční kontroly hospodaření Obce Malovice v roce 2014 Pan starosta Václav Pasák navrhl pověření kontrolního výboru k prověření investičních a neinvestičních akcí Obce Malovice v roce 2014 a finančního výboru provedením finanční kontroly a hospodaření Obce Malovice v roce Termín do Projednalo a schvaluje pověření kontrolního výboru k prověření investičních a neinvestičních akcí Obce Malovice v roce 2014 a finančního výboru provedením finanční kontroly a hospodaření Obce Malovice v roce Termín do Projednání pověření finančního výboru provedením inventarizace za rok 2014 Pan starosta Ing. Václav Pasák pověřuje finanční výbor k provedení inventarizace majetku Obce Malovice za rok 2014 do Projednalo a schvaluje pověření finančního výboru provedením inventarizace majetku obce Malovice za rok Termín do Projednání rozpočtového opatření rozpočtu Obce Malovice na rok 2014 Zastupitelstvo Obce Malovice pověřuje z časových důvodů starostu Obce Malovice Ing. Václava Pasáka s konečnou úpravou rozpočtového opatření na rok Jednotlivé položky, požadující rozpočtové opaření, jsou zastupitelstvům k dispozici na OÚ. Pověřuje z časových důvodů starostu Obce Malovice Ing. Václava Pasáka s konečnou úpravou rozpočtového opatření na rok Projednání rozpočtového provizoria na rok 2015 Projednalo a schvaluje rozpočtové provizorium Obce Malovice na rok 2015, z důvodu nedostatečné doby nového zastupitelstva pro odpovědnou přípravu nového rozpočtu. Projednalo a schvaluje rozpočtové provizorium na rok Závěrečný účet dobrovolného svazku obcí Netolicko Pan starosta Ing. Václav Pasák seznámil přítomné se Závěrečným účtem dobrovolného svazku obcí Netolicko za rok 2013, s celoročním hospodařením a se Zápisem ze schůze kontrolní skupiny svazku obcí Netolicko. Zastupitelstvo Obce Malovice projednalo a schvaluje účetní závěrku dobrovolného svazku obcí Netolicko k

7 Projednalo a bere na vědomí Závěrečný účet dobrovolného svazku obcí Netolicko za rok 2013 a souhlasí s celoročním hospodařením, dále bere na vědomí Zápis ze schůze kontrolní skupiny svazku obcí Netolicko. Zastupitelstvo Obce Malovice projednalo a schvaluje účetní závěrku dobrovolného svazku obcí Netolicko k Různé JUDr. Vladimír Šmíd bude po právní stránce zastupovat Obec Malovice přestupková komise zůstane ve stejném složení a za stejných podmínek - předseda: Monika Veselská - člen: JUDr. Vladimír Šmíd, Dana Ivanová MC Žirafa pan starosta Ing. Václav Pasák sdělil, že na minulém zasedání zastupitelstva Obce Malovice byla diskutována Smlouva o nájmu nebytových prostor mezi smluvními stranami - Obcí Malovice a Mateřským centrem Žirafa s tím, že tuto smlouvu neměl nikdo z nových zastupitelů, kromě p. Bednářové, k dispozici. Po seznámením se s touto smlouvou bylo domluveno předsedkyní a místopředsedkyní spolku, že bude vyhotoven Dodatek č.1 ke Smlouvě o nájmu nebytových prostor, kde bude vloženo, že MC bude hradit náklady na elektrický proud dle elektroměru a náklady na vodu dle vodoměru a dále možnost vypovědět smlouvu ze strany Obce Malovice z důvodu, kdy po dobu 2 měsíců bude počet dětí menší než je poloviční kapacita Mateřské centra Žirafa, vyjma prázdnin a celoplošné zdravotní epidemie. 21. Diskuse Václav Kocourek sděluje, že v obci Hradiště jsou znečištěné komunikace. V Malovicích dne Ing. Václav Pasák, starosta Obce Malovice Zapsala: Jana Müglová Ověřovatelé zápisu:

Obec Malovice. Ověřovatelé zápisu: Ing. Milan Kopecký, Václav Kocourek. Zapisovatelka: Jana Müglová

Obec Malovice. Ověřovatelé zápisu: Ing. Milan Kopecký, Václav Kocourek. Zapisovatelka: Jana Müglová Obec Malovice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Malovice, které se konalo dne 19.2. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Malovice (celý podrobný záznam je na diktafonu, který je uložen

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 27. 4. 2015 od 17,00 hodin. Usnesení č. 37 54/ 2015 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: 20.08.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 20.08.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: USNESENÍ č. 192: Zastupitelstvo

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 14.12. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Hadrbolec Marek, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing. Málek Jan, Ing. Pich

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 29. 4. 2019 od 17,00 hodin. Usnesení č. 16-25/2019 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum: 23.07.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.07.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 1. z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis č. 1. z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 29.11.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny 9 členů Program: 1. Zahájení 2. Schválení rozpočtového

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 7.3. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 1-20/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jako

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2015 ze dne 25. 11. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 25. 11. 2015 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Ing. Miroslav Hrubý, Ivan Ouřadník, Mgr. Jan Škeřík, Hana

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis z 1. Veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Kněževes, ze dne od 18. hodin v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z 1. Veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Kněževes, ze dne od 18. hodin v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z 1. Veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Kněževes, ze dne 19.2.2015 od 18. hodin v zasedací místnosti úřadu městyse. Přítomní: A. Králičková, E. Janotová, Z. Jirgl, J. Vršecký, D. Matějková,

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 27.6.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 4. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 19.12.2018 od 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 28.6.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání Veřejné schůze zastupitelstva obce Sousedovice č. 92/2014 konaného dne 12.9.2014

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání Veřejné schůze zastupitelstva obce Sousedovice č. 92/2014 konaného dne 12.9.2014 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání Veřejné schůze zastupitelstva obce Sousedovice č. 92/2014 konaného dne 12.9.2014 Přítomni: Polanka P., Beneš J., Nehézová M., Kotrch Vl., Marek M., Houdek M. Nepřítomni:

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 19. 6. 2017, zápis č.21/2017 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

dne Pověření starosty k provádění rozpočtových opatření 14. Smlouva č.: /004 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene

dne Pověření starosty k provádění rozpočtových opatření 14. Smlouva č.: /004 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ZÁPIS č. 2/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 25.4.2019 Starosta obce zahájil zasedání v 19:00 hodin, přítomno 5 členů zastupitelstva. Zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Obec Malovice. Omluven: Pavel Kaše, Ing. Daniel Koberna Ověřovatelé zápisu: Ing. Ondřej Čížek, Pavel Ivan Zapisovatelka: Jana Müglová

Obec Malovice. Omluven: Pavel Kaše, Ing. Daniel Koberna Ověřovatelé zápisu: Ing. Ondřej Čížek, Pavel Ivan Zapisovatelka: Jana Müglová Obec Malovice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce, které se konalo dne 28.5. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Malovice (celý podrobný záznam je na diktafonu, který je ulo žen na Obecním

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 10.6. 2019 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Ing. František Kubásek, Ing. Jitka Wagnerová, Bc. Daniel Kokrda,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.16/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.16/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 5. 9. 2016, zápis č.16/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 3/2016 Usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 3/2016, které se uskutečnilo dne 05.05.2016 od 17.00 hod., na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově, Dolní Žandov

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 18. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 05.05. 2017 od

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017 konaného dne 26. 1. 2017 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1, zákona o obcích

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 29.6. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Ing. Chochole Milan, Lívanec

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 03. 2014

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 03. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 03. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 21. 9. 2016 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Josef Karlík, Josef Hynek Přítomni: Ing. Josef Racek, Milena Jilgová, Václav Štarman, Josef

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 27. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.06. 2014 od

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce dne 19. 2. 2014

Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce dne 19. 2. 2014 Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce dne 19. 2. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Z Á P I S z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 14.1.2014. Jednání

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. listopadu 2017 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

Usnesení č. 2/2212/14 Zastupitelstvo obce Omice schvaluje změnu programu.

Usnesení č. 2/2212/14 Zastupitelstvo obce Omice schvaluje změnu programu. Z Á P I S o průběhu I. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 22. prosince 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil I. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Janderka Richard, Kolegar Michal, Nováková Helena, Ing. Palásková Věra,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 08. 08. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více