Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne"

Transkript

1 Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů zastupitelstva Nepřítomen: Hodina Jiří Zapisovatel: Emilie Vopeláková Ověřovatelé zápisu: Ing. Binder Miloslav, Ing. Sladký Rostislav Občané : 8 Starosta obce Ing. Klabouch Vladislav zahájil jednání, přivítal přítomné zastupitele. Konstatoval, že zastupitelstvo obce je usnášeníschopné a navrhl, aby se řídilo následujícím programem. Návrh programu 1. Volba zapisovatele 2. Volba ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení z 29. zastupitelstva 4. Rozpočtové opatření č.3/ Rozpočtové opatření č.4/ Zpráva o Výsledku přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Závěrečný účet roku Zpráva kontrolního výboru 9. Zpráva finančního výboru 10. Smlouva o zřízení věcného břemene E.ON 11. Schválení přijatých opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Výběrové řízení Oprava márnice na st.p. č. 112 v k.ú. Záblatí u Prachatic 13. Výběrové řízení Rekonstrukce obecního rozhlasu v Záblatí a osadách 14. Výběrové řízení Dopravní automobil 15. Stavební úpravy, přestavba a nástavba objektu sportovních kabin na st.p.č. 113 v k.ú. Záblatí u Prachatic Dodatek č Prodej pozemku 17. Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene. Smlouva o smlouvě budoucí k prodeji části nemovitosti k umístění ČOV 18. Určení priorit výstavby společných zařízení v KÚ Saladín 19. Různé Tento návrh programu byl přijat všemi přítomnými zastupiteli obce.

2 1.Volba zapisovatele Na návrh starosty obce byla zvolena zapisovatelem Emilie Vopeláková. Hlasování : pro 5 zdržel se 1 proti 0 2. Volba ověřovatelů zápisu Na návrh starosty obce byli jako ověřovateli zápisu zvoleni Ing. Binder Miloslav a Ing. Sladký Rostislav Hlasování : pro 5 zdržel se 1 proti 0 3. Kontrola plnění usnesení z 29. zastupitelstva Úkoly z 26. zasedání zastupitelstva obce splněny. 4. Rozpočtové opatření č.3/2017 Příjmy příjmy navýšeny o na celkové příjmy Výdaje výdaje navýšeny o na celkové výdaje ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Výsledek hospodaření rozpočtového opatření č.3/2017 je ,- Kč Celkový upravený hospodářský výsledek je ,- Kč Rozdíl je krytý financováním. Usnesení č.1/27/17 Rozpočtové opatření č. 3/2017 provedl na základě pověření obecního zastupitelstva starosta obce. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí.

3 5. Rozpočtové opatření č.4/2017 Příjmy příjmy navýšeny o na celkové příjmy Výdaje výdaje navýšeny o na celkové výdaje ,30 Kč ,30 Kč ,30 Kč ,30 Kč Výsledek hospodaření rozpočtového opatření č.4/2017 je ,- Kč Celkový upravený hospodářský výsledek je ,- Kč Rozdíl je krytý financováním. Usnesení č.2/27/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtové opatření č.4/ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok 2016 Starosta seznámil zastupitelstvo se závěry konečného přezkoumání hospodaření obce Záblatí pracovníky KÚ- Jčk, jehož dílčí část proběhla dne a konečné přezkoumání dne Při přezkoumání hospodaření nebyla zjištěna žádná závažná rizika, která by mohla mít negativní dopad na hospodaření územního celku v budoucnosti. Usnesení č.3/27/17 Obecní zastupitelstvo projednalo Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2016 obce Záblatí.

4 7. Závěrečný účet roku 2016 Starosta seznámil zastupitelstvo obce s ročními výkazy za rok 2016, se Závěrečnou zprávou za rok 2016, Závěrečným účtem za rok 2016 a se Zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2016 obce Záblatí. Schválení Závěrečného účtu a roční účetní závěrky. Usnesení č.4/27/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje na základě předložených ročních výkazů a inventarizace za rok 2016 účetní Závěrku obce Záblatí sestavenou k Obecní zastupitelstvo schvaluje Závěrečný účet obce Záblatí za rok 2016 spolu se Zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok 2016 a uzavírá se souhlasem s celoročním hospodařením bez výhrad. Obecní zastupitelstvo schválilo Závěrečný účet a roční účetní Závěrku za rok Závěrečný účet byl proveden a uzavřen s vyjádřením bez výhrad. Součástí Závěrečného účtu je Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Záblatí za rok Obec Záblatí podá přezkoumávajícímu orgánu písemnou zprávu o plnění přijatých opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření. 8. Zpráva kontrolního výboru Starosta seznámil zastupitele se Zprávou kontrolního výboru za rok Usnesení č.5/27/17 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí Zprávu kontrolního výboru za rok Zpráva finančního výboru Starosta seznámil zastupitele se Zprávou finančního výboru za rok Usnesení č.6/27/17 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí Zprávu finančního výboru za rok 2016.

5 10. Smlouva o zřízení věcného břemene E.ON Starosta předložil zastupitelstvu ke schválení Smlouvu o zřízení věcného břemene. Jedná se o umístění nového kabelového vedení NN, stavba realizovaná pod názvem,,křišťanovice-benčová: knn přip parc 395. Obec Záblatí obdrží jednorázový poplatek za zřízení věcného břemene ve výši 5.000,- Kč za pozemek. Usnesení č.7/27/17 Zastupitelstvo schvaluje návrh na uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene v k.ú. Křišťanovice u Záblatí parc.č. 379/58 mezi firmou E.ON a obcí Záblatí. 11. Schválení přijatých opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Popis zjištěné chyby a nedostatku : Ustanovení 2 odst. 2 písm. g) zřizování věcných břemen k majetku územního celku Porušení právního předpisu : Vyhláška č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro některé vybrané účetní jednotky, ve znění pozdějších předpisů. Ustanovení: 37 Charakteristika zjištěné chyby a nedostatku: Územní celek nedodržel obsahové vymezení položky výkazu zisku a ztráty Výnosy z činnosti. Popis zjištěné chyby a nedostatku: O předpisu pohledávky za zřízení věcného břemene dle sml. č. PI /001 (obec jako povinný) ze dne bylo účtováno na základě FAV č ze dne na účet 602 Výnosy z prodeje služeb, a to účetním dokladem ze dne Mělo být účtováno na účet 609. Nedostatek nebyl do ukončení Přezkoumání hospodaření odstraněn. Zaúčtováno v roce 2016, tudíž nelze již opravit.

6 Opatření : Obec bude při zaúčtování pohledávek za zřízení věcných břemen zaúčtovávat na účet 609. Opatření zavedeno ihned po provedení Přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Zjištěný nedostatek 2.Ustanovení 2 odst. 2 písm. h) účetnictví vedené územním celkem Porušení právního předpisu: Vyhláška č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro některé vybrané účetní jednotky, ve znění pozdějších předpisů. Usnesení: 25 Charakteristika zjištěné chyby a nedostatku: Územní celek nedodržel obsahové vymezení položek rozvahy B.III. Krátkodobý finanční majetek. Popis zjištěné chyby a nedostatku: Kupní cena za prodaný pozemek dle kupní smlouvy uzavřené dne ve výši 6.810,- Kč byla hrazena do pokladny PPD č. 361 dne O této úhradě bylo účtováno jako o úhradě na běžný účet, a to účetním dokladem č ze dne (MD 231/D 377). Nedostatek nebyl do ukončení Přezkoumání hospodaření odstraněn. Zaúčtování v roce 2016 již nelze opravit. Opatření: Obec bude správně zaúčtovávat platby do pokladny nebo na účet podle skutečně provedené platby. Opatření zavedeno ihned po provedení Přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Usnesení č.8/27/17 Obecní zastupitelstvo souhlasí s navrženými opatřeními k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o hospodaření obce Záblatí za rok 2016.

7 12. Výběrové řízení Oprava márnice na st.p. č. 112 v k.ú. Záblatí u Prachatic Výběr byl proveden v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v podmínkách obce Záblatí. Výběrové řízení provedl starosta společně s místostarostkou. Osloveny byly tyto stavební firmy schválené na 25. zasedání obecního zastupitelstva : - LUSPOL SE a.s., PRAHA - SURA a CO s.r.o., Ktiš - PROTOM s.r.o. Strakonice - PRIMA a.s. Strakonice Nabídky podaly : LUSPOL SE a.s., PRAHA SURA a CO s.r.o., Ktiš PROTOM s.r.o. Strakonice ,- Kč s DPH ,- Kč s DPH ,- Kč s DPH Usnesení č.9/27/17 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí vyhodnocení veřejné zakázky Oprava márnice na st.p. č. 112 v k.ú. Záblatí u Prachatic a souhlasí s podepsáním smlouvy o dílo s firmou LUSPOL SE a.s. dle nabídky do výběrového řízení, k čemuž pověřuje starostu obce. Výběrové řízení Rekonstrukce obecního rozhlasu v Záblatí a osadách 13. Výběrové řízení Rekonstrukce obecního rozhlasu v Záblatí a osadách Byl proveden výběr v souladu s Pravidly pro zadávání výběrového řízení v rozsahu v podmínkách obce Záblatí. Výběrové řízení provedl starosta společně s místostarostkou. Osloveny byly tyto stavební firmy schválené na 25.zasedání obecního zastupitelstva. - SOVT RADIO s.r.o., Vodňany - ECHTON CZ s.r.o., Ostrava - TEXICO SYSTÉM s.r.o., Liberec

8 Nabídky podaly tyto firmy : SOVT RADIO s.r.o., Vodňany TEXICO SYSTÉM s.r.o., Liberec ECHTON CZ s.r.o., Ostrava ,- Kč s DPH ,- Kč s DPH ,- Kč s DPH Usnesení č.9/27/17 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí vyhodnocení veřejné zakázky Rekonstrukce obecního rozhlasu v Záblatí a osadách a souhlasí s podepsáním smlouvy o dílo s firmou SOVT RADIO s.r.o., Vodňany dle nabídky, k čemuž pověřuje starostu obce. 14. Výběrové řízení Dopravní automobil Výběrové řízení provedla na základě příkazní smlouvy firma UNIVERSAL SOLUTIONS s.r.o., Písek, schválená obecním zastupitelstvem. Byly vyzvány 4 firmy odsouhlasené na 25. zasedání obecního zastupitelstva. Zastupitelstvu byly předloženy tyto protokoly : - Protokol otvírání obálek - Protokol posouzení nabídek s hodnocením a návrhem na vítězného uchazeče Složení komise : Ing. Klabouch Vladislav Vopeláková Emilie Vacíková Gabriela Usnesení č.10/27/17 Zastupitelstvo obce Záblatí souhlasí s doporučením hodnotící komise a schvaluje uzavření kupní smlouvy na zakázku,, Záblatí Dopravní automobil s firmou Milan Král a.s. Pod Stromovkou 211, Litvínovice za cenu ,- Kč s DPH dle nabídky, k čemuž pověřuje starostu obce.

9 15. Stavební úpravy, přestavba a nástavba objektu sportovních kabin na st.p.č. 113 v k.ú. Záblatí u Prachatic Kolaudace proběhne dne Konečné vyúčtování Oproti PD navýšení prací : - protipožární okna ,22 Kč s DPH s DPH - elektroinstalace v přízemí - schody na půdu - vrata v přístavbě - zateplení - obložení vikýřů Navýšení : ,- Kč bez DPH Hlasování : pro 5 zdržel se 1 proti 0 Usnesení č.11/27/17 Obecní zastupitelstvo souhlasí s uzavřením Dodatku č.2 na akci Stavební úpravy, přestavba a nástavba objektu sportovních kabin na st.p.č. 113 v k.ú. Záblatí u Prachatic s navýšením plnění ve výši ,- Kč bez DPH a pověřuje starostu obce k podpisu. 16. Prodej pozemku Usnesením č.10/24/17 byl schválen záměr prodeje části pozemku 9/1 dlegp 57/2014 z část A o výměře 121 m3 v k.ú. Záblatí mu Prachatic. Záměr o odkoupení pozemku projevili manželé Binderovi, Záblatí 8, Záblatí. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej části pozemku 9/1 dle GP 57/2014 z část A o výměře 121 m3 v k.ú. Záblatí u Prachatic za cenu 30 Kč/m2., celkem 3.630,- Kč. Hlasování : pro 5 zdržel se 1 proti 0 Usnesení č.12/27/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej části pozemku 9/1 dle GP 57/2014 z část A o výměře 121 m3 v k.ú. Záblatí u Prachatic za cenu 30 Kč/m2., celkem 3.630,- Kč manželům Binderovým, Záblatí 8, Záblatí.

10 17. Smlouva o budoucí smlouvě o koupi pozemků Dne byla s p. Karolínou Kalivodovou, Vlkonice 78, Vacov, uzavřena Smlouva o smlouvě budoucí k prodeji části nemovitosti k umístění ČOV v Řepešíně. KPÚ došlo ke změně hranic pozemků a jejich přečíslování. Z tohoto důvodu starosta předkládá Smlouvu o smlouvě budoucí k prodeji části nemovitosti k umístění ČOV s p. Karolínou Kalivodovou, Vlkonice 78, Vacov na pozemek parc.č. 732 v k.ú. Řepešín a Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s p. Josefem Popem, Řepešín 1, Záblatí na parc.č. 729 v k.ú. Řepešín. Usnesení č.13/27/17 Obecní zastupitelstvo souhlasí s uzavřením Smlouvy o smlouvě budoucí k prodeji části nemovitosti k umístění ČOV s p. Karolínou Kalivodovou, Vlkonice 78, Vacov na parc.č. 732 v k.ú. Řepešín k uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s p. Josefem Popem, Řepešín 1, Záblatí. 18. Určení priorit výstavby společných zařízení v KÚ Saladín Starosta předložil návrh priorit výstavby společných zařízení v k.ú. Saladín. KÚ Saladín Rekonstrukce vodní umělé nádrže na KN 416 C 8 - povrch asfaltový beton C 5 - povrch penetrační makadam C 6 - povrch penetrační makadam Usnesení č.14/27/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje shora stanovené Priority výstavby společných zařízení v k.ú. Saladín.

11 19. Různé, závěr - žádost o finanční příspěvek ve výši 3.000,- Kč pro spolek dobrovolných tanečníků Rozverní besedníci - p. J.Tušek odstranění zdravotně závadného stromu na Dobré Vodě - přemnožení lišek a jejich odstřel Starosta poděkoval přítomným zastupitelům za účast a jednání ve 21,15 hod. ukončil. Ověřovatelé zápisu : Ing. Binder Miloslav Zapisovatel : Vopeláková Emilie místostarostka Ing. Sladký Rostislav Ing. Klabouch Vladislav starosta

12

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.02.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.08.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.10.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 16.06.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 21.8.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 04.03.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.08.2013 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 31.03.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 5.6.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Přítomni: Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Ladislav Vlach, Jiří Kotrba, Tomáš Kertis, Lukáš Tichý, Josef Mareš, Miroslav Zíka, Ing. Pavel Martinec viz prezenční listina Ověřovateli

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne , od hodin.

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne , od hodin. Obec Radimovice u Tábora Zastupitelstvo obce Radimovice u Tábora Zápis č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 26. 6. 2016, od 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/456/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.06.2018 Z á p i s z 26. zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř zasedací místnost Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 23. listopadu 2016 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Jaruška

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., Marek Milan, Kotrch Vladimír Nepřítomni:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: 20. 6. 2016 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE 10. 06. 2016 Konaného dne: Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů : 5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů : 5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 23. 4. 2015 od 18.00 hod. listů : 5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Vykysalová Dita, Zejda Josef, Medalová Renata,,

Více

Zápis z veřejného zasedání

Zápis z veřejného zasedání Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2015 ze dne 11. 5. 2015 od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Pavel Marek Ověřovatelé: Marie Antonyová,

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 5. 5. 2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Štáhle, IČ 00575968 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Štáhle, IČ 00575968 za rok 2012 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01 6E41B Čj.: MSK 36526/2013 Stejnopis č. 1 Sp. zn.: KON/4402/2012/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Eliška

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. dubna 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 19.00 hod., ukončeno

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 21.6.2016 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Obec Dobšín Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13.09.2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ DNE 11. 5. 2018 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: - 6 - Chadimová Pavla, Dvořák Václav, Holánek Josef, Dočkalová

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: sestavený ke dni ,

Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: sestavený ke dni , Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: 00233510 sestavený ke dni 31. 12. 2016, schválený Zastupitelstvem obce Loděnice dne 28. 6. 2017 (Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané 17 zákona č.

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod.

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Zápis č. 3/2014 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Viktor Dobrev, Žofia Vorlová, Josef

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne 26. 6. 2017 v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 27. 4. 2015 od 17,00 hodin. Usnesení č. 37 54/ 2015 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více