Obchodní podmínky. Nemovitostí se rozumí, dle občanského zákoníku, pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem (dále jen Nemovitost ).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obchodní podmínky. Nemovitostí se rozumí, dle občanského zákoníku, pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem (dále jen Nemovitost )."

Transkript

1 Obchodní podmínky 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Provozovatelem a správcem inzertního portálu je společnost AGETAS s.r.o. se sídlem, , Praha 10, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, C (dále jen Provozovatel ). Portál poskytuje činnost spočívající ve zprostředkování nabídky a poptávky pomocí inzerce, která se týká pronájmu nemovitostí a dále inzerce doplňkových služeb, které mají vztah k pronájmu nemovitostí, jejich údržbě, investic do nemovitostí, atd. Tyto Obchodní podmínky upravují práva a povinnosti mezi Uživatelem a Provozovatelem při využívání služeb portálu za účelem vkládání Inzerce. Smluvní vztah mezi Uživatelem a Provozovatelem vzniká vložením inzerátu Uživatele bez registrace nebo registrací Uživatele na Portálu. Smluvní vztah vzniká na dobu neurčitou. 2 ZÁKLADNÍ POJMY Nemovitostí se rozumí, dle občanského zákoníku, pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem (dále jen Nemovitost ). Realitní činností se pro účely těchto Obchodních podmínek rozumí nákup nemovitostí za účelem jejich dalšího prodeje, prodej nemovitostí, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, bytů a nebytových prostor, jakož i zprostředkování převodu členských práv a povinností v bytovém družstvu (dále jen Realitní činnost ). Realitním makléřem se pro účely těchto Smluvních podmínek rozumí fyzická či právnická osoba, která vykonává Realitní činnost na základě svého živnostenského oprávnění nebo jako zaměstnanec realitní kanceláře nebo developerské společnosti (dále jen Realitní makléř ). Uživatelem se pro účely těchto Obchodních podmínek rozumí fyzická či právnická osoba, která není Realitním makléřem. (dále jen Uživatel ). V případě, že není v textu specifikováno jinak, Uživatelem se dále v textu rozumí jak Uživatel, tak i Realitní makléř.

2 3 VLOŽENÍ INZERÁTU Inzerát může být vložen Uživatelem bez registrace nebo s registrací. Inzerce bez registrace neumožní vidět stav inzerátu, dobu platnosti inzerátu a pro editaci je nutné se vždy znovu přihlásit. Registrován musí být každý Realitní makléř, který chce vložit svoji nabídku nebo poptávku. Registrován ovšem může být i Uživatel, který pouze prohlíží obsah webových stránek nebo vkládá inzerát. Při registraci je Uživatel v případě osobních údajů povinen uvést své jméno, příjmení, ovou adresu a heslo. Telefonní číslo je nepovinný údaj. Po zadání osobních a přihlašovacích údajů a souhlasu s Obchodními podmínkami, se zpracováním osobních údajů a zaškrtnutí, zda se jedná o Uživatele nebo Realitního makléře, je Uživateli zaslán e- mail s přihlašovacími údaji. Poté se stává Uživatelský účet aktivní. Registrací je vytvořen učet Uživatele (dále jen Uživatelský účet ), kde Uživatel může, mimo dalších funkcí, své inzeráty zadávat, upravovat, prodlužovat platnost, aktivovat/deaktivovat či mazat, měnit své osobní údaje nebo Uživatelský účet smazat. Přístup k Uživatelskému účtu je zabezpečen uživatelským jménem ( ) a heslem. Uživatel je povinen zachovávat mlčenlivost ohledně informací nezbytných k přístupu do jeho Uživatelského účtu a bere na vědomí, že Provozovatel nenese odpovědnost za porušení této povinnosti ze strany Uživatele. Registraci a tedy i Uživatelský účet lze zrušit žádostí zaslanou na ovou adresu info@pronajemka.cz 4 PRAVIDLA INZERCE Webové stránky umožňují Uživatelům vkládání bezplatné Inzerce pro účely nabídky nebo poptávky pronájmu nemovitostí. Provozovatel má právo nabídnout i možnost placené inzerce, obsahující nadstandardní služby neobsažené v základní inzerci. Inzerce zveřejňovaná Uživatelem na portále je zpřístupněna všem uživatelům sítě Internet prostřednictvím tohoto portálu nebo prostřednictvím smluvních partnerů Provozovatele, kteří na svých webových stránkách mají odkaz na webové stránky Provozovatele. Uživatel může Inzerci vkládat v neomezeném počtu, ale pouze v českém jazyce dle platných pravidel českého pravopisu. Uživatel plně odpovídá za úplnost a pravdivost údajů uvedených v Inzerci. V případě, že dojde ke změně těchto údajů, je Uživatel povinen tyto údaje neprodleně aktualizovat v Uživatelském účtu. Uživatel sám odpovídá za obsah své vložené Inzerce. Uživatel je povinen v Inzerci uvádět pouze údaje, které nejsou v rozporu s právním řádem České republiky.

3 Uživatel je povinen v Inzerci vyplnit všechny požadované údaje. Dále je Uživatel povinen zařazovat a uvádět odpovídající, údaje o nemovitostech do správných míst k tomu určených. Uživatel nesmí vkládat, ať už do textové části nebo do fotografií nemovitostí, své logo či jiné údaje komerčního charakteru nebo jakýkoliv jiný internetový odkaz či URL adresu. Uživatel se zavazuje k Inzerci vkládat pouze své vlastní fotografie nemovitosti, je vyloučeno vkládat ilustrační fotografie nebo fotografie jiných uživatelů webových stránek. Fotografie uveřejněné v Inzerci musejí být od Uživatele vloženy bez jakéhokoliv vodoznaku či internetového odkazu nebo označeny jakýmkoliv textem. Inzerce na webových stránkách je zdarma a pouze v případě rozšířené nabídky inzerce je taková inzerce zpoplatněna dle platného ceníku. Realitní makléř může inzerovat pouze inzeráty, na které má uzavřené zprostředkovatelskou smlouvu, v případě duplicity podávaného inzerátu má Provozovatel právo tuto skutečnost ověřit a požadovat kopii zprostředkovatelské smlouvy. Inzerát bude na portále zveřejněn po dobu 90ti dnů. V případě, že inzerát Uživatel neprodlouží, bude inzerát automaticky deaktivován. Znovu vložit jej poté Uživatel může kdykoliv ve svém Uživatelském účtu. Inzerát může být na základě aktuální nabídky serveru exportován na webové stránky smluvních partnerů a to i v upravené podobě, aby odpovídal technické konfiguraci webových stránek partnera. Při tomto exportu na webové stránky smluvních partnerů mohou být zároveň s Inzercí exportovány i kontaktní údaje Uživatele. O aktivaci exportu na inzertní portály smluvních partnerů bude Provozovatel informovat na svých webových stránkách. Provozovatel neodpovídá za nefunkčnost exportu inzerce na portály smluvních partnerů a zobrazení inzerátu, v případě, že ze strany Provozovatele byl takovýto export proveden. Provozovatel uveřejní vloženou Inzerci Uživatele ihned. V případě, že inzerce nebude vyhovovat podmínkám uveřejnění, případně nebude do tří pracovních dnů uhrazena platby za doplňkové služby, Provozovatel si vyhrazuje právo takovou Inzerci ihned po zjištění zablokovat či smazat. 5 CENY SLUŽEB, PLATEBNÍ PODMÍNKY Veškeré platby za služby poskytované portálem Pronajemka.cz jsou uskutečňované bankovním převodem na účet Provozovatele nebo přes platební bránu pokud je aktivována. Informace k platbě budou Uživateli automaticky zaslány na jeho ovou adresu. Uživateli je po připsání platby zasláno potvrzení o platbě.

4 Aktuální ceny Inzerce jsou k dispozici zde. V případě, že odkaz není aktivní, portál nenabízí placenou inzerci. 6 REKLAMACE Lhůta pro uplatnění reklamace je 14 dnů ode dne, kdy Uživatel zjistil nebo mohl zjistit pochybení Provozovatele. V případě neuveřejnění anebo chybného uveřejnění Inzerce je reklamační lhůta 14 dnů ode dne, kdy byla anebo měla být Inzerce uveřejněna. Lhůta pro vyřešení reklamace ze strany Provozovatele je 30 dnů ode dne jejího řádného uplatnění. V případě pochybení na straně Provozovatele je Uživatel oprávněn v rámci reklamace požadovat nápravu. Pochybením Provozovatele se rozumí chybné zajištění služeb pro Uživatele v rámci placených služeb nebo chybné vystavení dokladu o zaplacení či chybně uvedená cena v ceníku doplňkových služeb. Uživatel je povinen reklamaci provést písemně a to na ovou adresu info@pronajemka.cz nebo pomocí kontaktního formuláře na webových stránkách. 7 OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Ochrana osobních údajů Uživatele, který je fyzickou osobou, se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákon o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. V případě, že Uživatel nesouhlasí se zpracováním osobních údajů, nebude možné vložit inzerát ani se zaregistrovat. Uživatel bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém Uživatelském účtu, při objednávce provedené z webových stránek Provozovatele) uvádět správně a pravdivě, zároveň tyto údaje nesmějí být v rozporu s právním řádem České republiky. Dále je Uživatel povinen bez zbytečného odkladu aktualizovat ve svém Uživatelském účtu změnu svých osobních údajů. Zpracováním osobních údajů Uživatele může Provozovatel pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele (dále jen Zpracovatel ). Osobní údaje budou zpracovávány na dobu neurčitou a to v elektronické podobě automatizovaným způsobem. Požádá-li Uživatel o informaci o zpracování svých osobních údajů, je Provozovatel povinen tuto informaci předat. Provozovatel má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace. Uživatel souhlasí se zasíláním informací o souvisejících službách na elektronickou adresu Uživatele a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení Provozovatelem na elektronickou adresu Uživatele. Uživatel je oprávněn kdykoliv a zdarma odmítnout další zasílání obchodních sdělení způsobem, v těchto obchodních sděleních uvedeným nebo změnou ve svém Uživatelském účtu.

5 8 PRÁVA A POVINNOSTI Provozovatel si vyhrazuje právo kdykoliv nezveřejnit, blokovat či smazat údaje uvedené Uživatelem a to v těchto případech porušení Obchodních podmínek: - pokud jsou údaje v rozporu s uvedenými Pravidly inzerce - pokud jsou v rozporu s dobrými mravy nebo jsou v rozporu s právním řádem České republiky - pokud Provozovatel zjistí, že se jedná o duplicitní inzerát nebo inzerát, na který nemá realitní makléř uzavřenou zprostředkovatelskou smlouvu - pokud Provozovatel zjistí, že je jedná o podvodný inzerát - pokud poškozují práva a oprávněné zájmy třetích osob - pokud svým obsahem odporují zájmům Provozovatele Uživatel má právo kdykoliv svou registraci ukončit a smazat tak svůj Uživatelský účet, kdy bude zároveň nenávratně smazána veškerá Inzerce a osobní údaje Uživatele. V případě porušení Obchodních podmínek je Provozovatel oprávněn vloženou Inzerci Uživatele zrušit, blokovat nebo smazat a to bez náhrady. V případě porušení Obchodních podmínek je Provozovatel oprávněn Uživatelský účet Uživateli zrušit, blokovat a smazat veškerou jeho zveřejněnou Inzerci a to bez náhrady. Provozovatel si vyhrazuje právo na přidání vodoznaku loga pronajemka.cz do fotografií přikládaných k Inzerci. Provozovatel si vyhrazuje právo zkontrolovat obsah a znění Inzerce před jejím zveřejněním v souladu s Obchodními podmínkami a právními předpisy České republiky. Uživatel je zodpovědný jaké uvede své kontaktní údaje a to především telefonní číslo a ovou adresu ve znění inzerátu a je si vědom, že v případě soukromé inzerce může být kontaktován nejen přímými zájemci, ale i zprostředkovateli, zejména Realitními makléři, kteří také na tomto serveru inzerují. Provozovatel může uveřejňovat Inzerci Uživatele i na jiných portálech a webových stránkách, pokud se jedná o stránky provozované Provozovatelem nebo jeho smluvním partnerem. Provozovatel není odpovědný za případné zkopírování vložené Inzerce Uživatele z webových stránek třetí osobou na jiné internetové stránky, které nejsou provozované Provozovatelem nebo jeho smluvním partnerem. Uživatel není oprávněn kamkoliv na webové stránky Provozovatele vkládat jakoukoliv reklamu či jiné komerční sdělení, odkaz na jiný portál s inzercí nemovitostí, odkazy na jiné webové stránky, jakoukoliv zmínku o konkurenci nebo obchodní sdělení, bez souhlasu Provozovatele.

6 Uživatel není oprávněn inzerovat nemovitost, kterou nevlastní nebo k jejímuž nabízení není oprávněn plnou mocí od vlastníků nemovitosti nebo nemá uzavřenou s vlastníkem nemovitosti smlouvu o zprostředkování. Uživatel se zavazuje nezveřejňovat žádné údaje, které jsou v rozporu s právním řádem České republiky nebo které poškozují práva a oprávněné zájmy třetích osob. Dále se zavazuje, že nebude Provozovatele činit zodpovědným za jakékoliv právní nároky třetích stran, které vzniknou na základě zveřejnění Uživatelem zadaných dat. Provozovatel si vyhrazuje právo měnit ceny doplňkových služeb a zároveň se zavazuje informovat registrované Uživatele o změně cen služeb a to prostřednictvím u nebo prostřednictvím sdělení na webových stránkách. 9 ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ Veškerý obsah webových stránek a forma tento obsah zachycující (grafický vzhled a úprava serveru) a jejich příslušné části jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., Autorský zákon, v platném znění, a dle příslušných autorsko-právních předpisů a jejich každé jednotlivé užití bez souhlasu autora nebo nabyvatele licence je porušením autorských práv a může být důvodem občanskoprávní, správní a/nebo trestní odpovědnosti. Uživatel bere na vědomí, že programové vybavení a další součásti tvořící webové rozhraní stránek jsou chráněny autorským právem. Uživatel se zavazuje, že nebude vykonávat žádnou činnost, která by mohla jemu nebo třetím osobám umožnit neoprávněně zasahovat či neoprávněně užít programové vybavení nebo další součásti tvořící webové rozhraní stránek. Uživatel není oprávněn při využívání webového rozhraní stránek používat mechanismy, programové vybavení nebo jiné postupy, které by mohly mít negativní vliv na provoz webového rozhraní stránek. Webové rozhraní stránek je možné užívat jen v rozsahu, který není na úkor práv ostatních Uživatelů a který je v souladu s jeho určením. Smluvní vztah založený mezi Provozovatelem a Uživatelem se řídí těmito Obchodními podmínkami. Záležitosti těmito Obchodními podmínkami výslovně neupravené se řídí zákonem č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění, jakož i dalšími příslušnými platnými právními předpisy. Veškeré písemnosti zasílané poštou se považují za doručené 7. dnem po jejich prokazatelném odeslání, a to i v případě, že druhá strana odmítla písemnost převzít, nebo v případě, že zásilka byla uložena na poště a druhá strana si zásilku nevyzvedla. Provozovatel si vyhrazuje právo měnit tyto Obchodní podmínky i bez předchozího souhlasu Uživatele, a to tím způsobem, že zveřejní jejich poslední nové a úplné znění na webových stránkách. Registrovaný Uživatel o změně Obchodních podmínek bude informován prostřednictvím u nebo prostřednictvím sdělení na webových stránkách. Tyto Obchodní podmínky nabývají účinnosti dne

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky.

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky jsou platné pro užívání služeb systému SdíleníZakázek.cz URL: http://www.sdilenizakazek.cz, který je provozován a spravován Davidem Horáčkem,

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru lesni-obchody.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru lesni-obchody.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru lesni-obchody.cz I. Obecná ustanovení 1. Společnost Bohemia Brethren, s.r.o. se sídlem Mlýnská 500, 373 82 Boršov nad Vltavou, IČ: 26371979, zapsaná

Více

Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz

Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz 1. Úvod Ladislav Němec - fyzická osoba, se sídlem na adrese Stříbrné Hory 114, 341 01, Nalžovské Hory, IČO: 75345145, tel.: +420

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti TRAVEL BUSINESS, s.r.o se sídlem náměstí 14.října 1307/2, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 03288315, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Obchodní podmínky služby PO SVÉM

Obchodní podmínky služby PO SVÉM Obchodní podmínky služby PO SVÉM společnosti SALMAKIS s.r.o., se sídlem Hviezdoslavova 508/23, 149 00 Praha 4, identifikační číslo: 24686891, zapsané v obchodním rejstříku vedeném v obchodním rejstříku

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Česká asociace studentů psychologie, z. s. Šlechtitelů 813/21, Olomouc - Holice, PSČ 779 00 IČO: 26530694 Vedený pod spisovou značkou L 5136 u Krajského soudu v Ostravě 1. ÚVODNÍ

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

Smluvní podmínky služby Inzerce

Smluvní podmínky služby Inzerce Smluvní podmínky služby Inzerce Smluvní podmínky služby Inzerce Aktuální smluvní podmínky služby Inzerce Portálu Cincink 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky VšeobeVšeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Finovatis, s.r.o. se sídlem Petrská 1426/1, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 05056586 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY. čl. 1. Úvodní ustanovení

LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY. čl. 1. Úvodní ustanovení LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY čl. 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto licenční a obchodní podmínky (dále jen podmínky ) Společně k bezpečí, z.s. (dále jen poskytovatel ) se sídlem Staré Sedlo 92, Orlík nad Vltavou,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing

Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing Instalací mobilní aplikace Fishsurfing (dále jen aplikace ) a provedenou registrací nebo přihlášením do aplikace uživatel aplikace souhlasí s těmito podmínkami

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. verze č 1. platná od

OBCHODNÍ PODMÍNKY. verze č 1. platná od OBCHODNÍ PODMÍNKY verze č 1. platná od 8.4.2015 1. Úvod 1.1. Provozovatelem internetového serveru Gayfriendlyprague.com, dostupného na internetové adrese (URL) http://www.gayfriendlyprague.com (dále jen

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GAZEL spol. s r.o. se sídlem Březová 159, 763 15 Slušovice elektronická adresa: info@gazel.cz telefon: +420 577 111 011 identifikační číslo: 18757413 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen jako "Občanský zákoník") vzájemná práva a povinnosti mezi společností

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU WWW.TALENTPEOPLE Článek I. 1. Společnost TalentPeople s. r. o., se sídlem Antala Staška 510/3814000, IČ : 24661481, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.6. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.6. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám. OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FESH s.r.o. se sídlem Bryksova 763/46, Praha 9 IČO: 02319829 DIČ: CZ02319829 pro prodej zboží a služeb prostřednictvím internetové adresy www.fengshuiacademy.cz a

Více

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ II. UŽIVATELSKÝ ÚČET

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ II. UŽIVATELSKÝ ÚČET OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Bitcon spol. s r.o. se sídlem Suchý Vršek 2122/33, Praha 5, identifikační číslo: 43003028 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti AT 1216 s.r.o

Všeobecné obchodní podmínky společnosti AT 1216 s.r.o Všeobecné obchodní podmínky společnosti AT 1216 s.r.o SPECIFIKACE POJMŮ 1. Poskytovatel. Poskytovatelem Služby je společnost AT 1216 s.r.o IČ: 07100108 se sídlem Meruňková 521, 252 45 Ohrobec, zapsaná

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. firmy Jolana Novotná

OBCHODNÍ PODMÍNKY. firmy Jolana Novotná OBCHODNÍ PODMÍNKY firmy Jolana Novotná se sídlem Dukelská 1162, Nový Bydžov identifikační číslo: 12348240 podnikající dle Výpisu z živnostenského rejstříku, vydaného Obecním živnostenským úřadem při Městském

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost PERFECT CROWD s.r.o., IČ: 275 87 673, sídlem Velké Kunratické 1576/3g, 148 00 Praha 4 Kunratice, zapsaná v obchodním

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRACEOK.CZ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRACEOK.CZ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRACEOK.CZ 1. ÚVOD A DEFINICE 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky společnosti Jurent CZ, s.r.o., IČO: 276 11 973, se sídlem na adrese Praha 8 Karlín, Rohanské nábřeží 678/23,

Více

SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU

SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU WWW.TALENTPEOPLE Článek I. 1. Společnost TalentPeople s. r. o., se sídlem Antala Staška 510/3814000, IČ : 24661481, zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

Ondřej Rutkowski. Tuhaň 39, Kly IČ : , DIČ : CZ

Ondřej Rutkowski. Tuhaň 39, Kly IČ : , DIČ : CZ Ondřej Rutkowski Tuhaň 39, 277 41 Kly IČ : 71122559, DIČ : CZ7503123441 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese paraznavijaku.cz/sk 1. Úvodní ustanovení 1. Tyto

Více

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě.

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi Organizátorem a Účastníkem související s registrací a účastí na celodenní konferenci Týdne inovací ČR 2019 a

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

3.1. Inzeráty jsou na Server a Mobilní aplikaci oprávněni vkládat pouze registrovaní uživatelé Serveru.

3.1. Inzeráty jsou na Server a Mobilní aplikaci oprávněni vkládat pouze registrovaní uživatelé Serveru. Smluvní podmínky pro inzerci na Serveru Sbazar.cz 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a. s., se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky pro inzertní a rezervační portál SlužbyHned.cz

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky pro inzertní a rezervační portál SlužbyHned.cz VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky pro inzertní a rezervační portál SlužbyHned.cz Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen "VOP") vymezují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran,

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost PERFECT CROWD s.r.o., IČ: 275 87 673, sídlem Velké Kunratické 1576/3g, 148 00 Praha 4 Kunratice, zapsaná v obchodním

Více

Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink

Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink Aktuální Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu  umístěného na internetové adrese pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu www.fler.cz umístěného na internetové adrese http://www.fler.cz/hosie 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) firmy

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Uzavření kupní smlouvy

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Uzavření kupní smlouvy Obchodní podmínky internetového portálu a online kurzu Zlatý WordPress, který provozuje Mgr. Vlastimil Ott se sídlem Rolnická 25, 74705, Opava, identifikační číslo 01123793, zapsaný v živnostenském rejstříku

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

Podmínky užití webového rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní http://www.napalubu.eu/ (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Napalubu s.r.o., se sídlem Famfulíkova 1138/4, Kobylisy,

Více

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PREAMBULE Společnost BEZREKLAMKY s.r.o. je provozovatelem unikátního a inovativního internetového inzertního portálu www.bezreklamky.cz. Na internetovém inzertním

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Fyzické osoby podnikatele, Anny Štohanzlové. identifikační číslo: 75553155

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Fyzické osoby podnikatele, Anny Štohanzlové. identifikační číslo: 75553155 OBCHODNÍ PODMÍNKY Fyzické osoby podnikatele, Anny Štohanzlové identifikační číslo: 75553155 fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Opava, pro prodej zboží prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem (dále jen občanský zákoník ) zákonem č. 121/2000 Sb. o právu autorském (dále jen autorský zákon )

zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem (dále jen občanský zákoník ) zákonem č. 121/2000 Sb. o právu autorském (dále jen autorský zákon ) I. Všeobecné obchodní podmínky 1.Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) společnosti VERDON CAPITE s.r.o. (dále jen Prodávajícíl ) se sídlem Bělehradská 858/23, 120 00, Praha 2, IČ: 03497054,

Více

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek Obchodní podmínky A. Obchodní podmínky užití stránek www.fmcityfest.cz 1. Úvodní ustanovení Vlastníkem a provozovatelem internetové domény www.fmcityfest.cz je společnost Evolution Brothers s.r.o., IČO:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro konferenci ShopCamp

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro konferenci ShopCamp VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro konferenci ShopCamp 1. Základní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky SOSKA Tech s.r.o. se sídlem Nad Vavrouškou 694/9, Troja, 181 00 Praha 8 IČO: 055 56 546 zapsaná u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 265786 (dále jen Poskytovatel ) Obchodní

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Fyzioweb s.r.o., se sídlem B. Němcové 596/58, 370 01 České Budějovice, IČO: 5285755, DIČ: CZ05285755, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem České

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

Smluvní podmínky pro registraci partnerů do katalogu a zadávání inzerce na potrálu webcar.cz

Smluvní podmínky pro registraci partnerů do katalogu a zadávání inzerce na potrálu webcar.cz Smluvní podmínky pro registraci partnerů do katalogu a zadávání inzerce na potrálu webcar.cz I. Obecná ustanovení II. Společnost R+B WEB GROUP s.r.o. se sídlem na adrese Chudenická 1059/30, Praha - Hostivař,

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Kultura.cz, s.r.o. se sídlem Podbělohorská 1341/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov IČ: 29414261 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 205137

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ProAš z.s. se sídlem Palackého 2424/2, Aš 352 01 identifikační číslo: 22708294 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou

Více

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Preambule Prodávající, společnost Evropská asociace finančního plánování Česká republika (dále EFPA ČR), IČ: 720 84 529, se sídlem Praha, Krakovská 1366/25,

Více

Licenční podmínky pro uživatele

Licenční podmínky pro uživatele Licenční podmínky pro uživatele Společnost Plzeňský Prazdroj a.s. se sídlem U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň IČ: 45357366 zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, odd. B, vložka 227 (dále jen

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služeb. na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka

Obchodní podmínky pro poskytování služeb. na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka Obchodní podmínky pro poskytování služeb na platformě ČP Cloud v rámci akce Vánoční sbírka Účinné od 27.11.2014 do 3.1.2015. Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Tyto Podmínky platí pro internetové stránky www.polovinanebe.cz (dále jen stránky www.polovinanebe.cz ).

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Tyto Podmínky platí pro internetové stránky www.polovinanebe.cz (dále jen stránky www.polovinanebe.cz ). VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Všeobecná ustanovení Tyto Podmínky platí pro internetové stránky www.polovinanebe.cz (dále jen stránky www.polovinanebe.cz ). Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu

Více

Internetového obchodu www.fashion-mami.cz

Internetového obchodu www.fashion-mami.cz Provozovatel: Martina Pipková Loudová čp. 45, 284 01 Malešov Týniště IČO: 64152715 DIČ: 805 309 0837 OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu www.fashion-mami.cz 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Worklounge s.r.o. se sídlem Plzeňská 155/113, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 05204984 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

Časopisy pro volný čas s.r.o.

Časopisy pro volný čas s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PŘÍMÝ PRODEJ ZBOŽÍ KONEČNÉMU ZÁKAZNÍKOVI obchodní společnost Časopisy pro volný čas s.r.o. se sídlem Táborská 979/5, 140 00, Praha 4 - Nusle identfikační číslo: 264422964 zapsané

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání webové aplikace ServiskaOnline.cz

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání webové aplikace ServiskaOnline.cz Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání webové aplikace ServiskaOnline.cz I. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání webové aplikace (dále jen VOP ) upravují smluvní vztahy

Více

Obchodní podmínky pro e-shop

Obchodní podmínky pro e-shop Obchodní podmínky pro e-shop www.digitramp.cz Vzájemná práva a povinnosti Uživatele a Provozovatele, zejména práva a povinnosti vzniklé z Kupní smlouvy, se řídí těmito obchodními podmínkami (dále jen Obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro online kurzy umístěné na adrese www.malujemesusmevem.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro online kurzy umístěné na adrese www.malujemesusmevem.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY pro online kurzy umístěné na adrese www.malujemesusmevem.cz Hana Danková, Mokrá 1, 149 00 Praha 4 IČO 49644157 (dále jen prodávající ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

Všeobecné obchodní podmínky zprostředkovatelské smlouvy a serveru irealitka.cz

Všeobecné obchodní podmínky zprostředkovatelské smlouvy a serveru irealitka.cz Všeobecné obchodní podmínky zprostředkovatelské smlouvy a serveru irealitka.cz I. Úvodní ustanovení 1) Tyto Všeobecné obchodní podmínky zprostředkovatelské smlouvy a serveru irealitka.cz (dále jen VOP

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři správcem a provozovatelem této internetové stránky: PIXEBLE s.r.o. Rybná 716/24 110

Více

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od 27. 8. 2018 1. Obecná ustanovení a vybrané pojmy Společnost Operátor ICT, a.s., Dělnická 213/12, 170 00 Praha

Více

Všeobecné smluvní podmínky

Všeobecné smluvní podmínky společnosti Argeartex s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky Sídlem: Rybná 716/24, 11000 Praha 1-Staré Město IČ: 02516098 zapsané v smluvním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 220465.

Více

1.2. Dále je na webovém rozhraní prostor pro další služby, které aktuálně webové rozhraní nabízí.

1.2. Dále je na webovém rozhraní prostor pro další služby, které aktuálně webové rozhraní nabízí. Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.vyberautoservis.cz (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Orange World s.r.o., se sídlem Olgy Havlové 2874/16,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnosti Takeplace, s.r.o. se sídlem Roubalova 383/13, 602 00 Brno, CZ IČ: 29208602 DIČ: CZ29208602 Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Zásady zpracování osobních údajů ( zásady ) určují pravidla shromažďování, zaznamenání, používání a jiného zpracování osobních údajů uživatelů/účastníků

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od

Obchodní podmínky platné a účinné od Obchodní podmínky platné a účinné od 1.1.2016 Obchodní podmínky obchodní společnosti H+K keramické materiály s.r.o. se sídlem a provozovnou Lubná 16, 270 36 Lubná u Rakovníka identifikační číslo: 27596346

Více