Děti byly za své soutěžní příspěvky odměněny tajnými výlety a dobrodružstvím

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Děti byly za své soutěžní příspěvky odměněny tajnými výlety a dobrodružstvím"

Transkript

1 Děti byly za své soutěžní příspěvky odměněny tajnými výlety a dobrodružstvím Středa a pátek byli v minulém týdnu u dopravního podniku ve znamení tajných výletů. Tajných a dobrodružných výletů pro školní třídy nebo týmy, které se zúčastnily naší soutěže Řidič 21. století. Přes řadu různých příspěvků od keramického řidiče Huga, přes papírové futuristické řidiče až po maketu v životní velikosti jsme vybrali pět nejlepších účastníků a právě oni za odměnu vyjeli s dopravním podnikem za dobrodružstvím. Ostatní byli odměněni sladkostmi, školními potřebami, puzzle apod. Ve středu zamířila 2. A z osmičky a 4. C ze sedmičky na hrad a zámek Staré Hrady u Libáně a děti si tady s čarodějnicí a jejími potkany prošly pohádkovým sklepením. Pátek byl vyhrazen pro starší děti, program byl tedy více dobrodružnější. Cílem byla pro 5. A a 7. A z osmičky a šestici žáků z 8. B třetí základky střelnice u Příhraz. A dobrodružství to bylo už od začátku, jednak nám nepřálo hned po ránu počasí, následně byl problém s dopravou, protože na vytyčené trase začala stavba kanalizace a nebylo možné projet, z náhradní trasy zase nebylo možné vjet k místu cíle. Posledních několik metrů tak všichni museli pěšky. Nakonec ale řidiči dopravního podniku vymysleli, jak se ze zapeklité situace dostat. Dopravní podnik Mladá Boleslav, s.r.o. začal soutěže pro školní třídy pořádat v roce 2004 vždy ke konci školního roku. Odměnou byla většinou poukázka na tzv. volné kilometry, které mohly děti využít třeba pro školní výlet. Po dvouleté pauze byly soutěže obnoveny a renovovány. Odměny si začal od minulého roku dopravní podnik společně s výherci užívat a zažil už tajný výlet na Zvířetice, výpravu za našimi předky do Benátek nad Jizerou a letos pak pohádkovou cestu nebo dobrodružství na střelnici. Všechny fotografie jsou zveřejněny na našem Facebooku, hledejte nás pod jménem Dopravní podnik Mladá Boleslav. Fotografie a příprava Dopravní podnik Mladá Boleslav, s.r.o., Jan Holub

2

3 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Tajný výlet dopravního podniku jako odměna za umístění soutěži pro 2. A z osmičky a 4. C ze sedmičky. Cílem byl hrad a zámek Staré Hrady u Libáně. Děti nevěděly, kam jedou.

4 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Ještě před cestou za pohádkovým dobrodružstvím v místním zámku jsme zástupcům obou tříd předali zasloužené diplomy.

5 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Pro děti byl připraven pohádkový program, kterým je po zámku a sklepení provázela čarodějnice. Žáci se jí ale nebáli a rádi se s ní vyfotili.

6 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Ve sklepení hradu a zámku Staré Hrady se nacházelo i pohádkové peklo. Byli tady i vodníci, nebo pravá babiččina kuchyně. Pro malé děti toho bylo hodně k vidění. Navíc byli žáci prozkoušeni ze znalostí pohádek.

7 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Při odchodu z pekla musely děti sáhnut do pytle, v něm měla být buď sladkost, která jim dovolila peklo opustit, nebo uhel, pak tam musely zůstat. Toto je asi nejzářivější pohled zlobivce, který nemusí zůstat na převýchovu.

8 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Společná fotografie realizačního týmu dopravního podniku a žáků 4. C ze sedmé základní školy v Mladé Boleslavi.

9 STARÉ HRADY, STŘEDA 16. ČERVNA 2010 Společná fotografie realizačního týmu dopravního podniku a žáků 2. A z osmé základní školy v Mladé Boleslavi.

10 STARÉ HRADY, STŘEDA 18. ČERVNA 2010 STŘELNICE U PŘÍHRAZ, PÁTEK 18. ČERVNA 2010 V pátek 18. června vyrazil dopravní podnik na další tajné dobrodružství. Šlo o odměnu za příspěvky 5. A a 7. A z osmičky a šesti žáků z 8. B třetí základky do naší soutěže Řidič 21. století.

11 Cesta nebyla jednoduchá. Kvůli stavbě kanalizace jsme volili náhradní a z ní pak nešlo vjet na potřebnou silnici k cíli. Posledních pár metrů jsme proto museli všichni po svých. Autobusy v divočině, fotka co se jen tak nevidí!

12 Ani přesná navigace jednoho řidiče vůči druhému nebyla k ničemu. Na pravou stranu odbočit díky stromům nešlo. Všichni tak vyrazili pěšky a naši řidiči mezitím celou situaci postupně vyřešili. Dobrodružství už od začátku!

13 Počasí nám v začátku celé akce nepřálo a tak jsme nejprve předali jednotlivým třídám diplomy jako uznání za jejich výtvarné příspěvky do naší soutěže. Nakonec se ale přeci jen alespoň trochu umoudřilo.

14 Tým osmáků z třetí základky pózuje i se svojí paní třídní učitelkou pod smrkem. Jako první se chystají na náš program střelba na cíl, znalostní kvíz. A nejen to, měli jsme připraven i další program a také grilování buřtů.

15 Někdo musí být první. Holky z 8. B se rozhodně nestyděly. Tato slečna nastřílela 44 bodů a byla tak ve finále na druhém místě z cca 50 dětí. Ve střelbě byl každý sám za sebe, ve znalostním kvízu pak soutěžily týmy.

16 Střílet ze vzduchovky mohli vždy jen dva a ještě pod řádným dozorem střelmistra. Jiní zase zapisovali výsledky, nebo jistili okolí dalekohledem.

17 Terče byly vzdálené od střelného místa cca 15 metrů. Řadě dětí ale taková vzdálenost nedělala problém, měly výbornou mušku.

18 Zapsat výsledky každého jednotlivce nebo celého týmu bylo velmi důležité. V rámci celého dopoledne se totiž soutěžilo a hrálo o další diplomy a ceny.

19 Tým páťáků během znalostním kvízu. Některé otázky byly náročné i pro dospěláky. 30 otázek, 30 odpovědí. Maximum správných odpovědí bylo však jen 22.

20 Během připraveného programu všem také pořádně vyhládlo. Občerstvení tedy bylo třeba. Někteří nechtěli buřty a tak si opekli chléb nebo rohlíky.

21 Na naší střelnici bylo pořád plno.

22 Jak střelba, tak i znalostní kvíz přinesli velmi těsné výsledky a v některých případech bylo třeba rozhodnout dalšími úkoly.

23 Nakonec se ale vše rozhodlo a bylo tak možné předat tři diplomy pro nejlepší jednotlivce ve střelbě a pro tři nejlepší týmy ve znalostním kvízu. K diplomu patřila i sladká odměna.

24 Střelba, kvíz nebo jídlo nebyl jediný program. Připravili jsme také tzv. rybaření maket autobusů. Chytit improvizovaným prutem autobus není žádná legrace. Chce to hodně soustředění a klidné ruce.

25 Po skončení programu následoval na hodinu program volný. Téměř všichni se nahrnuli ke střelnici a chtěli znovu střílet. Děti opravdu tato možnost vyžití zaujala.

26 Společná fotografie 5. A a 7. A z osmé základní školy, osmáci z trojky se vyfotili už předtím a jsou už připraveni na odjezd v autobuse. Zpět se jelo užjen jedním autobusem.

Odpoledne s rodiči Tř. Medvídků

Odpoledne s rodiči Tř. Medvídků Odpoledne s rodiči Tř. Medvídků Ke Dni dětí jsme měli připravené indiánské odpoledne na naší nové zahradě, na které jsme se všichni velmi těšili. Děti s rodiči měli plnit různé úkoly a vyrábět si indiánskou

Více

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva Předseda OV: Petr Kabát Členové: Lenka Kadlecová, Andrea Maturová, Mgr. Jaroslav Hodyc, Ing. Jakub Procházka, Jindřich Polívka DiS.,

Více

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Comenius meeting Dánsko Svendborg Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Sobota 5. září 2009 Kodaň Svendborg Neděle 6. září 2009 Ostrov Strynø Pondělí 7. září 2009 Ostrov Strynø Svendborg Úterý

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

Olomoucký 11. 12. 9. 2015

Olomoucký 11. 12. 9. 2015 Olomoucký 11. 12. 9. 2015 Městské letiště Olomouc Neředín 926 772 00 Olomouc 1. CÍL Klubová soutěž Hanáckého paraklubu v klasickém parašutistickém víceboji Určí nejlepšího závodníka Určí nejlepší rodinný

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

MISTROVSTVÍ AVZO z.s. ČR VE STŘELBĚ V PISTOLOVÝCH KULOVÝCH DISCIPLÍNÁCH 15. 9. 2018 16. 9. 2018 POŘÁDAJÍCÍ ORGANIZACE AVZO STŘELCI TEPLICE p.s. Ve spolupráci s Radou střelectví a AVZO TSČ ČR z.s. ŘEDITEL:

Více

Evropský týden mobility, který se letos konal v Kojetíně poprvé, byl zahájen dne 16.9.2009. V tento den byla shodou okolností slavnostně uvedena do

Evropský týden mobility, který se letos konal v Kojetíně poprvé, byl zahájen dne 16.9.2009. V tento den byla shodou okolností slavnostně uvedena do Město Kojetín 2009 Evropský týden mobility, který se letos konal v Kojetíně poprvé, byl zahájen dne 16.9.2009. V tento den byla shodou okolností slavnostně uvedena do provozu dálnice D1, stavba 0134.1

Více

SLUNCE JE VŠUDE - přeshraniční projekt ZŠ LÁZNĚ LIBVERDA a ZŠ BOLESLAWIEC

SLUNCE JE VŠUDE - přeshraniční projekt ZŠ LÁZNĚ LIBVERDA a ZŠ BOLESLAWIEC SLUNCE JE VŠUDE - přeshraniční projekt ZŠ LÁZNĚ LIBVERDA a ZŠ BOLESLAWIEC Na počátku roku 2012 nás oslovili zástupci Základní školy z polského Boleslawiece a nabídli nám spolupráci na přeshraničním projektu

Více

POHÁDKOVÝ LES 2010. Na startu všechny přivítal Večerníček, který dětem předal po nahlášení jména

POHÁDKOVÝ LES 2010. Na startu všechny přivítal Večerníček, který dětem předal po nahlášení jména POHÁDKOVÝ LES 2010 V Markvarci máme takovou zvláštnost. V lesích kolem naší vesničky se vždy jednou v roce otevírá Pohádková brána, a všichni tak máme jedinečnou příležitost projít se kouzelným lesem,

Více

Ministerstvo obrany České republiky ve spolupráci se Sdružením válečných veteránů České republiky

Ministerstvo obrany České republiky ve spolupráci se Sdružením válečných veteránů České republiky Ministerstvo obrany České republiky ve spolupráci se Sdružením válečných veteránů České republiky pořádají u příležitosti 22. výročí účasti ve válce v Perském zálivu VI. ročník střelecké soutěže Memoriál

Více

Červen 2010. ročník devatenáctý

Červen 2010. ročník devatenáctý Červen 2010 ročník devatenáctý ZDARMA Cínovec OBSAH: Slovo starosty Výsledky voleb MP informuje... Z jednání RM... Zápis žáků do ZUŠ Dubí Veřejná služba Volné byty v DPS Školní rok v ZŠ Dubí 2 Nakládání

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

ŠKOLA V PŘÍRODĚ ORLICKÉ NEKOŘ HORY 30.5. 3.6.2011. školami. Děti, které se nezúčastnily turnaje, si hrály s míči a kreslily si křídami před chatou.

ŠKOLA V PŘÍRODĚ ORLICKÉ NEKOŘ HORY 30.5. 3.6.2011. školami. Děti, které se nezúčastnily turnaje, si hrály s míči a kreslily si křídami před chatou. školami. Děti, které se nezúčastnily turnaje, si hrály s míči a kreslily si křídami před chatou. ŠKOLA V PŘÍRODĚ NEKOŘ HORY ORLICKÉ 30.5. 3.6.2011 Letos jsme již po sedmé opustili naši školu na celý týden

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Město Frýdek - Místek

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Město Frýdek - Místek Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Město Frýdek - Místek Jméno a příjmení: Patrik Hajas Třída: 5. Školní rok: 2013/2014 Garant / konzultant: Mgr. Nina Dyčenková Datum odevzdání:

Více

SOBOTNÍ ODPOLEDNE PATŘILO DĚTEM

SOBOTNÍ ODPOLEDNE PATŘILO DĚTEM SOBOTNÍ ODPOLEDNE PATŘILO DĚTEM V sobotu, 4. 6. 2016 byl naší městskou částí pořádán již tradiční Dětský den. Malí, ale i velcí návštěvníci tak měli po roce opět možnost strávit příjemné odpoledne plné

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Benefiční odpoledne pro Míšu vyneslo korun - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Úterý, 15 Srpen :54

Benefiční odpoledne pro Míšu vyneslo korun - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Úterý, 15 Srpen :54 V sobotu 12. srpna se na fotbalovém hřišti v Martínkovicích konala charitativní akce, jejímž cílem bylo získat finanční částku na nákup vertikalizačního stojanu pro zlepšení života desetileté Míši Zahradníkové.

Více

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury)

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Bleskový výsadek MOA v Anglii (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Rakovník jsme opouštěli ve středu 12. 9. kolem třetí hodiny odpolední. Přijel pro nás zájezdový autobus, kterým jsme po chvíli dorazili

Více

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe Kalendář 9. 13. 5. škola v přírodě, Černý Důl 20. 5. integrační aktivita MŠ a ZŠ 1. 6. dětský den 3. 6. projektový den: Den životního prostředí 10. 6. integrační aktivita MŠ a ZŠ 10. 6. florbalový turnaj

Více

Zpráva o činnosti v roce 2017

Zpráva o činnosti v roce 2017 Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 152777556/0600 Zpráva o činnosti v roce 2017 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková

Více

I. FOTOAPARÁT, PSÍ JÍDLO, NAKLADAČ, KAMION, PRAČKA

I. FOTOAPARÁT, PSÍ JÍDLO, NAKLADAČ, KAMION, PRAČKA V pátek 3. 12. 2010 chodili u nás na škole čerti. Čerti se první hodinu učili a druhou se začali chystat. Nejdřív šli do třetí a čtvrté třídy. Chlapci i děvčata řekli pěkné básničky, ale někteří se opravdu

Více

PŘEHLED NÁSLEDUJÍCH AKCÍ. Noviny městyse PŘEHLED NÁSLEDUJÍCÍCH AKCÍ

PŘEHLED NÁSLEDUJÍCH AKCÍ. Noviny městyse PŘEHLED NÁSLEDUJÍCÍCH AKCÍ PŘEHLED NÁSLEDUJÍCH AKCÍ Červenec 2019 Městys Litultovice Noviny městyse vydává Úřad městyse jako pravidelný zpravodaj PŘEHLED NÁSLEDUJÍCÍCH AKCÍ Termín 19. 7. 2019 ve 21.00 hod 2. 8. 2019 ve 21.00 hod

Více

Činnost Rady dětí a mládeže v roce 2011 Hodnocení pro Výroční zprávu organizace AVZO Předkládá Remža Jaromír komise RDM

Činnost Rady dětí a mládeže v roce 2011 Hodnocení pro Výroční zprávu organizace AVZO Předkládá Remža Jaromír komise RDM Činnost Rady dětí a mládeže v roce 2011 Hodnocení pro Výroční zprávu organizace AVZO Předkládá Remža Jaromír komise RDM Hod na terč - počátkem měsíce ledna (8. 01.2011) pořádala AVZO Ždánice každoroční

Více

Napsal Roman Jaroš, VIII. třída

Napsal Roman Jaroš, VIII. třída Naše poslední společné dobrodružství začalo v pondělí 2. června. Vlakem a posléze autobusem jsme dojeli do Roztok u Křivoklátu a odtud pokračovali pěšky ke známé chatě Emílovně. Ta byla cílovým místem

Více

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 24.8.- 25.8. 2013

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 24.8.- 25.8. 2013 Propozice Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 24.8.- 25.8. 2013 Pořadatel: Rada střelectví AVZO TSČ ČR Pořádající organizace: ZO AVZO Pňovany 40045 Místo konání: Střelnice Pňovany Druh soutěže: Mistrovství

Více

Úvod Zatímco Olympijský den slavil své 29. pokračování, T-Mobile Olympijský běh se může chlubit 2. ročníkem, který přinesl mnoho nového: jednotný web, rozšíření závodů na dospělé běžce, novou kategorii

Více

Časopis chráněného bydlení Mnichovo Hradiště. Srpen 2010

Časopis chráněného bydlení Mnichovo Hradiště. Srpen 2010 Zásnuby 2010 Zdravíme Vás, čtenáře, tento časopis vznikl jako zpravodaj pro uživatele a přátele chráněného bydlení, které je zřizováno Domovem Pod Skalami Kurovodice. Jeho prostřednictvím se budeme snažit

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

Školní výlet do Norska

Školní výlet do Norska Školní výlet do Norska 16.5. 2017 Jsem nemusel jít do školy. Odlétali jsme do Norska. Na letišti v Praze si nás převzaly paní učitelky. Rozloučili jsme se s rodiči a šli se připravit na nástup do letadla.

Více

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské

Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny v Kovářské Magistrát města Chomutova ve spolupráci se zapsaným spolkem RADKA připravil ve dnech 20. - 21. 5. 2017 víkendový vzdělávací pobyt pro pěstounské

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013 Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková, Simona Miláčková, Tomáš Matějíček, Michal Vlach Školní ilustrovaný magazín III. základní

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Přišli k nám Tři králové aneb tradice a zvyky

Přišli k nám Tři králové aneb tradice a zvyky KRONIKA 2007 Přišli k nám Tři králové aneb tradice a zvyky Maminky napekly pro Tři krále koláčky. Děti si vyrobily královské čepice, zpívaly koledy a četly příběh Tří králů. Ttříkrálové odpoledne nám ještě

Více

Poznávací zájezd BENELUX

Poznávací zájezd BENELUX Poznávací zájezd BENELUX Anglický týden Projektový týden prezentace absolventských prací Lyžařský výcvik Deváťáci se loučí s prvňáčky Žákovský parlament v Praze Úspěchy ve stolním tenisu Mezinárodní taneční

Více

VSETÍNSKÁ tisícovka. Střelná u Vsetína

VSETÍNSKÁ tisícovka. Střelná u Vsetína VSETÍNSKÁ tisícovka Střelná u Vsetína 14. 15. listopadu 2013 PROPOZICE MILITARY SNIPERS TRAINING ACADEMY - M. S. T. A. DEFENSIVE TACTICAL SOLUTIONS - DEFTACS Zve všechny: na soutěž ve střelbě z odstřelovacích

Více

Časopis chráněného bydlení Mnichovo Hradiště

Časopis chráněného bydlení Mnichovo Hradiště Valdštejnské slavnosti 2010 VÝTISK ZDARMA Současná situace sociální služby chráněného bydlení Chráněné bydlení se stalo v současné době, dle mého názoru nejkvalitnějším nástrojem sociální politiky, jak

Více

ČERVEN V červnu nám přálo letní počasí! A takové počasí je jako dělané na Jarní slavnosti, školy v přírodě, výlety a Bezpečné cesty do školy! Červen je ve znamení konce školního roku, obhajob oborových

Více

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA V období letních prázdnin jsem navštívil Irsko za účelem výuky angličtiny. Irsko je ostrov s krásnou přírodou, s nepředvídatelným počasím a známým pivem značky Guiness. Po

Více

Zuzana Pospíšilová ilustrovala Jana Valentovičová. Výlet do Pekla. čte pro. prv. ňáč. čte pro. prv. ňáč

Zuzana Pospíšilová ilustrovala Jana Valentovičová. Výlet do Pekla. čte pro. prv. ňáč. čte pro. prv. ňáč Zuzana Pospíšilová ilustrovala Jana Valentovičová Výlet do Pekla prv čte pro ky ní ňáč prv čte pro ky ní ňáč Zuzana Pospíšilová ilustrovala Jana Valentovičová Výlet do Pekla Upozornění pro čtenáře a uživatele

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014 Propozice Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014 LIBOVOLNÁ PISTOLE LP 60 SPORTOVNÍ PISTOLE SP 30+30 Pořadatel: Rada střelectví AVZO TSČ ČR z.s. Pořádající organizace: PS AVZO Semily Místo

Více

Vimperk Mauthausen Linz Vimperk

Vimperk Mauthausen Linz Vimperk Vimperk Mauthausen Linz Vimperk Česko-bavorský spolek Zlatá stezka uspořádal 2. června 2012 zájezd do rakouského Mathausenu a Linze. Akce byla pořádána pod záštitou radní pro školství Jihočeského kraje

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Květen červen 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna od května pouze za nepříznivého

Více

km vyjel z téhož místa o 3 hodiny později h km. Za jak dlouho dohoní cyklista chodce? h km vyjede z téhož místa o 2 hodiny h

km vyjel z téhož místa o 3 hodiny později h km. Za jak dlouho dohoní cyklista chodce? h km vyjede z téhož místa o 2 hodiny h ÚLOHY O POHYBU-řešení 1. Za codcem jdoucím průměrnou ryclostí 5 vyjel z téož místa o 3 odiny později cyklista průměrnou ryclostí 20. Za jak dlouo dooní cyklista codce? v 1 =5, t1 =(x+3), s 1 =v 1.t 1 v

Více

Havran, občasník 137. oddílu skautů

Havran, občasník 137. oddílu skautů Strana 1 Úvodník Milí Skautíci, přinášíme vám nové číslo vašeho-našeho oddílového časopisu Havran. Doufáme, že se vám časopis bude co? no přece líbit. Tak se pohodlně usaďte a v pohodlí prostředí, ve kterém

Více

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Září 2009 REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Během prázdnin započala v areálu naší školy rozsáhlá rekonstrukce jídelny a školního dvora. Jak dlouho potrvá nevíme. Snad do poloviny listopadu. Bohužel

Více

Školáček - Základní škola Vidlatá Seč KVĚTEN

Školáček - Základní škola Vidlatá Seč KVĚTEN KVĚTEN 10.5. 2010 Tento den jsme byli v Šemberově divadle ve Vysokém Mýtě. Zde jsme zhlédli divadelní představení Baví tě Kuk a Cuk. Jednalo se o pořad Hudebního divadla, který je tvořen pásmem hudby,

Více

Druhý ročník se opět povedl

Druhý ročník se opět povedl Druhý ročník se opět povedl Zprávy z naší školy www.facebook.cz číslo 6 květen-červen 2015 Bylo to podruhé, a opět nezapomeneutelné! Přišlo také víc lidí než vloni. Sportovní odpoledne, na jehož konci

Více

Znáte postavičky, které jsou schované ve spojovačkách? O prázdninách byste si o nich mohli něco přečíst.

Znáte postavičky, které jsou schované ve spojovačkách? O prázdninách byste si o nich mohli něco přečíst. Znáte postavičky, které jsou schované ve spojovačkách? O prázdninách byste si o nich mohli něco přečíst. Ještě a pár dnů a přijde změna. Konečně tu budou Tajenka 1) Nejlepší přítel člověka je...? 2) Co

Více

Zpráva o činnosti MC Domeček za r. 2006

Zpráva o činnosti MC Domeček za r. 2006 Zpráva o činnosti MC Domeček za r. 2006 Poslání MC Domeček Posláním a cílem MC Domeček je odstranění izolace rodičů na mateřské dovolené a její zpestření, usnadnění jejich návratu zpět do zaměstnání a

Více

SPORTOVNÍ KLUB POLICIE HOLEŠOV ODDÍL SPORTOVNÍ STŘELBY

SPORTOVNÍ KLUB POLICIE HOLEŠOV ODDÍL SPORTOVNÍ STŘELBY SPORTOVNÍ KLUB POLICIE HOLEŠOV ODDÍL SPORTOVNÍ STŘELBY Pořádá ve spolupráci s DERSOL s.r.o. Soutěž ve střelbě z velkorážní pušky s puškohledem do 300 m Dne 22. srpna 2015 Holešov - Dobrotice Kategorie:

Více

Během pěti dnů, včetně cesty autobusem, jsme toho stihli vidět a zažít docela hodně.

Během pěti dnů, včetně cesty autobusem, jsme toho stihli vidět a zažít docela hodně. Jazykový pobyt v Anglii Vybraní žáci 2. stupně naší školy spolu s žáky ZŠ Horní Suchá se ve dnech 15.11. 20.11.2015 zúčastnili jazykového pobytu v Anglii. Celkem se jednalo o 40 žáků a 4 pedagogy (Mgr.

Více

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Termín konání: 24. 29. 8. 2017 Místo konání: Poděbrady Semináře se budou konat na následujících místech: Střední zemědělská škola (Boučkova 355/49) pouze čtvrteční

Více

Nástup střelců ke slavnostnímu zahájení. Pořadatelé, rozhodčí a ředitel soutěže vítají účastníky

Nástup střelců ke slavnostnímu zahájení. Pořadatelé, rozhodčí a ředitel soutěže vítají účastníky Sportovní střelnice v Hradci Králové - Třebši se 7. září 2013 stala dějištěm konání Mistrovství České republiky ve střelbě malorážkou na mizivé cíle do 50 metrů s puškohledem a s otevřenými mířidly. Organizačně

Více

ŽIJ SPORTEM NEZÁVISLÝ OBČASNÍK

ŽIJ SPORTEM NEZÁVISLÝ OBČASNÍK ŽIJ SPORTEM NEZÁVISLÝ OBČASNÍK Naše sportovní redakce se věnuje reportážím, postřehům a perličkám z akcí a soutěží Sportcentra Labe. Začtěte se s námi... ATLETIKA: Na atletice nás trénuje paní učitelka

Více

ČERVEN června výlet WESTERNOVÉ MĚSTEČKO STONETOWN

ČERVEN června výlet WESTERNOVÉ MĚSTEČKO STONETOWN ČERVEN 16. - 17. června výlet WESTERNOVÉ MĚSTEČKO STONETOWN Výlet ve westernovém městečku STONETOWN u Humpolce se celkem vydařil. Chatky nebyly nic moc, ale program byl nabitý a docela se nám líbil. Byl

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již po osmé letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-15 let. Tentokrát jsme ho

Více

Rozloučení se školkou- přípravy, zahradní hrátky, spaní

Rozloučení se školkou- přípravy, zahradní hrátky, spaní Úkoly předškoláčka, jsou pro nás hračka.. Než půjdu do školy -" minimum předškoláka". Vyzkoušejte si Předškoláci převzato www.predskolaci.cz Písničky a říkanky ze školky Další říkadla, popěvky... na doma

Více

Zprávičky ze školní družiny

Zprávičky ze školní družiny 7.A POCHOĎÁK Pavel Mikliš Byl to krásný slunečný den (byla celkem zima :D ) všichni jsme spali a najednou jsme si uvědomili! My jdeme dneska na pochoďák!!! Některým se nechtělo, tak zůstali doma. Ale my

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

Od září platí změna sedmi jízdních řádů. Nové spoje do Benátek, úpravy na pražských linkách v Brandýse!

Od září platí změna sedmi jízdních řádů. Nové spoje do Benátek, úpravy na pražských linkách v Brandýse! TISKOVÁ INFORMACE 27. 8. 2012 TRANSCENTRUM bus, s.r.o., člen skupiny ARRIVA Od září platí změna sedmi jízdních řádů. Nové spoje do Benátek, úpravy na pražských linkách v Brandýse! Od neděle 2. září 2012

Více

Deváťácké noviny č. 21; školní rok 2012/2013

Deváťácké noviny č. 21; školní rok 2012/2013 1 Úvodník Tak a je tu očekávaný konec školního roku a s ním i poslední číslo letošních Deváťáckých novin, které jsme pro vás připravili všichni společně. Putovní knihu novinářů a své novinářské zkušenosti

Více

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 1. den Skřipov Odjezd ze Skřipova v ranních hodinách. Klimatizovaný zahraniční autobus pravděpodobně externího dopravce bude přistaven ke škole. Autobus bude vybaven DVD,

Více

Evropský týden mobility září 2016

Evropský týden mobility září 2016 Evropský týden mobility 16. 22. září 2016 Motto: Chytrá a čistá mobilita. Silná ekonomika. Evropský týden mobility je kampaň, která probíhá každoročně od roku 2002 a má za cíl propagovat bezpečné, ekologicky

Více

UZAVÍRKA V NEDĚLI 2. PROSINCE 2012, 16:00 19:00, ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU MĚSTA

UZAVÍRKA V NEDĚLI 2. PROSINCE 2012, 16:00 19:00, ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU MĚSTA Vánoční uzavírky Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi V neděli 2. prosince, ve středu 5. prosince, v pondělí 31. prosince a ve středu 2. ledna 2013 bude uzavřeno vždy v odpoledních a případně i večerních

Více

Tradiční podzimní zájezd do Tater

Tradiční podzimní zájezd do Tater Tradiční podzimní zájezd do Tater 28.-30.9.2007 vedoucí: Jenda Schulz Jako každoročně jsme jeli na konci září do Tater, letos do Vysokých s ubytováním v penzionu Erika v Tatranské Lesné. 1. den byla plánovaná

Více

17. prosince - Vánoční besídka

17. prosince - Vánoční besídka 17. prosince - Vánoční besídka Vánoční besídka, která se konala 17.12. v DIVADLE NA KOPEČKU, se vydařila. Obě představení byla plná tance, her, zpěvu a taky reklam. Účinkovali zde i herci ze souboru Studánka

Více

AUDIT. OBJEKT AUDITU: ZŠ a MŠ Cehnice 105, 387 52

AUDIT. OBJEKT AUDITU: ZŠ a MŠ Cehnice 105, 387 52 AUDIT OBJEKT AUDITU: ZŠ a MŠ Cehnice 105, 387 52 INFORMACE O TÝMU, KTERÝ AUDIT PROVEDE: Vedoucí týmu: Šimon Kotrba Členové týmu: Šimon Kotrba, Libor Čech, Daniela Majerová, Karolína Křišťanová, Andrea

Více

ŠvP Rokytnice n. Jizerou 2011

ŠvP Rokytnice n. Jizerou 2011 ZŠ Rudná ŠvP Rokytnice n. Jizerou 2011 Můj milý deníčku... 8. A na horách Autoři: Žactvo Korektor: Martin Isoz 8. června 2011 1 Pondělí 6. 6. 2011 1.1 MI & VI Pondělní den byl dnem úvodním. V osm hodin

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2007/2008 číslo: 7

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2007/2008 číslo: 7 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2007/2008 číslo: 7 Obsah: Slovo ředitele školy, akce v uplynulém měsíci, dětská tvorba, vyhodnocení sběru Červen 2008 TOCHOVICE 76 262

Více

Číslo 1. Ročník VII. Říjen 2016

Číslo 1. Ročník VII. Říjen 2016 Školní ilustrovaný magazín III. základní školy Jindřichův Hradec Číslo 1. Ročník VII. Říjen 2016 Redakční rada magazínu: Radka Chytrová, Natálie Šimková, Klára Šojslová, Kateřina Heřmánková, Miloslav Hána,

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj. leden 2015

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj. leden 2015 leden 2015 Noviny městyse vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj MĚSTYS LITULTOVICE Vážení spoluobčané, tentokrát bych se chtěl věnovat poněkud přízemnějšímu tématu, a to je komunální odpad. Od

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Převzetí Domova sv. Moniky

Převzetí Domova sv. Moniky KRONIKA 2008 Převzetí Domova sv. Moniky 1. 1. 2008 jsme převzali od Centra zdravotních a sociálních služeb města Liberce Domov pro matky s dětmi v tísni, který dostal jméno Domov sv. Moniky. Maškarní karneval

Více

P E T E X Jihlava s.r.o

P E T E X Jihlava s.r.o P E T E X Jihlava s.r.o Střelnice Jihlava - Stříbrný Dvůr PROPOZICE S t ř e l e c k é s o u t ě ž e v brokové disciplíně AUTOMATICKÝ TRAP Závod se uskuteční na střelnici Jihlava Stříbrný Dvůr ve dnech

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

ZAPOMENUTÝ VĚŠTEC. Moje 13. narozeniny - píše Maruška. Breaking News. a neb příbě hy z loňského roku. 7. třída ZŠ Vápenná

ZAPOMENUTÝ VĚŠTEC. Moje 13. narozeniny - píše Maruška. Breaking News. a neb příbě hy z loňského roku. 7. třída ZŠ Vápenná ZAPOMENUTÝ VĚŠTEC a neb příbě hy z loňského roku original stories since 2014 7. třída ZŠ Vápenná January 2016 Vážení čtenáři, v jubilejním, mírně opožděném 20 vydání Věštce si můžete přečíst, jak slavila

Více

ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ

ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Kaple sv. Prokopa, Klokočka ČÍSLO ZDARMA Klokočská stezka Na poslední chvíli jsme změnili plán našeho tradičního sobotního výletu a vypravili jsme se pěšky, společně i s pejskem,

Více

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO Komunitní centrum pro válečné veterány Brno Dobrovského 27c, 612 00 Brno ve spolupráci s Vojenskou nemocnicí Brno a Československým legionářem s.z, Vás srdečně zve na: 1. POŘADATEL: Komunitní centrum pro

Více

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Příloha č. 3 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2009 Vítání jara na Vrablovci Bylo to v pátek 24. dubna 2009 v sále místní hospody, pořádal Klub důchodců Vrablovec.

Více

Martina Bábíčková, Ph.D. 23.03.2014

Martina Bábíčková, Ph.D. 23.03.2014 Jméno Martina Bábíčková, Ph.D. Datum 23.03.2014 Ročník 7. Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor Informatika Tematický okruh Textový editor Téma klíčová slova Novinová strana

Více

Závod vlčat a světlušek

Závod vlčat a světlušek Závod vlčat a světlušek Zlatá Koruna 30. 4. 2. 5. 2010 J ack Sparrow potřebuje pomoct získat znovu Černou Perlu, vydejte se na dobrodružnou plavbu v boji proti kostlivcům! Budete postupovat podle mapy

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 10/2018 Vážení rodiče, v dnešním newsletteru najdete informace o akcích, které na naší škole proběhly během září, a plán práce na říjen 2018! Ekologická

Více

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel.

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 3.6. Vyhráli jsme :-)) Jako odměnu jsme dostali nanukové dorty :-))) 1.červen Dnešek byl dnem, kdy

Více

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s Československým legionářem s.z, Historickou skupinou 1. Československé partyzánské brigády Jana Žižky, Jihomoravskou krajskou jednotou ČsOL,

Více

ŠKOLNÍ VÝLET 9. A DO MŠENA U MĚLNÍKA aneb DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO

ŠKOLNÍ VÝLET 9. A DO MŠENA U MĚLNÍKA aneb DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO ŠKOLNÍ VÝLET 9. A DO MŠENA U MĚLNÍKA aneb DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO Rok se sešel s rokem a na pořadu dne bylo opět plánování školního výletu. V 9.A jsme se rozhodli už dávno. Přece neporušíme tradici. Pokud

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

MONITOR listopad 2014

MONITOR listopad 2014 MONITOR listopad 2014 Ahoj Hanačáci! Máme tu další měsíc, tentokrát už tuplovaně podzimní listopad. Milovníci žlutých, červených a hnědých barev teď můžou chodit po světě s úsměvem na rtech a koukat na

Více

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Základní informace Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3. IČ: 00675458. Partnerem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015 Úvod Výbor turistiky pracoval ve složení: Předseda: Dominika Zábranská Hospodář: Dominika Zábranská Zdravotník: Kateřina Švorcová Organizační práce a členská základna

Více

Celoroční projekt MRAVENCI. Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem

Celoroční projekt MRAVENCI. Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem Celoroční projekt MRAVENCI Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem Celoroční projekt MRAVENCI Učíme se, kreslíme: Celoroční projekt MRAVENCI Pozorujeme: Celoroční projekt MRAVENCI Stavíme, stříháme,

Více

Filip Mudroch český student v německé škole

Filip Mudroch český student v německé škole Filip Mudroch český student v německé škole Jeden jediný školní rok se učil německy a hned se rozhodl, že půjde studovat do Německa. Takovou odvahu projevil Filip Mudroch, bývalý student Gymnázia Václava

Více

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE. Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE. Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie Kde nás najdete Věznice Nové Sedlo nabízí možnost rekreace ve vlastním rekreačním zařízení nacházejícím se na břehu Nechranické

Více

Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10

Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10 Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10 Místo:chata HORSKÝ HOTEL, ČERNÁ HORA, JANSKÉ LÁZNĚ Termín: 22. 29. 1. 2011 Odjezd: sobota 22. 1. v 13.00 h, od ZŠ (sraz v 12.20 h) Příjezd: sobota 29. 1. v 11.30

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

Jablonecká Skládačka 2018

Jablonecká Skládačka 2018 Jablonecká Skládačka 2018 16.06.2018 / Jablonecká přehrada Tajvan závod týmových štafet a smíšených dvojic 1.1. Start, Cíl a hlavní stan Datum konání: 16.06.2018 Místo konání: Jablonecká přehrada louka

Více