k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ"

Transkript

1 Výzva k zadávacímu řízení veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ust zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ 1. Zadavatel: Obec Bělkovice-Lašťany se sídlem: Bělkovice-Lašťany č.p. 139, Dolany Zastoupený: Davidem Berkou, starostou Tel: obec@belkovice-lastany.cz IČ: DIČ: CZ (dále jen Zadavatel ) 2. Preambule Jedná se o zadání veřejné zakázky malého rozsahu vypsané v souladu s ustanovením odst zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, výzva této veřejné zakázky malého rozsahu podléhá postupům dle 6 tohoto zákona. Strana 1 (celkem 11)

2 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona a v souladu s ustanovením bodu 5 18 zákona je zadávána postupem mimo režim zákona s výjimkou dodržení zásad uvedených v ust. 6 zákona. Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto řízení není postupem či úkonem podle zákona o veřejných zakázkách, byť by takový úkon či postup formálně připomínal. Pokud je v této výzvě obsažen odkaz na konkrétní ustanovení zákona, je postup podle takového ustanovení použit pouze jako dobrovolně zvolená forma v daném zadávacím řízení, aniž by se zadávací tímto zákonem řídilo. Zadání této zakázky je podřízeno Závazným pokynům pro žadatele a příjemce podpory Operační program Životního prostředí ( Závazné pokyny ) a Závaznými postupy pro zadávání zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona č. 137/20096 Sb., o veřejných zakázkách, v programovém období Tato veřejná zakázka malého rozsahu pak podléhá postupům Operačního programu životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu České republiky a státního rozpočtu (kapitoly 315), a to Závazným pokynům pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP účinných od a sdělení Státního fondu životního prostředí ČR zveřejněného dne se dle čl jedná o zakázku malého rozsahu 2. kategorie. 3. Základní údaje: 3.1. Předmět veřejné zakázky Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy o dílo podle 9 zákona mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejím předmětem jsou stavební práce. Dílem se rozumí stavební práce akce DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ provedená dle projektové dokumentace. Úplné a bezvadné provedení všech stavebních prací včetně dodávek potřebných materiálů, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, apod.). Předmětem projektu pro stavební řízení je akce Dům služeb Bělkovice-Lašťany. Stavebním záměrem investora/stavebníka je provedeni zateplení a výměny oken u stávajícího dvoupodlažního objektu s přístavbou. Strana 2 (celkem 11)

3 Objekt je stávající dvoupodlažní bez podsklepení. V současné době slouží jako školní jídelna s kuchyní, a prostory s umístěním pošty, kanceláře atp. Stavební úpravy budou probíhat na parcelách v majetku investora/stavebníka. Objekt slouží jako dům služeb - nachází se zde pošta, školní jídelna a kuchyně. Dotčené parcely plánovanou výstavbou viz níže. Jedná se o stavbu půdorysného tvaru obdélníku o max. rozměrech 19x25,85 m, ke kterému byla provedena přístavba obdélníkového tvaru. Objekt je dvoupodlažní s nevyužívanou půdou. Projekt dělí stavbu na: Stavební objekty Projekt dělí stavbu na: SO 01 DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Předmět zakázky je specifikován projektovou dokumentací (dále jen PD ), která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, soupisem prací dodávek a služeb v členění položek a s výměrami dle dokumentace stavby výkaz výměr (viz příloha č. 2). Výkaz výměr je pro zpracování nabídkové ceny závazný. Dodavatel je povinen ocenit všechny položky ve výkazu výměr. Pokud některá z položek ve výkazu výměr nebude oceněna, či pokud bude z výkazu výměr odstraněna, zadavatel uchazeče vyloučí ze zadávacího řízení. V případě jakéhokoliv rozporu mezi výkresovou a textovou částí zadávací dokumentace a výkazem výměr je prioritním dokumentem pro zpracování nabídkové ceny výkaz výměr. Zadavatel doporučuje dodavatelům ověřit si soulad výkazu výměr s textovou a výkresovou částí PD a případné rozpory si vyjasnit ještě v průběhu lhůty pro vyžádání dodatečných informací dle bodu Identifikace ZMR Název VZ: DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Předmět veřejné zakázky Stavební práce Strana 3 (celkem 11)

4 Dle předpokl. hodnoty: Zadávací řízení: Předpokládaná hodnota zakázky: Finanční zdroje: veřejná zakázka malého rozsahu postup dle 18 odst. 5 zákona a dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP 1,9 mil. Kč bez DPH Operační program životního prostředí, spolufinancování ze Státního fondu České republiky a státního rozpočtu (kapitoly 315) 3.3 Klasifikace hlavního předmětu plnění dle CPV Podklady výzva zadavatele ze dne projektová dokumentace ve stupni pro provádění stavby vypracovaná projekční kanceláří: Ing. Jiří Motal, Štěpánovská 3, Olomouc Chomoutov 4. Termín a místo plnění 4.1 Termíny plnění Zadavatel pro zpracování nabídky stanoví následující podmínky vztahující se ke lhůtě plnění Předpokládaný termín zahájení stavebních prací v případě včasného ukončení výběrového řízení od Požadovaný termín ukončení vlastní realizace stavby do Termín zahájení plnění služby je podmíněn řádným ukončením zadávacího řízení. Z tohoto důvodu si zadavatel vyhrazuje právo na jednostrannou změnu předpokládaného termínu zahájení stavebních prací v návaznosti na řádné ukončení zadávacího řízení. Strana 4 (celkem 11)

5 4.2 Termín naplnění předmětu smlouvy Zadavatelem stanovený požadovaný termín max. do je limitní termín pro předání všech dokumentů souvisejících s realizovanou stavbou. Nabídka dodavatele může obsahovat jakýkoliv termín dokončení před stanoveným termínem nebo právě ve stanoveném termínu, ale nikoliv po stanoveném termínu. Dojde-li k důvodům na straně zadavatele, pro které bude zadavatelem změněn předpokládaný termín zahájení, bude smlouva mezi zadavatelem a vítězným dodavatelem obsahovat již termíny upravené podle skutečného termínu zahájení plnění dle smlouvy (příloha č.4) Místo plnění Místo stavby: Obec Bělkovice - Lašťany 5. Poskytování podkladů Zadavatel odešle zadávací dokumentaci v elektronické podobě vyzvaným dodavatelům okamžitě, přihlášeným dodavatelům pak do 2 dnů po obdržení žádosti o poskytnutí zadávací dokumentace (dále jen žádost). Písemná žádost o poskytnutí podkladů musí být adresovaná kontaktní osobě organizace pověřené zadavatelskými činnostmi. Žádost musí obsahovat název dodavatele, sídlo, IČ, DIČ, odkaz na kontaktní osobu, tel., fax, ovou adresu, formu, rozsah a způsob vyzvednutí či doručení zadávací dokumentace. Poskytnutá zadávací dokumentace není hrazena a není tudíž majetkem dodavatele, který ji smí použít pouze pro účely zpracování nabídky na tuto veřejnou zakázku malého rozsahu. Náklady spojené se zpracováním nabídek zadavatel dodavatelům nehradí. Veškeré náklady při zadání této veřejné zakázky, které dodavateli vzniknou, nese dodavatel. Strana 5 (celkem 11)

6 6. Dodatečné informace k zadávací dokumentaci Zadavatel doporučuje dodavatelům se před podáním nabídky podrobně seznámit s kompletní dokumentací. V případě, že dodavatel v podkladech narazí na nejasnosti, může si vyjasnit veškerá sporná místa v průběhu stanovené lhůty, a to formou písemného dotazu adresovaného kontaktní osobě zadavatele. 7. Kvalifikační předpoklady 7.1 Základní kvalifikační předpoklady: Dodavatel ve své nabídce doloží čestné prohlášení - viz příloha č. 1 Výzvy 7.2 Profesní kvalifikační předpoklady: Dodavatel ve své nabídce doloží profesní kvalifikační předpoklady dle 54 zákona č. 137/2006 Sb. a) Výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán b) Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu výzvy, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci c) osvědčení o autorizaci vydané ČKAIT pro odbornou způsobilost podle 7 zákona 360/1992 Sb. v oboru pozemní stavby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje předložené v prosté kopii, včetně prohlášení 7.3 Technické kvalifikační předpoklady K prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatele pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadavatel požaduje: dle 56 odst. 3 písm. a): seznam významných stavebních prací (dále jen stavební práce ) provedených dodavatelem za posledních 5 let s limitem: Strana 6 (celkem 11)

7 min. 2 dokončené stavby v rozsahu investičních nákladů min. 1 mil. Kč bez DPH Ke splnění technických kvalifikačních předpokladů předloží dodavatel prosté kopie osvědčení referenčních listů, prokazujících splnění daného požadavku. Vybraný dodavatel před uzavřením smlouvy je povinen zadavateli předložit originály nebo úředně ověřené kopie dokladů, kterými dodavatel prokáže splnění výše uvedených a zadavatelem požadovaných kvalifikačních předpokladů. 7.4 Prokazování kvalifikace pomocí subdodavatele Pokud není dodavatel schopen sám prokázat splnění určité části kvalifikace viz zákon požadované zadavatelem v plném rozsahu, je oprávněn splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele s doložením řádného smluvního vztahu včetně rozsahu předmětu služby, kterou bude subdodavatele vykonávat. 8. Pravost a stáří dokladů Dodavatel předkládá doklady prokazující splnění kvalifikace v souladu s 57 odst. 1 zákona, v prosté kopii. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů. 9. Společná nabídka více dodavatelů Má-li být předmět této veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají či hodlají podat společnou nabídku, je každý z dodavatelů povinen prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů a profesního kvalifikačního předpokladu v plném rozsahu. Strana 7 (celkem 11)

8 V případě, že má být předmět této veřejné zakázky plněn společně několika dodavateli, jsou tito povinni předložit současně s doklady prokazujícími splnění kvalifikačních předpokladů také smlouvu, ve které je obsažen společný závazek vůči zadavateli. Zadavatel bude se všemi účastníky společné nabídky jednat prostřednictvím osoby, která za ně bude vystupovat a bude v nabídce uvedena jako zmocněnec společné nabídky. 10. Pokyny pro dodavatele 10.1 Nabídka Předpokladem zadání veřejné zakázky malého rozsahu dodavateli je podání nabídky. Nabídka bude obsahovat návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele. Zadavatel doporučuje dodavatelům, aby byly dokumenty podepisovány modrým inkoustem, aby nedošlo k pochybnostem o originalitě dokumentu. Součástí nabídky jsou rovněž další dokumenty požadované zákonem či zadavatelem. Součástí nabídky jsou rovněž doklady a informace prokazující splnění kvalifikace Podání nabídky Dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Dodavatel, který nepodal nabídku v zadávacím řízení, však může být subdodavatelem více dodavatelů v tomtéž zadávacím řízení Požadavky na varianty nabídek Zadavatel nepřipouští varianty nabídek Forma a obsah nabídek Nabídka se podává písemně v listinné podobě ve lhůtě pro podání nabídek. Nabídka musí být podána v řádně uzavřené obálce nebo obalu, označené názvem této veřejné zakázky: Strana 8 (celkem 11)

9 Veřejná zakázka neotvírat DŮM SLUŽEB - BĚLKOVICE LAŠŤANY - ZATEPLENÍ A VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Na vnějším obalu musí být dále uvedena adresa zadavatele a dodavatele, na niž je možné zaslat oznámení, že nabídka byla podána po lhůtě pro podání nabídky. Půjde-li o nabídku podanou více dodavateli, budou všichni tito dodavateli uvedeni na přední straně obalu nebo obálky nebo bude uveden název sdružení či jiného společně pojmenovaného subjektu. Nabídka a další požadované dokumenty budou zpracovány v českém jazyce. Listy nebo vkládané díly oddělující jednotlivé oddíly nabídky číslovány být nemusí. Zadavatel mj. doporučuje provázání nabídky provázkem a jeho zabezpečení proti manipulaci. Nesplnění tohoto doporučení není důvodem pro vyloučení dodavatele ze zadávacího řízení. Jiný požadavek na zabezpečení nabídky zadavatel nevznáší. 11. Požadavky na jednotný způsob na podání nabídky Dodavatel doplní v přiložených obchodních podmínkách formou smlouvy o dílo (viz příloha č. 4 Výzvy) svoje identifikační údaje a údaje, obchodní podmínky formou smlouvy o dílo podepíše/í osoba/y oprávněná/é jednat za dodavatele. U společné nabídky několika dodavatelů bude návrh smlouvy obsahovat označení všech smluvních stran a bude podepsán všemi účastníky společné nabídky, pokud v plné moci není uvedeno jinak. V nabídce budou obchodní podmínky formou smlouvy o dílo doplněny a doloženy jak v písemné formě i v elektronické formě a v editovatelné podobě na CD. Strana 9 (celkem 11)

10 12. Požadavky na jednotný způsob zpracování ceny, nabídková cena Nabídkové ceny musí být ve všech dokumentech uvedeny v Kč a musí být zpracovány podle zadávací dokumentace na celé plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Celková nabídková cena bude uvedena také na Krycím listu. Celková nabídková cena musí být definována jako nejvýše přípustná a musí obsahovat veškeré náklady nutné k úplné a řádné realizaci předmětu zakázky včetně všech předpokládaných rizik. Dodavatel nemá následně právo domáhat se zvýšení sjednané nabídkové ceny z důvodů chyb a nedostatků v nabídkovém rozpočtu. Nabídnutá cena musí být platná po celou dobu realizace zakázky (v době realizace je změna nabídkové ceny v důsledku vývoje cen inflační nárůst - nepřípustná a riziko s tím spojené musí dodavatel kalkulovat do své nabídkové ceny). 13. Hodnocení nabídek a metody hodnocení Základním hodnotícím kritériem pro zadání této veřejné zakázky malého rozsahu je nejnižší nabídková cena bez DPH. 14. Lhůta a místo pro podávání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dne v hodin. Nabídky je možno doručit osobně na podatelnu u zadavatele, a to v průběhu lhůty pro podání nabídky v pracovní dny od 7.30 do hodin. Poslední den pro podání nabídek do h. Nabídky je rovněž možno doručit na uvedenou adresu prostřednictvím držitele poštovní licence. Za čas podání nabídky odpovídá dodavatel. Zadavatel neodpovídá za zdržení zaviněné poštou, kurýrní službou či jiným přepravcem. Za čas podání nabídky se přitom považuje její fyzické převzetí oprávněnou osobou. 15. Prohlídka místa stavby Zadavatel nepočítá s organizovanou prohlídkou místa stavby. Strana 10 (celkem 11)

11 16. Uzavření smlouvy Zadavatel nesmí před uplynutím lhůty pro podání námitek proti rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky uzavřít smlouvu s dodavatelem, jehož nabídka byla vybrána jako nejvhodnější podle (dále jen vybraný dodavatel ). Dále postupuje zadavatel v souladu s ustanoveními Závazných pokynů. 17. Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit a prověřit údaje uvedené jednotlivými dodavateli v nabídkách. Zadavatel vyloučí dodavatele ze zadávacího řízení v případě, že dodavatel uvede ve své nabídce nepravdivé údaje. 18. Zrušení zadávacího řízení Zadavatel si vyhrazuje právo: - zadávací řízení zrušit, - odmítnout veškeré předložené nabídky, - neuzavřít smlouvu s žádným z uchazečů. Přílohy: č. 1 Projektová dokumentace (elektronicky na CD) č. 2 Soupis prací, dodávek a služeb č. 3 - Čestné prohlášení k základním kvalifikačním předpokladům č. 4 - Obchodní podmínky formou smlouvy o dílo č. 5 - Krycí list V Bělkovicích - Lašťanech dne Za zadavatele:.. David Berka starosta obce Strana 11 (celkem 11)

k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce SBĚROVÝ DVŮR BĚLKOVICE-LAŠŤANY

k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce SBĚROVÝ DVŮR BĚLKOVICE-LAŠŤANY Výzva k zadávacímu řízení veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ust. 5 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Vyřizuje: Pohanka Vít tel.: 519 311 365, mobil 731 428 224 e-mail: vit.pohanka@breclav.eu fax: 519 311 363 Datum: 28.5.2015 ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

ROZHODNUTI O VYPSANÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODANÍ NABÍDKY

ROZHODNUTI O VYPSANÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODANÍ NABÍDKY ěsto Břeclav Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 607 515 510 e-mail: stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 27. 8. 2015 ROZHODNUTI O VYPSANÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODANÍ NABÍDKY V souladu s ustanovením

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Odbahnění rybníka Mešnice

Odbahnění rybníka Mešnice PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY OHRADNÍ ZDI HŘBITOVA Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Horní Újezd IČ : 00376981

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav S00RP00O9ZIS Vyřizuje: Pohanka Vít tel.: 519 311 365, mobil 731 428 224 e-mail: vit.pohanka@breclav.eu fax: 519 311 363 Datum: 29. 1.2016 ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ

Více

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Zadavatel: Město Jablunkov Dukelská č.p. 144 739 91 Jablunkov Zadávací dokumentace Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Obsah zadávací dokumentace : Úvod Článek 1. Článek

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění na stavební práce pro projekt: Snížení energetických ztrát Domu služeb

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody zadávanou ve zjednodušeném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Tato Výzva k podání nabídky (dále jen Výzva ) je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy a změna užívání půdní vestavby v budově úřadu Nám. J. Gagarina

Více

Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice zadávaná jako veřejná

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Multifunkční hřiště od Ježíška motivujeme děti k pohybu!

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Multifunkční hřiště od Ježíška motivujeme děti k pohybu! Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Multifunkční hřiště od Ježíška motivujeme děti k pohybu! Obsah zadávací dokumentace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVENÍ DÍLA " ZADÁVANÉHO V SOULADU S USTANOVENÍM 38 ZÁKONA. Č. 137/2006 SB. VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH -ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Jitka Pechová / ORM TELEFON: 556 879 661 E-MAIL: jitka.pechova@koprivnice.cz E-ZAK DATUM: Oznámení

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Poděbrady Mateřská škola Žižkova (vybavení budovy)

Poděbrady Mateřská škola Žižkova (vybavení budovy) Zadavatel: Město Poděbrady Jiřího náměstí 20/I, 290 31 Poděbrady IČ: 00239640 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Poděbrady Mateřská škola Žižkova (vybavení budovy)

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: MŠ Slívova přípojka dešťové kanalizace zadávaná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Rekonstrukce otopné soustavy včetně nového zdroje tepla Mateřské školy Na Liščině 689/12A, Ostrava

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PAČEJOV VRT S-3 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁVAZNÝCH POKYNŮ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPŽP A DLE ZÁVAZNÝCH POSTUPŮ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH ZE ZDROJŮ EU,

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 5094/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Výměna oken a zateplení bytového domu Heřmanická 1431/19 zadávaná jako veřejná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

Zadavatel Obec Soběšovice Soběšovice č Soběšovice. Zadávací dokumentace. Stavební úpravy budovy požární zbrojnice

Zadavatel Obec Soběšovice Soběšovice č Soběšovice. Zadávací dokumentace. Stavební úpravy budovy požární zbrojnice Zadavatel Obec Soběšovice Soběšovice č.10 739 22 Soběšovice Zadávací dokumentace Stavební úpravy budovy požární zbrojnice Obsah zadávací dokumentace : Úvod Článek 1. Článek 2. Článek 3. Článek 4. Článek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Nákup a výroba kancelářského nábytku pro potřeby ÚMOb Slezská Ostrava zadávaná jako veřejná zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Vypracování projektových dokumentací vč. inženýrských činností modernizace

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava Havírenské cesty" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 IČ: 00580791

Více

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Tato Výzva k podání nabídky (dále jen Výzva ) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení

Více

pro veřejnou zakázku na stavební práce

pro veřejnou zakázku na stavební práce TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADANÉ V SOULADU S 27 zák č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) pro veřejnou zakázku na stavební

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: OBEC LUKOVEČEK PŘÍLEPSKÁ 120, 763 16 LUKOVEČEK, IČO: 70871264 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu na služby s názvem: Lukoveček kanalizace a ČOV PD Preambule Tato výzva

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci zakázky s názvem

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci zakázky s názvem 1. Úvod PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci zakázky s názvem Pivovar Mutějovice V souladu s příručkou pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 a zadavatelem zakázky

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více