NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE"

Transkript

1 NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE Děkujeme za koupi našeho produktu. Doufáme, že Vám bude tento špičkový výrobek sloužit dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti. Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě.

2 Toto elektronické zařízení slouží k čistění dna i stěn bazénu do maximálního rozměru 12 x 5 x 2 m. Je napájeno el. proudem se síťovým napětím 230 V, které je transformováno na provozní napětí 12 V. Transformátor není v provedení do mokra a proto je nutné jej umístit nejméně 3 m od okraje bazénu (viz obr. 1). Zásuvka pro zapojení ROBOTU je konstruována tak, že se nedá zapojit do síťového napětí. Zařízení se skládá ze tří dílů: 1. Vlastní ROBOT s přípojným kabelem. 2. Transformátor 220 / 12 V 3. Transportní vozík k převozu robota. Instrukce pro provoz robota madlo na přenos aretace madla boční kryt hnací řemen čistící kartáče Obrázek 1: Popis robotu Zprovoznění robota: 1. Umístěte transformátor alespoň 3 m od bazénu (obr. 1). 2. Zapojte jednotku do transformátoru. 3. Rozmotejte přívodní kabel (obr. 3). Obrázek 2 4. Pro řádný chod robota je třeba, aby bylo madlo diagonálně zafixované. Zatlačte na jistící mechanismus a madlo posuňte na předposlední zářez. Poté jistící mechanismus uvolněte. Stejně postupujte i na druhé straně. (obr. 5)

3 Obrázek 4 5. Ponořte jednotku do vody a počkejte, až z jednotky vybublá vzduch. Pokud se robot otočí na bok, chvíli jej podržte pod vodou ve vodorovné poloze pásy dolů. Poté jej nechte klesnout ke dnu a kabel rovnoměrně rozložte po hladině. 6. kabel zapojte do transformátoru. Ubezpečte, že je správně zapojen. Transformátor připojte do sítě (ochranný FI jistič). Svítící dioda ukazuje, že je systém zapojen a robot zahajuje čistící program. Systém počítá započaté čistící cykly. Počitadlo může být vynulováno pouze v autorizovaném servisu. Obrázek 3 UPOZORNĚNÍ: Nepouštějte robor na suchu to může způsobit vážné poškození těsnění motoru čerpadla a ztrátu nároku na bezplatnou opravu! Robot můžete zapnout, až když bude zcela ponořen do vody! Po každém čistícím cyklu ponechejte Robot ještě cca min ve vodě, aby mohl motor a hnací řemen zchladnout. Neuchovávejte ovšem Robot ve vodě, nýbrž na dodávaném transportním vozíku. Robot se nesmí používat, pokud se ve vodě někdo nachází! TRANSFORMÁTOR 1. Spojte zástrčku (A) se zásuvkou transformátoru (B) tak aby do sebe zapadly (pero drážka). 2. Zatlačte zcela zástrčku do zásuvky transformátoru. 3. Jakmile je zástrčka úplně zasunuta do zásuvky, pootočte zástrčkou doprava, aby zaklapla. 4. Pro vytažení nejprve pootočte zástrčkou doleva a potom ji vytáhněte. a. toto světlo signalizuje, že přístroj pracuje. b. zeleným tlačítkem přístroj zapnete c. červeným tlačítkem přístroj vypnete.

4 Upozornění: Po každém čistícím cyklu se robot automaticky vypne. Pokud jej chcete vypnout během čistícího cyklu, zmáčkněte červené tlačítko. Světlo ukazující chod přístroje zmizí a signalizuje, že robot ukončil provoz. UPOZORNĚNÍ: Robota po dobu nečinnosti uchovávejte na vozíku v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla a slunečního záření při teplotě 5 45 o C. NÁVOD NA ČISTĚNÍ ROBOTA: 1. Čistěte filtrační vak po každém čistícím cyklu. 2. Vypněte transformátor a odpojte přístroj ze sítě. Vyjměte vysavač z vody a položte jej horní stranou na měkkou podložku (4a). NIKDY nevytahujte robota z vody tahem za kabel! 3. Uvolněte zajišťovací západku na spodku tělesa robota (4b a 4c) a vyjměte víko sání s filtračním vakem (4d). 4. Stáhněte filtrační vak z víka a opláchněte ho důkladně hadicí nebo v nádrži s vodou (5). Čistící vak lze také vyprat v pračce při normálním programu pro syntetické tkaniny (do 30 o C), bez použití pracích prostředků. 5. Natáhněte filtrační vak na víko. Nášivka vaku musí být umístěna vně vaku (5a). Jestli je vak vybaven fixačními sponami nezapomeňte je nasadit. 6. Nasaďte víko sání do tělesa vysavače a zajistěte ho zajišťovací západkou. Pokud máte potíže zasunout víko sání do tělesa vysavače, máte filtrační vak špatně nasazený.

5 PRAVIDELNÉ ODSTRAŇOVÁNÍ NEČISTOT Z POHYBLIVÝCH ČÁSTÍ VYSAVAČE. Prohlédněte horní otvor vysavače, abyste se přesvědčili, že turbína není zablokovaná nečistotami nebo vlasy. Turbínku můžete vyjmout pomalým otáčením proti směru hodinových ručiček a očistit ji. Nezapomeňte občas odstranit všechny nečistoty nahromaděné mezi pásy a na válcích. KABEL Při dlouhodobém používání robota se může kabel k vysavači zkroutit. Je to způsobeno tím, že pravidelně neměníte polohu držáku s plováky! Pokud kabel vytáhnete z transformátoru, můžete jej vytočit na opačnou stranu. UPOZORNĚNÍ: Kabel je nutné pravidelně kontrolovat, zda nedošlo k jeho poškození! VÝMĚNA KARTÁČU Podle četnosti používání robota musí být použité kartáče vyměněny. Opotřebované kartáče negativně ovlivňují čistící funkci, šplhání po svislých stěnách i celkový výkon robota. a) Uvolněte šrouby na jedné boční straně a sejměte boční víko (7a) b) Po sejmutí bočního víka vyjměte váleček. c) Sejměte krytku válečku a stáhněte opotřebované kartáče (8a) d) Nasaďte nové kartáče na šestihranný váleček a zajistěte krytkou. e) Nasaďte váleček zpět a přišroubujte boční víko. DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ! 1. Filtrační vak vyčistěte okamžitě po vytažení vysavače z bazénu. Pokud ho necháte uschnout, stává se nepoužitelný, protože ztratí svoji filtrační schopnost. 2. Opotřebované kartáče vyměňte, nebo nechte vyměnit odborným servisem firmy Hydroservis, abyste zajistili maximální účinnost čistění. 3. Pokud v bazénu používáte sypké chemikálie, doporučujeme pro jejich aplikaci používat automatické nebo poloautomatické dávkovače, aby se zamezilo tvorbě usazenin. Nespouštějte robota, dokud se nerozpustí všechny chemikálie, aby nedošlo k ucpání filtračního vaku. 4. Zařízení je určeno k tomu, aby bylo provozováno ve vodě, jejíž kvalita odpovídá směrnici 48/78 Směrnice pro zřizování a provoz bazénů s recirkulací vody. 5. maximální teplota, při které může být vysavač používán je 32 o C. Doporučená teplota je o C. 6. Je nutné si uvědomit, že vysoké nebo naopak nízké teploty, případně vysoké koncentrace chemikálií zkracují životnost některých dílů vysavače (pásů, kartáčů,.) 7. Krabici, ve které Vám byl ROBOT dodán si ponechejte pro případ záruční nebo pozáruční opravy. K opravě zasílejte vysavač v této originální krabici.

6 ZÁRUKA Při dodržení způsobu používání v této dokumentaci ručíme, že výrobek bude mít po celou dobu záruky vlastnosti stanovené příslušnými normami a údaji uvedenými v této dokumentaci po dobu 24 měsíců ode dne prodeje, vyskytne-li se v záruční době vada, která nebyla způsobena uživatelem ani neodvratnou událostí (na př. živelnou pohromou), bude zařízení bezplatně opraveno za předpokladu, že: - od doby prodeje do doby reklamace neuplynulo více než 24 měsíců. - byl používán pouze originální transformátor - při obsluze byly dodržovány podmínky uvedené v této dokumentaci - zařízení nebylo násilně mechanicky poškozeno - na výrobku nebyly provedeny žádné úpravy, opravy nebo neoprávněná manipulace - zařízení nebylo spuštěno na sucho (pro tento případ je zařízení vybaveno pamětí) - nebylo provozováno více než 500 pracovních cyklů (odpovídá běžnému provozu po dobu 4 roků) Záruční doba se prodlužuje o dobu, v níž byl výrobek v záruční opravě. Tento návod slouží jako záruční list. Datum prodeje... Hydroservis, s. r. o.

7 NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE Děkujeme za koupi našeho produktu. Doufáme, že Vám bude tento špičkový výrobek sloužit dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti. Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě.

8 Toto elektronické zařízení slouží k čistění dna i stěn bazénu do maximálního rozměru 12 x 5 x 2 m. Je napájeno el. proudem se síťovým napětím 230 V, které je transformováno na provozní napětí 12 V. Transformátor není v provedení do mokra a proto je nutné jej umístit nejméně 3 m od okraje bazénu (viz obr. 1). Zásuvka pro zapojení ROBOTU je konstruována tak, že se nedá zapojit do síťového napětí. Zařízení se skládá ze tří dílů: 1. Vlastní ROBOT s přípojným kabelem. 2. Transformátor 220 / 12 V 3. Transportní vozík k převozu robota. Instrukce pro provoz robota madlo na přenos aretace madla boční kryt hnací řemen čistící kartáče Obrázek 1: Popis robotu Zprovoznění robota: 1. Umístěte transformátor alespoň 3 m od bazénu (obr. 1). 2. Zapojte jednotku do transformátoru. 3. Rozmotejte přívodní kabel (obr. 3). Obrázek 2 4. Pro řádný chod robota je třeba, aby bylo madlo diagonálně zafixované. Zatlačte na jistící mechanismus a madlo posuňte na předposlední zářez. Poté jistící mechanismus uvolněte. Stejně postupujte i na druhé straně. (obr. 5)

9 Obrázek 4 5. Ponořte jednotku do vody a počkejte, až z jednotky vybublá vzduch. Pokud se robot otočí na bok, chvíli jej podržte pod vodou ve vodorovné poloze pásy dolů. Poté jej nechte klesnout ke dnu a kabel rovnoměrně rozložte po hladině. 6. kabel zapojte do transformátoru. Ubezpečte, že je správně zapojen. Transformátor připojte do sítě (ochranný FI jistič). Svítící dioda ukazuje, že je systém zapojen a robot zahajuje čistící program. Systém počítá započaté čistící cykly. Počitadlo může být vynulováno pouze v autorizovaném servisu. Obrázek 3 UPOZORNĚNÍ: Nepouštějte robor na suchu to může způsobit vážné poškození těsnění motoru čerpadla a ztrátu nároku na bezplatnou opravu! Robot můžete zapnout, až když bude zcela ponořen do vody! Po každém čistícím cyklu ponechejte Robot ještě cca min ve vodě, aby mohl motor a hnací řemen zchladnout. Neuchovávejte ovšem Robot ve vodě, nýbrž na dodávaném transportním vozíku. Robot se nesmí používat, pokud se ve vodě někdo nachází! TRANSFORMÁTOR 1. Spojte zástrčku (A) se zásuvkou transformátoru (B) tak aby do sebe zapadly (pero drážka). 2. Zatlačte zcela zástrčku do zásuvky transformátoru. 3. Jakmile je zástrčka úplně zasunuta do zásuvky, pootočte zástrčkou doprava, aby zaklapla. 4. Pro vytažení nejprve pootočte zástrčkou doleva a potom ji vytáhněte. a. toto světlo signalizuje, že přístroj pracuje. b. zeleným tlačítkem přístroj zapnete c. červeným tlačítkem přístroj vypnete.

10 Upozornění: Po každém čistícím cyklu se robot automaticky vypne. Pokud jej chcete vypnout během čistícího cyklu, zmáčkněte červené tlačítko. Světlo ukazující chod přístroje zmizí a signalizuje, že robot ukončil provoz. UPOZORNĚNÍ: Robota po dobu nečinnosti uchovávejte na vozíku v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla a slunečního záření při teplotě 5 45 o C. NÁVOD NA ČISTĚNÍ ROBOTA: 1. Čistěte filtrační vak po každém čistícím cyklu. 2. Vypněte transformátor a odpojte přístroj ze sítě. Vyjměte vysavač z vody a položte jej horní stranou na měkkou podložku (4a). NIKDY nevytahujte robota z vody tahem za kabel! 3. Uvolněte zajišťovací západku na spodku tělesa robota (4b a 4c) a vyjměte víko sání s filtračním vakem (4d). 4. Stáhněte filtrační vak z víka a opláchněte ho důkladně hadicí nebo v nádrži s vodou (5). Čistící vak lze také vyprat v pračce při normálním programu pro syntetické tkaniny (do 30 o C), bez použití pracích prostředků. 5. Natáhněte filtrační vak na víko. Nášivka vaku musí být umístěna vně vaku (5a). Jestli je vak vybaven fixačními sponami nezapomeňte je nasadit. 6. Nasaďte víko sání do tělesa vysavače a zajistěte ho zajišťovací západkou. Pokud máte potíže zasunout víko sání do tělesa vysavače, máte filtrační vak špatně nasazený.

11 PRAVIDELNÉ ODSTRAŇOVÁNÍ NEČISTOT Z POHYBLIVÝCH ČÁSTÍ VYSAVAČE. Prohlédněte horní otvor vysavače, abyste se přesvědčili, že turbína není zablokovaná nečistotami nebo vlasy. Turbínku můžete vyjmout pomalým otáčením proti směru hodinových ručiček a očistit ji. Nezapomeňte občas odstranit všechny nečistoty nahromaděné mezi pásy a na válcích. KABEL Při dlouhodobém používání robota se může kabel k vysavači zkroutit. Je to způsobeno tím, že pravidelně neměníte polohu držáku s plováky! Pokud kabel vytáhnete z transformátoru, můžete jej vytočit na opačnou stranu. UPOZORNĚNÍ: Kabel je nutné pravidelně kontrolovat, zda nedošlo k jeho poškození! VÝMĚNA KARTÁČU Podle četnosti používání robota musí být použité kartáče vyměněny. Opotřebované kartáče negativně ovlivňují čistící funkci, šplhání po svislých stěnách i celkový výkon robota. a) Uvolněte šrouby na jedné boční straně a sejměte boční víko (7a) b) Po sejmutí bočního víka vyjměte váleček. c) Sejměte krytku válečku a stáhněte opotřebované kartáče (8a) d) Nasaďte nové kartáče na šestihranný váleček a zajistěte krytkou. e) Nasaďte váleček zpět a přišroubujte boční víko. DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ! 1. Filtrační vak vyčistěte okamžitě po vytažení vysavače z bazénu. Pokud ho necháte uschnout, stává se nepoužitelný, protože ztratí svoji filtrační schopnost. 2. Opotřebované kartáče vyměňte, nebo nechte vyměnit odborným servisem firmy Hydroservis, abyste zajistili maximální účinnost čistění. 3. Pokud v bazénu používáte sypké chemikálie, doporučujeme pro jejich aplikaci používat automatické nebo poloautomatické dávkovače, aby se zamezilo tvorbě usazenin. Nespouštějte robota, dokud se nerozpustí všechny chemikálie, aby nedošlo k ucpání filtračního vaku. 4. Zařízení je určeno k tomu, aby bylo provozováno ve vodě, jejíž kvalita odpovídá směrnici 48/78 Směrnice pro zřizování a provoz bazénů s recirkulací vody. 5. maximální teplota, při které může být vysavač používán je 32 o C. Doporučená teplota je o C. 6. Je nutné si uvědomit, že vysoké nebo naopak nízké teploty, případně vysoké koncentrace chemikálií zkracují životnost některých dílů vysavače (pásů, kartáčů,.) 7. Krabici, ve které Vám byl ROBOT dodán si ponechejte pro případ záruční nebo pozáruční opravy. K opravě zasílejte vysavač v této originální krabici.

12 ZÁRUKA Při dodržení způsobu používání v této dokumentaci ručíme, že výrobek bude mít po celou dobu záruky vlastnosti stanovené příslušnými normami a údaji uvedenými v této dokumentaci po dobu 24 měsíců ode dne prodeje, vyskytne-li se v záruční době vada, která nebyla způsobena uživatelem ani neodvratnou událostí (na př. živelnou pohromou), bude zařízení bezplatně opraveno za předpokladu, že: - od doby prodeje do doby reklamace neuplynulo více než 24 měsíců. - byl používán pouze originální transformátor - při obsluze byly dodržovány podmínky uvedené v této dokumentaci - zařízení nebylo násilně mechanicky poškozeno - na výrobku nebyly provedeny žádné úpravy, opravy nebo neoprávněná manipulace - zařízení nebylo spuštěno na sucho (pro tento případ je zařízení vybaveno pamětí) - nebylo provozováno více než 500 pracovních cyklů (odpovídá běžnému provozu po dobu 4 roků) Záruční doba se prodlužuje o dobu, v níž byl výrobek v záruční opravě. Tento návod slouží jako záruční list. Datum prodeje... Hydroservis, s. r. o.

13 NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE Děkujeme za koupi našeho produktu. Doufáme, že Vám bude tento špičkový výrobek sloužit dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti. Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě.

14 Toto elektronické zařízení slouží k čistění dna i stěn bazénu do maximálního rozměru 12 x 5 x 2 m. Je napájeno el. proudem se síťovým napětím 230 V, které je transformováno na provozní napětí 12 V. Transformátor není v provedení do mokra a proto je nutné jej umístit nejméně 3 m od okraje bazénu (viz obr. 1). Zásuvka pro zapojení ROBOTU je konstruována tak, že se nedá zapojit do síťového napětí. Zařízení se skládá ze tří dílů: 1. Vlastní ROBOT s přípojným kabelem. 2. Transformátor 220 / 12 V 3. Transportní vozík k převozu robota. Instrukce pro provoz robota madlo na přenos aretace madla boční kryt hnací řemen čistící kartáče Obrázek 1: Popis robotu Zprovoznění robota: 1. Umístěte transformátor alespoň 3 m od bazénu (obr. 1). 2. Zapojte jednotku do transformátoru. 3. Rozmotejte přívodní kabel (obr. 3). Obrázek 2 4. Pro řádný chod robota je třeba, aby bylo madlo diagonálně zafixované. Zatlačte na jistící mechanismus a madlo posuňte na předposlední zářez. Poté jistící mechanismus uvolněte. Stejně postupujte i na druhé straně. (obr. 5)

15 Obrázek 4 5. Ponořte jednotku do vody a počkejte, až z jednotky vybublá vzduch. Pokud se robot otočí na bok, chvíli jej podržte pod vodou ve vodorovné poloze pásy dolů. Poté jej nechte klesnout ke dnu a kabel rovnoměrně rozložte po hladině. 6. kabel zapojte do transformátoru. Ubezpečte, že je správně zapojen. Transformátor připojte do sítě (ochranný FI jistič). Svítící dioda ukazuje, že je systém zapojen a robot zahajuje čistící program. Systém počítá započaté čistící cykly. Počitadlo může být vynulováno pouze v autorizovaném servisu. Obrázek 3 UPOZORNĚNÍ: Nepouštějte robor na suchu to může způsobit vážné poškození těsnění motoru čerpadla a ztrátu nároku na bezplatnou opravu! Robot můžete zapnout, až když bude zcela ponořen do vody! Po každém čistícím cyklu ponechejte Robot ještě cca min ve vodě, aby mohl motor a hnací řemen zchladnout. Neuchovávejte ovšem Robot ve vodě, nýbrž na dodávaném transportním vozíku. Robot se nesmí používat, pokud se ve vodě někdo nachází! TRANSFORMÁTOR 1. Spojte zástrčku (A) se zásuvkou transformátoru (B) tak aby do sebe zapadly (pero drážka). 2. Zatlačte zcela zástrčku do zásuvky transformátoru. 3. Jakmile je zástrčka úplně zasunuta do zásuvky, pootočte zástrčkou doprava, aby zaklapla. 4. Pro vytažení nejprve pootočte zástrčkou doleva a potom ji vytáhněte. a. toto světlo signalizuje, že přístroj pracuje. b. zeleným tlačítkem přístroj zapnete c. červeným tlačítkem přístroj vypnete.

16 Upozornění: Po každém čistícím cyklu se robot automaticky vypne. Pokud jej chcete vypnout během čistícího cyklu, zmáčkněte červené tlačítko. Světlo ukazující chod přístroje zmizí a signalizuje, že robot ukončil provoz. UPOZORNĚNÍ: Robota po dobu nečinnosti uchovávejte na vozíku v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla a slunečního záření při teplotě 5 45 o C. NÁVOD NA ČISTĚNÍ ROBOTA: 1. Čistěte filtrační vak po každém čistícím cyklu. 2. Vypněte transformátor a odpojte přístroj ze sítě. Vyjměte vysavač z vody a položte jej horní stranou na měkkou podložku (4a). NIKDY nevytahujte robota z vody tahem za kabel! 3. Uvolněte zajišťovací západku na spodku tělesa robota (4b a 4c) a vyjměte víko sání s filtračním vakem (4d). 4. Stáhněte filtrační vak z víka a opláchněte ho důkladně hadicí nebo v nádrži s vodou (5). Čistící vak lze také vyprat v pračce při normálním programu pro syntetické tkaniny (do 30 o C), bez použití pracích prostředků. 5. Natáhněte filtrační vak na víko. Nášivka vaku musí být umístěna vně vaku (5a). Jestli je vak vybaven fixačními sponami nezapomeňte je nasadit. 6. Nasaďte víko sání do tělesa vysavače a zajistěte ho zajišťovací západkou. Pokud máte potíže zasunout víko sání do tělesa vysavače, máte filtrační vak špatně nasazený.

17 PRAVIDELNÉ ODSTRAŇOVÁNÍ NEČISTOT Z POHYBLIVÝCH ČÁSTÍ VYSAVAČE. Prohlédněte horní otvor vysavače, abyste se přesvědčili, že turbína není zablokovaná nečistotami nebo vlasy. Turbínku můžete vyjmout pomalým otáčením proti směru hodinových ručiček a očistit ji. Nezapomeňte občas odstranit všechny nečistoty nahromaděné mezi pásy a na válcích. KABEL Při dlouhodobém používání robota se může kabel k vysavači zkroutit. Je to způsobeno tím, že pravidelně neměníte polohu držáku s plováky! Pokud kabel vytáhnete z transformátoru, můžete jej vytočit na opačnou stranu. UPOZORNĚNÍ: Kabel je nutné pravidelně kontrolovat, zda nedošlo k jeho poškození! VÝMĚNA KARTÁČU Podle četnosti používání robota musí být použité kartáče vyměněny. Opotřebované kartáče negativně ovlivňují čistící funkci, šplhání po svislých stěnách i celkový výkon robota. a) Uvolněte šrouby na jedné boční straně a sejměte boční víko (7a) b) Po sejmutí bočního víka vyjměte váleček. c) Sejměte krytku válečku a stáhněte opotřebované kartáče (8a) d) Nasaďte nové kartáče na šestihranný váleček a zajistěte krytkou. e) Nasaďte váleček zpět a přišroubujte boční víko. DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ! 1. Filtrační vak vyčistěte okamžitě po vytažení vysavače z bazénu. Pokud ho necháte uschnout, stává se nepoužitelný, protože ztratí svoji filtrační schopnost. 2. Opotřebované kartáče vyměňte, nebo nechte vyměnit odborným servisem firmy Hydroservis, abyste zajistili maximální účinnost čistění. 3. Pokud v bazénu používáte sypké chemikálie, doporučujeme pro jejich aplikaci používat automatické nebo poloautomatické dávkovače, aby se zamezilo tvorbě usazenin. Nespouštějte robota, dokud se nerozpustí všechny chemikálie, aby nedošlo k ucpání filtračního vaku. 4. Zařízení je určeno k tomu, aby bylo provozováno ve vodě, jejíž kvalita odpovídá směrnici 48/78 Směrnice pro zřizování a provoz bazénů s recirkulací vody. 5. maximální teplota, při které může být vysavač používán je 32 o C. Doporučená teplota je o C. 6. Je nutné si uvědomit, že vysoké nebo naopak nízké teploty, případně vysoké koncentrace chemikálií zkracují životnost některých dílů vysavače (pásů, kartáčů,.) 7. Krabici, ve které Vám byl ROBOT dodán si ponechejte pro případ záruční nebo pozáruční opravy. K opravě zasílejte vysavač v této originální krabici.

18 ZÁRUKA Při dodržení způsobu používání v této dokumentaci ručíme, že výrobek bude mít po celou dobu záruky vlastnosti stanovené příslušnými normami a údaji uvedenými v této dokumentaci po dobu 24 měsíců ode dne prodeje, vyskytne-li se v záruční době vada, která nebyla způsobena uživatelem ani neodvratnou událostí (na př. živelnou pohromou), bude zařízení bezplatně opraveno za předpokladu, že: - od doby prodeje do doby reklamace neuplynulo více než 24 měsíců. - byl používán pouze originální transformátor - při obsluze byly dodržovány podmínky uvedené v této dokumentaci - zařízení nebylo násilně mechanicky poškozeno - na výrobku nebyly provedeny žádné úpravy, opravy nebo neoprávněná manipulace - zařízení nebylo spuštěno na sucho (pro tento případ je zařízení vybaveno pamětí) - nebylo provozováno více než 500 pracovních cyklů (odpovídá běžnému provozu po dobu 4 roků) Záruční doba se prodlužuje o dobu, v níž byl výrobek v záruční opravě. Tento návod slouží jako záruční list. Datum prodeje... Hydroservis, s. r. o.

19 NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE Děkujeme za koupi našeho produktu. Doufáme, že Vám bude tento špičkový výrobek sloužit dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti. Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě.

20 Toto elektronické zařízení slouží k čistění dna i stěn bazénu do maximálního rozměru 12 x 5 x 2 m. Je napájeno el. proudem se síťovým napětím 230 V, které je transformováno na provozní napětí 12 V. Transformátor není v provedení do mokra a proto je nutné jej umístit nejméně 3 m od okraje bazénu (viz obr. 1). Zásuvka pro zapojení ROBOTU je konstruována tak, že se nedá zapojit do síťového napětí. Zařízení se skládá ze tří dílů: 1. Vlastní ROBOT s přípojným kabelem. 2. Transformátor 220 / 12 V 3. Transportní vozík k převozu robota. Instrukce pro provoz robota madlo na přenos aretace madla boční kryt hnací řemen čistící kartáče Obrázek 1: Popis robotu Zprovoznění robota: 1. Umístěte transformátor alespoň 3 m od bazénu (obr. 1). 2. Zapojte jednotku do transformátoru. 3. Rozmotejte přívodní kabel (obr. 3). Obrázek 2 4. Pro řádný chod robota je třeba, aby bylo madlo diagonálně zafixované. Zatlačte na jistící mechanismus a madlo posuňte na předposlední zářez. Poté jistící mechanismus uvolněte. Stejně postupujte i na druhé straně. (obr. 5)

21 Obrázek 4 5. Ponořte jednotku do vody a počkejte, až z jednotky vybublá vzduch. Pokud se robot otočí na bok, chvíli jej podržte pod vodou ve vodorovné poloze pásy dolů. Poté jej nechte klesnout ke dnu a kabel rovnoměrně rozložte po hladině. 6. kabel zapojte do transformátoru. Ubezpečte, že je správně zapojen. Transformátor připojte do sítě (ochranný FI jistič). Svítící dioda ukazuje, že je systém zapojen a robot zahajuje čistící program. Systém počítá započaté čistící cykly. Počitadlo může být vynulováno pouze v autorizovaném servisu. Obrázek 3 UPOZORNĚNÍ: Nepouštějte robor na suchu to může způsobit vážné poškození těsnění motoru čerpadla a ztrátu nároku na bezplatnou opravu! Robot můžete zapnout, až když bude zcela ponořen do vody! Po každém čistícím cyklu ponechejte Robot ještě cca min ve vodě, aby mohl motor a hnací řemen zchladnout. Neuchovávejte ovšem Robot ve vodě, nýbrž na dodávaném transportním vozíku. Robot se nesmí používat, pokud se ve vodě někdo nachází! TRANSFORMÁTOR 1. Spojte zástrčku (A) se zásuvkou transformátoru (B) tak aby do sebe zapadly (pero drážka). 2. Zatlačte zcela zástrčku do zásuvky transformátoru. 3. Jakmile je zástrčka úplně zasunuta do zásuvky, pootočte zástrčkou doprava, aby zaklapla. 4. Pro vytažení nejprve pootočte zástrčkou doleva a potom ji vytáhněte. a. toto světlo signalizuje, že přístroj pracuje. b. zeleným tlačítkem přístroj zapnete c. červeným tlačítkem přístroj vypnete.

22 Upozornění: Po každém čistícím cyklu se robot automaticky vypne. Pokud jej chcete vypnout během čistícího cyklu, zmáčkněte červené tlačítko. Světlo ukazující chod přístroje zmizí a signalizuje, že robot ukončil provoz. UPOZORNĚNÍ: Robota po dobu nečinnosti uchovávejte na vozíku v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla a slunečního záření při teplotě 5 45 o C. NÁVOD NA ČISTĚNÍ ROBOTA: 1. Čistěte filtrační vak po každém čistícím cyklu. 2. Vypněte transformátor a odpojte přístroj ze sítě. Vyjměte vysavač z vody a položte jej horní stranou na měkkou podložku (4a). NIKDY nevytahujte robota z vody tahem za kabel! 3. Uvolněte zajišťovací západku na spodku tělesa robota (4b a 4c) a vyjměte víko sání s filtračním vakem (4d). 4. Stáhněte filtrační vak z víka a opláchněte ho důkladně hadicí nebo v nádrži s vodou (5). Čistící vak lze také vyprat v pračce při normálním programu pro syntetické tkaniny (do 30 o C), bez použití pracích prostředků. 5. Natáhněte filtrační vak na víko. Nášivka vaku musí být umístěna vně vaku (5a). Jestli je vak vybaven fixačními sponami nezapomeňte je nasadit. 6. Nasaďte víko sání do tělesa vysavače a zajistěte ho zajišťovací západkou. Pokud máte potíže zasunout víko sání do tělesa vysavače, máte filtrační vak špatně nasazený.

23 PRAVIDELNÉ ODSTRAŇOVÁNÍ NEČISTOT Z POHYBLIVÝCH ČÁSTÍ VYSAVAČE. Prohlédněte horní otvor vysavače, abyste se přesvědčili, že turbína není zablokovaná nečistotami nebo vlasy. Turbínku můžete vyjmout pomalým otáčením proti směru hodinových ručiček a očistit ji. Nezapomeňte občas odstranit všechny nečistoty nahromaděné mezi pásy a na válcích. KABEL Při dlouhodobém používání robota se může kabel k vysavači zkroutit. Je to způsobeno tím, že pravidelně neměníte polohu držáku s plováky! Pokud kabel vytáhnete z transformátoru, můžete jej vytočit na opačnou stranu. UPOZORNĚNÍ: Kabel je nutné pravidelně kontrolovat, zda nedošlo k jeho poškození! VÝMĚNA KARTÁČU Podle četnosti používání robota musí být použité kartáče vyměněny. Opotřebované kartáče negativně ovlivňují čistící funkci, šplhání po svislých stěnách i celkový výkon robota. a) Uvolněte šrouby na jedné boční straně a sejměte boční víko (7a) b) Po sejmutí bočního víka vyjměte váleček. c) Sejměte krytku válečku a stáhněte opotřebované kartáče (8a) d) Nasaďte nové kartáče na šestihranný váleček a zajistěte krytkou. e) Nasaďte váleček zpět a přišroubujte boční víko. DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ! 1. Filtrační vak vyčistěte okamžitě po vytažení vysavače z bazénu. Pokud ho necháte uschnout, stává se nepoužitelný, protože ztratí svoji filtrační schopnost. 2. Opotřebované kartáče vyměňte, nebo nechte vyměnit odborným servisem firmy Hydroservis, abyste zajistili maximální účinnost čistění. 3. Pokud v bazénu používáte sypké chemikálie, doporučujeme pro jejich aplikaci používat automatické nebo poloautomatické dávkovače, aby se zamezilo tvorbě usazenin. Nespouštějte robota, dokud se nerozpustí všechny chemikálie, aby nedošlo k ucpání filtračního vaku. 4. Zařízení je určeno k tomu, aby bylo provozováno ve vodě, jejíž kvalita odpovídá směrnici 48/78 Směrnice pro zřizování a provoz bazénů s recirkulací vody. 5. maximální teplota, při které může být vysavač používán je 32 o C. Doporučená teplota je o C. 6. Je nutné si uvědomit, že vysoké nebo naopak nízké teploty, případně vysoké koncentrace chemikálií zkracují životnost některých dílů vysavače (pásů, kartáčů,.) 7. Krabici, ve které Vám byl ROBOT dodán si ponechejte pro případ záruční nebo pozáruční opravy. K opravě zasílejte vysavač v této originální krabici.

24 ZÁRUKA Při dodržení způsobu používání v této dokumentaci ručíme, že výrobek bude mít po celou dobu záruky vlastnosti stanovené příslušnými normami a údaji uvedenými v této dokumentaci po dobu 24 měsíců ode dne prodeje, vyskytne-li se v záruční době vada, která nebyla způsobena uživatelem ani neodvratnou událostí (na př. živelnou pohromou), bude zařízení bezplatně opraveno za předpokladu, že: - od doby prodeje do doby reklamace neuplynulo více než 24 měsíců. - byl používán pouze originální transformátor - při obsluze byly dodržovány podmínky uvedené v této dokumentaci - zařízení nebylo násilně mechanicky poškozeno - na výrobku nebyly provedeny žádné úpravy, opravy nebo neoprávněná manipulace - zařízení nebylo spuštěno na sucho (pro tento případ je zařízení vybaveno pamětí) - nebylo provozováno více než 500 pracovních cyklů (odpovídá běžnému provozu po dobu 4 roků) Záruční doba se prodlužuje o dobu, v níž byl výrobek v záruční opravě. Tento návod slouží jako záruční list. Datum prodeje... Hydroservis, s. r. o.

25 NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE Děkujeme za koupi našeho produktu. Doufáme, že Vám bude tento špičkový výrobek sloužit dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti. Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě.

26 Toto elektronické zařízení slouží k čistění dna i stěn bazénu do maximálního rozměru 12 x 5 x 2 m. Je napájeno el. proudem se síťovým napětím 230 V, které je transformováno na provozní napětí 12 V. Transformátor není v provedení do mokra a proto je nutné jej umístit nejméně 3 m od okraje bazénu (viz obr. 1). Zásuvka pro zapojení ROBOTU je konstruována tak, že se nedá zapojit do síťového napětí. Zařízení se skládá ze tří dílů: 1. Vlastní ROBOT s přípojným kabelem. 2. Transformátor 220 / 12 V 3. Transportní vozík k převozu robota. Instrukce pro provoz robota madlo na přenos aretace madla boční kryt hnací řemen čistící kartáče Obrázek 1: Popis robotu Zprovoznění robota: 1. Umístěte transformátor alespoň 3 m od bazénu (obr. 1). 2. Zapojte jednotku do transformátoru. 3. Rozmotejte přívodní kabel (obr. 3). Obrázek 2 4. Pro řádný chod robota je třeba, aby bylo madlo diagonálně zafixované. Zatlačte na jistící mechanismus a madlo posuňte na předposlední zářez. Poté jistící mechanismus uvolněte. Stejně postupujte i na druhé straně. (obr. 5)

27 Obrázek 4 5. Ponořte jednotku do vody a počkejte, až z jednotky vybublá vzduch. Pokud se robot otočí na bok, chvíli jej podržte pod vodou ve vodorovné poloze pásy dolů. Poté jej nechte klesnout ke dnu a kabel rovnoměrně rozložte po hladině. 6. kabel zapojte do transformátoru. Ubezpečte, že je správně zapojen. Transformátor připojte do sítě (ochranný FI jistič). Svítící dioda ukazuje, že je systém zapojen a robot zahajuje čistící program. Systém počítá započaté čistící cykly. Počitadlo může být vynulováno pouze v autorizovaném servisu. Obrázek 3 UPOZORNĚNÍ: Nepouštějte robor na suchu to může způsobit vážné poškození těsnění motoru čerpadla a ztrátu nároku na bezplatnou opravu! Robot můžete zapnout, až když bude zcela ponořen do vody! Po každém čistícím cyklu ponechejte Robot ještě cca min ve vodě, aby mohl motor a hnací řemen zchladnout. Neuchovávejte ovšem Robot ve vodě, nýbrž na dodávaném transportním vozíku. Robot se nesmí používat, pokud se ve vodě někdo nachází! TRANSFORMÁTOR 1. Spojte zástrčku (A) se zásuvkou transformátoru (B) tak aby do sebe zapadly (pero drážka). 2. Zatlačte zcela zástrčku do zásuvky transformátoru. 3. Jakmile je zástrčka úplně zasunuta do zásuvky, pootočte zástrčkou doprava, aby zaklapla. 4. Pro vytažení nejprve pootočte zástrčkou doleva a potom ji vytáhněte. a. toto světlo signalizuje, že přístroj pracuje. b. zeleným tlačítkem přístroj zapnete c. červeným tlačítkem přístroj vypnete.

28 Upozornění: Po každém čistícím cyklu se robot automaticky vypne. Pokud jej chcete vypnout během čistícího cyklu, zmáčkněte červené tlačítko. Světlo ukazující chod přístroje zmizí a signalizuje, že robot ukončil provoz. UPOZORNĚNÍ: Robota po dobu nečinnosti uchovávejte na vozíku v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla a slunečního záření při teplotě 5 45 o C. NÁVOD NA ČISTĚNÍ ROBOTA: 1. Čistěte filtrační vak po každém čistícím cyklu. 2. Vypněte transformátor a odpojte přístroj ze sítě. Vyjměte vysavač z vody a položte jej horní stranou na měkkou podložku (4a). NIKDY nevytahujte robota z vody tahem za kabel! 3. Uvolněte zajišťovací západku na spodku tělesa robota (4b a 4c) a vyjměte víko sání s filtračním vakem (4d). 4. Stáhněte filtrační vak z víka a opláchněte ho důkladně hadicí nebo v nádrži s vodou (5). Čistící vak lze také vyprat v pračce při normálním programu pro syntetické tkaniny (do 30 o C), bez použití pracích prostředků. 5. Natáhněte filtrační vak na víko. Nášivka vaku musí být umístěna vně vaku (5a). Jestli je vak vybaven fixačními sponami nezapomeňte je nasadit. 6. Nasaďte víko sání do tělesa vysavače a zajistěte ho zajišťovací západkou. Pokud máte potíže zasunout víko sání do tělesa vysavače, máte filtrační vak špatně nasazený.

29 PRAVIDELNÉ ODSTRAŇOVÁNÍ NEČISTOT Z POHYBLIVÝCH ČÁSTÍ VYSAVAČE. Prohlédněte horní otvor vysavače, abyste se přesvědčili, že turbína není zablokovaná nečistotami nebo vlasy. Turbínku můžete vyjmout pomalým otáčením proti směru hodinových ručiček a očistit ji. Nezapomeňte občas odstranit všechny nečistoty nahromaděné mezi pásy a na válcích. KABEL Při dlouhodobém používání robota se může kabel k vysavači zkroutit. Je to způsobeno tím, že pravidelně neměníte polohu držáku s plováky! Pokud kabel vytáhnete z transformátoru, můžete jej vytočit na opačnou stranu. UPOZORNĚNÍ: Kabel je nutné pravidelně kontrolovat, zda nedošlo k jeho poškození! VÝMĚNA KARTÁČU Podle četnosti používání robota musí být použité kartáče vyměněny. Opotřebované kartáče negativně ovlivňují čistící funkci, šplhání po svislých stěnách i celkový výkon robota. a) Uvolněte šrouby na jedné boční straně a sejměte boční víko (7a) b) Po sejmutí bočního víka vyjměte váleček. c) Sejměte krytku válečku a stáhněte opotřebované kartáče (8a) d) Nasaďte nové kartáče na šestihranný váleček a zajistěte krytkou. e) Nasaďte váleček zpět a přišroubujte boční víko. DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ! 1. Filtrační vak vyčistěte okamžitě po vytažení vysavače z bazénu. Pokud ho necháte uschnout, stává se nepoužitelný, protože ztratí svoji filtrační schopnost. 2. Opotřebované kartáče vyměňte, nebo nechte vyměnit odborným servisem firmy Hydroservis, abyste zajistili maximální účinnost čistění. 3. Pokud v bazénu používáte sypké chemikálie, doporučujeme pro jejich aplikaci používat automatické nebo poloautomatické dávkovače, aby se zamezilo tvorbě usazenin. Nespouštějte robota, dokud se nerozpustí všechny chemikálie, aby nedošlo k ucpání filtračního vaku. 4. Zařízení je určeno k tomu, aby bylo provozováno ve vodě, jejíž kvalita odpovídá směrnici 48/78 Směrnice pro zřizování a provoz bazénů s recirkulací vody. 5. maximální teplota, při které může být vysavač používán je 32 o C. Doporučená teplota je o C. 6. Je nutné si uvědomit, že vysoké nebo naopak nízké teploty, případně vysoké koncentrace chemikálií zkracují životnost některých dílů vysavače (pásů, kartáčů,.) 7. Krabici, ve které Vám byl ROBOT dodán si ponechejte pro případ záruční nebo pozáruční opravy. K opravě zasílejte vysavač v této originální krabici.

30 ZÁRUKA Při dodržení způsobu používání v této dokumentaci ručíme, že výrobek bude mít po celou dobu záruky vlastnosti stanovené příslušnými normami a údaji uvedenými v této dokumentaci po dobu 24 měsíců ode dne prodeje, vyskytne-li se v záruční době vada, která nebyla způsobena uživatelem ani neodvratnou událostí (na př. živelnou pohromou), bude zařízení bezplatně opraveno za předpokladu, že: - od doby prodeje do doby reklamace neuplynulo více než 24 měsíců. - byl používán pouze originální transformátor - při obsluze byly dodržovány podmínky uvedené v této dokumentaci - zařízení nebylo násilně mechanicky poškozeno - na výrobku nebyly provedeny žádné úpravy, opravy nebo neoprávněná manipulace - zařízení nebylo spuštěno na sucho (pro tento případ je zařízení vybaveno pamětí) - nebylo provozováno více než 500 pracovních cyklů (odpovídá běžnému provozu po dobu 4 roků) Záruční doba se prodlužuje o dobu, v níž byl výrobek v záruční opravě. Tento návod slouží jako záruční list. Datum prodeje... Hydroservis, s. r. o.

MARIMEX CZ s.r.o. Dolphin 2001, 3001

MARIMEX CZ s.r.o. Dolphin 2001, 3001 MARIMEX CZ s.r.o. * Bazény a příslušenství* Libušská 264, Praha 4 - Libuš, 142 00 * Vířivé vany * Tel: 241727828, 30 l. 232 Fax: 261711056 * Sauny * Dolphin 2001, 3001 návod na použití automatického vysavače

Více

DOLPHIN Moby. - instalační a uživatelský návod na použití verze 02

DOLPHIN Moby. - instalační a uživatelský návod na použití verze 02 DOLPHIN Moby - instalační a uživatelský návod na použití verze 02 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

- instalační a uživatelský návod na použití.

- instalační a uživatelský návod na použití. DOLPHIN E10 instalační a uživatelský návod na použití Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.4 Údržba 2.4.1.

Více

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 DOLPHIN SUPREME M3 - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

DOLPHIN SPRING. - instalační a uživatelský návod na použití verze 01

DOLPHIN SPRING. - instalační a uživatelský návod na použití verze 01 DOLPHIN SPRING - instalační a uživatelský návod na použití verze 01 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

Dolphin 2001, 3001. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 07

Dolphin 2001, 3001. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 07 Dolphin 2001, 3001 - instalační a uživatelský návod na použití, verze 07 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

DOLPHIN E20. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 05

DOLPHIN E20. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 05 DOLPHIN E20 instalační a uživatelský návod na použití, verze 05 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.4 Údržba

Více

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 07

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 07 DOLPHIN SUPREME M3 - instalační a uživatelský návod na použití verze 07 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Dolphin Supreme M4. - instalační a uživatelský návod na použití

Dolphin Supreme M4. - instalační a uživatelský návod na použití Dolphin Supreme M4 - instalační a uživatelský návod na použití Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

Dolphin 2001. - instalační a uživatelský návod na použití verze 02

Dolphin 2001. - instalační a uživatelský návod na použití verze 02 Dolphin 2001 - instalační a uživatelský návod na použití verze 02 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

DOLPHIN Moby. - instalační a uživatelský návod na použití verze 09

DOLPHIN Moby. - instalační a uživatelský návod na použití verze 09 DOLPHIN Moby - instalační a uživatelský návod na použití verze 09 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

DOLPHIN GALAXY. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze MTF_2

DOLPHIN GALAXY. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze MTF_2 DOLPHIN GALAXY - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze MTF_2 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení

Více

DOLPHIN GALAXY. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze MTF_2

DOLPHIN GALAXY. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze MTF_2 DOLPHIN GALAXY - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze MTF_2 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení

Více

DOLPHIN W20. - instalační a uživatelský návod na použití

DOLPHIN W20. - instalační a uživatelský návod na použití DOLPHIN W20 - instalační a uživatelský návod na použití Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1. Kartáče

Více

Dolphin instalační a uživatelský návod na použití. verze 14

Dolphin instalační a uživatelský návod na použití. verze 14 Dolphin 2001 instalační a uživatelský návod na použití verze 14 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 03

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 03 DOLPHIN SUPREME M3 - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 03 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení

Více

DOLPHIN SPRING. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 06

DOLPHIN SPRING. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 06 DOLPHIN SPRING instalační a uživatelský návod na použití verze 06 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

AUTOMATICKÝ VYSAVAČ GALAXY INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA I

AUTOMATICKÝ VYSAVAČ GALAXY INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA I AUTOMATICKÝ VYSAVAČ GALAXY INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA I Technické parametry bazénového vysavače GALAXY Primární napětí 230 V / 50 Hz Sekundární napětí 24 V Kabel délky 17 m Hmotnost vysavače 3,03

Více

DOLPHIN GALAXY. - instalační a uživatelský návod na použití verze 13

DOLPHIN GALAXY. - instalační a uživatelský návod na použití verze 13 DOLPHIN GALAXY instalační a uživatelský návod na použití verze 13 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 09

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 09 DOLPHIN SUPREME M3 - instalační a uživatelský návod na použití verze 09 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

DOLPHIN E20. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 06

DOLPHIN E20. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 06 DOLPHIN E20 instalační a uživatelský návod na použití verze 06 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.4 Údržba

Více

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 02

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 02 DOLPHIN SUPREME M3 - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 02 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení

Více

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 09

DOLPHIN SUPREME M3. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 09 DOLPHIN SUPREME M3 - instalační a uživatelský návod na použití verze 09 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

DOLPHIN S instalační a uživatelský návod na použití. verze 02

DOLPHIN S instalační a uživatelský návod na použití. verze 02 DOLPHIN S200 instalační a uživatelský návod na použití verze 02 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.4 Údržba

Více

DOLPHIN GALAXY - instalační a uživatelský návod na použití verze 13

DOLPHIN GALAXY - instalační a uživatelský návod na použití verze 13 DOLPHIN GALAXY - instalační a uživatelský návod na použití verze 13 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

DOLPHIN SPRING. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 07

DOLPHIN SPRING. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 07 DOLPHIN SPRING instalační a uživatelský návod na použití verze 07 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

Návod k bazénovému vysavače XTREME

Návod k bazénovému vysavače XTREME Návod k bazénovému vysavače XTREME Vážení zákazníci. Děkujeme vám, že jste si vybrali k čištění bazénu právě náš produkt. Věříme, že se budete těšit z používání vašeho nového robota k údržbě bazénu, aby

Více

Dolphin D 2002 PLUS. - instalační a uživatelský návod na použití verze 11

Dolphin D 2002 PLUS. - instalační a uživatelský návod na použití verze 11 Dolphin D 2002 PLUS - instalační a uživatelský návod na použití verze 11 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Dolphin 2002, 3002. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list

Dolphin 2002, 3002. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list Dolphin 2002, 3002 - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD A NÁVOD K OBSLUZE K FILTRAČNÍM ZAŘÍZENÍM EF 406/508/511

MONTÁŽNÍ NÁVOD A NÁVOD K OBSLUZE K FILTRAČNÍM ZAŘÍZENÍM EF 406/508/511 1 MONTÁŽNÍ NÁVOD A NÁVOD K OBSLUZE K FILTRAČNÍM ZAŘÍZENÍM EF 406/508/511 Pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě. 2 SOUČÁSTI FILTRU Podstavec Nádoba Víko s šesticestným ventilem,

Více

Dolphin Wave 100 instalační a uživatelský návod na použití

Dolphin Wave 100 instalační a uživatelský návod na použití Dolphin Wave 100 instalační a uživatelský návod na použití Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1. Madlo

Více

Dolphin Supreme M5. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04

Dolphin Supreme M5. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Dolphin Supreme M5 - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Dolphin D2002 Plus. - instalační a uživatelský návod na použití verze 03

Dolphin D2002 Plus. - instalační a uživatelský návod na použití verze 03 Dolphin D2002 Plus - instalační a uživatelský návod na použití verze 03 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

NÁVOD K OBSLUZE NA AUTOMATICKÝ ROBOT ROBOKLEEN plus

NÁVOD K OBSLUZE NA AUTOMATICKÝ ROBOT ROBOKLEEN plus 1 NÁVOD K OBSLUZE NA AUTOMATICKÝ ROBOT ROBOKLEEN plus Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě. 2 Upozornění: Riziko ohně, elektrického výboje, zranění a poškození

Více

Dolphin D3002 PRO-X 2

Dolphin D3002 PRO-X 2 Dolphin D3002 PRO-X 2 - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 07 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3

Více

Dolphin Supreme M5 BIO

Dolphin Supreme M5 BIO Dolphin Supreme M5 BIO - instalační a uživatelský návod na použití verze 01 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Dolphin D2002 Plus. instalační a uživatelský návod na použití. verze 12

Dolphin D2002 Plus. instalační a uživatelský návod na použití. verze 12 Dolphin D2002 Plus instalační a uživatelský návod na použití verze 12 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Dolphin 2x2 Pro GYRO. - instalační a uživatelský návod na použití

Dolphin 2x2 Pro GYRO. - instalační a uživatelský návod na použití Dolphin 2x2 Pro GYRO - instalační a uživatelský návod na použití Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

Dolphin D instalační a uživatelský návod na použití, verze 03

Dolphin D instalační a uživatelský návod na použití, verze 03 Dolphin D 6002 - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

DOLPHIN S300i. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 08

DOLPHIN S300i. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 08 DOLPHIN S300i - instalační a uživatelský návod na použití verze 08 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1

Více

Dolphin D 2002 PLUS. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 05

Dolphin D 2002 PLUS. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 05 Dolphin D 2002 PLUS - instalační a uživatelský návod na použití, verze 05 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače EASYKLEEN

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače EASYKLEEN Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače EASYKLEEN 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili plně automatický bazénový vysavač EasyKleen. EasyKleen je vhodný do většiny bazénů s maximálními

Více

NÁVOD K OBSLUZE NA AUTOMATICKÝ ROBOT CLIMBER

NÁVOD K OBSLUZE NA AUTOMATICKÝ ROBOT CLIMBER 1 NÁVOD K OBSLUZE NA AUTOMATICKÝ ROBOT CLIMBER Před použitím si pečlivě si prostudujte tento návod a uložte jej na bezpečném místě. 2 Upozornění: Riziko ohně, elektrického výboje, zranění a poškození Vašeho

Více

Dolphin D3002 PRO. - instalační a uživatelský návod na použití verze 06

Dolphin D3002 PRO. - instalační a uživatelský návod na použití verze 06 Dolphin D3002 PRO - instalační a uživatelský návod na použití verze 06 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Dolphin D instalační a uživatelský návod na použití verze 07

Dolphin D instalační a uživatelský návod na použití verze 07 Dolphin D 6002 - instalační a uživatelský návod na použití verze 07 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

Dolphin D2002 Plus. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 02

Dolphin D2002 Plus. - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 02 Dolphin D2002 Plus - instalační a uživatelský návod na použití, záruční list verze 02 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení

Více

DOLPHIN S300i. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 08

DOLPHIN S300i. - instalační a uživatelský návod na použití. verze 08 DOLPHIN S300i - instalační a uživatelský návod na použití verze 08 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1

Více

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies Česky 2 Návod k obsluze 8 14 20 26 32 38 Bedieningsinstructies BK 0012500 / REV PC Robotický čistič bazénů Nettoyeur de Piscine Automatischer Schwimmbeckenreiniger Limplafondos de Piscina Aspirador Automático

Více

ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71)

ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71) ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71) zlatá černá PANTONE 871 U PANTONE 426 U PROVOZNÍ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití zlatá černá DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PŘEČTĚTE SI A DODRŽUJTE

Více

Dolphin Supreme M400. instalační a uživatelský návod na použití. verze 03

Dolphin Supreme M400. instalační a uživatelský návod na použití. verze 03 Dolphin Supreme M400 instalační a uživatelský návod na použití verze 03 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu

Více

Vysavač prachu do automobilu Turbo. Obj. č.: 85 22 10

Vysavač prachu do automobilu Turbo. Obj. č.: 85 22 10 NÁVOD K OBSLUZE Verze 11/99 Vysavač prachu do automobilu Turbo Obj. č.: 85 22 10 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte

Více

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače SUPERKLEEN

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače SUPERKLEEN Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače SUPERKLEEN 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili plně automatický bazénový vysavač SuperKleen. SuperKleen je vhodný do většiny bazénů s maximálními

Více

Čerpadlo MINI DELFINO. Typ: M33, M50, M80, M100 MICRO DELFINO - M25. Uživatelský návod

Čerpadlo MINI DELFINO. Typ: M33, M50, M80, M100 MICRO DELFINO - M25. Uživatelský návod Čerpadlo MINI DELFINO Typ: M33, M50, M80, M100 MICRO DELFINO - M25 Uživatelský návod Použití: Pouze pro cirkulaci vody v bazénech. Návod pro instalaci: z praktických důvodů nainstalujte čerpadlo co nejblíže

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

DEEP Návod k obsluze a montáži

DEEP Návod k obsluze a montáži DEEP Návod k obsluze a montáži 1. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Před uvedením do provozu zkontrolujte, že: Elektrická síť je vybavena automatickým proudovým chráničem s jmenovitým proudem 30 ma a že je odpovídajícím

Více

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače. Dynamic Pro-X

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače. Dynamic Pro-X Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače Dynamic Pro-X 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili plně automatický bazénový vysavač Dynamic Pro-x. Dynamic Pro-x je vhodný do většiny bazénů

Více

ELEKTRICKÝ OHŘEV NÁVOD K POUŽITÍ. Aktualizováno 15.6.2012

ELEKTRICKÝ OHŘEV NÁVOD K POUŽITÍ. Aktualizováno 15.6.2012 Aktualizováno 15.6.2012 ELEKTRICKÝ OHŘEV Ohřev elektrický pro nadzemní bazény Model HT30220 230 V~, 50 Hz 3000 W, IP25 Max. teplota vody 35 C NÁVOD K POUŽITÍ 1 PŘED INSTALACÍ ČTĚTE A POSTUPUJTE PODLE VŠECH

Více

Aktualizováno 17.03.2015. Čistící sada INTEX Deluxe

Aktualizováno 17.03.2015. Čistící sada INTEX Deluxe Aktualizováno 17.03.2015 Čistící sada INTEX Deluxe 1 NEŽ ZAČNETE SE SAMOTNÝM POUŽÍVÁNÍM, POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K POUŽITÍ TÝKAJÍCÍ SE VŠECH SOUČÁSTÍ. TATO DŮLEŽITÁ DOPORUČENÍ SI PROSÍM USCHOVEJTE PRO

Více

SKIMMER 15 x 15 a 15 x 30 s tryskou

SKIMMER 15 x 15 a 15 x 30 s tryskou SKIMMER 15 x 15 a 15 x 30 s tryskou INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VERZE 31. 8. 2017 / REVIZE: 31. 8. 2017 CZ Obsah 1. Použití 3 2. Montáž 3 3. Pokyny pro provoz 4 4. Zazimování 4 5. Náhradní součásti

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

AUTOMATICKÝ VYSAVAČ BARACUDA

AUTOMATICKÝ VYSAVAČ BARACUDA AUTOMATICKÝ VYSAVAČ BARACUDA INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití 1. Montáž Vyndejte z krabice těleso vysavače i ostatní díly a přesvědčte se, že balení obsahovalo všechny komponenty.

Více

Poloautomatický bazénový vysavač T5 DUO. (s technologií BARACUDA ) Návod k použití

Poloautomatický bazénový vysavač T5 DUO. (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Platnost od 15.2.2013 No. 695 Poloautomatický bazénový vysavač T5 DUO (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Blahopřejeme Vám k zakoupení Vašeho nového vysavače vysavače ZODIAC T5 DUO. Společnost Zodiac

Více

Dirt Devil Fello & Friend Infinity VS8 Turbo ECO

Dirt Devil Fello & Friend Infinity VS8 Turbo ECO Dirt Devil Fello & Friend Infinity VS8 Turbo ECO Obsluha Vybalení 1. Vybalte přístroj a jeho příslušenství. 2. Překontrolujte, zda je obsah balení kompletní (viz obr. 1-4). Montáž UPOZORNĚNÍ! K montáži

Více

Odvlhčovač D 950 S. - uživatelský návod na použití, verze 02

Odvlhčovač D 950 S. - uživatelský návod na použití, verze 02 Odvlhčovač D 950 S - uživatelský návod na použití, verze 02 Obsah 1. Popis zařízení 1.1. Všeobecné údaje 1.2. Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1. Použití 2.2. Umístění a montáž 2.3. Příprava na spuštění

Více

Čistič vzduchu BAP 412

Čistič vzduchu BAP 412 ázdno Čistič vzduchu BAP 412 Návod k použití ČISTIČ VZDUCHU BAP 412 Přečtěte si tento Návod k použití! Návod po přečtení pečlivě uschovejte! Při správném používání a vhodné péči Vám tento čistič Bionaire

Více

NÁVOD K INSTALACI Světlo bazénové LED POOL. www.marimex.cz. Stěnové světlo 082012 INTERNETOVÝ

NÁVOD K INSTALACI Světlo bazénové LED POOL. www.marimex.cz. Stěnové světlo 082012 INTERNETOVÝ NÁVOD K INSTALACI Světlo bazénové LED POOL NEJVĚTŠÍ INTERNETOVÝ ETOV A OBCHOD S BAZÉNY Stěnové světlo 082012 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady...str. 3 2. Seznam dílů...str. 4 3. Montáž...str. 5 4.

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

AH S2 AM E. Odsavač par. Návod k instalaci a obsluze

AH S2 AM E. Odsavač par. Návod k instalaci a obsluze AH S2 AM E Odsavač par Návod k instalaci a obsluze AH S2 AM E Odsavač par Návod k instalaci a obsluze Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti MERLONI Elettrodomestici, spa.

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

(155) POOL LED LIGHT CZECH TRANSLATION. Návod k instalaci. Stěnové světlo na bazény. Stěnové světlo Intex 2010 TYTO INFORMACE USCHOVEJTE.

(155) POOL LED LIGHT CZECH TRANSLATION. Návod k instalaci. Stěnové světlo na bazény. Stěnové světlo Intex 2010 TYTO INFORMACE USCHOVEJTE. Stěnové světlo na bazény Návod k instalaci Stěnové světlo Intex 2010 Strana 1 Obsah: 1. Důležité bezpečnostní zásady str.3 2. Seznam dílů str.4 3. Montáž..str.4 4. Dlouhodobé uskladnění str.6 5. Průvodce

Více

TOPAZE od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA )

TOPAZE od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Platnost od 19.1.2004 No. 533 Automatický bazénový vysavač TOPAZE od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Blahopřejeme! Stal jste se vlastníkem automatického vysavače TOPAZE od firmy

Více

Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody.

Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody. Oster Bionaire toaleta odstraňující pachy Obsah balení: A. Základna B. Spodní kryt s poklopem C. Vrchní kryt D. Držák na lopatku E. Lopatka F. Předfiltr G. Pachový filtr H. Kryt ventilátoru I. Síťový kabel

Více

Odvlhčovač D 950 EH. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03

Odvlhčovač D 950 EH. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03 Odvlhčovač D 950 EH - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03 Obsah 1. Popis zařízení 1.1. Všeobecné údaje 1.2. Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1. Použití 2.2. Umístění a montáž 2.3.

Více

Automatický bazénový vysavač. Návod k obsluze a seznam součástek

Automatický bazénový vysavač. Návod k obsluze a seznam součástek Návod k obsluze Automatický bazénový vysavač Návod k obsluze a seznam součástek Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Doufáme, že vám náš bazénový vysavač na dlouhou dobu zpříjemní

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

AUTO POOL CLEANER. Uživatelská příručka k vysavači

AUTO POOL CLEANER. Uživatelská příručka k vysavači AUTO POOL CLEANER Uživatelská příručka k vysavači Použití tohoto návodu: Tento návod je překlad anglického manuálu, který je k vysavači přiložen. Vždy je uvedeno ke které straně anglického manuálu se český

Více

Poloautomatický bazénový vysavač. Kontiki 2. Návod k použití

Poloautomatický bazénový vysavač. Kontiki 2. Návod k použití Poloautomatický bazénový vysavač Kontiki 2 Návod k použití Blahopřejeme! Stal jste se vlastníkem automatického vysavače KONTIKI 2, speciálně konstruovaného pro nadzemní bazény a zapuštěné bazény s plochým

Více

AMCOR. Odvlhčovač D 1000. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03

AMCOR. Odvlhčovač D 1000. - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03 AMCOR Odvlhčovač D 1000 - instalační a uživatelský návod na použití, verze 03 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění a montáž 2.3 Příprava

Více

Quartzové topidlo TANSUN typ RIO 015

Quartzové topidlo TANSUN typ RIO 015 Quartzové topidlo TANSUN typ RIO 015 Návod k použití a instalaci Quartzové topidlo Rio 015 (dále jen topidlo) je určeno výhradně pro vnitřní prostředí. Vyzařuje příjemné teplo, které se přibližuje slunečnímu

Více

Vnější škody nahlásit okamžitě u dodavatele. Spojte se s vaší dodavatelskou firmou.

Vnější škody nahlásit okamžitě u dodavatele. Spojte se s vaší dodavatelskou firmou. Návod k obsluze KALOVÉ ČEPRADLO PONTEC Obj.č.: 572000 Obsah: Vybalení... 1 Rozsah dodávky... 2 Oblast použití... 2 Montáž, instalace (str. 32)... 2 Uvedení do provozu... 3 Důležité uživatelské pokyny...

Více

CENERIX ref. CEN003 NÁVOD K OBSLUZE 2 CENERIX 230 V 50 Hz 600W ref.cen003 1 Elektromotor CEP01 2 Vypínač CEP02 3 Krytka ventilátoru motoru CEP03 4 Filtr CEP04 5 Napájecí kabel CEP05 6 Páčka pro čištění

Více

Vnější filtr Dennerle Nano External Skimfilter. Kompaktní filtr pro akvária o objemu 30-112 litrů.

Vnější filtr Dennerle Nano External Skimfilter. Kompaktní filtr pro akvária o objemu 30-112 litrů. Vnější filtr Dennerle Nano External Skimfilter Kompaktní filtr pro akvária o objemu 30-112 litrů. 1. Bezpečnostní pokyny Pouze střídavý proud 230 V/ 50 Hz. Pouze k použití ve vnitřním prostředí. Všechny

Více

PÍSKOVÁ FILTRACE STANDARD

PÍSKOVÁ FILTRACE STANDARD PÍSKOVÁ FILTRACE STANDARD Návod k použití model: 58271 CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží

Více

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M PARNÍ ČISTIČ CSC5714M BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Než začnete využívat váš parní čistič, měli byste vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících. 1. Přečtěte si tuto uživatelskou příručku

Více

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače 1 Před použitím vysavače Dolphin 2x2 si důkladně přečtěte tento návod. 1. Bezpečnost 1.1 Umístění napájecího el. zdroje Vozík (Caddy) s napájecím

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

Dolphin M5/500. instalační a uživatelský návod na použití. verze 04

Dolphin M5/500. instalační a uživatelský návod na použití. verze 04 Dolphin M5/500 instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Obsah 1. Popis zařízení 1.1 Všeobecné údaje 1.2 Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1 Použití 2.2 Umístění 2.3 Uvedení do provozu 2.3.1.

Více

Obsah návodu k použití

Obsah návodu k použití PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ - MODEL 3239W NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu k použití 1. Popis částí přístroje... 3 2. Technologie čištění... 4 3. Technické specifikace... 4 4. Bezpečnostní upozornění... 4 5. Jak vyměnit

Více

Pásový dopravník. model C (Návod k obsluze)

Pásový dopravník. model C (Návod k obsluze) Pásový dopravník model C 6000 (Návod k obsluze) Použití: Dopravníky společnosti Baron byly vytvořeny za účelem přemístění velkého množství rozmanitých materiálů, které se používají ve stavebnictví. Pásy

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento

Více

SKIMMER 15x15 A 15x30 S TRYSKOU

SKIMMER 15x15 A 15x30 S TRYSKOU SKIMMER 15x15 A 15x30 S TRYSKOU INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití Obsah I. Použití... 3 II. Montáž... 3 III. Pokyny pro provoz... 4 IV. Zazimování... 4 V. Náhradní součásti...

Více

Odvlhčovač D 810. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04

Odvlhčovač D 810. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Odvlhčovač D 810 - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Obsah 1. Popis zařízení 1.1. Všeobecné údaje 1.2. Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1. Použití 2.2. Umístění a montáž 2.3. Příprava

Více

Technická data. Bezpečnostní instrukce

Technická data. Bezpečnostní instrukce 10031918 Čerpadlo Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI

NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI ilustrační foto NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI Písková filtrace ProfiStar 112013 1 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady... str. 2 2. Všeobecné informace... str. 3 3. Obsah balení... str. 3 4. Technické údaje...

Více

MODVLVS. Jednotrubková čerpadlová skupina S1 Solar 1

MODVLVS. Jednotrubková čerpadlová skupina S1 Solar 1 MODVLVS Jednotrubková čerpadlová skupina S1 Solar 1 MODVLVS jednotrubková čerpadlová skupina S1 Solar 1 Vratná větev Vratná větev Izolační schránka z EPP Rozměry 150x425x150. Schránka se speciálním držákem

Více

Automatický bazénový vysavač. Návod k použití pro automatický bazénový vysavač

Automatický bazénový vysavač. Návod k použití pro automatický bazénový vysavač Automatický bazénový vysavač Návod k použití pro automatický bazénový vysavač 1 Příručka pro rychlý start 2 Obsah Důležité bezpečnostní pokyny Úvod Popis bazénového vysavače Způsob čištění Vašeho bazénu

Více

'867 0$1$*(5 Návod k použití

'867 0$1$*(5 Návod k použití Návod k použití DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Děkujeme Vám za zakoupení nového vysavače Hoover Dust Manager. Návod k obsluze - Tento přístroj má být používán pouze k účelu popsaném v návodu k použití. Seznamte

Více