Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Žebrák dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Žebrák dne"

Transkript

1 Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Žebrák dne Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Daniela Stolzová, MUDr. Antonín Duchan, MUDr. Miloslav Kučera, Mgr. Ladislav Šnajdr, Petr Beránek, Bc. Pavel Horázný, Petr Kunc, Mgr. Helena Moutelíková, Martin Sojka, Ing. Alice Špičková, MDDr. Richard Valta, Pavla Velichová, Nepřítomni : Bc. Marie Hošková, Alena Kopcová Hlasování: pro proti zdržel se Program zasedání: 1. Zahájení 2. Závěrečný účet za rok Účetní závěrka za rok Rozpočtové opatření č Prodeje a směny pozemků 6. Různé 7. Diskuze 8. Usnesení a závěr Hlasování : Návrh programu byl přijat 1. Zahájení Mgr. Havlík zahájil dnešní zasedání ZM. Sdělil, že je přítomno 13 členů ZM, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné prostou většinou 7 hlasů. Poté určil ověřovatele dnešního jednání, Pavlu Velichovou a Martina Sojku. Do návrhové komise Ing. Špičkovou a Bc. Horázného. Zápis provede Zdeňka Šimonovská. Přijato bez připomínek. Před začátkem jednání podal pan starosta přítomným vysvětlení, proč byl ze svého místa uvolněn investiční technik pan Černý a uvedl na pravou míru některé kolující fámy. Na práci pana Černého přibývalo stížností, svou práci odváděl chybně a nedbale. V pracovní době se věnoval svým soukromým aktivitám, seznam ve služebním mobilu byl zaplněn více než z poloviny zájemci o byt a majiteli bytů, dále ostatní soukromá čísla, ale nebyl v něm jediný kontakt na ostatní služební mobily (starosta, RM, SÚ). Další věci pan starosta nechtěl raději rozvádět. Podle něho se věci nalezené v mobilním telefonu v PC neslučují s morálkou. Panu Černému běží výpověď, do práce ale již nedochází, aby se předešlo problémům, které by se za jeho přítomnosti mohly vyskytnout. Na dotaz zastupitele panu Kunce, kdo bude vykonávat práci ITM, když bylo místo zrušeno, odpověděl pan starosta, že on s právničkou města, kontroly investičních prací pak bude provádět starosta, RM, SÚ.

2 2. Závěrečný účet za rok 2013 K tomuto bodu obdrželi zastupitelé materiály jak za město, tak i za všechny příspěvkové organizace, zveřejněny byly i na úřední desce. Na otázku pana starosty, zda někdo ze zastupitelů má nějaký dotaz nebo připomínku, se zeptal zastupitel pan Kunc, zda zpráva byla projednána s finančním výborem (ze zákona je to povinnost). Když mu bylo odpovězeno, že s finančním výborem toto projednáno nebylo, řekl pan Kunc, že pak nemůžou nic schvalovat. Dle Mgr. Havlíka se od roku 2003, kdy je starostou, vždy postupovalo tak, že na ZM se toto projednalo a schválilo. Hlasování: 8 2 (p. Kunc, p. Sojka) 3 (Bc. Horázný, ing. Špičková, MDDr. Valta) ZM schvaluje závěrečný účet města Žebrák za rok 2013 s výhradou a přijímá konkrétní opatření k nápravě chyb a nedostatků za rok 2013 (viz příloha) 3. Účetní závěrka za rok 2013 Účetní závěrka obsahuje podklady, které měli zastupitelé rovněž v předstihu k dispozici a skládá se z Výkazu pro hodnocení plnění rozpočtu, Výkazu zisku a ztráty, Rozvahy Bilance, Přílohy a podkladů od všech příspěvkových organizací. Dotazy a připomínky nebyly žádné. Hlasování: (p. Kunc, Bc. Horázný, p. Sojka, MDDr. Valta) ZM schvaluje účetní závěrku města Žebrák za rok Rozpočtové opatření č. 2 Též materiály k Rozpočtovému opatření č. 2 k 2/2014 měli zastupitelé k prostudování v předstihu doma. Výdaje jsou vyšší než příjmy o ,- Kč, pokrývají se z přebytku hospodaření z minulých let. Pánové Kunc a Sojka měli dotaz ohledně opravy bytu v čp Odpověděl pan starosta, ve dvou bytech v čp. 291 probíhá kompletní rekonstrukce. Hlasování: (p. Kunc, p. Sojka) ZM schvaluje Rozpočtové opatření č Prodeje a směny pozemků a) Návrh na schválení záměru prodeje pozemku (zastavěná plocha trafostanice) ve vlastnictví města Žebrák zájemci ČEZ Distribuce, a.s. Společnost ENERGON reality, s.r.o. Dobříš, v zastoupení společnosti ČEZ Distribuce, a.s. nabídla v zájmu dořešení majetkoprávních vztahů k nemovitostem odkup zastavěné části trafostanice, která bude oddělena z pozemku parc.č. 1113/41. Oddělená část pozemku má podle GP nové parcelní číslo st zastavěná plocha o výměře 6 m2. Cenu pozemku stanoví znalec ve znaleckém posudku. Veškeré náklady hradí příjemce.

3 ZM schválilo záměr prodeje části pozemku parc. č.st zast. pl. o výměře 6 m2, který bude oddělen z parc.č. 1113/41 v k.ú. Žebrák a ukládá starostovi a právní zástupkyni města zveřejnit oznámení o prodeji pozemku a zajistit znalecký posudek na cenu nemovitosti a geometrický plán pozemku. b) Návrh na schválení záměru prodeje pozemku (zastavěná plocha trafostanice) ve vlastnictví města Žebrák zájemci ČEZ Distribuce, a.s. Společnost ČEZ Distribuce, a.s. požádala o vyřešení majetkoprávních vztahů k nemovitostem, k trafostanicím ve vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s. na území města Žebrák a obce Sedlec u Žebráka. Společnost nabídla odkup zastavěné části trafostanice, nezapsanou na LV, nacházející se na parc. č. st. 52, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 23 m2, v k.ú. Sedlec u Žebráka. Cenu pozemku opět stanoví znalec, veškeré náklady hradí zájemce. ZM schválilo záměr prodeje parc.č. st. 52, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 23 m2, v k.ú. Sedlec u Žebráku a ukládá starostovi a právní zástupkyni města připravit a zveřejnit oznámení o prodeji pozemku a zajistit znalecký posudek na cenu nemovitosti. c) Návrh na schválení záměru prodeje pozemku (zastavěná plocha trafostanice) ve vlastnictví města Žebrák zájemci ČEZ Distribuce, a.s. Společnost ČEZ Distribuce, a.s. nabídla odkup zastavěné části trafostanice nacházející se na parc.č.st. 492 o výměře 100 m2 v k.ú. Žebrák. Cenu pozemku stanoví znalec, veškeré náklady hradí zájemce. ZM schválilo záměr prodeje parc.č. st. 492 o výměře 100 m2 v k.ú. Žebrák a ukládá starostovi a právní zástupkyni města připravit a zveřejnit oznámení o prodeji pozemku a zajistit znalecký posudek na cenu nemovitosti. d) Návrh na schválení záměru prodeje pozemku (zastavěná plocha trafostanice) ve vlastnictví města Žebrák zájemci ČEZ Distribuce, a.s. Společnost ČEZ Distribuce, a.s. nabídla odkup zastavěné části trafostanice nacházející se na parc. č.st. 675 o výměře 38 m2 v k.ú. Žebrák. Cenu pozemku stanoví znalec, veškeré náklady hradí zájemce.

4 ZM schválilo záměr prodeje parc.č. č.st. 675, o výměře 38 m2 v k.ú. Žebrák a ukládá starostovi a právní zástupkyni města připravit a zveřejnit oznámení o prodeji pozemku a zajistit znalecký posudek na cenu nemovitosti. e) Návrh na schválení prodeje pozemku 120/6 o výměře 24 m2 v k.ú. Žebrák ve vlastnictví města Žebrák zájemcům Mojmírovi a Libuši Červených, Potoční 449, Žebrák Pozemek je oddělen z původní parcely č. 120/1. Tato část pozemku se nachází před rodinným domem manželů Červených. Cena je stanovena znalcem, zájemcům byla cena oznámena a ti ji přijímají. Veškeré náklady spojené s tímto převodem uhradí kupující. Uvedené náklady jsou pak při prodeji splatné společně s kupní cenou. ZM schvaluje prodej pozemku parc.č. 120/6 o výměře 24 m2 v k.ú. Žebrák manželům Mojmírovi a Libuši Červených za cenu ,- Kč f) Návrh na schválení prodeje pozemku parc.č.st. 737/2 o výměře 4 m2 v k.ú. Žebrák ve vlastnictví města Žebrák zájemcům Stanislavovi a Danuši Mayerových, Sídliště 345, Žebrák Na pozemku parc.č.st. 737/2 o výměře 4 m2 se nachází stavba garáže ve vlastnictví zájemců. Z tohoto důvodu se navrhuje pozemek jim odprodat. Cena pozemku je dle znalce stanovena na 3.790,- Kč. Zájemcům byla cena oznámena a ti ji přijímají. Kupující uhradí také veškeré náklady spojené s prodejem, které budou splatné společně s kupní cenou. ZM schvaluje prodej pozemku parc.č. st. 737/2 o výměře 4 m2 v k.ú. Žebrák za cenu 3.790,- Kč manželům Mayerovým g) Návrh na schválení záměru směnit pozemek parc. č. 147/13 o výměře 13 m2 a pozemek parc.č. 147/14 o výměře 1 m2 v k.ú. Žebrák ve vlastnictví města Žebrák za pozemek parc.č. 141/4 o výměře 8 m2 v k.ú. Žebrák ve vlastnictví pana Radka Škrlanta a návrh záměru prodat pozemek parc.č. 139/5 o výměře 43 m2 v k.ú. Žebrák ve vlastnictví města Žebrák zájemci panu Radku Škrlantovi Jedná se o pozemky za domem čp Pan Radek Škrlant zde staví na svém pozemku rodinný dům. Ke směně dochází z důvodu budování přístupové cesty. Náklady spojené s převodem nemovitosti ponesou účastníci rovným dílem. Veškeré náklady spojené s prodejem pozemku hradí zájemce. Cena stanovená znalcem za prodej pozemku je ve výši 562,- Kč. Hlasování:

5 ZM schvaluje směnu pozemku parc.č. 147/13 o výměře 13 m2 a pozemku parc.č. 147/14 o výměře 1 m2 ve vlastnictví města Žebrák za pozemek parc.č. 141/4 o výměře 8 m2 ve vlastnictví pana Radka Škrlanta, vše v k.ú. Žebrák a schvaluje prodej pozemku parc.č. 139/5 o výměře 43 m2 v k.ú. Žebrák za cenu určenou znalcem a ukládá starostovi a právní zástupkyni města připravit a zveřejnit oznámení o směně pozemků a o prodeji pozemku h) Návrh na schválení záměru směny a prodeje pozemku Směna záměr Pozemek r.č. 147/16 o výměře 156 m2, který se nachází v k.ú. Žebrák, jehož vlastníkem je město Žebrák za pozemek p.č. 141/7 o výměře 156 m2, který se nachází v k.ú. Žebrák, jehož vlastníkem jsou Aleš a Daniela Kreizigerovi. Prodej záměr Pozemek p.č. 147/17 o výměře 141 m2, který se nachází v k.ú. Žebrák, jehož vlastníkem je město Žebrák. O koupi tohoto pozemku požádali manželé Kreizingerovi. Hlasování: ZM schvaluje záměr směny pozemku p.č. 147/16 o výměře 156 m2 ve vlastnictví města Žebrák a pozemku p.č. 141/17 o výměře 156 m2 ve vlastnictví Aleše a Daniely Kreizingerových, vše v k.ú. Žebrák a zároveň schvaluje záměr prodeje pozemku 147/17 o výměře 141 m2 v k.ú. Žebrák. Ukládá starostovi a právní zástupkyni města připravit a zveřejnit oznámení o směně pozemků pč. 147/16 a 141/7 v k.ú. Žebrák a prodeji pozemku p.č. 147/17 v k.ú. Žebrák předem známému zájemci. Město Žebrák zajistí znalecký posudek na cenu prodávané nemovitosti a geometrický plán i) Pozemkové úpravy změna katastrálního území Změna katastrální hranice mezi katastrálním územím Žebrák a Sedlec u Žebráku se týká úseku od silnice III/1142 Žebrák Sedlec směrem jižním v úseku cca 370 m. Původní katastrální hranice je vedena po hranici stávajícího pozemku s p.č. 287 vedeném v katastrálním území Sedlec u Žebráku jako ostatní plocha ostatní komunikace (vlastník město Žebrák). Nově navržená katastrální hranice je v tomto úseku přizpůsobena stávajícímu průběhu cesty. V návrhu pozemkové úpravy je vymezena v k.ú. Sedlec u Žebráku parcela s p.č. 404 ostatní plocha ostatní komunikace (vlastník město Žebrák). Úpravou katastrální hranice dochází ke zvětšení katastrálního území Žebrák o 700 m2. Hlasování : ZM schvaluje změnu katastrálního území v rámci pozemkových úprav, zvětšení katastrálního území Žebrák o 700 m2 6. R ů z n é Zastupitelka Ing. Špičková přečetla zprávu finančního výboru a přijatá usnesení k vedení účetnictví v roce 2013 v příspěvkové organizaci Kulturní klub.

6 Ohledně kontroly příspěvkové organizace se na žádost zastupitelů pana Kunce a pana Sojky vyjádřil i předseda kontrolního výboru MUDr. Kučera. Kontrola nebyla dosud provedena z důvodu pracovní neschopnosti pana Frauenberga a také MUDr. Kučery. Zastupitelům p. Kuncovi a p. Sojkovi bylo divné, že s p. Frauenbergem se nebylo možné nijak domluvit, přestože měl určené dopolední i odpolední vycházky. V Žebráku byl viděn a to i se služebním autem. Tito zastupitelé také oznámili přítomným, že pan Frauenberg, přestože byl po služební stránce nedostupný, po několik večerů koncertoval, a to v době pracovní neschopnosti, v Ostravě a dalších městech severní Moravy. Pan starosta rozdal zastupitelům Otevřený dopis zastupitelům města Žebrák, jehož autorem je pan Frauenberg. V dopise si hlavně stěžuje na chování zastupitelů pana Kunce a pana Sojky. Dále pan starosta seznámil přítomné s dopisem pana Frauenberga, který zaslal na městský úřad. Vyjadřuje se v něm k činnosti kontrolního výboru při kontrole hospodaření v příspěvkové organizaci Kulturní klub Žebrák a žádá o vyloučení zastupitelů p. Sojky a p. Kunce z účasti na kontrole výše uvedené organizace (z kontrolního i finančního výboru) a to z důvodu podjatosti. Kontrola se má týkat činnosti Kulturního klubu a rekonstrukce prostor Kulturního klubu. Po tomto požadavku došlo k bouřlivé diskuzi i z řad přítomných občanů. Potom požádal pan starosta o hlasování ohledně vyloučení těchto zastupitelů z účasti na kontrolách. Hlasování: (Mgr. Stolzová, MUDr. Kučera, p. Kunc, p. Sojka) ZM souhlasí s tím, aby se zastupitelé p. Kunc a p. Sojka zúčastnili kontrol finančního a kontrolního výboru ohledně činnosti Kulturního klubu a rekonstrukce prostor Kulturního klubu 7. D i s k u z e Pan Štochl se přihlásil s dotazem, zda chodník v ulici Antonína Pacovského je již dokončen a přebrán od zhotovitele. Odpověděl Mgr. Havlík, že se ještě budou provádět dokončovací práce. Pan Kunc měl dotazy ohledně zábran před domem pana Stoličného (až k DPS) : Kdo zpracovával nabídku? Společnost Spektra Beroun. Zda je zde povolená reklama a za jakých podmínek si ji tam můžou dát ostatní? Pan starosta odpověděl, že do současné chvíle nikdo o umístění reklamy nepožádal. Pan Donda ze Stroupinské lípy o.s. se ptal, kdy bude dokončena náhradní výsadba za poražené stromy kolem Stroupinského potoka. Zbývá totiž vysadit ještě 20 ks stromů a proč stromy již vysazené mají průměr pouze 2,5 cm, když dle dohody měly mít průměr 8 cm. Paní Dondová chtěla vědět, kolik korun bylo za stromky zaplaceno. Mgr. Havlík odpověděl, že neví, protože tuto položku město neplatilo, platily ji Lesy ČR. Dále se paní Dondová ptala, jak má vypadat obnova Riegrova háje. Náhradní výsadba byla provedena, bylo vysázeno 40 ks stromů. Na obnovu se v současné chvíli zpracovává projekt. Pan Šinágl oznámil, že na podnět Stroupinské lípy se konala na místě samém kontrola z Ministerstva životního prostředí a s touto kontrolou nebylo občanské sdružení spokojeno.

7 Dále zazněla otázka, jak se řešily stížnosti na pana Frauenberga ohledně jeho přístupu k zájemcům o pořádání akcí v KK (např. plesy). Pan starosta odpověděl, že zatím to nebylo řešeno nijak, protože vedoucí KK byl v pracovní neschopnosti. Opět byla vznesena otázka, proč se jednání zastupitelstva nekonají od 18-ti hodin, jak bylo požadováno již na minulých jednáních. Rada města navrhuje čas od 17 hodin proto, aby ZM navazovalo na pracovní dobu zaměstnanců. Pan Šinágl a pan Kunc chtěli odpovědět na otázku, jak je to s cenzurou Zpravodaje. Chápou, že se neotiskují anonymy, ale proč nejsou otištěny podepsané články? Redaktor Zpravodaje pan Lorenc tento zásah zdůvodnil tím, že je potřeba, aby se zklidnila situace. Starosta potvrdil, že RM se vyjadřuje k návrhu obsahu Zpravodaje, který jim pan Lorenc na RM předkládá. Pan Donda z o.s. Stroupinská lípa chce znát termín dokončení náhradní výsadby. Již odpovězeno. Pan Šinágl se dotazoval, kdy bude vydáno povolení na pokácení stromu u tenisových kurtů, který je nahnutý a hrozí, že by mohl na někoho spadnout. V současné chvíli se neřeší. Pan Kunc se ptá, kdo a kdy zajistí kontrolu el. rozvaděčů v KK ( veřejně přístupné rozvaděče jsou bez dvířek a s odkrytými kabely) apod. a podotkl, že za elektrikářské práce bylo v KK vyplaceno 440 tisíc. Přitom takovéto základní věci nebyly vyřešeny a dotaženy do konce. Dále kdo dal příkaz k proplacení dřevěného obložení v KK, když nebylo dokončeno a natřeno. Odpověď pana starosty dřevěné obložení bylo vyrobeno a osazeno. Pan Sekyra ve svém příspěvku do diskuze poukázal na to, že v současné době nejsou v Žebráku diskotéky, ale náměstí je o víkendu stále v nepořádku. Proč máme městskou policii, když neuhlídají ani malé náměstí? Odpověď : protože jsou jen 2. Pan Sojka chce vědět, jak se bude řešit vystupování pana Frauenberga na koncertech v době jeho pracovní neschopnosti. Tuto záležitost bude řešit starosta s právní zástupkyní města. Tímto byl bod diskuze vyčerpán a zastupitelka ing. Špičková přečetla usnesení z dnešního jednání. Ve Mgr. Havlík jednání ukončil a poděkoval všem přítomným za účast. Zápis byl vyhotoven , odpovědi na otázky v diskuzi doplněny Zapsala: Zdeňka Šimonovská O v ě ř o v a t e l é : Pavla V e l i c h o v á Martin S o j k a S;tarosta..

8

Zapisovatelka: Jaroslava Klimtová Ověřovatelé:. Pavla Velichová a Mgr. Moutelíková Návrhová komise: Petr Beránek a Ivan Píša. Schváleno 10 hlasy

Zapisovatelka: Jaroslava Klimtová Ověřovatelé:. Pavla Velichová a Mgr. Moutelíková Návrhová komise: Petr Beránek a Ivan Píša. Schváleno 10 hlasy Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 26.09.2011 od 17.00 hodin v KK Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel Horázný, Petr Kunc, Mgr.

Více

Zápis č. 2 z veřejného jednání ZM konaného dne od hodin v KK

Zápis č. 2 z veřejného jednání ZM konaného dne od hodin v KK Zápis č. 2 z veřejného jednání ZM konaného dne 9.12.2010 od 18.00 hodin v KK Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Daniela Stolzová, MUDr. Antonín Duchan, Mgr. Ladislav Šnajdr, Petr Beránek, Marie Hošková,

Více

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1.

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1. Zápis č. 10 z veřejného jednání ZM konaného dne 27.08.2012 od 17.00 hodin v předsálí komorního sálu divadla Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne 10.11.2014 od 18.00 hodin v KK Žebrák Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Petr Beránek, Tomáš Danda, Bc. Pavel Horázný, Bc. Marie Hošková, Ing. Šárka Krejčová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis č. 2 z veřejného jednání ZM konaného dne 13.5.2008 od 18.00 hodin v KK Žebrák

Zápis č. 2 z veřejného jednání ZM konaného dne 13.5.2008 od 18.00 hodin v KK Žebrák Zápis č. 2 z veřejného jednání ZM konaného dne 13.5.2008 od 18.00 hodin v KK Žebrák Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr. Iva Závorová, MUDr.

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.4.2019 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 12. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Zápis č. 6/2016 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Schůze zahájena: 17:01 hodin Schůze ukončena: 18:35 hodin Přítomni: Helena Večeřová, Tomáš Prokop, Ing. Zlata Lakomá,

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Dle prezenční listiny je přítomno 6 členů zastupitelstva obce, zastupitelstvo je usnášeníschopné.

Dle prezenční listiny je přítomno 6 členů zastupitelstva obce, zastupitelstvo je usnášeníschopné. ZÁPIS č.312014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 13.5 2014 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní kg. Soňa Štossová, Ph.D., Silvie

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na ukončení vyhlášeného

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 13. 06. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.06.2019, zápis č. 5/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTYS NAČERADEC USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015

MĚSTYS NAČERADEC USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 MĚSTYS NAČERADEC 1. Zahájení Přítomno 12 ZM. 1 USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 Návrh usnesení: Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ 2019/ 7/122/ZM

USNESENÍ 2019/ 7/122/ZM Usnesení Zastupitelstva města č. 7 ze dne 29.05.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení Evropského

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva města Žebrák konaného dne v kulturním klubu

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva města Žebrák konaného dne v kulturním klubu Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva města Žebrák konaného dne 2.3.2015 v kulturním klubu Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Iva Závorová, Mgr. Daniela Stolzová, Bc. Pavel Horázný, Bc. Marie Hošková,

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin.

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 14. 11. 2015, od 10:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 13.6.2016 Přítomno: 14 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18.00 hodin. Usnesení č. ZM/12/199/2016/VI

Více

Z á p i s č. 7/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne v hod. v Kulturním domě v Jezdovicích

Z á p i s č. 7/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne v hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 7/2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 6. 7. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2012 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 25.1.2012 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Zápis č. 3 z veřejného jednání ZM konaného dne od hodin v Sedlci

Zápis č. 3 z veřejného jednání ZM konaného dne od hodin v Sedlci Zápis č. 3 z veřejného jednání ZM konaného dne 28.6.2010 od 18.00 hodin v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Ladislav Šnajdr, František Lorenc, MUDr. Richard Valta, MUDr. Iva Závorová, MUDr. Antonín

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 27. 4. 2015 od 17,00 hodin. Usnesení č. 37 54/ 2015 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 09.05.2018 ZO Tvrdonice schvaluje: Návrh usnesení č. 226: Zastupitelstvo obce Tvrdonice schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 2/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 2/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.12.2018, zápis č. 2/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Přítomno: 18 členů zastupitelstva Nepřítomni: Petr Loupanec, Petr Hradil, Zdeněk Tomeček

Přítomno: 18 členů zastupitelstva Nepřítomni: Petr Loupanec, Petr Hradil, Zdeněk Tomeček Zápis č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva města Bystřice pod Hostýnem konaného dne 31.10.2016 v zasedací síni Městského úřadu Bystřice pod Hostýnem -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 4 / 2015 ze dne 30.3.2015 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Eva Opltová, Martin Burda, Vít Šnévajs Omluven: Lucie

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Ukončení vyhlášeného záměru na

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/5 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/5 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/5 Z Á P I S z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 20. 9. 2018 Veřejné zasedání zahájila starostka obce v 18.10 hodin. Po

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28. 4. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr.

Více

Zastupitelstvo města Česká Kamenice

Zastupitelstvo města Česká Kamenice Zastupitelstvo města Česká Kamenice USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne 3. 6. 2015 56/4/ZM/2015 Zpráva o kontrole usnesení ZM Zastupitelstvo města vzalo na vědomí

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 29.06.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Daniel Kašička, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS., Ing. Petr Urbanec, Mgr. Iveta Zechová

Více

Usnesení z 21. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí

Usnesení z 21. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Usnesení z 21. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne 03. 05. 2017 od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Složení komise 519/21/2017 1. zvolilo: tuto pracovní komisi: Volební

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 527/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 4. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

8. Informace o plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Šluknov za období leden až březen 2014 Usnesení č. 10/23Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov

8. Informace o plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Šluknov za období leden až březen 2014 Usnesení č. 10/23Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více