Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE"

Transkript

1 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Březen 2017

2 JARO Jaro, zastarale vesna, je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se vyznačuje začátkem vegetativní aktivity rostlin a zvýšením aktivity živočichů. Prodlužují se dny, otepluje se. Meteorologické jaro začíná 1. března a končí 31. května. Jarními měsíci jsou březen, duben a květen. Astronomické jako začíná jarní rovnodenností (na severní polokouli zpravidla 20. března, na jižní 23. září) a končí letním slunovratem (na severní polokouli zpravidla 21. června, na jižní 21. prosince) Zdroj:

3 !!! O CENY!!! 1. Lískový oříšek je plodem lísky. Jak se nazývá plod dubu? a) burský oříšek b) kaštan c) žalud? 2. Slunce vychází na a) západě b) východě c) jihu 3. Ze slunečnicových zrn se získává? a) olej b) mouka c) cukr 4. Kdy začíná na severní polokouli podzim? a) v září b) v říjnu c) v listopadu?? 5. Kiwi je chutné ovoce, ale existuje také živočich s týmž jménem. Jedná se o? a) motýla b) ptáka c) rybu Vyplněný kupon přineste do DDM Blovice. Vylosujeme 3 výherce. Výherci budou zveřejněni v dalším čísle. Příjmení a jméno Škola Tajenka Třída

4 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice, tel: , pořádá Letní tábor Svržno Kde: tábor jsme vybrali v lokalitě vesničky Svržno, nedaleko Horšovského Týna, kde se nachází rodinný statek s chovem koní. Hřebčín Svržno byl součástí hřebčína Hostouň. Na tento tábor pojedeme letos již po páté. Kdy: 31. července 2017 (pondělí) do 6. srpna 2017 (neděle) Ubytování: v dřevěných chatkách po třech dětech s sebou slabé karimatky nebo deku, nejlépe napínací prostěradlo, spací pytel, malý polštářek Stravování: 3 x denně hlavní jídlo + 2 svačiny + pitný režim po celý den. Stravování začíná v den příjezdu obědem a končí v den odjezdu obědem Doprava na tábor: společný odjezd vlakem z Blovic s tím, že těžká zavazadla převezeme autem, děti pojedou jen s batůžkem a svačinou Cena tábora: 2 500,- Kč - 5 x denně jídlo, pitný režim + 3 x svezení na koních s exkurzí stájí a provozu statku, výlet do Horšovského Týna vlakem, popř. další výlet do okolí. Cena jezdeckého výcviku: platí se zvlášť na místě tábora individuálně, je možné kombinovat 5 lekcí (230,- Kč lekce ) 10 lekcí (200,- Kč lekce) nebo individuálně dle domluvy lekce 250,- Kč Jezdecký výcvik není podmínkou účasti na táboře, bude probíhat individuálně v průběhu táborového programu pod vedením zkušených licencovaných trenérů Celotáborová hra: Přírodní živly země, voda, oheň, vzduch Bližší informace: k programu a organizaci tábora Ing. Božena Šroubková (tel.: ), Bc. Helena Jindrová (tel.: ) Dále je možné nahlédnout na webové stránky

5 ŠPAGETY S OMÁČKOU Z ČERSTVÝCH RAJČAT 1 balení špaget 8 rajčat 1 cibule 3 stroužky česneku 3 lžíce olivového oleje sůl několik lístků čerstvé bazalky 100 g parmazánu Těstoviny uvaříme dle návodu, aby byly pevné na skus. Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme slupku a nakrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, na pánvi rozpálíme olivový olej, orestujeme cibuli a česnek, po chvilce přidáme rajčata a dusíme je, dokud směs nezhoustne. Omáčku ochutíme solí a přidáme pokrájenou bazalku. Slité a okapané špagety rozdělíme na talíře, zalijeme připravenou omáčkou a posypeme hrubě strouhaným parmazánem.

6 Letní tábor pro děti s jezdeckým výcvikem 22. ročník Pořadatel: JK Úslavan Blovice a DDM Blovice Kde: Blovice - 25 km jižně od Plzně, na trati Plzeň - Č. Budějovice (6. stanice od Plzně) Kdy: od čtvrtka do neděle , popř. do viz Prémie Příjezd: Odjezd: Ubytování: ve čtvrtek mezi 16:00-18:00 hodin do Domu dětí a mládeže, Tyršova 807, Blovice v neděli , odpoledne ukázky výcviku pro rodiče a známé, mini soutěže, odjezd dětí kolem 18:00 hodin v klubovnách DDM - karimatky a spací pytle vlastní, malý polštářek Stravování: 3x denně hlavní jídlo + 2 svačiny + pitný režim po celý den. Stravování začíná v den příjezdu večeří a končí v den odjezdu obědem a odpolední svačinou. Program: Dopoledne probíhá jezdecký výcvik, pro účastníky tábora je k dispozici stále minimálně 20 jezdeckých koní. Jezdecký výcvik probíhá pod vedením cvičitelů s platnou licencí ČJF. Odpoledne se děti dělí na oddíly - pro část dětí je připravena sportovně-rekreační a táborová činnost a ostatní se věnují péči o koně. Cena: jezdecký výcvik => 3 300,- Kč ubytování + strava, pojištění táborové činnosti a další provozní náklady => 2 300,- Kč PRÉMIE Pro děti, které již na táboře byly alespoň jednou, nabízíme prémii v podobě dvou dnů pobytu na táboře navíc a to od do do 15:00 hodin. Čeká Vás dvoudenní výlet na koních s přenocováním v přírodě pod stany na pastvinách, táborák a pobyt v přírodě. Bližší informace: k jezdeckému výcviku Bc. Vladimíra Davídková, tel.: k programu v DDM Ing. Božena Šroubková, tel.: Bc. Helena Jindrová, tel.: Rozhodnete-li se využít naší nabídky, kontaktujte výše uvedené osoby a budou vám zaslány nebo osobně předány všechny formuláře přihláška, formulář pro lékařské potvrzení, bezinfekčnost a podrobnosti k převedení platby. Kontaktní adresy: JK Úslavan Blovice Dům dětí a mládeže Blovice Bc. Vladimíra Davídková Ing. Božena Šroubková Americká 50 Tyršova Blovice Blovice

7 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice nabízí o letních prázdninách příměstský tábor EXPEDICE AMERIKA Termín: 21. srpna srpna 2017 Denně od 7:30 do 16:00 hodin Cena: Program: 1100,- Kč (v ceně je zahrnuto jízdné, vstupné, stravování, pitný režim) táborová hra inspirovaná dobýváním divokého západu, životem Indiánů a zlatokopů, která bude kombinovaná s výlety, nebude chybět táborová činnost jako míčové hry, táborák, stopovačka, jízda na koni a rýžování zlata, 1 den přespání v DDM a mnoho dalších zajímavých činností. Program bude upřesněn na schůzce s rodiči Stravování: oběd, 2x svačina, pitný režim Přihlášky: k vyzvednutí v DDM Blovice. Do 15. června 2017 je nutné děti přihlásit a zároveň zaplatit Informace: v DDM Blovice, Bc. Helena Jindrová (tel.: , )

8 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: , zve na výlet DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK PLZEŇ Termín: Cena: Odjezd: Příjezd: 21. dubna 2017 (pátek) 110,- Kč / dítě s dopravou 50,- Kč / dítě (doprava vlastní) 60,- Kč / dospělá osoba (doprava) v 8:30 hodin od DDM Blovice (sraz v 8:15 hod.) mezi 12:30 13:00 hodin před DDM Blovice Informace: Šárka Fialová (tel.: ) Přihlášky: do 15. dubna 2017 a zároveň je nutné výlet zaplatit!!!

9 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice nabízí víkendový pobyt na Šumavě NOVÉ HUTĚ 2017 Pobyt je určen pro rodiče s dětmi (popř. i ostatní rodinné příslušníky) Termín: 28. dubna května 2017 Ubytování: Strava: Doprava: Odjezd: Návrat: Rekreační zařízení Kodrea (3. 4. lůžkové pokoje s vl. soc. zař.) Plná penze + pitný režim (snídaně formou švédských stolů, obědy a večeře výběr jídel) Autobusem (popř. vlastní nahlásit předem) 28. dubna 2017 v 17:00 hodin od DDM Blovice busem 1. května 2017 po dohodě k DDM Blovice Cena: Dospělá osoba 1000 Kč / pobyt (ubytování + strava) Dítě do 1 roku 300 Kč / pobyt (pouze lůžko) Dítě 1 6 let 750 Kč / pobyt (ubytování + strava) Dítě ZŠ 900 Kč / pobyt (ubytování + strava) Cena za dopravu cca 200,- Kč / osoba (dle obsazenosti autobusu) Program: Program pro zájemce: Vycházka na Chalupskou slať, Návštěvnické centrum Kvilda za poznáním života jelenů, Vlčí výběh na Srní, Tříjezerní slať Modrava nebo Pramen Vltavy Kvilda, popř. dle zájmu účastníků Informace: DDM Blovice, Šárka Fialová (tel.: ) Přihlášky: DDM Blovice, Šárka Fialová (tel.: ) nejpozději do 31. března 2017 a zároveň je třeba zaplatit zálohu 500,- Kč za osobu. Doplatek před odjezdem. Pozdější platby pouze po domluvě.

10 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice nabízí vícedenní pobyt na Šumavě NOVÉ HUTĚ 2017 Pobyt je určen pro maminky s dětmi (popř. i ostatní rodinné příslušníky) Termín: 9. května května 2017 Ubytování: Strava: Doprava: Odjezd: Návrat: Rekreační zařízení Kodrea (3. 4. lůžkové pokoje s vl. soc. zař.) Plná penze + pitný režim (snídaně formou švédských stolů, obědy a večeře výběr jídel) Autobusem (popř. vlastní nahlásit předem) 9. května 2017 v 9:00 hodin od DDM Blovice 12. května 2017 cca v 15:30 hodin k DDM Blovice Cena: Dospělá osoba 1100 Kč / pobyt (ubytování + strava) Dítě do 1 roku 300 Kč / pobyt (pouze lůžko) Dítě 1 6 let 800 Kč / pobyt (ubytování + strava) Dítě ZŠ 1000 Kč / pobyt (ubytování + strava) Cena za dopravu cca 200,- Kč / osoba (dle obsazenosti autobusu) Program: Program pro zájemce: Vycházka na Chalupskou slať + Soví voliéry Borová Lada, Návštěvnické centrum Kvilda za poznáním života jelenů, Vlčí výběh na Srní, Tříjezerní slať Modrava nebo Pramen Vltavy Kvilda, popř. dle zájmu účastníků Informace: DDM Blovice, Šárka Fialová (tel.: ) Přihlášky: DDM Blovice, Šárka Fialová (tel.: ) nejpozději do 31. března 2017 a zároveň je třeba zaplatit zálohu 500,- Kč za osobu. Doplatek před odjezdem. Pozdější platby pouze po domluvě.

11 Velikonoční turnaj ve floorballe Ředitelka DDM Blovice a ředitelka ZŠ Blovice vyhlašují IX. ročník Velikonočního turnaje ve floorballe O pohár ředitelky DDM a ZŠ. Turnaj je vyhlášen pro třídní týmy tříd + analogické ročníky osmiletého gymnázia, které nastupují v počtu 1 brankář + 4 hráči v poli. Tým tedy tvoří 5 hráčů v poli, doplněný 1 2 náhradníky. Není podmínkou, aby tým tvořili jen kluci, zapojit se mohou i holky, tak, jak tomu bylo i v minulých ročnících. Turnaj se bude konat o velikonočních prázdninách ve čtvrtek 13. dubna 2017 od 8:00 hodin v tělocvičně Gymnázia Blovice, tělocvična bude otevřena od 7:30 h. Co musíte udělat, abyste se mohli turnaje zúčastnit: - spolu se svou třídní učitelkou/učitelem vybrat 5 hráčů + náhradníky a vyplnit přiloženou přihlášku, kterou vám třídní učitelka/učitel podepíše. Vyplněnou přihlášku odevzdáte v kanceláři ZŠ, Gymnázia Blovice nebo v DDM Blovice. Není podmínkou, aby tým tvořili hráči jen z jedné třídy. - zvolit si svého kapitána týmu, kterého označíte na přihlášce písmenem C - přihlásit se nejpozději do 7. dubna 2017 Přihláška na turnaj tříd ve floorballe Třída Název týmu Brankář Hráč Hráč Hráč Hráč Náhradník Náhradník Podpis třídního učitele:

12 Výherci z minulého čísla: Kateřina Vlčková (ZŠ Blovice, 4.D) Nela Školová (ZŠ Blovice, 5.C) Pavel Boček (ZŠ Blovice, 2.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde v pondělí 3. dubna 2017 Uzávěrka ve středu 29. března 2017

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2012 Vtípky Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě? Maminka: Nevím! Dítě: Já už

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2013 Tradiční a možná i netradiční velikonoční zvyky Škaredá středa V tento den se

Více

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Výherci z minulého čísla: Na tomto místě najdete výherce LUŠŤOVKY Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Uzávěrka v pondělí 3. října

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2015 Březnová básnička BŘEZEN Dagmar Vysoká Když se březen vydaří, je to krásné předjaří.

Více

Příští číslo vyjde ve středu 6. dubna 2016

Příští číslo vyjde ve středu 6. dubna 2016 Výherci z minulého čísla: Nela Knoflíčková (ZŠ Blovice, 3.A) Barbora Havlíčková (ZŠ Blovice, 4.A) Vojtěch Hrobařík (ZŠ Blovice, 2.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2014 Pro chytré hlavičky BŘEZEN Březen je podle gregoriánského kalendáře třetí měsíc

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Říjen 2011 TŘÍDNÍ UČITEL 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2014 Vtípek Parta nářadí chce jet na výlet. Všichni už sedí v autobusu, jen kladivo

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2016 MÁJE Máje, májka nebo máj je označení ozdobeného kmene stromu, který tvoří ústřední

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2012 Chobotnice pro vás našla básničku od Natálie Čačíkové Dětská sněženka Maminko,

Více

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016 Výherci z minulého čísla: Václav Roj (ZŠ Blovice, 2.B) Jan Jandík (Gymnázium Blovice) Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 4.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2013 Dubnové pranostiky První dubnový den se nazývá apríl. Už od 16. století je apríl

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2014 Autor: Dagmar Vysoká LEDEN Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Příští číslo vyjde ve středu 4. března 2015

Příští číslo vyjde ve středu 4. března 2015 Výherci z minulého čísla: Jan Palacký (ZŠ Blovice, 4.A) Eliška Pokorná (ZŠ Blovice, 3.C) Matylda Niklová (ZŠ Blovice, 4.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2012 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice LETNÍ TÁBOR KOŘEN 2012

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2015 PEČENÉ KUŘE SE SLANINOU A MANDLEMI (podle Karolíny domácí kuchařky) Suroviny: 100

Více

PŘIHLÁŠKA. zákonný zástupce se zúčastní pobytu: ANO NE

PŘIHLÁŠKA. zákonný zástupce se zúčastní pobytu: ANO NE PŘIHLÁŠKA zákonný zástupce dítěte I. dospělý: jméno a datum narození:... bydliště:... telefon, mail:... zákonný zástupce se zúčastní pobytu: ANO NE (Pokud se tábora nezúčastní zákonný zástupce, vyplňte,

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2017 Kraslice a malovaná vejce Vejce byla od pradávna darem, svědčí o tom archeologické

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Listopad 2015 Gratulace V listopadu 2015 slaví časopis Chobotnice významné výročí. Ano, vychází

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2012 Prázdniny ve školním roce 2012/2013 Podzimní prázdniny 25. října 26. října 2012

Více

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016 Taneční centrum Z.I.P.Písek pořádá Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016 1. Pobytový tábor v RZ OLŠINA NA ŠUMAVĚ - 16.-23.7.2016 2. Příměstský tábor 1.-5.8.2016 v tanečních prostorách TC Z.I.P.Písek -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor březen 2011 Jak jde život v kroužcích, tak i vedoucí zaznamenali Stále běhá po klubovně

Více

Základní informace k táboru 2019 a závazná přihláška

Základní informace k táboru 2019 a závazná přihláška Junák český skaut, středisko Lípa Roztoky, z. s. 1. oddíl skautek Základní informace k táboru 2019 a závazná přihláška Místo: tábořiště Drnovka GPS: 49 32'42.69"N,13 10'5.84"E, kraj Plzeň jih, mezi obcemi

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2014 Vyčerpaný lovec se potácí divočinou a na jedné mýtině vidí malé tábořiště se

Více

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017 Výherci z minulého čísla: Ivana Bystřická (ZŠ Blovice, 1.A) Alžběta Sochorová (ZŠ Blovice, 2.A) Karolína Janovská (ZŠ Blovice, 3.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští

Více

Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016

Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016 Výherci z minulého čísla: Jakub Úbl (ZŠ Blovice, 2.D) Martin Král (ZŠ Blovice, 3.D) Pavel Stehlík (ZŠ Blovice, 5.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden únor 2013 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá v době pololetních

Více

Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti Thajská kuchyně pro starší děti JARNÍ ZÁVITKY THAJSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S KOKOSEM JARNÍ ZÁVITKY 5 listů kulatého rýžového papíru 1 x balení uzeného tofu 100

Více

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2015

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2015 Taneční centrum Z.I.P.Písek pořádá Tradiční LETNÍ TÁBORY 2015 1. Pobytový tábor v RZ OLŠINA NA ŠUMAVĚ - 12.-19.7.2015 2. Příměstský tábor 3.-7.8.2015 v tanečních prostorách TC Z.I.P.Písek -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi 19. 9. 2014 21. 9. 2014 chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách Tuto akci podporuje město Ústí nad Orlicí, město Pardubice a Pardubický

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 4. - 11. 7. 2015 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 702 952

Více

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 INFORMACE O CK DAKOL, s.r.o. CK Dakol, s.r.o. vznikla před dvaceti lety a od svého prvopočátku se specializujeme na vytváření vlastních

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 Místo: Rekreační středisko Varvažov http://www.tabory.cz/varvazov.html Společná doprava z Prahy Odjezd 17.8. v 11:30 Černý Most / místo bude upřesněno / Prosíme, přijďte

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

července příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu).

července příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu). RACKET SPORTS PLZEŇ, z.s. ve spolupráci s TJ Sokol Plzeň Letná pořádají příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu). 24. 28. července

Více

Zimní soustředění hlubockých softballistek. Kvilda 2006

Zimní soustředění hlubockých softballistek. Kvilda 2006 Zimní soustředění hlubockých softballistek Kvilda 2006 Termín: Kontaktní osoba: Odjezd: 6. 8. ledna 2006 (pátek neděle) Michal Pirgl, trenér V pátek ráno, sraz v 10h na Kvildě na parkovišti. Návrat: V

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 2. - 9. 7. 2016 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 775 772

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2010 Rok utekl jako voda a máme tady zase RUBIKON. Těšíte se? Určitě ano. Mnozí pátráte

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK Termín konání: Místo konání: Celostátní soutěž ve florbalu žáků základních škol pro školní rok 2011 2012 vyhlášená Asociací školních sportovních klubů České republiky ve spolupráci s Nestlé Česko s.r.o

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016 XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

AGILITY VÍKEND A AKTIVNÍ DOVOLENÁ S VAŠÍM PEJSKEM LVT PASOHLÁVKY 2010 1.TURNUS 3.-10.7.2010 / 2.TURNUS 10. - 17.7.2010

AGILITY VÍKEND A AKTIVNÍ DOVOLENÁ S VAŠÍM PEJSKEM LVT PASOHLÁVKY 2010 1.TURNUS 3.-10.7.2010 / 2.TURNUS 10. - 17.7.2010 AGILITY VÍKEND A AKTIVNÍ DOVOLENÁ S VAŠÍM PEJSKEM LVT PASOHLÁVKY 2010 1.TURNUS 3.-10.7.2010 / 2.TURNUS 10. - 17.7.2010 Agility parkur přímo v areálu, výcvik dvakrát denně, možnost polopenze. V areálu je

Více

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Vyberte turnus: Červenec 15.7. 19.7. Cesta z hlubin až do oblak 22.7. 26.7. Na divokém západě 29.7. 2.8. Bylo, nebylo a vlastně bylo Srpen 5.8. 9.8. Asterix a Obelix

Více

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech 6. - 7. června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: úterý 6. 6. 2017 nejpozději v 12:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 IČO: 712 945 11 Vypracovala: Mgr. Marta Kultová Platnost od 1. 9. 2016 PROVOZNÍ ŘÁD DDM

Více

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením chata Juráška Olešnice v Orlických horách

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením chata Juráška Olešnice v Orlických horách Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením 11.9. 13.9. 2015 chata Juráška Olešnice v Orlických horách Tuto akci podporuje město Ústí nad Orlicí, město Pardubice a Pardubický kraj PŘIHLÁŠKA:

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

EXTERNÍ TRENÉŘI PRO JVK HVK. Externí trenéři pro DVK

EXTERNÍ TRENÉŘI PRO JVK HVK. Externí trenéři pro DVK Nové taneční zkušenosti a styly Street, disco, jazz, hip hop, dancehall a další Jedinečné téma během celého campu Hry nejen v lese Tvoření choreografií pro ligové tanečníky Lektoři TSNL + hosté: Martina

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2014 Vážení čtenáři, vítáme vás v novém školním roce, přejeme vám mnoho úspěchů ve škole

Více

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče:

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: Výtvarný ateliér Schrödingerova institutu připravil pro děti od 10 do 15 let letní pobytovou výtvarnou dílnu. Ubytováni budeme v rekreačním středisku

Více

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů A. Všeobecná část P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky železničářů v běhu na lyžích mužů a žen pro rok 2019 1. Pořadatel:

Více

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR Chomutov, Dům dětí a mládeže Chomutov, Základní škola Chomutov, Akademika Heyrovského, Školní sportovní klub při 12. ZŠ Chomutov F L O R B A L propozice

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt:

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt: LETNÍ TÁBOR Sportuj s námi 2018 /11. 8. 18. 8. 2018/ SK VIKTORIE připravuje pro děti od 5 do 15 let letní tábor v Poslově Mlýně v Doksech. Pobyt ve středních Čechách v krásném areálu Poslův Mlýn Doksy

Více

Memoriál Jana Gajdoše 2015

Memoriál Jana Gajdoše 2015 TJ Sokol Brno I, Kounicova 20/22, Brno Milí přátelé, oddíl SG Vás zve na mezinárodní závod Závod se koná ve sportovní hale: TJ Sokol Brno I,Kounicova 22, Brno, v sobotu 2 listopadu 2015 Memoriál J. Gajdoše

Více

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi 1. SPOLEK ČIPEROVÉ Z.S. Čiperové z.s.., IČ: 062 80 005, se sídlem Brno, Vídeňská 270/60, PSČ 639 00, adresa pro doručování: tř. Gen. Píky 11,

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 3. prosince 2012

Příští číslo vyjde v pondělí 3. prosince 2012 Výherci z minulého čísla: Hana Páralová (ZŠ Blovice, 2.A) Jiří Trojánek (ZŠ Blovice, 5.A) Šimon Vlach (ZŠ Blovice, 2.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Pokyny pro kurz Teorie a didaktika cykloturistiky - KTS/TDC Termín: 27. 5. 31. 5. 2013 Místo: Vedoucí kurzu: Instruktoři: Účastníci: Hranice penzion U Jiřího http://www.penzionujiriho.cz/

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více

Adaptační programy pro školy

Adaptační programy pro školy Adaptační programy pro školy Popis programu: Jednodenní, dvoudenní nebo třídenní pobytové nebo vložené 1 programy pro žáky nově složených nebo obměněných tříd ZŠ, a pro nastupující ročníky SŠ, SU. Náplní

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

LETNÍ POBYTY A SOUSTŘEDĚNÍ 2019

LETNÍ POBYTY A SOUSTŘEDĚNÍ 2019 LETNÍ POBYTY A SOUSTŘEDĚNÍ 2019 Vážení rodiče a členové. V příloze naleznete informace k pobytům a soustředěním pro léto 2019. Mezinárodní camp UMAG 29.6.-8.7.2019. pro závodníky skupin G a vybera1 Soustředění

Více

KOMPLETNÍ NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ SE ZIPem NA ŠUMAVĚ V RZ OLŠINA nebo U NÁS DOMA V ZIPu

KOMPLETNÍ NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ SE ZIPem NA ŠUMAVĚ V RZ OLŠINA nebo U NÁS DOMA V ZIPu NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ KOMPLETNÍ NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ SE ZIPem NA ŠUMAVĚ V RZ OLŠINA nebo U NÁS DOMA V ZIPu LETNÍ TÁBORY V ŠUMAVSKÉ OLŠINĚ Loni jsme se přesvědčili, že Olšina je na úžasném místě a hlavně

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2016 LEDEN Autor: Dagmar Vysoká Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Staň se účastníkem letního dětského tábora

Staň se účastníkem letního dětského tábora Staň se účastníkem letního dětského tábora Pojeď s námi a mimo hezkých zážitků z krásné přírody se zúčastni ústřední celotáborové hry na téma Přihlášky odešlete do 31. května 2014 na adresu: Petr MATĚJKA

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětský letní tábor pořádaný Pionýr, z.s. - 96. PS Veselí Medvědi. I. Smluvní strany, vznik smluvního vztahu

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětský letní tábor pořádaný Pionýr, z.s. - 96. PS Veselí Medvědi. I. Smluvní strany, vznik smluvního vztahu SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětský letní tábor pořádaný Pionýr, z.s. - 96. PS Veselí Medvědi I. Smluvní strany, vznik smluvního vztahu Smluvní strany: - Pionýr, z.s. - 96. Pionýrská skupina Veselí Medvědi se

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Zadavatel: Střední zdravotnická škola Kroměříž, se sídlem Albertova 4261, 767 26 Kroměříž IČO: 00637939

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov. Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA. Místo konání: Splzov u Železného Brodu

Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov. Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA. Místo konání: Splzov u Železného Brodu Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA Místo konání: Splzov u Železného Brodu Termín: 26.7.-10.8.2013 Typ tábora: stálý,ubytování ve stanech s podsadou

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A Příloha č. 1 na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem Zajištění zahraničního jazykového kurzu pro učitele a jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky ZŠ Povážská Strakonice Specifikace předmětu

Více

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte 1 UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

1. DEN/1. TÝDEN. SUROVINY: 50 g (1/2) chléb celozrnný, 1 ČL másla, 1 plátek tvrdého sýru (30% tuku), 1 ks červené papriky

1. DEN/1. TÝDEN. SUROVINY: 50 g (1/2) chléb celozrnný, 1 ČL másla, 1 plátek tvrdého sýru (30% tuku), 1 ks červené papriky 1. DEN/1. TÝDEN 6:30 300 ml vlažné vody s citronem nebo 1 PL jablečného octa 7:00 SNÍDANĚ OVESNÁ KAŠE S JABLKEM SUROVINY: 4 PL ovesných vloček, 150 g (1ks) bílého neslazeného jogurtu 3% tuku, 1 jablko,

Více

SZeŠ LANŠKROUN www.szes-la.cz

SZeŠ LANŠKROUN www.szes-la.cz jedna ze dvou zemědělských škol v Pardubickém kraji jediná veterinární střední škola v Pardubickém kraji na škole studuje bezmála 300 žáků škola má dlouholetou tradici ve výuce chovu koní a jezdeckého

Více

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Č. záj. cestovní kancelář, Jiří PETR, * U Jezera 5, 74705 Opava, CZ Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Lyž. dny 402 3 411 6 26. sezóna (V dubnu 2016 začneme už 27. sezonu) Cena před Místo Termín Další

Více

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Další, již 24. konference ČHS se uskuteční 6. 8. 11. 2009 v obci Dolní Lomná Ubytování a popis místa: Rekreační středisko se

Více

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi 1. SPOLEK ČIPEROVÉ Z.S. - adresa pro doručování: tř. Gen. Píky 11, 613 00 Brno Čiperové z.s.., IČ: 062 80 005, se sídlem Brno, Vídeňská 270/60,

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Č e s k á a s o c i a c e S p o r t p r o v š e c h n y Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ SOUTĚŽ ČASPV MEDVĚDÍ STEZKOU 2018 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Rekreační středisko Tesla Horní Bradlo

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

PRAŽSKÝ ŠACHOVÝ FESTIVAL 2008 turnaje konané pod záštitou Pražského šachového svazu

PRAŽSKÝ ŠACHOVÝ FESTIVAL 2008 turnaje konané pod záštitou Pražského šachového svazu turnaje konané pod záštitou Pražského šachového svazu ve spolupráci s Karlínským Spektrem, DDM hl. města Prahy časopisem Československý šach, a šachovými kluby ŠK Holdia DP Praha, Sokol Vyšehrad a ŠK Liběhrad

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

Nabídka rekreací OO č. 2 Doly Bílina na léto a podzim 2010

Nabídka rekreací OO č. 2 Doly Bílina na léto a podzim 2010 Nabídka rekreací OO č. 2 Doly Bílina na léto a podzim 2010 Rekreační středisko MLADOTICE Okres Plzeň sever, chaty jsou 2, 3 a 4 lůžkové, středisko se nachází na louce mezi lesy, u řeky Střely. Doprava

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je:

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: Přihlášené týmy: Místo konání: KV ARENA tréninková hala Západní ulice 1812/73 Karlovy Vary 360

Více

Testoviny ˇ se s rovou omáckou ˇ

Testoviny ˇ se s rovou omáckou ˇ Při počtu 100 uvařených porcí ušetříte s naší recepturou přibližně: 123 Kč Testoviny ˇ se s rovou omáckou ˇ Maggi Těstoviny kg 0,80 0,080 72,20 5,78 57,76 Olej stolní kg 0,05 0,005 30,10 0,15 1,51 Sůl

Více

Multikulturní výchova pracovní list

Multikulturní výchova pracovní list Multikulturní výchova pracovní list Předmět Ročník Informatika 6.-9. ročník Jméno Vzdělávací program Téma ŠVP ZŠ - Berlička Jídlo Výstupy - potraviny typické pro různé světadíly - globalizace - náměty

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Listopad 2013 Pro chytré hlavičky PODZIM Podzim je jedno ze čtyř ročních období, je to přechod

Více