STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU"

Transkript

1 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z XXIX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále radnice Pardubice Přítomni: 39 členů zastupitelstva města J e d n á n í XXIX. řádné zasedání Zastupitelstva města Pardubic zahájil a řídil primátor města Pardubic Jaroslav D e m l, který úvodem přivítal všechny přítomné. Na počátku jednání bylo přítomno všech 39 členů. Pracovní předsednictvo bylo navrženo a schváleno v tomto složení: (pro 37, nehl. 2) - Jaroslav D e m l - Alexandr K r e j č í ř - Michal K o l á č e k - Slavěna B r o u l í k o v á - Stanislav F i l i p Návrhová komise byla navržena a schválena v tomto složení: (pro 36, nehl. 3) - Alfréd M e d e - Jan L i n h a r t - Jindřich T a u b e r Ověřovateli zápisu z XXVIII. zasedání ZmP byli: - Václav C h l á d e k - Zuzana Z l e s á k o v á Písemné připomínky nedošly. Zápis z XXVIII. zasedání zastupitelstva byl na základě vyjádření ověřovatelů s c h v á l e n. XXIX. řádné zasedání dne Strana 1 (celkem 18)

2 Ověřovateli zápisu z dnešního XXIX. zasedání zastupitelstva města byli jmenováni: - Petr K l i m p l - Libor V l a s á k. I. Schválení programu zasedání Program XXIX. řádného zasedání zastupitelstva města byl schválen takto: (pro 39) 1. Zpráva o činnosti Rady města Pardubic a Magistrátu města Pardubic od posledního zasedání zastupitelstva města P: Jaroslav Deml, primátor města Pardubic Z: Jaroslav Deml, primátor města Pardubic 2. Převody a prodeje nemovitostí P: Michal Koláček, náměstek primátora Z: Vladimíra Pilná, odbor majetku a investic 3. Projekt elektronické encyklopedie Pardubice P: Jan Linhart, člen zastupitelstva města Z: David Tomíška, odbor kanceláře magistrátu 4. III. úprava rozpočtu na rok 2009 P: Jan Kislinger, náměstek primátora Z: Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru Renata Hochmanová, odbor ekonomický 5. Žádost o krátkodobou půjčku pro DPMP a.s. P: Jaroslav Kňava, předseda představenstva DPMP a.s. Z: Tomáš Pelikán, ředitel DPMP, a.s. 6. Problematika Pasáže P: Milan Tichý, předseda představenstva MRFP a.s. Z: Aleš Kopecký, ředitel MRFP a.s. 7. Ručení pro Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. P: Michal Koláček, náměstek primátora Z: Miroslav Čada, odbor ekonomický 8. Tyršovy sady P: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Z: Petra Nacu, vedoucí odboru hlavního architekta 9. Obecně závazná vyhláška, kterou se mění příloha č. 3 OZV Statut města Pardubic P: Jaroslav Deml, primátor města Pardubic Z: Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru Ilona Baloušková, odbor ekonomický XXIX. řádné zasedání dne Strana 2 (celkem 18)

3 10. Změna účelu dotace z Programu podpory sportu P: Petr Klimpl, předseda sportovní komise Z: Kazimír Svoboda, odbor komunitních služeb 11. Dotace z programu podpory v sociální a zdravotní oblasti P: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora Z: Iva Kamenická, odbor komunitních služeb 12. Pravidla pro přidělování dotací z programu podpory cestovního ruchu na rok 2010 P: Jindřich Tauber, předseda komise pro cestovní ruch Z: Miloslava Matějková, odbor kanceláře magistrátu 13. Převod komunikace evidenční číslo 037c v Ohrazenicích ze Statutárního města Pardubice do majetku Služeb města Pardubic a.s. P: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Z: Vladimír Bakajsa, vedoucí odboru dopravy 14. Bezúplatný převod osvětlení "Část stavebního objektu S011 - osvětlení 2 přechodů pro chodce v ulici Teplého, Pardubice" do majetku města, investor A+R s.r.o. P: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Z: Vladimír Bakajsa, vedoucí odboru dopravy 15. XIII. změna Územního plánu města Pardubice - vymezení řešeného území P: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Z: Mariana Zmítková, odbor hlavního architekta 16. Změna zřizovacích listin příspěvkových organizací P: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora Z: Silvie Panchártková, odbor komunitních služeb Jana Harvánková, odbor komunitních služeb Helena Míčková, odbor komunitních služeb Lukáš Fauler, odbor komunitních služeb Lukáš Dvořák, odbor komunitních služeb 17. Vzájemný bezúplatný převod objektů ve vlastnictví statutárního města Pardubice a Pardubického kraje P: Michal Koláček, náměstek primátora Z: Dagmar Balousová, odbor majetku a investic 18. Domy dětí a mládeže - Dohoda o převodu činností, majetku a práv a povinností s převáděnými činnostmi souvisejících P: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora Z: Silvie Panchártková, odbor komunitních služeb 19. Zřízení a zřizovací listiny nových školských zařízení P: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora Z: Silvie Panchártková, odbor komunitních služeb Jana Harvánková, odbor komunitních služeb XXIX. řádné zasedání dne Strana 3 (celkem 18)

4 20. Smlouva na odkup haly ČSTV P: Michal Koláček, náměstek primátora Z: Michal Koláček, náměstek primátora Nesouhlas města s modernizací spalovny průmyslových odpadů, provozovna Pardubice a s jejím uvedením do provozu P: Michal Koláček, náměstek primátora Z: Miroslav Míča, vedoucí odboru životního prostředí Informativní zprávay: AFI PALACE - Zástavba Masarykova náměstí P: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Z: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Harmonogram prací na Třídě Míru P: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora Z: Petra Nacu, odbor hlavního architekta Zpráva o činnosti Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. P: Michal Koláček, náměstek primátora Z: management Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. II. Pořadí projednávaných zpráv 1. Zpráva o činnosti Rady města Pardubic a Magistrátu města Pardubic od posledního zasedání zastupitelstva města Zpravodaj: Jaroslav Deml, primátor města Pardubic - seznámil přítomné s obsahem zprávy. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Jan Jedlička Jan Linhart Jindřich Tauber Václav Chládek Jiří Razskazov Jiří Stříteský Jan Kislinger Alexandr Krejčíř Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 34, zdrž. 1, nehl. 4) B e r e n a v ě d o m í předloženou zprávu o činnosti Rady města Pardubic a Zastupitelstva města Pardubic od posledního zasedání zastupitelstva města. XXIX. řádné zasedání dne Strana 4 (celkem 18)

5 Proběhla prezentace projektu Multifunkčního domu Babylon. V rozpravě vystoupili: viz zvukový záznam Bořek Šípek Miroslav Petráň Jiří Razskazov Vít Vavřina Jan Jedlička Václav Chládek Jaroslav Kňava 2. Převody a prodeje nemovitostí Zpravodaj: Michal Koláček, náměstek primátora - uvedl zprávu, zdůvodnil dodatek návrh č. 50 a předal slovo Václavu Stříteskému. Předseda pozemkové komise vysvětlil některé případy. O návrhu č. 27 a 50 bylo hlasováno samostatně. Usnesení obsahují osobní údaje, proto nemohou být zveřejněna. 3. Projekt elektronické encyklopedie Pardubice Zpravodaj: Jan Linhart, člen zastupitelstva města - návrhy II. a III. byly staženy. Uvedl, že se jedná o dlouhodobou záležitost, v r by měl vzniknout základ encyklopedie, který bude postupně doplňován a kontrolován komisí. Je to ojedinělý projekt v ČR, jenž by měl být přínosem pro město Pardubice. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 26, nehl. 13) I. realizaci projektu Elektronická encyklopedie Pardubicka a uvolňuje pro úvodní etapu částku ve výši 200 tis. Kč z rozpočtu roku Stažený návrh na usnesení II. podání žádosti o poskytnutí dotace na projekt s názvem "Elektronická encyklopedie Pardubicka" z programu podpory publikační činnosti v oblasti kulturního a historického dědictví v Pardubickém kraji. Maximální výše dotace může být 150 tis. Kč. III. U k l á d á snížit v případě přidělení dotace z KÚ částku uvolněnou z rozpočtu města na financování I. etapy projektu právě o tuto částku. T.: při I. změně rozpočtu XXIX. řádné zasedání dne Strana 5 (celkem 18)

6 Z.: Ing. Kislinger 4. III. úprava rozpočtu na rok 2009 Zpravodaj: Jan Kislinger, náměstek primátora - krátce objasnil předložené návrhy na úpravu rozpočtu. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) Zvýšení finančních prostředků ve výši kč 502,0 tis. na položce MŠ Pospíšilovo n. - realizace úspor energie - II.et. - vlastní zdroje (správce Odbor majetku a investic). Tato částka bude pokryta z obecné rezervy (správce Ekonomický odbor). Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) I. zvýšení finančních prostředků ve výši Kč 1 063,6 tis. na položce MŠ Sluneční - realizace úspor energie - II.et. - vlastní zdroje (správce Odbor majetku a investic). Tato částka bude pokryta z obecné rezervy (správce Ekonomický odbor). II. snížení dotačních zdrojů na tuto akci o částku 1 063,6 tis. v příjmové i výdajové části rozpočtu. III. přesun finančních prostředků v příjmové části rozpočtu ve výši Kč 8 921,4 tis. z položky 312. MŠ Sluneční - realizace úspor energie - II.et. - očekávaná dotace na položky 4216 MŠ Sluneční - realizace úspor energie - II.et. - dotace SR ve výši Kč 8 425,8 tis. a na položku 4213 MŠ Sluneční - realizace úspor energie - II.et. - dotace SF ve výši Kč 495,6 tis.. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) I. zvýšení finančních prostředků ve výši Kč 652,5 tis. na položce MŠ Rumunská - realizace úspor energie - II.et. - vlastní zdroje (správce Odbor majetku a investic). Tato částka bude pokryta z obecné rezervy (správce Ekonomický odbor). II. snížení dotačních zdrojů na tuto akci o částku Kč 637,5 tis. v příjmové i výdajové části rozpočtu. III. přesun finančních prostředků v příjmové části rozpočtu ve výši Kč 7 948,5 tis. z položky 312. MŠ Rumunská realizace úspor energie II.et. očekávaná dotace na položky 4216 XXIX. řádné zasedání dne Strana 6 (celkem 18)

7 MŠ Rumunská realizace úspor energie II.et. dotace SR ve výši Kč 7 506,9 tis. a na položku 4213 MŠ Rumunská realizace úspor energie II.et. - dotace SF ve výši Kč 441,6 tis.. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) I. snížení finančních prostředků ve výši Kč 1 472,1 tis. na položce ZŠ Benešovo náměstí realizace úspor energie II.et. vlastní zdroje (správce 711 Odbor majetku a investic). O tuto částku bude zvýšena obecná rezerva (správce 598 Ekonomický odbor). II. zvýšení dotačních zdrojů na tuto akci o částku 1 472,1 tis. v příjmové i výdajové části rozpočtu. III. přesun finančních prostředků v příjmové části rozpočtu ve výši Kč ,1 tis. z položky 312. ZŠ Benešovo nám. realizace úspor energie II.et. očekávaná dotace na položky 4216 ZŠ Benešovo nám. realizace úspor energie II.et. dotace ze SR ve výši Kč ,8 tis. a na položku 4213 ZŠ Benešovo nám. realizace úspor energie II.et. - dotace ze SF ve výši Kč 637,3 tis.. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) I. zvýšení finančních prostředků ve výši Kč 3 462,3 tis. na položce ZŠ E. Košťála realizace úspor energie II.et. vlastní zdroje (správce 711 Odbor majetku a investic). Tato částka bude pokryta z obecné rezervy (správce 598 Ekonomický odbor). II. snížení dotačních zdrojů na tuto akci o částku 3 462,3 tis. v příjmové i výdajové části rozpočtu. III. přesun finančních prostředků v příjmové části rozpočtu ve výši Kč ,7 tis. z položky 312. ZŠ Erno Košťála realizace úspor energie II.et. očekávaná dotace na položky 4216 ZŠ Erno Košťála realizace úspor energie II.et. dotace ze SR ve výši Kč ,4 tis. a na položku 4213 ZŠ Erno Košťála realizace úspor energie II.et. - dotace ze SF ve výši Kč 1 474,3 tis.. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) I. zvýšení finančních prostředků ve výši Kč 2 796,2 tis. na položce ZŠ Prodloužená realizace úspor energie II.et. vlastní zdroje (správce 711 Odbor majetku a investic). Tato částka bude pokryta ve výši Kč 2 700,2 z obecné rezervy (správce 598 Ekonomický odbor) a ve výši Kč 96,0 tis. z položky ZŠ Prodloužená realizace úspor energie II.et. ostatní náklady. II. XXIX. řádné zasedání dne Strana 7 (celkem 18)

8 snížení dotačních zdrojů na tuto akci o částku 2 700,2 tis. v příjmové i výdajové části rozpočtu. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) realizaci akce Kanalizace Lány na Důlku v průběhu let 2009 a 2010 s využitím dotačních prostředků. Celkové náklady budou upřesněny podle výsledku výběrového řízení. Čerpání finančních prostředků očekáváme následovně: rok čerpání vlastních zdrojů ve výši Kč 500,0 tis. (snížením obecné rezervy) rok čerpání vlastních zdrojů ve výši Kč ,0 tis. rok čerpání dotačních prostředků z MZe ve výši Kč ,0 tis. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) přesun finančních prostředků v rozpočtu sociálního fondu ve výši Kč 200,0 tis. z položky Kulturní a sportovní program na položku Ozdravný program. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) realizaci akce Rozšíření metropolitní sítě o ČEZ Arénu ve výši Kč 500,0 tis. Tato částka bude pokryta z obecné rezervy (správce 598 Ekonomický odbor). Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 27, nehl. 12) zapojení kontokorentního úvěru v roce 2009 ve výši Kč ,0 tis. a současně jeho použití na krátkodobou půjčku Dopravnímu podniku města Pardubic, a.s., s konečnou splatností nejpozději do Žádost o krátkodobou půjčku pro DPMP a. s. Zpravodaj: Jaroslav Kňava, předseda představenstva DPMP a.s. - zdůvodnil využití prostředků z krátkodobé půjčky. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 28, nehl. 11) XXIX. řádné zasedání dne Strana 8 (celkem 18)

9 uzavření smlouvy o poskytnutí krátkodobé půjčky Dopravnímu podniku města Pardubic, a.s., IČ , ve výši Kč tis. s konečnou splatností nejpozději do a s úrokovou sazbou ve výši 3% p.a. Smlouva o půjčce tvoří přílohu tohoto usnesení. 6. Problematika Pasáže Zpravodaj: Milan Tichý, předseda představenstva MRFP a.s. - shrnul informace ohledně objektu Pasáže. Jako možný postup bylo vyhodnocováno 5 variant řešení, představenstvo fondu doporučilo schválit variantu č. 2.- rekonstrukce objektu z úvěrových zdrojů. Ekonomické dopady rekonstrukce Pasáže na celou společnost jsou číselně vyjádřeny v přílohách důvodové zprávy č. 2 a č. 3. Celková částka rekonstrukce by neměla přesáhnout 150 mil. Kč. Investorem bude majitel objektu MRFP a.s., začátek akce je plánován na 2Q r Proběhla prezentace, kterou okomentoval pan Miroslav Petráň. V rozpravě vystoupili: Jan Jedlička Stanislav Filip Aleš Kopecký Jiří Razskazov viz zvukový záznam Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 30, zdrž. 2, nehl. 7) S o u h l a s í s rekonstrukcí objektu Pasáže způsobem a v rozsahu dle varianty 2., která je přílohou tohoto usnesení s tím, že investorem rekonstrukce bude majitel objektu, a to společnost Městský rozvojový fond Pardubice a.s. Financování rekonstrukce Pasáže bude investorem zajištěno převážně z úvěrových zdrojů. 7. Ručení pro Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. Zpravodaj: Michal Koláček, náměstek primátora - vysvětlil důvody žádosti o ručení pro společnost VAK Pardubice a.s. V rozpravě vystoupili: Jiří Stříteský Jaroslav Kňava Jan Jedlička viz zvukový záznam Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 35, nehl. 4) ručení za dlužníka - společnost Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s., IČ: , ve výši Kč 183 mil. pro Československou obchodní banku, a.s., IČ: , v souladu s textem ručitelského prohlášení, které je přílohou a nedílnou součástí tohoto usnesení. XXIX. řádné zasedání dne Strana 9 (celkem 18)

10 8. Tyršovy sady Zpravodaj: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora - předal slovo vedoucí odboru hlavního architekta. Petra Nacu seznámila přítomné s výběrovými kritérii, okomentovala prezentaci a zodpověděla dotazy. V rozpravě vystoupili: Miroslav Petráň Jiří Razskazov Jaroslav Deml Jan Linhart Jan Jedlička Jaroslav Kňava Jiří Stříteský Libor Vlasák viz zvukový záznam Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 28, zdrž. 3, nehl. 7) zadávací dokumentaci pro výběr zpracovatele projektové dokumentace na revitalizaci Tyršových sadů. 9. Obecně závazná vyhláška, kterou se mění příloha č. 3 OZV Statut města Pardubic Zpravodaj: Jaroslav Deml, primátor města Pardubic - upozornil na nové znění přílohy. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) Obecně závaznou vyhlášku č. 10 /2009, kterou se mění příloha č.3 OZV Statut města Pardubic. Obecně závazná vyhláška č. 10/ 2009 tvoří přílohu tohoto usnesení. 10. XXIX. řádné zasedání dne Strana 10 (celkem 18)

11 Změna účelu dotace z Programu podpory sportu Zpravodaj: Petr Klimpl, předseda sportovní komise - zdůvodnil předloženou změnu. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 31, nehl. 8) R u š í část usnesení č Z/ 2009 ze dne dotace Základní škole Pardubice, Staňkova 128, IČ , na provoz hřiště otevřeného veřejnosti ve výši 70 tis. Kč. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 31, nehl. 8) p o s k y t n u t í d o t a c e ve výši 70 tis. Kč z Programu podpory sportu Základní škole Pardubice, Staňkova 128, IČ , na zhotovení studie nového školního hřiště. 11. Dotace z programu podpory v sociální a zdravotní oblasti Zpravodaj: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora - zdůvodnila předložený převod dotace. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) I.R u š í poskytnutí dotace z usnesení č Z/2009 ze dne pro žádosti č. 57, 58 a 63 subjektu SKP-CENTRUM, o.p.s., Jungmannova 2550, Pardubice, IČ: v částce Kč ,00. II. p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory v sociální a zdravotní oblasti pro oblast sociální služby subjektu SKP-CENTRUM, o.p.s., Jungmannova 2550, Pardubice, IČ: v částce Kč ,00. Rozpis je uveden v příloze návrhu usnesení této zprávy. 12. Pravidla pro přidělování dotací z programu podpory cestovního ruchu na rok 2010 Zpravodaj: Jindřich Tauber, předseda komise pro cestovní ruch - uvedl zprávu s tím, že se jedná o změnu termínů uzávěrky z jednoho na dva za rok. XXIX. řádné zasedání dne Strana 11 (celkem 18)

12 Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 34, nehl. 5) Pravidla pro přidělování dotací z programu podpory cestovního ruchu na rok Převod komunikace evidenční číslo 037c v Ohrazenicich ze statutárního města Pardubice do majetku Služeb města Pardubic a.s. Zpravodaj: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora - uvedl, že SmP a.s. je připravena komunikaci na své náklady opravit. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) prodej komunikace 037c v Ohrazenicích vedoucí ke sběrnému dvoru do majetku Služeb města Pardubic a.s. za účetní hodnotu ,39 Kč. 14. Bezúplatný převod osvětlení "Část stavebního objektu S011 osvětlení 2 přechodů pro chodce v ulici Teplého, Pardubice" do majetku města, investor A+R s.r.o. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) bezúplatný převod osvětlení "Část stavebního objektu S011 - osvětlení 2 přechodů pro chodce v ulici Teplého, Pardubice" do majetku města. Smlouva o bezúplatném převodu č. 2009/1908 tvoří přílohu tohoto usnesení. 15. XXIX. řádné zasedání dne Strana 12 (celkem 18)

13 XIII. změna Územního plánu města Pardubice - vymezení řešeného území Zpravodaj: Alexandr Krejčíř, náměstek primátora - uvedl, že změna se týká Městského obvodu Pardubice VIII Hostovice. V rozpravě vystoupili: Jan Jedlička Petr Heřmanský Jaroslav Deml viz zvukový záznam Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) pořízení XIII. změny Územního plánu města Pardubice - vymezení řešeného území Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) Ing. Alexandra Krejčíře jako určeného zastupitele, který bude spolupracovat s pořizovatelem ve smyslu 47 odst. 1,4 a 53 odst. 1,3 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů při pořizování XIII. změny Územního plánu města Pardubice - vymezení řešeného území 16. Změna zřizovacích listin příspěvkových organizací Zpravodaj: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora - uvedla, že se jedná pouze o formalitu spojenou se změnou zákona o majetku svěřeném k hospodaření. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 32, nehl. 7) zřizovací listiny příspěvkových organizací zřízených Statutárním městem Pardubice s účinností od 1. listopadu 2009 dle příloh č tohoto usnesení. Přílohy jsou velmi obsáhlé a jsou k dispozici na org. odd. OKM. 17. Vzájemný bezúplatný převod objektů ve vlastnictví Statutárního města Pardubice a Pardubického kraje Zpravodaj: Michal Koláček, náměstek primátora XXIX. řádné zasedání dne Strana 13 (celkem 18)

14 - upozornil na to, že se jedná o výměnu budov Sportovního gymnázia Pce a Gymnázia Mozartova ulice a DDM Delta a DDM v ABC klubu ve Štolbově ulici. V rozpravě vystoupili: Petr Klimpl Jiří Razskazov Štěpánka Fraňková Jan Jedlička viz zvukový záznam Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 33, nehl. 6) vzájemný bezúplatný převod nemovitostí mezi statutárním městem Pardubice a Pardubickým krajem: a) z vlastnictví statutárního města Pardubic do vlastnictví Pardubického kraje - objekt čp. 268 budova občanského vybavení na pozemku označeném jako st. p. č. 1244/1, objekt bez čp/če (garáž) na pozemku označeném jako st. p. č. 1244/1 a objekt bez čp/če budova občanského vybavení (tělocvična) na pozemku označeném jako st. p. č vše v obci Pardubice, části obce Bílé Předměstí a pozemků označených jako st. p. č. 1244/1 zastavěná plocha a nádvoří po zapsání GP č /2007 o výměře m 2, st. p. č zastavěná plocha o výměře 995 m 2, p. p. č. 625/16 ostatní plocha sportoviště a rekreační plocha po zapsání GP č /2007 o výměře 590 m 2 a p.p.č. 625/6 ostatní plocha sportoviště a rekreační plocha o výměře 415 m 2 vše v obci a k. ú. Pardubice, se všemi součástmi a příslušenstvím. Převod nastane ke dni objekt čp. 449 budova občanského vybavení na pozemku označeném jako st. p. č v obci Pardubice, části obce Polabiny a pozemku označeného jako st. p. č zastavěná plocha a nádvoří o výměře m 2 a části pozemku označeného jako p. p. č. 3855/4 dle geom. plánu č /2009 p.p.č. 3855/4 o výměře 7345 m 2, ostatní plocha manipulační plocha vše v obci a k. ú. Pardubice se všemi součástmi a příslušenstvím. Převod nastane ke dni Podmínkou převodu bude vrácení popř. písemná nabídka bezúplatného převodu zpět do vlastnictví převodce kterékoliv darované nemovitosti v případě, že tato z jakéhokoliv důvodu přestane být využívána pro potřeby vzdělávání a školství. b) z vlastnictví Pardubického kraje do vlastnictví statutárního města Pardubic - objekt č.p jiná stavba na pozemku označeném jako st. p. č v obci Pardubice, části obce Zelené Předměstí a pozemků označených jako st. p. č zastavěná plocha a nádvoří o výměře 2696 m 2, p. p. č. 2534/1 ostatní plocha jiná plocha o výměře 2088 m 2, p. p. č. 2534/23 ostatní plocha jiná plocha o výměře 1094 m 2, vše v obci a kat. území Pardubice. Převod nastane ke dni objekt č.p budova občanské vybavenosti na pozemcích označených jako st. p. č. 8298/3 a st. p. č. 8298/4 v obci Pardubice, části obce Zelené Předměstí a pozemků označených jako st. p. č. 8298/3 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 732 m 2, st. p. č. 8298/4 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 58 m 2, p. p. č. 2306/13 ostatní plocha jiná plocha o výměře 310 m 2 a p. p. č. 2306/17 ostatní plocha sportoviště a rekreační plocha o výměře 1619 m 2 vše v obci a kat. území Pardubice se všemi součástmi a příslušenstvím. Převod nastane ke dni Podmínkou převodu bude vrácení popř. písemná nabídka bezúplatného převodu zpět do vlastnictví převodce kterékoliv darované nemovitosti v případě, že tato z jakéhokoliv důvodu přestane být využívána pro potřeby vzdělávání, školství a volnočasových aktivit. XXIX. řádné zasedání dne Strana 14 (celkem 18)

15 Z:Dagmar Balousová T: Domy dětí a mládeže - Dohoda o převodu činností, majetku a práv a povinností s převáděnými činnostmi souvisejících Zpravodaj: Štěpánka Fraňková, náměstkyně primátora - předloženou dohodu je nutné uzavřít v souvislosti s převodem domovů dětí a mládeže. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 35, nehl. 4) uzavřít Dohodu o převodu činností, majetku a práv a povinností s převáděnými činnostmi souvisejících, mezi Pardubickým krajem, IČ: , Statutárním městem Pardubice, IČ: a Domem dětí a mládeže Delta, Pardubice, Gorkého 2658, IČ: , která je přílohou tohoto usnesení (příloha č. 1). Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 35, nehl. 4) uzavřít Dohodu o převodu činností, majetku a práv a povinností s převáděnými činnostmi souvisejících, mezi Pardubickým krajem, IČ: , Statutárním městem Pardubice, IČ: a Domem dětí a mládeže, Pardubice, Štolbova 2665, IČ: , která je přílohou tohoto usnesení (příloha č. 2). 19. Zřízení a zřizovací listiny nových školských zařízení Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 36, nehl. 3) Z ř i z u j e k příspěvkovou organizaci s názvem Dům dětí a mládeže BETA Pardubice, se sídlem Štolbova 2665, Pardubice. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 36, nehl. 3) XXIX. řádné zasedání dne Strana 15 (celkem 18)

16 zřizovací listinu nové příspěvkové organizace Dům dětí a mládeže BETA Pardubice, se sídlem Štolbova 2665, Pardubice, která je přílohou tohoto usnesení. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 36, nehl. 3) Z ř i z u j e k příspěvkovou organizaci s názvem Dům dětí a mládeže DELTA Pardubice, se sídlem Gorkého 2658, Pardubice. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 36, nehl. 3) zřizovací listinu nové příspěvkové organizace Dům dětí a mládeže DELTA Pardubice, se sídlem Gorkého 2658, Pardubice, která je přílohou tohoto usnesení. 20. Smlouva na odkup haly ČSTV Zpravodaj: Michal Koláček, náměstek primátora - přesto, že městu přinese tato smlouva náklady, je třeba ji chápat jako pomoc sportovní organizaci. Tímto bude mít město zajištěno předkupní právo na pozemek. V rozpravě vystoupili: Jaroslav Deml Jan Linhart Milan Tichý viz zvukový záznam Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 36, nehl. 3) odkoupení objektu rozestavěné sportovní haly - budovy bez čp./če. v části obce Zelené předměstí v Pardubicích na pozemku označeném jako stavební parcela č v kat. území Pardubice od Pardubické sportovní organizace ČSTV (dále jen PSO ČSTV), IČ , se sídlem Pernerova 1490, Pardubice za cenu Kč ,-. XXIX. řádné zasedání dne Strana 16 (celkem 18)

17 Nesouhlas města s modernizací spalovny průmyslových odpadů, provozovna Pardubice a s jejím uvedením do provozu Zpravodaj: Michal Koláček, náměstek primátora - uvedl, že pod peticí proti spalovně je již podepsáno asi 50 tisíc lidí. Přijaté usnesení č Z/2009 (pro 35, zdrž. 1, nehl. 3) o p ě t o v n ě n e s o u h l a s í se záměrem firmy AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. "Modernizace spalovny průmyslových odpadů, provozovna Pardubice" a s jejím uvedením do provozu. Zastupitelstvo města vzalo na vědomí předložené informativní zprávy. Diskuze Vítězslav Štěpánek: - vznesl dotaz na situaci ve věci rekonstrukce areálu Hůrka - vyzdvihl potřebu finančních prostředků na dopravu pro příští rok reagoval Jan Kislinger: smlouvy jsou k přepracování u investora - EUBE, zároveň RmP odsouhlasila externí posouzení těchto smluv nezávislou právní společností. Josef Kubát: pozval přítomné na na koncert s komponovaným programem. Miroslav Petráň: - zrekapituloval obrovský úspěch letošní Velké pardubické a poděkoval za vstřícnost a finanční prostředky. Jindřich Tauber: - vznesl dotaz na odkup 20 % obchodního podílu společnosti Skácel-Gas s. r. o. Dopravním podnikem města Pardubic a.s. - požádal o vysvětlení mediální kauzy návštěvy fotbalového utkání v Madridu. reagoval Jaroslav Kňava:: - vysvětlil výhody obchodu se společností Skácel-Gas s. r. o. - ve věci mediální kauzy sdělil přítomným svůj názor. Reagovali: Viz zvukový záznam Jindřich Tauber Libor Vlasák Jan Linhart Jaroslav Deml Jiří Petružálek Milan Tichý XXIX. řádné zasedání dne Strana 17 (celkem 18)

18 Jednání bylo ukončeno v hodin... Jaroslav D e m l primátor města O v ě ř o v a t e l é: Petr K l i m p l.. dne... Libor V l a s á k. dne.. Pardubice, Zpracovala: Alena Pešková, organizační oddělení OKM Jména jsou uváděna bez titulů Přílohy jsou součástí originálu zápisu a jsou zveřejněny na webových stránkách MmP. Originál zápisu včetně všech příloh, které podléhají ochraně osobních údajů a nemohou být na webových stránkách města zveřejněny, je možné občanům města Pardubic poskytnout na organizačním odd. MmP, Pernštýnské nám. 1. XXIX. řádné zasedání dne Strana 18 (celkem 18)

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 59. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 19. 5. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z XXV. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 5. 5. 2009 od 14:00 hodin Přítomni: 35 členů zastupitelstva

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze XXXI. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 8. 12. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 57. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 4. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 67. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 13. 10. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 18. 12. 2018

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 6. 2010 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 12. 2017 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.4.2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VI. mimořádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 18.12.2014 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis. z XXXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 13.05.2014 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 5. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 11. 1. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 18. září 2018, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 14.05.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z IX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20. 9. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

1. Žádost Ivety Hrbkové o výpůjčku části p.p.č. 831/3, části p.p.č. 851/12 a části st.p.č k.ú. Pardubice

1. Žádost Ivety Hrbkové o výpůjčku části p.p.č. 831/3, části p.p.č. 851/12 a části st.p.č k.ú. Pardubice U S N E S E NÍ z 19. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 23. května 2016 od 13:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 30. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 24. 1. 2012 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z XII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 13. 12. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis č. 19/2017. z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 4. prosince 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 19/2017. z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 4. prosince 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 19/2017 z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 4. prosince 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 31. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (31. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 14.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 11. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (11. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 25.

Více

Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 12. 12. 2016 v kanceláři

Více

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.01.2018 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis ze 15. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 16. 9. 2015 v 16. 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 50. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 13. 1. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis z 50. jednání Rady MO Pardubice IV

Zápis z 50. jednání Rady MO Pardubice IV Zápis z 50. jednání Rady MO Pardubice IV které se konalo ve středu 9.9. 2009 v 7:00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV. Přítomni: Ing. P. Heřmanský, p. Marie Procházková, Ing. arch. J. Kovář,

Více

Byl chválen následující program

Byl chválen následující program Z á p i s z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 18.12. 2017 v 17: 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze IV. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 25. 1. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z XV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 6. 3. 2012 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 9. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 22. 2. 2016 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3, Praha-Zbraslav Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 53. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 24. 2. 2009 od 15:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž.

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž. U S N E S E N Í z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 17. prosince 2018 od 16:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV

Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV Zápis z 27. jednání Rady MO Pardubice IV které se konalo ve pondělí 21.4. 2008 v 17:00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV. Přítomni:Ing.P.Heřmanský, Ing. Josef Bednář, p.p.jedlička, p.m.procházková,

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 1. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 12.11. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice , Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 07.05.2013 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 25.02.2015 27 / 3 č. 2 28 / 3 č. 3 program zasedání dne 25. 2. 2015 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 15. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI Usnesení ze zasedání Zastupitelstva Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z XVII. zasedání

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 1/2012 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 1/2012 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 1/2012 konaného dne 31. 1. 2012 1. Stanislav Hanuš 7. Oldřich Sedlák 2. Rudolf Chloupek 8. Zdeněk Dobrý (předseda) 3. Jaroslav

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 7. 6. 2018 Přítomni: 1. Karel Pačiska 8. Josef Březka (místopředseda) 2. Petr Vaněk 9. Josef Hnik

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

z 22. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

z 22. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne z 22. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 14.06.2018 Místo konání: Předsedající: Přítomno: zasedací sál č. 306, budova Nové radnice, Ostrava Ing. Petra Bernfeldová, starostka 29 členů

Více

Zastupitelstvo obce Usnesením č. 6/84/A bere na vědomí vyjádření k zápisu kontrolního výboru ze dne dle předloženého materiálu.

Zastupitelstvo obce Usnesením č. 6/84/A bere na vědomí vyjádření k zápisu kontrolního výboru ze dne dle předloženého materiálu. OBEC Mosty u Jablunkova USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva obce Mosty u Jablunkova konaného dne 05.06.2019 Usnesením č. 6/81 schvaluje pořad 6. zasedání zastupitelstva obce. Usnesením č. 6/82 určuje

Více

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 3C) statutárního města Liberec na rok 2015 Zpracoval: odbor,

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019

USNESENÍ z 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 USNESENÍ z 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 309/11/2/2019 Volba ověřovatele zápisu a schválení programu 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 Rada města Přerova

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne 7. 12. 2017 1. Jaromír Pařík 6. Zdeněk Tůma 2. Ladislav Kobrle 7. Miroslav Houška (předseda) 3. Jan Tecl

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ladislav Beran, Ing. Pavlína Jedličková,,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 2. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 17. prosince 2014 v salonku DK

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne 13. 3. 2012 1. Rudolf Chloupek 6. Oldřich Sedlák 2. Jaroslav Soukup 7. Zdeněk Dobrý (předseda) 3. Jiří Kvasnička

Více

Příloha usnesení - žádosti o prodloužení termínů. Stav Původní KT Text úkolu Komentář Zodpovědná osoba

Příloha usnesení - žádosti o prodloužení termínů. Stav Původní KT Text úkolu Komentář Zodpovědná osoba Přiřazeno Kučírková Petra Org. jednotka Název ZM/265/2011 (7363) Odsta vec Stav Původní KT Text úkolu Komentář Zodpovědná osoba 31.12.2018 ZmP schvaluje bezúplatný převod níže 3. 1. 20197:27 Kučírková

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 82. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 25. 5. 2010 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 388/13/1/2016 Zahájení, schválení programu 13. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje upravený program 13. zasedání

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 29. 04. 2019 Č.j.: 11923/2019 ZM/22/2019 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi

Více

USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018

USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018 USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018 1090/38/1/2018 Zahájení, schválení programu 38. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje doplněný program 38. zasedání

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání ZM

U S N E S E N Í. 19. zasedání ZM ZM města KRNOVA SS 19/17/Ko U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 29. března 2017 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 479/19 508/19

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 26.1.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Usnesení z jednání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01 /2015, které se uskutečnilo dne 12. 02. 2015 v zasedací místnosti Městské sportovní haly ve Skalné, Sportovní č.p. 412,

Více

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 23.11.2017 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 30. 1. 2019 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice

Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XLII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.05.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále radnice Pardubice

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 10. 5. 2018 1. Rudolf Chloupek 6. Miroslav Houška (předseda) 2. Jaromír Pařík 7. František Bradáč 3. Ladislav

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 10. prosince 2002 v 15:00 hodin v sále Informačního a vzdělávacího centra Kojetín,

Více