STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU"

Transkript

1 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková, Jindřich Tauber, Martin Bílek, František Brendl, Jiří Rozinek, Milan Košař, Josef Kubát, Jaroslav Mojžíš, Jan Němec, Libor Slezák. Martin Růžička, tajemník magistrátu Nataša Hradní, odbor kanceláře magistrátu Ondřej Tušl, tiskový mluvčí magistrátu Omluveni: Vítězslav Novohradský I. Schválení programu schůze Program 11. řádné schůze Rady města byl schválen takto: (pro 10) Na začátku jednání proběhla prezentace ředitelem DPMP a.s. T. Pelikánem k informativní zprávě: Online sledování provozu vozidel MHD v Pardubicích. Zpráva č. 1 Odměny ředitelům příspěvkových organizací v kultuře a informačních službách byla předkladatelem stažena na začátku jednání. 1. STAŽENO 2. Jmenování a stanovení platu ředitelky Mateřské školy Klubíčko Pardubice-Polabiny, Grusova 448 P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Helena Šicová, odbor komunitních služeb 3. Dotace z Programu podpory volného času P: Josef Kubát, předseda komise pro výchovu a vzdělávání Z: Petra Šnejdrová, odbor komunitních služeb 11. řádná schůze dne Strana 1 (celkem 9)

2 4. Výsledek hospodaření a rozdělení zlepšeného výsledku hospodaření do fondů příspěvkových organizací ve školství, zdravotnictví a sociálních službách za rok 2010 P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Lukáš Fauler, odbor komunitních služeb 5. Projekt CreArt P: František Brendl, náměstek primátorky Z: Lucie Břízová, odbor komunitních služeb Jiří Binder, odbor kanceláře magistrátu 6. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Karolína Vopršalová, odbor majetku a investic 7. NEOBSAZENO 8. Veřejnoprávní smlouvy P: Petr Kramář, vedoucí odboru správních agend Z: Petr Kramář, vedoucí odboru správních agend 9. Programové prohlášení rady P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Z: Jan Němec, předseda PK TOP 09 Petr Beneš, předseda PK SPP Jakub Rychtecký, předseda PK ČSSD 10. Nařízení č. 1/2011 o placeném stání na místních komunikacích P: Martin Bílek, náměstek primátorky Z: Vladimír Bakajsa, vedoucí odboru dopravy 11. Provozování PAP P: Martin Bílek, náměstek primátorky Z: Miroslav Čada, odbor ekonomický Informativní zprávy: Online sledování provozu vozidel MHD v Pardubicích P: Jaroslav Mojžíš, předseda představenstva DPMP a.s. Z: Tomáš Pelikán, ředitel DPMP a.s. Zahraniční služební cesta do Itálie P: Martin Bílek, náměstek primátorky Z: Miloslava Matějková, odbor kanceláře magistrátu Pardubický vinařský půlmaratón P: František Brendl, náměstek primátorky Z: František Brendl, náměstek primátorky 11. řádná schůze dne Strana 2 (celkem 9)

3 Informace k vymezené stavební parcele č. 207/100 v k.ú. Svítkov a zúžení přilehlé komunikace P: Martin Růžička, tajemník magistrátu Z: Martin Růžička, tajemník magistrátu Pardubický kraj obnova hospodářských budov v areálu Zámku Pardubice P: František Brendl, náměstek primátorky Z: František Brendl, náměstek primátorky Problematika HC EATON PARDUBICE a.s. P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Miroslav Čada, odbor ekonomický Na stůl byly předloženy: - Příloha ke zprávě č. 1 Odměny ředitelům příspěvkových organizací v kultuře a informačních službách. - Příloha ke zprávě č. 2 Jmenování a stanovení platu ředitelky MŠ Klubíčko Pardubice- Polabiny, Grusova Informativní zpráva: Pardubický vinařský půlmaratón. - Informativní zpráva: Problematika HC EATON PARDUBICE a.s. - Informativní zpráva: Pardubický kraj obnova hospodářských budov v areálu Zámku Pardubice. - Informace k problematice rekonstrukce PAP změnové listy. - Zápisy z jednání komise pro strategii ze dne a Dopis náměstka hejtmana Pk R. Línka ve věci spolufinancování muzeí. - II. Informace primátorky a jejich náměstků o činnosti a jednáních v období mezi radami Přiloženo k zápisu jako písemný materiál. Informace o činnostech byly vzaty na vědomí. (pro 10) III. Schválení usnesení 10. řádné schůze RmP a jmenování ověřovatelů z 11. řádné schůze Rady města Pardubic Usnesení z předešlé 10. řádné schůze Rady města Pardubic byla s c h v á l e n a. Ověřovateli zápisu z 11. řádné schůze RmP byli jmenováni: Jiří Rozinek Libor Slezák 11. řádná schůze dne Strana 3 (celkem 9)

4 IV. Pořadí projednávaných zpráv 1. Odměny ředitelům příspěvkových organizací v kultuře a informačních službách STAŽENO Bez rozpravy 2. Jmenování a stanovení platu ředitelky Mateřské školy Klubíčko Pardubice-Polabiny, Grusova 448 Přijaté usnesení č. 707/2011 (pro 10) J m e n u j e k Bc. Ivu Škaloudovou do funkce ředitelky Mateřské školy Klubíčko Pardubice- Polabiny, Grusova 448 na dobu určitou 6 let. Přijaté usnesení č. 708/2011 (pro 10) S t a n o v u j e s účinností od paní Bc. Ivě Škaloudové, ředitelce Mateřské školy Klubíčko Pardubice-Polabiny, Grusova 448 plat ve výši dle návrhu platového výměru. 3. Dotace z Programu podpory volného času Zpravodaj: Josef Kubát, předseda komise pro výchovu a vzdělávání - krátce uvedl předloženou zprávu. Rozprava: - Diskutovány návrhy č. 2, 3, 10, 11, 14, 17, 32, 33, 35 z přílohy č. 1, a návrhy 9, 14 z přílohy č Systém přidělování dotací organizacím zřizovaných městem (DDM, KC Pardubice) není dobře nastaven, neboť tyto subjekty jsou financovány z jiných složek městského rozpočtu město bude hledat řešení. - Konstatováno, že oblast volnočasových aktivit se často překrývá s oblastí kultury. Přijaté usnesení č. 709/2011 (pro 10) S c h v a l u j e p o s k y t n u t í d o t a c e z Programu podpory volného času subjektům uvedeným v příloze návrhu usnesení č řádná schůze dne Strana 4 (celkem 9)

5 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, proti 10) S c h v a l u j e p o s k y t n u t í d o t a c e z Programu podpory volného času subjektům uvedeným v příloze návrhu usnesení č Výsledek hospodaření a rozdělení zlepšeného výsledku hospodaření do fondů příspěvkových organizací ve školství, zdravotnictví a sociálních službách za rok 2010 Zpravodaj: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Ke zprávě byl přizván L. Fauler, odbor komunitních služeb. Rozprava: - Diskutovány body 30, 33, 45, výše rezervních fondů a plánované využití finančních prostředků smysluplnost investic. - Kvalita výuky na Waldorfské škole bude prověřen počet žáků v posledních letech. Přijaté usnesení č. 710/2011 (pro 9, nehl. 1) S c h v a l u j e rozdělení zlepšeného výsledku hospodaření za rok 2010 do fondů jednotlivých příspěvkových organizací ve školství, zdravotnictví a sociálních službách dle tabulky, která je přílohou tohoto usnesení. Bez rozpravy 5. Projekt CreArt Přijaté usnesení č. 711/2011 (pro 10) B e r e n a v ě d o m í výsledek žádosti o finanční podporu mezinárodnímu projektu CreArt z prostředků EU, který je uveden v důvodové zprávě tohoto návrhu usnesení. Podrobný popis projektu CreArt je přílohou č. 1 tohoto návrhu usnesení. Přijaté usnesení č. 712/2011 (pro 10) 11. řádná schůze dne Strana 5 (celkem 9)

6 S c h v a l u j e účast Statutárního města Pardubice v mezinárodním projektu CreArt, jehož iniciátorem je opět španělské město Valladolid, za podmínky nenavýšení finančních prostředků na pardubickou sekci projektu. Finanční prostředky byly schváleny usnesením č Z/2010 ze dne 20. září 2010 ve výši Kč 1, ,- (spoluúčast vyčíslena na ,525 eur, přepočet na Kč kurzem Kč 26,-/euro). Popis projektu CreArt a podmínky účasti Statutárního města Pardubic jsou uvedeny v příloze návrhu usnesení č Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 713/2011 (pro 10) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu Oprava komunikace Železničního pluku a K Višňovce dodavateli EUROVIA CS, a.s., IČ: , za cenu 2, ,64 Kč bez DPH. Přijaté usnesení č. 714/2011 (pro 10) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, o zrušení zjednodušeného podlimitního řízení v rámci veřejné zakázky Transformace multimodálního prostoru předprostor nádraží ČD Pardubice projektové dokumentace. 7. neobsazeno Bez rozpravy 8. Veřejnoprávní smlouvy Přijaté usnesení č. 715/2011 (pro 10) 11. řádná schůze dne Strana 6 (celkem 9)

7 S c h v a l u j e uzavření veřejnoprávní smlouvy o výkonu agendy správního řízení o zrušení údaje o místu trvalého pobytu s obcí Bezděkov, IČ: , ve znění dle přílohy č. 1 tohoto usnesení. 9. Programové prohlášení rady Po diskuzi byla zpráva stažena s tím, že vznikne pracovní skupina složená ze zástupců koaličních klubů a materiál bude dopracován. 10. Nařízení č. 1/2011 o placeném stání na místních komunikacích Zpravodaj: Martin Bílek, náměstek primátorky - v souvislosti s usnesením ZmP č. 178Z/2001 okomentoval zprávu s tím, že nebyl shledán důvod, pro který by měl být již schválený ceník upraven. Původně navržené znění zamítá úpravu bylo přeformulováno na potvrzuje ceník. Rozprava: M. Tauber: vyjádřil názor některých členů ČSSD na úpravu parkování pro zastupitele vykonávání funkce na celém území města. Přijaté usnesení č. 716/2011 (pro 10) P o t v r z u j e Ceník placeného stání na místních komunikacích. Nařízení č. 1/2011 o placeném stání na místních komunikacích a Ceník placeného stání na místních komunikacích jsou přílohou tohoto usnesení. 11. Provozování PAP Zpravodaj: Martin Bílek, náměstek primátorky Ke zprávě se dostavili zástupci společnosti MT Legal s. r. o., kteří prezentovali nabídku na uzavření smlouvy na vypracování právního stanoviska pro výběr provozovatele plaveckého areálu. K tomuto bodu jednání byl přizván M. Čada, ekonomický odbor. Rozprava: Byly diskutovány tyto skutečnosti: - Jedná se o 1. fázi spolupráce, kdy předmětem řešení je posouzení vhodnosti MRFP a.s. a BČOV a.s. jako budoucího provozovatele, - Schválení 1. fáze a uzavření smlouvy se společností MT Legal s.r.o. nezavazuje město k další spolupráci. 11. řádná schůze dne Strana 7 (celkem 9)

8 - Z důvodu možnosti odpočtu DPH byl návrh usnesení doplněn o poslední větu viz usn. 717/ K výši nabídkové ceny bylo uvedeno, že problematika koncesního projektu a koncesního zákona je tak specifická, že se po oslovení advokátních kanceláří přihlásili pouze dva zájemci. - Společnost MT Legal s.r.o. nabídla konečnou cenu projektu o více jak 1 mil Kč nižší. Přijaté usnesení č. 717/2011 (pro 10) S c h v a l u j e uzavření smlouvy se společností MT Legal s.r.o., IČ , jejímž předmětem plnění bude vypracování stanoviska o způsobilosti společnosti Městský rozvojový fond Pardubice a.s. resp. BČOV Pardubice a.s. pro in-house variantu provozování Plaveckého areálu s cenou plnění ve výši Kč 200 tis. bez DPH, tj. Kč 240 tis. vč. DPH. Předmětem plnění bude tedy pouze část ze smluvního návrhu od společnosti MT Legal s.r.o. V pozici klienta bude též uvedena společnost MRFP a.s. 12. Diskuze J. Tauber: Seznámil přítomné s pracovní verzí zápisu z jednání se zástupci HC EATON Pardubice a.s. ve věci podmínek spolufinancování kumulované ztráty z minulých let. Proběhla diskuze, zápis je přílohou informativní zprávy. Na jednání RmP dne by měla být předložena řádná zpráva s konkrétními návrhy na řešení. F. Brendl: Otevřel diskuzi k informativní zprávě: Pardubický kraj obnova hospodářských budov v areálu zámku, která souvisí se žádostí náměstka hejtmana R. Línka na spolufinancování muzeí. Reagovala Š. Fraňková: poskytne odpověď o možném příspěvku ve výši 2,5 až 3 mil. Kč v závislosti na spolufinancování KF Pardubice a VČD. Zároveň apelovala na M. Košaře jako člena pracovní skupiny, která by se měla zabývat sloučením galerie a muzea, aby nepodpořil navrhovanou změnu názvu. J. Rozinek: Informoval o možných variantách snížení daně z nemovitosti pro občany a s tím související výpadek příjmů do městského rozpočtu. Š. Fraňková: Podala informace o úniku velkého množství vody pod venkovním bazénem (Sluneční pláž). Věc je v šetření. V souvislosti s rekonstrukcí vnitřního plaveckého areálu se bude jednat o úplném zrušení vodáckého trenažéru. - Zmínila jednání o možnosti vojenského výcviku amerických a afghánských pilotů na pardubickém letišti. Je třeba zjistit informace o případné zátěži pro chod letiště a pro obyvatele okolních obcí. M. Růžička: Ke kauze xxxxxxx xxxxxxxxxx - soud o odstupné - uvedl, že rozsudek zatím není pravomocně platný. Město podá odvolání k soudu. F. Brendl: K informativní zprávě o vinařském půlmaratónu upozornil na sobotní uzavírku města. M. Bílek: Podal informace o schůzce na Pk společně s dopravními stavbami k projektu přednádraží M. Košař: Vznesl požadavek na předávání informací pracovní skupině, která se zabývá problematikou projektu přednádraží. - Doporučil, aby se magistrát zabýval možností zavedení evidence čísel orientačních ve městě. L. Slezák: uvedl, že byl přítomen jednání na Pk, ze kterého vyplynulo, že by měl být založen inovativní fond, jako nezávislá akce na Technoparku, která by měla podporovat technický a vědecký rozvoj. 11. řádná schůze dne Strana 8 (celkem 9)

9 Reagovala Š. Fraňková: dle jejího názoru inovativní fond nemá smysl, neboť na Technopark bude vyhlášeno insolventní řízení. J. Kubát: Vznesl dotaz na kácení stromů v Tyršových sadech. Reagoval F. Brendl: kácení začne v období vegetativního klidu. J. Mojžíš: Upozornil na zápisy z jednání komisí pro strategii, mj. uvedl, že v zápisu z je doporučeno RmP zřídit novou pozici, případně útvar, zabývající se strategickým plánem. J. Tauber: Okomentoval předložení změnových listů ve věci rekonstrukce PAP. Další budou průběžně předkládány dle usnesení ZmP 247Z/ x za 14 dní. - Vznesl dotaz na situaci kolem Polyfunkčního dobu Babylon. Reagoval M. Bílek: problematika bude vrácena do komisí rady. M. Bílek: Podal informace k probíhající rekonstrukci Pasáže na jednání s xxxxxxx xxxxxxxxx nedošlo ke shodě bude se co nejrychleji řešit. Š. Fraňková: informovala o požadavku Pk na ,- Kč na osvětlení ve věci výstavby sportovního areálu na Dašické ulici. Jednání bylo ukončeno v 19:00 h. Ověřovatelé:. Štěpánka F r a ň k o v á primátorka města Pardubic. Jiří R o z i n e k Libor S l e z á k Pardubice dne (Jména jsou uváděna bez titulů) Zpracovala: Alena Pešková, organizační odd. KP Celkem 9 stránek originálu zápisu Originál zápisu včetně všech příloh, které podléhají ochraně osobních údajů a nemohou být proto na webových stránkách města zveřejněny, je možné občanům města Pardubic poskytnout na organizačním odd. MmP, Pernštýnské nám řádná schůze dne Strana 9 (celkem 9)

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 9. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17. 3. 2011 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 59. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 19. 5. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 13. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 10. 5. 2011 od 11:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 30. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 24. 1. 2012 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 5. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 11. 1. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 32. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 7. 2. 2012 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 8. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 2. 2011 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 20. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 6. 9. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 23. 8. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z XXIX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27. 10. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z IX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20. 9. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne 28.06.2018 od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 22. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 4. 10. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VI. mimořádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 11.03.2014 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 57. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 4. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 26. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 15. 11. 2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis ze 45. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17.07.2012 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 2. 2012 od 16:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

Zápis. z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 29.1.2015 od 22:50 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 29.1.2015 od 22:50 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 29.1.2015 od 22:50 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 28. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 13. 12. 2011 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 16. schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 6. 2011 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek Zápis z 14. jednání Výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 5. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti N2.903 v RegioCentru Nový pivovar

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Rada města Pardubic, dne 10. ledna 2019

Rada města Pardubic, dne 10. ledna 2019 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor ekonomický 9, dne 10. ledna 2019 Předkladatel: Zpracovatel: Organizační jednotka: Konzultováno: Projednáno: Mazuch Jan, náměstek primátora Brož

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 6. 2010 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z VIII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21. 6. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 18. 12. 2018

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 57. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 10.1.2013 od 16:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Účast: Vedoucí OKS k bodu 3 5, 14 Vedoucí OMS k bodům 6 9 Vedoucí OF k bodům 10 13

Účast: Vedoucí OKS k bodu 3 5, 14 Vedoucí OMS k bodům 6 9 Vedoucí OF k bodům 10 13 Město Ostrov Usnesení z 6. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 27. února 2017 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Bc. Pavel

Více

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 12. 2017 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z XII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 13. 12. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S ze 15. schůze výboru konané dne 14. března 2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti suterén ÚMO Plzeň 3 Přítomni: p. Strobach, p. Zeman,

Více

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Program jednání: Z á p i s z 9. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 19.11.2009 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: členové výboru (viz prezenční

Více

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 22.02.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 19. 11. 2018 v kanceláři

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Z á p i s z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od 10.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající : I. náměstek primátora hl.m. Prahy RNDr. Tomáš

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19, V Brně dne 29.08.2016 primátorovi města Brna členům kontrolního v ýboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu odboru interního auditu a kontrol y MMB vedoucímu odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 14.05.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů XLIII. zasedání ZmP dne 21.06.2018 Předsedá: Charvát Martin HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 21.6.2018 16:04:28 00. Úvod Brendl František Pardubáci 9 Nehlasoval Dolečková Ivana ANO 2011 2 Pro Dvořáčková Helena

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

z 6. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 26. května 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 6. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 26. května 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Z Á P I S z 6. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 26. května 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Přítomni: Mgr. Radoslav Škarda Ing. Pavel Kotas p. Aleš Hess p. Miloslav Švantner

Více

Rada města Pardubic, dne 21. ledna 2019

Rada města Pardubic, dne 21. ledna 2019 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor ekonomický 25, dne 21. ledna 2019 Předkladatel: Zpracovatel: Organizační jednotka: Konzultováno: Mazuch Jan, náměstek primátora Brož Václav, vedoucí

Více

Z Á P I S. z 28. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 13. května 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 28. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 13. května 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 28. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 18.12.2014 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 2. 10. 2017 v kanceláři

Více

ZÁPIS 21. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje a rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře

ZÁPIS 21. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje a rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 21. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje a rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře 15.7.2010 Tento zápis obsahuje usnesení R/1235/10 až R/1238/10 a RA/30/10 Přítomni:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 50. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 13. 1. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Účast: Vedoucí OMS k bodům 2 a 3 Vedoucí OI k bodu 4 a 7b) Vedoucí OKS k bodům 5 a 6

Účast: Vedoucí OMS k bodům 2 a 3 Vedoucí OI k bodu 4 a 7b) Vedoucí OKS k bodům 5 a 6 Město Ostrov Usnesení z 3. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 1. února2016 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Bc. Pavel Čekan,

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65. Přemístění odbavení cestujících do nového Terminálu Jana Kašpara

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65. Přemístění odbavení cestujících do nového Terminálu Jana Kašpara MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁPIS V Praze dne 18. 7. 2013 Č.j.: 50281/ENV/13 z veřejného projednání posudku a současně dokumentace podle ustanovení 17 zákona

Více

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr.

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Město Ostrov Usnesení z 23. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 18. srpna 2014 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven:

Více

Zápis. ze 42. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. ze 42. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 42. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 07.03.2016 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice , Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 07.05.2013 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze IV. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 25. 1. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 Přítomni : Jiří Srbek, Ing. Vladimír Beránek, CSc., Ing. Vendulka

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 34/1 Bezpečnostní situace v městské části Praha Dolní Měcholupy - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíce červen až srpen 2017 - informaci o

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 33. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 82. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 25. 5. 2010 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK dle 80 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon č. 137/2006 Sb.)

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK dle 80 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon č. 137/2006 Sb.) 07/ZPŘ/2014 dle 80 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon č. 137/2006 Sb.) sepsaný v rámci veřejné zakázky NÁKUP SLUŽEBNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL vypsané zadavatelem, U Jezu 642/2a,

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 11. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (11. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 25.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze XXXI. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 8. 12. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Zápis a usnesení. z 11. schůze Rady města Mostu roku 2014, konané dne v zasedací místnosti č. 101

Zápis a usnesení. z 11. schůze Rady města Mostu roku 2014, konané dne v zasedací místnosti č. 101 Zápis a usnesení z 11. schůze Rady města Mostu roku 2014, konané dne 15. 7. 2014 v zasedací místnosti č. 101 Přítomni: JUDr. Hana Jeníčková, Zdeněk Brabec, Ing. Luboš Pitín, Miroslav Fencl, Jan Syrový,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Přítomni: Hrušková Věra, Kašparová Anna, Radosta Jan, David František, ing. Havelda Martin, ing. David František,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/9 Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného 5. 11. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 6/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 6/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 6/2016 ze dne 22. 6. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Marta Vančurová, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Jiří

Více

Z á p i s. Jednání výboru se zúčastnili členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje

Z á p i s. Jednání výboru se zúčastnili členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje Z á p i s z 20. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 21. května 2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 53. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 24. 2. 2009 od 15:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více