KATALOG POSUVNÝCH A KŘÍDLOVÝCH BRAN, BRANEK A OPLOCENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG POSUVNÝCH A KŘÍDLOVÝCH BRAN, BRANEK A OPLOCENÍ"

Transkript

1 KATALOG POSUVNÝCH A KŘÍDLOVÝCH BRAN, BRANEK A OPLOCENÍ Brány Posuvné s.r.o. Kubelíkova 1224/42, Praha Žižkov Mob.: , ICO: DIC: CZ info@branyposuvne.cz

2 Naší hlavní činností je výroba, montáž a servis posuvných a křídlových bran, kovových a kovaných plotů, branek a oplocení. Dále se specializujeme na výrobu a prodej veškerých komponentů jak pro posuvné tak pro křídlové brány. Od ledna 2014 jsme náš sortiment rozšířili o garážová vrata, automatické závory a výsuvné sloupy. Hotové posuvné a křídlové brány standardně dodáváme v rozměrech od 3 m do 10 m ale také i dle požadavků a přání zákazníka na základě individuální nabídky. Vybírat můžete z již hotových posuvných a křídlových bran nebo je Vám vyrobíme přímo na míru. Zhotovíme Vám vzhledově atraktivní rámovou, kovovou či kovanou bránu, branku a také oplocení. Veškeré naše produkty jsou vyrobeny z kvalitní oceli a poté žárově pozinkovány. 1.

3 Posuvné brány patří mezi moderní možnost provedení vjezdu vozidel do objektu. Klasickým přístupem k otevírání posuvné brány je posun do strany podél plotu, díky čemu posuvné brány efektivně šetří prostor. Nespornou výhodou posuvných bran je i jejich stabilní konstrukce. Aplikace posuvných bran je možná jak pro privátní objekty, tak pro velké průmyslové závody a jiné provozovny. Naše firma dodává jak samonosné posuvné brány tak kolejové posuvné brány Samonosné posuvné brány (nebo též nesené posuvné brány) jsou nejvíce poptávaným druhem bran na našem trhu. Tyto typy bran se pohybují v prostoru nad povrchem, tudíž je možno posuvné brány instalovat i v terénu, který je nepravidelný, dokonce i svažitý a proto je možno samonosné posuvné brány postavit v jakékoli výšce nad zemí. Díky kuličkovým ložiskům je posuvná brána tišší a je jimi snižován odpor. V naší produkci naleznete jak rámové posuvné brány, tak i kovové ale i brány na přání zákazníka. Kolejové posuvné brány nebo-li pojezdové posuvné brány oproti samonosným posuvným branám jsou pro zákazníka cenově dostupnější. Jak z názvu vyplývá, tělo této brány se pohybuje po koleji, a její výhodou je, že na pozemku není nutné mít tak velký prostor na odsun brány jak u samonosné. Finální vzhled posuvných bran většinou závisí na individuální domluvě mezi výrobcem a zákazníkem, to samé platí o použitém materiálu. Musí se samozřejmě hledět zejména na konstrukční řešení a použití jako takové. Na přání je však možné posuvné brány dodávat v různých barvách i barevných kombinacích, aby vhodně ladily s okolím. 2.

4 Samonosné posuvné brány - rámové Hotová samonosná posuvná brána od šířky 3,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 3,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 4,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 4,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 5,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 5,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 6,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 8,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Na přání zákazníka vyrobíme a dodáme brány i jiných rozměrů!! K hotové bráně Vám budou dodány: svařené jeklové tělo brány, 2 x výškově stavitelné výkyvné vozíky, Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa, Horní vedení brány nebo boční vedení, dle přání zákazníka Plastová krytka k ukončení profilu, Hákový zámek, 1 x protikus zámku, 2 x kotvení vozíků 2 x Záslepka, 1 x záslepka K plnému fungování brány budete potřebovat i sloupky, jejich počet závisí na situaci Vašeho pozemku. 3.

5 Samonosné posuvné brány jeklová výplň Hotová samonosná posuvná brána od šířky 3,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 3,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 4,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 4,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 5,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 5,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová samonosná posuvná brána od šířky 6,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Na přání zákazníka vyrobíme a dodáme brány i jiných rozměrů!! K hotové bráně Vám budou dodány: svařené jeklové tělo brány, 2 x výškově stavitelné výkyvné vozíky, Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa, Horní vedení brány nebo boční vedení, dle přání zákazníka Plastová krytka k ukončení profilu, Hákový zámek, 1 x protikus zámku, 2 x kotvení vozíků 2 x Záslepka, 1 x záslepka K plnému fungování brány budete potřebovat i sloupky, jejich počet závisí na situaci Vašeho pozemku. 4.

6 Samonosné posuvné brány - rustikální Posuvné kovové brány jsou žebrované a zakončené buď ozdobnými špičkami, nebo líniovým profilem. Vytváří tak estetický základ kovového plotu. Provedení kovové brány může být rovné, rádius, nebo línie. Standardní rozměry kovové brány jsou v následující tabulce, pro nestandardní rozměry nás kontaktujte, vytvoříme pro Vás individuální cenovou nabídku. Rádius Rovná Liniová 300 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 350 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 400 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 450 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 5.

7 Už Vás nebaví každodenní ruční otevírání a zavírání brány, kdy ztrácíte svůj drahocenný čas a navíc u toho často zmoknete? Nabízíme Vám automatické pohony na posuvné a křídlové brány věhlasných značek BFT a FAAC. Při výběru pohonu posuvných bran je nutné brát ohled na hmotnost brány. Nabízíme pohony na brány o hmotnosti kg. Součástí naší nabídky je i další příslušenství, jako jsou dálkové ovladače, majáky, fotobuňky, elektrické zámky a přijímače signálu. Deimos BT A400 KIT sada pro posuvné brány do 400kg: Sada pro posuvnou bránu obsahuje: pohon s řídící jednotkou fotobuňky maják 2x ovladač Řídící jednotka HAMAL: řídící jednotka pro jeden 24V pohon pro posuvné brány napájení řídící jednotky: 230V napájení motoru: 24V Hlavní parametry: barevně standardizované vyjímatelné svorky, programování pomocí DIP přepínačů a potenciometrů, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém řízení dráhy D-Track proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání Hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření Cena za sadu: 8 991,- Kč Deimos ULTRA BT A400 KIT sada pro posuvné brány do 400kg: Sada pro posuvnou bránu obsahuje: pohon s řídící jednotkou fotobuňky maják 2x ovladač Řídící jednotka MERAK: řídící jednotka pro jeden 24V pohon pro posuvné brány napájení řídící jednotky: 230V napájení motoru: 24V Hlavní parametry: barevně standardizované vyjímatelné svorky, zjednodušené programování pomocí displeje s průvodcem, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém řízení dráhy D-Track proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání, protokol U-Link pro použití se systémy Blue Enty, U-Base a U-Service Hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření, provoz typu "mrtvý muž", hlášení pro údržbu Cena za sadu: 9 891,- Kč 6.

8 Deimos BT A600 KIT sada pro posuvné brány do 600kg: Sada pro posuvnou bránu obsahuje: pohon s řídící jednotkou fotobuňky maják 2x ovladač Řídící jednotka HAMAL: řídící jednotka pro jeden 24V pohon pro posuvné brány napájení řídící jednotky: 230V napájení motoru: 24V Hlavní parametry: barevně standardizované vyjímatelné svorky, programování pomocí DIP přepínačů a potenciometrů, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém řízení dráhy D-Track proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání Hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření Cena za sadu: 9 891,- Kč Deimos ULTRA BT A600 KIT sada pro posuvné brány do 600kg: Sada pro posuvnou bránu obsahuje: pohon s řídící jednotkou fotobuňky maják 2x ovladač Řídící jednotka MERAK: řídící jednotka pro jeden 24V pohon pro posuvné brány napájení řídící jednotky: 230V napájení motoru: 24V Hlavní parametry: barevně standardizované vyjímatelné svorky, zjednodušené programování pomocí displeje s průvodcem, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém řízení dráhy D-Track proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání, protokol U-Link pro použití se systémy Blue Enty, U-Base a U-Service Hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření, provoz typu "mrtvý muž", hlášení pro údržbu Cena za sadu: ,- Kč 7.

9 Jistý komfort pro uživatele posuvné brány zajistí automatický pohon. Vyberte si ten svůj právě od značky FAAC, která je leaderem ve výrobě automatických systémů na evropském trhu s téměř 40ti letou tradicí. V naší nabídce naleznete elektromechanické pohony bran s nosností od 400 kg do 800 kg. Pohony značky FAAC se vyznačují mimořádnou mechanickou účinností. Optimální provozní teplota automatických pohonů této značky je od -20 C až do + 55 C. Pohony značky FAAC nabízíme solitérně nebo ve zvýhodněných sadách. Zvýhodněná sada - Elektromechanický pohon FAAC C720 (24 V) do 400kg KIT Sada obsahuje: Pohon C720 (24V) Přijímač dálkový ovladač maják FAAC light pár fotobuněk Safebeam klíčový spínač T10 E Popis pohonu FAAC C720 (24 V) Elektromechanický pohon pro privátní posuvné brány s maximální hmotností do 400 kg. Privátní použití Nový typ převodovky (patent FAAC) Mimořádně vysoká mechanická účinnost > 80%. Řídící jednotka s funkcí zamezující přivření a elektronické koncové spínače Funkce Master-Slave pro řízení pohonů v případě proti sobě jdoucích bran Systém SAFEzone Systém GEENTECH Cena za sadu: ,- Kč Zvýhodněná sada - Elektromechanický pohon FAAC 746 ER Z16 (230 V) do 600kg KIT Zvýhodněná sada obsahuje: pohon 746 ER Z16 přjímač RP686 dálkový ovladač XT2 868 SLH LR maják FAAC Light pár fotobuněk Safebeam klíčový ovladač Elektromechanický pohon (230 V) Elektromechanický pohon pro hřebenové aplikace. Maximální bezpečnost proti přivření díky dvoudiskové spojce v olejové lázni a řídící jednotce s enkodérem. Pohon je samosvorný, není tedy nutná instalace elektrozámku. Manuální odblokování chráněné klíčem. Magnetické koncové spínače s jednoduchou montáží. Navržen pro nastavení uchycení jak do výšky, tak do stran. Řídící jednotka chráněná krytem, jednoduché nastavení pomocí displeje. Systém SAFEzone Cena za sadu: ,- Kč 8.

10 Elektromechanický pohon FAAC C721 (24 V) do 800kg KIT Sada obsahuje: Pohon C721 (24V) Přijímač dálkový ovladač maják FAAC light pár fotobuněk Safebeam klíčový spínač T10 E Popis pohonu FAAC C721 (24 V) Elektromechanický pohon pro privátní posuvné brány s maximální hmotností do 800 kg. Rezidenční použití Nový typ převodovky (patent FAAC) Mimořádně vysoká mechanická účinnost > 80%. řídící jednotka s funkcí zamezující přivření a elektronické koncové spínače Funkce Master-Slave pro řízení pohonů v případě proti sobě jdoucích bran Systém SAFEzone Systém GEENTECH Cena za sadu: ,- Kč 9.

11 Naše realizace posuvných bran 10.

12 Křídlové brány - rámové Křídlové brány jsou cenově dostupné a nejvíce používané ve vjezdech na soukromé i průmyslové pozemky. Křídlová brána sestává z jednoho nebo ze dvou křídel, které se otvírají směrem na pozemek, ale i vně dle konkrétní dispozice pozemku. Křídlo je uchyceno stavitelnými otočnými panty na betonových i kovových sloupcích. Konstrukci brány tvoří ocelový jekl profil. Ke každé Vámi zvolené křídlové vjezdové bráně lze započítat i komponenty ( panty, zámek, aretace brány). Hotová křídlová brána od šířky 3,0 m a výšky 1,50 m cena: 8 900,- Kč Hotová křídlová brána od šířky 3,5 m a výšky 1,50 m cena: 9 900,- Kč Hotová křídlová brána od šířky 4,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová křídlová brána od šířky 4,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová křídlová brána od šířky 5,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová křídlová brána od šířky 5,5 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Hotová křídlová brána od šířky 6,0 m a výšky 1,50 m cena: ,- Kč Na přání zákazníka vyrobíme a dodáme brány i jiných rozměrů!! 11.

13 Křídlové brány - rustikální Křídlové kovové brány jsou žebrované a zakončené buď ozdobnými špičkami, nebo líniovým profilem. Vytváří tak estetický základ kovového plotu. Provedení kovové brány může být rovné, rádius, nebo línie. Standardní rozměry kovové brány jsou v následující tabulce, pro nestandardní rozměry nás kontaktujte, vytvoříme pro Vás individuální cenovou nabídku. Rádius Rovná Liniová Cena: ,- Kč 300 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 350 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 400 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 450 x 150 Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč Cena: ,- Kč 12.

14 Součástí naší nabídky jsou pohony křídlových bran značky BFT pro křídlové brány o hmotnosti kg. Pohony křídlových bran jsou dodávány jednotlivě nebo v sadách spolu s dalším příslušenstvím. Sady pohonu a příslušenství jsou obvykle složeny z pohonu křídlové brány, řídicí jednotky, dálkového ovládání, fotobuněk a majáku. Sada PHOBOS N BT pohon pro křídlové brány do 250kg 24V pohon pro křídlové brány do 250kg a 1,8m, magnetické koncové spínače Zvýhodněná sada obsahuje: 2x pohon + řídící jednotka + fotobuňky + maják + 2x ovladač Řídící jednotka: THALIA - univerzální řídící jednotka pro jeden nebo dva 24V pohony pro otočné brány - napájení řídící jednotky: 230V - napájení motorů: 24V - hlavní parametry: barevně standardizované vyjímatelné svorky, zjednodušené programování pomocí displeje s průvodcem, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém D-Track proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání, protokol U-Link pro použití se systémy Blue Entry, U-Base a U-Service - hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření, provoz typu "mrtvý muž" Cena za sadu: ,- Kč Sada PHOBOS N BT pohon pro křídlové brány do 250kg 24V pohon pro křídlové brány do 250 kg a 5m, magnetické koncové spínače Řídící jednotka: THALIA univerzální řídící jednotka pro jeden nebo dva 24V pohony pro otočné brány napájení řídící jednotky: 230V napájení motorů: 24V hlavní parametry: barevně standardizované vyjímatelné svorky, zjednodušené programování pomocí displeje s průvodcem, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém D-Track proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání, protokol U- Link pro použití se systémy Blue Entry, U-Base a U-Service hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření, provoz typu "mrtvý muž" Cena za sadu: ,- Kč Sada VIRGO pohon pro křídlové brány, do 200kg 24V pohon pro křídlové brány do 200kg a 2m (bez řídící jednotky), elektromechanické koncové spínače Zvýhodněná sada obsahuje: pohon s řídící jednotkou + pohon bez řídící jednotky + fotobuňky + maják + 2x ovladač Řídící jednotka: LINX řídící jednotka pro jeden nebo dva pohony VIRGO napájení řídící jednotky: 230V napájení motorů: 24V hlavní parametry: vyjímatelné svorky, programování pomocí displeje, zabudovaný dvoukanálový přijímač, systém proti sevření, zpomalení během otevírání a zavírání hlavní funkce: automatické zavření, rychlé zavření, částečné otevření Cena za sadu: ,- Kč 13.

15 Pohodlí pro uživatele křídlové brány zajistí možnost automatického otevírání a zavírání pomocí automatického pohonu křídlové brány. Nabízíme pohony nejvyšší kvality od značky FAAC, která je leaderem ve výrobě automatických systémů na evropském trhu s téměř 40ti letou tradicí. Naši nabídku tvoří solitérní (samostatné) pohony nebo sady pohonu pro křídlové brány. Součástí sady pohonu je obvykle pohon, řídicí jednotka, přijímač, dálkový ovladač, klíčový spínač, fotobuňky a maják. Optimální provozní teplota pohonů křídlových bran této značky je od -20 C až do + 55 C. Zvýhodněná sada pohonů FAAC 415 L LS (24V) obsahuje: 2x pohon 415 L LS (24 V) řídící jednotka E024 S v boxu přijímač XF868 dálkový ovladač XT2 868 SLH LR maják FAAC Light (24 V) pár fotobuněk XP15 B klíčový spínač T10 E Cena za sadu: ,- Kč Cena za sadu: ,- Kč Zvýhodněná sada elektromechanického lineárního pohonu obsahuje: pohon 412 RH pohon 412 LH řídící jednotka E045 plastový box E pro řídící jednotku přijímač XF868 dálkový ovladač XT2 868 SLH LR maják FAAC Light pár fotobuněk XP15 B klíčový spínač T10 E Zvýhodněná sada FAAC S418 (24V) obsahuje: 2x pohon S418 řídící jednotka E024 v boxu přijímač XF868 dálkový ovladač XT2 868 SLH LR klíčový spínač T10 E pár fotobuněk XP15 B maják FAAC Light (24 V) Cena za sadu: ,- Kč 14.

16 Naše realizace křídlových bran 15.

17 Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kovové ploty a oplocení, které jsou velmi žádané nejen pro své okrasné vlastnosti. Kovové ploty nabízíme v provedení rádius, rovné a líniové a vyrábíme je ve standardizovaných rozměrech, nebo dle potřeb, požadavků a individuálního přání zákazníka. Více informací můžete získat v sekcích Kovové branky a brány, Kovová plotová pole, Kovové křídlové brány, Kovové posuvné brány a Sloupky pro kovové ploty. Materiál a povrchová úprava Povrchová úprava našich kovových plotů, vyrobených z tvrdé jakostní oceli, je následující: Kovové ploty mají povrch ošetřený proti korozi, metodou žárového zinkování, díky které se na kovovém plotě vytvoří jednolitá ochranná vrstva, ponořením do roztaveného zinku za teploty 450 C, která vytváří právě onu antikorozní vrstvu, vsáknutím se hluboko do struktury oceli. Výsledná barevnost je potom světle šedá- barva zinku. Dle přání zákazníka, může následovat další fáze ošetření pro kovové ploty. Možností je buďto mokré lakování klasickou syntetickou barvou, nebo práškové lakování, neboli komaxitování, tedy nastříkání povrchu kovového plotu polyesterovou pryskyřicí a její následné vypálení v peci při teplotě 200 C. Zásluhou všech těchto opatření získávají naše kovové ploty značnou odolnost nejen proti korozi, ale také proti nepříznivým povětrnostním podmínkám, dešťové vodě a slunečnímu záření. K tomuto plotovému oplocení rádi vyrobíme na přání zákazníka i posuvnou či křídlovou bránu a branku. Různá provedení kovového oplocení : Rozměry v mm šířka výška se špicemi mezera mezi šprušlemi / ,35 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi / / ,41 Kč 16.

18 šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,81 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,34 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,40 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,88 Kč 17.

19 šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,03 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,63 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,14 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi ,89 Kč 18.

20 šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi / ,71 Kč šířka Rozměry v mm výška se špicemi mezera mezi šprušlemi / ,64 Kč 19.

21 Možnosti osazení kovové sloupky Možnosti osazení vyzděné sloupky Možnosti osazení betonové prefabrikované sloupky 20.

22 Příklady možnosti provedení bran a branek PŘIČEMŽ PROVEDENÍ SE PROVÁDÍ NA PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA!! Posuvná brána kovová, ZN + černý nástřik Kč Posuvná brána kovová ZN + černý nástřik Kč Křídlová brána kovová ZN + černý nástřik Kč Vstupní branka kovová ZN + černý nástřik Kč Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH. 21.

23 Plotová pole - rustikální Kovové plotové pole je žebrované a zakončené buď ozdobnými špičkami, nebo líniovým profilem. Vytváří tak estetický základ kovového plotu. Provedení plotového pole může být rovné, rádius, nebo línie. Standardní rozměry kovového plotového pole jsou v následující tabulce, pro nestandardní rozměry nás kontaktujte, vytvoříme pro Vás individuální cenovou kalkulaci Rádius Rovné Liniové Cena: 3 700,- Kč 250 x 150 Cena: 3 700,- Kč Cena: 4 700,- Kč 250 x 100 Cena: 3 000,- Kč Cena: 3 000,- Kč Cena: 4 000,- Kč 200 x 150 Cena: 2 970,- Kč Cena: 2 970,- Kč Cena: 3 970,- Kč 200 x 100 Cena: 2 400,- Kč Cena: 2 400,- Kč Cena: 3 400,- Kč 22.

24 Vstupní branky rámové, kovové, rustikální V naší nabídce naleznete i vstupní branky, které dotváří celkový vzhled plotového systému. Vstupní branka může domu i komerční budově dodat originální a nápaditou tvář. Nabízíme zakázkovou výrobu, kterou dle vašich možností, nebo přání vytvoříme, dodáme a namontujeme. Standardní rozměry a typy vstupní branky najdete v tabulce níže. V naší nabídce si můžete vybrat branky z kvalitních materiálů, výborného estetického vzhledu a s funkcí zabezpečení vašeho objektu. Vybírat můžete z mnoha materiálů a vyrobíme Vám branku přímo na míru, dle individuálních rozměrů, možností a požadavků. Branku lze také kombinovat s jinými materiály, jako jsou dřevo, sklo apod. Branky nabízíme v provedení rovném, líniovém a rádius. Výhody našich vstupních branek: jsou originální, designové a v exkluzivním provedení kovové branky ve všech rozměrech a tvarech dle vašeho přání každá branka je při výrobě zabezpečená proti korozi pozinkováním a komaxitováním (více o tomto procesu níže) Materiál a povrchová úprava Povrchová úprava našich branek je následující: Branky mají povrch ošetřený proti korozi, metodou žárového zinkování, díky které se na brance vytvoří jednolitá ochranná vrstva, ponořením do roztaveného zinku za teploty 450 C, která vytváří právě onu antikorozní vrstvu, vsáknutím se hluboko do struktury oceli. Výsledná barevnost je potom světle šedá- barva zinku. Dle přání zákazníka, může následovat další fáze ošetření branky. Možností je buďto mokré lakování klasickou syntetickou barvou, nebo práškové lakování, neboli komaxitování, tedy nastříkání povrchu branky polyesterovou pryskyřicí a její následné vypálení v peci při teplotě 200 C. Zásluhou všech těchto opatření získávají naše branky značnou odolnost nejen proti korozi, ale také proti nepříznivým povětrnostním podmínkám, dešťové vodě a slunečnímu záření. Kromě okrasných branek nabízíme i rámové branky z jeklů, kompletně žárově pozinkované. Rám branky dodáváme včetně pantů, kliky a zámku. Výplň si zákazník může aplikovat podle svých preferencí. 23.

25 Rádius Rovná Liniová 106 x x x 150 Cena: 4 100,- Kč Cena: 4 650,- Kč Cena: 5 500,- Kč 117 x x x 150 Cena: 4 100,- Kč Cena: 4 650,- Kč Cena: 5 500,- Kč 128 x x x 150 Cena: 5 100,- Kč Cena: 5 650,- Kč Cena: 6 500,- Kč 24.

26 25.

27 Nabízíme Vám univerzální sady pro výrobu samonosných posuvných bran. Sady pro jednotlivý druh brány se liší dle šířky pojezdu a hmotnosti brány. Můžete si vybrat z nabídky: sada STANDARD, KLASIK DEIMOS, LIGHT, 400 kg a 600 kg, v provedení silon a kov. Sada typicky obsahuje vozíky, nájezdové kolečko,dojezdovou kapsu, vedení brány, profil a krytku k ukončení profilu. Dále nabízíme sady jeklových profilů pro výrobu brány o délkách 3 m; 4,5 m a 5,5 m. SADA-03 PRO VÝROBU SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY LIGHT OBSAHUJE: 2x vozíky pevné bez regulace 5 ložiskové (všechna ložiska jsou v silonu - umožňují velké zatížení posuvné brány, zamezují opotřebení a zaručují tichý chod brány) Dojezdová kapsa Boční vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu C-profil "70"/4mm (70x70x4 mm) délka 6m SADA -04 PRO VÝROBU SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY LIGHT OBSAHUJE: 2x vozíky pevné bez regulace 5 ložiskové (všechna ložiska jsou v silonu - umožňují velké zatížení posuvné brány, zamezují opotřebení a zaručují tichý chod brány) Dojezdová kapsa Boční vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu C-profil "80"/5mm (80x80x5 mm) délka 6m SADA-04 K PRO VÝROBU SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY LIGHT OBSAHUJE: 2x vozíky pevné bez regulace 5 ložiskové (všechna ložiska jsou kovová) Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu C-profil "80"/5mm (80x80x5 mm) délka 6m SADA-01 PRO VÝROBU SAMONOSNÉ BRÁNY STANDARD OBSAHUJE: 2x výškově stavitelné výkyvné vozíky 5 ložiskové (všechna ložiska jsou v silonu - umožňují velké zatížení posuvné brány, zamezují opotřebení a zaručují tichý chod brány) Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu C-profil "70"/4mm (délka profilu je 6 m) Všechny komponenty kromě C-profilu jsou povrchově upraveny. 26.

28 SADA-02 PRO VÝROBU SAMONOSNÉ BRÁNY STANDARD OBSAHUJE: 2x výškově stavitelné výkyvné vozíky 5 ložiskové (všechna ložiska jsou v silonu - umožňují velké zatížení posuvné brány, zamezují opotřebení a zaručují tichý chod brány) Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu C-profil "80"/5mm (délka profilu je 6 m) SADA-02 K PRO VÝROBU SAMONOSNÉ BRÁNY STANDARD OBSAHUJE: 2x výškově stavitelné výkyvné vozíky 5 ložiskové kovové Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu C-profil "80"/5mm (délka profilu je 6 m) Sada obsahuje komplet jeklový materiál pro výrobu samonosné posuvné brány. Sada obsahuje: 1 x jeklový profil 80 x 40 x 2, délka 6 metrů 4 x jeklový profil 60 x 40 x 2, délka 6 metrů C-profil "70"/4mm (délka profilu je 6 m) 2x výškově stavitelné výkyvné vozíky 5 ložiskové (všechna ložiska jsou v silonu - umožňují velké zatížení posuvné brány, zamezují opotřebení a zaručují tichý chod brány) Vozíky možno dodat též s ložisky v kovovém plášti (stejná cena) Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu Sada obsahuje komplet jeklový materiál pro výrobu samonosné posuvné brány. Sada obsahuje: 1 x jeklový profil 80 x 40 x 2, délka 6 metrů 4 x jeklový profil 60 x 40 x 2, délka 6 metrů C-profil "80"/4mm 2x výškově stavitelné výkyvné vozíky 5 ložiskové (všechna ložiska jsou v silonu - umožňují velké zatížení posuvné brány, zamezují opotřebení a zaručují tichý chod brány) Vozíky možno dodat též s ložisky v kovovém plášti (stejná cena) Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu 27.

29 Sada obsahuje komplet jeklový materiál pro výrobu samonosné posuvné brány. Sada obsahuje: 1 x jeklový profil 80 x 40 x 2, délka 6 metrů 4 x jeklový profil 60 x 40 x 2, délka 6 metrů C-profil "80"/4mm 2x výškově stavitelné výkyvné vozíky 5 ložiskové (všechna ložiska jsou kovová) Vozíky možno dodat též s ložisky v kovovém plášti (stejná cena) Nájezdové kolečko Dojezdová kapsa Horní vedení brány Plastová krytka k ukončení profilu Sady s pohony pro výrobu samonosné posuvné brány 28.

30 Oplocení V našem sortimentu naleznete i širokou nabídku nejrůznějších druhů oplocení. Oplocení je velice důležitým prvkem v oblasti zabezpečení a ochrany majetku. Můžeme Vám nabídnout oplocení například pletivové, nylofor, betonové, dřevěné, kovové, kované, nebo i kombinaci materiálů. 29.

31 30.

KATALOG KOMPONENTŮ 2014

KATALOG KOMPONENTŮ 2014 KATALOG KOMPONENTŮ 2014 Brány Posuvné s.r.o. Kubelíkova 1224/42, 130 00 Praha Žižkov Mob.: +420 608 734 789, +420 776 887 877 ICO: 28650557 DIC: CZ28650557 www.branyposuvne.cz info@branyposuvne.cz Naší

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-bauhaus.cz DAFNY nezinkováno Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020 Plotový panel 8595068418802

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ.

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-hornbach.cz DERYN nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8736584 2000 600 2020 Plotový panel 8736585 2000 900 2020 Plotový

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz DORIS nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020

Více

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m všechny vzory a tvary

Více

Simply Safe + Simply Green = Safe & Green. PRODUKTY FAAC přehled produktů

Simply Safe + Simply Green = Safe & Green. PRODUKTY FAAC přehled produktů Simply Safe + Simply Green = Safe & Green PRODUKTY FAAC přehled produktů Automatické systémy pro křídlové brány 391 s kloubovým ramenem pro privátní křídlové brány s maximální délkou jednoho křídla 2 m

Více

Typ instalace. Automatizované systémy pro posuvné brány. Rezidenční Komerční Průmyslová. Max. hmotnost křídla (kg) C720 740 741 746.

Typ instalace. Automatizované systémy pro posuvné brány. Rezidenční Komerční Průmyslová. Max. hmotnost křídla (kg) C720 740 741 746. Automatizované systémy pro posuvné brány Typ instalace Rezidenční Komerční Průmyslová C720 740 741 746 C721 746 844 Reversible 844 Reversible 844 844 844 3Ph 884 3Ph Max. hmotnost křídla (kg) 400 500 900

Více

produkty faac přehled produktů

produkty faac přehled produktů produkty faac přehled produktů automatické systémy pro křídlové brány 391 s kloubovým ramenem pro privátní křídlové brány s maximální délkou jednoho křídla 2 m (2,5 m s elektrozámkem) 390 s kloubovým ramenem

Více

615 BPR. 230V automatická závora. 5 m. 2,5-5,7 s 40-50% Automatické závory TECHNICKÁ SPECIFIKACE. Maximální délka ráhna.

615 BPR. 230V automatická závora. 5 m. 2,5-5,7 s 40-50% Automatické závory TECHNICKÁ SPECIFIKACE. Maximální délka ráhna. Automatické závory 615 BPR 230V automatická závora Maximální délka ráhna 5 m Otevírací čas 2,5-5,7 s Frekvence použití 40-50% Hydraulická závora s hydrozámkem pro otevřeno a zavřeno. Ideální pro střední

Více

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky

Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Systémy oplocení brány P plotové díly P branky P sloupky Bezpečnost Bezpečnost používání brány je zajištěna zátěžovým vypínačem a lampou signalizující pohyb křídla brány. Zátěžový vypínač zastaví křídlo

Více

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard?

Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Jaký je rozdíl mezi samonosnou bránou Exclusive a Standard? Samonosné brány Exclusive mají nosný C profil 100x125, který díky své velikosti a tuhosti dovoluje vyrobit bránu až pro 13 m průjezd. Uvnitř

Více

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody:

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody: Tradiční řešení vjezdových bran zkombinované se zajímavým a nadčasovým designem dodá vaší zahradě nádech luxusu. Takové jsou jedno a dvoukřídlé brány. Křídlové brány jsou stále velmi oblíbeným řešením

Více

Automatické systémy pro křídlové brány

Automatické systémy pro křídlové brány PŘEHLED PRODUKTŮ Automatické systémy pro křídlové brány 391 s kloubovým ramenem pro privátní křídlové brány s maximální délkou jednoho křídla do 2 m (2,5 m s elektrickým zámkem). 390 s kloubovým ramenem

Více

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody:

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody: Trápíte se s prostorem a nechcete se vzdát automatické pojezdové brány? Řešením je levnější varianta s pojezdem po kolejnici. Pojezdové brány s pohonem po kolejnici jsou cenově dostupné řešení, které zabezpečí

Více

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení

Průmyslové oplocení. Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslové oplocení Posuvná brána P Panelové drátěné oplocení Průmyslová brána je vhodná pro uzavření průmyslových objektů, dvorů, parkovišť atd. Díky bytelné konstrukci je touto bránou možné uzavřít velké

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

Ovo. Pohon sekčních vrat do 9 m 2. PRO SEKČNÍ VRATA DO 9 m² HLADKÝ CHOD SPOLEHLIVÁ ELEKTRONIKA

Ovo. Pohon sekčních vrat do 9 m 2. PRO SEKČNÍ VRATA DO 9 m² HLADKÝ CHOD SPOLEHLIVÁ ELEKTRONIKA Ovo Pohon sekčních vrat do 9 m 2 1. 2. 3. PRO SEKČNÍ VRATA DO 9 m² HLADKÝ CHOD SPOLEHLIVÁ ELEKTRONIKA Ovo je nový pohon pro gará žová vrata od firmy KINGgates. Dodává se s několika typy drah. Díky síle

Více

1ks. cenový přehled této naší nabídky:

1ks. cenový přehled této naší nabídky: Nabídka dodavatele: Pro poptávajícího: výrobek označení pohon konstrukce povrch dodání výplň platby záruka výroba Prezentace nabízených služeb a výrobků vratových systémů na www.chcivrata.cz základní specifikace:

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti DENVER 3 Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení

Více

VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY

VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY VJEZDOVÉ BRÁNY KOVANÉ PLOTY SAMONOSNÉ POSUVNÉ BRÁNY Samonosná posuvná brána je pro své vlastnosti velice oblíbená, je především nenáročná na údržbu. Křídlo brány je neseno a pohybuje se nad povrchem vjezdu,

Více

RUN 1800/2500 ROBO ROBUS 350, 600, 1000 ROAD 400 GOLD 400. automatizační technika. Pohony. pro posuvné brány. Prodejce:

RUN 1800/2500 ROBO ROBUS 350, 600, 1000 ROAD 400 GOLD 400. automatizační technika. Pohony. pro posuvné brány. Prodejce: RUN 1800/2500 ROBO ROBUS 350, 600, 1000 ROAD 400 GOLD 400 automatizační technika Pohony pro posuvné Prodejce: RO 300 RO 300 - pohon pro posuvné do hmotnosti 300 kg Pohon RO 300 s vestavěným zdrojem, 230

Více

PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY

PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY PLOTOVÉ VÝPLNĚ VRATA, BRANKY plotové výplně - dřevěné plotové výplně - plastové plotové výplně - kované posuvná vrata - samonosná vjezdová vrata posuvná na kolečku vjezdová vrata otočná - dvoukřídlá vstupní

Více

ELEKTROMECHANICKÝ POHON POSUVNÝCH BRAN

ELEKTROMECHANICKÝ POHON POSUVNÝCH BRAN JUNIOR 62 6 650 ELEKTROMEHNIKÝ POHON POSUVNÝH RN JUNIOR JUNIOR JUNIOR 62 6 650 Převodovka pohonu Junior je kompletně vyrobena z tlakově litého hliníku. Spojka je uložená v chráněných kuličkových ložiscích.

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení tak může

Více

KOVÁŘSKÉ PRVKY KATALOG 2009

KOVÁŘSKÉ PRVKY KATALOG 2009 KATALOG 2009 Pro zručnější zákazníky, nebo výrobce používající pro svou výrobu kovářské polotovary, nabízíme řadu kovářských polotovarů, ze kterých lze jednoduchou úpravou sestavovat různé výrobky. Kované

Více

Slevová akce. k 20. výročí naší firmy. komponentů na brány. KIT PRO SAMONOSNOU BRÁNU DO PRŮJEZDU 4 m. 4928,- 3590,- 4344,- s DPH

Slevová akce. k 20. výročí naší firmy. komponentů na brány. KIT PRO SAMONOSNOU BRÁNU DO PRŮJEZDU 4 m. 4928,- 3590,- 4344,- s DPH Slevová akce komponentů na brány k 20. výročí naší firmy KIT PRO SAMONOSNOU BRÁNU DO PRŮJEZDU 4 m 5,1 m šína GIPI 4 RL 6 surová 2 ks vozík CA 4 RLS 1 ks náběh 41 BL 1 ks doraz dosedový 50 B provedení obj.č.:

Více

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás.

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás. NABÍDKOVÝ KATALOG Město Zlín - průmyslové centrum regionu Střední Moravy, proslavené mnohými podnikatelskými aktivitami, spojenými především se jménem Tomáš Baťa, světově proslulými cestovateli Zikmundem

Více

POHONY. Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost

POHONY. Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost POHONY Kvalita Odolnost Dlouhá životnost Hospodárnost POHONY SEKČNÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT DoorHan stropní pohony sekčních garážových vrat slouží k automatickému ovládání při normální intenzitě provozu a to

Více

KLADKA profil Y - 306Y. KLADKA profil Y, 2 ložiska - 307Y. D průměr KÓD VELIKOST C H L ŠROUB NOSNOST CENA

KLADKA profil Y - 306Y. KLADKA profil Y, 2 ložiska - 307Y. D průměr KÓD VELIKOST C H L ŠROUB NOSNOST CENA 2 KLADKA profil Y - 306Y KÓD VELIKOST C D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA 306/60 60 24 60 9 16,5 M10x45 100 Kg 190,- 306/80 80 34 78 9,5 20 M14x70 200 Kg 254,- 306/90 90 34 88 10,5 21 M14x70 210 Kg 277,-

Více

Obsah. Rezidenční Průmyslové Obytné domy Komerční. Technologie, nástroje, protokoly 4. Novinky 6. Průvodce výběrem 10.

Obsah. Rezidenční Průmyslové Obytné domy Komerční. Technologie, nástroje, protokoly 4. Novinky 6. Průvodce výběrem 10. Ceník 2013 verze 03 Obsah Technologie, nástroje, protokoly 4 Novinky 6 Průvodce výběrem 10 Posuvné brány 12 Otočné brány elektromechanické 19 Otočné brány hydraulické 26 Garážová vrata 31 Průmyslová sekční

Více

A100 COMPACT. Automatický pohon pro posuvné dveře

A100 COMPACT. Automatický pohon pro posuvné dveře A100 COMPACT Automatický pohon pro posuvné dveře A100 Compact Automatický pohon pro posuvné dveře jednokřídlé nebo dvoukřídlé s nepřetržitým provozem Tenký a elegantní Díky kompaktním rozměrům může být

Více

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str.

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str. Ovládací prvky CZ Ovládací prvky DGT 61 Digitální kódovací klávesnice str. 118 SAPE 69 Snímač karet nebo magnetických klíčů str. 119 CHIS 37 Klíčový spínač str. 120 CHIS-E 37 Klíčový spínač str. 121 DOPLŇKOVÉ

Více

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce:

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce: Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány Kování pro posuvné a samonosné brány Prodejce: Řada 444 pro privat VO 444 VO 444 - nosný vozíčkový komplet 1500 mm dlouhý, pouzdřená ložiska, zinkovaný (max.

Více

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY KATALOG 2019 - PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY SCHÉMA INSTALACE SAMONOSNÉ BRÁNY 250mm L/3 100mm MIN. 800mm L L/3 + 350mm A B C70 C95 A (mm) 85 90 B (mm) 145 175 L max.(mm) 4 500 9 000 KONTAKT:

Více

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY. Změna cen je vyhrazena.

KATALOG PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY. Změna cen je vyhrazena. KATALOG 2018 - PROFILY - DÍLY - KOVANÉ PRVKY - POLOTOVARY Změna cen je vyhrazena. SCHÉMA INSTALACE SAMONOSNÉ BRÁNY 250mm L/3 100mm MIN. 800mm L L/3 + 350mm A B C70 C95 A (mm) 85 90 B (mm) 145 175 L max.(mm)

Více

Prodejní ceny 2014 maloobchod

Prodejní ceny 2014 maloobchod L.SKR,s.r.o. Malá Hraštice 168 262 03 Nový Knín obchod@skr.cz Prodejní ceny 2014 maloobchod Klasická pletiva a příslušenství pozinkovaná pletiva ZN pletiva zapletené, oko 55x55mm/drát 2,0mm Zn pletivo

Více

Automatizační technika

Automatizační technika GIRRI 130 NYOTA 115 MEC 200 FIBO 300/400 pohony pro posuvné Automatizační technika s intenzivním provozem Prodejce: NYOTA 115 NYOTA 115 - pozemní elektromechanický pohon pro posuvné do hmotnosti 800 kg

Více

Automatizované systémy pro sekční vrata

Automatizované systémy pro sekční vrata Automatizované systémy pro sekční vrata Rezidenční Komerční Průmyslové pohon STROPNÍ ELEKTROMECHANICKÝ STROPNÍ ELEKTROMECHANICKÝ BOČNÍ ELEKTROMECHANICKÝ BOČNÍ ELEKTROMECHANICKÝ BOČNÍ ELEKTROMECHANICKÝ

Více

CENÍK platný od 1.1.2012

CENÍK platný od 1.1.2012 český výrobce betonových plotů a brán CENÍK platný od 1.1.2012 - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m DESKY

Více

Automatizované systémy pro křídlové brány

Automatizované systémy pro křídlové brány Automatizované systémy pro křídlové brány Typ instalace Externí motor Rezidenční Komerční Průmyslová S418 S450H S450H Podúrovňový motor Rezidenční Komerční Max. délka křídla (m) 2,30 2,20 3,00 (SB) 16

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

Pohon pro posuvné brány do hmotnosti 350 kg

Pohon pro posuvné brány do hmotnosti 350 kg Robus 350 Pohon pro posuvné brány do hmotnosti 350 kg Odblokování pohonu ROBUS pomocí klíčku a odblokovací páky Pohon ROBUS lze zálohovat záložní baterií při výpadku elektr. proudu Pro posuvné a samonosné

Více

Brány Fragmentica, posuvné hliníkové ésa

Brány Fragmentica, posuvné hliníkové ésa Brány Fragmentica, posuvné hliníkové ésa samonosné Fragmentica Posuvná hliníková samonosná brána Složený roh CP profil s hřebenem a krycím EP profilem Hliníková samonosná brána je vhodná do všech vjezdů

Více

Pohony průmyslových vrat

Pohony průmyslových vrat Pohony průmyslových vrat CZ Pohony průmyslových vrat HYDRAULICKÝ POHON PRO SKLÁDACÍ VRATA APROLI 380 LB str. 80 ELEKTROMECHANICKÝ POHON PRO SKLÁDACÍ A SEKČNÍ VRATA MEC 200 LB str. 82 0,5 HP 1,0 HP 1,5

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 Slevový systém pro výrobky uvedené v katalogu Slevy pro jednorázový odběr nákup nad 20 000Kč sleva 2 % nákup nad 40 000Kč sleva 3 % nákup nad 80 000Kč sleva 5 % nákup

Více

Ceník pohonů BFT a příslušenství

Ceník pohonů BFT a příslušenství Ceník pohonů BFT a příslušenství 2010 Stránka 1 OBSAH : Strana * automatizace pro posuvné brány 3 * automatizace pro křídlové brány - elektromechanické pohony 4 až 5 * automatizace pro křídlové brány -

Více

Oplocen í. Pohodlí návratu domů. Sezóna je výhodou našich bran s elektrickým pohonem. 25 let zkušeností s výrobou plotů

Oplocen í. Pohodlí návratu domů. Sezóna je výhodou našich bran s elektrickým pohonem. 25 let zkušeností s výrobou plotů Oplocen í Sezóna 2019 PRO TY, KDO OCENÍ STYL MODERNÍ DESIGN PRO TUTO SEZÓNU Pohodlí návratu domů je výhodou našich bran s elektrickým pohonem 25 let zkušeností s výrobou plotů VENUS 2 MONACO 2 Kód: W6722

Více

Elektromechanické pohony posuvných bran

Elektromechanické pohony posuvných bran Elektromechanické pohony posuvných bran CZ Elektromechanické pohony posuvných bran JUNIOR str. 24 JUNIOR 624 JUNIOR 633 JUNIOR 650 NYOTA 115 EVO str. 30 0,5 HP 1,0 HP MEC 200 str. 32 0,5 HP 1,0 HP 1,5

Více

CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku.

CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku. CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku. Platnost od 1.2.2013 PLETENÉ PLETIVO KLASIK - oko 5555 mm PLETENÉ PLETIVO KLASIK 4 hranné pletené pletivo - oko 55 55 mm síla drátu 2,15 mm povrchová

Více

D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA KÓD VELIKOST C

D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA KÓD VELIKOST C KLADKA profil Y - 306Y KÓD VELIKOST C D průměr H L ŠROUB NOSNOST CENA 306/60 60 24 60 9 16,5 M10x45 100 Kg 173,- 306/80 80 34 78 9,5 20 M14x70 200 Kg 231,- 306/90 90 34 88 10,5 21 M14x70 210 Kg 252,- 306/100

Více

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Série Funkční, spolehlivý a bezpečný. Více světla. Rychlonavíjecí vrata jsou účinná, bezpečná a díky velkému průhlednému závěsu propouští do objektu více světla. Robustní a kompaktní, rovněž

Více

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment

Dveře HSE. Obecný popis. Ukázky realizací. Sortiment HUMPOLECKÉ STAVEBNÍÍ ELEMENTY SYSTÉMY DVEŘÍÍ A ZÁRUBNÍÍ Dveře HSE ZK dveře jsou vyrobeny ve tvaru klasických vnitřních dřevěných dveří. Konstrukci dveřního křídla tvoří dva ocelové korpusy vylisované ze

Více

HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ HLINÍKOVÉ BALKÓNY HLINÍKOVÉ PRŮMYSLOVÉ POSUVNÉ BRÁNY HLINÍKOVÉ PROFILY

HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ HLINÍKOVÉ BALKÓNY HLINÍKOVÉ PRŮMYSLOVÉ POSUVNÉ BRÁNY HLINÍKOVÉ PROFILY HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ HLINÍKOVÉ BALKÓNY HLINÍKOVÉ PRŮMYSLOVÉ POSUVNÉ BRÁNY HLINÍKOVÉ PROFILY Katalog výrobků 2 / 2016 Naše firma se zaobírá výrobou produktů z hliníku už 25 let. Známe dokonale ten materiál,

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ M E T R O Elektromechanický podzemní pohon pro jednokřídlé nebo dvoukřídlé brány MONTÁŽNÍ NÁVOD A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Tento manuál je určen pouze pro montážní firmy - 1- Typy pohonů a jejich charakteristika

Více

Ceník bran PLOTMARKET.cz CENÍK PLOTŮ 2015. PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY. AMONIT s.r.o.

Ceník bran PLOTMARKET.cz CENÍK PLOTŮ 2015. PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY. AMONIT s.r.o. CENÍK PLOTŮ 2015 PRODEJNÍ CENY V CZK Aktualizovaný 10.9.2015 KŘÍDLOVÉ A POSUVNÉ BRÁNY AMONIT s.r.o. Bezplatná infolinka: 0800 900 444 plotmarket@plotmarket.cz www.plotmarket.cz Tento ceník nahrazuje platnost

Více

pro průmysl Průmyslová oplocení Výrobky ocelové, hliníkové a protipožární

pro průmysl Průmyslová oplocení Výrobky ocelové, hliníkové a protipožární pro průmysl Průmyslová vrata Průmyslová oplocení Výrobky ocelové, hliníkové a protipožární Firma Firma WIŚNIOWSKI je v současné době největším výrobcem garážových a průmyslových vrat a systémů oplocení

Více

Simply Safe + Simply Green = Safe & Green

Simply Safe + Simply Green = Safe & Green Simply Safe + Simply Green = Safe & Green KATALOG FAACCZ platný od 03/2014 FAAC SAFE & GREEN Inovace má nové symboly. SAFE & GREEN je u FAAC nový přístup ve světě automatických systémů. FAAC jako průkopník

Více

Automatický pohon FAAC 391

Automatický pohon FAAC 391 Automatický pohon FAAC 391 Automatický pohon FAAC 391 sestává z nereverzních pohonů dodávaných ve dvou verzích: - 391 24C se zabudovanou řídící jednotkou - 391 24 bez řídící jednotky Pohon je sestrojen

Více

Sistemi di comando. Příslušenství

Sistemi di comando. Příslušenství Sistemi di comando Příslušenství 1 Vysílače a přijímače SLH vysílače POUŽITÁ FREKVENCE - 868 MHZ TYP DEKÓDOVÁNÍ: SLH = SAMOUČÍCÍ SE PLOVOUCÍ kód: kód se liší, vždy když jse vysílač použit. Algoritmus rozpoznává

Více

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY

Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky. pohony pro posuvné brány. Kování. pro křídlové brány. Prodejce: Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY Panty Čepy Zámky Dorazy Ozdobné prvky pohony pro posuvné brány Kování pro křídlové brány Prodejce: TRUHLÁŘSTVÍ» ZÁMEČNICTVÍ Vladimír Tůma VRATA» BRÁNY» POHONY artikl 146 doraz želva z pozinkované oceli

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE SOUČÁST VAŠEHO DOMU Firma JIMI TORE s.r.o. sídlící v Kroměříži - městě s významnými památkami UNESCO se zabývá výrobou sekčních garážových a průmyslových vrat

Více

Brány Fragmentica, křídlové hliníkové

Brány Fragmentica, křídlové hliníkové Brány Fragmentica, křídlové hliníkové Fragmentica Křídlová hliníková brána Detail ukončení sloupku Roh křídlové brány s pantem Dvojkřídlá hliníková brána je vhodná do všech průjezdů a vjezdů v celkové

Více

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK TECHNIK-O-2-02-00 TECHNIK-O-2-20-00 TECHNIK-O-2-02-11 TECHNIK-O-2-20-11 Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: TECHNIK-P/O-X-YZ-TU P/O - Plochý / Oblý tvar střechy

Více

J SÉRIE PARKOVACÍCH SLOUPŮ. Praktické řešení pro kontrolu přístupu vozidel a městské dopravy.

J SÉRIE PARKOVACÍCH SLOUPŮ. Praktické řešení pro kontrolu přístupu vozidel a městské dopravy. J SÉRIE PARKOVACÍCH SLOUPŮ Praktické řešení pro kontrolu přístupu vozidel a městské dopravy. J SÉRIE PRAKTICKÉ ŘEŠENÍ PRO KONTROLU PŘÍSTUPU VOZIDEL A MĚSTSKÉ DOPRAVY J 275 parkovací sloup představuje kovový

Více

Ceník 2016/2017 Ceník 2016/2017

Ceník 2016/2017 Ceník 2016/2017 Ceník 2016/2017 Použité značky - oblasti použití AUTOMATIZACE DOMÁCNOSTÍ Specialista vstupů a vjezdů: to je to, kde jsme začali, tradiční oblast působení BFT pro automatizaci rezidenčního sektoru týkající

Více

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ BRÁNY.

KOMPONENTY PRO POSUVNÉ BRÁNY. KOMPONENTY PRO POSUVNÉ BRÁNY www.facsrl.com Všechny rozměry jsou v mm. LEGENDA: NOSNOST POČET LOŽISEK POČET KUSŮ V BALENÍ 12 POJEZDOVÉ KOLEČKO S LOŽISKEM PROVEDENÍ ZN KÓD D D1 B H F V profil 301 60 48

Více

Materiál: okenice modrý smrk pozinkovaný kov / kov s povrchovou úpravou komaxit. Ovládání: ruční ovládání manuální posuv

Materiál: okenice modrý smrk pozinkovaný kov / kov s povrchovou úpravou komaxit. Ovládání: ruční ovládání manuální posuv ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Vysoce variabilní systém zastínění prosklených ploch budov, který dodáváme na zakázku přesně dle požadavků na finální design dané stavby. POUZITÍ Občanská i průmyslová výstavba,

Více

Série SMARTY. Návod k montáži

Série SMARTY. Návod k montáži Série SMARTY Návod k montáži Důležité informace (přečtěte si před instalací pohonů) Všeobecné bezpečnostní pokyny 1. POZOR! Důkladně si přečtěte tyto instrukce. Nesprávná instalace nebo nesprávné používání

Více

Sady FADINI 139. brány. pro posuvné. pro rotační brány. pro průmyslová. vrata. pro garážová vrata. hydraulické dopravní. řídicí jednotky.

Sady FADINI 139. brány. pro posuvné. pro rotační brány. pro průmyslová. vrata. pro garážová vrata. hydraulické dopravní. řídicí jednotky. Sady CZ Sady kompletní systémy sady rádiové ovládání bezpečnostní a signalizační prvky ovládací prvky pro průmyslová pro posuvné elektronické řídicí jednotky hydraulické dopravní pro garážová pro rotační

Více

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR SMART POCKET Rychloběžná skládací vrata UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR velmi vysoká odolnost proti větru třída 2 1 CHARAKTERISTIKA: Rychloběžná skládací vrata SMART POCKET jsou vertikální skládací vrata, funkčně

Více

Montážní návod. elektromechanický pohon TURN 10/20

Montážní návod. elektromechanický pohon TURN 10/20 Montážní návod elektromechanický pohon TURN 0/20 Možnosti využití: Elektromechanický pohon pro privátní sektor (cca. 20 cyklů/den) Technické údaje: 230V AC max. hmotnost křídla 350 kg max. šířka křídla

Více

Pohony pro posuvné brány

Pohony pro posuvné brány Pohony pro posuvné brány 78 79 Průvodce výběrem, vyberte si nejvhodnější pohon Pohon ROBO pro posuvné a samonosné brány 600 kg 400 kg elektromechanický pohon 230 Vac s vestavěnou řídící jednotkou, elektr.

Více

Společnost BFT získala ocenění Company to Watch 2013

Společnost BFT získala ocenění Company to Watch 2013 Ceník 2014/2015 Společnost BFT získala ocenění Company to Watch 2013 Společnost BFT získala prestižní ocenění Company to Watch 2013 od Databank, vedoucí společnosti na poli analýzy odvětví a konkurenční

Více

Model SWING 90 Sada pohonu pro dvoukřídlá vrata

Model SWING 90 Sada pohonu pro dvoukřídlá vrata POHONY VRAT MOVETO Model SWING 90 Sada pohonu pro dvoukřídlá vrata Určeno pro železná, dřevěná nebo PVC vrata. Otevíraní dovnitř nebo na vnější stranu. Funkce zavírání krok za krokem nebo automatického

Více

KATALOG. automatické pohony bran. www.automaticgates.cz. E-mail: Info@automaticgates.cz www.automaticgates.cz

KATALOG. automatické pohony bran. www.automaticgates.cz. E-mail: Info@automaticgates.cz www.automaticgates.cz KATALOG automatické pohony bran KOVÁRNA SVOBODA s.r.o. Komenského 674, 281 61 Kouřim Tel. : +420 721 862 600 E-mail: Info@automaticgates.cz www.automaticgates.cz www.automaticgates.cz Úvod Úvod OBSAH 1

Více

Plotové systémy. Vyberte si vhodné oplocení ke svému domu

Plotové systémy. Vyberte si vhodné oplocení ke svému domu Plotové systémy Vyberte si vhodné oplocení ke svému domu Proč se vyplatí vybrat si oplocení POLARGOS? 1. Poskytuje Vám pocit bezpečí Oplocením domu našimi systémy budujete stylové zabezpečení kolem svého

Více

PLOTOVÉ SYSTEMY.

PLOTOVÉ SYSTEMY. CZ PLOTOVÉ SYSTEMY 2016 www.polargos.pl Proč se vyplatí vybrat si oplocení POLARGOS? 1. Poskytuje Vám pocit bezpečí Oplocením domu našimi systémy vytvoříte stylové zabezpečení svého pozemku. Naše oplocení

Více

Kompletní ceník pletiv, sloupků a příslušenství ZMĚNA CEN VYHRAZENA! platný od

Kompletní ceník pletiv, sloupků a příslušenství ZMĚNA CEN VYHRAZENA! platný od Kompletní ceník pletiv, sloupků a příslušenství ZMĚNA CEN VYHRAZENA! platný od 11.10.2017 Frýdek-Místek, Frýdlantská 3683, tel. 558 646 227 mob. 777 646 227 abcservice@post.cz PLETIVO POZINKOVANÉ výška

Více

Kronos. Rychlonavíjecí vrata s modulárními sekcemi závěsu. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Kronos. Rychlonavíjecí vrata s modulárními sekcemi závěsu. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Samoopravitelné... terapie poškození jsou rychlonavíjecí vrata s výměnnými modulárními sekcemi, poskytující inovativní systém samoopravy závěsu. Velká použitelnost vyžaduje vysoce trvanlivá,

Více

KŘÍDLOVÉ BRÁNY. Zenturo KATALOG

KŘÍDLOVÉ BRÁNY. Zenturo KATALOG KŘÍDLOVÉ BRÁNY Zenturo KATALOG Katalog: obsah 1. Zázemí 2. Brány Zenturo 2.1 Komponenty brány 2.1.1 Křídlo brány 2.1.2 Sloupky brány 2.1.3 Příslušenství 2.2 Označení & balení 2.3 Kompatibilita s panely

Více

KOMPONENTY PRO ROTAČNÍ KŘÍDLOVÉ BRÁNY.

KOMPONENTY PRO ROTAČNÍ KŘÍDLOVÉ BRÁNY. KOMPONENTY PRO ROTAČNÍ KŘÍDLOVÉ BRÁNY www.facsrl.com Všechny rozměry jsou v mm. LEGENDA: NOSNOST POČET LOŽISEK POČET KUSŮ V BALENÍ 60 regulovatelný PANT PROVEDENÍ ZN KÓD F H S I L G D Pant k přivaření

Více

US0600 a US1100. Univerzální ocelové zinkované sloupky

US0600 a US1100. Univerzální ocelové zinkované sloupky Univerzální ocelové zinkované sloupky Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. verze 1.0 www.technopark.cz

Více

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR

UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR SMART DOMINO Rychloběžná rolovací vrata UŽITÍ: EXTERIÉR/INTERIÉR Odolnost proti větru třída 1 1 CHARAKTERISTIKA: Rychloběžná rolovací vrata SMART DOMINO jsou vertikální skládací vrata, velmi rychlá a doporučují

Více

Pohony křídlových bran, nadzemní, lineární, mechanické

Pohony křídlových bran, nadzemní, lineární, mechanické Pohony křídlových bran, nadzemní, lineární, mechanické Wingo Pohon pro křídlové brány do délky křídla max. 1,8 m Odblokování pohonu pomocí klíče Snadno přístupná svorkovnice Lineární elektromechanický

Více

ČESKÉ KOVANÉ PLOTY A OPLOCENÍ

ČESKÉ KOVANÉ PLOTY A OPLOCENÍ ČESKÉ KOVANÉ PLOTY A OPLOCENÍ Vážení zákazníci, společnost VRATACENTRUM s.r.o. od svého založení vystupuje jako přední dodavatel kovaných plotů vlastní výroby, dveřní a vratové techniky značky Hörmann.

Více

Couper Automation for swing gates

Couper Automation for swing gates Couper Automation for swing gates Couper Automatizace křídlových bran s křídly až do 2m 250kg. MECHANICKÁ SPOLEHLIVOST Couper je ideální pro pohony křídlových bran až do šířky 2m 250kg. Mechanický systém,

Více

Pohony FAAC pro křídlové brány tech. minimum

Pohony FAAC pro křídlové brány tech. minimum Pohony FAAC pro křídlové brány tech. minimum Pavel Luňák +420 602 430 040 Martin Machián +420 606238 824 Křídlové brány FAAC 390 pro křídlo do 1,8m (3m s elektro-zámkem),pro skládací vrata a teleskopickým

Více

Trubkové pohony, s el. koncovými spínači

Trubkové pohony, s el. koncovými spínači Trubkové pohony, s el. koncovými spínači Neostar MT Ø 45 mm S elektronickými koncovými spínači a enkodérem řízení pohybu. Ideální pro markýzy s hliníkovým boxem Rychlokonektor se 6 piny Ideální motor pro

Více

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

ATILA STÝL s.r.o., Hněvkovského 87 Brno - psč: 617 00

ATILA STÝL s.r.o., Hněvkovského 87 Brno - psč: 617 00 AZ - Moravia - čtyřhranné pletivo Zn + PVC - zelené, oko 55x55, skupina Ø drátu včetně plastu 2,4mm, kompaktní role / bez napínacího drátu 55x55 / 2,4mm výška v cm délka role bm váha role ks / paleta Kč

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Garážová vrata, Praha

Garážová vrata, Praha HZS, Jilemnice Egyptská ambasáda, Praha Garážová vrata, Praha Nemocnice, Jindř. Hradec Představení společnosti společnost Gardon byla založena v roce 1991, kdy společnost začala dodávat na náš trh holandská

Více

K a t a l o g k o v a n ý c h p l o t ů w w w. p a l a r t. c z

K a t a l o g k o v a n ý c h p l o t ů w w w. p a l a r t. c z K a t a l o g k o v a n ý c h p l o t ů www.palart.cz Vážení zákazníci, společnost PALART byla založena v Hradci Králové v roce 2012 s využitím zkušeností dlouholetého a největšího výrobce kovaných plotů

Více

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS Vrata pro robotická pracoviště Série MS EFA-SRT -MS Výhody EFA-SRT -MS jedním pohledem: Bezpečnostní komponenty schváleny dle směrnice 2006 / 42 / ES Použití jako pohyblivé oddělující ochranné zařízení

Více