POUŽÍVÁNÍ PRODUKTŮ LAVYLITES

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POUŽÍVÁNÍ PRODUKTŮ LAVYLITES"

Transkript

1 POUŽÍVÁNÍ PRODUKTŮ LAVYLITES VŠEOBECNÉ INFORMACE vypracoval : nezávislý distributor Miroslav Caban design : Eva Jandorová

2 NENÍ NÁHODA, ŢE LAVYLITES VEŠLO DO TVÉHO ŢIVOTA JE TU PŘEDEVŠÍM PRO TVÉ ZDRAVÉ, ŠŤASTNÉ A RADOSTNÉ ŢITÍ.

3 PRODUKTY LAVYLITES NABÍZÍ TĚLU A JEHO BUŇKÁM POMOC A PODPORU PRO ZNOVUNASTOLENÍ SEBEREGENERACE A HARMONIZACI ZDRAVÉHO TĚLA I DUCHA.

4 IDEÁLNĚ DOPORUČUJEME, ABYSTE SI NEJPRVE UVĚDOMILI, JAKÉ LÉKY JSTE V ŽIVOTĚ DLOUHODOBĚ POUŽÍVALI - POKUD TO BYLY JAKÉKOLIV FARMACEUTICKÉ LÉKY, DOPORUČUJEME PRO ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY ÚČINKŮ PRODUKTŮ LAVYLITES NÁSLEDUJÍCÍ POSLOUPNOST POUŽITÍ NEPLATÍ PRO AKUTNÍ PROBLÉMY: 1. LAVYL LYMPH + HAEVYL IMPULSE tuto kombinaci doporučujeme použít nejdříve ze všech produktů, pomohou uvolnit transportní cesty pro vyplavování nežádoucích látek z těla a navíc optimálně upraví ph organismu kúra 1 měsíc, 2. SOLVYL ŘADA odvede toxiny a těžké kovy z těla (popis použití detoxikace viz dále), 3. OSTATNÍ PRODUKTY - jsou vyrobeny pro oslovení konkrétní části lidského těla. Zkušenostmi máme potvrzeno, že po prvních dvou krocích doporučených výše, jsou vyřešeny transportní cesty a zanešení organismu, proto jejich působení je efektivnější.

5 ZAČÍNÁME - protřepte sprejem - optimálně 21x, - při každém použití spreje stříknout také na zátylek na krční páteř je zde centrum pro přenos informací po energetických drahách do celého těla a hypofýzy, - na začátku používání produktů kombinovat 1. týden jen 2 produkty, - efektivní jsou dva směry použití naráz na těle např. Allin-tělové máslo zespodu a Lavyl Auricum shora - 2 stříknutí do sklenice s vodou a vypít, - a také dva produkty např. při paradentóze použijeme Lavyl 32 do ústní dutiny a Lavyl Auricum zvenčí na místo, kde je paradentóza, - akutní případy popáleniny, otevřené rány, chřipka,... stříkáme každou hodinu, - aktivní použití 3 5x denně, - preventivní použití 2 stříknutí denně.

6 PRODUKTOVÉ ŘADY Lavyl Auricum Lavyl Auricum Sensitive Lavyl 32 Lavyl Lymph Lavyl Nose Allin Lavyl Hair-Body-Clean Lavylo Lipbalm 150 ml / 50 ml 150 ml / 50 ml 150 ml / 50 ml 150 ml / 50 ml 30 ml 1 krabička - 15 ks 200 ml / 200 ml / 200 ml - 1 krabička 8 ks Haevyl 3.1 AdLyb Haevyl Impulse - 30 ml - 50 ml ml Solvyl CC Solvyl Fullflex Solvyl Hair-Body-Clean 150 ml / 50 ml 30 ml 200 ml / 200 ml / 200 ml Exyol SC Ananga Amrita Nofret Gemma Helvetia-Prevent-Bright 30 ml 50 ml 50 ml 15 ml - 50 ml

7 LAVYL AURICUM - sprej LAVYL AURICUM SENSITIVE - bezalkoholový pro děti, citlivá místa, otevřené rány, při dlouhodobé aplikaci na 1 místo, oči, zvířata. Použití - celé tělo, postižené místo. Opatrnost - 1.a 2.den začít stříkat nižší počet střiků. Postupně můžeme stříkat na více míst na těle a zvyšovat počet střiků za den. Pokud jde o otevřenou ránu nebo akutní problém těla, stříkat ihned vícekrát v kratších intervalech - až každou hodinu. Efektivita - dobře protřepat + 2 směry zevně (střik na pokožku) a zevnitř (do úst a zapít) + stříknout na zátylek. Na jedno místo max. 2 střiky, více je zbytečné. Vytrvalost a důvěra - dát tělu k regeneraci čas. Pokud roky strádalo, výsledek se může dostavit do pár minut, dní, týdnů, ale i měsíců. Každý jsme jiný. Naše tělo ví, co řešit nejdříve. Produkty pracují zevnitř směrem ven, jádrem buňky počínaje. Nejrychleji se uzdravují děti a zvířata, nekomplikují si situaci pochybnostmi. Délka aplikace - do vyřešení problému. Ideálně každodenně 1x ráno a 1x večer na zátylek pro tvorbu potřebných hormonů a enzymů.

8 LAVYL 32 sprej Použití - do ústní dutiny, ale také na lokální problémy těla. ZUBY - zvlhčit kartáček vodou + stříknout na kartáček L32 + vyčistit si chrup + vyplivnout pěnu vytvořenou v ústech + vypláchnout si ústa vodou + střiknout do ústní dutiny, na dásně či bolavý zub. Lavyl 32 je konstruován tak, aby působil především lokálně v místě stříknutí a v jeho nejbližším okolí. Většina nanoefektorů zůstává a působí na stříknutém místě. Po dvouletých zkušenostech doporučujeme používat Lavyl 32 na lokální problémy lidského těla např. bércové vředy.

9 LAVYL LYMPH sprej Použití - pro rozproudění lymfatického systému těla. - začít jedním stříknutím do každého kolenního ohybů zezadu - 1x 2x denně, - další dny postupně zvyšovat počet střiků 3x denně, - stříkat do ohybů těla - na lymfatické uzliny na krku, na zápěstí a ohyby loktů, do podpaží, na oblast sleziny, na třísla, do kolenních ohybů zezadu, na nárty i šlapky, - aplikovat nejlépe po dobu 4 týdnů, Doporučení - preventivně stříkat LPH každodenně - 1x denně 2 střiky.

10 LAVYL NOSE sprej s nosním aplikátorem Použití obličejové dutiny, včetně ušních. - akutní problémy - aplikovat každou hodinu po dobu 24 hodin. - poté stříkat do každé nosní dírky 3x denně do vymizení problémů. Další využití - při zánětech obličejových dutin, alergiích, bolestech hlavy, při problémech ušních dutin. Stříkat aspoň 3x denně.

11 LAVYL ALLIN tělové máslo (forma čípků) Použití - při problémech vnitřních orgánů pánevní oblasti močový měchýř, prostata, hemeroidy, myomy, cysty, záněty ženských reprodukčních orgánů, neplodnost, střevní problémy - akutní problém zavést ihned 1 čípek, aplikovat maximálně 3x denně do vymizení příznaků, - dlouhodobý problém - zavádět 1 čípek ráno a 1 čípek na noc, využívat minimálně 1 celou krabičku (15ks), - preventivně - zavádět 1 čípek na noc. Místa aplikace - konečník, pochva. Ideálně kombinovat s Lavyl Auricem - stříkat zevně na oblast podbříška a na zátylek na krční páteř.

12 LAVYL HAIR balzám Umýt si vlasy klasickým způsobem, jako šampón lze použít Solvyl Hair. Vlasy opláchnout a osušit ručníkem. Vymáčknout do ruky trochu balzámu a vmasírovat do pokožky hlavy ke kořínkům vlasů. Zabalit hlavu do ručníku na 5-10 minut, poté opláchnout a vlasy upravit běžným způsobem. LAVYL BODY tělové mléko - akutní problémy lupénka, atopický ekzém aplikovat až 5x denně, - na vrásky, pro pevnost a pružnost pokožky 2-5x denně, - při zarudlosti po opalování dle potřeby. LAVYL CLEAN sprchový gel Použít jako sprchový gel na celé tělo, pro odlíčení make-upu z obličeje. Harmonizuje povrchové napětí kůže a odvádí nečistoty z povrchu těla. Nejlépe používat večer.

13 LAVYLO LIPBALM na rty Použití pomáda především na suché a okoralé rty, na opary, Aplikace: tenkou vrstvičku nanést na rty a rozetřít i několikrát denně, dle potřeby. Lze použít i na oděrky na kůži apod. Příjemné kapesní balení, vždy po ruce.

14 HAEVYL 3.1 sprej Použití - při problémech s psychikou, zklidňuje, harmonizátor mozkové činnosti, zlepšuje soustředění, pomáhá optimálně využít energetický potenciál těla. Aplikace: 1-3 střiky pod jazyk působí až 5 hodin. Ideálně kombinovat s Lavyl Auricem stříknutím na zátylek na krční páteř.

15 ADLYB sprej pro muže Použití - při problémech s mužskou potencí, regeneruje buňky a jejich funkčnost, navrací vitalitu a mladost. Aplikace: 1-3x denně stříknout na podbříšek a pohlavní orgány + 1x denně na krční páteř na zátylek. Vhodné kombinovat s programem na vyčištění trávicího traktu a odkyselení organismu (Haevyl Impulse + LPH) a detoxem od těžkých kovů (Solvyl CC + Solvyl FF) popis viz na předchozích stránkách.

16 HAEVYL IMPULSE nápojový koncentrát Použití - prevence proti civilizačním chorobám, bakteriím, plísním, parazitům, harmonizuje ph lidského těla, upravuje hospodaření s vodou v těle. Tonizuje celý trávicí trakt a vnitřní orgány, uvolňuje a čistí zanešená střeva od nánosů ze střevních stěn. Zdravá a čistá střeva = zdravé celé tělo. Paraziti vydrží pouze v zakyseleném organismu nápoj optimalizuje ph našeho těla, proto paraziti v našem těle nevydrží a tělo je vyloučí. KONCENTRÁT 450 ml = 30 l nápoje - doporučená DENNÍ DÁVKA je 15 ml tohoto nápojového koncentrátu zředěného vodou, - popíjet zředěný vodou průběžně celý den nebo rozdělený do 2 polovičních dávek - 2x 7,5 ml ve sklenici vody pít ráno a večer.

17 DETOXIKACE A ODKOVENÍ 1. - komplexní odzkoušený program 1x Solvyl CC-50ml, 2x Solvyl FF, 1x LPH-150ml, 2x Haevyl Impulse 1. FÁZE 1.měsíc očista transportních cest v těle 1-měsíční kúra: - LAVYL LYMPH 150 ml je třeba rozproudit lymfatický systém, který odvádí škodliviny z těla ven, - začít 1 střikem do každého kolenního ohybu zezadu - 1-2x denně, - postupně zvyšovat počet střiků do všech ohybů těla - na lymfatické uzliny na krku, na zápěstí a ohyby loktů, do podpaží, na oblast sleziny, na třísla, do kolenních ohybů zezadu, na nárty i šlapky - až na 3x denně, - HAEVYL IMPULSE vyčistí celý trávicí trakt a sníží ph organismu, - po týdnu stříkání Lavyl Lymphem začít pít nápoj, - Lavyl Lymph stříkáme dále společně s pitím nápoje!!! - denní dávka - 15 ml tohoto koncentrátu - popíjet zředěný ve vodě průběžně celý den nebo 2x denně (ráno a večer) - 7,5 ml nalít do sklenice s vodou a vypít, - vypotřebovat celou láhev 1 měsíc.

18 DETOXIKACE A ODKOVENÍ 2. - komplexní odzkoušený program 2. FÁZE 2.měsíc detox od toxinů a těžkých kovů 1-měsíční kúra: Souběžně s pitím 2.láhve Haevyl Impulsu pokračujeme s detoxikací od těžkých kovů. - SOLVYL FULLFLEX kapky do vody - nejdříve začít 3x denně po dobu 2 dnů - 1,5 stříknutí dávkovače lahvičky (u kapátkového balení 10 kapek) do sklenice s vodou a ihned vypít, - prázdné nanoefektory Fullflexu se rozmístí v těle a obklopí uvolněné kovy, které následně odvedou z těla ven, aniž by se kovy usadily jinde či se mohla projevit jakákoli nevolnost z jejich uvolnění, - doporučujeme využívat 2 balení při 1 kúře detoxu, - SOLVYL CC - sprej - 3.den začít stříkat sprej CC na uvolňování kovů navázaných v chemických vazbách v kostech, tkáních a orgánech, - 3x denně stříkat 1-vícekrát, počet stříknutí pozvolna zvyšovat, - stříkat v oblastech těla - na játra, na klouby, na objevující se případnou bolest či tlak, a další místa na těle dle intuice, - zároveň zvýšíme dávku kapek Solvyl FF na 20 kapek 3x denně,

19 DETOXIKACE A ODKOVENÍ 3. - komplexní odzkoušený program Při vyváženém dávkování nepocítíte žádné nepříjemné pocity či příznaky detoxu, jsme však každý jinak zakovený, proto objeví-li se nějaký nepříjemný pocit, stačí ihned vypít dávku kapek navíc nebo zvýšit počet kapek Solvyl Fullflex - zřejmě došlo k uvolnění většího množství kovů, které nestíhaly kapky pochytat. Doporučení - Solvyl Fullflex-kapky je vhodné užívat o 3 dny déle než sprej Solvyl CC, aby pochytaly opravdu veškeré uvolněné kovy. Pít více vody pro rychlejší odvod škodlivin z těla. Při detoxikaci od těžkých kovů je vhodné souběžně používat 4 produkty - oba Solvyly + Haevyl Impulse + LA (LAS) - na energetickou harmonizaci těla a na podporu regenerace buněk, které byly kovy uvězněné. Tento druh detoxikace nedoporučujeme těhotným a kojícím maminkám.

20 SOLVYL HAIR balzám/šampón na vlasy POUŽITÍ PRODUKTŮ Vymáčknout do ruky trochu šampónu a umýt vlasy. Váže na sebe nečistoty posbírané přes den z ovzduší a doporučuje se denně používat všem lidem, kteří pracují ve znečistěném prostředí. Pokud dojde ke svědění kůže, znamené to, že dotyčný má hodně toxinů v oblasti hlavy a doporučuje se nasadit SOLVYL FULLFLEX. SOLVYL BODY tělové mléko Aplikovat jako mléko na pleť. Používáme na pokožku celého těla. Doporučuje se použít po umytí sprchovým gelem Solvyl Clean. SOLVYL CLEAN sprchový gel Aplikovat jako sprchový gel na celé tělo. Harmonizuje povrchové napětí kůže a odvádí nečistoty z povrchu kůže. Nejlépe používat večer. Váže na sebe nečistoty posbírané přes den z ovzduší, doporučuje se denně používat všem lidem, kteří pracují ve znečistěném prostředí.

21 EXYOL SC olejíček-sérum Použití na akné, bradavice, znaménka, vitiligo, staré jizvy, strije,.. Harmonizuje nepřirozené shluky kožních buněk s okolní pokožkou. Vmasírovat pár kapek do kůže na postiženém místě i vícekrát za den. Vydržet potírat několik týdnů. Berme v úvahu, že ke kompletní obměně buněk pokožky dochází přibližně až po 3 týdnech.

22 OBLIČEJOVÁ KOSMETIKA Příjemná vůně, rychlá vstřebatelnost, jemnost aplikace, viditelná účinnost, vzájemné doplnění účinků všech 3 krémů. Podporuje obnovit omlazující procesy v pokožce tvorbu peptidů, kolagenu, elastinu, hydrataci, - pro pružnost kůže, vyhlazení vrásek, proti opuchnutí, na vymizení pigmentových skvrn, pro barevné sjednocení kůže,.. ANANGA maska, podkladní krém pro věk vrstva - jemně vmasírovat do pokožky obličeje, krku a dekoltu ráno a večer, není nutné smývat, veškerý krém se krásně vpije do kůže. AMRITA krém pro věk vrstva - jemně nanést na pokožku obličeje, krku a dekoltu ráno, pro výraznější účinnost nanést i večer. NOFRET krém na oční okolí pro věk Malé množství krému vymáčknutého z pera krému lehce vklepat do jemné pokožky kolem očí nejlépe ráno i večer, popř. i v průběhu dne.

23 OBLIČEJOVÁ KOSMETIKA pro ženy ve věku Jemná vůně, rychlá vstřebatelnost, viditelná účinnost, bez konzervačních látek a parfémů, vzájemné doplnění účinků všech 3 krémů GEMMA + NOFRET na oční okolí. Speciálně vyvinutá řada krémů pro ženskou pokožku středního věku. Podporuje obnovit procesy v pokožce jako za mlada tvorbu peptidů, kolagenu, elastinu, hydrataci - pro pružnost kůže, vyhlazení vrásek, proti opuchnutí, na vymizení pigmentových skvrn, pro barevné sjednocení kůže,.. GEMMA HELVETIA TOP denní krém GEMMA BRIGHT krém pro citlivou pleť GEMMA PREVENT noční a masážní krém Malé množství krému rozetřete po celém obličeji, kruhovými pohyby jemně vmasírujte do pokožky. Krémy jsou vhodné používat i k ošetření pokožky krku a dekoltu.

24 DOPORUČENÉ KOMBINACE pro zdraví, krásu a radost - Lavyl Lymph + Haevyl Impulse, - Allin-tělové máslo + Lavyl Auricum, - Lavyl 32 + Lavyl Auricum, - Lavyl Lymph + Haevyl Impulse + Lavyl Auricum před detoxem, a poté Solvyl CC + Solvyl Fullflex, - Solvyl Hair jako šampon + Lavyl Hair jako balzám současně, - Lavyl Auricum + poté Lavyl Auricum Sensitive + na dohojení Lavyl Body při chronických kožních problémech, - Exyol SC + Lavyl Body, - Ananga + Amrita + Nofret (pro mladší pleť), - Gemma Helvetia + Gemma Prevent + Nofret, - Gemma Bright + Gemma Prevent + Nofret.

25 STŘÍKAT, STŘÍKAT, STŘÍKAT,...

26 vypracoval : nezávislý distributor Miroslav Caban design : Eva Jandorová

Návod k aplikaci produktů Lavylites.

Návod k aplikaci produktů Lavylites. Návod k aplikaci produktů Lavylites. Pozn.: Datum na produktu je datum výroby, NE exspirace! Před aplikací 21 x protřepat aby se aktivovali nanočástice a po aplikaci ihned uzavřít aby nevyprchali (měli

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem

plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem účinně proti plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem Klub Vše k zakoupení na recepci Klubu Proměna MOŽNOSTI PLATBY: HOTOVĚ nebo POUKÁZKY Provozní doba: Po až Pá od 9:00 do 18:30 hod

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

PENTAGRAM (bylinné koncentráty, krémy, přírodní mýdla)

PENTAGRAM (bylinné koncentráty, krémy, přírodní mýdla) PENTAGRAM (bylinné koncentráty, krémy, přírodní mýdla) VIRONAL bylinný koncentrát imunitní systém, virózy, plíce, tlusté střevo MO 439,- Kč objem 30ml Ovlivňuje především dráhu plic, tlustého a tenkého

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

PRODUKTY FIRMY WELLU.

PRODUKTY FIRMY WELLU. PRODUKTY FIRMY WELLU. Základ produktů je bioaktivní kolagen, peptidový komplex a nutrivi voda. KOLAGEN je hlavní organickou složkou podpůrného systému organismu - kostí, chrupavek, šlach, vaziva, kůže.

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PHYRIS Kosmetická péče PHYRIS to je Váš unikátní rituál krásy a oáza klidu. Najděte si chvilku Vašeho času a přijďte si ke mně odpočinout od všech starostí.

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV DO 31.8.2018 AKCE -400,- NA PERMANENTNÍ MAKE-UP a -20% NA KOSMETICKÉ SLUŽBY PEMANENTNÍ MAKE-UP a KOSMETIKA STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: 74983300 PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; 675 07 RADOŠOV

Více

P N P. Detoxikace. Prvotřídní jarní. nabídka. zaměřeno na:

P N P. Detoxikace. Prvotřídní jarní. nabídka. zaměřeno na: P N P Prvotřídní jarní cenově zvýhodněná nabídka zaměřeno na: odpora vlastní imunity nastartování regenerace celého těla revence a podpora při řešení dlouhodobějších zdravotních problémů Detoxikace Klub

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

KŮŽE A JEJÍ DETOXIKACE

KŮŽE A JEJÍ DETOXIKACE KŮŽE A JEJÍ DETOXIKACE Ing. Vladimír Jelínek KŮŽE Největší orgán lidského těla (její plocha u dospělého člověka činí 1,5 až 2 m 2 ) Kůže nás odděluje a chrání od okolního světa Zajišťuje nám styk s okolním

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ

CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ LYMFOTERAPEUTICKÉ VÝKONY CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ Přístrojová lymfodrenáž dolních končetin 1 ošetření Manuální (ruční) lymfatická masáž obličeje Manuální (ruční) lymfatická masáž horních končetin Manuální

Více

Vznik a vize značky EPIDERMA

Vznik a vize značky EPIDERMA 1. Vznik a vize značky EPIDERMA 2. Účinná látka Betuldiol 3. Krém při ekzému 4. Krém při akné 5. Krém při lupénce 6. Šampón při lupénce 7. Klidnící sprchový gel 8. Micelární vody 9. Potravinové doplňky

Více

ZÁKLADY FUNKČNÍ ANATOMIE

ZÁKLADY FUNKČNÍ ANATOMIE OBSAH Úvod do studia 11 1 Základní jednotky živé hmoty 13 1.1 Lékařské vědy 13 1.2 Buňka - buněčné organely 18 1.2.1 Biomembrány 20 1.2.2 Vláknité a hrudkovité struktury 21 1.2.3 Buněčná membrána 22 1.2.4

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. CENÍK Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. LÉKAŘSKÉ VÝKONY Dermatologické vyšetření vyšetření mimo ordinační dobu na žádost pacienta

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

REVITALIZAČNÍ LIFTINGOVÁ MASKA

REVITALIZAČNÍ LIFTINGOVÁ MASKA říjen 2012 Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo pigmentovou skvrnu. Pigmentové skvrny můžete mít již od dětství, nebo se mohou vytvořit náhle v průběhu života, většinou po intenzivním slunění nebo

Více

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha JEMNÁ PÉČE O OBLIČEJ Olej pro rozzáření obličeje (30 ml) Tento obličejový olej je nazýván malým zázrakem. Vaše pleť znovu objeví svůj přirozený

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu journal Leden 2015 Exkluzivní značky Kvalitní výrobky za nízkou cenu Stylová taška pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Výtisk zdarma. Platí od 31. 12. 2014 do vyčerpání zásob. Moje srdeční záležitost!

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Anew Ultimate Multi-Performance

Anew Ultimate Multi-Performance Anew Ultimate Multi-Performance První komplexní péče o pleť, která redukuje viditelnost všech projevů stárnutí Informace o nové linii poskytla Eva Přibylová, Oficiální dermokosmetička AVON. Současný trh

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Michal Ježek TĚLOVÉ SVÍCE. Terapie pomocí tělových svící

Michal Ježek TĚLOVÉ SVÍCE. Terapie pomocí tělových svící Michal Ježek TĚLOVÉ SVÍCE Terapie pomocí tělových svící OBSAH O AUTOROVI...9 ALTERNATIVNÍ NEBOLI CELOSTNÍ MEDICÍNA... 11 SEZNÁMENÍ SE SVÍCEMI...13 Rituály v našem životě...13 Metoda stará tisíce let...

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

SEE CHANGE - Modrá evoluce

SEE CHANGE - Modrá evoluce SEE CHANGE - Modrá evoluce See Change Udelej zmenu - uvidíš zmenu Oceán je neuvěřitelný zdroj krásy. V kosmetice jsme vždy obdivovali schopnost planktonu a mořských řas a jejich blahodárné účinky na pokožku

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Čekanka nať řezaná Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů

Více

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Tepezcohuite je novinkou na českém trhu. Hlavní složkou produktu je extrakt ze stromu Tepezcohuite, který roste

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika Stop jarní únavě! ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky

Více

Úvod...11 Co je homeopatie?...12 Jakou léčbu zvolit?...13 Tři pilíře homeopatie...14 Homeopatie léčí příčiny potíží...15 Podávání homeopatických přípravků...16 Krátkodobé zhoršení...17 Podávání homeopatik

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU REGENERAČNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU PROCEDURU ODPOVĚD SOTHYS: 4 produkty s vysoce cílenou účinností jsou nejlepšími společníky

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky ošetřeny nebo s

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti Děkujeme, že jste si koupili Nano Sprej s Ultrazvukovým SPA Používejte v souladu s instrukcemi v tomto návodu a respektujte

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí trvalá na řasy THUYA depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje

Více

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 +MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 FLOWTOX COSMETICS Deniz Kaya Hans Ludwig Piller B aris Bulut made in germany. Pocit svěžesti je vždy s vámi! Flowtox Cosmetics "čas je relativní"

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

Účinně proti projevům ekzému.

Účinně proti projevům ekzému. NOVINKA Účinně proti projevům ekzému. Ulevuje od svědění a zarudnutí pokožky. Přirozeně obnovuje kožní bariéru. Intenzivně hydratuje a regeneruje. Zdravotnický prostředek Lze užívat dlouhodobě. Pro každý

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem čištění e a dekoltu Cleanser masáž e

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_240 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s dalšími druhy masáží současné trendy. KLÍČOVÁ SLOVA: Medová masáž, čokoládová masáž, aroma

Více

Dekolonizace pacienta (personálu) při kolonizaci MRSA. Mgr. Zdeněk Fikr

Dekolonizace pacienta (personálu) při kolonizaci MRSA. Mgr. Zdeněk Fikr Dekolonizace pacienta (personálu) při kolonizaci MRSA Mgr. Zdeněk Fikr Shrnutí: Co je MRSA a co může způsobit? MRSA = meticilin rezistentní Staphylococcus aureus - bakterie, které získaly rezistenci k

Více

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 OBSAH Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 ÚVOD...12 OBYČEJNĚ NEOBYČEJNÁ VODA...14 CO JE ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...26 JAK AKTIVOVAT ŽIVOU A MRTVOU VODU...30 ZÁZRAKY UZDRAVENÍ...35 ZPŮSOB PŘÍPRAVY ŽIVÉ A MRTVÉ

Více