Nový Peugeot Partner Tepee: Modernost a technologie pro větší atraktivitu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nový Peugeot Partner Tepee: Modernost a technologie pro větší atraktivitu"

Transkript

1 TISKOVÁ ZPRÁVA únor 2012 Nový Peugeot Partner Tepee: Modernost a technologie pro větší atraktivitu Nový Peugeot Partner Tepee se vyvíjí z hlediska stylu. Přebírá nové designové prvky značky a do své výbavy zahrnuje nejnovější technologie týkající se motorů a výbavy. Upevňuje tak svůj obchodní úspěch. Pro nový Peugeot Partner Tepee jsou charakteristické: výrazná osobitost a moderní vzhled, motory e-hdi (Stop & Start poslední generace), rekordní emise CO 2 ve své kategorii velkoprostorových vozů segmentu M1: 125 g/km, technologické prvky výbavy u tohoto typu vozů ojedinělé, příkladná prostornost, modularita a uživatelská svoboda. Peugeot vynálezce vozů typu velkoprostorových vozů Peugeot vytvořil v roce 1996 s vozem Partner novou kategorii osobních vozů, tzv. ludospace (velkoprostorové vozy). Úspěch multifunkčního vozu Partner Tepee nabízejícího příkladnou prostornost a praktičnost neustále rostl a v roce 2011 se ho v Evropě prodalo více než kusů. Pro upevnění tohoto úspěchu přináší značka Peugeot na jaře 2012 na trh nový Partner Tepee. Charakter a modernost Nový Partner Tepee potvrzuje svou osobnost a posiluje svou kvalitativní stránku. Jeho vzhled prošel faceliftem, byly použity nové stylistické principy značky Peugeot: nová čelní strana, nové světlomety, nová zpětná zrcátka, nové logo značky. Moderní vzhled čiší i z denních světel s LED diodami, které se v segmentu velkoprostorových vozů objevují poprvé. K oživení atraktivnosti přispívají rovněž mlhové světlomety s funkcí Cornering (přídavné osvětlení do zatáčky), řada chromovaných prvků a nová zadní světla s černým podkladem. Partner Tepee tak přejímá nové stylistické principy značky a opět se o něco víc přiblížil světu hatchbacků. Interiér se rovněž inspiroval u stejného zdroje a nabízí nové možnosti konečné úpravy. Tento nový styl doprovází technologické novinky, ale také všechny klady, které přispěly k úspěchu modelu Partner Tepee: prostornost, modularita, dynamické chování, verze Outdoor. Prostorný interiér s mimořádnou modularitou Prostor v kabině zůstává na vysoké úrovni a jeho modularita je příkladná. Partner Tepee nabízí až 7 samostatných sedadel s regulací sklonu, které lze sklopit do svislé polohy či je z vozu zcela vyjmout.

2 Pohodlně usazená posádka má k dispozici dostatek místa (prostor nad hlavou 102 cm, prostor pro kolena na zadních sedadlech 245 mm) a mnoho odkládacího prostoru (76 litrů v otevřených nebo zavřených přihrádkách). Objemný zavazadlový prostor 505 dm 3 pod zadním platem (norma VDA) může dosáhnout litrů, pokud se využije celý zadní prostor. Partner Tepee je velmi uživatelský příjemný. Nabízí svým cestujícím v závislosti na dané verzi mnoho komfortních prvků výbavy: automatickou dvouzónovou klimatizaci, zadní parkovací asistent, automatické spouštění stěračů, samočinné rozsvěcování světlometů, hands free Bluetooth, radionavigaci WIP Nav, atd. Zénith: tak trochu jiná střecha Doplněk na přání střecha Zénith zvýší prosvětlení i kapacitu odkládacích prostor. Nabízí čtyři samostatná okna ve střeše a téměř 80 litrů dodatečného úložného prostoru, díky příčné stropní odkládací schránce, přihrádkám uprostřed a zadní schránce přístupné z kabiny vozu nebo ze zavazadlového prostoru. Tento prvek výbavy rovněž zvyšuje tepelný komfort uvnitř vozu, neboť zajišťuje přesun vzduchu zepředu dozadu a cestujícím vzadu nabízí tři dodatečné vzduchové výstupy. Technologický předstih Nová řada je nabízena se sedmi motory Euro5 poslední generace (z toho pět dieselových). Díky mikrohybridní technologii e-hdi (Stop & Start poslední generace) si tento vůz zachovává náskok z hlediska šetrného přístupu k životnímu prostředí jeho emise CO 2 dosahují mezi velkoprostorovými vozy segmentu M1 rekordně nízkých hodnot: 1.6 l VTi 72 kw (98 k) BVM5 164 g/km CO l VTi 88 kw (120 k) BVM5 169 g/km CO l HDi 55 kw (75 k) BVM5 135 g/km CO l HDi 68 kw (92 k) BVM5 135 g/km CO l e-hdi 68 kw (92 k) BVM5 129 g/km CO l e-hdi 68 kw (92 k) BMP6 125 g/km CO 2 rekord, 4,8 l/100 km 1.6 l HDi 84 kw (115 k) BVM5 139 g/km CO 2 Technologie e-hdi zajišťuje tichý a při spuštění transparentní chod bez vibrací. Radost z řízení v naprostém bezpečí Peugeot Tepee je vybaven řadou bezpečnostních prvků. Nápravy (Pseudo Mc Pherson vepředu a deformovatelná příčka vzadu) se mohou díky pevné a odolné konstrukci vozu Partner Tepee naplno prosadit. Optimální sekundární bezpečnost zajišťují tři absorpční kanály, až 6 airbagů nebo použití elektronického systému kontroly stability ESP. Rozměrné brzdy, které kontroluje sériově dodávaný systém ABS, tvoří vzduchem chlazené kotouče o rozměrech 283 x 26 mm vepředu a vzadu plné kotouče 268 x 12 mm. Lepší pohyblivost díky systému Grip control Úkolem technologie Grip Control je zajistit lepší pohyblivost na silnicích se zhoršenou přilnavostí. Díky sofistikovanému řízení prokluzování kol a čtyřem režimům řízení (písek, sníh, bláto, standard), které se volí prostřednictvím ovladače na čelní straně palubní desky, a díky pneumatikám Mud & Snow, které jsou dodávány společně s tímto systémem, se zvyšuje uživatelská svoboda vozu Partner Tepee. Grip Control tak umožňuje jízdu na obtížně sjízdném terénu. Verze Outdoor pro milovníky dobrodružství

3 Partner Tepee Outdoor, rovněž určený pro milovníky jízdy v terénu, nabízí styl upravený na míru a specifický nápravový systém, který vyhovuje jeho schopnostem jízdy mimo běžné silnice. Dobrodružný charakter verze Outdoor podtrhují doplňky karoserie jako je přední spojler v hliníkově šedém odstínu se čtyřmi reliéfnimi prvky, boční ochranné lišty nebo černé prvky předního nárazníku. Zachovává si ale i elegantní a moderní vzhled díky chromovaným lištám na masce chladiče a okolo mlhových světlometů a zcela novým denním světlům s LED diodami, které jsou u vozu Partner Tepee Outdoor součástí sériové výbavy. Pokud jde o dynamiku, bylo použito pérování, které zvyšuje světlou výšku o 10 mm, a pneumatiky specifických rozměrů (205/65 R15). Ochranný plechový kryt pod motorem chrání spodek auta před drobnými nárazy a před kameny, které odlétávají při jízdě terénem. Prodej Nový Partner Tepee se bude vyrábět v továrně ve městě Vigo (Španělsko). Ve světové premiéře se představí na automobilovém salonu v Ženevě a na trh se dostane na jaře 2012.

4 e-hdi: to nejlepší z technologie pro vozy Partner a Partner Tepee Rekordně nízké emise C0 2 Technologie e-hdi, umožňující ušetřit v městském provozu až 15 % paliva, je u vozu Partner Tepee k dispozici s motorem 1.6 l e-hdi 92 k. Tento nový motor, který bude v závislosti na daném trhu spojen s manuální či s robotizovanou převodovkou, znamená v segmentu velkoprostorových vozů nové měřítko kvality z hlediska spotřeby a emisí CO 2 : Partner Tepee 1.6 l e-hdi FAP 92 k BMP6: 125 g/km CO 2 (kombinovaná spotřeba) Rychlý, tichý a transparentní systém Stop & Start Systém Stop & Start poslední generace přináší rovněž nové pocity při řízení: Ticho na palubě po vypnutí motoru, Komfort zajištěný tichým chodem bez vibrací, Bezpečnost díky rychlému znovunastartování (400 ms). Motory e-hdi přirozeně vybízejí k ekologickému řízení. Palubní počítač byl doplněn funkcí Eco, která počítá čas, kdy je během jízdy motor vypnutý, i díky možnosti motor vypnout už při rychlosti 20 km/hod v případě vozu s manuální převodovkou (8 km/hod u robotizované převodovky). Řidič se rychle nechá vtáhnout do hry o maximalizaci fází řízení s vypnutým motorem, kdy si může plně vychutnat ticho, které s sebou tato technologie nese, a současně sníží spotřebu svého vozu. Partner Tepee e-hdi těchto výsledků emisí CO 2 dosáhl díky propracované aerodynamice. Byl zmenšen přívod vzduchu na masce chladiče, pod podvozek byly namontovány deflektory a byly použity pneumatiky s nízkým valivým odporem (u verze s robotizovanou převodovkou). Rekordně nízké emise C0 2 v segmentu malých dodávek Technologie e-hdi se objevuje i u užitkové verze Partner. Tato novinka je nabízena s manuální nebo robotizovanou převodovkou a také zde stanovuje nová měřítka kvality z hlediska emisí CO 2 : Partner 1.6 e-hdi FAP 90 k BMP6: 123 g/km CO 2 (kombinovaná spotřeba) Díky technologii e-hdi větší prostornost Modely Partner e-hdi (osobní i užitková verze) s robotizovanou převodovkou představují další výhodu: páka převodovky byla u těchto verzí nahrazena ovladačem, dokonale zabudovaným do palubní desky, a páčkami pod volantem. Díky tomu se zlepšila prostornost na předních sedadlech, zejména u užitkové verze se třemi osobami vepředu. Zmizela totiž středová konzola, na které byla řadicí páka, a cestující uprostřed tak získal více místa.

5 Nový Peugeot Partner: Modernější styl a nové technologie Nový Partner, který je k dispozici ve 2 různých délkách, modernizuje v souladu s novou image značky svůj styl a využívá motorů e-hdi, aby si zajistil v segmentu dodávek technologický předstih. Pro nový Partner je charakteristický: moderní vzhled, který posiluje jeho atraktivnost, motory e-hdi (Stop & Start poslední generace), rekordní emise CO 2 v segmentu dodávek: 123 g/km, Tyto novinky doplňují vlastnosti, které zajistily modelu Partner oblíbenost: příkladná modularita a praktičnost (verze se 3 místy vepředu), velký objem nákladového prostoru (3,7 a 4,1 m 3 ), který v daném segmentu patří k nejlepším. Nové stylistické prvky ve světě užitkových vozů Dodávka Partner je prvním vozem mezi automobily pro profesionální zákazníky, který používá nové stylistické prvky značky Peugeot. Nová image značky se doposud objevovala jen u osobních vozů, ale nyní proniká i světa lehkých užitkových vozů. Přispívá tak k větší modernosti linií a kvalitě nového modelu Partner. Výsledkem je nová čelní strana, nový tvar světlometů, nová zpětná zrcátka a nové logo značky ze dvou různých materiálů na kapotě. Mlhové světlomety s funkcí přídavného osvětlení do zatáčky přispívají k moderní image vozu, zatímco využití černých dílů pro oživení čelní strany posiluje robustní vzhled nové dodávky. V zadní části je u vozů s vyklápěcím víkem zavazadlového prostoru použito kouřové sklo, což odpovídá snaze zvýšit celkový vzhled vozu. V interiéru byl použit nový typ čalounění vytvářející novou atmosféru. Technologie e-hdi posunující vůz do čela segmentu Nový Partner je nabízen s pěti motory Euro 5 poslední generace (z toho jsou čtyři naftové). Mikrohybridní technologie e-hdi (Stop & Start poslední generace) posouvá dodávku značky Peugeot do čela segmentu z hlediska šetrného přístupu k životnímu prostředí, neboť jeho emise CO 2 dosahují v segmentu rekordně nízkých hodnot (verze L1, kombinovaná spotřeba): 1.6 l VTi 72 kw (98 k) BVM5 164 g/km CO l HDi 55 kw (75 k) BVM5 136 g/km CO l HDi 66 kw (90 k) BVM5 138 g/km CO l e-hdi 66 kw (90 k) BVM5 129 g/km CO l e-hdi 66 kw (90 k) BMP6 123 g/km CO 2 rekord, 4,7 l/100 km Je důležité zdůraznit, že tento rekordní výsledek se týká standardní verze, která je určena pro běžný prodej.

6 Styl a technologie, které se u nového Partnera používají, posilují již uznávané vlastnosti a funkce vozu, jako je příkladná modularita, verze se 3 místy vepředu, velká kapacita nákladového prostoru, dynamické, bezpečné a účinné chování vozu. Dvě délky pro optimální kapacitu nákladového prostoru Partner je k dispozici ve dvou délkách (L1: 438 cm nebo L2: 463 cm) a nabízí jeden z největších objemů nákladového prostoru v segmentu dodávek. Verze L1 má kapacitu 3,3 m 3 při užitečné hmotnosti 625 nebo 850 kg a užitečné délce 180 cm. Dlouhá verze L2 poskytuje objem 3,7 m 3, užitečnou hmotnost 750 kg a užitečnou délku 205 cm. V obou případech umožňuje délka spojená s šířkou u podběhů kol 123 cm naložit do vozu dvě europalety (120 x 80 cm). Do zadní části je přístup buď přes jednu nebo obě části bočních posuvných dveří, nebo přes zadní dvoukřídlé dveře (nebo otevírací víko). Na posádku se nezapomnělo, má k dispozici až 58 litrů odkládacích přihrádek rozmístěných v interiéru vozu. Nový Partner, jehož úkolem je uspokojit očekávání profesionálních řidičů, se umí přizpůsobit nejrůznějšímu použití, které zákazníci potřebují, a to zejména díky exkluzivním modulárním prvkům výbavy, pro které je Peugeot Partner vyhledávaný. Lavice Multi-Flex: 3 místa a 400 litrů nákladového objemu navíc Díky tomuto v segmentu dodávek ojedinělému prvku výbavy se do přední části vozu vejdou 3 osoby. Tuto praktickou stránku profesionální řidiči velmi oceňují z hlediska převážení nástrojů a současně pracovníků. Lavice Multi-Flex je rovněž z části sklopitelná, díky čemuž se užitečná délka prodlouží u verze L1 na 300 cm a u verze L2 na 325 cm. Může se pak využít celý prostor od zadních dveří až po příčnou stěnu pod palubní deskou. Užitečný objem se tak zvýší o 400 litrů, u verze L1 dosahuje 3,7 m 3 a u verze L2 4,1 m 3. Bezpečné a účinné jízdní vlastnosti Z hlediska bezpečnosti je nový Partner vybaven těmi nejlepšími technologiemi. V případě čelního nárazu je ochrana prostoru pro cestující zajištěna třemi absorpčními kanály: spodním, středním a horním, které mají za úkol postupně absorbovat energii nárazu a rozložit ji směrem dopředu i dozadu. K dispozici je elektronický systém kontroly stability ESP a vůz může být vybaven až 4 airbagy. Vedle tempomatu a variabilního omezovače rychlosti je u motorů HDi k dispozici za příplatek i fixní omezovač rychlosti. V prodejně ho lze nastavit dle přání zákazníka, k dispozici jsou 4 různé rychlosti (90, 100, 110 nebo 130 km/hod). Díky nápravám (Pseudo Mc Pherson vepředu a deformovatelná příčka vzadu), při jejichž vývoji se využilo veškeré know-how značky Peugeot, zůstávají jízdní vlastnosti vozu na vysoké úrovni. Lepší pohyblivost díky systému Grip Control Systém Grip Control zlepšuje pohyblivost na silnicích, staveništích nebo cestách se zhoršenou přilnavostí. Díky individuálnímu řízení prokluzování kol a 4 režimům řízení dle typu povrchu (písek, sníh, bláto, standard), které se volí prostřednictvím ovladače na čelní straně palubní desky, a díky vhodným pneumatikám, které jsou dodávány společně s tímto systémem, se zvyšuje uživatelská svoboda vozu Partner Tepee. Grip Control tak umožňuje jízdu na obtížně sjízdném terénu. Paket Stavba Pro jízdu v nerovném terénu může být nový Partner vybaven místo systému Grip Control paketem Stavba. Tato výbava zahrnuje o 10 mm vyšší světlou výšku vozu a pneumatiky specifických rozměrů (195/70 R15). Spodek vozu dále chrání ochranný plech pod motorem.

7 Výbava profesionálů Dodávky jsou určeny pro použití jako pracovní nástroj, proto nabízí nový Partner příslušenství, usnadňující každodenní život: hands free sadu Bluetooth TM, radionavigaci WIP Nav, atd. V nabídce jsou i výkonné telematické systémy, jako je Peugeot Connect SOS, Peugeot Connect Assistance a softwary určené pro správu vozových parků. Vůz rovněž disponuje mnoha podpůrnými prvky řízení, např. zadní parkovací asistent, samočinné rozsvěcování světel, elektricky sklopná vyhřívaná zpětná zrcátka, atd. Zákazníci si také mohou připlatit různou výbavu a upravit si Partner dle vlastních potřeb: jde například o tažná zařízení a protiskluzový dřevěný povrch pro optimální ochranu nákladového prostoru. Verze upravené na míru každému uživateli Dodávka Partner je nabízena v různých verzích karoserie, jež co nejlépe splňují potřeby firemních zákazníků. Kromě dvou různých délek si mohou zvolit i větší kabinu se sklopitelnou lavicí v 2. řadě se zarážkou nákladu, či verzi kabina s platformou určenou pro karosářské přestavby. Prodej Nový Partner se bude vyrábět v továrně ve městě Vigo (Španělsko). Na trhu objeví na jaře Kontakt pro tisk Radka Matthey \ radka.matthey@peugeot.com

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ PEUGEOT PARTNER

NOVÝ PEUGEOT PARTNER NOVÝ PEUGEOT PARTNER PARTNER PROFESIONÁL VE VŠECH SMĚRECH Velký nákladový prostor s objemem až 4,1 m 3 *, příkladná variabilita, nové výkonné a úsporné motory e-hdi jako správný profesionál je nový Peugeot

Více

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE GT LINE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy vpředu výškově nastavitelné s pyrotechnickými

Více

NOVÝ CITROËN BERLINGO A JUMPY MULTISPACE: RADOST Z CESTOVÁNÍ VE VĚTŠÍ SPOLEČNOSTI

NOVÝ CITROËN BERLINGO A JUMPY MULTISPACE: RADOST Z CESTOVÁNÍ VE VĚTŠÍ SPOLEČNOSTI TISKOVÁ ZPRÁVA Paříž, 6. března 2012 NOVÝ CITROËN BERLINGO A JUMPY MULTISPACE: RADOST Z CESTOVÁNÍ VE VĚTŠÍ SPOLEČNOSTI Nový Citroën Berlingo Multispace a Nový Citroën Jumpy Multispace jsou modernější a

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Můžete se spolehnout na její všestrannost

Můžete se spolehnout na její všestrannost Dacia Lodgy Můžete se spolehnout na její všestrannost Stačí otevřít dveře a okamžitě se přesvědčíte o dokonalém smyslu pro praktičnost Dacie Lodgy. Prostorný interiér, do kterého se pohodlně vejde celá

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA PEUGEOT 3008 již od 489 000 Kč CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACCESS 1.2 PureTech 130k S&S MAN6 524 000 Kč 35 000 Kč 489 000 Kč 1.6 BlueHDi 120k S&S FAP MAN6 590 000 Kč 50 000 Kč 540

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

renault CAPTUR drive the change

renault CAPTUR drive the change renault CAPTUR LIMITOVANÁ SÉRIE drive the change PŘEKONEJTE LIMITY RENAULT CAPTUR Z LIMITOVANÉ SÉRIE HELLY HANSEN SE NEZASTAVÍ PŘED ŽÁDNOU NOVOU VÝZVOU. SEBEJISTÝ A VYTRVALÝ, V NOVÉ BARVĚ KAROSERIE ČERVENÁ

Více

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC (uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC Motor - 2987cm3 (OM 642 DE30LA) Převodovka manuální 6-ti stupňová Výkon - 140 kw / 190 koní Barva ČERNÁ METALÍZA Emisní norma EURO 6 Celková

Více

PARTNER FURGON PARTNER EURO 6 CENÍK SLEVY. Access L1 1.6 VTi 98k MAN5 EURO6 již od Kč VERZE ACTIVE AKČNÍ PAKET

PARTNER FURGON PARTNER EURO 6 CENÍK SLEVY. Access L1 1.6 VTi 98k MAN5 EURO6 již od Kč VERZE ACTIVE AKČNÍ PAKET PARTNER EURO 6 CENÍK KOMPLETNÍ SERVIS OPTIWAY NA 2 ROKY NEBO 70.000 KM ZDARMA PARTNER FURGON Access L1 1.6 VTi 98k EURO6 již od 259 900 Kč Motor kw / k CEE FURGON ACCESS L1 AKČNÍ CENY 1.6 VTi 98k 72 /

Více

Nový crossover 3008 je robustní a spolehlivý vůz, s kterým zažijete neopakovatelné okamžiky.

Nový crossover 3008 je robustní a spolehlivý vůz, s kterým zažijete neopakovatelné okamžiky. NOVÝ PEUGEOT 3008 VAŠE PO CITY Nový Peugeot 3008 si zachovává všechny své původní silné stránky a s elegancí sobě vlastní modernizuje svůj vzhled. Výrazným prvkem této přeměny jsou nové přední světlomety,

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLN Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka Rozměry Karoserie Barva vznětový obsah 1350-2000 cm 3 výkon 85-230 kw kombinovaná

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k nový furgon už od 318 900 Kč* AKTUÁLNÍ AKCE O O Velmi výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu OO Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

06S88 06S10. Stylová elegance

06S88 06S10. Stylová elegance 06S88 06S10 2CZ 3 CZ Stylová elegance 06S87 06S64 4CZ 5 CZ Pevný charakter 06S89 06S65 6CZ 7 CZ Cestujte světlem 06S91 Cestovatelský duch Cestovatelský duch 06S90 DÉTAIL 06S16 06S39 Parkovací asistent,

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

1/16 Číslo Expertízy: csobl crg 805

1/16 Číslo Expertízy: csobl crg 805 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O PROHLÍDCE Dokumenty od

Více

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru VITO 110 CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 484 800,- Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a důmyslný interiér. Zavazadlový prostor 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * 1 nebo 2 v závislosti na verzi. Access NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VYBAVENÍ: Přední

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

NOVÝ PEUGEOT Partner Tepee ACCESS ACTIVE ALLURE OUTDOOR

NOVÝ PEUGEOT Partner Tepee ACCESS ACTIVE ALLURE OUTDOOR NOVÝ PEUGEOT Partner Tepee ACCESS ACTIVE ALLURE OUTDOOR < BEZPEČNOST Čelní airbag řidiče a spolujezdce, s deaktivací airbagu spolujezdce Výškově stavitelné tříbodové pásy s pyrotechnickými předpínači a

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

New. Partner. Corporate kit

New. Partner. Corporate kit New Partner Corporate kit S OBSAH 1. 2. Představení nového Partnera 3. (Celkové provozní náklady) 4. 5. 6. Prodejní a servisní síť 2 1 KONTEXT Více prvků a bohatší výbava Měnící se očekávání zákazníků

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 288 810 Již od 288 810 Kč MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl chytře navržen tak, aby byly vnitřní rozměry co největší a je tak

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a propracovaný interiér. Nákladový prostor o objemu 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * Pravé nebo i levé (v závislost na verzi). Dacia Dokker je ideální

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

OPERATIVNÍ LEASING PRO SOUKROMÉ OSOBY

OPERATIVNÍ LEASING PRO SOUKROMÉ OSOBY Full Service Leasing PEUGEOT 208 ACTIVE 1.2 PureTech 82 k MAN5 317 500 Kč RELAX 5 099 Kč 4 599 Kč Metalický lak 0MM0 11 000 Kč Diodová denní světla + vnitřní LED osvětlení FE10 5 000 Kč Automatická dvouzónová

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little Dacia Dacia Duster Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? VŮBEC NE. U značky Dacia jsme přesvědčeni, že i levný vůz může být atraktivní, spolehlivý a kvalitní. Spolehlivost a odolnost našich vozů si již

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více

Nový Peugeot Partner a Partner Tepee: Robustnost a technologie

Nový Peugeot Partner a Partner Tepee: Robustnost a technologie TISKOVÁ DOKUMENTACE 19. května 2015 Nový Peugeot Partner a Partner Tepee: Robustnost a technologie Modely nový Peugeot Partner a nový Peugeot Tepee byly představeny letos v březnu na autosalonu v Alžírsku.

Více

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j.,

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 91/5 586 01 Jihlava 70894451 07630/2016-ERU Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám

Více

BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) AKČNÍ PAKET

BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) AKČNÍ PAKET BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) CENÍK KE KAŽDÉ VERZI KOMPLETNÍ SERVIS OPTIWAY NA 2 ROKY NEBO 90.000 KM ZDARMA EURO6 Typ Motor POLOCOMBI (poloprosklené) 5-6 míst COMBI (prosklené) 5-6 / 8-9

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II diesel TDI CR DPF aut. Elegance (125kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky.

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II diesel TDI CR DPF aut. Elegance (125kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 817310 RZ: 8T14185 VIN: TMBAF93TXC9067573 V provozu od: 16.5.2012 První

Více

Technická specifikace automobilů pro část E

Technická specifikace automobilů pro část E Technická specifikace automobilů pro část E Kategorie E1.BA.0 Centrální zadavatel poptává dodání 7 ks (slovy: sedm kusů) nových pětimístných osobních automobilů s celoprosklenou karosérií sedan 1, kategorie

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

C224p05_CZ_2008.qxp:C224p05_CZ_2008 14/05/08 15:21 Page 2 08H2 C2 05.2008 24p CZ page 2 C2 05.2008 24p CZ page 3

C224p05_CZ_2008.qxp:C224p05_CZ_2008 14/05/08 15:21 Page 2 08H2 C2 05.2008 24p CZ page 2 C2 05.2008 24p CZ page 3 08H2 08H3 08H4 08H5 Citroën C2 Usaďte se pohodlně za volant Vašeho Citroënu C2, prohlédněte si důkladně interiér, seznamte se s technologií SensoDrive a oddejte se plně jízdě ve voze, který má styl! 05F34

Více

Nové RCZ: síla čistých emocí

Nové RCZ: síla čistých emocí TISKOVÁ ZPRÁVA 12. září 2012 Nové RCZ: síla čistých emocí Peugeot zvyšuje svůdnost a exkluzivitu svého sportovního kupé RCZ. Ze smyslného a ušlechtilého a současně sportovního a elegantního nového stylu

Více