Úvod k tenisové rodině.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvod k tenisové rodině."

Transkript

1

2 Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních turnajů. Po 3 letech na Slovance se soutěže pořádané v rámci projektu Tenisová rodina přesouvají do tenisového areálu u řeky Ploučnice v České Lípě. Tenisová rodina, to nejsou jen atraktivní tenisové soutěže pro rekreační tenisty a tenistky. Soutěže a turnaje nabízejí jejím účastníkům a účastnicím kromě hry samotné také možnosti v navazování nových kontaktů a získávání přátel. Tenisové soutěže a turnaje pořádané v rámci projektu Tenisová rodina jsou nabízeny zábavnou formou tak, aby si všichni účastníci a účastnice všech soutěží co nejvíce své tenisové zápasy a turnaje užili. Hráči a hráčky jsou nejdůležitější a rozhodující součástí projektu tenisová rodina.

3 Tenisová rodina. Velká skupina rekreačních tenistů a tenistek. Členové tenisové rodiny. Rekreační tenisté a tenistky, kteří nejsou registrovanými členy u tenisového svazu. Hlavní poslání tenisové rodiny. Prostřednictvím kvalitních tenisových soutěží umožnit pravidelné setkávání hráčů a hráček. Budování pohody a férových vztahů mezi hráči a hráčkami, získávání nových přátel. Utužování přátelských vztahů a budování velké tenisové party Tenisové rodiny. Místo pro setkávání tenisové rodiny. Tenisový areál v České Lípě u řeky Ploučnice.

4 Tvorba tenisových soutěží. Tenisové soutěže jsou v rámci projektu tenisová rodina tvořeny podle vzoru - okruhu ATP. Hráčům a hráčkám jsou nabízeny soutěže, které je co nejvíce přibližují k profi okruhu ATP. Hráči a hráčky za své zápasy a turnaje sbírají body do žebříčků ZRT, DZRT a ZF. Účastníci a účastnice soutěží si tak mohou vyzkoušet pocity hráčů na okruhu ATP. Soutěže ale nejsou kopií ATP. Jsou přizpůsobeny pro podmínky rekreačních tenistů. Soutěže mají svou hodnotu jak pro hráče, tak pro rekreační tenis v České Lípě. Soutěže jsou tvořeny tak, aby hráč nebo hráčka neměly snadnou cestu k trofejím. Soutěže jsou vymyšleny tak, aby si hráč a hráčka museli své úspěchy poctivě vybojovat. Soutěže jsou navrhované v duchu fair play a prezentovány zábavnou formou. Zábavná forma turnaje odlehčuje soutěže a hráče více motivuje k účasti v soutěžích. Soutěže jsou tvořeny poctivým přístupem s elánem a nadšením. Soutěže jsou prezentovány tak, aby vzbuzovaly zájem hráčů a hráček. Soutěže se snaží podporovat pohodu a přátelskou atmosféru v areálu.

5 Přínos tenisových soutěží. Tenisové soutěže pomáhají v popularizaci hry mezi širokou veřejností. Hráči se v těžké konkurenci snaží obstát a uhrávat co nejlepší výsledky. Velké množství soutěžních zápasů a turnajů zvyšuje výkonnost hráčů a hráček. Hráči se učí vzájemnému respektu a úctě jeden k druhému. Soutěže a turnaje dostanou z každého účastníka nebo účastnice maximální výkon. Zvyšování výkonnosti hráčů a hráček přináší i vyšší úroveň tenisových zápasů. Hráči a hráčky se prostřednictvím soutěží mohou seznamovat a získávat nové kontakty. Zábavná forma soutěží pomáhá ve vytváření pohody a přátelské atmosféry. Hráči a hráčky si zápasy a turnaje užívají a rádi se na kurty vrací. Účastníci a účastnice jednodenních turnajů se těší na své kamarády a kamarádky. Hráči a hráčky spolu rádi komunikují a probírají spoustu věcí. Na turnajích bývá i legrace a všechny provází dobrá nálada a přátelská atmosféra. Hráči si užijí zápas nebo turnaj a pak si spolu dají pivo nebo panáka. Tenisové soutěže podporují setkávání lidí a pomáhají jim zapomenout na denní starosti. Soutěže a turnaje přinášejí všem účastníkům a účastnicím mnoho pozitivní energie.

6 Žebříčky tenisových soutěží. Bodový systém tenisových soutěží. Všechny tenisové soutěže využívají žebříčky, které bodují hráče i páry. ZRT dvouhra (žebříček rekreačních tenistů), DZRT čtyřhra (deblový žebříček rekreačních tenistů), ZF dvouhra (žebříček frajerů), ZT týmy (žebříček týmů). Žebříčky hodnotí hráče v dlouhodobých individuálních soutěžích a v týmové soutěži. Hráč, hráčka nebo páry po celou sezónu sbírají body do žebříčků. Čím více bodů hráč získá, tím vyšší postavení na žebříčku má. Čím lepší postavení na žebříčku, tím lepší pozice pro losování soutěží. Body do žebříčků určuje bodový systém připravený organizačním výborem. Hráč musí body získané v jedné sezóně obhajovat v sezóně druhé. Obhajoba bodů nutí hráče udržovat a zvyšovat svou výkonnost. Žebříčky spravedlivě hodnotí výkonnost všech účastníků a účastnic soutěží.

7 Organizace a tipy soutěží. Organizace tenisových soutěží. Organizaci tenisových soutěží zajišťuje organizační výbor ve spolupráci s nájemcem nebo majitelem tenisového areálu. Organizační výbor nabízí všem členům tenisové rodiny kvalitní tenisové soutěže, které si mohou zahrát všichni neregistrovaní hráči a hráčky. Organizační výbor stanovuje jasná a přehledná pravidla všech tenisových soutěží, pořádané ve vybraném tenisovém areálu. Tipy tenisových soutěží nabízených v rámci tenisové rodiny. dlouhodobé individuální ve dvouhře pro muže i ženy. dlouhodobé týmové ve dvouhře i čtyřhře pro muže i ženy. jednodenní otevřené turnaje ve dvouhře i ve čtyřhře pro muže i ženy. jednodenní otevřené turnaje ve smíšené čtyřhře. turnaje a akce pro děti všech členů tenisové rodiny.

8 Statistika počtu hráčů a zápasů - dlouhodobé soutěže - letní tenisové sezóny v areálu na Slovance. Slovanka cup - dvouhra Turnaj Borců - dvouhra Forrest cup - dvouhra Hornets cup týmy Celkem Celkový počet hráčů Celkový počet zápasů Celkem Statistika počtu hráčů a zápasů - jednodenní turnaje - letní tenisové sezóny v areálu na Slovance. Slovanka cup - čtyřhra Turnaj Borců - čtyřhra Turnaj v Mixu - smíšenka Frajers cup dvouhra Celkem Celkový počet hráčů Celkový počet zápasů Celkem

9 Počet hráčů a zápasů Statistika počtu hráčů a zápasů - dlouhodobé soutěže - sezóny Slovanka cup - dvouhra Turnaj Borců - dvouhra Forrest cup - dvouhra Hornets cup - týmy Celkem Název dlouhodobé soutěže.

10 Počty hráčů a zápasů 2500 Statistika počtu hráčů a zápasů - jednodenní turnaje - sezóny Slovanka cup - čtyřhra Turnaj Borců - čtyřhra Turnaj v Mixu - smíšenka Frajers cup - dvouhra Celkem Název jednodenního turnaje.

11 Konečný žebříček - body do ZRT dlouhodobé soutěže Pořadí ZRT Jméno a příjmení hráče Slovanka cup Hornets cup Turnaj Borců Forrest cup Body celkem Poznámka Vladimír Jalovecký Luděk Třešňák Radek Barkman Ondra Nudera Arnošt Sameš Petr Louda Karel Janovský Petr Sršeň Antonín Lačný Lukáš Mašek Petr Němec Mudr. Lubomír Skalka Mudr. Milan Sklenář Stanislav Mejzlík Ladislav Nevrlý Vladimír Jerman Jaromír Kořínek Petr Souček Martin Kořínek Tomáš Pocar Luboš Krejča Roman Jenšovský Mirek Tauchman Radek Malý Martin Chvojka Martin Matoušek Ondra Holovčák Jitka Goldbrichtová Jaroslav Hochmut Martin Vyšín Zuzana Zapletalová bodů 32. Martin Dvořák bodů

12 Konečný žebříček - body do ZRT dlouhodobé soutěže. Pořadí ZRT Jméno a příjmení hráče Slovanka cup Hornets cup Turnaj Borců Forrest cup Body celkem Poznámka Vasil Dogaru Ilona Suchá Libor Kadlec Roman Háša Ondra Tesárek Zdeněk Hykš Jaromír Smělý bodů 40. Miroslav Hlaďák Miloš Mlejnek Marek Šedivý Filip Šena Kamila Ajšmanová Jaroslav Šena Pavel Košnar František Mucha Milan Matoušek bodů vyloučení Komentář k závěrečnému celkovému žebříčku ZRT pro rok Konečný celkový žebříček ZRT pro rok 2014 eviduje celkem 48 rekreačních tenistů a tenistek. Každý hráč si může najít, kolik bodů se mu povedlo v letošní sezóně uhrát. Hráči, kteří s námi hráli soutěže už v roce 2013 si můžou porovnat, jak se jim dařilo v loni, a letos. Většina hráčů, kteří s námi absolvovali sezónu 2013 si bodově polepšila. Jsou ale i tací, kteří si pohoršili. Noví hráči pak zcela zamíchali pořadím. Nejlepším z nových hráčů se stal Luděk Třešňák, který začínal s nulou a skončil na celkovém 2. místě hned za Vladimírem Jaloveckým. Jsem moc rád, že se odehrálo tolik pěkných zápasů, které měly opravdu vysokou herní kvalitu a snesly ta nejpřísnější tenisová měřítka. Všichni účastníci našich tenisových soutěží mi udělali velkou radost a v jiné části zpravodaje čeká opravdu hodně velká pochvala!

13 Celkový žebříček - body do DZRT rok 2014 páry.

14 Celkový žebříček - body do DZRT rok 2014 páry.

15 Pořadí Jméno a příjmení páru Body Celkem 1. Luděk Třešňák - Alena Karpíšková Štěpán Skrbek - Renata Krausová Filip Šena - Linda Neumayerová Pavel Košnar - Jana Pajkrtová Miroslav Hlaďák - Iva Dvořáková Luboš Krejča - Kateřina Krejčová Jiří Šumera - Jana Hačecká Petr Souček Zdeňka Micková Josef Beneš Naděžda Mašátová Jaroslav Hochmut Natálie Vlková Michal Jahoda - Hedvika Nekolová Adam Bureš - Radka Jechová Zdeněk Hykš - Jindřiška Krejčová Petr Souček - Kamila Ajšmanová Mgr. Pavel Veselý - Ilona Suchá Karel Janovský Jitka Goldbrichtová Josef Křivonoska Zdeňka Micková 200

16 Pořadí Frajerů Jméno a příjmení Frajera Získané body do ZF Květen Červen Červenec Srpen Super Frajer Celkem 1. Vladimír Jalovecký Štěpán Skrbek Filip Nešněra Radek Barkman Lukáš Mašek Martin Matoušek Mudr. Milan Sklenář Stanislav Mejzlík Filip Šena Ondra Holovčák Tomáš Pocar Ondra Nudera Marek Šedivý Petr Souček Jan Daniel Jaromír Kořínek Zdeněk Hykš Martin Vyšín Mirek Motl Ladislav Nevrlý Luboš Krejča Libor Kadlec Mirek Tauchman Mudr. Luboš Skalka Radek Malý Petr Dulkaj Michal Jahoda Adam Bureš Jitka Goldbrichtová Vasil Dogaru

17 Žebříček týmů - Hornets cup 2014 Pořadí Název týmu Zápasy Úroveň soutěže Výhry Prohry Body 1. Pepa s team 9 vítěz Flinstones 9 finále Warriors 9 semifinále Náhodný úder 9 semifinále Extremdoctors 6 čtvrtfinále Lípáci 6 čtvrtfinále Sršáni 3 čtvrtfinále Sešlost 2 čtvrtfinále Srdcaři 3 1. kolo Sport Bar Galaxie 3 1. kolo Hýrous 3 1. kolo Triton 0 nenastoupil do 1. kola

18 Soutěže organizované v rámci projektu tenisová rodina mají u rekreačních tenistů velký a pozitivní ohlas. Hráči a hráčky se za 3 sezóny naučili pravidelně se scházet na zápasy a jednodenní turnaje. Společně si v zápasech a na turnajích vytvořili velmi pohodovou a přátelskou atmosféru. Hráči a hráčky se na kurtech dokážou vzájemně povzbuzovat a přát úspěch jeden druhému. Je-li potřeba, jsou hráči a hráčky schopní si i vzájemně pomoci a spolupracovat. Soutěže organizované dle vzoru ATP hráče i hráčky zajímají a baví. Pravidelně sledují žebříčky a tabulky. Čtou si i komentáře k turnajům a zápasům. Soutěže pořádané pro rekreační tenisty a tenistky si již v České Lípě našly své uplatnění a vzbuzují zájem stále nových hráčů a hráček. Soutěže v rámci projektu Tenisová rodina jsou prostředkem pro setkávání sympatických a pohodových lidí. A v tomto duchu budou i nadále pokračovat.

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF Zpravodaj Slovánek Strana Kapitola 1. Obsah zpravodaje. 2. Úvod do tenisové rodiny. 3. Organizační výbor tenisových soutěží na Slovance. 4. Sponzoři letní tenisové sezóny na Slovance. 5. Úvodní slovo ředitele

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

bodová úspěčnost body

bodová úspěčnost body Úspěšnost jednotlivců ve dvouhře po 17. kole nezapočítáno: A je to - ChmEl Ňino ( 16.kolo ) hráč tým zápasů výhra skóre 1 Skryja Radek (71) TJ Jiskra Bohdalec 51 42 137 : 49 82,35 % 250 81,70 % 2 Zástěra

Více

Úspěšnost jednotlivců ve dvouhře po 11. kole

Úspěšnost jednotlivců ve dvouhře po 11. kole Úspěšnost jednotlivců ve dvouhře po 11. kole hráč tým zápasů výhra skóre 1 Zástěra Jan (70) A je to 33 29 93 : 24 87,88 % 172 86,87 % 2 Skryja Radek (71) TJ Jiskra Bohdalec 33 28 88 : 30 84,85 % 162 81,82

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých

39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých Výkonný výbor Regionálního svazu stolního tenisu Kutná Hora vypisuje 39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých pro sezónu 2016/2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Hlavní pořadatel: VV RSST Kutná Hora 2. Jednotlivé

Více

Vyhodnocení 18. soutěžního ročníku

Vyhodnocení 18. soutěžního ročníku Vyhodnocení 18. soutěžního ročníku 2008 2009 Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných TŘÍDA A 1. OSTŘEŠANY A 79 954,4 Buchtele Pavel 9 248,2 2. MALNA 70 931,4 Petrášek Jaroslav

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.23 VOLNO - TJ Dynamo České Budějovice B 0:0 0-0 (0:0) 20.03. TJ Sokol Soběnov B - Kuželky Borovany B 7:1 2402-2129 (10:2) 20.03. TJ Spartak Trhové Sviny C - Kuželky

Více

Vyhodnocení 19. soutěžního ročníku Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných

Vyhodnocení 19. soutěžního ročníku Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných Vyhodnocení 19. soutěžního ročníku 2009 2010 Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných TŘÍDA A 1 OSTŘEŠANY A 81 962,3 Písecký Jaroslav 8 249,0 2 KK POHODA 69 829,5 Kolman Jiří

Více

Zpravodaj č.17 3/A. 17.kolo

Zpravodaj č.17 3/A. 17.kolo Zpravodaj č.17 3/A 17.kolo st 9.5. 21:00 Háje 1 Rozhodčí: Kovařík FC WarriorS 1.FC Radík 9:1 (2:1) Domácí: Látal, (Pacák), Chvojka, Dvořák, Barkman, Štípek R., Karban, Brychta Hosté: Čermák, (Horák), Kapcala,

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.17 VOLNO - TJ Nová Ves B 0:0 0-0 (0:0) 06.02. TJ Sokol Soběnov C - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2339-2464 (5:7) 07.02. KK Český Krumlov B - TJ Dynamo České Budějovice B 6:2

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY družstev BWLN 1.kolo. HODNOCENÍ v Olomouci.

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY družstev BWLN 1.kolo. HODNOCENÍ v Olomouci. ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ STK BOWLING MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY družstev BWLN 1.kolo HODNOCENÍ 8.9.2018 v Olomouci. První hrací den nového ročníku bowlingové ligy se odehrálo v Olomouci. S velkou

Více

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech Yauwais Cup 2013 Obsah: Část A obecné informace Část B představení týmů a los Část C rozpis a časový harmonogram Část A - obecné informace:

Více

Jméno hráče Body Skóre Výhry Prohry

Jméno hráče Body Skóre Výhry Prohry BEDIHOŠŤ MASTERS 18.5.2019 Bedihošť, Prostějovská (hřiště u Restaurace Sport bar) SKUPINA A MM RM JR ČL VL Mišovič Martin 2:0 0:2 2:1 2:1 Růžička Marek 0:2 1:2 2:0 2:0 Julínek Radek st. 2:0 2:1 2:1 0:2

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.8 TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2265-2444 (3:9) 07.11. KK Český Krumlov B - TJ Nová Ves C 6:2 2210-2035 (7:5) 10.11. Kuželky Borovany B - TJ Nová

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.9 TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Spartak Trhové Sviny C 7:1 2326-2151 (9:3) 16.11. Kuželky Borovany A - TJ Sokol Nové Hrady D 8:0 2510-2248 (11:1) 14.11. TJ Spartak

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.6 TJ Spartak Trhové Sviny C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 30.10. TJ Sokol Soběnov B - TJ Nová Ves B 7:1 2504-2129 (10:2) 31.10. TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Nová Ves C

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.19 TJ Nová Ves C - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2307-2216 (8:4) 14.02. TJ Nová Ves B - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2453-2479 (5:7) 15.02. Kuželky Borovany C - KK Český

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 Kuželky Borovany A - TJ Spartak Trhové Sviny C 8:0 2555-2172 (11:1) 28.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Dynamo České Budějovice B 7:1 2354-2212 (9:3) 28.11. Kuželky

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.13 TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2349-2298 (6:6) 12.12. Kuželky Borovany C - Kuželky Borovany A 0:8 2119-2520 (2:10) 13.12. TJ Nová Ves

Více

VOLNO 0 0:0 0 KK Český Krumlov B (0:0) TJ Sokol Soběnov C : TJ Sokol Nové Hrady D (7:5) ČUTKOVÁ Olga 384 1:1 378 BETUŠTIAKOVÁ Natálie ČURD

VOLNO 0 0:0 0 KK Český Krumlov B (0:0) TJ Sokol Soběnov C : TJ Sokol Nové Hrady D (7:5) ČUTKOVÁ Olga 384 1:1 378 BETUŠTIAKOVÁ Natálie ČURD Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 VOLNO - KK Český Krumlov B 0:0 0-0 (0:0) 05.12. TJ Sokol Soběnov C - TJ Sokol Nové Hrady D 7:1 2334-2202 (7:5) 07.12. TJ Nová Ves C - TJ Spartak Trhové Sviny B 6:2

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.7 VOLNO - TJ Spartak Trhové Sviny B 0:0 0-0 (0:0) 07.11. TJ Sokol Nové Hrady D - TJ Sokol Nové Hrady C 3:5 2201-2360 (4:8) 05.11. KK Český Krumlov B - TJ Sokol Nové

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.20 TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Sokol Nové Hrady D 3:5 2246-2297 (4:8) 20.02. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Dynamo České Budějovice B 4:4 2352-2339 (6:6) 22.02. TJ Sokol

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 6. ročník 1. dubna 018 v Českých Budějovicích Dne 1.. 018 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.14 Kuželky Borovany C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 16.01. Kuželky Borovany B - TJ Sokol Nové Hrady B 2:6 2039-2251 (4:8) 14.01. TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Sokol Nové

Více

ZPRAVODAJ Východočeské soutěže sk. A

ZPRAVODAJ Východočeské soutěže sk. A ZPRAVODAJ Východočeské soutěže sk. A Ročník 2016/17 číslo 22 Dobruška 1.4.2017 Zpracoval: Petr Brandejs V závěrečném kole se nekonalo ţádné překvapení. Vrchlabí D doma snadno poráţí Dvůr Králové C, Červený

Více

Závěrečný zpravodaj soutěže družstev v šachu. Regionální přebor Zlín ročník 2018/2019

Závěrečný zpravodaj soutěže družstev v šachu. Regionální přebor Zlín ročník 2018/2019 Závěrečný zpravodaj soutěže družstev v šachu Regionální přebor Zlín ročník 2018/2019 Odkazy: Chess results Šachový svaz Zlínského kraje Šachový svaz České republiky Konečné pořadí Poř. Družstvo Part. +

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.3 VOLNO - TJ Sokol Nové Hrady B 0:0 0-0 (0:0) 10.10. TJ Sokol Nové Hrady C - Kuželky Borovany C 6:2 2386-2238 (9:3) 11.10. TJ Spartak Trhové Sviny B - Kuželky Borovany

Více

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ a

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ a VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA BECHYNĚ 15.10. a 16.10.2010 Obsah materiálu: Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 9 Volební účast str. 11 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str. 12 Volby do Zastupitelstva

Více

Vyhodnocení 12. soutěžního ročníku

Vyhodnocení 12. soutěžního ročníku Vyhodnocení 12. soutěžního ročníku 2002 2003 Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných TŘÍDA A 1. KANÁRCI 63 928,9 Ošlejšek Michael 8 238,6 2. MALNA 55 899,5 Schlinger Jiří 8

Více

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56. Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.0 00:39:44.7 3 2 123 Fojtíček Karel MD40 22 00:19:53.7

Více

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.11

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.11 ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.11 Ročník 2018/2019 1.12.2018 Podzimní část soutěže je zdárně ukončena. První místo v tabulce drží Nový Bor, který o 213 kuželek poráží Dynamo Liberec B, kterému těžká novoborská

Více

celkem chyby celkem plné celkem dorážka TJ Spartak Rokytnice Petr Janák Centropen Dačice

celkem chyby celkem plné celkem dorážka TJ Spartak Rokytnice Petr Janák Centropen Dačice 06-0 ročník KONEČNÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA! Výsledková listina Memoriál Aleny Frintové REGISTROVANÍ 4..06-6..07 Jméno a příjmení hráče dvojice oddíl hráče Mojmír Holec 54 86 0 40 57 96 0 53 3 8 0 493 Centropen

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

Vyhodnocení 14. soutěžního ročníku

Vyhodnocení 14. soutěžního ročníku Vyhodnocení 14. soutěžního ročníku 2004 2005 Vyhodnocení součtem získaných bodů v osmi kolech z devíti pořádaných TŘÍDA A 1. MALNA 72 938,6 Novák Milan 5 261,4 2. OSTŘEŠANY A 63 919,0 Písecký Jaroslav

Více

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.6

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.6 ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.6 Ročník 2018/2019 27.10.2018 Nejlepšího výkonu v tomto kole 2667 dosáhlo družstvo TJ VTŽ Chomutov. Nejlepší výkon kola dosáhl na domácí kuželně hráč Stanislav Rada, TJ VTŽ

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

2015 Jarní turnaj TJ Rekreant dvouhra muži

2015 Jarní turnaj TJ Rekreant dvouhra muži 2015 Jarní turnaj TJ Rekreant dvouhra muži A Filip Klor ml. Jiří Pilát Vít Chlumecký Filip Klor ml. ----- 2:6,6:3,0:1(5:7) 3:6,3:6 0 14:22 3 Jiří Pilát 6:2,3:6,1:0(7:5) ----- 3:6,1:6 1 14:20 2 Vít Chlumecký

Více

ZPRAVODAJ č. 7 Mistrovství Prahy IV.

ZPRAVODAJ č. 7 Mistrovství Prahy IV. Pražský kuželkářský svaz ZPRAVODAJ č. 7 Mistrovství Prahy IV. Praha 26.10.2018 Skupinář: Martin Lukáš Nedodaný zápas 6.kola: PSK Union Praha D - TJ Kobylisy D 2:6 2205-2219 (5:7) 18.10. PSK Union Praha

Více

5 PARTIČKA JIČÍN 2 0 0 2 4 : 12-8 0 HASIČI BRADA 2 : 6 : 2 : 6 : : rozdíl skóre. zápasy výhry. remízy. prohry skóre. pořadí. body.

5 PARTIČKA JIČÍN 2 0 0 2 4 : 12-8 0 HASIČI BRADA 2 : 6 : 2 : 6 : : rozdíl skóre. zápasy výhry. remízy. prohry skóre. pořadí. body. 26. říjen 215 Pořadí družstev, muži 1. liga Přehled zápasů, muži 1. liga pořadí družstvo zápasy výhry remízy prohry skóre rozdíl skóre body 1 BANKROT HOŘICE 2 2 14 : 2 12 4 TESPO HOŘICE : 8 - : - - : -

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Soběnov B B 26 25 0 1 164,5:43,5 (209,5:102,5) 2414 50 1678 736 43,3 2. Borovany A A 26 24

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.3 TJ Sokol Nové Hrady C - TJ Spartak Trhové Sviny C 7:1 2345-2154 (7:5) 05.10. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Sokol Soběnov C 3:5 2369-2426 (4:8) 05.10. TJ Sokol Nové Hrady

Více

DROBOTINA DÍVKY I 1 Barbora Lamačová 2007 Atletika Cvikov 00:00:54 2 Natálie Půlkrábová 2006 Ski Polevsko 00:01:03

DROBOTINA DÍVKY I 1 Barbora Lamačová 2007 Atletika Cvikov 00:00:54 2 Natálie Půlkrábová 2006 Ski Polevsko 00:01:03 MÍSTO JMÉNO A PŘÍJMENÍ ROČNÍK ODDÍL ČAS DROBOTINA CHLAPCI II 1 Lukáš Macela 2010 Nový Bor 00:01:45 2 Šimon Tichý 2010 Kostelec n.l. 00:02:11 3 Vítek Lamač 2011 Cvikov 00:02:50 4 Vojta Prchlík 2010 Litoměřice

Více

34. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU žáků pro sezónu 2016/2017, Regionálním přeborem žákovských družstev

34. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU žáků pro sezónu 2016/2017, Regionálním přeborem žákovských družstev Výkonný výbor Regionálního svazu stolního tenisu Kutná Hora vypisuje 34. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU žáků pro sezónu 2016/2017, který je zároveň Regionálním přeborem žákovských družstev A. Všeobecná ustanovení:

Více

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.8

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.8 ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.8 Ročník 2018/2019 10.11.2018 Osmé kolo patřilo domácím celkům. Nejlepšího výkonu v tomto kole 2687 dosáhlo družstvo TJ VTŽ Chomutov. Nejlepším hráčem kola byl Patrik Lojda,

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.5 TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Spartak Trhové Sviny C 7:1 2431-2245 (8:4) 19.10. TJ Sokol Nové Hrady D - TJ Sokol Nové Hrady C 1:7 2293-2426 (2:10) 16.10. TJ Dynamo České

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA NÁRODNÍ SOUTĚŽ V BOCCIE III. liga

VÝSLEDKOVÁ LISTINA NÁRODNÍ SOUTĚŽ V BOCCIE III. liga TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, z.s.; za podpory firmy KnaufInsulation spol. s r.o. Krupka VÝSLEDKOVÁ LISTINA NÁRODNÍ SOUTĚŽ V BOCCIE III. liga pro sportovce

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.22 VOLNO - TJ Sokol Nové Hrady C 0:0 0-0 (0:0) 09.04. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Dynamo České Budějovice B 6:2 2337-2263 (14:10) 06.04. Kuželky Borovany C - TJ Nová

Více

Č.6. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt

Č.6. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt Z P R A V O D A J 3. K L M B Č.6 Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt 27.10.2018 Dnes jediný bod pro hosty, který veze Liberec z drah Kolína. V ostatních zápasech úspěšní domácí borci a v tabulce žádné velké

Více

12. Česká letní speciální olympiáda Brno června 2018 VÝSLEDKY. Rozhodčí: Josef VÍTEK

12. Česká letní speciální olympiáda Brno června 2018 VÝSLEDKY. Rozhodčí: Josef VÍTEK Česká letní speciální olympiáda - června 08 VÝSLEDKY Rozhodčí: Josef VÍTEK Česká letní speciální olympiáda,, - 08 UNIFIED Kategorie: UNIFIED, skupina č. hráč, oddíl skóre body pořadí Jirátko Pavel, Kubásek

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK. Zpravodaj č.21. Kuželky Borovany C - TJ Sokol Nové Hrady C 1: (2,5:9,5)

Meziokresní přebor ČB-ČK. Zpravodaj č.21. Kuželky Borovany C - TJ Sokol Nové Hrady C 1: (2,5:9,5) Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.21 Kuželky Borovany C - TJ Sokol Nové Hrady C 1:7 2155-2330 (2,5:9,5) 23.03. TJ Spartak Trhové Sviny C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 29.03. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Dynamo

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí SDH Kamenná - vedení sboru před rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 předseda Kundela František ml. Kundela František Kříž Josef Kříž Josef místopředseda Prokeš Josef Buršík Miroslav Nováček Jaromír

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.9 TJ Sokol Nové Hrady C - TJ Spartak Trhové Sviny B 6:2 2382-2298 (8:4) 06.11. TJ Sokol Soběnov B - TJ Dynamo České Budějovice B 5,5:2,5 2472-2402 (9:3) 05.11. TJ Spartak

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 15.6.2019 Zastávka, Kopečky 512 (areál TJ Čechie Zastávka) SKUPINA A MM ŠM RM HV NJ FJ NL Mišovič Martin 2:0 2:0 2:1 2:0 2:0 2:0 Šiňanský Marek 0:2 1:2 2:0 2:1 1:2 2:0 Růžička

Více

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování Volby do zastupitelstev obcí 20.10. - 21.10.2006 - výsledky hlasování Zastupitelstvo města, Kraj: Jihomoravský kraj, Okres: Brno-venkov Obec: Oslavany Počet volených členů zastupitelstva Počet volebních

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK 2014-2015 Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Soběnov B B 26 21 1 4 150,5:57,5 (210,5:101,5) 2387 43 1672 715 45,3 2. Č. Krumlov

Více

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.10

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.10 ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.10 Ročník 2018/2019 24.11.2018 Utkání kola nakonec dobře dopadlo pro domácí Nový Bor, který po nevýrazných výkonech nakonec porazil hostující Chomutov a tím získal dva body.

Více

TJ AŠ MLADÁ BOLESLAV

TJ AŠ MLADÁ BOLESLAV TJ AŠ MLADÁ BOLESLAV ODDÍL STOLNÍHO TENISU ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE ze dne 22.5.2015 1. Vyhodnocení sezóny 2014/2015 1.1. Výsledky soutěží družstev mužů a žen - Konečné umístění družstev: Družstvo Soutěž

Více

20. Oddíl stolního tenisu TJ SLAVOJ STOD. za spoluúčasti města STOD. pořádá. dne 21. května 2016 v tělocvičně Slavoje STOD.

20. Oddíl stolního tenisu TJ SLAVOJ STOD. za spoluúčasti města STOD. pořádá. dne 21. května 2016 v tělocvičně Slavoje STOD. Oddíl stolního tenisu TJ SLAVOJ STOD za spoluúčasti města STOD pořádá 20. R O Č N Í K T U R N A J E http://pingpong.stod.info dne 21. května 2016 v tělocvičně Slavoje STOD v Hradecké ulici Pořadatel: TJ

Více

VÝSLEDNÁ ZPRÁVA HLAVNÍHO ROZHODČÍHO VELKÁ CENA CHODOVA kat. MLADŠÍ ŽACTVO

VÝSLEDNÁ ZPRÁVA HLAVNÍHO ROZHODČÍHO VELKÁ CENA CHODOVA kat. MLADŠÍ ŽACTVO VÝSLEDNÁ ZPRÁVA HLAVNÍHO ROZHODČÍHO VELKÁ CENA CHODOVA kat. MLADŠÍ ŽACTVO Dne 18.12.2016 se ve spolupráci s DDM Bludiště Chodov a oddílem stolního tenisu TJ Batesta Chodov za finančního přispění města

Více

8: (11:1) TJ - TJ

8: (11:1) TJ - TJ TJ Dynamo České Budějovice - KK Český Krumlov 8:0 2499-2318 (11:1) 31.01. TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí - TJ Sokol Chotoviny B 7,5:0,5 2543-2388 (9:3) 05.02. TJ Kunžak A - TJ Dynamo Č: Budějovice 6:2 2577-2497

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK. Zpravodaj č.17

Meziokresní přebor ČB-ČK. Zpravodaj č.17 Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.17 TJ Nová Ves C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 17.02. TJ Nová Ves B - Kuželky Borovany B 6:2 2272-2192 (8:4) 18.02. TJ Dynamo České Budějovice B - TJ Spartak Trhové Sviny B

Více

CARBONIA CUP CELKOVÉ BODOVÁNÍ Sezóna 2013

CARBONIA CUP CELKOVÉ BODOVÁNÍ Sezóna 2013 CARBONIA CUP CELKOVÉ BODOVÁNÍ Sezóna 2013 Upravené cestovní vozy: A A1-1600ccm 172 Luděk Dolejš 20 15 0-35 171 Karel Šindelář 10 10 12-32 177 Vít Martinovský 0 15 15-30 170 Petr Zelenka - - - 20 20 178

Více

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina Krajský přebor Vysočiny Č.5/15-16 25. října 2015 ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina I v tomto kole se dařilo hostům, získali sedm bodů. Bez chyby hráli Vladimír Dvořák a Jakub Čopák. Jen tři

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.4 TJ Sokol Soběnov C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 16.10. Kuželky Borovany A - TJ Sokol Soběnov B 0:0 Odloženo (0:0) 12.10. Kuželky Borovany C - TJ Dynamo České Budějovice

Více

VÍTÁME VÁS NA VALNÉ HROMADĚ

VÍTÁME VÁS NA VALNÉ HROMADĚ VÍTÁME VÁS NA VALNÉ HROMADĚ 23. března 2012, Na Rychtě - Choceň Josef Tomáš PROGRAM VALNÉ HROMADY 1. Zahájení valné hromady 2. Zpráva o činnosti za r. 2011 členská základna ekonomika hospodaření brigády

Více

2.KLM "A" Tabulka celkem: Tabulka doma: Tabulka venku: Tabulka podzim:

2.KLM A Tabulka celkem: Tabulka doma: Tabulka venku: Tabulka podzim: 2.KLM "A" Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Vrchlabí 22 17 1 4 109,5:66,5 (285,0:243,0) 3353 35 2205 1147 17,8 2. Sadská 22 16 0 6 110,5:65,5 (292,5:235,5)

Více

34. ročník Běh sídlištěm Západ v Novém Boru 25.3.2012 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

34. ročník Běh sídlištěm Západ v Novém Boru 25.3.2012 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 34. ročník Běh sídlištěm Západ v Novém Boru 25.3.2012 VÝSLEDKOVÁ LISTINA Drobotina II dívky 2007 a ml. 100 m 1 Půčková Pavla 2007 TJ Jiskra Nový Bor 00:19,0 38 Vojtěchová Karolína 2007 Cvikováček Cvikov

Více

Zpravodaj č

Zpravodaj č MĚSTSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ PLZEŇ SDRUŽENÝ OKRESNÍ PŘEBOR PLZEŇSKA 2016/17 Zpravodaj č. 12 29.11.2016 TJ Baník Stříbro C - SK Škoda VS Plzeň C 5:3 3035-3012 (13:11) 28.11. Sokol Plzeň V C - TJ Slavoj Plzeň

Více

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.19

ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.19 ZPRAVODAJ SEVEROČESKÁ DIVIZE Č.19 Ročník 2018/2019 9.3.2019 Utkání Chomutov Šluknov bylo z důvodu nemoci domácích odloženo a odehraje se příští týden. Jablonec si jako jediný hostující odváží body z Kovostroje

Více

SOSNOVÁ OPEN SINGL MUŽI (sk. A - D)

SOSNOVÁ OPEN SINGL MUŽI (sk. A - D) SOSNOVÁ OPEN 2017 - SINGL MUŽI (sk. A - D) - hraje se na 3 vítězné sety, v případném 5. setu se nehraje tiebreak - skupiny je třeba dohrát do 16. července (neodehrané zápasy se kontumují) - zápasy lze

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

ZPRAVODAJ Východočeského přeboru sk. A

ZPRAVODAJ Východočeského přeboru sk. A ZPRAVODAJ Východočeského přeboru sk. A Ročník 2016/17 Číslo 11 Dobruška 3.12.2016 Zpracoval: Petr Brandejs Dohrávkou odloţeného zápasu skončila podzimní část soutěţe. V této dohrávce lehce poráţí Dvůr

Více

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina Krajská soutěž Vysočiny - A č.18/16-17 5. března 2017 Pelhřimov F bodoval v Kamenici, když vyhrál nad céčkem o 136 kuželek. Nához kola nakoulela Zdeňka Vytisková 470. Kanára nadělila Žirovnice C hostům

Více

ZPRAVODAJ 3.KLM skupina B

ZPRAVODAJ 3.KLM skupina B Česká kuželkářská asociace ZPRAVODAJ 3.KLM skupina B Ročník 2017/18 Číslo : 10 V Jičíně 25.11. 2017 Trutnov i Náchod vítězí. Hořice neuspěly na Konstruktivě. Na čelo se dotahuje Rokytnice po výhře v Praze

Více

Konečná tabulky - DIVIZE

Konečná tabulky - DIVIZE 37. ro 37. ročník turnaje NEREGISTROVANÝCH DIVIZE Konečné výsledky - ročník 2018/2019 Zpracoval: Bc. Daniel Balcar Aneb jaký byl soutěžní ročník v divizi. Do soutěžního ročníku 2018/2019 se přihlásilo

Více

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina Krajská soutěž Vysočiny - A č.21/16-17 2. dubna 2017 Ve volném týdnu byly sehrány čtyři dohrávky a jedna předehrávka. Cetoraz B zdolala Žirovnici C o 62 kuželky. V Kamenickém derby béčko povolilo céčku

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.7 VOLNO - Kuželky Borovany B 0:0 0-0 (0:0) 07.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Nová Ves C 6:2 2342-2200 (7:5) 05.11. TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Nová Ves B 2:6

Více

TC BAJDA KROMĚŘÍŽ POŘÁDÁ. MEMORIÁL MUDr. ZDEŇKA ŠILERA 28.ročník VE DNECH PÁTEK - SOBOTA - NEDĚLE

TC BAJDA KROMĚŘÍŽ POŘÁDÁ. MEMORIÁL MUDr. ZDEŇKA ŠILERA 28.ročník VE DNECH PÁTEK - SOBOTA - NEDĚLE TC BAJDA KROMĚŘÍŽ POŘÁDÁ MEMORIÁL MUDr. ZDEŇKA ŠILERA 28.ročník VE DNECH PÁTEK - SOBOTA - NEDĚLE 10.-12.8.2012 Organizační pracovníci: 1.Bajda 2.Tenisový areál Na Jízdárně Mgr. Miroslav Pilát Alois Novotný

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí Tuna

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí Tuna Výsledková listina: 22.07.2017 Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 114 Tuna Jaroslav M 1977 1:29:38 0:06:54 21 0:57:28 2 0:25:16 6

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

MEN'S SINGLES ( DVOUHRA MUŢI )

MEN'S SINGLES ( DVOUHRA MUŢI ) MEN'S SINGLES ( DVOUHRA MUŢI ) Týc Filip 10,12 Smetana Václav 16,-13,9 Okvana Viki Indra Okvana Viki Indra 15,13 Lubas Ondřej 17,21 Lubas Ondřej Skrčený Daniel -22,21,16 Lubas Ondřej Štika Jan 10,-7,13

Více