ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 3. 5. 5. 2011. PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY www.abf.cz"

Transkript

1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

2 OBCHODNÍ TÝM PRŮMYSL ŘEDITELKA OBCHODNÍHO TÝMU Ing. Hana Marková tel.: mobil: MANAŽER FOR INDUSTRY, FOR SURFACE, FOR WASTE & CLEANING Ing. Regina Fibichová tel.: mobil: MANAŽER FOR INDUSTRY Andrea Pechová tel.: mobil: FOR INDUSTRY 10. mezinárodní veletrh strojírenských technologií FOR SURFACE 6. mezinárodní veletrh povrchových úprav a finálních technologií ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE: Termín konání: května 2011 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany Organizátor: ABF, a.s. Počet vystavovatelů: 256 Počet zúčastněných států: 11 (Česká republika, Itálie, Francie, Německo, Rusko, Slovensko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Tchaj-Wan, Velká Británie) Počet návštěvníků: 8136 Počet akreditovaných novinářů: 54 FOR WASTE & CLEANING 6. mezinárodní veletrh nakládání s odpady, recyklace, průmyslové a komunální ekologie, úklidu a čištění TŘI JARNÍ PRŮMYSLOVÉ VELETRHY V PRAZE = tři dny prezentací úzce navazujících oborů Na jarních veletrzích v Praze bylo předvedeno to, s čím přichází firmy na trh v době relativního oživení poptávky. Prezentace firem dokázaly, že i dnes jsou schopni čeští strojaři přinést něco nového na náročný trh. Souběžné průmyslové veletrhy poskytly mnoho možností v navázání nových obchodních kontaktů pro obchodníky a výrobce různého zaměření. Odborná veřejnost měla možnost zhlédnout široké spektrum výrobních technologií, které jsou v dnešní době aktuální. Ve srovnání s předchozím rokem se zvětšila velikost výstavní plochy těchto veletrhů o 40 % a počet zúčastněných vystavovatelů se zvýšil o 17 %.

3 VERNISÁŽ VELETRHŮ Veletrhy byly slavnostně zahájeny dne 3. května 2011 v Pražském veletržním areálu Letňany vernisáží ve vstupní hale přestřižením pásky Mgr. Ondřejem Lněničkou starostou městské části Praha Letňany, Ing. Jiřím Jirkou - náměstkem ministra průmyslu a obchodu pro ekonomiku a Ing. Pavlem Sehnalem - předsedou představenstva společnosti ABF. Slavnostního zahájení se dále zúčastnili generální ředitel společnosti ABF Ing. Jaroslav Čížek, MBA, ředitel veletržní správy Daniel Bartoš, Dis., ředitelka obchodního týmu Průmysl Ing. Hana Marková a hosté rektor VUT v Brně prof. Ing. Karel Rais, CSc., MBA, dr.h.c., děkan Fakulty strojní ČVUT v Praze prof. Ing. František Hrdlička, CSc. a projektový manažer Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Milan Kratochvíl. SPOLEČENSKÝ VEČER VYSTAVOVATELŮ S PŘEDÁVÁNÍM CEN Od 17 hodin prvního dne konání veletrhů proběhlo setkání vystavovatelů v čele s generálním ředitelem společnosti ABF Ing. Jaroslavem Čížkem, MBA, který zahájil slavnostní vyhlášení výsledků soutěží. Ceny a diplomy byly předány oceněným ve Velkém sále kongresového centra PVA Letňany Bedřichem Dandou - náměstkem ministra průmyslu a obchodu a Mgr. Karlem Machotkou - náměstkem ministra pro trh práce.

4 SLAVNOSTNÍ PŘEDÁNÍ CEN GRAND PRIX Hodnotitelská komise soutěží o nejlepší exponát / technologie GRAND PRIX FOR INDUSTRY / GRAND PRIX FOR SURFACE / GRAND PRIX FOR WASTE & CLEANING PŘEDSEDA: ČLENOVÉ: TAJEMNICE: Doc. Ing. Ivo Kvasnička, CSc. Doc. Ing. Vladimír Mejta, CSc. Ing. Petr Křenek, CSc. Petr Ruhswurm Ing. Jaroslav Řasa Ing. Tomáš Řezníček Ing. Jaroslav Šrámek Ing. Regina Fibichová GRAND PRIX FOR INDUSTRY Za veletrh FOR INDUSTRY získali ocenění za nejlepší exponát GRAND PRIX 2011 bez určení pořadí tito vystavovatelé: CNC invest, s.r.o. za vertikální obráběcí centrum SUGINO Xion-II-5AX Zdůvodnění: Jedná se o kompaktní obráběcí centrum zabezpečující výrobu velmi přesných součástí složitých tvarů, například implantátů pro biomedicínu. Velkou výhodou je malá zastavěná plocha. Hexagon Metrology s.r.o. za mobilní měřicí stroj ROMER ABSOLUTE ARM TYP 7525 Zdůvodnění: Jedná se o novou koncepci v oboru mobilních měřicích strojů s uplatněním v přesné výrobě a reverzním inženýrství. TAJMAC-ZPS, a.s. za dlouhotočný CNC automat MANURHIN K MX 532 TREND Zdůvodnění: Jedná se o prototyp doplňující úspěšnou řadu dlouhotočných automatů K MX osazený dvěma elektrovřeteny a pěti lineárními nezávisle řízenými osami.

5 GRAND PRIX FOR SURFACE Za veletrh FOR SURFACE obdržela cenu za nejlepší exponát GRAND PRIX 2011 společnost: MacDermid CZ s.r.o. za technologii třívalentního dekorativního chromování s použitím elektrolytu 3. generace TriMacIII Zdůvodnění: Jedná se o technologii vylučování kvalitních dekorativních chromových povlaků z třívalentní chromovací lázně šetrné k životnímu prostředí. GRAND PRIX FOR WASTE & CLEANING Za veletrh FOR WASTE & CLEANING si cenu za nejlepší exponát GRAND PRIX 2011 bez určení pořadí odnesly následující firmy: Neovision s.r.o. za Jetty robota pro čištění a inspekci vzduchotechnického potrubí Zdůvodnění: Robot využívá ekologickou metodu tryskání suchého ledu, čištění lze sledovat in-situ a řídit pomocí ovládacího panelu. Unikátní řešení vzniklo ve spolupráci společnosti s FEL ČVUT v Praze a je patentově chráněno. REFLEX Zlín, spol. s r.o. za čtyřhrannou sklolaminátovou nádobu na sběr tříděného i komunálního odpadu Zdůvodnění: Jedná se o kontejner objemu 1,5 3m 3 pro sběr tříděného i směsného komunálního odpadu umístěný v nadzemní nebo částečně zapuštěné betonové schránce. Kontejner lze přizpůsobit designu městského mobiliáře a požadavkům zákazníka.

6 CENA ZA TECHNOLOGII Už třetím rokem vyhlašuje Česká společnost strojírenských technologií Cenu za technologii. Tato cena se uděluje nejvýznamnějšímu technologickému řešení, progresivní technologii případně netradičnímu postupu ve strojírenské výrobě, které jsou prezentovány v rámci veletrhu FOR INDUSTRY a FOR SURFACE. Vystavené exponáty musí splňovat náročné podmínky a požadavky současného trhu v oblasti využití moderních technologií a snižování výrobních nákladů i strojních časů. Předseda hodnotitelské komise Prof. Dr. Ing. František Holešovský letos předal celkem tři ocenění. První medaili si odnesla společnost CNC invest, s.r.o. za vertikální obráběcí centrum SUGINO xion II 5AX. Druhou medaili za technologii získala společnost PROFIKA s.r.o. za soustružnické centrum s podavačem HANWHA XD 32 SERIES. Čestné uznání za technologii bylo uděleno společnosti PEGAS GONDA s.r.o. za pásovou pilu na kov Pegas 600 Camel X CNC TOP EXPO OCENĚNÍ ABF ZA DESETILETOU ÚČAST Při příležitosti konání 10. jubilejního ročníku veletrhu FOR INDUSTRY předala ředitelka obchodního týmu Průmysl Ing. Hana Marková Ocenění ABF za desetiletou aktivní účast a spolupráci na strojírenském veletrhu v Praze firmě TEXIMP s.r.o. V soutěžní kategorii Architektonické a estetické ztvárnění expozice, kde porota hodnotila funkčnost expozice, její kriteria pro komunikaci se zákazníkem, označení a její vzhledovou stránku, získala cenu TOP EXPO společnost Rittal Czech s.r.o. jako nejpůsobivější expozice veletrhu. Ocenění ABF za designové zpracování expozice s důrazem na ochranu životního prostředí a ekologické myšlení obdržela společnost EKOLAMP s.r.o.

7 ODBORNÉ SEMINÁŘE A PRAKTICKÉ UKÁZKY V kongresovém centru PVA Letňany ve třech sálech probíhal odborný doprovodný program. Uskutečnilo se celkem 10 odborných seminářů a 1 diskusní panel. Prezentovaná témata se dotýkala průmyslového výzkumu a vývoje v České republice, technologií strojírenské výroby jako základu kvality výrobku, transferu technologií, informačních systémů pro výrobní podniky a nových trendů v odpadovém hospodářství. Součástí veletrhů byly ukázky navazujících procesů v logistice, manipulaci, skladování, balení a dopravě na společné předváděcí ploše přímo ve výstavní hale v těsné blízkosti expozic.

8 OHLASY VYSTAVOVATELŮ PO VELETRHU Zástupci vystavujících firem odpověděli na tyto otázky: 1. Jak hodnotíte úspěšnost Vaší firmy na jarních průmyslových veletrzích 2011? 2. Budete plánovat Vaši účast na těchto veletrzích v Praze i v roce 2012? Ad 1) Firma WANZL spol. s r.o. se pravidelně zúčastňuje veletrhů, na kterých představuje své výrobky pro oblast logistiky a průmyslu. Veletrh konaný v hlavním městě vítáme, neboť přiláká především odbornou veřejnost a naše potenciální zákazníky z oblasti Čech. Rovněž spojení více oborů FOR INDUSTRY, FOR SURFACE a FOR WASTE & CLEANING považujeme za pozitivní. Ad 2) Naši účast na FOR INDUSTRY v roce 2012 plánujeme, neboť příští rok je jeho součástí i náš oborový veletrh FOR LOGISTIC. Samozřejmě bychom přivítali mnohem větší účast vystavovatelů i odborné veřejnosti, než tomu bylo v ročnících předcházejících. Mgr. Marie Urbášková, marketing, WANZL spol. s r.o. Ad 1) Vámi pořádaný veletrh FOR INDUSTRY je pro nás již tradicí a rádi se jej účastníme. Letošní ročník byl z našeho pohledu úspěšný. Ad 2) Plánujeme účast v roce 2012 a počítáme v plánu s přibližně shodnými náklady. Ing. Petr Zahálka, ředitel, Mitutoyo Česko s.r.o. Ad 1) V porovnání s předchozím rokem jsme tento rok zaznamenali větší počet návštěvníků/ zákazníků. Úspěšnost hodnotíme jako průměrnou. Ad 2) Pravděpodobně ano. Mgr. Bc. Ivana Hlinková, marketing, TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o. Ad 1) Naši prezentaci na veletrhu FOR WASTE a CLEANING 2011 hodnotíme za mimořádně úspěšnou. Velmi si vážíme toho, že i přes silnou účast konkurenčních firem byl náš nový výrobek sklolaminátový kontejner zapuštěný v betonové schránce oceněn GRAND PRIX. Díky komunikaci se zástupci měst, obcí a svozových firem jsme mohli také zaznamenat významný posun k zájmu o zcela zapuštěné podzemní kontejnery, které nyní úspěšně realizujeme, a tuto výrobkovou kategorii budeme dále rozvíjet. Velmi mile nás překvapila rovněž přítomnost zahraničních firem a to jak ze strany vystavovatelů tak i potenciálních zákazníků. Účast našich tuzemských obchodních parterů, kteří nás na veletrhu pravidelně každým rokem navštěvují, již považujeme téměř za samozřejmou a velmi si jí vážíme. Ad 2) Účast na tomto veletrhu v Praze v roce 2012 budeme opět plánovat a to i proto, že na organizaci veletrhu jsme mohli vidět výrazný pokrok. Ing. Oldřich Jurčík, ředitel - jednatel společnosti, REFLEX Zlín, spol. s r.o. Ad 1) Společnost EKOLAMP se veletrhu FOR WASTE a CLEANING zúčastňuje pravidelně. Tematické zaměření veletrhu je shodné s naší činností a potřebami. Počet návštěvníků je sice menší, o to větší je ale jejich odbornost. Kladně hodnotíme profesionalitu týmu, který veletrh pořádá. V neposlední řadě si ceníme ocenění za design expozice, které se nám na letošním ročníku veletrhu dostalo. Ad 2) Účast na veletrhu plánujeme i do budoucna. Ing. Radoslav Chmela, PR a marketing manažer, EKOLAMP s.r.o.

9 HODNOCENÍ ODBORNÝCH GARANTŮ / / Zástupci odborných garantů veletrhů odpověděli na následující otázky: 1. Jak hodnotíte úspěšnost prezentace na letošních veletrzích a nabídku vystavovatelů z pozice odborného garanta? 2. Plánujete nějaké novinky v rámci spolupráce a odborné garance veletrhů v roce 2012? Ad 1) Začíná být cítit, že pomalu odeznívá finanční krize, a proto i zájem o veletrh se pomalu vrací, i když musíme být velmi skromní, protože tak, jak si stála ekonomika v roce 2007, tak do té pozice se ještě dlouho nedostane. Buďme ale optimisté, a věřme, že se českému průmyslu bude dařit, protože jistě na to máme rezervy a nápady k inovacím. A to je to, čím náš národ vždy vynikal nad ostatními. Ad 2) Určitě ano. Chtěli bychom pozvat při příležitosti veletrhu FOR INDUSTRY 2012 na semináře soukromníky, strojaře, kde bychom chtěli udělat panelovou diskuzi, zejména k řemeslům. Protože učňovské školství padá do hrozných hlubin a máme obavy, aby ještě na zlepšení tohoto stavu byl čas... Bedřich Danda, náměstek ministra průmyslu a obchodu a předseda představenstva Sdružení podnikatelů a živnostníků ČR Ad 1) Pokud se firma rozhodne aktivně se prezentovat na odborném veletrhu, představí to nejlepší, co má a co by mělo mít komerční úspěch. Nejinak tomu bylo i na letošních veletrzích FOR SURFACE a FOR INDUSTRY. Vystavující firmy skutečně představily novinky ve svém oboru. Jako příklad lze uvést firmu IPP Praha s prezentací nových předúpravných technologií před následnou povrchovou úpravou, firmu MacDermid, která představila provozně zavedenou novou technologii dekorativního třívalentního chromování třetí generace, za kterou obdržela hlavní cenu veletrhu Grand Prix FOR SURFACE nebo firmu Plastime.Chemi, která se prezentovala např. novou linkou na chemické niklování. Tato linka byla realizována a uvedena do provozu v únoru letošního roku. Těchto příkladů by se našlo u jednotlivých vystavovatelů více. Po této stránce lze veletrhy hodnotit jako velmi úspěšné. Ad 2) Česká společnost pro povrchové úpravy (ČSPÚ), jako hlavní odborný garant veletrhu FOR SURFACE, měla v průběhu veletrhu otevřené své odborné informační centrum umístěné mezi vystavovateli. Návštěvnost centra se oproti jiným létům zvýšila, což svědčí o zájmu návštěvníků informovat se o novinkách v oboru. Na druhé straně to byl možná i důsledek nižšího počtu aktivních vystavovatelů. Nad touto skutečností bude nutné se zamyslet a najít ve spolupráci s organizátory veletrhů novou formu, jak do areálu výstaviště opět přitáhnout větší počet vystavovatelů, jak tomu bývalo v minulosti. Ing. Ladislav Obr, CSc., prezident České společnosti pro povrchové úpravy KONTAKTNÍ ADRESA: ABF, a.s., veletržní správa, Mimoňská 645, Praha 9 - Prosek, Zveme Vás na veletrhy FOR INDUSTRY, FOR LOGISTIC, FOR WASTE & CLEANING (strojírenství, doprava, logistika, skladování, manipulace, odpadové hospodářství, ekologie a čištění) / PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 2012

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

VELETRH MSV & IMT 2016

VELETRH MSV & IMT 2016 VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: 3. 10. až 7. 10. 2016 58. mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů DOPROVODNÉ PROGRAMY SST 1) Výukové centrum soutěž mladých

Více

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě HRADEC KRÁLOVÉ 3. 4. 11. 2017 V Královéhradeckém Kongresovém centru Aldis vyvrcholila série veletrhů

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA

ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA Výsledky soutěží o nejlepší exponát GRAND PRIX a o nejpůsobivější expozice TOP EXPO u příležitosti veletrhů FOR ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE 2013 Soutěže o nejlepší exponát/technologii,

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

10. 11. 6. 2014 PRAHA, ANDEL S HOTEL POZVÁNKA. Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5 CMYK 98-24-1-3 PANTONE 7461 C CMYK 52-0-1-0 PANTONE 297 C

10. 11. 6. 2014 PRAHA, ANDEL S HOTEL POZVÁNKA. Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5 CMYK 98-24-1-3 PANTONE 7461 C CMYK 52-0-1-0 PANTONE 297 C POZVÁNKA CMYK 98-24-1-3 PANTONE 7461 C CMYK 52-0-1-0 PANTONE 297 C CMYK 0-0-0-100 PANTONE Process Blac 10. 11. 6. 2014 PRAHA, ANDEL S HOTEL Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5 CMYK 0-0-0-30 40 % PANTONE

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 23. 25. 4. 2013 12. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH POVRCHOVÝCH ÚPRAV A FINÁLNÍCH TECHNOLOGIÍ ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE: Počet českých

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme WASMA 2016 Mezinárodní výstava zařízení a technologií pro úpravu vody, zpracování a likvidaci odpadů Obor: vodohospodářství, ekologie Veletrh WASMA 2016 je významnou mezinárodní

Více

PROPOZICE VELETRHU , areál firmy KOBIT, Jičín.

PROPOZICE VELETRHU , areál firmy KOBIT, Jičín. PROPOZICE VELETRHU 23. 25. 8. 2016, areál firmy KOBIT, Jičín www.jicinskyveletrh.cz ÚVOD Vážení obchodní přátelé, Je již tradicí, že v posledním srpnovém týdnu probíhá na půdě domácí pořadatelské firmy

Více

Celostátní soutěž. zná své vítěze!

Celostátní soutěž. zná své vítěze! Tisková zpráva ze dne 11. 11. 2009 Celostátní soutěž zná své vítěze! Galavečera Český energetický a ekologický projekt roku 2008 se v úterý 10. listopadu 2008 v Betlémské kapli zúčastnilo 456 významných

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ECOFAIR a ENERGETIKA 2016 Mezinárodní veletrhy ekologie a energetiky Datum konání: 12. 14.října 2016 Obor: ochrana životního prostředí, energetika Mezinárodní veletrh

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ACADEMIA MERCURII SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, S.R.O. 547 01 NÁCHOD, SMIŘICKÝCH 740 ASPnet UNESCO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Tel./fax: +420 426 893 E-mail: info@academiamercurii.cz, ptackova@academiamercurii.cz

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme STROJÍRENSTVÍ, KOVOOBRÁBĚNÍ, SVÁŘENÍ Obor: kovoobrábění, sváření a ostatní strojírenství Strojírenství patří v Rusku tradičně a dlouhodobě k jednomu z nejperspektivnějších

Více

INFORMAČNÍ PROGRAM SMART CITY rozvíjí TOP EXPO CZ ve spolupráci s TA ČR, MPO, MMR, MD, MŽP a technickými univerzitami ČR od roku 2013.

INFORMAČNÍ PROGRAM SMART CITY rozvíjí TOP EXPO CZ ve spolupráci s TA ČR, MPO, MMR, MD, MŽP a technickými univerzitami ČR od roku 2013. INFORMAČNÍ PROGRAM SMART CITY rozvíjí TOP EXPO CZ ve spolupráci s TA ČR, MPO, MMR, MD, MŽP a technickými univerzitami ČR od roku 2013. INFORMAČNÍ PROGRAM SMART CITY 2017 vychází z INICIATIVY PRŮMYSL 4.0,

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ENVIRONMENT AND ENERGY 2015 10. Mezinárodní veletrh energetických a environmentálních technologií Obor: Výroba a distribuce energie a tepla, obnovitelné zdroje, vodní

Více

Veletrhy a výstavy si udržují svoji pozici v marketingovém mixu

Veletrhy a výstavy si udržují svoji pozici v marketingovém mixu Veletrhy a výstavy si udržují svoji pozici v marketingovém mixu Český trh veletrhů a výstav klesl, ale veletrhy zejména v období ekonomické krize potvrdily svůj význam v rámci firemní komunikace. 29.4.

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

MEZINÁRODNÍ VELETR EMO

MEZINÁRODNÍ VELETR EMO Zpráva z realizované Klíčové aktivity 3 MEZINÁRODNÍ VELETR EMO v rámci projektu Vytváření nových sítí a posílení vzájemné spolupráce v oblasti inovativního strojírenství Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.4.00/31.0170

Více

Vážení přátelé povrcháři,

Vážení přátelé povrcháři, Vážení přátelé povrcháři, Centrum pro povrchové úpravy si Vás dovoluje pozvat na 7. Mezinárodní odborný seminář Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav, kde se tradičně setkávají povrcháři

Více

OČEKÁVÁNÍ FIREM A FAKTORY FIREMN Í ÚSPĚŠNOSTI

OČEKÁVÁNÍ FIREM A FAKTORY FIREMN Í ÚSPĚŠNOSTI OČEKÁVÁNÍ FIREM A FAKTORY FIREMN Í ÚSPĚŠNOSTI VÝZKUM MEZI MAJITELI A MANAŽERY FIREM 2013 Strana 1 z 9 Obsah: 1. Úvod 3 2. Hlavní závěry výzkumu 4 3. Metodika 7 4. Vzorek respondentů 7 5. Organizátoři a

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR Rok 2013 - ve znamení proměny Nabídka pro AMSP ČR Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií

Více

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO KONEČNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing. Rostislava Drochytky, CSc., MBA

Více

Od roku 2002 bylo v kategorii STUDENT ČEEP rozděleno Kč!!!

Od roku 2002 bylo v kategorii STUDENT ČEEP rozděleno Kč!!! Již 16. GALAVEČER prestižní celostátní soutěže hostila Aula ČVUT - Betlémská kaple v Praze. Zde se konají ta nejvýznamnější setkání akademické sféry; dne 20. 11. 2018 se zde uskutečnilo setkání elity české

Více

COSMETIC ART TATTOO 2009

COSMETIC ART TATTOO 2009 COSMETIC ART TATTOO 2009 1. Mistrovství ČR v kosmetickém tetování Vážení milovníci kosmetického tetování, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na prvním Mistrovství České republiky v kosmetickém tetování,

Více

Asociace inovačního podnikání ČR

Asociace inovačního podnikání ČR ve spolupráci s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstvem průmyslu a obchodu, Výborem pro hospodářství, zemědělství a dopravu Senátu Parlamentu ČR, tuzemskými a zahraničními členy a

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

/2/ ÚNOR 2017 AČN PODEPSALA SMLOUVU S ABF

/2/ ÚNOR 2017 AČN PODEPSALA SMLOUVU S ABF /2/ ÚNOR 2017 AČN PODEPSALA SMLOUVU S ABF AČN jako organizátor ocenění NÁBYTEK ROKU podepsal smlouvu se společností ABF, a.s. Smlouva definuje GENERÁLNÍ PARTNERSTVÍ OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2017. ABF je organizátor

Více

VODOVODY-KANALIZACE 19. 21. 5. 2015. Praha, Letňany. www.vystava-vod-ka.cz. 19. mezinárodní vodohospodářská výstava. Pořadatel a odborný garant:

VODOVODY-KANALIZACE 19. 21. 5. 2015. Praha, Letňany. www.vystava-vod-ka.cz. 19. mezinárodní vodohospodářská výstava. Pořadatel a odborný garant: 19. mezinárodní vodohospodářská výstava VODOVODY-KANALIZACE 19. 21. 5. 2015 Praha, Letňany www.vystava-vod-ka.cz Pořadatel a odborný garant: Organizátor: Zveme Vás... Srdečně Vás zveme na 19. ročník vodohospodářské

Více

DRINKTEC Výstaviště Mnichov, Německo Obor: nápojová technika

DRINKTEC Výstaviště Mnichov, Německo Obor: nápojová technika 11. 15. 9. 2017 Výstaviště Mnichov, Německo Obor: nápojová technika Mezinárodní odborný veletrh nápojové techniky a technologií pro Liquid Food. Celosvětově největší akce pro prezentaci novinek z oblasti

Více

Asociace inovačního podnikání ČR, z.s.

Asociace inovačního podnikání ČR, z.s. ve spolupráci s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstvem průmyslu a obchodu, Výborem pro hospodářství, zemědělství a dopravu Senátu Parlamentu ČR, tuzemskými a zahraničními členy a

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

Innovation # Naše české ruce

Innovation # Naše české ruce Innovation # Naše české ruce Innovation ČR 1918-2018 100 let 24. říjen 2018 od 14.00 do 00.00 Grand Hotel Bohemia Prague konference a galavečer ke 100. výročí naší země pod záštitou starosty Prahy 1 s

Více

DOPROVODNÝ PROGRAM STAVEBNÍ VELETRHY BRNO 2006

DOPROVODNÝ PROGRAM STAVEBNÍ VELETRHY BRNO 2006 DOPROVODNÝ PROGRAM STAVEBNÍ VELETRHY BRNO 2006 24. 4. 2006, pondělí 18.00 22.00 hod OUVERTURA Stavebních veletrhů Brno 2006 Pořadatel: Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Organizátor: Svaz podnikatelů

Více

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 24. 4. 2017 Vstupní hala II, Přednáškový sál 4 11:00 11:45 ČEŠI A REKLAMA výsledky výzkumu postojů české veřejnosti k reklamě Účastníci panelu:

Více

Innovation # Naše české ruce

Innovation # Naše české ruce Innovation # Naše české ruce Innovation ČR 1918-2018 24. října 2018 Grand Hotel Bohemia Prague inovátorská konference / slavnostní galavečer pod záštitou starosty Prahy 1 s podporou fakulty strojní ČVUT

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU PIVO 2018 VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU PIVO 2018 VYPLATÍ? 22. - 25. 5. 2018 Mezinárodní veletrh PIVO je v Rusku vnímán jako významná mezinárodní událost v oblasti potravinářského průmyslu vším co je spojeného s pivovarnickým odvětvím, výrobou nealko nápojů, tj.

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

Svaz strojírenské technologie SST. Obrábění a tváření

Svaz strojírenské technologie SST. Obrábění a tváření Svaz strojírenské technologie SST Obrábění a tváření Členové Svazu Výroba obráběcích strojů Soustružnické stroje (horizontální, vertikální, soustružnická centra a automaty,...): Stroje pro vrtání, vyvrtávání

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

MOSTY , HOTEL INTERNATIONAL BRNO. Mosty v ČR věda a výzkum

MOSTY , HOTEL INTERNATIONAL BRNO. Mosty v ČR věda a výzkum 24. mezinárodní sympozium MOSTY 2019 25. 26. 4. 2019, HOTEL INTERNATIONAL BRNO Mostní objekty v ČR - výstavba, správa a údržba, normy Mosty v zahraničí Mosty v ČR věda a výzkum Mosty v ČR projekty a realizace

Více

3. ročník konference na ZDŮRAZNĚNÉ TÉMA. Inovace pro efektivní průmysl, dopravu a energetiku Rozvoj dopravních staveb a systémů Brna a JM kraje

3. ročník konference na ZDŮRAZNĚNÉ TÉMA. Inovace pro efektivní průmysl, dopravu a energetiku Rozvoj dopravních staveb a systémů Brna a JM kraje 3. ročník konference na ZDŮRAZNĚNÉ TÉMA Inovace pro efektivní průmysl, dopravu a energetiku Rozvoj dopravních staveb a systémů Brna a JM kraje 16. 2. 2017, Brno, sál Zastupitelstva Jihomoravského kraje

Více

23. mezinárodní sympozium MOSTY 2018

23. mezinárodní sympozium MOSTY 2018 23. mezinárodní sympozium MOSTY 2018 26. - 27. 4. 2018, Orea Hotel Voroněž, Brno Mostní objekty v ČR - výstavba, správa a údržba, normy Mosty v zahraničí Mosty v ČR věda a výzkum Mosty v ČR projekty a

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE ZAMĚŘENÍ VELETRHU dvoudenní vzájemný dialog účastníků stavebního a realitního trhu ve formě akce Business-to-business (B2B) spolu s představiteli veřejné správy obcí, kraje

Více

STUDIUM. doc. RNDr. Vladimír Krajčík, PhD. rektor

STUDIUM. doc. RNDr. Vladimír Krajčík, PhD. rektor O NÁS Jsme jednou z nejstarších a největších soukromých vysokých škol v České republice. Věříme, že pro řadu studentů jsme tou správnou volbou pro získání kvalitního vysokoškolského vzdělání a cestou k

Více

PŘEDSTAVENÍ INFORMAČNÍHO PROGRAMU

PŘEDSTAVENÍ INFORMAČNÍHO PROGRAMU OBSAH: 1) CHARAKTERISTIKA PROGRAMU 2) ODBORNÁ VÝCHODISKA A TERMINOLOGIE PROGRAMU 3) CÍLE PROGRAMU 4) HLAVNÍ PILÍŘE PROJEKTU 5) ZÁŠTITY PROGRAMU 6) REALIZACE PROGRAMU 7) SOUTĚŽE PRO STUDENTY TECHNICKÝCH

Více

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY POZNAMENEJTE SI! DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS www.dnytepen.cz www.tscr.cz www.exponex.cz Pořadatel: Teplárenské sdružení

Více

14. mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl.

14. mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl. 14. mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl www.wood-tec.cz 20. 23. 10. 2015 BRNO VÝSTAVIŠTĚ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA WOO-TEC 2015 14. ročník mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a

Více

TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.)

TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) EVROPSKÝ VELETRH POMATURITNÍHO A CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ GAUDEAMUS 2014 Tiskové zprávy vydané 26. října 2014 (zaměření veletrhu)

Více

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019)

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019) ÚČAST HLAVNÍ HO PARTNERA: - osobní účast při slavnostním vyhlášení vítězů XV. ročníku Vědomostí olympiády 2019 konané v aule VUT v Brně dne 16.5.2019 - osobní setkání s absolventy třetích ročníků středních

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPO MONGOLIA 2015 Mezinárodní veletrh se zaměřením na těžbu a stavebnictví Místo konání: Buyant Ukhaa Sportpalace, Ulánbátar, Mongolsko Datum konání: 23.-25. března 2015

Více

MACTECH Káhira, Egypt Obor: obráběcí stroje, tváření kovů, průmyslové nástroje a řezací zařízení

MACTECH Káhira, Egypt Obor: obráběcí stroje, tváření kovů, průmyslové nástroje a řezací zařízení Káhira, Egypt Obor: obráběcí stroje, tváření kovů, průmyslové nástroje a řezací zařízení Vystavujte s CzechTrade na 17. ročníku mezinárodního strojírenského veletrhu tváření kovů, obráběcích strojů, průmyslových

Více

ehealth Day 2012 ehealth Assistance

ehealth Day 2012 ehealth Assistance Nakladatelství Sdělovací technika uvádí konferenci ehealth Day 2012 ehealth Assistance úterý 21. února 2012 od 9:00 hod Kongresový sál IKEM PROGRAM 9:00 PREZENCE ÚČASTNÍKŮ 9:30 Zahájení konference - RNDr.

Více

Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015

Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 (předběžné výsledky) Cestovní ruch ve 4. čtvrtletí 2015 V samotném 4. čtvrtletí 2015 navštívilo Plzeňský kraj 119 193 osob, z toho 55,4

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

VÝSTAVIŠTĚ: SOČI, RUSKÁ FEDERACE OBOR: POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL, STROJÍRENSTVÍ VÝROBA STROJŮ A TECHNIKY

VÝSTAVIŠTĚ: SOČI, RUSKÁ FEDERACE OBOR: POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL, STROJÍRENSTVÍ VÝROBA STROJŮ A TECHNIKY PIVO 2017 16. - 19. KVĚTNA 2017 Soči, Ruská federace Obor: potravinářský průmysl, strojírenství výroba strojů a techniky Mezinárodní veletrh PIVO je v Rusku vnímán jako významná mezinárodní událost v oblasti

Více

GIFA Výstaviště Düsseldorf, Německo Obor: slévárenství

GIFA Výstaviště Düsseldorf, Německo Obor: slévárenství 25. 29. 6. 2019 Výstaviště Düsseldorf, Německo Obor: slévárenství GIFA je mezinárodně nejvýznamnější akcí oboru slévárenství, konající se jednou za 4 roky. Jedná se o světově prvotřídní platformu pro prezentaci

Více

Mezinárodní strojírenský veletrh 2017

Mezinárodní strojírenský veletrh 2017 Mezinárodní strojírenský veletrh 2017 Doprovodný program v Exportním domě Na konzultace s ekonomickými diplomaty i na semináře se můžete registrovat na http://mzv.reservanto.cz (pokud není uvedeno jinak).

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Soutěžní přehlídka řemesel Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR Veletrh ve všeobecné informační zkratce

Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR Veletrh ve všeobecné informační zkratce Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR 2014 16-19.1.2014 Veletrh ve všeobecné informační zkratce Tandem veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR byl oficiálně zahájen v pavilonu P přestřižením pásky, kterého

Více

Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013

Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013 Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013 1 2 11. 14. září 2013 (středa sobota) Veletrh typu B2B, sobota určena pro laickou veřejnost a živnostníky Dvouletá periodicita liché roky Zaměření: Vystavovatelé

Více

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 2010 PLOVDIV, Bulharsko

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 2010 PLOVDIV, Bulharsko Zahraniční zastoupení CzechTrade Bulharsko připravuje prezentaci českých společností za účelem nalezení nových odbytových možností pro české exportéry. Místo konání: Web: International Fair Plovdiv, Bulharsko

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme METALLOOBRABOTKA. SVARKA 2015 Obor: kovoobrábění Kovoobrábění v Rusku patří tradičně a dlouhodobě k jednomu z nejperspektivnějších a nejpřitažlivějších odvětví. Obrovské

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci ODPADY pořádanou ve dnech 10. - 11. 5. 2017 Konference je

Více

FLYIN 2013. Mezinárodní výstava leteckého průmyslu NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE VYSTAVUJTE NA NEJVĚTŠÍ LETECKÉ AKCI V ČESKÉ REPUBLICE

FLYIN 2013. Mezinárodní výstava leteckého průmyslu NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE VYSTAVUJTE NA NEJVĚTŠÍ LETECKÉ AKCI V ČESKÉ REPUBLICE VYSTAVUJTE NA NEJVĚTŠÍ LETECKÉ AKCI V ČESKÉ REPUBLICE Mezinárodní výstava leteckého průmyslu FLYIN 2013 NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE FLYIN & Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády ČR Mezinárodní výstava

Více

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu Závěrečná zpráva 22. Veletrhu ikariéra VŠCHT Praha 2016 Ve středu 20. března 2016 se uskutečnil 22. Veletrh ikariéra VŠCHT Praha, pořádaný studentskou organizací IAESTE VŠCHT Praha. Veletrh se tradičně

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

SBORNÍK SOŠ A SOU MŠP LETOVICE A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SBORNÍK SOŠ A SOU MŠP LETOVICE A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SBORNÍK SOŠ A SOU MŠP LETOVICE A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ENERSOL 2006 Co o této soutěži víme a jak probíhala? ENERSOL 2006 je soutěž, která byla vyhlášena MŠMT. Regionálním vzdělávacím centrem (RVC) pro obnovitelné

Více

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Ve dnech 26. 29. dubna 2017 se v areálu Litevského výstavního a kongresového centra LITEXPO v hlavním městě Vilnius uskuteční specializovaná stavební výstava

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme TUBE 2016 Mezinárodní odborný veletrh trubek, rour a potrubních systémů Místo konání: Výstaviště Düsseldorf, Německo Datum konání: 4. 8. dubna 2016 Obor: výroba a zpracování

Více

2. ROČNÍK SOUTĚŽE MPO - PŘEMĚNA ODPADŮ NA ZDROJE

2. ROČNÍK SOUTĚŽE MPO - PŘEMĚNA ODPADŮ NA ZDROJE 2. ROČNÍK SOUTĚŽE MPO - PŘEMĚNA ODPADŮ NA ZDROJE Plnění usnesení vlády č. 355/2017 k Akčnímu plánu implementace Politiky druhotných surovin ČR pro období 2017 2018 SEZNAM ČLENŮ HODNOTÍCÍCH KOMISÍ 1 Hodnotící

Více

Monitoring mediálních výstupů

Monitoring mediálních výstupů Monitoring mediálních výstupů Fórum realitních, stavebních a investičních příležitostí na Plzeňsku FINPEX 2014 Monitorované období: 1. září 15. října 2014 Zpracovala: Mgr. Martina Kurfirstová, ImaginePR,

Více

AS-interface Česká republika 2006

AS-interface Česká republika 2006 Výroční zpráva zájmového sdružení právnických osob AS-interface Česká republika 2006 1 Akce 1.1 AMPER 2006 Ve dnech od 4. do 7. dubna 2006 se v Pražském veletržním areálu Letňany uskutečnil 14. ročník

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

Závěrečná zpráva z projektu Ochrana před povodněmi Brno podzim 2010

Závěrečná zpráva z projektu Ochrana před povodněmi Brno podzim 2010 Závěrečná zpráva z projektu Ochrana před povodněmi Brno podzim 2010 Letošní akce Ochrana před povodněmi Brno probíhala ve dvou termínech jarním (při Stavebních veletrzích, WATENVI a veletrhu Autotec &

Více

Expozice českého "zeleného zlata" na prestižním. nápojovém veletrhu Brau Beviale 2014

Expozice českého zeleného zlata na prestižním. nápojovém veletrhu Brau Beviale 2014 Expozice českého "zeleného zlata" na prestižním nápojovém veletrhu Brau Beviale 2014 Ve dnech 11. 13. listopadu 2014 se uskutečnil na výstavišti v německém Norimberku světově prestižní mezinárodní nápojový

Více

Informace pro partnery konference

Informace pro partnery konference 5. Celostátní konference všeobecných sester a radiologických asistentů katetrizačních sálů s mezinárodní účastí 25. - 26. října 2018 Informace pro partnery konference Vážená paní ředitelko, vážený pane

Více

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů.

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů. Zápis z 33. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 8. 3. 2016 v 9,30 hodin v zasedací místnosti P1 118 v budově KÚ Přítomni: Bc. P. Luska,

Více

Plzeň, Parkhotel Congress Center

Plzeň, Parkhotel Congress Center Plzeň, Parkhotel Congress Center ČESTNÝ VÝBOR: Ing. Aleš Kendík náměstek ministra zemědělství Ing. Jan Kříž náměstek ministra životního prostředí Ing. Miloslav Vostrý předseda představenstva SOVAK ČR RNDr.

Více

Veletrhy a výstavy jsou zrcadlem hospodářství země 19. 8. 2013 - SOVA ČR (Společenstvo organizátorů veletržních a výstavních akcí v ČR)

Veletrhy a výstavy jsou zrcadlem hospodářství země 19. 8. 2013 - SOVA ČR (Společenstvo organizátorů veletržních a výstavních akcí v ČR) Veletrhy a výstavy jsou zrcadlem hospodářství země 19. 8. 2013 - SOVA ČR (Společenstvo organizátorů veletržních a výstavních akcí v ČR) Veletrhy potvrdily svůj význam v mezinárodním obchodu a nadále představují

Více

Smart Business Festival 2015 Termín konání: Praha, 20. 21. 10. 2015 Představení projektu

Smart Business Festival 2015 Termín konání: Praha, 20. 21. 10. 2015 Představení projektu Smart Business Festival 2015 Termín konání: Praha, 20. 21. 10. 2015 Představení projektu CzechInno, z.s.p.o. Sdružení CzechInno se zaměřuje na propojení podnikatelských subjektů, veřejné správy a výzkumných

Více

/2/ ÚNOR proběhlo 1/2019 zasedání představenstva AČN zaslán členům AČN volný vstup na Mobitex

/2/ ÚNOR proběhlo 1/2019 zasedání představenstva AČN zaslán členům AČN volný vstup na Mobitex 1 /2/ ÚNOR 2018 10.1. proběhlo 1/2019 zasedání představenstva AČN Problém s projektem Rovné šance, generové audity ve firmách je již nyní úspěšně vyřešen a projekt je bez výhrad ukončen. AČN však byla

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně Úvod Podkladem pro tento dokument bylo téměř 650 vyplněných dotazníků od návštěvníků a samozřejmě i dotazníky od Vás vystavovatelů. Následující údaje

Více

Místem konání veletrhu je brněnské výstaviště, Výstaviště 1, Brno, pavilon F. AKTUALITY A ZAJÍMAVOSTI VELETRHU GAUDEAMUS

Místem konání veletrhu je brněnské výstaviště, Výstaviště 1, Brno, pavilon F. AKTUALITY A ZAJÍMAVOSTI VELETRHU GAUDEAMUS EVROPSKÝ VELETRH POMATURITNÍHO A CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ GAUDEAMUS 2011 (tisková zpráva vydaná dne 26. října 2011 organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) Termín podzimního Evropského veletrhu

Více

MTMS 2017 MACHINEERING Brussels EXPO, Belgie Sektor strojírenství

MTMS 2017 MACHINEERING Brussels EXPO, Belgie Sektor strojírenství MTMS 2017 MACHINEERING 22. 24. 03. 2017 Brussels EXPO, Belgie Sektor strojírenství Veletrh MTMS 2017 MACHINEERING se koná jednou za dva roky a nabízí prestižní expozici v oblasti strojírenství, technologií,

Více

SAJAM VODA BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody

SAJAM VODA BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody Zahraniční kancelář agentury CzechTrade v Bělehradě připravuje společnou prezentaci českých firem na tomto veletrhu

Více

22. mezinárodní sympozium MOSTY 2017

22. mezinárodní sympozium MOSTY 2017 22. mezinárodní sympozium MOSTY 2017 27. 28. 4. 2017, Orea Hotel Voroněž, Brno Mostní objekty v ČR - výstavba, správa a údržba, normy Mosty v zahraničí Mosty v ČR věda a výzkum Mosty v ČR projekty a realizace

Více

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví 8. 14. 4. 2019 Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním průmyslu. Veletrh se koná na výstavní ploše 600.000m2, vystavuje zde přes 3.400 vystavovatelů

Více

HANNOVER MESSE Výstaviště Hannover, Německo Obor: strojírenství

HANNOVER MESSE Výstaviště Hannover, Německo Obor: strojírenství 24. 28. 4. 2017 Výstaviště Hannover, Německo Obor: strojírenství HANNOVER MESSE je světově nejdůležitějším veletrhem v rámci strojírenského odvětví. Jedná se o prvotřídní platformu pro prezentaci světových

Více