Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M."

Transkript

1 Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra vydá za značkami Alpine Pro, Lindex a H&M. Pojďte se s námi podívat, co se právě nosí a nechte se inspirovat :-). Připomínáme, že na našich facebookových stránkách můžete navíc každý den sledovat, kde se naše parta 5ti modelek a modelů pohybovala. Naše první zastávka bude patřit módě značky Alpine Pro. Alpine Pro je značka, která vyrábí a distribuuje sportovní a outdoorové oblečení, vybavení a také obuv. Snaží se nabídnout každému zákazníkovi široký výběr značkových produktů pro všechny druhy aktivit se zárukou příznivého poměru mezi cenou, kvalitou a módním designem. A protože je Alpine Pro již od roku 2009 oficiálním partnerem Českého olympijského týmu, nemůže chybět jeho speciální olympijská kolekce ani na hrách v Soči A právě této speciální kolekci se budeme věnovat i v naší módní inspiraci :-).

2 I nejnovější olympijskou kolekci zakoupíte ve velikostech pro celou svou rodinu. Oblečení je nejen funkční, ale také na pohled velmi atraktivní. Je typické svými barevnými kombinacemi a moderními střihy, aby bylo šmrncovní. :-) Kromě olympijské kolekce zde ale samozřejmě najdete i další outdoorové a street oblečení, zimní lyžařské bundy a kalhoty, ale také speciální spodní prádlo, batohy, tašky a ucelené kolekce obuvi. U Alpine Pro se snadno obléknete od hlavy až k patě :-).

3 Novinkou v OC Forum Liberec je Tapi Tea, ryze česká značka, která nabízí bláznivý nápoj, co nejen skvěle chutná, ale také přináší spoustu zábavy. Je totiž složený z tapiokových či boba koulí, které se sosají pomocí speciálního brka. Přidává se do něj ovocná složka ve formě přírodních šťáv nebo mléko. Přijďte ochutnat ještě dnes a přesvědčte se, že Tapi Tea má koule! Nyní přichází na řadu módní značka Lindex, která má svůj sortiment zaměřený pro ženy a děti.

4 Lindex do svých kolekcí zahrnuje jak základní oblečení, které by v žádném šatníku nemělo chybět, tak i oblečení v souladu s trendy, které právě letí. To samozřejmě platí i pro aktuální kolekci ve znamení volných siluet a pohodlných materiálů. Pohodlné, lehké, jemné a vlající látky nás tak provází celou kolekcí. Hitem jsou grafické a jednoduché vzory proužky, čtverečky, puntíky a káro, zejména v kombinaci černé a bílé barvy. Tím vším je inspirovaná i naše módní inspirace.

5 V Lindexu si sestavíte libovolný outfit pro každou příležitost. Tato značka nezapomíná také na doplňky jako jsou zimní čepice, kabelky a šperky, které celý dojem z oblečení doladí. Lindex nabízí několik různých kolekcí dámského spodního prádla, dámské konfekce a dětského oblečení. Lindex má za své poslání nabízet dostupnou, ale inspirativní módu. Charakteristický je svým unikátním a ženským stylem, jehož základní myšlenkou je to, aby se žena cítila krásně a zároveň pohodlně.

6 V OC Forum Liberec naleznete nově také obchod značky Eta. Eta je považovaná za českou klasiku mezi prodejci elektroniky do domácnosti, jelikož na trhu působí přes 70 let. Svým zákazníkům nenabízí jen žehličky a vysavače, svůj tradiční sortiment rozšířila o nabídku spotřebičů zejména v oblasti péče o tělo a krásu. Jistě vás zaujme designové a barevné provedení u běžných spotřebičů. Eta se snaží, vyjít vstříc každému zákazníkovi v jeho stylu. Péče o domácnost nyní může být o něco zábavnější. :-) Poslední zastávkou naší módní inspirace je značka H&M.

7 H&M je mladistvá značka, která svým zákazníkům nabízí nejen oblečení, ale i vlastní kosmetiku, obuv a nesčetné množství dalších doplňků. Je zaměřena jak na ženy, tak i na muže a děti. Kolekce obsahují klasické kousky pro každodenní nošení, ale také spodní prádlo a outfity pro speciální příležitosti. Zajímavostí značky H&M je, že pro ni tvoří speciální kolekce světoví návrháři jako například Madonna nebo Stela MC Cartney a další.

8 Ve značce H&M si zcela jistě najde každý to své. Sortiment obsahuje klasické elegantní oblečení, ale i odvážně barevné kousky pro volný čas. Stylové oblečení a doplňky lze nakoupíte také pro své ratolesti každého věku. H&M patří mezi módní značku, se kterou se rozhodně nenudíte. Svým zákazníkům totiž vždy nabídne kousky s těmi nejmodernějšími střihy, barvami a prvky, které jsou inspirací ze světových mol.

9 Naše modelky byly nalíčeny odbornicemi francouzské kosmetické značky Yves Rocher. Zákazníci zde najdou nejen dekorativní kosmetiku, ale i přípravky potřebné pro péči o tělo a krásu. Značka se může pochlubit svou 50ti letou tradicí a je odborníkem v rostlinné kosmetice. Rostlinná kosmetika je charakteristická tím, že přináší výjimečné smyslové prožitky prostřednictvím barev, textur a vůní. Využívá regenerační sílu rostlin, jejich životadárnou energii a odolnost ve prospěch krásy každé ženy. Rostlinný svět je pro Yves Rocher nekonečným zdrojem inspirace. Přijďte se ke kráse inspirovat i vy. :-) Nezapomeňte se k nám přidat na facebooku a mějte módní inspiraci vždy z první ruky. Můžete zde i komentovat výběr oblečení a ptát se našeho stylisty. Vaše OC Forum Liberec 2014.

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse!

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse! MÓDA podzim 2013 Žhavé tipy pro chladné dny! 22 stran o módě a kráse! Cas pro styl i na podzim ve své kůži V barvách budete vidět tipy pro Žhavé chladné dny! Nadcházející roční období vyžaduje jiný styl

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog jaro 2015 Rozkveťte do krásy Jarní bavlněný top s tropickým květovaným potiskem, různé barvy DÁMSKÁ KOLEKCE 3 JARNÍ KVĚTOVANÉ VZORY V LEHKÝCH CENÁCH! Tuhle svěží

Více

sassa kolekce jaro/léto 2010 fashion

sassa kolekce jaro/léto 2010 fashion sassa kolekce jaro/léto 2010 Art. 34933 košilka Art. 44932 string 599,- Kč 239,- Kč 22,95 8,95 Art. 24932 push-up Art. 34932 panty fashion Série s drobným karo potiskem - mladistvá série z dvoubarevného

Více

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda Podzimní trendy 2014: Horké letní dny jsou nevratně za námi a opět nastal čas zaplnit šatník teplejším oblečením. IN jsou norské vzory a zavinovací kabáty Jaké kousky si však z nepřeberné nabídky vybrat?

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,-

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- sluší Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 22. 10. do 17. 11. 2015. Tady je svět ještě v pořádku Zahřejte se s námi Bunda dámská různé barvy,

Více

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA Cena 19 Kč PODZIM 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 499 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZSK3N Platnost do 08.03.2015 130SK3_CO001 KLUB BONPRIX 10% SLEVA Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Můj styl. Můj život.

Více

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie!

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! jednoduchá volba kvality originální norské svetry kvalitní firemní oblečení dárková káva a čaj Chcete: originalitu, exkluzivitu, kvalitu... KDO JSME?

Více

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion sassa kolekce podzim/zima 2010 Mladistvá série v ohlášeném retro stylu. Zajímavé provedení s barevně odsazenou lemovkou a lesklou gumičkou u pantů a stringů. Nový ženský tvar košilky se širokými ramínky

Více

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu:

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: TV Barrandov Popelka Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: Závislost na nakupování je považována v západní civilizaci již několik let za

Více

Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce!

Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce! Tisková zpráva Praha, 15. října 2007 Atraktivní dárkové balíčky s kosmetikou od Schwarzkopf & Henkel Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce! Také už začínáte pomalu přemýšlet nad vánočními dárky?

Více

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA za ceny, které nevyjdou z módy Cenové HITy, KTERÉ VÁS potěší BLŮZKA S PANTEŘÍM VZOREM pro dámy, z viskózy, s knoflíčky a výstřihem na dekoltu, s kapsami a prodlouženým zaobleným

Více

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu Jak a čím oživit náš šatník? Béžová je na jaro ideální! Za pár týdnů tu je jaro. Jak doplnit šatník, abyste se cítila dobře, radí návrhářka Jana Minaříková: Základem každého modelu, který chcete nosit

Více

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI Praha, 17. 7. 2012 - Zcela nový psací systém od značky PARKER byl vytvořen tak, aby revolučním způsobem změnil náš vztah

Více

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu:

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: TV Barrandov Popelka Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: Závislost na nakupování je považována v západní civilizaci již několik let za

Více

Nabídka, která vás rozhýbe

Nabídka, která vás rozhýbe Nabídka, která vás rozhýbe Dámské sportovní triko s vtipným potiskem, v bílé, šedé nebo růžové barvě, XS-XL Pánské triko s vintage potiskem, v různých barvách a velikostech M-XL nebo M-XXL Dámské teplákové

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den Firma APEX byla založena v roce 1992 a mimo jiné se specializuje i na výrobu zdravotnických oděvů. Jsme prestižním a dlouholetým dodavatelem

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

ODLO - vášeň ke sportu

ODLO - vášeň ke sportu TECHNICKÉ FUNKČNÍ OBLEČENÍ FUNKČNÍ SPORTOVNÍ OBLEČENÍ VRCHOLNÉ KVALITY PRO VŠECHNY, KTEŘÍ RÁDI SPORTUJÍ. ODLO MÁ TO SPRÁVNÉ OBLEČENÍ PRO KAŽDOU SITUACI. ODLO - vášeň ke sportu ODLO je výrobcem sportovního

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,-

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 10. 9. do 6. 10. 2015. Vesta 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Aby vás počasí nepřekvapilo Kabát dámský 1990,-

Více

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012 Otevírací doba Praha Čakovice, Černý Most, Zličín denně 8 22 Duffy osvěžovač textilií 2v1 250 ml (100 ml = 13,96 Kč) pro všechny hypermarkety Globus s výjimkou hypermarketu Havířov. Nová kolekce 34,90

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek.

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek. ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY Milí zákazníci, jsme tradiční česká výrobní firma se zaměřením na zdravotnickou konfekci. Od počátku se profilujeme jako společnost, která přináší módní trendy do výroby, nebojí se používat

Více

Sanoma Online. přehled produktů září 2012

Sanoma Online. přehled produktů září 2012 Sanoma Online přehled produktů září 2012 kafe.cz Komunitní ženský web (kavárna), kam ženy chodí diskutovat, sdělovat své starosti a radosti. Cílová skupina: ženy 25-45 let Relaunch webu: září 2011» Kafe.cz

Více

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 Kabát I Coat GUY 22.73079.0318 Rifl e I Jeans DREAM 19.72148.01753 Kabát I Coat GUY 22.73079.0319 22.72144.0311 Kabát I Coat GUY 22.73079.0546 ¾ Kalhoty I Shorts GREUTE

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějích surovin a propůjčují

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

Polo triko BMW Logo, pánské. Polo triko BMW Logo, dámské STYLOVÁ IMAGE. [ 4 ] [ 5 ]

Polo triko BMW Logo, pánské. Polo triko BMW Logo, dámské STYLOVÁ IMAGE. [ 4 ] [ 5 ] STYLE 2018 Ať už jste nadšený motorkář nebo jednoduše velký fanoušek BMW Motorrad, není pochyb o tom, že, i když nejste na silnici se svým strojem, zaujmou vás vysoce kvalitní produkty dynamické kolekce

Více

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad ostatními,přináší profesionální školení / charismatický tým proškolený v Itálii se s Vámi ochotně podělí o nejnovější

Více

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! 1 Flitrovaný top se zlatým vzorem, světle hnědý, korálový nebo slonovinový, S-XL Lehké dámské tričko s plastickým potiskem, bílé nebo tyrkysové, XS-XL Elegantní 7/8 kalhoty

Více

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2016 Světlá, vzdušná a stejně jako v předešlých letech také sportovní. Právě taková bude jarní a letní móda roku 2016. Nedbale elegantní vzhled vám dodají

Více

V létě letí nízké ceny

V létě letí nízké ceny V létě letí nízké ceny Výrazná dámská halenka s tropickým květinovým potiskem, S-XL 1 Vzdušná dámská halenka, s vyšívaným výstřihem a gumou ve spodní části, S-XXL Pohodlné dámské šortky se širokou gumou

Více

FOR GIRLS. BY GIRLS.

FOR GIRLS. BY GIRLS. FOR GIRLS. BY GIRLS. FOR GIRLS. BY GIRLS. Kari Traa je norská šampionka v lyžařských freestyle disciplínách se třemi medailemi z olympiád a také zakladatelka stejnojmenné dámské značky. Kari Traa je od

Více

FOR GIRLS. BY GIRLS.

FOR GIRLS. BY GIRLS. FOR GIRLS. BY GIRLS. FOR GIRLS. BY GIRLS. Kari Traa je norská šampionka v lyžařských freestyle disciplínách se třemi medailemi z olympiád a také zakladatelka stejnojmenné dámské značky. Kari Traa je od

Více

Připravte se na první zvonění

Připravte se na první zvonění Připravte se na první zvonění Moderní chlapecké triko se sportovním motivem, modré či tmavě modré, Stylové legínky pro malé parádnice, květované, tmavě modré nebo béžové, Batůžek pro předškoláky, s oblíbenými

Více

Švédský specialista na odolné oblečení do každého počasí. Od nepromokavých obleků pro rybáře a námořníky v době svého založení v r.

Švédský specialista na odolné oblečení do každého počasí. Od nepromokavých obleků pro rybáře a námořníky v době svého založení v r. JARO - LÉTO 2010 Švédský specialista na odolné oblečení do každého počasí. Od nepromokavých obleků pro rybáře a námořníky v době svého založení v r. 1913 se propracoval až k dnešní obsáhlé nabídce funkčního

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling

Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling Jméno a příjmení: Nikola Součková Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Nina Dyčenková Datum odevzdání: 31. 03.

Více

Co na sebe? Prosím nekopírovat. Styling od Gabriela styling (

Co na sebe? Prosím nekopírovat. Styling od Gabriela styling ( Co na sebe? Vím, že občas tápete co na sebe na focení, proto jsme ve spolupráci s Gabrielou Horovou z Gabriela Styling (www.gabrielastyling.cz) daly dohromady pár tipů co na sebe jak v podobě textové,

Více

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 KATALOG 2018 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 RESIST R01 60 0 95 0 01-X 00 NEW Single Jersey, 100 % předsrážená bavlna, 160 g/m 2 S - 4XL pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna

Více

FOR. Martina Drtinová. Česká verze

FOR. Martina Drtinová. Česká verze FOR Martina Drtinová Česká verze N = 1000, všichni respondenti, více možných odpovědí, v % * screened out neprošli screeningovou podmínkou útraty 500 Kč za poslední 3 měsíce nedotazováni 2011: ZÁKAZNICKÉ

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

O FESTIVALU Krása v nás a kolem nás

O FESTIVALU Krása v nás a kolem nás fdfestival.cz O FESTIVALU Krása v nás a kolem nás. Přesně tak zní motto horké novinky ve světě módy a designu. Doposud byly tyto věci výsadou těch, kteří se chtěli aktivně a osobně zúčastňovat módních

Více

SALAMANDER NEW ARRIVALS

SALAMANDER NEW ARRIVALS NEW ARRIVALS COLLECTION č.art. 218 52 10020 č.art. 532 81 10025 č.art. 531 12 10014 12 990 Kč č.art. 535 42 10011 Milujeme lodičky č.art. 211 42 10041 č.art. 211 52 10014 Chcete působit sebevědomě a žensky?

Více

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48,

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, každý kus Trička Velikosti: 36 48, každý kus KVĚTINOVÝ vzhled OD KiK Pásky Délka: cca 85 105 cm,

Více

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita Profil společnosti Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému vývoj firmy ocenění a kvalita HELUZ komplexní systém český výrobce s tradicí od roku 1876 Nová generace stavebního systému

Více

Realizace modelových kolekcí

Realizace modelových kolekcí Realizace modelových kolekcí výukový modul Renata Pušová HLEDÁNÍ INSPIRACE Inspiraci můžete najít všude kolem vás. Je důležité všechno vnímat. Co se jednomu může zdát hloupé a neuchopitelné, může druhý

Více

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob Hřejivá nabídka, která vás rozveselí Pzimní bunda s kapucí pro dívky, v růžové nebo fialové barvě, 2-7 let Stylová chlapecká bunda s kapucí a praktickými kapsami na zapínání, červená nebo zelená, 2-7 let

Více

Téma: Druhy VS dle tématu 1 sezónní VY_32_INOVACE_687

Téma: Druhy VS dle tématu 1 sezónní VY_32_INOVACE_687 Téma: Druhy VS dle tématu 1 sezónní Autor: Naděžda Odrášková Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1072 Ročník: 1. ročník Obor vzdělávání: Aranžér Vzdělávací oblast: Technika aranžování Tematická oblast: Výkladní

Více

Trendy obchodu s oděvy v ČR

Trendy obchodu s oděvy v ČR Trendy obchodu s oděvy v ČR ČR je globálním trhem PROJEKT OPTIS PRO FT, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/28.0312 JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Obsah Základní

Více

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 94 1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 SVOBODA PŘI PRÁCI. KOLEKCE PRO MALÍŘE ÚŽASNÝ KOMFORT, KTERÝ PERFEKTNĚ PADNE

Více

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: V/2 Datum vytvoření:

Více

HARMONIE 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012

HARMONIE 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012 MISTROVSTVÍ REPUBLIKY MLADÝCH KADEŘNÍKŮ A KOSMETIČEK HARMONIE 2012 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2012 23. 11. 2012 Účesová tvorba dámská kategorie Soutěžní téma: Live Ball Soutěž je určena pro studenty

Více

Prezentace značek a produktů

Prezentace značek a produktů Prezentace značek a produktů Kdo jsme Jsme společnost, která se specializuje na prodej a distribuci netoxické, přírodní ekodrogerie a biodrogerie, především v ČR a SR Jsme stabilní, kapitálově silná společnost

Více

Jak zamaskovat. také mezi modelkami či celebritami s dokonalými

Jak zamaskovat. také mezi modelkami či celebritami s dokonalými Jak zamaskovat povánoční kila Bojujete po Vánocích s přebytečnými kily, ale nemáte čas nebo náladu zavítat do fitcentra? Nevadí, stačí se jen dobře obléknout. Přinášíme vám dvanáct stylingových rad, které

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky

Více

VARYÁDA. Andělská nabídka. www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA

VARYÁDA. Andělská nabídka. www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 5. 12. 31. 12. 2012 nebo do vyprodání zásob Andělská nabídka www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ

Více

Náš tým nabízí. obsah katalogu polokošile trika mikiny vesty zateplené vesty blůzy kalhoty pláště obuv a vybavení

Náš tým nabízí. obsah katalogu polokošile trika mikiny vesty zateplené vesty blůzy kalhoty pláště obuv a vybavení ESD ODĚVY Je nám potěšením představit Vám nový katalog ESD oděvů, obuvi a vybavení. Nezbytnou součástí vybavení pracovišť s rizikem vzniku elektrostatického výboje (ESD) jsou speciální ochranné oděvy a

Více

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz Nabídka dárků pro VAŠE blízké Eásfčlz!qsp!OJ Vánoční dárkové sety... Vyberte si pro NI Letos můžete doplnit k svému parfému Mary Kay i parfémové tělové mléka, krásně třpytivý pudr v jemné vůni parfému

Více

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů 2011 KATALOG Originální tašky a pouzdra ze zipů Na sport i do práce, ZIPBAG! Co to je, ZIPBAG? Skvělý dárkový předmět pro každého Designový doplněk každého outfitu Skladná taška na cesty Originální taška,

Více

NEJNOVĚJŠÍ TRENDY KANCELÁŘSKÉ DĚLÍCÍ PŘÍČKY, DVEŘE NA MÍRU,...

NEJNOVĚJŠÍ TRENDY KANCELÁŘSKÉ DĚLÍCÍ PŘÍČKY, DVEŘE NA MÍRU,... NEJNOVĚJŠÍ TRENDY KANCELÁŘSKÉ DĚLÍCÍ PŘÍČKY, DVEŘE NA MÍRU,... Kéž by Vám všude mohli nabídnout tolik různých možností. BEZRÁMOVÉ DVEŘE Pro posuvné dveře s výplní ze skla a s rámy, ze kterých jsou viditelné

Více

Romana II. Možnost úložného prostoru

Romana II. Možnost úložného prostoru vi No a nk Wanda Tato postel zaujme hlavně svým zadním čelem kde je hlavová opěrka s možností kombinovat různé odstíny moření jako je například na fotografii. Nohy u předního čela jsou rohové a tím dodávají

Více

GRAND MAGAZINE vychází od roku Patří do segmentu luxusního directmailového tisku a je jedním z hlavních průkopníků tohoto druhu magazínů.

GRAND MAGAZINE vychází od roku Patří do segmentu luxusního directmailového tisku a je jedním z hlavních průkopníků tohoto druhu magazínů. ZÁKLADNÍ INFORMACE Periodicita: Dvouměsíčník Náklad: 10 000 Prodej a distribuce: Mediaprint-Kapa Remitenda: 0 Průměrný rozsah: 112+4 Formát: 215x280 mm Papír: 115 g vnitřek, 300 g obálka Cena: 90 Kč GRAND

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

KOLEKCE OUTDOOROVÉHO OBLEČENÍ

KOLEKCE OUTDOOROVÉHO OBLEČENÍ SIMPLY CLEVER KOLEKCE OUTDOOROVÉHO OBLEČENÍ ŠkodaOriginální příslušenství ROZPOZNÁVACÍ ZNAKY SEZNAMTE SE S NAŠÍM OUTDOOROVÝM OBLEČENÍM Značka Škoda je v současnosti symbolem pro hledání nápaditých a originálních

Více

ELAN 2011/12 SHUGGA + STRONG SET WWW.ELANSKIS.COM. odní sloupec 5.000 mm Prodyšnost 5.000 g/m2/24 hod. Odvětrávání

ELAN 2011/12 SHUGGA + STRONG SET WWW.ELANSKIS.COM. odní sloupec 5.000 mm Prodyšnost 5.000 g/m2/24 hod. Odvětrávání ELAN zimní oblečení a doplňky 2011/12 WWW.ELANSKIS.COM ELAN PÁNSKÁ KOLEKCE SHUGGA + STRONG SET embrána Sympatex M Všechny švy lepené Odnímatelná kapuce 46-58 PSZM0110 Bunda Shugga PSZM0210 Kalhoty Strong

Více

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu journal Leden 2015 Exkluzivní značky Kvalitní výrobky za nízkou cenu Stylová taška pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Výtisk zdarma. Platí od 31. 12. 2014 do vyčerpání zásob. Moje srdeční záležitost!

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Tričko s dlouhým rukávem, dívčí nebo chlapecké, s motivy, různé vzory a barvy, 2-7 let 249,- 89,- Sada pro malého hasiče: hasičský vůz s délkou cca. 50 cm, dvě figurky a hasičská přilba v sadě Plyšový

Více

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY oceněná KVALITA heluz KOMPLEXNÍ SYSTÉM Nová generace stavebního systému Společnost HELUZ cihlářský průmysl

Více

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz kolekce 2011 Polstrin Design s.r.o. je český značkový výrobce typového i zakázkového čalouněného nábytku. Nabízíme široký sortiment nejen vlastních designových výrobků, ale i atypických výrobků pro hotelové

Více

KATALOG PODZIM/ZIMA 2018 RADOST V KAŽDÉM KROKU

KATALOG PODZIM/ZIMA 2018 RADOST V KAŽDÉM KROKU KATALOG PODZIM/ZIMA 2018 RADOST V KAŽDÉM KROKU Gabor DÁMSKÁ KOLEKCE Vyhlášená něměcká značka obuvi proslulá mnohaletou tradicí spojující eleganci s pohodlím. Vyrábí se v šíři F, G a H po ½ číslech. Na

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Člen MONIER GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost.

Více

Katalog designů vliesových tapet kolekce O P I U M

Katalog designů vliesových tapet kolekce O P I U M Katalog designů vliesových tapet kolekce O P I U M Kolekce Opium byla navržena tak, aby předvedla nové vzrušující nápady módních trendů, proužků a jednobarevných doplňkových tapet, na vysoce kvalitním

Více

NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA JSME S TÍM V POHODĚ

NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA JSME S TÍM V POHODĚ u Ježíšk ý l i M... Y V E L S KY R Á vnitř! NA D jdeš u na NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA & JSME S TÍM V POHODĚ VÁ N O C E 2 0 1 7 969-1661 909-0170 / set 909-0652 1 963-1192 159 Kč 919-0634 / sada 3 ks 909-0695

Více

Užijte si každý den. 1964: vývoj větruodolné konstrukce deštníku 1967: vývoj větruodolné konstrukce deštníku

Užijte si každý den. 1964: vývoj větruodolné konstrukce deštníku 1967: vývoj větruodolné konstrukce deštníku Užijte si každý den Společnost Fulton je v současné době největší výrobce kvalitních deštníků ve Velké Británii. Jsme opravdoví specialisté na deštníky. Tradice a znalosti se dědí z generace na generaci.

Více

Inovace cílené na nové spotřebitele

Inovace cílené na nové spotřebitele Inovace cílené na nové spotřebitele Luboš Kastner 12.4.2012 1 Agenda 1. Trendy pivní kategorie 2. Jak vrátit spotřebitele do provozoven? 2 Současní spotřebitelé Jejich chuťové preference se mění, nejen

Více

Technická specifikace zadávací dokumentace

Technická specifikace zadávací dokumentace Technická specifikace zadávací dokumentace Pracovní oděv pro provoz Oděv uniforma by měla být praktická, odolná a paropropustná. Barvy nesmějí být křiklavé, musí být vyvážené a pokud možno přírodní. Oděv

Více

E-Bulletin č. 4 Finále Mistrovství ČR 2015

E-Bulletin č. 4 Finále Mistrovství ČR 2015 E-Bulletin č. 4 Finále Mistrovství ČR 2015 Oficiální Mistrovství ČR v cheerleadingu Pořadatel: Česká asociace cheerleaders Přinášíme vám finální informace k nadcházejícímu Mistrovství ČR 2015 SLUŽBY SOUTĚŽÍCÍM:

Více

Vintage kolekce. Race kolekce

Vintage kolekce. Race kolekce Obleceni Honda ˇ Výrobce si vyhrazuje právo na změnu specifikací s i bez předchozího ohlášení, pokud to bude nezbytné. Toto se může týkat malých detailů, ale i velkých změn. Veškeré úsilí je však směrováno

Více

M E D I A K I T

M E D I A K I T M E D IA K I T www.zena.cz 2 0 1 9 O PRODUKTU Je lifestylový magazín, který inspiruje, radí a ptá se. Sebevědomá, chytrá kamarádka na síti, která nekritizuje, ale motivuje. Nabízí ženám místo, kde si mohou

Více

ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 NÁKUPY SE STYLISTKOU DIVADLO POKRAČUJE!

ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 NÁKUPY SE STYLISTKOU DIVADLO POKRAČUJE! ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 DIVADLO POKRAČUJE! NÁKUPY SE STYLISTKOU 1. Ladíme podzim 3. 2. 4. 6. 3. 5. 9. 7. 8. 1. New Yorker,Dámská košile proužek, 399,-; 2. GrandOptical, Dámské dioptrické brýle 4 200,-; 3. HM,

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

Dávkovače mýdla a saponátu

Dávkovače mýdla a saponátu novinka Dávkovače mýdla a saponátu Komfort a elegance v každém detailu Spolehlivý dávkovací mechanismus Materiál z nerezavějícího kovu Vhodné i pro tělovou kosmetiku Úspora přípravků Snadné plnění Výhradní

Více

http://www.muzivcesku.cz/italske-zklamani-a-nejlepsi-holandsko

http://www.muzivcesku.cz/italske-zklamani-a-nejlepsi-holandsko Přejato z www.muzivcesku.cz http://www.muzivcesku.cz/italske-zklamani-a-nejlepsi-holandsko Autor Jakub Lohniský, Kategorie Divný svět, Image, Móda 16. 07. 2012 USA Americké oblečení vyvolalo v minulém

Více

Nestárnoucí denim MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015

Nestárnoucí denim MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015 MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015 Jaro je tu a s ním i nové módní trendy v obchodech. Podívejte se s námi na největší must have kousky, které vám v šatníku nesmí chybět. Možná už některé máte, ani o nich nevíte.

Více

Kvalita. není jen na oko. www.sapeli.cz. Pouze do 30. 6. 2014

Kvalita. není jen na oko. www.sapeli.cz. Pouze do 30. 6. 2014 Kvalita není jen na oko. Vysoký standard podložený důkazy Srovnávací testy mechanické odolnosti Atraktivní novinky pro rok 2014 Možnost prodloužení záruky až na 5 let Nový katalog 2014/2015 Pouze do 30.

Více

NOVINKY 299 KČ JMÉNO JAKO OBRÁZEK KOSMETIKA S VŮNÍ OVOCE POLŠTÁŘE S VĚNOVÁNÍM NOVINKA NOVINKA NOVINKA OD 79 KČ MALÁ STŘEDNÍ VELKÁ

NOVINKY 299 KČ JMÉNO JAKO OBRÁZEK KOSMETIKA S VŮNÍ OVOCE POLŠTÁŘE S VĚNOVÁNÍM NOVINKA NOVINKA NOVINKA OD 79 KČ MALÁ STŘEDNÍ VELKÁ NOVINKY JMÉNO JAKO OBRÁZEK POSKLÁDEJ SI SVOJE JMÉNO 3 VELIKOSTI MALÁ OD 79 KČ STŘEDNÍ OD 89 KČ VELKÁ OD 99 KČ KOSMETIKA S VŮNÍ OVOCE PROVOŇTE SVOJI POKOŽKU NOVOU PŘÍRODNÍ KOSMETIKOU VELKÁ ŠKÁLA OVOCNÝCH

Více

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,-

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,- U nás zahájíte školní rok nejlevněji! Nápadité chlapecké triko s veselou liškou, se stahovacími lemy na rukávech, bavlna, Roztomilá dívčí mikina s obrázkem králíčka, s dlouhým rukávem, Stylové manšestrové

Více