Smlouva o budoucí kupní smlouvě uzavřená dle ust a násl. zákon ač. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o budoucí kupní smlouvě uzavřená dle ust. 1785 a násl. zákon ač. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů"

Transkript

1 Smlouva o budoucí kupní smlouvě uzavřená dle ust a násl. zákon ač. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: 1. Mgr. Roman Pešek advokát se sídlem v Olomouci, Šantova 2, insolvenční správce dlužníka Vlastimil Blinka, nar bytem Bystročice, Žerůvky 23, PSČ (dále jen budoucí prodávající nebo insolvenční správce) a 2., nar... bytem.. (dále jen budoucí kupující) tuto smlouvu: I. Usnesením Krajského soudu v Ostravě, pobočka v Olomouci ze dne , č.j. KSOL 10 INS 749/2013-A7, byl zjištěn úpadek u dlužníka Vlastimil Blinka, nar , bytem Bystročice, Žerůvky 23 (dále jen dlužník) a tímtéž usnesením soud povolil řešení úpadu oddlužení. Tímtéž usnesením byl insolvenčním správcem dlužníka ustanoven Mgr. Roman Pešek, advokát se sídlem Šantova 2, Olomouc. Budoucí prodávající prohlašuje, že jako insolvenční správce zapsal do soupisu majetkové podstaty dlužníka mimo jiné nemovitý majetek dlužníka, a to podíl ve výši ½ vzhledem k celku na následujících nemovitostech: - pozemek parcelní číslo St. 24/1, druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří, na pozemku stojí stavba Žerůvky, č.p. 23, rodinný dům, - pozemek parcelní číslo 176/2, druh pozemku zahrada. Shora uvedené nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnickém č. 460 pro katastrální území Žerůvky, obec Bystročice, okres Olomouc, u Katastrálního úřadu pro Olomoucký kraj, katastrální pracoviště Olomouc (dále jen předmět této smlouvy) II. Vzhledem ke skutečnosti, že předmět této smlouvy je předmětem zajištění, když zajištěným věřitelem je společnost Česká spořitelna, a.s., IČ (dále jen zajištěný věřitel), vydal tento zajištěný věřitel insolvenčnímu správci pokyn, jak nakládat s těmito nemovitostmi, když insolvenční správce je dle ust. 293 odst. 1 zákona č. 182/2006 Sb., insolvenční zákon, tímto pokynem vázán.

2 Zajištěný věřitel vydal pokyn ze dne , na základě kterého tento zajištěný věřitel rozhodl, aby zpeněžení předmětu této smlouvy bylo provedeno přímým prodejem, a to formou anglické licitace s postupným snižováním vyvolávací ceny a následnou licitací. Pro případ opakované licitace bude minimální cena snížena o dalších 15% ze znaleckého odhadu (dále jen licitace). Budoucí kupující je osoba, která učiní v rámci licitace týkající se předmětu této smlouvy nejvyšší nabídku. Jako dražebníka zajištěný věřitel navrhl dražební společnost EURODRAŽBY.CZ a.s., IČ , U Pískovny 890/1, Praha 8 (dále jen dražebník). Obvyklá cena předmětu této smlouvy dle znaleckého posudku č /2012 vyhotoveného dne znalcem Ing. Bohuslavem Štenclem je ve výši 1, ,- Kč. Ke zpeněžení předmětu této smlouvy dojde v okamžiku, kdy budoucí kupující uhradí kupní cenu dosaženou licitací, představující nejvyšší nabídku, která byla v rámci licitace provedené dražebníkem týkající se předmětu této smlouvy dosažena (dále jen kupní cena dosažená licitací), a to na účet, určený insolvenčním správcem (dále jen zpeněžení majetkové podstaty). III. Budoucí prodávající a budoucí kupující se zavazují uzavřít kupní smlouvu uvedenou v tomto článku, a to do 30 dnů od doby, kdy bude skončena licitace týkající se předmětu této smlouvy, tj. kdy bude učiněna budoucím kupujícím nejvyšší nabídka. Budoucí kupní smlouva uzavřená mezi budoucím prodávajícím a budoucím kupujícím bude mít následující obsah: I. Usnesením Krajského soudu v Ostravě, pobočka v Olomouci ze dne ze dne , čj. KSOL 10 INS 749/2013-A7, byl zjištěn úpadek u dlužníka Vlastimil Blinka, nar , bytem Bystročice, Žerůvky 23 (dále jen dlužník) a tímtéž usnesením soud povolil řešení úpadu oddlužení. Tímtéž usnesením byl insolvenčním správcem dlužníka ustanoven Mgr. Roman Pešek, advokát se sídlem Šantova 2, Olomouc. II. Prodávající prohlašuje, že jako insolvenční správce zapsal do soupisu majetkové podstaty dlužníka mimo jiné nemovitý majetek dlužníka, a to podíl ve výši ½ vzhledem k celku na následujících nemovitostech: - pozemek parcelní číslo St. 24/1, druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří, na pozemku stojí stavba Žerůvky, č.p. 23, rodinný dům - pozemek parcelní číslo 176/2, druh pozemku zahrada. Shora uvedené nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnickém č. 460 pro katastrální území Žerůvky, obec Bystročice, okres Olomouc, u Katastrálního úřadu pro Olomoucký kraj, katastrální pracoviště Olomouc. Uvedené nemovitosti jsou předmětem této smlouvy (dále jen předmět smlouvy).

3 III. Jelikož předmět této smlouvy zajišťuje pohledávku věřitele Česká spořitelna, a.s., IČ , se sídlem se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ , byl insolvenčnímu správci udělen ve smyslu ust. 293 IZ pokyn tohoto zajištěného věřitele ke zpeněžení předmětu této smlouvy přímým prodejem, a to formou anglické licitace s postupným snižováním vyvolávací ceny a následnou licitací, pro případ opakované licitace bude minimální cena snížena o dalších 15% ze znaleckého odhadu. Jako dražebníka věřitel navrhl dražební společnost EURODRAŽBY.CZ a.s., IČ Insolvenční správce je tímto pokynem vázán. Obvyklá cena dle znaleckého posudku na předmět této smlouvy č /2012 vyhotoveného dne znalcem Ing. Bohuslavem Štenclem je ve výši 1, ,- Kč. Ke zpeněžení majetku k předmětu této smlouvy dojde v okamžiku, kdy kupující uhradí kupní cenu dosaženou licitací, představující nejvyšší nabídku, která byla v rámci licitace provedené dražebníkem týkající se předmětu této smlouvy dosažena (dále jen kupní cena dosažená licitací), a to na účet, určený insolvenčním správcem (dále jen zpeněžení majetkové podstaty). IV. Prodávající na základě této smlouvy prodává a převádí do výlučného vlastnictví kupujícího předmět smlouvy specifikovaný v čl. II. této smlouvy se všemi součástmi a příslušenstvím, právy a povinnostmi za kupní cenu ve výši dosažené licitací. Kupující prohlašuje, že předmět této smlouvy přijímá a kupuje do výlučného vlastnictví a zavazuje se prodávajícímu zaplatit kupní cenu dosaženou licitací. Prodávající se zavazuje předat kupujícímu převáděné nemovitosti nejpozději do 7 pracovních dnů od provedení vkladu vlastnického práva ve prospěch kupujícího do katastru nemovitostí. V. Smluvní strany se dohodly, že kupní cena dosažená licitací bude mezi nimi vypořádána takto: - celá kupní cena dosažena licitací bude kupujícím zaplacena nejpozději do 14 pracovních dnů od podpisu této kupní smlouvy do úschovy správce Mgr. Radima Janouška, advokáta se sídlem Olomouc, Šantova 2, (dále jen advokát), a to bezhotovostně na jeho účet úschov číslo účtu /2700 (variabilní symbol = číslo kupní smlouvy, specifický symbol = RČ kupujícího, zpráva pro příjemce tzv. AV pole = jméno a příjmení kupujícího). Zaplacením celé kupní ceny dosažené licitací na účet úschov advokáta splní kupující svoji povinnost zaplatit prodávajícímu dohodnutou kupní cenu. Část kupní ceny složená na výše uvedeném účtu úschov u advokáta bude na základě podmínek dohodnutých ve smlouvě svěřenecké uzavřené mezi prodávajícím, kupujícím a advokátem z dnešního dne vyplacena prodávajícímu. V případě, že celá kupní cena dosažená licitací nebude řádně a včas, tj. do 14 pracovních dnů od podpisu této kupní smlouvy připsána na účet úschov advokáta, ruší se tato smlouva a zároveň se ruší i smlouva svěřenecká uzavřená mezi prodávajícím, kupujícími a advokátem dnešního dne, neboť smlouva svěřenecká na tuto kupní smlouvu úzce navazuje. Tuto skutečnost stvrzují strany svými podpisy na této smlouvě.

4 VI. Prodávající prohlašuje, že na převáděných nemovitostech neváznou ke dni podpisu této smlouvy žádná právní omezení převodu nemovitostí, zástavní práva, věcná břemena, jiné dluhy či jiné právní povinnosti a omezení, a to ani takové, které by nebyly zřejmé z příslušného výpisu z katastru nemovitostí, vyjma: - zástavních práv, věcných břemen a dalších omezení, které jsou zřejmé z aktuálního výpisu z katastru nemovitostí. Kupující prohlašuje, že je mu tento právní stav převáděných nemovitostí znám. Tyto skutečnosti stvrzují obě smluvní strany svými podpisy na této smlouvě. Kupující prohlašuje, že je mu současný fyzický stav předmětu koupě dobře znám, že měl před podpisem této smlouvy dostatek času seznámit se prohlídkou na místě samém se stavem převáděných nemovitostí a že tyto nemovitosti v tomto stavu, v jakém se nacházejí ke dni podpisu této smlouvy, kupuje a bez výhrad přijímají do svého výlučného vlastnictví, což stvrzuje svým podpisem na této smlouvě. Tato smlouva slouží zároveň jako potvrzení insolvenčního správce dle ust. 300 IZ, poslední věta o tom, že zpeněžením majetku zanikají následující věcná práva: - zástavní právo smluvní pro pohledávku s příslušenstvím ve výši 1, ,- Kč a pro budoucí pohledávky vzniklé do do výše 1, ,- Kč pro zástavního věřitele Česká spořitelna, a.s., do KN vloženo pod č.j. V-5335/ VII. V souladu s ust. 285 odst. 1 zákona číslo 182/2006 Sb., insolvenční zákona (dále jako IZ) zanikne zpeněžením majetkové podstaty v rozsahu, v němž se týkají zpeněženého majetku, účinky nařízení výkonu rozhodnutí nebo exekuce, účinky doručení vyrozumění o zahájení exekuce a účinky vydaných exekučních příkazů. Ostatní závady váznoucí na zpeněžovaném majetku, včetně neuplatněných předkupních práv podle ust. 284 odst. 3 a 4 a včetně závad zapsaných ve veřejném seznamu, zanikají, není-li dále v IZ stanoveno jinak. V souladu s ust. 285 odst. 4 IZ zpeněžením majetkové podstaty v rozsahu, v němž se týkají zpeněženého majetku, nezanikají služebnosti a reálná břemena, s výjimkou těch, které jsou v insolvenčním řízení neúčinné. Byla-li zpeněžena nemovitost, kterou dlužník používá k bydlení své rodiny, anebo byt ve vlastnictví dlužníka, je dlužník povinen je vyklidit. Neučiní-li tak dobrovolně, může se kupující domáhat vyklizení žalobou u soudu; nejde o incidenční spor. Při takovém vyklizení přísluší dlužníku stejná bytová náhrada jako při výpovědi nájmu bytu dané nájemci pro hrubé porušení povinností vyplývajících z nájmu bytu. Podle ust. 284 odst. 2 IZ je insolvenční správce při zpeněžování majetkové podstaty vázán zákonnými předkupními právy, smluvními předkupními právy insolvenční správce vázán není. Podle ust. 284 odst. 3 IZ je insolvenční správce při zpeněžování majetkové podstaty vázán zákonným předkupní právem nájemce bytu, kterým je fyzická osoba, k jednotce zahrnuté do majetkové podstaty při jejím prvním převodu podle ust občanského zákoníku. Podle ust. 284 odst. 4 IZ je insolvenční správce při zpeněžování majetkové podstaty vázán povinností nabídnout převod jednotky zahrnuté do majetkové podstaty oprávněným osobám v souladu

5 s ust občanského zákoníku. Insolvenční správce je dále vázán zákonným předkupním právem tvořeným právy nájemců podle zákona o vlastnictví bytů. VIII. Na kupujícího přejde povolením vkladu do katastru nemovitostí vlastnické právo k předmětu této smlouvy. V případě, že příslušný katastrální úřad v řízení o povolení vkladu vlastnického práva na základě této smlouvy vyzve účastníky k opravě či doplnění návrhu na vklad, smluvní strany se zavazují poskytnout si navzájem součinnost potřebnou k odstranění případných vad či nedostatků podaného návrhu tak, aby byl vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí povolen. V případě, že návrh na vklad vlastnického práva podle této kupní smlouvy do katastru nemovitostí bude pravomocně zamítnut, smluvní strany se zavazují do 14 dnů od právní moci rozhodnutí uzavřít novou kupní smlouvu za stejných podmínek, jako jsou dohodnuty v této smlouvě a upravenou tak, aby byl vklad vlastnického práva povolen. IX. Smluvní strany se v souladu s ust. 1 zákona č. 340/2013 Sb., o dani z nabytí nemovitých věcí, dohodly, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je kupující. Základem pro výpočet daně je v souladu s ust. 11 odst. 1 písm. d) zákona o dani z nabytí nemovitých věcí zvláštní cena, kterou je dle ust. 19 písm. a) cena dosažená prodejem nemovité věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení. Kupující tak bere na vědomí, že je povinen do konce 3. měsíce následujícího po měsíci, v němž byl zapsán vklad práva do katastru nemovitostí, podat místně příslušnému finančnímu úřadu daňové přiznání k dani z převodu nemovitosti a současně daň v téže lhůtě řádně zaplatit. Smluvní strany se dohodly, že příslušný správní poplatek za podání návrhu na vklad vlastnického práva k předmětu této smlouvy ve výši stanovené právním předpisem uhradí kupující. X. Tato smlouva je vyhotovena ve 3 vyhotoveních, kdy prodávající obdrží jedno vyhotovení, jedno vyhotovení s ověřenými podpisy účastníků smlouvy obdrží kupující a jedno vyhotovení s ověřenými podpisy účastníků smlouvy bude přílohou k návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí Smlouvu lze měnit a doplňovat pouze písemnými dodatky, odsouhlasenými oběma smluvními stranami. Po přečtení této smlouvy obě strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely na základě své pravé a svobodné vůle, určitě, vážně a srozumitelně, že tato smlouva nebyla uzavřena v tísni za nápadně nevýhodných podmínek a na důkaz toho připojují své podpisy. IV. Tato smlouva je vyhotovena ve 2 vyhotoveních, kdy budoucí prodávající obdrží jedno vyhotovení a jedno vyhotovení obdrží budoucí kupující

6 Smlouvu lze měnit a doplňovat pouze písemnými dodatky, odsouhlasenými oběma smluvními stranami. Po přečtení této smlouvy obě strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely na základě své pravé a svobodné vůle, určitě, vážně a srozumitelně, že tato smlouva nebyla uzavřena v tísni za nápadně nevýhodných podmínek a na důkaz toho připojují své podpisy. V Olomouci dne. budoucí prodávající budoucí kupující

7 Smlouva svěřenecká uzavřená dle 1746 odst. 2, zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne, měsíce a roku, uzavřely smluvní strany: 1. Mgr. Roman Pešek advokát se sídlem v Olomouci, Šantova 2, insolvenční správce dlužníka Vlastimil Blinka, nar bytem Bystročice, Žerůvky 23, PSČ (dále jen prodávající nebo insolvenční správce) a (dále jen kupující nebo složitel) a 3. Mgr. Radim Janoušek, advokát IČ se sídlem Olomouc, Šantova 2, PSČ (dále jen správce), tuto smlouvu: I. Vzhledem ke způsobu vypořádání kupní ceny ve výši dosažené licitací, jak je mezi prodávajícím a kupujícím dohodnuto v kupní smlouvě uzavřené mezi nimi dnešního (dále jen Smlouva), kdy - způsob zaplacení celé kupní ceny dosažené licitací je prováděn prostřednictvím úschovy u správce, - a dále kupní smlouva a příslušný návrh na vklad vlastnického práva jsou rovněž v úschově u správce, byl smluvními stranami dohodnut následující postup.

8 II. Celá kupní cena dosažená licitací bude kupujícím zaplacena do úschovy správce do data uvedeného ve Smlouvě, a to na jeho účet úschov číslo /2700 (variabilní symbol číslo kupní smlouvy, specifický symbol = RČ kupujícího, zpráva pro příjemce tzv. AV pole = uvést jméno, příjmení kupujícího). Správce dále přijímá od prodávajícího a kupujícího do úschovy jeden stejnopis Smlouvy určené pro podání návrhu na vklad vlastnického práva do příslušného katastru nemovitostí a 2 stejnopisy příslušného návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí dle uvedené Smlouvy. III. Správce se zavazuje podat návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí spolu se Smlouvou příslušnému katastrálnímu úřadu, a to nejpozději do 5 pracovních dnů poté, - co mu bude na účet úschov připsána celá kupní cena dosažená licitací. IV. 1) Částku složenou v úschově ve výši ceny dosažené licitací vyplatí správce prodávajícímu na účet č /0800 pod VS = číslo kupní smlouvy, a to nejpozději do 5 pracovních dnů poté, - co mu bude doložena některou ze smluvních stran skutečnost, že byl dle Smlouvy proveden vklad vlastnického práva ve prospěch kupujícího do katastru nemovitostí. V. V případě, že prodávající zvolí jakoukoliv jinou formu výplaty, než bezhotovostně z účtu správce, je výplata peněz z úschovy vázána na povinnost prodávajícího zaplatit správci paušální náhradu nákladů ve výši 1.000,- Kč plus DPH za jednu platbu. Prodávající také bere na vědomí, že lhůta 5 pracovních dnů se v tomto případě může prodloužit o lhůtu nezbytnou pro nahlášení výběru v hotovosti či jinou operaci, jak jsou stanoveny bankou. Výplata z úschovy v hotovosti je však omezena ekvivalentem částky ,-. Případný úrokový výnos z částky složené v úschově je odměnou správce. Smluvní strany se výslovně dohodly, že složitel není oprávněn požadovat vrácení částky složené do úschovy, vyjma případu, kdy se na tom prodávající a kupující písemně dohodnou a tuto dohodu s ověřenými podpisy předloží správci. VI. Tato smlouva se ruší v případě, že celá kupní cena ve výši dosažené licitací nebude do data uvedeného ve Smlouvě, případně v dodatcích uzavřených k této Smlouvě, připsány na výše uvedený účet úschov správce řádně a včas. V případě, že dojde ke zrušení této smlouvy, zavazuje se správce vrátit všechny složené prostředky na úhradu celé kupní ceny dle Kupní smlouvy, a to na účty, ze kterých byly poukázány. Tuto skutečnosti stvrzují smluvní strany svými podpisy na této smlouvě.

9 VII. Tato smlouva je vyhotovena ve 3 vyhotoveních, kdy každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. Smlouvu lze měnit a doplňovat pouze písemnými dodatky, odsouhlasenými všemi třemi smluvními stranami. Po přečtení této smlouvy strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely na základě své pravé a svobodné vůle, určitě, vážně a srozumitelně, že tato smlouva nebyla uzavřena v tísni za nápadně nevýhodných podmínek a na dùkaz toho připojují své podpisy. V Olomouci dne.. prodávající kupující/složitelé správce

10 PROHLÁŠENÍ O PRAVOSTI PODPISU NA LISTINĚ SEPSANÉ ADVOKÁTEM Běžné číslo knihy o prohlášeních o pravosti podpisu / /2014/V Já, níže podepsaný Mgr. Radim Janoušek, advokát se sídlem v Olomouci, Šantova 2, zapsaný v seznamu advokátů vedeném Českou advokátní komorou pod ev. č , prohlašuji, že tuto listinu, kterou jsem sám sepsal, přede mnou vlastnoručně ve 2 vyhotoveních podepsali: 432. Mgr. Roman Pešek, nar , bytem Olomouc, Václava III. 109/10, PSČ , jehož totožnost jsem zjistil z občanského průkazu č V Olomouci dne Mgr. Radim Janoušek advokát

11 PLNÁ MOC My, níže podepsaní Mgr. Roman Pešek, nar , bytem Olomouc, Václava III. 109/10, PSČ XXXXX, nar. XXXX, bytem XXXXX, PSČ XXX (dále jen zmocnitelé) zplnomocňujeme advokáta Mgr. Radima JANOUŠKA, zapsaného v seznamu advokátů České advokátní komory pod č. 8721, se sídlem v Olomouci, Šantova 2, (dále jen zmocněnec) aby nás zastupoval v řízení o povolení vkladu vlastnického práva dle smlouvy XXXX o převodu nemovitostí z dnešního dne před Katastrálním úřadem pro Olomoucký kraj, katastrální pracoviště Olomouc, a to vykonával veškeré úkony, přijímal doručované písemnosti, podával návrhy a žádosti, podával opravné prostředky nebo námitky a vzdával se jich, plnění z nároků přijímal a potvrzoval. Bereme na vědomí, že zmocněný advokát je oprávněn si ustanovit za sebe zástupce, a pokud jich ustanoví více, souhlasíme, aby každý z nich jednal samostatně. V Olomouci dne. podpisy zmocnitelů Zmocnění přijímám: podpis zmocněnce

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: 2. xxxx, nar. xxxx bytem xxxx, xxxx (dále jen kupující) tuto smlouvu:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: 2. xxxx, nar. xxxx bytem xxxx, xxxx (dále jen kupující) tuto smlouvu: Kupní smlouva č. 10xx/201x uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů za použití ust. 289 zákona č. 182/2006 Sb., insolvenčního zákona Níže uvedeného

Více

KUPNÍ SMLOUVA. o koupi a prodeji nemovitostí

KUPNÍ SMLOUVA. o koupi a prodeji nemovitostí KUPNÍ SMLOUVA o koupi a prodeji nemovitostí uzavřená podle příslušných ustanovení zákona č 89/2012 Sb, občanského zákoníku, v platném znění, mezi níže uvedenými účastníky: I JUDr Ing Pavel Fabian, IČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti Dnešního dne: 1. Burián & Penka, insolvence, v.o.s. IČ: 29352037 se sídlem Středova 94/1, 602 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Mgr. Marek Vlk se sídlem Č. Drahlovského 871/17, 750 02 Přerov insolvenční správce dlužníka OPERA Bohemia s.r.o., IČ 277 72 829 se sídlem Přerov - Přerov VII

Více

(dále jen kupující ) takto:

(dále jen kupující ) takto: Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl.) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smluvní strany Mgr. Roman Pešek, insolvenční správce se sídlem Šantova 719/2, 779 00 Olomouc dále jen budoucí prodávající a.,r.č./ IČ, bytem/místem podnikání.,

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s., IČ 284 90 738 se sídlem: Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00 zastoupena: Mgr. Adamem Sigmundem, advokátem trvale bytem Lodecká 1206/2,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA AUKČNÍ VYHLÁŠKA 3009201401 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Datum a čas zahájení

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení Mgr. Bohdana Šocová insolvenční správce Sídlo správce: Kateřinská 107/5, 779 00 Olomouc datová schránka: b7yyfne tel./fax: 585 205 508 e-mail: office@e-advokati.com KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Příloha smlouvy č.3: Návrh kupní smlouvy Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kterou uzavřeli v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb.,

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví nemovitých věcí prodejem věci mimo dražbu v rámci insolvenčního řízení Mgr. Bohdana Šocová insolvenční správce Sídlo správce: Kateřinská 107/5, 779 00 Olomouc datová schránka: b7yyfne tel./fax: 585 205 508 e-mail: office@e-advokati.com KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Prudilová Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční

Více

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka...

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka... Smluvní strany: Mgr. Tomáš Kaplan, insolvenční správce dlužníka Aventic International a.s. IČ: 27137112 Se sídlem: Praha 1 Nové Město, Truhlářská 1519/25, PSČ 110 00 společnost zapsaná do obchodního rejstříku

Více

I. Preambule. Javorník, a zároveň byla Mgr. Pavlína Jašková ustanovena do funkce insolvenčního správce, výše

I. Preambule. Javorník, a zároveň byla Mgr. Pavlína Jašková ustanovena do funkce insolvenčního správce, výše Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

Kupní smlouva. (dále jen Smlouva ), kterou mezi sebou uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku. (společně dále jen jako Smluvní strany ) takto:

Kupní smlouva. (dále jen Smlouva ), kterou mezi sebou uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku. (společně dále jen jako Smluvní strany ) takto: V souladu s ust. 588 a následujících zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) je sepsána následující Kupní smlouva (dále jen Smlouva ), kterou

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. David Gregor, se sídlem: Rašínova 2, 602 00 Brno, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSBR 32 INS 28242/2012-A-14 ze dne 09.04.2013 insolvenčním správcem

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. Daniel Tomíček, se sídlem: Jurečkova 643/20, 702 00 Ostrava-město, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSOS 13 INS 3044/2012-A-5 ze dne 07.03.2012, insolvenčním

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouvu (smlouvu o prodeji mimo dražbu) Článek I. Osvědčení způsobilosti prodávajícího zpeněžit předmět koupě

Kupní smlouvu (smlouvu o prodeji mimo dražbu) Článek I. Osvědčení způsobilosti prodávajícího zpeněžit předmět koupě xxxxxxxxxxxxxxx (dále jen kupující ) n a s t r a n ě j e d n é Mgr. Emil Fischer, MBA, se sídlem Podolská 90/5, 147 00 Praha 4 insolvenční správce společnosti VV Pet s.r.o., se sídlem Libáň, Cukrovar 53,

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Ing. Gabriela Burzová, sídlem Veleslavínská 39/48, 162 00 Praha 6, IČ: 70339791, ustanovená pravomocným Usnesením č.j. KSPH 70 INS 9790/2014-A-21, ze dne 06.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka. (Prodávající) (Kupujícím)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka. (Prodávající) (Kupujícím) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka (Prodávající) a. (Kupujícím) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek, se sídlem Praha 1, Kaprova

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční správkyně

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

., IČ.., se sídlem.. zaps. v OR vedeném.. soudem v, oddíl.., vložka., zastoupená

., IČ.., se sídlem.. zaps. v OR vedeném.. soudem v, oddíl.., vložka., zastoupená Příloha smlouvy č.3: Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Prudilová Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., IČ 255 89 644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

SMLOUVA KUPNÍ o převodu věci nemovité

SMLOUVA KUPNÍ o převodu věci nemovité SMLOUVA KUPNÍ o převodu věci nemovité Smlouva garáže 948/01/2017 Níže uvedení účastníci: 1. jako prodávající Obec Bražec se sídlem Bražec 37, 364 71 Bražec IČ: 04498682 zastoupena starostkou Marií Ambrosovou

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

VZOR SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÝCH VĚCÍ

VZOR SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÝCH VĚCÍ SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÝCH VĚCÍ uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi Insolvenční správci, v.o.s IČ 22800085, se sídlem Praha 6, Na Mičánce

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech JUDr. Zdeňka Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Příloha E- vyhlášky č.2 Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých a movitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých a movitých věcí Příloha č. 3 Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých a movitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl.) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1112201402

AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1112201402 AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1112201402 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Aukcí se rozumí

Více

I. Preambule. 1.3 Dne zahrnul prodávající do soupisu majetkové podstaty následující soubor nemovitostí:

I. Preambule. 1.3 Dne zahrnul prodávající do soupisu majetkové podstaty následující soubor nemovitostí: Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci Mgr. Karolína Černá, IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně druhé

Více

., IČ.., se sídlem.. zaps. v OR vedeném.. soudem v, oddíl.., vložka., zastoupená. I. Preambule

., IČ.., se sídlem.. zaps. v OR vedeném.. soudem v, oddíl.., vložka., zastoupená. I. Preambule Kupní smlouva o prodeji nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění změn a

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (Mgr. Cihelková a Mgr. Ubr společně dále též jako Prodávající )

KUPNÍ SMLOUVA. (Mgr. Cihelková a Mgr. Ubr společně dále též jako Prodávající ) KUPNÍ SMLOUVA Mgr. Monika Cihelková, se sídlem: Praha 1, Lazarská 5, PSČ 110 00 insolvenční správce insolvenčního dlužníka GRG Holding s.r.o., IČO 270 71 987 se sídlem Praha 6 - Veleslavín, Křenova 438/7,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: ZENERGO Moravia s.r.o. Sídlo: Štěpánská

Více

Kupní smlouva. mezi. I. Preambule

Kupní smlouva. mezi. I. Preambule Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také OZ ), ve znění pozdějších změn, mezi Mgr. Miroslav Sládek,

Více

Smlouva o převodu nemovitých věcí

Smlouva o převodu nemovitých věcí Mgr. Ivana Rychnovská, LL.M. - insolvenční správce insolvence@forteslegal.cz / DS: 58ukpbv Dobrovského 824/50, 612 00 Brno / tel.: 777 713 101 Italská 834/34, 120 00 Praha / tel.: 777 713 366 Studentská

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano (Prodávající) a (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan

Více

SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI

SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI Smluvní strany: Pan/í., r.č.., trvale bytem... dále oba jen jako Prodávající na straně jedné a Pan/í., r.č.., trvale bytem... dále jen jako Kupující na straně druhé, uzavírají

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí GERENTEA v.o.s., prodávající kupujícím: kupující Preambule

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí GERENTEA v.o.s., prodávající kupujícím: kupující Preambule Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA 0809201501

AUKČNÍ VYHLÁŠKA 0809201501 AUKČNÍ VYHLÁŠKA 0809201501 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Aukce se řídí přiměřeně

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smluvní strany LEASING-STAR spol. s r. o. Teplice, IČ: 41324536, se sídlem Praha 1, Nové Město, Krakovská 1346/15, PSČ 110 00, poštovní adresa provozovny: LEASING

Více

., IČ.., se sídlem.. zaps. v OR vedeném.. soudem v, oddíl.., vložka., zastoupená. I. Preambule

., IČ.., se sídlem.. zaps. v OR vedeném.. soudem v, oddíl.., vložka., zastoupená. I. Preambule Kupní smlouva o prodeji nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění změn a

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP009XH6Z* KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800

Více

podle 1785 a násl. a 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále v textu také jen občanský zákoník )

podle 1785 a násl. a 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále v textu také jen občanský zákoník ) SMLOUVA O UZAVŘENÍ SMLOUVY BUDOUCÍ KUPNÍ podle 1785 a násl. a 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále v textu také jen občanský zákoník ) Smluvní strany Budoucí prodávající: a JUDr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: Sídlo: Doručovací adresa: IČ/DIČ: Obchodní rejstřík:

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovité věci

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovité věci Smlouva o budoucí smlouvě kupní nemovitá věc dle ust. 1785 a násl. občanského zákoníku 1. Obec Halenkovice, IČO: 00283932, se sídlem Halenkovice 763 63, zast. starostou panem Jaromírem Blažkem, jako budoucí

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Kupní smlouva. Shora uvedení účastníci uzavřeli dnešního dne dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto kupní smlouvu:

Kupní smlouva. Shora uvedení účastníci uzavřeli dnešního dne dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto kupní smlouvu: Kupní smlouva Prodávající:., Kupující:., Shora uvedení účastníci uzavřeli dnešního dne dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto kupní smlouvu: I. Prodávající prohlašuje, že v jeho vlastnictví

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech Zrůstek a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Ktrou uzavřely v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující. Kupní smlouvu (dále jen smlouva nebo tato smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující. Kupní smlouvu (dále jen smlouva nebo tato smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA Ing. Soňa Aubrechtová se sídlem: Most, Bělehradská 3347/7, PSČ 434 01 provozovna: Praha 10, Révová 3242/3, PSČ: 100 00 insolvenční správce dlužníka Martin Štěpánek dat. nar.: 19.12.1962 bytem:

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi nemovité věci Mgr. Veronika Endryášová, IČ 055 02 667, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční správkyně

Více

Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník

Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník Ing. Jana Edelmannová, IČ : 66077532, se sídlem Drahůnská 327/26, 417 02 Dubí - Bystřice, insolvenční správkyně

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: bude doplněno Sídlo: Štěpánská 539/9, Nové Město, 120

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV, se sídlem Šeříková, 1/616, 150 85 Praha 5, IČ: 48133990, DIČ: CZ481339, číslo účtu: 3113-85508881/0710,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl.) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník ) Prodávající: a I. Smluvní strany JUDr. Patrik Graňák se sídlem

Více

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo Účastník VŘ: Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo:.. r.č. / IČ:.. Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/2008 6. kolo 1. Účastník výběrového řízení (dále jen VŘ ) prohlašuje, že je

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

Kupní smlouva. kupní smlouvu:

Kupní smlouva. kupní smlouvu: Záveská a spol. v.o.s. IČ: 26 46 85 14 pověřený insolvenční správce a správce konkurzní podstaty JUDr. Hana Záveská, advokátka společník: Bc.Martin Záveský Kancelář Praha 5- Smíchov : Kancelář Mladá Boleslav:

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Ing. Jana Jelínková, se sídlem Veselí nad Moravou, Zámecká 6, PSČ 698 01, ustanovená pravomocným Usnesením č.j. KSBR 31 INS 16139/2014 A-10, ze dne 07.07.2014

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi nemovitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1510201502 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Aukce se řídí přiměřeně

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Smlouva o smlouvě budoucí kupní

Smlouva o smlouvě budoucí kupní Tato smlouva byla připravena advokáty z webu dostupnyadvokat.cz. Jedná se o obecný vzor a slouží pouze k informativním účelům. Každý právní případ je jedinečný, nedoporučujeme využívat tuto smlouvu bez

Více

KUPNÍ SMLOUVA. kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné

KUPNÍ SMLOUVA. kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné KUPNÍ SMLOUVA kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné KOVOHUTĚ HOLDING DT, a.s. se sídlem: Čelákovice, Křižíkova 270, PSČ: 250 88 IČ: 46357033

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Příloha č. 1 podmínek VŘ: Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl.) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více