Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi."

Transkript

1 č. 10/2005 Profesní vzdělávání Meteor Vážení zákazníci, jak jsme Vás již v minulém vydání Meteor novin informovali, připravili jsme pro Vás celou řadu profesních školení. Veškeré info ke školením na diagnostiku naleznete na straně 3, ke školení LUK na straně 4. V případě zájmu zúčastnit se našeho technického školení LUK spojkové komponenty, zašlete prosím Váš požadavek na marketing@meteor.cz, kontaktní osoba paní Zuzana Vokatá, oddělení marketingu V případě zájmu zúčastnit se technických nebo diagnostických školení, zašlete prosím Váš požadavek na skoleni@meteor.cz, kontaktní osoba paní Marcela Rezazgui. Prosíme Vás o zaslání následujících informací: Jméno a číslo zákazníka Kontaktní osoba Telefon Místo a datum školení Jména osob Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi. OBSAH Profesní vzdûlávání Meteor str. 1 Automobilová diagnostika str. 2 Seznam školení diagnostika str. 3 LuK - orientace v katalogu, kolení str. 4 Normy pro motorové oleje str. 5 Philips Ïárovky str. 6-7 Řemeny Dayco str. 8 Info katalogy str. 9 Speciální akce str Partnerská síť str Speciální akce strana 7,10,11

2 D IAGNOSTIKA Automobilová diagnostika - úvod Technický obor automobilová diagnostika vznikl z důvodu správného chodu automobilu v rámci seřizování, měření a dalších vyhledávání závad na automobilech. Je to obor, jenž se do hloubky zabývá problematikou správné identifikace a následného odstranění závad na vozidlech, popř. seřízení vozidla na požadované parametry. Diagnostika není pouhé napíchnutí se na počítač, jak se spousta lidí mylně domnívá. Je to ucelený komplex všech operací, jenž vedou k úspěšnému odhalení závad a následnému uvedení komponentu do technického stavu daného výrobcem automobilu. Díl je seřízen tak, aby sloužil svému účelu a nezatěžoval neúměrně další části automobilu např. motor nebo aby neznečišťoval ovzduší. Jedná se jak o klasická mechanická měření pomocí velmi přesných mechanických měřidel (posuvná měřidla, dutinoměry, úchylkoměry, hloubkoměry, mechanická měření a nastavení částí motoru, kontrola spalovacích prostor, prostoru válců, pístů), ale i základní kontrola a proměření prvků karoserie apod. Dále můžeme měřit také zvukové či světelné charakteristiky pomocí zvukově velmi citlivých mikrofonů. 2. Používají se i geometrická měřidla pro kontrolní nastavení a postavení jednotlivých náprav apod., např. pro měření geometrie a správného nastavení světelných soustav, multimetrická měření všech fyzikálních veličin, měření osciloskopem, motortesterem, měření všech výkonových charakteristik spalovacích motorů na válcových výkonových zkušebnách motorů, analyzátory výfukových plynů, opacimetry v rámci emisní analýzy spalování a v neposlední řadě také i testery elektronických systémů motorových vozidel. Dále musíme zahrnout do měření a diagnostiky automobilů také díly podvozku (brzdové válcové zkušebny, geometrie podvozků, měření rámů a karoserie, vyvažování kol apod.). Karoserie má svoji specifickou diagnostiku a to např. proměření karoserie po havárii, kontrola vrstev laků apod. Měřící a diagnostická technika je rozčleněna do několika různých dělení, odvětví a struktur. Viktor Hetcl Pokračování v dalším vydání Meteor novin.

3 P ROFESNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Seznam školení diagnostika 1. Moderní automobilová diagnostika a servis Jak moc je diagnostika pro moderní servis důležitá? Školitel: Viktor Hetcl, DiS. Školení pro osob Délka školení: 1 den Cena: 400,- bez DPH (včetně občerstvení + oběda) Místo a datum: Praha , Uničov Sériová diagnostika Komunikace s řídícími jednotkami vozidla v teorii a praxi. Školitel: Viktor Hetcl, DiS. Školení pro osob Délka školení: 1 den Cena: 1.900,- bez DPH (včetně občerstvení + oběda) Místo a datum: Praha , Uničov Složité emisní systémy OBD, OBD II. a EOBD Konstrukce, diagnostika a použití v praxi. Školitel: Viktor Hetcl, DiS. Školení pro osob Délka školení: 1 den Cena: 1.900,- bez DPH (včetně občerstvení + oběda) Místo a datum: Praha , Uničov Speciální školení na značky ŠKODA Nejčastěji se vyskytující závady. Školitel: Viktor Hetcl, DiS. Školení pro osob Délka školení: 1 den Cena: 1.900,- bez DPH (včetně občerstvení + oběda) Místo a datum: Praha , Uničov Paralelní měření fyzikálních veličin Využití moderních osciloskopů v autodiagnostice. Školitel: Viktor Hetcl, DiS. Školení pro osob Délka školení: 2 dny Cena: 3.800,- bez DPH (včetně občerstvení + oběda) Místo a datum: Praha Uničov Bližší informace naleznete na stránkách nebo u svého prodejce Meteor. Na shledanou při odborných školeních se těší školící tým Meteor. Kontakt: skoleni@meteor.cz, Marcela Rezazgui, tel.: Všichni posluchači obdrží výukové materiály týkající se daného tématu a certifikát o absolvování školení. Všechna školení budou probíhat s pomocí nejmodernější diagnostické techniky Bosch a Atal. V ceně je zahrnuto občerstvení a oběd. Ubytování je možné zajistit na požádání. 3.

4 N AŠE VÝROBKY Originální spojkové komponenty Orientace v katalogu Model Rok výroby Číslo RepSetu Obsah RepSetu Drážky Výrobce vozu Popis auta Informace specifické pouze pro tento typ vozu Objednávací kód Průměr (údaj 2 + 3) Servisní díl Vážení zákazníci, na měsíc říjen jsme pro vás připravili následující školení: LUK spojkové komponenty 1 = Přítlačný talíř 2 = Dvoulamelová spojka 3 = Spojková lamela 4 = Servisní díl 5 = Ložisko 6 = RepSet Průměr spojky Příklady: 18 = 180 mm 20 = 200 mm Plzeň Praha Hradec Králové Třebíč Brno Ostrava Logistické číslo (údaj 4-7) Varianta provedení (údaj 8+9) Info, jak se přihlásit na školení, naleznete na straně 1. Repset komplet Přítlačný talíř Spojková lamela Dvouhmotový setrvačník Ložisko Pilotní ložisko Pouzdro Spojkový válec Převodovka Spojková trubka Spojková hadice Motor Hydraulické ložisko Ventil 4.

5 N AŠE VÝROBKY Přehled platných norem koncernu VW pro motorové oleje Jednotlivé specifikace: Produkt Mobil: oleje pro benzínové + atmosférické naftové motory Mobil - všechny oleje lehkoběžné oleje pro benzínové + atmosférické naftové motory Mobil - všechny oleje oleje pro naftové přeplňované i nepřeplňované motory Mobil - všechny oleje oleje pro benzínové motory s vyšší kvalitou a stabilitou Originální motorové oleje norma motorových olejů pro naftové motory TDI se systémem čerpadlo-tryska, s pevným intervalem výměny norma motorových olejů pro benzínové motory Audi TT / 165 kw/ a S 3 / 154 kw / norma olejů pro naftové motory TDI s jedním čerpadlem s prodlouženým intervalem výměny (až km) norma motorových olejů pro benzínové motory s prodlouženým proběhem (až km) norma motorových olejů pro naftové motory TDI se systémem čerpadlo-tryska pro prodloužený servisní interval Mobil 1 0W-40, Synt S 5W-40 Mobil 1 ESP 5W-30 Mobil Synt S special V 5W-40 Mobil 1 0W-40 Mobil 1 ESP 5W-30 Mobil 1 ESP 5W-30 Mobil 1 ESP 5W-30 Mobil SHC Formula LD 0W-30 Mobil 1 ESP 5W-30 NEJNOVĚJŠÍ SPECIFIKACE VW - AUDI - ŠKODA - SEAT nově schválená norma pro všechny benzínové motory nově schválená norma pro všechny naftové motory* odpovídající olej pro uvedené nové normy je Mobil 1 ESP 5W30 kromě motorů R5 a V10 TDi čerpadlo-tryska s nebo bez prodloužené výměny je nutné použít olej Mobil SHC Formula LD 0W30 odpovídající normě VW (motory R5 a V10 jsou osazovány pouze do VW Touareg ) kromě motorů čerpadlo - tryska, 3 a 4 válců, bez prodloužené výměny je nutné použít olej Mobil Synt S speciál V 5W40 podle normy VW Mobil 1 ESP 5W30 je speciálně vyvinutý nový nízkopopelnatý motorový olej pro nejen prodloužené servisní intervaly splňující a překračující specifikace a povolení: ACEA A3/B3/B4/C3/C2, API SL/SM/CF, VW /507.00, MB a BMW LL04. Nové normy VW / platné pro všechny koncernové značky tj. VW, Audi, Škoda a Seat nahrazují původní VW / / / pro prodloužené servisní intervaly ve všech případech vyjma dvou speciálních PD motorů R5 a V10 používaných v modelu Touareg, kde je nutno nadále používat olej s normou Mobil SHC LD 0W30. Zároveň potvrzujeme plnou mísitelnost nového oleje Mobil 1 ESP 5W30 s dříve používanými oleji LD 0W30. 5.

6 N AŠE VÝROBKY Originální automobilové žárovky Více světla pro bezpečný návrat V současnosti dodává PHILIPS osvětlovací techniku pro výrobu významných automobilových společností: BMW, Audi, Volkswagen, Opel, Renault, Volvo, Seat, Daimler Chrysler, Alfa Romeo, Citroen, Ford, Peugeot, Saab, Škoda PREMIUM Sortiment žárovek se zvýšenou svítivostí o 30% oproti standardním žárovkám Držitel ocenění za nejlepší poměr cena/kvalita za rok 2001 Splňuje všechny specifikace prvovýroby Křemíkové sklo s lomem UV záření LONGER LIFE Žárovky s modifikovaným vláknem a plynovou náplní umožňující životnost cca 1000 hodin, tedy dvojnásobnou než u standardních žárovek Vhodné pro automobily s trvale zapnutými světly nebo pro automobily překonávající dlouhé vzdálenosti s následnou častější výměnou žárovek BLUE VISION Originální volba v oblasti použití modrých halogenových žárovek Poskytuje bělejší světlo (podobné xenonovému) Dosahuje lepšího odrazu od dopravního značení Vydrží 3-krát více než konkurenční modré žárovky na trhu K dispozici i pro obrysová světla VISION PLUS Zvyšující bezpečnost silniční dopravy o 50% lepším osvětlením vozovky a to při poloviční spotřebě energie Poskytují dopad o polovinu většího množství světla na vozovku než klasické žárovky Umožňují prodloužení světelného kužele až o 20 metrů Zlepšení odrazu světla od dopravního značení XENONOVÉ VÝBOJKY Více než dvojnásobek světla než konvenční halogenové žárovky jediné svého druhu na trhu Jasné bílé světlo umožňuje lepší zaostření zraku řidiče Lepší odraz světla od dopravního značení Nižší spotřeba energie Životnost se při normálním použití rovná životnosti automobilu v rámci evropských průměrů NOVINKA! NIGHTGUIDE BEZPEČNOSTNÍ TECHNOLOGIE 3-v-1 PRO AUTOMOBILOVÉ OSVĚTLENÍ Jasné bílé světlo: UV quartz světlo poskytuje více osvětlení na vozovce Studené bílé světlo: poskytuje lepší odraz předmětů a může pomoci lepšímu rozpoznání překážky Měkké bílé světlo: je bráno jako pohodlnější a méně rušící pozornost. Žlutavé světlo snižuje odvracení pozornosti řidiče samého a neoslňuje protijedoucí řidiče Vyšší úroveň odolnosti vůči explozi, vibracím a teplotním extrémům SILVER VISION Stříbrně zbarvené žárovky do směrových světel Přímo zaměnitelné s existujícími jantarovými žárovkami Ve vypnutém stavu nepůsobí rušivě při bílých směrových světlech Součástí nejnovějších modelů automobilů POWER2NIGHT Dva typy žárovek - GT130 a GT150 GT130 o 30% lepší svítivost GT150 o 50% lepší svítivost Specielní design, vhodné do tuningových vozidel Modrá špička žárovky, způsobuje namodralý vzhled světla, tzv. blue effect 6.

7 N AŠE VÝROBKY Originální automobilové žárovky Světová jednička v kvalitě Katalogové číslo Popis Přední světlomety, přední mlhovky H1 12V 55 W PL 12258BV sada 2+2 ks, 2x H1 + 2x W5W BLUE VISION, přední světlomety, modrý vzhled PL 12258VP sada 2 ks H1 VISION PLUS + 50% svítivost, přední světlomety PL 12258PR H1 55W PREMIUM + 30% svítivost, přední světlomety H3 12V 55W PL 12336PR H3 55W PREMIUM + 30% svítivost, přední světlomety, mlhovky PL 12336BVBLI H3 55W BLUE VISION blister, přední světlomety, mlhovky, modrý vzhled H4 12V 60/55 W Žárovky nabízíme se speciální slevou 32 % novinka PL 12342GT130 sada 2ks H4 POWER2NIGHT, jasná svítivost 130m, přední světlomety novinka PL 12342GT150 sada 2ks H4 POWER2NIGHT, jasná svítivost 150m, přední světlomety novinka PL 12342NG sada 2ks H4 NIGHT GUIDE, 3 druhy jasně bílého světla v jednom, přední světlomety PL H4,T10BV sada 2+2 ks, 2x H4 + 2x W5W BLUE VISION, přední světlomety, modrý vzhled PL 12342PR H4 60/55W PREMIUM + 30% svítivost, přední světlomety novinka PL 12342SV sada 2ks H4 SILVER VISION, stříbrné světlo, přední světlomety PL 12342VP sada 2ks H4 VISION PLUS + 50% svítivost, přední světlomety H7 12V 55W PL 12972BV sada 2+2 ks, BLUE VISION 2x H7 + 2x W5W, přední světlomety, modrý vzhled novinka PL 12972GT130 sada 2ks H7 POWER2NIGHT, jasná svítivost 130m, přední světlomety novinka PL 12972GT150 sada 2ks H7 POWER2NIGHT, jasná svítivost 150m, přední světlomety PL 12972PR H7 60/55W PREMIUM + 30% svítivost, přední světlomety novinka PL 12972RN H7 NIGHT GUIDE, 3 druhy jasně bílého světla v jednom, refl. světlo(bez čočky), přední světlomety novinka PL 12972SN H7 NIGHT GUIDE, 3 druhy jasně bílého světla v jednom, projek. světlo(čočka), přední světlomety novinka PL 12972SV sada 2ks H7 SILVER VISION, stříbrné světlo, přední světlomety PL 12972VP sada 2 ks H7 VISION PLUS + 50% svítivost, přední světlomety XENON PL 85126CM D2R 85V 35W P32D-3 reflektorové světlo (bez čočky), přední světlomety PL 85122CM D2S 85V 35W P32D-2 projektorové světlo (čočka), přední světlomety novinka PL D1R 35W XENSTART reflektorové světlo (bez čočky), přední světlomety novinka PL D1S 35W XENSTART projektorové světlo (čočka), přední světlomety SADY DO AUTA PL H1/H7 PRKIT sada s H1 a H7 PREMIUM + 30% svítivost, kompletní rezervní sada PL H1PRKIT sada s H1 PREMIUM + 30% svítivost, kompletní rezervní sada PL H4PRKIT sada s H4 PREMIUM + 30% svítivost, kompletní rezervní sada PL H7PRKIT sada s H7 PREMIUM + 30% svítivost, kompletní rezervní sada Směrovky, brzdová a zadní mlhová světla, palubní deska, osvětlení interieru a SPZ PL 12498BLI sada 2ks, P21W 21W BA15S 1 vláknová, zadní světla, směrovky, kovová patice s bajonetem PL 12499BLI sada 2ks, P21/5W 21/5W BAY15D 2 vláknová, brzdová světla, kovová patice s bajonetem PL 12496BLI sada 2ks, PY21W 12V 21W BAU15S oranžová, směrovky, kovová patice s bajonetem PL 12516BLI sada 2ks, W1,2W 12V 1,2W W2x4,6D T5, palubní deska, osvětlení interieru, celoskleněná PL 12961BLI sada 2ks, W5W 12V 5W W2,1x9,5D T10, palubní deska, osvětlení interieru a SPZ, celoskleněná PL 12929BLI sada 2ks, T4W 12V 4W BA9S T8,5x24,5, palubní deska, osvětlení interieru a SPZ, kovová patice s bajonetem PL 12814BLI sada 2ks, R10W 12V 10W BA15S, zadní světla, zadní světla, směrovky, kovová patice s bajonetem PL 12821BLI sada 2ks, R5W 12V 5W BA15S, zadní světla, palubní deska, kovová patice s bajonetem PL 12844BLI sada 2ks, 5W SV8,5 T10,5x38, palubní deska, sufidka PL 12866BLI sada 2ks, 10W SV8,5 T10,5x42, palubní deska, sufidka 7.

8 N AŠE VÝROBKY 8. Originální automobilové řemeny V předcházejícím vydání jsme hovořili o automobilových řemenech, jejich funkcích a vývoji v automobilovém průmyslu. Dozvěděli jsme se, že stěžejním výrobním sortimentem společnosti DAYCO jsou hnací řemeny na přenos síly a synchronizaci hnacích komponentů. Drážkové a klínové řemeny V každém automobilu najdeme jeden nebo více klínových či drážkových řemenů. Jednoduché klínové řemeny, jaké známe, jsou však už prakticky historií. Dnes vyvíjené a vyráběné automobily jsou vybavovány výhradně drážkovými řemeny. Vyplývá to z jejich podstatně lepších vlastností a širších možností uplatnění. Sortiment klínových řemenů se v současnosti vyrábí už jen pro trh s náhradními díly a jsou určené pro starší modely automobilů. Je nutné připomenout několik užitečných informací. Vzhledem k tomu, že systémy hnané klínovými nebo drážkovými řemeny nemusí být synchronizované, je v některých situacích žádané, aby řemen do určité míry prokluzoval. Proto je možné pro jeden systém použít několik délek řemene. Když hovoříme o délce řemene, je nesprávné měřit ho na rubu (vnějším obvodě) řemene. Údaj, který udává výrobce drážkového nebo klínového řemene je takzvaná efektivní délka, která je měřená po obvodu řemenic systému. Klínový řemen (je spojení více klínových profilů do jednoho celku) přenáší sílu prostřednictvím svých bočních stěn. Jednotliví výrobci používají různé tvary zakončení profilu drážek a nebo i širší strany klínového řemene. Pro klínové řemeny DAYCO je např. typický průřez zvaný Sectoflex, ten je charakteristický kolmým řezem okrajů řemene v širší části. Proto někdy dochází k zdánlivému rozporu v tloušťce klínového řemene požadované výrobcem motoru a fyzicky naměřené na samostatném řemeni. Příklad: výrobce předepisuje řemen široký 12 mm a DAYCO řemen pro tuto aplikaci má v nejširším místě 10 mm. Když pomyslně prodloužíme boční strany tohoto řemene s tím, že nebereme v úvahu jeho vyšší myslitelné zkosení, dostaneme se k předepsané tloušťce 12 mm. Co mají klínové řemeny všech výrobců společné, je úhel 40, který navzájem svírají stěny klínového profilu. To je dané mezinárodními normami pro automobilový průmysl. Drážkové řemeny značky DAYCO se principielně vyrábí dvěma způsoby. Velké výrobní série, zpravidla určené pro prvovýrobu nových automobilů, jsou vulkanizované ve formách, kde se přímo vytvaruje jejich drážkování. Postup při výrobě menších sérií (menší znamená v desítkách tisíc kusů) se liší v tom, že nejprve vzniká řemen plochý z obou stran a drážkování se vytváří vyřezáváním materiálu na speciálních linkách. Při srovnání řemenů vyrobených těmito dvěma postupy je možné vidět rozdílnou barvu samotného drážkování. To je ale jediný rozdíl. Kvalitativně jsou oba úplně shodné. Složení používaných materiálů při výrobě drážkovaných řemenů je přímo závislé na požadavcích na výkonnost a hlavně životnost řemene pro daný model automobilu a motoru. Současným vrcholem vývoje v rámci sortimentu DAYCO je materiál označovaný EPDM, který drážkovanému řemeni umožňuje pracovat v prostředí s teplotami okolo 130 C a dosahovat životnost až do km. Naproti tomu je třeba brát v úvahu i životnost řemenů z časového hlediska. Techničtí pracovníci společnosti DAYCO všeobecně doporučují měnit drážkové řemeny bez ohledu na počet naježděných kilometrů ve výměnném intervalu 5 let. Kromě teplotních výkyvů a mechanického opotřebení je při provozu automobilu důležitým činitelem ovlivňujícím životnost řemene ozón. Za určitých podmínek, především v městském provozu je právě koncentrace ozónu výrazně zvýšená. Ozon dokáže rozkládat pryž. Ozón produkují i samotné motory automobilů. Při dodržování správných podmínek skladování mohou být řemeny bez problémů skladovány i 10 let.

9 INFO KATALOGY I NFORMUJEME Katalog REMSA 2004/2005 brzdové destičky - nabízené brzdové čelisti nejsou k dispozici, brzdové čelisti nabízíme od firmy TRUSTING Katalog GIEFFE sací a výfukové ventily - katalogové číslo brzdových destiček se zadává bez počáteční 0 a při objednávání se číslo píše v celku bez tečky, na počátku je označení RE (např. RE 10200) - pokud je v katalogu třímístné číslo musí se na začátek přidat 0 a označení GF, např. GF 0102 Katalog KLOKKERHOLM plechy a světla Katalog LUCKY ENGINEERING díly řízení -světla je nutné zadávat jako MK L a poté číslo z katalogu např. MK L katalogové číslo se zadává bez počáteční 0 tj. např. LE B80513 nikoliv LE 0B80513 Katalog FAE čidla - katalogové číslo se zadává bez poslední 0, např. FE 1290 Katalog DAYCO 2004/2005 automobilové řemeny V katalogu u rozvodových řemenů, (označení zkratkou CAM), je nutné vyhledat v tabulce (od strany 323) označení, které naleznete v řádce vedle referenčního čísla, tj. 120 x 300HT, číslo řemene zjistíte tak, že písmeno x nahradíte písmeny uvedenými ve stejné řádce vpravo, tj. SP, číslo řemene je v tomto případě PI 120 SP 300HT 9.

10 Speciální kampaně P ODPORA PRODEJE Balení Kč za litr Kč za balení 1 lt. 86 Kč 86 Kč 10 lt. 81 Kč 810 Kč 25 lt. 80 Kč Kč 60 lt. 79 Kč Kč 200 lt. 79 Kč Kč 1000 lt 68 Kč Kč ANTIFREEZE BS AFNOR METEOR nemrznoucí koncentrát do chladičů poměr 1 : 0,8 do -46 C Ceny jsou maloobchodní bez DPH a platí do Pro minimální množství odběru a pro zajímavé slevy kontaktujte obchodního zástupce nebo Meteor partnera viz. zadní strana, možný je i postupný odběr jednorázové objednávky. Během října bude v nabídce kapalina G12. Info u obchodních zástupců nebo v partnerské síti Meteor Nabízená ve čtyřech základních barvách: Nabízené v šesti různých objemech: 1, 10, 25, 60, 200 a 1000 litrů Originální zapalovací svíčky Při jednorázové objednávce 30 ks svíček nebo 8 sad svíček po 4 ks 40 ks svíček nebo 10 sad svíček po 4 ks 88 ks svíček z toho minimálně 12 sad svíček po 4 ks deštník DENSO jako bonus DENSO hodinky jako bonus 10. Katalog DENSO v měsíci říjnu za 1 Kč. Akce platí od do nebo do vydodání bonusů ze skladu. Denso hodinky + Denso deštník + stojan 40x80 cm + 5% sleva (viz foto)

11 P ODPORA PRODEJE Speciální kampaně Tlumiče pérování akce 1+1 sleva 40 % Při objednávce dvou kusů tlumičů jeden tlumič s běžnou slevou a druhý se slevou 40% Neplatí pro vozy Škoda. Sady spojek RepSet a RepSetPro Ke každým 3 sadám RepSet a RepSetPro jedna kombinéza LUK jako bonus za 1 Kč Platí pro jednorázové i postupné odběry Ke každé sadě + 20 bodů do akce Sbírej samolepky a profituj s Meteorem. Neplatí pro vozy Škoda. Automobilové výfuky V měsíci říjnu dvojnásobný počet bodů tj. 32 bodů na výfuky v akci Sbírej samolepky a profituj s Meteorem Akce platí od do

12 âásti podvozku GA tlumiče pérování BL tlumiče pérování AL tlumiče pérování LUCKY ENGINEERING LE díly řízení TS koule pérování LS pružiny pérování MT homokinetické klouby Partnerská síť Meteor Motorové díly PI řemeny PU filtry HG filtry 4F filtry GF ventily CS gufera, olejová těsnění SN sady ložisek ke kolu ložiska ke kolu a horní uložení tlumičů RG poloosy BK ložiska ke kolu, SC díly řízení LP homokinetické klouby EK manžety sada EK homokinetické klouby Brzdová soustava BR brzdové kotouče RE brzdové destiãky PG brzdové destičky OC brzdové bubny TR brzdové čelisti MH brzdová hydraulika FT brzdové hadice QB brzdové příslušenství AF opravná sada brzdové hydrauliky PN brzdové kotouče Ostatní díly MAFEX - TESH TE výfukové systémy TY výfukové systémy Škoda BOS tažná zařízení LK spojkové systémy HB HD HE HK spojky VL spojky AUTONET RP silentbloky MM světlomety, MM autobaterie Obchodní zástupci Manažer pro klíčové zákazníky Stibora Vladimír 602 / Praha 2, 3, 4, 10, východ Foukal Pavel 602 / Praha 4 - Michle - ved. pobočky Foukal Pavel 602 / Praha 4, 5, 6, západ Koucký František 606 / Praha 1, 7, 8, 9, východ Smejkal Radim 602 / Praha 6 - Ruzyně - ved. pobočky Kratochvíl Roman 724 / Mladá Boleslav - ved. pobočky Sevránek Josef 602 / Východní Čechy Drozd Jakub 606 / Hradec Králové - ved. pobočky Procházka Roman 724 / Karlovy Vary - ved. pobočky Pros Jiří 602 / Jižní, Západní Čechy Janoško Jan 606 / Benešov Auto Vaso Křižíkova 1427 tel.: Brno Josef Frodl Olomoucká 45 tel.: Břeclav 4 Jan Vykoukal Rovnice 2, Břeclav 4 tel.: Česká Třebová Auto Kos Ústecká 28 tel.: České Budějovice Bas Pražská 74 tel.: Dobřany Top Car Na Pančavě 674 tel.: Havířov Auto Georg Na kopci 1 tel.: Jihlava Meteor Chlumova ul. tel.: Jindřichův Hradec Bas Růžová 42 tel.: Jeseník Auto Georg Auto Hoby Palackého 1016 tel.: Liberec Auto Hošťálek Letná 614/46a tel.: Litvínov Eva Smejkalová Podkrušnohorská 860 tel.: Mělník Autosport Pekař V kopci 2652/3 tel.: Nymburk Meteor servis Nymburk Komenského 611 tel.: Olomouc Auto Georg Chvalovická 82 tel.: Ostrava - Poruba Auto Georg Hlavní třída 867 tel.: Ostrava - Vítkovice Radek Strapáč Místecká 11 tel.: Pardubice Autodíly Riva Gorkého 1243 tel.: Písek Autostyl Budovcova 104 tel.: Poděbrady Autosport Beránek Komenského 40 tel.: Příbram Meteor Fibichova 682 tel.: Severní Čechy Sevránek Josef 602 / Liberec - ved. pobočky Sevránek Josef 602 / Plzeň - vedoucí pobočky Lindauer Petr 606/ Plzeň Koranda Bohumír 604 / České Budějovice - ved. pobočky Vítek Miroslav 602 / Brno - vedoucí pobočky Kala Jiří 606 / Brno Káňa Tomáš 602 / Jižní Morava Horych Radek 724 / Olomouc - vedoucí pobočky Jurčík Lukáš 602 / Severní Morava Bahounek Petr 602 / Roztoky u Prahy Autotipp M. Mostková Za cihelnou 1382 tel.: Sušice Václav Bouzek Volšovská 163 tel.: Tábor Bas Hromádkova 1794 tel.: Trutnov BOS Autodíly Lomní 164 tel.: Třebíč Meteor - Martin Rigo Hrotovická 210 tel.: Turnov Procar Palackého 776 tel.: Uherský Brod VAG Těšovská 23/67 tel.: Úpice BOS Autodíly Dr. Beneše 15 tel.: Ústí nad Labem Autotip Drážďanská 472 tel.: Valašské Meziříčí Autodíly Boden M. Alše 795 tel.: Vsetín Autodíly Boden Ohrada 1878 tel.: Vrchlabí BOS Autodíly Č. Bratří 128 tel.: Zlín Auto Šeja Křiby tel.: Znojmo Meteor Pražská 2 tel.: GS Glaser těsnění FE spínače a senzory TB kladky SN napínací kladky, kladky na klínové řemeny DS zapalovací svíčky, vstřiky BO zapalovací a žhavicí svíčky, vstřiky, lambda sondy Maziva a aditiva, nemrznoucí smûsi CY automobilová chemie SI autokosmetika CO brzdová kapalina MO oleje a maziva AS nemrznoucí směs, pfiípravky do chladiče, směs do ostřikovačů GO motorové oleje Autopfiíslu enství BO autopříslušenství a diagnostika MB střešní nosiče VF stěrače BN karosářské tmely, lepidla NI chladiče VP autobaterie, PA vodní pumpy CL lanovody, CH hadicové spony TT termostaty a ME zapalovací kabely KO spony manžet Karosáfiské díly KLOKKERHOLM MK karosářské díly MK L světlomety GG vzpěry dveří a kapot Meteor Czech Republic s. r. o., Ve Žlíbku 1800, Praha 9-Areál Xaverov, tel.: , mobil: , fax: , meteor@meteor.cz, Regionální sklady: Brno, Koliště 67A, tel.: , mobil: , fax: , brno@meteor.cz České Budějovice, Rudolfovská 6, tel: , mobil: , fax: , budejovice@meteor.cz Hradec Králové, Škroupova 631, tel: , mobil: , fax: , hradec@meteor.cz Karlovy Vary, Nerudova 243 / 7, Stará Role, tel.: , mobil: , fax: , vary@meteor.cz Liberec, Široká 31, tel.: , mobil: , fax: , liberec@meteor.cz Mladá Boleslav, Průmyslová 862, tel.: , mobil: , fax: , boleslav@meteor.cz Olomouc, Na Zákopě 2, , tel.: , mobil: , fax: , olomouc@meteor.cz Plzeň, Skladová 24, tel.: , mobil: , fax: , plzen@meteor.cz Praha 6 - Ruzyně, U Prioru 1, , tel: , mobil: , fax: , ruzyne@meteor.cz Praha 4 - Michle, Na Křivině 1, , tel.: , mobil: , fax: , michle@meteor.cz PX karosářské tmely a lepidla MG sněhové řetězy NV žárovky, WB stěrače PL žárovky LJ lepidla automobilová skla

sleva 45 % pro servisy na veškeré produkty

sleva 45 % pro servisy na veškeré produkty č. 6/2004 10. let U Ve čtvrtek 10. 6. 2004 další narozeninová akce pro servisy sleva 45 % na veškeré produkty kromě tradičních produktů na vozy Škoda, Bosch a akumulátorů Global (s výjimkou výfukových

Více

1+1. sleva 50 % Sbírej samolepky - - profituj s Meteorem. 10. let METEORU. Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce. č. 5/2004

1+1. sleva 50 % Sbírej samolepky - - profituj s Meteorem. 10. let METEORU. Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce. č. 5/2004 č. 5/2004 10. let METEORU Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce 1+1 sleva 50 % na veškeré produkty při odběru stejných produktů, min. dvou kusů stejného katalogového čísla jeden produkt s Vaší běžnou

Více

na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8)

na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8) č. 4/2004 Ve středu 7. 4. 2004 další narozeninová akce k jednorázovému nákupu nad 2.999 Kč po standardní slevě 10% extra sleva na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8) SBÍREJ SAMOLEPKY

Více

8% extra sleva. na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška

8% extra sleva. na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška P O D P O R A P R O D E J E Speciální kampaně 8% extra sleva na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. - sady spojek Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška

Více

METEOR NOVINY č. 6/2006

METEOR NOVINY č. 6/2006 METEOR NOVINY č. 6/2006 Maximizer Online Jako v předchozích vydáních i v tomto pokračuje seriál o našem internetovém programu Meteor Maximizer Online. Dnes se dozvíte o možnostech, jak lze různými způsoby

Více

Pobočka Mladá Boleslav

Pobočka Mladá Boleslav č. 1/2005 Pobočka Mladá Boleslav Dne 6. 12. 2004 byla otevfiena zatím poslední z regionálních poboãek v Mladé Boleslavi. Její provoz bude mít na starosti pan Petr Novák, kterého mûïete kontaktovat pro

Více

Olomouc. Auto Georg. Chvalovická 82 tel.: 777 778 871. Ostrava - Poruba. Auto Georg. Hlavní třída 867 tel.: 777 778 170

Olomouc. Auto Georg. Chvalovická 82 tel.: 777 778 871. Ostrava - Poruba. Auto Georg. Hlavní třída 867 tel.: 777 778 170 âásti podvozku GA tlumiãe pérování BL tlumiãe pérování AL tlumiãe pérování LUCKY ENGINEERING LE díly fiízení TS koule pérování LS pruïiny pérování MT homokinetické klouby Partnerská sí Meteor Motorové

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny

Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny č. 2/2004 Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny Rádi bychom Vám opětovně představili náš sortiment karosářských dílů a dílů s nimi souvisejících. Sklad: V současné době naleznete karosářské díly

Více

METEOR NOVINY č. 8/2006

METEOR NOVINY č. 8/2006 METEOR NOVINY č. 8/2006 Slavte Vánoce společně s námi!! Proč si užívat dárků jen 24. prosince, když nyní máte možnost je dostávat každý den?! Jedinečná příležitost získat díky speciální bonusové akci na

Více

METEOR NOVINY č. 11/2007

METEOR NOVINY č. 11/2007 METEOR NOVINY č. 11/2007 - BIS Bosch Injection Systems SERVISNÍ KONCEPT Využijte svůj potenciál! chcete rozvíjet své servisní aktivity? prokažte odbornou způsobilost Vaší firmy prostřednictvím certifikátu

Více

Vážení obchodní partneři,

Vážení obchodní partneři, METEOR NOVINY č. 1/2007 Vážení obchodní partneři, pro některé uspěchaný, pro jiné kouzelný čas vánočních svátků a oslav Nového roku je za námi a my věříme, že jste je prožili příjemně a dokázali si alespoň

Více

INFO pobočka Olomouc. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Registrace zákazníků

INFO pobočka Olomouc. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Registrace zákazníků č. 2/200606 INFO pobočka Olomouc Od 1. 2. 2006 zahajuje olomoucká pobočka sobotní prodej. Otevírací doba: 8-12.00 hod. Kontakty naleznete na straně 12. Bonusový katalog 2006 Od 1. 3. 2006 vstoupí v platnost

Více

METEOR NOVINY č. 7/2006

METEOR NOVINY č. 7/2006 METEOR NOVINY č. 7/2006 Změna generálního manažera Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o personální změně ve společnosti Meteor Czech Republic. Od pondělí 19. června 2006 generální manažer pan

Více

Speciální akce strana 10, 11

Speciální akce strana 10, 11 č. 11/2005 NOVINKY V SORTIMENTU Originální automobilové filtry Od měsíce října naleznete nově v našem sortimentu filtry firmy Fram. Nabízíme všechny typy filtrů: olejové, palivové, vzduchové i kabinové.

Více

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do Stránka č. 1 z 5 Údaje o zákazníkovi: Jméno: Poštovní Kód: : : SPZ: Stav najetých kilometrů: Vysvětlující ikony: Kód OE Dodatečná Práce OK Dokončeno Potřebuje výměnu/opravu * Mohou být potřebné náhradní

Více

SBÍREJ BODY A PROFITUJ S METEOREM!

SBÍREJ BODY A PROFITUJ S METEOREM! METEOR NOVINY č. 2/2007 Bonusový katalog 2007 Od 1. 2. 2007 se můžete opět pustit do zápolení o naše bonusové body. Díky provedeným změnám získáváte nyní mnoho výhod a jednodušší přehled o stavu Vašeho

Více

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí...

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... Obsah Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... 13 Opravy na silnici... 15 Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí... 15 Nelze nastartovat motor, i když startér normálně

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen. Autocentrum Lukáš s.r.o.

Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen. Autocentrum Lukáš s.r.o. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen 15 20 Nabídka platí do 12. 5. 2017 Autocentrum Lukáš s.r.o. 25 Volksw agen Economy 100% Servis Economy díly Volkswagen byly speciálně navrženy

Více

METEOR NOVINY č. 10/2006

METEOR NOVINY č. 10/2006 METEOR NOVINY č. 10/2006 Den otevřených dveří - pobočka Zlín Datum konání: 17. 10. 2006 Místo: Třída Tomáše Bati 87, Zlín SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, KTERÝ SE BUDE KONAT U PŘÍLEŽITOSTI OTEVŘENÍ

Více

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů Prelims Obsah 5 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla...

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

METEOR NOVINY č. 2/2008

METEOR NOVINY č. 2/2008 METEOR NOVINY č. 2/2008! Novinka karosářské díly K 31. 1. 2008 byl ukončen výprodej karosářských dílů. Od 4. 2. 2008 zahajujeme spolupráci s novým dodavatelem tohoto sortimentu, která Vám přináší lepší

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Demontáž a výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí participujícího

Více

METEOR NOVINY. Slavte Vánoce společně s námi! BONUSOVÝ KATALOG 2006. č. 12/2006. Inventura:

METEOR NOVINY. Slavte Vánoce společně s námi! BONUSOVÝ KATALOG 2006. č. 12/2006. Inventura: METEOR NOVINY Slavte Vánoce společně s námi! č. 12/2006 Vše nejlepší do nového roku, mnoho zdraví, osobních i pracovních úspěchů v roce 2007 Vám přeje a na další úspěšnou spolupráci se těší firma BONUSOVÝ

Více

MotoFocus - novodobá řešení marketingových výzkumů

MotoFocus - novodobá řešení marketingových výzkumů MotoFocus je analytickou firmou, která se specializuje na výzkumy motoristického trhu. Tato specializace Vám umožní podílet se na využívání analýz motoristického trhu a zároveň i vy se můžete stát hlavním

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

895 Kč. MOC: 1.798 Kč. 1.635 Kč. Kód: PB T-DF11K Počet ks k objednání... MOC: 1.924 Kč. Autobaterie 140 Ah 800A STARLINE

895 Kč. MOC: 1.798 Kč. 1.635 Kč. Kód: PB T-DF11K Počet ks k objednání... MOC: 1.924 Kč. Autobaterie 140 Ah 800A STARLINE TRUCK Jarní hity Platnost: 22. 3. - 8. 5. 2016 Turbodmychadlo KKK 13879980066 Posilovač spojky COJALI - DAF - MERCEDES-BENZ Actros Kód: TD 1K-0168T 24.970 Kč MOC: 29.385 Kč Kód: COJ 2250288 3.190 Kč MOC:

Více

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10 OBSAH Úvod................................................................ 9 Popis a ovládání vozidla.......................................... 10 Technický popis.....................................................

Více

Popis VIN... 12. Kontrola bloku motoru... 21 Opravy a renovace bloku motoru... 22 Mazací kanály... 22

Popis VIN... 12. Kontrola bloku motoru... 21 Opravy a renovace bloku motoru... 22 Mazací kanály... 22 Obsah Seznámení s vozidlem......................................................... 11 Hlavní součásti vozidla........................................................... 11 Identifikace a vy bavení vozidla.....................................................

Více

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Česká on-line verze technických údajů pro servis osobních a lehkých užitkových automobilů - zážehové i vznětové motory od roku výroby 1970. SERVIS Servisní plány

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

Vyberte si správné světlo. automotive.tungsram.com

Vyberte si správné světlo. automotive.tungsram.com Vyberte si správné světlo automotive.tungsram.com Tungsram, jedna z nejznámějších evropských značek v osvětlení, vstoupila do nové, vzrušující fáze ve své historii, akvizicí podniků GE Lighting v Evropě,

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

Zimní nabídka. Platnost 1. 2. 28. 2. 2014

Zimní nabídka. Platnost 1. 2. 28. 2. 2014 Zimní nabídka Platnost 1. 2. 28. 2. 2014 Nemrznoucí kapaliny do chladičů Nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů Naše česká autokosmetika Balení Objednací číslo Cena Cena za litr Nemrznoucí směs do chladiče

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014 S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování

Více

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody:

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody: BEZSTAROSTNÁ JÍZDA Profitujte z dlouhodobé záruky. Váš prodejce Opel Vám nabízí optimální jistotu. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále

Více

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!!

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! ceny platí do vyprodání skladových zásob kulový čep 8993339 85.301 260 102 rejdový čep 7372170 85.624

Více

Záznamy vozidla. Popis počet cena/ks cena nakup vozu cena 169 tis. (viz smlouva) 0:00 300,00 0,00

Záznamy vozidla. Popis počet cena/ks cena nakup vozu cena 169 tis. (viz smlouva) 0:00 300,00 0,00 Záznamy vozidla Str. 1 26.6.2013 22:21:54 Záznamy vozidla SPZ: 2B6 8788 Jméno: Sobek, Martin Značka, typ: Volkswagen Passat Variant B5 3BGAVBXOS...Adresa: Na lánech 22 Motor: AVB 1,9 TDI PD 74/4000 BOLATICE

Více

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Obsah Úvodem...9 Základní technický popis...10 Škoda Felicia se představuje...10 Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Údržba a kontrola technického stavu...14 Pravidelná

Více

METEOR NOVINY. Jarní akce DENSO. č. 5/2006. Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10.

METEOR NOVINY. Jarní akce DENSO. č. 5/2006. Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10. METEOR NOVINY č. 5/2006 Jarní akce DENSO Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10. Informace o aktuálních školeních naleznete na straně 5. Online

Více

simply clever Originální příslušenství

simply clever Originální příslušenství Šekováknížka knížkaplná plná slev 2014 Šeková slev 2012 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá

Více

Starline = tříletá záruka + vynikající dostupnost + příznivá cena

Starline = tříletá záruka + vynikající dostupnost + příznivá cena sortimentní nabídka Starline = tříletá záruka + vynikající dostupnost + příznivá cena Co znamenají jednotlivé části této rovnice? 3letá záruka = nadstandardní benefit při nákupu náhradních dílů Starline,

Více

Zimní nabídka pro nákladní vozy 2012/2013 Platnost do 15. 3. 2013 PRODLOUŽENO!

Zimní nabídka pro nákladní vozy 2012/2013 Platnost do 15. 3. 2013 PRODLOUŽENO! Zimní nabídka pro nákladní vozy 2012/2013 Platnost do 15. 3. 2013 PRODLOUŽENO! Strana 2 Naše česká autokosmetika Nemrznoucí kapaliny do chladičů Balení Objednací číslo Cena Cena Kč/litr Nemrznoucí směs

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014 Porsche Classic Zajímavé produkty 1/2014 Je dobré vědět, že pro něco nenahraditelného existují originální náhradní díly. Více než 70 % všech vyrobených vozů Porsche stále jezdí. Staráme se o to, aby tomu

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla 1. Celková charakteristika pístových motorů 2. Přeplňované, různopalivové motory 3. Mechanika pohybu motorových vozidel 4. Vstřikovací systémy

Více

Omlazující kúra i pro Váš vůz.

Omlazující kúra i pro Váš vůz. Omlazující kúra i pro Váš vůz. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2014 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. JARO 2014 Dopřejte Vašemu vozu omlazující kúru a využijte aktuální

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla 1. Celková charakteristika pístových motorů 2. Přeplňované, různopalivové motory 3. Mechanika pohybu motorových vozidel 4. Vstřikovací systémy

Více

Škoda Octavia. Hodnocení 61% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia. Hodnocení 61% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Datum kontroly 26.04.2016 Kód technika UZ0006 Základní informace Rok výroby 2003 Hodnocení 61% Dokumenty 71 % Počet km 304 360 km 50 % Fastback, 5

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6 Protokol kontroly motorového vozidla Audi A6 Datum kontroly 11.11.201 Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2007 Počet 349 12 Motor 2.7 TDI Výkon 128 kw Převodovka Manuální VIN WAUZZZ4F98N02619

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Autosalon Klokočka Centrum a.s. Nabídka platí do 31. 12.

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Autosalon Klokočka Centrum a.s. Nabídka platí do 31. 12. S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie

Více

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Scout Datum kontroly 27.09.2016 Kód technika UZ0004 Základní informace Rok výroby 2008 Hodnocení 88% Dokumenty 95 % Počet km 101 535 km Karoserie

Více

Pobočka Jičín. Bonusový katalog 2007. Sbírej body a profituj s Meteorem!

Pobočka Jičín. Bonusový katalog 2007. Sbírej body a profituj s Meteorem! METEOR NOVINY č. 3/2007 Pobočka Jičín Nově jsme pro Vás otevřeli pobočku v Jičíně. Tato pobočka nahrazuje původní mladoboleslavskou prodejnu a bude poskytovat služby pro oblast Mladé Boleslavi, Jičína,

Více

Brzdová soustava. AP brzdové kotouče. RE brzdové destičky, sady. PG brzdové destičky. OC brzdové bubny. TR brzdové čelisti. MH brzdová hydraulika

Brzdová soustava. AP brzdové kotouče. RE brzdové destičky, sady. PG brzdové destičky. OC brzdové bubny. TR brzdové čelisti. MH brzdová hydraulika K O N T A K T Y Praha - centrála Meteor Czech Republic s.r.o. Ve Žlíbku 1800 193 00 Praha 9-Areál Xaverov tel.: 226 003 333 724 016 546 724 807 150 fax: 226 003 344 e-mail: meteor@meteor.cz www.meteor.cz

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Katalog dílenského nářadí

Katalog dílenského nářadí Katalog dílenského nářadí stahováky NE00001 SADA NA STAHOVÁNÍ PRUŽIN 370mm NE00004 SADA NA ZATLAČENÍ BRZDOVÝCH PÍSTKŮ 30ks. NE00008 SADA STAHOVÁKŮ NA AXIÁLNÍ TÁHLA NE00002 SADA NA STAHOVÁNÍ PRUŽIN 250mm

Více

Šeková knížka plná plná slev slev

Šeková knížka plná plná slev slev Šeková knížka plná plná slev slev 2012 2014 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá v autorizovaných

Více

žárovky pro automobily a motocykly automobile and motorbike lamps

žárovky pro automobily a motocykly automobile and motorbike lamps žárovky pro automobily a motocykly automobile and motorbike lamps OBSAH KATALOGU Contents halogenové žárovky pro hlavní světlomety halogenové žárovky pro hlavní světlomety - americké typy halogenové žárovky

Více

Rozměry vozidla... 11 Hmotnosti vozidla... 14 Motor a jeho parametry... 15 Spojka... 19. Technika jízdy... 27

Rozměry vozidla... 11 Hmotnosti vozidla... 14 Motor a jeho parametry... 15 Spojka... 19. Technika jízdy... 27 Obsah Úvodem............................................................ 9 Seznámení s vozidlem........................................... 10 Technický popis Škody Fabia..........................................

Více

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. auta bez starostí Protokol kontroly motorového vozidla Ford Kuga Datum kontroly 1.1.01 Kód technika UZ0001 Cena Základní informace Rok výroby 010 Počet 9 000 Motor 389 000 Kč 94% Hodnocení automatické

Více

Platnost 1. 11. 31. 12. 2014 Zimní nabídka pro osobní vozy. Vaše cesta k výdělku v zimních měsících!

Platnost 1. 11. 31. 12. 2014 Zimní nabídka pro osobní vozy. Vaše cesta k výdělku v zimních měsících! Platnost 1. 11. 31. 12. 2014 Zimní nabídka pro osobní vozy Vaše cesta k výdělku v zimních měsících! Chladicí kapaliny Rozmrazovače/Ostřikovače Naše česká autokosmetika Balení Objednací číslo Cena Chladicí

Více

Plus plán. Volkswagen. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Volkswagen. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Volkswagen Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí

Více

Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015. Porsche Olomouc

Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015. Porsche Olomouc Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015 Porsche Olomouc Prachové a pylové filtry Prachové a pylové filtry Volkswagen mají po celou dobu své životnosti

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla 1. Celková charakteristika pístových motorů 2. Přeplňované, různopalivové motory 3. Mechanika pohybu motorových vozidel 4. Vstřikovací systémy

Více

METEOR NOVINY č. 12/2008

METEOR NOVINY č. 12/2008 METEOR NOVINY č. 12/2008 OBSAH Servis autoklimatizací str. 2 Vánoční nabídka nářadí KS TOOLS str. 3 Servisní koncepty - představení str. 4-5 Technické tipy - akumulátory str. 6-7 Philips - řada EcoVision

Více

Konstrukce a údržba skupina B

Konstrukce a údržba skupina B 1. Popište úkony kontroly vozidla před jízdou - množství oleje v motoru měrkou > mezi ryskami minimum - maximum (doplnit stejný motorový olej ) - množství chladící kapaliny v expanzní nádobce > mezi ryskami

Více

Informační servis 33/2009: Přehled automobilů v OE vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných budoucích oprav.

Informační servis 33/2009: Přehled automobilů v OE vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných budoucích oprav. Informační servis 33/2009: Přehled automobilů v OE vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných budoucích oprav. v Praze 4, dne 26. října 2009 Vážení zákazníci, dovolujeme

Více

METEOR NOVINY. Servisní koncept AUTOFIT. Jarní akce DENSO. č. 4/2006 AKCE

METEOR NOVINY. Servisní koncept AUTOFIT. Jarní akce DENSO. č. 4/2006 AKCE METEOR NOVINY č. 4/2006 Servisní koncept AUTOFIT Dne 10. 3. 2006 proběhlo slavnostní představení servisního konceptu AUTOFIT pro Českou republiku. Koncept autorizované sítě AUTOFIT, který realizuje skupina

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

Nabídka platí do 31. 12. 2015. Autocentrum Jan Šmucler s.r.o.

Nabídka platí do 31. 12. 2015. Autocentrum Jan Šmucler s.r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2015 Autocentrum Jan Šmucler s.r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování motoru a slouží zároveň jako úložiště energie vyrobené alternátorem

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Libor Suchý, autoprodejna Economy díly Volksw agen Economy 100% Servis byly speciálně

Více

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o.

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zima 2013 Připravte Váš vůz na zimní režim

Více

UNIVERZÁLNÍ Měření buď bezkontaktní nebo pomocí testovacích hrotů. SNADNÉ OVLÁDÁNÍ Otočný knoflík pro výběr ze 7 funkcí. PŘÍMÉ ZOBRAZENÍ LCD display

UNIVERZÁLNÍ Měření buď bezkontaktní nebo pomocí testovacích hrotů. SNADNÉ OVLÁDÁNÍ Otočný knoflík pro výběr ze 7 funkcí. PŘÍMÉ ZOBRAZENÍ LCD display UNIVERZÁLNÍ Měření buď bezkontaktní nebo pomocí testovacích hrotů SNADNÉ OVLÁDÁNÍ Otočný knoflík pro výběr ze 7 funkcí PŘÍMÉ ZOBRAZENÍ LCD display BEZPEČNOST Zápěstní řemínek pro zajištění na ruce 118

Více

Výměnné a servisní intervaly

Výměnné a servisní intervaly 5. kapitola Výměnné a servisní intervaly Někteří motoristé svěřují veškerou údržbu a seřizování automobilu pracovníkům autorizova ného servisu, který je vybaven veškerými dostupnými pomůckami k bezchybnému

Více

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...)

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) Základní informace tovární značka:... typ/model:... druh (osobní/nákladní...):... rok výroby:... registrační značka (SPZ):...

Více

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY POUKAZY Z FITNESS PLÁNU MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí participujího

Více

Příloha č. 1 ke KRPB-72392/ČJ AO. Strana 1 ze 6. minimální cena Kč. kód typ r. v. stav km. stručný popis technického stavu

Příloha č. 1 ke KRPB-72392/ČJ AO. Strana 1 ze 6. minimální cena Kč. kód typ r. v. stav km. stručný popis technického stavu 25988 Renault Laguna 3,0 1995 230612 3000 62708 Škoda Felicia kombi 1,9 D 1996 324362 4000 63943 Škoda Felicia 1,3 1997 147400 2000 64196 Škoda Felicia 1,3 1998 196210 3000 64657 Škoda Felicia 1,3 1998

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Seznam vozidel Č. "B" TYP ROK VÝR. CELKEM KM BARVA DN, ZÁVADA RZ

Seznam vozidel Č. B TYP ROK VÝR. CELKEM KM BARVA DN, ZÁVADA RZ Seznam vozidel Příloha k č.j. MV-139104-2/OSM-2014 Č. "B" TYP ROK VÝR. CELKEM KM BARVA DN, ZÁVADA RZ 1 60 438 Ford Transit 1995 266400 bílá silná koroze AY 13-64 Motor původní. Stav a výkon motoru odpovídá

Více

Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015

Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015 Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015 č. artiklu artikl počet kusů cena Kč / ks bez DPH 301069 Ventilátor alternátoru avie 2 36,89 73,78 301076 Relé alternátoru s uhlíkem 28V 1 286,63 286,63

Více

FITNESS PLÁN. Udržujte svůj vůz v kondici. Vici.

FITNESS PLÁN. Udržujte svůj vůz v kondici. Vici. FITNESS PLÁN Udržujte svůj vůz v kondici. Vici. VZOR Poukazy z Fitness plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí

Více

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PŘI EXTRÉMNÍM ZATÍŽENÍ KAPALNÝ MAZACÍ FILM PŘI BĚŽNÉM ZATÍŽENÍ DYNAMIC TECHNOLOGIE DVOJITÉHO MAZACÍHO FILMU (DDF)

Více

Silniční vozidla, Údržba a opravy motorových vozidel, Kontrola měření

Silniční vozidla, Údržba a opravy motorových vozidel, Kontrola měření Okruhy k maturitní zkoušce profilová část ODBORNÉ PŘEDMĚTY obor: Silniční doprava Silniční vozidla, Údržba a opravy motorových vozidel, Kontrola měření 1. Spalovací motory: rozdělení, základní pojmy, problémy

Více

METEOR NOVINY č. 11/2006

METEOR NOVINY č. 11/2006 METEOR NOVINY č. 11/2006 Pobočka Zlín Dne 17. 10. 2006 proběhlo slavnostní otevření naší zlínské pobočky a zároveň se konal den otevřených dveří. Naši zákazníci měli možnost se seznámit s chodem pobočky,

Více

Mercedes-Benz S500 w140

Mercedes-Benz S500 w140 Protokol kontroly technického stavu vozu Mercedes-Benz S500 w140 Datum kontroly Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 1995 Hodnocení 68% Dokumenty 83 % Počet km 365 000 km 66 % Sedan, 4 dveře,

Více

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg Orig.číslo Číslo SOKO Název ND / použití u: MOcena Kč/ks Obr. Váha skupina - tabulka č. 02 4131771912 302002.12 Pružina nekompletní skupina - Hnací kolo 1 195 Kč (E 303) 3,00 kg tabulka č. 03 4131771535

Více

Akční nabídka platná od 18. dubna června 2019 nebo do vyprodání zásob

Akční nabídka platná od 18. dubna června 2019 nebo do vyprodání zásob let s Vámi Akční nabídka platná od 18. dubna 2019-29. června 2019 nebo do vyprodání zásob Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. www.sasa.cz Cihlářská 1000/2, 408 01 Rumburk

Více

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte!

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! SEAT SERVIs ENJOYNEERING Originální příslušenství seat Se slevou 15 % Nabídka vybraného sortimentu Originálního příslušenství SEAT na modely Leon, Exeo

Více

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT VZOR Klient: Klientské číslo: 14017734 Jméno a přímení: Telefon: Email: Blanka Uličná 604 000 XXX b.ulicna@neeistuje.aa Za AUTOTÝM zpracoval: Jméno a přímení: Telefon: Email:

Více

Šeková knížka plná slev 2015

Šeková knížka plná slev 2015 Šeková knížka plná slev 2015 Pro vozy starší čtyř let ŠKODA Service ŠKODA originální díly ŠKODA Originální příslušenství Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem

Více

Čistič K7 Compact Car

Čistič K7 Compact Car Sezónní nabídka dílenského vybavení VYBAVENÍ SERVISŮ ČERVENEC SRPEN 2015 Čistič K7 Compact Car Novinka Vysokotlaký čistič K7 Compact Car K7 Compact Car má vodou chlazený motor a je vhodný pro časté použití

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Autocentrum Přerov CZ s.r.o. Economy díly Volkswagen Volksw agen Economy 100% Servis

Více